PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ××× گلهای جام حذفی ایران | استقلال - راه آهن ×××

Amin-TopGoal
22-04-2008, 19:40
بسم الله الرحمن الرحیم

جام حذفی ایران - مرحله یک چهارم نهایی

استقلال تهران - راه آهن تهران

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] گلهای مرحله یک هشتم نهایی [Only registered and activated users can see links]

ذوب آهن 1-1 استقلال
در ضربات پنالتی استقلال پیروز شد

[Only registered and activated users can see links] گلهای بازی [Only registered and activated users can see links]

منصوری ([Only registered and activated users can see links])

برهانی ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] فایلهای دیگر [Only registered and activated users can see links]

تمامی ضربات پنالتی ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] مرحله یک چهارم نهایی [Only registered and activated users can see links]

استقلال 2-2 راه آهن
در ضربات پنالتی استقلال پیروز شد

[Only registered and activated users can see links] گلهای بازی [Only registered and activated users can see links]

تقوی ([Only registered and activated users can see links])

مجیدی ([Only registered and activated users can see links])

نورمحمدی ([Only registered and activated users can see links])

مجیدی ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] فایلهای دیگر [Only registered and activated users can see links]

تمامی ضربات پنالتی ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] دو گل اول بازی متعلق به سایت ایران گلز می باشد و بقیه گلها اختصاصی هستند [Only registered and activated users can see links]

ITALIANO
22-04-2008, 19:48
سلام داش امین سوپر گل مجیدی رو بی زحمت اختصاصی بزار.خلاصه کامل بازی رو هم بزار.دست درد نکنه

hamid07
22-04-2008, 20:04
واااااااااااااااااااااااا اای فقط گل مجیدی رو بذار عجب گلی بود حال کردم:13:

mohamad
22-04-2008, 20:12
بازم مثل همیشه تاپ گل اولینه:-o

Amin-TopGoal
22-04-2008, 20:18
سلام داش امین سوپر گل مجیدی رو بی زحمت اختصاصی بزار.خلاصه کامل بازی رو هم بزار.دست درد نکنه

گل رو که نوشتم از سایت ایران گلز میذارم چون کیفیت تصاویر تو نیمه اول خوب نبود

به همین دلیل خلاصه بازی رو فعلا نمی تونم بذارم. اما اگه بخوای هفته بعد از نود ضبط می کنم و میذارم.

Esteghlal
22-04-2008, 20:23
گل اول استق لال و گل اول راه آهن همچنان ضربات بنالتی لینک نداره

Amin-TopGoal
22-04-2008, 20:46
گل اول استق لال و گل اول راه آهن همچنان ضربات بنالتی لینک نداره

لینکهاش به زودی اضافه میشه

Gomo
22-04-2008, 20:49
به به به به
چقدر قشنگ گل اولاستقلال و ضربات پنالتی رو گذاشتی من که خیلی حال کردم.:wagfinger1:

امین خواهشاً اصلاح کن.

ssr_70
22-04-2008, 21:00
بازم مثل همیشه اس اس برنده میشه امین دیگه مثل قبلا اختصاصی و تمیز گلهای مهم رو نمی زاری هم دوران که تو تاپ گل کار می کردی خیلی بیشتر طرفدار داشتی الان بیشتر یا خودن یا دیگران از سایتهای دیگه گلها رو میزارین

Loverboy
22-04-2008, 21:03
امین خان عرض کردند که ضبط کرده ولی کیفیتش خوب نبوده .

sajji
22-04-2008, 21:14
سلام
لطفا پنالتیها و گلها رو برای مبایل هم بزارین

moein
23-04-2008, 03:02
امین جان سلام.. شناحتی منو عزیز؟ معین هستم. معین اس اس... تو یاهو تو ادلیستمی چند بار هم با هم با هم چت کردیم اگه یادت باشه. امین جان یه خواهشی ازت داشتم. اینکه همه گلها رو که تو سایت میزاری پسوندشون < دبلیو ام ا > باشه.. تو رو خدا با پسوند رار نزار.. من از اول لیگ از این سایت ارشیو همه گلهای زده و خورده استقلال رو دارم با پسوند دبلیو ام ا . نمیخوام ناقص شن... الان دو تا گل اول بازی اسقلال - راه اهن با پسوند < ای وی ای > هستش. اگه کیفیت این دو تا گل پائینه خلاصه باز رو هفته بعد از 90 حتما بگیر. منتظر جوابت هستم. ممنون میشم مرسی:d0s69thbefhifftitrz

reza_35751
23-04-2008, 10:30
سلام
کیفیت صدای گلهای اول خوب نیست. بی زحمت اگه ممکنه عوضش کنید.

enrique_1975_21
23-04-2008, 12:08
نسبت به گذشته خیلی ضعیف شدید

esbarin6
23-04-2008, 14:34
امين خان ميشه ضربات پنالتي استقلال - ذوب اهن رو با فرمت wmv بزاري. دمت گرم

Amin-TopGoal
23-04-2008, 15:33
پنالتی های بازی استقلال و ذوب اهن آپلود قبلیه چون تو این سایت نبود دوباره گذاشتم. وین رار داشته باشی می تونی از رار درش بیاری تا بشه همون wmv

فرمتشم همین wmv هست فقط برای کم کردن حجم و پسورد دار کردن، رارش کردم.

esteghlaltehran
23-04-2008, 19:27
آقا چه زمانی خلاصه بازی را می گذاری آقا راستی برنامه نود این هفته را چرا نمی گذاری

majidgoal
23-04-2008, 21:01
خلاصه بازی یادت نره

ITALIANO
27-04-2008, 12:30
داش امین سلام
خلاصه بازی استقلال-راه آهن رو از نود بی زحمت ضبط کن و برامون بزار.
خیلی لازمه
متشکرم

اميرحسين
27-04-2008, 22:19
چرا اينقدر اين دفعه گلها حجم زيادي دارند؟با دايال آپ هاي خونگي خيلي وقت گير ميشه.

اميرحسين
27-04-2008, 22:56
اميدوارم سايت تاپ گل كه نميدونم چرا به هم ريخته مثل سالهاي گذشته دوباره ديدني بشه.ولي با اين حال باز هم تشكر ميكنم از زحماتي كه ميكشي.

Amin-TopGoal
30-04-2008, 11:27
اینم خلاصه بازی استقلال و راه آهن که با عرض معذرت با تاحیر براتون میذارم

خلاصه بازی ([Only registered and activated users can see links])

behzad 11
01-05-2008, 10:37
امین آقا اگه میشه شماره موبایلتو واسمون بنویس تا باهات بیشتر حرف بزنیم یا اس ام اس بزنیم:5:
یکی یکی یکی یکی یکی یکی یکی یدونه ای

miladramos
08-05-2008, 09:01
وحید طالب لو یک باره دیگه ثابت کرد دروازه بان اسطوره ایرانه

alma329
19-05-2008, 07:46
با سلام، از همه استقلاليهاي عزير از دوستان داران حجازي و کريمي که براي استقلال زحمت کشيدند و اکنون در تيم نيستند تا طرفداران امير قلعه نويي خواهش مي کنم که به خاطر موفقيت استقلال در جام حذفي همه از استقلال حمايت کنند، واقعاً سال سختي را پشت سر گذاشتيم با اين رتبه و اين تعداد باخت تنها اميد کسب جام حذفي به اميد خدا ما هم سال بعد آسيايي مي شويم.

hamid-vafa
03-06-2008, 20:30
:26:قسم به تیم استقلال . قسم به تیمای فوتبال . قسم به این تیم آبی . قسم به ممد نوازی . که راه ما آ آ باشدا آ آ راه تو و و استقلال . که راه ما آ آ باشدا آ آ راه تو و و استقلال . همه به پیش همه به پیش به یک صدا استقلال قهرمان قهرمان قهرمان . آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ

hamid-vafa
03-06-2008, 20:35
من بعد از چند وقت اومدم تو وبلاگ تاپ گل . کنفیکون شده بابا . خدایی اون موقع که وبلاگ بود صفاش بیشتر بود . یه سوال اینجا مکانی واسه دانلود گل واسه موبایل نیست ؟

مهدی اس اس
04-06-2008, 15:38
:kap::kap:امین خان کیفیتش خوب نبود:3ztzsjm::3ztzsjm:

A.R.S
25-04-2009, 23:12
سلام می تونم در خواست کنم که این تاپیک دوبتره راه بیوفته من به این صفحه ئخیلی نیاز دارم و حتما باید دانلود کنم

Hamed.Hamishe Abi
26-04-2009, 10:41
سلام می تونم در خواست کنم که این تاپیک دوبتره راه بیوفته من به این صفحه ئخیلی نیاز دارم و حتما باید دانلود کنم

دوست عزيز بهتر است تايپيك هاي قديمي را توش پست نديم تا بالا نيان.