PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امضای واحد برای طرفداران استقلال در سایت تاپگل

Retex
26-04-2009, 19:25
چند رو زپیش danger barca ([Only registered and activated users can see links]) یک پیشنهاد جالب به من داد الان اینجا مطرح میکنم دوستان استقلالی همکاری کنند یک حرکت جالب بزنیم.

موضوع این پیشنهاد این بود که در صورت قهرمانی استقلال یک امضا (به صورت عکس) طراحی کنیم که درون اون مسائلی که در طول فصل و به خصوص در اواخر فصل گریبانگیر استقلال شدند تا مانع قهرمانی استقلال بشوند (اما نتوانستند بشوند) به نمایش در بیاد. مثلاً درون این عکس مسائلی مثل در گیری های مایلی کهن، مطرح کردن مسائل تبانی، استرس ها، شایعات و ... باشه و آخرش بگه ولی استقلال بازم قهرمان شد !! یه همچین چیزی تو همین مایه ها درست بشه و به مدت یک هفته استقلالی های سایت بذارند توی امضاشون ! امیدوارم توی این حالم تونسته باشم منظورم رو برسونم :33:

به همین منظور هر کی چیزی از فتوشاپ و عکس و پینت سرش میشه یه طرحی درست کنه و این تو بذاره تا یکیش رو انتخاب کنیم و یک هفته بذاریم تو امضامون. چون دقیقه نودی شده با تلاش شبانه روزی یه کاری کنید طرح حداکثر تا ظهر فردا انتخاب بشه و توی امضاها قرار بگیره :D از همین الان شروع کنید:wagfinger1:

من خودم چون درگیر جدول پیش بینی لیگ برتر و چند تا کار دیگه هستم ممکنه نرسم ولی سعی می کنم منم یه طرحی بدم. بجنبید که میخواییم حرکت نمادین بزنیم :*:84:*:

Rabin
26-04-2009, 19:48
اولا قهرمانی اس اس رو تبریک میگم..منم پایم خیلی پیشنهاد خوبیه...من هر کاری بتونم میکنم هر چند از فوتوشاپ زیاد چیزی حالیم نیست

Gezal
26-04-2009, 21:26
بی شک مجید جلالی و فولادی ها نقش بسزایی در قهرمانی استقلال داشتند و من دست تک تک آنها را میبوسم.
خدا خیلی دوستت دارم که به فکر استقلالیها بودی.
خدایا ازت ممنونم.
منم با این طرح موافقم و استقبال میکنم.

saeed_cris
26-04-2009, 23:20
سلام:wavesmile:
اولا به همه دوستان ابيپوش تبريك ميگم
پيشنهاد خوبيه اميدوارم دوستان عزيز استقبال كنن.

m_acmilan
26-04-2009, 23:46
منم با این طرح موافقم.
این یکدست بودن اردوگاه آبی را نشون میده و بسیار جالب خواهد شد.
منم هستم رو من هم حساب کن.

Javad_M
26-04-2009, 23:47
[Only registered and activated users can see links]

Retex
27-04-2009, 00:00
من هر کاری بتونم میکنم هر چند از فوتوشاپ زیاد چیزی حالیم نیست

منم با این طرح موافقم و استقبال میکنم.

پيشنهاد خوبيه اميدوارم دوستان عزيز استقبال كنن.

منم با این طرح موافقم.
این یکدست بودن اردوگاه آبی را نشون میده و بسیار جالب خواهد شد.
منم هستم رو من هم حساب کن.
موافق بودن کافی نیست دست به کار بشید و طرح خودتون رو ارائه بدید عجله کنید فرصت نداریم تا ظهر فردا امضاها یکدست باید بشه.. :labkhand:

ممنون از طرحت دوست من. :labkhand:

فقط دوستان به این نکته هم توجه داشته باشید که حداكثر اندازه مجاز برای عكس در امضا 500 در 200 پیکسل و حجم آن 150.0 کیلو بایت (و يا كمتر) باید باشه.
مثلایه چیزی توی این مایه ها میشه :labkhand: :

Rabin
27-04-2009, 00:16
رضا جون این چطوره؟
فکر کنم با کمی تغییر چیز خوبی از آب در بیاد

m_acmilan
27-04-2009, 00:22
شاید این خوب باشه ([Only registered and activated users can see links])

Javad_M
27-04-2009, 08:54
رو این خیلی کار کردم ببین چطوره

Retex
27-04-2009, 12:01
با تشکر از Javad_M ([Only registered and activated users can see links]) عزیز که زحمت زیادی کشید. این عکس آخر جواد جان رو یه تغییرات کوچیکی دادم فکر کنم همین خوب باشه برای امضا، پس استقلالی های سایت پیش به سوی امضای متحد الشکل:*:84:*: :

پ.ن: پس از امروز 7 اردیبهشت تا 14 اردیبهشت استقلالی های سایت این عکس رو بذارند توی امشاهاشون.. :labkhand:

Rabin
27-04-2009, 12:17
ایول خیلی باحال شد

Majid_4553
27-04-2009, 13:41
ما هم گذاشتیم ممنون از همه بر و بچز ابی

danger barca
27-04-2009, 14:07
دست بچه ها درد نکنه........ممنون.....................
خدایا بازم شکرت...................................

shenagaremaher
27-04-2009, 15:59
اقا خیلی قشنگه

Rabin
27-04-2009, 17:18
اقا خیلی قشنگه

Javad_M
27-04-2009, 17:33

Esteghlal
27-04-2009, 17:34
ببخشید طول کشید تا درست کردم.نظرتون رو بگین

لینک عکس

InTeR mIrIfIcA
27-04-2009, 17:54
عكسي كه رضا جان گفتن گزاشتيم:flowerysmile:

sio1983
27-04-2009, 18:14
آقا با تشكر از زحماتتون, ولي واسه من كار نميكنه.............!~x(
لطفا بگین چکار کنم؟؟؟

kave666
27-04-2009, 20:09
ببخشید طول کشید تا درست کردم.نظرتون رو بگین

لینک عکس

دوست عزيز تصوير قشنگي درست كردي.ولي به هر حال نوازي و زرينچه روزي قهرمان وبازيكن محبوب ما بودن .به نظر من درست نيست اونا رو دشمن استقلال بدونيم.هرچند كه اين اواخر براي تيم خيلي حاشيه درست كردن.

*barcelona*
27-04-2009, 22:39
سلام بروبچه استقلال منم قهرمانی اس اس رو تبریک میگم

ببخشید بچه ها من میخوام یک بنر 3 متری از استقلال چاپ کنم اگر کسی کمکی به من بکنه یک عکس خفن با یک شعار خفن زیرش باشه ممنون میشم اگر برام درست کنید:heartsmile:
البته خیلی خیلی ببخشید:41:

javadjtv
28-04-2009, 11:40
سلام
من یه عکس واسه امضا دارم که چون با فرمت gif هست فکر کنم مدیران میتوانند ازش استفاده کنند
من که نتوانستم به عنوان یک کاربر عادی از این امضای زیبا استفاده کنم
ولی دوستانی که تونستند حتما ازش استفاده کنند
خیلی عالیه
اینم لینکش [Only registered and activated users can see links]

Rabin
29-04-2009, 00:43
خدایی عجب ابتکاری به خرج دادی آقا رضا خیلی باحال شده اکثر بر و بکس اس اسی امضاشون یه شکل شده..من میگم مدتش رو بیشتر کنیم خیلی اینطوری حس میکنم همه با هم بیشتر متحد شدیم.

saeed.ss
29-04-2009, 01:14

روزبه رو که میشناسید ولی میثم یکی از طرفدارای استقلال بود که به رحمت خدا چند وقت پیش رفته.به نظر من عکس امیر خان هم گوشش بزنید کوچیکش کنیدبزاریم واسه امضا که به یاد این دو جوان باشیم.

Retex
29-04-2009, 18:59
روزبه رو که میشناسید ولی میثم یکی از طرفدارای استقلال بود که به رحمت خدا چند وقت پیش رفته.به نظر من عکس امیر خان هم گوشش بزنید کوچیکش کنیدبزاریم واسه امضا که به یاد این دو جوان باشیم.
سعید جان الان که دیگه امضا رو گذاشتیم این یکی رو نگه میداریم برای جام بعدی :labkhand:

+++++++++++++++++++

عکس انتخاب شد، در امضاها قرار داده شد و تا 15 اردیبهشت هم در امضاها باقی خواهد ماند، کار این تاپیک هم فعلاً تموم شد تا جام بعدی ایشالا.. :winksmiley02:

هر کسی مشکلی برای قرار دادن عکس توی امضا داره به من پیام خصوصی بزنه.