توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : >|+|< دانلود گلهای هفته سی و سوم لیگ برتر ایران >|+|<
Amin-TopGoal
16-04-2009, 16:22
[Only registered and activated users can see links]
به نام خدا
IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88
گلهای هفته سی وسوم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links] استقلال 1-1 سایپـا [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
برهانـی 1-0
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
برجلــو 1-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
شوت شریفی نسب به تیر
خطا روی برهانی و عکس العمل قلعه نویی
[Only registered and activated users can see links] ذوب آهن 3-0 ملـوان [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه دوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
طالبـی 1-0 [Only registered and activated users can see links]
کاسترو 2-0 [Only registered and activated users can see links]
صلصالی 3-0
ضربه خلعتبری به تیر
Loverboy
16-04-2009, 17:15
به نام خدا
گلهای هفته سی وسوم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links] استقلال اهواز 2-1 پرسپولیس [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه استانی خوزستان | فرمت AVI - Xvid[Only registered and activated users can see links]
توره 0-1 [Only registered and activated users can see links]
خنیفر 1-1 [Only registered and activated users can see links]
فعال 2-1
دریافت 2 کارت زرد زارع
ضربه ایستگاهی کریمی به تیر دروازه
ضربه برگردون خلیلی و مهار دروازه بان
ArtesheSorkh
16-04-2009, 17:55
آقا محمد تو رو خدا زود گل توره رو بزار ...:smil4337dd8b9eb25:
King_Of_BOYS
16-04-2009, 18:18
ای بابا باختیم که ( پرسپولیس 1-2 استقلال اهواز )
خاک بر سرتون برای ابومسلم. بردی که
هیچ فایده ای نداشت. ( ابومسلم 1-2 سپاهان )
دمت گرم ( پیام 1-0 مقاومت )
سوم شدن رفت ( مس 2-1 صبا )
با این نتایج احتمال سقوط پیام 90 درصده . احتمال سوم شدن مس 90 درصده و احتمال قهرمان شدن ذوب اهن هم 90 درصده.
ArtesheSorkh
16-04-2009, 18:40
عجب هفته جالبی بود به 5 دلیل :
اولا قهرمانی ذوب آهن شد:wavesmile:
دوما پرسپولیس افتضاح بود:3ztzsjm:
سوما چه کیفی کردم با اس اس که از هفته اول می گفت قهرمانیم :^o
چهارما به سلامتی پیام موند .. استقلال اهواز ، برق ، داماش سقوط کردند
پنجما ذوب آهن ، اس اس ، مس سهمیه آسیا رو کسب کردند
آخرین نتایج :
* داماش گیلان 3 - برق شیراز یک
گلها: محمدرضا مهدوی (15 و 22) و افشین چاوشی (56) برای داماش گیلان و ویلیام مورنو (51) برای برق شیراز
* مقاومت سپاسی شیراز صفر - پیام مشهد یک
گل: اشپیتیم آرفی (88 - پنالتی)
* استقلال اهواز 2 - پرسپولیس تهران یک
گلها: عبدالهادی خنیفر (73) و محمد فعال (5+90) برای استقلال اهواز و ابراهیم توره (53) برای پرسپولیس
اخراج: مازیار زارع (89 - پرسپولیس تهران)
* ابومسلم مشهد یک - سپاهان اصفهان 2
گلها: میثم بائو (41) برای ابومسلم مشهد و هادی عقیلی (65) و عماد محمدرضا (84) برای سپاهان اصفهان
* پیکان قزوین یک - پاس همدان صفر
گل: میلاد زنیدپور (87)
* راه آهن شهرری 2 - فولادخوزستان یک
گلها: داود حقی (6 - پنالتی و 24 - پنالتی) برای راه آهن شهرری و لوسیانو والنته (7) برای فولاد خوزستان
اخراج: داود حقی (84 - راه آهن)
* صبای قم 3 - مس کرمان یک
گلها: فریدون فضلی (36 - پنالتی) برای صبای قم و ادینیهو (39) و مجید خدابنده لو (44)، پائولو (3+90) برای مس کرمان
اخراج: مرتضی کاشی (62 - صبای قم)
* ذوب آهن اصفهان 3 - ملوان بندرانزلی صفر
گلها: فرشید طالبی (10)، ایگور کاسترو (67)، محمد صلصالی (76)
* استقلال تهران یک - سایپا کرج یک
گل: آرش برهانی (88 - پنالتی) برای استقلال و کاظم برجلو (2+90) برای سایپا کرج
دم ذوبآهن وسایپا گرم استقلال در هفته پایانی50درصد میبره وذوب آهن به لطف خدا یا مساوی میکنه یا میبره استقلالهم قهرمان نمیشه:30upn9j::32::32::32:
mohsen121
16-04-2009, 18:41
سلام" لحظه اي بعد از گل سايپا امير قلعه نوعي رو نشون داد كه اگه امكان داره برا دانلود بزاريد
ArtesheSorkh
16-04-2009, 18:48
ممنون از گلا .. در ضمن اگر شبکه اهواز تصویری از علی نیکی در جایگاه نشون داده رو بزارید
Amin-TopGoal
16-04-2009, 18:48
سلام" لحظه اي بعد از گل سايپا امير قلعه نوعي رو نشون داد كه اگه امكان داره برا دانلود بزاريد
این صحنه در ویدئوی گل سایپا قرار داره
ای بابا یعنی چی از ورزشگاه بعد گل آرش یه کله اومدیم خونه ولی گریمون در اومد
1-1 سایپا آخر سر کار خودتو کردی دستت درد نکنه ای به خشکی شانس این دیگه چه مدلش بود بهترین خط حمله آقای گل لیگ زیباترین بازیها پرگل ترین بردها زیبا ترین گلها همه و همه توی یه تیم باشه بعد بیادو دوم بشه خیلی تاسف باره من که دارم سکته می کنم
در ضمن اون داور120 کیلوگرمی هم که دیگه ترکونده بود دستش درد نکنه
ولی بازم هم امید هست ولی خیلی کم رنگ و اینم از اتفاقات فوتبال هست و کاریش نمیشه کرد
ArtesheSorkh
16-04-2009, 18:52
ای بابا یعنی چی از ورزشگاه بعد گل آرش یه کله اومدیم خونه ولی گریمون در اومد
1-1 سایپا آخر سر کار خودتو کردی دستت درد نکنه ای به خشکی شانس این دیگه چه مدلش بود بهترین خط حمله آقای گل لیگ زیباترین بازیها پرگل ترین بردها زیبا ترین گلها همه و همه توی یه تیم باشه بعد بیادو دوم بشه خیلی تاسف باره من که دارم سکته می کنم
در ضمن اون داور120 کیلوگرمی هم که دیگه ترکونده بود دستش درد نکنه
ولی بازم هم امید هست ولی خیلی کم رنگ و اینم از اتفاقات فوتبال هست و کاریش نمیشه کرد
تو الانم به قهرمانی امیدواری ؟؟؟؟ ذوب آهن مساوی هم کنه بازم قهرمانه ...:smoke:
mohsen121
16-04-2009, 18:58
این صحنه در ویدئوی گل سایپا قرار داره
خيلي ممنون
چیکار میشه کرد جز امید داشتن به باخت ذوب و برد استقلال اگه هم نشد که فدای سرت این تیم واسه من و خیلیها دیگه قهرمان هست و مربیشم تو قلب ما جا داره اگه شد که چه بهتر نشد اشکال نداره تجربه ای میشه مثل 4 سال پیش واسه فصل بعد موردی نیست ولی مهم این جاست که بهترین آمار لیگ رو توی تهاجمی بازی کردن توی دست داریم و خودمون همه جوره اثبات کردیم
InTeR mIrIfIcA
16-04-2009, 19:03
درسته احتمالش كمه ولي ممكنه. اينو هيچ وقت فراموش نكن.
ArtesheSorkh
16-04-2009, 19:05
ممنون از گل توره ... عجب گلی بود .. حیف پرسپولیس نبرد:girl_sigh:
Amin-TopGoal
16-04-2009, 19:25
سلام " عكس العمل امير قلعه نوعي بعد از صحنه آهسته گل بود امكان داره بزاري . تو صحنه گل سايپا نبود
بعد از صحنه های آهسته گل سایپا هیچ تصویری از قلعه نویی پخش نشده!
mohsen121
16-04-2009, 19:27
بعد از صحنه های آهسته گل سایپا هیچ تصویری از قلعه نویی پخش نشده!
آقا امين شرمنده درست مي گي الان تصوير رو ديدم ممنون.
King_Of_BOYS
16-04-2009, 19:30
موندن پیام تو لیگ فقط 2 راه داره:
1- پیام استقلال رو ببره ( صد در صد میبره اینو به همه 18 هزار فوتیرانی حاظر قول میدم اگر نبرد منو از سایت بن کنید بدون هیچ دلیلی )
2- استقلال اهواز حتما ببازه ( مساوی هم نه ) داماش یا مساوی کنه یا ببازه که با خوش شانسی که من از تیمهای گیلانی به یاد دارم ( همیشه روز اخر تو لیگ میمونند ) احتمالش خیلی کمه.
اما در صورت باخت ابومسلم و پیام و برد استقلال اهواز و داماش . در لیگ نهم مشهد مقدس سهمیه ای در لیگ نخواهد داشت. و باید به حال این شهر که 3 میلیون ادم داره و دومین شهر بزرگ ایرانه تاسف خورد که تیمهاش سقوط میکنند. اینم بگم در ایران شهری به پولداری مشهد نیست. کارشون شده فقط هتل ساختن. :3ztzsjm: چی میشد یک کم مدیرانمون از مدیریت تیمهای اصفهانی یاد بگیرند؟ خداااااااااااااااا برای من مهم نیست کی قهرمان بشه کی نشه. برای من مهم نیست کی سوم بشه کی نشه. برای من مهمه تیمی که امسال با جون و دل جلوی حریفاش بازی کرده و بدون هیچ تبانی با تیمی و شریف بازی کردن و فقط و فقط به علت نداشتن پول و مدیریت ضعیف اینجای جدوله تو لیگ بمونه.
بچه ها من مطمئنم اگر پیام حقش باشه که هست تو لیگ میمونه.
عجب داوری کرد این قهرمانی....نصیرزاده بعد از بازی گفت یه پنالتی واسه اس اس نگرفته....خیلی حیف شد واقعا
مگه در لیگ یک شما چیجوری قهرمان شدید:-w
Loverboy
16-04-2009, 19:55
از دوستان قرمز تقاضا دارم فقط و فقط از تیم خودشون صحبت کنن . کاری به امید داشتن یا نداشن نداشته باشید
MamadMunchen
16-04-2009, 20:21
داش ممت :دی اون صحنه اخراج مازیار زارع رو میتونی بزاری ؟!
فدای اون قد و بالات :دی
اي خدا چرا استقلال من با شانس غريبس
هيچ وقت يادم نمياد اس اس تو يه بازي شانس داشته باشه...
اينقدر كه دلم واسه اميرخان ميسوزه واسه خودم نميسوزه
بنده خدا چقدر حرص خورد...
اين تيم واقعاً اگه قهرمان نشه واسه تمام هواداراي استقلال قهرمانه
حيف من كه پارسال دلم واسه پرسپوليسي ها ميسوخت خودمو جاي اونا ميزاشتم تا دقيقه 90 چه حالي داشتن واقعا دعا كردم كه پرسپوليس حداقل به خاطر هوادارش قهرمان بشه كه شد
ولي اين پرسپوليسي ها....:-o
حيف من كه پارسال دلم واسه پرسپوليسي ها ميسوخت خودمو جاي اونا ميزاشتم تا دقيقه 90 چه حالي داشتن واقعا دعا كردم كه پرسپوليس حداقل به خاطر هوادارش قهرمان بشه كه شد
دوست عزیز شاید شما این نگاه رو داشتی به پرسپولیس تا قهرمان بشه ولی 99% طرفدارای استقلال , همون سال , دوست داشتن سپاهان قهرمان بشه .
آقا محمد این حجم گلها رو اگه میشه به 5 -4 mb برسون تا ماهم بتونیم دانلود کنیم ممنون !!!
Loverboy
16-04-2009, 22:04
داش ممت :دی اون صحنه اخراج مازیار زارع رو میتونی بزاری ؟!
فدای اون قد و بالات :دی
چشه مایی شیخ ممد :34:
دریافت 2 کارت زرد زارع
ضربه ایستگاهی کریمی به تیر دروازه
ضربه برگردون خلیلی و مهار دروازه بان
.:AoShiMa SaN:.
16-04-2009, 22:09
اي خدا چرا استقلال من با شانس غريبس
هيچ وقت يادم نمياد اس اس تو يه بازي شانس داشته باشه...
اينقدر كه دلم واسه اميرخان ميسوزه واسه خودم نميسوزه
بنده خدا چقدر حرص خورد...
اين تيم واقعاً اگه قهرمان نشه واسه تمام هواداراي استقلال قهرمانه
عزیزم یادت نیست که یه دسته ی صدتایی میومدین بین صدهزار پرسپولیسی فحش میدادین و می گفتین شیش تاییا ، شما که بدون کسر شش امتیاز هم قهرمانی رو از دست دادین ، اونم با کلی حرف و حدیث که بیخیال الان بگم اخطار نیدن ، ولی جای انکار نیست که تیمتون هم جامو از دست داد هم اخلاقو
دوست عزیز شاید شما این نگاه رو داشتی به پرسپولیس تا قهرمان بشه ولی 99% طرفدارای استقلال , همون سال , دوست داشتن سپاهان قهرمان بشه .
!!
پارسال یه سال خیلی خاص بود سالی بود که ما توی جام باشگاههای جهان نماینده داشتیم
سالی بود که افشین قطبی با یه شیوه نوین وارد فوتبال و فرهنگ ایران شده بود سالی بود که تیم ملی وجود نداشت و بیشتر فیفا دی ها نبود و اساسا واسه تیم ملی به اون صورت هفته ای تعطیل نشد اگه یه تیمی مثل پرسپولیس 86-87 رو روند برد و یا نبردن می افتاد به همین راحتی ها اونو ول نمی کرد و در ثانی به جز سپاهان رقیب اون چنانی اون سال واسه پرسپولیس نبود بعدشم اون 6 امتیاز جای خودش 3 امتیاز سپاهانم جای خودش پس با این حساب میشه 3- امتیاز به ضرر پرسپولیس و به سود سپاهان حالا شما بیا تراکم بازی های سپاهان رو با پرسپولیس مقایسه کن اصلا در برابر 3 امتیاز به شمار نمیاد پس اگه پرسپولیس قهرمان شد که الحق هم حقش بود توی شرایط نسبتا مساوی قهرمانی رو کسب کرد
من خودم اون لحظه که داشت پرسپولیس گل 96+ رو به سپاهان میزد توی خیابون ولیعصر نزدیک نمایندگی پارس بودم حدود 50 نفری داشتیم بازی رو میدیدیم گل که زده شد من ناخودآگاه خوشحال شدم اصلا واسه من سپاهان یا پرسپولیس یا ذوب هم نیست (یکم قضیه استقلال به خاطر عاشق بودنم بهش فرق می کنه )
مهماینکه وقتی تیمت بهترین خط حمله لیگ رو کسب می کنه + آقای گل + بازیهای زیبا یه سری افراد اعم از خودی و غیر خودی میانو اوضاع رو بهم می ریزن و تازه موفق هم میشن
برای من این هست که اندوه داره و با آبروی امیر قلعه نوعی بازی میشه و قهرمانی از چنگش در میره که البته بار سوم هستش که این اتفاق می افته که امیدوارم بار سومش نیفته
Loverboy
16-04-2009, 23:44
من که هنوزم شانس قهرمانی رو 50-50 میدونم . الان میتونم درک کنم که چه حالی دارید . مشکل استقلال اینه که بعضی بازیکناش از جایی خط میگیرن و وقتی قلعه نوعی باهاشون به مشکل میخوره میبینیم که هفته بعدش داره تو زمین بازی میکنه و از همون بازیکن هم بزرگترین ضربه رو میخوره . پارسال همین شرایط رو پرسپولیسم داشت و فرق قلعه نوعی و قطبی اینجا مشخص میشه . قلعه نوعی نمیتونه ستاره ی تیمشو بذاره بیرون ، اما قطبی این کار رو کرد . نیکبخت و شیث از یه جایی خط میگرفتند که قطبی رو کله پا کنن ولی قطبی محترمانه شیث رو پرت کرد بیرون و نیکبخت هم گذاشت رو نیمکت و ثمره اش هم دید . زارعی که هیچ کس فکرشم نمیکرد تو چند بازی آخر در حد فوق ستاره بود . جباری تو بازی قبلی استقلال مشخص بود که هیچ انگیزه ای برای بازی کردن نداره و امروز هم منیعی از زمانی که وارد زمین شد این کار رو انجام داد . بحث این نیست که قلعه نوعی بهتره یا قطبی ها ؟!؟ فقط تفاوتهای پارسال با امسال رو مقایسه کردم . شاید قلعه نوعی تو خیلی جاها سرتر از هر مربی دیگه ای باشه اما مدیریت بحران نداره . از بعد دربی استقلال از این رو به اون رو شد و اون بازیهای هجومی قبل دربیشو کسی ندیده . تو آسیا هم که متاسفانه تا الان هیچ حرفی برای گفتن نداشته . قلعه نوعی محبوب همه استقلالی هاست شکی درش نیست ولی تو این چند ساله هر موقع تیمش تو بحران میره تواناییه جمع کردن تیمشو نداره که اونم دلایل مختلفی داره . قلعه نوعی تو استقلال دشمن زیاد داره . گردن کلفت توشون فتح الله زاده هست که هر کاری ازش بر میاد . حجازی ، نوازی ، زرینچه و ... که آخرشم دوتای آخری زهر خودشونو ریختن و در شرایطی که استقلال داشت یه جورایی خودشو از بحران جدا میکرد اومدن جو تیمشونو ریختن به هم .
مشکل بعدیش ضعف مدیریت تیمهاست . درسته شاید بگید واعظ عالی کار کرده و ... اما من میگم بزرگترین ضربه رو داره اون میزنه . وقتی تیم تو بحران رفته هیچ انگیزه ای تو تیم ایجاد نمیکنه . هیچ تنبیه و تشویقی من ندیدم . انصاری به جز پولی که داره و خرج نمیکنه حضورش هیچ نفعی واسه استقلال نداشته . اگه برای بردشون یه مبالغ قابل توجهی بهشون بدن و در باختها و نتیجه نگرفتنها ازشون پول کم کنن شک نکنید بازیکن با جون و دل بازی میکنه . کاری که الان تو پرسپولیس انجام نمیشه ولی پارسال فرق میکرد . پرسپولیس رفت تو اهواز 4 تا خورد و با حقارت برگشت اما مدیریت مثال زدنی حاج حبیب و قطبی یه پرسپولیس متفاوت تحویل داد . 25 درصد از هر بازیکن کم کردند و گفتند اگه بازیه بعد ببرید بهتون برگردونده میشه . بدبختیه فوتبال ایران اینه که با انگیزه مالی باید از بازیکن بازی بگیری . در کل با این وضعی که سرخابی پایتخت دارن بهتون قول میدم به هیچ جا نخواهیم رسید . درسته پرستاره ترین تیمها هستیم ولی در مقابل سپاهان و ذوب فقیر ترین تیمها هستیم . حاضرم قسم بخورم اگه یه چیز شبیهه مدیریت و امکانات سپاهان و ذوب تو پرسپولیس و استقلال باشه تو آسیا که اسم این دو تیم بیاد لرزه میفته به وجودشون
حرف زیاد تو دلمه ولی از حوصله خواننده خارجه .
به خودم گفتم امیرخان کیست؟ ناگهان دلم گفت: امیرخان یعنی کسی که قدمهایش ضرباهنگ قلب میلیونها استقلالی است. امیر خان یعنی ژنرال امیر قلعه نوعی. کسی که اکثریت قریب به اتفاق استقلالیها دوستش دارند. چه کسی می تواند جای امیرخان را پر کند یا او را از هواداران آبی دل بگیرد؟ استقلال و هوادارانش بدون او انگار چیزی کم و کسر دارند و انگار با افتخار و موفقیت بیگانه اند! آری. ممکن است دل من هوادار آبی اندوهگین و پر از غم و غصه باشد آنهم نه بخاطر غریبه ها بلکه از خودیها. آنهائیکه همیشه و در همه حال در تعلق به رنگ آبی مدعی بوده اند اما با حاشیه سازی و جنجال بیخود قصد تصویه حساب شخصی با ژنرال ما را داشتند اما متوجه نبودند که با این کار تیشه به ریشه استقلال بزرگ می زنند و با این کار نه تنها دشمنان را شاد می کنند بلکه اندک محبوبیتی را هم که طی سالیان قبل نزد من هوادار اندوخته اند بطور کامل از بین می برند و اینک صد و بلکه هزاران حیف از زحمتی که ژنرال محبوبمان کشید و خون دلی که من هوادار خوردم! آری. ژنرال از استقلال رده سیزدهم سال قبل که به نظر بنده اصلا شباهتی به تیم نداشت تیمی ساخت با مشخصات عجیب و غریب و غیرقابل باوری که دوست و دشمن را به خاطر جذابیت بازیهایش به تعجب وا می داشت! بردهای فراوان با گلهای زده زیاد و گل آوراژ بالا و از همه مهمتر تغییر کاملا مشخص تاکتیکی در تیم و تکنیکی در بازیکنان (مانند آرش برهانی - بیژن کوشکی و ...) تنها نمونه ای از شاهکار ژنرال امیر قلعه نوعی است که به نظر نگارنده این کار از عهده کمتر مربی درجه اولی برمی آید... و اینک این همه زحمت اما نایب قهرمانی ... نمی دانم چه بگویم؟ فقط و فقط می گویم چیزی از ارزشهای استقلال و ژنرال امیر قلعه نوعی کم نخواهد شد و این دو همیشه بزرگ باقی خواهند ماند. زنده باد استقلال - ژنرال امیر قلعه نوعی و میلیونها هوادار آبی دل...
من که هنوزم شانس قهرمانی رو 50-50 میدونم . الان میتونم درک کنم که چه حالی دارید . مشکل استقلال اینه که بعضی بازیکناش از جایی خط میگیرن و وقتی قلعه نوعی باهاشون به مشکل میخوره میبینیم که هفته بعدش داره تو زمین بازی میکنه و از همون بازیکن هم بزرگترین ضربه رو میخوره . پارسال همین شرایط رو پرسپولیسم داشت و فرق قلعه نوعی و قطبی اینجا مشخص میشه . قلعه نوعی نمیتونه ستاره ی تیمشو بذاره بیرون ، اما قطبی این کار رو کرد . نیکبخت و شیث از یه جایی خط میگرفتند که قطبی رو کله پا کنن ولی قطبی محترمانه شیث رو پرت کرد بیرون و نیکبخت هم گذاشت رو نیمکت و ثمره اش هم دید . زارعی که هیچ کس فکرشم نمیکرد تو چند بازی آخر در حد فوق ستاره بود . جباری تو بازی قبلی استقلال مشخص بود که هیچ انگیزه ای برای بازی کردن نداره و امروز هم منیعی از زمانی که وارد زمین شد این کار رو انجام داد . بحث این نیست که قلعه نوعی بهتره یا قطبی ها ؟!؟ فقط تفاوتهای پارسال با امسال رو مقایسه کردم . شاید قلعه نوعی تو خیلی جاها سرتر از هر مربی دیگه ای باشه اما مدیریت بحران نداره . از بعد دربی استقلال از این رو به اون رو شد و اون بازیهای هجومی قبل دربیشو کسی ندیده . تو آسیا هم که متاسفانه تا الان هیچ حرفی برای گفتن نداشته . قلعه نوعی محبوب همه استقلالی هاست شکی درش نیست ولی تو این چند ساله هر موقع تیمش تو بحران میره تواناییه جمع کردن تیمشو نداره که اونم دلایل مختلفی داره . قلعه نوعی تو استقلال دشمن زیاد داره . گردن کلفت توشون فتح الله زاده هست که هر کاری ازش بر میاد . حجازی ، نوازی ، زرینچه و ... که آخرشم دوتای آخری زهر خودشونو ریختن و در شرایطی که استقلال داشت یه جورایی خودشو از بحران جدا میکرد اومدن جو تیمشونو ریختن به هم .
مشکل بعدیش ضعف مدیریت تیمهاست . درسته شاید بگید واعظ عالی کار کرده و ... اما من میگم بزرگترین ضربه رو داره اون میزنه . وقتی تیم تو بحران رفته هیچ انگیزه ای تو تیم ایجاد نمیکنه . هیچ تنبیه و تشویقی من ندیدم . انصاری به جز پولی که داره و خرج نمیکنه حضورش هیچ نفعی واسه استقلال نداشته . اگه برای بردشون یه مبالغ قابل توجهی بهشون بدن و در باختها و نتیجه نگرفتنها ازشون پول کم کنن شک نکنید بازیکن با جون و دل بازی میکنه . کاری که الان تو پرسپولیس انجام نمیشه ولی پارسال فرق میکرد . پرسپولیس رفت تو اهواز 4 تا خورد و با حقارت برگشت اما مدیریت مثال زدنی حاج حبیب و قطبی یه پرسپولیس متفاوت تحویل داد . 25 درصد از هر بازیکن کم کردند و گفتند اگه بازیه بعد ببرید بهتون برگردونده میشه . بدبختیه فوتبال ایران اینه که با انگیزه مالی باید از بازیکن بازی بگیری . در کل با این وضعی که سرخابی پایتخت دارن بهتون قول میدم به هیچ جا نخواهیم رسید . درسته پرستاره ترین تیمها هستیم ولی در مقابل سپاهان و ذوب فقیر ترین تیمها هستیم . حاضرم قسم بخورم اگه یه چیز شبیهه مدیریت و امکانات سپاهان و ذوب تو پرسپولیس و استقلال باشه تو آسیا که اسم این دو تیم بیاد لرزه میفته به وجودشون
حرف زیاد تو دلمه ولی از حوصله خواننده خارجه .
جناب محمد خان عزیز. نوشته ات بسیار برام جالب توجه بود. از تیزهوشی و نکته سنجیت متشکرم. به نظرم نکاتی رو که گفتی تا حد زیادی درسته اما با چند موردش موافق نیستم! در مورد مدیریت بحران و تفاوت قلعه نوعی و قطبی و برخوزد با ستاره ها صحبت کردی و گفتی که ژنرال مدیریت بحران بلد نیست! می خوام نظرتو جلب کنم به کارنامه کاری ژنرال! اگه اشتباه نکنم در دوره سوم لیگ برتر که برای اولین بار ژنرال به استقلال اومد تیم رده نهمی لیگ برتر پارسال رو از رولند کخ و با کلی بازیکن اسم و رسم دار اما از نظر فنی ضعیف تحویل گرفت. اگه خوب یادت باشه همه بازیکنهای حاشیه ای مثل هاشمی نسب-دین محمدی-پاشازاده-مومن زاده و ... کنار گذاشت و یک تیم یکدست رو ساخت که تا پایان فصل و دو فصل بعدی کمترین حاشیه رو داشت! امسال هم تیم رده 13 پارسال با حاشیه های مختلفو تحویل گرفت و اول قهرمان جام حذفیش کرد که به نظرم توی اون شرایط کار بسیار سختی بود! و الانم میبینم که تا روز پایانی شانس قهرمانی داره! آیا به نظرت و با توجه به کارنامه قلعه نوعی توی 3 سال قبل و امسال میشه گفت بدون داشتن مدیریت بحران این موفقیتها بدست اومده؟؟!! در مورد مجتبی جباری هم باید بگم همینکه اونو 1 ماه از ترکیب کنار گذاشت فکر می کنم تنبیه خوبی براش بود و اتفاقا به نظرم یکی از بهترینها و پرتلاشترین بازیکنان اس اس برابر فولاد بود. می خوام بگم این مشکلات ربطی به مدیریت بحران نداره. قطبی هم پارسال با همین مشکلات چه بسا بیشتر گریبانگیر بود ولی به نظر من اگه اون توپ دقیقه 95 سپهر حیدری وارد دروازه نمی شد شاید الان کارنامه اش اینطوری به چشم نمیومد! اینم بگم من به شخصه یکی از علاقه مندان افشین قطبی بودم و واقعا دوست داشتم تیمش موفق بشه اما قبول کن که قطبی هم چه پارسال و چه اوایل امسال در قبال همین حاشیه ها کم آورد. می دونی چرا؟ چون ورزش ما با سیاست قاطیه و اراده ای هست که در سرنوشت مسابقات و بازیها موثره! (از دادن توضیح بیشتر معذورم!!!) جریان میثم منیعی هم دروغ محض بود که متاسفانه خبرگزاری فارس (که معمولا خبرهاش حاشیه ای و دروغن) اون رو ذکر کرده بود! در مورد مدیریت واعظی آشتیانی هم باید اعتراف کنم که امسال به نظرم بهترین سال مدیریتی استقلال بود. چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ مدیریت بحران و حاشیه ها ...( البته دکتر قریب هم مدیریت بسیار قوی در قبال حاشیه ها داشت اما از نظر مالی ضعیف بود!) و امسال تنها سالی بود که کمتر از مشکل مالی بازیکنها حرفی به میون اومد. اما دلیل این افت استقلال رو باید در چند دلیل جستجو کرد که از حوصله ات مطمئنا خارجه! به هر حال شاید خداوند بزرگ شرایطی رو فراهم بیاره که استقلال هم مثل پرسپولیس پارسال قهرمانی رو در آخرین لحظات کسب کنه... ان شاء الله. موفق باشی و همیشه سرحال و شاداب در همه مراحل زندگی.
artesh-sorkh
17-04-2009, 00:47
اگه استقلال در لیگ قهرمان نشه جام حذفی فوق العاده حساس میشه بین تیمهای پرسپولیس - استقلال و سپاهان خیلی دوست دارم فینال پرسپولیس - استقلال باشه:*:84:*:
armandavoodian
17-04-2009, 01:24
واقعا حق پرسپولیس بود ببره اما امان از این بد شانسی...
Ago_Di Bartolomei
17-04-2009, 01:25
دستتون درد نکنه
کسی گل نادر احمدی به صبا رو نداره؟
Amir Argentina
17-04-2009, 01:39
امروز واقعا دلم به حال قلعه نوعی سوخت
تا حالا اینطوری ندیده بودمش
به قول دوستمون اگه استقلال قهرمان نشه جام حذفی خیلی حساستر میشه
Loverboy
17-04-2009, 01:41
holland1988 ([Only registered and activated users can see links]) جان بحث جالبی شده و امیدوارم دوستان دیگه هم با نظراتشون مشکلات فوتبال ما رو بگن . منظور اصلی من از مدیریت بحران البته این نبود . همون دشمنان قلعه نوعی که گفتم مشکل اصلیه قلعه نوعیه . یه تعویض کرد تو زمین الاتحاد این همه موضع گیری کردند بر علیهش . قلعه نوعی یه کار کرد که اون به نظر من اشتباه محض بود . اینکه واسه خودش دشمن تراشی کرد . الان پیشکسوتهای استقلال تا یه اشتباه کوچیک ازش میبینند سری اظهار نظرهای تخریب کننده میکنن . از قلعه نوعی الان نباید خرده گرفت چون تازه اول راهه و نوید یک مربی مدرن در آینده رو میده که شاید اگه قدر خودشو بدونه میتونه خیلی پیشرفت کنه . مشکل اصلیش اینه که به حواشی خیلی میپردازه .
در مورد قطبی که خیلی از استقلالیها هم به خاطر شخصیتش دوستش داشتند باید بگم که تا امثال علی آبادی ها و کفاشیان ها راس کار هستند و قهرمان و نایب قهرمان واسه لیگ ما تعیین میکنن ، قطبی که هیچ تا چند سال دیگه اینایی که اینجا هستنم دُمشونو میذارن رو کولشون میرن . امیدوارم و مطمئنم که روزی میرسه که پرسپولیس و استقلال به نوک قله آسیایی برسن که فوتبال ایران بحران خارج بشه .
این آقای کفاشیان که الان رئیس فدراسیون فوتباله تا به حال لگد به گربه نزده اونوقت دم از سیاست فوتبالی میزنه . پدر تیم ملی رو با کثافت کاریشون در آوردند . با احساسات میلیونها هوادار بازی کردند . ننگ باخت به عربستان تو آزادی همیشه منو عذاب میده . در کل امیدوارم دو تیم ریشه دار ایران عاقبت به خیر بشن .
فکر کنم این بحثها از کل کلهای بیهوده و فانی بهتر باشه و خوشحال میشم دوستان دیگه نظراتشونو بگن
armandavoodian
17-04-2009, 01:46
بنده خدا داور بازی استقلال و سایپا هرچی فش بود تو این بازی شنید ... :34:
در مورد قلعه نوعی به نظر من یه خورده تقصیر کاره که پیشکسوتای استقلال دربارش موضع گیری میکنن چون هیچ وقت باکسی مشورت نمیکنه یا از قدیمی های استقلال حرفی نمیزنه و یه جورایی میخواد مثل پروین باشه ولی نمیتونه چون پروین با قلعه نوعی خیلی فرق داره
همه پرسپولیسیها پروینو دوستش دارن ولی قلعه نوعی محبوبیت پروینو نداره
و میخواد خودش یه تنه تیمو قهرمان کنه که خیلی سخته
استقلال با سایپا خوب بازی نکرد و انتظاراتی که ازش میرفت رو عملی نکرد
با این تفاصیر به نظر من ذوب اهن قهرمان لیگ میشه البته اگه بلایی که تو دوره اول لیگ برتر برا استقلال افتاد براش نیفته
اگه میشه صحنه های پنالتی مشکوک استقلال با حرکات قلعه نوعی رو بزارید
ممنون
صحنه های پرسپولیس رو که کامل گذاشتی ، یه لطفی کم موقعیت شکوری و چندتا موقعیت مشکوک استقلال رو هم بذار..
sohrab09
17-04-2009, 09:40
به نام خدا
هفته سی وسوم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links] استقلال 1-1 سایپـا [Only registered and activated users can see links]
خلاصه بازى
Zshare ([Only registered and activated users can see links])
MegaUpload ([Only registered and activated users can see links])
MegaUpload ([Only registered and activated users can see links])(با حجم پايين تر)
[Only registered and activated users can see links] ذوب آهن 3-0 ملـوان [Only registered and activated users can see links]
خلاصه بازى
درسته که باختیم ولی ما خیلی وقت پیش باید لیگ رو بی خیال می شدیم [Only registered and activated users can see links]
هدف ما قهرمانی تو آسیاست و با شناختی که وینگادا از تیمای آسیایی داره بنظر من اصلا کار سختی نیست [Only registered and activated users can see links]
ایشالا با همت بچه ها جام حذفی رو هم فتح می کنیم تا فصل بعد تو اسیا باشیم..
هرچند که ایشالا با قهرمانی امسالمون تو آسیا مستقیما میریم به سال بعد....
holland1988 ([Only registered and activated users can see links]) جان بحث جالبی شده و امیدوارم دوستان دیگه هم با نظراتشون مشکلات فوتبال ما رو بگن . منظور اصلی من از مدیریت بحران البته این نبود . همون دشمنان قلعه نوعی که گفتم مشکل اصلیه قلعه نوعیه . یه تعویض کرد تو زمین الاتحاد این همه موضع گیری کردند بر علیهش . قلعه نوعی یه کار کرد که اون به نظر من اشتباه محض بود . اینکه واسه خودش دشمن تراشی کرد . الان پیشکسوتهای استقلال تا یه اشتباه کوچیک ازش میبینند سری اظهار نظرهای تخریب کننده میکنن . از قلعه نوعی الان نباید خرده گرفت چون تازه اول راهه و نوید یک مربی مدرن در آینده رو میده که شاید اگه قدر خودشو بدونه میتونه خیلی پیشرفت کنه . مشکل اصلیش اینه که به حواشی خیلی میپردازه .
در مورد قطبی که خیلی از استقلالیها هم به خاطر شخصیتش دوستش داشتند باید بگم که تا امثال علی آبادی ها و کفاشیان ها راس کار هستند و قهرمان و نایب قهرمان واسه لیگ ما تعیین میکنن ، قطبی که هیچ تا چند سال دیگه اینایی که اینجا هستنم دُمشونو میذارن رو کولشون میرن . امیدوارم و مطمئنم که روزی میرسه که پرسپولیس و استقلال به نوک قله آسیایی برسن که فوتبال ایران بحران خارج بشه .
این آقای کفاشیان که الان رئیس فدراسیون فوتباله تا به حال لگد به گربه نزده اونوقت دم از سیاست فوتبالی میزنه . پدر تیم ملی رو با کثافت کاریشون در آوردند . با احساسات میلیونها هوادار بازی کردند . ننگ باخت به عربستان تو آزادی همیشه منو عذاب میده . در کل امیدوارم دو تیم ریشه دار ایران عاقبت به خیر بشن .
فکر کنم این بحثها از کل کلهای بیهوده و فانی بهتر باشه و خوشحال میشم دوستان دیگه نظراتشونو بگن
باهات خیلی هم عقیده ام تا رئوس کار یه سری سرهنگ و سرگرد و سپاهی هست عاقبت کار از این بهتر نمیشه واقعا اون مصاحبه قطبی با bbc بیانگر یه سری از این حرفها بود
افرادی که ظاهرا خودشونو پرسپولیسی می دونن ولی با به خطر افتادن منافعشون به قطبی و زنش قصد حمله و اهنت رو داشتن الان فوتبال روی پاشنه این افراد می چرخه
در هر صورت اگر سال بعد استقلال بتونه چندتا خرید کاری و سنجیده داشته باشه می تونه با تغییر سیستمش به 4 دفاعی از خوردن گلهایی به این صورت تا حد زیادی جلوگیری کنه
یه سری میان ایراد میگیرن که آقا قلعه نوعی سیستم 50 سال پیش رو اجرا میکنه خب وقتی شما ابزار 4 دفاعی رو نداری مگه از مرضی داری بیایی مثل پارسال 4 دفاعی بازی کنی و اون جوری اواقبشو بیبینی
در هر صورت من امیدوارم امیرخان همچنان روی کار باشه و البته نیمکت مربی گری استقلال هم قوی تر و غنی تر بشه چون در حال حاضر کمک مربی هم نقش مهمی رو ایفا می کنه
ILARY BLASI
17-04-2009, 12:31
تحت هر شرایطی از امیر حمایت میکنیم...امیر پسری که خدا او را به دنیا اورد
تا زمانیکه این حقیقی دروازبان اول پرسپولیس باشه متاسفانه نمیتونیم نتیجه بگیریم
artesh-sorkh
17-04-2009, 14:12
درسته که باختیم ولی ما خیلی وقت پیش باید لیگ رو بی خیال می شدیم [Only registered and activated users can see links]
هدف ما قهرمانی تو آسیاست و با شناختی که وینگادا از تیمای آسیایی داره بنظر من اصلا کار سختی نیست [Only registered and activated users can see links]
ایشالا با همت بچه ها جام حذفی رو هم فتح می کنیم تا فصل بعد تو اسیا باشیم..
هرچند که ایشالا با قهرمانی امسالمون تو آسیا مستقیما میریم به سال بعد....
منم با شما موافقم قهرمانی در آسیا اصلا چیز غیر محالی نیست و بازیکنایی که هدایتی فصل بعد برا پرسپولیس میگیره 100 % قهرمان آسیا میشیم البته بازی 10 اردیبهشت خیلی حساس هست و مطمئنم بار دیگر اصفهانیا مقابل پرسپولیس به زانو در میان استقلال هم که لیگ رو از دست رفته میبینه با تمام قوا تو جام حذفی هم ظاهر میشه اما امسال پرسپولیس اولین جام حذفی رو به خونه میبره :perspolis:
متاسفم براي داوري و فوتبال ايران كه قهرماني رو از دست استقلال دزديدند.
[Only registered and activated users can see links]استقلال\Picture
roonyaldo
17-04-2009, 18:56
حیف که باختیم!!:53:
labkhande_ejbari20
17-04-2009, 21:56
گلهای بازی سپاهان ابو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دمش گرم سایپا
و
محمد آقا
18-04-2009, 15:59
:p
18-04-2009, 19:09
[quote=sohrab09;205883][Only registered and activated users can see links]
به نام خدا
هفته سی وسوم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
خلاصه بازى
خلاصه بازى
اقا من که در ترکیه زندگی میکنم و سرعت اینترنتم هم خوبه با یه خلاصه بازی 268 مگابایتی مشکل دارم خیلی حجمش زیاده حالا وای به حال کسایی که تو ایران هستند شما نیگا کن خودت تو کانادا زندگی میکنی
sohrab09
18-04-2009, 21:44
اقا من که در ترکیه زندگی میکنم و سرعت اینترنتم هم خوبه با یه خلاصه بازی 268 مگابایتی مشکل دارم خیلی حجمش زیاده حالا وای به حال کسایی که تو ایران هستند شما نیگا کن خودت تو کانادا زندگی میکنی
شما درست گفتيد، با حجم پايين تر كه فكر كنم 68 مگابايت هست اضافه شد.
بچه ها یه خواهش دارم:27:.از بازی استقلال-سایپا
مخصوصا از آقا امین:30upn9j: عزیز.
در دقیقه53 بازی تو یه صحنه مایلی کهن:7: رو نشون داد.
من این صحنه رو خیلی لازم دارم:41:~x(
چون واقعا برام حیاتیه:39:
خواهههشا:41: لطفا!!!
Amin-TopGoal
19-04-2009, 12:22
بچه ها یه خواهش دارم:27:.از بازی استقلال-سایپا
مخصوصا از آقا امین:30upn9j: عزیز.
در دقیقه53 بازی تو یه صحنه مایلی کهن:7: رو نشون داد.
من این صحنه رو خیلی لازم دارم:41:~x(
چون واقعا برام حیاتیه:39:
خواهههشا:41: لطفا!!!
ویدئوی درخواستی شما
ویدئوی درخواستی شما
ممنونم
کارت درسته
inter papaztza
19-04-2009, 13:58
ویرایش شد: فارسی تایپ کنید
saeed.ss
21-04-2009, 04:04
من با بیشتر حرفات موافقم.با این حرفت که گفتی نمیتونه حاشیه رو جمع کنه مخالفم چون قلعه نوعی معروف به این کار ولی امسال دیگه ترکوندن و با ابروش بازی کردن اونم خیلی راحت و فقط 2 میلیون جریمه شدن و عین خیالشونهم نیست.اینا مشکلات استقلال و پرسپولیس و کلا فوتبال ایران هست که با زیرمیزی وپارتی بازی همه چیز رو ماس مالی میکنن.همین فردا هم قضیه مایلی کهن رو ماس مالی میکنن.واقعا متاسفم واسه استقلال و پرسپولیس که علی ابادی باید واسشون تعیین تکلیف کنه.مدیر عامل تو این 2 تیم یعنی کشک.و فقط مدیر عامل ها باید بتونن حاشیه رو جمع کنن. قلعه نوعی یه مشکلی که داره اینکه انتقادپذیر نیست.کلا تو فوتبال ما قهرمان و این چیزا قبل از شروع فصل مشخص میشه.شما میدونید که امسال تو 2بازی داور به نفع استقلال گرفت و برد.ولی تو بقیه بازی ها انصافا چنتا پنالتی نگرفتن؟همون بازی دور برگشت با پیکان و ذوب اهن و سایپا چنتا پنالتی نگرفتن.تا وقتی فوتبال ما این هست پیشرفت نمیکنیم.اصلا علت حضور تاج چیه تو فدراسیون به غیر از پارتی بازی.)بازی ذوب اهن در لیگ به خاطر بازی دوستانه با کویت لغو شد)
من گفتم واقعا فوتبال ما کثیفه و دسته مافیای ایتالیا رو هم از پشت بسته.امیدوارم کسی حرفام رو بد برداشت نکنه.
منم موافقم بچه ها نظر بدن جای کل کل
Lionel Andrés Messi
21-04-2009, 10:18
سلام خدمت دست اندر کاران بخش فوتبال داخلی
یه سوال از خدمتتون داشتم: چرا ویدیو ها را به صورت فایل وین رر با پسورد میذارید در حالی که پسوردشم توشه؟خب همون فایل ای وی آی را مستقیما آپلود کنید!نمیشه؟!
Loverboy
21-04-2009, 13:09
سلام خدمت دست اندر کاران بخش فوتبال داخلی
یه سوال از خدمتتون داشتم: چرا ویدیو ها را به صورت فایل وین رر با پسورد میذارید در حالی که پسوردشم توشه؟خب همون فایل ای وی آی را مستقیما آپلود کنید!نمیشه؟!
دوست عزيز سوال خوبي پرسيديد . برخي سايتها كه خودشونو رقيب ما ميدونند ميان دقيقاً همين ويدئو هاي مارو كپي ميكنن واسه خودشون و به اسم ويدئو اختصاصي **** ميذارن تو سايتشون و از نام سايت ما هم هيچ اسمي برده نميشه و با اين كار ما دست اونا رو از اينكه بيان فايلها رو بدون ذكر منبع كپي كنن بستيم چون مجبورند كه پسوورد فايلها يعني [Only registered and activated users can see links] رو مجبوره كه وارد كنه .
Ahmad EsEsi
22-04-2009, 17:09
واي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
دهن برجلو سرويس يكي نيست بگه اگه اونو گل نميزدي چي ميشد؟ هان
خدا من كه دارم سكته ميكنم.
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااا ؟؟؟؟؟؟
به نام خدا
دانلود گلهای پرسپولیس در هفته سی وسوم لیگ برتر ایران
هفته سی و سوم - استقلال اهواز و پرسپولیس
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] استقلال اهواز 2 : 1 پرسپولیس [Only registered and activated users can see links]
شبکه جهانی جام جم | فرمت AVI | حجم : 6 مگابایت
دریافت گل زیبای ابراهیم توره با لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1