توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آيا استقلال شانسي براي كسب جام در اين فصل دارد؟
با تساوي امروز اسيا تقريبا رويا شد ليگ هم كه احتمالش كمه حالا نظر شما درباره ي حذفي چيه؟
فکر میکنم شانس برای کسب جام هنوز داریم....درسته آسیا شد یه رویا ولی تو لیگ میشه هنوز قهرمان شد از طرفی جام حذفی تا فینال حریف قدرمون صباست...من میگم حداقل 1 جام میبریم
استقلال اگه امروز مساوی نمیکرد شانس برای صعود داشت اما با این نتیجه آسیا رو هم مثل لیگ از دست داد
SSMAJIDI
22-04-2009, 20:18
آقای عزیز راست میگن دیگه.
استقلال نه تو آسیا نه تو لیگ جام کسب میکنه.
این از آسیا که امروز گل کاشتن هنوز یک برد آسیایی ندیدیم به خودمون/اون از لیگ که دقیقه90گل میزنن به سایپا دقیقه 92 گل میخورن/
منم نظرم اینه اگه با معجزه قهرمان لیگ نشیم و لیگ رو از دست بدیم دیگه امسال استقلال جام نمیگیره
alireza77777m
22-04-2009, 20:29
به نظر من اگه از جام حذفي انصراف نده راحت ميتونه قهرمان بشه.
ان شاالله جام حذفي مال ماست.پرسپوليسي ها هم كه بايد دوباره تو جام حذفي به سپاهان ببازن:32::6qwup3::32:.
خيلي مهم نيست كه جام بگيريم يانه.مهم اينه كه سال آينده ما بازهم تو آسيا هستيم اما پرسپوليس اگه جام حذفي رو نگيره آسيايي نميشه
رو کاغذ شانسی داره و در حد 2-5 درصد ولی لیگ رو اگه بگیره پشت بندش می تونه الاتحاد و الجزیره رو ببره تا حداقل سوم رو تو گروهش بشه ولی در کل هرچی حاشیه و بدشانسی بود آخر فصل گریبانگیرمون شد و کاریشم نمیشه کرد
Majid_4553
23-04-2009, 00:02
استقلال توی اسیا هم مثل لیگ شانسش خیلی کمه. اگه 2 بازی رو بزنه و تیم قطری توی 2 بازی بخوره استقلال میره بالا.
javadjtv
23-04-2009, 00:58
مهم اینه که سال اینده هم تو اسیا هستیم
saeed_cris
23-04-2009, 02:53
:smoke:به نظر من امير خان امسال 1 جام واسه اس اس كسب ميكونه
من مطمئنم
khaf Esteghlali
23-04-2009, 17:51
به نظر من استقلال خودش نمی خواد قهرمان بشه در هر صورت ما که از خدا می خواهیم این قهرمانی شیرین نسیب ما شود.
Esteghlal
23-04-2009, 18:48
به نظر من تو لیگ که حقش هم قهرمانی هست هنوز شانس داره....تو حذفی هم اگر بخوان میتونن قهرمان بشن...
ITALIANO
23-04-2009, 19:00
دم تعصب همتون گرم که به گرفتن یک جام امیدوار هستید ، ولی من که 80% احتمال میدم که امسال هیچ جامی نمی گیریم ! وضعیت تیم طوری هست که حتی جلوی تیم های رده دومی هم بعیده پیروز شویم ، وقتی جلوی تیم 6 قطر تو تهران مساوی و تو خونه حریف میبازیم!! دیگه امیدی نمیره . هر نتیجه پر گل و روحیه بالا هم برای تیم نتیجه نمیده ، قلعه نوعی الکی میاد میگه با یه پیروزی خوب میتونیم تیم رو ریکاوری کنیم واسه بازیهای بعدی ، در حالی که اصلا مشکل استقلال این چیزا نیست .
سر بازی استقلال 3 - 0 ملوان همه امیدوار به بهبود وضعیت بودن ولی هیچی به هیچی.
رویا میگه که امسال 3 جام میگیریم ولی واقعیت چیزه دیگه ای میگه !!
Majid_4553
24-04-2009, 01:28
وقتی جلوی تیم 6 قطر تو تهران مساوی و تو خونه حریف میبازیم!! دیگه امیدی نمیره . هر نتیجه پر گل و روحیه بالا هم برای تیم نتیجه نمیده !!
البته نمیشه این رو گفت. همین الجزیره ای که خیلی ادعا داشت توی امارات از همین تیم ششم قطر باخت :7: پس نمیشه گفت تیم ضعیفی هست.
البته رویا میگه که امسال 3 جام میگیریم ولی واقعیت چیزه دیگه ای میگه !!
فکر نکنم رویا هم 3 جام رو بگه. اسیا رو که خیلی بعید بود از اول بعد از اینهمه سال استقلال اومد توی اسیا بعید بود به این راحتی قهرمان بشه. لیگ رو هم که قربونش برم اصلا دست خودش نیست. فقط میمونه حذفی :41:
به نظرم همونجور که 3 ماه هست شانس رو شو ازمون برگردونده اگر بخواهد به روند بد شانسی ادامه دهد که از جام خبری نیست اما اگر خدا بخواهد و بخت و اقبال یاری کند شانس گرفتن 3 جام را هنوز داریم
فکر نکنم رویا هم 3 جام رو بگه. اسیا رو که خیلی بعید بود از اول بعد از اینهمه سال استقلال اومد توی اسیا بعید بود به این راحتی قهرمان بشه. لیگ رو هم که قربونش برم اصلا دست خودش نیست. فقط میمونه حذفی :41:
کاملا موافقم
Only Gerrard 8
25-04-2009, 13:17
کاملا موافقم
منم موافقم :5:
Death Angel
25-04-2009, 15:04
جام حذفی رو میشه برد فک کنم
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1