PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ~¤§استقلال، قهرمان لیگ هشتم§¤~

Mehdi
26-04-2009, 18:07
تبریک میگم به همه استقلالی های عزیز:72:

باورم نمیشه، خدایا شکرت...:29:

Amin-TopGoal
26-04-2009, 18:07
قهرمانی استقلال رو به هوادارای این تیم تبریک میگم :دی

واقعا به فوتبال پاک فولاد آفرین گفت. هر چند اگه فولاد امتیاز میداد از طرف آبی ها به تبانی محکوم میشد. با این حال قهرمانی قشنگی بود :دی

hamedss
26-04-2009, 18:10
[Only registered and activated users can see links]

قهرمانی استقلال رو به همه ابیها تبریک میگم

خدا جام رو به قهرمان اصلی لیگ برگردوند

قهرمانی حقمون بود

استقلال قهرمان ليگ برتر شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال با نتيجه يك بر صفر پيام مشهد را شكست داد و قهرمان هشتمين دوره ليگ برتر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس اين ديدار در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد و در حضور حدود 35 هزار تماشاگر برگزار شد.

جانواريو در دقيقه 41 براي استقلال گلزني كرد. با اين پيروزي استقلال 66 امتيازي شد و با تفاضل گل بهتر نسبت به ذوب آهن قهرمان ليگ برتر شد. ذوب آهن برابر فولاد با نتيجه 4 بر يك شكست خورد.

عليرضا فغاني داور مسابقه به محمد مطوري، محسن زاهدي و رضا حقيقي، ماتسيمو از پيام و پيروز قرباني و اميد روانخواه؛ عليزاده و كاظمي از استقلال كارت زرد نشان داد. همچنين برگي‌زر دقيقه 89 از پيام و تقي پور در دقيقه 92 از استقلال اخراج شدند.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

alirooney
26-04-2009, 18:11
تبريك..............تبريك............

Majid_4553
26-04-2009, 18:15
تبریک....تبریم به همه ابی دلان

یه بازی خیلی حساس
پر از استرس
قهرمانی به حقدار رسید

AriaN-B
26-04-2009, 18:16
من هم مانند امین قهرمانی رو به تمام طرفداران استقلال تبریک می گم! :labkhand:
اگر استقلال گل دریافت می کرد، واقعا برهانی خودش رو نمی بخشید...

Retex
26-04-2009, 18:21
توپ تانک فشفشه، استقلال سرور عشقه!

آقا نمیدونم چی بگم :29:

فقط تبریک به همه عاشق های استقلال که تا آخرین لحظه نا امید نشدند

و البته تبریک به فوتبال پاک جلالی :labkhand:

InTeR mIrIfIcA
26-04-2009, 18:21
بازم تبريك خدايا :29:شكرت خدايا شكرت:27: :*:84:*::flowerysmile:

Mahmata
26-04-2009, 18:22
من هم به همه هوادارای استقلال تبریک میگم.
لیگ رو خوب شروع کردن. و با قهرمانی تمومش کردن.

ویرایش: یادم رفت بگم فوتبال پاک جلالی نیز هم.

SpEeD
26-04-2009, 18:23
این برد رو باید فقط وفقط مدیون فوتبال پاک مجید جلالی و فولاد بود

SSMAJIDI
26-04-2009, 18:23
مبارک...............
قهرمانی حقمون بود

استقلال قهرمان شده خدا میدونه که حقشه به لطف یزدانو بچها استقلال قهرمان شدش استقلال قهرمان شدش

مبارک همه استقلالیها
بریزیم بیرون جشن بگیریم

Liverpudlian
26-04-2009, 18:24
عجب بازی هايی بود امروز فولاد 4 تا زد .استقلال قهرمان شد پيام که اولين گزينه نرفتن به دسته 1 بود در اخر رفت. مس که کسی فکر نميکرد اسيای بشه شد از اين داستان بايد يه کتاب بنويسن بدن بيرون خدا وکيلی

mohamad
26-04-2009, 18:24
با اینکه از فوتبال ایران خوشم نمیاد
اما این قهرمانی رو به همه فوتبال دوستان و مخصوصا استقلالی ها و مخصوصا مهدی تبریک میگم
فکر کنم ذوب آهنی ها که هفته پیش جشن قهرمانی گرفته بودند(در رختکن) و مخصوصا پرسپولیسی های عزیز که طرفدار ذوب اهن شده بودند، الان بدونند فوتبال علاوه بر نود دقیقه ، تا آخرین هفته در لیگ مهمه

Amin-TopGoal
26-04-2009, 18:26
استقلال از اول هم قرار بود قهرمان بشه و دست های تو لیگ برتر بود که باعث قهرمانی این تیم بشه.من که هر چی سعی میکنم نمیتونم قبول کنم ذوب آهن 4-1 ببازه باور کنید از روز اول این بود

""برنامه این فصل لیگ قهرمانی استقلال و موفق نشدن برسبولیس بود""
این جور پست ها تکرار بشه پاک می کنم.

این وسط هم ذوب اهن پشمک بود که این همه اومد واسه قهرمانی و روز آخر 4 تا بخوره و تحقیر بشه؟

لطفا اینجور نظراتتونو واسه خودتون نگه دارید.

پست هایی که به این پست هم جواب بدن پاک میشه

Javad_M
26-04-2009, 18:26
تبریک میگم
فقط میتونم بگم کار خدا بود

Rossonery
26-04-2009, 18:28
قهرمانی استقلال رو به همگی هواداراش تبریک میگم:72:
مبروک!:دی

با اینکه از فوتبال ایران خوشم نمیاد
اما این قهرمانی رو به همه فوتبال دوستان و مخصوصا استقلالی ها و مخصوصا مهدی تبریک میگم
فکر کنم ذوب آهنی ها که هفته پیش جشن قهرمانی گرفته بودند(در رختکن) و مخصوصا پرسپولیسی های عزیز که طرفدار ذوب اهن شده بودند، الان بدونند فوتبال علاوه بر نود دقیقه ، تا آخرین هفته در لیگ مهمه

همین نظر رو دارم. شاید چند ساله از لیگ ایران فوتبالی ندیدم. حتی دربی های پایتخت!

A.R.S
26-04-2009, 18:30
یک بار خدا خرمشهر را آزاد کرد یکبار جام را برای استقلال

فقط کار خدا بود فقط

FrankinG
26-04-2009, 18:30
قهرماني استقلال رو به همه تبريك ميگم .
اصلاً فكرشو نميكردم :29:

يه تشكر و يه عذر خواهي به مجيد جلالي بدهكاريم .

Retex
26-04-2009, 18:31
این شعار های کلیشه ای فوتبال پاک چرا امروز (قهرمانی استقلال) سر زبونها افتاده و همه وقتی فولاد اون بازی رو جلو استقلال کرد همه میگفتن فولاد با ذوب آهن تبانی کرده و فوتبال پاک زیر سوال رفته
جو رو متشنج نکنید بذارید استقلالی ها جشنشون رو بگیرند..

DaNiOK
26-04-2009, 18:31
یک نام فقط

استقلال زلزله

محبوبه هرچی دله

کی باورش میشه؟!؟!؟!؟ کی؟

من که همه همسایه ها رو دعوت کرده بودم خونه رو ترکوندیم :27:

ESTEGHLAL FOR EVER

خدا بگم این برهانی رو چیکار نکنه... :heartsmile:

Mehdi Bayern
26-04-2009, 18:33
بروبچ آبي تبريك ميگم
واقعا قهرماني خاطره انگيزي بود
فقط كاش سال ديگه اين آرش برهاني از تيم بره :34:

Seyed
26-04-2009, 18:34
منم به عنوان یه پرسپولیسی اما تهرانی قهرمان تیم شهرمونو و البته رقیب رو بهشون تبریک می گم و امیدوارم امسال که گذشت اما سال بعد توی آسیا هم موفق باشند تا نام ایران بر فراز آسیا بدرخشه...:72:

پ.ن : البته با اینکه از نتیجه اهواز واقعا شکه شدم اما واقعا باید به پاک بازی کردن فولادی ها و مربیشون هم تبریک گفت ...:72:

kave666
26-04-2009, 18:34
اي ول به شرف جلالي و فولادي ها

Rabin
26-04-2009, 18:36
استقلال قهرمان شده
خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدان و بچه ها
استقلال قهرمان شده
خداییش الان هیچی به ذهن آدم نمیرسه جز اینکه بگیم خدایا شکرت....خدایا دمت گرم...حق رو به حقدار رسوندی و دشمن شادمون نکردی
حداوکیلی حق اس اس بود قهرمان بشه و عجب این قهرمانی چسبید
ذوب آهنی ها رو بگو که از دیروز جشن قهرمانی گرفته بودن و برنامه برای جشن قهرمانی داده بودن...و یه سری از قرمزها هم طرفداری ذوب آهن میکردن و میگفتن خدا زد تو کمر اس اس ولی خدا جای حق نشسته و به این میگن عدالت
خدایا شکرت

Amir Argentina
26-04-2009, 18:37
باید به جلالی و تیمش تبریک گفت
فوتبال پاک رو نشون داده
ذوب آهن تو این بازی در حد یک قهرمان نبود

Madridista
26-04-2009, 18:39
سلام
:d0s69thbefhifftitrz
نتونستم بعد از گل جانواریو و بوسیدن اون ستاره های خوشگل روی پیراهن جلوی احساسات خودمو بگیرم :27: با این قهرمانی خیلی از دهن ها بسته شد و امیدوارم برای همیشه بسته بمونه
تبریک به هر چی ابی دله :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz :d0s69thbefhifftitrz

PAOLO
26-04-2009, 18:40
خداییش حق ذوب بود که قهرمان بشه ولی جذابیت فوتبال به همین چیزاشه.

Javad_M
26-04-2009, 18:40
فقط لجم گرفت از این برهانی که بیست و دومین گلش رو نزد
سال برای استقلال بد شروع شد بسیار عالی ادامه یافت اواخر داشت بد تموم می شد که شکر خدا رویایی تمام شد
به امید قهرمانی بارسا در چند هفته ی دیگه

hamid967600
26-04-2009, 18:41
Ho0o0o0o0ra

kave666
26-04-2009, 18:41
نمي دونم چرا بازم پنالتي رو به آرش دادن واقعا ريسك بزرگي كردن.
به هر حال بازم خدا رو شكر.:13: :5: :13:

Elham
26-04-2009, 18:42
قهرمانی استقلال رو به همه هواداران گلش تبریک میگم:72:

hamedss
26-04-2009, 18:43
اي ول به شرف جلالي و فولادي ها

باهات موافقم

دم جلالی گرم شیری که خورده حلالش واقعا که مرده هم خودش هم تیمش شرافت مندانه بازی کردند

King_Of_BOYS
26-04-2009, 18:44
قهرمانی تیم مردمی و پرطرفدار استقلال تهران رو به همه هواداران این تیم مخصوصا hamedss و جراز دلخراشی که از نمونه های واقعی یه طرفدار استقلال هستند تبریک میگم . امیدوارم با قهرمانی استقلال همه اون مسائلی که برای حامد عزیز پیش اومد از یادش بره.
حامد جان درسته من در لحظات سخت زندگیت کسی بودم که لایق دونستی و درد و دلهات رو به من گفتی ... ب این که من لایق نبودم ولی حالا که اس اس قهران شد بهتره دیگه فراموشش کنی.
جراز دلخراشی با شما هم هستم :D
به امید قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی و جام باشگاههای اسیا.
الان که نگاه میکنیم میبینم قهرمانی حق استقلال بود . چون از اول فصل اکثرا صدر بود و درست قضیه پارسال پرسپولیس براشون تکرار شد و تونستن به حقشون برسند ولی با قهرمانی استقلال فوتبال ایران مقابل فوتبال قطر و لیگ ایران مقابل لیگ قطر بیشتر تحقیر شد. امیدوارم سال دیگه تیمهای ذوب اهن و مس و استقلال و ( پرسپولیس یا سپاهان یا پاس ) به قطریها بخورن و ابکششون کنند.
حیف پیام .... حیف پیام.... اشکهای ما هواداران تمومی نداره.... به خدا حقش نبود.... به خدا نبود...

kave666
26-04-2009, 18:48
دوستان اون سالي كه بازي آخر رو جلوي ملوان باختيم وپرسپوليس قهرمان شد يادتونه؟خدا رو شكر كه امسال مثل اون سال نشد.خدايا شكرت:29: شكر:29:
بازم تبريك

Liverpudlian
26-04-2009, 18:53
پس از قهرماني
قلعه‌نويي: از مردم خوزستان و فوتبال پاكشان ممنونم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از مردم خوزستان و فوتبال پاكي كه ارائه دادند سپاسگزارم.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از كسب عنوان قهرماني استقلال در ليگ برتر هشتم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شكر مي‌كنم كه قهرمان شديم. استقلال شايسته اين عنوان بود و خوشحالم كه شرمنده هواداران نشدم.
وي افزود: اين قهرماني را مديون فوتبال پاك خوزستان و مردمش هستيم. از مجيد جلالي نيز تشكر مي‌كنم كه مانند يك مرد در ميدان حاضر شد.
قلعه نويي با تشكر از مديران استقلال عنوان كرد: همشه مثل سرباز در خدمت استقلال هستم. از واعظ آشتياني نيز ممنونم كه به من درس مديريت داد. در مورد ماندن در استقلال است گفتم كه پس از پايان ليگ با ايشان صحبت مي‌كنم.
سرمربي استقلال در مورد پيشنهاد يك و نيم ميلياردي خود گفت: اين پيشنهاد مربوط به 3 ماه گذشته است و ديگر به آن فكر نمي‌كنم.
قلعه نويي در مورد آرش برهاني و از دست دادن پنالتي‌اش گفت: ديگر به آرش برهاني پنالتي نمي‌دهم.
خبرگزاري فارس

DaNiOK
26-04-2009, 18:53
خدایا شکرت :d0s69thbefhifftitrz

فقط لطف خدا بود >:D<

pooya88
26-04-2009, 18:55
واقعا هیچ قهرمانیی اینقدر دلچسب نبود! تا ثانیه آخر هیجان و دلشوره! ولی اس اس بازم نشون داد که چقدر بزرگه! :2:

Rabin
26-04-2009, 18:56
ایول ایول
خدایا شکرت
خداییش از خوشحالی نمیدونم چیکار کنم...میدونین به خاطر چی؟به خاطر اینکه قهرمانی حق مسلم ما بود و در 3 هفته آخر یه دفعه از دستمون در رفت و یه دفعه دوباره هفته آخر رسید به دستمون
به خاطر اینکه دشمن شاد نشدیم
شب هجران دیگه تمومه
ژنرال برگشته به خونه
اس اسی یه دم میخونه
استقلال قهرمان میشه

alireza77777m
26-04-2009, 18:56
بچه ها به همه تبريك مي گم تا آخر ارديبهشت همه ي عكس هاي بازي هاي اين چند وقته رو مي زارم.اميدوارم جلالي با اين فوتبالي كه بازي كرد به تباني محكوم نشه !!!!!!
واقعاً نميدونم از خوشحالي چي بگم فقط ميگم:

مبارك:*:84:*::13::5::72::6qwup3:

amin 20
26-04-2009, 18:58
منم قهرمانی استقلال رو تبریک می گم
خدایا شکرت

kave666
26-04-2009, 18:59
:esteghlal:
استقلال قهرمان شده
خدا مي دونه كه حقشه
به لطف يزدان و بچه ها(جان وا ريو-جلالي-وتيم با شرف فولاد)
تيم ما قهرمان شده.تيم ما قهرمان شده
هالا لاي لاي لالاي لالاي...:49:

saeed.ss
26-04-2009, 18:59
تبریک به همه استقلالی ها.
خدا جواب مایلی و زرینچه و نوازی رو خوب داد.
فوتبال پاک اهواز یادتون نره.

hamedss
26-04-2009, 19:00
نيمي از قهرماني براي فولاد

روز فوتبال پاك ايراني

« طوري بازي كنيد كه 25 سال ديگه اگر قرار بود حرفي از فوتبال پاك بزنن ، تيم ما رو مثال بزنن. بريد و حتي اجازه يك امتياز گرفتن را هم به ذوب آهن ندهيد.» مجيد جلالي انگونه اسطوره فوتبال پاك در ايران شد.

« طوري بازي كنيد كه 25 سال ديگه اگر قرار بود حرفي از فوتبال پاك بزنن ، تيم ما رو مثال بزنن. بريد و حتي اجازه يك امتياز گرفتن را هم به ذوب آهن ندهيد.» مجيد جلالي انگونه اسطوره فوتبال پاك در ايران شد.
در روزي كه كافي بود تا يك امتياز ، ذوب آهن را قهرمان ايران كند فردي به نام مجيد جلالي كاري كرد كه تا سالها فوتبال پاك را به نامش بشناسند. در روزي كه حتي آبي هاي تهراني هم منتظر دريافت مدالي از جنس نقره اي بودند ، فردي به نام مجيد جلالي تمام معادلات فوتبالي را به هم ريخت و به تنهايي كار يك تيم 11 نفره را انجام داد. كاري به اينكه آبي ها قهرمانند يا قرمزها نداريم. در روز فوتبال پاك ايراني ، مجيد جلالي با ادبياتي خاص ، تيمي را به ميدان مبارزه فرستاد كه در شروع بازي قهرمان شده بود.
در روز فوتبال پاك تيمي به نام فولاد كه مربيگري اش بر عهده فردي به نام مجيد جلالي بود ، خود را سمبل فوتبال پاك در ايران كرد و به همين دليل است كه اعتقاد داريم قهرماني استقلال نيمي اش براي فولادي ها بود.
لحظاتي پس از پايان اين ديدار ، پيامكي از يكي از دوستان ضد آبي به دستمان رسيد كه حتي خواندنش هم براي روز فوتبال پاك دلنشين و جذاب بود :« لعنت به فوتبالي كه تباني نداره !» و ما كه در اين ميان نه قرمزيم و نه آْبي ، از روز فوتبال پاك به شدت خوشحاليم ؛ همين !

ssr_70
26-04-2009, 19:01
خدایا شکرت قربون بزرگیت حق رو به حق دار رسوندی استقلال ما قهرمان شد خدایا ترکوندیم و فولاد هم ترکوند و به واقع ذوب رو ذوب کرد
پر افتخارترین مربی لیگ برتر هم باز هم به افتخاراتش افزود و تمام رتبه های اول لیگ رو تو چنگ داره استقلال امیرخان من همیشه همه جا در هر شرایطی با هر نتیجه ای دوست دارم و فقط میگم
ویرایش شد: به تیم رقیب توهین نکنید

mophid
26-04-2009, 19:07
خدا میدونه که حقشه..................
اما هنوز که هنوزه جای یک مراسم شادیه فهرمانی در لیگ حرفه ای ایران خالیه............
تبریک به همه دوستداران آبی..........

Hanrish
26-04-2009, 19:10
پس از قهرماني
قلعه‌نويي: از مردم خوزستان و فوتبال پاكشان ممنونم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از مردم خوزستان و فوتبال پاكي كه ارائه دادند سپاسگزارم.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از كسب عنوان قهرماني استقلال در ليگ برتر هشتم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شكر مي‌كنم كه قهرمان شديم. استقلال شايسته اين عنوان بود و خوشحالم كه شرمنده هواداران نشدم.
وي افزود: اين قهرماني را مديون فوتبال پاك خوزستان و مردمش هستيم. از مجيد جلالي نيز تشكر مي‌كنم كه مانند يك مرد در ميدان حاضر شد.
قلعه نويي با تشكر از مديران استقلال عنوان كرد: همشه مثل سرباز در خدمت استقلال هستم. از واعظ آشتياني نيز ممنونم كه به من درس مديريت داد. در مورد ماندن در استقلال است گفتم كه پس از پايان ليگ با ايشان صحبت مي‌كنم.
سرمربي استقلال در مورد پيشنهاد يك و نيم ميلياردي خود گفت: اين پيشنهاد مربوط به 3 ماه گذشته است و ديگر به آن فكر نمي‌كنم.
قلعه نويي در مورد آرش برهاني و از دست دادن پنالتي‌اش گفت: ديگر به آرش برهاني پنالتي نمي‌دهم.
خبرگزاري فارس

اخه یکی نیست به قلعه نویی چرا همیشه برای قهرمانی باید همه هوادارها دست به دعا بشن و تیمهای دیگه رو نفرین کنن تا این آقا و تمیش (تکیه کلام قلعه نویی) نتیجه بگیرن شما اگه میخوای قهرمان شی باید بازیهای خودتون رو ببرین نه مثل همیشه روزهای آخر دست به دامن خدا و این تیمو اون تیم بشین اون سال هم اینقدر دعا کرد تا پاس بازی رو مساوی کرد و استقلال قهرمان شد .اینقدر که خدا این قلعه نویی مغرور رو دوست داره اون حجازی بدبختو دوست نداره

دوستان پرسپولیسی که حرصشون از جایگاهشون در اومده هم همینطور اگه میخواستن باید خودشو توی بازیها حال استقلالو میگرفتن نه اینکه روز آخر بشینن استقلالو نفرین کنن که قهرمان نشه .شما هم قرهمانی پارسالتون شاهکار خدا بود!!

ssr_70
26-04-2009, 19:11
خدایا قهرمان شدیم شکرت شکرت فقط و فقط تبریک به هرچی آبی دل در سرتاسر جهانه
تبریک به بچه های اهوازی گل چه فولادیش چه اس اسیش خیلی حال کردم با فولاد به اونا هم تبریک میگم
خدایا شکرت بازم امیرخان رو اثبات کردی
امیرخان ما پر افتخارترین مربی ایرانه آرشمون که امروز بد بود آقای گل لیگه خط حملمون تو جهان حرف برای گفتن داره بهترین تفاضل و همه و همه نشون دهنده ی شایستگی استقلال برای قهرمانی هست خدایا شکرت فقط وفقط همین

Alii
26-04-2009, 19:14
تبرییییییییییییییییک

استقلال سالاری افتخار ایرانی

زنده باد استقلال و استقلالی

زنده باد امیر خان قلعه نوعی

Rabin
26-04-2009, 19:15
از دوستان پرسپولیسی خواهش میکنم الان برن به تاپیک ذوب آهنی ها و بهشون تسلیت بگن!!!!!!!!!!!!یادتونه ذوب رفته بود صدر جدول چقدر میرفتین و طرفداری ذوب رو میکردین؟یکی از قرمزها حتی گفت نوش جون ذوب اون 4 امتیازی که بهشون دادیم تا قهرمان بشن...الان هم تنها نذارینشون برین همدردی کنین
استقلال قهرمان

mohsen121
26-04-2009, 19:15
استقلالي ها قهرماني رو مديون برجلو (بازيكن سايپا ) هستن . چون اگه گل رو به استقلال نمي زد "ذوب آهن براي برد مي رفت اهواز نه مساوي.

pandora tomorrow
26-04-2009, 19:18
مایلی کهن امروز بازم از روی نیمکت اخراج شد و امیر خان قهرمانی رو بدست اورد!! اخر بیانیه ی شماره 2 حاجی رو برید بخونید!! حالا باید یکی بره به این مایلی بگه دیدی خدا حق رو داد و تو اون کسی نبودی که حق رو میگفتی!!
من به عنوان یه استقلالی شرمندم که افرادی مثل زرینچه و نوازی خودشون رو استقلالی قدیمی میدونن کاملا معلوم بود فقط میخوان تیم رو به حاشیه ببرن ولی دست خدا بالا دسته همه ی دستهاست...
موفق باشید

Rabin
26-04-2009, 19:21
قهرمانی رو خدا به ما داد....وای خدایا شکرت...همه شمشیرها رو از رو بسته بودن تا با قهرمانی ذوب آهن هر چی میخوان بگن....اما عدالت خدا اینجا خودشو نشون داد
از خوشحالی دارم پر در میارم
شب هجرون دیگه تمومه
ژنرال برگشته به خونه
اس اسی یه دم میخونه
استقلال قهرمان میشه
استقلال قهرمان میشه

Death Angel
26-04-2009, 19:21
ایول به اس اس دست بچه ها درد نکنه
من خواب بودم گفتم بشینم بازی رو ببینم بدتر اعصابم خرد میشه یهو وسط های خواب بودم یکی از دوستای اس اس زنگ زد صداش میلرزید گفتم قهرمان شدیم؟گفت اره تا زدم شبکه سه اشک ها بود که ریختم
چه قهرمانی درماتیکی
ایول به اهوازی هم فولاد یه بازی پاک رو نشون داد استقلال اهواز هم که تو لیگ موند

kave666
26-04-2009, 19:22
علي رقم حرف وحديث هايي كه در مورد تباني فولاد باذوب آهن تو رسانه ها گفته مي شد,جلالي امروز شرافت خودشو نشون داد.من كه از امروز اسمشو به مربيهاي محبوبم اضافه مي كنم.

Loverboy
26-04-2009, 19:24
سلام .

اول يه تبريك جانانه به دوست بسيار عزيزم رضا ( Retex ) بعد به تمامي استقلاليهاي عزيز . كاملاً خوشحاليتونو درك ميكنم . قهرماني پارسال تكرار شد ولي يه جور ديگه :دي . فقط خوشحالم جام قهرماني تو تهران موند و ايشالله جام حذفي رو اونجور كه شما پارسال گرفتيد ما بگيريم كه سال باز هم بشه سال سرخابي . همونجور كه پارسال بعد قهرماني پرسپوليس گفتم ايشالله استقلال قهرمان حذفي بشه الان ميگم ايشالله پرسپوليس امسال قهرمان حذفي بشه

باز هم تبريك به آبي هاي پايتخت :flowerysmile:

Terry
26-04-2009, 19:24
قهرمانی لیگ هشتم را به تمام هواداران عاشق استقلال تبریک عرض میکنم انشا الله همیشه چنین روزی را ببینیم
:esteghlal::esteghlal::esteghlal::esteghlal::esteg hlal::esteghlal::esteghlal:

Abidelan
26-04-2009, 19:25
اول اهورامزدا را سپاس و بعد تبریک و تهنیت به هواداران و عاشقان ابی >:D<. واقعا تو این 90 دقیقه مردم و زنده شدم کلا فصل سختی بود و کفری شدم از پنالتی خراب کردن ارش . ولی وقتی سوت پایان زده شد نتونستن خودمو کنترل کنم و با دیگر دوستان جشن قهرمانی در خیابانها گرفتیم واقعا ترکیدم از خوشحالی و قهرمانی پسران ابی . امیر عشق ماست . کسی که پرسپولیسیها اوج رویاشون تساوی در مقابل استقلاله. واقعا در این موقع سرشار از خوشحالی و عشق به استقلالم. پروردگار را شکر می کنم :72:

Liverpudlian
26-04-2009, 19:25
قلعه‌نويي: خوشحالم در فصلي طاقت فرسا قهرمان شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: قهرماني استقلال را به مردم شهيد پرور خوزستان تقديم مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از قهرماني استقلال در ليگ هشتم در نشست خبري اظهار داشت: خدا را شكر مي‌كنم كه تيم ما قهرمان شد و اين فصل طاقت فرسا به پايان رسيد. من اين قهرماني را به مردم شهيد پرور خوزستان و روزبه بهرامي هوادار استقلال كه جانش را فداي اين تيم كرد تقديم مي‌كنم.
وي افزود: مجيد جلالي به من درس مردانگي داد. امروز شاهد يك بازي فيزيكي بوديم ولي كنترل مسابقه دست ما بود. مي توانستيم با اختلاف دو گل در اين ديدار پيروز شويم.
قلعه نويي ادامه داد: مديرعامل پيام به ما دست اخلاق داد و به پيشواز ما در فرودگاه آمد. شب گذشته نيز به آسايشگاه معلولين رفتيم و اين از نظر روحي به ما كمك زيادي كرد.
سرمربي استقلال در مورد اينكه حال كه فولاد 4 گل به ذوب آهن زده فوتبال ايران تميز شده است يا نه گفت: به اين سئوال پاسخ نمي‌دهم.
قلعه نويي در مورد ليگ برتر هشتم تصريح كرد: ليگ بسيار خوبي بود و گل هاي زيادي رد و بدل شد. ما ركورد دار گلزني بعد از بارسلونا هستيم.
قلعه نويي در مورد اينكه چرا استقلال در آسيا موفق نبود گفت: برنامه ريزي عده اي براي ما مشكل ساز شد و باعث شد ما تحت فشار قرار بگيريم و نتوانيم در آسيا موفق شويم.
قلعه نويي در مورد اينكه از ليگ امسال چه درسي گرفته تاكيد كرد: درس گرفتم كه سكوت به انسان كمك مي‌كند. من قبلا عكس العمل نشان مي دادم ولي واعظ آشتياني به من ياد داد كه اين كار را نكنم.
سرمربي اسبق تيم ملي در مورد اختلاف با دايي گفت: با ايشان هيچ مشكلي نداشتم و فقط به برنامه ريزي هاي اشتباه اعتراض مي كردم. اين برنامه ريزي ها به تيم ما ضربه زد.
سرمربي استقلال در مورد شايعه حضورش در سپاهان و سايپا گفت: به همان امام رضا(ع) كه شب گذشته به زيارتش رفتم قسم مي‌خورم هيچ صحبت و مذاكره اي با اين دو تيم نداشتم و فقط پيشنهادي از پاختاكور داشتم.
خبرگزاري فارس

amin 20
26-04-2009, 19:28
آفرین بر شرافت مجید جلالی و بازیکناش البته از یه معلم با اخلاق توقعی جز این نیست .

Rabin
26-04-2009, 19:28
مایلی کهن امروز بازم از روی نیمکت اخراج شد و امیر خان قهرمانی رو بدست اورد!! اخر بیانیه ی شماره 2 حاجی رو برید بخونید!! حالا باید یکی بره به این مایلی بگه دیدی خدا حق رو داد و تو اون کسی نبودی که حق رو میگفتی!!
من به عنوان یه استقلالی شرمندم که افرادی مثل زرینچه و نوازی خودشون رو استقلالی قدیمی میدونن کاملا معلوم بود فقط میخوان تیم رو به حاشیه ببرن ولی دست خدا بالا دسته همه ی دستهاست...
موفق باشید
آخ گفتی همون خدایی که مایلی کهن ازش دم میزد زد تو کمر این مایلی کهن تا دیگه گنده تر از دهنش حرف نزدنه و خدا جای حق نشسته...مایلی کهن بعد از اخراجش از تیم ملی به وضع فجیعی تو این بازی هم اخراج شد تا روسیاهی بمونه واسه همین آقا و طرفداراش

POORIA BAYERNI
26-04-2009, 19:42
خوشحاليم نه بخاطر قهرماني استقلال به خاطر فوتبال پاك...

ديگه وقتي خود ذوب نميتونه از موقيتش استفاده كنه،حق استقلاله كه قهرمان بشه...منم به استقلالي ها تبريك ميگم...

ديگه وقتي خود ذوب نميتونه از موقيتش استفاده كنه،حق استقلاله كه قهرمان بشه...منم به استقلالي ها تبريك ميگم...

Yasin Gunner
26-04-2009, 19:47
منم به نوبه خودم این قهرمانیه شیرینو به همه استقلالیها مخصوصا استقلالیهای اینجا تبریک میگم :flowerysmile:>:D<
ولی نباید از فوتبال پاک فولاد و مربیه خوبشون مجید کامپیوتر غافل شیم .

این قهرمانی مبارکتون

ALi ReZa
26-04-2009, 19:50
شاید خیلی روتین و اپیدمیک نباشه
اما رسم ادب دیدم که به عنوان یه پرسپولیسی این قهرمانی رو به همه استقلالیها تبریک بگم:flowerysmile:
به نظر من حقشون بود:flowerysmile:
به مجید جلالی هم باید تبریک گفت:flowerysmile:
مبارکتون باشه:flowerysmile:

Esteghlal
26-04-2009, 19:52
..:: این قهرمانی را به تمام استقلالی ها و آبی پوشان تبریک می گویم ::..

hamedss
26-04-2009, 19:55
خدا جای حق نشسته حق رو داد به حق دار همه عالم و ادم برای استقلال حاشیه درست کردند که استقلال فهرمان نشه ولی دست خدا بالا ترین دستهاست و حق رو داد به حق دار و استقلال جام رو به شایستگی بالای سر برد اگه یزره از حاشیه ای که برای استقلال بوجود اوردند برای ذوب اهن بود نصف این امتیازها رو هم جمع نمیکرد

یا حق

mohamad
26-04-2009, 19:58
پسر خوب شرافت چیزی نیست که بشه بسادگی از اون گذشت این درسته که جلالی مربی با شرفی هست ولی همه چیز دست مربی نیست عرب های اهوازی و بقیه بازیکننان فولاد شرافت داشتن ، دارن و خواهند داشت
دوست عزیز شما با استفاده های مکرر از عرب و ایرانی سعی در اختلاف بین دو دسته داری.
لطفا اینقدر مسائل رو بی جهت به هم ربط نده
همه دارند به مجید جلالی و خوزستان تبریک میگن شما بحث عرب رو وسط میکشین
همه ایرانی هستند. چه خوزستانی و چه تهرانی.
خوزستانی های عزیزی هم که به زبان عربی صحبت میکنند خودشون رو ایرانی میدونند. همچنین کردها و بلوچ ها و ....
پس خواهشا این بحث ها رو ادامه ندین چون من از پستهای قبلی شما فهمیدم که براتون قبل از فوتبال که موضوع اصلی سایت هست، عرب و فارس و .... مهم هست

ALi ReZa
26-04-2009, 20:02
پسر خوب شرافت چیزی نیست که بشه بسادگی از اون گذشت این درسته که جلالی مربی با شرفی هست ولی همه چیز دست مربی نیست عرب های اهوازی و بقیه بازیکننان فولاد شرافت داشتن ، دارن و خواهند داشت

say no to Racism

hamedss
26-04-2009, 20:08
هواداران تيم استقلال در شيراز جشن شادي بپا كردند

شيراز - هواداران تيم فوتبال استقلال تهران لحظاتي پس از پايان بازي اين تيم برابر پيام خراسان در خيابانهاي شيراز جضور يافتند و جشن شادي به پا كردند.
به گزارش خبرنگار ايرنا از شيراز ، طرفداران تيم فوتبال استقلال سوار بر خودرو و موتور سيكلت در حالي كه پرچم آبي رنگ استقلال را در دست داشتند با زدن بوق جشن شادي به راه انداختند.
آنها با گفتن استقلال قهرمان پيروزيت مبارك، استقلال قهرمان مي‌شه خدا مي دونه كه حقشه در خيابانها به حركت در آمدند.
هوادران استقلال با رنگ كردن صورت خود به رنگ آبي، قهرماني اين تيم را به يكديگر تبريك گفتند و آنها از نقاط مخلف شهر به سمت بلوار چمران به حركت در آمدند.
تيم فوتبال استقال تهران عصر امروز با غلبه بر تيم پيام خراسان، قهر مان هشتمين دوره مسابقات فوتبال برتر باشگاه‌هاي ايران شد و براي دومين بار جشن قهرماني گرفت .

منبع ([Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEYOQ0YXVAd6QQwNRn14dG45XhQ=&news_id=3303935)

reza_ahadi
26-04-2009, 20:08
به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در حالي كه اين تيم هنوز به قهرماني ليگ برتر فوتبال ايران دست نيافته، مسئولانش از پيش خود را قهرمان دانسته و برنامه جشن را اعلام كردند. برنامه اعلامي از سوي مسئولان باشگاه كه براي استقبال از اين تيم براي فردا تدارك ديده شده، به شرح زير است: ساعت 9 تا 10 صبح: مراسم استقبال از فرودگاه اصفهان تا پل چمران 10 تا 10و45: تجليل از شهدا در گلزار شهدا 11 تا 12: تجليل از مردم اصفهان و هواداران تيم از دروازه تهران تا اتوبان ذوب‌آهن 12 تا 13: تجليل از مردم و هواداران در طول مسير اتوبان ذوب‌آهن در ورودي فلاورجان 13 تا 14: صرف ناهار با مدير عامل شركت در رستوران قايقراني 14 تا 16: تجليل از پرسنل شركت و كارگران در كارخانه ذوب‌آهن 16 تا 18: تمرين تيم فوتبال در ورزشگاه بزرگ نكته جالب توجه اين است كه مسئولان ذوب‌آهن با ارسال نمابري، تني چند از مسئولان ورزش استان را به اين جشن دعوت كرده‌اند. تيم ذوب‌آهن در صورت كسب تساوي برابر فولاد و بدون توجه به ديدار استقلال مقابل پيام، قهرمان ليگ برتر مي‌شود. در صورتي كه اين تيم مقابل فولاد شكست بخورد و استقلال پيام را در مشهد شكست دهد، استقلال قهرمان خواهد شد. :2::34:

Ahmad EsEsi
26-04-2009, 20:10
من واقعا نميدونم چي بنويسم و بگم فقط بايد به جلالي براي يك بازي جوانمردانه تبريك گفت و قهرماني رو به همه استقلالي ها هم تبريك گفت...:*:84:*::41::5:

استقلال قهرمان همينه همينه

hamedss
26-04-2009, 20:11
ايستگاه آخر ليگ برتر/ جشن و پايكوبي پايتخت نشينان

تيم فوتبال استقلال تهران با شكست تيم پيام خراسان و به دست آوردن جام قهرماني سبب شادي پايتخت نشينان شد.
به گزارش ايرنا، در بيشتر نقاط سطح شهر تهران هواداران با تكان دادن پرچم هاي آبي رنگ و توزيع گل و شيريني به يكديگر تبريك مي‌گويند.
همچنين فرياد ژنرال دوستت داريم در سطح تهران طنين انداز شد.
جوانان و نوجوانان بسياري با رنگ كردن صورتشان به رنگ آبي خود را در اين قهرماني سهيم كردند و آماده پذيرايي از تيم قهرمانشان مي‌شوند.

منبع ([Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEYOQ00iUX56Qw0MQXh0cm45XhQ=&news_id=3303933)

reza_ahadi
26-04-2009, 20:12
دوست عزیز شما با استفاده های مکرر از عرب و ایرانی سعی در اختلاف بین دو دسته داری.
لطفا اینقدر مسائل رو بی جهت به هم ربط نده
همه دارند به مجید جلالی و خوزستان تبریک میگن شما بحث عرب رو وسط میکشین
همه ایرانی هستند. چه خوزستانی و چه تهرانی.
خوزستانی های عزیزی هم که به زبان عربی صحبت میکنند خودشون رو ایرانی میدونند. همچنین کردها و بلوچ ها و ....
پس خواهشا این بحث ها رو ادامه ندین چون من از پستهای قبلی شما فهمیدم که براتون قبل از فوتبال که موضوع اصلی سایت هست، عرب و فارس و .... مهم هست

ایرانی بودن ملیت است و عرب قومیت این حق ماست که بگیم عرب هستیم !! یا اینکه حرام است ؟؟
کسی نگفته که ما ایرانی نیستیم
در ایران قومیت های دیگری هم هست شما در تلوزیون می بینید که قهرمانی را آذری و ... می نامند یا اینکه این برای ما حرام است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تکلم به زبان عربی دلیل بر عرب بودن نیست خوزستانی ها اکثراً عرب هستند

Hamed.Hamishe Abi
26-04-2009, 20:13
آقا تبريك :6qwup3::6qwup3:

خدايا شكرت كه حق را به حقدار رسوندي:d0s69thbefhifftitrz

به خدا عشق است : استقلال:72::72:

Majid_4553
26-04-2009, 20:13
آبیست تمام آسمان ای گل من
شاید که خدای ما هم استقلالیست

:esteghlal::esteghlal::esteghlal::esteghlal::esteg hlal:

hamedss
26-04-2009, 20:18
هواداران تيم استقلال در ايلام جشن وسرور برپا كردند

ايلام - هزاران تن از هواداران تيم فوتبال استقلال تهران لحظاتي پس از پايان بازي اين تيم برابر پيام خراسان با راه انداختن كاوانالهاي شادي به جشن و پاي كوبي در خيابانهاي شهر ايلام پرداختند.
به گزارش خبرنگار ايرنا از ايلام، طرفداران تيم فوتبال استقلال سوار بر خودرو و موتور سيكلت در حالي كه پرچم آبي رنگ و پيراهن استقلال را در دست داشتند با زدن بوق جشن شادي به راه انداختند.
آنها با گفتن استقلال قهرمان پيروزيت مبارك، استقلال قهرمان مي‌شه خدا مي دونه كه حقشه در خيابانها به حركت در آمدند.
هوادران استقلال با رنگ كردن صورت خود به رنگ آبي، قهرماني اين تيم را به يكديگر تبريك گفتند و آنها از نقاط مختلف شهر به سمت بلوار چمران به حركت در آمدند.
همچنين جوانان و طرفداران تيم فوتبال استقلال در شهرهاي مهران، دهلران ، آبدانان ، دره شهر ،ايوان ،ملكشاهي ، شيروان چرداول و بدره به جشن و شادي پرداختند.
تيم فوتبال استقال تهران عصر امروز با غلبه بر تيم پيام خراسان، قهر مان هشتمين دوره مسابقات فوتبال برتر باشگاه‌هاي ايران شد و براي دومين بار جشن قهرماني گرفت .

منبع ([Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEYOQ04jUwkJSRAbUgB+eW45XhQ=&news_id=3304057)

hamider
26-04-2009, 20:25
عشق است استقلال

Nastooh
26-04-2009, 20:28
قهرمانی استقلال رو به همه استقلالی های این سایت تیم تبریک میگم. :flowerysmile: ذوب آهن هفته آخر اثبات کرد در حد قهرمانی نیست.

پ.ن: هرگز قیافه مجید جلالی بعد از گل تساوی ذوب آهن رو فراموش نمیکنم. چنان ترسیده بود انگار اون گناه کرده. حیف چنین آدم پاکی واسه فوتبال این مملکت. تا دیروز متهم به تبانی با ذوب آهن بود، حالا شده قهرمان ملی. امان از این مردم حزب باد... :girl_sigh:

kashkol
26-04-2009, 20:30
چاکر همه ی برو بچ قهرمانیرو تبریک میگم.
به امید قهرمانی تو جام حذفی و صعود از مرحله گروهی جام باشگاههای آسیا

hamed s.s topiran
26-04-2009, 20:35
پر افتخار ترین تیم لیگ برتر جام حذفی آسیا

استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه ...

Loverboy
26-04-2009, 20:43
نكته ي جالب اينه كه تيمهاي شهرستاني درسته از لحاظ امكانات فوق العاده هستند اما تنها تيمهاي پرسپوليس و استقلال تونستند دابل كنن تو قهرماني :دي

Gezal
26-04-2009, 21:21
خدایا شکرت خدایا خیلی مخلصیم
من این قهرمانی را تبریک میگم.
امروز از اون روزای به یاد ماندنی برا استقلال خواهد بود.
بین همه تیمای دنیا عشق است استقلال

*only_Esteghlal*
26-04-2009, 21:27
آقا تبریک به همه اس اسیا

فقط عشقس استقلال

mosy88
26-04-2009, 21:33
من بعد از بازي سايپا هيچ اميدي به قهرماني نداشتم
خدا نشون داد كه نبايد هيچ وقت اميد رو از دست داد
قهرماني استقلال به همه استقلالي ها مبارك

Aghil_Acm_22
26-04-2009, 21:33
:esteghlal::esteghlal:

استقلال قهرمان ميشه *** خدا ميدونه كه حقشه

به لطف يزدان و بچه ها *** استقلال قهرمان ميشه

استقلال قهرمان ميشه

:esteghlal::esteghlal:

خدايا 100 هزار مرتبه شكرت فقط ميتونم اينو بگم فعلا بغض بد جوري تو گلوم گير كرده از خوشحالي :72:

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13:

DaNiOK
26-04-2009, 21:57
:d0s69thbefhifftitrz ESTEGHLAL CHAMPION GALLERY :d0s69thbefhifftitrz

juve
26-04-2009, 22:02
تبریک به طرفداران ابی
همچنین تبریک میگم به مجید جلالی و تیم فولاد

kave666
26-04-2009, 22:03
يه بار ديگه اومدم اينجا تا ببينم واقعا قهرمان شديم:13:.ولي خودمونيم خدا امروز عجب حالي بهمون داد .
شكرت اي خدا:smil4337dd8b9eb25: :41::smil4337dd8b9eb25:

ssr_70
26-04-2009, 22:06
با صحبتهای قلعه نوعی خیلی حال کردم نشون داد واسه چی اینقدر محبوب هست
من به نوبه ی خودم از فولادیها به خصوص آل نعمه و آقای جلالی تشکر می کنم و امیدوارم آل نعمه سال دیگه بیاد استقلال
ولی ای کاش قلعه نوعی نره و همچنان باشه و با اقتدار سال دیگکه آسیا رو بترکونه

alireza77777m
26-04-2009, 22:08
بچه ها بازم بهتون تبريك ميگم.تو رو خدا اولين بازي استقلال كه احتمالاً با ملوانه تو آزادي بياين چون مي خوايم يه جشن بگيريم كه تو ايران سابقه نداشته باشه.جان من بياين.اميدوارم در جام حذفي هم قهرمان بشيم.به پرسپوليسي ها هم تسليت ميگم كه تا الان به آسيا نرفتن.

فعلاً ...

Valencia
26-04-2009, 22:10
سلام
به استقلالی های عزیز(تیم تاج ) قهرمانی رو تبریک می گم
برای یک ساله دیگه هم کاپ تو تهران موند

Mehdi
26-04-2009, 22:13
خب، من حالم تا حدودی جا اومده:دی

شرایطی که امسال پیش اومد مشابه اولین دوره لیگ حرفه ای بود، با این تفاوت که اون سال استقلال قهرمانی رو از دست داد و امسال بدستش آورد. بعد از از دست دادن قهرمانی با اون شرایط تراژیک، هنوزم که هنوزه سنگینیش روی سینه ام حس میشه که البته جریاناتی که امروز اتفاق افتاد مرهمی بود بر زخمهای اون سال:دی

ارادتی که به مجید جلالی داشتم چند برابر شد. قبل از بازی هم با وجود اینکه طبق معمول شایعه تبانی به گوش میرسید، نتونستم به خودم بقبولونم که جلالی هم وارد بازی های پشت پرده شده باشه. عربده ای که قلعه نوعی بعد بازی کشید و به مرد بودن مجید جلالی اعتراف کرد:دی هم در نوع خودش به شدت جالب انگیزناک بود!!! و در عین حال تاسف بار؛ چرا که همین امیر بارها و بارها طعنه میزد که امیدواریم فولادی ها سفت بازی کنند و...

با توجه به اینکه پارسال و امسال دو تیم تهرانی و اصفهانی برای تصاحب جام رقابت می کردند و هر دو سال جام به تهرانی ها رسید، میشه گفت که جاده تهران-اصفهان یک طرفه شد:دی

صحنه ای که اشپیتین می خواست ضربه ایستگاهی رو برای پیام بزنه، کارگردان هوس کرد به جای پخش صحنه اصلی، صحنه آهسته قبلی رو به تصویر بکشه و وقتی صدای عربده گزارشگر بلند شد من که به شخصه تا مرز سکته پیش رفتم. خداوند عذابشو شدیدتر کنه:دی

واقعاً حیف بود تیمی که امسال اینهمه گل زد و به قول مزدک بعد ها از اون به عنوان تیمی رویایی یاد خواهد شد و سالها در خاطر هواداران خواهد ماند، قهرمان نشه. هر چند که نمیشه روی ضعف های فنی چشم بست.

بعد از هنرنمایی علیزاده و اکبرپور، اینبار گویا نوبت آرش بود تا همه چیز رو خراب کنه که خوشبختانه دستش کوتاه ماند:دی

راستی جا داره یک تسلیت ویژه خدمت پیشکسوت نماهای باشگاه داشته باشم که ناکام موندند!

Hamed.Hamishe Abi
26-04-2009, 22:21
بازم تبريك

[Only registered and activated users can see links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x466.[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x518.[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x534.[Only registered and activated users can see links]

Rabin
26-04-2009, 22:28
کم چیزی نیست

از ۶ سالگی با یه عشق با یه تیم زندگی بکنی و توی
غمها و شادیهای تیمت شریک باشی...استقلال چیزی
فراتر از یه تیم برای من و خیلی از آبی دلای دیگست...
استقلال برای ما یه عشقه ....یه عشق آبی
استقلال به زندگی ما آبی دلان پیوند خورده و تا ابد
خواهد خورد....انقدر برای موفقیت استقلال دعا کردیم
و انقدر وقتی برده خوشحال شدیم و وقتی نتیجه نگرفته
ناراحت شدیم و همچنان عاشقیم...عاشق رنگ آبی و
عاشق استقلال
حتی اگه امروز قهرمانی نمیشد باز هم استقلال رو بیش
از قبل دوست داشتیم...این قهرمانی هم که آخر
دراماتیک بود و تا ابد تو یادمون میمونه...و تنها یه نفر این
قهرمانی رو به ما داد....همونی که جای حق نشسته
همونی که خودش از همه بالاتره
این قهرمانی رو مدیون خداییم
استقلال قهرمانیت مبارک
بین همه تیمای دنیا
عشق است استقلال

*only_Esteghlal*
26-04-2009, 22:37
فقط ژنرالو عشقه

m_acmilan
26-04-2009, 22:42
با تبریک این قهرمانی الان که دارم این حرفارو میزنم اشک تو چشام جمع شده و از شادی نمیدونم چیکار کنم.
عزیزان آبی بالاخره حق به حق دار رسید و تیمی که بهتر بود قهرمان شد.
بچه ها گل کاشتین و دست تک تکتونا میبوسم.
بازم ممنون که مارو خوشحال کردین و شادی را به جمع اردوگاه آبی اوردین.
بازم اون شعار معروف را با هم میخوانیم.
بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال عشق است استقلال

Retex
26-04-2009, 22:57
آقا به قول مهدی حال ما تازه یه ذره جا اومده :30upn9j: و بعد از 4 ساعت ور رفت با پیش بیی های شما گفتم یه کم اینجا حرف در کنم از خودم:

اولاً خدایی از 2 هفته پیش دلم به قهرمانی روشن بود و حتی بعد از بازی سایپا (با اینکه یه ذره سست شدم) ولی یه جورایی ته دلم قهرمانی رو میدیم.

یه نکته جالب بگم توی شرکت یه راننده ای هست که یکی دو روزه اومده (امروز فهمیدیم پرسپولیسیه)، برگشت به ما (منو یکی دیگه از همکارها) گفت شما هوز به قهرمانی امیدوارید؟ گفتم آره با قانون احتمال هم حساب کنی 50 به 50 هست حالا که اونور قضیه جلالی هست برو بالای 50، گفت بابا شما خیلی امیدوارید دلتون رو الکی خوش نکنید. گفتم آدم با امید زندست..
فردا ببینم چی میگه، فکر کنم متحول شده باشه :D از اون تحول های داوود برره ای :*:84:*:

دوماً انصافاً هر جوره فکر می کنم میبینم جلالی خیلی مردونه بچه هاشو فرستاد توی زمین در شرایطی که نتیجه اصلاً فرقی براش نمی کرد

سوماً قهرمانی اینجوری خیلی بیشتر چسبید :5: فکر کنید 2 هفته پیش یا حتی هفته پیش قهرمانی مسجل اینقدرها حال نمیداد

چهارماً 2-3 تا از رکوردهای استقلال توی این فصل سال های سال باقی خواهد موند ببینید کی گفتم :33:

پنجماً همه با من تکرار کنید.. بین همه تیم های دنیا چی؟ عشق است کی؟ :esteghlal:

just 13
26-04-2009, 23:14
منم به همه استقلالیهای عزیز تبریک میگم
ولی من که تا مرز سکته رفتم . از بس حرص خوردم هنوزم سرم درد میکنه

saeed_cris
26-04-2009, 23:15
استقلال قهرمان شده، خدا ميدونه که حقشه، به لطف يزدان و بچه ها
استقلال قهرمان شده هاااااي
استقلال قهرمان شده...

منم اين قهرماني شيرين رو به همه دوستان تبريك ميگم
واقعا اس اس مستحق قهرماني بود
واقعا يچي برام جالبه
هفته اول هم صدر نشين بوديم
هفته پاياني هم همينطور وقهرمان شديم
بازم خدا رو شكر ميكنيم كه دل هواداران رو شاد كرد

بين همه تيم هاي دنيا عشق است استقلال

رو قلب من نوشته امير سلطان عشقه

Rabin
26-04-2009, 23:44
1.بچه ها دقت کردین قلعه نوعی 4 فصل تو استقلال بوده 2 تا لیگ برده 2 تا جام حذفی 1 نایب قهرمانی لیگ و 1 سومی لیگ و 1 نایب قهرمانی جام حذفی....خداییش آمارش بی نظیره ها
2.ایشالا سال دیگه هم هشتمین قهرمانی لیگ رو بدست میاریم تا اینجا 7 بار در تمام ادوار لیگ قهرمان شدیم...
3.فکر کنم تعویض امروز برهانی با پولادی یکی از بهترین تعویض های امسال قلعه نوعی بود چون آرش رسما بعد از نزدن پنالتی هنگ کرده بود...هر چند باز هم مهره چینی امیرخان مشکل داشت.
4.دقت کردین باز هم امروز چند تا موقعیت گل خراب کردیم؟اگه خدایی نکرده دقایق آخر گل میخوردیم چی میشد؟
5.باز هم فوتبال نشون داد ماکتی از زندگیست...و در نا امیدی بسی امید است...انصافا با حرف رضا موافقم قهرمانی به این شکل تا مدتها در یادمون میمونه...هفته آخر در حالیکه همه فکر میکردن امکان نداره تیم سرحال ذوب آهن وا بده..خداییش اگه هفته پیش ما مساوی نمیکردیم این هفته ذوبی ها بازی رو جدی تر میگرفتن ولی از اونجایی که شخصیت قهرمانی نداشتن فکر کردن همه چیز تموم شده....
6.بهترین خط حمله این دوره لیگ و کلا تاریخ لیگ برتر با 70 گل ، بهترین خط دفاع لیگ با 34 گل ، آقای گل مسابقات و بیشترین برد برای اس اس بود...یه تیم برای لایق بودن قهرمانی دیگه چه باید بکنه؟
دم همه استقلالیا و طرفداران و البته فوتبال پاک جلالی گرم.

pesar_irooni00
27-04-2009, 00:11
بین همه تیمای دنیا عشق است
***استقلال***
:d0s69thbefhifftitrz

Hassan_Bar3lona
27-04-2009, 00:24
بنده هم قهرمانی استقلال رو تبریک میگم

این قهرمانی از 3 جهت حال داد اول اینکه خب قهرمان شدیم دیگه :D دوم اینکه چون اسیا حذف شدیم دیگه هیچ پرسپولیسی ای جرات کل کل نداره با ما تا ماهها :دی سوم دیدن اشکهای همشیره ی پرسپولیسیم مشعوف انگیز ترینش بود

بهر حال تبریک :heartsmile:

saeed_cris
27-04-2009, 00:53
مبروك به همه استقلالي هاي عزيز:flowerysmile:
من هنوز باورم نشده كه قهرمان شديم:33:
خدايا شكرت كه دلاي ما رو شاد كردي.:smil4337dd8b9eb25:

بين همه تيم هاي دنيا عشق است استقلال>:D<

omid_figo
27-04-2009, 01:14
با سلام به استقلالی های عزیز،امیدهستم یک پرسپولیسی دو آتیشه،از صمیم قلب خوشحالم که امروز دلهای شما شاد شد،این رو از ته دلم میگم.من احساس شمارو درک میکنم،چون من پارسال این احساس رو در کنار 100 هزارهوادار تو استادیوم آزادی درک کردم،هنوزم وقتی یادم میاد تمام قلبم پر از شوق میشه،اون قهرمانی هدیه خداوند بود برای میلیونها هوادار.همونطور که خدا امروز دل ملیونها هوادار آبی رو شاد کرد.حق به حقدار رسید،مبارکتون باشه...

Majid_4553
27-04-2009, 02:22
آبیست تمام آسمان ای گل من
شاید که خدای ما هم استقلالیست

:esteghlal::esteghlal::esteghlal::esteghlal:

Hamed.Hamishe Abi
27-04-2009, 02:57
آّبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم

...... نشدیم که با ننگ بمیریم

تاجیم چو الماس که بر اوج نشینیم

چون ...... نه ایم که جای شلوار بگیریم

از روز ازل شاه نشین بوده و هستیم

با شاه نبودیم که دستور ز در بار بگیریم

ما را چو ستارگان به پژواک نیاز نیست

خورشید منوریم که انوار نگیریم

بر تارک آسیا نشان سروری بیابیم

هر جا که نشان جدول و آمار بگیریم

اکنون که به صدر جدول عالم عشقیم

با شوق سریر همه ادوار بگیریم

نوری است که بر پرده هستی به تلو لوست

پروانه عشقیم که گردش به صد بار بمیریم

تاجی بطلب آب حیات از لب عشاق

در مکتب تاجی چونان نقطه پرگار اسیریم

ALEX_INTER
27-04-2009, 08:22
قهرمانی به تنها تیمی که لیاقت اون رو داشت رسید
یعنی استقلال

تمام تیم ها به احترام استقلال تعظیم کنید مخصوصاً...

h4s4n
27-04-2009, 08:58
من یه پرسپولیسیم ولی وظیفه ی خودم دیدم که قهرمانی رو بهتون تبریک بگم . به نظر من هر موقع پرسپولیس استقلال قوی باشن فوتبال ایران قوی هست و همه ما ایرانی هستیم امیدوارم تیم کشورمون رو بیشتر از رنگها دوست داشته باشیم

Ronaldinho80
27-04-2009, 09:33
وااااااای قهرمان شدیم .
خدایا شکرت بهتر از این نمی شد
ایول به فولاد
ایول به جانواریو
و ایول ها به استقلال قهرمان
عکس روز ورزشی دیروز در پایان مسابقه فولاد خوزستان و ذوب آهن، منصور ابراهیم زاده مغموم ترین مرد ایران بود. او قهرمانی را در دست داشت اما توان نگهداری آن را نداشت و با قبول شکست سنگین جام را به قلعه نویی هدیه کرد.
بهترین خط حمله: استقلال ۷۰ گل زده
بهترین خط دفاع: استقلال و سپاهان با ۳۴ گل خورده
بیشترین برد:استقلال تهران و ذوب آهن با ۱۹ برد

اميرهوشنگ
27-04-2009, 09:52
قهرماني حق استقلال بود.استقلال 13 هفته در صدر جدول بود و اگر براي اين تيم حاشيه درست نمي كردند چنن هفته قبل قهرماني ما مسجل شده بود.ولي اينجور قهرماني هم خيلي حال داد.تبريك به همه اس اسي ها

challengeeverything
27-04-2009, 09:53
ایول به استقلال...تبریک به تمامی طرفداران.
ولی یه چیز رو در نظر بگیرید که درست نیست بگیم خدا این کار رو کرد و موجب قهرمانی امسال استقلال و پارسال پرسپولیس شد...مگه خدا با طرفدارای سپاهان و ذوب آهن مشکلی داره؟؟؟لطفا دیگه از این حرفا نزنید.

Ronaldinho80
27-04-2009, 09:57
منظور ما این نیست که خدا با اونا مشکل داره منظور ما این که خدا حق رو به حقدار رسوند

ایول به استقلال...تبریک به تمامی طرفداران.
ولی یه چیز رو در نظر بگیرید که درست نیست بگیم خدا این کار رو کرد و موجب قهرمانی امسال استقلال و پارسال پرسپولیس شد...مگه خدا با طرفدارای سپاهان و ذوب آهن مشکلی داره؟؟؟لطفا دیگه از این حرفا نزنید.

challengeeverything
27-04-2009, 10:04
آخه مثلا قلعه نویی میاد میگه با یاری امام زمان...مگه امام زمان بیکاره بیاد به لیگ ایران رسیدگی کنه؟:دی

Ronaldinho80
27-04-2009, 10:05
بازیکنان پیام در ساعاتى مانده به بازى قصد وارد شدن به زمین را نداشتند. آنها شب قبل از بازى با ترک اردو اعتراض خود را نسبت به تاخیر در پرداخت مطالباتشان اعلام کردند. پیامى ها گفتند تا پول ما را ندهید مقابل استقلال بازى نمى کنیم. این مساله باعث پادرمیانى مالک جدید باشگاه شد. زمان با پرداخت درصدى از مطالبات بازیکنان پیام رضایت آنها را در ورود به زمین جلب کرد تا پیامى ها پس از دریافت مبلغى از درصد قرارداد خود وارد زمین شوند.
پخش بازى پرسپولیس
بازى پرسپولیس- راه آهن از روى اسکوربورد ورزشگاه پخش مى شد و هواداران ۲ تیم با تماشاى این بازى سرگرم شدند.
به یاد على زادعلى
قبل از آغاز بازى یاد و خاطره بازیکنان پیام گرامى داشته شد. پیامى ها با بردن گل به کنار عکس على زادعلى آرزوى مغفرت و شادى روح او را داشتند. زادعلى سال گذشته بر اثر سانحه تصادف درگذشت.
نماز شکر در ورزشگاه
بازیکنان استقلال پس از پایان بازى نماز شکر خواندند. آنها که از قهرمانى تیم شان خیلى خوشحال بودند با به جا آوردن نماز شکر از خداوند بابت قهرمانى شان سپاسگذارى کردند.
درگیرى برگى زر و پولادى
هافبک استقلال در جریان بازى با بازیکنان پیام دچار درگیرى شد. مهرداد پولادى و برگى زر با هم درگیرى لفظى پیدا کردند تا همین صحنه دلیل اخراج بازیکن پیام از زمین شود.
درگوشى با مجیدى
وقتى فرهاد مجیدى قصد ورود به زمین را داشت امید طیرى مربى استقلال درگوش او از پیش افتادن فولاد مقابل ذوب آهن حرف زد تا مجیدى این خبر را به گوش دیگر هم تیمى هایش در داخل زمین برساند . همین خبر انگیزه بازیکنان استقلال را در زمین ۲ برابر کرد.
گریه هاى سنگچولى
سنگربان پیام پس از پایان بازى از شدت ناراحتى گریه مى کرد. سنگچولى از اینکه تیمش به لیگ یک سقوط کرده بود بشدت ابراز ناراحتى کرد. گریه هاى او تمامى نداشت.
گریه هاى قلعه نویى در رختکن
سرمربى استقلال در رختکن و مقابل چشم بازیکنان تیمش گریه مى کرد. امیر قلعه نویى قهرمانى استقلال را مثل یک رویا دانست. او براى دقایقى فقط اشک مى ریخت. قلعه نویى مى گفت : خدا یک بار دیگر به من تفضل کرد .
پاداش در تهران
پس از اتمام بازى واعظى آشتیانى در رختکن از پاداش ویژه حرف زد. او به آبى پوشان پایتخت گفت با بازگشت به تهران پاداش قهرمانى را دریافت مى کنند. 1 خودروى ریو به همراه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان:2: پاداش قهرمانى استقلالى هاست.

kave666
27-04-2009, 10:12
سلام دوستان .چه روز خوبيه امروز.امروز آسمون از هميشه آبي تره. اينطور نيست؟

ashilis
27-04-2009, 10:26
واقعا اسمون از همیشه ابی تره بعداز اون همه حاشیه ای که برای استقلال(غول اسیا) درست کردن اون همه ناداوریا و...... واقعا این قهرمانی خیلی لذت بخش بود مبارک همه استقلالیا همه اونائی که صبر کردن با همه مشکلاتی که برامون درست کردن بازم نا امید نشدن

danger barca
27-04-2009, 10:42
تبریک تبریک....................خدایا شکرت خدایا شکرت................
استقلال قهرمان ...واقعا برازنده نام استقلال و پاداشی به هوادارای واقعی این تیم که بعضیاشون تو همین سایت دارن زحمت میکشن ......و جوابی واقعا خرد کننده به هوادارای قرمز و زرد که تو این مدت چه تو این سایت و بیرون از سایت ...ولش بابا
و واقعا باورم نمیشه یه همچین فوتبالی رو ارائه کرده باشه مجید خان جلالی>:D<:d0s69thbefhifftitrzو تمام فولادیا....
از دیروز بعد بازی تا 12 شب بیرون بودیم و جشنو خوشحالی و :*:84:*::*:84:*:.....به همین خاطر امروز اومدم تبریک بگم به هوادارای واقعی اس اس................
رو قلب من نوشته امیر سلطان عشقه........
پرافتخارترین تیم آسیا و جام حذفی و حالا پرافتخارترین تیم لیگ برتر....................
بازم خدایا شکرت......
-------------------------------------------------------------
دوستان جشن قهرمانی کی هست؟ ما منتظریم بریم آزادی و هورا بکشیم .....؟؟؟؟؟؟؟

*Se7eN*
27-04-2009, 10:54
تبریک میگم به همه استقلالی های عزیز(یه تشکر جانانه و معذرت از مجید جلالی):72::flowerysmile:
دیشب بعد از قهرمانی ریختیم بیرون ازخودمون شادی در کردیم:49: وقت نشد بیام اینجا تبریک بگم
واقعا یکی از شیرین ترین و دلچسبترین و در عین حال پر استرس ترین روزهای عمرم بود
این قهرمانی خیلی چیزها رو به بعضی ها که انواع و اقسام تهمت ها زدن و بیانیه صادر کردن ثابت کرد و اینجاست که باید به قول یه بنده خدا گفت قربون برم خدارو:smil4337dd8b9eb25:

Rabin
27-04-2009, 11:15
بچه ها دیشب 3000 نفر رفتن فرودگاه واسه استقبال از استقلال...دمشون گرم..تیم تا ساعت 3 بامداد در محاصره تماشاگران بوده...خدا کنه زودتر یه بازی تو آزادی باشه (فکر کنم بازی با الاتحاد)تا بریم برای جشن قهرمانی 100000 نفری

sio1983
27-04-2009, 11:24
هر چند یه خورده دیره. اما قهرمانی رو به همه تاجیای گل تبریک میگم. ان شالله قهرمانی استقلال در اسیا!!!:117: ایا ممکنه؟؟؟

negin00000
27-04-2009, 11:58
عجب معجزه ای شد! ما که خیلی دلمون شکست ولی بهتون تبریک میگم. موفق باشین

Majid_4553
27-04-2009, 11:58
بچه ها دیشب 3000 نفر رفتن فرودگاه واسه استقبال از استقلال...دمشون گرم..تیم تا ساعت 3 بامداد در محاصره تماشاگران بوده...خدا کنه زودتر یه بازی تو آزادی باشه (فکر کنم بازی با الاتحاد)تا بریم برای جشن قهرمانی 100000 نفری
یع فیلم چیزی نگرفتی از این استقبال؟:2:

agha30
27-04-2009, 12:20
منم قهرمانی استقلال رو به همه هواداراش از جمله gezal تبریک میگم
همین !!!

سلام
استقلالیها پیروزیتون مبارک!

Rabin
27-04-2009, 12:27
بر و بکس رضا یه امضای واحد واسه همه استقلالیا دزست کرده برین اون امضا رو استفاده کنید...بجنبین.

Sir Amir
27-04-2009, 12:33
سلام
استقلالیها پیروزیتون مبارک:*:84:*::*:84:*: هوررررررررررررررررااااااا ااااااااااااااا

barca14
27-04-2009, 12:49
ghahremaniye ss esteghlal ro
be hamaye tajia tabrik migam
just amir khan & ss:13:

ویرایش توسط Retex: دوست عزیز فارسی تایپ کنید، میتوانید از لینک های زیر استفاده کنید:
تبدیل کننده فینگلیش به فارسی:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
فارسی ساز: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

m_acmilan
27-04-2009, 13:16

امام رضا ممنون که دل ما را نشکستی و تیم محبوب

ملیون ها ایرانی قهرمان کردیم ما حال اگر قهرمانی

را بدست آوردیم از برکت شما میباشد.

این قهرمانی را به تمامی آبی دلان تبریک می گویم

RVN10
27-04-2009, 13:38
قهرمانیتون مبارک
استقلال شایسته قهرمانی بود

m_acmilan
27-04-2009, 14:01
تو یکی از سایتا خوندم مایلی کلنگ گفته بود استقلال با تبانی قهرمان شده.
خدا جواب این عوضیو بده که بی صداتر باشه.

ss_ss gahreman
27-04-2009, 14:15
خدا یا شکرت

به قول امیر فقط خدا کمک کرد

قهرمانیش خیلی چسبید

من چونکه اهوازیم بازی فولاد و ذوب اهن رو از ورزشگاه دیدم

ما برو بکس اهواز کاری کردیم که دیگه ذوب اهن بفهمه که رقیب شدن مقابل استقلال واسش دردسر ساز میشه

بلاخره ذوب اهنو ذوبش کردیم

به قول امیر ما اهوازیا مردیم!!!!!

ITALIANO
27-04-2009, 14:33
به همه دوستان تبریک میگم .
من که اصلا به این جام دلمو خوش نکردم که اگر احتمال یه همچین چیزی می رفت دیگه از شادی ... می شدم :D . امیدوارم با 2 تا برد آسیا به مرحله بعدی صعود کنیم !
جشن اصلی رو توی بازی با الاتحاد خواهیم گرفت !
تا دو ماه پیش خیلی رویایی فکر می کردیم ، هم لیگ هم آسیا و هم حذفی ، ولی تا چند روز پیش یعنی بعد از بازی با ام صلال ، همه چی رو تموم شده فرض می کردیم ولی دوباره زنده شدیم .
خداروشکر

ITALIANO
27-04-2009, 15:03

اردیبهشت سال هشتاد و هشت
در شهر امام هشتم
در ورزشگاه امام هشتم(ثامن ائمه)
هشتمین دوره لیگ برتر

هنوز هم در تقدیس عدد هشت برای استقلال شک دارید؟
هشت برای استقلال خوش یمن است
به امید هشت های دیگر در سال جفت هشت

shenagaremaher
27-04-2009, 15:56
این قهرمانی بسیار شیرین و دلچسب بود

Rahavard
27-04-2009, 16:57
قهرماني استقلال رو در ليگ هشتم به همه ابيهاي ايران تبريك ميگم[Only registered and activated users can see links]

Rabin
27-04-2009, 17:43
تو یکی از سایتا خوندم مایلی کلنگ گفته بود استقلال با تبانی قهرمان شده.
خدا جواب این عوضیو بده که بی صداتر باشه.
خدا جوابشو داده دوست عزیز...همین که استقلال قلعه نوعی قهرمان شد خدا زد تو کمرش و همین که در عرض 15 روز اخراجش کردن تا مسخره خاص و عام بشه خدا همینطوری جوابشو داده

amir gg
27-04-2009, 20:02
خدا یا شکرت

به قول امیر فقط خدا کمک کرد

قهرمانیش خیلی چسبید

من چونکه اهوازیم بازی فولاد و ذوب اهن رو از ورزشگاه دیدم

ما برو بکس اهواز کاری کردیم که دیگه ذوب اهن بفهمه که رقیب شدن مقابل استقلال واسش دردسر ساز میشه

بلاخره ذوب اهنو ذوبش کردیم

به قول امیر ما اهوازیا مردیم!!!!!

بابا تو آخرشی. دم همه اهوازیا گرم. دم بازیکنا و مربیتونم گرم. عشق اس اس و اهوازیای با غیرت:heartsmile::30upn9j:

POORIA BAYERNI
27-04-2009, 20:28
يكي جمله باحالي گفت بد نيست شماهم بدونيد:

آسمان ايران آبيه،آبي به رنگ استقلال...

تقديم به استقلالي ها...

Javad_M
27-04-2009, 20:52
با سلام
شاید خوب کاری نکردم اما من دیروز مراسم سوگوار مادر بزرگم بود اما نرفتم بجاش از تلوزیون بازی استقلال رو نگاه کردم
انگار یه چیزی تو دلم بهم میگفت استقلال جام رو می بره

اما جالب اینجا بود برادرم که برای مراسم سوگواری به اهواز رفته بود گفت داشتیم بر سر مزار اون مرحوم فاتحه می خوندیم که هلهله ای شد که استقلال قهرمان شده جالب اینجاست که بعضی ها یادشون رفت کجا هستن و خوشهالی کردن

InTeR mIrIfIcA
27-04-2009, 20:55
باور كنين هنوزم كه هنوزه من تو شوك هستم!:21:
ديروز واقعا يه روز تاريخي بود:27:
امير قلعه نوعي واقعا قيافش ديدن داشت .آدم از خوشحالي گريش ميگرفت:29:
و آخر هم بازم تبريك ميگم چون واقعا به حقمون رسيديم چون بهترين تيم تو ليگ امسال ما بوديم و حيف بود قهرماني رو از دست بديم. بازم هزارتا تبريك به تمام هواداران آبي دوست:esteghlal::flowerysmile:

hamid07
27-04-2009, 20:57
با اینکه یکم دیر شده ولی قهرمانیمون رو به همه آبیها تبریک میگم:5: انشا الله جام باشگاهها

Hamed.Hamishe Abi
28-04-2009, 01:39
بچه ها نود كه داشت بازي ذوب و فولاد را نشون ميداد ، ديدم توپ هاي ذوب آهن بطور معجزه آسايي توي گل نميرفت ، چقدر را روي خط فولادي ها برگردوندند.

همه ي بازيكنانش ميگفتند : خودمونم نميدونيم چي شدش

همه ي اينها نشون دهنده ي اين است كه فقط فقط خواست خدا بودش اس اس قهرمان شه (حتي 1% هم بهش شك نكنيد)

خدايا شكرت (خيلي بزرگي):d0s69thbefhifftitrz

Rabin
28-04-2009, 01:45
دم همه استقلالیا گرم..هنوز که 1 روز گذشته من خوشحالم و انگار تو آسمونم...قهرمانی خیلی چسبید....

m_acmilan
28-04-2009, 09:55
بچه ها نود كه داشت بازي ذوب و فولاد را نشون ميداد ، ديدم توپ هاي ذوب آهن بطور معجزه آسايي توي گل نميرفت ، چقدر را روي خط فولادي ها برگردوندند.

همه ي بازيكنانش ميگفتند : خودمونم نميدونيم چي شدش

همه ي اينها نشون دهنده ي اين است كه فقط فقط خواست خدا بودش اس اس قهرمان شه (حتي 1% هم بهش شك نكنيد)

خدايا شكرت (خيلي بزرگي):d0s69thbefhifftitrz
آره خداییش همینطور بود.
چقدر توپ زدن و گل نشد.
انگار از قبل تو آسمونا نوشته بودن که استقلال امسال قهرمان لیگ میشه.
این قهرمانی خدایی بود و انشالا خدا کمک کنه از گروهمان نیز صعد کنیم و تو جام حذفی قهرمان شیم.

hamedss
28-04-2009, 11:59
هجوم هواداران استقلال به مهرآباد برای استقبال سه هزار نفری شيشه‌هاي فرودگاه شكست!

قابل پیش بینی بود که پس از قهرمانی ناباورانه استقلال در آخرین هفته لیگ هواداران این تیم استقبال پرشوری را از کاروان قهرمان داشته باشند، استقبالی که با هجوم گسترده هواداران به فرودگاه مهرآباد همراه بود.
برگزاري بازي پاياني استقلال در مشهد باعث شد تا خيل عظيمي از هواداران اين تيم در تهران مشتاقانه در فرودگاه مهرآباد انتظار ورود بازيكنان را بكشند.
حدود 3 هزار هوادار استقلالي شب گذشته از ساعت 22 در سالن انتظار فرودگاه گرد هم آمده بودند تا از تيمشان استقبال باشكوهي انجام دهند.
اين جمعيت مشتاق در حالي در انتظار بودند كه قرار بود هواپيماي اين تيم ساعت 1 بامداد در تهران بنشيند اما به دليل تاخير در پرواز كاروان قهرمان ساعت 2:30 بامداد امروز وارد تهران شد.
از بين كاروان اين تيم ابتدا واعظ آشتياني بود كه وارد سالن شد و سپس علي انصاري راه را باز كرد و از ميان تشويق هواداران تيم فرودگاه را ترك كرد. بازيكنان و كادر فني وقتي وارد سالن شدند كنترل جمعيت براي ماموران فرودگاه سخت تر شد.
هواداران استقلال با شعارهاي حمايتي و در دست داشتن پوستر امير قلعه نويي به قدري به تشويق تيمشان پرداختند كه سر و صداي عجيبي در سالن انتظار پيچيد.
شدت استقبال به گونه‌اي بود كه بازيكنان و مسوولان استقلال براي رهايي يافتن از اذحام جمعيت هر كدام ناچار شدند از يكي از ترمينال‌هاي فرودگاه مهرآباد خارج شوند. اما، هواداران كه به شدت امير قلعه‌نويي را تشويق مي‌كردند و به دنبال او بودند پس از اطلاع از حضور سرمربي استقلال در ترمينال يك فرودگاه به سمت اين ترمينال هجوم بردند كه همين موضوع سبب شكسته شدن شيشه‌هاي ترمينال يك فرودگاه مهرآباد شد.
ماموران نيروي انتظامي با مشاهده اين وضعيت اتوبوس بازيكنان را به ترمينال دو انتقال دادند تا بازيكنان با رهايي از دست هواداران بتوانند فرودگاه را ترك كنند اما با اين وجود بازيكنان اين تيم تا ساعت 3 بامداد در حلقه محاصره هواداران مشتاق خود بودند.
سرانجام مراسم استقبال از بازيكنان تيم استقلال در حالي كه تنها سعيد نفريه از اعضاي هيات مديره باشگاه به فرودگاه آمده بود، در ساعت 3 بامداد خاتمه يافت. ضمن آن كه جام پس از دست به دست شدن توسط هواداران تيم استقلال توسط يكي از مسوولان باشگاه به محل باشگاه استقلال برده شد.
امير قلعه نويي با توجه به خستگي بازيكنان امروز را به آنها استراحت داده است.
استقلال در جام حذفي پنج شنبه هفته جاري در نوش آباد رفسنجان بايد به مصاف مس رفسنجان برود. گفته مي شود قرار است استقلال در بازي هاي جام حذفي از بازيكنان جوان تر و ذخيره خود استفاده كند.

جام قهرماني ميهمان خانه كاپيتان استقلال خواهد بود.

استقلالي‌ها یکشنبه شب با استقبال پر شور هواداران خود از مشهد وارد تهران شدند. بازيكنان و كادر فني و مديريت استقلال در حالي پوارد فرودگاه مهر‌آباد شدند كه حدود پنج هزار نفر از هواداران انتظار آنها را مي‌كشيدند. بازيكنان و كادر فني در ميان خيل عظيمي از هواداران وارد تهران شده و مورد تشويق آنها قرار گرفتند. پس از اين استقبال بازيكنان استقلال جام قهرماني را به فرهاد مجيدي كاپيتان تيم سپردند تا به خانه خود ببرد. اين جام تا مراسم قهرماني در خانه وي خواهد ماند.

mn59
28-04-2009, 14:44
خدایاشکرت قهرمانی مال ما بود

Death Angel
28-04-2009, 14:57
ایول به همه خیلی قهرمانیه ناپلئونی بود واسه همین حال داد

SSMAJIDI
28-04-2009, 15:09
فیلم آبی استقلالی در راه است.

hamedss
30-04-2009, 04:56
پر افتخارترین تیم‌های ادوار لیگ برتر

۱. استقلال: دو قهرمانی، دو نایب قهرمانی، و یک عنوان سوم.
۲. پرسپولیس: دو قهرمانی، و دو عنوان سوم.
۳. پاس: یک قهرمانی، و دو نایب قهرمانی.

بیشترین امتیاز در ادوار لیگ برتر

۱. استقلال: ۴۰۹ امتیاز.
۲. پرسپولیس: ۳۹۲ امتیاز.
۳. ذوب‌آهن: ۳۶۹ امتیاز.
+ سپاهان و پاس، هرکدام با ۳۶۴ امتیاز در رده‌های بعدی هستند.

بیشترین امتیاز در یک دوره‌ی لیگ برتر

۱. استقلال، لیگ هشتم: ۶۶ امتیاز.
۲. ذوب‌آهن، لیگ هشتم: ۶۶ امتیاز.
۳. فولاد، لیگ چهارم: ۶۴ امتیاز.

بیشترین گل زده در یک دوره‌ی لیگ برتر

۱. استقلال، لیگ هشتم: ۷۰ گل.
۲. استقلال اهواز، لیگ هفتم: ۶۱ گل.
۳. پرسپولیس: لیگ هفتم: ۵۵ گل.

کمترین گل خورده در یک دوره‌ی لیگ برتر

۱. استقلال، لیگ پنجم: ۱۷ گل.
۲. ذوب‌آهن، لیگ چهارم: ۱۹ گل.
۳. فجر سپاسی، لیگ اول، ۲۰ گل.

بیشترین تفاضل گل در یک دوره‌ی لیگ برتر

۱. استقلال، لیگ هشتم: ۳۶+
۲. استقلال، لیگ پنجم، ۲۷+
۳. پرسپولیس، لیگ هفتم: ۲۱+

بهترین گل‌زن در یک دوره‌ی لیگ برتر

۱. رضا عنایتی، استقلال، لیگ پنجم، ۲۱ گل.
۲. آرش برهانی، استقلال، لیگ هشتم، ۲۱ گل.
۳. رضا عنایتی، استقلال، لیگ چهارم، ۲۰ گل.

پرافتخارترین مربی ادوار لیگ برتر

امیر قلعه نویی با دو قهرمانی، یک نایب قهرمانی، و یک عنوان سوم.

آمار و ارقامی که ملاحظه کردید، به برتری مطلق و بی‌چون‌و‌چرای استقلال در ادوار لیگ برتر گواهی می‌دهد. بعید می‌دانم پرسپولیسی‌ها با مشاهده‌ی این آمار، دیگری حرفی برای گفتن داشته باشند!

hamedss
30-04-2009, 06:16
هشت دوره‌ی لیگ برتر در یک نگاه
.

رتبه‌های اول تا سوم در اولین دوره‌ی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران

۱. پرسپولیس: ۴۹ امتیاز.
۲. استقلال: ۴۸ امتیاز.
۳. فولاد: ۴۵ امتیاز.
+ بهترین خط حمله: ابومسلم با ۴۰ گل زده
+بهترین خط دفاع: فجر سپاسی با ۲۰ گل خورده
+بیشترین تفاضل گل: استقلال (۱۷+)
آقای گل: رضا عنایتی (ابومسلم) با ۱۷ گل.

رتبه‌های اول تا سوم در دومین دوره‌ی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران

۱. سپاهان: ۵۲ امتیاز.
۲. پاس: ۴۵ امتیاز.
۳. پرسپولیس: ۴۴ امتیاز.
+ بهترین خط حمله: سپاهان با ۴۷ گل زده.
+بهترین خط دفاع: پرسپولیس و فجر سپاسی با ۲۰ گل خورده.
+بیشترین تفاضل گل: سپاهان (۲۰+)
آقای گل: ادموند بزیک (سپاهان) با ۱۳ گل.

رتبه‌های اول تا سوم در سومین دوره‌ی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران

۱. پاس: ۵۳ امتیاز.
۲. استقلال: ۵۱ امتیاز.
۳. فولاد: ۴۷ امتیاز.
+ بهترین خط حمله: پاس با ۴۸ گل زده.
+ بهترین خط دفاع: فولاد با ۲۲ گل خورده.
+بیشترین تفاضل گل: پاس (۱۹+)
آقای گل: علی دایی (پرسپولیس) با ۱۶ گل.

رتبه‌های اول تا سوم در چهارمین دوره‌ی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران

۱. فولاد: ۶۴ امتیاز.
۲. ذوب‌آهن: ۵۸ امتیاز.
۳. استقلال: ۵۸ امتیاز.
+بهترین خط حمله: استقلال با ۵۱ گل زده.
+بهترین خط دفاع: ذوب آهن با ۱۹ گل خورده.
+بیشترین تفاضل گل: فولاد (۱۹+)
آقای گل: رضا عنایتی (استقلال) با ۲۰ گل.

رتبه‌های اول تا سوم در پنجمین دوره‌ی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران

۱. استقلال: ۵۹ امتیاز.
۲. پاس: ۵۸ امتیاز.
۳. سایپا: ۵۲ امتیاز.
+بهترین خط حمله: پاس با ۵۴ گل زده.
+بهترین خط دفاع: استقلال با ۱۷ گل خورده.
+بیشترین تفاضل گل: استقلال (۲۷+)
آقای گل: رضا عنایتی (استقلال) با ۲۱ گل.

رتبه‌های اول تا سوم در ششمین دوره‌ی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران

۱. سایپا: ۵۶ امتیاز.
۲. استقلال اهواز: ۵۴ امتیاز.
۳. پرسپولیس: ۵۳ امتیاز.
+بهترین خط حمله: پرسپولیس با ۴۹ گل زده.
+بهترین خط دفاع: سپاهان و استقلال اهواز با ۲۸ گل خورده.
+بیشترین تفاضل گل: پرسپولیس (۱۶+)
آقای گل: مهدی رجب زاده (ذوب آهن) و عرفان اولروم (ابومسلم) با ۱۷ گل.

رتبه‌های اول تا سوم در هفتمین دوره‌ی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران

۱. پرسپولیس: ۵۹ امتیاز.
۲. سپاهان: ۵۸ امتیاز.
۳. صباباتری: ۵۲ امتیاز.
+بهترین خط حمله: استقلال اهواز با ۶۱ گل زده.
+بهترین خط دفاع: ذوب آهن با ۳۲ گل خورده.
+بیشترین تفاضل گل: پرسپولیس (۲۱+)
آقای گل: هادی اصغری (راه آهن) و محسن خلیلی (پرسپولیس) با ۱۸ گل.

رتبه‌های اول تا سوم در هشتمین دوره‌ی مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران

۱. استقلال: ۶۶ امتیاز.
۲. ذوب‌آهن: ۶۶ امتیاز.
۳. مس کرمان: ۶۱ امتیاز.
+بهترین خط حمله: استقلال با ۷۰ گل زده.
+بهترین خط دفاع: استقلال و سپاهان با ۳۴ گل خورده.
+ بیشترین تفاضل گل: استقلال (۳۶+)
آقای گل: آرش برهانی (استقلال) با ۲۱ گل.

نکات ویژه:

۱. استقلال یگانه تیمی بود که توانست همراه با قهرمانی، عناوین بهترین خط حمله، بهترین خط دفاع، آقای گل، و بیشترین تفاضل گل را به خود اختصاص دهد.

۲. از دوره‌ی چهارم تا هفتم، همواره تیمی قهرمان شده که در دوره‌ی پیشین به عنوان سوم این رقابت‌ها دست یافته است!

۳. تیم سوم لیگ هشتم نسبت به قهرمان لیگ هفتم امتیاز بیشتری داشت و همین سخت بودن رقابت‌ها را در این لیگ به اثبات می‌رساند.

۴. پرسپولیس در فصلی که نهم شد ۳۸ امتیاز کسب کرد، و استقلال در فصلی که سیزدهم شد، ۴۳ امتیاز! احتمالاً اگر رقابت‌های پایین جدول در لیگ پنجم کمی فشرده‌تر بود، پرسپولیس با آن امتیاز پایین شاید به دسته‌ی پایین‌تر سقوط می‌کرد! [Only registered and activated users can see links]

۵. اگر شش امتیاز کسر شده‌ی پرسپولیس در فصل پیش را به این تیم برگردانیم، مجموع امتیازات تیم قهرمان دوره‌ی هفتم به عدد ۶۵ می‌رسد که بازهم نسبت به مجموع امتیازهای استقلال در دوره‌ی هشتم کمتر است!

hamedss
30-04-2009, 06:34

hamedss
30-04-2009, 07:05
بزن و بكوب درتمرين تيم قهرمان

حركات موزون ويژه ژنرالروي سكو ها

اولين جلسه تمرين استقلال بيش از هر چيز شبيه به مجلس عقد‌كنان، نامزدي يا تولد بود. ديروز عصر ورزشگاه دستگردي اكباتان تهران مملو بود از هواداران آبي‌دوست كه به عشق تماشاي جمال اعضاي تيم قهرمان در آن مكان حضور داشتند. اولين نفراتي كه به محل تمرين استقلال رسيدند هادي شكوري، يدا...اكبري و هاشم بيگ‌زاده بودند كه در ساعت 16:45 به دستگردي رفتند اما پس از گذشت دقايقي سرو‌كله ساير نفرات تيم هم پيدا شد و طرفداران استقلال با ديدن امير قلعه‌نويي شادي و پايكوبي را شروع كردند. آنها كه سر از پا نمي‌شناختند و خوش و خرم بودند ترانه‌هاي شاد MP3 شده در گوشي‌هاي تلفن‌هاي‌ همراهشان را روشن كرده و روي سكوها به انجام حركات‌ موزون مشغول بودند .صداي تشويق‌ها و سوت و كف زدن فضاي ورزشگاه را پر‌كرده و جو يك ميهماني‌ شلوغ و پلوغ را در ذهن تداعي مي‌كرد. البته اين تازه اول كار بود چرا كه هواداران سرمست استقلال با سردادن شعار امير بيا بالا... قلعه‌نويي را به جمع خود فراخواندند و آنقدر اين شعار را تكرار كردند تا ژنرال نتوانست برابر خواسته‌شان تاب بياورد و خودش را به جمع آنان رساند. هواداران دوآتشه استقلال هم با حضور سرمربي‌ محبوبشان جو ريتميك بيشتري به سكو ها دادند و به افتخار امير‌خان به هنرنمايي پرداختند و انجام حركات موزون را به نحو احسن به نمايش گذاشتند. ژنرال هم كه از شادي آنها شاد بود با آنها همراهي مي‌كرد و با لبخندي بر لب از تماشاي خوشحالي مشتي جوان لذت مي‌برد. البته سرمربي تيم قهرمان روز گذشته لباس ورزشي هم بر تن نداشت و به شكل كاملا رسمي در جشن سكونشين‌ها شركت كرد. قلعه‌نويي پس از تشكر از هواداران تيمش به زمين برگشت و پس از گفت‌وگو با كادر‌فني‌اش به قصد حضور در كميته انضباطي محل تمرين تيم را ترك كرد. او قصد داشت در ملاقات با شريفي موضوع شكايتش از مايلي‌كهن را پيگيري كند. پس از خروج قلعه‌نويي از دستگردي طرفداران استقلال كه از انجام حركات موزون خسته نمي‌شدند اين‌بار سرپرست تيم‌شان را به بالا فراخواندند و او نيز آنقدر به بالا رفتن دعوت شد تا نتوانست برابر خواسته آنها مقاومت كند و پس از ايستادن روي سكوها بار ديگر هواداران همان جشن و پايكوبي را براي سرپرست تيم نيز انجام دادند. نظري جويباري هم كه از تماشاي آن حركات به وجد آمده بود دايم خدا را شكر مي‌كرد كه دل طرفداران تا اين حد شاد است كه محل تمرين را با ميدان حركات موزون اشتباه گرفته‌اند. البته در آن پايين تمرين در حال برگزاري بود و بازيكنان سانتر و شوت مي‌كردند تا خودشان را براي مصاف با مس مهيا كنند. حسين كاظمي، وحيد طالب‌لو، خسرو حيدري، آرش برهاني و غايبان مصدوم هم از جمله نفراتي بودند كه روز گذشته به دستگردي نرفتند.

ILARY BLASI
30-04-2009, 13:30
امیر خان تو اسطوره ما هستی..تو پسر خداوندی...امیر بهترین مربی قرن اسیا

hamedss
01-05-2009, 04:40
هواداران پرسپوليس قهرماني استقلال را تباني خواندند

هرکه نقش خویش بیند در آب برزگر باران و گازر آفتاب

hamedss
01-05-2009, 05:38
و اینگونه آسمان ایران آبی شد...

([Only registered and activated users can see links])

همه چیز مثل اولین دوره لیگ برتر بود اما این بار برعکس 8 سال قبل، آبی‏پوشان با خوشحالی لیگ را به پایان رساندند. وقتی امیر قلعه‏نویی بعد از بازی با سایپا در کنفرانس مطبوعاتی شانس استقلال را کمتر از 30% می‏دانست، خوشبین‏ترین هوادار استقلال هم چنین سرنوشت خوشی را برای تیمش تجسم نمی‏کرد اما استقلالی‏ها مزد تلاش و زحمت یک ساله خود را گرفتند، هر چند در اواخر لیگ بسیار پر نوسان و ضعیف ظاهر شدند اما امید خود را تا آخرین لحظه از دست ندادند و برای دومین بار با امیر قلعه‏نویی بر بام فوتبال ایران قرار گرفتند.

تا یک قدمی جام

استقلال بعد از نتایجی ضعیفی که در ابتدای فصل گرفت، با تعویض مدیریت و آمدن واعظ آشتیانی تشکیلات منظمی به خود گرفت و با پیروزی پرگل 6-0 مقابل استقلال اهواز، برای قهرمانی گام بلندی بر داشت. از آن بازی استقلال هم بسیار خوب بازی می‏کرد و بهتر از آن نتیجه می‏گرفت. پیروزی‏های پرگل، بازی‏های تماشاگر پسند و از همه مهمتر رسیدن به صدر جدول، همه منتقدان را به تحسین این تیم واداشت. کسانی که از سیستم 3-5-2 قلعه‏نویی انتقاد می‏کرد، به این روش ایمان آوردند و آن را نوع جدیدی از سیستم 3-5-2 می‏دانستند. خیلی‏ها استقلال را پیش از دربی 66 با اختلاف 6 امتیازی که با ذوب‏آهن در صدر جدول ایجاد کرده بود، قهرمان زودهنگام لیگ می‏پنداشتند اما افت استقلال آغاز شد...

افت استقلال

امیر خواسته و ناخواسته اشتباهاتی انجام داد که دودش فقط به چشم خود و تیمش رفت. او در حالی که تا دقیقه 93 برنده دربی 66 بود با یک تعویض اشتباه یک امتیاز بادآورده را تقدیم نلو وینگادای تازه‏کار کرد. بعد از آن در شیراز 4-1 مغلوب مقاومت سپاسی شد و دلیل آن نداشتن یک استراتژی خاص برای رسیدن به پیروزی یا حداقل مساوی بود. حالا ژنرال برای اولین بار در فصل جدید وارد حاشیه‏هایی می‏شود که استقلال را تا مرز فروپاشی و از دست دادن جام می‏برد. درگیری با پیشکسوتان و راه افتادن بحث تبانی، درگیری با بازیکنان تیم، بحث تمدید قرارداد ، درگیری با مایلی‏کهن و ... که البته امیر در بسیاری از آن‏ها نقش نداشت ولی می‏توانست بخاطر شرایط حساس تیمش سکوت کند و با مدیریت مشکلات داخلی تیمش را حل و فصل کند. همه این اتفاقات به ضرر استقلال تمام شد و آبی‏پوشان در فاصله دو هفته به پایان لیگ با از دست دادن صدر جدول در آستانه یک ناکامی بزرگ قرار گرفتند اما...

روز سرنوشت

... اما روز سرنوشت فرا رسید، روزی که استقلال فقط به یک معجزه برای قهرمانی نیاز داشت. استقلال مقابل پیامی قرار گرفت که برای بقا در لیگ دست به هر کاری می‏زد، اتفاقاً آن‏ها 15 دقیقه ابتدایی را بهتر بازی کردند اما وقتی خبر پیش افتادن فولاد مقابل ذوب‏آهن به گوش استقلالی‏ها رسید انگیزه‏ای دو چندان پیدا کردند بطوری که بازیکنان پیام وقتی به نیمه زمین استقلال می‏رسیدند یا توپ را از دست می‏دادند و یا خطا می‏کردند و برخلاف پیش‏بینی‏ها وحید طالب‏لو یکی از آرام‏ترین روزهای خود را سپری کرد. سرانجام استقلال با تک گل تماشایی جانواریو فاتح لیگ شد و جشن و شادی را به خیابان‏های تهران کشاند. حالا امیر خوشبخت‏ترین مربی روی زمین است، کسی که تا چند روز پیش زیر فشار شدید انتقادات قرار داشت با قهرمانی در لیگ هشتم، جواب دندان‏شکنی به همه منتقدان داد، هر چند نباید از کار زیبای مجید جلالی و تیمش که 50% راه قهرمانی استقلال را هموار کرد، به راحتی گذشت!

danger barca
01-05-2009, 09:45
از حرفای این دوستمون فقط اینو میشه فهمید که ما 2 سال با تبانی قهرمان و 2 بار نائب قهرمان و ..........و پنالتی زدن (این ازون حرفایی بود که مردم از خنده)اقای گل شدیم(هنوزمم دارم میخندم)و.............اخه تقصیر ما چیه شما پنالتی زن ندارید.........
جالب اینجاس که عنایتی 2 دوره پشت سرهم آقای گل شده که ..........ولش کن بابا......
اینکه اون بازیکنا تو تیم شما بوده قبول ..شما باید ببینی که اونا تو کدوم بازیا درخشیدن که به اون مقام رسیدن و اینکه یه روزی پیرهن باشگاه شما تنشون بوده دلیل بر این نمیشه که همه افتخاراتشونو به تیم خودتون ارتباط بدی.....اینم میخواستم بگم که یه بازیکن به من بگو که مستقیم از تیم شما رفته باشه اروپا و اونجا موفق بوده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون 2 تا ستاره ببین چه ها که نمیکنه و خواهد کرد که تا صده هایی بعد این قرمزا در حسرتشون خواهند موند................
آره شما راس میگی ما بد بد هستیم و شما خوبه خوب...................
(هنوز دارم ازون حرف بالایی میخندم)
بازم تبریک به همه آبی های عاشق.......................................... .

Death Angel
01-05-2009, 10:06
ایول به اس اس تیم به این میگن که از ته جدول یهو بیاد قهرمان بشه خداییش اوایل فصل خیلی اوضاعمون خیط بود
امیدوارم سال اینده یه جام اسیایی هم نصیبمون بشه

ss_ss gahreman
01-05-2009, 14:25
حق مسلم استقلال قهرمانی بود هیچ شکی نکنید

SSMAJIDI
01-05-2009, 14:33
نمیدونم با کی تبانی کردیم.با پیامی که نمیخواست بره دست پایین.با ذوبی که خودش مدعی قهرمانی بود.نمی دونم والا.
پرسپولیس اصلا تبانی نکرده داور الکی 7 دقیقه گرفت اونوقت ما تبانی کردیم.اونایی که میگن اس اس تبانی کرده خیلی...................! میگم آقا حقمون قهرمانی بود بهش رسیدیم.حق به حقدار رسید

ssghahreman
01-05-2009, 18:41
قهرمانی به ین شکل هم خیلی صفا داره

MoHaMad.Divar
02-05-2009, 16:32
:: تبریک میگم قهرمانی استقلال ::

دیدی خدا چطور دعای بنده هاشو استجاب میکنه

آقا اشتباه میکنی بد استقلال و میگی

یه عده حالا هی حرف میزنن و تحلیل میکنن که چی بشه
آقا جام و گرفتیم و الانم تو اخبارها گفتن
حالا هی نه و نقد کنی این تیم و هیچ توفیری نه واسه شماست نه واسه مااا
گرفتی چی میگم ؟
چقدر گفتیم بیا الان شرمندمون شدید...

خظاب به اونایی که همیشه میخوام این تیم و تخریب کنن اما خدا نمیزاره

ssghahreman
03-05-2009, 22:25
این قهرمانی در واقع حاصل یک سال سنگین و سخت بود
که به حمد خدا به خیر و خوشی تموم شد

ali34140
24-05-2009, 07:12
این ویدیورو به یاد قهرمانی استقلال ساختم (میکس) خوشحال میشم ببینین نظرتونو بگین فکر کنم بد نباشه