PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا با امیر قلعه نوعی موافق هستید؟

Gezal
18-04-2009, 12:06
آیا با امیر قلعه نوعی موافق هستید؟

Majid_4553
18-04-2009, 12:33
برای چی؟ برای فصل بعد؟ به نظر شما کی بیاد جاش بهتر باشه؟ صحبت از حجازی و امثالهم نکنید فقط :flowerysmile:

SpEeD
18-04-2009, 13:12
مثل اینکه واعظ آشتیانی خیلی از دست قلعه نویی عصبانی هست
چون گفته ما با تشویق هواداران مربی تعیین نمیکنیم

پس قلعه نویی رفتنی هست

Hamed.Hamishe Abi
18-04-2009, 13:20

پس قلعه نویی رفتنی هست

امير خان بهترين مربي براي فوتبال داخل است نه خارج

ورش دارند كيا بيارن ؟ همين خوبه اما بايد اول 2 تا سيستم مختلف داشته باشه يعني از خر شيطون پياده شه و 4-4-2 هم قبول كنه

بعد هم اينكه اون بازيكن هايي كه گفتما بفروشه و يه سري بازيكن فوق العاده جذب كنه

قلعه نوعي كم براي اس اس زحمت نكشيده (اينطوري كه اس اس پيش رفت و ركورد تاريخ گل ايران شكوند و . . ..) گفتيم قهرمان آسيا ميشه اما حاشيه هاي بعد از بازي با لونگ خرابش كرد

از قلعه نوعي بهتر براي استقلال پيدا نميشه

فراموش نكنيم تيمي را تحويل گرفت كه 13 جدول بودش ، امسال هم اول فصل 17 بودش

هيچ استقلالي واقعي راي به جدايي امير خان نميده

نتايج ذوب آهن را اگر ببينيم همش را با اختلاف 1 گل برده اما استقلال چي ؟

هر تيمي را كمتر از 4-5 تا نزد

همون استقلالي كه ياوري گفت زلزله و سيل هم نميتونه جلوي استقلال را بگيره اما يه دفعه بد آوريديم ديگه

توقع همه ازش بالا رفت

فقط ژنرال ، امير قلعه نويي

به خدا به اين ميگن استقلال همينكه امسال اومديم بالاي سر اين لنگيا خودش صد شرف داره به قهرماني!

[Only registered and activated users can see links]

Gezal
18-04-2009, 13:25
من خودم شخصا از امیرخان راضی ام و به نظرو بهترین گزینه داخلی برا مربیگری استقلال امیرخانه.
امیدوارم که تو این تیم بمونه و به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنه.

Terry
18-04-2009, 13:31
yes

ssr_70
18-04-2009, 13:41

پس قلعه نویی رفتنی هست

نه عزیزم منظورش رعایت ضوابط و ترجیح اونا بر روابط هست یعنی صرف اینکه تماشاگر عاشق مربیش باشه عمل نمی کنه نظر کمیته فنی و سایر اعظا هم مهم هست البته که هیچ کس از بین این مربیهای داخلی به پای امیر خان نمیرسه ولی من امیدوارم خودش نخواد بره چون اول فصل که پاختاکور باهاش صحبت کرده بود بعدشم چندتا پیشنهاد توپ داشت حالا به هر حال اگه بمونه که قدمش رو چشم همه ی استقلالی هاست

استقلال با ژنرالش قشنگه

kia_lazio
18-04-2009, 13:44
با عذر خواهی از استقلالیهای عزیز. چون من پرسپولیسی هستم. اما یه چیز رو میخوام بگم که ربطی به موضوع پرسپولیسی یا استقلالی بودنم نداره و اونم اینه که: آیا فوتبال باشگاهی و ملی ما با مربیان داخلی با این پیشرفت سریع علم فوتبال به نتیجه های ایده آل خواهد رسید یا خیر؟ برای مثال بازیهای جام باشگاههای آسیا رو بررسی کنیم. تیمهای استقلال و صبا و سپاهان که در لیگ ایران میدرخشن اما تو آسیا اصلا نتایج خوبی نگرفتن. مخصوصا استقلال و صبا که مربیهاشون خیلی ادعا دارن که ما الیم و بلیم و... اما پرسپولیس با یه مربی خارجی که خیلی اختیار تام نداره هم تو آسیا داره نتایج خوبی میگیره. علاوه بر اون فوتبال قشنگتری هم بازی میکنه.( تو آسیا) میخوام این نتیجه گیری رو بکنم که مربیهای داخلیمون فقط و فقط تو لیگ خودمون میتونن یه کارهایی بکنن.صرفا به خاطر آشنایی نصفه و نیمشون از هم دیگه. فوتبال ملیمون هم که دیگه معلومه. نتیجش این میشه که تو گروهمون میشیم چهارم. قبلا هم با سرمربی داخلی نتیجه نگرفتیم. اگر هم با مربی خارجی بعضی موقعها نتیجه نمیگیریم به ای دلیله که 1- مربیهای درجه یک نمیاریم. 2- اصلا وقت کافی به اونا نمیدیم. مطمئن باشید اگر مثل چند سال پیش که به قلعه نویی 3 سال وقت دادن به مربیهای خارجی خوب هم 3 سال وقت بدیم بهترین نتایج رو چه توی لیگ چه بازیهای بین المللی کسب میکنن.

ALEX_INTER
18-04-2009, 14:43
سرور هر چی ....یه امیر قلعه نوعیه

ما عاشق ژنرالیم حتی اگر باهاش دهم بشیم

hamedss
18-04-2009, 14:47
30 دقيقه با قلعه نويى پس از شوك نارنجى!

لحظه سختى است؛ بازيكنان بايد وارد رختكن شوند و منتظر بمانند تا امير قلعه نويى بيايد و با نگاه سنگين خود آنها را تنبيه كند. چهره ها دررختكن تفاوت هاى زيادى با هميشه دارند. گويا مدافعان بيش از همه ناراحت هستند و خود را براى آن اشتباه لحظات پايانى نمى بخشند. پيروز قربانى عصبانى است و دندان قروچه مى كند، هادى شكورى روى زمين نشسته و سرش را تكان مى دهد و كوشكى با ناراحتى بطرى آب را در دستانش جابه جا مى كند. جانواريو و روانخواه به سرعت پيش دكتر نوروزى مى روند تا پاى خود را با يخ و چسب مخصوص التيام دهند. در چهره منيعى و اميرآبادى هيچ احساس خاصى ديده نمى شود اما آرش برهانى تلاش مى كند تا همرنگ جماعت باشد. آرش به ركورد بهترين گلزن ليگ برتر رسيده و در كنار رضا عنايتى قرار دارد اما اين اسم ها بدون قهرمانى ليگ برتر چه ارزشى دارد.
سياوش اكبرپور ناراحت است، لنگ لنگان خود را به گوشه اى كشيده و مى نشيند. بيش از همه او انتظار قلعه نويى را مى كشد تا بيايد و از خجالتش دربيايد چون برجلو يار مستقيم سياوش بود اما يك لحظه غفلت و تمام؛ برجلو گل مساوى را به استقلال زده بود. فرهاد مجيدى آخرين بازيكنى است كه به رختكن مى آيد. او هم احساس خاصى در صورت ندارد. به سرعت لباس هايش را عوض مى كند، انگار براى رفتن عجله دارد.امير و دوستان به رختكن مى آيند اما امير مرد هميشگى نيست. او ديگر آن مرد فاتحى نيست كه مغرورانه به رختكن مى آمد و به سرعت با كلامش غرور را از شاگردانش دور مى ساخت. صورت همان صورت قلعه نويى بود اما بازيكنان گويى براى نخستين بار اين چهره را مى ديدند. چهره مردى كلافه، خسته و غمزده كه به رختكن آمد و قبل از آنكه به سراغ سياوش برود به همه خسته نباشيد گفت. نقدى زاده مسوول هواداران استقلال سرش را به گوشه اى تكيه داده و اشك مى ريزد. همه منتظر صحبت هاى امير هستند كه ناگهان واعظ آشتيانى و همراهانش وارد رختكن مى شوند. چهره واعظ مصمم است. او به بازيكنان خسته نباشيد مى گويد و با آنكه شايد خودش هم در دل به قهرمانى تيمش شك دارد به مردانش اطمينان مى دهد كه هنوز هم براى رسيدن به جام قهرمانى ليگ برترشانس دارند.

در همين لحظه خبرى به رختكن استقلال و امير قلعه نويى مى رسد. بر روى سكوها غوغايى برپاست، تماشاگران حاضر به خروج از ورزشگاه نيستند و قصد دارند تا با شعارهايشان از جواد زرينچه به عنوان اولين متهم ناكامى استقلال انتقام بگيرند.

امير با همراهانش از رختكن خارج مى شود، دست هاى بسيارى بر روى شانه اش مى خورد و حرف هايى در گوش او زمزمه مى كنند همه مى خواهند به امير قلعه نويى روحيه بدهند

اما آنچه او نياز دارد بر روى سكوهاست. قلعه نويى كه بار ديگر در كنار زمين نمايان مى شود، سكوها آتش مى گيرند. هواداران يكصدا او را فرياد مى زنند،قلعه نويى مقابل تماشاگران كه مى رسد بغضش مى تركد و دست تكان مى دهد. جواد نامى را در ميان ليدرهاى استقلال صدا مى كند.

او خود را از ميان ماموران به هر زحمت مقابل امير مى رساند و قلعه نويى از او مى خواهد كه تماشاگران را از ورزشگاه خارج كنند. بعد ژنرال آبى بازمى گردد، چهره او ديگر چهره آن مرد خسته و كلافه نيست. انگيزه هاى امير همچون غول خفته برمى خيزد تا او به كنفرانس مطبوعاتى بيايد و آتشين از كسانى كه آبرويش را به بازى گرفته و سه هفته خواب را به چشمانش حرام كرده اند انتقاد كند. امير يك آرزو هم دارد.

او مى گويد: باز هم هفته آخر و باز هم ... شايد خدا اين بار بخواهد تا جام را در جوار بارگاه امام رضا (ع) بگيريم.

javadjtv
18-04-2009, 15:24
اس اس بی ژنرال نمی خواهیم

Aghil_Acm_22
18-04-2009, 15:44
فعلا قلعه نوعي براي استقلال بهترينه :-??

saeed_cris
18-04-2009, 16:02
:72::heartsmile:رو قلب من نوشته امير سلطان عشقه:heartsmile:

امير بهترينه

kave666
18-04-2009, 16:38
با عذر خواهی از استقلالیهای عزیز. چون من پرسپولیسی هستم. اما یه چیز رو میخوام بگم که ربطی به موضوع پرسپولیسی یا استقلالی بودنم نداره و اونم اینه که: آیا فوتبال باشگاهی و ملی ما با مربیان داخلی با این پیشرفت سریع علم فوتبال به نتیجه های ایده آل خواهد رسید یا خیر؟ برای مثال بازیهای جام باشگاههای آسیا رو بررسی کنیم. تیمهای استقلال و صبا و سپاهان که در لیگ ایران میدرخشن اما تو آسیا اصلا نتایج خوبی نگرفتن. مخصوصا استقلال و صبا که مربیهاشون خیلی ادعا دارن که ما الیم و بلیم و... اما پرسپولیس با یه مربی خارجی که خیلی اختیار تام نداره هم تو آسیا داره نتایج خوبی میگیره. علاوه بر اون فوتبال قشنگتری هم بازی میکنه.( تو آسیا) میخوام این نتیجه گیری رو بکنم که مربیهای داخلیمون فقط و فقط تو لیگ خودمون میتونن یه کارهایی بکنن.صرفا به خاطر آشنایی نصفه و نیمشون از هم دیگه. فوتبال ملیمون هم که دیگه معلومه. نتیجش این میشه که تو گروهمون میشیم چهارم. قبلا هم با سرمربی داخلی نتیجه نگرفتیم. اگر هم با مربی خارجی بعضی موقعها نتیجه نمیگیریم به ای دلیله که 1- مربیهای درجه یک نمیاریم. 2- اصلا وقت کافی به اونا نمیدیم. مطمئن باشید اگر مثل چند سال پیش که به قلعه نویی 3 سال وقت دادن به مربیهای خارجی خوب هم 3 سال وقت بدیم بهترین نتایج رو چه توی لیگ چه بازیهای بین المللی کسب میکنن.
با سلام خدمت شما دوست عزيز پرسپوليسي.به نظر من حضور مقتدرانه در ليگ براي هرتيمي در درجه اول قرار داره,چون اگه يك تيم نتونه جزو سه تيم اول ليگ ويا قهرمان جام حذفي بشه مسلما به بازيهاي آسيايي راه پيدا نميكنه تا بخواد اونجا با سرمربي خارجي خودش نتيجه هاي درخشاني بگيره.همين پرسپوليس شما اگه الان داره تو آسيا نتايج خوبي مي گيره,حاصل دسترنج افشين خان قطبي هستش كه تيمتون رو فصل قبل قهرمان ليگ كرد.حالا امسال كه با اين مربي خارجيتون توليگ جزو 3تيم نشديد, سال آينده اين مربي خارجي تو كدوم ليگ آسيايي ميخواد نتيجه خوبي بگيره؟!
به نظر من امير خان بهترين گزينه داخلي براي سرمربيگري فصل آينده استقلاله.درسته كه امسال ما به احتمال قوي قهرماني ليگ رو از دست داديم,اما نبايد يادمون بره كه همين امير خان تيم سيزدهم جدول فصل قبل رو امسال تا اينجا بالاآورده وبازيكنهايي مثل آرش كه فصل قبل گل نميزد ويا وحيد طلب لو و حسين كاظمي كه خيلي افت كرده بودن رو به روزهاي اوجشون برگردوند.

seedorf10
18-04-2009, 17:25
همين پرسپوليس شما اگه الان داره تو آسيا نتايج خوبي مي گيره,حاصل دسترنج افشين خان قطبي هستش كه تيمتون رو فصل قبل قهرمان ليگ كرد.

خوشم اومد گفتی افشین خان و قبول کردی که مربی بزرگی هست :*:84:*: ، مربی که حتی هواداران حریف هم در برابرش احترام میزارن واقعا مربیه :13:.
توی نظر سنجی گفته شده با قلعه نوعی موافقید یا نه ، گفته نشده در استقلال یا تیم دیگری ، پس من میگم نه ، کاری هم به استقلال یا تیم دیگه ای ندارم و اصلا کاری با استقلال ندارم من از خود شخص امیر قلعه نوعی خوشم نمیاد چون هوادارانی رو دور خودش جمع کرده که به خاطر پول هوادارای میکنن و البته از مربیانی که وقتی راه میزن 10 ، 12 تا لیدر پشتشون راه میرن اصلا خوشم نمیاد مربی باید تنها بره تنها بیاد مثل امپراطور که با این وضعیت اینقدر هوادار تو یه سال جمع کرد ولی آقایانی امثال قلعه نوعی که حتی برا کنفرانس مطبوعاتی هم با علی و .... میرن به نظر من مربی بزرگی حداقل لحاظ فنی و علم فوتبال نیستن .

تا به اینجاش کل کل نبود ، بدون کل کل که حال نمیده پس :
البته ژنرال هر چقدر هم درجه داشته باشه باید فعلا پایدون بزنه تا به امپراطوری برسه :13:

kia_lazio
18-04-2009, 18:24
با سلام خدمت شما دوست عزيز پرسپوليسي.به نظر من حضور مقتدرانه در ليگ براي هرتيمي در درجه اول قرار داره,چون اگه يك تيم نتونه جزو سه تيم اول ليگ ويا قهرمان جام حذفي بشه مسلما به بازيهاي آسيايي راه پيدا نميكنه تا بخواد اونجا با سرمربي خارجي خودش نتيجه هاي درخشاني بگيره.همين پرسپوليس شما اگه الان داره تو آسيا نتايج خوبي مي گيره,حاصل دسترنج افشين خان قطبي هستش كه تيمتون رو فصل قبل قهرمان ليگ كرد.حالا امسال كه با اين مربي خارجيتون توليگ جزو 3تيم نشديد, سال آينده اين مربي خارجي تو كدوم ليگ آسيايي ميخواد نتيجه خوبي بگيره؟!
به نظر من امير خان بهترين گزينه داخلي براي سرمربيگري فصل آينده استقلاله.درسته كه امسال ما به احتمال قوي قهرماني ليگ رو از دست داديم,اما نبايد يادمون بره كه همين امير خان تيم سيزدهم جدول فصل قبل رو امسال تا اينجا بالاآورده وبازيكنهايي مثل آرش كه فصل قبل گل نميزد ويا وحيد طلب لو و حسين كاظمي كه خيلي افت كرده بودن رو به روزهاي اوجشون برگردوند.

علیک سلام.
ببین عزیز منم گفتم که مربیهای ایرانی برای لیگ خوبن. ولی صرفا قهرمانی تو لیگ و رفتن به جام باشگاهها کافیه؟ آیا نباید به این فکر باشیم که از گروهمون با اقتدار صعود کنیم؟ در مورد تیم ملی هم همینطور. صرفا رفتن به جام جهانی مهمه یا اینکه علاوه بر صعود مقتدرانه از گروهمون تو جام جهانی هم صعود کنیم؟ فقط رفتن به اونجا و دوباره برگشتن مهم نیست. مهم بعد از اونه. من میگم اگه یه مربی با کلاس خارجی بیاد و بهش وقت کافی و اختیار تام بدن نه تنها تیم رو تو لیگ قهرمان میکنه بلکه تو آسیا و یا بازیهای بین المللی هم نتایج خوبی میگیره. بدی ما ایرانیها که عربها رو مسخره میکنیم اینه که اصلا حوصله نداریم وقت کافی به خارجیها بدیم. زود دنبال نتیجه گیری هستیم.
در ضمن من افشین قطبی رو خیلی دوست دارم ولی معتقدم وینگادا از اون بهتره. به شرط اینکه به اون هم مثل قطبی وقت بدن. امسال نتایج پرسپولیس دیگه به قطبی ربطی نداره. چون اون خیلی وقته که تیم رو ترک کرده و وینگادا هم پرسپولیس رو در بدترین شرایط ممکن تحویل گرفته. اگر هم تو لیگ نتیجه نگرفته به خاطر بی انگیزگی بازیکناست. وگرنه الغرافه و الشباب و ... از استقلال اهواز و مقاومت سپاسی و بقیه درپیتا قوی ترن.
آخرین حرفم اینه که نتیجه نگرفتن تیم ملی به لیگمون بستگی داره و لیگ ضعیفمون (از نظر فنی) هم به مربیهای ضعیف داخلی بستگی داره. با همین منوال فوتبال ملی ما آینده خوبی نخواهد داشت.

FERGIE KABIR
18-04-2009, 18:51
واقعا یک رسم نادرست و غیر حرفه ای هست که تو فوتبال ایران مد شده ؛ چرا باید استقلالی ها با قلعه نوعی مخالف باشند ؟ دلیلی نداره؟ مربی رو مگه باید باسه 2-3 بازی تغییر داد؟!!!
هزاران عامل هست که در روند قهرمانی یا عدم قهرمانی موثره !
تا چیزی میشه ، می خوان گردن مربی بدبختو بزنند!!!

mohamad
18-04-2009, 19:07
دوست عزیز من اینجوری جوابت رو بدم استقلال تو ایران فقط با تبانی بالا اومد
اما همون استقلال که تو لیگ میتازه شده زنگ تفریح عربا:2: (تو آسیا کسی باهاش تبانی نمیکنه ):53:

هنمونطور که خودت گفتی جایگاه اصلی استقلال همون رده 13 و17 هست که شما هم حتما باید به قلعه نویی بنازید چون استاد تبانی هست
جایی دوری هم نمیرم همین جریانت تبانی 7 سال پیش که زرینچه ازش میگه خودش نشون میده قلعه نویی استاد تبانی هست

همین 6 گلی که به استقلال اهواز زدید تبانی بود چون استقلال تو رده 17 بود اما چونت به برد نیاز داشت تا از بحران خارج بشه با استقلال اهواز تبانی کرد و6 تازد

مطمئن باشید چند سال دیگه جریان تبانی های این فصل استقلال رو میشه

اما خداهمیشه جای حق نشسته وجواب تبانیهای استقلال رو داد

شز
احتمالا با پرسپولیس هم در دو بازی رفت و برگشت تا دقیقه 90 تبانی کرده بود؟
بهتره کسانی که قدرت دارند (مثل مدیران تیمهای رقیب و تماشاگران و.... ) این قدرت خودشون رو صرف ساختن تیم خودشون بکنند تا خراب کردن تیمهای دیگه. اینطوری موفق تر هم خواهند بود.
همیشه توی ایران و همه جا خراب کردن راحت تر از ساختنه و از اونجایی که ما ایرانی ها خیلی زرنگ و فعال! هستیم کار آسونتر یا همون خراب کردن رو انتخاب میکنیم
من فکر نمیکنم بازی با ذوب آهن یا پرسپولیس یا صبا باطری و پیکان و .... تبانی بوده باشه
وقتی چنین تیمهای پرقدرتی رو متوقف کنید بردن تیمهای ته جدول هم نیازی به تبانی نداره

ILARY BLASI
18-04-2009, 19:47
امیر پسر خداوند است...او انسان معمولی نیست او یک پدیده کهکشانی است..او پیامبر فوتبال اسیاست..امیر همیشه بالاتر از پرسپولیس بوده در 4 فصل حضورش در لیگ...او یک ابر مرد است امیر مردی با خونی ابی....

alirooney
18-04-2009, 20:06
با امیر قلعه نوعی همراه با اندیشه های لیگ برتری برای لیگ برتر موافقم

Rabin
18-04-2009, 20:20
در اینکه در این فصل امیرخان اشتباه توی تاکتیک و استراتژی و البته تعویض داشته شکی نیست ولی به نظرم برای استقلال با توجه به توقع بالای هواداران مربی خارجی به درد نمیخوره از بین مربیان داخلی هم فکر میکنم فعلا پرویز خان مظلومی و خود امیرخان تنها کاندیداهای نیمکت اس اس باشن....اگه الان مظلومی بیاد اشتباهه چون تماشاگرا همه امیر رو میخوان و با چند تا نتایج ضعیف مظلومی برکنار میشه و منطق هم اینه که اگه قراره مظلومی بیاد استقلال باید یه نیم فصل کامل بهش فرصت داده بشه تا حاشیه ها رو بشناسه و تیم رو بشناسه و اون وقت از علم فوتبالش استفاده بشه ولی در این شرایط بهترین گزینه خود امیر خانه...به شروط زیر:
1.اشتباهات خودش رو قبول کنه و رو یه مسله اشتباه مثل استفاده از علیزاده انقدر پافشاری نکنه
2.یه آنالیزور یا دستیار در حد محصص یا اقبالی برای خودش بیاره
3.کمی از تاکتیک ها و استراتژی های بیشتری استفاده کنه تا مثل این فصل وقتی تاکتیک تیم لو میره بتونه از تاکتیک های دیگه هم استفاده کنه
ولی این نکته رو هم یادمون نره هر فصلی امیرخان سرمربی بوده تیم تو کورس قهرمانی بوده و تو دربی سرتر از حریف بودیم و پایان فصل هم بالاتر از پرسپولیس تو جدول بودیم....این خودش خیلی حسنه و البته شعار معروفه سرور هر ..........
امیر قلعه نوعیه
یک واقعیته درسته؟

SpEeD
18-04-2009, 20:39
او انسان معمولی نیست او یک پدیده کهکشانی است

آره منم موافقم اگه یه انسان معمولی بود از 2-5-3 استفاده نمیکرد
قلعه نویی نمونه کمیابی هست که داره با فوتبال 100 سال پیش حرکت میکنه

البته تو آسیا وتو لیگ نتیجشم دید

Liverpudlian
18-04-2009, 20:43
قعله نو عی بهترين گزينه است واسه استقلال اگه نبود شايد استقلال با اون فيروز کريمی 5 يا 6 بود قعله نو عی بديش آينه که تو بازی های سرنوشت ساز [ سايپا . الاتحاد . فو لاد.
شايد در آينده پيام
و و و و....] خيلی خوف ورش ميداره يکی هم نداره باهاش مشورت کنه يکی رو ميخواد باهاش مشورت کنه بهش بگه تو بازی های سرنوشت ساز چکار کنه.

kave666
18-04-2009, 20:52
علیک سلام.
ببین عزیز منم گفتم که مربیهای ایرانی برای لیگ خوبن. ولی صرفا قهرمانی تو لیگ و رفتن به جام باشگاهها کافیه؟ آیا نباید به این فکر باشیم که از گروهمون با اقتدار صعود کنیم؟ در مورد تیم ملی هم همینطور. صرفا رفتن به جام جهانی مهمه یا اینکه علاوه بر صعود مقتدرانه از گروهمون تو جام جهانی هم صعود کنیم؟ فقط رفتن به اونجا و دوباره برگشتن مهم نیست. مهم بعد از اونه. من میگم اگه یه مربی با کلاس خارجی بیاد و بهش وقت کافی و اختیار تام بدن نه تنها تیم رو تو لیگ قهرمان میکنه بلکه تو آسیا و یا بازیهای بین المللی هم نتایج خوبی میگیره. بدی ما ایرانیها که عربها رو مسخره میکنیم اینه که اصلا حوصله نداریم وقت کافی به خارجیها بدیم. زود دنبال نتیجه گیری هستیم.
در ضمن من افشین قطبی رو خیلی دوست دارم ولی معتقدم وینگادا از اون بهتره. به شرط اینکه به اون هم مثل قطبی وقت بدن. امسال نتایج پرسپولیس دیگه به قطبی ربطی نداره. چون اون خیلی وقته که تیم رو ترک کرده و وینگادا هم پرسپولیس رو در بدترین شرایط ممکن تحویل گرفته. اگر هم تو لیگ نتیجه نگرفته به خاطر بی انگیزگی بازیکناست. وگرنه الغرافه و الشباب و ... از استقلال اهواز و مقاومت سپاسی و بقیه درپیتا قوی ترن.
آخرین حرفم اینه که نتیجه نگرفتن تیم ملی به لیگمون بستگی داره و لیگ ضعیفمون (از نظر فنی) هم به مربیهای ضعیف داخلی بستگی داره. با همین منوال فوتبال ملی ما آینده خوبی نخواهد داشت.
دوست عزيز به نظر من ما نبايد چشممون رو رو بعضي از حقايق ببنديم.مربي چه ايراني باشه وچه خارجي(حتي اگه فرگوسن باشه) بايد ابزار مناسب در اختيار داشته باشه.ما اگه همين بازيهاي آسيايي رو بادقت بررسي كنيم به تفاوت سطح بازيكنهاي باشگاههاي خودمون با باشگاههاي كشورهاي ديگه به خصوص كشورهاي شرق آسيا با سرمايه هاي كلان و امكانات به مراتب پيشرفته تر اونا پي مي بريم.وقتي براي مثال وقتي آقاي اكبرپور از 10موقعيت تك به تك يكيشو گل نميكنه ويا آقاي عليزاده دروازه خالي رو اوت ميزنه ويا اون پنالتي مفتي رو دقيقه 90 بازي به تيم شما تقديم ميكنه مربي بدبخت چه تقصيري داره؟به نظر من مشكل فقط از مربي ايراني نيست,تيمهاي ما بيشتر از مربي بزرگ خارجي به بازيكن بزرگ نياز دارن.اگه بازيكن خوب داشته باشيم باهمون مربي ايراني هم ميتونيم نتيجه قابل قبولي بگيريم.ضمن اينكه كاملا با نظر شما در مورد فرصت دادن به مربيان موافقم.اما قبول كن همون فرصت رو به مربي ايراني( براي مثال آقاي افشين پيرواني)هم نميدن واحتمالا اگه وينگادا هم نتايج خوبش تو جام آسيا پايان بگيره فرصت دوباره اي در انتظارش نخواهد بود.

alireza77777m
18-04-2009, 21:05
100% شك نكنيد.اگه امسال چوپ لا چرخش نمي كردند 100% قهرمان بود.خودتون ديديد تا همين چند روز پيش هم صدر جدول بود.اميدوارم سال بعد هم در استقلال بمونه.

seedorf10
18-04-2009, 21:29
ما که چوب هم لا چرخمون کردن بازم قهرمان شدیم :1:

امیر پسر خداوند است...او انسان معمولی نیست او یک پدیده کهکشانی است..او پیامبر فوتبال اسیاست..امیر همیشه بالاتر از پرسپولیس بوده در 4 فصل حضورش در لیگ...او یک ابر مرد است امیر مردی با خونی ابی....

آره منم یه جا شنیدم قلعه نوعی پسر جناب عامون هست :1:.... آره منم شنیدم استثنایی هست حتی تو مدرسه استثنایی هم درس خونده:1: .... آره شنیدم از فضا اومده و مریخی هست :1:.... آره پیام آور خوشحالی های تیم های عربی از جمله ام صلاله:1: .... فکر میکنم بیشتر از 4 فصل تو لیگ بوده و سابقه باخت با 3 ، 4 گل با استقلال اهواز جلو پرسپولیس رو داشته :1:.... آره منم شنیدم که میگن ادم نیست خونش آبیه :1:

Rabin
18-04-2009, 22:26
ما که چوب هم لا چرخمون کردن بازم قهرمان شدیم :1:

آره منم یه جا شنیدم قلعه نوعی پسر جناب عامون هست :1:.... آره منم شنیدم استثنایی هست حتی تو مدرسه استثنایی هم درس خونده:1: .... آره شنیدم از فضا اومده و مریخی هست :1:.... آره پیام آور خوشحالی های تیم های عربی از جمله ام صلاله:1: .... فکر میکنم بیشتر از 4 فصل تو لیگ بوده و سابقه باخت با 3 ، 4 گل با استقلال اهواز جلو پرسپولیس رو داشته :1:.... آره منم شنیدم که میگن ادم نیست خونش آبیه :1:

اگه امیر آفریده نمیشد که شما قرمزها بدون سرور میموندین!!!!!
در ضمن امیر اگه قهرمان نشه ، اگه به عربها ببازه و از هر تیمی 5 تا یا 4 تا بخوره تو 4 فصلی که مربی اس اس بوده همیشه باید سرتو بالا میکردیو جدول رو نگاه میکردی...افتاد؟
یعنی هر فصلی که سرمربی اس اس بوده ما بالاتر از شما بودیم....همین واسه طرفدارای پرسپولیس بسه.....هر چی باشه سروره همه ی قرمزها امیرخانه!!!!1در ضمن آمار دربی رو هم یادت نره که 8 بازی بوده و نباخته و 3 تاشو برده....هر وقت هم سرمربی باشه مطمئن باش نمیتونین بالاتر از ما تو جدول باشین....در ضمن اگه به اسم این تاپیک نگاه کنی تاپیک استقلالیاست برو به تاپیک خودتون هر چی دوست داری بگو...برو دم خونه خودتون بازی کن..اینجا همه خونشون آبیه.

قلعه نویی نمونه کمیابی هست که داره با فوتبال 100 سال پیش حرکت میکنه

البته تو آسیا وتو لیگ نتیجشم دید

آره داداش با همین 3-5-2 منسوخ شده هر چی باشه بالاتر از شما تو لیگ هستیم که تا اینجا فقط 3 میلیارد تومان خرج کادر فنیتون کردین و در نهایت به زور پنجم لیگ شدین....با همین 3-5-2 بوده که امیرخان تو هیچ دربی به شما نباخته....همین 3-5-2

ILARY BLASI
18-04-2009, 22:41
قطبی پس از 8 ماه هم چنان بدون تیم مانده...وینگادا هم با سیستم 2 5 3 داره بازی میکنه....وحشت پرسپولیسی ها از اسم امیر که همیشه از پرسپولیس در 8 داربی امتیاز گرفته

Madridista
18-04-2009, 23:18
سلام
دلیلی نمی بینم که قلعه نوعی رو شایسته سرمربی گری استقلال ندونم . بهترین گل زن،بهترین خط حمله،بهترین خط دفاع،بیترین امتیاز در تاربخ لیگ برتر،و همچنین بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر و...
اما بخاطر ناکامی هایی که بعد از بازی نحس با پرسپولیس شروع شد(منظورم پرسپولیس نیست منظورم از بعد از اون بازی و اتفاقاتش هست) که اونم دلایلش اصلا فنی نیست و هوادار های واقعی استقلال بیشتر از همه دلایلش رو درک میکنند ...
اینم بگم که استقلال اگر هم قهرمان نشه ذره ای از عشقش از دل هواداراش کم نمیشه و برای همیشه یاد این استقلال 87/88 زنده خواهد ماند.

ویرایش : در مورد سیستم اون دوست عزیزی که از سیستم 3-5-2 ایراد گرفته بود بگم .
تنها سیستمی که تو ایران جواب میده و فعلا خواهد داد همین سیستم 3 دفاعست . سیستمی که استقلال باهاش نتیجه گرفته و بهتره بگیم که تیمهایی که از این سیستم 3 دفاعه تو لیگ ایران استفاده میکنندموفق هستند نمونه بارزش تیم غلام پیروانی که با این سیستم و بدون بازیکن نامی تمام تیمها رو اذیت میکنه و راحت به هیچ تیمی امتیاز نمی ده . تیم ملی خودمون هم بخاطرهمین داره از دفاع ضربه میخوره که از سیستمه 4 دفاعه استفاده میکنه . برای استفاده از سیستم 4 دفاعه باید ابزارش هم موجود باشه که متاسفانه توی ایران همچین مدافعانی وجود ندارند

ssr_70
18-04-2009, 23:19
خوشم اومد گفتی افشین خان و قبول کردی که مربی بزرگی هست :*:84:*: ، مربی که حتی هواداران حریف هم در برابرش احترام میزارن واقعا مربیه :13:.
توی نظر سنجی گفته شده با قلعه نوعی موافقید یا نه ، گفته نشده در استقلال یا تیم دیگری ، پس من میگم نه ، کاری هم به استقلال یا تیم دیگه ای ندارم و اصلا کاری با استقلال ندارم من از خود شخص امیر قلعه نوعی خوشم نمیاد چون هوادارانی رو دور خودش جمع کرده که به خاطر پول هوادارای میکنن و البته از مربیانی که وقتی راه میزن 10 ، 12 تا لیدر پشتشون راه میرن اصلا خوشم نمیاد مربی باید تنها بره تنها بیاد مثل امپراطور که با این وضعیت اینقدر هوادار تو یه سال جمع کرد ولی آقایانی امثال قلعه نوعی که حتی برا کنفرانس مطبوعاتی هم با علی و .... میرن به نظر من مربی بزرگی حداقل لحاظ فنی و علم فوتبال نیستن .

تا به اینجاش کل کل نبود ، بدون کل کل که حال نمیده پس :
البته ژنرال هر چقدر هم درجه داشته باشه باید فعلا پایدون بزنه تا به امپراطوری برسه :13:

هی هی پیاده شو با هم بریم
مواظب حرف زدنت باشا 30 هزار نفر که تا نیم ساعت بعد پایان بازی یکصدا از امیرخان طرفداری و حمایت کردند رو تا صد سال دیگه واسه هیچ مربی که تیمش قهرمانی رو به خاطر قهرمانی از دست داده تکرار نمیشه
می فهمی یعنی چی یعنی اینکه بیای چندین هفته اون نتایج باب میل تماشاگرارو نگیری تیمت تو آسیا اون طوری بد شانسی و ناداوری گریبانگیرش بشه بعد با از خودی و ناخودی ضربه بخوری و به حیثیت و شرفت توهین بشه و این درحالی هست که اگه خیلی مربی های دیگه بودن و همین رفتار واسشون رخ می داد اوضاع این طوری نبود
قطبی تو بازی ذوب و صبا رو یادتون رفت که توی ورزشگاه چیکارش می کردن و چه شعارایی می دادن
حالا بیا و استقلال و امیر خان و نگاه کن هیچ باندی نمی تونه اون طوری اون همه جمعیت رو واسه نیم ساعت نگه داره و تازه به اونها بگه که واستینو از امیرخان طرفداری کنین
بله تهمت زدن آسونه بگی چون یه بار اسن علی رو آورده پس دیگه همه بازی ها رو با باند بازی و غیر عادی برده همون ذوب آهن که الان شانس اول قهرمانی هست از 6 امتیاز ممکنی که می تونسه از هر یک از تیمهای استقلال و پرسپولیس بگیره از استقلال یک امتیاز گرفته و از پرسپولیس 4 امتیاز یا تیم سوم مس از استقلال 3 امتیاز از پرسپولیس 4 امتیاز
پس بحث تبانی رو نیار وسط که ماجرای برد دقیقه 90 سایپای پارسال با آقای میثاق معمارزاده و اومدنش تو پرسپولیس خیلی چیزا رو نشون می ده
بعد کجا 10 12 تا لیدر دنبال امیرخان هستند میشه یه عکسی بیاری و نشون بدی

Only Gerrard 8
18-04-2009, 23:57
اين آقای قعله نو عی که ميگيد اينجوری او نجوری تو استقلال 3 سال موند و بعد از 3 سال استقلال قهرمان شد بعد تازه امسال هم قهرمانی مال شما نشد و باز هم به افتخارات امير افزوده شد ولی افشين ما اومد يکسال و ما رو قهرمان کرد دمش گرم و نکته جالب توجه آين که امير نيامده از تيم ملی اخرا ج شد:-?

javadjtv
19-04-2009, 00:02
من نمیدونم این قرمزها واسه چی میان اینجا
بابا اینجا مال اس اسی هاست
در ضمن قابل توجه هواداران قطبی: [Only registered and activated users can see links]

Rabin
19-04-2009, 00:39
اين آقای قعله نو عی که ميگيد اينجوری او نجوری تو استقلال 3 سال موند و بعد از 3 سال استقلال قهرمان شد بعد تازه امسال هم قهرمانی مال شما نشد و باز هم به افتخارات امير افزوده شد ولی افشين ما اومد يکسال و ما رو قهرمان کرد دمش گرم و نکته جالب توجه آين که امير نيامده از تيم ملی اخرا ج شد:-?
آره داداش شما راست میگی واسه همینه که عین 4 فصلی که امیرخان سرمربی تیم بود شما تو جدول پایینتر از ما بودین...درسته؟هر چی باشه وقتی امیر خان باشه ما بالاتر از شماییم...قطبی رو هم دیدیم امسال چه کرد و گند دلال بازیش در اومد و فرار کرد

saeed_cris
19-04-2009, 02:09

همين اقاي قلعه نوعي بود كه تو 3 فصل پياپي شما روشكست داد:flowerysmile:
بيشترين امتياز رو امير خان از شما گرفته :wavesmile:
امير هميشه ژنراله ولي امپراطورتون كجا رفت.اون فقط به خاطر پول به پرسپوليس اومده بود:2: