توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مستند آبي استقلالي
alireza77777m
03-05-2009, 15:54
اين مستند ساخته ي كانون تبليغات نقش اول هست كه با همياري تمامي كادر استقلال ساخته شده است.
من خودم امروز از كيوسك روزنامه فروشي خريدم.پيشنهاد مي كنم شما هم حتماً بخريد.
قيمت آن هم همش 1500 تومان مي باشد.
آبي استقلالي حواشي و تلاش بي وقفه تمام دست اندركاران تيم استقلال را به تصوير مي كشد.
تلاشي كه تا نيم فصل ليگ هشتم منجر به صعود اين تيم به صدر جدول شد.
آبي استقلالي شامل صحنه ها و پشت صحنه هاي تيم استقلال است.
لطفاً نظرات خود را درباره ي اين مستند فقط در اين تاپيك بگذاريد.
Esteghlal
03-05-2009, 19:12
سلام.من خارج از کشور هستم و نمی توانم این مستند را تهییه کنم...
اگر امکانش است برای دانلود بزار.....
ILARY BLASI
03-05-2009, 19:42
منتظر ورود این سی دی با سکانس های بهتری بودم ...این سی دی به مراتب ضعیف تر از سی دی مستند قهرمانی پرسپولیسه...این حواشی فقط تا نیم فصل اول است در صورتی که سی دی پرسپولیس تمام اتفاقات را تا قهرمانی برسی کرد...واقعا متاسفم برای کارگردان این سی دی پسران ابی...
Liverpudlian
03-05-2009, 19:54
يکی از دوست های منم خريده ميگه مشکلش اينه که تو اين cd از قهرمانی چيزی نيست اگه ميزاشتن قشنگ تر ميشد
کلا استقلال تو این چند سال پیرو خوبی واسه پرسپولیس بوده
مثل جشن قهرمانی پارسال و اینکه اونا هم بیان یه مستند درست کنن
SSMAJIDI
03-05-2009, 20:46
این سی دی برای نیم فصل اول یعنی تا بازی استقلال با ذوب به احتمال زیاد بخش دوم هم داره چون بالای همه ی سی دی ها نوشته بخش اول فیلم
03-05-2009, 21:22
منتظر ورود این سی دی با سکانس های بهتری بودم ...این سی دی به مراتب ضعیف تر از سی دی مستند قهرمانی پرسپولیسه...این حواشی فقط تا نیم فصل اول است در صورتی که سی دی پرسپولیس تمام اتفاقات را تا قهرمانی برسی کرد...واقعا متاسفم برای کارگردان این سی دی پسران ابی...
آخه اون قهرمانی خیلی جزاب تر و زیبا تر بود و البته از این هم که بگزریم شخصیتی مثل قطبی اون مستند رو خیلی قشنگ کرده بود و به علاوه جشن هایی که توی باشگاه برگزار شده بود ، حالا نمیدونم چنین چیزایی تو این سی دی هست یا نه ولی اگر هست که خیلی باید قشنگ باشه .
این سی دی برای نیم فصل اول یعنی تا بازی استقلال با ذوب به احتمال زیاد بخش دوم هم داره چون بالای همه ی سی دی ها نوشته بخش اول فیلم
نه دوست عزیز ننوشته بخش اول نوشته پخش اول ، اگر کار های موسسه های پخش فیلم ایران رو دنبال کرده باشید متوجه میشوید که منظور از پخش اول اینه که تا حالا این محصول در بازار پخش نشده و اولین بار هست که به فروش گزاشته میشه .
ssghahreman
03-05-2009, 21:32
سلام دوستان این هم قسمتی دیگر از مستند ابی استقلالی
که خودم اپلوش کردم
امیدوارم لذت ببرید
[Only registered and activated users can see links]
یکی از نکات جالب این فیلم اینه که دو تا از آهنگ های خواننده خوب رضا یزدانی با ترانه سرایی یغما گلروئی به نام های "شمال" و "آبی" در این فیلم گنجانده شده که دومی رو مختص استقلال خونده.
این هم اصل خبر :
رضا یزدانی این بار برای «هواداران استقلال» می خواند
عیدی رضا یزدانی برای همه هواداران استقلال
موسیقی ما- بهمن بابازاده: در پی موفقیت چشم گیری که فیلم «مردان پرسپولیس» برای موسسه هنری «نقش اول» در پی داشت، دست اندرکاران این موسسه فرهنگی در اقدامی قابل پیش بینی و مشابه دست به تجربه ای جدید زده اند و مشابه همان فیلم را این بار برای استقلالی ها تدارک و تهیه کرده اند .
این فیلم که «آبی استقلالی» نام دارد، به گفته مهدی زریباف، کارگردان فیلم، یک مستند کاملا ورزشی و به دور از هرگونه حاشیه است که در واقع به همه اتفاق هایی که طی این فصل برای تیم استقلال پیش آمد، می پردازد و به نوع مدیریت و اتفاقات داخل باشگاه هم سرکی هرچند کوتاه، می کشد.
اما نکته قابل توجه این فیلم انتخاب رضا یزدانی به عنوان خواننده ویدئوکلیپ فیلم و البته ترانه تیتراژ پایانی است که به گفته کسانی که فیلم را در اکران های خصوصی دیده اند (از جمله همه بازیکنان و کادر فنی استقلال که شب قبل از دربی 66 این فیلم را تماشا کردند) بسیار جذاب و دل نشین از آب در آمده و در بین بازیکنان به شدت طرفدار پیدا کرده است.
از یزدانی دو ترانه «شمال» و «آبی» ( که ترانه ای جدید است) در فیلم گنجانده شده و پیش بینی می شود با گل کردن این قطعه در بین هواداران، «آبی» به زودی به سکو های آزادی هم سرایت کند و به سرود ویژه هواداران استقلال تبدیل شود.
ناگفته نماند ترانه سرای این کار مثل همیشه یغما گلرویی است و خود یزدانی و کارن همایونفر نیز ملودی قطعه را ساخته اند و بهروز پایگان نیز نقش تنظیم کننده را در این بین ایفا می کند. همچنین خود یزدانی تأکید دارد که اگر پیش می آمد برای هواداران پرسپولیس هم می خواند و طرفدار دوآتشه هیچ کدام از این دو تیم نیست.
«آبی استقلالی» به گفته مسئولان موسسه نقش اول، به احتمال فراوان تا اواخر امسال در سطح کشور توزیع خواهد شد.
منبع : موسیقی ما
لینک خبر ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن: این قول رو هم به هواداران خارج از کشور میدم که به زودی لینک دانلود این فیلم را در سایت خواهم گذاشت.
Liverpudlian
04-05-2009, 00:22
کسی اين اهنگ های که رضا گفت رو واسه دانلود نداره
saeed.ss
04-05-2009, 00:48
این فیلم 2 سی دی داره که به زودی منتشر میشه
ssghahreman
04-05-2009, 15:31
اقا اگه امکانش هست
سریعتر برای دانلود بزارید
Death Angel
04-05-2009, 16:01
منم تو کیوسک ها دیدم
حالا چه جوری هستش؟
Liverpudlian
04-05-2009, 16:40
منم تو کیوسک ها دیدم
حالا چه جوری هستش؟
از قهرمانی استقلال هيچ خبری نيست مال پرسپوليس که پارسال بود خيلی از اين بهتره مال پرسپوليس از اول تا اخر همه ی اتفاق ها هست اما اين از قهرمانی استقلال خبری نيست فکر کنم يه cd ديگه از قهرمانی شايد منتشر کنن شايد اين قسمت اولش باشه
ssghahreman
04-05-2009, 17:01
این سیدی دو بخشه یکی ماله نیم فصل اول یکی هم ماله نیم فصل دوم
ITALIANO
04-05-2009, 17:35
مستندش به درد باباش میخوره !!
اون دوران که سی دی مردان پرسپولیس اومد ، وقتی سی دیشو گرفتم و دیدم ، دیگه ریختمش رو هارد و الان هم روی هارد فیلم کاملشو دارم ولی مستند استقلال رو یکی از بچه ها برام آورد و به زور می خواست بذاره خونه ما ولی بهش گفتم نمیخوام ، وردار ببرش :D ارزش ریختن رو هارد رو هم نداره !!
مستند مردان پرسپولیس 49 دقیقه بود ولی یه چیزه کره از آب دراومد ولی این یک ساعت و نه دقیقه بود ولی اصلا حال نداد...:292:
حالا شاید سی دی 2ش باحال تر باشه ولی اولیش که خیلی افتضاح بود ! باحال ترین قسمتش همونی بود که بازیکنا داشتن گلهای دربی رو می دیدن که وقتی گل پیروز قربانی دقیقه 93 رو نشون داد و خودشو هم به تصویر کشید ، مو به تنمون سیخ شد !!!
ssghahreman
04-05-2009, 17:39
اون دوران که سی دی مردان پرسپولیس اومد ، وقتی سی دیشو گرفتم و دیدم ، دیگه ریختمش رو هارد و الان هم روی هارد فیلم کاملشو دارم ولی مستند استقلال رو یکی از بچه ها برام آورد و به زور می خواست بذاره خونه ما ولی بهش گفتم نمیخوام ، وردار ببرش :D ارزش ریختن رو هارد رو هم نداره !!
مستند مردان پرسپولیس 49 دقیقه بود ولی یه چیزه کره از آب دراومد ولی این یک ساعت و نه دقیقه بود ولی اصلا حال نداد...:292:
حالا شاید سی دی 2ش باحال تر باشه ولی اولیش که خیلی افتضاح بود ! باحال ترین قسمتش همونی بود که بازیکنا داشتن گلهای دربی رو می دیدن که وقتی گل پیروز قربانی دقیقه 93 رو نشون داد و خودشو هم به تصویر کشید ، مو به تنمون سیخ شد !!!
نظر شما بسیار محترمه اما به ما استقلالیا که خیلی صفا داد
alireza77777m
04-05-2009, 21:13
در تكميل صحبت دوستان ، سي دي دومي از استقلال يعني نيم فصل دوم منتشر مي شود.ان شاالله بزودي...
در ضمن من اينترنتم دايل آپه و متاسفانه نمي تونم براتون بزارم .متاسفم.:53:
ssghahreman
05-05-2009, 03:38
ما منتظریم سی دی دوم هر چه سریعتر برسد
اینم لینک دانلود سی دی یک آبی استقلالی :
آبی استقلالی حواشی ، اتفاقات و تلاش بی وقفه تمام دست اندرکاران تیم استقلال را به تصویر می کشد. تلاشی که تا نیم فصل لیگ هشتم منجر به صعود این تیم به صدر جدول شد. آبی استقلالی شامل صحنه ها و پشت صحنه های تیم استقلال است. اگر از طرفداران تیم استقلال هستید این مستند جذاب را به راحتی از دست ندهید!
فیلم مستند آبی استقلالی چکیده ای از واقعیات ، حواشی ، اتفاقات و … باشگاه استقلال در لیگ هشتم می باشد. در این فیلم کوشش شده تا مخاطب تمام مشاهدات خود را جایگزین شایعات پیرامون عوامل و بازیکنان این تیم کند.
گروه کارگردانی و تصویربرداری فیلم مستند آبی استقلالی در تمام طول فصل گذشته که منجر به قهرمانی استقلال شد، از نزدیک در کنار این تیم حضور داشتند و به ثبت و ضبط تمامی حواشی موجود میپرداختند. صحنههایی جالب از حواشی زیبا ، از سفرهای تیم در طول فصل، صحنههای جذابی را در این فیلم به نمایش درآورده است…
اگر از طرفداران استقلال هستید به هیچ عنوان این مستند فوق العاده را از دست ندهید!
link for download:
با بهترین کیفیت ممکن ویدیو رو براتون اپ کردم
تقدیم به همه استقلالی های عزیز
part 1 ([Only registered and activated users can see links])
part 2 ([Only registered and activated users can see links])
part 3 ([Only registered and activated users can see links])
part 4 ([Only registered and activated users can see links])
part 5 ([Only registered and activated users can see links])
part 6 ([Only registered and activated users can see links])
Esteghlal
07-05-2009, 19:03
این کلیپ ادامه هم دارد (cd 2)؟؟؟؟؟
alireza77777m
07-05-2009, 20:08
این کلیپ ادامه هم دارد (cd 2)؟؟؟؟؟
پس چي كه ادامه داره.قسمت دوم قهرماني استقلال در ليگ هشتم هست كه احتمالاً خرداد بيرون مياد.
alirooney
07-05-2009, 21:09
نظرت محترم ولی، اینو برای ما ساختن هر چقدر هم که به درد نخور باشه قبولش داریم.
نظر منم تقریبا مثل ITALIANO هست ولی با این تفاوت که من مال پرسپولیس رو ندیدم این کار کار خوبی بود ولی خیلی جاها رو می تونست بهتر در بیاره در کل می تونم بگم ادیت و ویرایشش بد بود مثلا اون قسمتهایی که استقلال بد نتیجه می گیره رو به کل حذف کرده بود و زیاد توی غمها نمی رفت یا بین بازی ملوان با ذوب اهن خودشم نفهمید چیکار می کنه از لب دریا میره توی بازی ذوب بعد دوباره میاد توی بازی ملوان یا اون قسمتهایی که هوادارا رو داشت رو می تونست خیلی بیشتر کنه در کل خوب بود ونکات مثبتی هم داشت مثلا نشون دادن گزارشای عادل یا اون جمعی که داشتن بازیهای قدیمی رو می دیدن به هر حال امیدوارم قسمت دومش بهتر باشه توی قسمت بازی استقلال اهوازش خیلی بیشتر می تونست مانور بده به ما می گفت حداقل 5 دقیقه ای بهش شعار و فایلای صوتیشو می دادیم
کسی اين اهنگ های که رضا گفت رو واسه دانلود نداره
آهنگ شمال با صدای رضا یزدانی که در مستند آبی استقلالی خوانده شد:
نام قطعه: شمال
نام آلبوم: هیس
آهنگ و تنظیم: رضا یزدانی
شعر: یغما گلرویی
سال تولید: زمستان 1385
مدت زمان: 5 دقیقه
کیفیت: 128kbps
حجم: 4.63 مگابایت
فرمت: MP3
دانـــــــلود ([Only registered and activated users can see links])
++++++++++++++++++++++++
ویدئوی آبی استقلالی رو من هم داشتم آپلود میکردم که دوستان زودتر گذاشتند :labkhand: این هم کاورها و طرح روی سی دی این فیلم:
سلام
من شنيدم يه آهنگ هم به اسم آبي خونده اگه اون را هم براي دانلود قرار بدي ممنون ميشم
جالبه اگر دقت کنید می بینید که عکس برهانی و مجیدی منتاژ شدست و عکس برهانی عکس لمپارد و مجیدی هم لباس چلسی داره
قهرماني، فيلم «آبي استقلالي» را پرفروش كرد
خبرگزاري فارس: قهرماني تيم فوتبال استقلال تهران در ليگ برتر، فيلم مستند «آبي استقلالي» را در بازار ويدئو رسانه پرمخاطب كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين فيلم مستند كه حواشي، اتفاقات و تلاش بيوقفه تمام دستاندركاران تيم استقلال در فصل گذشته فوتبال ايران تا نيم فصل ليگ هشتم را به تصوير ميكشد، با قهرماني اين تيم در تيراژ 300000 نسخه توسط پخش بايا توزيع شد و در هفتههاي اخير صدرنشين سيديهاي روز بوده است.
اين فيلم مستند گزارشي را «مهدي زريباف» كارگرداني كرده و «فريدالدين عطار» تهيهكننده آن بوده است.
اين دو كارگردان و تهيهكننده سال گذشته نيز بعد از قهرماني تيم «پرسپوليس» در ليگ برتر، فيلم مستند «مردان پرسپوليس» را روانه بازار كردند كه با موفقيت جالبتوجهي روبهرو شد.
آقا ما نمی دونیم چرا این پست ما را پاک می کنند من ایران نیستم می خواهم بدونم سی دی 2 آبی استقلالی اومد یا نه
javadjtv
17-05-2009, 00:01
تشرهای قلعه نوعی بین 2نیمه دیدنی بود
وقتی به بازیکنش میگفت مثل ماست ایستادی
Esteghlal
18-05-2009, 20:31
سی دی 2 چی شد.....
یکش خیلی خوب بود که منتظر دومیش هستی؟
گاه گداری سکوت هم خوبه
اونا که حتی چشم دیدن جشن قهرمانی را نداشتند معلومه این فیلمم نمی تونند ببینند پس لازم نیست برای افزایش پستت بیایی اینجا و پست بدی
من فعلا موفق به تهیه ی این فیلم نشدم
دومیش از اینم بهتره
بهت پیشنهاد میکنم بری دم روزنامه فروشی زنبیل بزاری تا به محض رسیدن نسخه دومش تهیه اش کنی !!!!!!!!!!!:2:
عزیزم مسلما برای تو و قرمزها که مایه عذابه واسه همین خوشت نیومده...پیشنهاد میکنم قسمت دوم که مربوط به قهرمانی هست رو اصلا نبینی ...یه موقع سکته میکنی یه چیزیت میشه:*:84:*:
پسر خیلی باحال بود حسابی احساساتی شده بودم مخصوصا وقتی امیرخانو میدیدم اشک تو چشمام جمع میشد.
این حرکتشم که قبل هر بازی دور هم جمع میشدن و فیلمای بازیای قبلو میدیدن خیلی باحال بود.
امیرخان استاد روحیه دادن به بازیکناست نمونش آرش برهانیه
پارسال چی بود امسال چی شده بود.
امیدوارم شماره دو را هم به خوبی درست کنن.
دست اونایی که برا این مجموعه زحمت کشیدن درد نکنه.
قابل توجه استقلالی ها:کسانی که می خواند مستند زیبا و جذاب آبی استقلالی رو دانلود کنند روی عکس زیر کیلیک کنند.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
قشنگ فقط اي كاش جشن قهرماني هم داشت.
اهنگ ابي رضا يزداني كسي نداره بزاره؟
قشنگ فقط اي كاش جشن قهرماني هم داشت.
اهنگ ابي رضا يزداني كسي نداره بزاره؟
اینم جواب شما..
رضا یزدانی و شعرهایش برای استقلال
اما اطلاعات بیشتر از مستند آبی استقلالی
اندازه اصلی ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن: اینارو داش امین توی تاپیک [~~] گلچین هفته نامه همشهری جوان [~~] ([Only registered and activated users can see links]) گذاشته بود :labkhand:
این آبی استقلالی 2 چی شد ?:-?
ابی استقلالی 2؟؟؟؟؟؟؟:-??
اين ديگه همه ميدونن رضا يزداني استقلالي.
آبي استقلالي 2 هم وارد بازار شد
:13:ESTEGHLAL:13:
ویرایش: دوست عزیز تبلیغ و قرار دادن لینک در پست ها خلاف قوانینه
Esteghlal
08-06-2009, 17:08
آبي استقلالي 2 هم وارد بازار شد
کجاست هرکس داره برای دانلود بزاره
:146fs495919:
مستند آبي استقلال جالب بود
آبي استقلالي 2 وارد کدوم بازار شد ?:-w:D
khaled4u
22-06-2009, 18:07
ابی استقلالی 2 :-o
منم می خوام :3ztzsjm::2:
samififa2014
23-06-2009, 21:36
آبی استقلالی 2 نميدونيد کی مياد ؟
دوستانی که در ایران هسند و دسترسی به این سی دی دارند اگر لطف کنند و آبی استقلالی 2 را هم برای دانلود قرار بدهند متشکر می شوم
Prison Break
25-06-2009, 10:44
بچه ها یکی لینک آبی استقلالی 1 رو لطف کنه بگذاره ،همه اونایی که گذاشتین خرابه:-w:D
بچه ها یکی لینک آبی استقلالی 1 رو لطف کنه بگذاره ،همه اونایی که گذاشتین خرابه:-w:D
این هم از آبی استقلالی 1 با 4 لینک
لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
rapidshare ([Only registered and activated users can see links])
hotfile ([Only registered and activated users can see links])
2shared ([Only registered and activated users can see links])
ShahanShah XII
01-07-2009, 10:15
پس شماره ی 2 رو هم بگزارید
توزيع دو مستند جذاب از استقلال و پرسپوليس در يك ماه آينده؛
ديرباز و بازغي روايت ميكنند
اتفاقات از زاويههاي مختلف روايت ميشود. در اصل فيلم بخشهاي مختلفي دارد كه از زاويه ديد عليرضا نيكبختواحدي، محسن خليلي، كامبيز ديرباز و پژمان بازغي است و روي روايت اين افراد ميچرخد.
«آبي استقلالي 2» و «مردان پرسپوليسي 2» همزمان با شروع فصل جديد ليگ برتر در ايران توزيع خواهد شد.
به نوشته اعتماد ملی؛ مهدي زريباف، كارگردان اين فيلمها كه پيش از اين هم «مردان پرسپوليس يك» و «آبي استقلالي يك» را روانه بازار فيلم كرده بود، با اشاره به خبر توزيع سريهاي جديد، توضيح داد كه اين فيلمها با ساختار و روايات جديدي عرضه خواهند شد: «مردان پرسپوليس 2 در حال حاضر آماده شده است و در ارشاد است تا براي پخش، مجوز بگيرد.
اما «آبي استقلالي 2» در مرحله تدوين است تا آماده شود و به توزيع برسد، فصل جديد فوتبال هم شروع خواهد شد.» زريباف در مورد تاخير در تدوين و توزيع اين فيلمها گفت: «اگر ميخواستيم بعد از پايان ليگ اين فيلمها را روانه بازار كنيم، با توجه به اينكه تلاطم فوتبال داخلي خوابيده بود و خبرهاي زيادي در مورد ليگ وجود نداشت ممكن بود كه فيلمها با استقبال خوبي روبهرو نشوند. به همين دليل ترجيح داديم كه توزيع را كمي عقب بيندازيم و به اين ترتيب با دقت و وقت بيشتري به تدوين فيلمها بپردازيم.»
در حال حاضر مردان پرسپوليس 2، نهايي شده و نسخهاي از آن به ارشاد ارسال شده تا مجوز بگيرد. هرچند اين فيلم سه ماه پيش هم آماده بود و حتي از ارشاد هم مجوز گرفته بود. اما تيم سازنده ترجيح داد كه با اضافه كردن 13 دقيقه به اين فيلم در قالب فصل هشتم كه به ليگ قهرمانان آسيا ميپردازد، اين فيلم را براي هواداران آماده كند.
زريباف از متفاوت بودن سري دوم اين دو مجموعه خبر داد و گفت كه همه بايد منتظر دو فيلم خاص باشند: مردان پرسپوليس 2، با توجه به اتفاقات رخ داده براي اين تيم در فصل گذشته، فيلم تلخي است.
اتفاقات از زاويههاي مختلف روايت ميشود. در اصل فيلم بخشهاي مختلفي دارد كه از زاويه ديد عليرضا نيكبختواحدي، محسن خليلي، كامبيز ديرباز و پژمان بازغي است و روي روايت اين افراد ميچرخد.
زريباف در مورد «آبي استقلالي 2» هم توضيحاتي داد و گفت: «ما در اين فيلم كه هنوز در حال تدوين است، روايت نويي را پي گرفتهايم. فيلم 24 ساعت پاياني ليگ را مرور ميكند. يعني از 5 ارديبهشت تا قهرماني استقلال. البته ما در اين 24 ساعت، فلاشبك و فلاش فورواردهاي زيادي داريم كه استقلال را در نيمفصل دوم ليگ هشتم نشان ميدهد.»
زريباف خبر ميدهد «آبي استقلالي 2» خلاف «مردان پرسپوليس 2» فيلم شيريني است و البته اين به دليل قهرماني استقلال در اين فصل است. زريباف اين ايده را هم داشت كه در صورت صعود تيمملي به جامجهاني 2010 فيلمي را هم براي مردان مليپوش بسازد كه البته به دليل ناكامي ايران در اين رقابتها، از اين ايده منصرف شدهاند.
در حال حاضر آبي استقلالي 2، آخرين روزهاي خود را پاي ميز تدوين ميگذراند و «مردان پرسپوليس 2» هم در انتظار مجوز از ارشاد است. بايد تا شروع ليگ جديد صبر كنيم تا ببينيم اين تيم چه فيلمهايي را تدارك ديدهاند.
آبی استقلالی 2 هم مگه اومده ؟؟؟ هر کی دار هبذاره واسه دان !!
Prison Break
09-07-2009, 11:47
آبی استقلالی 2 هم مگه اومده ؟؟؟ هر کی دار هبذاره واسه دان !!
فعلاً من نه جایی دیدم بفروشه نه تو نت ...تا 2 هفته دیگه همه جا هست:winksmiley02:
دیشب من تازه ابی استقلالی 1 رو دیدم:Dباحال بود بد نبود ، همون 1 ساعت و نه دقیقه هست 1 ؟:D:-w از ساعت 6 و نیم گذاشتم تا 10 و نیم دانلود شد:2:
ahmadreza123 دمت گرم >:D<:72:
تیام استقلالی:D جداً باحال بود ، امیدوارم هر چه زود تر 2 برسه و ببینیم و بسی حال کنیم+:42:+
سال اول مال پرسپوليس رو دادن 1000 امسال استقلال 1500 در كل زياد ازش خوشم نيومد
ahmadreza123 دمت گرم >:D<:72:
:42:+
آقا خواهش می کنم وظیفه بود
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آبي استقلالی 2 آماده شد
تهيه كننده مستند آبي استقلالي از آماده شدن قسمت دوم اين مستند تصويري كه راوي قهرماني تيم استقلال در رقابت هاي ليگ برتر است خبر داد.
به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، فريدالدين عطار،تهيه كننده اين مستند با اشاره به پايان مراحل تدوين و صداگذاري آبي استقلالي 2 گفت: اين مستند حال و هوايي كاملا ً متفاوت با آبي استقلالي يك دارد و به اعتقاد خودم فيلمي قابل دفاع خواهد بود. هرچند كه قضاوت در اين باره بر عهده تماشاگران و كارشناساني است كه اين فيلم را خواهند ديد.
عطار افزود: آبي استقلالي 2، 24 ساعت پاياني پيش از قهرماني استقلال در ليگ هشتم را به تصوير مي كشد.
اين مستند منتظر دريافت مجوز انتشار از وزارت ارشاد است.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
kaamraan
11-08-2009, 13:52
ما منتظریم! اصل قضیه نیم فصل دومه...
خبری نشد ؟ همچنان منتظریم ! :164:
قسمت دوم آبی استقلالی
ايران ورزشي- بالاخره انتظارها به پایان رسید و با آمــدن قسمت دوم فیلم آبی استقلالی به بازار، علاقهمندان آبی و هواداران این تیم میتوانند با تمام اتفاقات حاشيه اي ليگ هشتم و داستان قهرماني اين تيم به همراه قلعه نويي آشنا شوند.قسمت اول اين فيلم دو ماه قبل عرضه شده بود که حالا با ارائه قسمت دوم که مدت آن هفتاد دقيقه است قصه هنر بازيگري آبي ها و فيلم آبي استقلالي هم به پايان رسيد تا در اين زمينه هم از همتاي آبي خود عقب نمانند. اين فيلم با کارگرداني مسعود زريباف و تهيه کنند گي عطار زاده ساخته شد که کار ساخت فيلم قهر ماني پرسپوليسي ها را هم به عهده داشتند.با تماشاي دقيق اين فيلم مي شود با نکات تازه اي از حاشيه هاي استقلالي ها در فصل گذشته آشنا شد.
([Only registered and activated users can see links])
سلام
اگه ميشه ترانه آبي كه توي اين CD است را براي دانلود قرار دهيد.
راي به استقلال [Only registered and activated users can see links]
Ronaldinho80
06-09-2009, 23:12
این مستند (2) الان تو بازار موجود هست ؟
آبی استقلال 2 آماده شد
تهیه كننده مستند آبی استقلالی از آماده شدن قسمت دوم این مستند تصویری كه راوی قهرمانی تیم استقلال در رقابت های لیگ برتر است خبر داد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال، فریدالدین عطار،تهیه كننده این مستند با اشاره به پایان مراحل تدوین و صداگذاری آبی استقلالی 2 گفت: این مستند حال و هوایی كاملا ً متفاوت با آبی استقلالی یك دارد و به اعتقاد خودم فیلمی قابل دفاع خواهد بود. هرچند كه قضاوت در این باره بر عهده تماشاگران و كارشناسانی است كه این فیلم را خواهند دید.
عطار افزود: آبی استقلالی 2، 24 ساعت پایانی پیش از قهرمانی استقلال در لیگ هشتم را به تصویر می كشد.
این مستند منتظر دریافت مجوز انتشار از وزارت ارشاد است.
مستند «آبی استقلالی 2» با صدای رضا یزدانی هم زمان با عید سعید فطر منتشر خواهدشد
سوای همهی سکانسهای پرحاشیهای که این فیلم دارد، حضور رضا یزدانی، بهعنوان خوانندهی قطعهی «آبی» در این فیلم، بدون شک میتواند ...
موسیقی ما،مستند «آبی استقلالی 2» که همهی جزئیات و حاشیههای ریزودرشت قهرمانی تیم فوتبال استقلال تهران را در دورهی گذشته لیگ برتر دربرگرفته، همزمان با عید سعید فطر در سراسر کشور منتشر خواهدشد.
اما سوای همهی سکانسهای پرحاشیهای که این فیلم دارد، حضور رضا یزدانی، بهعنوان خوانندهی قطعهی «آبی» در این فیلم، بدون شک میتواند جذابیتهای ویژهای را برای مخاطبان موسیقی و بخصوص «راکباز»ها داشته باشد.
خود یزدانی دراینمورد اعتقاد دارد: «تجربه جالب و دلپذیری بود. این در تمام دنیا یک امر مرسوم است که خوانندهها برای تیمهای پرطرفدار بخوانند و در ادغامی جذاب، هنر و ورزش را بههم نزدیکتر کنند. این هدیهی من به همهی هواداران استقلالی و دوستداران فوتبال است و امیدوارم که با آن بتوانند بهخوبی ارتباط برقرار کنند».
هرچند یزدانی بهشدت از بیان این سؤال خبرنگار سایت موسیقی ما که طرفدار کدامیک از تیمهای پرطرفدار است طفره رفت، اما حرفهای مهدی زریباف، کارگردان این مستند، درمورد این قطعه علایق یزدانی را لو داد: «ما در «آبی استقلالی1» از ترانهی «شمال» یزدانی استفادهکردیم و بعد از اینکه با خود او هم آشنا شدیم، ناخواسته متوجه شدیم که یزدانی و کارن همایونفر و حتی یغما گلرویی، هرسه بهشدت استقلالی هستند و همین باعث شد که برای قطعهی «آبی» خیلی زود به توافق برسیم و نتیجهی کار هم اینگونه فوقالعاده ازآب در بیاید».
موسیقی گونهی «سافت راک» قطعهی «آبی» که در اواخر ملودیاش، رگههایی از سبک هاردراک توی آن به گوش میرسد، با القای احساس طغیان توام با غرور، انتهای این مستند را بهشکل ویژهای جذابیت بخشیده و جالب است بدانید که صحنههای قهرمانی استقلال با این قطعه میکس شده تا کار بهخوبی در خاطر بیننده ماندگار شود.
«آبی استقلال2» به کارگردانی مهدی زریباف و فیلمنامهی حمید سلیمی و بهمن بابازاده، همزمان در ایران و کشورهای اطراف خلیج فارس منتشر خواهد شد.
kaamraan
15-09-2009, 17:12
امیدوارم که اختلافات واعظ با قلعه نویی تو مستند تاثیر نگذاشته باشه...
CraZy Man
17-09-2009, 22:23
الان این مستند در فیلم قلعه نوعی به عنوان مربی هستش یا نه مال امسال هست و صمد مرفاوی سرمربی هستش.
اگه مال امسال باشه اخه چیزی از بازی ها نگزشته که بعد اگه مال پارسال هست ایا از مسابقات اسیا هم فیلمی گرفته شده:2:
همون یک سیدی هستش یا نه .
نقل و انتقالات هم هست یا نه ببخشید این قدر سوال کردم کنجکاوی بود درباره ی فیلم مستند ابی استقلالی.
الان این مستند در فیلم قلعه نوعی به عنوان مربی هستش یا نه مال امسال هست و صمد مرفاوی سرمربی هستش.
اگه مال امسال باشه اخه چیزی از بازی ها نگزشته که بعد اگه مال پارسال هست ایا از مسابقات اسیا هم فیلمی گرفته شده:2:
همون یک سیدی هستش یا نه .
نقل و انتقالات هم هست یا نه ببخشید این قدر سوال کردم کنجکاوی بود درباره ی فیلم مستند ابی استقلالی.
از امسال که 100% نیست از نقل و انتقالات هم بعید می دونم چیزی باشه فکر میکنم مثل 1 باشه +جام باشگاهای آسیا
abdollah4424
01-10-2009, 12:56
خب عید فطر هم که تموم شد ، پس مستند کجاست؟
کسی لینک دانلودش رو نداره بزاره دانلود کنیم؟
زنده باد استقلال و استقلالی
kaamraan
01-10-2009, 22:39
خب عید فطر هم که تموم شد ، پس مستند کجاست؟
کسی لینک دانلودش رو نداره بزاره دانلود کنیم؟
زنده باد استقلال و استقلالی
دوشنبه باسه نود اس ام اس دادم تو جواب نود اینو فرستاد:
مستند آبی استقلالی 2 بزودی در سوپرمارکت ها... :wagfinger1:
khaled4u
05-10-2009, 00:43
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) آبي استقلالي 2 منتشر شد
پس از مدتها انتظار مستند قهرماني استقلال در هشتمين دوره ليگ برتر منتشر شد.
آبي استقلالي 2 كه بر اساس توضيحات روي بسته آن روايتي مستند از هفتههاي پاياني ليگ هشتم، قهرماني استقلال و حاشيههاي بعد از قهرماني اين تيم است امروز در سراسر كشور به طور همزمان
توزيع شد.
تهيهكننده آبي استقلالي2 كه به صورت vcd منتشر شده فريدالدين عطار و كارگردان آن مهدي زريباف است.
Esteghlal
05-10-2009, 17:19
با سلام بلاخره رسید.....
کسی اگر خریده و می تواند برای دانلود بزارد تا ما هواداران خارج از کشور هم استفاده کنیم.
با تشکر.
مجله آبي استقلالي منتشر ميشود
ايران ورزشي- بعد از اينكه فيلم آبي استقلالي با استقبال خوبي مواجه شد مسوولان باشگاه استقلال تصميم گرفتند در اين فصل به جاي آبي استقلالي هر دو ماه يك بار مجله تصويري با اين عنوان منتشر كنند. آنها ميخواهند در اين مجله تصاوير بازيهاي تيمشان را به چاپ برسانند. تصاويري كه ميتواند براي هر هواداري جذاب و به ياد ماندني باشد.
روانخواه يك نيمه مقابل مس
اميد روانخواه آرام آرام به شرايط بازي نزديك ميشود. او از بند مصدوميت رها شده و يكي از بازيكنان حاضر استقلال در كرمان خواهد بود. شرايط روانخواه پيش از دربي هم به گونهاي بود كه صمد ميتوانست به بازيكن محبوبش دقايقي بازي بدهد اما او براي اينكه مرتكب ريسك نشود از بازي دادن به روانخواه خودداري كرد تا اين بازيكن دچار مصدوميت دوباره نشود. شرايط كنوني روانخواه به گونهاي است كه ديگر مرفاوي ميتواند روي اين بازيكن حساب كند. روانخواه بهتر از هفته گذشته تمرين ميكند و از لحاظ جسماني روزهاي خوبي را پشت سر ميگذارد. همين وضعيت سبب شده مرفاوي او را همراه تيمش عازم كرمان كند. احتمال بازي كردن روانخواه حداقل در يك نيمه مقابل مس كم نيست.
kaamraan
05-10-2009, 21:22
قیمتش چنده؟
saeed_cris
05-10-2009, 21:43
سلام دوستان اگه كسي اطلاع كاملي از اين سي دي داره بگه تا ما هم بدونيم
چون خيلي زياد تعريفش شده و گفتن از 1 جالب تره
البته با اون اتفاقاتي كه سال قبل افتاد حتما جالبه
ما كه بي صبرانه منتظره ديدنش هستيم:flirtysmile2:
javadazad
05-10-2009, 22:48
سلام بچه ها
چرا کسی اینو واسه دانلود نمیزاره
ما که از انتظار مردیم
اكثرش غمناكه به جز قهرماني تيم!!
SSMAJIDI
08-10-2009, 00:51
سلام.این فیلمو که من دیدم گریم گرفت.ولی حرفه ای و قشنگ بود
Reza_Borriello
08-10-2009, 01:11
ما که هرجا رفتیم این فیلم رو نداشتن
سلام
اينم لينك دانلود آهنگ آبي استقلالي با صداي رضا يزداني (CD آبي استقلالي)
با فرمت 3gp براي مشاهده در موبايل.
Reza_Borriello
08-10-2009, 16:42
عجب فیلم توپی بود.البته گریه دار هم بود
Manchester United
08-10-2009, 16:54
بچه ها من چند پارت از مستند آبي استقلالي رو دارم و ميزارم براي دانلود كه اميدوارم لذت ببريد....
1-گلچینی از گلهای بسیار زیبای تیم استقلال تهران به حریفان در حمایت کامل هواداران پر، پا قرص به مدت 12:04 (با حجم کم) :177:>:D<
download by:manchester17 ([Only registered and activated users can see links])
2-پشت صحنه ای از تمرینات بازیکنان تیم استقلال تهران و تصاویری از گل های زیبای استقلال در مقابل حریفان به مدت 08:33 (با حجم کم) :2:
3-پشت صحنه ای از شکستها و موفقیتهای تیم استقلال تهران در مقابل حریفان و هواداران پر و پا قرص تیم. به مدت 08:47 :2:
4-منتخبی از گلهای تیم استقلال تهران به حریفان. به مدت 13:14
download by :manchester17 ([Only registered and activated users can see links])
2301 جان خیلی خیلی بابت آهنگ رضا یزدانی ازت ممنونم...شادمون کردی خدا شادت کنه
یه خواهش از همه ی دوستانه آبی دل دارم،لطف کنین و آبی استقلالی 2 رو به جای داونلود کردن بخرین،این پول هر چقدر هم کم کمکیه به باشگاه استقلال...این همه کپی رایت رو زیر پا گذاشتیم و میذاریم،ولی این یکی خیلی فرق داره...
به بقیه دوستان آبیتون هم بگین...
بین همه ی تیمای دنیا...عشق است استقلال
به امیده سرفرازیه آبی جماعت(غیر از لاتزیو)تو کل دنیا
Esteghlal
08-10-2009, 22:07
manchester17 ([Only registered and activated users can see links]) این پارت ها رو که از مستند گذاشتی مربوط به آبی استقلالی 1 می شود....
2301 یه خواهش از همه ی دوستانه آبی دل دارم،لطف کنین و آبی استقلالی 2 رو به جای داونلود کردن بخرین،این پول هر چقدر هم کم کمکیه به باشگاه استقلال...این همه کپی رایت رو زیر پا گذاشتیم و میذاریم،ولی این یکی خیلی فرق داره...
خب شما درست می فرمایید، اما ما هواداران خارج از کشور چگونه تهییه کنیم...
اگر کسی می تواند برای دانلود بزارد حتما این کار را کند..
Ronaldinho80
08-10-2009, 22:16
فکر کنم این سی دی فقط تو تهران هست من که هنوز نتونستم پیداش کنم
مستند آبی استقلالی 2 [Only registered and activated users can see links]
مستندی از تیم استقلال در لیگ هشتم،شامل حاشیه های این تیم و مصاحبه با بازیکنان و مربیان
شامل 1 سی دی
قیمت:2000 تومان
شناسه کالا : 67
محتوای پکیج کالا : 1 سی دی
تاریخ ایجاد کالا : پنجشنبه 16/07/88
گروه اصلی کالا : مستند
زیر گروه کالا : فیلم
قیمت : 2,000 تومان
دفعات مشاهده : 16 بار
هزینه پستی : بعد از انتخاب مقصد
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
mahgol-ss
09-10-2009, 16:06
من این سی دی و خریدم خیلی قشنگه فیلم برداری و آهنگش که با صدای رضا یز دانیه فوق العادست و بیشتر صحنه های این فیلم در هتل پارس مشهد گرفته شده
Esteghlal
11-10-2009, 20:20
سلام كسي براي دانلود نداشت
مستند آبی استقلالی 2 [Only registered and activated users can see links]
مستندی از تیم استقلال در لیگ هشتم،شامل حاشیه های این تیم و مصاحبه با بازیکنان و مربیان
شامل 1 سی دی
قیمت:2000 تومان
شناسه کالا : 67
محتوای پکیج کالا : 1 سی دی
تاریخ ایجاد کالا : پنجشنبه 16/07/88
گروه اصلی کالا : مستند
زیر گروه کالا : فیلم
قیمت : 2,000 تومان
دفعات مشاهده : 16 بار
هزینه پستی : بعد از انتخاب مقصد
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
کسی نمی تونه این فیلم رو بزاره برا دانلود؟
فردا من این مستند و برا دانلود میزارم
javadazad
13-10-2009, 16:03
مرسی سریع بذار لطفا
javadjtv
13-10-2009, 23:14
حیف که این مستند هم از دعوای امیر و واعظ در امان نماند و...
فحش های قلعه نوعی بعد از بازی با فجر که 4-1 شد و حرفهای راوی این مستند...
کلا خیلی با این مستند حال کردم
مو به تنم سیخ شده بود
یاد اون روز شیرین قهرمانی افتادم
قند تو دلم آب شد
یاد فرودگاه و 3000 نفری که اومده بودند
هنوز با خاطرات آن روز مو به تنم سیخ می شود
تو همیشه برای من اسطوره میمانی...این مستند هم نمی تواند خرابت کند...ژنرال دوستت داریم
خواهشادوستانی که توانایی خرید دارند بخرند
1500 تومان هم شد پول؟؟
اینجا گذاشتم برا دانلود ([Only registered and activated users can see links])
Manchester United
14-10-2009, 14:17
مستند فوق العاده دیدنی آبی استقلالی 2
| با کیفیت عالی / لینک مستقیم |
مستندی است از حواشی و تغییر و تحولات تیم استقلال در لیگ هشتم که منجر به قهرماني فصل قبل شد. این مستند هديه با ارزشی براي طرفداران استقلال می باشد تا از درون تيم خود باخبر شوند به همراه مصاحبه هاي جالب با بازيكنان در شب قبل از بازي با پيام و قهرماني آنها كه باعث جذاب شدن اين مستند شده است.
(part 1 (by:manchester17 ([Only registered and activated users can see links])
(part 2 (by : manchester17 ([Only registered and activated users can see links])
part 3 (by : manchester17 ([Only registered and activated users can see links])
abdollah4424
17-10-2009, 07:55
اگه میشه ببینید پارت دو آخرش مشکل نداره؟
من تا 73 دانلود کردم
بقیش گیر کرد گفت وقتش تموم شده، اگه میشه کنترلش کنید
Manchester United
17-10-2009, 09:35
داداش چك كردم مشكلي نداشت.....
sadegh2x
17-10-2009, 14:06
بابا ایول .. 1500 تومن بدید به جایی برنمیخوره ... به خطر اس اس 1500 تومن هم خرج نمیکنید ..دانلود چیه بابا !
ماکه ایران نیستیم باید چه کنیم !
Esteghlal
17-10-2009, 18:25
اگه میشه ببینید پارت دو آخرش مشکل نداره؟
من تا 73 دانلود کردم
بقیش گیر کرد گفت وقتش تموم شده، اگه میشه کنترلش کنید
آره درسته منم دانلود کردم همین err را میده.
آبی استقلالی 2
کل آبی استقلالی 2 در یوتیوب [Only registered and activated users can see links]
سلام دوستان می توانید از اینجا دانلود کنید [Only registered and activated users can see links]
Esteghlal
07-11-2009, 19:09
سلام من آخرش نتونستم آبی استقلالی 2 رو ببینم...
این لینک ها کار نمیکنه وقتی دانلود میکنم و می خوام از فایل فشرده خارخ کنم err میده.!
اگر کسی می تونه در یک لینک بصورت مستقیم برای دانلود بزاره حتما این کار رو بکنه...
([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
([Only registered and activated users can see links])
آبی استقلالی 3 آماده انتشار
مستند آبی استقلالی 3 که در واقع اولین شماره از مجله تصویری دو ماهنامه استقلال است در شرکت نقش اول تهیه و تدوین شد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال، در این مجله تصویری که به زودی به شکل vcd روانه بازار خواهد شد بازی های استقلال در هشت هفته نخست لیگ برتر مورد بررسی قرار گرفته است.
مصاحبه با یک پیشکسوت، بررسی وضعیت دروازه بان های استقلال و نماهنگ گل های آبی پوشان در لیگ نهم از بخش های دیگر آبی استقلالی 3 است.
آبی استقلالی 3 به تهیه کنندگی فریدالدین عطار به زودی با اخذ مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به علاقه مندان استقلال عرضه خواهد شد.
alireza77777m
15-11-2009, 22:12
چقدر استقلال دنباله پوله !!:d0s69thbefhifftitrz:6qwup3:تند و تند دنبال تجارت و سر مردم رو كلاه گذاشتن هستند.به نظرم من كه آبي استقلالي 2 اصلاً حرفه اي ساخته نشده بود.منم با دوربين شخصيم پيش استقلال بودم مي تونستم همچين فيلم مستندي بسازم !:wavesmile:
CraZy Man
15-11-2009, 22:39
چه قدر سریع دارن تولید میکنن از چه چیز تیم دارن فیلم میگیرن الان هم که لیگ تموم شده فکر کنم یکم زود دارن انتشار می کنن.
چقدر استقلال دنباله پوله !!:d0s69thbefhifftitrz:6qwup3:تند و تند دنبال تجارت و سر مردم رو كلاه گذاشتن هستند.به نظرم من كه آبي استقلالي 2 اصلاً حرفه اي ساخته نشده بود.منم با دوربين شخصيم پيش استقلال بودم مي تونستم همچين فيلم مستندي بسازم !:wavesmile:
نه اصافا بد هم نساختم اونجا که نشون میده استقلال از سایپا گل میخوره اصافا ادم خیلی تحت تاثیر قرار می گیره یا اون اخرش که جشن هواداران جلوی ترمینال صحنه های قشنگی بود ولی موافق هستم به صورت حرفه ای فیلم برداری نشده بود.:6qwup3:
سلام من آخرش نتونستم آبی استقلالی 2 رو ببینم...
این لینک ها کار نمیکنه وقتی دانلود میکنم و می خوام از فایل فشرده خارخ کنم err میده.!
اگر کسی می تونه در یک لینک بصورت مستقیم برای دانلود بزاره حتما این کار رو بکنه...
چیزی بجز یه سری دری وری و چرت و پرت سازی علیه سرمربی سابق توش نیست.....:72:
چیزی رو از دست ندادی:1:
چیزی بجز یه سری دری وری و چرت و پرت سازی علیه سرمربی سابق توش نیست.....:72:
چیزی رو از دست ندادی:1:
فکر کنم قرار شد دیگه از این حرف زده نشه ! :7::wagfinger1:
ss_ss gahreman
10-12-2009, 00:14
بابا اگر کسی میخواد ابی استقلالی 2 رو ببینه9 یک دقیقه توی گوگل سرچ کنه زود میادش من دو دقیقه ای دانلودش کردم
پس این استقلالی3 کی میاد؟
آبی اس اس 3 اومده برا دانلود بزارید لطفا
قرار بوده آبی استقلال هر 2 ماه یکبار منتشر بشه اما الان نزدیک به 9 ماهه چیزی به بازیر نیومده کسی خبری نداره؟؟؟
CraZy Man
17-07-2010, 10:18
فکر کنم نیم فصل اول که تموم بشه فیلم ابی استقلالی 3 رو بدن بیرون
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1