PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ××× دانلود گلهاي هفته سي و چهارم ليگ برتر ايران ×××

Loverboy
26-04-2009, 12:37
[Only registered and activated users can see links]

به نام خدا

IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88

گلهای هفته سی و چهارم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس

[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس 2-0 راه آهـــن [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

منصوري 1-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

نوروزي 2-0
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

برگردون نيكبخت

شوت مومن زاده به تير دروازه

مصدوميت خليلي

[Only registered and activated users can see links] پيام خراسان 0-1 استقلال [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

جانواريو 0-1 [Only registered and activated users can see links]

پنالتي از دست رفته برهاني

مصدوميت عليزاده

گل استقلال در نماهاي ديگر
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

جشن قهرماني استقلال از لحظه سوت پايان بازي

حجم 105 مگابايت |‌ زمان 12:51

پارت اول
پارت دوم

توضيحات : براي ديدن فايل حتماً بايد هر دو پارت دانلود شود

[Only registered and activated users can see links] فــــــولاد 4-1 ذوب آهن [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه دوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

نادر احمدي 1-0 [Only registered and activated users can see links]

صالحي نژاد 1-1 [Only registered and activated users can see links]

آل نعمه 2-1 [Only registered and activated users can see links]

قاضي 3-1 [Only registered and activated users can see links]

فيض اللهي 4-1 [Only registered and activated users can see links]

صحنه ناراحتي بازيكنان ذوب آهن از لحظه سوت پاياني بازي

Liverpudlian
26-04-2009, 15:41
يه سوال از مراسم قهرمانی چيزی ميزارين يا نه :-??

A.R.S
26-04-2009, 15:50

من هم درخواست دارم این مراسم را به برنامه ی نود مکول نکنید و اینجا مراسم را قرار دهید

Loverboy
26-04-2009, 15:56

من هم درخواست دارم این مراسم را به برنامه ی نود مکول نکنید و اینجا مراسم را قرار دهید

شما اجازه بديد جشني برگزار بشه ، چشم ميذارم براتون .

Majid_4553
26-04-2009, 16:12
محمد جان خودت زحمت گلهای استقلال رو میکشی دیگه نه؟ :wavesmile:

Loverboy
26-04-2009, 16:19
محمد جان خودت زحمت گلهای استقلال رو میکشی دیگه نه؟ :wavesmile:
بله دوست عزيز بازي ذوب آهن و استقلال رو همزمان خودم ضبط ميكنم .

.:AoShiMa SaN:.
26-04-2009, 16:41
نوشدارو بعد از مرگ سهراب ، این پیروزیا رو جلو صبا و ... می خواستیم نه الان

hamedss
26-04-2009, 16:58
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللل

خدایا جام رو به قهرمان اصلی لیگ استقلال محبوب برگردوندی التماست میکنم دوباره پس نگیر

sohrab09
26-04-2009, 17:03
مثل اينكه اصلا مراسم قهرمانى در كار نيست و به بازى تيم قهرمان در جام حذفى موكول شده.

Hessam
26-04-2009, 17:09
ای خدا ... ما امروز قهرمان بشیم... ایشالا پرسپولیس هم جام حذفی رو بگیره ...
---------
وایی یعنی میشه ؟
دقیقه نود دوباره ضایع نشیم .
-----
دوستان استقلالی در صورت پیروزی میخواییم تو یاهو جشن بگیرین ...
--------
این گلها رو هم لطفا بذارید...
خوش باشید..

eblis09
26-04-2009, 17:10
يه نيمه دوم داغ در انتظار تيمهاي مدعي

ووووووووووووااااااااااااا اااايييييييييييييييي خدا عجب پايان باحالي

ThierryHenry
26-04-2009, 17:12
مثل اينكه اصلا مراسم قهرمانى در كار نيست و به بازى تيم قهرمان در جام حذفى موكول شده.

بله دوست عزيز هيچ جشني در كار نخواهد بود . اين از عنايت هاي آقاي عزيز محمديه . فقط براي خوشحالي 2 جام در خراسان و خوزستان گذاشتن . دليلش هم سقوط احتماليه تيمهاي بازندست.

Javad_M
26-04-2009, 17:13
وای خدا یه نیمه مونده

میگم هرکی گل جانواریو رو گذاشت اون دو صحنه ی اهسته ای که یک دقیقه بعد نشون داد رو هم لطف کنه بذاره
با تشکر

mohsen121
26-04-2009, 17:13
واقعا حق ذوب آهن تو نيمه اول حداقل يك گل بود . داور بازي صبا - ساپيا هم فيروز كريمي رو اخراج كرده و هم مايلي كهن رو.

eblis09
26-04-2009, 17:25
كم كم داره نيمه دوم شروع ميشه

45 دقيقه پر از اصطراب :smil4337dd8b9eb25: :2:

.:AoShiMa SaN:.
26-04-2009, 18:08
این ذوب چرا یهو اینجوری شد؟؟؟ مارادونا شدن این فولادیا:117:

Hanrish
26-04-2009, 18:15
این نتیجه دو حالت داره که وقتی تیمی که 35 درصد شانس قهرمانی برای خودش در نظر گرفته قهرمان شه
احتمالاً اگه پیام بازی رو میبرد طرفدارهای استقلال میگفتن پیام بازی جوانمردانه ای نکردن .
قهرمانی با تفاضل گل

Amin-TopGoal
26-04-2009, 18:15
محمد جون وقت کردی پنالتی خنده داره برهانی رو هم بزار :دی

قهرمانی رو هم تبریک میگم به آبی ها :72:

Amin-TopGoal
26-04-2009, 18:20
دوستان تبریک های قهرمانی رو در تاپیک زیر بگید

~¤§استقلال، قهرمان لیگ هشتم§¤~ ([Only registered and activated users can see links])

mohsen121
26-04-2009, 18:45

arshiak
26-04-2009, 19:19
سلام. چرا جشن قهرمانی استقلال لینک دانلود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-??

InTeR mIrIfIcA
26-04-2009, 19:22
سلام. چرا جشن قهرمانی استقلال لینک دانلود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-??

Amir7
26-04-2009, 20:04
خدايا صد هزار مرتبه شكر كه جام قهرماني به صاحبش برگشت...:6qwup3::5:

استقلال زلزله
محبوب هر چي دله

Ahmad EsEsi
26-04-2009, 20:20
خدايااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا شكر...
استقلال باز هم افتخار آفريد و باز هم قهرمان شد... :2: :1: :13: :labkhand:
استقلال زلزله محبوب هر چي دله

n73n73
26-04-2009, 20:53
اینم مراسم قهرمانی اس سی های عزیز

zidane
26-04-2009, 21:07
دو فایل درخواستی از پرسپولیس-راه آهن:::

1.قیچی برگردون نیکبخت دقیقه80

2.شوت مومن زاده به تیرک

Armin
26-04-2009, 21:13
این نتیجه دو حالت داره که وقتی تیمی که 35 درصد شانس قهرمانی برای خودش در نظر گرفته قهرمان شه
احتمالاً اگه پیام بازی رو میبرد طرفدارهای استقلال میگفتن پیام بازی جوانمردانه ای نکردن .
قهرمانی با تفاضل گل

از مدیریت سایت خواهش می کنم جلوی اینجور حرفهای تنش زا رو هر چه زودتر بگیرن و ویرایشش کنن!!!:wagfinger1:

samififa2014
26-04-2009, 21:14
قهرماني استقلال رو به تمام آبي دل ها تبريك ميگم:flowerysmile:
:heartsmile::heartsmile::heartsmile::heartsmile::h eartsmile::13::13::13::13::13:

Mehrnaz
26-04-2009, 21:16
خسته نباشید شدید
گفتین اگه دقیقه رو بگید بهتره:*:84:*:
از بازی پرسپولیس دقیقه 46+ 52 (مصدومیت محسن خلیلی به طور کامل)رو بذارید لطفا:-?
از بازی استقلال هم دقیقه 47 که علیزاده مصدوم شد و همه ریختن سرش
صدتشکر:labkhand:

ssr_70
26-04-2009, 21:21
بازم به همه استقلالیا تبریک میگم تا الان تو خیابون ستارخان داشتیم جشن و پایکوبی می کردیم بازم تبریک و ابراز تشکر مجدد و ویژه از ژنرال آبی ها امیرخان
ولی واقعا فقط میشه به حال این تلویزیون تاسف خورد یعنی چی میشد یکم تدارکات بیشتر می فرستادن مشهد بازی رو کاملتر و بهتر پوشش بده آخه تا کی باید این طوری باشه چرا نمی تونن یه استودیو از مشهد با کادر کارشناسی بازی رو گزارش کنه نمی دونم چی بگم فقط میشه گفت توی قرن 21 این وضعیت خنده دار هست
در ضمن از گزارش باحال آقای نریم موسی گل تو بازی فولاد ذوب باید تمجید کرد خدایی توی کل گزارشگرای شهرستانی یکه

Loverboy
26-04-2009, 21:25
درخواستها ايشالله تا آخر شب اضافه ميشن . الان جشن قهرماني استقلال و گلهاي بازي رئال دارن آپ ميشن كه شير تو شيري شده واسه خودش :دي

ali.messi10
26-04-2009, 21:56
جاتون خالی رفته بودم ورزشگاه خیلی حال داد!!!!

ولی حیف که پیام رفت پایین! حقش نبود! کاش اس اس اهواز می رفت........................

Aghil_Acm_22
26-04-2009, 22:00
قهرماني رو به همه ي استقلالي هاي عزيز تبريك ميگم عجب گلي زد جانواريو گل چهارم فولاد هم قشنگ بود از زحمتكشان سايت تشكر فراوان را دارم مرسي بابت گلها و مراسم قهرماني :flowerysmile:

Rabin
26-04-2009, 22:38
عجب گلی زد جانواریو....دم اس اس گرم....قهرمانی چسبید
انصافا دلم نیومد که 34 هفته گلها رو دانلود کنم و یه خسته نباشید مشتی به بر و بچه های فوتیران نگم..دمتون گرم که هر هفته گلها رو گذاشتین و ما دانلود کردیم...واقعا خسته نباشین(میدونم باید از کلید تشکر استفاده کنم ولی خدایی حیف بود بعد از 1 فصل یه خسته نباشید و تشکر ویژه نگم)

Amin-TopGoal
26-04-2009, 23:13
دانلود مصاحبه قلعه نویی بعد از بازی امروز

( چه دادی میزنه!! :دی )

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه خبر | فرمت AVI - X.264 [Only registered and activated users can see links]

dani.ituens
26-04-2009, 23:21
اولا كه تبريك ميگم به همه ي ابي دل هاي عزيز ايشالا اشتقلال هميشه موفق باشه .

دوما اين كه ميخواستم ببينم پارت دوم جشن قهرماني استقلال مشكل داره يا هنوز اپلود نشده؟

Loverboy
26-04-2009, 23:32
اولا كه تبريك ميگم به همه ي ابي دل هاي عزيز ايشالا اشتقلال هميشه موفق باشه .

دوما اين كه ميخواستم ببينم پارت دوم جشن قهرماني استقلال مشكل داره يا هنوز اپلود نشده؟

سلام . اون موقع هنوز آپلود نشده بود

جشن قهرماني استقلال + ناراحتي بازيكنان ذوب آهن به پست اول اضافه شد . درخواستها هم تا ساعتي ديگر اضافه خواهد شد .

اين ليگ هم تموم شد . جا داره از دوستاني كه همواره لطف داشتند به بنده و كمك حال ما بودند صميمانه تشكر كنم . معلوم نيست ليگ ديگه من باشم يا نه ولي ايشالله هر كي بود بهتر از ما باشه . از همه ي دوستان استقلالي كه بعضي وقتها با هم جنگ و جدل داشتيم هم معذرت ميخوام و اگه اشتباهي بوده تو ستاره دادنها و ... عمدي نبوده . خوبي كه نديديد اما اگه بدي ديديد حلال كنيد .

پ.ن : هنوز هستما خيال نكنيد دارم ميرم :دي

saeed_cris
26-04-2009, 23:52
سوپر گل جانواريو رو حال كردين:*:84:*:

Amir Argentina
27-04-2009, 00:01
لیگ امسال هم تموم شد
من برای دومین سال پیاپی گلهای تیم محبوبم یعنی پرسپولیس از تاپ گل به صورت کامل دانلود کردم
همین جا از تمامی کسانی که زحمت کشیدن و. این گلها رو برای ما گذاشتم تشکر فراوان دارم
امیدوارم این سایت سالهای سال همینطور پربار باشه
بازم از همه بروبچ زحمت کش تاپ گل تشکر میکنم

meer237
27-04-2009, 00:10

SSMAJIDI
27-04-2009, 00:12
دمه همه ی بچهای با حال تاپ گل گرم من امسال برای بار اول تونستم تمام گلهای استقلالو بگیرم واقعا خسته نباشید.و امیدوارم سایت تاپ گل همیشه عالی بمونه و باید به مدیران و سرپرستهای تاپ گل آفرین و خسته نباشید گفت چون اداره همچین سایت پر باری واقعا کاره آسانی نیست.

ali_m_a
27-04-2009, 05:15
aqa in che downloadie k pass code mikhad vase baz kardanesh?

mehdi_hzh2000
27-04-2009, 07:49
استقلال قهرمان شده خدا ميدونه كه حقشه....استقلال قهرمان شده ...استقلال قهرمان شده

Javad_M
27-04-2009, 09:57
با سلام
منم به نوبه ی خودم وظیفه می دونم از کسانی که زحمت اب گلهای لیگ ایران رو می کشیدن مخصوصا /لاوربوی /تشکر میکنم
واقعا میگم تنها سایتی هست که گلهارو با این کیفیت و به سرعت قرار میده
در ضمن من بارها و بارها دیدم که سایت های معتبر خارجی از لینکهای این سایت استفاده میکنن
یه خسته نباشید به تمامی زحمت کشان و کاربران سایت

Sir.Armando
27-04-2009, 10:49
عجب ... برای اولین بار یکم از بازی های تیم های ایرانی لذت بردم ... ( بازی فولاد رو می گما ) :32:

mp_legend
27-04-2009, 12:38
سلام واقعا خسته نباشید کار شما واقعا عالیه یک درخواست داشتم که گلهای بازی استقلال با فولاد و پیکان در دور رفت رو مجددا اپلود کنید

ho3eino
27-04-2009, 12:58
خدایا شکر استقلال قهرمان شد..........
چشم همه حسودا کور قلعه نوعی باز هم با استقلال قهرمان شد

dani.ituens
27-04-2009, 17:20
ممنون بابت كليپ هاي عالي .

هنگام بازي ابومسلم و ملوان يه پنالتي رخ داده واسه ملوان كه مثل اين كه با اعتراض بازيكنان ابومسلم پنالتي لغو شده اگه ميشه اين كليپ رو بذاريد ممنون ميشم .

Naruto
27-04-2009, 21:49
واااااااااای ی ی ی ی خدا جونم..........سرور هر چی............امیر قلعه نوعیه

Amin-TopGoal
27-04-2009, 23:13
aqa in che downloadie k pass code mikhad vase baz kardanesh?
1. اول فارسی تایپ کنید

2. پسورد گلها همون ادرس سایت یعنی [Only registered and activated users can see links] هست

Armin
28-04-2009, 00:49
سلام . اون موقع هنوز آپلود نشده بود

جشن قهرماني استقلال + ناراحتي بازيكنان ذوب آهن به پست اول اضافه شد . درخواستها هم تا ساعتي ديگر اضافه خواهد شد .

اين ليگ هم تموم شد . جا داره از دوستاني كه همواره لطف داشتند به بنده و كمك حال ما بودند صميمانه تشكر كنم . معلوم نيست ليگ ديگه من باشم يا نه ولي ايشالله هر كي بود بهتر از ما باشه . از همه ي دوستان استقلالي كه بعضي وقتها با هم جنگ و جدل داشتيم هم معذرت ميخوام و اگه اشتباهي بوده تو ستاره دادنها و ... عمدي نبوده . خوبي كه نديديد اما اگه بدي ديديد حلال كنيد .

پ.ن : هنوز هستما خيال نكنيد دارم ميرم :دي

محمد جان. من هم به نوبه خودم و به نمایندگی از طرف همه استقلالیها ازت کمال تشکر رو دارم. دستت طلا رفیق. خیلی کارت درسته.:wavesmile: از همه زحماتت مهمتر سرعت کارت بود که در عین دقت انجام میشد که واقعا جای تقدیر و تشکر داره.>:D< امیدوارم اگه در بعضی موارد اسباب ناراحتی و آزردگی خاطرت رو فراهم آوردم منو ببخشی و از دستم ناراحت نباشی.:wagfinger1: به شخصه از اون دست آدمهایی هستم که از تشنج و درگیری بیخود گریزانم. مطمئن باش اگه بحثی هم بوده با نیت خیر و برای جلوگیری از بوجود آمدن حاشیه برای خودت و سایت تاپ گل بوده و اینکه خدای نکرده زحمات شما و دوستانت بخاطر مسائل تعصبی از نوع بیجا هدر نره.:301: من خیلی خوشحالم از اینکه در این سایت بسیار بسیار پر محتوا و با مدیریت قوی و نیروهای خبره و کاردان مثل شما عضو هستم.:13: امیدوارم که در همه مراحل زندگیت موفق و سربلند و شاداب و سرحال باشی. در زمینه دهان و دندانم اگه موردی بود در خدمتتم.:smoke::D ارادتمند شما. (د.آ.س) :72:

2. پسورد گلها همون ادرس سایت یعنی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) هست

جا داره همینجا یه تقدیر و تشکر درست و حسابیم بکنم از داش امین خودمون که الحق و الانصاف خیلی خیلی زحمت می کشه و با وسواس و حوصله زیاد بر امور سایت نظارت داره:13: و از همه مهمتر همشهری خودمه!!!:6qwup3: (خیله خوب باباااااااااااااا...نترس! خونتون برای شام و ناهار نمیایم!!!:30upn9j:) ولی واقعا دم شما هم گرم. ایشالا که در همه مراحل زندگی موفق و شادابو سربلند باشی. :72:

Devils Master
28-04-2009, 17:35
پرسپولیس زلزله محبوب هر چه دله .

اقای یاوری استقلال را قهرمان کرد 

Cactus
01-05-2009, 11:40

به نام خدا

IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88

گلهای هفته سی و چهارم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس

[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس 2-0 راه آهـــن [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]| شبکه سوم سیما |[Only registered and activated users can see links]

دانلود کل بازی
DOWNLOAD (mms://lmedia.iransima.ir/tv3/tv3_13880206_010.wmv)
[Only registered and activated users can see links] پيام خراسان 0-1 استقلال [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]| شبکه سوم سیما |[Only registered and activated users can see links]

دانلود کل بازی
DOWNLOAD (mms://lmedia.iransima.ir/tv3/tv3_13880206_011.wmv)

ffffrrrr
03-05-2009, 19:44
قهرماني استقلال مبارك همه استقلالي ها

vahid_tanha
04-05-2009, 18:57
قهرمانی استقلال مبارک باشه

تا کور شود هر انکه نتوان دید

A.R.S
14-05-2009, 12:45
تبریگ می گم تولد فوتبال پاک را

zabi-terry
17-05-2009, 16:30
به همين خيال باش پرسپوليس قهرمانه:wavesmile::smoke:

mheb
30-05-2009, 08:48

تا کور شود هر انکه نتوان دید

به همين خيال باش ، پرسپوليس قهرمانه

انوش
30-05-2009, 13:56
مصطفی دنیزلی

Alessandro
10-07-2009, 07:16
چند کلیپ از بازی پیام با استقلال و قهرمانی استقلال

این کلیپها رو با موبایل از استادیوم گرفتم.
خیلی دیر دارم میزارم امیدوارم به بزرگیتون ببخشید.:D
کیفیتشونم خوب نیست127fs3556139

بعد از سوت پایان بازی ([Only registered and activated users can see links])

هنگام دادن کاپ به استقلال ([Only registered and activated users can see links])

حاشیه ای از پایان بازی ([Only registered and activated users can see links])

نکته:دیر رفتم استادیوم جای خوب بهمون نرسید:29:

Devils Master
13-07-2009, 23:02
اول اقای یاوری رو قهرمانشون کرد و بعد هم که احمد ال نعمه که استقلالیها خیلی دلشون میخواست بیاد تیمشون رفت