PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |&| دانلود گلهای مرحله یک شانزدهم و یک هشتم نهایی جام حذفی ایران 88-87 |&|

Loverboy
30-04-2009, 14:02
[Only registered and activated users can see links]

به نام خدا

Iranian Cup 1387 - 88

گلهای مرحله یک شانزدهم و یک هشتم - جام حذفی ایران

[Only registered and activated users can see links] پرسپولیس 1-0 سپاهان [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

زارع 1-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

درخواستها

شعار تماشاگران برای Mehdi.A
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

حضور قطبی در کنار تاج

دریبل ریز کریمی

موقعیت خطرناک نیکبخت

پنالتی هدر رفته زارع

ITALIANO
30-04-2009, 14:08

به نام خدا

Iranian Cup 1387 - 88

گلهای مرحله یک شانزدهم و یک هشتم - جام حذفی ایران

[Only registered and activated users can see links] مس رفسنجان - استقلال تهران [Only registered and activated users can see links]

1300 کیلوبایت | شبکه IRIB 2 | فرمت AVI - X.264

محمدی 1-0
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])l Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])

نوری 1-1
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])l Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])

علیزاده 1-2

داوودی 2-2

Only Gerrard 8
30-04-2009, 14:24
عجب گلی زد بازيکن مس رفسنجان :-o

.:AoShiMa SaN:.
30-04-2009, 14:26
ویرایش شد ...

BORNA
30-04-2009, 14:42
ویرایش شد ...

A.R.S
30-04-2009, 14:52
لطفا فقط درخواست و نظر درباره ی ویدیو ها را اینجا بدهید و از هر گونه کل کل خوداری کنید

30-04-2009, 16:53
ویرایش شد ...

pooyababak
30-04-2009, 16:55
آقا لطفا الان گل پرسپولیس رو بزارید

دارم از اینترنت بازی رو میبینم

میشه؟؟؟

ArtesheSorkh
30-04-2009, 16:56
ویرایش شد ...

pooyababak
30-04-2009, 16:57
ویرایش شد ...

ArtesheSorkh
30-04-2009, 16:59
ویرایش شد ...

SSMAJIDI
30-04-2009, 17:14
بی خیال جام حذفی برای پرسپولیسیهاست اگر میومدیم بالا بخاطره پرسپولیس باید حذف می شدیم.فدای سرمون.حذفی اصلا برامون مهم نیست.همین که لیگ و گرفتیم کافی بود.
ما امسال تو پنالتی حذف شدیم پارسال قهرمان پارسال با 3گل جلوی پاس زانو زد.
حالا هم که معلوم نیست پرسپولیس بتونه سپاهانو ببره.
مهم اینه که هنوز معلوم نیست پرسپولیس سال دیگه تو آسیا هست یا نه

A.R.S
30-04-2009, 17:15
نمی خواستم تو این پست کل کل کنک چون موضوع ربطی به این تاپیک نداره اما باشه جواب می دم آخه وقتی نامداری وایمیسته تو گل یعنی تیم 3 رفته رفسنجام تازه ما می خواستیم کناره گیری کنیم چون حال نداشتیم اما بچه ها حوس پسته کردند گفتیم برن اوجا بخورند

Only Gerrard 8
30-04-2009, 17:17
آقا اگه ميشه اون دريبل ريز علی کريمی در دقيقه 38 بقل کرنر زد رو بزارين خواهشا

King_Of_BOYS
30-04-2009, 17:30
این گل پرسپولیس رو چطوری میذارید؟ اونجا نصفه نشون دادن. ای لعنت به این ..... لا اله الا الله . ادم چی بگه...

30-04-2009, 17:35
ویرایش شد ...

ArtesheSorkh
30-04-2009, 17:37
نتایج جام حذفی : (تا پایان نیمه اول)

صبای قم [ 3 - 1 ] شموشک نوشهر
صبای قم
22' فریدون فضلی
30' عادل کلاه کج
41' محمد همرنگ
شموشک نوشهر
45+1'
یوسفی راد

راه آهن [ 4 - 0 ] برق شیراز
راه آهن
15' داود حقی
26' داود حقی
35' مجتبی زارع
42' احمد مومن زاده

پرسپولیس [ 1 - 0 ] سپاهان
پرسپولیس
12' مازیار زارع
ویرایش شد ...

megraban
30-04-2009, 17:44
از این صحنه چیزی تو دست و بال ندارین؟؟؟؟
عليرضا نيكبخت واحدي پس از اشتباهي كه منجر به دست آمدن يك موقعيت براي سپاهان شد با دست بلند كردن از بازيكنان و كادر فني عذرخواهي كرد و هواداران نيز سپس او را تشويق كردند.

ArtesheSorkh
30-04-2009, 17:47
من عکسی از قطبی تو جایگاه می خوام + ضربه سر علی نیکی دقیقه 53 + دریب قشنگ و ریز دقیقه 35
ممنون

BORNA
30-04-2009, 18:05
ویرایش شد ...

30-04-2009, 18:29
ویرایش شد ...

Cactus
30-04-2009, 18:33
نتایج نهایی جام حذفی :

مس رفسنجان۲ - ۲استقلال
( پنالتی5- 4 مس رفسنجان )

صبای قم۶ - ۱شموشك نوشهر

راه آهن۴ - ۱برق شيراز

پرسپوليس۱ - ۰سپاهان

Jigsaw
30-04-2009, 18:35
داش لاور:72: اگه تونستی‌ حوصله داشتی یه گلچین از حرکات کریمی‌ تو این بازی باسه ما ردیف کن که گل کاشت:72:

خلاصه هم که دستتو میبوسه:6qwup3:

sohrab09
30-04-2009, 18:41
ویرایش شد ...

Loverboy
30-04-2009, 18:42
این همه ویرایش شد ... خجالت داره .

ILARY BLASI
30-04-2009, 18:44
ویرایش شد ...

ArtesheSorkh
30-04-2009, 18:46
چه کرد پرسپولیس در این بازی ... کریمی عالی بود ولی زارعی با پنالتی زدنش گند زد به بازی

30-04-2009, 18:50
ویرایش شد ...

mohsen121
30-04-2009, 19:45
بی خیال جام حذفی برای پرسپولیسیهاست اگر میومدیم بالا بخاطره پرسپولیس باید حذف می شدیم.فدای سرمون.حذفی اصلا برامون مهم نیست.همین که لیگ و گرفتیم کافی بود.
ما امسال تو پنالتی حذف شدیم پارسال قهرمان پارسال با 3گل جلوی پاس زانو زد.
حالا هم که معلوم نیست پرسپولیس بتونه سپاهانو ببره.
مهم اینه که هنوز معلوم نیست پرسپولیس سال دیگه تو آسیا هست یا نه

ببخشید مثل این که پارسال باضربات پنالتی اومدید فینال .

pooyababak
30-04-2009, 19:46
بابا داداش محمد..نکن دیگه

مگه من توهین کردم که ویرایش شد میکنی:دی

فقط گفتم استقلال چجوری روش میشه بگه قهرمان لیگه

این مشکلی داره داداش؟؟؟؟

ssr_70
30-04-2009, 19:56
فقط گفتم استقلال چجوری روش میشه بگه قهرمان لیگه

این مشکلی داره داداش؟؟؟؟

نمی دونم چطوری باید روش بشه مگه
کل آمار لیگ دست استقلاله هرچی ترین هست استقلال توش اوله آقای گل لیگ بهترین خط حمله بهترین خط دفاع بهترین تفاضل بیشترین برد نمی دونم منظورت چیه
دیگه این حرفها تو این دوران خریدار نداره چون براساس منطق اون رو نمی زنی یعنی تحمل دیدن موفقیت تیم مقابلتو نداری و این متاسفانه توی خیلی از ماها هست که باید تا می تونیم از ابرازش جلوگیری کنیم ولی .........

ViVa LiverP♥♥L
30-04-2009, 19:57
این همه ویرایش شد ... خجالت داره .

فکر کنم سیستم خرابه!:6qwup3:

شوخی کردم بابت گلها ممنون:flowerysmile:

تبریک میگم به قرمز دلان عزیز
:flowerysmile:
چه بازی کرد علی کریمی کم مونده بود نیمکت ذخیره هاشونم دریبل بزنه:41:

فقط حیف که پنالتی مازیار گل نشد که اونم فدای سرش.:D

Loverboy
30-04-2009, 20:05
اینجا فقط در مورد گلها صحبت میشه . در صورت ادامه به جای پانزده دقیقه ، هر دفعه که تاپیک زدم قفلش میکنم که نه تنها کل کل بلکه در مورد گلها و درخواستها هم صحبتی نشه . حالا خود دانید
درخواستها

حضور قطبی در کنار تاج

دریبل ریز کریمی

موقعیت خطرناک نیکبخت
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE
([Only registered and activated users can see links])
پنالتی هدر رفته زارع

30-04-2009, 20:06
می ترسم جواب اینارو بدم اینبار به جا ویرایش اخطار بدین :6qwup3:

SSMAJIDI
30-04-2009, 20:25
ITALIANO</SPAN> ([Only registered and activated users can see links])چرا لینک مستقیم نمیزارید

Only Gerrard 8
30-04-2009, 20:46
اینجا فقط در مورد گلها صحبت میشه . در صورت ادامه به جای پانزده دقیقه ، هر دفعه که تاپیک زدم قفلش میکنم که نه تنها کل کل بلکه در مورد گلها و درخواستها هم صحبتی نشه . حالا خود دانید
درخواستها

حضور قطبی در کنار تاج

دریبل ریز کریمی

موقعیت خطرناک نیکبخت

پنالتی هدر رفته زارع

Loverboy ازت ممنونيم واسه اين که آينقدر تو سايت زحمت ميکشی واقعا خسته نباشی ممنون از اين که درخواستهارو اجرا کردی :41:

Majz
30-04-2009, 21:23
به مس باختن هنر میخواد

mohsen84
30-04-2009, 22:19
فایل نیکبخت باز نمیشه

درخواستها

حضور قطبی در کنار تاج

دریبل ریز کریمی

موقعیت خطرناک نیکبخت

پنالتی هدر رفته زارع

Loverboy
01-05-2009, 00:25
فایل نیکبخت باز نمیشه

تست کردم هیچ مشکلی نداشت

saeed_cris
01-05-2009, 00:48
[quote=Loverboy;216434]اینجا فقط در مورد گلها صحبت میشه . در صورت ادامه به جای پانزده دقیقه ، هر دفعه که تاپیک زدم قفلش میکنم که نه تنها کل کل بلکه در مورد گلها و درخواستها هم صحبتی نشه . حالا خود دانید

دوست عزيز كارت درست:7:ه

mohsen84
01-05-2009, 00:59
تست کردم هیچ مشکلی نداشت

passwordesh chie?[Only registered and activated users can see links]

Loverboy
01-05-2009, 01:15
passwordesh chie?[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

بله دوست عزیز . ضمناً فارسی تایپ کنید

mohsen121
01-05-2009, 01:19
Loverboy واقعا بابت فايلها دستت درد نكنه .

mohsen84
01-05-2009, 02:23
باور کن هرچی این پسورد رو میزنم باز نمی کنه.میشه یه نگاه بندازی.بقیه به راحتی باز شدند

بله دوست عزیز . ضمناً فارسی تایپ کنید

pooyababak
01-05-2009, 07:56
تست کردم هیچ مشکلی نداشت

داداش منم اتحان کردم باز نمیشه
موقع وارد کرن پس ارور میده:53::53:

gooolile
01-05-2009, 10:54
منم همین مشکل رو دارم
پسورد رو که میزنم ارور میده
فقط فایل نیکبخت
بقیه راحت باز شد

ghasem_babaie
01-05-2009, 11:56
سلام دوستان، ضمن تشکر از LoverBoy و بقیه دوستان که سایت رو می گردونند.
خیلی وقت بود که اینجا چیزی نمی نوشتم! اونم به خاطر اینکه اینجا همش کل کل می کنید با هم... آخه شما این همه کل کل کردید خسته نشدید؟!
به جای اینکه کل کل کنید و تو ورزشگاها علیه هم شعار بدید، به عقیده من پرسپولیسی ها و استقلالی ها باید با هم متحد بشن که امثال سپاهان و ذوب آهن و مس و ... نتونن قدرت فوتبال ایران رو از دستشون در بیارن! :7:
حالا شما بشینید هی کل کل کنید ببینم به کجا می رسید... :3ztzsjm:
از اول تاپیک تا اینجا 20 تا نوشته ویرایش شده! واقعا جای تاسف داره برای عزیزانی که نظر میدهند...! در ضمن این دوستمون AbiPooshan1 فکر کنم که نباید در قسمت "مربی محبوب: سرور هرچي لنگي امير قلعه نوعي" را بنویسه...!لطفا رسیدگی کنید!

Loverboy
01-05-2009, 13:36
لینک فایل نیکبخت تصحیح شد .

موقعیت خطرناک نیکبخت

ITALIANO
01-05-2009, 13:49
دوستان عزیز لینک های مستقیم بازی استقلال-مس اضافه شد !
شرمنده دیر شد :D
موفق باشید

ali66m87
01-05-2009, 17:18
آقا اگه میشه اون حرکت کریمی رو که دوتا سپاهانی رو لوله کرد به هم بذارید.با تشکر
من تو استادیوم بودم اون صحنه رو هم تقریبا از دست دادم!

ssghahreman
01-05-2009, 18:44
اقا ممنون از بابت گلها

Ali Chelsea
01-05-2009, 20:26
پس پنالتی ها کو؟

hoosh
23-05-2009, 00:06
i want to watch perspolis videos i download them then when i watch them they need password
can anyone tell me the password
it will be very helpfull