PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: لیست فروش فیلم مسابقات لیگ اسپانیا :::

Amin-TopGoal
03-05-2009, 11:38
به نام خدا

در این قسمت لیست بازیهای کاملی که از رقابتهای باشگاهی کشور اسپانیا آماده شده و در فروشگاه موجود هست رو قرار دادیم

در پست های مختلف می تونید با بازیها، کیفیت و تعداد سی دی ها آشنا بشید

به مرور به لیست بازیها اضافه خواهد شد

برای آشنایی با روش خرید هم کلیک کنید ([Only registered and activated users can see links])

Amin-TopGoal
03-05-2009, 11:52
دیدار رفت و برگشت مهمترین دربی جهان در فصل 09-2008 برای فروش آماده شده است.

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

بازی رفت در ورزشگاه نیوکمپ با نتیجه 2-0 به سود بارسا، و بازی برگشت در سانتیاگو برنابئو با نتیجه 6-2 به سود بارسا به پایان رسید.

هر دو بازی با کیفیت اصلی و از شبکه Al Jazeera Sport با گزارش عربی می باشد و هر بازی در 1 DVD قرار داره. مجموع DVD رو با کلیک بر روی خرید پستی زیر می تونید تهیه کنید.

قیمت زیر منهای هزینه پستی ست که در این نوع خرید از شما دریافت می شود. اگر وجه را از طریق واریز به حساب بپردازید، هزینه پستی دریافت نمی شود. برای اطلاعات بیشتر به لینک موجود در پست اول بروید.

قیمت برای دو دی وی دی: 4000 تومان

[Only registered and activated users can see links][1].gif ([Only registered and activated users can see links])

Loverboy
01-12-2010, 11:57
به نام خدا

فروش بازی El-Classico 2010/11 ( بازی رفت ) با کیفیت HD از شبکه اسکای اسپورت ایتالیا و گزارش عادل فردوسی پور

[Only registered and activated users can see links] FC Barcelona 5-0 Real Madrid [Only registered and activated users can see links]

قیمت برای 2 دی وی دی و هزینه پست 5000 تومان

برای درخواست فقط به بنده پیغام خصوصی بدهید

با تشکر

"Saeid"
04-12-2010, 08:17
اوه
قیمت محصول دوم چقدر بالا هست
دلیلش چیه کیفیت هست؟

MAN_UNITED
14-12-2010, 14:41
به نام خدا

فروش بازی اکلاسیکو 2010/11 با کیفیت HD از شبکه اسکای اسپورت ایتالیا با چهار گزارش ( اسپانیایی ، عربی ، انگلیسی ، فارسی (( عادل فردوسی پور )) )[Only registered and activated users can see links] FC Barcelona 5-0 Real Madrid [Only registered and activated users can see links]

عکسهای این بازی ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]

2 عدد دی وی دی
قیمت بازی 4000 تومان
هزینه ارسال 2500 تومان

برای خرید فقط به من پیغام خصوصی بدهید

gogoly152
01-12-2011, 21:48
من تعداد زیادی از بازی های رئال بارسلونا رو از سال 1938 به اینور دارم اما نمیدونم کجا و چطوری باید بفروشمشون همشونم با کیفیت بالا و کانال ها خارجی و گزارش انگلیسی و عربی و اسپانیایی هستند اگه خواستید به ایمیل من پیغام بدید

اینم ایمیلمه [Only registered and activated users can see links]

hossein_nor66
15-01-2012, 19:40
سلام ببخشید این جا در خواست دادم من دنبال بازی برگشت نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا در سال 2008 می گردم بازی چلسی با بارسلونا که یک یک مساوی شد همون بازی که اینیستا گلش رو دقیقه 93 زد اگر کسی برای فروش داشت به من پیغام بده