PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} نقل و انتقالات پرسپوليس در ليگ نهم چگونه باشد ؟ {::}

Loverboy
29-04-2009, 01:36
به نام خدا

دوستان گل پرسپوليسي اين تاپيك زده شد تا ببينيم شما دوست داريد چه بازيكنان و مربياني در فصل آينده در پر طرفدارترين تيم آسيا حضور داشته باشند و چه كساني بروند

دوست داريد چه بازيكنان و مربياني به پرسپوليس بيايند ؟

pers20
29-04-2009, 13:15
به نظره من وینگادا باید حتما پرسپولیس رو ترک کنه , سرمربی از بین لوکا بوناچیچ , استیلی یکی بشه.
کادر فنی تغییری نکنه فقط میتونن سعداوی رو عوض کنن البته بستگی به نظره سرمربی جدید داره!!!

بازیکنان:
در صورت خرید دروازبان رحمتی در غیر این صورت همینا خوبن !!!
تو خط دفاع از بین : عقیلی , نصرتی , جلال حسینی , آله نعمه (1نفر)
در دفاع چپ از بین : فشنگچی , اشجاری ,شیرزاد (یک نفر)
توخط هافبک از بین: فرزاد آشوبی , فریدون زندی , کاظمیان , معدنچی(2نفر)
تو خط حمله از بین : غلامی , غلامرضا رضایی , آرفی (یک نفر)

بازیکنانی که باید بروند: آتسوی, خیرخواه , عبدی , نوروزی

.:AoShiMa SaN:.
29-04-2009, 13:19
ایول ، نظر من:

سرمربی فصل بعد: دنیزلی:*:84:*:

کمک مربی : یا نباشه یا یکی مثل پورحیدری برن گیر بیارن
بدنساز: عابدزاده:d0s69thbefhifftitrz

مربی دروازه بان: عزیزیان زیر نظر عابدزاده

مدیر عامل: محمد حسن انصاریفرد>:D< یا حاج حبیب:d0s69thbefhifftitrz

بازیکنایی که باید بیان: جباری(فقط حال آبیو می گیریم بعد قراردادو فسخ می کنیم) ، رحمتی:*:84:*: ، آرفی:13: ، شیرزاد ، عقیلی:13: ، سید جلال ، حلافی(اقلا برا امید) ، معدنچی:d0s69thbefhifftitrz ، اولادی:d0s69thbefhifftitrz ، جواد :d0s69thbefhifftitrz، مبعلی:13: ، آشوبی :d0s69thbefhifftitrz، آل نعمه:13: ، فشنگچی

بازیکنایی که باید برن: عبدی:-& ، توره :-&، علی عسگر(یا بره امید یا کلا بره):-w ، نوروزی(مثل علی عسگر):-w ، خیرخواه:-w ، آتسو:-& ، بادامکی :-&، رحمان:-w ، شیری:-w ، حقیقی:-& ، این یارو جدیده قنبری هم باید بره:53:

ViVa LiverP♥♥L
29-04-2009, 13:31
سرمربی : دنیزلی

بازیکنایی که باید برن : توره - نوروزی - آتسو - علی عسگر - اقبالی

بازیکنایی که باید بیان : کاظمیان - سید جلال حسینی - رحمتی - آرفی - آشوبی - غلامرضا رضایی

Liverpudlian
29-04-2009, 13:43
بازيکبان جديد: ارفی . زندی . عقيلی . ادينهو . معدنچی. سيد مهدی .
بازيکنان رفتنی : عبدی . علی عسگر . نوروزی. بادامکی.

29-04-2009, 13:54

بازيکبان جديد: ارفی . زندی . عقيلی . ادينهو . معدنچی. سيد مهدی .
بازيکنان رفتنی : عبدی . علی عسگر . نوروزی. بادامکی.

ادینهو هم میشه مثل توره ، زندی هم به درد نمی خوره ، تازه توره هم باید بره:-&

Liverpudlian
29-04-2009, 14:27
با اعلام مديربرنامه‌هايش
آرفي با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كرد :2:
خبرگزاري فارس: مهاجم آلماني تيم فوتبال پيام مشهد قرارداد داخلي دو ساله‌اي را باشگاه پرسپوليس امضا كرد.

[Only registered and activated users can see links]

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس اشپيتيم آرفي امروز با باشگاه پرسپوليس قرارداد دوساله‌اي را به صورت داخلي امضا كرد.
عباس نبوي مدير برنامه‌هاي اين بازيكن با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: تا ساعتي ديگر در فدراسيون فوتبال حاضر خواهيم شد تا كارهاي اداري اين انتقال انجام شود.
آرفي در ليگ برتر هشتم با 18 گل زده دومين گلزن ليگ برتر بود.
خبرگزاري فارس[Only registered and activated users can see links]

alibala
29-04-2009, 14:32
یه هافبک بازیساز حتما می خوایم، مبعلی گزینه خوبیه
دفاع چپ ضروریه، شیرزاد بهترین گزینه است یا یه دفاع چپ خارجی
هافبک دفاعی هم می خوایم و دروازه بان

29-04-2009, 14:43
یه هافبک بازیساز حتما می خوایم، مبعلی گزینه خوبیه
دفاع چپ ضروریه، شیرزاد بهترین گزینه است یا یه دفاع چپ خارجی
هافبک دفاعی هم می خوایم و دروازه بان

شیرزاد و آشوبی بهترینن ، خارجی فقط آرفی و پتروویچ:flowerysmile:

Liverpudlian
29-04-2009, 15:25
[/URL]
به هيچ تيم ديگري نخواهم رفت
آرفي: از پيوستن به پرسپوليس خوشحالم 127fs3556139
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پيام مشهد گفت:‌ از پيوستن به پرسپوليس كه يك تيم بزرگ است، خوشحالم.

اشپيتيم آرفي در گفت ‌‌و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره عقد قرارداد 2 ساله داخلي با پرسپوليس اظهار داشت: از اينكه به پرسپوليس پيوستم خوشحالم زيرا پرسپوليس باشگاه بزرگي است.
وي افزود: روز يكشنبه آينده راهي آلمان مي‌شوم و يك تا يك ماه و نيم ديگر به ايران باز خواهم گشت.
اين مهاجم آلماني پرسپوليس در مورد اينكه احتمال دارد در اين مدت به يك باشگاه عربي و يا اروپايي برود گفت: نه، من با پرسپوليس قرارداد امضا كرده ام و به اين قرارداد پايبندم. در اين باشگاه همه چيز خوب و عالي است.
آرفي امروز قراردادي دو ساله با باشگاه پرسپوليس امضا‌ كرد.
اين مهاجم در فصل گذشته 18 گل براي تيم پيام زده بود.
خبرگزاري فارس[URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
پ.ن. در اومدن ارفی هيچ شکی نيست پس ارفی فعلا اولين خريد قبل از اين که ليگ تموم شه خداداد هم به ارفی گفته بود برو پرسپوليس

mahnam
29-04-2009, 15:30
چه میکنه این هیئت مدیره
([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
دومين صيد پس از آرفي
صبري با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز با باشگاه پرسپوليس قرارداد 2 ساله داخلي منعقد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مصطفي صبري امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس و پس از مذاكره با مديران اين باشگاه قرارداد داخلي دوساله‌اي را امضا كرد.
عباس انصاري‌فرد در گفت و گو با خبرنگار فارس اين خبر و همچنين پيوستن آرفي به پرسپوليس را تاييد كرد.

خبرگزاري فارس

ALi ReZa
29-04-2009, 15:32
درود
اینم نظر من :
سرمربی : لوکا
خریدها باید :
یه فوروارد باکلاس , تمام کننده , سرعتی و البته ترسناک بیاریم مثل اولادی
یه دفاع چپ کلاسیک هم میخوایم
والبته یه گلر با ثبات مثل رحمتی
عبدی - علی عسگر - نوروزی هم بیاد شرشون رو کم کنن
(آدم رو یاد مثلث طلایی گولیت - رایکارد - فان باستن میندازن)

POUYA
29-04-2009, 16:05
در گفت و گو با فارس

صبري: اميدوارم بتوانم با پرسپوليسي‌ها كنار بيايم

مدافع تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز گفت: با پرسپوليس قرارداد داخلي بسته‌ام اما اميدوارم بتوانم با آنها كنار بيايم.

صبري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاي فارس اظهار داشت: با حضور در دفتر انصاري‌فرد و چند جلسه مختلف قرارداد داخلي خودم را با باشگاه پرسپوليس امضا كردم؛ اما اين موضوع هنوز رسميت ندارد و به همين دليل اهميتش براي من كم است.
وي افزود: هنوز سر قيمت با باشگاه مشكل داشته و دوست ندارم از اين طريق بازارگرمي كنم؛ اما 2 پيشنهاد بسيار خوب از تيم‌هاي ديگر ليگ برتر دارم و مي خواهم بهترين تصميم را در اين شرايط حساس بگيرم.
صبري خاطرنشان كرد:‌ پرسپوليس را دوست دارم چون اين تيم مردمي است؛ ولي بايد به من حق داد كه بهترين تصميم را بگيرم. هر وقت قرارداد رسمي با پرسپوليس امضا كردم مي‌توانم بگويم كه يك پرسپوليسي هستم در غير اين صورت فعلا نبايد حرفي بزنم. آرزوي من اين بود كه در تيم‌هاي بزرگي مثل پرسپوليس بازي كنم.
وي در پايان يادآور شد: تكليف خود را تا يك هفته آينده مشخص خواهم كرد و اميدوارم مشكلات من هر چه سريع‌تر با پرسپوليسي‌ها حل شود.

hamid love oli
29-04-2009, 16:06
باید یه بالانس خوب تو تیم تشکیل بشه که تیم فقط ستاره نداشته باشه و به قول معروف تیم تر بشه:

اولین گام اخراج وینگادا: پرسپولیس نشون داده که با دنیزلی هم نتیجه می گیره و هم خوب فوتبال بازی می کنه و اگه دنیزلی نشد لوکا گزینه بدی نیست

گلر:مهدی رحمتی

دفاع:مثل اینکه با مصطفی صبری قرار داد بستند که این باعث میشه خط دفاع قوی تر بشه
خرید بازیکنانی مثل(جلال حسینی-حنیف عمران زاده-مرتضی اسدی)

دفاع چب:شیرزاد و اشجاری گزینه های خوبی هستند

هافبک:با نبود کریمی تیم به مشکل خورد اینو بارها تو تیم دیدیم با خرید یه هافبک طراح مثل محمد نوری یا مبعلی یا جباری این مشکل حل میشه

مهاجم:که گفته میشه آرفی بسته که به نظر من همین مهاجم برای تیم کافیه البته با امدن کاظمیان و معدنچی تیم قدرت می گیره

کسایی که از پرسپولیس باید برند:
رحمان رضایی-شیری-بهادر عبدی-خیرخواه-منصوری-نوروزی-بادامکی-سپهر حیدری-علی عسگر-واعظی

sambik
29-04-2009, 16:12
خریدها: مبعلی(199%)-کاظمیان(199%)- اولادی(100%)- سیدجلال - عقیلی یا بنگر - شیرزاد(200%)- رحمتی(1500%)
فروش : نوروزی - عبدی - بادامکی - رضایی - حیدری - علی عسگر
فرصت بازی : آتسو - باقری ها - پتروویچ - توره - خلیلی (10000000000000%)
مربی : فقط دنیزلی البته تو قراردادش قید بشه فقط ایران بمونه ،آخر فصل قهر نکنه بره، ومهمتر از همه هجومی بازی کنه

زت زیاد

29-04-2009, 16:36
دنیزلی قهر کنه بره؟؟ وقتی به یکی از بهترین مربیای دنیا تو فوتبال گند ما میگن کهنه ، نباید قهر کنه؟؟؟ اگه بیاد از سر فوتبال ما هم زیاده

mahnam
29-04-2009, 16:46
معدنچی - ادینیو - رحمتی - عقیلی - جانواریو (که نمیاد)-خسرو حیدری (که نمیاد) - جباری - سید جلال - ستار زارع - کریمیان - عابدی - پیمنتا - مبعلی - کاظمیان - آشوبی - صادقی - حمودی
پرسپولیس باید حداقل 12 تاشونو بخره به نظر من
لیست سیاه :fkr:: بهادر عبدی - خیرخواه - حقیقی یا واعظی - رحمان - علی عسگر و هرچی جک جوون احمقه

Jigsaw
29-04-2009, 17:02
آرفي امروز قراردادي دو ساله با باشگاه پرسپوليس امضا‌ كرد.

SpEeD
29-04-2009, 17:15
دروازه با فقط وفقط = مهدی رحمتی
بازیکنان هم = ایمان مبعلی ، جوادکاظمیان ، غلامرضا رضایی ، جلال حسینی ، هادی عقیلی
کادرفنی = یک سرمربی که به کار هجومی علاقه داشته باشه مثل دنیزلی و یک مربی مثل استیلی که علاوه بر دستیاری تو بالا بردن رو حیه بازیکنهاهم موثر باشه

Loverboy
29-04-2009, 17:17
شاید از نظر شما احمقانه باشه ولی باید بگم که تا کی میخواید دنبال این باشید که بازیکنان جوون رو بریزید دور هرچی پیر مرده دور خودمون جمع کنیم ؟

من که میگم باقری بهتره همین الان خداحافظی کنه . بازیکنی که 60 تا توپ خراب میکنه که یک گل بزنه و در اوج خودخواهی پاس نده حتی اگه کریمی هم باشه به درد نمیخوره . واعظی هم که دیگه بهتره فکر یه تیم دیگه باشه . بادامکی بازیکنیه که اگه اعتماد به نفسشو بدست بیاره میتونه خیلی کمک کنه به تیم . بهادر عبدی بدبخت شاید بازیش به چشم نیاد ولی به نظر من از این باقری که الان داریم خیلی بهتره . نوروزی بازیکن بدی نیست و آینده ی بدی نداره . پرسپولیس باید الان یه جوانگرایی کنه . کاری که چند سال پیش استقلال انجام داد و جوابشو گرفت . امثال طالبلو - قربانی - صادقی و ... . تا کی میخوان بیفتن دنبال شهرستانی ها که جون مادرت بیا 500 میلیون میدیم برامون بازی کن و هر دقیقه بیاد واسه ما کلاس بذاره و ... .

تا مدیریت مشکل داشته باشه وضع همینه که هست . خیلیها مقصر رو وینگادا میدونن ولی مشکل اون نیست . ساختار مدیریت غلطه . تنها عنصری که الان تو مدیریت پرسپولیس به چشم میاد هدایتیه . اگه هدایتی و پول خرج کردناش نباشه این مدیریت به کجا خواهد رسید ؟

در کل لیست سال آینده از نظر من :

گلر : رحمتی یا هیچ کس
مدافع : صبری اگه بیاد خرید خوبیه - سید جلال حسینی - یک مدافع چپ خوب خارجی
هافبک : جباری - کاظمیان - معدنچی
مهاجم : آرفی هم خرید خوبیه اگه قطعی بشه - رافخایی

بازیکنانی که باید برن :
گلر : واعظی
مدافع : --
هافبک : باقری
مهاجم : خیرخواه

در کل درسته باقری کاپیتان تیمه ولی با این روند و رفتنش به تیم ملی از 100 به 10 رسیده و روز به روز بدتر میشه . اگه باقریه نیم فصل اول بشه که جاش تو ترکیب اصلیه ولی اگه روندش اینجوریه بهتره بیشتر از این خودشو خراب نکنه و خداحافظی کنه .

Liverpudlian
29-04-2009, 17:28
60 حتی اگه کریمی هم باشه به درد نمیخوره . .

بابا محمد تو ديگه عاشق کريمی هستی چرا اين حرف رو ميزنی کريمی درسته يه کم سنش بالاست ولی يه ستون هست واسه تيم اگه علی تو اسيا نبود معلوم نبود الان کجای جدول بوديم علی الان با اين سنش همه تيمهای ليگ عاشقش هستن بهترين بازيکن ليگ انتخاب شد با اين که از اول تو ليگ نبود الان تيم ملی فکر کنم آزروش باشه تا کريمی دوباره برگرده من دعا ميکنم کريمی يه 2 يا 3 سالی تو پرسپوليس باشه :6:

SpEeD
29-04-2009, 17:40
بابا محمد تو ديگه عاشق کريمی هستی چرا اين حرف رو ميزنی کريمی درسته يه کم سنش بالاست ولی يه ستون هست واسه تيم اگه علی تو اسيا نبود معلوم نبود الان کجای جدول بوديم علی الان با اين سنش همه تيمهای ليگ عاشقش هستن بهترين بازيکن ليگ انتخاب شد با اين که از اول تو ليگ نبود الان تيم ملی فکر کنم آزروش باشه تا کريمی دوباره برگرده من دعا ميکنم کريمی يه 2 يا 3 سالی تو پرسپوليس باشه :6:

جناب هادی شما منظور محمد رو بد متوجه شدی
منظورش کریم باقری بود که از هر 60 توپ یکی شونو گل میکنه وبیشتر توپ ها رو لو میده یا نمیکشه بدوه
بعدش گفت حتی اگه زمانی کریمی هم اینطور بشه باید دورش رو خط زد
الان که کریمی سالار وسرور همه فوتبالیست های ایران ازلژیونر گرفته تا لیگ خودمون هست

وداشتن کریمی نعمتی الاهی هست که باید خدارو به خاطر این نعمت که به ماداده شکر کنیم

خداداد عزیزی
حمید استیلی
علی دایی منفور و...

که از بین اینها شانس خداداد از همه بیشتر هست
خدا کنه اگه قرار باشه از بین این 3 تا کسی رو بیارن همین خداد رو بیارن
چون هم به فوتبال تهاجمی علاقه داره
هم محبوب قلب ها علی کریمی تو تیم میمونه

Loverboy
29-04-2009, 17:55
هادی جان منظورمو نگرفتی . SpEeD ([Only registered and activated users can see links]) گفت منظورمو . من نمیگم که بالای 30 سال نداشته باشیم . میگم دیگه کسی که سنش رفته بالا و فقط داره واسه خودش بازی میکنه و با یه پاس ساده میتونه مهاجم رو تو موقعیت گلزنی بذاره ولی به جای این کار ساده توپو از 60 متری میشوته آسمونو هواپیمای توپولوف روس رو میاره پایین باید بره . نگفتم کریمی بره . کریمی اگه اشتباه نکنم 30 - 31 سالشه . اگه تو امسال نداشتیمش باید رسماً فاتحه ی تیم رو میخوندیم . کریمی راحت تا 3 سال دیگه میشه همین روند رو ازش انتظار داشت چون قابلیتشو داره . ولی باقری الان هیچ بار مثبتی نداره تو تیم .

29-04-2009, 18:00
کریم تیم ملی نباید می رفت ، فصل بعدم می تونه به عنوان فصل آخر باشه ولی مثل زمان دنیزلی یکی در میون بازی می کنه

آقا آرفی هم اولین فوروارد شماره پنج باشگاه شد ، اگر دنیزلی نیاد باید مربی داخلی برداریم ، همون لیست دایی ، خداداد ، استیلی با همین اولویت خوبه ، فقط به جای اسم دایی اسم مجید جلالی رو بذارید ، تو پرسپولیس موفق میشه به نظرم ، هرچند که دنیزلی چیز دیگریست

Nastooh
29-04-2009, 18:21
خیلی خوشحالم که آرفی به پرسپولیس اومد. از بی غیرتی توره حالم بهم میخورد. آرفی توی تیم ته جدولی پیام هم با تعصب بازی میکرد. در کل:
عبدی، واعظی، رحمان رضایی، توره، بادامکی و حتی نیکبخت بهتره از پرسپولیس برن. باید یه تیم جدید با بازیکنان جدید بسازیم. کاری که دنیزلی برامون کرد و نتیجه اش قهرمانی پر اقتدار زمان قطبی بود. زحمات کریم رو نباید فراموش کنیم. به نظرم بهتره سال آینده با اعلام قبلی خداحافظی کنه. این فصل هم کمتر به میدان بره. حداقل اگه قراره آمادگیش در این حد باشه. من کریم رو حتی از کریمی هم بیشتر دوست دارم چون واقعا واسه پرسپولیس زندگیش رو هم میده.
آرفی خرید خوبی بود. رحمتی رو هم باید بخریم. هافبک طراح داریم، اون هم بهترین هافبک طراح ایران. پس هیچ احتیاجی به امثال مجتبی جباری نیست. یه دفاع وسط جنگنده و باهوش هم میخوایم. نه مثل صبری که هنوز نیومده به فکر بیشتر کردن مبلغ قرارداده! یه دفاع چپ خارجی جذب کنیم، به همراه یک هافبک واسه ساپورت کریمی.
ترکیب پیشنهادی من واسه فصل آینده:
آرفی-خلیلی
کریمی
مبعلی-پتروویچ
زارع
محمد-سید جلال حسینی-باقری ها-بازیکن خارجی
رحمتی

عزیزی و استیلی و دایی اصلا و ابدا در حد سرمربیگری پرسپولیس نیستند. اگه قراره مربی خارجی بیاریم برانکو یا دنیزلی بهترین گزینه ها هستند. هم باهوش، هم کاربلد، هم تحصیلکرده و با فرهنگ و هم اینکه با فوتبال مزخرف ایران آشنایی دارند. از بین مربیان ایرانی هم فقط مجید جلالی به درد پرسپولیس میخوره. بقیه فقط لات بازی و باند بازی بلدن.

ViVa LiverP♥♥L
29-04-2009, 18:34
منم با رفتن کریم موافقم اولای فصل خوب شروع کرده بود اما این آخریا اصلا به درد تیم نخورد شاید به خاطر خستگی باشه از وقتی که تو تیم ملی هم بازی کرد اینجوری شد.

SpEeD
29-04-2009, 18:39
به نظر من باید هر چه زود تر تکلیف رحمتی مشخص بشه

اگه رحمتی بیاد 30% مشکلات حل میشه

Pou Manchester
29-04-2009, 18:43
اول مربی : به نظرم باید وینگادا رو نگه دارن و بهش فرصت بدن مطمئنا جواب میده !
اخراجی ها ! : به نظرم فقط بادامکی و عبدی باید از تیم جدا شن . یعنی نه به درد تیم میخورن و نه آینده دار هستن !

بازیکنانی که باید خریداری شوند :
دفاع : یه دفاع چپ اگه خریداری کنیم فکر میکنم کافی باشه . دفاع راست هم که محمد عالیه . دفاع وسط هم که سپهر ، باقریها ، شیری و رحمان هستن .

هافبک : ایمان مبعلی و کاظمیان از بهترین گزینه ها هستن . مخصوصا مبعلی که در کنار کریمی بازیسازی کنه !

مهاجم : آرفی . همینو اگه بخریم که ظاهرا خریدیم میتونه در کنار محسن و گاهی توره یک زوج عالی رو تشکیل بدن !

ViVa LiverP♥♥L
29-04-2009, 19:12
رحمتی بیاد خیلی عالی میشه واقعا امثال از نداشتن یه دروازبان خوب رنج بردیم.

29-04-2009, 19:17
اول مربی : به نظرم باید وینگادا رو نگه دارن و بهش فرصت بدن مطمئنا جواب میده !
اخراجی ها ! : به نظرم فقط بادامکی و عبدی باید از تیم جدا شن . یعنی نه به درد تیم میخورن و نه آینده دار هستن !

بازیکنانی که باید خریداری شوند :
دفاع : یه دفاع چپ اگه خریداری کنیم فکر میکنم کافی باشه . دفاع راست هم که محمد عالیه . دفاع وسط هم که سپهر ، باقریها ، شیری و رحمان هستن .

هافبک : ایمان مبعلی و کاظمیان از بهترین گزینه ها هستن . مخصوصا مبعلی که در کنار کریمی بازیسازی کنه !

مهاجم : آرفی . همینو اگه بخریم که ظاهرا خریدیم میتونه در کنار محسن و گاهی توره یک زوج عالی رو تشکیل بدن !

با دو تا اخراج به جایی نمی رسیم ، مرگ یه بار شیون یه بار ، این کارو باید پارسال می کردیم که الان به اینجا نرسیم ، منتها جلوی ضررو از هرجا بگیری سوده ، یه جراحی اساسی تو همه ی زمینه ها می خوایم ، به نظر من که 9 تا بازیکن باید برن تا بفهمن اینجا خونه خاله نیست:
عبدی ، توره(پرونده تبانیش با اس اس هم باید دادگاهی پی گیری شه) ، علی عسگر و نوروزی (اقلا برن امید) ، بادامکی ، شیری ، رحمان ، اقبالی ، حقیقی
عابدزاده هم به نظرم بدنساز شه بهتره ، عزیزیان بیاد زیر نظرش دروازه بانارو تمرین بده ، این پیروانی و سعداوی و دار و دسته ی وینگادا هم باید برن ، هیئت مدیره هم بهتره هر چه زودتر صاف شه ، کلا ما پیارسال این کارو کردیم فهرمان شدیم ، یادتونه فقط 5 تا بازیکن میومدن سر تمرین؟؟ ذره ذره تیم بسته شد ، اونم با کلی مشکل مالی ، الانم شده همه برن به جز 5 تا بازیکن ، خیلی بهتره تا دوباره بعضی مفتخورا بمونن

SpEeD
29-04-2009, 19:31
در حال حاضر مهمترین تغییر
تغییر مربی هست که از بازیکن و... مهمتر هست
خدایا خودت نذار پرسپولیس بازیچه دست یه مشت بی شعور و گردن کلفت بشه

Only Gerrard 8
29-04-2009, 19:34
خدا کنه يه دفاع 6 دنگ بگيرن عين جلال حسينی خدا کنه بياد پارسال ميخواست بياد نشد خدا کنه امسال بياد

29-04-2009, 20:10
عقیلی هم عالیه

ViVa LiverP♥♥L
29-04-2009, 21:30
سید جلال بهتره چون بیشتر از عقیلی تو حرکات هجومی شرکت میکنه.

29-04-2009, 21:36
اتفاقا شرکت نکنه بهتره ، ما که تو هجوم مشکلی نداریم دردمون این خط دفاعه که شده عین جیگر بانو زلیخا:6qwup3:
کلا ولی جفتشون پارسال و پیارسال تا یه قدمی تیم اومدن و نشد ، جفتشوم با تعصب و مودب و بی حاشیه این ، جهتشونم جوون و با انگیزه ان ، اصلا هردوشونو جای شیری و رحمان بیاریم ، بهتره

ViVa LiverP♥♥L
29-04-2009, 22:17
البته نا گفته نماند به نظر من تجربش هم از عقیلی بیشتره.

29-04-2009, 22:25
آل نعمه هم خیلی خوبه ، کلا دو تا از این سه تارو باید بگیرن

ViVa LiverP♥♥L
29-04-2009, 22:52
فکر نکنم رحمانو بذارن کنار اما شیری احتمالش هست .

بعید میدونم دو تا مدافعه دیگه هم بگیرن اگه بگیرن یدونه میگیرن.

29-04-2009, 23:07
شیری و رحمان جفتشون باید برن ، مارو مسخره همه تیما کردن این دوتا عین پت و مت بازی می کنن

ViVa LiverP♥♥L
29-04-2009, 23:29
شیری و رحمان جفتشون باید برن ، مارو مسخره همه تیما کردن این دوتا عین پت و مت بازی می کنن

پتو متم خودش یه نوع سبکه مگه چه اشکالی داره:6qwup3:

حالا جدا از شوخی رحمان بد نیست فقط به یه با تجربه کنار خودش احتیاج داره.

مثل سید جلال

alibala
30-04-2009, 09:01
بچه ها تو پیشنهاداتون بد نیست یه نیم نگاهی هم به او قانون مسخره 5 تا بازیکن لیگ برتری:-& داشته باشین :301:

30-04-2009, 13:52
به نظر من رحمتی ، شیرزاد ، عقیلی ، حسینی و آرفی کافین ، بقیه رو از امارات بر می گردونیم :13:

ali.j-u-v-e
30-04-2009, 14:31
خدا کنه هر جور شده ایمان مبعلی که خودش یه پرسپولیسیه رو امسال بگیرن

No.10
30-04-2009, 15:26
خوشبختانه اشپیتیم ارفی هم به پرسپولیس امد :5:
فکر نکنم دیگه با وجود اون محسن خلیلی و ابراهیم توره دیگه نیازی به مهاجم داشته باشیم به خصوص اینکه با 1 مهاجم هم بازی می کنیم :wavesmile:
اما در خط دفاعی یه دفاع چپ که شایع شده بود اشجاری میاد +:42:+
در درون دروازه اگه رحمتی بیاد فوق العاده است :30upn9j:
باید کلا بازیکنایی رو که به امارات رفتن رو برگردونیم :
مبعلی کاظمیان معدنچی خیلی به درد پرسپولیس میخورند مخصوصا کاظمیان :d0s69thbefhifftitrz
اگه فریدون زندی رو هم پرسپولیس بگیره خوبه :-??
نصرتی هم اگه میخواد باز تو تیم ملی بازی کنه باید برگرده تو پرسپولیس :D

30-04-2009, 16:36
خوشبختانه اشپیتیم ارفی هم به پرسپولیس امد :5:
فکر نکنم دیگه با وجود اون محسن خلیلی و ابراهیم توره دیگه نیازی به مهاجم داشته باشیم به خصوص اینکه با 1 مهاجم هم بازی می کنیم :wavesmile:
اما در خط دفاعی یه دفاع چپ که شایع شده بود اشجاری میاد +:42:+
در درون دروازه اگه رحمتی بیاد فوق العاده است :30upn9j:
باید کلا بازیکنایی رو که به امارات رفتن رو برگردونیم :
مبعلی کاظمیان معدنچی خیلی به درد پرسپولیس میخورند مخصوصا کاظمیان :d0s69thbefhifftitrz
اگه فریدون زندی رو هم پرسپولیس بگیره خوبه :-??
نصرتی هم اگه میخواد باز تو تیم ملی بازی کنه باید برگرده تو پرسپولیس :D

زندی در پیته ، ولی بد نیس حالا ، اما توره باید گورشو گم کنه ، اصلا باید دادگاهی شه ، دیپورت شه:53:

manchester7
01-05-2009, 12:01
به نظر من از لیگ ما باید اشوبی و رحمتی و اشجاری رو بگیریم تا با ارفی و صبری بشن 5 تا
بعد کاظمیان و مبعلی رو م از امارات بیاریم این میشه اخر تیم

pers20
01-05-2009, 12:45
گام اول با خریده آرفی خوب برداشته شد به نظره من فرزاد آشوبی میتونه گام بعدی باشه!!!

SpEeD
01-05-2009, 14:17
دوستان یه چیزایی دیدم میگن قراره صابر میر قربانی بیاد

البته منبعش زیاد موثق نیست

صابر میرقربانی پرسپولیسی شد خبرگزاری پانا: مهاجم تیم سایپا که توسط مایلی کهن از این تیم اخراج شده بود، به پرسپولیس پیوست.

به گزارش خبرنگار ورزشی پانا، صابر میرقربانی که پیشنهادات قابل توجهی داشت، با پرسپولیس برای یک فصل به توافق رسید و قرار است فردا با حضور در باشگاه قرارداد خود را ثبت کند. فصل گذشته میرقربانی با تیم پرسپولیس مذاکراتی داشت اما در نهایت نتوانست به توافق برسد.

میرقربانی دو هفته قبل به دلیل غیبت در تمرینات سایپا توسط مایلی کهن اخراج شده بود.

منبع ([Only registered and activated users can see links] VGzVYFTwcSQoKQHwHWlJHJxQ=&news_id=3326600)

01-05-2009, 14:48
آشوبی حتما باید بیاد ، عقیلی هم تو بازی دیروز واقعا عالی و با ادب بود ، برعکس بقیه سپاهانیا ، واقعا دوست داشتنیه ، باید جایی شیری بیاریمش

pers20
01-05-2009, 15:20
آشوبی حتما باید بیاد ، عقیلی هم تو بازی دیروز واقعا عالی و با ادب بود ، برعکس بقیه سپاهانیا ، واقعا دوست داشتنیه ، باید جایی شیری بیاریمش

دوست عزیز کجا عقیلی با ادب بود؟ همش اون جنجال به پا میکرد بازیه رفت تو لیگم که اخراج شد , بعدش شیری الان تو پرسپولیس داره خوب کار میکنه به نظرم فصل بعد باید نگهش دارن !!!

01-05-2009, 16:16
شیری آخر سوتیه به خدا ، عقیلی و حسینی و آل نعمه باید بیان ، شیری در حد اس اهواز خوبه

البته منبعش زیاد موثق نیست

صابر میرقربانی پرسپولیسی شدخبرگزاری پانا: مهاجم تیم سایپا که توسط مایلی کهن از این تیم اخراج شده بود، به پرسپولیس پیوست.

به گزارش خبرنگار ورزشی پانا، صابر میرقربانی که پیشنهادات قابل توجهی داشت، با پرسپولیس برای یک فصل به توافق رسید و قرار است فردا با حضور در باشگاه قرارداد خود را ثبت کند. فصل گذشته میرقربانی با تیم پرسپولیس مذاکراتی داشت اما در نهایت نتوانست به توافق برسد.

میرقربانی دو هفته قبل به دلیل غیبت در تمرینات سایپا توسط مایلی کهن اخراج شده بود.

منبع ([Only registered and activated users can see links] VGzVYFTwcSQoKQHwHWlJHJxQ=&news_id=3326600)

از اونجاییکه سهمیه لیگ برتری حساب نمیشه خوبه ، ولی باید بدونه تو این تیم نیمکت نشینی هم افتخاره ، اینو جای خیرخواه بیارن خوبه:13:

ViVa LiverP♥♥L
01-05-2009, 16:41

شیری داره خوب میشه دیروزم عالی بود چندتا توپ خوپ گرفت.

Liverpudlian
01-05-2009, 16:54
[/URL]

بائو با پرسپوليس قرارداد داخلي منعقد كرد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ابومسلم مشهد با عقد قرارداد داخلي به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

به گزارش خبرگزاري فارس، ميثم بائو با عقد قرادادي دو ساله به صورت داخلي به پرسپوليس پيوست.
وي پس از ديدار با مديرعامل باشگاه پرسپوليس قرارداد داخلي خود را منقعد كرد.
انصاري فرد با تاييد اين خبر از برگزاري ديداري ديگر در روزهاي آينده خبر داد. خبرگزاري فارس[URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Nastooh
01-05-2009, 16:59
بچه ها تو پیشنهاداتون بد نیست یه نیم نگاهی هم به او قانون مسخره 5 تا بازیکن لیگ برتری:-& داشته باشین :301:
کجای این قانون مسخره است؟ با این قراردادهای یک ساله اگه این قانون هم نبود وضع لیگ از اینی که هست خیلی مزخرف تر میشد.

شیری داره خوب میشه دیروزم عالی بود چندتا توپ خوپ گرفت.
شیری بگیر نگیر داره. مثلا بازی رفت جلوی الغرافه محشر بود، بازی برگشت کابوس! ولی منم با جذب فقط یک مدافع شش دانگ(جلال حسینی) کاملا موافقم.

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ابومسلم مشهد با عقد قرارداد داخلي به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

به گزارش خبرگزاري فارس، ميثم بائو با عقد قرادادي دو ساله به صورت داخلي به پرسپوليس پيوست.
انصاري فرد با تاييد اين خبر از برگزاري ديداري ديگر در روزهاي آينده خبر داد. خبرگزاري فارس[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ایییییییییییییول. :*:84:*: اگه خبر صحت داشته باشه ترکوندیم! اولین سهمیه لیگ برتری رو به بهترین شکل ممکن خریداری کردیم. به نظرم واسه خریدهای بعدی باید صبر کنیم تکلیف مربی تیم معلوم شه. سرمربی باید خودش تیم رو بر اساس تاکتیک و نیازهاش ببنده. ولی این یکی خیلی خوب بود. می ارزید پیشاپیش بخریمش. :5:

Only Gerrard 8
01-05-2009, 17:19

انصاري فرد با تاييد اين خبر از برگزاري ديداري ديگر در روزهاي آينده خبر داد. خبرگزاري فارس[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

به به به يه بازيکن ديگه هم اومد hadiboodi خوشم مياد خبر های داغی رو ميدی

ViVa LiverP♥♥L
01-05-2009, 18:11
[/URL]

انصاري فرد با تاييد اين خبر از برگزاري ديداري ديگر در روزهاي آينده خبر داد. خبرگزاري فارس[URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

دمت گرم یه چند روزی هست همش خبرای خوب می دی!:flowerysmile:کارت درسته ایشالا همیشه خوش خبر باشی!:163:
آقا خیلی عالی شد میثم یابو ببخشید بائو امسال خیلی خوب بازی می کرد ایشالا سال بعدم همین جوری بمونه!:smil4337dd8b9eb25:

01-05-2009, 18:15
استقلالیه نباید می گرفتیمش ، ولی خب بد نیس ، کاش به جای این آشوبی رو زودتر می گرفتن:smoke:

Only Gerrard 8
01-05-2009, 18:30
استقلالیه نباید می گرفتیمش

استقلالی بودنش مهم نيست پرسپوليسی ميشه نيکبخت :heartsmile: هم استقلالی بود ولی الان پرسپوليسی شده :1522::1522:

sasuke89
01-05-2009, 18:32
ارفی اولین صید سرخپوشان

اشپتیم آرفی مهاجم گلزن آلمانی پیام امروز با پرسپولیس قرارداد دو ساله بست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اشپتیم آرفی امروز با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با سرخپوشان به توافق نهائی رسیده و قرارداد دو ساله امضا کرد.

اشپتیم آرفی اولین خرید سرخپوشان برای سال 88 می‌باشد.

منبع: سایت رسمی باشگاه پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links]آرفی_اولین_صید_سرخپوشان)

پیوست: ارفی قبل از بادو به پرسپولیس پیسوت!!

Orange
01-05-2009, 18:42
من یک پیشنهاد دارم برا تیم.
بازیکنایی که باید برند :
1)نیکبخت
2)توره
3)بادامکی
4)عبدی
5)خیرخواه
و بازیکنایی که باید بیان.
1) معدنچی
2)جلال حسینی
3)آشوبی
4)اشپیتیم
5)مبعلی
بقیه قرارداداشون باید تمدید شه و حفظ بشند.
در مورده نیکبخت هم میدونم خیلی ها مخالفند ولی نیکبخت دیگه نمیتون مهره موثری باشه ضمن اینکه حاشیه هم داره.
در طی فصل هم اگر توجه کرده باشین نیکبخت کاره موثری انجام نمیداد جز غر زدن به هم تیمی ها وقتی بهش پاس نمیدادند و بعضی وقتها هم تکروی بیش از حد.

SpEeD
01-05-2009, 18:53
رحمتی یا یه دربازه بان خوب برای پرسپولیس از نون شب واجبتره

manchester7
01-05-2009, 19:08
خوب میثم بائو هم اومد احتمال اینکه اشوبی بیاد دیگه خیلی کمه چون هافبک ها دارن زیاد میشن اگه کریمی و باقری بمونن و یه دفاع چپ هم بگیریم اونوقت با اون دو تا و مازیار و نوری 4 تا هافبک درجه یک داریم تازه مبعلی هم میخواد بیاد داشتن ستاهر زیاد به تیم ضرر میزنه
الان فقط چند تا میخوایم یکی رحمتی یکی کاظمیان و اشجاری

Only Gerrard 8
01-05-2009, 19:13
الان ديگه بايد يه چپ خوب بگيرن خعلتبری عالی هست ادينهو هم بد نيست ولی خعلتبری عالی هست :2:

ALi ReZa
01-05-2009, 19:44
میثم بائو بازیکن با کلاسیه
یعنی میشه بهش اطمینان کرد
گلزن هم که هست
مغزش هم کار میکنه
خرید خوبی بود
اگه این شایعه صابر میر قربانی هم حقیقت داشته باشه که دیگه واقعا عالیه
بقیه اش رو هم بذارن سرمربی جدید بیاد بگیره
دوستان نظرتون در مورد بقای وینگادا چیه؟:30upn9j::D

01-05-2009, 19:55
میثم بائو بازیکن با کلاسیه
یعنی میشه بهش اطمینان کرد
گلزن هم که هست
مغزش هم کار میکنه
خرید خوبی بود
اگه این شایعه صابر میر قربانی هم حقیقت داشته باشه که دیگه واقعا عالیه
بقیه اش رو هم بذارن سرمربی جدید بیاد بگیره
دوستان نظرتون در مورد بقای وینگادا چیه؟:30upn9j::D

این کچله باید بره ، اگه من مدیرعامل بودم تازه پاسپورتشم پاره پوره می کردم حالش گرفته شه ، این باید بره تو کابل تیم پیدا کنه :53::7:
این بائو هم بد نیس ، ولی یه آشوبی به صدتای این می ارزه ، خلعتبری به هیچ وجه نباید بیاد پرسپولیس ، آدم بیشعوریه و به درد ما نمی خوره ، تازه جا برا اون نداریم ، مبعلی قراره بیاد ، گفته میخوام بیام ایران مشتری ندارم ، اینم دست هدایتیو می بوسه دیگه :6qwup3:

ViVa LiverP♥♥L
01-05-2009, 22:36
رحمتی یا یه دربازه بان خوب برای پرسپولیس از نون شب واجبتره

آره منم موافقم حتما باید رحمتی رو بگیرن تا الآن بازی کنای خوبی گرفتن تقریبا تو هیچ پستی به جز دفاع و یه کمی هم هافبک مشکلی نداریم که اونم خدا کنه سید جلال یا عقیلی و کاظمیانو بگیرن.:smil4337dd8b9eb25:

saeed.ss
01-05-2009, 22:40
اقا ظاهرا خبر قرارداد بائو باز یک شیطنت از سوی خبرگزاری فارس بوده چون سایت رسمی پرسپولیس هم چنین خبری رو اعلام نکرده و حتی گفته بعضی از سایت ها و مطبوعات دروغ میگن.
تو ایران چه قدر شایعه وجود داره.

ALi ReZa
01-05-2009, 22:48
اقا ظاهرا خبر قرارداد بائو باز یک شیطنت از سوی خبرگزاری فارس بوده چون سایت رسمی پرسپولیس هم چنین خبری رو اعلام نکرده و حتی گفته بعضی از سایت ها و مطبوعات دروغ میگن.
ما که تا ثبت نکنه باورمون نمیشه:girl_sigh:
هاشم بیک زاده - آرش برهانی - میثم منیعی و ... اینها همگی تا در باشگاه پرسپولیس اومدن و توسط godfather فوتبال ایران (فتح الله زاده) :-&:6qwup3:استقلالی شدن:53:

ViVa LiverP♥♥L
01-05-2009, 22:56

فکر نمیکنم دروغ باشه چون امروز غروب خودم از اخبار ورزشی ساعت 6:45 شنیدم.

01-05-2009, 23:08
اصلا دروغ باشه بهتره ، همچین آش دهن سوزی نیست ، مهرزاد 6 تا از زیر و رو دریبلش می زنه ، باید اونو بیارن ، آشوبی رو هم شدیدا لازم داریم با رحمتی ، باید مخ این مظلومی رو بزنیم :D

saeed.ss
01-05-2009, 23:11
فکر نمیکنم دروغ باشه چون امروز غروب خودم از اخبار ورزشی ساعت 6:45 شنیدم.
بزار یه مثال واسه اینکه به اخبار ایران اعتماد نکنی بگم.
گفتن برادر شیخ محمد(شیخ دبی) شکنجه داده.اصلا اون برادر شیخ محمد نیستفامیلشون زمین تا اسمون با هم فرق داره ولی از اینترنت و خبرگذاری فارس خوند اخبار اشتباه گفت.
ولی کلا به نظرم اخبار ایران خیلی مشکل داره.
بعدشم من پارسال فهمیدم تا کسی قرارداد رسمی امضا نکرده نباید باور کرد.نمونش میر قربانی و برهانی و زارع و بیگ زاده و ..........

01-05-2009, 23:51
بزار یه مثال واسه اینکه به اخبار ایران اعتماد نکنی بگم.
گفتن برادر شیخ محمد(شیخ دبی) شکنجه داده.اصلا اون برادر شیخ محمد نیستفامیلشون زمین تا اسمون با هم فرق داره ولی از اینترنت و خبرگذاری فارس خوند اخبار اشتباه گفت.
ولی کلا به نظرم اخبار ایران خیلی مشکل داره.
بعدشم من پارسال فهمیدم تا کسی قرارداد رسمی امضا نکرده نباید باور کرد.نمونش میر قربانی و برهانی و زارع و بیگ زاده و ..........

اتفاقا خودش بود ، وزارت کشور و اطلاعات امارات هم تایید کردن ، این رسواگری هم از جانب سازمانهای حقوق بشر آمریکا بوده که ایرانم اخبارشو منتشر کرد

Liverpudlian
02-05-2009, 00:02
اينجا اخبار در مورد نقل و انتقالات هست يا درمورد شيخ دوبی و امريکا اينا :6qwup3:

ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 00:03
ببین بحث از خریدای پرسپولیس تا کجا رفت!

بیخیال بابا

SpEeD
02-05-2009, 00:32
الان همه عالم وادم و... میگن با هر قیمتی شده باید رحمتی رو بیارن

چون هرچی دیر تر عمل کنیم قیمتش بالاتر میره

وقتی تمام تیم عالی باشه دروازه بان نداشته باشیم یعنی هیچ

02-05-2009, 00:34
آره اصلا این توطئه بود استقلالیا خواستن ذهن مارو منحرف کنن ،:D
لیست جدید برا خرید از نظر من:

معدنچی:heartsmile:
آشوبی
رحمتی
جواد:heartsmile:
مبعلی
آرفی که اومده
عقیلی یا حسینی یا آل نعمه

لیست سیاه که از لیست بالا مهمتره:

عبدی :53:
توره
بادامکی
اقبالی
علی عسگر
خیرخواه
شیری
حقیقی
و...

Liverpudlian
02-05-2009, 00:41
لیست سیاه که از لیست بالا مهمتره:

عبدی :53:
توره
بادامکی
اقبالی
علی عسگر
خیرخواه
شیری
حقیقی
و...

شيری خوبه وآسه نيمکت بد نيست بازی با سپاهان خيلی خوب اگه نبود شک نکن گل ميخورديم عماد رو شيری گرفته بود

SpEeD
02-05-2009, 01:34
اول رحمتی
بعد دفاع های 6 دنگی مثل
عقیلی ، جلال حسینی

اینارو در کنار سایرین داشته باشیم
قهرمان خواهیم شد

به خصوص سید مهدی رحمتی

ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 11:30
از همه مهمتر رحمتیه.:heartsmile:
امروز تو روزنامه پیروزی خوندم به آل نعمه پیشنهاد دادن.:-o
به نظر منم شیری برای نیمکت خوبه.:5:
مبعلی هم به احتمال زیاد با استق میبنده!:53:
فقط میمونه آشوبی:heartsmile: و کاظمیان :heartsmile::heartsmile:و معدنچی :-??
خدا کنه هر سه تاشونو بگیرن یه مربی خوبم چاشنیش کنن سال بعد هر سه جامو میگیریم!:D
اگر هم زندی بیاد ایران هواپیماشون نشسته می گیرنش!:D

Liverpudlian
02-05-2009, 11:33
صبح امروز
عيسي اندوي در محل تمرين پرسپوليس حضور يافت:*:84:*:
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس پس از استراحت روز گذشته از ساعت 10:30 امروز در مؤسسه خيريه عمل برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان ذخيره پرسپوليس در ديدار مقابل سپاهان اصفهان به گرم كردن، حركات كششي، پاسكاري، آقا وسط در سه گروه و فوتبال دستگرمي همراه با كارهاي استقامتي پرداختند. بازيكنان اصلي نيز پس از گرم كردن و كار با توپ پس از يك ساعت محل تمرين را ترك كردند اما ذخيره‌ها به مدت يك ساعت و نيم تمرين كردند.

* افشين پيرواني و نعيم سعداوي غايب بودند.

* كريم باقري به دليل مصدوميت از ناحيه كمر با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين بود.

* عيسي اندوي دروازه‌بان سنگالي تيم فوتبال ذوب آهن دقايقي در محل تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و همراه با ابراهيم توره، هموطن خود محل تمرين را ترك كرد.

* مسعود زارعي به صورت اختصاصي تمرين كرد.

* انتخاب بازيكنان تيم ملي سوژه اصلي تمرين امروز پرسپوليسي‌ها بود.

*حضور علي كريمي در ليست تيم ملي باعث خوشحالي هواداران و بازيكنان پرسپوليس شد.

* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 11:40 به پايان رسيد.
خبرگزاري فارس[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 12:05
مگه اعلام نکردن از فصل بعد دروازبان خارجی ممنوع؟

Liverpudlian
02-05-2009, 12:16
مگه اعلام نکردن از فصل بعد دروازبان خارجی ممنوع؟

فکر کنم و اسه اسيا ميخواد البته اگه بريم :6qwup3::6qwup3:

ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 12:37
اگه رحمتی رو بتونن بگیرن بهتره اما اندوی هم بد نیست ولی ارزش نداره فقط یرای آسیا یه دروازبان بگیرن.

Liverpudlian
02-05-2009, 13:04
[/URL]

ميرقرباني با پرسپوليس قرارداد داخلي بست
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال سايپا با تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد داخلي يك ساله بست.

به گزارش خبرگزاري فارس صابر ميرقرباني امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس و پس از صحبت با مديران اين باشگاه قرارداد داخلي يكساله خود را منعقد كرد.
وي پس از آرفي، صبري و بائو چهارمين بازيكني است كه با پرسپوليس قرارداد داخلي مي‌بندد.
خبرگزاري فارس[URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

m_acmilan
02-05-2009, 13:19
فکر کنم اندوی میخواد تبعه ایران بشه.

AmiR Tifo36
02-05-2009, 14:15
به نظر من خرید بائو اشتباه بود چون اگه باشه باید کریمی باقری یا ایوان یکیشون رو نیمکت بشینه .برای پست مهاجم راست هم ادینهو و هم خلعتبری خیلی خوبن ;درسته ازش دلخوشی نداریم ولی لیونل مسی ایرانهدفاع چپ هم از بین فشنگچی و اشجاری باید انتخاب کنیم...

megraban
02-05-2009, 14:46
ارفی سهمیه لیگ برتری نیست که؟ هست؟ یا پیام که سقوط کرد دیگه دسته یکی حساب میشه؟؟؟
میثم بائو چی؟؟ اونم شنیدم با شهاب گردان از ابومسلم جدا شدن! بازیکن ازاد محسوب نمیشه؟
میرقربانی چی؟ اونم که مایلی کهن اخراجش کرده بود! اونم بازیکن ازاده؟ یا سهمیه لیگ برتری؟؟؟
:33:

Only Gerrard 8
02-05-2009, 15:08
اين ميرقربانی اينا وآسه نيمکت هست جای اين خيرخواه

Valencia
02-05-2009, 15:27
آقا یک سوال دارم از هوادارا
با ماندن نیکبخت موافقید یا نه؟

Liverpudlian
02-05-2009, 16:26

من با موندنش موافقم نيکبخت اگه رو فرم باشه از علی کريمی هم بهتره اونايی که به بازی نيکبخت توجه ميکنن ميدونن من چی ميگم عين بازی با الشارجه

ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 16:56

نیکی:heartsmile: بازیکن خوبیه البته بگیر نگیر داره که خودش با مسائل حاشیه ای که درست میکنه این مشکلات بوجود میاره مثل قضیه تیم ملی .البته بسیار محبوبه:heartsmile:

sambik
02-05-2009, 17:18
بنظر من بودنش از نبودنش بهتره

Nastooh
02-05-2009, 17:44
ارفی سهمیه لیگ برتری نیست که؟ هست؟ یا پیام که سقوط کرد دیگه دسته یکی حساب میشه؟؟؟
میثم بائو چی؟؟ اونم شنیدم با شهاب گردان از ابومسلم جدا شدن! بازیکن ازاد محسوب نمیشه؟
میرقربانی چی؟ اونم که مایلی کهن اخراجش کرده بود! اونم بازیکن ازاده؟ یا سهمیه لیگ برتری؟؟؟
:33:
آرفی سهمیه لیگ برتری نیست. بائو سهمیه لیگ برتریه. میر قربانی هم با خصوصیات اخلاقی و به درد نخوری که داره فقط امیدوارم نیاد! اگه بیاد میشه یه قوز بالا قوز که توی اوج رقابت قهرمانی روحیه تیم رو به گند میکشه. همون کاری که زمان قطبی مامانی انجام داد.

نیکبخت واسه پرسپولیس خیلی زحمت کشیده. از استقلال اومده و بخاطر تیم ما کلی از طرفداران بی فرهنگ رقیب فحش خورده. نامردیه اگه بخوایم باهاش قرارداد نبندیم و مجبور بشه بره توی تیمهای معمولی لیگ بازی کنه. ولی اگه از امارات پیشنهاد داشته باشه بهتره بره. در غیر اون صورت باید نگهش داریم.

pers20
02-05-2009, 18:26
پارسال نیکبخت قراردادشو 2ساله تمدید کرد پس توفصل بعد هم 90% تو پرسپولیسه بازیکنه خوبیه تجربش بدرد میخوره !!

در مورده میرقربانی هم کاملا با آقای Nastooh موافقم این بیاد فقط حاشیه درست میکنه ما هم کم حاشیه داریم اینم میاد روش !!الان پرسپولیس باید بره دنبال بازیکنای بزرگتر اینا کین؟ کاظمیان رو بگیرن خیلی عالی میشه سهمیه لیگ برتر هم نیست !!!

Liverpudlian
02-05-2009, 19:18
در مورده میرقربانی هم کاملا با آقای Nastooh موافقم این بیاد فقط حاشیه درست میکنه ما هم کم حاشیه داریم اینم میاد روش !!الان پرسپولیس باید بره دنبال بازیکنای بزرگتر اینا کین؟ کاظمیان رو بگیرن خیلی عالی میشه سهمیه لیگ برتر هم نیست !!!

کاملا باهات موافقم الان بايد بازيکنانی عين معدنچی يا اولادی اينا رو بگيرن رفتن ميرقربانی:-& رو گرفتن به درد نميخوره اگه خوب بود تو همون سايپا بازيش ميدادن

Valencia
02-05-2009, 19:21
بنظرم اگه نیکبخت تو پرسپولیس بمونه باید نیمکت نشین بشه و این براش بهتره

Liverpudlian
02-05-2009, 19:37
بنظرم اگه نیکبخت تو پرسپولیس بمونه باید نیمکت نشین بشه و این براش بهتره

نيکبختو نيمکت نشينی نيکبخت ته تهش 3 بازی رو نيمکت ميشينه بعد يه حاشيه ميسازه از تيم ميره :winksmiley02:

Only Gerrard 8
02-05-2009, 19:40
کسی جرات نميکنه نيکبخت رو نيمکت نشين کنه پرچم نيکی خيلی بالاست :21:

ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 20:13
ولی اگه این مسخره بازیاشو بذاره کنار بازیکن خوبیه.

Pou Manchester
02-05-2009, 20:18
بابا میر قربانی چشه بنده خدا اینقدر باهاش مخالفین ؟
امسال بخاطر مشکلاتی که با لیتبارسکی داشت نتونست از ابتدای فصل برای سایپا بازی کنه . ولی بعد از اومدن مایلی کهن فیکس شد .
در ضمن نکنه بازیهاش پارسالش برای صنعت نفت رو یادتون رفته . عالی بازی میکرد و با لئوناردو پیمنتا یه خط حمله ی رویایی رو تشکیل داده بودن .
راستی این لئوناردو رو هم که بتونن گیر بیارن خیلی بازیکن قابلیه . نه ؟

Liverpudlian
02-05-2009, 20:56
راستی این لئوناردو رو هم که بتونن گیر بیارن خیلی بازیکن قابلیه . نه ؟

لئوناردو پيچيد رفت برزيل الان تو يه باشگاه برزيلی داره بازی ميکنه :winksmiley02:

Arash
02-05-2009, 20:59
به نظر من هم باید در درجه اول برن سراغ آشوبی چون ما امسال دقیقا از همون نقطه ضربه خوردیم یعنی هافبک دفاعی جایی که استقلال هم پارسال از اون نقطه ضربه خورد چون اونا کاظمی رو از دست داده بودند. بعد هم باید یه دروازبان خوب مثل رحمتی رو بیارن-و در آخر هم باید همه تلاششون رو برای نگهداری کریمی بکنن چون اگه اون بره تیم خیلی ضرر میکنه

AmiR Tifo36
02-05-2009, 21:13
من نیکبختو دوست دارم...ولی اگه قرار باشه مثل امسال و پارسال بازی کنه و حاشیه درست کنه بهتره بره...ستاره زیاد داریم
به جای میر قربانی هم بهتره خلعتبری یا ادینهو رو بیارن...

02-05-2009, 22:26
من نیکبختو دوست دارم...ولی اگه قرار باشه مثل امسال و پارسال بازی کنه و حاشیه درست کنه بهتره بره...ستاره زیاد داریم
به جای میر قربانی هم بهتره خلعتبری یا ادینهو رو بیارن...

خلعتبری با رفتارش عابت کرد که مثل سید صالحی صلاخیت اخلاقی پرسپولیسی شدن رو نداره ، ادینهو هم چون میخواد برگرده کشورش فقط پول می گیره میشه عین توره:-&

ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 23:12
خلعتبری با رفتارش عابت کرد که مثل سید صالحی صلاخیت اخلاقی پرسپولیسی شدن رو نداره ، ادینهو هم چون میخواد برگرده کشورش فقط پول می گیره میشه عین توره:-&

خلعتیری بازم یه خرده خوبه اون سید صالحی خیلی جوگیره پارسال بعد از اینکه جامو ازشون گرفته بودیم مصاحبشو شنیدی چشاشم اونجوری گنده می کرد میشد مثل کاریکاتور!
اگه بتونیم معدنچی رو از امارات برگردونیم عالی میشه.

02-05-2009, 23:47
من عاشق معدنچیم ، اگه این با جواد یا اولادی بیان چی میشه ، می ترکونیم همه تیمارو ، تا فینال آسیا همه رو شیش تایی می کنیم :smil4337dd8b9eb25::2::5:

آره خیلی عقده ای بازی در آورد ، آخرم که سپاهانیا هم نخواستنش دیگه :30upn9j:

kia_lazio
03-05-2009, 00:11
منم نظرم اینه که اول باید به فکر این دفاع درب و داغونمون باشیم. کاری که هنوز انجام ندادیم. و فعلا مثل فصلهای قبل داریم هافبک و مهاجم میخریم. یه دفاع مستحکم مثل عقیلی یا کاظمی. بعدشم یه دروازبان خیلی خوب. بعد از اون یه بازیکنی بخریم که اگه به هر دلیلی علی کریمی رو نداشتیم یا تو یه بازی نتونست بیاد که همینجوری هم میشه بتونیم جایگزینش کنیم. در کل طوری تیم رو ببندیم که اگه به امید خدا رفتیم آسیا یه نیمکت قوی هم برای اونجا داشته باشیم تا فشردگی بازیها خستمون نکنه.

pers20
03-05-2009, 12:12
مشکل ما الان اینه که این مدیره عامل برای خودش داره همینجور چشم بسته بازیکن میگیره هیچ باشگاهی هنوز کاری نکرده مدیر عامل پرسپولیس رو جو گرفته داره تند تند بازیکنا رو جمع میکته این بائو دوسته صمیمیه قلعه نوعیه اون صبری هم که اصلا بدرد نمیخوره خالقی فرد هم همینطور , امسال پرسپولیس 5تا بازیکن میخواد 1-رحمتی 2- اشجاری 3-آشوبی 4-مبعلی 5-سیدجلال حسینی رفتن هنوز نقل و انتقلات شروع نشده با 20تا بازیکن قرارداد داخلی بستن !!!

ViVa LiverP♥♥L
03-05-2009, 12:43
مشکل ما الان اینه که این مدیره عامل برای خودش داره همینجور چشم بسته بازیکن میگیره هیچ باشگاهی هنوز کاری نکرده مدیر عامل پرسپولیس رو جو گرفته داره تند تند بازیکنا رو جمع میکته این بائو دوسته صمیمیه قلعه نوعیه اون صبری هم که اصلا بدرد نمیخوره خالقی فرد هم همینطور , امسال پرسپولیس 5تا بازیکن میخواد 1-رحمتی 2- اشجاری 3-آشوبی 4-مبعلی 5-سیدجلال حسینی رفتن هنوز نقل و انتقلات شروع نشده با 20تا بازیکن قرارداد داخلی بستن !!!

آدمو جو بگیره همینه دیگه!:-??
حالا اومدیم یه سرمربی جدید آوردن اون بدبخت نباید دو تا بازیکن خودش انتخاب کنه؟!:-??

only red
03-05-2009, 12:49
به نظر من باید فصل بعد رحمتی.حسینی.زندی.اشوبی.معدن چی.با اولادی رو بگیرن.

ViVa LiverP♥♥L
03-05-2009, 13:13
به نظر من اول باید تکلیف سرمربی جدید معلوم شه بعد بازیکن بگیرن.

Liverpudlian
03-05-2009, 14:19
به نظر من اول باید تکلیف سرمربی جدید معلوم شه بعد بازیکن بگیرن.

حالا اول اين کچل رو بندازن بيرون :6qwup3: بعد سر مربی جديد اعلام ميشه :winksmiley02:

03-05-2009, 16:06
ایول ، مذاکره با عقیلی و رحمتی و حسینی هم شروع شد ، حسینی هم بازیکن آزاده و سر رقمم به توافق رسید ؟، رحمتی هم که دیگه حله :smil4337dd8b9eb25::2:

Liverpudlian
03-05-2009, 16:38
ایول ، مذاکره با عقیلی و رحمتی و حسینی هم شروع شد ، حسینی هم بازیکن آزاده و سر رقمم به توافق رسید ؟، رحمتی هم که دیگه حله :smil4337dd8b9eb25::2:

عقيلی که عمرا بياد سپاهان مگه ول ميکنه عقيلی رو :33: حسينی که بدون شک مياد کافيه هدايتی رقم بزاره جلوش اون وقت چشاش 4 تا ميشه :2: رحمتی هم خدا کنه مس بده :41:

ViVa LiverP♥♥L
03-05-2009, 17:02
عقيلی که عمرا بياد سپاهان مگه ول ميکنه عقيلی رو :33: حسينی که بدون شک مياد کافيه هدايتی رقم بزاره جلوش اون وقت چشاش 4 تا ميشه :2: رحمتی هم خدا کنه مس بده :41:

عقیلی هم نیومد اشکال نداره سید جلالو رحمتی رو بگیرن عالیه.

Liverpudlian
03-05-2009, 17:13
عقیلی هم نیومد اشکال نداره سید جلالو رحمتی رو بگیرن عالیه.

اخه مس اسيای شده گرفتن رحمتی يه کم مشکله :292:

03-05-2009, 17:22
رحمتی وقتی خودش میگه میخوام بیام پرسپولیس با غل و زنجیر که نمی تونن نگهش دارن ، نیم فصلم به خاطر مظلومی موند ، ولی مهمتر از اینا بیرون کردن این کچله با سعداویه

Loverboy
03-05-2009, 17:27
رحمتی هم فکر کنم قرار دادش تا پایان فصل بود و الان بازیکن آزاده

Liverpudlian
03-05-2009, 17:36
رحمتی اگه بياد فکر کنم خيلی از مشکلات پرسپوليس حل بشه الان بيشترين مشکل ما تو دروازه هست او حقيقی که يه روز خوبه يه روز به درد دسته 1 هم نميخوره اون يکی هم جای بابا بزرگ منه :6qwup3:

ViVa LiverP♥♥L
03-05-2009, 17:45
اخه مس اسيای شده گرفتن رحمتی يه کم مشکله :292:

تا هدایتی رو داریم غم نداریم.

03-05-2009, 18:27
رحمتی هم فکر کنم قرار دادش تا پایان فصل بود و الان بازیکن آزاده

عالیه که ، سهمیه هم از دست نمیره :13:

mahnam
03-05-2009, 19:05
عالیه که ، سهمیه هم از دست نمیره :13:
تو ایران بازیکنی که قراردادش با تیمی تموم می شه آزاد حساب نمیشه اگه اینجوری بود همه آزاد بودن مثلا اگه بازیکنی که قراردادش تموم می شد آزاد بود فصل پیش پتروویچ منصوری محمد علوی آتسو زارع و .... همه آزاد بودن تو ایران آزاد کسیه که یا از لیگ های خارجی بیاد یا 4 5 ماه بدون تیم باشه

mahdi torabi
03-05-2009, 19:32
خدا کنه هدایتی تو تیم بمونه و بتونیم بازیکن های خوبی برای تیم بخره:heartsmile:

03-05-2009, 20:49
تو ایران بازیکنی که قراردادش با تیمی تموم می شه آزاد حساب نمیشه اگه اینجوری بود همه آزاد بودن مثلا اگه بازیکنی که قراردادش تموم می شد آزاد بود فصل پیش پتروویچ منصوری محمد علوی آتسو زارع و .... همه آزاد بودن تو ایران آزاد کسیه که یا از لیگ های خارجی بیاد یا 4 5 ماه بدون تیم باشه

خیلی مزخرفه که ، پس باید از حالا رو جواد و مهرزاد و ایمان کار کنیم :d0s69thbefhifftitrz

sinaoneal
03-05-2009, 21:33
پرسپولیس اگه استخوانبندی تیم فعلی رو حفظ کنه البته با یه مربی بهتر صد در صد موفق می شه الان بهترین بازیکنای لیگ تو پرسپولیسن پس چرا نتیجه نمی گیره؟مطمئنا مشکل از مربی یا مدیر عامله.
علاوه بر اینا پرسپولیس باید به فکر یه دفاع چپ خوب و یه دروازه بان باشه شنیدم مصطفی صبری اومده و مذاکره با رحمتی هم شروع شده .
ولی در کل باید بگیم که هیئت مدیره ی امسال پرسپولیس یکی از بهترین هیئت مدیره های چند سال اخیر بوده.

Liverpudlian
03-05-2009, 23:12
پرسپولیس اگه استخوانبندی تیم فعلی رو حفظ کنه البته با یه مربی بهتر صد در صد موفق می شه الان بهترین بازیکنای لیگ تو پرسپولیسن پس چرا نتیجه نمی گیره؟مطمئنا مشکل از مربی یا مدیر عامله.
علاوه بر اینا پرسپولیس باید به فکر یه دفاع چپ خوب و یه دروازه بان باشه شنیدم مصطفی صبری اومده و مذاکره با رحمتی هم شروع شده .
ولی در کل باید بگیم که هیئت مدیره ی امسال پرسپولیس یکی از بهترین هیئت مدیره های چند سال اخیر بوده.

مشکل فعلی ما دروازه بان هست اگه الان رحمتی بود ما 5 تا نميخورديم الان بايد به دروازه بان فکر کنيم :-?

ViVa LiverP♥♥L
04-05-2009, 17:30
امروز تو روزنامه خوندم با سید جلالو رحمتی به توافق رسیدن.

Liverpudlian
04-05-2009, 17:35
امروز تو روزنامه خوندم با سید جلالو رحمتی به توافق رسیدن.

جدااااااااااااا خدا رو شکر اين 2 تا هم بيان ديگه خيلی از مشکلات تيم کم ميشه. راستی تو کدوم روزنامه خوندی :33:

pers20
04-05-2009, 17:40
به نظره من ما اگر دفامون رو خوب کنیم بابت حمله مشکلی نداریم با وجود علی کریمی و آرفی , در مورده حقیقی هم بگم اون پنج تا گل روو پرسپولیس خورد نه حقیقی همینجور که بارسلونا 6تا گل به رئال زد نه کاسیاس !!!!

Liverpudlian
04-05-2009, 17:47
به نظره من ما اگر دفامون رو خوب کنیم بابت حمله مشکلی نداریم با وجود علی کریمی و آرفی , در مورده حقیقی هم بگم اون پنج تا گل روو پرسپولیس خورد نه حقیقی همینجور که بارسلونا 6تا گل به رئال زد نه کاسیاس !!!!

بابا اين حقیقی اون گل سوم رو ديدين خورد انگار داشت کبوتر ميگرفت توپ خورد به دستش برگشت اون يارو زد تو گل کلا سوتيه اين حقیقی

04-05-2009, 18:11
بابا حقیقی از 40 متری می شوتن به دروازش من زانوهام شل میشه ، وقتی خوبه خیلی خوبه ، ولی کم پیش میاد که خوب باشه ، باید رو رحمتی حساب باز کنیم واسه آسیا ، انصاریفردم داره ازش خوشم میاد تصفیه رو شروع کرده ، وینگادا و سعداوی هم باید برن ، اگه دنیزلی نشد جلالی خوبه به نظرم یا خداداد:heartsmile: یا حتی استیلی:13:

sasuke89
04-05-2009, 18:23
سرخپوشان همچنان به دنبال بازیکنان جدید

مدیران باشگاه پرسپولیس که زودتر از سایر تیم ها وارد بازار نقل وانتقالات شده اند، این بار مذاکره با رحمتی، حسینی و عقیلی را شروع کرده اند.

سید مهدی رحمتی گلر ملی پوش تیم مس کرمان که پیش از این نیز مورد توجه پرسپولیس قرار گرفته بود مذاکره با مدیران این تیم را شروع کرده ولی تا این لحظه طرفین بر سر قیمت پیشنهادی این بازیکن به توافق نرسیده اند. سید جلال حسینی مدافع ملی پوش سایپا هم قراردادش با این تیم به پایان رسیده مذاکرات نهایی را انجام داده و به توافق نهایی نیز دست پیدا کرده است و ظرف چند روز آینده نیز قرارداد داخلی اش را با سرخپوشان امضا خواهد کرد. اما مدیران پرسپولیس که در خط دفاع به شدت احساس ضعف می کنند باب مذاکره با هادی عقیلی مدافع ملی پوش سپاهان را نیز باز کرده اند اما چون این بازیکن با سپاهان قرارداد دارد همه چیز بسته به نظر مدیران سپاهان است.

گفتنی است پرسپولیس تا این لحظه به طور رسمی با میثم بائو، اشپیتیم آرفی و صابر میرقربانی قرارداد امضا کرده است

منبع ([Only registered and activated users can see links])

ViVa LiverP♥♥L
04-05-2009, 18:35
جدااااااااااااا خدا رو شکر اين 2 تا هم بيان ديگه خيلی از مشکلات تيم کم ميشه. راستی تو کدوم روزنامه خوندی :33:

فکر کنم روزنامه خبرورزشی بود.

Liverpudlian
04-05-2009, 18:49
بابا حقیقی از 40 متری می شوتن به دروازش من زانوهام شل میشه ، وقتی خوبه خیلی خوبه ، ولی کم پیش میاد که خوب باشه ، باید رو رحمتی حساب باز کنیم واسه آسیا ، انصاریفردم داره ازش خوشم میاد تصفیه رو شروع کرده ، وینگادا و سعداوی هم باید برن ، اگه دنیزلی نشد جلالی خوبه به نظرم یا خداداد:heartsmile: یا حتی استیلی:13:

دنيزلی که حالا حالا ها تو بشکيتاش هست . خداداد هم از فوتبال فعلا محرومه. استيلی يه کم شانسش زياده

04-05-2009, 19:41
دنيزلی که حالا حالا ها تو بشکيتاش هست . خداداد هم از فوتبال فعلا محرومه. استيلی يه کم شانسش زياده

دنیزلی شاید حالا بیاد یهو :6qwup3: ، ولی جلالی از استیلی بهتره

Cactus
04-05-2009, 19:45
بابا اين حقیقی ......

ALi ReZa
04-05-2009, 19:48
بابا بیخیال استیلی
این بابا اصلا عقده ایه
در اومده گفته دعوت 41 بازیکن به تیم ملی تمرکز تیمها رو میگیره:-&

pers20
04-05-2009, 19:51

من نمیگم که مقصر نیست ولی ما تا کی باید ستاره های تیمهای دیگه رو بخریم؟ الان حقیقی جوون تا 2 3 سال دیگه بهت قول میدم چنین اشتباهاتی نمیکنه الان با تخریب کردنش چیزی گیرمون نمیاد ما میتونیم به عنوان دروازبان دوم ازش استفاده کنیم به نظره من بازیکن آینده داریه !!!

POUYA
04-05-2009, 19:53
ولی برای مربی
من تو داخلی ها مجید جلالی رو بیشتر از همه قبول دارم
تو این سال ها تجربش هم خیلی زیاد شده

arash_2000
04-05-2009, 19:54
مهدي حدادپور
اولين خارجي تاريخ فوتبال پرسپوليس، آلن راجرز انگليسي بود كه در سال 1350 به عنوان سرمربي به جمع سرخپوشان آمد. او سه سال در تيم فوتبال پرسپوليس ماند.
دومين مرد خارجي آنها، باز هم سرمربي بود. پرسپوليس در سال 1355 از وجود ايوان كونوف روس بهره برد. هر چقد راجرز موفق بود و پرسپوليس را موفق كرد، كونوف، ناكام بود و در زمان حضور او پرسپوليس با خوش‌شانسي كامل صاحب عنوان دوم ليگ شد. راجرز فوتبال هجومي دوست داشت. كونوف عاشق دفاع بود. در زمان حضور كونوف در سال 55 بود كه دخالت‌هاي پروين در امور مختلف فني پرسپوليس آغاز شد، چنانچه روزي دادكان جوان و 21 ساله از پرسپوليس قهر كرد و در مجله دنياي ورزش شروع به افشاگري نمود. دادكان در آن نشريه اعلام كرد كه در پرسپوليس به جاي كونوف كس ديگري تصميم مي‌گيرد.
مردان سوم و چهارم، دو بازيكن بريتانيايي بودند. ويليام مك‌لوري كه يك جوان كاتوليك و بسيار معتقد از تيم دوم ليورپول بود و آلن ويتل كه سابقه دعوت به تيم ملي فوتبال انگليس را هم داشت و در تيم آبي‌پوشان اورتون سابقه عضويت داشت. ويلي اسكاتلندي بود و آلن انگليسي، اولي فقط دو بازي در خدمت پرسپوليس بود اما آلن تا زمان پيروزي انقلاب براي پرسپوليس بازي كرد و بازي‌هاي خوبي را هم انجام داد. ويلي و آلن هر دو در سال 56 به تيم پرسپوليس آمدند.
پنجمين خارجي تاريخ پرسپوليس را عباس انصاري‌فرد به پرسپوليس آورد. انصاري‌فرد 35 ساله در سال 70، از وجود زوران جورجوويچ يوگسلاو به عنوان مربي پرسپوليس استفاده كرد البته اين فقط تصميم او بود و پروين حاضر نشد با زوران كار كند و مربي يوگسلاو به تيم‌هاي پايه رفت و بعدا به كشورش بازگشت. او 16 سال بعد به تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان رفت و پايه‌هاي تيم موفقي را گذاشت كه امسال تا نايب قهرماني ليگ بالا آمد.
خارجي ششم لاديسلاو بگوويچ يوگسلاو بود كه در سال 73، عابديني او را براي مربيگري پرسپوليس پرستاره اين سال آورد. دوستان سابقه‌دار، آنقدر اذيتش كردند كه جانش را برداشت و رفت و درخشان، پنجعلي و ناصر محمدخاني، جايي را كه حق خودشان مي‌دانستند از بگوويچ پس گرفتند.
مرد هفتم يورگن گده بود كه سال 73 در 38 سالگي بعد از موفقيت در تيم كشاورز و تيم ملي اميد به پرسپوليس آمد. در دوران حضور او پرسپوليس درگير محروميت ستارگان خود يعني عابدزاده، شاهرودي، پيوس، محرمي و داداش‌زاده بود. گده نتوانست جوان‌هاي تيمش را ساماندهي كند و بعد از پنج ماه كار در پرسپوليس بركنار شد.
استانكو در سال 74 به پرسپوليس آمد. خارجي هشتم پرسپوليس در اين تيم خوب كار كرد و عملكردي مثل آلن راجرز يعني كسب دو مقام قهرماني در ليگ داشت. استانكو پوكله پويچ كروات، پايه‌هاي تيم ملي موفقي را با استخوانبندي قوي بنيان نهاد كه به جام جهاني 98 فرانسه صعود كرد. استانكو بعدها دو بار سرمربيگري سپاهان و يك بار هدايت تيم داماش گيلان را در مسابقات ليگ ايران عهده‌دار بود.
بعد از استانكو، عابديني با استراتژي پيشرفت منزل به منزل، ايوان مت‌كويچ كروات را به پرسپوليس آورد. بازگشت پروين در مهر ماه 77 به پرسپوليس، پايان كار ايوان بود. روز هشت مهر ماه 77، پروين، مت‌كويچ و فرشاد پيوس را بر سر تمرين پرسپوليس راه نداد تا مرد نهم تاريخ پرسپوليس، پرونده‌اش بسته شود.
پرسپوليس تا سال 81، يعني طي 35 سال تنها 9 خارجي داشت اما در هفت سال ديگر يعني از سال 81 تا امروز، سه خارجي گرفت تا ركوردشكن باشند. در اين ميان 14 نفر جزو كادرفني و 21 نفر بازيكن بودند.
هانس ديتراشميت، در سال 81 به حكم غمخوار براي سرمربيگري پرسپوليس آمد، او ابتدا با كلاسي متشخص و برجسته آمد اما وقتي پروين تحويلش نگرفت و گفت به عنوان دستيار هم قبولش ندارد، در پرسپوليس بيكار شد و كارش به انجام حركات موزون در جشن‌ها و عروسي‌هاي ياران پرسپوليس كه در بهار سال 82، چهار نفر آنها ازدواج كردند، محدود شد. غمخوار هم در جواب رفتار پروين مسووليت او را براي پرسپوليس سال آينده محدود كرد.
در سال 82 به ناگهان شش خارجي وارد فهرست پرسپوليس شدند. وينكو بگوويچ به عنوان سرمربي، بعد از موفقيت در فولاد، كارش را شروع كرد. داركو تراژيچ، دستيار كروات وينكو و فخرالدين داوود بگوويچ، مربي دروازه‌بان‌هاي تيم ملي و دستيار بلاژويچ و برانكو، ديگر دستيار وينكو بودند. پرسپوليس، ساشا ايليچ، دروازه‌بان ملي پوش مقدونيه و عيسي ترائوره جوان تكنيكي مالي را هم گرفت. آنها با يك ليبريايي به نام كريستوفر ره هم قرارداد امضا كردند و بعدها زير قرارداد زدند و به خاطر مشكلات حقوقي، پول كلاني را به عنوان تاوان به او پرداختند.
سنت شش خارجي در سال 83 هم پايدار بود. راينر سوبل، سرمربي آلماني از ايليا پرسكي مدافع مقدونيه‌اي، سامبوجوچي، مهاجم نيجريه‌اي كه قرار بود ماشين گلزني باشد اما بعدها گم شد و به پرسپوليس برنگشت استفاده کرد. دو بازيكن بي‌خاصيت پانامايي يعني كارلوس ريو را و خوزه آنتوني توره‌س هم جزو ياران سال 83 بودند. پرسپوليس، با وجود بهره‌مندي از محمد محمدي، فرشيد كريمي و داوود فنايي، يان نيك‌لوسكي مقدونيه‌اي را هم گرفت. به او حتي يك بازي هم نرسيد تا فاجعه سنگين‌تر شود!
در سال 84، پرسپوليس بدون گرفتن يار خارجي كار را شروع كرد اما با آمدن محمدحسن انصاري فرد به عنوان مديرعامل و كنار رفتن علي پروين، آري‌هان هلندي به عنوان سرمربي انتخاب شد. با آمدن آري‌هان كه بيست و سومين خارجي پرسپوليس بود، تئودي يونگ و نيكولاس دي‌بري هلندي و اشتاين وندنبورگ بلژيكي به عنوان دستيار كارشان را آغاز كردند. آري‌هان سه خارجي را هم به عنوان بازيكن به پرسپوليس آورد. روبرت ساهاي چك كه يك مدافع چپ خوب بود، ژاك الونگ كامروني كه يك كامروني عالي بود و رافائل ادرئو نيجريه‌اي كه داستان شكايت او از پرسپوليس به فيفا كشيده شد و باعث كسر شش امتياز شد كه نزديك بود قهرماني سال 86 پرسپوليس را زايل كند.
بعد از بركناري آري‌هان و سه دستيارش، مصطفي دنيزلي سرمربي پرسپوليس شد. او و علي نورالدين دستيارش تنها ترك تباران تاريخ پرسپوليس بودند. در زمان دنيزلي صلاح حسن عراقي و زياد شعبوي اهل سوريه و بالاخره طارق جبان سوري هم به پرسپوليس آمدند كه البته اين سه كارنامه چندان موفقي را در پرسپوليس نداشتند.
با آمدن افشين قطبي، پرسپوليس از وجود دو خارجي تازه در تركيب تيمي خود استفاده كرد، دو خارجي كم توان كه دومي فاجعه يارگيري پرسپوليس بود. ماته دراگچويچ اهل كرواسي و جرج آرانداي اهل پاراگوئه‌، اولي سه گل براي پرسپوليس زد اما دومي، تنها يك باج حرفه‌اي از مديرعامل وقت به يك آدم خاص ورزش بود.
پرسپوليس فصل اخير هم پنج خارجي داشت كه براي اولين بار برزيلي‌ها هم به اين تيم رسيدند، ماركو كوساي برزيلي و پائولو دي‌كارموي هموطن او تنها از پرسپوليس پول گرفتند و رفتند و فاجعه آميز كار كردند.
ايوان پتروويچ، فرانك آتسوي و ابراهيم توره، به ترتيب اهل صربستان، توگو و سنگال بودند تا تعداد خارجي‌ها به 41 برسد بعد از آنها نوبت ادواردو نلو وينگادا و دستياران او كارواليو و كاستا بود كه تعداد خارجي‌هاي پرسپوليس را به 44 نفر رساندند و حالا اشپيتيم آرفي اهل آلباني كه تعداد را به 45 نفر رسانده است.

Liverpudlian
04-05-2009, 19:56
دنیزلی شاید حالا بیاد یهو :6qwup3: ، ولی جلالی از استیلی بهتره

تا اين وينگادا قراردادش تموم شه اين جلالی رو يکی اين تيم های ليگ برتری ميگيرن حالا ببين :fkr:

RVN10
04-05-2009, 20:09
حقیقی نسبت به سنش گلر خیلی خوبیه مطمئن باش در اینده شماره یکه تیم ملیه:13:
درباره استیلی هم به نظره من به درد پرسپولیس نمیخوره چون اصلا تجربه سرمربیگری نداره:301:
باید یه چند سال تو تیم هایه رده پایین سر مربی باشه تا تجربه کسب بکنه
اگه الان بیاد مثله پیروانی حاشیه هارو نمیتونه جمع کنه:winksmiley02:

ViVa LiverP♥♥L
04-05-2009, 20:53
به نظره منم حقیقی نسبت به تجربش خوب بازی میکنه و میتونه آینده خوبی داشته باشه برای دروازبان دوم بد نیست شاید تو بازی با الغرافه اگه تجربه واعظی رو داشت 5تا گل نمی خورد بد جوری بی انگیزه بود هر توپی میامد طرفش نه نمی گفت!

arash_2000
04-05-2009, 21:14
هر دروازه بانی روزای خوبی داره روزای بدی هم داره به نظر من رحمتی رو بگیریم خوبه ولی حقیقی و واعظی دیگه کلا تعطیل میشن اگه هم نگیریم رو حقیقی تو کل فصل زیاد فشار میاد ولی رحمتی فکر کنم میاد پرسپولیس.

04-05-2009, 22:03
حقیقی نسبت به سنش گلر خیلی خوبیه مطمئن باش در اینده شماره یکه تیم ملیه:13:
درباره استیلی هم به نظره من به درد پرسپولیس نمیخوره چون اصلا تجربه سرمربیگری نداره:301:
باید یه چند سال تو تیم هایه رده پایین سر مربی باشه تا تجربه کسب بکنه
اگه الان بیاد مثله پیروانی حاشیه هارو نمیتونه جمع کنه:winksmiley02:

آره حقیقی برا نیمکت کیس خوبیه ، استیلی هم باز از پیروانی و دایی بهتره ، هرچند که تو ایران فقط جلالی لیاقت نیمکت پرسپولیسو داره ، این پیروانی خودش بزرگترین حاشیه بود :30upn9j:

ViVa LiverP♥♥L
04-05-2009, 22:22
پیروانی برای پرسپولیس خیلی کوچیک بود.
کاش مثل پارسال یهو یکی مثله امپراطور پیدا می شد تیمو جمع میکرد. فقط حیف که امپراطور لنگه نداره و تکرار نشدنیه!

Liverpudlian
05-05-2009, 01:19
من ميدونم مشکل اين پيروانی چی بود ميخواست اين يارو وينگادا رو رد کنه بره خودش بشه سرمربی :-t

ViVa LiverP♥♥L
05-05-2009, 11:46
من ميدونم مشکل اين پيروانی چی بود ميخواست اين يارو وينگادا رو رد کنه بره خودش بشه سرمربی :-t

فکر نمیکنم چون پیروانی همچین شخصیتی نداشت البته ما که ظاهرشو میدیدم خدا میدونه ...

RVN10
05-05-2009, 12:27

نه دیگه این نامردیه که بگیم پیروانی اینجوریه
پیروانی جزئه بازیکن هایه بزرگه پرسپولیس بوده وخیلی واسه پرسپوایس زحمت کشیده
زمان مربیگریشم نسبت به سوادی که داشت خوب کار کرد فقط نتونست حاشیه هارو جمع کنه:301:

05-05-2009, 15:15
نه دیگه این نامردیه که بگیم پیروانی اینجوریه
پیروانی جزئه بازیکن هایه بزرگه پرسپولیس بوده وخیلی واسه پرسپوایس زحمت کشیده
زمان مربیگریشم نسبت به سوادی که داشت خوب کار کرد فقط نتونست حاشیه هارو جمع کنه:301:

بابا این یارو ته فیلمه این داداشا مافیایی کار می کنن ، ندیدین شاغلام برا گرفتن تیم امید با خداداد چی کار کرد؟؟؟؟ تازه ابومسلمم برا اون ته تغاریه داشتن می گرفتن ، همین الان پیروانی دندون تیز کرده برا مقاومت :fkr:

Arastoo 10
05-05-2009, 16:56
آقا من كلي بخوام بگم اينكه به نظر من:
اول اينكه بهتره پرسپوليس چشم وگوششو خوب باز كنه و بفهمه چه بازيكني تو چه پستي احتياج داره بعد بازيكن بگيره
بعدشم به نظرم لازم نيست بازيكن رو بازيكن بخره بعد هيچكدوم هم به دردشون نخوره و...
مهره هاي خوبي رو كه داره بهتره با هم هماهنگ كنه اينطور خيلي بهتره
الان تو تيم بازيكن خوب سطح بالا كم نداريم اما مشكل اينه كه هيچكدوم درست حسابي با هم هماهنگ نيستن.

panda
08-05-2009, 00:12
سرمربی:بوناچیچ
دروازه بان:رحمتی

دفاع:عقیلی-حسینی-محمد-شیرزاد
هافبک:پژمان-زارع-اشوبی-کریمی
مهاجم:خلیلی(اماده)-غلامرضا رضایی

پرسپولیس یعنی این:2:

SpEeD
17-05-2009, 11:06
در حالي كه طي هفته*هاي گذشته بحث تمديد قرارداد علي كريمي با باشگاه پرسپوليس در رسانه*هاي ايران داغ شده است، احتمال دارد ستاره فوتبال كشورمان كه چند سال پيش با پيوستن ناگهاني به بايرن مونيخ آلمان همه را غافلگير كرد، فصل آينده براي يك تيم اروپايي بازي كند.

به گزارش سايت گل، مدير برنامه*هاي علي كريمي در اروپا در اين زمينه مذاكراتي با تيم*هاي اروپايي داشته و براي انتقال او به يك تيم مطرح تلاش هايي انجام داده كه ممكن است منجر به عقد قرارداد شود.

علي كريمي چند سالي به خاطر بازي در تيم الاهلي ليگ امارات و فاصله كم اين كشور با ايران، نسبت به پيشنهادات خارجي كم توجه بوده است.

او دو سال پيش هم در حالي بايرن مونيخ آلمان را به مقصد تيم*هاي قطري ترك كرد كه مي*توانست به راحتي در يك تيم آلماني ديگر بازي كند.

كريمي كه علاقه چنداني به بازي كردن در اروپا ندارد به واسطه فعاليت*هاي اقتصادي در ايران و همچنين راحتي خود و خانواده*اش ممكن است همچون سال هاي گذشته بازي در پرسپوليس يا تيم*هاي عربي را به فوتبال اروپا ترجيح دهد.

جالب اينكه گفته مي*شود حسين هدايتي قصد دارد در صورت صعود تيم استيل آذين به ليگ برتر، پيراهن شماره ‪ ۸‬اين تيم را بر تن علي كريمي كند، البته بعيد به نظر مي*رسد علي كريمي با وجود روابط نزديك با حسين هدايتي حاضر شود در ليگ ايران پيراهن تيمي جز پرسپوليس را بپوشد.