PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعلام لیست بازیکنان تیم‌های ملی فوتبال

SpEeD
29-04-2009, 09:44
****اسامی بازیکنان تیم ملی از سوی سرمربی تیم ملی اعلام شد: ([Only registered and activated users can see links])***

پنجشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۵:۱۳
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] d&name=News&file=viewimg&url=[Only registered and activated users can see links])
به گزارش روابط عمومی فدراسیون فوتبال اسامی اولیه بازیکنان تیم ملی به شرح ذیل اعلام گردید:

-میثم بائو2-جوادکاظمیان3-علی سامره4- مهرداد معدنچی5-محمدنصرتی6-ایمان مبعلی7-فریدون زندی8-ستارزارع
9-آندرانیک تیموریان10-سیاوش اکبرپور11-آرش برهانی12-پیروزقربانی13-خسروحیدری14-حسین کاظمی
15-پژمان منتظری16-وحید طالبلو17-احمدآل نعمه18-مهدی مهدوی کیا19-وحید هاشمیان20-فرزاد آشوبی
21-سیدمهدی رحمتی22-جوادنکونام23-مسعودشجاعی24-کریم باقری25-علی کریمی26 محسن خلیلی
27- علیرضا محمد28 رحمان رضایی29- مازیار زارع30-محمد محمدی31-غلامرضا رضایی32-سید جلال حسینی
33-حسین کعبی34-هادی عقیلی35-محسن بنگر36-احسان حاج صفی37-محمد رضا خلعتبری38- محمد صلصالی
39- فرشید طالبی40- حسن اشجاری41-پژمان نوری

بنابه گفته افشین قطبی سرمربی تیم ملی تغییر(اضافه و کم شدن) در این لیست امکان پذیر می باشد.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

alex 8
30-04-2009, 20:03
علي كريمي گفت: افشين قطبي با من تماس گرفت و قرار بر اين شد كه در تيم ملي ايران حضور داشته باشم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي كريمي پس از ديدار پرسپوليس برابر سپاهان، اظهار كرد: پس از تماسي كه افشين قطبي با من داشت و خواست كه در تيم ملي ايران حضور داشته باشم و من هم در گذشته اعلام كرده بودم با كمال ميل در صورت دعوت به تيم ملي براي موفقيت كشورم تلاش خواهم كرد پذيرفتم و قرار بر اين شد كه در تيم ملي حضور داشته باشم

منبع : isna.ir

SpEeD
30-04-2009, 20:16
نبود کریمی خیلی به تیم ملی ضربه زد
اما اومدن محبوب قلب ها علی کریمی امید مارو به جام جهانی به عنوان تیم اول بیشتر میکنه

خدایا از اینکه کریمی رو به این ملت دادی متشکریم
زنده باد مارادونا آسیا ، مسی پرسپولیس ، جادوگر ، شماره 8

این عکس رو قبلا گذاشتم اما به احترام بازگشت دوباره محبوب قلب ها علی کریمی دوباره میزارم
تا بعضی ها متوجه بشن علی کریمی کی بوده و یک ملت طرفدار اونن
واون کسی هم که با کریمی مشکل داشت خدا جوابشو داد

فقط علی کریمی ودیگر هیچ

[Only registered and activated users can see links]

.:AoShiMa SaN:.
30-04-2009, 20:18
مگه لیست اعلام شد؟؟؟؟:smoke:

AriaN-B
30-04-2009, 20:19
این اتفاق فقط تحت شرایطی می تونه به صورت مثبت جلوه کنه؛ کریمی باید این رو بدونه که تو شرایط سختی قرار گرفته، که انتظارات خیلی زیادی ازش میره، بنابراین اگر کوچکترین اشتباهی کنه، محبوبیت عجیبی که الان بهش آلوده شده (!) رو زیرسوال خواهد برد!

Only Gerrard 8
30-04-2009, 20:31
وآی دوباره برگشت اين Maradona

Liverpudlian
30-04-2009, 20:33
براي حضور در تيم ملي
كريمي: با قطبي دو بار تلفني صحبت كردم
خبرگزاري فارس: هافيك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در خصوص حضورم در تيم ملي دو بار با افشين قطبي گفت و گو كردم.

به گزارش خبرگزاري فارس علي كريمي اظهار داشت: در خصوص شرايط و حضورم در تيم ملي دوبار با افشين قطبي صحبت كرده‌ام. حرف هايي بود كه به او گفتم و همچنين صحبت هاي او را شنيدم.
وي افزود: منتظر ليست تيم ملي هستم تا بتوانم در صورت دعوت شدن به قطبي براي كمك به تيم ملي ياري برسانم.
كريمي عنوان كرد:‌ حالا كه قطبي سرمربي شده رسانه ملي، خبرگزاري‌ها و روزنامه‌ها از او حمايت كنند تا به جام جهاني برويم. با ايراد گرفتن چيزي درست نمي‌شود و شايد باز هم دچار مشكل شويم. در حال حاضر قطبي كمك مي‌خواهد.
اين بازيكن درباره بازي با سپاهان گفت: بازي سختي داشتيم. خوشحالم با تلاش بچه‌ها و بازيكنان به مرحله بعدي جام حذفي راه پيدا كرديم. باتوجه به اينكه ليگ برتر را از دست داديم اميدوارم بتوانيم با قهرماني در جام حذفي دل تماشاگران را شاد كنيم.
كريمي درخصوص صحنه پنالتي تاكيد كرد: داور پنالتي را گرفت و حتما درست بوده كه سوت زده است. كارشناسان بايد در مورد اين صحنه نظر بدهند اما پنالتي گل نشد و بازي تمام شد و حالا نيازي به جنجال در اين باره نيست.
هافبك پرسوليس خاطرنشان كرد:‌ دوست دارم به تيم ملي‌ خدمت كنم. اگر به تيم ملي بيايم انگيزه‌هاي زيادي دارم و اصلا نمي‌خواهم در مقابل فردي قرار بگيرم.
خبرگزاري فارس[Only registered and activated users can see links]

SpEeD
30-04-2009, 20:34
اینم از منبع خبر

علي كريمي گفت: افشين قطبي با من تماس گرفت و قرار بر اين شد كه در تيم ملي ايران حضور داشته باشم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي كريمي پس از ديدار پرسپوليس برابر سپاهان، اظهار كرد: پس از تماسي كه افشين قطبي با من داشت و خواست كه در تيم ملي ايران حضور داشته باشم و من هم در گذشته اعلام كرده بودم با كمال ميل در صورت دعوت به تيم ملي براي موفقيت كشورم تلاش خواهم كرد پذيرفتم و قرار بر اين شد كه در تيم ملي حضور داشته باشم.

Gezal
30-04-2009, 20:42
این میتونه یه خبر وحشتناک برا تیمای کره ای باشه.
علی کریمی میتونه به تیم ملی کمک کنه اونم تو این شرایط بحرانی.
من که از این خبر خوشحال شدم:flowerysmile:

Death Angel
30-04-2009, 20:49
خبر خوبی هستش تو این وضعیت فک کنید هافبک هامون بشن نکونام جباری کریمی کاظمی
خداییش دیگه چی کم داریم؟شجاعی رو هم میزاریم فوروارد
فقط خداکنه هنوز انگیزه بازی تو تیم ملی رو داشته باشه

SpEeD
30-04-2009, 20:55
حالا از این به بعد فرق تیمی ملی با علی کریمی رو با تیم ملی بدون کریمی میبینیم

alireza77777m
30-04-2009, 21:27
از همون اول هم معلوم بود كه علي كريمي دعوت ميشه.

ورود مارادونا يا ريوالدوي آسيا رو به تيم ملي تبريك ميگم !!!!!:2::2::*:84:*::*:84:*::6qwup3::6qwup3::1::1:

ALi ReZa
30-04-2009, 21:39
همامپراطور رو دیر آوردن:29:
هم جادوگر رو:29:
خدایگان لعنتشان کناد:D

Pou Manchester
30-04-2009, 21:51
خوبیه لیستش اینه که بیشتر از لژیونرهای امارت که از یاد رفته بودن دعوت کرده .
مثل مبعلی ، کاظمیان ، نصرتی و... . امیدوارم تیم ملی موفق بشه !

SpEeD
30-04-2009, 21:53
لیست بازیکنان ایم ملی در اینجا ([Only registered and activated users can see links])

SpEeD
30-04-2009, 22:00
این بهترین لیست ممکن هست
اینه امپراطور

m_acmilan
30-04-2009, 22:11
به نظر من بهترینها را دعوت کرده.
با این بازیکنا مطمئن باشین میریم جام جهانی.

saeed_cris
30-04-2009, 22:28
واقعا بهترين نفرات رو انتخاب كرده:labkhand:

اميد وارم آقاي قطبي موفق باشه>:D<

30-04-2009, 22:53
وای عجب لیستیه ، ما چه بازیکنایی داشتیم نمی دونستیم ، ایشالا کریم هم زیر دست امپراطور دوباره به اوج می رسه ، واییی خیلی لیست خفنیه ، مبعلی ، مهرزاد ، جواد ، سامره البته آماده نیس ولی خوبه باز ، دروازه باناشم خوبن ، محمدی خیلی برا ذخیره از احمدی بهتره ، بهتر از این نمی شد ، من که برا دیدن این تیم ملی لحظه شماری می کنم :*:84:*:

اميد وارم آقاي قطبي موفق باشه>:D<

دم بچه های آبی هم گرم ، همه اینجوری باشن استادیوم برا تدارکاتیاشم 100 هزار نفر داره :5:

Only Gerrard 8
30-04-2009, 23:29
بالاخره علی هم دعوت شد به آميد رفتن به جام جهانی با MaraDona ايران

saeed.ss
01-05-2009, 00:07
منم خوشحالم چون کریمی رو واقعا لازم داشتیم و به نظرم قطبی بهتر از مایلی کهن و دایی هست امیدوارم موفق بشه.

hamedss
01-05-2009, 04:13
میدونستم قطبی بین ابی و قرمز و .... فرق نمیزاره و شایسته ها رو دعوت میکنه

پیشاپیش صعود به جام حهانی فوتبال رو به همه ایرونی های با غیرت تبریک میگم :iran:

Nastooh
01-05-2009, 07:10
لیست جالبیه. هم شخصیت بزرگ قطبی رو نشون داده، هم اینکه کاملا با نیاز فعلی تیم ملی همخوانی داره. دعوت نکردن جباری بخاطر مسائل انضباطی در باشگاه استقلال هم نشان از تعامل و احترام قطبی نسبت به مربیان باشگاهی داره. به نظر من بهترین ترکیب واسه لیست فعلی تیم ملی:

هاشمیان
شجاعی--کریمی--مبعلی
باقری--نکونام
حیدری--جلال حسینی--عقیلی--پژمان نوری
مهدی رحمتی

ALi ReZa
01-05-2009, 09:50
خوشحالم که علاوه بر جادوگر , ستاره های فراموش شده امارات هم تو تیم هستن :
کاظمیان
مبعلی
معدنچی
دم امپراطور گرم

zamiad
01-05-2009, 09:58
کاش منم یه بار لیستو اعلام میکردم :D یعنی اینقدر از این لیست ذوق زده:2: شدین که 4بار تو 3 صفحه میزنین؟:1:

واقعا قطبی با این لیستش دهن همه رو بست

واقعا ای ولا داره

از اینکه استقلالی و پرسپولیسی دارن حمایتش میکنن خوشحالم

تازه به این میگن تیم ملی که همه با هم یه رنگ شدن

امیدوارم این شادی پایدار بمونه و نتیجه بده

به قول قطبی عزیز : آفریقای جنوبی منتظر شیرهای ایرانی باش

Death Angel
01-05-2009, 10:04
به به ایول لیست عالیه فقط به نظر من یه دو سه نفر رو تو این لیست نمی اورد بهتر بود البت به پرسپولیسی ها بی احترامی نشه ولی به نظر من محمد زیاد به درد تیم نمیخوره همچنین ستار زارع که دیگه خیلی پیره اشجاری هم که دیدیم چه جوری برابر عربستان بازی کرد

Milad Hasani
01-05-2009, 10:07
با این که کریم باقری رو دوست دارم، ولی دوست ندارم که تو تیم ملی بازی کنه. دیگه دوران باقری گذشته و باید فرصت رو به جوون ها بده. الآن با وجود نکونام فکر نمی کنم نیازی به کریم باشه. چون دقیقاً هم پست هم هستن...
با برگشت کریمی خط هافبکمون خیلی قوی میشه. فقط باید یه فکری به حال خط حمله کرد. و البته خط دفاع که ماشالله به هیچ مهاجمی نه نمی گه!
قاعدتاً قطبی اشتباه دایی رو تکرار نمی کنه و از خسرو حیدری به جای این حسین کعبی (که تو بازی با عربستان خیلی سوتی داد) استفاده می کنه. زوج مهدوی کیا و حیدری سمت راست رو می بنده. فقط باید یه فکری به حال سمت چپ کرد که با وجود اشجاری و ستار زارع!! مثله اتوبان می مونه! خدا کنه قطبی بتونه یه فکری به حال سمت چپ بکنه...
راستی بازگشت زندی به تیم ملی هم می تونه اتفاق خوبی باشه. هیچی نباشه یه چپ پای تخصصی تو تیم ملی خیلی به کار میاد.

SpEeD
01-05-2009, 10:20
شعور و فهم افشین قطبی قابل مقایسه با بعضی ها نیست م، مثلا همون کسی که تیم ملی رو به این روز انداخت

توبرنامه ورزش ومردم که قطبی بود گفت این تیم تیم ما است وخبری از من توش نیست
این در حالی است که دایی فقط میگفت من من من من و..

قطبی به همه مربیان لیگ زنگ میزند واز اونا سوال میکند بازیکنانی که تو تیمتون خوب هستند رو به من معرفی کنید

اما دایی وقتی همه میگویند این کار رو بکن غرور ولجبازی برش میداره ومیگه من بلدم چه کار کنم

البته خدا اونو تو اوج ذلت به پایین کشید

نظر سنجی دیشب90 هم خیلی چیزها رو ثابت کرد

در ضمن من گفته بودم که اسطوره ورزش ایران غلامرضا تختی هست واسطوره فوتبالش رو مردم تعیین میکنند

این حرف دقیقا حرفی هست که امیر قلعه نویی زد
امیر قلعه نویی گفت اسطوره ورزش ایران غلامرضا تختی هست که همه جا نامش هست
نه بعضی ها که وقتی میرن تو ورزشگاه مورد خشم مردم قرار میگیرند

چقدر خوشحالم که همه تایید میکنند اسطوره فوتبال رو باید مردم تعیین کنند
نه 4 نفر گردن کلفت که میگن این اسطورس

Hessam
01-05-2009, 11:08
قطبی مربی ایی نیست که بیاد قبیله ایی عمل کنه و بحث رنگ پیش بیاد...فقط امیدوارم هوادارا حساسیت ایجاد نکنن و اگه ۲-۳ تا از بازیکنهای استقلال - پرسپولیس کم شدن تو استادیوم دو دسته نشن و امیداورم از شعارهایی که قطبی رو به پرسپولیس ربط میده دوری بشه...
به هرحال خیلی از این بازیکنها خط میخورن ..ولی امیدوارم در سمت راست خسرو حیدری رو پشت مهدوی کیا ببینیم و از شر کعبی راحت بشیم...کریمی هم که هست..هافبکها هم کاظمی..نکونام....
اگه مبعلی ..معدنچی..کاظمیان.. هم رو فرم باشن خوبه ..مهاجمها هم باید تست بشن..
--------
راستشو بخوایید من زیاد با هاشمیان موافق نیستم..

hamedss
01-05-2009, 11:38
قطبي: با قاطعيت قول صعود ايران به جام جهاني را مي‌دهم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با وجود اينكه به من توصيه شده قولي درمورد صعود به جام جهاني ندهم؛ اما با قاطعيت مي گويم ايران در اين مسابقات حضور خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي درباره نحوه انتخاب بازيكنان تيم ملي عنوان كرد: در مدتي كه در ايران نبودم بعضي از مسابقات را مي ديدم و شناخت خوبي دارم. ضمن اينكه نظر خيلي از افراد را پرسيدم، با برخي از مربيان صحبت كردم و پس از مشورت به آنها اسامي تيم ملي را اعلام كردم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا دعوت از 41 بازيكنان در اين مقطع زماني كوتاه مناسب است، اظهار داشت: زماني كه در تيم ملي كره بودم اين كار را انجام مي داديم. ما بايد اين نكته را در نظر بگيريم كه با توجه به فشردگي مسابقات و حضور برخي از تيم‌ها در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي ممكن است بعضي از بازيكنان مصدوم شوند. بنابراين بايد بازيكنان آماده‌اي در اختيار داشته باشيم تا بتوانيم در صورت بروز مشكل تدابير ويژه‌اي را در نظر بگيريم.
سرمربي تيم ملي ادامه داد: اگر به بازيكنان استراحت مي‌‌دادم و سه هفته بعد يعني در آستانه بازي با كره شمالي آنها را دعوت مي‌كردم ممكن بود از فرم ايد‌ آل خارج مي‌شدند. بنابراين سعي كردم با دعوت از 41 بازيكنان و آنهايي كه تجربه ملي داشتند كار را ساده تر پيش ببرم.
قطبي با تاكيد بر اينكه سلايق‌ متفاوت است و هر مربي بازيكنان مورد نظر خودش را دعوت مي‌كند ياد آور شد: سعي كردم بازيكناني را دعوت كنم كه سابقه ملي دارند و از تجربه بالايي برخوردارند. ما نمي‌توانيم در اين موقعيت حساس به بازيكناني ميدان بدهيم كه تجربه لازم را ندارند.
وي درباره شيث رضايي خاطر نشان كرد: شيث بازيكن خوبي است؛ اما به دنبال بازيكناني بودم كه بدون حاشيه و با تجربه بالا در خدمت تيم ملي باشند. در پست او به اندازه كافي بازيكن داريم. شيث همراه صبا سال خوبي را پشت سر گذاشته و اگر همينگونه ادامه دهد به تيم ملي دعوت مي‌شود.
قطبي درباره اينكه آيا تيم ملي به جام جهاني صعود خواهد كرد يا خير تاكيد كرد: قول مي‌ دهم كه اين اتفاق رخ دهد. خيلي هاي مي‌گويند شرايط تيم ملي طوري است كه نبايد وعده حضور در جام جهاني را بدهم؛ اما مطمئنم با حضور اين بازيكنان و قلب 70 ميليون ايراني كه به عشق تيم ملي مي‌تپد ما راهي جام جهاني 2010 خواهيم شد.
وي افزود: در عمرم هيچ وقت تا اين حد انگيزه نداشته‌ام. زماني كه پس از 30 به ايران و تيم پرسپوليس آمدم انگيزه زيادي داشتم؛ اما امروز انگيزه‌ام از آن زمان هم بيشتر است.
سرمربي تيم ملي درباره ديدار با لژيونر‌هاي اروپايي تصريح كرد: امروز به آلمان مي‌روم تا بازي اينتراخت فرانكفورت كه مهدوي كيا در آن حضور دارد را ببينيم. سپس به اسپانيا خواهم رفت تا با شجاعي و نكونام در تيم اوساسونا ديدار داشته باشم. ضمن اينكه ديوتر دستيارم عازم بوخوم خواهد شد تا عملكرد هاشميان را زير نظر بگيرد. وي سپس به انگليس مي‌رود تا وضعيت آندو تيموريان را در بارنزلي زير نظر بگيرد.
اين مربي درباره دعوت فريدون زندي يادآور شد: اين بازيكن در فرم مناسبي به سر مي‌برد و به همين دليل به تيم ملي دعوت شد.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا با مايلي كهن و دايي صحبت كرده گفت: با مايلي كهن در مراسمي خيلي كوتاه و به حد چند ثانيه صحبت كردم؛ اما شماره تلفن دايي را ندارم و نتوانستم با او ارتباطات برقرار كنم. تلاش مي‌كنم قبل از بازي با كره شمالي با وي نيز صحبت كنم.
قطبي با بيان اين مطلب كه موج مثبتي اكنون در فوتبال ايران وجود دارد تاكيد كرد: مردم و بازيكناني كه تاكنون با من صحبت كرده اند به حضور تيم ملي ايران در جام جهاني اميدوار هستند و اين اولين قدم براي صعود است.
وي ادامه داد: دومين قدم در اين راه برنامه ريزي و انتخاب بازيكنان مناسب است كه همه اين كارها انجام شده و سومين قدم هم اجراي برنامه هاست.
قطبي تصريح كرد: در كره شمالي و جنوبي از من و بازيكنان ايراني شناخت دارند و حضور من در تيم ملي ايران براي دو كره اثر منفي داشته و بر تيم ملي ايران اثر مثبت گذاشته است. در واقع آنها از تيم ملي ايران هراس پيدا كرده اند.
قطبي افزود: بازي هاي بازيكنان ايراني شاغل در امارات را تماشا كردم و با بسياري از آنها ديدار داشتم. بسياري از اين بازيكنان از اينكه با آنها ديدار داشتم خيلي خوشحال بودند و مي گفتند تاكنون هيچ مربي تيم ملي با ما ديدار نداشته است و اين روحيه خوبي براي آنها به وجود آورد.
وي درباره سرپرست تيم ملي عنوان كرد: گزيته مورد علاقه خود را به فدراسيون اعلام كرده ام و مسئولان فدراسيون در حال مذاكره با وي هستند.
قطبي درباره احتمال صعود به مرحله پلي آف و بازي با نيوزلند اظهار داشت: براي اين بازي هم برنامه دارم چون وظيفه سنگيني داريم و به همين علت بايد خود را براي همه احتمالات آماده كنيم.
قطبي درباره ديدارهاي تداركاتي تيم گفت: قبل از بازي مقابل كره شمالي چهار بازي تداركاتي خواهيم داشت كه فقط بازي با چين قطعي شده و فدراسيون فوتبال در حال رايزني با چند فدراسيون ديگر است تا تكليف اين بازي ها براي تيم ملي ايران مشخص شود.
وي تاكيد كرد: تاكتيك تيم ملي تغيير خواهد كرد و بر اساس انديشه هاي خود تيم ملي را به زمين خواهم فرستاد. شنبه 19 ارديبهشت اولين جلسه تمرين تيم ملي برگزار مي شود.
اين مربي گفت: برخي از تيم هاي ايران شانسي براي صعود در ليگ قهرمانان ندارند و فدراسيون در حال رايزني با اين باشگاه هاست تا بتواند بازيكنان اين تيم ها را در اختيار بگيرد. من مي خواهم تعامل بهتري با تيم هاي ليگ برتر داشته باشم و اين روش كاري ام است.

Nastooh
01-05-2009, 11:49
چقدر برنامه امروز ورزش و مردم قشنگ بود. هر کس ندید از دستش رفته. خصوصا اون جایی که قلعه نوعی زنگ زد و با قطبی صحبت کردند. کاش توی همه ورزش ایران چنین تعامل قشنگی وجود داشت. امیدوارم این تیم ملی با این اتحاد زیبا به جام جهانی صعود کنه.

SpEeD
01-05-2009, 11:49
بازگشت جادوگر دوست داشتنی ومحبوب رو به همه دوستان ایرانی تبریک عرض میکنم

InTeR mIrIfIcA
01-05-2009, 11:55
چقدر برنامه امروز ورزش و مردم قشنگ بود. هر کس ندید از دستش رفته. خصوصا اون جایی که قلعه نوعی زنگ زد و با قطبی صحبت کردند. کاش توی همه ورزش ایران چنین تعامل قشنگی وجود داشت. امیدوارم این تیم ملی با این اتحاد زیبا به جام جهانی صعود کنه.
آره. واقعا زيبا بود. براي اولين بار ميديدم كه يك تيم اينقدر با هم متحد هست.خدا كنه ادامه داشته باشه چون به نفع فوتبال ايرانه

SpEeD
01-05-2009, 12:02

آره واقعا قشنگ بود
بخصوص اون قسمت از صحبت های امیر قلعه نویی که گفت :
اسطوره ورزش ایران تختی هست که تو همه جا اسمش هست ( اینو همه ما قبوب داریم )
اما بعضی دیگه وقتی میان ورزشگاه مورد خشم مردم قرار میگیرن ( یعنی دایی )

واقعا دم قلعه نویی گرم که اینو گفت

پس اطوره فوتبال رو باید مردم تعیین کنند نه 4 تا گردن کلفت که بگن فلانی اسطورس

h4s4n
01-05-2009, 12:29
به نظر من بهترین لیستی که میشد دعوت کرد همین بود و فکر کنم همه رو راضی نگه داشت با این لیست فقط یکی دو مورد کوچولو داره که اونم فکر کنم تو لیست نهایی درست بشه . کلا قطبی شخصیت حرفه ای داره و اهل گروه و باند بازی نیست

Unrepeatable Seven
01-05-2009, 12:32
ديشب حرف جالبي زد افشين خان ، گفتش كه مربي گري توي تيم ملي اين نيست كه هر روز صبح پاشي بياي تمرين بدي به بازيكن ها ، اينجوري بايد بري مربي يه تيم باشگاهي بشي.توي تيم ملي بايد سرمربي مديريت كنه.از لحاظ روانشناسي و مديريت واقعا قوي نشون داده.همين كه به همراه دستياراش ميره كشور هاي مختلف به ديدار بازيكن هاي ايراني واقعا خيلي تاثير داره.
نكته ي ديگه هم كه جالب بود اين بودش كه گفت كه بايد با مردم ، رسانه ها و ... رابطه برقرار كني و احترام بذاري.گفت كه من براي اين كه اين يكي دو روزه بيام به صدا و سيما سفرم رو تاخير انداختم.
فرق قطبي با مايلي و دايي ديده نميشه ؟!
ببخشيدا ، ما ايراني ها (منظورم امثال دايي هست) كه انقدر ادعاي فرهنگ و تمدن و ... ميكنيم بايد خجالت بكشيم از يه همخون ايراني كه توي يه كشور به اصطلاح اجنبي پرورش پيدا كرده .

من ايمان دارم كه اگر در آينده سنگ نندازن جلوي پاي قطبي ، اين امپراطور ميتونه با صعود تيم ملي به جام جهاني جواب خيلي ها رو بده و دل يه ملت رو شاد كنه.

01-05-2009, 12:39
تا چشم دایی در آد ، امپراطور با این تیم قطعا میره جام جهانی ، چون همشون برا اثبات دوباره ی خودشون انگیزه دارن ، خلیلی هم که دعوت شده ، عالیه ، دیگه به جای اون رافخایی محسن ما بازی می کنه:*:84:*:

SpEeD
01-05-2009, 12:45
به قول قلعه نویی بعضی ها از محبویت دیگران میسوزند
خوشبختانه هم قطبی هم قلعه نویی وهم علی کریمی محبوب هستند
وبعضی ها ( علی دایی )هر جور سعی کردن این محبوببیت رو ازبین ببرند نشد که نشد
بلکه خودشون بیشتر سوخته شدن

Arash
01-05-2009, 12:49
از قطبی چیزی غیر از این هم انتظار نمی رفت بهترین لیست رو اعلام کرده مخصوصا که علی کریمی توی اونها هست و مطمعنا با این بازیکن ها احتمال صعود به جام جهانی زیاد است

SpEeD
01-05-2009, 12:53
حالا به این تیم میشه گفت تیم ملی
قبلا این تیم حالت کودکستان پیدا کرده بود که روزی چند نفر بی نام ونشان تو اون میومدند
اما این تیم یک تیم پرستاره است وحتما به جام جهانی میرود

زنده باد امپراطور

pers20
01-05-2009, 12:57
از صحنه های زشت دیشب دست ندادن مایلی کهن با فیروز کریمی بود واقعا جای تاسف داشت نمیدونم اون صحنه رو دیدین یا نه ولی خیلی زشت بود !!! اخلاق قطبی با مایلی کهن رو مقایسه کنید یا با اون داییه مغرور اصلا قابل مقایسه نیست!!!

SpEeD
01-05-2009, 13:02
نام قطبی رو نباید در هر شرایطی حتی برای مقایسه با دایی به کار برد
چون زمین تا آسمون باهم فرق دارند

فرقشون اینه

قطبی = ما
دایی = من

alireza77777m
01-05-2009, 13:03
خيلي خوشحالم كه تمام كساني كه حقشون بود در اين ليست هستند.مخصوصاً اينكه از استقلال 6 بازيكن هستند و از پرسپوليس هم فكر كنم تقريباً 5 بازيكن هستند.!!!>:D<:2:
اميدوارم با اين بازيكنا بريم جام جهاني ان شاالله !!!!!!:-t:*:84:*::5:

فعلاً ...

reza ghermez
01-05-2009, 13:04
ديگه سطح بازي لژيونر ها با بازيكنان ليگ زياد نيست و اين موجب ميشه همه با انگيزه تمرين كنند و كسي از حضورش در تركيب از قبل مطمئن نيست مثلا در پست دفاع راست ما چند گزينه داريم واين خيلي خوبه يا بقيه پستها . قطبي با دعوت از 41 نفر از همه پتانسيل فوتبال ايران استفاده مي كنه

SpEeD
01-05-2009, 13:08
مخصوصاً اينكه از استقلال 6 بازيكن هستند و از پرسپوليس هم فكر كنم تقريباً 5 بازيكن هستند.!

فکر کنم لیست نفرات روندیدی

هم از پرسپولیس وهم از استقلال
7 نفر دعوت شدن
یه نگاه به اول تاپیک بنداز

همزمان با حضور قطبي در برنامه عادل فردوسي پور در نظر سنجي اين برنامه از بينندگان خواسته شد در خصوص انتخاب قطبي براي هدايت تيم ملي و تاثير اين مربي در تيم ملي نظرات خودشان را اعلام كنند. بيش از دو ميليون نفر در اين نظر سنجي شركت كردند و 91% شركت كنندگان از انتخاب قطبي حمايت نمودند.
افشين قطبي در واكنش به نتيجه اين نظر سنجي گفت: مردم باعث حضور من در تيم ملي شده اند. از همه آنها تشكر مي كنم و اميدوارم بتوانم به انتظاراتشان پاسخ بدهم. من همه تلاش خودم را مي كنم تا نتيجه بگيرم.

alireza77777m
01-05-2009, 13:17

7 نفر دعوت شدن

ازت ممنونم كه اشتباهمو بهم گفتي.يعني اينطوري تيم ملي 3/1 بازيكنهاشو از استقلال و پرسپوليس داره.البته از اين نگذريم كه علي كريمي خودش يه تيمه !!!!!:2::-o
گالري پرسپوليس عكسهاي بازي پرسپوليس - سپاهان ([Only registered and activated users can see links])

01-05-2009, 13:24

7 نفر دعوت شدن

همزمان با حضور قطبي در برنامه عادل فردوسي پور در نظر سنجي اين برنامه از بينندگان خواسته شد در خصوص انتخاب قطبي براي هدايت تيم ملي و تاثير اين مربي در تيم ملي نظرات خودشان را اعلام كنند. بيش از دو ميليون نفر در اين نظر سنجي شركت كردند و 91% شركت كنندگان از انتخاب قطبي حمايت نمودند.
افشين قطبي در واكنش به نتيجه اين نظر سنجي گفت: مردم باعث حضور من در تيم ملي شده اند. از همه آنها تشكر مي كنم و اميدوارم بتوانم به انتظاراتشان پاسخ بدهم. من همه تلاش خودم را مي كنم تا نتيجه بگيرم.

تازه رحمتی و مهرزاد و جواد و ایمان هم به زودی پرسپولیسی میشن :d0s69thbefhifftitrz:13:

Death Angel
01-05-2009, 13:51
امیدوارم تیم ملی با قطبی به جام جهانی صعود کنه ما سوم هم بشیم باز هم میتونیم صعود کنیم
فقط امیدوارم باز جلوی قطبی سنگ نندازن متاسفانه قطبی با اینکه از لحاظ فنی و شخصیتی خیلی بالاتر از بقیه مربیهامون بوده ولی خیلی ادم محکمی نیست یعنی یجورایی سریع میدون رو خالی میکنه

SpEeD
01-05-2009, 13:54
البته از اين نگذريم كه علي كريمي خودش يه تيمه !!!!!

ایول به تو دقیقا حرف دل من رو زدی
علی کریمی خودش به تنهایی یک تیم هست
اینو در نبودنش در تیم ملی وبازیهای پرسپولیس هم ثابت کرده
ما با این تیم ( علی کریمی ) وبقیه به جام جهانی میرویم

Terry
01-05-2009, 14:03
برای قطبی آرزوی موفقیت می کنم
قطبی بازیکنانی ؛شایسته رو به تیم ملی دعوت کرده واقعا حقشون بوده

SpEeD
01-05-2009, 14:12
مهدی مهدویکیا
تیم ملی برای صعود بازیکن با تجربه می خواهد /
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران با اشاره بر اینکه در بازی با کره شمالی نفرات با تجربه نقش مهمی را ایفا می کنند، گفت: همه باید دست در دست هم دهیم تا تیم کشورمان بتواند به مسابقات جام جهانی صعود کند. مهدی مهدوی کیا در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیتش در تیم فوتبال اینتراخت فرانکفورت اشاره کرد و افزود: شرایط به گونه ای رقم خورده که در این مدت هیچ شانسی به من داده نشده است. تنها در 15 دقیقه پایانی مسابقه با بایرن مونیخ که تیم 10 نفره بود و 4 گل هم از حریف خورده بودیم وارد زمین شدم و آن شرایط هم کاری خاصی نمی شد انجام داد.
وی اضافه کرد: البته در دیدار با اشتوتگارت مربی تیم دو تعویض اجباری انجام داد و این اتفاق باعث شد عملا اندک شانس حضور در میدان را هم از دست بدهم. اگر حداقل شانسی به من داده می شد و در زمین مسابقه عملکرد بدی داشتم و بعد از آن نیمکت نشین می شدم، کمتر ناراحت می شدم اما متاسفانه امروز با توجه به اینکه کاملا آماده ام، در تمرینات عملکرد خوبی دارم و یک جلسه هم غیبت نداشته ام، مربی تیم تصمیمی برای استفاده از من در مسابقات ندارد.
هافبک ایرانی تیم اینتراخت با بیان اینکه پیش بینی اش این بود که در نیم فصل دوم بوندس لیگا به میدان می رود، تاکید کرد: 5 بازی تا پایان بوندس لیگا باقی مانده است ولی هنوز هیچ تصمیمی برای جدایی از اینتراخت نگرفته ام. ضمن اینکه من یک فصل دیگر با این باشگاه قرارداد دارم و پس از پایان مسابقات طی نشستی با مدیران باشگاه بهترین تصمیم را اتخاذ خواهم کرد.
وی با حساس دانستن دیدار تیم اینتراخت برابر وردربرمن اظهار داشت: گرچه ما در خطر سقوط قرار نداریم اما با توجه به نزدیک بودن امتیازات تیم ها در پائین جدول‏، از دست دادن امتیاز می تواند شرایط ما را در هفته های دیگر سخت تر کند.
کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار مهر در مورد اتفاقات اخیر فوتبال ایران افزود: پس از برکناری مایلی کهن بسیار نگران شدم که بار دیگر پروسه ای طولانی برای انتخاب سرمربی تیم ملی شکل بگیرد اما خوشبختانه مسئولان خیلی زود سرمربی جدید را انتخاب کردند تا شرایط طوری رقم بخورد که تیم ملی بتواند در 3 بازی آینده موفق ظاهر شود.
وی با بیان اینکه روند فوتبال در ایران بستگی به موفقیت تیم ملی در این 3 دیدار دارد و با صعود تیم به جام جهانی، جا برای جوانان باز می شود تا خود را به سطوح بالای فوتبال در جهان نزدیک کنند، در مورد انتخاب قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی تصریح کرد: در این مقطع فرقی نمی کرد چه کسی سرمربی تیم ملی شود بلکه مهم این است همه مسئولان، مردم و مطبوعات به تیم ملی کمک کنند تا تیم ایران بتواند به جام جهانی صعود کند.
مهدوی کیا خاطرنشان کرد: قطعا یکی از دلایل انتخاب قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی، شناختش از فوتبال کره جنوبی و ایران است زیرا اگر می خواستند یک مربی خارجی را در این مقطع استخدام کنند، با توجه به زمان اندک باقیمانده تا 3 دیدار حساس آینده تیم ملی، وی نمی توانست شناخت خوبی از فوتبال ایران بدست آورد و احتمال نتیجه گرفتن تیم ملی کاهش می یافت.
وی با بیان اینکه قطبی طی روزهای گذشته با وی گفتگویی تلفنی داشته است، در مورد انتقادهایی که نسبت به سفر سرمربی تیم ملی به کشورهای اروپایی مطرح شده است، اظهار داشت: این رسمی طبیعی است که مربیان در تمرینات و مسابقات بازیکنان خارجی تیم خود حضور پیدا می کنند که در گذشته و خصوصا در زمان بلاژویچ و قلعه نویی هم این اتفاق افتاده است.
کاپیتان تیم فوتبال کشورمان در مورد دعوت علی کریمی به اردوی تیم ملی و بازگشت وی به فوتبال ملی پس از مدتها دوری، تاکید کرد: علی یکی از فوتبالیست‌های بزرگ ایران است که همیشه در بازی‌های تیم ملی عملکرد خوبی داشته است. وی در این فصل وزنه اصلی تیم پرسپولیس بود و اگر در این مدت دچار مصدومیت نشود، می تواند مهره تاثیرگذاری برای تیم ملی در بازی‌های مهم پیش رو باشد و در آن دیدارهای حساس به تیم ایران کمک کند.
وی که در دو بازی گذشته تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی برابر کره شمالی گلزنی کرده بود‏، در مورد نقش بازیکنان باتجربه در این مسابقات گفت: درست است نمی توان از کنار انگیزه بازیکنان جوان در دیدارهای تیم ملی به راحتی گذشت اما در آن دیدار با توجه به جو ورزشگاه پیونگ یانگ و زمین چمن مصنوعی آنجا‏، نیاز به بازیکنان با تجربه دارد تا در لحظات حساس نتیجه بازی را به سود تیم ملی تغییر دهد.
مهدوی کیا در پایان گفت: امیدوارم همه به تیم ملی کمک کنند تا تیم ملی همانند دوره های گذشته از این شرایط سخت پیش رو سر بلند خارج شود و بتواند با کسب پیروزی در3 دیدار آینده مستقیما به جام جهانی صعود کند.

منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiQRWSQcT2UU&news_id=3326784)

ss_ss gahreman
01-05-2009, 14:16
سلام به همگی

من که میگم قطبی 1000000% تیم رو میفرسته جام جهانی اون 9% که تو برنامه 90 بود فکر کنم اشتباهی بود که لا اقل اون مخالفا یکم بیان بالا خودشون دست کاری کردن

من که میگم قطبی مثل این دایی نیست با همه دشمن باشه و به همه حسودی کنه فقط حاشیه درست کنه به قول یکی از دوستان

دایی=من
قطبی=ما

فقط اینکه قطبی خیلی انگیزه داره اینو اصلا شک نمیکنیم فقط باید به فکر این حاشیه سازان باشه!!

Milad Hasani
01-05-2009, 14:17
تازه رحمتی و مهرزاد و جواد و ایمان هم به زودی پرسپولیسی میشن :d0s69thbefhifftitrz:13:
امیدوارم هرکی میاد پرسپولیس این مهرزاد معدنچی نیاد. هنوز هم اون توپ خراب کردنش تو پرسپولیس رو یادم نمیره!!!127fs3556139 خداییش چیزی از برهانی فصل پیش و البته آخرای امسال کم نداشت!~x(
ولی اگه رحمتی بیاد خیلی خوب می شه، این واعظی و حقیقی بیچاره کردن مارو...

SpEeD
01-05-2009, 14:24
سلام به همگی

من که میگم قطبی 1000000% تیم رو میفرسته جام جهانی اون 9% که تو برنامه 90 بود فکر کنم اشتباهی بود که لا اقل اون مخالفا یکم بیان بالا خودشون دست کاری کردن

همیشه ثابت شده مردم بزرگترین کارشناسان هستند بهتر نبود خیلی پیش تر ها به این نظر احترام میگذاشتند و کار به اینجا کشیده نمی شد تیم امارات تنها دارای 1 امتیاز هست و اون هم از تیم ملی علی دائی گرفته این امتیاز رو اگر یکسال پیش تنها امتیاز ات رو میگذاشتند و ما قرار بود طبق امتیازات فعلی تیم را رو قرار بدیم هیچ کس تیم ایران رو تو این جایگاه قرار نمی داد و همه میگفتیم اون تیمی که 11 امتیاز داره تیم ایران هست و اون تیمی که 1 امتیاز به امارات داده تیم عربستان ولی اقای علی دائی بیمار مارو به کجا کشوند البته قطبی دیشب امید رو به دل ما هدیه کرد

Milad Hasani
01-05-2009, 15:23
به قوله قطبی تو این سه بازی نمی شه روی تکنیک و تاکنیک بازیکنا زیاد کار کرد و تغییر توشون داد. مهمترین چیز در حال حاضر روحیه دادن به بازیکناست. خوشبختانه قطبی با اومدنش جو مثبتی تو کل کشور ایجاد کرده و حالا به جای محبوبیت بین 20 میلیون (پرسپولیسی ها) حالا محبوب همه مردمه و خوشبختانه بیشتر اهالی فوتبال به غیر از عده ای معلوم الحال (امثال مایلی کهن+:42:+) همه دارن جو مثبت پیرامون تیم ملی ایجاد می کنن.>:D<

m_s_d
01-05-2009, 15:43
ایول بلاخره داش جواد کاظمیان دعوت شد
خدا کنه این دفعه بازی کنه

SpEeD
01-05-2009, 16:06
:AFC‬راه قطبي پر ستاره شد

سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا (‪ )AFC‬نوشت: افشين قطبي در اولين حركت خود همه بازيكنان نامدار از جمله علي كريمي را دوباره به تيم ملي دعوت كرد. اين سايت افزود: او در فهرست ‪ ۴۱‬نفره تيم ملي كه ديروز اعلام شد، همه آنهايي كه در اروپا بازي مي‌كنند به علاوه برخي چهره‌هاي فراموش شده در امارات را براي باقي مسابقات جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬دوباره فراخواند.
قطبي با وجود جوانگرايي‌هاي به وجود آمده در سال اخير، راه خود را جدا كرد و بازيكنان قديمي تر مانند كريم باقري و رحمان رضايي را در كنار علي كريمي خبر ساز قرار داد تا فهرست كاملا متفاوت را مطرح كند.
فراخوان برخي نام‌ها از امارات مانند ايمان مبعلي يا علي سامره مي‌تواند بيش از هرچيز تاكتيك رواني مربي جديد قبل از بازي مرگ و زندگي در پيونگ يانگ باشد، حركتي كه ممكن است شور تازه‌اي در فوتبال استرس زده ايران به وجود آورد.
قطبي كه برگ برنده محبوبيت عمومي را در جيبش دارد فهرست جديد را چنان تنظيم كرده كه نام پنهان همه طرفداران را هم در خود داشته باشد.
او به اين ترتيب لشگر بزرگتري براي سه بازي حساس آينده و حداقل در كوتاه مدت تشكيل داده است.
بنا به گفته سرمربي تيم ملي فوتبال، تغيير (اضافه و كم شدن) در اين فهرست امكان پذير است.
تيم ملي فوتبال ايران قرار است روزهاي ‪۱۶،۲۰‬و ‪۲۷‬خردادماه آتي در جريان رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬به ترتيب به مصاف تيم‌هاي كره شمالي، امارات و كره جنوبي برود.

منبع ([Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEYPQD0PTgkDSRohU3pucG45XhQ=&news_id=3327574)

01-05-2009, 16:15
امیدوارم هرکی میاد پرسپولیس این مهرزاد معدنچی نیاد. هنوز هم اون توپ خراب کردنش تو پرسپولیس رو یادم نمیره!!!127fs3556139 خداییش چیزی از برهانی فصل پیش و البته آخرای امسال کم نداشت!~x(
ولی اگه رحمتی بیاد خیلی خوب می شه، این واعظی و حقیقی بیچاره کردن مارو...

نگو ، من عاشق این بازیکنم ، بی حاشیه ، شوتزن ، باحال ، باغیرت ، حاشل اندیشه های دنیزلی ، کلا سبک بازی و گلاشو خیلی دوس دارم ، ولی خب شخصیت آقای گلی مثل خلیلی نداره دیگه اشباع میشه ، نیکبختم همینجوره ، برا ابنکه اینا تازه دو فصله قورواردن ، امسالم که بیاد کسی ازش توقع آقای گلی نداره ، آقای گلیو از محسن و جواد و آرفی می خوایم :13::d0s69thbefhifftitrz:*:84:*:

SpEeD
01-05-2009, 16:24
راستی امروز تو برنامه ورزش ومردم قطبی یه چیز جالبی گفت که خیلی حال کردم
اون بهرام شفیعی که طرفدار دایی هست میگفت من کلماتی میگم وتو هر چی به ذهنت میاد بگو

شفیعی گفت علی دایی
قطبی گفت : بهترین گلزن آسیا :2::2::2:

Milad Hasani
01-05-2009, 16:44
نگو ، من عاشق این بازیکنم ، بی حاشیه ، شوتزن ، باحال ، باغیرت ، حاشل اندیشه های دنیزلی ، کلا سبک بازی و گلاشو خیلی دوس دارم ، ولی خب شخصیت آقای گلی مثل خلیلی نداره دیگه اشباع میشه ، نیکبختم همینجوره ، برا ابنکه اینا تازه دو فصله قورواردن ، امسالم که بیاد کسی ازش توقع آقای گلی نداره ، آقای گلیو از محسن و جواد و آرفی می خوایم :13::d0s69thbefhifftitrz:*:84:*:
جواد کیه؟؟:117:

01-05-2009, 17:10
جواد کیه؟؟:117:

کاظمیان :d0s69thbefhifftitrz

AriaN-B
01-05-2009, 17:26
تحولاتی که توی فوتبال ایران رخ خواهد داد (یا نخواهد داد) رو فقط مقداری از اون رو قطبی رقم خواهد زد؛ این مردم ما هستند، که باید سبک برخورد با اتفاقات ورزشی رو یاد بگیرند! :labkhand:

از قطبی هم بابت اینکه همه افراد شایسته رو دعوت کرد، باید تشکر کرد. :72:

ALi ReZa
01-05-2009, 19:39
من خودم قطبی رو خیلی قبول دارم
ولی به نظرم بهتره بود امپراطور گذشته ها رو فراموش میکرد و اسم شیث رو هم تو این لیست قرار میداد
هر چند که همین الانش هم این لیست کاملترینه
و هر لیستی یه سری منتفد داره
صحبتهای قلعه نوعی هم جالب بود
مخصوصا تیکه ای که به دایی انداخت ...
واقعا حیفه که با این همدلی تیم نره جام جهانی
امیدمون اول به خداست
دوم به همت امپراطور و بازیکنان

Seyed
01-05-2009, 19:46
من خودم قطبی رو خیلی قبول دارم
ولی به نظرم بهتره بود امپراطور گذشته ها رو فراموش میکرد و اسم شیث رو هم تو این لیست قرار میداد
هر چند که همین الانش هم این لیست کاملترینه
و هر لیستی یه سری منتفد داره
صحبتهای قلعه نوعی هم جالب بود
مخصوصا تیکه ای که به دایی انداخت ...
واقعا حیفه که با این همدلی تیم نره جام جهانی
امیدمون اول به خداست
دوم به همت امپراطور و بازیکنان

جوابشو قطبی توی نود دیشب داد :32: گفت الان من تیمی می خوام درست کنم که بدون حاشیه باشه و بازیکناشم بدون حاشیه باشن گفت شیث خیلی خوب بازی کرده تو صبا اما حاشیه زیاد داره و من سعی کردم حاشیه های تیمو کم کنم

01-05-2009, 19:51
کلا آدم بیشعوریه این شیث ، به قول امپراطور شخصیت ملی پوشی نداره ، همینمون مونده فرودگاه پیونگ یانگ بازی نکرده همه تیمو دیپورت کنه127fs3556139:6qwup3:

DaNiOK
01-05-2009, 19:57
مهرداد معدنچی - محمدنصرتی - ستار زارع - آندرانیک تیموریان - فرشید طالبی :2:

از این آخریه دیگه داشتم از خنده می مردم :wagfinger1:

اینا بازیکن نیستن و به درد تیم ملی نمیخورن :301:

saeed_cris
01-05-2009, 20:12
انتخاباش بد نبود
ولي من در عجبم كه خليلي رو چرا دعوت كرده...........:-&

01-05-2009, 20:40

معدنچی یکی از بهترین بازیکنای ایرانه ، احتمالا شما نمیشناسیش:fkr:

خلیلی دعوت شده چون شعور امپراطور از وینگادا بیشتره ، فک می کنم تواناییای فنی خلیلی بعد از هاشمیان از همه ی فورواردهای ایرانی بیشتر باشه:smoke:
حد اقل از اکبرپور که بغل پا زدن بلد نیس.............. :-&:-&:-&

Death Angel
01-05-2009, 20:50
خداییش با اینکه من اس اسی هستم ولی خلیلی رو واقعا قبول دارم حداقل از هاشمیان بهتره
ای کاش عنایتی هم دعوت میشد هرچند که سامره هم مثل اینکه هستش
با دعوت نکردن شیث هم موافقم چون واقعا بازیکن بد دهن و با حاشیه ای هست فک کنم همه اون کیلیپی رو که به ملت تو هین میکنه دیدن
ولی من نمیدونم محمد چرا دعوت شده؟

01-05-2009, 21:12
خداییش با اینکه من اس اسی هستم ولی خلیلی رو واقعا قبول دارم حداقل از هاشمیان بهتره
ای کاش عنایتی هم دعوت میشد هرچند که سامره هم مثل اینکه هستش
با دعوت نکردن شیث هم موافقم چون واقعا بازیکن بد دهن و با حاشیه ای هست فک کنم همه اون کیلیپی رو که به ملت تو هین میکنه دیدن
ولی من نمیدونم محمد چرا دعوت شده؟

محمد به جا غلامنژاد اومد ، اون یارو نه جنگندگی داشت نه سرعت ، اصلا من هنوزم نفهمیدم چی این بابا چشم دایی رو گرفته بود؟؟ ولی محمد هم دوندس ، چیزی که تیم ملی بهش نیاز داره هم اینکه جنگندس و اقلا مثل اون یارو توپارو لو نمیده الکی ، این شیث هم یه تنه می تونه یه تیمو زمین بزنه ، امسالم فیروز شانس اورد که تونست این یارو رو مهار کنه ، کلا آدم نفهم و بی جنبه ایه
خلیلی هم چون وینگادا بازیش نمیده دلیل نمیشه آماده نباشه ، مثل سامره که انگار به خاطر مشکل با سرمربی نیمکت نشینه

ALi ReZa
01-05-2009, 22:35

دنییییییییییییییییییییییی یی :7::D
بابا خدایی مهرزاد معدنچی بازیکن خوبیه:41:
ولی ستار زارع رو قبول دارم (با اینکه همشهریمه ) ولی هیچی بلد نیست:6qwup3:

ssghahreman
02-05-2009, 00:19
اوه اوه
از این لیست تیم ملی همه عالم توش هستند
جای عیسی اندوی و جانواریو اینا خالیست
بیچاره بازم علیزاده دعوت نشد

Liverpudlian
02-05-2009, 02:38
در گفت و گو با فارس
باقري: براي بازگشت به تيم ملي بايد دوباره با قطبي صحبت كنم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اميدوارم بتوانم به تيم ملي كنم؛ اما بايد دوباره با قطبي گفت و كنم.

كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: از دعوت مجدد به تيم ملي خوشحال هستم و از قطبي تشكر مي كنم. به دنبال يك هدف هستيم و رفتن به جام جهاني آرزوي همه ما است.
وي افزود: اميدوارم همه از قطبي حمايت كنند چون اين حمايت به نفع تيم ملي ايران و مردم است.
باقري در پاسخ به اين سوال كه آيا به تيم ملي برخواهد گشت، گفت: اميدوارم بتوانم به تيم ملي خدمت كنم؛ با قطبي صحبت كردم و احساس مي كنم باز هم بايد با وي در اين باره گفت و گو كنم.
كاپيتان پرسپوليس در مورد نيمكت نشيني در بازي برابر سپاهانخاطر نشان كرد: بازي سختي مقابل سپاهان داشتيم و خوشحال هستم كه به مرحله بعد صعود كرديم. نيمكت نشيني من نظر كادر فني بود و مهم اين است كه پرسپوليس جواز صعود به مرحله بعد را كسب كرد.
خبرگزاري فارس

hamedss
02-05-2009, 03:43
شيث نه، به دنبال بازيكنان بى حاشيه و با تجربه هستم

قطبى ۴۱: بازيكن دعوت كردم تا ملى پوشان از فرم خارج نشوند

افشين قطبى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران طى اظهار نظرى گفت: با حضور من در نيمكت تيم ملى، ۲ كره بشدت به هراس افتاده اند و موج مثبتى در فوتبال ايران به وجود آمده است كه اين اولين قدم براى صعود است. دومين قدم هم در اين راه برنامه ريزى و انتخاب بازيكنان مناسب است كه همه اين كارها انجام شده است و سومين قدم هم اجراى برنامه هاست. سرمربى تيم ملى فوتبال ايران با بيان اينكه فهرست جديد فوتبال ايران نسبت به قبل بزرگ تر شده است افزود: هرچقدر به مقدماتى جام جهانى نزديك شويم فهرست تيم ملى ايران كوچك تر خواهد شد. قطبى تصريح كرد: دستيار هلندى من جمعه بازى ( ديروز) وحيد هاشميان را نگاه كرد و من نيز شنبه ( امروز) براى ديدن بازى مهدوى كيا به آلمان مى روم و بازى مسعود شجاعى و جواد نكونام را هم در اسپانيا نظارت خواهم كرد و همچنين دستياران من براى تماشاى بازى تيموريان به انگليس و بازى زندى به قبرس خواهند رفت. سرمربى تيم ملى فوتبال ايران افزود: بازى هاى بازيكنان ايرانى شاغل در امارات را هم تماشا كرده و با بسيارى از آنها ديدار داشته ام و بسيارى از اين بازيكنان از اينكه با آنها ديدار داشتم خيلى خوشحال بودند و مى گفتند تاكنون هيچ مربى تيم ملى با ما ديدار نداشته است و اين روحيه خوبى براى آنها به وجود آورد. سرمربى تيم ملى فوتبال ايران درباره سرپرست تيم ملى ايران هم اعلام كرد: گزينه مورد علاقه خود را به فدراسيون اعلام كرده ام و مسئولان فدراسيون در حال مذاكره با وى هستند. قطبى در پاسخ به اين سوال كه اگر مجبور به بازى با نيوزيلند براى حضور در جام جهانى شويم، چه برنامه اى داريد، گفت: براى اين بازى هم برنامه دارم، چون وظيفه سنگينى دارم و به همين علت بايد خود را براى همه احتمالات آماده كنيم. وى درباره بازى هاى تداركاتى تيم هم گفت: قبل از بازى مقابل كره شمالى ۴ بازى تداركاتى خواهيم كرد كه فقط بازى با تيم ملى چين قطعى شده است و فدراسيون فوتبال در حال رايزنى با چند فدراسيون ديگر است تا اين بازى ها براى تيم ملى ايران مشخص شود. قطبى گفت: برخى از تيم هاى ايران شانسى براى صعود در ليگ قهرمانان ندارند و فدراسيون در حال رايزنى با اين باشگاه هاست تا بتواند بازيكنان اين تيم ها را در اختيار بگيرد. مى خواهم تعامل بهترى با تيم هاى ليگ برتر داشته باشم و اين روش كارى من است. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا دعوت از ۴۱ بازيكن در اين مقطع زمانى كوتاه مناسب است، اظهار داشت: زمانى كه در تيم ملى كره بودم اين كار را انجام مى داديم. ما بايد اين نكته را در نظر بگيريم كه با توجه به فشردگى مسابقات و حضور برخى از تيم ها در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفى ممكن است بعضى از بازيكنان مصدوم شوند. بنابراين بايد بازيكنان آماده اى در اختيار داشته باشيم تا بتوانيم در صورت بروز مشكل تدابير ويژه اى را در نظر بگيريم. سرمربى تيم ملى ادامه داد: اگر به بازيكنان استراحت مى دادم و ۳ هفته بعد يعنى در آستانه بازى با كره شمالى آنها را دعوت مى كردم ممكن بود از فرم ايده آل خارج مى شدند. بنابراين سعى كردم با دعوت از ۴۱ بازيكنان و آنهايى كه تجربه ملى داشتند كار را ساده تر پيش ببرم. وى درباره شيث رضايى خاطر نشان كرد: شيث بازيكن خوبى است اما به دنبال بازيكنانى بودم كه بدون حاشيه و با تجربه بالا در خدمت تيم ملى باشند. در پست او به اندازه كافى بازيكن داريم. شيث همراه صبا سال خوبى را پشت سر گذاشته و اگر همين گونه ادامه دهد به تيم ملى دعوت مى شود. اين مربى درباره دعوت فريدون زندى يادآور شد: اين بازيكن در فرم مناسبى به سر مى برد و به همين دليل به تيم ملى دعوت شد. قطبى در پاسخ به اين سوال كه آيا با مايلى كهن و دايى صحبت كرده گفت: با مايلى كهن در مراسمى خيلى كوتاه و به حد چند ثانيه صحبت كردم اما شماره تلفن دايى را ندارم و نتوانستم با او ارتباط برقرار كنم. تلاش مى كنم قبل از بازى با كره شمالى با وى نيز صحبت كنم.
منبع

hamedss
02-05-2009, 05:35
حمايت قاطع سرمربي استقلال از قطبي

به گزارش خبرگزراي فارس، امير قلعه نويي امروز در يك برنامه زنده تلويزيوني به صورت تلفني از افشين قطبي تمجيد و براي اين مربي آرزوي موفقيت كرد.
قطبي هم كه در اين برنامه حضور داشت خطاب به قلعه نويي گفت: مطمئنم روزي شما جانشين من در تيم ملي خواهيد شد و دوباه هدايت تيم ايران را بر عهده مي گيريد. از شما مي خواهم هر نظري در مورد تيم ملي داريد به طور تلفني با من درميان بگذاريد و اگر فكر مي كنيد بازيكني بايد دعوت مي شده كه در فهرست تيم ملي قرار ندارد حتما اين موضوع را با من درميان بگذاريد. درهاي تيم ملي هميشه باز است.
افشين قطبي روز گذشته 41 بازيكن را به تيم ملي دعوت كرد و قرار است تيم ملي از روز 19 ارديبهشت تمريناتش را آغاز كند.
منبع ([Only registered and activated users can see links] jVEQ/bmtoVRQ=&news_id=3327662)

RVN10
02-05-2009, 08:16
از این 40 تا 15 تاشون خط میخورن و مطمئنا قطبی بازیکن هایه شایسترو نگه میداره
اگه خلیلی خوب نباشه خط میخوره
در باره شیثم به نظره من اونقدر بازیکن داریم که به اون نیازی نداشته باشیم

Only Gerrard 8
02-05-2009, 11:19
از اعتمادی که به خليلی کرده خيلی حال کردم

zamiad
02-05-2009, 13:46
اوه اوه
از این لیست تیم ملی همه عالم توش هستند
جای عیسی اندوی و جانواریو اینا خالیست
بیچاره بازم علیزاده دعوت نشد
اخه مگه اوت دستی انداختن چه مهارت بزرگیه که یکی رو حذف کنیم که ایشون تشریف بیارن تیم ملی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sinaoneal
02-05-2009, 15:49
شما که می گید از اسم فرشید طالبی خندتون می آد اصلا می دونید طالبی تو کدوم تیمه در ضمن حتما قطبی یه خصوصیت توش دیده که دعوتش کرده

Liverpudlian
02-05-2009, 15:57
آشوبي در گفت و گو با فارس:
حضور قطبي بيشترين تاثير را در دعوتم به تيم ملي داشت
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال مس كرمان گفت: حضور افشين قطبي در تيم ملي، بيشترين تاثير را در انتخابم داشت.

فرزاد آشوبي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره دعوت به تيم ملي اظهار داشت: خيلي دوست داشتم اين اتفاق برايم رخ دهد. فكر مي كنم نتيجه تلاش يك فصل خود را با دعوت به تيم ملي گرفتم.
وي در اين باره كه ممكن بود با عدم حضور قطبي در تيم ملي به اردو فراخونده نمي شد، عنوان كرد: مربيگري سليقه اي است و نمي توان به مربي خرده گرفت. هر مربي تفكرات خود را دارد. هر فهرستي كه از سوي مربيان اعلام مي‌شود، شماري با آن موافق و مخالف هستند كه نظر خود را بگويند.
هافبك مس گفت: براي حضور مدام در تيم ملي بايد تلاش بازيكن بيشتر از قبل باشد. اردوي تيم ملي انرژي بيشتري مي خواهد. رقابت در اردو باعث پيشرفت بازيكن مي شود.
آشوبي كه اين فصل قراردادش با مس به پايان رسيده است، عنوان كرد: براي تصميم گيري همه چيز به شرايط بستگي دارد. بايد پيشنهادها را مورد بررسي قرار دهم.
وي در پاسخ به اينكه از پرسپوليس پيشنهاد دارد، گفت: نمي دانم اسم آن را پيشنهاد بگذارم يا نه. صحبت هايي جسته و گريخته شده است.
آشوبي در اين باره كه خود تمايل دارد به اين تيم بازگردد، اظهار داشت: چه كسي است كه اين تيم را دوست نداشته باشد. شايد جسم من اين فصل براي مس بازي كرد؛ اما هميشه به يادش بوده ام. انتخاب من و حضورم در مس كاملا درست بود. جدايي ام از پرسپوليس به نفع خودم و پرسپوليس بود.
اين بازيكن در اين باره كه امسال با تيم مس مي تواند در ليگ قهرمانان آسيا بازي كند، گفت: پارسال هم با پرسپوليس قهرمان شدم؛ اما وقتي شرايط را براي ماندن مناسب نديدم، در اين تيم نماندم. درست است كه بازي در ليگ قهرمانان خوب است؛ اما برايم در زمان عقد قرارداد مسائلي مهم است كه شايد براي برخي ديگر مهم نباشد.
خبرگزاري فارس

hamedss
02-05-2009, 18:02
÷[Only registered and activated users can see links]

ليست وفاق ملي

افشين قطبي آدم زرنگي است اين را مي‌شود از اولين ليست او در مقام سرمربي تيم‌ملي فهميد. فهرست 41 نفره آقاي سرمربي شامل همه آنهايي است كه بي‌شك اگر نبودند در همين گام اول قطبي را مقابل همه قرار مي‌داد.

اين جمله آخر كه از زبان قطبي نقل شده نشان مي‌دهد روز مبادايي هم براي ليست در نظر گرفته شده است:«تغيير در فهرست و اضافه و كم شدن نفرات هنوز امكان پذير است.»
فهرست بر اساس پست
بي‌شك قطبي آرايش 1-3-2-4 را براي تيم‌ملي در نظر گرفته است. او يكي از تحسين‌كنندگان اين چيدمان بوده و هست و به‌خصوص در اين مورد بحراني كه تيم‌ملي را فرا گرفته با يك تركيب محكم در دفاع به مصاف دو كره و امارات خواهد رفت تا با اطمينان كامل از گل نخوردن به سراغ گل زدن و پروژه صعود برود.

ليست 41 نفره بر اساس تفكيك پست بدين شرح است.
دروازه‌بان وحيد طالب‌لو، مهدي رحمتي، محمد محمدي(3 نفر)
مدافع مياني: محمد نصرتي، پيروز قرباني، پژمان منتظري، رحمان رضايي، جلال حسيني، هادي عقيلي، محسن بنگر، محمد صلصالي، فرشيد طالبي(9 نفر)
مدافع راست: عليرضا محمد، خسرو حيدري، حسين كعبي(3نفر)
مدافع چپ: احمد آل نعمه، حسن اشجاري، پژمان نوري(3 نفر)
هافبك دفاعي: ايمان مبعلي، آندرانيك تيموريان، حسين كاظمي، فرزاد آشوبي، جوادنكونام، مازيار زارع(6 نفر)
هافبك هجومي: ميثم بائو، جواد كاظميان، مهرزاد معدنچي، فريدون زندي، ستار زارع، مهدي مهدوي‌كيا، مسعود شجاعي، كريم باقري، علي كريمي، احسان حاجي‌صفي، محمدرضا خلعتبري (11 نفر)
مهاجم: علي سامره، سياوش اكبرپور، آرش برهاني، محسن خليلي، وحيد هاشميان، غلامرضا رضايي(6 نفر)
بازيكنان چند پستي
در اين فهرست مي‌توان اسامي بازيكنان را يافت كه توانايي حضور در چند پست را دارند و اين يعني قطبي با در نظر گرفتن همه جوانب ليست كامل خود را عرضه داشته است.

شايد بازي جذاب ژورناليستي پس از اعلام ليست تيم‌ملي، مرور فهرست غايبان باشد. غايباني كه در آن ها مي‌شود بازيكنان بزرگ و جنجالي نظير مجتبي جباري و عليرضا نيكبخت را پيدا كرد. البته شايد يكي از دلايل قطبي براي عدم دعوت از آنان، مصدوميت باشد و روي فرم نبودن اما وقتي نام محسن خليلي را مي‌بينيم كمي توجيهات قبلي رنگ مي‌بازد. ليست زير حاوي بازيكناني است كه نام شان اگر در فهرست 41 نفره افشين قطبي قرار مي‌گرفت، تعجب زيادي را برنمي‌انگيخت.
استقلال: مجتبي جباري، بيژن كوشكي
پرسپوليس: عليرضا نيكبخت واحدي، مجتبي شيري
سپاهان: جلال اكبري، مهدي جعفرپور، رحمان احمدي
ذوب‌آهن: اسماعيل فرهادي، شاهين خيري
مس: علي حمودي، فراز فاطمي، مرتضي ابراهيمي
پيكان: ايمان حيدري
صبا: محمد نوري، اميرحسين فشنگچي
سايپا: جواد آشتياني، ابراهيم صادقي، كيانوش رحمتي
فولاد: سعيد رمضاني، جلال كاملي مفرد، محمد قاضي
داماش: افشين چاووشي، محمدرضا مهدوي
پيام: محمد سهيمي
مقاومت: مصطفي صبري، صادق كرمي، محسن نيساني
پاس: جواد شيرزاد، حنيف عمران‌زاده
ملوان: جلال رافخايي
راه‌آهن: داود حقي
البته در نهايت اين سرمربي تيم‌ملي است كه ليست نفرات مورد علاقه‌اش را اعلام مي‌كند. او طبق ؟ كه در ذهن دارد نام بازيكنانش را در ليست مي‌نويسد و از آن طرف نمي‌توان ليست‌هاي چند صدنفري هم نوشت به‌هرحال بازي‌هاي ژورناليستي است ديگر.

hamedss
02-05-2009, 18:23

داستان مرگ من

اين داستان را در عمرم به هيچ‌كس نگفتم. سال 2002 توي كاليفرنيا منتظر گاس هيدينك عزيز بودم. قرار بود تيم كره را بياورد اردوي آمريكا. آماده‌سازي جام جهاني بود. بورا ميلوتينيويچ زنگ زد و رفتيم شام.

غذا و گپ مان تمام شد و خداحافظي كرديم. باران غريبي داشت مي‌باريد، آمدم طرف ماشينم. يك و ولوي خوشگل داشتم. ديدم توي اتوبان، دوتا ماشين، كورس وحشتناكي گذاشته‌اند. اتوبان هم گاردريل نداشت. سوار ماشينم شدم. داشتم موسيقي ايراني گوش مي‌كردم. آن زمان‌ها معمولا زياد موسيقي ايراني گوش نمي‌دادم. باران مي‌آمد و من حال عجيبي داشتم. توي حال خودم بودم و با سرعت 120 حركت مي‌كردم كه يكدفعه قيامت شد. يكي از همان ماشين‌هايي كه كورس گذاشته بود با سرعت 170 كيلومتر آمد و كوبيد به ماشينم. در چندصدم ثانيه، ديدم كه عمرم تمام شد. مرگ آمد. لحظه رهايي آمد. در چندصدم لحظه، تمام خاطرات كودكي‌ام از جلوي چشمم گذشت. همه‌چيز شفاف و روشن بود. لحظه غريبي بود تمام كردم. در چندصدم ثانيه، پيچيدم سمت راست جاده و اتومبيل روبه‌رو به جاي شاخ به شاخ، زد به در پشتي ماشين من و اتومبيلم چرخيد و چرخيد و دو بار واژگون شد و افتاد. محشري بود انگار زمان ايستاده بود. همه صحنه‌ها به‌صورت اسلوموشن و حركت آهسته به پيش مي‌رفت. در چندصدم ثانيه، صورت آن راننده را ديدم. حتي رنگ پيراهنش را هم ديدم. همه‌چيز را ديدم. زمان كاملا سيال بود. آرامش عجيبي داشتم. چه آرامش مرگ آلودي! هيچ دردي نداشتم. فكر مي‌كردم نشسته‌ام روي آب. ريلكس ريلكس بودم. لبريز از آرامشي ابدي. انگاري در هوا پرواز مي‌كردم.

وقتي چشمم باز شد انگاري از يك خواب هزارساله بيدار شده‌ام. دستگاه پخش ماشينم همچنان موسيقي آتشين ايراني را پخش مي‌كرد. غريب آشنا مي‌خواند. از دوستت‌دارم‌ها مي‌خواند. يك آن به خودم آمدم. دست زدم روي پايم ديدم هنوز حس دارد. دست زدم به صورتم ديدم همه‌چيز سرجايش است. دست زدم روي قلبم، ديدم هنوز ديوانه‌وار مي‌كوبد بر طبل زندگي. خودم را كامل چك كردم و از ماشين بيرون آمدم. فقط كمي زانوي شلوارم جر خورده بود. شوكه شده بودم. رها بودم. اتوبان تاريك بود. ظلمات بود. بي‌ماه و بي‌نور و بي‌انعكاس. نه چراغي، نه نوري، نه آدميزادي. به گمانم فقط خدا بود.

همه جا كوه بود و دره. كوه‌هايي كه عاشق دره بودند و دره‌هايي كه عاشق كوه. چه همزيستي غريب‌شبانه‌اي. آمدم بيرون. ديدم چرخ ماشينم لب پرتگاه است. اگر فقط چند سانتي‌متر آن طرف‌تر مي‌ايستاد پرت مي‌شدم به دره‌اي سياه و وحشتناك. حال ملكوتي غريبي داشتم. انگار اراده‌اي چرخ ماشينم را در لبه ميلي‌متري يك گودال عميق جهنمي نگه داشته. آن آهن پاره غول‌پيكر به مويي بند بود. به خدا به مويي بند بود و شايد سنگريزه مقدس كه مرا از مرگ برمي‌گرداند. من شروع كردم به راه رفتن. عين مجنون مثل قيس. مثل مردي كه دعاي مادرش او را از نيستي به هستي بازگردانده. صدمتر آن طرف‌تر، لاستيك چرخ ماشينم افتاده بود. يكدفعه بنزين اتومبيل به آتش كشيده شد. تنها بودم در ميان دره و دوزخ و كبودي آسمان بي‌ستاره. تنها بودم و مرگ را به‌چشم ديدم. خداوند زندگي جديدي به من داده بود. از آن زمان نگاهم به زندگي عوض شد و فهميدم هر روزي كه زندگي مي‌كنم هديه‌اي رنگارنگ از خداوند آسمان لايتناهي است. اين زندگي دوم من است. هر اتفاق فرخنده‌اي را كه در هستي‌ام رخ مي‌دهد ربط مي‌دهم به آن شب مرگ‌آلود. هر لحظه زندگي‌ام، كادويي است از لطيف آسمان‌ها و زمين‌ها. هر روز را و هر شب را، هنوز را و هميشه را انگاري مي‌پيچد در كاغذ كادويي زيباي پر از نسترن‌ها و نيلوفرها و به من هديه مي‌دهد. اين زندگي دوم من است.
كاش همه ما مي‌مرديم و زنده مي‌شديم. كاش.

hamedss
02-05-2009, 18:40
اين ليست كيست؟!

همه مغضوبان دايي هستند

نويسنده : پندار پويان

كريمي، رضايي،‌كاظميان و مبعلي به تيم‌ملي فوتبال فراخوانده شدند.
افشين قطبي پنجشنبه شب اسامي 41 بازيكن تيم‌ملي فوتبال را اعلام كرد تا نفراتي كه مسابقات باشگاهي‌شان تمام شده است، از روز 19 ارديبهشت ماه اردوي تيم‌ملي را تشكيل دهند. اسامي دعوت‌شدگان به شرح زير است:
وحيد طالب‌لو، پيروز قرباني، پژمان منتظري، خسرو حيدري، حسين كاظمي، سياوش اكبرپور و آرش برهاني (استقلال)، عليرضا محمد، رحمان رضايي، مازيار زارع، پژمان نوري، كريم باقري، علي كريمي و محسن خليلي (پرسپوليس)، محمد صلصالي، فرشيد طالبي، حسن اشجاري و محمدرضا خلعتبري (ذوب‌آهن)، هادي عقيلي، محسن بنگر و احسان حاج‌صفي (سپاهان)، سيدمهدي رحمتي و فرزاد آشوبي (مس كرمان)، حسين كعبي و سيدجلال حسيني (سايپا)، جواد كاظميان و علي سامره (عجمان امارات)، محمد نصرتي و مهرزاد معدنچي (النصر امارات)، جواد نكونام و مسعود شجاعي (اوساسونا)، احمد آل نعمه (فولاد)، محمد محمدي (پيكان)، ميثم بائو (ابومسلم)، غلامرضا رضايي (صباي قم)، مهدي مهدوي‌كيا (اينتراخت فرانكفورت)، وحيد هاشميان (بوخوم)، آندرانيك تيموريان (بارنزلي)، ايمان مبعلي (الوصل امارات)، فريدون زندي (آلكس قبرس) و ستار زارع (برق شيراز)
تعادل قرمز و آبي
بعد از مدت‌ها سهميه دو تيم استقلال و پرسپوليس در تيم‌ملي برابر شد و هر دو تيم صاحب هفت بازيكن در اردوي تيم‌ملي شدند. اين در حالي است كه استقلال به عنوان قهرماني ليگ هشتم رسيده ولي پرسپوليس به رده پنجم بسنده كرده است.
مغضوبان قديم
جدا از علي كريمي كه داستان آمدن و نيامدنش به تيم‌ملي را همگان مي‌دانند، رحمان رضايي، جواد كاظميان و ايمان مبعلي به همراه محمد نصرتي نفراتي هستند كه در دوره دايي مغضوب بودند و در فهرست ملي‌پوشان قرار نمي‌گرفتند ولي حالا در ليست جديد تيم‌ملي قرار دارند.
مزد نايب قهرماني
حسن اشجاري و محمدرضا خلعتبري در دوره علي دايي هم جزو بدنه اصلي تيم‌ملي بودند ولي به نظر مي‌رسد به پاس نايب قهرماني ذوب‌آهن در ليگ هشتم، سهميه اين تيم در فهرست ملي‌پوشان دو برابر شده است. پيش از اين هرگز نام محمد صلصالي و فرشيد طالبي را بين نفرات دعوت شده به تيم‌ملي نديده بوديم.
بعد از ماه‌ها
آندرانيك تيموريان و فريدون زندي هم در ماه‌هاي اوليه حضور دايي در تيم‌ملي پاي ثابت بودند ولي از آبان ماه گذشته ديگر رنگ تيم‌ملي را به خود نديدند. هرچند دعوت زندي به پاس گلزني‌هاي مداومش در ليگ قبرس جاي توجيه دارد ولي الحق طي اين مدت حتي يك خبر اميدوار كننده از آندو در بارنزلي نشنيده بوديم.
يار آشنا
بي‌ترديد فرزاد آشوبي در دوره حضور افشين قطبي در پرسپوليس جزو موثرترين و محبوب‌ترين نفرات اين سرمربي بود كه اگر قبل از آغاز ليگ هفتم تكليف ابقاي قطبي در شهر قرمزها مسجل شده بود امكان نداشت اين بازيكن به كرمان برود. به هر حال با حضور قطبي در تيم‌ملي طبيعي بود كه فرزاد را در جمع ملي‌پوشان ببينيم.
شيث و نيكبخت
كاملا طبيعي بود كه افشين قطبي نفرات داراي اختلافات قبلي با خودش را از فهرست خط بزند ولي در اين ميان حسين كعبي از جمع منتقدان پرسپوليسي قطبي مستثني شده است. البته شيث رضايي و عليرضا واحدي نيكبخت به هيچ رقم مورد عفو امپراتور واقع نشده‌اند. البته بازي‌هاي اخير نيكبخت جايي براي دفاع از او باقي نمي‌گذارد ولي در مورد شيث مي‌شد...
اين ليست قطبي نيست!
در حالي كه افشين قطبي پنجشنبه شب در ويژه برنامه نود مدعي شد كه جز خودش هيچ‌كس فهرست تيم‌ملي را تنظيم نكرده و هيچ‌كس ديگري نمي‌تواند ليست ملي‌پوشان را تنظيم كند ولي با توجه به دقايق آخر حضور در اين برنامه مشخص مي‌شود كه خيلي هم با‌صداقت حرف نمي‌زند. وقتي عادل فردوسي‌پور در اواخر برنامه ناگهان پرسيد: «اشجاري در ليست شما هست؟» قطبي در كمال تعجب گفت: «نمي‌دانم» و بعد وقتي متوجه سوتي خود شد با توجيه ثبت كامپيوتري اسامي و... در صدد رفع و رجوع قضيه برآمد. حتما شما هم با ما هم‌عقيده هستيد كه وقتي آدمي با IQ بالاي قطبي حتي يك‌بار نام اشجاري را در فهرست انتخاب‌هايش قرار داده و او را از جمع انبوه فوتباليست‌هاي حاضر در ايران برگزيده باشد، امكان ندارد نام او را فراموش كرده باشد. البته نام اشجاري مطرح شد وگرنه شايد در مورد احمد آل نعمه، ميثم بائو، فرشيد طالبي هم همين سناريو تكرار مي‌شد.

Liverpudlian
04-05-2009, 11:27
در گفت و گو با فارس
استيلي: فهرست 41 نفره تيم ملي تمركز را از مربيان مي‌گيرد
خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فهرست 41 نفره، تمركز را از مربيان تيم ملي مي‌گيرد.

حميد استيلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره حضور افشين قطبي در تيم ملي تصريح كرد: حالا كه قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شده بايد حمايت شود. بهتر است درباره نقطه ضعفش بحث نشود و هر طو كه مي توانيم او را حمايت كنيم تا موفق شود.
دستيار سابق قطبي در پرسپوليس در مورد اينكه برخي مي گويند اين تيم را استيلي و كاشاني قهرمان كرده اند نه قطبي؛ اظهار داشت: قهرماني حاصل كار گروهي بود. قطبي در راس تيم به عنوان سرمربي قرار داشت. من به دليل اينكه مربي بودم؛ با بازيكنان احساس نزديكي بيشتري داشتم و كاشاني هم از هيچ كمكي به بازيكنان و تيم دريغ نمي كرد. در نهايت قهرماني پرسپوليس حاصل كار گروهي؛ از حمايت تماشاگران گرفته تا حمايت رسانه ها بود.
استيلي در مورد فهرست 41 نفره تيم ملي عنوان كرد: معتقدم كادر فني زمان كمي در اختيار دارد و با فهرست 41 نفره زمان بيشتري از دست مي رود و تمركز از كادر فني گرفته مي شود. بهتر بود 22 بازيكن به تيم ملي دعوت مي شدند تا در هر پست دو بازيكن در اختيار داشتيم.
وي ادامه داد: مربيان بيشترين كاري كه مي توانند انجام دهند كار بر روي مسايل روحي و رواني است. اكنون فرصت آزمون و خطا نيست.
خبرگزاري فارس

Scouser
04-05-2009, 16:43
دوباره گل شروع کرد !
چند سال روزنامه ی گل رو میخوندم تا اوایل فصل فهمیدم اینا رسما با قطبی مشکل دارن . حالا اگه پای مافیا و اینا در کار باشه نمیدونم
پارسال که عالم و آدم داشتن از قطبی تعریف میکردن اینا از هفته ی اول تا سی و چهارم پشتِ سر قطبی نوشتن (اینا رو خودم به عینه دیدم)
انواع و اقسام تهمت ها رو بهش بستن و بارها کارنامه مربیگریش (همون آنالیزوریشو) زیر سوال بردن و از کوچیکترین فرصت ها برای ضربه زدن بهش استفاده کردن
حالا هم این شکلی !
یکی نیست بهشون بگه وقتی یه مربی ای رو نیومده پرت میکنن بیرون به دلیله مشکلاتی که فحش خوردن به خاطر عدم محبوبیت تو آزادی جرقش رو زده بود وقتی یه مربیه جدید میاد واقعا اگه چنین لیستی بده که همرو راضی نگه داره اشتباه کرده ؟
یه کار کاملا استراتژیک بود این لیست حتی در شرایطی که 15-20 نفر از توش خط میخورن !
پ.ن:اگه فک میکنیم من به عنوان یه هواداره قطبی اینارو میگم سخت در اشتباهین . من زیاد از قطبی خوشم نمیاد اما امیدوارم قطبی کسی باشه که بتونه یه تکونی به این فوتبال بده

Liverpudlian
04-05-2009, 16:57
دوباره گل شروع کرد !
چند سال روزنامه ی گل رو میخوندم تا اوایل فصل فهمیدم اینا رسما با قطبی مشکل دارن . حالا اگه پای مافیا و اینا در کار باشه نمیدونم
پارسال که عالم و آدم داشتن از قطبی تعریف میکردن اینا از هفته ی اول تا سی و چهارم پشتِ سر قطبی نوشتن (اینا رو خودم به عینه دیدم)
انواع و اقسام تهمت ها رو بهش بستن و بارها کارنامه مربیگریش (همون آنالیزوریشو) زیر سوال بردن و از کوچیکترین فرصت ها برای ضربه زدن بهش استفاده کردن
حالا هم این شکلی !
یکی نیست بهشون بگه وقتی یه مربی ای رو نیومده پرت میکنن بیرون به دلیله مشکلاتی که فحش خوردن به خاطر عدم محبوبیت تو آزادی جرقش رو زده بود وقتی یه مربیه جدید میاد واقعا اگه چنین لیستی بده که همرو راضی نگه داره اشتباه کرده ؟
یه کار کاملا استراتژیک بود این لیست حتی در شرایطی که 15-20 نفر از توش خط میخورن !
پ.ن:اگه فک میکنیم من به عنوان یه هواداره قطبی اینارو میگم سخت در اشتباهین . من زیاد از قطبی خوشم نمیاد اما امیدوارم قطبی کسی باشه که بتونه یه تکونی به این فوتبال بده

تا الان هم اگه از حمايتهای مردم نبود افشين رو سرمربی نميکردن اينا الان وآيسادن ببينن افشين بازی با کره شمالی نتيجه ميگيره يا نه اگه نتيجه نگيره به مردم ميگن اين بود افشين شما بعد ميندازنش بيرون يکی ديگه ميشه حالا ببين من کی گفتم
اگه واسه سابقش نبود واسه شناخت کره عمرا مياروردنش اينا الان ميخوان ببينن افشين چند مرده حلاجه

Yasin Gunner
04-05-2009, 17:05
واقعا یکی از بهترین لیستای ممکن بود ولی باید دید چه کسایی خط میخورن ولی وقتی هافبکامونو میبینم اینجوری میشم :117: علی کریمی ، مهدوی کیا ، نکونام ، کاظمیان ، شجاعی ، مبعلی و...
ولی دمش گرم این غلام نژادو دعوت نکرد .

دیگه با وجود مارادونای آسیا و امپراطور ما حتما به جام جهانی میریم .

pers20
04-05-2009, 17:32
من نمیدونم این غلام نژاد ونوری و رافخایی و چندتا دیگه چی داشتن که دایی اینا رو فیکس بازی میداد ؟؟فقط میخواست آبرویه مارو جلوی عربا ببره؟ ببینید قطبی آبروی ازدست رفتمون و یرمیگردونه حالا ببینید !!!

04-05-2009, 18:08
دایی می گفت غلامنژاد از جواد بهتره ، حالا همین جواد آخرین باری که بازی کرد بهترین بازیکن زمین شد و یه گل زد ، واقعا این مدت جای اون و خیلیای دیگی خصوصا جادوگر خالی بود:smoke:

Liverpudlian
05-05-2009, 12:55
براي حضور در اردوي تيم ملي
تيموريان پنجشنبه به ايران مي‌آيد
خبرگزاري فارس: هافبك ايراني تيم فوتبال بارنزلي انگليس روز پنجشنبه هفته جاري به تهران مي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، آندرانيك تيموريان كه در آخرين بازي تيم دسته اولي بارنزلي در رقابت هاي ليگ دسته اول انگليس از روي نيمكت شاهد پيروزي تيم خود بود تا آخر هفته جاري به تهران بازمي گردد.
تيموريان كه به عنوان بازيكن قرضي از تيم فولام ليگ برتري به تيم بارنزلي رفته بود براي مشخص شدن وضعيتش براي فصل آينده هنور با مسئولان فولام جلسه اي برگزار نكرده است.
آندو كه تمايل دارد ادامه فوتبال باشگاهي خود را در جزيره بگذراند در صورتي در فولام به فوتبال خود ادامه مي دهد كه بتواند به ميدان برود.
وي پنجشنبه به تهران خواهد آمد تا در اردوي تيم ملي شركت كند. تيموريان براي حضور در اردوي تيم ملي با افشين قطبي به صورت تلفني صحبت كرده است.
خبرگزاري فارس

Liverpudlian
08-05-2009, 18:12
از سوي افشين قطبي
چهار بازيكن جديد به تيم ملي دعوت شدند
خبرگزاري فارس: افشين قطبي 4 بازيكن جديد را به تيم ملي دعوت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسابقات جام حذفي، ليگ قهرمانان آسيا و رقابت هاي تيم هاي باشگاهي خارج از كشور موقعيت مناسبي را براي كادر تيم ملي ايجاد كرد تا پس از بررسي هاي دقيق 4 نفر ديگر را به ليست 41 نفره قبلي اضافه كند.
از بازيكنان هادي تاميني و مهرداد اولادي به اردوي تيم ملي دعوت شدند.
نظر به اينكه محمد محمدي با اعلام كتبي به فدراسيون فوتبال و به علت داشتن مشكلات خانوادگي و شخصي، با وجود ميل باطني اش نمي تواند در اين دوره در تيم ملي حاضر شود با نظر كادر فني تيم ملي و همكاري تيم اميد 2 نفر از دروازه بانان اين تيم به اردوي تيم ملي دعوت شدند.
1-محمد باقر صادقي(ذوب آهن) 2- صالح خليل آزاد(برق شيراز)
تمام بازيكنان دعوت شده بايد فردا در كمپ تيم هاي ملي خود را به كادر فني تيم هاي ملي معرفي كنند.
خبرگزاري فارس

RVN10
08-05-2009, 22:25
مهرداد اولادی خیلی میتونه به تیم ملی کمک کنه
خداییش افشین کارش درسته مطمئنم از اولادی یه مهاجم اماده میسازه

08-05-2009, 23:57
تواناییهای فنی اولادی به عنوان قوروارد بعد از خلیلی و هاشمیان از همه فورواردای ایران بهتره

alex 8
14-05-2009, 20:08
حضور دوباره‌ي علي كريمي در اردوي تيم ملي فوتبال ايران از نگاه پايگاه اينترنتي فدراسيون جهاني فوتبال هم ناديده نمانده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين پايگاه اينترنتي تنها 2 روز پس از حضور كريمي در كمپ تيم هاي ملي ايران در گزارشي به او، سابقه و كارنامه اش در اين تيم پرداخت.
در اين گزارش بلند كه با عنوان "جادوگر باز مي گردد"، نوشته شده؛ آمده است: "علي كريمي، مرد سال 2004 فوتبال آسيا كمي بيشتر از پنج ماه از كناره گيري‌اش از تيم ملي ايران به عرصه بين المللي بازگشت. او چند روز پيش از سوي افشين قطبي، سرمربي جديد تيم ملي ايران در فهرست 41 نفره ي بازيكنان مورد نظرش قرار گرفته بود. اين هافبك 30 ساله قرار است، در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي در برگرداندن ورق به سود ايران سهم داشته باشد. او به احتمال فراوان روز 16 خرداد (ششم ژوئن) در بازي ايران برابر كره شمالي، تيم دوم جدول رقابت‌هاي گروه دوم مقدماتي، بار ديگر پس از يك سال در عرصه ملي به ميدان برود.
از آنجا كه "تيم ملي" پيش از انجام سه ديدار باقيمانده از رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 در مكان چهارم گروه جاي دارد، بدون ترديد ايراني ها با يكي از بزرگترين چالش ها در تاريخ رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني رو به رو هستند. هواداران تيم ملي فوتبال ايران اميدوارند كه تيم ملي باز هم بتواند اوضاع را به سود خود تغيير داده و براي چهارمين بار راهي دور پاياني جام جهاني فوتبال شود، آن هم زماني كه كريمي، ستاره ي بزرگ اكنون دوباره تاثير گذار و نقش آفرين مي شود.
كريمي در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2002 كره و ژاپن خود را به عنوان يكي از قدرتمند ترين بازيكنان در تيم ملي ايران اثبات كرد. اگر چه ايران در پايان در نخستين دوره ي جام جهاني در قاره آسيا نتوانست جاي براي خود بيابد، با اين حال علي كريمي براي خود عنوان "جادوگر خط مياني" را دست و پا كرد. او با هنر دريبل زني، تكل هاي سريع و استعدادش در گلزني در لحظه هاي سرنوشت ساز هواداران فوتبال در تمام قاره را به وجد مي آورد."

در ادامه ي اين گزارش آمده است: "چهارسال بعد كريمي نيرويي موثر در راهيابي ايران به جام جهاني 2006 آلمان بود. او در پيروزي تعيين كننده 2 بر يك ايران برابر ژاپن در آخرين دور رقابت هاي انتخابي نقشي كليدي بر عهده داشت و با پاس كامل و بي نقصش براي وحيد هاشميان، سازنده ي گل برتري تيمش بود.

او در بازي هاي رفت و برگشت برابر كره‌ي شمالي نيروي خلاقه‌اش را يك بار ديگر به اثبات رساند. او باعث شد، نكونام گل دوم ايران را در اين برد خارج از خانه به ثمر برساند و تيم ملي ايران را در خانه برابر كره شمالي با يك گل به پيروزي رساند. اين نتيجه ها ايران را در موقعيت فوق العاده‌اي براي صعود قرار داد. 3 امتياز بعدي در بازي ماقبل پاياني برابر بحرين كافي بود تا رقابت‌هاي انتخابي يك روز پيش از پايان آن براي ايران با موفقيت به پايان برسد.

كريمي كه به رك گويي معروف است، سال گذشته پس از انتقاد از تيم ملي ايران براي پنج ماه محروم شد. او پنج ماه بعد از فوتبال ملي كناره گيري كرد. بازي‌ساز سال‌هاي پيش بايرن مونيخ وقتي ديد كه ايران در دور پاياني رقابت هاي انتخابي به مشكل برخورده است، به تبعيد خودخواسته اش از تيم ملي زير نظر قطبي، سرمربي تازه ي تيم ملي پايان داد.
قطبي، سرمربي پيشين پرسپوليس كريمي را با قراردادي قرضي از السيليه قطر به پرسپوليس بازگرداند. او در بازگشت سرگروه تيمش در ليگ فوتبال ايران شد.

قطبي كه اكنون اميدواراست، كريمي هر چه زودتر به طور كامل از آسيب ديدگي رهايي پيدا كند، گفت: " ما تلاش كرديم تا در دفاع و حمله بهترين ها و باتجربه ترين ها را به خدمت بگيريم و شايد نيازي به تاكيد من نباشد كه كريمي يكي از بهترين بازيكنان در ايران است."

ايران پيش از سفر به پيونگ يانگ براي بازي با كره شمالي كه در آن چاره اي جز پيروزي ندارد، سه بازي تداركاتي را برابر سوريه،‌ ويتنام و چين انجام خواهد داد. اگر چه كار سختي در پيش است، با اين حال قطبي بسيار خوشبين است كه تيم مي تواند امتياز هاي لازم را جمع‌آوري كند. در نهايت بديهي خواهد بود كه كريمي تا آن زمان به خوبي آماده است و در كنار مهدي مهدوي كيا و كريم باقري مي تواند فرماندهي خط مياني را بر عهده بگيرد."

در پايان گزارش FIFA. com به نقل از سرمربي 45 ساله تيم ملي ايران آمده است: "روشن است كه ما بايد در چمن مصنوعي برابر كره شمالي به ميدان برويم. با اين حال مكاني كه ما بازي مي كنيم،‌ هرگز اهميتي ندارد. ما تنها بايد پيروز شويم،‌ حتي اگر بازي در كره‌ي ماه انجام شود."

منبع : isna.ir

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Gezal
15-05-2009, 21:16
جالبه تو برنامه90 از قطبی پرسیدن اشجاری دعوت شده به تیم ملی گفت نمیدونم
معلوم نیست که بازیکنای تیم ملی را کی انتخاب کرده بود که سرمربی از بازیکنای تیم ملی خبر نداشت.
حالا ما انتظار صعود از قطبی داریم
واقعا مسخرس

Yasin Gunner
21-05-2009, 09:27
سفر ۴ ملى پوش فوتبال به چين و كره شمالى در پرده ابهام

افشين قطبى در حالى طى روزهاى گذشته و امروز از رحمان احمدى (سپاهان)، حنيف عمران زاده (پاس) ، معمارزاده (پرسپوليس) و فريدون زندى (آلكى قبرس) براى حضور در اردوى تيم ملى دعوت كرد كه صدور رواديد از سوى ۲ كشور چين و به ويژه كره شمالى در فرصت باقى مانده تا سفر تيم ملى چندان امكان پذير نيست.دعوت از اين ۴ بازيكن جديد درحالى صورت مى گيرد كه طبق مقررات فيفا و AFC فدراسيون ها موظفند در مسابقات رسمى حداقل ۴۰ روز پيش از هر مسابقه فهرست نهايى بازيكنان خود را به فدراسيون ميزبان اعلام و از وصول آن اطمينان حاصل كنند.
-------------------------------------------------------------------------------------------

رحمان احمدى به تيم ملى فوتبال دعوت شد
رحمان احمدى دروازه بان تيم فوتبال سپاهان اصفهان به اردوى تيم ملى دعوت شد.مجيد بصيرت سرپرست تيم سپاهان با تاييد اين خبر گفت:پورحيدرى به من زنگ زد و گفت همراه ۳ ملى پوش ديگر سپاهان، رحمان احمدى را هم به اردوى تيم ملى بفرستيد. ظاهرا قطبى مى خواهد او را در تمرينات ببيند.

zamiad
21-05-2009, 10:55
زندی که از اول تو لیست بوده و جز این 4تا دعوتی جدید نبوده:32:ماشالابه اطلاعات خبرگزاریامون :6qwup3:
فوتبال ما چیش از روی نظم بوده که این باشه
شانس بیاریم ویزای بقیه صادر شه
هیچ چیزی بعید نیست

Moein-Chelsea
21-05-2009, 11:03
معلوم نیست که بازیکنای تیم ملی را کی انتخاب کرده بود که سرمربی از بازیکنای تیم ملی خبر نداشت.
واقعا مسخرس
بابا اینقدر خواهشا منفی بافی نکن چرا شما اینقدر از قطبی متنفری ایشالا با دعوت بجا و خوب این بازیکنان تیم به جام جهانی میره~x(

RVN10
21-05-2009, 11:39
واقعا مسخرس
من نمیدونم شما استقلالی ها چه مشکلی با قطبی دارید
چرا؟چون صادقه؟چون با دانش ترین مربی ایرانه؟چون پرسپولیس رو قهرمان کرد؟؟؟؟چون سرنوشت بالاخره اون رو سرمربی ایران کرد؟

ssr_70
21-05-2009, 13:36
کلا با اینکه RVN10 کلی گویی کرد و در مورد استقلالیها نظر نه چندان درستی داد من با اطمینان میگم تیم با قطبی به جام جهانی میره و بازی با امارات توی ایرانم جز بهترین بازیهای این چند ساله میشه چون من خیلیهای دیگه ورزشگاه میانو فکر کنم اون قضیه 120 هزار نفر تکرار میشه

hamid.dada12
21-05-2009, 14:05
عشق است پرسولیس که آبرو استقلالی هارو کمی نگه داشت .تیمو خداییش داری؟

saeed_cris
21-05-2009, 16:03
افشين قطبي روز سه‌شنبه به خبرنگاران مي‌گفت 4 گلر را با خود به چين خواهد برد. با دعوت از رحمان احمدي و ميثاق معمارزاده مي‌توان قطعاً گفت رحيم‌زاده و خليل آزاد جوان مسافر چين نخواهند بود. قطبي مي‌گفت از بين اين 4 گلر (رحمتي، طالب‌لو، معمارزاده و احمدي) دو گلر اصلي‌اش را انتخاب مي‌كند در صورتي كه پيشتر گفته بود قطعاً رحمتي و طالب‌لو دو دروازه‌بان اصلي تيم ملي در ليست 18 نفره خواهند بود. افشين قطبي روزي در تمرين تيم ملي گفت من نمي‌خواهم 4 دروازه‌بان بزرگ در اردو داشته باشم كه اوضاع به هم بريزد. او رقابت مضر كان و لمن را در تيم ملي آلمان مثال زد اما حالا خود با دعوت از احمدي و معمارزاده و قائل شدن شانس مساوي براي 4 گلري كه به چين مي‌برد حرف‌هاي قبلي‌اش را تا حدودي نقض كرده است.

ليست اوليه افشين قطبي آنقدر پر و پيمان بود كه كمتر مي‌شد ايرادي به آن وارد كرد. تنها سؤال بزرگ اين بود كه چطور مي‌شود از اين مجموعه پر زرق و برق چهل و چند نفري يك تيم باتجربه، اميدواركننده و قدرتمند را استخراج كرد.
كم كم اما اوضاع به گونه‌اي ديگر تغيير كرد، از روز سوم يا چهارم اردو بود كه حضور يك گلر 175 سانتيمتري در اردو توجه اطرافيان تيم ملي را به خود جلب كرد. تا دو روز هيچ كس نام او را هم نمي‌دانست تا جايي كه در حين تمرين بازيكنان ديگر او را به اسم «گلر» مي‌شناختند. مهدي رحيم‌زاده گلر تيم اميد به همراه محمدصادق خليل‌آزاد آمده بودند تا تمرينات طبق خواسته آبه كنوپ مربي هلندي گلرها با 4 دروازه‌بان پيش برود. بعد از اين دعوت عجيب و غريب تصميم افشين قطبي زير ذره‌بين قرار داده شد و مورد ابهام قرار گرفت اما جواب سرمربي كه در مصاحبه‌هاي مختلف وي تكرار شد، يك چيز بود: «من فقط به اين 3 بازي فكر نمي‌كنم. ما مسابقات زيادي در پيش داريم. بايد به فكر مسابقات آينده باشيم و جوانان آينده‌دار را براي تيم ملي بسازيم و...»
آن روز از قطبي سؤال شد چرا گلري كه 45 دقيقه در ليگ بازي كرده به تيم ملي دعوت مي‌شود، در صورتي كه مزد دروازه‌بان‌هاي ليگ برتري نمي‌تواند حتي حضور در اردو باشد؟ جواب البته باز هم به سطور بالا محدود مي‌شد: «تأمين آينده تيم ملي از بازيكنان با آتيه.»
دعوت‌هاي عجيب و غريب با حضور هادي تأميني در اردو ادامه پيدا كرد. جالب اينكه مصاحبه مدافع ملوان با اين مضمون كه «يك روز قبل احمدزاده گفته بود به تيم ملي دعوت مي‌شوم» جريان را پيچيده‌تر كرد. افشين قطبي به مشورت گرفتن از مربيان ليگ برتري اشاره كرد اما چرا او از مجيد جلالي، پرويز مظلومي يا امير قلعه‌نويي مشاوره نگرفت تا جلال كاملي‌مفرد، مرتضي ابراهيمي و بيژن كوشكي را كه در اين پست جزو بهترين‌ها بودند، دعوت كند؟
دعوت از حنيف عمران‌زاده با توجه به تماشاي مسابقه راه‌آهن – پاس در نيمه نهايي جام حذفي پس از خروج پيروز قرباني از اردو قابل توجيه بود چرا كه حنيف نيز در زمره بهترين‌هاي اين پست قرار مي‌گرفت اما دوباره همه چيز به صورت مبهمي پيش رفت چرا كه ميثاق معمارزاده بدون حتي يك دقيقه حضور در مسابقات 9 ماه اخير تيم باشگاهي‌اش به اردو دعوت شد تا تصميم سرمربي تيم ملي مورد واكنش قرار گيرد. پاسخ قطبي اين بود: «من اعتقاد ويژه‌اي به ميثاق معمارزاده دارم. با احمدرضا عابدزاده و پزشك پرسپوليس هم مشورت كرده‌ام، او توانايي حضور در مسابقات را دارد.» قسمت اول جواب او با توجه به اينكه بارها تكرار كرده‌ايم «مربيگري سليقه‌اي است» مي‌تواند قابل توجيه باشد. قطبي اعتقاد ويژه‌اي به ميثاق معمارزاده دارد و بارها گفته است: «اگر او مصدوم نمي‌شد دروازه‌بان اول پرسپوليس بود و به اين تيم كمك زيادي مي‌كرد.»
شايد به همين خاطر نتوان ايراد زيادي به افشين قطبي گرفت اما چطور مي‌شود اين نكته قابل توجه (احترام به سليقه مربي) را به دوستداران تيم ملي، منتقدان و رسانه‌هاي سختگير در توجيه دعوت از دروازه‌باني كه 9 ماه دور از مسابقه بوده قبولاند؟

در فوتبال ايران هميشه ارتباطات نقش ويژه‌اي در رخ دادن اتفاقات بزرگ ايفا كرده‌اند طوري كه مي‌توان رد پاي ارتباطات – چه سالم و چه غير سالم – را در پيروزي تيم‌ها، قهرماني‌ها، سقوط‌ها، يارگيري‌ها، ياركشي‌ها، دعوت به تيم ملي، خط خوردن از تيم ملي و... پيدا كرد. در روزهايي كه شائبه‌ها پيرامون ارتباطات پررنگ‌تر شده و حساسيت‌ها نسبت به مسائلي از قبيل تباني، فساد و... بالا رفته است، منتقدان بيشتر از قبل روي ارتباطات زوم كرده‌اند. سرمربي تيم ملي كه هيچ كس به صداقت كلام و رفتارش شك ندارد نيز در مظان توصيه‌پذيري و ارتباطات – البته از نوع سالم آن – است اما شايد او بتواند در روزهاي آينده به جاي بها دادن به جوان‌ها، تأمين آينده تيم ملي و اعتقاد ويژه به يك دروازه‌بان، توجيه بهتري براي منتقدانش و آنهايي كه مسائل تيم ملي را جدي و سخت پيگيري مي‌كنند، داشته باشد. حداقل به خاطر تأمين آرامش تيم ملي كه متضمن موفقيت در 3 بازي حساس پيش رو است. ما هم اميدواريم چنين اتفاقي بيفتد.

منبع

zamiad
24-05-2009, 10:31
براستی چرا بازیکنان یکی یکی از تیم ملی قهر می کنند ؟/ قطبی فهرست خود را از پیش تعیین کرده است؟!

افشین قطبی شاید فکرش را هم نمی کرد که دعوت از 41 بازیکن به اردوی تیم ملی اینگونه چالش برانگیز شود.
جدایی چند بازیکن از تیم ملی به بهانه های گوناگون و البته مصاحبه های برخی از آنها باعث شد تا سرپرست تیم ملی هم در این زمینه موضع گیری کند.
خروج ستار زارع به بهانه مشکلات خانوادگی ، اکبرپور و غلامرضا رضایی بدلیل مصدومیت و البته مازیار زارع نیز در ابتدا بدلیل مصدومیت و سپس مصاحبه هایی پیرامون حواشی موجود در تیم ملی باعث بوجود آمدن برخی ابهامات در این زمینه شده است.
اگر بازیکنی مثل مازیار زارع مصدوم بوده و به این بهانه از تیم ملی جدا شده است چگونه در بازی برابر الشباب آن هم بعد از دو روز جدایی از تیم ملی حاضر بوده است و آنگونه شوتهای مهیبی می زند؟
این در حالیست که پورحیدری هم در ابتدا از مصدومیت این بازیکنان سخن به میان آورد اما پس از موضع گیری های مازیار زارع ضمن تقبیح جدایی برخی از بازیکنان و رفتار آنها ، از فدراسیون و کمیته تیم های ملی درخواست پیگیری و برخورد با بازیکنان جدا شده از تیم ملی را کرد. برخی از بازیکنان جدا شده از اردوی تیم ملی عقیده دارند که سرمربی رفتار یکسانی با همه ندارد و به همه به یک اندازه بها نمی دهد و دعوت از آنها فرمایشی و برای خالی نبودن عریضه است و وی فهرست نهایی خود را از پیش تعیین کرده است.

milad.ns
24-05-2009, 21:24
عليرضا نيكبخت‌واحدي در ليست تيم ملي جايي ندارد و خيلي‌ها معتقدند عدم دعوت شدن او به اختلافات سال گذشته‌اش با قطبي مربوط است. در اين شرايط هافبك پرسپوليس از رويه حاكم بر تيم ملي انتقاد كرده است. «وقتي درهاي تيم ملي به روي هر بازيكن بي‌سابقه و مصدوم و بازي نكرده‌اي باز است، من ديگر هيچ حرفي ندارم و انتظار هم ندارم كه به اين تيم دعوت شوم. تيم ملي جايي شده كه علاقه‌مندان به فوتبال هم مي‌توانند آنجا بازي كنند و در اين شرايط بازيكني مثل من ديگر برايش مهم نيست كه به تيم ملي دعوت مي‌شود يا نه.» او مي‌گويد:«ترجيح مي‌دهم ديگر درباره تيم ملي حرف نزم. سكوت كردن در اين شرايط بهتر از هر كاري است. هم اكنون فقط به پرسپوليس فكر مي‌كنم و با توجه به اينكه به عنوان تيم صدرنشين به مرحله بعدي صعود كرده‌ايم شانس‌مان براي رسيدن به جمع تيم‌هاي پاياني بسيار بالاتر رفته است.»

seedorf10
24-05-2009, 21:32
نیکبخت رو خیلی دوست دارم ولی منم بودم دعوتش نمیکردم ، استیل آماده ای نداره ، یکم غرور هم براش دست و پا گیر شده و مغرور شده و کلا بازیکن جنگنده ای نیست و برای توپ و گل نمیجنگه

24-05-2009, 21:33
شما به فکر دعوت نشدن علیرضای گل ما نباش ، همون تعصب چاووشی و مهدوی رو بکشی سنگینتری عزیزم ، اسطوره های سرخ فوتبال این مرز و بوم با هم دیگه کنار میان ، نیازی به سینه چاک کردن بعضیا نیست :wagfinger1:

h4s4n
25-05-2009, 02:15
آخه نیکبخت تو به چه امیدی اصلا اسم تیم ملی میاری . من پرسپولیسیم ولی وقعا این نیکبخت یه بازیکن زاید و فقط بلده حاشیه درست کنه از لحاظ فنی هم صفر با اون ضافه وزنه تابلوش . یه بازیکن تا چه حد میتونه مغرور باشه از علی کریمی و کریم باقری یاد بگیر مرد بودنو

alex 8
27-05-2009, 13:25
اسامي بازيکنان تيم ملي جهت شرکت در اردوي چين اعلام شد

اسامي بازيکنان تيم ملي جهت شرکت در اردوي چين اعلام شد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اسامي بازيکنان تيم ملي جهت شرکت در اردوي چين از سوي سرمربي تيم ملي با ارائه توضيحات ذيل اعلام شد:

بازيکنان تيم ملي فوتبال کشورمان در دو اردو به تمرين پرداختند و عملکرد، انگيزه و تلاش خوب و مناسبي را از خود به نمايش گذاشتند. تيم ملي کشور پهناور ايران آينده بسيار روشني را در فوتبال پيش روي خود دارد و با همدلي و همياري خانواده بزرگ فوتبال کشور مي‌تواند دو تيم ملي تشکيل دهد.
تمامي بازيکناني که به اردوي تيم ملي دعوت شدند از شرايط خوب و مطلوبي برخوردار بوده و درواقع همه آنها ملي‌پوشان کشورمان هستند و هيچ کدام از آنها از تيم ملي خط نخورده‌اند.
در دو ديدار تدارکاتي تيم ملي، کادر فني رضايت کاملي از عملکرد تيم ملي داشته‌اند و 27 نفر شامل 23 بازيکن و 4 دروازه‌بان به اردوي چين دعوت شده‌اند و لازم به ذکر است که در برنامه‌ريزي‌هاي به عمل آمده توسط کادر فني تيم ملي مقرر بود اسامي 26 نفر اعلام شود ولي عملکرد خوب بازيکنان در مقابل اندونزي موجب شد تا يک نفر ديگر به اين ليست اضافه شوند:
رحمان احمدي، ميثاق معمارزاده، سيدمهدي رحمتي، وحيد طالب‌لو، هادي عقيلي، احسان حاج‌صفي، سيدجلال حسيني، خسرو حيدري، حسين کعبي، عليرضا محمد، محمد نصرتي، فرشيد طالبي، فرزاد آشوبي، علي کريمي، حسين کاظمي، جواد کاظميان، محمدرضا خلعتبري، مهرزاد معدنچي، مهدي مهدوي‌کيا، ايمان مبعلي، پژمان نوري، مسعود شجاعي، آندرانيک تيموريان، فريدون زندي، آرش برهاني، وحيد هاشميان و محسن خليلي.
ضمنا عملکرد مناسب سه نفر از بازيکنان به گونه‌اي بود که از آنها خواسته شد تا آمادگي خود را براي حضور در اردوهاي بعدي تيم ملي حفظ نمايند تا در صورت نياز و در موارد غيرقابل پيش‌بيني چه در بازي‌هاي رسمي و چه در بازي‌هاي تدارکاتي به تيم ملي اضافه شوند که اسامي آنها به شرح ذيل مي‌باشد:
محسن بنگر، پژمان منتظري، علي سامره
هم‌چنين امکان همراهي جواد نکونام در ديدار مقابل کره شمالي به جهت دو کارته بودن وجود ندارد و در اردوهاي بعدي به تيم ملي اضافه خواهد شد.

isna.ir ([Only registered and activated users can see links])

canon
02-08-2009, 16:39
سيدمهدي رحمتي ،‌هادي عقيلي ، رحمان احمدي ، احسان حاج صفي ، سيدجلال حسيني (سپاهان ) فرزاد آشوبي(مس ) محمد نصرتي(تراكتورسازي) پژمان نوري(ملوان ) آرش برهاني ، خسرو حيدري، مجتبي جباري ، حسين كاظمي ، وحيد طالب لو(استقلال ) حسين كعبي ، فريدون زندي(استيل آذين ) ميثاق معمارزاده ،‌مجتبي زارعي ،عليرضا محمد(پرسپوليس ) محمدرضا خلعتبري ،‌فرشيد طالبي (ذوب آهن ) مهرزاد معدنچي(الاهلي ) ايمان مبعلي(النصر) جواد نكونام ،مسعود شجاعي (اوساسونا) آندرانيك تيموريان (فولام)

بازيكناني كه از مچ بند سبز استفاده كرده بودند همچنان در ليست هستند تا حرف وحديثها به پايان برسد

سايت گل - افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران، 25 بازيكن را براي ديدار دوستانه مقابل بوسني به اردوي تيم ملي ايران فراخواند. در فهرست جديد تيم ملي اتفاق چندان عجيبي نيفتاده جز اين كه سپاهان 2 دروازه‌بان در فهرست دارد.
همچنين دعوت از مجتبي جباري كه در چند ماه گذشته در هيچ مسابقه فوتبالي به ميدان نرفته عجيب است. همانطور كه مجتبي زارعي بازيكن سابق راه‌آهن كه اين فصل به پرسپوليس پيوسته در ليست قرار دارد. از بازيكناني كه به هر دليلي اردوي تيم ملي را ترك كرده بودند در اين ليست خبري نيست. ديدار دوستانه ايران و بوسني 21 مرداد برگزار مي‌شود.

منبع:goal.com

Дlfred
02-08-2009, 17:21
براي ديدار دوستانه مقابل بوسني
اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال اعلام شد
خبرگزاري فارس: كادرفني تيم ملي فوتبال اسامي بازيكنان را براي بازي با بوسني اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي براي بازي دوستانه تيم ملي مقابل بوسني بازيكنان زير را به اردو فرا خواند:
هادي عقيلي – رحمان احمدي – فرزاد آشوبي – آرش برهاني – احسان حاج صفي – سيدجلال حسيني – خسرو حيدري – مجتبي جباري – حسين كعبي – حسين كاظمي – محمدرضا خلعتبري – مهرزاد معدنچي – ميثاق معمارزاده – ايمان مبعلي – عليرضا محمد – جواد نكونام – محمد نصرتي – پژمان نوري – سيدمهدي رحمتي – مسعود شجاعي – فرشيد طالبي – وحيد طالب لو – آندرانيك تيموريان – فريدون زندي – مجتبي زارعي
ديدار دوستانه ايران و بوسني 21 مرداد برگزار مي‌شود.

OnlyMaradona
02-08-2009, 19:33
سلام به دوستان عزیز.
علی کریمی مارادونا آسیا ؟!؟!؟!؟!؟!
اگه ممکنه اسم با ارزش مارادونا رو به کسی لقب ندید لطفا...
ممنونم.

Devils Master
02-08-2009, 22:49
اینا همه خوبن ولی جای کریمی تا همیشه خالیه

ss_ss gahreman
02-08-2009, 23:31
از پرسپولیس 2 نفره:devil:

از استقلال 5 نفر:2:

OnlyMaradona
03-08-2009, 17:57
سلام دوستان عزیزم.امروز میخوام با شما دوستانی که طرفدار تیم ملی و بازیکنان ایرانی هستید.
بگم که واقعا تاسف میخورم از جوونهای که تو این عصر جدید هنوز از کسانی حمایت میکنن که حتی زحمتی نه برای فوتبال بلکه برای تیم ملی کشورمون هم نمیکشن.حتی پا به توپ شدنشون اشتباه پرتاب اوت دستی بلد نیستن. اصلا فوتبال بلد نیستن. اما شما جوونها گل و فوتبال دوست اینهارو بزرگ جلوه میدید و ازشون بت میسازید. و اسمهای بازیکنان یزرگی از جمله مارادونا. پله .رونالدو. رونالدینهو.و غیره... روی این بازیکنهای اماتور میزارید که فکر نکونم حتی به اندازه یه نقطه نبوغ این بازیکنان بزرگ رو نداشته باشن.د.ستان عزیزم داداشای گلم یه کم فکر کنید و ببینید وقعا این بازیکنان ایرانی لیاقت این القاب رو دارن.
میخوام یه خاطره کوتاه بگم.
یه روز که همینجوری برای تفریح رفته بودم سر تمرین یکی از این تیمهای مثلا پر طرفدار.
پسر عموم که رفت از یکی از همین بازیکنا که سنگشو به سینه میزنید امضا بگیره حواسش نبود همین که بهش نزدیک شدیم منو پسر عموم شنیدیم که داشت به تماشاچی های که برای تمرین اومدن میگفت: البته میبخشید انجوری میگم (هاهاهاها با خنده اوسکولهارو نیگاه نشستن اینجا هاهاهاهاهاه).
خودتون قضاوت کنید.
موفق باشید

Aliano
03-08-2009, 18:45
هیچ تحولی در لیست جدید نیست متاسفانه:271:همون بازیکنای قدیمی.اگه هدفمون جام ملتها باشه بازم به هیچ جا نمی رسیم:53:جام جهانی بعد هم میشه مثل همین جام جهانی:2mo5pow:.قطبی فقط به فکر اینه که جام ملتها نتیجه بگیره که قراردادشو تمدید کنن.از همین الان باید روی بازیکنایی سرمایه گذاری بشه که تو جام جهانی بعد به دردمون بخورن.یادتون نیست کره جنوبی جام ملتهای قبل رو فدای جام جهانی کرد؟وبا یه مشت بازیکن جوون اومد تو بازیها حالا هم با همونا رفتن جام جهانی.همشون هم ستاره شدن:girl_sigh:

alireza77777m
03-08-2009, 19:16
اصلاً مهم نيست كه از استقلال بيشتر از پرسپوليس دعوت شده.مهم اينكه افشين واقعاً داره بازي ها رو نگاه مي كنه.من خودم بعد طالب لو و رحمتي ، معمار زاده رو قبول دارم.در ضمن زارعي هم با گلهاي قشنگش به نظر مياد خوب بازي كنه.در ضمن فكر كنم بازي با بوسني رو 2 هيچ مي بريم.

RVN10
13-08-2009, 16:30
كار عجيب قطبي:ليست تيم ملي براي مسابقه بحرين اعلام شد

افشين قطبي در اقدامي عجيب اسامي بازيكنان تيم ملي را بسيار زودتر از زمان معمول اعلام كرد. اين همه عجله به چه دليل؟

سايت گل –تيم ملي از تمام روزهاي فيفا استفاده خواهد كرد. امروز ، بلافاصله بعد از بازي مقابل بوسني ، افشين قطبي اسامی بازیکنان تیم ملی بزرگسالان را جهت دیدار دوستانه مقابل تیم ملی بحرین به شرح ذیل اعلام كرد. اين مسابقه در تاريخ9 شهريور برگزار خواهد شد و عجله قطبي براي انتخاب منتخبين كمي عجيب است:

هادی عقیلی (سپاهان ) رحمان احمدی (سپاهان ) فرزاد آشوبی (مس) آرش برهانی (استقلال ) احسان حاج صفی (سپاهان ) خسرو حیدری (استقلال ) سیدجلال حسینی (سپاهان ) مجتبی جباری (استقلال ) حسین کعبی (استيل آذين ) حسین کاظمی (استقلال ) هادی نوروزی (پرسپوليس ) محمدرضا خلعتبری (ذوب آهن ) میثاق معمارزاده (پرسپوليس ) علیرضا محمد (پرسپوليس ) محمد نصرتی (تراكتورسازي) پژمان نوری (پرسپوليس ) سیدمهدی رحمتی (سپاهان ) وحيد طالب لو (استقلال ) فریدون زندی (استيل آذين ) مجتبی زارع (پرسپوليس ) حسن اشجاری(ذوب آهن )

ضمنا جواد نکونام ،مسعود شجاعی ، آندرانیک تیموریان ، مهرزاد معدنچی و ایمان مبعلی در کشور بحرین به تیم ملی ملحق خواهند شد. بازيکنان حاضر در ليگ برتر ايران بايد روز شنبه مورخ (هفتم شهريورماه) ساعت يك بامداد در آکادمي ملي فوتبال خود را به کادر فني معرفي نمايند.
بگم که واقعا تاسف میخورم از جوونهای که تو این عصر جدید هنوز از کسانی حمایت میکنن که حتی زحمتی نه برای فوتبال بلکه برای تیم ملی کشورمون هم نمیکشن.حتی پا به توپ شدنشون اشتباه پرتاب اوت دستی بلد نیستن. اصلا فوتبال بلد نیستن. اما شما جوونها گل و فوتبال دوست اینهارو بزرگ جلوه میدید و ازشون بت میسازید. و اسمهای بازیکنان یزرگی از جمله مارادونا. پله .رونالدو. رونالدینهو.و غیره... روی این بازیکنهای اماتور میزارید که فکر نکونم حتی به اندازه یه نقطه نبوغ این بازیکنان بزرگ رو نداشته باشن.د.ستان عزیزم داداشای گلم یه کم فکر کنید و ببینید وقعا این بازیکنان ایرانی لیاقت این القاب رو دارن.
میخوام یه خاطره کوتاه بگم.
یه روز که همینجوری برای تفریح رفته بودم سر تمرین یکی از این تیمهای مثلا پر طرفدار.
پسر عموم که رفت از یکی از همین بازیکنا که سنگشو به سینه میزنید امضا بگیره حواسش نبود همین که بهش نزدیک شدیم منو پسر عموم شنیدیم که داشت به تماشاچی های که برای تمرین اومدن میگفت: البته میبخشید انجوری میگم (هاهاهاها با خنده اوسکولهارو نیگاه نشستن اینجا هاهاهاهاهاه).
خودتون قضاوت کنید.
موفق باشید

من که منظوره شما رو نفهمیدم!!!
اگه منظرتون کریمیه که تاحالا واسه فوتبال این مملکت خیلی زحمت کشیده و اینو همه میدونن و لقب دادن به بازیکنا فکر نکنم چیزی از مارادونا یا پله کم بکنه!!
درباره شخصیت صحبت کردید
همه مارادونا رو بزرگترین بازیکن تاریخ میدونند و از جمله خوده من ولی این رو هم همه میدونن که مارادونا از لحاظ شخصیتی مشکل داشته و اینو میشه از سابقش فهمید
و ...
نمیخوام از شخصیت بازیکن هایه خودمون دفاع کنم ولی به نظرم سنگه اوناروهم نباید به سینه بزنیم چون اونا هم همچین اش دهن سوزی نیستن!!
موفق باشی:72::72:

Ghermezeteh
30-09-2009, 08:02
ملي‌پوشان فوتبال ساحلي معرفي شدند

بازيكنان تيم ملي فوتبال ساحلي براي شركت در اردوي امارات انتخاب شدند.
تيم ملي فوتبال ساحلي براي كسب آمادگي در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا كه آبان در امارات برگزار مي شود، اردوي تداركاتي را از 10 مهرماه به مدت 12 روز در امارات برگزار مي‌كند.
به همين منظور نفرات زير براي اعزام به اين اردو انتخاب شدند:

مهدي بحر العلوم، عبدالخالق بغلاني، محمد ايرجي، علي نادري، حسين عبداللهي، مهران مرشدي‌زاده، مهران شياسي، فاروق درا، حميد رضا زارعي، محمد احمدزاده، فريد بلوك‌باشي، مهدي داوودي، مهدي آذري، مسلم مسيگر، محمد علي‌صادقي، محمود ايوبي، شهريار مژده و محمد روفي

Ghermezeteh
27-10-2009, 21:25
اعلام نفرات تيم ملي فوتبال ساحلي براي حضور در مسابقات قهرماني 2009 آسيا

[Only registered and activated users can see links] 710474156_244564712.jpg&size=article_medium

اسامي 12 بازيكن تيم ملي فوتبال ساحلي ايران براي حضور در مسابقات قهرماني 2009 آسيا كه از16 آبان با حضور 8 تيم برتر آسيا در امارات برگزار مي‌شود، اعلام شد.

مهدي بحرالعلوم، فاروق درا، حسن عبدالهي، حميدرضا زارعي، علي نادري، مهران مرشدي زاده، مهدي داوودي، فريد بلوك بلاشي، محمود ايوبي، مسلم مسيگر، محمد احمدزاده و عبدالخالق بغلاني در فهرست كميته فوتبال ساحلي براي حضور در آخرين اردوي تيم ملي اعلام شده است.
سومين و آخرين اردوي اين تيم از شنبه نهم آبان تا پنج شنبه 14 آبان در زمين نفت واقع در تهرانسر برگزار مي شود.
تيم ملي فوتبال ساحلي بعد از ظهر پنج شنبه 14 آبان ماه براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا كه ملاك انتخابي جام جهاني 2009 امارات نيز به شمار می آید، عازم اين كشور مي‌شود.
رقابت‌هاي آسيايي و انتخابي جام جهاني فوتبال ساحلي از شنبه 16 آبان با حضور 8 تيم در امارات برگزار مي‌شود.
در پايان مسابقات قهرماني آسيا، قهرمان و نايب قهرمان، راهي جام جهاني خواهند شد.
جام جهاني فوتبال ساحلي از تاريخ 25 آبان تا دوم آذرماه با حضور 18 تيم برتر جهان در امارات برگزار مي‌شود.

hamedss
04-11-2009, 18:53
قطبى ۳۰ بازيكن را به تيم ملى دعوت كرد

استقلال ۶ سهميه دارد، پرسپوليس ۲ سهميه

سپاهان: سيد مهدى رحمتى، هادى عقيلى، احسان حاج صفى و سيد جلال حسينى

استقلال تهران: وحيد طالب لو، امير حسين صادقى، هاشم بيك زاده، خسرو حيدرى، فرهاد مجيدى و آرش برهانى

ذوب آهن: فرشيد طالب لو و محمدرضا خلعتبرى

استيل آذين: حسين كعبى

پرسپوليس: ميثاق معمارزاده و مجتبى زارعى

استقلال اهواز: ميلاد ميداودى

ملوان: پژمان نورى

صبا: محمد نورى و امير حسين فشنگچى

تراكتور سازى: محمد نصرتى و امير محبى

سايپا: كريم انصارى فرد

پاس: سوشا مكانى و مجيد غلام نژاد

لژيونر ها: جواد نكونام(اوساسونا)، مسعود شجاعى(اوساسونا)، ايمان مبعلى(النصر)، جواد كاظميان(عجمان)، آندرانيك تيموريان(فولهام) و مهرزاد معدنچى(الاهلى)

استقلال صاحب بيشترين سهميه

استقلال تهران در ليست جديد تيم ملى صاحب بيشترين تعداد است. از باشگاه استقلال، ۶ بازيكن به تيم ملى دعوت شده اند كه اين موضوع بيانگر كيفيت بالاى بازيكنان استقلال است.
پرسپوليس ۲ سهميه
بازيهاى ضعيف پرسپوليس در ليگ اخير كه از زمان انصارى فرد آغاز شد و به تبع آن ادامه پيدا كرده، باعث شد تا پرسپوليس در ليست تيم ملى سهميه كمى داشته باشد. پرسپوليس در ليست تيم ملى ۲ سهميه دارد كه به نظر مى رسد يك سهميه آن - مجتبى زارعى- نيز در حد تيم ملى نيست اما عدم حضور شيث كه به اختلاف سابق او با قطبى برمى گردد، واقعاً تعجب برانگيز است در ضمن عليرضا محمد نيز به دليل مصدوميت در ۶ بازى حضور نداشت و به همين خاطر دعوت نشد.
بنگر بازى كرد اما عقيلى دعوت شد
نكته قابل توجه درباره مدعوين تيم سپاهان، دعوت هادى عقيلى مصدوم به تيم ملى است. در حالى كه هادى عقيلى غيبت طولانى مدتى به دليل مصدوميت داشت، محسن بنگر براى سپاهان عالى بازى كرد و يك سر و گردن بالاتر از سيد جلال حسينى بود اما در عين ناباورى بنگر دعوت نشد تا سيدجلال حسينى و عقيلى به تيم ملى دعوت شدند.
اشجارى كجاست؟
در حالى كه حسن اشجارى بهترين مدافع چپ فوتبال ماست اما نامى از او در بين دعوت شدگان به تيم ملى حضور ندارد. اشجارى دعوت نشده تا بيك زاده از استقلال جانشين او باشد. در ذوب آهن سيدمحمد حسينى و اسماعيل فرهادى نيز لياقت حضور در ليست ۳۰ نفره را داشتند.
بهترين انتخاب ها از صبا
محمد نورى و اميرحسين فشنگچى جزو بهترين انتخابهاى قطبى بودند كه از صبا به تيم ملى راه يافتند. نورى كه سابقه حضور و گلزنى در تيم ملى را در عين جوانى دارد، در روزگارى كه جبارى و نويدكيا مصدوم هستند مى تواند عصاى دست قطبى در ميانه ميدان باشد. فشنگچى نيز يك هافبك چپ تكنيكى و دونده است كه مى تواند چپ تيم ملى را براى يك دهه بيمه كند. در حال حاضر به نظر مى رسد كه فشنگچى بهتر از حاج صفى است و مى تواند جاى او را در تيم ملى بگيرد.
محبى و انصارى فرد حقشان بود
افشين قطبى از ۲ مهاجم تراكتورسازى و سايپا يعنى امير محبى و كريم انصارى فرد دعوت كرده تا در اردوى تيم ملى حاضر باشند كه اين اتفاق حق مسلم اين ۲ نفر بوده است. محبى و انصارى فرد مهاجمان توانمندى هستند كه مى توانند در اين فوتبال بى مهاجم به ما كمك كنند.
۷ تيم سهميه ندارند
در ليست جديد ۷ تيم سهميه ندارند. اين تيم ها عبارتند از پيكان، مقاومت سپاسى، مس، شاهين بوشهر، راه آهن، پاس و ابومسلم
آشنا بايد دعوت مى شد
حسين آشنا در حالى به تيم ملى دعوت نشده كه يكى از آماده ترين دروازه بانهاى ليگ بوده است. آشنا در ۱۴ بازى فولاد كه حاضر بوده ۱۴ گل خورده و خيلى بيشتر از اين موقعيت گل صد در صد را از حريفان گرفته و يكى از نقاط قوت فولاد بوده است اما انگار افشين قطبى و دستيارانش به هيچ وجه بازيهاى فولاد را نديده اند. غير از آشنا، شيرزاد مدافع چپ كلاسيك اين تيم هم لياقت حضور در ليست ۳۰ نفره را داشته اما قطبى به فولاد روى خوش نشان نداده است.
غلامرضا رضايى هم دعوت مى شود
غلامرضا رضايى يكى از پديده هاى فوتبال ما كه در يكى، دو سال اخير فوق العاده بوده، از آنجا كه با باشگاه الامارات مشكل پيدا كرده، پس از انتخاب تيم خود در ايران به تيم ملى دعوت مى شود. اين موضوع را ديروز از يكى از نزديكان قطبى شنيديم.

ArtesheSorkh
02-02-2010, 16:56
نفرات دعوت شده به اردو از سوي علي دوستي به شرح زير است:

ايمان صادقي،صادق باراني،يعقوب كريمي،هادي محمدي،عليرضا بيرآوند،محمدرضا خانزاد،مرتضي پور علي گنجي،مهران قاسمي،عليرضا جهانبخش،آبتين محمدي،هادي ريش اصفهاني،سعيد لطفي،مسعود قاسمي،ايمان شيرازي،علي گودرزي،پژمان قرمزي،مهدي بگري،پيام صادقيان،ميلاد غريبي،محمد فلاوندي،بهرام دباغ،محمد لطفي ملكي،مهرگان گلبرگ،سعيد مرتضوي،ايمان طهمورثي ،احسان يعقوبي،سعيد الياسي،سيد حسين حسيني،وفا هخامنش و كاوه مختاري.
اين اردو تا 21 بهمن ادامه خواهد داشت

SpEeD
25-02-2010, 19:55
علي كريمي بار ديگر به تيم ملي دعوت شد

اسامي بازيکنان تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار با تايلند در چارچوب مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا اعلام شد.
افشين قطبي، سرمربي تيم ملي فوتبال، اسامي 25 بازيکن تيم ملي را براي ديدار با تايلند اعلام کرد.

اسامي بازيکنان دعوت شده به شرح زير است:
سيد مهدي رحمتي، ابراهيم ميرزاپور، سوشا مکاني، هادي عقيلي، محمد نصرتي، فرزاد آشوبي، احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني، حنيف عمران زاده، خسرو حيدري، علي کريمي، مهرزاد معدنچي، فرشيد طالبي، ميلاد زنيدپور، ايمان مبعلي، عليرضا محمد، جواد نکونام، پژمان نوري، مسعود شجاعي، آندرانيک تيموريان، امير حسين فشنگچي، محمدرضا خلعتبري، غلامرضا رضايي، ميلاد ميداودي و کريم انصاري فرد

بازيکنان فوق بايد روز شنبه 8/12/88 قبل از ساعت 12 ظهر در کمپ تيم‌هاي ملي خود را به کادر فني معرفي کنند.
از نکات جالب توجه حضور علي کريمي بازيکن استيل آذين در فهرست نفرات دعوت شده است. کريمي پيش از اين و بعد از پايان مرحله مقدماتي رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2010 و عدم صعود ايران به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، از حضور در ميادين ملي فوتبال خداحافظي کرده بود.
ديدار تيم‌هاي ملي ايران و تايلند در چارچوب هفته آخر مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا چهارشنبه 12 اسفندماه ساعت 19:30 به وقت تهران در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

پ .ن: افشین قطبی بعد از خداحافظی جادوگر چند بار دعوتش کرد ،اما این دفعه رسانه ای شده ، ولی فکر نکنم جادوگر به تیم ملی برگرده (نکته جالب اینه که نه مهدوی کیا دعوت شده، نه هاشمیان)

AMIR J.Z.4
22-03-2010, 14:03
خداییش بدرد تیم ملی میخوره . هم تجربش هم تکنیکش هم ذکاوتش ... کلا وجودش تو تیم بار فنی و روحی روانی تیم رو بالا میبره به نظرم.

ArtesheSorkh
25-05-2010, 17:18
- از سوی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اسامی 35 بازیکن به عنوان فهرست مقدماتی تیم ملی جهت اعزام به اردوی تدارکاتی اتریش اعلام شد. نکته قابل توجه در این لیست دعوت از چهرهای جدید در پست های مختلف به تیم ملی است.

اسامی بازیکنان تیم ملی به ترتیب پست به شرح زیر از سوی سرمربی تیم ملی اعلام شد:

1- مهدی رحمتی -سپاهان

2- علیرضا حقیقی - پرسپولیس

3- شهاب گردان - ذوب آهن

4- ابراهیم میرزاپور - سایپا

5- هادی عقیلی - سپاهان

6- حسن اشجاری - ذوب آهن

7- محسن بنگر - سپاهان

8- احسان حاج صفی - سپاهان

9- سیدجلال حسینی - سپاهان

10- محمد حسینی - ذوب آهن

11- علیرضا محمد - پرسپولیس

12- محمد نصرتی - النصر

13- حنیف عمران زاده - استقلال

14- فرشید طالبی - ذوب آهن

15- فرزاد آشوبی - مس کرمان

16- قاسم حدادی فر - ذوب آهن

17- خسرو حیدری - استقلال

18- علی کریمی - استیل آذین

19- مهدی کیانی - تراکتورسازی تبریز

20- ایمان مبعلی - الشباب

21- محمد نوری - صبای قم

22- پژمان نوری - ملوان بندرانزلی

23- مهرداد پولادی - تراکتورسازی تبریز

24- آندرانیک تیموریان - فولام

25- کریم انصاری فرد - سایپا

26- حمیدرضا علی عسگر - پرسپولیس

27- امیرحسین فشنگچی - صبای قم

28- محمدرضا خلعتبری - ذوب آهن

29- مهرزاد معدنچی - الاهلی

30- فرهاد مجیدی - استقلال

31- میلاد میداودی - استقلال اهواز

32- هادی نوروزی - پرسپولیس

33- مهرداد اولادی - ملوان

34- غلامرضا رضایی - فولاد خوزستان

35- میلاد زنیدپور - راه آهن

Ghermezeteh
01-07-2010, 10:32
اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال ساحلي اعلام شد

اسامي بازيكنان به شرح زير است:

علي نادري، مسلم مسيگر ، محمد احمد زاده، فريد بلوك باشي، مهدي بحرالعلوم، محمد ايوبي ، مصطفي كياني ، مهدي قرباني ، شهريار مژده ، مهدي حسني، علي اصغري ، مهدي آذري ، مهدي داودي ، محمد حسين رهاوي، محمدعلي مختاري، عباس نيازمندي، محمد حاجي پور، اياذ بغلاني ، مهرداد هباشي، صادق صادقي ، سالار عباسي، محسن نصراله زاده، آيت حيدر علي زاده، محسن ملكي، سهيل ملازده ، علي حامدي، مهران مرشدي زاده، محمد خوش اقبال و محمد علي صادقي

اين اردو از تاريخ 12 الي 15 خرداد در كمپ تيم هاي ملي و زير نظر مربيان مرتضي دهرويه و محمد مرفاوي برگزار خواهد شد.
دعوت شدگان بايد ساعت 14 روز چهارشنبه مورخ 12 خرداد در محل كمپ تيم هاي ملي خود را به مربيان مربوطه معرفي كنند.

Ghermezeteh
22-07-2010, 13:03
25 بازيکن به اردوي تيم فوتبال زير 16 سال دعوت شدند

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، فهرست بازيکنان دعوت شده به اردوي تدارکاتي تيم فوتبال زير 16 سال ايران به اين شرح است:

حميد محمدي، سياووش حق نظري، مرتضي اخباري، مسعود خانعلي زاده و وحيد نجفي از تهران

محمدرضا قدرتي پور، ميثم لباف، مهدي مهدي پور، مجتبي بلبکه و بهمن جهان تيغ ازاصفهان

علي فتحيان، آرمين ناصري نژاد، محمد دانشگر و محمد علي فرامرزي از فارس

فريدون زبيداني، عظيم مقدم، محمد حسين کنعاني زادگان، سجاد کرمان خوزستان

علي عليپور و مازيار حسين نشتائي از مازندران

معين امير محمودي از کرمان

سردار آزمون از گلستان

ساسان رجب زاده از مشهد

سيد جلال عبدي و داوود بهادري از قم

نفراتي هستند كه تمرينات خود را از 31 تير تا 2 مرداد در كمپ تيم هاي ملي زير نظر اكبر محمدي پيگيري مي كنند.

اردوي تدارکاتي تيم فوتبال زير 16 سال ايران سي و يکم تيرماه درمحل کمپ تيم هاي ملي آغاز و 3 روز به طول مي انجامد.

درادامه و پس از گذراندن اين اردو، بازيکنان تيم ايران براي برپايي اردوي تدارکاتي و برگزاري چند ديدار دوستانه به آْلمان سفر خواهند کرد.

تيم فوتبال زير 16 سال کشورمان خود را براي شرکت در رقابت هاي 4 جانبه اردن آماده مي کند،‌ دراين رقابت ها تيم هاي ايران، تونس، عراق و اردن شرکت دارند.

ArtesheSorkh
03-08-2010, 02:48
تیم ملی امید در حالی هجدهمین اردوی تدارکاتی خود را آغاز می کند که همچون گذشته، دو بازیکن از تیم فوتبال پرسپولیس در لیست مدعوین اردوی تدارکاتی قرار دارند.
غلامحسین پیروانی سرمربی تیم ملی امید اسامی 22 بازیکن دعوت شده به هجدهمین اردوی تدارکاتی تیم ملی را به شرح زیر اعلام کرد:
حمیدرضا علی عسگر و سامان آقا زمانی از پرسپولیس، محمد رشید مظاهری، امیر شرفی از استقلال اهواز، رضا طلبه، علی مرزبان، شهریار شیروند و احسان حاج صفی از سپاهان اصفهان، مهدی دغاغله، محسن مسلمان و حسین ابراهیمی از ملوان بندر انزلی، کمال کامیابی نیا و صالح خلیل آزاد از راه آهن، کریم انصاری فرد و علی زینالی از سایپا، شجاع خلیل آزاد ... رسول کر و میلاد شیخ فخر الدینی از مس کرمان، ایمان موسوی از مقاومت سیپاسی، میلاد نصرتی از داماش دورود، آرش افشین و بختیار رحمانی از فولاد خوزستان نفراتی هستند که از تاریخ 16 تا 19 مرداد ماه در کمپ تیم های ملی تمرینات خود را زیر نظر سرمربی و کادر فنی تیم پیگیری می کنند.

Ghermezeteh
03-08-2010, 23:00
24 بازيکن به تيم ملي فوتبال دعوت شدند

افشين قطبي-سرمربي تيم ملي فوتبال اسامي بازيکنان دعوت شده به اردوي تيم ملي را اعلام کرد.

مهدي رحمتي ،هادي عقيلي،احسان حاج صفي ،سيد جلال حسيني،خسرو حيدري، از سپاهان

عليرضا حقيقي ،حميدرضا علي عسکر ، ،محمد نوري، هادي نوروزي،غلامرضا رضايي از پيروزي

فرزاد آشوبي،ميلاد ميداوودي،ايمان مبعلي،حنيف عمران زاده از استقلال

قاسم حدادي فر ،سيد محمدي حسيني،محمدرضا خلعتبري از ذوب آهن

پژمان نوري و مهرداد اولادي از ملوان بندر انزلي

حسن اشجاري و ميلاد زنيد پور از استيل آذين

ابراهيم ميرزاپور از پيکان قزوين

محمد نصرتي از تراکتورسازي تبريز

کريم انصاري فر از سايپا

نفراتي هستند که تمرينات خود را زير نظر کادر فني پيگيري مي کنند.

بازيکنان 17 مرداد ماه در کمپ تيم هاي ملي حضور داشته و روز هجدهم مرداد ماه در ساعت 10:30 و 17 تمرينات خود را در کمپ تيم هاي ملي پيگيري کرده، سپس 19 مرداد ماه تهران را به مقصد ارمنستان ترک کرده و بعدازظهر همين روز در استاديوم ارمنستان، تمرينات ريکاوري خود را انجام مي دهند.

تيم ملي بيستم مرداد ماه يک ديدار تدارکاتي با تيم ملي ارمنستان برگزار کرده و روز بيست و يکم ارمنستان را به مقصد ايران ترک مي کند.

Ghermezeteh
24-08-2010, 22:19
25 بازیکن به اردوی تیم میل دعوت شدند
اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران برای اعزام به چین و کره جنوبی

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اسامی بازیکنان تیم ملی را برای اعزام به اردوی چین و کره جنوبی اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، ازسوی افشین قطبی ، ۲۵ بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند تا از میان آنان ۲۳ نفر به چین و کره جنوبی به منظور برگزاری دو دیدار دوستانه و تدارکاتی به چین و کره جنوبی اعزام شوند.
خسرو والی زاده ، مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران اسامی بازیکنان دعوت شده را به این شرح اعلام کرد:

دروازه بانان:سید مهدی رحمتی، ابراهیم میرزاپور، علیرضا حقیقی

مدافعان:خسرو حیدری، هاشم بیگ زاده، هادی عقیلی، محمد نصرتی، سیدجلال حسینی، حنیف عمران زاده، احسان حاج صفی، حسن اشجاری

هافبک ها:آندرانیک تیموریان، جواد نکونام، مسعود شجاعی، پژمان نوری، فرزاد آشوبی، ایمان مبعلی، محمد نوری، میلاد زنیدپور

مهاجمان: محمدرضا خلعتبری، غلامرضا رضایی ، هادی نوروزی، کریم انصاریفرد، محمد غلامی، مهرداد اولادی.

خسرو والی زاده همچنین درباره دلیل دعوت از ۲۵ بازیکن گفت: « درمیان اسامی اعلام شده پنج بازیکن سرباز شامل اولادی، حاج صفی، حقیقی، زنیدپور و انصاریفرد وجود دارند که کادر فنی درانتظار صدور مجوز خروج از کشور آنها است. ضمنا تا قبل از اعزام به چین، کلیه بازیکنان بجز تیموریان دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر را درپیش دارند ضمن آنکه نکونام و شجاعی نیز یکشنبه در اسپانیا بازی دارند و احتمال آسیب دیدگی وجود دارد. به همین دلایل ۲۵ بازیکن دعوت شده اند که از میان آنان ۲۳ نفر اعزام خواهند شد.البته نکونام و شجاعی در چین به اردوی تیم ملی خواهند پیوست.»
وی در پایان متذکر شد:« بازیکنان دعوت شده باید حداکثر تا ساعت ۱۲ روز یکشنبه هفتم شهریور ماه خود را در هتل آکادمی به مربیان معرفی کنند. بازیکنان ساعت ۱۸/۳۰ همان روز و دو نوبت در ساعت های ۹/۳۰ و ۱۵ روز دوشنبه در آکادمی تمرین خواهند داشت و ساعت ۲۱ دوشنبه عازم چین خواهند شد.»

iranfm
24-08-2010, 22:25
بابا این قطبی کودن یا نمیخواد بفهمه یا خودشو زده به نفهمی !!!
باز هم میرزاپور :viannen_38:
هاشم بیک زاده :297:
باز هم نوروزی :109b:
آقای قطبی پس کی میخوای شهاب گردان سید محمد حسینی و میلاد میداوودی رو دعوت کنی :2mo5pow:

KiAn MuNiCh
25-08-2010, 20:59
خب با اجازه يه اشكالايي از ليست بگيرم.
تو دروازه كه به نظرم بي تعصب محمدي خيلي بهتر از حقيقي و ميرزاپوره.حالا ميگيم كه حقيقي رو دعوت كرده چون كه جوونه و با انگيزه و تو چند بازي اخيرم خوب بوده.ولي ميرزاپور...فكر كنم جناب قطبي باي استقلال-پيكان رو با شاهكار ميرزاپور رو نديدن.
درمورد دفاع نظرم مثبته و تا حدودي راضيم كرده.
اما هافبك:نميدونم آندو تيموريان كه معلوم نيست كجاست و اصلا آمادگي نداره رو چرا دعوت كرده!يا حتي فرزاد آشوبي كه خود ما استقلاليها ازش خيلي اضي نيستيم.به نظرم اگه ميخواست مجيديد رو هافبك بذاره حقش بود كه دعوت شه.
درمورد حمله هم همه خوبن جز اين هادي نوروزي كه به عقيده من اگه رضا نوروزي رو ميذاشت و ميداوودي خيلي بهتر ميشد.
دركل جاي محمدي و مجيدي و ميداوودي و رضا نوروزي تو اين ليست خاليه.

Ghermezeteh
29-08-2010, 12:30
تیم ملی امید/

جهت شرکت در دیدار دوستانه با تیم ملی امید لهستان؛ 26 بازیکن به اردوی تیم ملی امید دعوت شدند

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

کادر فنی تیم ملی امید اسامی 26 بازیکن دعوت شده به اردوی تیم ملی امید را اعلام کرد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون:
محمد صالح خلیل آزاد، محمد مظاهری، مهدی دغاغله، امید شرفی، بختیار رحمانی، کمال کامیابی نیا، میلاد نصرتی، رضا طلبه، علی مرزبان، شهریار شیروند، سیامک کوروشی، حسین ابراهیمی، آرش افشین، محسن مسلمان، رسول کر، شجاع خلیل آزاد، علی زینالی، میلاد شیخ فخر الدینی، ایمان موسوی، محمد باقر صادقی، سجاد مشکل پور، وحید علی آبادی، حمیدرضا علی عسگری، سینا عشوری، امید ابوالحسنی و مسعود ابراهیم زاده

نفراتی هستند که از ساعت 12:00 روز هشتم شهریور ماه باید خود را به کادر فنی معرفی کرده و تا 15 شهریور ماه تمرینات خود را زیر نظر غلامحسین پیروانی پیگیری می کنند.
گفتنی است، ملی پوشان پس از برگزاری اردو در تهران ، به منظور برگزاری یک دیدار دوستانه، به کشورلهستان سفر می کنند.

************************************************** ************************************************** **********************
تیم ملی بزرگسالان بانوان/

برگزاری اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتسال بانوان / دعوت 9 ملی پوش استان هرمزگان

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

پنجمین مرحله از اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتسال بانوان در رده سنی بزرگسالان درکمپ تیم های ملی برگزار می شود.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون، پنجمین مرحله از اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتسال بزرگسالان درحالی با حضور:

آرزو صدقیانی، فرشته کریمی، بهناز خیاط، نغمه مرادی، سپیده زرین، فرزاده توسلی، نسیمه سادات غلامی، لیلا اقبالی، نیلوفر اردلان از هرمزگان

حمیده حمیدی، سهیلا ملمولی، زهره میثمی، اعظم آخوندی از خوزستان
اطمه اعتدای از قزوین
پریا نوروزی از تهران
ژاله قطبی و نسترن مقیمی از مازندران
سیده طاهره بنی هاشمی از کهکیلویه و بویر احمد
معصومه باوند پور از ایلام

برگزار می شود که ملی پوشان از امروز تمرینات خود را تا دوازدهم شهریور ماه در کمپ تیم های ملی زیر نظر کادر فنی پیگیری می کنند.

ArshamMessi10
06-09-2010, 21:25
اعلام اسامي بازيکنان تيم ملي نوجوانان اعزامي به کره جنوبي

تيم ملي نوجوانان کشورمان جهت برگزاري اردوي تدراکاتي و انجام دو ديدار دوستانه با تيم ملي نوجوانان کره جنوبي سه شنبه شب مورخ 16/6/89 ساعت 22 تهران را از راه دبي به مقصد سئول ترک خواهد کرد.

اسامی بازیکنان اعزامی به شرح زیر است:
سردار آزمون – مسعود خانعلی زاده – سیاوش حق نظری – محمدحسین کنعانی – مهدی مهدی پور – سیدجلال عبدی – علی علیپور – ساسان رجب زاده – بهمن جهان تیغ – ویحد نجفی – فریدون زبیدانی – میثم لباف – آرمین ناصری نژاد – مازیار حسین نشتایی – داود بهادری – عظیم مقدم – امیرحسین کریمی – علیرضا اکبری – محمد یزدانی – فرهاد محمدی – امیرعباس آیینه چی

Ghermezeteh
17-09-2010, 07:37
23 بازیکن به اردوی تیم ملی برای غرب آسیا دعوت شدند

از سوی افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران 23 بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند که از میان آنان 20 نفر جهت شرکت در مسابقات قهرمانی غرب آسیا به اردن اعزام خواهند شد.

سید مهدی رحمتی، خسرو حیدری، هادی عقیلی، هاشم بیک زاده، سید جلال حسینی، احسان حاج صفی از سپاهان اصفهان

علیرضا حقیقی، محمد نوری، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی از پرسپولیس تهران

حنیف عمران زاده، فرزاد آشوبی، میلاد میداودی، ایمان مبعلی، فرهاد مجیدی از استقلال تهران

ابراهیم میرزاپور از پیکان قزوین

محمد نصرتی از تراکتور سازی تبریز

پژمان نوری و مهرداد اولادی از ملوان بندر انزلی

میلاد زنیدپور و محمدغلامی از استیل آذین تهران

کریم انصاری فرد از سایپا کرج

آندرانیک تیموریان

بازیکنانی هستند که به اردوی تیم ملی دعوت شده اند.

همچنین از تیم فوتبال ذوب آهن به دلیل در پیش بودن دیدار برگشت این تیم با پوهانگ استیلرز کره جنوبی بازیکنی به این اردو دعوت نشده است.

گفتنی است کادر فنی تیم ملی پیش از این اسامی 30 بازیکن را به کنفدراسیون فوتبال غرب آسیا اعلام کرده بود و بر اساس مقررات این کنفدراسیون هر تیم باید با 20 نفر(3 دروازه بان و 17 بازیکن) به اردن سفر کند. بر همین اساس 23 بازیکن از جمع آن 30 نفر به اردو دعوت شدند. البته از آنجا که امکان ادامه آسیب دیدگی محمد غلامی وجود دارد و چند بازیکن سرباز نیز با مشکل خروج از کشور مواجه هستند و از سوی دیگر هفته نهم رقابتهای لیگ برتر هم روزهای جمعه و شنبه برگزار می شود، در صورت ضرورت امکان جابجایی بازیکنان در فهرست نهایی 20 نفره اعزامی به اردن وجود دارد.

بازیکنان دعوت شده باید حداکثر تا ساعت 12 روز دوشنبه 29 شهریورماه خود را در محل هتل آکادمی فوتبال به کادر فنی معرفی کنند. تیم ملی روز دوشنبه تا چهارشنبه 4 جلسه تمرین در محل کمپ تیمهای ملی خواهد داشت و عصر روز چهارشنبه عازم اردن خواهد شد. روز پنج شنبه نیز یک جلسه تمرین در امان برگزار می شود تا تیم کشورمان خود را برای انجام نخستین بازی برابر بحرین در روز جمعه دوم مهرماه آماده کند.

best arsenal
24-09-2010, 16:50
ترکیب تیم ملی مقابل بحرین

ترکیب 11 نفره تیم ملی برای بازی مقابل بحرین اعلام شد. افشين قطبي نفرات زير را براي شروع بازي مقابل بحرين كه ساعت 17:30 امروز به وقت ايران برگزار مي شود برگزيد:
سيد مهدي رحمتي، محمد نصرتي، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، احسان حاج صفي، خسرو حيدري، آندرانيك تيموريان، پژمان نوري، ايمان مبعلي، مهرداد اولادي، ميلاد زنيدپور.
7 نفر از 9 بازيكن باقيمانده تيم ها مي توانند روي نيمكت نشسته و 2 نفر بايد به روي سكوها بروند.

Ghermezeteh
17-10-2010, 15:16
‬20 بازيكن به تيم فوتبال اميد ايران دعوت شدند
كادر فني تيم فوتبال اميد ايران ‪ ۲۰‬بازيكن را به مرحله نهايي اردوي اين تيم براي حضور پرقدرت در بازي‌هاي آسيايي گوانگ ژو دعوت كرد.

به گزارش سايت فدراسيون فوتبال، دعوت‌شدگان به اردو شامل:
محمدرشيد مظاهري، امير شرفي، حميدرضا علي عسگر، مسعود ابراهيم زاده، رضا طلبه، علي مرزبان، آرش افشين، مهدي دغاغله، حسن مسلمان، حسين ابراهيمي، محمدرضا خلعتبري، كمال كاميابي نيا، صالح خليل آزاد، كريم انصاري فرد، علي زينالي، رسول كر، ايمان موسوي، سيد مهدي رحمتي، احسان حاج صفي و سيد جلال حسيني هستند.

اين نفرات بايد ساعت ‪ ۱۱‬روز سوم آبان ماه خود را به كادر فني تيم اميد در آكادمي ملي فوتبال معرفي كنند.

اردوي تيم فوتبال اميد كشورمان تا آغاز بازي‌هاي آسيايي گونگ ژو ادامه خواهد داشت.

فوتباليست‌هاي اميد ايران در نخستين ديدار خود در بازي‌هاي آسيايي ‪۲۰۱۰‬ گوانگ ژو ‪ ۱۷‬آبان ماه به مصاف تيم تركمنستان مي‌روند و پس از آن در روزهاي ‪ ۱۹‬و ‪ ۲۲‬آبان ماه به ترتيب با تيم‌هاي بحرين و ويتنام رقابت مي كنند.

Ghermezeteh
17-10-2010, 15:35
اسامي 22 بازيكن تيم ملي فوتبال ساحلي اعلام شد

كميته فوتبال ساحلي به دليل حضور تيم‌هاي مختلف در رده‌هاي سني در هتل‌هاي كمپ تيم‌هاي ملي و تداخل با ديگر تيم‌ها تاريخ جديدي براي برگزاري اردو اعلام كرد كه شامل 18 بازيكن بود.
اما بنا بر صلاحديد كميته فني فوتبال ساحلي ، 4 بازيكن جديد را به اين اردو دعوت كرد.

برهمين اساس بازيكنان دعوت شده كه در زير آمده، از پانزدهم مهر بايد خود را به كادر فني معرفي كنند:

مهدي بحر العلوم، محمد حاجي پور، محمد حسين رهاوي، محمد ايرجي، علي نادري، علي خسروي، حسن عبداللهي مبرهن، فريد بلوك باشي، مهرداد دهباشي، آيت حيدرعلي زاد، عبدالقادر خوران، علي حامدي، محمداحمدزاده، حميد زارعي، مسلم مسيگر، حميد جليلي،‌ عباس نيازمندي،‌ حسين زرنگاربندري،‌ ميثم بنايي،‌ مهدي داودي، ‌محسن ملكي و عليرضاعبادي

نفراتي هستند كه كه از تاريخ 15/7/89 الي 18/7/89 دركمپ تيم‌هاي ملي در دور اول انتخابي اردوي تداركاتي تيم ملي فوتبال ساحلي تمرينات خود را پيگيري خواهند كرد.
دور دوم اردوي تيم ملي فوتبال ساحلي از 18 تا 21 مهر در كمپ تيم‌هاي ملي برگزار خواهد شد كه نام بازيكنان اردوي دوم پس از پايان اردوي اول اعلام خواهد شد.
لازم به ذكر است كه دعوت شدگان بايد راس ساعت 14 بعدازظهر روز 15مهرماه خود را به كادر فني معرفي كنند.
مرحله سوم اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال ساحلي 21 تا 24 مهرماه با حضور 16 بازيكن منتخب دو اردوي برگزار شده برپا خواهد شد.
اردوهاي تداركاتي تيم ملي به منظور در مسابقات المپيك آسيايي به ميزباني عمان برگزار خواهد شد در كمپ تيم هاي ملي انجام مي‌شود.

N A V I D
17-10-2010, 17:31
فوتبال ساحلی 22 نفر.........چه خبره بابا.توی زمین که 6 نفرند.حداقل 15 نفر دعوت میکرد

Ghermezeteh
17-10-2010, 18:54
فوتبال ساحلی 22 نفر.........چه خبره بابا.توی زمین که 6 نفرند.حداقل 15 نفر دعوت میکرد

به نوشته هایی که بولد شده دقت کن :72:

نفراتي هستند كه كه از تاريخ 15/7/89 الي 18/7/89 دركمپ تيم‌هاي ملي در دور اول انتخابي اردوي تداركاتي تيم ملي فوتبال ساحلي تمرينات خود را پيگيري خواهند كرد.

مرحله سوم اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال ساحلي 21 تا 24 مهرماه با حضور 16 بازيكن منتخب دو اردوي برگزار شده برپا خواهد شد.

alireza77777m
18-10-2010, 22:57
اسامي تيم فوتبال نوجوانان براي قهرماني آسيا اعلام شد
خبرگزاري فارس: اسامي تيم فوتبال نوجوانان براي بازي‌هاي قهرماني آسيا در ازبكستان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس،منوچهري سرپرست تيم نوجوانان در باره برنامه پروازي اين تيم براي حضور در ازبكستان اظهار داشت: كاروان نوجوانان ايران بامداد روز جمعه ساعت 6:15 صبح با پرواز مستقيم تهران را به مقصد تاشكند ترك خواهد كرد و ساعت 10:30 صبح روز جمعه وارد پايتخت ازبكستان خواهد شد.تمام تلاش ما بر اين بود كه با پرواز مستقيم به تاشكند برويم كه خوشبختانه اين مهم اتفاق افتاد تا شاهد خستگي ناشي از ترانزيت نباشيم.

وي ادامه داد: تيم نوجوانان ايران در هتل گرند پلازا تاشكند مستقر خواهد شد كه به همراه ساير تيم هاي هم گروه يعني سوريه،عمان و كره شمالي در اين هتل 4 ستاره حضور خواهد داشت.امكانات هتل را ظرف چند روز گذشته از هر نظر بررسي كرديم و با توجه به نياز هايي كه هر تيم دارد ،هتل مورد نظر يكي از بهترين هتل هاي تاشكند بوده كه داراي استخر،سونا ، جكوزي ، سالن بدنسازي،سالن كنفرانس بسيار مناسبي براي اجراي برنامه هاي تيم ملي نوجوانان است.

منوچهري در پايان با اشاره به اينكه كاروان تيم نوجوانان با 24 بازيكن و12 همراه به تاشكند خواهد رفت، ليست اسامي بازيكنان اعزامي به رقابت هاي آسيايي ازبكستان را اينگونه اعلام كرد:
مسعود خانعلي زاده، ميثم لباف،عليرضا اكبري،سيد جلال عبدي،ميلاد سرلك،داود بهادري،مازيار حسين نشتايي،ساسان رجب زاده،مهدي مهدي پور،آرمين ناصري نژاد،امير حسين كريمي،بهمن جهان تيغ،مجتبي بلبكه،سردار آزمون،علي فتحيان،سياوش حق نظري،عظيم مقدم،محمدفهندژ،فريدون زبيداني،سروش پور زهراب،علي عليپور،ميلاد كنعاني زادگان،سعيد آقايي و محمد رضا حسني فر

Ghermezeteh
06-11-2010, 23:14
26 بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند

از سوی افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ،26 بازیکن به اردوی تیم ملی برای دیدار دوستانه مقابل نیجریه دعوت شدند.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون ، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم در این رابطه افزود :
«بازیکنان دعوت شده باید با در دست داشتن اصل پاسپورت ، اصل شناسنامه و اصل کارت ملی پیش از ساعت 12 روز شنبه مورخ 22 آبان ماه خود را به کادر فنی تیم ملی و در محل آکادمی ملی فوتبال معرفی کنند.»
اسامی دعوت شدگان به این شرح است :

دروازه بانها : حسن هوری - علیرضا حقیقی - حسن رودباریان

مدافعین :خسرو حیدری – پژمان منتظری – محمد نصرتی - هادی عقیلی - حنیف عمران زاده –محسن بنگر - علیرضا نورمحمدی - محمد برجلو - ابوذر رحیمی

خط میانی : آندرانیک تیموریان - جواد نکونام - محمد نوری - ایمان مبعلی - پژمان نوری - مهدی کیانی

مهاجمین : میلاد میداوودی - هادی نوروزی - بهادر عبدی - میلاد زنیدپور- مسعود شجاعی - محمد غلامی- رضا نوروزی - مهرداد اولادی

والی زاده همچنین گفت : «کادر فنی تیم ملی ایران ضمن آرزوی موفقیت برای مدیران،کادر فنی ،بازیکنان و تمامی هواداران تیم ذوب آهن و به منظور حفظ تمرکز بازیکنان این تیم در فینال لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا ،هیچ بازیکنی از این تیم را به اردوی آتی تیم ملی دعوت نکرده است و کادر فنی تیم ملی همچنین با آرزوی موفقیت برای تیم ملی امید ایران در بازیهای آسیایی گوانگجو اعلام کرد که دیدارهای این تیم را در این بازیهای به دقت زیر نظر خواهد گرفت و امیدوار است بازیکنان جوان این تیم بتوانند در آینده ای نزدیک و در جام ملتهای آسیا به تیم ملی بزرگسالان کمک کنند.»
مدیر رسانه ای تیم ملی در پایان اعلام داشت:« کادر فنی تیم ملی به دلیل دیدارهای مهم ذوب آهن و تیم ملی امید و موقعیت مناسب پیش آمده اقدام به دعوت از بازیکنان جدیدی برای دیدار با نیجریه کرده و با توجه به اینکه کادر فنی تشخیص داده است در برخی پست ها نیاز به تقویت تیم احساس می شود ، این موقعیت را برای آزمایش بازیکنان جدید جهت پستهایی که نیاز به تقویت دارند ، مغتنم شمرده است.»

owngoal
07-02-2011, 14:14
اسامی بازیکنان دعوت شده به شرح زیر است:
۱- سیدمهدی رحمتی ۲- ابراهیم میرزاپور ۳- شهاب گردان ۴- خسرو حیدری ۵- فرشید طالبی ۶- سیدجلال حسینی ۷- هادی عقیلی ۸- احسان حاجی صفی ۹- محسن بنگر ۱۰- محمد نصرتی ۱۱- جواد نکونام ۱۲- آندرانیک تیموریان ۱۳- قاسم حدادی فر ۱۴- محمد نوری ۱۵- پژمان نوری ۱۶- ایمان مبعلی ۱۷- غلامرضا رضایی ۱۸- مسعود شجاعی ۱۹- محمدرضا خلعتبری ۲- کریم انصاریفرد ۲۱- رضا نوروزی ۲۲- محمد غلامی ۲۳- آرش افشین

ضمنا کادر فنی و پشتیبانی تیم کشورمان به جز افشین قطبی و پیت بیوتر، همان نفرات اعزامی به جام ملت های آسیا خواهند بود و هدایت تیم برعهده علیرضا منصوریان، منصور رشیدی، کریم باقری و اصغر حاجیلو به عنوان سرپرست خواهد بود.