توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |:| دانلود گلهای هفته سی و سوم لیگ برتر انگلیس 09-2008 |:|
Arsenal-4ever
21-04-2009, 22:28
[Only registered and activated users can see links]
به نام خدا
گلهای هفته سی و سوم لیگ برتر انگلیس - England Premier League
[Only registered and activated users can see links] لیـورپـول 4-4 آرسنـال [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1300 کیلوبایت | شبکه Show Sports | فرمت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]
آرشـاویـن 1-0 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
تـورس 1-1 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
بنـایـون 1-2 [Only registered and activated users can see links]
آرشـاویـن 2-2 [Only registered and activated users can see links]
آرشـاویـن 2-3 [Only registered and activated users can see links]
تـورس 3-3 [Only registered and activated users can see links]
آرشـاویـن 3-4 [Only registered and activated users can see links]
بنـایـون 4-4 [Only registered and activated users can see links]
همه گلها در یک فایل رار
مصاحبه SKY SPORTS با آرشاوین بعد از پایان بازی
صحبت کردنش نسبت به اولین مصاحبه ای که انجام داد و خیلی هم کمدی بود پیشرفت زیادی نداشته ... تو این زمینه زیاد با استعداد نیست :D
کلیپ پایانی بازی
تصاویر جالبی از مجری های شو اسپورت بعد از پایان مسابقه [Only registered and activated users can see links]
بسته های بازی لیـورپـول - آرسنـال
نیمه اول (24 فایل - 123 مگ)
نیمه دوم (22 فایل - 93.5 مگ)
Mohsen_Bar3lona
21-04-2009, 23:59
به نام خدا
[Only registered and activated users can see links] لیـورپـول 4-4 آرسنـال [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه سه سیما | فرمت AVI - X264 [Only registered and activated users can see links]
آرشاوین 1-0
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
تورس 1-1
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بنایون 2-1
آرشاوین 2-2
آرشاوین 2-3
تورس 3-3
آرشاوین 3-4
بنایون 4-4
Ali Chelsea
22-04-2009, 00:02
ایول آرشاوین!!!
چی کار می کنه:2:
چلسی میره دوم جدول!:34:
لطفا همه گل ها رو در یک فابل هم بزارید:5:
دوستان هر چه زودتر گل های بسکتبال رو قرار بدین :دی
Amin-TopGoal
22-04-2009, 00:29
من وگوئم نقش دفاع تو لیگ انگلیس چیه؟ :دی
آخه چقدر اشتباه تو یه بازی :دی
اگر همه گل ها رو به صورت rar شده و کامل بزارید خیلییییی توپ میشه :دی
InTeR mIrIfIcA
22-04-2009, 00:33
دفاع تو انگليس يه اسم جديد پيدا كرده به نام كيك!
چه بازی بود :*:84:*:نمیدونم شبکه ۳ صدا تماشاچیا رو پیچونده بود یا نه ولی جو انفیلد خیلی خفن بود
ولی به قول امین این دفاع تو انگلیس چه نقشی داره؟:D
فک کنم باید از تو سیستمشون اون ۴ تا دفاع رو حذف کنن:D
saeed_cris
22-04-2009, 00:58
خداوكيلي عجب بازي بود .ليگ انگليس بايد به چنين مدافعاني افتخار كنه:-o
گندشو در آورده بودن:2:
بي صبرانه منتظر گلها هستيم:girl_sigh:
دفاع لیورپول رو نمیدونم ولی ارسنال 3 مهره کلیدی خط دفاعشو نداشت + دروازه بان
( گالاس جورو کلیچی )
Rossonery
22-04-2009, 01:12
اندرون روحت امین:3ztzsjm::27:
نشستم بازی لورکوزن - ماینتز رو ضبط کردم بازی به این پر گلی و خوشگلی رو ندیدم. حتی به یه دقیقش هم نرسیدم!
شانس آوردی تکرارشو الان میبینم :34:
پ.ن: شوخی کردیم امینا:flowerysmile::32:
ITALIANO
22-04-2009, 01:18
محسن برشلونة ، خلاصه بازی با گزارش فارسی دستتو میبوسه ! :D فضلی که خلاصه بذار نیست :D ، حداقل خودت یه کاریش بکن !
خاک تو اون سر من و مُری که جفتمون نشستیم بازی ماینتز و لورکوسن رو دیدیم که به لعنت خدا هم نمی ارزید ! یک بازی کسل و بی روح از جام حذفی آلمان !! ( لیگ آلمان همینطوریش چی هست که حالا جام حذفیش چی باشه!! :-&:292: )
پ ن : مُری ، ای تو اون روحت :-w همچنین تو روح جام حذفی کشورت :-&
Mohsen_Bar3lona
22-04-2009, 01:45
با گزارش یوسفی خیلی حال کردم [Only registered and activated users can see links] .فقط صدای تماشا چیا کم بود [Only registered and activated users can see links] .که اینم جا داره چند تا فحش آبدار به جناب ضرغامی (نمی دونم فامیلی نکبتشو درست نوشتم یا نه) بدیم [Only registered and activated users can see links]جالبه راه میرن میگن این روزا اکثر بازی های تیم های بزرگ اروپایی از شبکه 3 سیما به همت همکاران زحمتکش صدا سیما به تصویر کشده میشه.آخه بازی ای که کامل و با کیفیت کامل خریداری نشه به چه دردی میخوره؟ نه خدایی بازی ای که گوشش آرم شبکه های دیگه هست و تازه آرم شبکه 3 هم بهش اضافه میشه و صدای تماشاچی ها هم یا کمه (چون گزارشگر خارجی داره گزارش میکنه) و یا خودشون میذارن (که این یکی رو نمیشه تحمل کرد عمرا) ، به چه دردی میخوره؟ من که فکر میکنم واسه این فرم پخش اصلا وجهی پرداخت نمیکنن.فقط میمونه 4 تا بازی چمپیونز لیگ اروپا که اونم چون اکثر جاهی جهان پوشش داره و قیمتش بالا نیست لطف میکنن پخش میکنن که از حق نگذریم این یکیو دمشون گرم ... ولی بقیه بازی ها اصلا پوشش مناسبی نداره و واقعا غیر قابل تحمل هست.ولی اجباری باید بشینیم ببینیم [Only registered and activated users can see links] ...
با گزارش یوسفی خیلی حال کردم [Only registered and activated users can see links] .فقط صدای تماشا چیا کم بود [Only registered and activated users can see links] .که اینم جا داره چند تا فحش آبدار به جناب ضرغامی (نمی دونم فامیلی نکبتشو درست نوشتم یا نه) بدیم [Only registered and activated users can see links]جالبه راه میرن میگن این روزا اکثر بازی های تیم های بزرگ اروپایی از شبکه 3 سیما به همت همکاران زحمتکش صدا سیما به تصویر کشده میشه.آخه بازی ای که کامل و با کیفیت کامل خریداری نشه به چه دردی میخوره؟ نه خدایی بازی ای که گوشش آرم شبکه های دیگه هست و تازه آرم شبکه 3 هم بهش اضافه میشه و صدای تماشاچی ها هم یا کمه (چون گزارشگر خارجی داره گزارش میکنه) و یا خودشون میذارن (که این یکی رو نمیشه تحمل کرد عمرا) ، به چه دردی میخوره؟ من که فکر میکنم واسه این فرم پخش اصلا وجهی پرداخت نمیکنن.فقط میمونه 4 تا بازی چمپیونز لیگ اروپا که اونم چون اکثر جاهی جهان پوشش داره و قیمتش بالا نیست لطف میکنن پخش میکنن که از حق نگذریم این یکیو دمشون گرم ... ولی بقیه بازی ها اصلا پوشش مناسبی نداره و واقعا غیر قابل تحمل هست.ولی اجباری باید بشینیم ببینیم [Only registered and activated users can see links] ...
هیچ کدوم از بازیهایی که پخش میشه ، مجوز ندارن
همون لیگ قهرمانان اروپا هم که بدون آرم و گزارش پخش میشه سرقتیه! اسم کانالش یادم نیست اما دیدم که با همین فرمت پخش میشه(بدون آرم و گزارش) و اینها هم بین راه میزنن و کلی حذف میکنند و با گزارشگر های ضعیف به خورد مردم میدن.
اگر شبکه های داخلی را روی ماهواره دارین موقع پخش فوتبال بزنین کانال 3 تا به حق پخش و قانون و کپی رایت پی ببرین!
ITALIANO
22-04-2009, 02:05
اگر شبکه های داخلی را روی ماهواره دارین موقع پخش فوتبال بزنین کانال 3 تا به حق پخش و قانون و کپی رایت پی ببرین!
منظورت کد شدن مسابقات فوتباله ؟
منم بیشتر موقع ها سر فوتبال اروپایی نمیتونم از شبکه 3 ماهواره بازی رو ببینم و ضبط کنم ! فقط فوتبال های خودمون رو میشه ازش دید .
سر فوتبال های اروپایی ، در ریسیور های هایویون ، باید کد BISS داشته باشیم وگرنه شبکه کد میشه و گیر میکنه .
Rossonery
22-04-2009, 02:08
همون لیگ قهرمانان اروپا هم که بدون آرم و گزارش پخش میشه سرقتیه! اسم کانالش یادم نیست اما دیدم که با همین فرمت پخش میشه(بدون آرم و گزارش) و اینها هم بین راه میزنن و کلی حذف میکنند و با گزارشگر های ضعیف به خورد مردم میدن.
این بازی رو هم از Show Sports که فضلی زحمتشو کشید سرقتیدند:دی
اوایلش اون گزارشش مشخص بود. آرم رو هم همینطور که چطور سانسورش کردن
آره. بازی که کش میرنو قفل و بند میزنن![Only registered and activated users can see links]
تنها راه دست رسی به شبکههای ایران باسه من اینتر نت که شبکه ۳ موقع بازیهای زنده خارجی خط خطی میشه ولی بازی های با تاخیرش نه. البته یه بازی از دستشون در رفت فک کنم لیورپول یا منچستر اول فصل بود که زنده بود و خط خطی نشد که ما در عجب هستیم که چطور ترتیبشون هنوز داده نشده
چرا لینک مستقیم کار نمیکنه؟~x(
Arsenal-4ever
22-04-2009, 02:16
حالا منم یه پست بی ربط به تاپیک بدم ... :دی
بازی چلسی 4-4 لیورپول رو حال نداشتم از tv ببینم گفتم همینجوری پای pc ببینم !
با DVB Dream که تست کردم شبکه 3 باز نمیشد ولی در کمال ناباوری با ProgDVB به راحتی باز شد !
میتونستم بازی رو با گزارش فارسی با کیفیت نسبتا قابل قبول ضبط کنم ولی این کارو نکردم :evilgrin:
عجب دفاع داغونی داشت لیورپول..خداییش تو یه بازی در این سطح و تو لیگی مثل جزیره خیلی بعیده یه تیم 3 گل از سوتی مدافعان بخوره....بیچاره بنیتز با این مدافعان
Mohsen_Bar3lona
22-04-2009, 02:30
حالا منم یه پست بی ربط به تاپیک بدم ... :دی
بازی چلسی 4-4 لیورپول رو حال نداشتم از tv ببینم گفتم همینجوری پای pc ببینم !
با DVB Dream که تست کردم شبکه 3 باز نمیشد ولی در کمال ناباوری با ProgDVB به راحتی باز شد !
میتونستم بازی رو با گزارش فارسی با کیفیت نسبتا قابل قبول ضبط کنم ولی این کارو نکردم :evilgrin:
تو بیجا کردی ... مگه من اینجا بوقم که تو از شبکه 3 بگیری :32:
محمد خان پس رسما دزدن اینا هان؟ ای تو مغز اون زرقامی (درست نوشتم؟)
ShahRokh_IR
22-04-2009, 06:50
toro khoda kanal 3ra goalasho kamel bezarid ,ajabaaaaaaaaaaa
zabi-terry
22-04-2009, 09:04
بازی لیور عالی بود
آرشاوین هم کولاک بود 4 تا زد:-?
ThierryHenry
22-04-2009, 09:26
آرشاوين 4 - ليورپول 4 . هنوز 6 تا بازيكن اصليمون رو نداشتيم وگرنه آنفيلد رو براشون كابوس مي كرديم . اين سيوستره هم گندشو درآورده باز هم رو اشتباهش گل خورديم .
mahtab.lfc
22-04-2009, 09:39
قابل توجه همتون لیورپول همیشه یه قهرمانه حالا اگه یه بار مدافعا اشتباه کردن و عین همیشه نبودن اینکه دلیل نمیشه بهشون توهین کنید یعنی چی که داغونن و ایناااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:7::-w
من اعصاب مصاب ندارماااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~x(~x(~x(~x(
بعدم مث اینکه شماها بازی با چلسی و یادتون رفته اونکه ضربه ای که کارا از رو خط دروازه جلوشو گرفت و بهش چی میگین؟به این نمیگن یه مدافع؟؟؟؟
در هر صورت لیورپووووول چه با جام چه بی جام قهرمانه...... :5::5::5:
بازی با اون روحیه اونم 4-4 مساوی و بدون باخت یعنی تیم ما تو دنیا تکه یه دونس :flowerysmile::girl_sigh:
LIVERPOOL FOR EVER & EVER
خدایی بازی ای که گوشش آرم شبکه های دیگه هست و تازه آرم شبکه 3 هم بهش اضافه میشه و صدای تماشاچی ها هم یا کمه (چون گزارشگر خارجی داره گزارش میکنه) و یا خودشون میذارن (که این یکی رو نمیشه تحمل کرد عمرا) ، به چه دردی میخوره؟
[Only registered and activated users can see links]اين تيكه از سانسورشون ته ته ته ته خندس.البته اين چند وقت سعي كردند از كانالايي بدزدن كه نياز زيادي به اديت نباشه:6qwup3:
چند سال قبل يه بازي رو از جزيره اسپورت دزده بودن (فكر كنم بازي ميلان و اسپارتاپراگ بود).آرم شبكه كه سانسور شده بود.زمان سنج و نمايشگر نتيجه نيز به خاطر عربي بودن.جاي باحال وسطش بود كه يه دفعه يه زير نويس اومد و اون رو هم سبزش كردند.داشتم از خنده مي تركيدم.[Only registered and activated users can see links]فقط يه تيكه كوچولو از كله بازيكنا مونده بود127fs3556139
عجب بازی با حالی. حال کردم با آرشاوین دمش گرم ولی خوب تورس هم خوب بود روی هم رفته یه بازی کلاسیک دیگه از لیگ انگلیس دیدیم
سلام!نمی دونم چرا وقتی دانلود می کنم،صوتی میاد!و تصویر نداره!!!!!!!!!!راهنماییم کنین لطفا!!
ViVa LiverP♥♥L
22-04-2009, 13:01
سلام.:wavesmile:
بی زحمت بیخودی از دفاع لیگ انگلیس بد نگید شما فقط بازی دیشبو دیدید؟دیشب شب بدی برای مدافعان بود مخصوصا مدافعان لیور.:3ztzsjm:
به آرسنالیها هم تبریک میگم به خاطر داشتن بازیکنای جوونی که تونستن از دست آنفیلدیا در برن!:32:
اگه دفاعمون سوتی نمی داد چه طوری می خواستید گل بزنید؟:53:
بابت گلها هم ممنون :flowerysmile:
Jack Wilshere
22-04-2009, 13:35
اقا كسي خلاصه رو نميزاره . . .
ThierryHenry
22-04-2009, 14:12
سلام.:wavesmile:
بی زحمت بیخودی از دفاع لیگ انگلیس بد نگید شما فقط بازی دیشبو دیدید؟دیشب شب بدی برای مدافعان بود مخصوصا مدافعان لیور.:3ztzsjm:
به آرسنالیها هم تبریک میگم به خاطر داشتن بازیکنای جوونی که تونستن از دست آنفیلدیا در برن!:32:
اگه دفاعمون سوتی نمی داد چه طوری می خواستید گل بزنید؟:53:
بابت گلها هم ممنون :flowerysmile:
خوب فوتبال همينه ديگه . تيم ها از اشتباهات حريف استفاده ميكنن و نتيجه ميگيرن . شما ميگي اگه دفاع سوتي نمي داد ما هم ميگيم اگه 6/7 تا بازيكن اصليمون مصدوم نبودن الان برده بوديم .
آقا دست گزارنده ها درد نکنه (نوع فعل مجهوله یعنی از همه تهیه کننده ها) بی زحمت خلاصه این بازی نفس گیر هم رو بزارین حالشو ببریم +:42:+
من معتقدم این بین آرسنال مثل تیم گروه خراب کنن عمل کرد که حال یکیو میگیره و به رقیبش حال میده
FERGIE KABIR
22-04-2009, 14:30
سلام
لطفا همزمان با قرار دادن گلهای امشب لیگ برتر انگلیس ، خلاصه بازی منچستر و پورتسموث رو بذارید.
ممنون از زحمات
عجب بازی توپی بود لیورپول دقیقه 92 مساوی کرد.میگم
لیورپولی ها تو1 هفته 2 تا مساوی عجیب 4-4 گرفتند.میگم حالا به تیم های بزرگ هم 4تا4تا میزنند.مثل ریال منچستر چلسی و همین آرسنال.عجب بازی کرد آرشاوین گل کاشت واقعا
اقا كسي خلاصه رو نميزاره . . .
خلاصه بازي آرسنال - ليورپول :
LFC TV | 640 x 360 | WMV | 171mb | English
Rapidshare: Part 1 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 2 ([Only registered and activated users can see links])
Filebase: Part 1 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 2 ([Only registered and activated users can see links])
Uploaded: Part 1 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 2 ([Only registered and activated users can see links])
Hotfile: Part 1 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 2 ([Only registered and activated users can see links])
Mediafire: Part 1 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 2 ([Only registered and activated users can see links])
credit to Ancur
ViVa LiverP♥♥L
22-04-2009, 15:14
خوب فوتبال همينه ديگه . تيم ها از اشتباهات حريف استفاده ميكنن و نتيجه ميگيرن . شما ميگي اگه دفاع سوتي نمي داد ما هم ميگيم اگه 6/7 تا بازيكن اصليمون مصدوم نبودن الان برده بوديم .
درسته منم باهات موافقم اما ما هم جراردو نداشتیم .
کاش تمام بازیکنامون بودن بازی قشنگترو پر گل تر می شد!:D
بازی یعنی ایننننننننننننننننننننننن
نه بکش بکش لیگ ایران
هر کس حتی اگه از فوتبال هم بدش بیاد از این بازیها لذت میبره
Aghil_Acm_22
22-04-2009, 15:28
خيلي بازي قشنگي بود و فكر كنم تساوي عادلانه ترين نتيجه بود Arsenal-4Ever جون هرچه سريعتر منتظر بسته بازي هستيم :wavesmile:
Yasin Gunner
22-04-2009, 17:07
چه بازی بود دیشب خیلی توپ بود هر چقدر مهاجمامون بخصوص آرشاوین خوب بود دفاعمون مخصوصا سیلوستره بد بودن
ایول آرشاوین نشون داد یه بازیکن 2پاست باهر دوپاش گل زد عالی بود آرشا :72::heartsmile:
Arsenal-4ever
22-04-2009, 17:14
همه گلها در یک فایل به پست اول اضافه شد.
بسته های بازی، اگه فرصت شد امشب ---> در غیر اینصورت فردا !
ضمنا طبق قوانین تصویب شده توسط خودم !! از این به بعد تو تاپیکهایی که من ایجاد میکنم کسی اجازه بحث کردن درباره بازی و یا تبریک گفتن و ... رو نداره
این هفته که دیگه گذشت ولی از هفته های آینده حتی اگه مدیران و سرپرست ها هم پستی بدن، بدون استثنا اون پست ها حذف خواهند شد .!
همکارای دیگه اگه به این شیوه رفتار نکنن مسئولش خودشونن ولی من دیگه اینجوری میباشم !
سلام!نمی دونم چرا وقتی دانلود می کنم،صوتی میاد!و تصویر نداره!!!!!!!!!!راهنماییم کنین لطفا!!
دوست عزیز
برای حل این مشکل باید کدک مربوطه رو دانلود و نصب کنید
واسه این کار هم میتونی از لینکی که به صورت افقی در بالای سایت در حال حرکته یا از لینک زیر کمک بگیری
( دانلود کدک برای حل مشکل ویدئو ها ([Only registered and activated users can see links]))
Ali Chelsea
22-04-2009, 17:32
انگلیس بهترین لیگ دنیاست و در این شکی نیست
ولی الان آرسنال مدافعان و دروازه بانش رو در اختیار نداره و لیورپول هم افت شدیدی در دفاع داشته طوریکه در 2 بازی با چلسی و 1 بازی با آرسنال 11 گل خورده که افتضاحه
ولی با این وجود دو تیم مهره های هجومی خوبی داشتند که نتیجه این طوری شد
تازه آدبایور و وم پرسی نبودن و در اون ور هم جرارد غایب بزرگ بود:flowerysmile:
همه گلها در یک فایل به پست اول اضافه شد.
بسته های بازی، اگه فرصت شد امشب ---> در غیر اینصورت فردا !
ضمنا طبق قوانین تصویب شده توسط خودم !! از این به بعد تو تاپیکهایی که من ایجاد میکنم کسی اجازه بحث کردن درباره بازی و یا تبریک گفتن و ... رو نداره
این هفته که دیگه گذشت ولی از هفته های آینده حتی اگه مدیران و سرپرست ها هم پستی بدن، بدون استثنا اون پست ها حذف خواهند شد .!
همکارای دیگه اگه به این شیوه رفتار نکنن مسئولش خودشونن ولی من دیگه اینجوری میباشم !
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
عجب
:1::1::1::1::1::1:
Ali Chelsea
23-04-2009, 07:38
لطفا خلاصه بازی چلسی رو بزارید:117:
لطفا خلاصه بازی چلسی رو بزارید:117:
خلاصه بازی چلسی - اورتون :
English | WMV | FOX SPORTS HIGHLIGHTS | 33 MB | 2:30 MIN
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] o.wmv)//// MEDIAFIRE ([Only registered and activated users can see links])
Credit to PupaPowlo
اینم فول مچ بازی ارسنال-لیوربول
لیـورپـول 4-4 آرسنـال کیفیت HD
به نام خدا
[Only registered and activated users can see links] ff.part01.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part02.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part03.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part04.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part05.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part06.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part07.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part08.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part09.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part10.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part11.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part12.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part13.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part14.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part15.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part16.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part17.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part18.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part19.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part20.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part21.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part22.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part23.rar
[Only registered and activated users can see links] ff.part24.rar
Arsenal-4ever
23-04-2009, 20:13
Ali Chelsea
23-04-2009, 22:56
چرا برای آرسنال باید این همه موارد مختلف قرار بگیره ولی برای چلسی یه خلاصه بازی نا قابل هم نباشه؟:-t
آدبایور پیرنش رو در آورد.... سانیا خندید....فابرگاس چشمک زد...کلوز آپ از آرشاوین.......
Loverboy
24-04-2009, 10:43
چرا برای آرسنال باید این همه موارد مختلف قرار بگیره ولی برای چلسی یه خلاصه بازی نا قابل هم نباشه؟:-t
آدبایور پیرنش رو در آورد.... سانیا خندید....فابرگاس چشمک زد...کلوز آپ از آرشاوین.......
خب اين يه امر طبيعيه و با اجازه فضلي عزيز من پاسخ شما رو ميدم . همونقدر كه شما علاقه داريد به تيمتون ، فضلي 100 پله از شما دو آتيشه تره نسبت به آرسنال . يه چيزي كه واسه خودمم عجيب بوده و به جرأت ميگم اينجوريشو ديگه نديده بودم :6qwup3: . طبيعه كه واسه تيم مورد علاقه اش همه جور كليپ ميذاره . نميشه از ايشون خرده گرفت و حق طبيعيه ايشونه .
Arsenal-4ever
24-04-2009, 12:03
ممنون از محمد عزیز
ولی دلیل کلی رو خودم میگم.
1- اگر من زمانی برای تیمی جز آرسنال از این کارا کردم (یونایتد-لیورپول و ...) اونوقت یه چیزی. ولی حالا که اینجوری نشده شما حق نداری که صدای اعتراضتو بالا ببری !
2- من همه بازیهای آرسنال رو با دقت کامل نیگا میکنم. اگه میشد عکسی از دفترچه یادداشتم بهت بدم خوب بود ولی ... .
من از هر بازی، حدود 70 و یا بیشتر از این موارد رو یادداشت میکنم. حتی بعضی از بازیها رو دوباره از فایل ضبط شده نیگا میکنم که مبادا چیزی از قلم بیفته !
3- من اصولا وقتم رو برای دیدن بازیهای تیمی مثل چلسی تلف نمیکنم که بخوام زمانهای این چیزا رو یادداشت کنم !
و حرف آخر ...
من اینجا مسئولیتی نسبت به هیچ کس ندارم !
اگر هم این فایلها رو میزارم، دارم بهتون حال میدم
که متاسفانه تو بین طرفدارای تیمها و حتی آرسنال کسانی (خیلی خیلی اندک) هستن که لیاقت این زحماتی من میکشم رو ندارن !
Ali Chelsea
24-04-2009, 15:27
خب اين يه امر طبيعيه و با اجازه فضلي عزيز من پاسخ شما رو ميدم . همونقدر كه شما علاقه داريد به تيمتون ، فضلي 100 پله از شما دو آتيشه تره نسبت به آرسنال . يه چيزي كه واسه خودمم عجيب بوده و به جرأت ميگم اينجوريشو ديگه نديده بودم :6qwup3: . طبيعه كه واسه تيم مورد علاقه اش همه جور كليپ ميذاره . نميشه از ايشون خرده گرفت و حق طبيعيه ايشونه .
اولا که شما نمیتونی قضاوت کنی کی دو آتیشه تره چون منو نمیشناسی!:smoke:
دوما اینکه من که نمیگم اشیون چی کار کنن چی کار نکنن! اصلا من اسیمی از ایشون اوردم؟!؟!
من میگم وقتی یکی هست این همه برای آرسنال کار می کنه یکی نیست یه خلاصه بازی برای چلسی بزاره؟؟:-w
ممنون از محمد عزیز
ولی دلیل کلی رو خودم میگم.
1- اگر من زمانی برای تیمی جز آرسنال از این کارا کردم (یونایتد-لیورپول و ...) اونوقت یه چیزی. ولی حالا که اینجوری نشده شما حق نداری که صدای اعتراضتو بالا ببری !
2- من همه بازیهای آرسنال رو با دقت کامل نیگا میکنم. اگه میشد عکسی از دفترچه یادداشتم بهت بدم خوب بود ولی ... .
من از هر بازی، حدود 70 و یا بیشتر از این موارد رو یادداشت میکنم. حتی بعضی از بازیها رو دوباره از فایل ضبط شده نیگا میکنم که مبادا چیزی از قلم بیفته !
3- من اصولا وقتم رو برای دیدن بازیهای تیمی مثل چلسی تلف نمیکنم که بخوام زمانهای این چیزا رو یادداشت کنم !
و حرف آخر ...
من اینجا مسئولیتی نسبت به هیچ کس ندارم !
اگر هم این فایلها رو میزارم، دارم بهتون حال میدم
که متاسفانه تو بین طرفدارای تیمها و حتی آرسنال کسانی (خیلی خیلی اندک) هستن که لیاقت این زحماتی من میکشم رو ندارن !
کسی با شما صحبت نکرد که این طوری جتند جواب میدی!:girl_sigh:
بازم میگم من فقط خواستم بگم وقتی برای آرسنال این همه یکی زحمت میکشه چلسی هم میتونه ارزش یه خلاصه بازی داشته باشه
churchil
24-04-2009, 19:02
با تشکر قراوان از فضلی عزیز
ببینید آقای ali_chelsea منم یه منچستریم ولی دلیل نمیشه که از این آقایون توقع زیادی داشته باشم.آقای قضلی هیچ مسئولیتی نسبت به ما ندارن ایشون میتونن بشینن بازیشونو ببینن و اصلا گلهرو نظارن حالا که ایشون لطف می کنن این جواب زحماتشون نیست
منم یه منچستریم ولی دلیل نمیشه که از این آقایون توقع زیادی داشته باشم
تازه اگه خیلی از این چیزا برای چلسی میخواید میتونید خودتون حداقل بازیایی رو که تو تلویزیون ایران پخش میکنن به این شکل در بیارید
Ali Chelsea
24-04-2009, 21:10
با تشکر قراوان از فضلی عزیز
ببینید آقای ali_chelsea منم یه منچستریم ولی دلیل نمیشه که از این آقایون توقع زیادی داشته باشم.آقای قضلی هیچ مسئولیتی نسبت به ما ندارن ایشون میتونن بشینن بازیشونو ببینن و اصلا گلهرو نظارن حالا که ایشون لطف می کنن این جواب زحماتشون نیست
منم یه منچستریم ولی دلیل نمیشه که از این آقایون توقع زیادی داشته باشم
تازه اگه خیلی از این چیزا برای چلسی میخواید میتونید خودتون حداقل بازیایی رو که تو تلویزیون ایران پخش میکنن به این شکل در بیارید
من توانایی این کار رو ندارم:301:
کار ایشون رو هم در مورد آرسنال تحسین می کنم:flowerysmile:
ولی مثل اینکه سو نفاهمی پیش اومده:6:
من منظورم این نبود که ایشون بیان ریز به ریز بازی های چلسی رو بزارند:-o
منظور من این بود که وقتی اشیون ای نهمه وقت میزارن برای آرسنال خود ایشون یا دیگر همکاران محترمشون یه خصلاه از بازی چلسی بزارن فصط همین!:-t
پس علت نا کامی های تیم ملی انگلیس این مدافع های دست پا چلفتی هستند:-??
Ali Chelsea
25-04-2009, 14:37
پس علت نا کامی های تیم ملی انگلیس این مدافع های دست پا چلفتی هستند:-??
کدوم یکی از دفاع های لیورپول تو تیم ملی هستند که اینو میگی؟؟؟؟
آرسنالم که تنها انگلیسیش والکاته
حالا شما چطوری به این نتیجه رسیدی؟؟؟
چلسی و منچستر به ترتیب اولین و دومین خط دفاع برتر رو دارند و دفاع های تیم ملی از این دو تیم تشکیل شده
اشلی کول - تری - فردیناند- براون(منچستر) یا مانسینه(چلسی) یا جانسون(پورتس موث)
Sir.Armando
25-04-2009, 16:27
کدوم یکی از دفاع های لیورپول تو تیم ملی هستند که اینو میگی؟؟؟؟
آرسنالم که تنها انگلیسیش والکاته
حالا شما چطوری به این نتیجه رسیدی؟؟؟
چلسی و منچستر به ترتیب اولین و دومین خط دفاع برتر رو دارند و دفاع های تیم ملی از این دو تیم تشکیل شده
اشلی کول - تری - فردیناند- براون(منچستر) یا مانسینه(چلسی) یا جانسون(پورتس موث)
:117: کی گفته دفاع انگلیس دست پا چلفتی ؟ :117:
هر کی گفته از برترین دفاع های دنیا مطمئناً خبری نداره .
جان تری .... ریو فردیناند .... اشلی کول .... هر کدوم از اینا رو یه تیم باشن دیگه غمی نداره .
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1