توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار نقل و انتقالات باشگاه سپاهان در فصل 89-88
بسم الله الرحمن الرحیم ...... هست کلید در گنج حکیم
اخبار مربوط به نقل و انتقالات سپاهان برای فصل 89-88 رو در این تاپیک قرار بدین.
قوانین ارسال خبر ([Only registered and activated users can see links]) رو هم مد نظر داشته باشید لطفاً.
labkhande_ejbari20
10-05-2009, 16:08
خانه تكاني در سپاهان
محمدرضا ساكت امروز وارد اصفهان ميشود. مديرعامل باشگاه فولادمباركه سپاهان كه براي انجام كار به دبي سفر كرده بود پس از بازگشت در جلسهاي كه با حضور اعضاي هيات مديره برگزار ميشود شركت ميكند. در اين جلسه خط مشي سپاهان براي فصل جديد و روند يارگيري اين تيم مشخص ميشود.
به گفته مسوولان سپاهان اين باشگاه در تيم فوتبال خود قصد دارد تحول چشمگيري ايجاد كند. در اين خانه تكاني حدود
40 درصد از بازيكنان سپاهان از اين تيم جدا خواهند شد. عمدهترين تغييرات در خط دفاعي اين تيم خواهد بود كه سالهاست در كنار هم كار كردهاند. از تمام نفرات حاضر در خط دفاع سپاهان گويا قرار است هادي عقيلي حفظ شود و باشگاه براي تمديد قرارداد با ساير بازيكنان ميل چنداني ندارد.
مفاد قرارداد قلعه نوعي با باشگاه سپاهان فاش شد
امير قلعه نوعي طي يك قرارداد دو ساله 650 ميليون تومان دريافت خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از يك منبع آگاه در اصفهان، امير قلعه نوعي طي يك قرارداد دو ساله 650 ميليون تومان دريافت خواهد كرد.بابت هر قهرماني در ليگ برتر و جام حذفي 150 ميليون تومان و قهرماني يا نائب قهرماني در جام قهرمانان آسيا 200 ميليون پاداش دريافت مي كند.
امير قلعه نوعي پس از بازگشت از دبي فردا جلسه اي در باشگاه سپاهان خواهد داشت تا دستياران خود را در تيم فوتبال سپاهان معرفي كند.
باشگاه سپاهان موافقت كرده است كه امير قلعه نوعي يك دستيار و يك مربي بدنساز را به تيم فوتبال سپاهان بياورد و باشگاه سپاهان نيز يك دستيار و يك مربي دروازه بان را به تيم اضافه مي كند
منبع ([Only registered and activated users can see links])
labkhande_ejbari20
20-05-2009, 12:50
در گفت و گو با فارس عنوان شد
توافقات اوليه امير قلعهنويي با باشگاه بنياس امارات
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با مسئولان تيم بن ياس امارات به توافقات اوليه رسيده است.
بنا بر اعلام كريم بوستاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه بن ياس امارات مذاكرات خود با امير قلعه نويي را آغاز كرده اند.
بوستاني به فارس اظهار داشت: با توجه به اينكه از چند سال قبل با اين باشگاه در ارتباط بودم، رابط بين امير قلعه نويي و آنها بودم. تا 80 درصد توافقات بين او و مسئولان باشگاه صورت گرفته است.
مربي فصل گذشته تيم استقلال اهواز ادامه داد: برزنتي، مربي تونسي بن ياس، توانسته اين تيم را از ليگ دسته اول به ليگ برتر امارات بياورد؛ اما به لحاظ مالي با اين باشگاه به توافق نرسيده است. اگر اين روند ادامه داشته باشد، مسئولان با امير قلعه نويي قرارداد رسمي مي بندند.
وي خاطر نشان كرد: در چند روز آينده ابعاد نهايي اين موضوع مشخص مي شود.
خبرگزاري فارس
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي قبل از آنكه همراه استقلال براي رويارويي با الجزيره، ايران را به مقصد امارات ترك كند، براي پيوستن به سپاهان مذاكرات جدي انجام داد. محمد رضا ساكت، مديرعامل سپاهان در اين زمينه اعلام كرد كه پس از بازگشت كاروان استقلال از ابوظبي مذاكرات را با اين مربي نهايي خواهند كرد، اما سرمربي استقلال با مسئولان بن ياس امارات وارد مذاكره شد تا احتمال حضورش در اصفهان كمرنگ تر از قبل شود.
مسئولان باشگاه سپاهان در واكنش به اتفاق رخ داده اعلام كردند امير قلعه نويي قرارداد رسمي با اين باشگاه نبسته و به همين دليل آزاد است براي انتخاب تيم جديدش با گزينه هاي متعددي وارد مذاكره شود.
مسعود تابش، قائم مقام باشگاه سپاهان در اين زمينه اظهار داشت: قبل از آنكه قلعه نويي با استقلال راهي امارات شود مذاكراتي با وي براي هدايت تيم سپاهان انجام داديم. با اين حال مذاكره اين مربي با مسئولان اماراتي خلاف مقررات نيست زيرا وي هيچ قرارداد نهايي با ما امضا نكرده و مي تواند با هر تيم ديگري وارد مذاكره شود.
وي ادامه داد: علاوه بر قلعه نويي چند مربي ديگر را مدنظر داريم و چنانچه با وي به توافق نهايي نرسيم با نفرات بعدي مذاكره خواهيم كرد.
خبرگزاري فارس
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، امير قلعه نويي پس از بازي استقلال مقابل الجزيره براي استراحت و مذاكره با تيمهاي عربي در امارات ماند و قرار است پس از بازگشت از اين كشور به اصفهان برود و نشستي را با هيات مديره اين باشگاه برگزار كند.
بصيرت سرپرست تيم فوتبال سپاهان معتقد است اين ديدار اوايل هفتهي آينده برگزار ميشود.
اين درحالي است كه شايعات مختلفي دربارهي مذاكره باشگاههاي اماراتي با قلعه نويي مطرح ميشود.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، ساندرو داسيلوا هافبك راست و برزيلي فولاد كه در فصل گذشته بازيهاي قابل قبولي را با تيم خوزستاني به نمايش گذاشت مدنظر باشگاه سپاهان قرار گرفته است. اين بازيكن برزيلي بادريافت رضايتنامه درصدد است مذاكراتش را با سپاهان آغاز كند.
خبرگزاري فوتبال ايران
ساكت: دروغ ميگويند،پيشنهاد 600ميليوني ندادهايم
قلعه نويي: امكانات فوقالعاده سپاهان وسوسه كننده است
قلعهنويي: سپاهان بهترين امكانات فوتبال ايران را دارد
ايران ورزشي- اين روزها قلعهنويي و ساكت خيلي براي هم نوشابه باز ميكنند! قلعهنويي در آخرين اظهارنظر خود مدعي شده سپاهان بهترين امكانات را در اختيار مربيان قرار ميدهد و از اين حيث در فوتبال ايران اول است: «باشگاه سپاهان از امكانات سازمانيافتهاي برخوردار است كه هر مربي به آن نياز دارد. اين باشگاه از مديريت قوي و همچنين هواداران خوبي برخوردار است كه اين امكانات فعاليت در اين تيم را براي يك مربي آسان ميكند.»
قلعهنويي درباره بازيكنان سپاهان هم ميگويد: «سپاهان بازيكنان سطح بالايي دارد كه جزو بهترينهاي فوتبال ايران هستند. اگر قرار باشد در ايران به مربيگري ادامه دهم بدون شك در سپاهان كار ميكنم.»
ساكت: پيشنهاد 600 ميليوني قلعهنويي دروغ است
ايران ورزشي- پيشنهاد 600 ميليوني امير قلعهنويي به سپاهان و موافقت ساكت سؤالي است كه اين روزها بارها از مديران سپاهان پرسيده ميشود. ساكت ديروز بار ديگر به اين سؤال پاسخ داد: « با امير قلعهنويي جلسات خوبي را پشت سر گذاشتيم اما در هيچ يك از اين ملاقاتها بحث مالي و يا پيشنهادي از سوي وي مطرح نشده و اين ارقام كه هر روز در روزنامهها منتشر ميشود صحت ندارد. قلعهنويي در ملاقات خود محمود فكري و حميد بابازاده را به عنوان دستياران خود معرفي كرده كه ما با آن موافقت كرديم.»
گفتني است؛ مسؤولان تيم فوتبال سپاهان در نظر دارند براي حضور پر قدرت در فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر فوتبال، پس از بازگشت قلعهنويي از امارات و انجام مذاكرات نهايي با وي تمرينات خود را 10 روز زودتر از ساير باشگاهها آغاز كنند.
labkhande_ejbari20
20-05-2009, 21:46
رحمتی بر سر دو راهی پرسپولیس و سپاهانتوپ پس از برخورد به دست رحمتي به تير دروازه برخورد كرد و در بازگشت به پشت سرش خورد و به شكلي كاملا خندهدار وارد دروازه تيم سپاهان شد تا العينيها از اين گل زيبا و مفرح به وجد بيايند. آن سال مهدي رحمتي خاطرات خوشي را از اصفهان با خود به همراه داشت. با اين وجود همان كه بعدها در برنامه نود اين صحنه گل و صحنههاي مشابه آن در تيم استقلال بارها به تماشاي عموم گذاشته شد تا به سوژهاي براي دست انداختنش توسط عادل فردوسيپور تبديل شود، توانست دروازه تيم ملي را دو قبضه از آن خود كند و امروز به عنوان گرانقيمتترين دروازهبان ايراني بار ديگر مدنظر همان تيم اصفهاني است. هر چند كه حرف از پرسپوليسي شدن مهدي هم به گوش ميرسد اما اين قول امير قلعهنويي به رحمتي كه «بالاخره تو را به تيم خودم ميآورم» هم هنوز پابرجاست و رحمتي نيز با يك حساب دو دو تا چهار تا ميداند رسيدن به سطح طلايي (اول) فوتبال ايران در كنار قلعهنويي و ساكت به مراتب تحقق يافتنيتر است تا پيوستن به تيمي كه مديرعاملش (عباس انصاريفرد) از فرداي خود مطلع نيست و سرمربياش (وينگادا) هم همچنين علاوه بر آن اگر رحمتي به فكر دريافت مبالغ آنچناني (يا حتيالمعقول) هم باشد، نبايد در باشگاه مقروض پرسپوليس به دنبال آن بگردد و باز هم سپاهان از اين لحاظ نه بدهي ميلياردي دارد و نه دستش براي پول دادن ميلرزد. روز گذشته و پس از انتشار مصاحبه طالبلو در نشريات ورزشي مشخص شد بحث نماندن او در استقلال و رفتنش به سپاهان (به قول خود وحيد) در حد يك شوخي بوده و طالبلو بيرون از استقلال تمام ميشود. فقط مانده ok قلعهنويي و موافقت ساكت كه با عباس محمدي و رحمان احمدي (دو دروازهبان اصلي سپاهان در فصل هشتم) روزهاي سختي (توام با دلهره) را پشت سر گذاشت مگر! مگر اينكه رحمتي بخواهد قيد بزرگي كردن كنار اين تيم قوي را زده و به عشق حاشيههاي فوتبال و عكس روي جلد پيراهن سرخ را بر تن كند كه آن هم براي خود عالمي دارد.
منبع:روزنامه گل
به گزارش شبکه ایران، مدافع ملیپوش سپاهان وقتی در رختکن متوجه شد که جایی در بین 18 بازیکن سپاهان ندارد با حالتی عصبانی از رختکن خارج شد تا ناراحتی خود را از این موضوع اعلام کند. بنگر که به شدت از رفتار کادر فنی گلهمند بود در گفتوگو با خبرنگار شبکه ایران گفت: «طاهری به من میگوید که چرا بدون اجازه به مرخصی رفتم. او نمیداند که من از بصیرت و مسؤولان باشگاه اجازه گرفتم تا پس از اردوی تیم ملی راهی شمال شوم. چون بازی با الاتفاق تشریفاتی بود و باشگاه میخواست بیشتر از بازکینان ذخیره استفاده کند.»
بنگر که از حرکت کادر فنی سپاهان بسیار عصبانی بود اینگونه ادامه داد: «در راه شمال بودم که بصیرت به من زنگ زد و گفت که دو شنبه باید در اصفهان باشی. من هم خیلی سریع راهی اصفهان شدم تا در تمرینات حاضر شوم اما روز بازی فهمیدم که در لیست 18 نفره جایی ندارم. به همین دلیل وقتی دیدم کادر فنی به من احتیاج ندارد ساکم را برداشتم و از ورزشگاه خارج شدم.»
مدافع ملیپوش سپاهان در ادامه افزود: «مسؤولان به من گفتند که کاظمی عقیده داشته که تو در ترکیب نباشی اما من از این ناراحتم که چطور یک مربی در کار نیست و اخراج شد اما برای تیم تعیین تکلیف می کند. بیژن طاهر نوچه کاظمی است که حالا جوگیر شده فکر کرده واقعا مربی بزرگی است.»
بنگر که سابقه حضور 5 ساله در سپاهان را در کارنامه دارد پیرامون برنامههای خود برای آینده گفت: «امسال قراردادم با سپاهان تمام شد و دیگر تعهدی به این تیم ندارم. من هر سال اولین نفر در باشگاه حاضر میشدم و قراردادم را تمدید میکردم اما فکر میکنم همین موضوع مسؤولان را بدعادت کرد، امسال دیگر اشتباه گذشته را تکرار نمیکنم و تلاش خود را انجام میدهم تا به تمام پیشنهادات خود فکر کرده و در نهایت تصمیم نهایی را بگیرم.»
این روزها صحبتهایی مبنی بر جدایی بنگر از سپاهان شنیده میشود، بنگر در مورد پیشنهادهای خود گفت: «امسال آخرین گزینهام سپاهان است. مگر میشود مدافع تیم ملی پیشنهاد نداشته باشد. از پرسپولیس و استقلال، امارات و ترکیه پینشهاد دارم اما اگر شرایط فراهم شود دوست دارم با قلعهنویی کار کنم.»
شبکه ایران،
milad.ns
21-05-2009, 03:29
پس از صحبت با تيمهاي اماراتي
باشگاه سپاهان: قلعهنويي براي مذاكره با هر تيمي آزاد است
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه سپاهان اعلام كردند امير قلعه نويي آزاد است براي انتخاب تيم جديدش با هر تيمي مذاكره كند.
[Only registered and activated users can see links]
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي قبل از آنكه همراه استقلال براي رويارويي با الجزيره، ايران را به مقصد امارات ترك كند، براي پيوستن به سپاهان مذاكرات جدي انجام داد. محمد رضا ساكت، مديرعامل سپاهان در اين زمينه اعلام كرد كه پس از بازگشت كاروان استقلال از ابوظبي مذاكرات را با اين مربي نهايي خواهند كرد، اما سرمربي استقلال با مسئولان بن ياس امارات وارد مذاكره شد تا احتمال حضورش در اصفهان كمرنگ تر از قبل شود.
مسئولان باشگاه سپاهان در واكنش به اتفاق رخ داده اعلام كردند امير قلعه نويي قرارداد رسمي با اين باشگاه نبسته و به همين دليل آزاد است براي انتخاب تيم جديدش با گزينه هاي متعددي وارد مذاكره شود.
مسعود تابش، قائم مقام باشگاه سپاهان در اين زمينه اظهار داشت: قبل از آنكه قلعه نويي با استقلال راهي امارات شود مذاكراتي با وي براي هدايت تيم سپاهان انجام داديم. با اين حال مذاكره اين مربي با مسئولان اماراتي خلاف مقررات نيست زيرا وي هيچ قرارداد نهايي با ما امضا نكرده و مي تواند با هر تيم ديگري وارد مذاكره شود.
وي ادامه داد: علاوه بر قلعه نويي چند مربي ديگر را مدنظر داريم و چنانچه با وي به توافق نهايي نرسيم با نفرات بعدي مذاكره خواهيم كرد.
25 درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان و كادر فنى سپاهان كاسته شد
بنا بر تصميم اعضاى هيأت مديره باشگاه سپاهان، ۲۵ درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان و كادر فنى اين تيم كاهش يافت. تيم سپاهان در هشتمين دوره مسابقات ليگ برتر ايران و در ليگ قهرمانان آسيا نتوانست عملكرد خوبى از خود نشان دهد و به همين دليل هيأت مديره باشگاه اصفهانى تصميم گرفت تا سقف ۲۵ درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان و كادر فنى را كاهش دهد. اين تصميم بنا بر مفاد موجود در قرارداد بازيكنان لحاظ شده و هيأت مديره روز گذشته اين تصميم را نهايى كرد تا در خصوص بازيكنان و كادر اعمال شود.
labkhande_ejbari20
21-05-2009, 12:27
عينك خوشبيني مقابل چشمان سرپرست سپاهان
بصيرت: سرپرست نخواستند مربي ميشوم
ايران ورزشي- مجيد بصيرت عادت دارد هميشه از پشت عينك خوشبيني به اتفاقاتي كه در سپاهان ميافتد نگاه كند. البته سرپرست سپاهانيها اين بار خيلي به اوضاع اميدوار است. شايد برد مقابل الاتفاق هم در اميدواري سرپرست سپاهانيها بي تأثير نبوده. مجيد بصيرت حالا كه تيمش با سه گل از ليگ قهرمانان خداحافظي كرده و رسما پرونده كادر فني قبلي بسته ميشود حرف هاي جالبي ميزند . وقتي فرهاد كاظمي بدون مدرك درجه A مربيگري روي نيمكت سپاهان مينشيند حالا عجيب هم نيست كه بصيرت از نشستن روي نيمكت اين تيم بگويد؛ هر چند در روزهاي اخير خبري درباره سرپرستي نظري جويباري در سپاهان روي خروجي بعضي خبرگزاريها قرار گرفت و بصيرت هم اظهار بي اطلاعي كرد و از علاقهاش به سرپرستي در سپاهان گفت و اينكه در اين سالها تجربيات خوبي در اين زمينه به دست آورده اما او حالا حرفهاي جالبتري هم ميزند: «اگر بخواهند سرپرست ميمانم، در غير اين صورت به حضور در كادر فني هم بيتمايل نيستم. طبق هماهنگي با محصص رييس كميته آموزش قرار است در تابستان دوره مربيگري A آسيا را هم پشتسر بگذارم. به اين ترتيب ميتوانم به عنوان مربي هم در كنار سپاهان باشم. سپاهان با سه گل الاتفاق را برد و از ليگ قهرمانان بدون نتيجه خداحافظي كرد اما مثل اينكه اين پيروزي به جز حذف شدن ثمرهاي ديگر براي سپاهانيها داشته بصيرت ميگويد: اگر در بازي مستقيم مقابل بنيادكار شكست نميخورديم حالا از گروه صعود ميكرديم با اين حال در مقابل الاتفاق خوب بازي كرديم و با وجود شايستگي نتوانستيم بالا برويم.
براي اين بازي بهترين داور آسيا از سه ماه پيش تعيين شده بود شايد AFC هم فكري كرد كه اين بازي تكليف دو تيم اول را تعيين ميكند. در هر صورت در بين دو نيمه به بازيكنان گفتم كه به گونهاي بازي كند تا مشخص شود سپاهان تيمي است كه شخصيت آسيايي دارد. اما قضيه خروج قهرآميز مدافع مليپوش سپاهان از فولادشهر، خبر مهمي بود كه دستيار كاظمي هم در كنفرانس خبري به آن اشاره كرد. بصيرت در اين باره ميگويد: «مربي حرف آخر را در تيم ميزند.
او انتخاب ميكند كه كدام بازيكن به ميدان برود. كار بنگر هيچ توجيهي ندارد و او بايد منتظر برخورد تصميمگيري باشگاه بماند. بازيكن همواره صاحب اين حق نيست كه ناراحت شود و بخواهد اردو را ترك كند. من اين موضوع را به بنگر گوشزد كردم. اما جريان حمايت از ذوبآهن براي آسيايي شدن سپاهان آنقدر داغ است كه بصيرت هم لب به اعتراف باز كند.» اميدوارم ذوبآهن قهرمان شود چرا كه علاوه بر قهرماني، سپاهان هم آسيايي ميشود. اين هم افتخاري براي اصفهان است. شخصا روز جمعه به ورزشگاه ميروم. از همه هواداران هم ميخواهم كه براي حمايت ذوبآهن بيايند.
labkhande_ejbari20
22-05-2009, 11:04
براي نهايي شدن مذاكرات
قلعهنويي فردا راهي اصفهان ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال براي نهايي شدن مذاكرات خود با مسئولان باشگاه سپاهان فردا راهي اصفهان مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي كه در بازي با الجزيره براي آخرين بار روي نيمكت استقلال نشست فردا راهي اصفهان مي شود تا با مسئولان باشگاه سپاهان براي نهايي شدن مذاكرات صحبت كند.
اين مربي كه بعد از بازي با الجزيره از كاروان استقلال خداحافظي كرد راهي دبي شد.
وي پيش از اين با مسئولان باشگاه بن ياس امارات مذاكراتي داشته است و گفته مي شد از تيم هاي عجمان و الامارات نيز پيشنهاداتي دارد.
وي فردا در حالي با مسئولان سپاهان قرار دارد كه گفته مي شود با مسئولان اين تيم اصفهاني به توافق رسيده است و فردا براي عقد قرارداد راهي اصفهان مي شود.
خبرگزاري فارس
رمضاني در گفت و گو با فارس:
قلعهنويي در مورد فهرست بازيكنان سپاهان نظر ميدهد
خبرگزاري فارس: مسئول پايگاه اطلاع رساني باشگاه سپاهان گفت: در مورد فهرست خريد بازيكنان بايد امير قلعه نويي نظر نهايي را بدهد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه هنوز قرارداد امير قلعه نويي با باشگاه سپاهان به مرحله نهايي نرسيده است اما گمانه زني ها در ارتباط با فهرست خريد اين تيم براي فصل آينده وجود دارد.
گفته مي شود مهدي رحمتي، هاشم بيك زاده، احمد آل نعمه، ابراهيم توره و .... در اين فهرست قرار دارند.
مرتضي رمضاني، مسئول پايگاه اطلاع رساني باشگاه سپاهان در اين باره به خبرگزاري فارس اظهار داشت: اسامي مطرح شده را فعلا نه مي توانيم تاييد كنيم و نه تكذيب. در صورتي كه امير قلعه نويي با باشگاه به توافق برسد او بايد نظر نهايي را بدهد. هنوز فهرستي از ايشان به باشگاه ارائه نشده است.
وي افزود: به هر حال شماري از بازيكنان هستند كه قراردادشان به پايان رسيده و منتظر نظر سرمربي فصل آينده تيم هستند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه با آرماندو تمديد قرارداد كرده اند يا خير عنوان كرد: صحبت هاي اوليه براي تمديد قرار داد با اين بازيكن صورت گرفته كه بايد رسمي شود.
خبرگزاري فارس
اميرقلعه نويي که جدي ترين گزينه سرمربيگري سپاهان محسوب مي شود به خبرنگار ورزشي برنا گفت:"فردا(شنبه) به اصفهان سفر مي کنم تا قراردادم با باشگاه سپاهان را به امضاء برسانم."
وي درباره مذاکرات خود باباشگاه هاي اماراتي گفت:"مذاکرات خوبي بامسئولان چند باشگاه انجام دادم اما به دودليل قصددارم در ايران به مربيگري ادامه دهم . اولاً: تيم هاي اماراتي مذکور در سطح قهرماني بسته نشده اند و به جز باشگاه الوصل که مسئولانش گفتند دو هفته ديگر پاسخ نهايي شان را مي دهند، مابقي نهايتاً بتوانند در ميانه جدول ليگ فصل بعد امارات قرارگيرند.
ثانياً: پتانسيل تيم سپاهان را بالا مي دانم و از ته دل دوست دارم بخاطر مردم اصفهان در اين تيم فعاليت کنم."
قلعه نويي در پاسخ به اين سوال که آيا با چند بازيکن شاخص استقلال براي رفتن به اصفهان مذاکره کرده گفت:"بنده مثل برخي ها دنبال کارهاي شيطاني نيستم و از حالا به بعد درصدد رفع مشکلات سپاهان هستم و به استقلال کاري ندارم
برنا
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با اشاره به ضرورت منطقي سازي قرارداد بازيكنان در نشست شوراي مركزي اتحاديه سه راه كار براي اجراي يك طرح هماهنگ پيشنهاد كرد.
به گزارش ايسنا؛ محمدرضا ساكت روز پنج شنبه در هفتادمين نشست اتحاديه باشگاههاي فوتبال با تاكيد بر توافق باشگاهها جهت كاهش قرارداد بازيكنان و سامان دهي بازار نقل و انتقالات گفت: موضوعي كه در اين جلسه مطرح شده با عنوان منطقي ساختن قرارداد ها درست است. پيش از اين بارها موضوع تعيين سقف مورد بررسي قرار گرفت اما سودي نداشت چون عملا امكان اجراي اين طرح وجود ندارد.منطقي ساختن قرادادها موضوع ديگري است و با توافق باشگاهها و همكاري اتحاديه قابل اجرا به نظر مي رسد.
ساكت افزود: ما پيش از اين بارها در مورد مسئله تعيين سقف بحث كرديم اما موانع زيادي وجود داشت. جدا از اينکه بعضي ها رعايت نمي کردند نظام حقوقي باشگاهها هم تفاوت زيادي با هم دارد و اصلا نمي شود شرايط را کنترل کرد. از جهتي بعضي باشگاهها از امکانات جانبي براي جذب بازيكن استفاده مي كنند مثل معافيت هاي مالي و مجوز هاي ساخت و ساز.
مديرعامل سپاهان در تشريح روش هاي پيشنهادي خودش گفت: اولين روش از نظر من کارانه اي ساختن قرارداد بازيكنان است. مي توان فرمت جديدي ايجاد كرد كه كه ما خودمان هم روي اين موضوع كار كرديم. در اين قالب 60% قرارداد به شكل كارانه پرداخت مي شود. تعداد بازي هاي انجام شده،عملكرد بازيكن در هر مسابقه،مقدار مصدوميت ها ،محروميت هاي عمدي و غير عمدي ، شكست ها و پيروزي ها. همه اين مسائل مي تواند در قرارداد بازيكن پيش بيني شود.
ساكت در تبيين پيشنهاد دوم خودش گفت: پيشنهاد دوم من مقابل با سهم خواهان اطراف فوتبال است. هر بازيكني يک سري سهم خواه دارد.دوستان گفتند از دلال ها فاصله بگيريم و برويم به سمت همكاري با آژانس ها اما من آژانس رسمكي نقل و انتقال و شخصي را مي شناسم كه با يك سري اقدامات مبلغ قرارداد يك مربي را دو برابر كرده است. من مي گويم بعضي از خود آژانس ها هم بايد زير نظر گرفته شوند. شخصي مي آيد با مصاحبه هاي دروغي و جعلي و با حمايت رسانه اي بازيکن و مربي را مقابل هم قرار مي دهد. مربي را به يك كشور ديگر مي برد و يك سال بعد مربي كه قيمتش 300 هزار دلار بود مي شود 700 هزار دلار.
مديرعامل باشگاه سپاهان در بخش ديگري از صحبت هايش اظهار داشت: راه سوم براي سامان دهي وضعيت موجود توجه به سازندگي بازيکن است. من مي خواهم سوال كنم كه كدام باشگاهها براي ساختن بازيكنان تلاش مي كنند و در رده تيم هاي پايه به مراحل نهايي رقابت هاي داخل مي رسند؟ مي توانم به باشگاههايي مثل نساجي مازندران، فولاد اهواز،مقاومت شيراز ، ابومسلم و ذوب آهن تبريك بگويم كه در تيم رده ها فعاليت خوبي دارند.ما بازيكن را مي سازيم اما با اين قراردادهاي سه ساله درست زماني كه به اوج بهره برداري رسيده ايم بازيكن مي رود. زنگ مي زنند پيشنهاد 300 ميليوني مي دهند. من به بازيكن جوان تيمم 60 ميليون داده ام اما حالا او پيشنهادات چند صد ميليوني دريافت مي كند. بعضي از بازيكنان هم كه سرباز مي شوند و از دست باشگاه مي روند. وقتي هم دوره خدمت مقدس سربازي تمام شد قراردادش تمام مي شود.
من فكر مي كنم بايد قوانيني براي اين مسئله پيش بيني شود. بايد محدوديت هايي وجود داشته باشد تا عرضه و تقاضا در يك سطح باشد. اين قانون جذب 5 بازيكن ليگ برتري خوب بود اما بعضي باشگاههاي تهراني دست به كار بسيار زشتي زدند. بازيكن خودشان را به ليگ دسته سوم بردند و از آنجا جذب كردند. با اين كار هر كدام به جاي 5 بازيكن 10 بازيكن جديد خريدند.
ساكت با اشاره به عملكرد اتحاديه باشگاهها گفت: من بارها اين موضوع را گفتم كه رويکرد اتحاديه با مديريت جديد علمي منطقي و زيربنايي است. بدا به حال ما که به خوبي از اين شرايط استفاده نمي کنيم. اتحاديه باشگاهها پرچمدار خصوصي سازي شده ، ارتباطات خارجي خوبي ايجاد مي كند و مربيان را به كشورهاي خارجي و صاحب فوتبال اعزام كرده است. من يك پيشنهاد ديگر هم دارم. از مسئولان اتحاديه مي خواهم كارگروهي براي بررسي شكل قراردادها در چند كشور صاحب فوتبال تشكيل بدهند. محرم نويدكيا براي پيوستن به باشگاه بوخوم يك قرارداد 70 صفحه اي امضاء كرد كه همه جزئيات زندگي او در اين قرارداد قيد شد. ما هم بياييم و با تطبيق اين قراردادهاي خارجي و الگوبرداري در فوتبال خودمان تغييراتي ايجاد كنيم. پيشنهاد من اين است كه اين كارگروه گزارشي به باشگاهها و سازمان ليگ ارائه بدهد تا تغييراتي در شكل قراردادهاي ليگ برتر فوتبال ايران ايجاد شود.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
براي عقد قرارداد با سپاهان؛ قلعه نويي ساعت 14 در اصفهان
امير قلعه نويي امروز راهي اصفهان مي شود تا توافق نهایی را با مسئولان سپاهان اصفهان به امضای مکتوب قرارداد تبدیل کند.
امير قلعه نويي امروز راهي اصفهان مي شود تا توافق نهایی را با مسئولان سپاهان اصفهان به امضای مکتوب قرارداد تبدیل کند. به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، امير قلعه نويي كه پیش از این مذاكرات موفقیت آمیزی را با باشگاه سپاهان انجام داده است براي عقد قرارداد و نهايي كردن حضور خود در اين تيم امروز راهي اصفهان ميشود. با آسيايي شدن تيم سپاهان قلعه نويي كه در امارات حضور داشت تا پيشنهادات خود را بررسي كند، به ايران بازگشت و تمامي گزينههاي خود را براي رسيدن به سپاهان به فراموشي سپرد.
لازم به ذكر است قلعه نويي پس از تكذيبيه باشگاه استقلال مبني بر بازگشت به اين تيم طور جدي عقد قرارداد با سپاهان را پيگيري ميكند.
منبع ([Only registered and activated users can see links] QBywtM3lNYEp5QnRXagtRSUIRLhQ=&news_id=3443215)
labkhande_ejbari20
23-05-2009, 12:56
1388/03/02 12:29
مجید رمضانی:
سپاهان طبق نظر قلعه نوعي بسته مي شود
سخنگوی باشگاه سپاهان گفت: بازيكنان جديد و مازاد سپاهان با نظر قطعه نوعي اعلام مي شوند و اين مربي در اين زمينه، آزادي عمل دارد.
مجيد رمضاني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مذاكرات مسولان سپاهان و امير قلعه نوعي امروز نهايي مي شود و اين مربي با این تیم قراردادش را امضا مي كند.
وي ادامه داد: رفتن هادي عقيلي و بنگر از سپاهان هنوز قطعي نشده و به زودي با اين بازيكنان وارد مذاكره مي شويم.
وي تصريح كرد: با آرماندو هافبك برزيلي سپاهان وارد مذاكره شديم و به احتمال فراوان اين بازيكن در تیم ماندني است.
رمضاني در مورد اردوي آماده سازي سپاهان براي فصل اینده گفت: با توجه به قهرماني ذوب آهن در جام حذفي و صعود سپاهان به عنوان تيم چهارم ليگ برتر به آسيا تدارك وسيعي براي آماده سازي تيم در نظر مي گيريم و با نظر سرمربي جديد سپاهان اردوي داخلي يا خارجي برگزار خواهیم کرد.
سخنگوي باشگاه سپاهان در مورد صعود سپاهان به آسيا گفت: از تمام بازيكنان مربيان و مسئولان ذوبآهن تشكر مي كنم زيرا آنها با غيرت و تعصب مثال زدني خود، راه صعود ما به آسيا را هموار كردند. /ق
باشگاه خبرنگاران
محمدرضا ساكت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، افزود: فقط کریم قنبری را به قلعه نوعي پيشنهاد داده ايم و در مورد ساير دستياران او، هيچ مشكلي نداريم و قلعه نوعي هر مربي را كه پيشنهاد كند با آن موافقت مي كنيم، زيرا انتخاب دستيار حق طبيعي سرمربي تيم است.
وي ادامه داد: انتخاب سرپرست تيم برعهده مدير عامل باشگاه است كه قلعه نوعي با اين موضوع مشكلي ندارد و سرپرست تيم ماكماكان مجيد بصيرت است.
وي تصريح كرد: مذاكرات ما با قلعه نوعي از اين هفته آغاز مي شود و به دليل تعهدي كه وي به استقلال داشت حاضر به مذاكره قبل از بازي استقلال و الجزيره نشد.
ساكت اضافه كرد: تنها گزينه ما فقط قلعه نوعي است و با هيچ مربي ديگري مذاكره نكرده ايم و تا مشخص نشدن وضعيت او، سراغ مربي ديگري نمي رويم.
وي در مورد مذاكره با دايي و ياوري خاطر نشان كرد: اين دو از مربيان بزرگ فوتبال كشور هستند اما ما تا كنون با آنها مذاكره اي نداشتيم./د
باشگاه خبرنگاران
labkhande_ejbari20
23-05-2009, 21:02
قلعه نویی پس از امضا قرارداد:تمام تجربه ام را برای موفقیت سپاهان می گذارم/ حالا یک سپاهانی هستمسرمربی جدید تیم فوتبال سپاهان اصفهان با بیان اینکه از امروز یکی از هواداران این تیم اصفهانی است،گفت: از امروز تمام انرژی، توان و تجربه خود را برای موفقیت این تیم در رقابت های داخلی و خارجی بکار می بندم.به گزارش خبرنگار مهر، امیرقلعه نویی پس از عقد قرارداد با باشگاه سپاهان اصفهان در جمع خبرنگاران گفت: سپاهان تیم بزرگی است که از پتانسیل بالایی برخوردار است و همیشه شخصیت قهرمانی و شایستگی کسب رتبه های بالای جدول را داشته است.
وی ادامه داد: من از حالا یک سپاهانی هستم و همچون گذشته که ارادت خاصی به مردم خونگرم اصفهان داشتم، از امروز تمام انرژی، توان و تجربه خود را برای موفقیت تیم در رقابت های داخلی و خارجی به همراه این تیم، به کار می بندم.
سرمربی جدید تیم فوتبال سپاهان اصفهان خاطرنشان کرد: سپاهان در این چند سال با نتایج بسیار خوبی که در مسابقات داخلی کسب کرده است، فوتبال ایران را از حالت دو قطبی خارج کرد، ضمن اینکه نتایج بسیار خوب این تیم در لیگ قهرمانان آسیا، فوتبال قاره کهن را تحت الشعاع قرار داده است.
عکس اختصاصی مهر از امضا قرارداد قلعه نویی عصر شنبه با باشگاه سپاهان
وی اضافه کرد: با توجه به حضور مدیر موفقی همچون ساکت در راس هرم هدایت این تیم، هیئت مدیره توانا، بازیکنان خوب و هواداران متعصب، به پیشنهاد این تیم پاسخ مثبت دادم و با توجه به این شرایط، زمینه لازم برای موفقیت در مسابقات پیش رو را در این باشگاه حرفه ای وجود دارد.
قلعه نویی همچنین تاکید کرد: امیدوارم همه دست به دست هم داده و بتوانیم در فصل آینده لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا مقام های شایسته و در حد شان باشگاه سپاهان بدست آوریم و در نهایت دل هواداران این تیم و مردم شهر اصفهان را شاد کنیم.
مهر
labkhande_ejbari20
24-05-2009, 17:14
ترديد سپاهانيها براي تمديد قرارداد بنگر
خبرگزاري فوتبال ايران- مسئولان باشگاه سپاهان براي تمديد قرارداد محسن بنگر ترديد دارند و هنوز وضعيت اين بازيكن براي فصل آينده مشخص نشده است.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، بنگر پس از بازي با الاتفاق كه در ليست 18 نفره قرار نگرفته بود، مصاحبههايي را انجام داد و حتي عليه مسئولان سپاهان هم حرف زد. هر چند امير قلعهنويي سرمربي جديد سپاهان علاقه خاصي به مدافعان بلندقامت دارد ولي شنيدهها حاكي از آن است كه مسئولان سپاهان چندان تمايلي ندارند كه بنگر در اين تيم بماند.
خبرگزاري فوتبال ايران
ليست مازاد سپاهان اعلام شد ؛ قلعه نویی روی نام بنگر ، اکبری و بهادرانی خط قرمز کشید
با ورود قلعه نويي به سپاهان ليست مازاد بازيكنان اين تيم اعلام شد.
با ورود قلعه نويي به سپاهان ليست مازاد بازيكنان اين تيم اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، قلعه نويي پس از اعلام بازيكنان مورد علاقه خود اسامي بازيكناني كه در اين تيم حضور دارند و براي فصل آينده بايد تيم جديد انتخاب كنند اعلام كردند. در اين ليست نام بازيكناني همچون جلال اكبري، محسن بنگر، فرشاد بهادراني و رضا سعادتي به چشم مي خورد كه سرمربي جديد زرد پوشان اصفهاني خواهان جدايي آنها شده است.
منبع ([Only registered and activated users can see links] QBywtM3lNYEp5QnRXagtRSkcTJxQ=&news_id=3454673)
پس از حضور قلعهنويي در اصفهان، پیشنهاد سپاهان به جانواريو
پس از پيوستن قلعه نويي به سپاهان شايعه پيوستن جانواريو به اين تيم قوت گرفته است.
زماني كه قلعه نويي با سپاهان در حال مذاكره بود، مذاكراتي براي پيوستن فابيو جانواريو به اين تيم با مدير برنامههاي وي صورت گفت.
پس از قطعي شدن قرارداد قلعهنويي با سپاهان، شايعه حضور فابيو به اين تيم نيز قوت گرفت.
مدير برنامههاي فابيو در اينباره گفت: «پيش از اين صحبتهايي براي پيوستن فابيو به سپاهان شده بود، اما بهتازگي كسي با من تماسي نداشته است. ضمن آنكه فابيو درحال حاضر در برزيل است و تا بازگشت او نميتوان تصميمي گرفت."
لیست بازیکنان مورد نیاز قلعه نویی اعلام شد؛
4 استقلالی به علاوه رحمتی ، کعبی و آل نعمه
سرمربي جديد سپاهان اسامي بازيكناني كه براي فصل آينده نياز دارد را به باشگاه خود اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، در ليست قلعه نويي نام چند بازيكن استقلال نيز وجود دارد كه اميرخان تاكيد ويژهاي براي جذب آنها داشتهاست. خسرو حيدري، پژمان منتظري، هاشم بيك زاده و فابيو جانواريو از استقلال بازيكنان مورد نظر وي از استقلال هستند.
حسين كعبي، مهدي رحتمي و آل نعمه ديگر بازيكناني هستند كه قلعه نويي براي فصل آينده خواسته است. در اين ميان سرمربي جديد سپاهان خواستار حفظ هادي عقيلي در اين تيم شدهاست.
ipna.ir ([Only registered and activated users can see links])
labkhande_ejbari20
25-05-2009, 13:12
تصمیم باشگاه استقلال درباره عدم همکاری با قلعه نویی ؛</SPAN>
استقلال به سپاهان بازيكن نميدهد
با توجه به اعلام نياز قلعه نويي به تعدادي از بازيكنان استقلال براي فصل آينده باشگاه استقلال اعلام كرد هيچ يك از بازيكنان خود را به سپاهان نخواهد داد.
با توجه به اعلام نياز قلعه نويي به تعدادي از بازيكنان استقلال براي فصل آينده باشگاه استقلال اعلام كرد هيچ يك از بازيكنان خود را به سپاهان نخواهد داد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، باشگاه استقلال پيش از اين اعلام كردهبود به هيچ يك از بازيكنان خود براي حضور در سپاهان رضايت نامه نخواهد داد. اين در حالي است كه قلعه نويي خواستار تعدادي از بازيكنان استقلال براي فصل آينده شدهاست. با اين وجود بازيكناني كه قراردادشان با استقلال به اتمام رسيده و بازيكن آزاد محسوب ميشوند ميتوانند براي پيوستن به سپاهان تصميم گيري كنند.
ايپنا
labkhande_ejbari20
26-05-2009, 12:42
تكليف خطيبى امروز مشخص مى شود
وضعيت نهايى رسول خطيبى براى ماندن در سپاهان امروز مشخص مى شود. مهاجم سپاهانى صبح امروز با محمدرضا ساكت جلسه اى را در خصوص تمديد قراردادش برگزار مى كند تا در صورت توافقات نهايى فصل آينده را هم با پيراهن سپاهان به ميدان برود. قلعه نويى به اين بازيكن اعتقاد دارد و خواستار حفظ خطيبى در سپاهان شده است.اين بازيكن پيش از ا ين تجربه شاگردى زير نظر قلعه نويى را در استقلال داشته تا به همين بهانه سرمربى جديد سپاهان خواستار تمديد قرارداد خطيبى شود. با اين حال همه چيز در خصوص اين بازيكن امروز مشخص مى شود.
ابرار ورزشی
يكى، دو تن از اطرافيان باشگاه استقلال به حسين كاظمى توصيه كردند جهت تمديد قرارداد با اين تيم قيد طرفدارى از امير قلعه نويى را بزند. در حالى كه شايعات خبر از قرار گرفتن نام حسين كاظمى در ليست مازاد اين تيم به دليل طرفدارى از قلعه نويى دارد، از گوشه و كنار خبر مى رسد مسئولان باشگاه استقلال به اين بازيكن پيشنهاد كرده اند درخصوص جدايى سرمربى سابق استقلال هيچ اظهارنظر و علاقه قلبى از خود نشان ندهد تا با بى طرف بودن، شرايط تمديد قرارداد خود را فراهم كند. كاظمى طى يكى، دو فصل گذشته هم نامش به عنوان بازيكن قلعه نويى مطرح شد تا به همين دليل امروز مسئولان باشگاه استقلال تأكيد بر بى طرف شدن وى داشته باشند. البته باتوجه به علاقه قلبى كاظمى به قلعه نويى هيچ بعيد نيست اين بازيكن كه به خاطر اين مربى مجدداً به عضويت استقلال درآمده بود دوباره راهى اصفهان شود و بار ديگر با پيراهن سپاهان به ميدان برود.
ابرار ورزشی
labkhande_ejbari20
26-05-2009, 19:10
در گفت و گو با فارس احمدي: از رحمتي ناراحت نيستم خبرگزاري فارس: دروازه بان ملي پوش تيم فوتبال سپاهان گفت: دليلي براي ناراحتي من از مهدي رحمتي وجود ندارد. [Only registered and activated users can see links]
رحمان احمدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود در پي شايعه حضور مهدي رحمتي در تيم سپاهان از وي و مسئولان باشگاه ناراحت شده است اظهار داشت: نمي دانم چرا عده اي دوست دارند در شرايطي كه من و رحمتي در اردوي تيم ملي هستيم و بايد تمام تمركز خود را روي بازي حساس تيم ملي مقابل كره شمالي بگذاريم. چنين شايعاتي را درست مي كنند.
وي افزود: باشگاه سپاهان مختار است با هر بازيكني كه صلاح مي داند وارد مذكره شود و من هم بازيكن غير حرفه اي نيستم كه اين مسائل را درك نكنم.
احمدي ادامه داد: از سوي ديگر من به ميزان توانايي هاي خود اطمينان دارم و دليلي ندارد از وجود يك دروازه بان ديگر در اين تيم ناراحت شوم.
اين دروازه بان خاطرنشان كرد: يكسال ديگر با سپاهان قرارداد دارم و نيازي به اين ندارم كه با چنين ناراحتي هايي به فكر فصل آينده باشم. اين خبر را كساني درست مي كنند كه تصور مي كنند موقعيت خوبي ندارند.
خبرگزاري فارس
labkhande_ejbari20
27-05-2009, 12:54
خسرو حیدری و جانواریو درسپاهان!!
مسوولان باشگاه سپاهان یکشنبه شب نشستی با امیر قلعهنویی داشتند و قرار شده ظرف یکی، دو روز آینده برنامههای این تیم مشخص شود. در این شرایط مجید بصیرت تاکید کرده، ترکیب کادرفنی این تیم تا فردا (چهارشنبه) مشخص خواهد شد. در حالی که گفته میشود، قلعهنویی و باشگاه سپاهان علاقهمند هستند بصیرت از این به بعد به عنوان مربی با این تیم اصفهانی همکاری کند، خود او هم از این موضوع استقبال میکند: «قرار است کریم قنبری به عنوان دستیار در کنار قلعهنویی حضور داشته باشد، البته باشگاه علاقهمند است من هم در کادرفنی باشم. خودم هم مربیگری را دوست دارم، چرا که میخواهم پیشرفت کنم اما در هر صورت تصمیم هرچه باشد، من آمادهام به عنوان سرپرست یا مربی در خدمت سپاهان باشم.»
طبق برنامهای که قلعهنویی برای سپاهان مدنظر دارد، قرار است از شانزدهم ماه جاری تمرینات این تیم اصفهانی آغاز شود. همچنین سرمربی جدید سپاهان لیست بازیکنان مورد نیاز خود را هم به باشگاه ارایه کرده که نام چهار استقلالی هم بین آنها دیده میشود. در لیست قلعهنویی نام خسرو حیدری، پژمان منتظری، هاشم بیگزاده و فابیو جانواریو از استقلال وجود دارد که سرمربی سپاهان تاکید خاصی بر جذب آنها کرده است. از طرفی حسین کعبی، مهدی رحمتی و احمد آلنعمه، دیگر بازیکنانی هستند که قلعهنویی برای فصل آینده خواهان آنها شده است. در شرایطی که طبق برنامه تمرینات آمادهسازی سپاهان کمتر از دو هفته دیگر آغاز خواهد شد و از کریم قنبری به عنوان یکی از دستیاران قلعهنویی نام برده میشود اما خود او معتقد است، باید برای این همکاری شرایط را بسنجد. کریم قنبری گفته: «صحبتهای اولیه برای حضورم در کادرفنی سپاهان انجام شده اما ابتدا باید ببینم شرایط مدنظر سپاهان همان جایگاه مدنظر من است یا خیر. نمیخواهم یک مربی تحمیلی به تیم باشم و در هر صورت باید دید نظر باشگاه و قلعهنویی برای تعیین جایگاهم در سپاهان چگونه است.»
ss_ss gahreman
27-05-2009, 13:09
با آمادگی معمارزاده
رحمتی به سپاهان می رود
جهان ورزش- مهدی رحمتی که پیش از پرسپولیس پیشنهاد داشت با رفع مصدومیت کامل معمارزاده از این تیم فاصله گرفت تا جدی تر به پیشنهاد امیر قلعه نویی برای پیوستن به سپاهان فکر کند.این گلر ملی پوش که سابقه حضور در تیم اصفهانی را دارد از زندگی در این شهر استقبال کرده است به گفته منابع نزدیک به باشگاه سپاهان او در پایان مهلت نقل و انتقالات به این تیم اصفهانی می پیوندد.رحمتی که فصل پیش در مس کرمان عالی ظاهر شد و در تیم ملی هم توانست بهترین باشد ترجیح میدهد دیگر در کرمان نباشد و به اصفهان کوچ کند.
AmiR Ho3iN
27-05-2009, 14:53
آل نعمه با سپاهان قرارداد 2 ساله داخلي بست
احمد آل نعمه با تيم فوتبال سپاهان اصفهان قرارداد داخلي بست.
احمد آلنعمه بازيكن تيم فولادخوزستان صبح امروز با قراردادي 2 ساله با سپاهان اصفهان به توافق رسيد.
آل نعمه اين قرارداد را دو ساله بسته و قرار است به زودي در هيات فوتبال استان اصفهان ثبت كند.
ss_ss gahreman
27-05-2009, 18:23
آل نعمه به تيم فوتبال سپاهان پيوست
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته فولاد خوزستان با عقد قراردادي دو ساله به سپاهان پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، احمد آل نعمه صبح امروز در دفتر باشگاه سپاهان حاضر شد و پس از انجام مذاكرات نهايي قرارداد 2 ساله اي با اين تيم اصفهاني به امضا رساند.
مرتضي رمضاني، مسئول پايگاه اطلاع رساني باشگاه سپاهان در اين زمينه گفت: امير قلعه نويي سرمربي سپاهان فهرست چند بازيكن مورد نظر خود را به باشگاه اعلام كرده كه آل نعمه در اين فهرست قرار داشت و براي برآورده كردن خواسته كادر فني اين قرار دو ساله به توافق رسيد.
قرارداد اين بازيكن بعدازظهر امروز در هيات فوتبال اصفهان به ثبت مي رسد.
labkhande_ejbari20
28-05-2009, 15:29
آيين نامه نقل و انتقالات ليگ برتر اصلاح شد
سازمان ليگ برتر اصلاحات آيين نامه نقل و انتقالات را علام كرد.
به گزارش ايسنا، سازمان ليگ حرفه اي اعلام کرد: نظر به ضرورت اصلاحات و تغييراتي در مفاد آئين نامه نقل و انتقالات به شماره ٣٨٨٩/٢١/٢٦١ و به پيشنهاد هيات رئيسه سازمان ليگ اصلاحات مورد نظر به شرح ذيل در آئين نامه نقل و انتقالات ليگ حرفه اي فوتبال در جلسه مورخ ٤/٣/٨٨ هيات رئيسه فدراسيون بررسي و تصويب شده است که به عنوان متمم به آئين نامه فوق الذکر الحاق و مفاد ابلاغي در مسابقات دوره نهم، فصل ٨٩-88 منظور و اعمال خواهد شد:
١- اگر بازيکني قبل از مهلت مقرر و در فصل نقل و انتقالات با باشگاهي قرارداد يا توافق نامه تنظيم كند(با امضا و اثر انگشت بازيکن و مهر و امضا مديرعامل باشگاه، به شرط انجام تعهدات فيمابين) در صورت عقد قرارداد ديگر با هر باشگاهي در فصل نقل و انتقالات اعلامي از سوي سازمان ليگ بازيکن بابت عقد قرارداد يا توافق اوليه متخلف شناخته ميشود و بازيکن مزبور به ميزان ٥٠% مبلغ توافقي اوليه قرارداد جريمه خواهد شد.
الف ـ مبلغ جريمه به طور مساوي بين باشگاه ارائه دهنده قرارداد و سازمان ليگ تقسيم خواهد شد.
ب ـ براي متخلف تا تأديه کامل مبلغ جريمه، مجوز بازي صادر نخواهد شد.
تذکر مهم: از فصل آينده کليه توافق نامهها بايد در فرمهاي مخصوص ابلاغي از سوي سازمان ليگ تنظيم و در مدت ٧٢ ساعت در هيئتهاي فوتبال استان به ثبت برسد.
٢- اگر باشگاهي پس از ثبت قرارداد رسمي بازيکن، نام وي را در ليست اسامي بازيکنان آن فصل درج نكند، باشگاه متخلف شناخته ميشود و ٥٠% مبلغ قرارداد جريمه خواهد شد.
الف ـ مبلغ جريمه به طور مساوي بين بازيکن و سازمان ليگ تقسيم خواهد شد.
ب ـ بازيکن فوق آزاد شناخته شده و ميتواند طبق مقررات با باشگاه خواهان قرارداد منعقد كند.
٣- بازيکني که با باشگاهي قرارداد يک ساله منعقد ميكند، بعد از پايان فصل مسابقاتي در صورت انتقال به باشگاه ليگ برتري ديگر، جهت اخذ رضايتنامه يا تسويه حساب مالي بايد ٢٠% مبلغ قرارداد فصل مسابقاتي را به باشگاه قبلي پرداخت كند.
٤- بند الف ماده ٣-27 به شرح ذيل اصلاح ميشود:
الف ـ بازيکن مورد نظر زير بيست و يک سال سن داشته باشد يا براي اولين بار از طريق آن باشگاه در ليگ برتر حضور يابد.
٥- هر باشگاه ميتواند با شرايط زير حداکثر ٤ بازيکن خارجي را استخدام كند.
الف ـ حداقل يکي از بازيکنان خارجي حتماً بايد آسيائي باشد.
ب ـ بازيکنان آسيائي و آفريقائي بايد حتماً سابقه بازي در تيم ملي بزرگسالان يا اميد کشور متبوع و بازيکنان اروپائي و آمريکاي جنوبي ميبايست حتماً سابقه بازي در ليگ برتر يا دسته اول کشور متبوع را داشته باشند.
ج ـ هرباشگاه ميتواند حداکثر از ٣ بازيکن خارجي در هر زمان از بازي استفاده كند.
٦- بازيکناني که در فصل قبل عضويت تيمهاي ليگ برتري را داشته باشند در فصل آتي سهم ليگ برتري محسوب ميشوند.
بديهي است اگر اين بازيکنان حتي در ليگهاي پائينتر و يا استاني يا شهرستاني قرارداد منعقد نموده و بازي كنند در صورت انتقال به هر باشگاهي سهميه ليگ برتري محسوب خواهند شد.
٧- امتيازات مثبت و منفي حاصله براي بازيکنان، مربيان و ساير مقامات باشگاهها منطبق با آئين نامه منشور اخلاقي تصميم و اعمال خواهد شد.
٨- قرارداد فيمابين باشگاهها و بازيکنان پس از تسويه حساب مالي بازيکنان و باشگاه و پس از ارائه مفاصا حساب مالياتي قابل ثبت در هيئت فوتبال استان خواهد بود.
انتهاي پيام
خبرگزاري دانشجويان ايران
saeed_cris
29-05-2009, 15:42
توره با سپاهان وارد مذاكره شد
خبرگزاري فوتبال ايران- دومين بازيكن مدنظر تيم سپاهان يكي از مهاجمان تيم پرسپوليس تهران است.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، بعد از اعلام خبر مذاكره باشگاه سپاهان و حتي عقد قرارداد داخلي با آرفي، اين بار صحبت از مذاكره سپاهان با مهاجم ديگري از پرسپوليس است.
ابراهيم توره بازيكني است كه گفته ميشود تيم سپاهان درصدد جذب اوست و در اين رابطه از سوي تيم اصفهاني مذاكراتي نيز با توره صورت گرفته است.
labkhande_ejbari20
30-05-2009, 12:40
مدافع مليپوش تيم سپاهان پس از خط خوردن از تیم ملی در سفر به چين گفت: براي بازي كردن در تيم ملي بايد در تيمهاي مطرح بازي كنم و به همين دليل در فصل آینده در يكي از تيمهاي استقلال و پرسپوليس بازي خواهم كرد.
محسن بنگربا بیان مطلب فوق به خبرنگاران گفت: من به اين نتيجه رسيدهام که براي اينكه در تيمملي ثابت بازي كنم بايد در يكي از تيمهاي مطرح كشور فوتبالم را ادامه دهم.
محسن بنگر، در گفتوگو با ايلنا، افزود: به همين دليل من براي فصل آينده به احتمال فراوان در يكي از تيمهاي استقلال و پرسپوليس بازي خواهم كرد.در همین ارتباط پيشنهاداتي از اين دو تيم دارم اما عجله ای براي انتخاب ندارم و مشغول بررسي دقيق پيشنهادات هستم.
وي درخصوص اينكه نامش در ليست فروش تيم سپاهان قرار گرفته است گفت: من بازيكن آزاد محسوب ميشوم و دليلي بر قرار گرفتن در ليست فروش وجود ندارد. ضمن اينكه مديران اين تيم مذاكراتي را براي تمديد قرار دادم داشتهاند و اين خبر صحت ندارد.
اگر همچنين چيزي هم صحت داشته باشد برايم مهم نيست چراكه پيشنهادات بسياري براي بازي كردن دارم.
وي ادامه داد: فقط اين را بايد بگويم من دوست داشتم در سپاهان بمانم اما حالا كه شرايط مهيا نيست از همينجا از هواداران خوب سپاهان خداحافظي ميكنم.
وي در خصوص عدم حضورش در ليست نهايي تيمملي براي بازي مقابل كره شمالي گفت: من در اين اردو با مصدوميتي كه داشتم نتوانستم با صددرصد آمادگي تواناييهايم را نشان دهم اما آقاي قطبي اعلام كردند پس از بازگشت از كره شمالي مجددا در اردوي تيم ملي شركت خواهم كرد تا براي بازيهاي بعدي آماده شوم.
منبع:ایلنا
امير قلعه نويي قصد دارد در تيم سپاهان از دستيار خارجي استفاده كند. به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، امير قلعه نويي ا مسئولان باشگاه سپاهان درخواست كرده تا با چند گزينه خارجي براي كمك وي مذاكره كنند. طبق توافقات اوليه قلعه نويي در سپاهان دو دستيار به انتخاب خود ميتوانست داشته باشد كه اين دو مربي دكتر خداداد و حميد بابازاده خواهند بود. با اين دو نفر مذاكراتي صورت گرفته و به زودي به كادر فني سپاهان اضافه ميشوند.
همچنين دستيار قلعه نويي در اين تيم يك مربي خارجي خواهد بود كه در اين خصوص با چند گزينه مذاكراتي انجام شدهاست.
ایپنا
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، سيد مهدي رحمتي دروازهبان مس كرمان كه سابقه حضور در تيم سپاهان را در كارنامه خود دارد طي قراردادي يك ساله به اين تيم پيوست. سيد مهدي رحمتي در ليست قلعه نويي قرار داشت و مسئولان باشگاه سپاهان كه بازيكنان مورد نظر وي را تاييد كرده بودند اقدام به جذب اين دروازهبان كرده و با او قرارداد داخلي امضا كردند.
ایپنا
سایت گل ـ امیرقلعه نویی از دستیاران سابقش در استقلال حمیدبابازاده و حمیدخداداد را به اصفهان برد. این دو مربی دروازه بان ها و مربی بدنساز او در تیم سابقش بودند. اما امیر که از فردا به اصفهان می رود، قصد دارد بهترین تیم سپاهان این چند سال اخیر را بسازد. مروری بر ترکیب اولیه تیم او، اثبات کننده این نکته است که سپاهان یکی از مدعیان جدی امسال خواهد بود.
دروازه بان: سیدمهدی رحمتی انتخاب اصلی قلعه نویی است اما اگر سید به سپاهان نیاید، رحمان احمدی در دروازه حفظ خواهد شد. تازه سپاهان عباس محمدی را هم دارد.
خط دفاع: قلعه نویی به دنبال استخدام ستار زارع برای دفاع چپ است، ضمن این که خود سپاهان جلال اکبری را در این پست دارد. برای قلب دفاع هم، حفظ محسن بنگر و هادی عقلیلی در دستور کار سپاهانی هاست و شاید سیدجلال حسینی مدافع ملی پوش سایپا هم به این جمع اضافه شود، آنها احمد آل نعمه را هم خریده اند. در پیستون راست هم قلعه نویی آرماندسا و مهدی جعفرپور را به عنوان گزینه دارد.
هافبک: قلعه نویی به احتمال زیاد مجبور است از بین الونگ و ابولهیل یکی را از فهرست خارج کند ضمن اینکه برای پست هافبک دفاعی مهرداد کریمیان نیز به اصفهان خواهد آمد. برای دو پست هافبک راست و چپ هم دست سپاهان باز است. آنها طیف وسیعی از بازیکنان، از محرم نویدکیا گرفته تا احمد جمشیدیان و مرتضی پاپی و ... را در اختیار دارند. البته حتما به این جمع بازیکن تازه ای اضافه خواهد شد.
خط حمله: ابراهیم توره، خرید اول خط حمله است. او توافقنامه اولیه را با سپاهان امضا کرده است. به جز او رسول خطیبی و عمادرضا و محمود کریمی هم در فهرست سپاهان حاضرند.
سایت گل
labkhande_ejbari20
30-05-2009, 14:50
ايران ورزشي-اين روزها امير قلعهنويي با يك كيف دستي و بعضي وقتها هم بدون كيف دستي اطراف زايندهرود مشاهده ميشود. دنبالش كه مي رويم به ساختمان باشگاه سپاهان ميرسيم. يك حس غريبي ميگويد داخل آن كيف دستي ليست خريدهاي او است. همين حس كافي است تا كنكاش كنيم و ببينيم آنها كه با خودكار آبي نوشته شدهاند، چه كساني هستند و خودكار قرمزيها كدام بازيكنان. به خصوص وقتي ميشنويم او چهارشنبه گذشته ليست بازيكنان مورد نظرش را به باشگاه داده است.
آنهايي كه ميآيند
شنيده مي شود قلعه نويي براي سمت راست تيمش سه گزينه را در اختيار باشگاه قرار داده است، حسين كعبي، ستار زارع و علي حمودي. اولي به خاطر بازيهاي جام ملتها رابطه خيلي خوبي با او ندارد، دومي سهميه ليگ يك بوده و از اين بابت خريد مناسبي است و بالاخره حمودي در سمت چپ مذاكرات با بداوي انجام شده و ظاهرا مانده توافق با مبلغ پيشنهادي كه بر عهده هيات مديره ميباشد.
اما بعد از اينكه طالبلو مدعي شد به سپاهان نميرود، حالا رايزنيهايي براي جلب رضايت رحمتي آغاز شده و در واقع گزينه اول سرمربي است. قلعهنويي اگر چه خيال دارد بيشتر بازيكنان را حفظ كند اما براي تقويت خط دفاعياش به حنيف عمرانزاده هم فكر ميكند. او پيش از اين احمد آل نعمه را هم جذب كرده بود.
آنهايي كه مي روند
اين روزها در جمع سپاهانيها صحبت بر سر ليست بازيكنان مازاد، به يك سوژه مهم تبديل شده است. ظاهرا جلال اكبري كه مدعي است پرسپوليسيها او را ميخواهند دركنار رسول خطيبي خيلي شانس زيادي براي ماندن ندارد. به خصوص پس از مصاحبهاي كه خطيبي انجام داد و گفت به امارات برميگردد.
امير قيد استقلاليها را زد
قبل از اينكه قراردادش را با سپاهان امضا كند، صحبتهاي زيادي مبني بر حضور چهار پنج بازيكن استقلال در اين تيم شنيده ميشد اما ظاهرا قلعهنويي قيد آبي پوشان تهراني را زده چون شنيده كه آنها بابت حضور در سپاهان به بازيكنان خود رضايت نمي دهند.
همه رشتهها فداي فوتبال
اما براي بستن يك تيم خوب آسيايي بودجه لازم است. به خصوص كه قلعهنويي انگيزههاي زيادي هم براي كسب موفقيت با سپاهان دارد. اين طور كه شنيده شده آنها تصميم دارند سپاهان نوين را به فولاد ماهان فروخته و چند رشته ديگر ورزشي از جمله هندبال (كه باورش سخت است) را هم بفروشند!
17 خرداد شروع تمرين
طبق برنامههايي كه امير قلعهنويي به باشگاه ارائه داده، تمرنيات اين تيم از روز شنبه 17 خرداد ماه شروع خواهد شد. قطعا در آن روز با نيامدن و آمدن بعضيها، نفرات جديد سپاهان مشخص خواهد شد.
ايران ورزشي
رحمتي، كعبي، زارع و بداوي
ليست قلعهنويي روي ميز ساكت
ايران ورزشي-اين روزها امير قلعهنويي با يك كيف دستي و بعضي وقتها هم بدون كيف دستي اطراف زايندهرود مشاهده ميشود. دنبالش كه مي رويم به ساختمان باشگاه سپاهان ميرسيم. يك حس غريبي ميگويد داخل آن كيف دستي ليست خريدهاي او است. همين حس كافي است تا كنكاش كنيم و ببينيم آنها كه با خودكار آبي نوشته شدهاند، چه كساني هستند و خودكار قرمزيها كدام بازيكنان. به خصوص وقتي ميشنويم او چهارشنبه گذشته ليست بازيكنان مورد نظرش را به باشگاه داده است.
آنهايي كه ميآيند
شنيده مي شود قلعه نويي براي سمت راست تيمش سه گزينه را در اختيار باشگاه قرار داده است، حسين كعبي، ستار زارع و علي حمودي. اولي به خاطر بازيهاي جام ملتها رابطه خيلي خوبي با او ندارد، دومي سهميه ليگ يك بوده و از اين بابت خريد مناسبي است و بالاخره حمودي در سمت چپ مذاكرات با بداوي انجام شده و ظاهرا مانده توافق با مبلغ پيشنهادي كه بر عهده هيات مديره ميباشد.
اما بعد از اينكه طالبلو مدعي شد به سپاهان نميرود، حالا رايزنيهايي براي جلب رضايت رحمتي آغاز شده و در واقع گزينه اول سرمربي است. قلعهنويي اگر چه خيال دارد بيشتر بازيكنان را حفظ كند اما براي تقويت خط دفاعياش به حنيف عمرانزاده هم فكر ميكند. او پيش از اين احمد آل نعمه را هم جذب كرده بود.
آنهايي كه مي روند
اين روزها در جمع سپاهانيها صحبت بر سر ليست بازيكنان مازاد، به يك سوژه مهم تبديل شده است. ظاهرا جلال اكبري كه مدعي است پرسپوليسيها او را ميخواهند دركنار رسول خطيبي خيلي شانس زيادي براي ماندن ندارد. به خصوص پس از مصاحبهاي كه خطيبي انجام داد و گفت به امارات برميگردد.
امير قيد استقلاليها را زد
قبل از اينكه قراردادش را با سپاهان امضا كند، صحبتهاي زيادي مبني بر حضور چهار پنج بازيكن استقلال در اين تيم شنيده ميشد اما ظاهرا قلعهنويي قيد آبي پوشان تهراني را زده چون شنيده كه آنها بابت حضور در سپاهان به بازيكنان خود رضايت نمي دهند.
همه رشتهها فداي فوتبال
اما براي بستن يك تيم خوب آسيايي بودجه لازم است. به خصوص كه قلعهنويي انگيزههاي زيادي هم براي كسب موفقيت با سپاهان دارد. اين طور كه شنيده شده آنها تصميم دارند سپاهان نوين را به فولاد ماهان فروخته و چند رشته ديگر ورزشي از جمله هندبال (كه باورش سخت است) را هم بفروشند!
17 خرداد شروع تمرين
طبق برنامههايي كه امير قلعهنويي به باشگاه ارائه داده، تمرنيات اين تيم از روز شنبه 17 خرداد ماه شروع خواهد شد. قطعا در آن روز با نيامدن و آمدن بعضيها، نفرات جديد سپاهان مشخص خواهد شد.
saeed_cris
30-05-2009, 15:56
رحمتي با سپاهان قرارداد بست
مهدي رحمتي دروازه بان مس كرمان با تيم فوتبال سپاهان قرارداد داخلي امضا كرد.
سيد مهدي رحمتي دروازهبان مس كرمان كه سابقه حضور در تيم سپاهان را در كارنامه خود دارد طي قراردادي يك ساله به اين تيم پيوست.
سيد مهدي رحمتي در ليست قلعه نويي قرار داشت و مسئولان باشگاه سپاهان كه بازيكنان مورد نظر وي را تاييد كرده بودند اقدام به جذب اين دروازهبان كرده و با او قرارداد داخلي امضا كردند.
ss_ss gahreman
30-05-2009, 16:15
من بازیکن آزاد هستم و نیازی نبود در لیست فروش باشم
فقط اين را بايد بگويم من دوست داشتم در سپاهان بمانم اما حالا كه شرايط مهيا نيست از همينجا از هواداران خوب سپاهان خداحافظي ميكنم.
مدافع مليپوش تيم سپاهان پس از خط خوردن از تیم ملی در سفر به چين گفت: براي بازي كردن در تيم ملي بايد در تيمهاي مطرح بازي كنم و به همين دليل در فصل آینده در يكي از تيمهاي استقلال و پرسپوليس بازي خواهم كرد.
محسن بنگر گفت: من به اين نتيجه رسيدهام که براي اينكه در تيمملي ثابت بازي كنم بايد در يكي از تيمهاي مطرح كشور فوتبالم را ادامه دهم.
محسن بنگر افزود: به همين دليل من براي فصل آينده به احتمال فراوان در يكي از تيمهاي استقلال و پرسپوليس بازي خواهم كرد.در همین ارتباط پيشنهاداتي از اين دو تيم دارم اما عجله ای براي انتخاب ندارم و مشغول بررسي دقيق پيشنهادات هستم.
وي درخصوص اينكه نامش در ليست فروش تيم سپاهان قرار گرفته است گفت: من بازيكن آزاد محسوب ميشوم و دليلي بر قرار گرفتن در ليست فروش وجود ندارد. ضمن اينكه مديران اين تيم مذاكراتي را براي تمديد قرار دادم داشتهاند و اين خبر صحت ندارد.اگر همچنين چيزي هم صحت داشته باشد برايم مهم نيست چراكه پيشنهادات بسياري براي بازي كردن دارم.
وي ادامه داد: فقط اين را بايد بگويم من دوست داشتم در سپاهان بمانم اما حالا كه شرايط مهيا نيست از همينجا از هواداران خوب سپاهان خداحافظي ميكنم.
وي در خصوص عدم حضورش در ليست نهايي تيمملي براي بازي مقابل كره شمالي گفت: من در اين اردو با مصدوميتي كه داشتم نتوانستم با صددرصد آمادگي تواناييهايم را نشان دهم اما آقاي قطبي اعلام كردند پس از بازگشت از كره شمالي مجددا در اردوي تيم ملي شركت خواهم كرد تا براي بازيهاي بعدي آماده شوم.
labkhande_ejbari20
31-05-2009, 12:39
اختصاصي
پافشارى قلعه نويى براى حفظ بنگر و الونگ
خبرگزاري موج - گروه ورزش
باوجود مخالفت مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان براي حفظ محسن بنگر، امير قلعه نويي سرمربي جديد اين تيم خواستار ماندن اين بازيكن در اين تيم اصفهاني شد.
به گزارش موج، امير قلعه نويى، سرمربى جديد سپاهان اصفهان پس از برگزارى جلساتى با مسئولين اين تيم، به آن ها تأكيد كرد محسن بنگر فصل آينده هم در سپاهان بماند. اين در حالى است كه مديران سپاهان با بنگر مشكل دارند و به همين خاطر قلعه نويى از آن ها خواسته است اگر بنگر نمى ماند مذاكره با سيد جلال حسينى را آغاز كنند. همچنين قلعه نويى از سپاهانى ها درخواست كرده الونگ را حفظ كنند و ابوالهيل از اين تيم جدا شود. در حالى كه مسئولين سپاهان خلاف اين عقيده را دارند و قصد حفظ ابوالهيل و فروش الونگ را كرده اند.
خبرگزاري موج
جلال اکبری مدافع فصل گذشته تیم سپاهان اصفهان برای پیوستن به پرسپولیس با مدیران این تیم به توافق رسید و تا فردا قرارداد داخلی خود را امضا خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، جلال اکبری کاپیتان فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان اصفهان مورد توجه مسولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفته و با مسولان این تیم نیز به توافق رسیده است. اکبری فردا عازم تهران می شود تا با حضور در باشگاه پرسپولیس تهران با این تیم قرارداد داخلی امضا کند.
گفتنی است جلال اکبری در پست دافع چپ بازی می کند و پرسپولیس نیز به شدت در این پست احتیاح به بازیکن جدید دارد.
ایپنا
امير قلعه نوعي به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در اين ليست نام چند بازيكن قرار دارد و بدنبال تقويت سپاهان هستيم و اميدواريم بتوانيم با شناخت نقاط ضعف و قوت سپاهان تيم خوبي را راهي مسابقات ليگ برتر كنيم و بتوانيم مجددا" اين تيم را در آسيا مطرح كنيم.
گفتني است، دراين ليست اسامي بازيكناني چون هادي اصغري _ بهمن طهماسبي _ عباس محمدي _ ابراهيم لبينيان و حامد كياني به چشم مي خورد./ز
باشگاه خبرنگاران
حقي تصريح كرد: هيج ترسي از رقابت با ساير بازيكنان اين تيم ندارم و با تمرينات فراوان خود را در تركيب اصلي تيم فوتبال سپاهان اصفهان ثابت مي كنم./ب
باشگاه خبرنگاران
saeed_cris
31-05-2009, 19:03
قلعه نویی پس ازحضور در اصفهان:
6 بازیکن جدید جذب می کنیم / سپاهان مدعی قهرمانی در سه جام است سرمربی جدید تیم فوتبال سپاهان پس از حضور عصر امروز خود در اصفهان گفت: برنامه هایم را تا هفته هشتم به مسئولان باشگاه داده ام و با جذب 5 - 6 بازیکن جدید تیم قدرتمندی را خواهیم ساخت. به گزارش خبرنگار مهر، امیرقلعه نویی پس از نشست عصر امروز(یکشنبه) خود با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان گفت: اهدافم در سپاهان قهرمانی در 3 جام لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیاست، اما همانند تیم استقلال این اهداف را بصورت پلکانی پیش خواهم برد و در نخستین گام امروز برنامه تدوین شده خود تا پایان هفته هشتم را به مسئولان باشگاه ارائه کردم.
وی با بیان اینکه از 17 خردادماه تمرینات این تیم آغاز می شود، خاطرنشان کرد: مسئولان باشگاه سپاهان در حال مذاکره با بازیکنانی هستند که نام آنها را برای فصل آینده ارائه کرده ام. قطعا با حفظ اسکلت تیم و اضافه شدن 5-6 بازیکن جدید، تیمی قدرتمند را برای حضور در مسابقات فصل آینده خواهیم بست.
سرمربی جدید تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه از استقبال مسئولان باشگاه در بدو ورودش به اصفهان بسیار غافلگیر شده است، اظهار داشت: باشگاه سپاهان با پیشینه ای 60-70 ساله، توانسته است در این سالها افتخارات بزرگی را در فوتبال ایران و آسیا کسب کند که مهترین آنها کسب عنوان نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا و حضور در جام باشگاههای جهان بود.
وی خاطرنشان کرد: باشگاه سپاهان به معنی واقعی، یک باشگاه حرفه ای در ایران است و قطعا با امکانات حرفه ای، مدیریت قدرتمند، بازیکنان مطرح و تلاش کادرفنی جدید، می توانند موفقیت های گذشته را ادامه داده و افتخارات گذشته را تکرار کند.
سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه بصیرت در سمت سرپرست باشگاه خواهد ماند اما با توجه به پیشینه بسیار خوب وی، در مباحث فنی هم از او استفاده می شود، افزود: طی روزهای آینده با کریم قنبری برای حضور در جمع اعضای کادر فنی مذاکره خواهم کرد. ضمن اینکه با حسین چرخابی هم صحبت می کنم تا از تجربیات وی هم برای موفقیت سپاهان استفاده کنم.
وی با بیان اینکه سال سختی را در این تیم پیش رو دارد، اظهار داشت: سپاهان دیگر تیم نیست بلکه یک باشگاه حرفه ای است و قطعا با تلاش تمام اعضا، امسال هم یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در مسابقات داخلی و آسیایی خواهد بود.
قلعه نویی در پایان ضمن تمجید از بخش رسانه ای باشگاه سپاهان گفت: باشگاه سپاهان اصفهان حرفه ای و به روزترین سایت خبری را در بین باشگاههای ایران دارد و قطعا رسانه های گروهی می توانند با ارتباط کامل و تعامل با مدیر این سایت، بطور کامل و دقیق از اخبار موثق تیم اطلاع پیدا کنند.
labkhande_ejbari20
31-05-2009, 19:47
مذاكره پروين با انصاري فرد و قلعه نوعي
هافبك ايراني باشگاه دي استراداي اسلواكي مذاكره باشگاه پرسپوليس و سپاهان را آغاز كرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ محمد پروين كه به تازگي به تهران بازگشته با توجه به پايان قراردادش با باشگاه دي استراداي اسلواكي پيشنهاداتي را از سوي انصاري فرد و قلعه نوعي براي پيوستن به تيم هاي پرسپوليس و سپاهان دريافت كرده است.
بر اساس این گزارش،البته با توجه به صعود احتمالي استيل اذين به رقابتهاي ليگ برتر هيچ بعيد نيست كه محمد پروين به دليل ارتباط خوب پدرش با حسين هدايتي از استيل آذين سر در آورد.
باشگاه خبرنگاران؛
labkhande_ejbari20
01-06-2009, 12:29
چراغ خاموش سپاهان و قرارداد رحمتي
ايران ورزشي- عقد قرارداد داخلي با سيدمهدي رحمتي آخرين خبر تأييد نشده سپاهان است. مسوولان اصفهاني دوست دارند همان طور كه با چراغ خاموش پشت ميز مذاكره با قلعهنويي نشسته و قرارداد داخلي هم بستند با بازيكنان هم همين برخورد را داشته باشند. يكي از اين نفرات رحمتي دروازهبان مليپوش مس كرمان است كه چند پيشنهاد
نون و آب دار هم دارد. ظاهراً اين وسط پيشنهاد سپاهانيها جديتر از همه بوده و نظر مثبت رحمتي هم جلب شده. او با اينكه به كرمانيها قول تمديد قرارداد داده و همه چيز را به بعد از بازي ايران – كرهجنوبي موكول كرده، اما ديروز خبر عقد قرارداد داخلي يكساله رحمتي با سپاهانيها به بيرون درز كرد البته موضع سپاهانيها همان حركت با چراغ خاموش در بازار نقل و انتقالات است. رحمتي كه با تيم ملي به چين رفته. اصفهانيها هم قرار نيست اين خبر را تأييد كنند اما همان طور كه چند روز پيش نوشتيم مذاكرات جدي سرمربي جديد و مديران سپاهان به مراحل حساسي رسيده بود عقد قرارداد هم ميتواند نتيجه همين توافقات باشد.
ايران ورزشي
ايران ورزشي- رسول خطيبي كه از اواسط فصل به تيم سپاهان پيوست به دليل عدم آمادگياش مورد انتقادات بسياري قرار گرفت. او علت افت شديدش را در فصل پيش عدم بدنسازي در تيم الظفره كه به دليل اختلاف نظر بدنساز تيم با سرمربي آن بوده است، ميداند.
خطيبي كه به دليل رابطه نه چندان خوبش با كاظمي از او ناراضي است نه تنها سالهاي اوج فوتبالش را به زمان استانكو و تاوارس مربوط ميداند بلكه حاضر نيست تحت هيچ شرايطي در تيمي كه كاظمي سرمربي آن است، فوتبال بازي كند. او در مورد استفاده از بازيكنان خارجي معتقد است كه حضور اين بازيكنان بايد بتواند از نظر فني به بازيكنان بومي كمك كند. خطيبي با وجود چند پيشنهاد از تيمهاي ايراني و اماراتي، حضور در سپاهان را يكي از گزينههاي فصل آتي خود ميداند.
ايران ورزشي
به گزارش خبرنگار کانون هواداران پرسپولیس، جلال اکبری مدافع - هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست. قرارداد این بازیکن لحظاتی پیش با حضور وی و محمود خوردبین سرپرست پرسپولیس در محل هیئت فوتبال تهران به ثبت رسید. این قرارداد 2 ساله است.
اکبری 26 ساله که توانائی بازی در هر دو پست دفاع و هافبک را داراست سال گذشته در غیاب نویدکیا وظیفه کاپیتانی تیم فوتبال سپاهان را بر عهده داشت.
کانون هواداران پرسپولیس
labkhande_ejbari20
01-06-2009, 19:38
عقد قراردادي 2 ساله
ابراهيم توره به سپاهان پيوست
خبرگزاري فارس: مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس به سپاهان
پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره امروز براي مذاكرات نهايي به باشگاه سپاهان رفت و پس از انجام مذاكرات نهايي با محمدرضا ساكت با قراردادي 2 ساله به سپاهان محلق شد.
توره در فصل گذشته عضو پرسپوليس بود، اما امير قلعه نويي، سرمربي جديد سپاهان او را در فهرست خود جاي داده بود. به همين دليل وي راهي اصفهان شد تا در نهمين دوره ليگ برتر براي سپاهان بازي كند.
قرارداد توره در هيات فوتبال اصفهان ثبت شد.
خبرگزاري فارس
labkhande_ejbari20
02-06-2009, 13:04
بازگشت احمد جمشيديان به ملوان؟
«احمد جمشيديان» هافبك تيم سپاهان اصفهان كه فصل پرفروغى را پشت سر نگذاشت، مد نظر مسئولان باشگاه ملوان قرار گرفته است و به احتمال زياد به اين تيم شمالى خواهد پيوست.
ابرار ورزشی
امير قلعه نويى براى تقويت خط حمله سپاهان در فكر جذب يك مهاجم خارجى است و با اين شرايط يك بازيكن خارجى بايد از ليست اين تيم حذف شود.سپاهانى ها با توجه به درخواست قلعه نويى در حال مذاكره با چند مهاجم خارجى از جمله اشپيتين آرفى و ابراهيم توره هستند و اگر موفق به جذب يكى از آنها نشوند به احتمال فراوان با يك مهاجم ازبكستانى وارد مذاكره خواهند شد. در حال حاضر عمادرضا، ابوالهيل، آرماندوسا و الونگ ۴ بازيكن خارجى سپاهان هستند و در شرايطى كه يك مهاجم خارجى به ليست اين تيم اضافه شود، با تشخيص قلعه نويى از بين الونگ و ابوالهيل كه هر ۲ هافبك دفاعى هستند يك نفر كنار گذاشته خواهد شد.
ابرار ورزشی
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۱۲:۳۵
منبع: خبرگزاری برنا
مدافع شمالی تیم فوتبال کشورمان در آستانه حضور در باشگاه سپاهان قراردارد.
نام سید جلال حسینی مدافع ملی پوش تیم فوتبال سایپا درلیست نفرات مورد نظر امیرقلعه نویی سرمربی سپاهان قراردارد و مذاکرات ابتدایی با این بازیکن صورت گرفته است.
حسینی با سپاهانی ها به توافقات نسبی رسیده است و پس از بازگشت تیم ملی از کره شمالی قرارداد رسمی خود با باشگاه اصفهانی را منعقد خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری برنا
ss_ss gahreman
02-06-2009, 13:38
ابراهیم توره به سپاهان پیوست.
[Only registered and activated users can see links] g
مهاجم سنگالی تیم فوتبال پرسپولیس به سپاهان پیوست.
ابراهیم توره امروز برای مذاکرات نهایی به باشگاه سپاهان رفت و پس از انجام مذاکرات نهایی با محمدرضا ساکت با قراردادی ۲ ساله به سپاهان محلق شد.
توره در فصل گذشته عضو پرسپولیس بود، اما امیر قلعه نویی، سرمربی جدید سپاهان او را در فهرست خود جای داده بود. به همین دلیل وی راهی اصفهان شد تا در نهمین دوره لیگ برتر برای سپاهان بازی کند.
قرارداد توره در هیات فوتبال اصفهان ثبت شد.
نام سید جلال حسینی مدافع ملی پوش تیم فوتبال سایپا درلیست نفرات مورد نظر امیرقلعه نویی سرمربی سپاهان قراردارد و مذاکرات ابتدایی با این بازیکن صورت گرفته است.
حسینی با سپاهانی ها به توافقات نسبی رسیده است و پس از بازگشت تیم ملی از کره شمالی قرارداد رسمی خود با باشگاه اصفهانی را منعقد خواهد کرد.
ss_ss gahreman
05-06-2009, 17:42
نقل و انتقالات در باشگاه سپاهان تا اینجای فصل نقل و انتقالات
تغییرات صورت گرفته در باشگاه سپاهان تا اینجای فصل نقل و انتقالات به شرح زیر است :
فرشاد بهادراني تسويه حساب خود را گرفت و از جمع سپاهانی ها خارج شد، لوبينيان، حامد كياني و سعادتي نيز از تركيب نفرات سپاهان كنار رفتهاند این 4 نفراز این تیم جدا شدگان تا به این زمان می باشند.
وآل نعمه و ابراهيم توره هم قراردادشان را با باشگاه سپاهان به امضا رساندهاند، البته نفرات ديگري نيز مد نظر سرمربي تيم فوتبال سپاهان هستند كه همگي ايراني بوده اما تا قطعي نشدن موضوع از ذكر نام آنها خودداري خواهد شد.
رسول خطيبى كه قراردادش با سپاهان اصفهان به اتمام رسيده هفته آينده با اين تيم مذاكره مى كند. رسول خطيبى در ليست امير قلعه نويى براى فصل آينده قرار دارد و مسئولان اين باشگاه طى تماس تلفنى با او اعلام كرده اند خود را براى مذاكره آماده كند.
امير قلعهنويي با حضور در مسابقات اميدهاي كشور 9 بازيكن اميد سپاهان را به تمرينات بزرگسالان فراخوانده است تا با زير نظر گرفتن آنها آمادهترين نفرات را به تیم بزرگسالان سپاهان دعوت کند
labkhande_ejbari20
05-06-2009, 19:46
در گفت و گو با فارس
محمدي: رحمتي مگر در چند تيم ميتواند بازي كند؟
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال سپاهان گفت: يك بازيكن مگر با چند تيم مي تواند به توافق برسد و بازي كند؟
عباس محمدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره روند مذاكراتش با سپاهان براي ادامه همكاري با اين تيم براي فصل آينده اظهار داشت: در حال مذاكره با اين تيم هستم. در هفته گذشته دو سه جلسه براي ادامه همكاري داشتيم كه به زودي تكليف اين موضوع روشن مي شود.
وي درباره اينكه گفته مي شود سپاهان به دنبال جذب مهدي رحمتي است عنوان كرد: از مس كرمان هم مي شنويم كه با اين تيم به توافق رسيده است. از سوي ديگر مي شنويم پرسپوليس با او به توافق رسيده است. يك بازيكن مگر در چند تيم مي تواند بازي كند؟ مگر اينكه قانون عوض شده باشد و يك بازيكن بتواند براي چند تيم همزمان بازي كند. هر بازيكني به اندازه خود داراي پيشنهاد است و يك تيم هم سه دروازه بان در يك رده را با هم نمي خواهد. مگر يك تيم چند گلر مي خواهد؟
محمدي درباره اظهار نظري كه چند روز قبل درباره بازي رحمان احمدي در فصل گذشته براي سپاهان كرده بود مبني بر اينكه بر اساس روابطي درون دروازه قرار مي گرفته گفت: اين موضوع براي من تمام شده است. ما فصل جديد را پيش رو دارمي و باشگاه بايد حواس خود را به اين مسائل كند تا مشكلات فصل قبل پيش نيايد.
خبرگزاري فارس
labkhande_ejbari20
06-06-2009, 07:01
بنگر قطعاً در سپاهان مى ماند
محسن بنگر، مدافع سپاهان اصفهان قطعاً فصل آينده نيز در اين تيم خواهد ماند. پس از اختلافاتى كه بنگر با مسئولين سپاهان پيدا كرده بود، اين بازيكن قصد جدايى داشت اما اصرار قلعه نويى بر ماندن وى و اعتقاد سرمربى به اين بازيكن باعث شد تا تصميم بنگر عوض شود و او فصل بعد هم در سپاهان بازى كند. مسئولين سپاهان نيز عنوان كرده اند هر طور شده بنگر را حفظ خواهند كرد
ابرار ورزشی
رسول خطيبى مهاجم تيم فوتبال سپاهان كه در حال حاضر در تبريز به سر مى برد، ظرف فردا يا پس فردا با حضور در محل هيأت فوتبال استان اصفهان قراردادش را با سپاهانى ها تمديد خواهد كرد.امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال سپاهان كه قرار است بزودى كارش را با اين تيم اصفهانى آغاز كند به مسئولان اين تيم يادآور شده كه هر چه زودتر قرارداد بازيكنانى چون رسول خطيبى را تمديد نمايند.
ابرار ورزشی
رسول خطيبى مهاجم تيم فوتبال سپاهان كه در حال حاضر در تبريز به سر مى برد، ظرف فردا يا پس فردا با حضور در محل هيأت فوتبال استان اصفهان قراردادش را با سپاهانى ها تمديد خواهد كرد.امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال سپاهان كه قرار است بزودى كارش را با اين تيم اصفهانى آغاز كند به مسئولان اين تيم يادآور شده كه هر چه زودتر قرارداد بازيكنانى چون رسول خطيبى را تمديد نمايند.
ابرار ورزشی
مسئولين تيم سپاهان اصفهان قصد دارند ستار زارع، بازيكن ملى پوش برق شيراز را در فصلى كه گذشت به خدمت بگيرند. با توجه به اينكه امير قلعه نويى اعتقاد ويژه اى به ستار زارع دارد و اين بازيكن سهميه ليگ برترى محسوب نمى شود، سپاهانى ها بر جذب زارع اصرار دارند. گفتنى است مذاكرات اوليه با زارع انجام شده و او ظرف روزهاى آينده به اصفهان مى رود تا مذاكرات خود را نهايى كند.
سپاهان از فردا استارت مى زند
تمرينات تيم سپاهان اصفهان از فردا آغاز مى شود. طبق اعلام امير قلعه نويى، سرمربى سپاهان تمرينات اين تيم از فردا آغاز مى شود و بازيكنان استارت مى زنند. گفتنى است سپاهانى ها ۵ روز زودتر از ديگر تيم اصفهانى(ذوب آهن) تمرينات خود را آغاز مى كنند.
پيشنهاد مسى ها به بنگر
باشگاه مس كرمان پس از خروج على حمودى و اميرحسين صادقى به دنبال جذب چند مدافع استاندارد است تا در ليگ قهرمانان آسيا اين تيم مشكلى از نظر دفاعى نداشته باشد. طبق شنيده ها مسى ها به محسن بنگر پيشنهاد داده اند تا مدافع سپاهان را جذب كنند.
ابرار ورزشی
labkhande_ejbari20
06-06-2009, 14:07
تاكتيك ويژه سپاهان در مورد اصغري و طهماسبي
خبرگزاري فوتبال ايران- هادي اصغري و بهمن طهماسبي دو بازيكن نيمكتنشين سپاهان براي فصل آينده وضعيت مبهمي دارند و شايد از اين تيم جدا شوند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، اصغري و طهماسبي يك فصل ديگر با سپاهان قرار دارند و باشگاه در صورتي كه اين دو بازيكن را نخواهد بايد حق و حقوق آنها را به طور كامل پرداخت كند. البته سپاهانيها براي كنار گذاشتن اصغري و طهماسبي تاكتيك ويژهاي دارند و ميخواهند آنها را در ليست فروش قرار دهند تا از لحاظ مالي ضرر نكنند.
خبرگزاري فوتبال ايران
مجيد بصيرت روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، اظهار داشت: بحث جذب بازيكن موضوعي بين باشگاه و سرمربي است و تمام اين صحبتها به آنها مربوط ميشود اما، سپاهان به دنبال بازيكنان آزد است و تا جايي كه من در جريان هستم بازيكنان استقلالي مد نظرامير قلعه نويي نيستند.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر مذاكره سپاهان با مهدي كريميان يادآور شد:
هفته گذشته اين بازيكن در محل باشگاه حضور يافت و مذاكرات مقدماتي را با مسئولان باشگاه انجام داد اما، هنوز چيزي در اين رابطه مشخص نيست و حضور اين بازيكن در سپاهان قطعي نشده است.
سرپرست سپاهان افزود: احمد آل نعمه و ابراهيم توره دو بازيكني هستند كه قرارداد آنها با سپاهان ثبت شده است و مطرح شدن نام ساير نفرات براي پيوستن به سپاهان تنها گمانه زني است.
وي در خصوص برنامه تيم براي شروع تمرينات خاطرنشان ساخت: هم اكنون برنامه ما اين است كه با اضافه كردن چند بازيكن از تيم اميد به ساير نفرات، تمرينات خود را شروع كنيم و در ادامه و بعد از به تفاهم رسيدن با ساير نفراتي را كه امير قلعه نويي مد نظر قرار دارد، تمرينات خود را به صورت جدي ادامه خواهيم داد.
سرپرست تيم فوتبال سپاهان در پايان گفت: دومين مرحله اردوي ما كه با حضور همه بازيكنان صورت ميگيرد، در تركيه خواهد بود و قلعه نويي برنامه آمادهسازي بازيكنان را در آنجا كامل خواهد كرد
ايرنا
labkhande_ejbari20
06-06-2009, 15:53
بداقبالی در پنالتی ها / نائب قهرمانی امیدهای سپاهان در لیگ ایران
تیم فوتبال امید فولاد مبارکه سپاهان که در مسابقه فینال لیگ امیدهای باشگاه های ایران حاضر بود با شکست در ضربات پنالتی نائب قهرمان ایران شد...
به گزارش روابط عمومی باشگاه ، امیدهای فولاد مبارکه سپاهان در این دیدار رودر روی امیدهای تیم تراکتور سازی تبریز قرار گرفتند که در در وقت عادی و اضافه دو تیم به نتیجه تساوی 2 بر 2 رضایت دادند.
گل ها سپاهان را در این دیدار پوریا خشایاری (دقیقه 63) و نیما ظفریان ( 118) و گل های تراکتور سازی را نیز محمد صادق جعفری ( دقیقه 80 ) و سعید جاویدانیان ( دقیقه 98 ) به ثمر رساندند.
در ضیافت پنالتی ها نیز این تیم تراکتور سازی بود که با نتیجه 7 بر 5 بازی را به سود خود تمام کرد و بر جام قهرمانی بوسه زد .امیدهای سپاهان نیز به نائب قهرمانی ایران رضایت دادند.
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان
به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، طلایی پوشان یکشنبه 17 خرداد ماه ساعت 17 خرداد تمرینات خود را زیر نظر امیر قلعه نوعی سرمربی جدید سپاهان برگزار می کنند.
تمرین فردا در زمین تمرین فجر واقع در مجموعه شهید بابایی در خیابان صفه اصفهان برگزار می شود.
روابط عمومی و کانون هواداران باشگاه فولاد مبارکه سپاهان قبل از اغاز تمرینات برنامه هایی را برای استقبال از برگزاری اولین تمرینات تیم د رفصل جدید تدارک دیده اند .
SSMAJIDI
07-06-2009, 10:35
نويدكيا و عزيززاده با سپاهان تمديد كردند
خبرگزاري فارس: كاپيتان و مدافع تيم فوتبال سپاهان قرارداد خود را تمديد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، محرم نويدكيا امروز به همراه حميد عزيززاده با حضور در دفتر باشگاه سپاهان به مدت 2 سال قرارداد خود را تمديد كردند.
هر دو بازيكن پس از توافق نهايي به هيات فوتبال استان اصفهان رفتند و قرارداد خود را به صورت رسمي ثبت كردند.
labkhande_ejbari20
08-06-2009, 07:22
الونگ در تيم مرزبان؟
الونگ الونگ هافبك كامرونى كه فصل پيش در تيم سپاهان اصفهان توپ مى زد به احتمال فراوان به تيم دى استراداى اسلواكى كه هدايت آن را عليرضا مرزبان برعهده دارد خواهد پيوست. با توجه به اعتقاد مرزبان به الونگ، اين مربى صحبت هايى را با وى انجام داده و توافقات اوليه براى حضور الونگ در اسلواكى انجام گرفته و اين بازيكن فصل آينده در اين تيم بازى خواهد كرد.
ابرار ورزشی
SSMAJIDI
08-06-2009, 13:29
حسيني در آستانه پيوستن به جمع زردپوشان
تشكيل زوج مدافعان مياني تيم ملي در سپاهان
خبرگزاري فوتبال ايران- سيدجلال حسيني مدافع مليپوش سايپا قصد جدايي از اين تيم را دارد و مقصد بعدي او به احتمال فراوان سپاهان خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، سپاهانيها قبل از سفر تيم ملي به چين و كرهشمالي با حسيني مذاكره كردند و به توافقات ابتدايي رسيدند، قرار است به زودي جلسهاي بين سيدجلال و محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان برگزار شود تا طرفين در مورد مبلغ و مدت قرارداد حرف بزنند. حسيني تصميم به ماندن در سايپا ندارد و حضور او در سپاهان باعث خواهد شد تا حسني و عقيلي زوج مدافعان مياني تيم ملي را در سپاهان هم تشكيل بدهند.
گفته مي شود مسئولان باشگاه سپاهان همچنين به دنبال جذب پژمان منتظري مدافع مياني استقلال تهران هستند.
labkhande_ejbari20
08-06-2009, 17:40
/اخبار كوتاه از فولاد/ موجيري براي عقد قرارداد با فولاد به ايران بازميگردد خبرگزاري فارس: هافبك اسبق تيم فوتبال سپاهان اصفهان براي عقد قرارداد با فولاد خوزستان به ايران باز خواهد گشت. [Only registered and activated users can see links]
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان تيم فولاد با جابا موجيري هافبك گرجستاني چند سال قبل سپاهان به توافق رسيده اند و اين بازيكن به زودي به اهواز خواهد رفت تا با عقد قرارداد با اين تيم فصل آينده پيراهن فولاد را بر تن كند.
* آل نعمه، بداوي، جلالي و بختياري زاده تاكنون بازيكناني هستند كه از اين تيم جدا شده اند.
* فولاد براي بستن ليست خود فقط يك بازيكن ديگر جذب مي كند. تا پايان هفته نام بازيكن جديد اين تيم اعلام مي شود.
* علي حمودي كه گفته مي شد براي قرارداد با فولاد به دليل تبصره هايي كه در قراردادش آمده نمي خواهد با اين تيم ثبت كند، مشكلش حل شده و به زودي قرارداد دو ساله اي با اين تيم امضا خواهد كرد.
* به احتمال فراوان فريدون حرداني به عنوان دستيار در فصل جديد به همراه لوكا بوناچيچ روي نيمكت فولاد خواهد نشست.
خبرگزاري فارس،
09-06-2009, 12:37
مخالفت طرفداران سپاهان با ماندن رسول خطيبي
خبرگزاري فوتبال ايران- رسول خطيبي مهاجم سپاهان كه اواسط فصل گذشته به اين تيم پيوست به احتمال فراوان فصل آينده هم در جمع زردپوشان ميماند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، خطيبي در بازيهاي فصل گذشته عملكرد قابل قبولي نداشت و با روزهاي اوج فاصله گرفته بود حتي او با بعضي از بازيكنان سپاهان و تماشاگران اين تيم درگيري داشت و همين مسائل باعث شده تا اكثر طرفداران سپاهان موافق ماندن خطيبي در اين تيم نباشند. آنها فصل گذشته فرهاد كاظمي را به دليل آوردن خطيبي بارها مورد انتقاد قرار دادند و نميخواهند اين مهاجم در سپاهان بماند ولي آخرين اخبار حاكي از آن است كه خطيبي از اين تيم جدا نخواهد شد.
خبرگزاري فوتبال ايران
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، پس از اضافه شدن ابراهيم توره به سپاهان، تعداد بازيكنان خارجي اين تيم به 5 نفر رسيد و سپاهانيها مجبور بودند كه يكي از بازيكنان خارجي خود را از ليست خارج كنند. امير قلعهنويي در اين مورد تصميم نهايياش را گرفت و الونگ را از ليست سپاهان خارج كرد
خبرگزاري فوتبال ايران
SSMAJIDI
09-06-2009, 13:27
الونگ از سپاهان كنار گذاشته شد
ویرایش ماهماتا: خبر تکراری!
همین بالا این خبر رو گذاشته بودن.
labkhande_ejbari20
09-06-2009, 18:47
پاسخی یه یک ادعای بی اساس روابط عمومی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در واکنش به مصاحبه امید روانخواه بازیکن تیم استقلال تهران با برخی رسانه ها در 18 خرداد ماه در بیانیه ای نکاتی را یاد آور شد....
امید روانخواه در مصاحبه ای مدعی شده بود که باشگاه سپاهان برای جذب وی با نامبرده تماس گرفته و پیشنهاد خوب و قابل توجهی را به وی ارائه داده است.
در بیانیه روابط عمومی باشگاه آمده است : متاسفانه در فصل نقل و انتقالات باز هم شاهد بازار گرمی های کاذب و دروغین از سوی برخی بازیکنان برای حضور در تیم ها هستیم . در ادامه این روند نامعقول مصاحبه ای از امید روانخواه را مشاهده نمودیم که تعجب مان را برانگیخت.
در حالی که آقای روانخواه در ایست خرید اعلام شده سرمربی تیم فوتبال سپاهان به مدیر عامل برای فصل جدید نبوده و طبیعتا هیچ گونه تماسی نیز برای جذب نامبرده با وی برقرار نشده است این بازیکن به راحتی و در ادعائی سراسر کذب از تماس و پیشنهاد خوب و قابل توجه سپاهان به خود خبر می دهد.
در ادمه این بیانیه نیز بر روی نکته تاکید شده است:
1- فرایند جذب بازیکن در باشگاه فولا مبارکه سپاهان براساس ارتباط مستقیم از سوی مدیر عامل باشگاه و یا دفتر ایشان با بازیکنان است و همه مذاکرات از این مجاری صورت می پذیرد. ضمن اینکه جذب یک بازیکن براساس لیست اعلام شده سرمربی تیم فوتبال این باشگاه به صورت محرمانه به مدیر عامل اعلام می گردد که لازم است همگان بدانند که به غیر این فرایند روش دیگری در باشگاه سپاهان برای خرید و جذب بازیکن هیچ جایی ندارد.
در پایان این بیانیه نیز تاکید شده است : باشگاه فولاد مبارکه سپاهان حق خود را برای شکایت و رسیدگی به ادعاهای کذب بازیکنانی که در مصاحبه های خود به قصد بازار گرمی و جلب توجه باشگاه سپاهان را خواستار خرید خود معرفی می کنند محفوظ می دارد و از کمیته انضباطی نیز می خواهد تا به این مهم رسیدگی نماید.
labkhande_ejbari20
09-06-2009, 19:33
اعلام رسمي سازمان ليگ حرفهيي
21 بازيکن و مربي قرارداد خود را ثبت رسمي كردند
21 بازيکن و مربي قرارداد خود را ثبت رسمي نمودند
به گزارش ايسنا، سازمان ليگ حرفهيي در اقدامي قراردادهاي داخلي فيمابين بازيکن و باشگاه را در جهت جلوگيري از افزايش قيمت کاذب و سواستفاده هاي احتمالي قانونمند كرد تا با تنظيم آئين نامه اي دراين خصوص به آن رسميت ببخشد.
سازمان ليگ حرفه اي در همين راستا نام بازيکناني که به صورت رسمي قراردادهاي خود را با باشگاهها به ثبت رسانده اند اعلام كرد:
در اين بين تيمهاي سايپا، سپاهان، ذوب آهن، فولاد و ملوان بعد از توافقات داخلي قراردادهاي بازيکن(مربي) مورد نظر و جديد خود را که به استخدام درآورده اند با حضور در هياتهاي فوتبال برابر با قوانين جديد فيفا رسما به ثبت رسانده اند.
باشگاه سايپا: ابراهيم صادقي (2 سال)،وحيد شيخ ويسي(2 سال) ،حسين حسيني(2 سال)،سيد امين منوچهري(2 سال)،سعيد بيگي(1 سال)،ابراهيم ميرزاپور(1سال)،کريم انصاريفرد(2سال)،داريوش يزداني(1سال)،رضاخالقي فر(1سال)،جان دي نگودي(1 سال)،مرتضي ابراهيمي(1 سال)، رضا محمودي(1 سال)، سيد جواد آشتياني(1 سال)،غلامرضا باغ آبادي(مربي يکساله)
سپاهان:اميرقلعه نويي (سرمربي يکساله)،ابراهيم توره(2 سال)،احمد آل نعمه(2 سال)
ذوب آهن:ايگور کاسترو(2 سال)،کيوان امرايي(3 سال)
فولاد خوزستان:لوکا بوناچيچ(سرمربي يکساله)
ملوان: فيليپ آلوز دسوزا(1 سال)
انتهاي پيام
خبرگزاري موج - گروه ورزش
رسول خطيبي بازيكن تيم فوتبال سپاهان اصفهان در صورت عدم توافق با مسئولان اين باشگاه به جمع بازيكنان تيم تراكتورسازي خواهد پيوست.
به گزارش موج، مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان گفت و گوي كوتاهي با رسول خطيبي در خصوص مشخص شدن وضعيت وي داشتهاند اما هنوز مذاكرات خود را به صورت رسمي آغاز نكرده اند.
در اين بين چند تيم ليگ برتري از جمله تيم تراكتورسازي كه پس از 8 سال به ليگ برتر بازگشته است با وي مذاكراتي انجام دادهاند و در صورت عدم توافق وي با سپاهان به احتمال زياد خطيبي فصل آينده در تراكتورسازي بازي خواهد كرد.
خبرگزاري موج
مهدي رحمتي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مهمترين مسئله اي كه براي من و ساير بازيكنان تيم ملي اهميت دارد صعود ايران به جام جهاني است زيرا در اين صورت علاوه بر شادي و شوق بي وصف مردم، فوتبال كشور نیز رونق پيدا مي كند.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه قراردادم به پايان رسيده و بازيكن آزاد هستم از چند تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم و اين مسئله خاصي نيست.
وي تصريح كرد: تا پايان هفته آينده تيم جديدم را مشخص خواهم كرد و اميدوارم براي تيم جديدم بازيكن مفيدي باشم.
وي تصريح كرد:روي مهاجمان امارات شناخت زيادي دارم هيچ گاه آنها را دستكم نمی گيرم.
رحمتي در پايان از روزنامه ها و مطبوعاتي كه بي غرض به انتقاد وحمايت از تيم ملي و بازيكنانش مي پردازد تقدير و تشكر كرد./ق
باشگاه خبرنگاران
بازي در تراکتورسازي برايم افتخار است
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: من در سالهاي گذشته بارها اعلام کردهام که بازي در تيم شهرم تراکتورسازي برايم يک افتخار بزرگ محسوب ميشود.
رسول خطيبي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازي تراکتور سازي و آلومينيوم هرمزگان را از نزديک تماشا کردم و از صعود تراکتور به ليگ برتر بسيار خوشحال شدم.
وي ادامه داد: ناصر شفق و ساير مسئولان و مربيان تيم تراکتور سازي زحمات زيادي براي صعود اين تيم به ليگ برتر کشيدند و به انتظار 8 ساله بازيکنان و مربيان اين تيم براي صعود به ليگ برتر پايان دادند.
خطیبی تصريح کرد: به طور قطع تراکتورسازي يکي از گزينههاي من براي بازي در سال آينده است و خيلي دوست دارم که در خدمت هواداران اين تيم پرطرفدار باشم.
وي خاطرنشان کرد: هواداران تراکتور سازي همانند تماشاچيان استقلال و پيروزي شور و هياهو دارند ومسئولان استان بايد از اين مسئله شادمان باشند.
خطيبي در پايان گفت: با توجه به پيشنهادهايي که از چند تيم ليگ برتري دارم اميدوارم تا پايان هفته آينده تيم جديدم را مشخص کنم.
منبع ([Only registered and activated users can see links] xHF8BR00SfHkQQlccC1NTVlIaKBQ=&news_id=3531186)
labkhande_ejbari20
11-06-2009, 13:45
ابراهيم زاده: ستاره نمى خواهم، دنبال بازيكن تأثيرگذار هستم
منصور ابراهيم زاده سرمربى ذوب آهن شايعه درگيرى لفظى اش با عده اى از هواداران اين تيم را در مقابل باشگاه تكذيب كرد. قبلاً خبرهايى در اين خصوص مطرح شد كه هواداران ذوب آهن به دليل عملكرد ضعيف اين تيم در فصل نقل و انتقالات و آن هم در شرايطى كه سپاهانى ها چند بازيكن مطرح را به ليست خود اضافه كرده اند، در مقابل باشگاه تجمع كردند وحتى با ابراهيم زاده جروبحث داشتند اما سرمربى ذوب آهن اين خبر را تكذيب مى كند. ابراهيم زاده گفت: واقعاً نمى دانم اين اخبار دروغ چگونه و از طريق چه افرادى از تهران به اصفهان مى رسد. من در دو روز گذشته به باشگاه رفتم و هيچ مشكلى پيش نيامد واقعا نمى دانم كه اين شايعات از كجا آب مى خورد. شايد بعضى از هواداران ذوب آهن هر روز در باشگاه به دنبال اخبار تيم باشند و از وضعيت تيم اظهار نگرانى كنند اما برخلاف شايعات به وجود آمده هيچ سروصدا يا جروبحثى ايجاد نشد. سرمربى ذوب آهن در مورد خريدهاى سپاهان كه باعث به وجود آمدن حساسيت هايى در بين تماشاگران ذوب آهن شده تصريح كرد: اين اتفاق چندان عجيب نيست چون سپاهان فصل گذشته هم چنين خريدهايى انجام داد. من هم ليست بازيكنان موردنظرم را به باشگاه داده ام و بيشتر به دنبال بازيكن تاثيرگذار هستم تا اينكه به دنبال ستاره باشم.
ابرار ورزشی
در اواخر ليگ هشتم نشريات كشور كم كم فهرست خريد استقلال براى فصل آينده را منتشر كردند و ابرارورزشى هم در يك گزارش كامل به حضور نفراتى همچون مهدى كريميان، سيد جلال حسينى، اشپيتين آرفى و ... در سبد خريد آبى پوشان براى ليگ نهم اشاره كرد. همچنين در همان اوقات زمزمه پيوستن ابراهيم توره به استقلال هم بر سر زبان ها بود اما مديران پرسپوليس و خود توره اين مسأله را با قاطعيت تكذيب مى كردند و معتقد بودند كه مهاجم آفريقايى سرخپوشان از جمع آنها جدا نمى شود. چندى بعد قلعه نويى از استقلال رفت و سرمربى سپاهان شد تا همگان داستان آن ليست را به فراموشى بسپارند و عملاً وجود چنين فهرستى را با توجه به جدايى امير منتفى بدانند اما... ظاهراً استقلالى ها ليست را فراموش كرده اند اما خود امير به خوبى مى داند چه نفراتى را براى ليگ نهم نشان كرده بود و به همين خاطر نمى خواهد هيچكدام از مهره هاى موجود در آن را از كف بدهد به همين خاطر بلافاصله پس از حضور در جمع طلايى پوشان اصفهانى مسأله را به صورت جدى دنبال كرد و حالا دقيقاً بر اساس همان فرصتى كه قرار بود با آنها براى حضور در استقلال مذاكره كنند، كار را براى سپاهان پيش مى برد. او كريميان و توره را جذب كرده و با جلال حسينى هم به طور جدى وارد مذاكره شده است. البته با اين تفاوت كه حضور توره در سپاهان قطعاً هرگز هم اندازه پيوستنش به استقلال سر و صدا ايجاد نكرده است.
ابرار ورزشی
labkhande_ejbari20
12-06-2009, 10:21
در حالي كه صحبت سپاهاني شدن سيدمهدي رحمتي همه جا پيچيده، زمزمههاي توافق با رقيب همشهري هم به گوش ميرسد. هر چند خود رحمتي در مصاحبه ديروزش صحبت با سپاهان را رد كرده و همچنان از مس كرمان به عنوان تيم خود نام برده البته او از ذوبيها حرفي به ميان نياورده اما به نظر ميرسد در بحبوحه بازيهاي حساسي كه تيم ملي دارد اتفاقات تازهاي ميافتد.
درست مثل زماني كه رحمتي با تيم ملي به چين و كره شمالي رفته بود و شايعه عقد قرارداد داخلياش با سپاهانيها هم مطرح شد اما بعد از آن جريانات بود كه محمدرضا ساكت مثل حالا كه رحمتي همه چيز را تكذيب ميكند لب به اعتراض به همه چيز باز كرد و گفت كه روي رحمتي نظر دارند اما هنوز با او وارد مذاكره نشدهاند اما در چنين شرايطي اين خبر به گوش ميرسد كه مسوولان جديد ذوبآهن براي راضي كردن هواداران ناراضي خود كه حالا نگرانيهايشان را بابت وضعيت تيم و بازيكنان جديد علني كردهاند هر طوري شده ميخواهند مبلغ مورد نظر رحمتي را جور كنند.
حتي شنيديم آنها با شرايط مالي سيدمهدي رحمتي (500 تا 600 ميليون تومان) موافقت كردهاند و برخلاف سقف قرارداد 200 ميليوني ميخواهند از رقبا جلو بزنند. هر چه هست اصفهانيها بدجوري براي رسيدن به دروازهبان اول تيم ملي مسابقه گذاشتهاند.
بايد ديد مقصد رحمتي به كدام تيم منتهي ميشود. اگر خاطرات بد او را در استقلال در زمان مربيگري قلعهنويي و قضيه نيمكتنشينيهاي او را مروري كنيم شايد رفتن او به ذوب محتمل تر باشد. البته از اين سپاهانيها هر كاري را ميتوان انتظار داشت اگر يكدفعه ديديد رحمتي را با پيشنهاد ماليشان راضي كردند و او را به سپاهان بردند زياد تعجب نكنيد.
منبع:ایران ورزشی
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، از منبع آگاه هيچ توافقي بين رحمتي و مسئولان باشگاه مس کرمان انجام نشده و اين بازيکن قراردادش را تمديد نکرده و جلسهاي که قرار بود بعد از بازي ايران و امارات بگزار شود، لغو شد.
لازم به ذکر است، رحتمي از تيمهاي استقلال و پيروزي، ذوب آهن و سپاهان پيشنهاد جدي دارد./ق
باشگاه خبرنگاران،
labkhande_ejbari20
14-06-2009, 17:20
خطيبي: با سپاهان به توافق نرسيدممهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: تاكنون براي تمديد قرارداد با سپاهان به توافق نرسيدم مذاكراتم در حال انجام است.
رسول خطيبي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: بر خلاف شايعات موجود تاكنون با سپاهان به توافق نرسيدم و فعلا مذاكراتمان در حال پيگيري است.
وي ادامه داد: براي بازگشت به تراكتور سازي هيچ مشكلي ندارم و دوست دارم به تيم سابقم برگردم و دوباره در اين تيم بازي كنم.
وي تصريح كرد: در گذشته هم گفته بودم كه اگر تراكتور سازي به ليگ برتر صعود كند به اين تيم مي پيوندم و هم اكنون منتظرم وضعيت كادر فني آنها مشخص شود.
وي در ادامه گفت: كمال وند مربي خوبي است و ثابت كرده كه توانايي هاي زيادي دارد و اميدوارم مديريت باشگاه تراكتور سازي با او ادامه دهد.
وي خاطر نشان كرد: تراكتور سازي هواداران بي شماري دارد كه هميشه حامي اين تيم بودند و به همين دليل در ليگ برتر مي تواند موفق باشد و در تبريز تيم هاي بزرگ ايران را با شكست بدرقه كند./ز
باشگاه خبرنگاران،
labkhande_ejbari20
14-06-2009, 19:12
محسن بنگر، سپاهان، مس، استيل يا پرسپوليس؟
محسن بنگر مدافع ملى پوش تيم سپاهان اصفهان اين روزها تيم هاى زيادى را به عنوان مشترى مى بيند و هنوز تكليفش را با سپاهانى ها روشن نكرده است. طبق شنيده هاى ما سپاهان، مس، استيل آذين، پرسپوليس و فولاد، تيم هايى هستند كه بشدت به دنبال جذب بنگر براى فصل بعد هستند.
ابرار ورزشی
labkhande_ejbari20
15-06-2009, 13:47
حميد بابازاده: انتقال سيدمهدى رحمتى به سپاهان تقريبا قطعى است
حميد بابازاده مربى دروازه بان هاى تيم فوتبال سپاهان اصفهان، انتقال مهدى رحمتى، دروازه بان ملى پوش تيم مس كرمان را به جمع زردپوشان اصفهانى تقريبا قطعى خواند. وى ضمن بيان اين مطلب افزود: سپاهان ۲ دروازه بان خوب به نام هاى عباس محمدى و رحمان احمدى دارد كه هر ۲ جز دروازه بان هاى خوب كشور هستند با اين حال براى تقويت تيم مذاكرات خوبى با سيد مهدى رحمتى انجام شده و قرار است اين دروازه بان ملى پوش نيز به جمع ما افزوده شود. وى در ادامه حضور سيد مهدى رحمتى در تيم سپاهان اصفهان را تقريبا قطعى خواند و با محتمل خواندن جدايى رحمان احمدى يا عباس محمدى از جمع زردپوشان اصفهانى گفت: به دنبال بازگشت دوباره محمد سوارى به تيم سپاهان هستيم تا فصل آينده درون دروازه مشكلى نداشته باشيم. گفته مى شود مهدى رحمتى با عقد قراردادى به ارزش ۵۰۰ ميليون تومان به عضويت تيم سپاهان اصفهان در خواهد آمد. اين دروازه بان در تيم هاى استقلال تهران و مس كرمان زير نظر امير قلعه نويى و حميد بابازاده كار كرده است.
ابرار ورزشی
maxpower00062
15-06-2009, 21:09
گزينه استقلال در تيم امير قلعه نويي
امير قلعه نويي پس از آنكه نتوانست هاشم بيك زاده را به سپاهان ببرد با ميثم خسروي مدافع چپ تيم پيكان به توافق رسيد·
سایت گل- ([Only registered and activated users can see links])باشگاه سپاهان عصر امروز اعلام كرد كه با ميثم خسروي مدافع چپ تيم پيكان به توافقاتي دست يافته است·
مسوولان سپاهان پس از پيوستن جلال اكبري به پرسپوليس به دنبال جذب دفاع چپ بودند و در اين ميان امير قلعه نويي تمايل زيادي داشت تا هاشم بيك زاده از استقلال را به خدمت بگيرد· ظاهرا قلعه نويي شخصا در روزهاي پاياني حضورش در استقلال پيشنهاد پيوستن به سپاهان را به هاشم بيك زاده داده بود· قلعه نويي پس از آنكه متوجه شد بيك زاده تمايلي براي عضويت در تيم سپاهان ندارد خواستار جذب ميثم خسروي شد·
اين در حالي بود كه مسوولان باشگاه استقلال هم نيم نگاهي به خسروي داشتند و قصد داشتند او را براي پست هافبك چپ به خدمت بگيرند· در نهايت اما ميثم خسروي كه موردنظر مسوولان باشگاه راه آهن نيز بود به تيم سپاهان پيوست·
اختصاصي
ميثم خسروى به تيم فوتبال سپاهان پيوست
خبرگزاري موج - گروه ورزش
ميثم خسروى هافبك تيم فوتبال پيكان قزوين با عقد قراردادى ۲ ساله به تيم فوتبال سپاهان اصفهان پيوست.
به گزارش موج، ميثم خسروى هافبك تيم فوتبال پيكان قزوين عصر ديروز با حضور در باشگاه سپاهان اصفهان با عقد قرارداد ۲ ساله به اين تيم اصفهانى پيوست.باقرى مسئول روابط عمومى باشگاه سپاهان اصفهان ضمن تاييد اين خبر افزود: تمرينات تيم سپاهان در حال حاضر در اصفهان برگزار مى شود و اين تيم از روز هفتم تيرماه براى برگزارى نخستين اردوى آماده سازى خود راهى تركيه مى شود.
منبع ([Only registered and activated users can see links] GExwGNVFLNRQOSEBkXzMOWGAuSgsiVAJ2RHkU&news_id=3548597)
labkhande_ejbari20
17-06-2009, 12:35
پس از بازگشت تيم ملى به ايران صورت مى گيرد؛
مذاكرات نهايى سيدجلال و رحمتى با سپاهان
سيدجلال حسينى و سيدمهدى رحمتى در آستانه پيوستن به سپاهان قرار دارند و مذاكرات نهايى اين ۲ بازيكن با تيم اصفهانى به زودى انجام خواهد شد.حسينى و رحمتى قبل از سفر تيم ملى به كره جنوبى با محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان مذاكره داشتند و طرفين به توافقات اوليه دست پيدا كردند. قرار است اين ۲ بازيكن پس از بازگشت تيم ملى از كره جنوبى به اصفهان بروند و مذاكرات نهايى را با ساكت انجام دهند.
ابرار ورزشی
labkhande_ejbari20
17-06-2009, 12:55
مدافع تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد....
به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، محسن بنگر پس از حضور در باشگاه ، و انجام مذاکرات و توافقات لازم با مدیر عامل باشگاه امروز قرارداد خود را به مدت 2 سال با سپاهان تمدید کرد تا در پروژه سپاهان فصل نهم مسئولیت سنگینی را برعهده گیرد.
SSMAJIDI
17-06-2009, 14:09
با حضور در هيات فوتبال استان اصفهان
بنگر قرارداد خود با سپاهان را تمديد كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سپاهان قراردادش را به مدت 2 سال ديگر با اين تيم تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن بنگر پس از انجام مذاكره با مسئولان سپاهان، قراردادش را به مدت 2 سال ديگر با اين تيم تمديد كرد.
اين بازيكن صبح امروز در هيأت فوتبال استان اصفهان حاضر شد و قراردادش را به ثبت رساند.
بنگر سابقه حضور در تيم ملي فوتبال ايران را دارد.
labkhande_ejbari20
18-06-2009, 12:43
1388/03/28 11:29در پي شايعه پيوستن مهدي رحمتي به سپاهان اصفهان؛كهن دل: به احتمال 80 درصد رقمي در مس كرمان مي ماندسرپرست تيم فوتبال مس كرمان گفت: با جدايي كوتاه مدت مظلومي از تيم مس، رحمتي نيز خواستار جدايي از اين تيم شد ولي وقتي كه مظلومي دوباره به مس برگشت احتمال ماندن مهدي رحمتي در مس به 80 درصد افزايش يافت.
كهن دل سرپرست تيم مس كرمان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: اين طبيعي است كه در فصل نقل و انتقالات شايعه بزرگ و زيادي در مورد بازيكنان بزرگ ساخته مي شود اما خبر پيوستن مهدي رحمتي به سپاهان يك شايعه بزرگ بود چرا كه با صحبت هايي كه با او داشتيم او اظهار داشت كه فعلا فقط به تيم ملي فكر مي كند و مسئله ملي براي او مهمتر از باشگاه است ولي اشاره اي نيز داشت كه بخاطر پرويز مظلومي در تيم مس باقي خواهد ماند.
وي در ادامه در مورد تمرينات تيم مس تصريح كرد: تيم مس با مشخص شدن كادر فني و بازيكنانش تمرينات خود را از دوشنبه 25 خرداد آغاز كرد و بعد از طي جلسه اي اول تمرينات در جلسه دوم تمرينات بازيكنان جديد به خدمت گرفته شد نيز حاضر شدند به همراه ديگر بازيكنان تمرين سبكي داشتند كه ان شاء الله اين تمرينات در دو وعده صبح و بعدازظهر مستمر خواهد بود.
كهن دل در پايان در مورد تيم مس كرمان خاطر نشان كرد: با پيوستن بازيكنان خوب همچون پيروز قرباني دهنوي و علي سامره تمرينات خوبي را پشت سر مي گذاريم چرا كه تيم ما با كسب رده سوم ليگ برتر توانست سهميه جام باشگاه هاي آسيا را كسب كند و و ما بايد فكري فراتر از ليگ برتر را بر سر تيم مس بگذاريم تا بتوانيم فصل بعد با انجام بازي هاي خوب، تجربه هاي خوبي را كسب كنيم و نام ايران را در آسيا پر آوازه گردانيم البته در همين راستا يك اردوي 10 روزه داخلي در ايران خواهيم داشت./ز
باشگاه خبرنگاران
امير قلعه نويى سرمربى تيم سپاهان اصفهان به دنبال جذب هاشم بيك زاده هافبك استقلال است. با توجه به اعتقاد ويژه اى كه قلعه نويى به بيك زاده دارد، سرمربى سپاهان از مسئولان اين تيم درخواست كرده بيك زاده را به خدمت بگيرند. در اين رابطه با خبر شديم سپاهانى ها قصد دارند مذاكراتى را با مسئولان استقلال در اين مورد آغاز كنند. البته بعيد است بيك زاده استقلال را ترك كند چرا كه شخصاً علاقه به ماندن در تيم آبى پوش پايتخت دارد.
ابرار ورزشی
labkhande_ejbari20
20-06-2009, 06:51
رحمتى و حسينى با سپاهان به توافق رسيدند؟
سيدمهدى رحمتى، دروازه فصل گذشته مس كرمان و سيدجلال حسينى، مدافع فصل قبل سايپاى كرج با تيم سپاهان اصفهان به توافق رسيدند. اين ۲ بازيكن ملى پوش كه قبل از سفر به كره جنوبى با مسئولين سپاهان مذاكراتى را انجام دادند ديروز به توافقات نهايى با سپاهانى ها دست يافتند. با توجه به اعتقاد ويژه قلعه نويى به اين ۲ بازيكن، آنها ظرف روزهاى آينده قرارداد خود را با تيم سپاهان امضا خواهند كرد تا رسماً سپاهانى شوند. اين در حالى است كه سيد جلال حسينى بدون آنكه رضايت نامه از سايپا دريافت كرده باشد درباره حضور در پرسپوليس هم ابراز تمايل كرده است.
ابرار ورزشی
فرشاد بهادرانى هافبك تيم سپاهان اصفهان كه قراردادش با اين تيم به پايان رسيد ، بنابه دلايلى حاضر به تمديد قرارداد با اين تيم نشد تا فوتبالش را در تيم ديگرى دنبال كند. ظاهراً بهادرانى يك پيشنهاد جدى از فولاد دارد؛ چرا كه لوكا بوناچيچ سرمربى اين تيم علاقه مندى خودش به جذب اين بازيكن را اعلام كرده است. غير از فولاد، بهادرانى ظاهراً از راه آهن نيز پيشنهاد دارد كه البته بهادرانى راغب است تا در كنار سرمربى قبلى خود يعنى لوكا به فوتبال ادامه بدهد.
ابرار ورزشی
labkhande_ejbari20
21-06-2009, 12:08
با حضور در اصفهان؛
رحمتي با مسئولان سپاهان وارد مذاكره شد
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم ملي فوتبال كشور صبح امروز براي انجام مذاكراتي با تيم فولاد مباركه سپاهان وارد اصفهان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، سيدمهدي رحمتي دروازهبان ملي پوش فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان صبح امروز براي انجام مذاكراتي با تيم سپاهان به اصفهان آمد.
اين بازيكن صبح امروز بلافاصله پس از بازگشت به ايران، از كره جنوبي به اصفهان آمد تا شرايط تيم سپاهان را براي حضور خود در اين تيم بداند.
سيد مهدي رحمتي يكي از گزينههاي امير قلعهنويي براي حضور در تيم سپاهان براي فصل آينده به شمار ميرود پس از فصلي درخشان در مس كرمان به اصفهان آمده و يك فصل را نيز در سپاهان تجربه كند.
مسئول پايگاه اطلاعرساني باشگاه سپاهان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان با تاييد علاقه قلعهنويي براي جذب رحمتي گفت: مذاكراتي را با اين بازيكن داشتهايم و در صدديم كه مذاكرات خود را با اين بازيكن به نتيجه برسانيم.
مرتضي رمضاني تصريح كرد: اگر رحمتي با شرايط باشگاه سپاهان كنار بيايد، براي فصل آينده با اين بازيكن به توافق ميرسيم تا حضور در اين باشگاه بينالمللي را تجربه كند.
خبرگزاري فارس
احمدي:
قرارداد دارم و در سپاهان مي مانم
دروازه بان ملي پوش تيم فوتبال سپاهان گفت: يك سال ديگر با سپاهان قرارداد دارم و در اين تيم مي مانم.
رحمان احمدي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: يك سال ديگر با سپاهان قرارداد دارم و قصد جدايي از اين تيم را ندارم زيرا از حضور يك ساله در اين تيم راضي بودم.
وي ادامه داد: سپاهان تيم بزرگي است و با حضور قلعه نوعي مدعي اصلي قهرماني ليگ برتر است و نمي خواهم اين فرصت را به راحتي از دست بدهم.
وي تصريح كرد: اطلاع از خريد جديد تيم در خط دروازه ندارم و از اينكه با رحمتي وارد مذاكره شدند ناراحت نمي شوم و از حضور او استقبال مي كنم.
وي اضافه كرد: تيم ما در تمام خطوط بهترين هاي ايران را دارد و حضور چند دروازه بان هم سطح به سود تيم است.
دروازه بان نيمكت نشين تيم ملي گفت: تيم ملي فوتبال كشورمان به دليل از دست دادن امتياز در بازي هاي قبلي به جام جهاني نرفت و كره جنوبي و شمالي هم خيلي خوب بودند و عربستان را ناكام كردند.
احمدي با اشاره به حذف تيم ايران از جام جهاني خاطرنشان كرد: كسي مقصر نيست و در فوتبال بروز چنين نتايجي عادي است و ما تمام تلاشمان را انجام داديم./
منبع ([Only registered and activated users can see links] xHF8BR00SfHkQQlccC1NWW1QfMRQ=&news_id=3563574)
labkhande_ejbari20
21-06-2009, 12:43
هادي عقيلي با سپاهان به توافق رسيد
خبرگزاري فوتبال ايران- هادي عقيلي مدافع مليپوش سپاهان فصل آينده هم پيراهن اين تيم را بر تن خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، عقيلي حدود دو هفته پيش با پيشنهاد باشگاه پرسپوليس مواجه شد كه البته مذاكرات مسئولان اين تيم با مدافع تيم ملي چندان جدي نبود. پس از بازگشت تيم ملي از كرهجنوبي، عقيلي روز گذشته جلسهاي با محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان داشت و طرفين با يكديگر به توافق رسيدند. قرارداد يكساله عقيلي با سپاهان به زودي امضا خواهد شد.
خبرگزاري فوتبال ايران
ss_ss gahreman
21-06-2009, 16:22
جمشيديان در سپاهان ماندني شد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال سپاهان اصفهان قرارداد خود را تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، احمد جمشيديان روز گذشته با توافق با مسئولان باشگاه سپاهان قرارداد مالي خود را با اين تيم تمديد كرد.
اين بازيكن كه يك فصل ديگر از قراردادش با اين تيم باقي مانده بود براي قرارداد مالي با مسئولان اين باشگاه اختلاف نظر پيدا كرده بود كه اين مشكل با توافق دو طرف حل شد.
ss_ss gahreman
21-06-2009, 16:42
توافقات اوليه سپاهان با رحمتي و حسيني
مذاکرات مسئولان سپاهان با سيد مهدي رحمتي و سيد جلالي حسيني مراحل پاياني خود را طي مي کند.
به گزارش سرويس ورزشي برنا، ليست نفرات تيم فوتبال سپاهان اصفهان با جذب دو بازيکن ديگر کامل مي شود.
مدير عامل و سرمربي سپاهان روز گذشته مذاکراتي را با سيد مهدي رحمتي و سيد جلال حسيني دو بازيکن ملي پوش مس کرمان و سايپاي تهران انجام دادند.
خبرهاي رسيده از اصفهان حاکي از اين است که دو بازيکن مذکور موافقت خود را با حضور در سپاهان اعلام کرده اند و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد ظرف روزهاي آينده قرارد داد رسمي شان با اين باشگاه اصفهاني را منعقد خواهند کرد.
نقل و انتقالات لیگ نهم/
خیری به تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیوست
بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با عقد قرارداد دوساله به دیگر تیم اصفهانی لیگ برتر پیوست.به گزارش خبرنگار مهر، شاهین خیری عصر روز یکشنبه و پس از توافق با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان با عقد قراردادی 2 ساله به تیم فوتبال این باشگاه پیوست.
این هافبک فصل پیش در تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان بازی می کرد و زننده گل نخست دیدار برگشت فینال مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور به تیم راه آهن شهرری بود، مسابقه ای که در مجموع با پیروزی 5 بر 2 شاگردان ابراهیم زاده همراه بود.
منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiUNRQwSSFoU&news_id=3565214)
labkhande_ejbari20
21-06-2009, 18:46
نقل و انتقالات لیگ نهم/خیری به تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیوستبازیکن تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با عقد قرارداد دوساله به دیگر تیم اصفهانی لیگ برتر پیوست.به گزارش خبرنگار مهر، شاهین خیری عصر روز یکشنبه و پس از توافق با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان با عقد قراردادی 2 ساله به تیم فوتبال این باشگاه پیوست.
این هافبک فصل پیش در تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان بازی می کرد و زننده گل نخست دیدار برگشت فینال مسابقات جام حذفی باشگاههای کشور به تیم راه آهن شهرری بود، مسابقه ای که در مجموع با پیروزی 5 بر 2 شاگردان ابراهیم زاده همراه بود.
خبرنگار مهر
saeed_messi
21-06-2009, 19:04
آخرين اخبار از سپاهان اصفهان مهدي رحمتي بازهم شاگرد قلعهنويي ميشود
مهدي رحمتي به منظور مذاكره با باشگاه سپاهان به اصفهان سفر كرده است.
به گزارش ايسنا، در شرايطي كه مهدي رحمتي تماس هاي مسئولان باشگاه مس كرمان را براي تمديد قرارداد بي پاسخ گذاشته است، عازم اصفهان شده تا با باشگاه سپاهان وارد مذاكره شود.
مهدي رحمتي كه در فهرست خريد امير قلعه نويي قرار دارد تمايل خود را براي حضور در اين تيم اعلام كرده است، البته ذوب آهن ديگر باشگاه اصفهاني نيز به جذب اين بازيكن ابراز علاقه كرده است.
تنها موضوع باقي مانده در مذاكرات ميان رحمتي و سپاهان مسائل مالي است كه مذاكره پيرامون آن ميان دو طرف ادامه دارد.
همچنين از باشگاه سپاهان خبر مي رسد كه با وجود شايعه احتمال حضور عقيلي در پرسپوليس اين بازيكن نيز بار ديگر قراردادش را با تيم سپاهان تمديد مي كند.
([Only registered and activated users can see links])
labkhande_ejbari20
22-06-2009, 12:48
عباس محمدي با کرمانيها به توافق رسيد
خداحافظي رحمتي از مس
امضاي قرارداد عباس محمدي با باشگاه مس پرونده حضور سيد مهدي رحمتي در اين تيم کرماني را بست.
به گزارش سرويس ورزشي برنا، دقايقي پيش مسئولان مس کرمان با عباس محمدي به توافق رسيدند تا دروازه بان کرماني از فصل آينده وظيفه حراست از دروازه مس را عهده دار شود. توافق مسي ها با محمدي سبب شد مسئولان اين باشگاه ديگر به دنبال رحمتي نباشند تا جدايي دروازه بان اول تيم ملي کشورمان از جمع شاگردان مظلومي قطعي شود. محمدي دو فصل قبل دروازه بان اول مس بود،اما با حضور رحمتي از اين تيم جدا و به سپاهان پيوست.
labkhande_ejbari20
22-06-2009, 16:40
قرارداد پنج بازيكن در هيات فوتبال اصفهان ثبت شد
اصفهان - مسوول كميته مسابقات هيات فوتبال استان اصفهان،گفت: قرارداد جديد پنج بازيكن ليگ برتري در اين هيات ثبت شد.
مصطفي بهرامي روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا، افزود: قرارداد جديد مصطفي صالحي نژاد ، احمد محمدپور ، علي احمدي و قاسم حدادي فر با تيم فوتبال ذوب آهن روز گذشته در اين هيات ثبت شد.
وي بااشاره به اينكه بازيكنان يادشده فصل گذشته درتيم ذوب آهن بوده اند، اظهار داشت: همچنين قرارداد جلال اميديان بازيكن فصل گذشته تيم مس كرمان با تيم ذوب آهن اصفهان در اين هيات ثبت شد.
مسوول كميته مسابقات هيات فوتبال استان اصفهان درباره ثبت قرارداد بازيكنان تيم سپاهان در اين هيات نيز،گفت: تاكنون قرارداد اميرقلعه نويي ،احمدآل نعمه و ابراهيم توره با تيم فوتبال سپاهان دراين هيات به ثبت رسيده است.
درهمين حال روابط عمومي باشگاه سپاهان ازعقد قرارداد اين باشگاه باشاهين خيري بازيكن فصل گذشته تيم ذوب آهن به مدت دو سال خبرداد.
باشگاه سپاهان پيش از اين از عقد قرارداد با مهدي كريميان بازيكن فصل گذشته برق شيراز و ميثم خسروي بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال پيكان تهران خبرداده بود.
اين باشگاه همچنين اعلام كرد كه محرم نويدكيا ، حميد عزيززاده و محسن بنگر نيز قرار داد خود را با تيم فوتبال سپاهان تمديد كردهاند .
ایرنا
حسيني در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران با اشاره به اين موضوع ميگويد: «امروز (دوشنبه) با يكي از مسئولان سپاهان به صورت تلفني مذاكره كردم و بحث حضورم در اين تيم جدي است. البته پس از چند سال بازي كردن در سايپا، دوست دارم دوباره در اين تيم بمانم و به همين دليل پيشنهاد ماليام را به مسئولان باشگاه ارائه دادهام و منتظر پاسخ سايپاييها هستم.» حسيني در پاسخ به اين سئوال كه آيا بحث حضورت در پرسپوليس منتفي شد، ميگويد: «تا به امروز مسئولان پرسپوليس به طور جدي با من صحبت نكردهاند و فقط بعضي از اطرافيان اين باشگاه با من تماس داشتند.»
خبرگزاري فوتبال ايران
ss_ss gahreman
22-06-2009, 17:06
قرارداد داخليام با مس مشروط است
محمدي: شايد به سپاهان بازگشتم
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال سپاهان گفت: قرارداد داخليام با مس مشروط است و احتمال بازگشتم به سپاهان وجود دارد.
عباس محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد پيوستن به تيم مس كرمان عنوان كرد: با اين باشگاه به توافق نهايي رسيده ام و قرارداد داخلي هم امضا كرده ام اما اين قرارداد مشروط است. شرطي بين من و باشگاه مس وجود دارد كه اگر محقق شود به اين تيم مي روم.
وي ادامه داد: احتمال حضورم در مس بيشتر از هر تيم ديگري است اما اولويت اولم سپاهان بود. 20 روز با اين باشگاه مذاكره كردم اما هنوز با سپاهان به توافق نرسيده ام. اگر در يكي دو روز آينده اتفاق ديگري بيفتد امكان بازگشتم به سپاهان وجود دارد.
محمدي در مورد سرمربيگري امير قلعه نويي در سپاهان گفت: با ايشان مشكلي ندارم و زماني كه سرمربي تيم ملي هم بود من را به تيم ملي دعوت مي كرد و به من اعتقاد دارد. با او صحبت كردم و گفت مشكلت را با باشگاه حل كن و سر تمرينات بيا كه هنوز مسئله ام با سپاهان حل نشده است.
وي در مورد معتبر بودن قراردادهاي داخلي گفت: به هر حال تبصره و ماده اي در اين قرارداد گذاشته ام كه بتوانم آن را فسخ كنم.
labkhande_ejbari20
22-06-2009, 19:15
رحمتي در يك قدمي اصفهاني هاسيدمهدي رحمتي ديروز در اصفهان بود و با سپاهانيها هم مذاكره كرد.
او از ذوبآهنيها هم پيشنهاد دارد اما ظاهرا دو همشهري اصفهاني در اين رقابت با سياست ويژهاي وارد عمل شدهاند. در حالي كه گفته ميشد رحمتي ميخواهد استراحت كند اما او ديروز در اصفهان آفتابي شد و با ساكت مذاكره كرد.
البته سپاهانيها حاضر نبودند اخبار دقيقي درباره اين جلسه به بيرون درز كند اما شنيدهها حاكي از آن است كه ظاهرا پيشنهاد مالي ذوبآهن آنقدر وسوسه برانگيز بوده كه رحمتي با تجربه را بر سر دو راهي قرار دهد.
البته يك موضوع ديگر هم مطرح است اينكه سپاهان تحت هر شرايطي حاضر است در جذب رحمتي از رقيب همشهري خود سبقت بگيرد. اين خواسته امير قلعه نويي سرمربي تيم هم هست كه در ليگ نهم رحمتي را در دروازه سپاهان ببيند. با تمام اين اخباري كه به گوش ميرسد، زياد هم عجيب نيست كه بشنويد كار رحمتي در سپاهان تمام شده و او پاي قراردادش را هم امضا ميزند.
مگر اينكه اتفاق عجيب و غريبي بيفتد و سيدمهدي رحمتي در مس ماندگار شود و يا براي رسيدن به ذوبآهن ميانبر بزند.
هورا اسپرت -
labkhande_ejbari20
23-06-2009, 06:33
محمدى: شايد به سپاهان بازگشتم </SPAN>
تهران IranSport.Net - عباس محمدى دروازه بان تيم فوتبال سپاهان گفت: قرارداد داخلى ام با مس مشروط است و احتمال بازگشتم به سپاهان وجود دارد. وى در مورد پيوستن به تيم مس كرمان عنوان كرد: با اين باشگاه به توافق نهايى رسيده ام و قرارداد داخلى هم امضا كرده ام اما اين قرارداد مشروط است. شرطى بين من و باشگاه مس وجود دارد كه اگر محقق شود به اين تيم مى روم. او ادامه داد: احتمال حضورم در مس بيشتر از هر تيم ديگرى است اما اولويت اولم سپاهان بود. ۲۰ روز با اين باشگاه مذاكره كردم اما هنوز با سپاهان به توافق نرسيده ام. اگر در يكى، دو روز آينده اتفاق ديگرى بيفتد امكان بازگشتم به سپاهان وجود دارد. محمدى در مورد سرمربيگرى امير قلعه نويى در سپاهان گفت: با ايشان مشكلى ندارم و زمانى كه سرمربى تيم ملى هم بود من را به تيم ملى دعوت مى كرد و به من اعتقاد دارد. با او صحبت كردم و گفت مشكلت را با باشگاه حل كن و سر تمرينات بيا كه هنوز مسأله ام با سپاهان حل نشده است. وى در مورد معتبر بودن قراردادهاى داخلى گفت: به هر حال تبصره و ماده اى در اين قرارداد گذاشته ام كه بتوانم آن را فسخ كنم.
IranSport.Net
Farmandeh
23-06-2009, 09:03
نمیدونم چرا طهماسبی و جعفری را نمیندازن بیرون اونوقت ابولهیل را ...
labkhande_ejbari20
23-06-2009, 12:29
در انتظار اتفاقات پر سرو صداي فصل نقل و انتقالات
رحمتي در سپاهان، طالبلو در ذوبآهن
بحث حضور سيد مهدي رحمتي در سپاهان تازگي ندارد،اما آنهايي که بشنوند وحيد طالبلو سنگربان ملي پوش استقلال قصد حضور در ذوب آهن اصفهان را دارد،قطعاً متعجب ميشوند.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
به گزارش سرويس ورزشي برنا، پس از مذاکرات مهدي رحمتي با مسئولان باشگاه سپاهان، توافقات کامل براي حضور اين دروازه بان در تيم اصفهاني حاصل شد و رحمتي به قلعه نويي قول داده ظرف 48 ساعت آينده قرارداد رسمي اش با اين باشگاه را به امضا برساند. از سوي ديگر خبر مي رسد که ديگر باشگاه اصفهاني يعني ذوب آهن که تا حدود زيادي از جذب رحمتي نااميد شده است، قصد دارد وحيد طالبلو دروازه بان ملي پوش استقلال تهران را به خدمت گيرد. البته طالبلو يکسال ديگر با استقلال قرارداد دارد،اما خبر مي رسد که وي درخواست مالي قابل توجهي از استقلالي ها دارد که شايد همين مساله موجب شود استقلالي ها به جدايي وي و حضورش در ذوب آهن رضايت دهند.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
به گزارش سرويس ورزشي برنا، سيد جلال حسيني مدافع ملي پوش فصل گذشته سايپا که پيشنهاد خوبي از سوي باشگاه سپاهان دارد،در مکالمه اي تلفني با امير قلعه نويي به اين مربي قول داده که پيراهن سپاهان را بر تن کند. بر اساس اخبار رسيده حسيني منتظر است تا مدير برنامه هايش از سفر برگردد و سپس به همراه وي در اصفهان حاضر شود و با سپاهان قرارداد امضا کند.
نقل و انتقالات لیگ نهم/
عقیلی قراردادش را با سپاهان تمدید کرد
مدافع ملی پوش تیم فوتبال سپاهان قرارداد خود را با این تیم اصفهانی به مدت 2 فصل تمدید کرد.به گزارش خبرنگار مهر، هادی عقیلی مدافع ملی پوش کشورمان به مدت 2 فصل دیگر قراردادش را با تیم فوتبال سپاهان اصفهان تمدید کرد.
وی که در این چند روز شایعه حضورش در تیمهای معتبر تهرانی شنیده می شد، با تمدید قراردادش همچنان پس از محرم نویدکیا دومین کاپیتان زردپوشان در فصل آینده خواهد بود.
منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiUNRg4XTloU&news_id=3571973)
labkhande_ejbari20
23-06-2009, 15:36
سيد جلال حسيني در گفتگو با آريا:منتظر پاسخ سپاهان هستم
خبرگزاري آريا- حسيني گفت: سال ها در تيم سايپا فوتبال بازي کرده ام و همين باعث شده که علاقه خاصي به اين تيم پيدا کنم اما در شرايط فعلي با تيم سپاهان مذاکراتي داشته ام که هنوز وضعيت آن مشخص نشده در هر صورت به زودي همه چيز مشخص مي شود.
سيد جلال حسيني، بازيکن ملي پوش سابق سايپا، خاطر نشان کرد:
با تمام علاقه اي که به سايپا دارم به دلايل مختلف مذاکراتي را با سپاهان انجام داده ام که البته هنوز پاسخ پيشنهاد مرا سپاهان نداده است ولي اميدوارم که بتوانيم با اين تيم قدرتمند فصل بعد وارد ميدان شوم.
حسيني متذکر شد: سپاهان تيم شناخته شده اي در آسيا است و اطمينان دارم که سال آينده مي تواند موفق باشد البته مذاکرات من با تيم پرسپوليس نيز به صورت مستقيم نبوده بلکه از طرف نمايندگان آنها به صورت غير مستقيم صورت گرفته است.
خبرگزاري آريا-
labkhande_ejbari20
23-06-2009, 17:42
اختصاصي
با عقد قرارداد 600 ميليون توماني
رحمتي با سپاهان به توافق رسيد
خبرگزاري موج - گروه ورزش
دروازهبان مليپوش فصل گذشته تيم مس كرمان با مسئولان باشگاه سپاهان به توافق رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدمهدي رحمتي پس از مذاكرات نهايي با مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي سپاهان به تيم سپاهان پيوست.
اين دروازهبان روز گذشته به اصفهان آمد و پس از مذاكراتي با مسئولان باشگاه سپاهان، به توافقات نهايي با اين باشگاه اصفهاني رسيد.
گفته مي شد رحمتي در روزهاي گذشته پيشنهادهايي از پرسپوليس، ذوبآهن و مس كرمان داشته اما امروز قرارداد خود را با سپاهان به صورت رسمي امضا ميكند.
عباس محمدي دروازهبان تيم سپاهان نيز روز گذشته از اين تيم جدا شد تا فصل آينده خود را در تيم مس كرمان سپري كند.
گفته ميشود اين بازيكن براي حضور در تيم سپاهان مبلغي بالغ بر 600 ميليون تومان از مسئولان باشگاه سپاهان دريافت ميكند.
اين دروازه بان تا ساعاتي ديگر قرارداد خود را با باشگاه سپاهان امضا خواهد كرد.
خبرگزاري موج
labkhande_ejbari20
24-06-2009, 18:06
مازيار زارع با مديران سپاهان اصفهان بر سر ميز مذاكره نشستپس از به وجود آمدن مشكلات و اختلافاتي در باشگاه پرسپوليس مازيار زارع در حال انجام توافقات نهايي با سپاهان اصفهان است.به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ و به نقل از منابع آگاه، باشگاه سپاهان پس از به وجود آمدن اختلافاتي در باشگاه پرسپوليس و پايان قرارداد مازيار زارع با اين باشگاه وي در حال ا نجام مذاكره نهايي با باشگاه سپاهان اصفهان است.
با توجه به اينكه موضوع احتمال اينكه مازيار زارع دوباره به باشگاه پرسپوليس بازگردد بسيار ضعيف است./ط
باشگاه خبرنگاران
saeed_messi
25-06-2009, 11:20
سيدجلال حسينى: با سپاهان به توافق رسيده ام
سيدجلال حسينى مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سايپا با سپاهان اصفهان به توافق رسيد.وى درباره تصميم خود براى فصل آينده اظهار داشت: با توجه به اينكه پرسپوليسى ها تماسى با من نگرفتند مذاكراتم را با سپاهان جدى تر دنبال كردم. او افزود: توافق نهايى را با اين تيم انجام داده ام و تا ۹۰ درصد فصل آينده در اين تيم خواهم بود. البته من در حال حاضر براى استراحت در شمال هستم و به زودى به اصفهان خواهم رفت.
labkhande_ejbari20
26-06-2009, 09:57
قرارداد هشت بازيکن با ابومسلم خراسان
هشت فوتباليست با باشگاه ابومسلم خراسان قرار داد بستند.
آدريانوآلويز از داماش گيلان، فرشاد بهادراني و ابراهيم لوينيان از سپاهان اصفهان، محمد سهيمي، روح ا... بهرامي، عليرضا جليلي، محمدحسن رجب زاده و محمد صنعتي از پيام خراسان با حضور در باشگاه ابومسلم خراسان قرار داد خود را با تيم ابومسلم امضاء کردند.
قرار داد آدريانوآلويز با اين تيم، يکساله و مدت قرار داد ديگر بازيکنان دو ساله است.
پارس فوتبال
labkhande_ejbari20
26-06-2009, 13:12
رحمتي و عقيلي به ترکيه نمي روند
حسيني فردا رسماً سپاهاني ميشود
سيد جلال حسيني مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سايپا امشب (جمعه) راهي اصفهان مي شود تا فردا قرارداد رسمي اش با باشگاه سپاهان را منعقد کند.
به گزارش سرويس ورزشي برنا، مدافع ملي پوش سايپا که مذاکراتي را با مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان انجام داده بود،فردا قرارداد رسمي اش را با اين باشگاه به امضا مي رساند. ضمناً مهدي رحمتي دروازه بان اول تيم ملي که با سپاهاني ها به توافقات اوليه دست يافته بود،تا اواسط هفته آينده با حضور در اصفهان قرارداد رسمي اش را منعقد مي کند. رحمتي در حال حاضر در کشور امارات به سر مي برد.
labkhande_ejbari20
27-06-2009, 18:28
با قراردادی یک ساله
سیدجلال حسینی به سپاهان اصفهان پیوست
با نظر مسئولان سپاهان و میل شخصی خود به مدت یک سال با نماینده فوتبال اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا قرارداد بستم و قصد دارم در این فصل بهترین بازی های خود را برای سپاهان انجام دهم
[Only registered and activated users can see links] ایلنا: مدافع ملی پوش فصل گذشته سایپا به تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیوست.
جلال حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا ضمن تائید خبر فوق افزود : با نظر مسئولان سپاهان و میل شخصی خود به مدت یک سال با نماینده فوتبال اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا قرارداد بستم و قصد دارم در این فصل بهترین بازی های خود را برای سپاهان انجام دهم.
وی گفت : قبلا" هم سابقه فعالیت زیر نظر امیر قلعه نویی را داشته ام و در تیم ملی رد خدمت وی بوده ام . قلعه نویی را به خوبی می شناسم و فکر می کنم وی در این تیم موفق باشد .
پایان پیام
ایلنا
labkhande_ejbari20
27-06-2009, 22:41
خطیبی و داود حقی با تراکتورسازی ثبت کردند
رسول خطیبی و داود حقی با ثبت قرارداد خود رسما به تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پیوستند.
خطیبی و حقی بازیکنان فصل گذشته تیم های سپاهان و راه آهن با ثبت قراردادی یکساله درهیئت فوتبال تبریز رسما به تیم تراکتورسازی تبریز پیوستند.
پیش ازاین صابرمیرقربانی، آلو ترائوره و عباس آقایی به تیم تازه صعود کرده تراکتورسازی تبریز پیوسته بودند.
به گفته ناصرشفق مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی این باشگاه تاکنون از 5 سهیمه لیگ برتری خود استفاده کرده و درصدد است یک بازیکن دیگر از لیگ برتر را به خدمت بگیرد.
منبع:مهر
سيدجلال حسينى به سپاهان پيوست
تهران IranSport.Net - سيدجلال حسينى مدافع ملى پوش سايپا به تيم فوتبال سپاهان اصفهان پيوست تا فصل آينده زردپوشان را همراهى كند.مسئولان باشگاه سپاهان در چند روز اخير چند بار با حسينى به طور جدى مذاكره كردند و در نهايت با اين مدافع به توافق رسيدند. حسينى ديروز به صورت تلفنى با محمدرضا ساكت و امير قلعه نويى صحبت كرد و در نهايت با سپاهان به توافق رسيد، او امروز يا فردا به اصفهان خواهد رفت تا قراردادش را امضا كند.حسينى با تاييد اين خبر گفت: من از چند تيم پيشنهاد داشتم اما سپاهانى ها خيلى جدى به دنبال جذب من بودند و در نهايت با آنها به توافق رسيدم. سپاهان تيم بسيار بزرگى است و اميدوارم قهرمانى در آسيا را با اين تيم تجربه كنم.
مدافع مليپوش تيم فوتبال سايپاي کرج به سپاهان پيوست .
سيد جلال حسيني پس از مذاکرات نهايي با مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، قرارداد خود را به مدت 2 سال با اين باشگاه امضا کردتا فصل آينده طلايي پوشان را همراهي کند.
ss_ss gahreman
01-07-2009, 01:50
پورسينا: رحمتي نگفت رحمان احمدي را بيرون كنيد
نهتنها نويدكيا، بلكه قرارداد تمامي بازيكنان كارانهاي است
خبرگزاري فوتبال ايران – رئيس هياتمديره باشگاه سپاهان خبر ناراحتي محرم نويدكيا را بابت عقد قرارداد كارانهاي با اين بازيكن تكذيب كرد.
حسن پورسينا در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران، در پاسخ به اين سئوال كه چرا درصدي از مبلغ قرارداد نويدكيا به صورت كارانهاي است ميگويد: «نهتنها محرم بلكه قرارداد تمامي بازيكنان سپاهان كارانهاي است و ما اولين باشگاهي هستيم كه چنين روشي را به كار ميگيريم. بعضي از بازيكنان حاضر نبودند با اين شرايط به سپاهان بيايند ولي در نهايت همه مشكلات برطرف شد و 30 تا 40 درصدي از پول را براساس عملكرد يا تعداد حضور در مسابقات پرداخت خواهيم كرد. موضوع ناراحتي نويدكيا هم شايعه است و اگر اينطور بود او با سپاهان به تركيه نميرفت.»
پورسينا در مورد روند مذاكرات سپاهان با رحمتي و اينكه ميگويند او 600 ميليون خواسته و گفته كه رحمان احمدي را هم بيرون كنيد تاكيد ميكند: «رحمتي به هيچ عنوان نگفت كه عذر احمدي را بخواهيد در ضمن هر بازيكني ميتواند مبلغ مورد نظرش را پيشنهاد بدهد. قرار است روز چهارشنبه باز هم با او مذاكره كنيم و حضور رحمتي در سپاهان تا 70 درصد قطعي شده است.»
labkhande_ejbari20
02-07-2009, 17:32
مرتضي رمضاني:هيچ برنامه اي براي جذب محمد پروين نداريمسخنگوي باشگاه سپاهان اصفهان درخصوص جذب محمد پروين براي فصل جديد با قاطعيت گفت: هيچ برنامه اي براي حضور اين بازيكن نداريم.مرتضي رمضاني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: محمد پروين جزو بازيكنان خوب ايراني است كه هم اكنون در خارج از كشور فعاليت مي كند و نبايد دوستي علي پروين و اميرقلعه نوعي را برخي ها به حضور اين بازيكن در سپاهان مربوط بدانند.
وي ادامه داد: در شرايط فعل تنها جذب سيدمهدي رحمتي به طور جدي دنبال مي شود تا با جذب اين دروازه بان به نوعي به تمامي نيازهاي خود پاسخ دهيم.
سخنگوي باشگاه سپاهان خاطرنشان كرد: بدنبال ديدارهاي تداركاتي كه تيم سپاهان در اردوي تركيه دنبال مي كند بعد از بازگشت تيم بازي ها را كه مدنظر گرفته ايم كه براساس برنامه آنها را نيز اجرا خواهيم كرد./ق
باشگاه خبرنگاران
خرج يك و نيمميلياردي سپاهان براي سه بازيكن
قلب دفاع بتونی!
آنچه كه مديران باشگاهها از مبلغ پيشنهادي سيدمهدي رحمتي براي قرارداد ميگويند، باوركردني نيست. رحمتي كه دو سال است پيراهن شماره يك ملي را بر تن دارد، بعد از دو فصل حضور در مس، به تيمي خواهد رفت كه بيشترين پول را به او بدهد.
او در مذاكره با باشگاهها، مبلغي بالاي 500 ميليون پيشنهاد ميكند و در قراردادش از كسر ماليات و ساير نكات ميگويد، همچنين او حق جدايي را كه 20 درصد قرارداد است، در پيشنهاد خود لحاظ نميكند. با اين بندها، قرارداد با رحمتي براي هر باشگاهي كه خواهان اوست، حدود 700 ميليون تومان در سال تمام خواهد شد.
با توجه به اينكه ظاهرا باشگاه سپاهان با شرايط مالي رحمتي موافقت كرده است، و با توجه به اين نكته كه اين باشگاه با سيدجلال حسيني و هادي عقيلي نيز به توافق رسيده، يك حساب سرانگشتي نشان ميدهد سپاهان براي قلب دفاع خود كه شامل اين سه چهره ملي است، حدود يك ميلياردو700 ميليون تومان هزينه كرده كه در تاريخ ليگبرتر بينظير است.
قلعهنويي با بستن كمربند دفاعي، دوست دارد همان تيمي را بسازد كه به دوستانش گفته. به گفته قلعهنويي سپاهان امسال در اصفهان، به هر تيمي چهار، پنج گل خواهد زد.
آخرين وضعيت تيم سپاهان در فصل نقل و انتقالات
تيم فوتبال سپاهان كه تمريناتش را زودتر از ساير تيم هاي ليگ برتري آغاز كرده بود تنها تيم ايراني است كه تا به امروز براي برپايي اردوي تداركاتي عازم تركيه شده است
سایت گل : باشگاه سپاهان با توجه به برخورداري از بودجه بسيار مناسب در فصل نقل و انتقالات بهترين مربيان و بازيكنان را به خدمت گرفته است· تيم فوتبال سپاهان كه تمريناتش را زودتر از ساير تيم هاي ليگ برتري آغاز كرده بود تنها تيم ايراني است كه تا به امروز براي برپايي اردوي تداركاتي عازم تركيه شده است· تيم سپاهان كه در اولين بازي دوستانه به تساوي بدون گل مقابل قره باغ آذربايجان دست يافته بود يكي از شانس هاي مسلم قهرماني در دهمين دوره رقابت هاي ليگ برتر به حساب مي آيد· آخرين وضعيت سپاهان در فصل نقل و انتقالات به شرح ذيل مي باشد:
كادرفني: امير قلعه نويي (سرمربي)، كريم قنبري (دستيار اول)، حميد خداداد (بدنساز)، حميد بابازاده (مربي دروازه بان ها) و مجيد بصيرت (سرپرست)
ورودي: ابراهيم توره (پرسپوليس)، سيدجلال حسيني (سايپا)، ميثم خسروي (پيكان)، شاهين خيري (ذوب آهن)، مهدي كريميان (برق شيراز) و محمد سواري (سايپا)
خروجي: عباس محمدي (مس كرمان)، فرشاد بهادراني (ابومسلم)، ابوالهيل ، الونگ، اميرهوشنگ سعادتي و ابراهيم لوينيان (همگي نامشخص)
در حال مذاكره: سيد مهدي رحمتي و دو بازيكن خارجي
Ehsan_CR9
05-07-2009, 22:53
با انجام قرعهكشي هفته اول ليگ برتر، امير قلعهنويي پرونده انتقال مهدي رحمتي به سپاهان را با جديت بيشتري دنبال خواهد كرد.
سايت گل – امشب در اردوي سپاهان در تركيه، جلسهاي سرنوشتساز ميان امير قلعهنويي، محمدرضا ساكت، مديرعامل تيم و پورسينا، رئيس هيات مديره برگزار ميشود كه در آن تكليف مسائلي مثل مهدي رحمتي، بازيكنان اضافه و ليست نهايي روشن خواهد شد. سپاهانيها كه پيگير خبر هفته اول ليگ بودهاند، با اطلاع از اين موضوع كه با استقلال بازي خواهند كرد، با عزمي جزمتر تمرين ميكنند. امير قلعهنويي كه در اين مدت حتي يك مصاحبه در جواب مدير استقلال كه مرتب به او حمله ميكند، نكرده است، قصد دارد همچنان سكوت را حفظ كند. آغاز مسابقات سپاهان در ورزشگاه آزادي، براي امير قلعهنويي يك اتفاق كاملا ويژه است.
او دوست دارد در همان هفته اول، پاسخ مدير سابقش را بدهد. البته بدون ترديد در استقلال هم موقعيت مشابهي وجود دارد و آنها نيز در نهايت انگيزه مقابل مربي سابق خود حاضر خواهند شد. اين ديدار قرار بود كه افتتاحيه ليگ برتر باشد، اما به دليل حساسيت كمنظير، اين بازي، به روز دوم موكول شد و پرسپوليس و مس افتتاحيه ليگ را برگزار خواهند كرد.
labkhande_ejbari20
09-07-2009, 12:49
رش برهاني از نيم فصل دوم در سپاهان؟
غيبتهاي دنباله دار آرش برهاني در تمرينهاي پيش فصل استقلال، اتفاقي است که از مدتها قبل براي نزديکان به اين باشگاه قابل پيش بيني بود.
در حالي که تمامي ملي پوشان استقلال پس از پشت سر گذاشتن دوران استراحت فوق برنامه اي که برايشان در نظر گرفته شده، به تمرينها اضافه شده اند آقاي گل فصل گذشته همچنان غايب است و تلاش مي کند با وجود باقي ماندن يک فصل از قراردادش در ليگ نهم پيراهن تيم ديگري را بر تن کند.
حتي هشدار واعظ آشتياني مبني بر کسر يک ميليون تومان از مبلغ قرارداد او به ازاي هر جلسه غيبت هم مؤثر واقع نشده و برهاني همچنان از حضور در تمرينها امتناع مي کند.
اختلاف نظر اين بازيکن مشخصاً با مدير عامل باشگاه است.همه چيز از زماني آغاز شد که برهاني در مصاحبه با يکي از روزنامه هاي ورزشي، از پيشنهاد مالي قابل توجه سپاهان و احتمال پيوستنش به اين تيم صحبت کرد.
*تماس با قلعه نويي
امير قلعه نويي پس از جدايي پرماجرا از استقلال، رسماً اعلام کرد از هيچ يک از بازيکنان اين تيم در تيم جديدش استفاده نخواهد کرد، اما به نظر مي رسد او پس از امضاي قرارداد با سپاهان، تماسهايي را با آرش برهاني برقرار کرده است. قضيه زماني لو رفت که واعظ آشتياني در گفتگو با مدير برنامه هاي اين بازيکن، خواهان تخفيف در مبلغي که در گذشته مورد موافقت علي فتح ا...زاده قرار گرفته بود شد و آقاي مدير برنامه در مواجهه با اين درخواست ناگهاني، از پيشنهاد 400 ميليوني سپاهان پرده برداري کرد.
آشتياني به واسطه حساسيت خاص روي نام سپاهان و قلعه نويي، به مدير برنامه هاي برهاني اعلام کرد نه تنها اجازه جدايي او را نمي دهد، بلکه به واسطه مذاکره پنهاني با سپاهان، جايگاهش را در ترکيب اصلي استقلال از دست خواهد داد. دو روز پس از اين ماجرا، سيد مهدي سيد صالحي آبي پوش شد و مدتي بعد قرارداد رضا عنايتي با استقلال در هيأت فوتبال به ثبت رسيد.
*فرار از نيمکت نشيني
برهاني طي اين مدت در مقابل سؤالهاي پر تعداد خبرنگاران سکوت کرده و سعي مي کند موضوع فعلاً به رسانه ها کشيده نشود. او اما در ملاقاتي که اوايل هفته گذشته (پيش از سفر به امارات) با مرفاوي داشت، از شيوه برخورد مديريت باشگاه گله کرد و از سرمربي جديد باشگاه خواست زمينه جدايي او از استقلال را فراهم کند.
برهاني به مرفاوي گفت ظاهراً باشگاه براي فصل آينده در خط حمله روي زوج عنايتي و اکبر پور برنامه ريزي کرده و مطمئناً او پس از آقاي گلي در ليگ هشتم، نمي تواند نيمکت نشيني را تحمل کند.
برهاني معتقد است باشگاه با او مانند بازيکني که نقش مهمي در قهرماني استقلال داشته برخورد نکرده و به جاي اشاره به آقاي گلي اش، مدام به از دست دادن موقعيتهاي گلزني و از دست دادن يکي، دو پنالتي پرداخته است.
در نهايت، پس از جلسه مرفاوي با مدير عامل قرار شد چنانچه برهاني پيشنهادي از خارج از کشور داشته باشد، رضايتنامه او صادر شود، اما باشگاه تمايلي به واگذار کردن او به تيمهاي داخلي ندارد.
*سناريوي انتقام جويانه
برهاني دقيقاً به همين دليل در امارات به سر مي برد و تلاش مي کند به يکي از تيمهاي اين کشور بپيوندد، اما سابقه نه چندان جالب او در النصر امارات باوجود آقاي گلي اش در ليگ ايران، شيوخ را براي جذب اين بازيکن با ترديد مواجه کرده است و حداقل اينکه آنها حاضر نيستند رقم قابل توجهي را در برگه قرارداد برهاني ذکر کنند.
در مورد آقاي گل شايعات ديگري هم وجود دارد. مثلاً اينکه او به زودي با مبلغي متوسط به يکي از تيمهاي نه چندان مطرح اماراتي مي پيوندد و البته تاريخ قراردادش را طوري تنظيم مي کند که وقتي ليگ ايران به نيم فصل رسيد بازيکن آزاد محسوب شود.
از طرفي، باشگاه سپاهان هم يک جاي خالي را در فهرست خريدهاي ليگ برتري اش نگه مي دارد تا در نيم فصل نام آرش برهاني را به فهرست بازيکنان خود اضافه کند. دراين صورت، برهاني مي تواند در اولين بازي نيم فصل دوم مقابل استقلال پيراهن سپاهان را به تن کند و در ليگ قهرمانان آسيا هم به همراه ابراهيم توره زوج خط حمله اين تيم را تشکيل دهند. آنچه مي تواند سناريوي مشترک انتقام جويانه برهاني و قلعه نويي عليه استقلال لقب بگيرد.
منبع:قدس
labkhande_ejbari20
10-07-2009, 14:58
سعداوي دستيار بوناچيچ شد
قرارداد يكساله ابوالهيل با فولاد خوزستان
خبرگزاري فوتبال ايران- هافبك فصل گذشته سپاهان و مربي فصل گذشته پرسپوليس با فولاد خوزستان قرارداد يكساله امضا كردند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، عبدالوهاب ابوالهيل كه با سپاهان به توافق نرسيد پس از توافق با مسئولان فولاد خوزستان با اين تيم قرارداد يكساله امضا كرد. در ضمن نعيم سعداوي مربي فصل گذشته پرسپوليس هم با فولاد قرارداد امضا كرد تا سعداوي دستيار بوناچيچ شود.
خبرگزاري فوتبال ايران
maxpower00062
10-07-2009, 19:01
رحمتی؛ شارلروا یا سپاهان
ـ یک منبع آگاه می گوید تیمی که مهدی رحمتی در انتظار پاسخ مثبت آن است، شارلروا بلژیک است که توسط خانواده بیات، ایرانیان ثروتمند مقیم بلژیک اداره می شود.
رحمتی که در اصفهان می گویند به سپاهان نخواهد پیوست، تیم امیرقلعه نویی را در آب نمک نگه داشته تا تکلیف قراردادش با این تیم خارجی روشن بشود. یکی از نزدیکان رحمتی به سایت گل گفت اگر رحمتی به خارج نرود بدون شک به سپاهان خواهد پیوست.
سایت گل ([Only registered and activated users can see links])
labkhande_ejbari20
13-07-2009, 17:52
بعد از توافق نهایی ؛</SPAN>
مهدی رحمتی سه شنبه با سپاهان ثبت می کند
سید مهدی رحمتی دروازبان فصل گذشته تیم مس کرمان با مسئولین تیم سپاهان به توافق رسید
سید مهدی رحمتی دروازبان فصل گذشته تیم مس کرمان با مسئولین تیم سپاهان به توافق رسید.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، سنگربان فصل گذشته تیم مس کرمان پس از مذاکره با مسئولین تیم سپاهان با آنها به توافق رسید و فردا برای ثبت قرارداد راهی اصفهان خواهد شد.
سید مهدی رحمتی شاگرد امیر قلعه نویی در تیم مس کرمان و استقلال تهران بود و به دلیل رابطه خوبی که با این سرمربی داشت حضور او در جمع طلایی پوشان سپاهان از قبل قابل پیش بینی بود.
خبرگزاری ورزش ایران
كريمي يا اصغري در ليست مازاد سپاهان
سرمربي سپاهان جلسه اي با مديرعامل باشگاه برگزار خواهد کرد تا يکي از مهاجمان تيمش را در ليست مازاد قرار دهد.
به گزارش سرويس ورزشي برنا، ازدياد بازيكنان خوب در فهرست سپاهان، مربيان اين تيم را با مشكلاتي مواجه كرده است. در حال حاضر يك نفر بايد از فهرست سپاهان خط بخورد تا تيم با نفرات مجاز ليگ برتر را آغاز كند.
گفته ميشود از بين محمود كريمي و هادي اصغري كه اتفاقاً هر دو در سالهاي گذشته از بهترينهاي ليگ برتر ايران بودهاند، در فهرست فروش قرار خواهند گرفت. محمود كريمي از ستارههاي دهه گذشته سپاهان است كه محبوبيت خاصي در بين طرفداران دارد و كنار گذاشتن او چندان به صلاح نيست.البته به كريمي قبلا پيشنهاد شده كه به كلاس مربيگري برود و اداره يكي از تيمهاي پايه سپاهان را برعهده بگيرد.
اصغري هم كه به عنوان آقاي گل ليگ به سپاهان آمد، بعد از آنكه در فصل گذشته انتظارات را پاسخ نداد، براي بازگشت به سطح اول فوتبال ايران بايد با ابراهيم توره انتخاب اول قلعه نويي براي خط حمله بجنگد.
تكليف اين مسأله در جلسه قلعه نويي و ساكت روشن خواهد شد.
--- منبع ([Only registered and activated users can see links]) ---
رحمتي با عقد قراردادي دو ساله به سپاهان پيوست
مدير پايگاه خبري رسانهاي باشگاه سپاهان گفت: سيد مهدي رحمتي امروز با سپاهان قرارداد دو ساله امضا كرد.
مرتضي رمضاني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: سيد مهدي رحمتي امروز به باشگاه آمد و با سپاهان قرارداد دو ساله امضا كرد.
وي گفت: قرارداد رحمتي امروز در هيئت فوتبال اصفهان ثبت شد./
منبع ([Only registered and activated users can see links] tM0dpQG49QnATCh19QUdIRyoU&news_id=3646364)
labkhande_ejbari20
14-07-2009, 16:29
اختصاصي
آقاي گل ليگ برتر در همدان
اصغري به تيم پاس پيوست
خبرگزاري موج - گروه ورزش
آقاي گل ليگ هفتم فوتبال كشورمان در يك قدمي باشگاه پاس همدان قرار گرفت.
به گزارش موج، هادي اصغري كه در ليگ هفتم با پيراهن راه آهن آقاي گل ليگ برتر شد مذاكرات خود را با پاس همدان آغاز كرده و در آستانه پيوستن به جمع شاگردان عليرضا منصوريان قرار دارد.
اصغري از فصل گذشته در سپاهان عضويت داشت و تا چند روز قبل هم در تمرينات اين تيم شركت مي كرد اما به يكباره نامش در ليست مازاد زردپوشان قرار گرفت تا چاره اي جز جدايي از سپاهان نداشته باشد.
خبرگزاري موج
رقم قراردادم 444 میلیون تومان است ([Only registered and activated users can see links])
دروازه بان ملی پوش سپاهان با بیان اینکه خبرهای مطرح شده در مورد مبلغ قرارداد وی با این تیم صحت ندارد گفت: من 444 میلیون تومان گرفته ام که مسئولان سپاهان می توانند اصل قراردادم را منتشر کنند.به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی رحمتی که پس از ثبت قرارداد با تیم فوتبال سپاهان اصفهان در تمرین عصر روز سه شنبه این تیم حضور یافته بود در جمع خبرنگاران افزود: برخلاف خبرهای مطرح شده رقم قراردادم میلیاردی نیست زیرا من تنها 444 میلیون تومان از باشگاه سپاهان گرفته ام و مسئولان باشگاه هم اجازه دارند اصل قراردادم را در روزنامه ها چاپ کنند.
وی افزود: آنهایی که از قانون جذب دروازه بان خارجی دچار ضرر شده و پورسانت شان را از دست داده اند امروز مرا سیبل قرار داده اند و می خواهند بگویند با این قانون رقم قرارداد دروازه بانها میلیاردی شده اما چنین چیزی صحت ندارد. آنها من را وسیله کرده اند تا به اهداف خود برسند.
labkhande_ejbari20
16-07-2009, 13:33
روزنامهي البيان خبر داد: مهاجم العهد لبنان با 20 هزار دلار در سپاهان
مهاجم عراقي تيم العهد لبنان به تيم سپاهان اصفهان خواهد پيوست.
روزنامه البيان در چاپ امروز خود از حضور صالح سديد عراقي مهاجم گلزني تيم العهد لبنان در تيم سپاهان اصفهان خبر داد.
بنابراين گزارش؛ صالح سديد با قراردادي 250 هزاردلاري به تيم سپاهان ميپيوندد.
صالح سديد که سابقه حضور در تيم الانصار لبنان را نيز دارد در مدت حضور دو ساله خود در تيم العهد 40 گل را براي اين تيم در ليگ فوتبال لبنان به ثمر رسانده است.
پارس فوتبال
عماد رضا با سپاهان تمدید کرد
عماد محمد رضا مهاجم عراقی تیم فولاد مبارکه سپاهان ، قرارداد خود را با این باشگاه یک سال دیگر تمدید کرد...
به گزارش پایگاه خبری سپاهان ، عماد رضا امروز با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه سپاهان و انجام مذاکرات و توافقات لازم قرارداد خود را برای یکسال دیگر تمدید کرد و به جمع یاران قلعه نوعی در فصل جدید پیوست.
خسروى از سپاهان جدا شد!
ميثم خسروى هافبك گذشته پيكان كه امسال با عقد قراردادى يك ساله با مبلغ ۲۲۰ ميليون به سپاهان پيوست، در شرايطى كه ۱۵ روز به آغاز ليگ جديد باقى مانده است، از سپاهان جدا شد. گفتنى است با وجود نفرات چپ پايى چون عزيززاده، آل نعمه، حاج صفى و ماهرى كه هر كدام مدعى بازى كردن هستند فرصت بازى در اختيار اين بازيكن قرار نخواهد گرفت. البته شنيديم دليل ديگر كادر فنى براى كنار گذاشتن او از تيم عملكرد ضعيف او در تمرينات بوده است.
اصغرى كنار گذاشته شد، توره نمى آيد ، حاتمى جايگزين آنها شد!
همان طور كه در خبرها داشتيم كادر فنى سپاهان اعتقادى به هادى اصغرى ندارند. او زمان كاظمى و چرخابى نيز در اكثر بازى هاى تيمش نيمكت نشين بود. شنيده بوديم در صورتى كه توره به تيم بازنگردد اصغرى را از ليست خارج نخواهند كرد. شنيده ها حاكى از آن است كه توره قصد بازگشت ندارد و كادر فنى سپاهان نيز اصغرى را نمى خواهد. مطلع شديم سپاهانى ها در حال فراهم كردن مقدمات حضور فرزاد حاتمى كه سال گذشته در ليگ ارمنستان مشغول به بازى بوده است هستند كه طبق شنيده ها حضورش در سپاهان قطعى است.
سپاهان ۴۰۰ ميليون بابت رضايتنامه رحمان احمدى مى خواهد.
باشگاه سپاهان اصفهان براى صدور رضايتنامه دروازه بان تيم خود ۴۰۰ ميليون تومان مى خواهد. پس از جذب مهدى رحمتى توسط باشگاه سپاهان اصفهان، تيم هاى مختلفى براى جذب رحمان احمدى ديگر دروازه بان اين تيم پيش قدم شدند اما باشگاه سپاهان به همين راحتى حاضر به قبول اين پيشنهادها نيست. تازه ترين پيشنهاد از سوى باشگاه استيل آذين به رحمان احمدى بوده است. اين بازيكن در صحبت هايى كه با محمدرضا ساكت داشته، ۲ راه را پيش رو دارد يا ۲ فصل ديگر قرارداد خود را با اين تيم تمديد كند و سپس به صورت قرضى به يكى از تيم هاى پيشنهاد دهنده خود برود و يا تيم خواهان مبلغ ۴۰۰ ميليون تومان بابت رضايتنامه به باشگاه سپاهان بدهد.
جلسه هادی عقيلى با ساكت در مورد پيشنهاد فرايبورگ
هفته گذشته دعوت نامه باشگاه فرايبورگ به مدير برنامه هاى عقيلى رسيد و همين موضوع شرايط اين بازيكن را براى ماندن در سپاهان مبهم كرده و اين در حالى است كه عقيلى هنوز قرارداد رسمى اش را امضا نكرده است. قرار است عقيلى امروز به دفتر باشگاه سپاهان برود تا در مورد پيشنهاد فرايبورگ با ساكت مديرعامل باشگاه صحبت كند.
اگر هادی عقیلی به فرایبورگ برود محاسبات قلعه نویی تا حدی به هم خواهد ریخت
سایت گل – گرچه درابتدا تصور براین بود که سپاهان تیم اصلی بازار نقل و انتقالات خواهد بود اما با مروری بر فهرست این تیم به وضوح روشن است که امیرقلعه نویی ریخت و پاش عجیب و غریبی در خرید بازیکن نکرده است. آنها البته در خط دفاع عالی اند اما در هافبک و حمله دارایی این تیم خیلی فوق العاده نیست. البته گمانه زنی در فصل نقل و انتقالات قابل استناد نیست و باید در آغاز لیگ ببینیم که آنها چند مرده حلاجند. موضوع بسیار مهم در سپاهان ، ابراهیم توره است که به بی انضباطی هایش ادامه داده اما قلعه نویی هنوز مشتاق اوست.
ورودی ها : مهدی کریمیان ، شاهین خیری ، سیدجلال حسینی ، سیدمهدی رحمتی ، احمد آل نعمه
خروجی ها :فرهادکاظمی (سرمربی )، عباس محمدی ، فرشاد بهادرانی ، الونگ ، عبدالوهاب ابوالهیل ، امیر هوشنگ سعادتی ، ابراهیم لوینیان ، جلال اکبری ، محمود کریمی ، رسول خطیبی ،هادی اصغری و حامد کیانی
تمدیدی ها : هادی عقیلی ، محسن بنگر، محرم نویدکیا ، حمید عزیززاده ،هادی جعفری ، عماد رضا ، حسین پاپی
توضیح :آرماندوسا،رحمان احمدی،احمد جمشیدیان،بهمن طهماسبی، جوادماهری ، مهدی جعفرپورو احسان حاج صفی قرارداد داشتند.
جای خالی :فهرست سپاهان فعلا با 19 نفر بسته شده اما آنها چند ابهام در فهرست دارند ، اول مسئله ابراهیم توره که راز بزرگ این تیم است فقط فردا را برای ثبت قرارداد فرصت دارد، دوم موضوع دروازه بان سوم است که شاید با محمدسواری به توافق برسند . علی مولایی هم دیگر ابهام این فهرست خلوت است. این بازیکن در انتظار پایان محرومیت و درخشش با تیم قلعه نویی است.ضمنا ممکن است هادی عقیلی از این تیم جدا بشود.سپاهان احتمالا دو بازیکن جدید خارجی به جمع خود اضافه می کند.
کادر فنی : امیرقلعه نویی (سرمربی )، حمیدبابازاده ، کریم قنبری و حمید خداداد(مربی )
منبع ([Only registered and activated users can see links] D9%81%D8%B9%D9%84%D8%A7-19-%D9%86%D9%81%D8%B1)
توره فردا ميآيد
در اين رابطه يكي از مقامات سپاهان به سايت گل ميگويد:«توره يك قرارداد دوساله با سپاهان امضاء كرده است كه در هيئت فوتبال نيز به ثبت رسيده.»
سايت گل ـ حضور ابراهيم توره، مهاجم سنگالي در اصفهان، ماجراي قرارداد مشكوك اين باشگاه با عمادرضا در سه فصل پيش را به ياد ميآورد. ماجراي عمادرضا يك موضوع بسيار جنجالي بود كه با نفوذ سپاهان در هيئت رئيسه ليگ، از يادها رفت. در آن سال، پرسپوليس بعد از شكست در فينال جام حذفي، روي قرارداد مشكوك عمادرضا انگشت گذاشت و شكايتنامهاي تنظيم كرد كه در آن ادعا شده بود عمادرضا بعد از پايان زمان قانوني نقل و انتقالات با سپاهان قرارداد بسته.
اما اين شكايت در نهايت به جايي نرسيد و سپاهان قهرمان جام حذفي باقي ماند. اين روزها، موردي مشابه براي ابراهيم توره رخ داده است. اين بازيكن بعد از توافق و عقد قرارداد داخلي با سپاهان، ايران را ترك كرده و به تمرينات تيم اضافه نشده است. امروز شنيديم ابراهيم در روز پاياني نقل وانتقالات و با پا در مياني مديربرنامههايش سرانجام قانع شده كه به سپاهان بازگردد. در اين رابطه يكي از مقامات سپاهان به سايت گل ميگويد:«توره يك قرارداد دوساله با سپاهان امضاء كرده است كه در هيئت فوتبال نيز به ثبت رسيده.»
اما اين ادعا از آنجا زيرسوال است كه اين بازيكن سنگالي،بعد از ترك ايران به دنبال تيم ديگري بوده و تا ديروز قصد جدايي از سپاهان را داشته است، حال آن كه اگر با سپاهان قرارداد رسمي امضاء شده باشد،او حق اين كار را نداشته است. اين تناقض، البته يك ايراد رسانهاي است و جنبه قانوني ندارد. همانطور كه قرارداد عمادرضا نداشت!
عقیلی در دوراهي سپاهان و فرایبورگ
در حالی که تنها سه روز به پایان فصل نقل و انتقالات بوندس لیگا باقی مانده است، هادی عقیلی با پیشنهادی از تیم فرایبورگ مواجه شده است.
سایت گل- با اینکه به نظر می رسید انتقال بازیکنان ایرانی به باشگاه های اروپا دوران رکود خود را سپری می کند، باشگاه فرایبورگ آلمان رسما خواستار به خدمت گرفتن هادی عقیلی شده است.هادی عقیلی که بعد از درخشیدن در لیگ ایران و حضور موفق در بازی های آسیایی با سپاهان و در ادامه با حضور ثابت در تیم ملی ایران، به یکی از مطمئن ترین مدافعان ایران تبدیل شده است، اینبار به عنوان اولین مدافع ایرانی، با پیشنهادی از یکی از تیم های بوندس لیگایی مواجه است.
پیش از این تیم های اروپایی بیشتر تمایل به جذب مهاجمان یا هافبک های ایرانی داشتند و مدافعان و دروازه بان ها به جز استثنای رحمان رضایی در تیررس باشگاه های مهم و معتبر اروپایی نبودند. بعد از زمزمه هایی مبنی بر پیشنهاداتی برای مهدی رحمتی، حالا هادی عقیلی پیشنهادی رسمی از بوندس لیگای آلمان دارد.عقیلی که هنوز با تیم سپاهان قرارداد رسمی امضا نکرده است،مي تواند فردا به همراه مديربرنامه هايش فردا به آلمان برود تا مذاکرات خود را با فرایبورگ به شکل جدی تری دنبال کند. در این میان سپاهان که روی عقیلی حساب ویژه ای باز کرده است، شاید زیاد با این انتقال موافق نباشد اما انتظار می رود با توجه به حضور چند ساله عقیلی در این تیم و بازی های خوبش در این باشگاه، مسئولان سپاهان با او همراهی کنند و اجازه ادامه مذاکرات را به او بدهند.
تاريخ بليت او و ناظمي(مديربرنامه اش ) مربوط به فرداست ولي نكته مهم ترپايان فصل نقل و انتقال در شب دوشنبه و تلاقي آن با سفر عقيلي به آلمان است. او براي حضور در فرايبورگ به زمان بيشتري احتياج دارد و اگر با سپاهان قرارداد ببندد ديگر اين انتقال ممكن نيست. بنابراين در اين زمينه به يك تعامل دوطرفه نياز است كه عقيلي باتوجه به درخشش در سپاهان آن را از اصفهاني ها انتظار دارد، گرچه آنها راضي به جدايي هادي نيستند.
با توجه به اینکه حضور بازیکنان ایرانی در بوندس لیگا، رفته رفته کمرنگ تر می شود، حضور عقیلی به عنوان اولین مدافع ایرانی در بوندس لیگا، می تواند فصل جدیدی برای حضور بازیکنان ایرانی در آلمان باشد.
«فرزاد حاتمي» به سپاهان اصفهان پيوست.
بازيکن سابق تيمهاي قبله جمهوري آذربايجان و راهآهن تهران با عقد قراردادي 3 ساله رسما به تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين مهاجم پس از انجام مذاکرات و توافقات لازم با مدير عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، رسما به جمع شاگردان امير قلعهنويي پيوست.
قرارداد وي روز دوشنبه در هيات فوتبال اصفهان به ثبت رسيد.
labkhande_ejbari20
28-07-2009, 13:09
سپاهان،استيل آذين و شاهين بوشهر به دنبال كريمي
خبرگزاري فوتبال ايران – چند تيم ليگ برتري از جمله استيل آذين،سپاهان و شاهين بوشهرخواهان جذب علي كريمي بازيكن فصل قبل پرسپوليس هستند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، دوشنبهشب محمدحسين نژادفلاح به همراه مجيد فرخزادي و هدايتي در دفتر يكي از دوستان علي پروين در جلسهاي حضور يافتند تا پس از فرا خواندن كريمي، مقدمات حضور اين بازيكن را در پرسپوليس فراهم سازند. علي كريمي با تماس نژادفلاح ساعت 20/21 دوشنبه شب در محل مربوطه حضور يافت تا پس از توافق نهايي با مسئولان پرسپوليس به هيات فوتبال استان تهران برود و قراردادش را با تيمش براي يك فصل ديگر تمديد كند.
تلاش مسئولان پرسپوليس در دوشنبهشب گذشته سرانجام به جايي نرسيد چون ظاهرا تاييد نهايي براي تمديد قرارداد از سوي بعضي از مسئولان اعلام نگرديد تا تمام تلاشها در اين رابطه بينتيجه بماند.جدا از تيم پرسپوليس كه هنوز تكليف علي كريمي با آن مشخص نشده سه تيم ديگر هم خواهان كريمي هستند. تيمهاي استيلآذين، شاهين پارس جنوبي و سپاهان تيمهايي هستند كه براي عقد قرارداد با كريمي اظهار علاقه كردهاند و جالب اينجا است كه سپاهان مشتري جديد جادوگر است. هرچند كه با شرايط به وجود آمده احتمال حضور كريمي در استيلآذين بيشتر از ساير تيمهاست.
نكته جالب توجه جلسه ديشب به حرفهاي علي كريمي با نژادفلاح بازميگشت. ستاره پرسپوليس در كنايهاي خطاب به نژادفلاح گفت: «شما مرا به راحتي با يك تلفن پيدا كرديد اما نميدانم چطور برخي از آقايان ميگويند يك ماه دنبال من هستند اما نميتوانند مرا پيدا كنند.»
خبرگزاري فوتبال ايران
باشگاه سپاهان:
قرارداد توره در هيئت فوتبال استان ثبت شده است
خبرگزاري فارس: مدير پايگاه اطلاعرساني باشگاه سپاهان گفت: قرارداد ابراهيم توره به صورت رسمي در هيئت فوتبال استان اصفهان ثبت شده و شايعات پيرامون قرارداد داخلي اين بازيكن صحت ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، ابراهيم توره، مهاجم سنگالي و پرحاشيه تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان كه در روزهاي گذشته شايعات بسياري مبني بر حضورش در تيمهاي خارجي مطرح بود، برخلاف شايعات به صورت رسمي با باشگاه سپاهان قرارداد دارد.
مرتضي رمضاني، مدير پايگاه اطلاعرساني باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد مباركه سپاهان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اين شايعات تصريح كرد: اين شايعات صحت ندارد و توره به صورت رسمي با باشگاه سپاهان قرارداد داشته و قرارداد اين مهاجم در هيئت فوتبال استان اصفهان نيز به ثبت رسيده است.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه اين بازيكن چه موقع به تمرينات تيم اضافه ميشود، اظهار داشت: هنوز مشخص نيست كه ابراهيم توره چه زماني در تمرينات تيم شركت ميكند زيرا براي حضور در تمرينات امروز و فردا ميكند.
مسئولان باشگاه سپاهان پس از مشاهده ابهامات موجود در حضور يا عدم حضور ابراهيم توره در تمرينات تيم، به توصيه امير قلعهنويي در صدد جذب بازيكنان برزيلي برآمدهاند.
بررسی سپاهان در فصل نقل و انتقالات:فعلا 19 نفر
اگر هادی عقیلی به فرایبورگ برود محاسبات قلعه نویی تا حدی به هم خواهد ریخت
سایت گل – گرچه درابتدا تصور براین بود که سپاهان تیم اصلی بازار نقل و انتقالات خواهد بود اما با مروری بر فهرست این تیم به وضوح روشن است که امیرقلعه نویی ریخت و پاش عجیب و غریبی در خرید بازیکن نکرده است. آنها البته در خط دفاع عالی اند اما در هافبک و حمله دارایی این تیم خیلی فوق العاده نیست. البته گمانه زنی در فصل نقل و انتقالات قابل استناد نیست و باید در آغاز لیگ ببینیم که آنها چند مرده حلاجند. موضوع بسیار مهم در سپاهان ، ابراهیم توره است که به بی انضباطی هایش ادامه داده اما قلعه نویی هنوز مشتاق اوست.
ورودی ها : مهدی کریمیان ، شاهین خیری ، سیدجلال حسینی ، سیدمهدی رحمتی ، احمد آل نعمه
خروجی ها : فرهادکاظمی (سرمربی )، عباس محمدی ، فرشاد بهادرانی ، الونگ ، عبدالوهاب ابوالهیل ، امیر هوشنگ سعادتی ، ابراهیم لوینیان ، جلال اکبری ، محمود کریمی ، رسول خطیبی ،هادی اصغری و حامد کیانی
تمدیدی ها : هادی عقیلی ، محسن بنگر، محرم نویدکیا ، حمید عزیززاده ،هادی جعفری ، عماد رضا ، حسین پاپی
توضیح : آرماندوسا،رحمان احمدی،احمد جمشیدیان،بهمن طهماسبی، جوادماهری ، مهدی جعفرپورو احسان حاج صفی قرارداد داشتند.
جای خالی : فهرست سپاهان فعلا با 19 نفر بسته شده اما آنها چند ابهام در فهرست دارند ، اول مسئله ابراهیم توره که راز بزرگ این تیم است فقط فردا را برای ثبت قرارداد فرصت دارد، دوم موضوع دروازه بان سوم است که شاید با محمدسواری به توافق برسند . علی مولایی هم دیگر ابهام این فهرست خلوت است. این بازیکن در انتظار پایان محرومیت و درخشش با تیم قلعه نویی است.ضمنا ممکن است هادی عقیلی از این تیم جدا بشود.سپاهان احتمالا دو بازیکن جدید خارجی به جمع خود اضافه می کند.
کادر فنی : امیرقلعه نویی (سرمربی )، حمیدبابازاده ، کریم قنبری و حمید خداداد(مربی )
منبع ([Only registered and activated users can see links] D9%81%D8%B9%D9%84%D8%A7-19-%D9%86%D9%81%D8%B1)
سپاهان مشتري جديد كريمي
ايران ورزشي – به گفته مدير برنامههاي علي كريمي، اين بازيكن از چين، كره جنوبي، امريكا و استيلآذين پيشنهاد دارد كه ظاهرا بحث استيلآذين جديتر ميباشد اما ديروز شنيدم پس از انتقال هادي عقيلي به فرايبورگ آلمان، جدايي ميثم خسروي و بيرون ماندن بهمن طهماسبي به اندازه كافي جاي خالي را براي سپاهان باز كرده تا آنها به فكر جذب علي كريمي باشند. بهخصوص وقتي ميشنويم محرم نويدكيا هنوز آمادگي لازم را ندارد و كريمي ميتواند بهترين گزينه باشد، حتي در صورت آماده بودن نويدكيا.از طرف ديگر امير قلعهنويي هم قبل از همراهي تيمش در اردوي تركيه در جمع دوستانهاي گفته بود ليست من پر شده و البته هنوز وضعيت كريمي با پرسپوليس مشخص نيست و گرنه من دوست دارم او به سپاهان بيايد.»البته از آنجا كه كريمي در صورت ادامه فوتبالش در ايران قصد ندارد از تهران بيرون برود، بعيد بهنظر ميرسد سپاهان را انتخاب كند.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1