توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روز معلم (فوتبال پاک مجید جلالی)
روز معلم
[Only registered and activated users can see links]
آقا اجازه, به بزرگی خودتون ببخشید, هر چی باشه شما بزرگی و بزرگوار, بخشش هم از بزرگانه به قولِ بزرگان.
آقا اجازه ببخشید که گفته بودیم , این فوتبال پاک نیست و آدم حسابی دیگه توش کم پیدا میشه!
ببخشید که گفتیم, این فوتبال همش نامردیه, از بسکه خنجر دیدیم دستِ نا لوطیها و بی معرفتها!
ولی ( تا وقتی نامرد هست, مرد هم هست!), آقام میگفت.
ما که میدونستیم شما صافی و آقا منش. ولی دست خودمون که نبود. دل نگرون بودیم, از بسکه نامردی دیدیم و ناروا شنیدیم از عزیز دردونه ها..... از بسکه کوچیک مغزها, بیانیه نوشتند و ولگردی کردند توی کوچه های کوتولگی و نانیسم!
آقا اجازه, ( گنده باقالی) یعنی چی؟.... مگه شما نگفتین این چیزا نمیاد توی امتحان ؟؟؟
آقا اجازه, ببخشید؛
بنا به عادت خیلی از بچه مدرسه ایها که روی آق معلمشون اسم میذارن, ما هم به شما میگفتیم؛(مجیدکامپیوتر)!
ولی مگه آقا منشی و صداقت, دخلی داره به نرم افزار و سخت افزار و دیجیتالیزاسیون؟؟؟!!!
آقا اجازه, امروز فقط روزِ آبیها که نبود, روز شمام بود. روز فوتبالِ پاک که نبود, روز معلم بود!
چیکار داریم که هفته ی اول اردیبهشتیم یا هفته ی دوم!.....امروز که روزِ شما بود, کلاس داشتیم...شمام خوب کلاس گذاشتی واسه جمیعِ خلق الناس!...از شاگردِ متقلب و آدم فروش , گرفته تا بچه خرخون و شاگرد تنبل و مبصرِ دوساله ی کلاس!
آقا اجازه, گروهبان قندلی که بود و چه کرد؟....اینا که نبود توی کتاب....میشه جزوه بگید از این به بعد!!!
آقا اجازه, ببخشید که اینجوری میگیم, ولی دمِ شما گرم که گرم کردی دلمون رو دوباره به این فوتبالِ پیزوری!
(دلگرم شدیم که توی این آشفته بازار, هنوزم آدم حسابی پیدا میشه انگار!!...کسیکه نه اهل قیل و قال باشه نه جیغ و داد, نه ناروا بنویسه و نه ناسزا, نه اهل زدو بند باشه و نه مردِ چون و چند...نه اهل بیانیه باشه و نه پایِ شب نامه....نه گذرش به ستادِ انتخاباتی بیفته و نه لابی داشته باشه با مجلسیون و سیاسیون.)
آقا اجازه, امروز فقط روز آبیها نبود, روز شمام بود!!
(مجید جلالی نامی که باید در کنار نام جهان پهلوان تختی آورده شود)
منبع ([Only registered and activated users can see links])
عجب مطلب باحالی بود :*:84:*:
گنده باقالی :6qwup3:
خدائی امسال سال مجید جلالی بودش...
اول جام رو از استقلال گرفت بعدش خودش اونو به استقلال هدیه کرد
خدایی تو مربیای ایرانی فقط از مجید جلالی خوشم می یاد :D
مجید جلالی مرد ترین مرد ایران است
General Xavi
28-04-2009, 12:21
جالبه كه مجيد جلالي با اين همه با اخلاق بودنش به دليل كم شعوري مديران باشگاه هاي ايران سال به سال تيم عوض ميكنه.:-?چون از اهواز شنيده ميشه كه مديران فولاد از قبل از بازي آخر با ذوب آهن شروع به مذاكره با مربيه ديگه اي كردن.:-o
قلعهنويي در فرودگاه مهرآباد: هواداران با استقبال تاريخي خود ما را شرمنده كردند
دست "جلالي" و مردم خوزستان را ميبوسم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از لطف و دلسوزي تمامي هواداران استقلال تشكر ميكنم.
امير قلعهنويي پس از بازگشت از مشهد و در حالي كه در فرودگاه مهرآباد به شدت مورد استقبال هواداران قرار گرفته بود، در گفتوگويي كوتاه به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، گفت: از حمايت، لطف و دلسوزيهاي هواداران مهربان استقلال تشكر ميكنم. آنها بار ديگر با اين استقبال تاريخي خود ما را شرمنده ساختند. خوشحالم كه توانستيم قهرمان ليگ برتر شويم تا پاسخ گوشهاي از محبتهاي 20 ميليون هوادار استقلال را بدهيم.
وي افزود: بازيكنان استقلال در بازي آخر مردانه جنگيدند و بازي بسيار خوبي انجام دادند. تيم پيام نيز با توجه به نيازش به پيروزي رقابت نفسگيري را انجام داد و در هر صورت اين بازي سخت به سود ما تمام شد.
سرمربي استقلال تهران ادامه داد: از خداوند و آقا امام زمان سپاسگزارم. لطف آنها شامل حال ما شد، ضمن آنكه عنايت امام رضا(ع) به تيم استقلال كمك كرد تا در جوار بارگاه رضوي تيم ما جام قهرماني را بدست آورد. من معتقدم استقلال شايستهي اين عنوان بود.
وي افزود: از مجيد جلالي و مردم خوزستان تشكر ميكنم و دست آنها را ميبوسم. تيم فولاد مردانه جنگيد و مجيد جلالي هم مردانگي و عقيدهاش به فوتبال پاك را بار ديگر اثبات كرد.
Death Angel
28-04-2009, 15:04
ایول به جلالی خوب جواب همه رو داد با این بازی معلوم نیست به بازیکنا چی گفته بود اینا اینجوری بازی میکردن:-??
واقعا به قول دنی جلالی اول قهرمانی رو از اس اس گرفت بعد باز تقدیمش کرد به تیم
seedorf10
28-04-2009, 15:28
خوب این حرفا یعنی چی ؟؟؟ مگه قرار بوده تبانی بشه ؟! اون آقای گنده باقالی که میاد میگه دست مردم خوزستان رو میبوسم مگه مردم خوزستان چند بار تا حالا تبانی کردن ؟! من نمیخواستم چیزی بگم ولی بازیکنای استقلال و در راس اونا جناب گروهبان قندلی خیلی پا از مرزشون فراتر گزاشتن ما به عراق با اون همه توپ و تانک باج ندادیم ، بخوایم تو فوتبال به کسی باج بدیم که آقای قلعه نوعی و بازیکنانشون میگن ممنونم که تبانی نکردن ؟!! تازه مگه کسی از تیم فولاد با .... حرفی در این باره زده که آقای قلعه نوعی میگه ما هم یه بار چنین کاری رو برای فولاد کردیم ؟؟؟؟!!!!!
کلا یه ضرب المثل هست که میگه کافر همه را به کیش خود پندارد ، اینجا خیلی صدق میکنه ، آقایون همه رو مثل خودشون فرض کردن .
به قول امیرخان:مجید جلالی خیلی مردی.
بله آقا معلم با این کارش به همه درس مردانگی داد و باید به داشتن همچین مربیایی در لیگ فوتبالمان افتخار کنیم.
بازم این جمله تاریخیو میگم:
مجید جلالی خیلی مردی
alireza77777m
28-04-2009, 16:40
تبريك ميگم به فولادي ها كه مربي به اين خوبي دارن،فقط متاسفم كه دارن از دستش ميدن و بوناچيچ مي آد.:53::29:
قلعهنويي: جلالي به همه درس معرفت داد
ايران ورزشي – امير قلعهنويي براي قهرماني استقلال تنها به ارادهاي از سوي مجيد جلالي و شاگردانش نياز داشت تا به آروزي خود برسد. قلعهنويي كه پس از بازي اين آرزو را حقيقت يافته ميديد در سالن كنفرانس مطبوعاتي حرفهايش را اينگونه آغاز كرد: «خدا را شاكرم كه در پايان يك فصل با تحمل فشارهاي بسيار، استقلال قهرمان ليگ شد و بدانيد سهم اميرقلعهنويي در اين قهرماني كمترين سهم بود. اين قهرماني را به مردم خوب خوزستان و مجيد جلالي تقديم ميكنم كه به راستي جلالي به ما درس معرفت داد و سهم زيادي در اين قهرماني دارد.»
قلعهنويي كه پاكي فوتبال خوزستان را از نزديك هم احساس كرده بود پس از اين واكنش به بررسي فني بازي پرداخت: «پيام در اين بازي نمايش قابل قبولي داشت و متاسفم كه اين تيم خوب خراساني به ليگ دسته يك سقوط كرد.»
قلعهنويي به اين سؤال خبرنگاري كه پرسيده بود چقدر قهرماني استقلال را پاك ميدانيد، هم پاسخي نداد و درباره پيام حرفهايش را ادامه داد: «بازيكنانم تلاش قابل قبولي داشتند و اگر كمي دقت ميكردند، در آن لحظات پاياني اين قدر فشار تحمل نميكرديم.» سرمربي استقلال معتقد است استقلال در جام حذفي هم با قدرت ظاهر خواهد شد: «ليگ خوبي داشتيم ولي معتقدم در بعضي زمانها، فشار زيادي روي تيمها آمد و شايد همين مسأله باعث نتايج نه چندان خوب نمايندههاي ما در ليگ قهرمانان شد.» سرمربي استقلال معتقد است استقلال در جام حذفي هم با قدرت ظاهر خواهد شد: «در آن مسابقات هم به دنبال قهرماني هستيم ولي صددرصد از نفراتي استفاده ميكنيم كه كمتر به آنها در ليگ بازي رسيده است.» قلعهنويي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينكه از اتفاقات اخير فوتبال ايران چه درسي گرفتهايد، هم گفت: «اتفاقات اين سه هفته اخير به من درس خوبي داد. ياد گرفتم كه در اينگونه موارد سكوت خيلي كمك ميكند و قول ميدهم كه در سال آينده، اين روش را بيشتر استفاده كنم.» قلعهنويي درباره حضورش در سپاهان هم توضيحاتي داد: «به همين امام رضا (ع) قسم ميخورم با هيچ تيمي مذاكره نكردهام و اعتقاد دارم وقتي با تيمي قرارداد دارم با هيچ تيمي صحبت نميكنم. آقاي آشتياني دو مرتبه از من در اين رابطه سؤال كرده اما قرار گذاشتيم پس از اين بازي در اين رابطه صحبت كنيم اما هميشه گفتهام كه سرباز استقلال هستم و دوست دارم به اين تيم كمك كنم و تا جايي در استقلال ميمانم كه ببينم ميتوانم براي تيم محبوبم مؤثر باشم و زماني كه خلاف اين باشد، جاي خودم را به جوانترها ميدهم.» قلعهنويي در پايان حرف هايش اعلام ميكند كه ديگر هيچگاه به برهاني پنالتي نميدهد: «تحت هيچ شرايطي ضربه پنالتي را به آرش برهاني نميسپارم.» قلعهنويي از بازي پيام هم تمجيد ميكند: «بعد از بازي به پياميها تبريك گفتم كه اينچنين مردانه بازي كردند. آنها واقعا براي ماندن جنگيدند.»
دیگه همه دارن خیلی گندش میکنن
جلالی کاریو کرد که باید میکرد
خوده استقلالم 5 امتیاز جلویه فولاد از دست داد
جلالی از معدود مربیان پاک این مملکته
اینها حرفهای احساسی همه مال این که استقلال قهرمان شده و همه اش لحظه ایه فصل بعد جلالی با هر تیمی بیاد روبه روی استقلال کافیه یه مساوی ازشون بگیره اون موقع باید دید هنوز هم از این حرفها میزنید . و عکس العمل همیشگی تماشاگرهای استقلال رو اون موقع باید دید
استقلال و ذوب آهن از ديدگاه من هر ۲ قهرمان هستند
جلالى: باشگاه فولاد به يك الگوى اخلاق مبدل شده است
فولاد خوزستان روز يكشنبه كار بزرگى انجام داد. فولادى ها در حالى ذوب آهن را با شكست بدرقه كردند كه اين تيم شانس زيادى براى قهرمان شدن داشت و با اين شكست جام قهرمانى را به استقلال هديه كرد. همين موضوع بهانه اى شد تا با مجيد جلالى سرمربى فولاد تماس بگيريم و پيرامون ديدار با ذوب آهن و ساير مسائل فولاد با او همصحبت شويم. گفت وگو با جلالى را بخوانيد:
• از بازى با ذوب آهن شروع كنيم. چطور بود؟
- اين ديدار براى هر ۲ تيم از اهميت زيادى برخوردار بود. قبل از بازى هم به بازيكنان گفتم كه بايد ذوب آهن را شكست دهند و خودشان را به يك الگوى اخلاق تبديل كنند. با اين نتيجه باشگاه فولاد و تمام اعضاى آن به يك الگوى اخلاق در جامعه فوتبال مبدل شدند و همگان معناى واقعى فوتبال پاك را فهميدند.
• از ديدگاه شما فولاد چقدر در تعيين قهرمان اين فصل نقش داشت؟
- ما كارى به اين مسائل نداشتيم و براى خودمان بازى كرديم. به هرحال تيم ما در تعيين قهرمان نقش داشت. ما در ۲ بازى خود مقابل استقلال و ذوب آهن با تمام وجود بازى كرديم و كارى به رتبه و شرايط ۲ تيم نداشتيم.
• اما اگر كمى با ذوب آهن مدارا مى كرديد الان استقلال قهرمان نبود!
- گفتم كه ما بازى هميشگى خود را انجام داديم.
• فكر مى كرديد با ۴ گل ذوب آهن را شكست دهيد؟
- ما در مرحله اول به دنبال انجام بازى خوب مقابل ذوب آهن بوديم و بعد از آن براى به ثمر رساندن گل هاى بيشتر تلاش كرديم. به هر حال در فوتبال از اين اتفاقات رخ مى دهد. ما خوب بازى كرديم و اين ۴ گل هم مزد زحماتمان بود.
• به نظر شما چرا ذوب آهن روز آخر، قهرمانى را از دست داد؟
- به غير از فرم بازى خوب ما ذوب آهن خيلى با استرس بازى كرد. آنها روى دروازه ما فشار آوردند و حتى چند موقعيت گلزنى خوب هم داشتند اما به دليل استرس زيادى كه داشتند نتوانستند از موقعيت ها استفاده كنند. به نظر من ذوب آهن شايسته قهرمانى بود و اين شكست هم چيزى از ارزش هاى اين تيم كم نكرد. آنها در اين ديدار هم ارزش هاى خود را نشان دادند.
• صادقانه پاسخ دهيد استقلال شايستگى قهرمان شدن را داشت؟
- هم ذوب آ هن و هم استقلال از ديدگاه من قهرمان هستند. اين ۲ تيم واقعاً فوتبال خوبى را بازى كردند و هر ۲ شايستگى قهرمان شدن را داشتند.
• قبل از اين صحبت هاى زيادى در مورد بازى شما مقابل ذوب آهن بيان مى شد اما شما مقابل آن تهمت ها سكوت را در پيش گرفتيد. علت اين سكوت چه بود؟
- من بر اين عقيده ام كه هر كس همان طور است كه عمل مى كند. نه آن چيزى كه بيان مى كند. همه خوب بلد هستند صحبت كنند اما من ترجيح مى دهم كمتر صحبت و بيشتر عمل كنم و همواره هم از اين موضوع نتيجه گرفته ام.
• اين فصل براى فولاد چگونه بود؟
- به نظر من فصل خوبى بود. ما تيمى بوديم كه از ليگ دسته اول به ليگ برتر آمده بوديم. تيم هايى كه از دسته اول به ليگ برتر آمدند همگى سقوط كردند اما ما توانستيم رتبه هفتم جدول رده بندى را به خود اختصاص دهيم كه اين براى ما يك مقام بزرگ است.
• شنيديم فقط تا آخر جام حذفى در فولاد مى مانيد. درست است؟
- احتمال دارد همين امروز (ديروز) از فولاد جدا شوم چرا كه هيچ كدام از اعضاى باشگاه را نديدم. با اين حال هنوز چيزى مشخص نيست.
• در جام حذفى بايد مقابل ذوب آهن قرار بگيريد. اگر ذوب آهن در اين بازى پيروز شود ناراحت نمى شويد كه چرا در بازى آخر ليگ تمام توان خود را گذاشتيد؟
- خير. ما در جام حذفى هم با تمام قوا به مصاف ذوب آهن مى رويم و مانند تمام بازى ها سعى مى كنيم پيروز از زمين خارج شويم.
برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی ان کلیک کنید
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
واقعاً آقا، واقعاً معلم
([Only registered and activated users can see links])
او شاید دهداری دیگری است؛ آقا معلم محبوب تر از گذشته شد. به خاطر همه خوبیها، همه خوبیها که یکجا در او جمع است. اخلاق، منش، داناییهای فنی منحصر به فرد و شخصیت کاملاً مقبول.
پیشنهاد میکنم جشن بگیریم حضور آقا معلم در این فوتبال آلوده و بی درو پیکر را. جدی میگویم؛ کجای این ورزش یک مدرس، سرمربی و معلم مثل او میشناسید؟ در فوتبالی که مربی با دریافت پول رضایتنامه بازیکن صادر میکند، مربی برنامه دوپینگ به شاگردش میدهد، مربی پیشنهاد رشوه به رقیب میدهد، در چنین فضایی مجسمه آقا معلم را باید از طلا ساخت و در یکی از میادین شهر نصب کرد یا اصلاً در مدخل ساختمان فدراسیون فوتبال.
تیمش عامل قهرمانی آبی ها شد و ذوب را ذوب کرد و برد و چه بردنی .
او از خود استقلال در تهران سه امتیاز گرفت، از خیلی از تیمهای بزرگ امتیاز گرفت. یادمان باشد او با پاس قهرمان لیگ برتر شده و امسال نیز فولادی را تحویل گرفت که تنها دو ساعت به آغاز لیگ برتر حضور این تیم در مسابقات برتر مسجل شده بود. تیمی را داشت که خودش نبست و دوره آماده سازی مطابق میلش را نتوانست اجرا کند. او از نظر فنی بدون شک در ایران بهترین است . از نظر شخصیتی نیز چنین است.
او بهترین معلم مدرسه فوتبال ماست. حتی اگر تنگ نظرانه تیم ملی را به او تعارف نزنیم، حتی اگه با بی لیاقتی خودمان تیم امید را به وی نسپاریم. حتی اگر ...
TheSpecialOne
01-05-2009, 09:22
آقا من يه سوال دارم :
اگه فولاد به ذوب نميباخت نه فوتبال پاك بود و نه جلالي معلم ؟؟؟
حرفاي قلعه نويي رو زياد جدي نگيريد !!! بعد از بازي فقط به امام زمان اشاره ميكرد ولي مگه امام زمان فقط به استقلال كمك ميكنه ؟؟ مگه به ذوب و پيام و بقيه تيما كمك نميكنه ؟؟
Death Angel
01-05-2009, 09:43
ولی خداییش معلوم نیست جلالی چه گفته بود به اینا که این جوری بازی میکردن
واقعا فولادی ها توپ رو از رو خط میکشیدن بیرون با دست و پا و سر
amini_bio
22-05-2009, 19:23
حالا چون استقلال قهرمان شده، فوتبال ایران پاک شده!!!
به آقای جلالی بگید فوتبال پاک وقتی به درد می خوره که به ضرر تیم خودت نباشه.
آقای جلالی نمی دونست که اگه ذوب قهرمان می شد به جای استقلال، ذوب با بازیکنا ذخیرش در حذفی شرکت می کرد و با پیروزی احاتمالی فولاد برابر ذوب و دیدار نیمه نهایی که در اهواز برگزار میشد فولاد راحت به فینال می رسید و الان شاید به جای ذوب این فولاد بود که قهرمان جام حذفی کشور میشد.
پس جلالی لگد به بخت خودش و تیم و مردم اهواز زد و با این که قهرمانی را از ذوب گرفت ولی 2 هدیه با ارزش به اصفهانی ها داد:
1. قهرمانی جام حذفی
2. 2 سهمیه برای اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا
حالا چون استقلال قهرمان شده، فوتبال ایران پاک شده!!!
به آقای جلالی بگید فوتبال پاک وقتی به درد می خوره که به ضرر تیم خودت نباشه.
آقای جلالی نمی دونست که اگه ذوب قهرمان می شد به جای استقلال، ذوب با بازیکنا ذخیرش در حذفی شرکت می کرد و با پیروزی احاتمالی فولاد برابر ذوب و دیدار نیمه نهایی که در اهواز برگزار میشد فولاد راحت به فینال می رسید و الان شاید به جای ذوب این فولاد بود که قهرمان جام حذفی کشور میشد.
پس جلالی لگد به بخت خودش و تیم و مردم اهواز زد و با این که قهرمانی را از ذوب گرفت ولی 2 هدیه با ارزش به اصفهانی ها داد:
1. قهرمانی جام حذفی
2. 2 سهمیه برای اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا
ما ننوشتیم فوتبال ایران پاک شده نوشتیم جلالی فوتبال پاک رو یاد بقیه داد
جلالی اگه قرار بود به پیشنهاد امثال شما فکر کنه با بقیه هیچ فرقی نداشت
دقیقا همین کار جلالی (که به قول شما لگد به بخت خودش زد) باعث شد که نشون بده مثل بقیه شرف و مردونگیش رو معامله نمیکنه حتی اگه به ضررش باشه
به شماهم پیشنهاد میکنم بعضی اوقات برای حفظ مردی و مردونگی یکمی از منافعتون بگذرید
البته داشتن شرافت و مردونگی همیشه تاوان سنگین داشته که جلالی با قربانی کردن تیم و منافع خودش شرافتش رو حفظ کرد
.:AoShiMa SaN:.
22-05-2009, 19:41
یعنی پاک بودن فوتبال ما و معلم بودن جلالی به همون بازی با ذوب بستگی داشت؟؟؟؟؟؟؟ اگه می باختن و ذوب قهرمان می شد جلالی و تیمش و لیگ فاسد بودن ؟؟؟
به شماهم پیشنهاد میکنم بعضی اوقات برای حفظ مردی و مردونگی یکمی از منافعتون بگذرید
البته داشتن شرافت و مردونگی همیشه تاوان سنگین داشته که جلالی با قربانی کردن تیم و منافع خودش شرافتش رو حفظ کرد
ربطی نداره ، یعنی اگه جلالی حریف ذوب نمیشد سمبل فوتبال ناپاک بود؟؟ یعنی تیمایی که به ذوب باختن همشون فوتبالشون ناپاک بوده؟؟
یعنی پاک بودن فوتبال ما و معلم بودن جلالی به همون بازی با ذوب بستگی داشت؟؟؟؟؟؟؟ اگه می باختن و ذوب قهرمان می شد جلالی و تیمش و لیگ فاسد بودن ؟؟؟
مجید جلالی کاری رو که باید انجام میداد رو انجام داد
مگه تیمش جلوی استقلال باج داد * همون بازی رو هم جلوی ذوب آهن انجام دادند
به نظر من جلالی تو همه بازیهاشون فوتبال پاکی رو ارائه دادند منتهی بازی ذوب آهن چون قهرمانی رو از ذوبی ها گرفت این آقا بهش بر خورده
جلالی اگه تیمش جلوی استقلال محکم بازی نکرده بود و استقلال رو متوقف نمیکرد ذوب آهن رنگ صدر رو هم نمیدید چه برسه بخوان خودشون رو قهرمان بدونن
amini_bio
22-05-2009, 21:12
ولی دم جلالی گرم که با فوتبال پاکش استقلال را قهرمان کرد!!
و دم بازیکن پیام گرم که با تلاشش (3 بار) بالاخره یه پنالتی به استقلال داد تا استقلال یبار از قهرمانی دور نمونه!!! اینا همه سمبل فوتبال پاک تو ایرانه.
.:AoShiMa SaN:.
22-05-2009, 21:28
موضوع این تایپیک فوتبال پاک ایران نیستش که بحث بی مورد میکنید
بحت این تایپیک در مورد مجید جلالی هستش
مجید جلالی کاری رو که باید انجام میداد رو انجام داد
مگه تیمش جلوی استقلال باج داد * همون بازی رو هم جلوی ذوب آهن انجام دادند
به نظر من جلالی تو همه بازیهاشون فوتبال پاکی رو ارائه دادند منتهی بازی ذوب آهن چون قهرمانی رو از ذوبی ها گرفت این آقا بهش بر خورده
جلالی اگه تیمش جلوی استقلال محکم بازی نکرده بود و استقلال رو متوقف نمیکرد ذوب آهن رنگ صدر رو هم نمیدید چه برسه بخوان خودشون رو قهرمان بدونن
مگه قرار بوده جلو استقلال مثل بقیه تیما شل بازی کنن؟؟ تو همه بازیا باید محکم بازی کنن ، ممکنه ببازن ، اگه تو بازی با ذوب محکم بازی می کردن و می باختن بازم این حرفارو می زدین؟؟ قلعه نویی اگه این حرفو زد واسه این بود که هفته قبلش کلی بد و بیرا گفته بود به جلالی خواست دلجویی کنه
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1