توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعلامیه علی دایی(طنز)
hamid love oli
10-04-2009, 16:13
هیچی نمیشه گفت !! [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
ArtesheSorkh
10-04-2009, 16:18
جالب بود...:*:84:*::soccersmile:
خیلی لجباز بود خدا رحمتش کنه و از سر گناهاش بگذره
خیلی جالب بود
خدا از سر گناهاش نگذره که یه ملت رو بازی داد
Liverpudlian
10-04-2009, 16:30
دمت گرم کرکره خنده بود:2:
Mohammad_AcMilan
10-04-2009, 16:33
خیلی قشنگ بود ممنون که ما رو از چیزی که دیدی محروم نکردی و برای ما هم گذاشتیش:flowerysmile:
ArtesheSorkh
10-04-2009, 16:34
خیلی لجباز بود خدا رحمتش کنه و از سر گناهاش بگذره
آمین ... :-w
آمین ... :-w
ناراحت نشو خدا سهم خودش رو میبخشه :D
دایی باید سهم مردم و .... حساب کتاب پس بده (حق الناس رو خدا نمیگذره) :D
دوستان کسی میتونه دوبیت اولش رو بنویسه
من نمیتونم خوب ببینمش
گر چه در ماتم تو دیده ما گریان است ******** این سه بازی همه جا ورد زبان است هنوز
امیدوارم درست نوشته باشم
دوستان تو اسم عزاداران نام عادل فردوسی پور هم هست که به نظر من کاملا درست اسمشو نوشتن
فردوسی پور عدالت رو در مورد دایی اجرا نکرد وفقط از اون دفاع میکرد
اما وقتی قلعه نویی تو جام ملتهای آسیا 2007 با ایران در برابر کره باخت به شدیدترین طرز ممکن قلعه نویی را محاکمه کرد
پس به نظر من اسم عادل فردوسی پور باید دوبار نوشته بشو
([Only registered and activated users can see links])
توضيح مسئولان همشهريجوان در مورد مجله شماره 206
مسئولان هفته نامه همشهري جوان با توجه به انتشار عكس روي جلد شماره 206 روي برخي از سايت ها كه شبهه برانگيز بود، متني را منتشر كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در متن ارسالي آمده است: هنوز مدت زيادي ازبركناري علي دايي نمي گذرد كه برخي رسانهها دفاع كردن از او را آغاز كرده اند. مجله همشهري جوان نيز در شماره 206 خود با جلدي كاملا متفاوت به دفاع از علي دايي پرداخته است.
در ادامه متن آمده است: هر چند از تصوير نمادين "اعلاميه قتل دايي "در صفحه اول استفاده شده است؛ اما در همان تيتر با مطرح كردن موضوع قتل، افكار عمومي را متوجه اتفاقي مشكوك كرده است. روي جلد تلاش شده بركناري علي دايي به قتل او تشبيه شود و در داخل پرونده به دنبال مسئول قتل او بگردند.
مسئولان همشهري جوان تاكيد كردند: در اين ميان هرچند در پرونده به خصوصيات اخلاقي دايي پرداخته شده و سرمربي تيم ملي به عنوان يكي از مسوولان ماجرا معرفي شده است؛ اما در پايان مسوول اصلي اتفاق رخ داده براي سرمربي تيم ملي فدراسيون فوتبال معرفي شده است.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
hamid love oli
10-04-2009, 17:28
منم کاملا با حرف کاربر اسپید موافقم تو این اعلامیه که من گذاشتم اگه دقت کرده باشد نوشته شده از طرف خانواده عزادار:کفاشیان و علی آبادی و....
همشون دستشون تو یه کاسه هست
دوستان تو اسم عزاداران نام عادل فردوسی پور هم هست که به نظر من کاملا درست اسمشو نوشتن
فردوسی پور عدالت رو در مورد دایی اجرا نکرد وفقط از اون دفاع میکرد
اما وقتی قلعه نویی تو جام ملتهای آسیا 2007 با ایران در برابر کره باخت به شدیدترین طرز ممکن قلعه نویی را محاکمه کرد
پس به نظر من اسم عادل فردوسی پور باید دوبار نوشته بشو
اسپید عزیز به نکته خیلی خوبی اشاره کردی
در مورد عادل باید بگم اون موقع که قلعه نوعی رو به شدت محکوم کرد برنامه نودش تو خطر نبود و هیچ فشاری روش نبود ولی الان برنامه نودش از طرف کسانی که اسمشون جزو داغداران دایی نوشته شده هدایت میشه و عادل تحت فشار اونها قرار داره و به مصلحتش نیست خیلی مسائل رو عنوان کنه
آقای hadi boodi پستت تکراری هست حذفش کن
در مورد عادل باید بگم اون موقع که قلعه نوعی رو به شدت محکوم کرد برنامه نودش تو خطر نبود و هیچ فشاری روش نبود ولی الان برنامه نودش از طرف کسانی که اسمشون جزو داغداران دایی نوشته شده هدایت میشه و عادل تحت فشار اونها قرار داره و به مصلحتش نیست خیلی مسائل رو عنوان کنه
دایی عادل روهم خریده
همه میدونید عادل ودایی تا سال گذشته چه برخوردی باهم داشتند اما نمیدونم چرا عادل از خودش این همه انعطاف نشون میده
اول از گند دایی تو تیم ملی حمایت کرد
بعد خواست رقیب دایی یعنی مایلی کهن رو تخریب کنه
که همه اینا نشون میده عادل هم دیگه با دایی هست
عادل اگه بازم به این حرکاتت ادامه بدی
من به عنوان یکی از ببندگان پر وپا قرص برنامت دیگه تحریمت میکنم
البته همین که برخورد عادل باعث این موضع گیری من شده این خودش خیلی حرفه
ومطمئن هستم خیلی ها مثل من در مورد عادل جدید فکر میکنند
Death Angel
10-04-2009, 18:02
ایول همشهری جوان خداییش طرح های روش جلدش همیشه قشنگه
حالا تو متنش چی نوشتن؟
همینکه عادل نظرسنجی گذاشت و علی دایی رو مقصره باخته تیم ملی جلوه داد از هرچی انتقاد بدتره به نظر من !!!
Unrepeatable Seven
10-04-2009, 19:16
سلام؛
به شدت هفته نامه ي همشهري جوان به دوستان پيشنهاد ميشه
من سالهاست كه مخاطب اين مجله هستم
تشكر
Core De Roma
10-04-2009, 20:07
خدا دیگه مثلشو روزمین نیاره ...... آمین!!!!
Hassan_Bar3lona
10-04-2009, 20:12
بزودی ایشون رو در نقش کاندیدای ریاست جمهوری خواهیم دید :D
پ.ن : فکر کنم قراردادی مث ترکمنچای امضا کنه اگه رییس جمهور شه :دی
InTeR mIrIfIcA
10-04-2009, 20:32
فكر كنم اين حركت همشهري جوان معني خاصي غير از مسخره كردن دايي داشته باشه و ميخواد به نوعي دفاع كنه از دايي و منظورشو فكر كنم خيلي خوب رسونده به جامعه فوتبالي...
سازمان شكايت كرده
ايران ورزشى- بعد از اينكه عكس على دايى به صورت آگهى ترحيم روى جلد مجله همشهرى جوان چاپ شد، صحبت هاى زيادى درمورد شكايت از اين مجله به گوش مى رسيد. خيلى ها فكر مى كردند كه على دايى از نويسنده مطلب شكايت كند اما ظاهراً شكايت از سوى سازمان تربيت بدنى خواهد بود. خبر مى رسد كه سازمان تربيت بدنى از مجله همشهرى جوان به خاطر طرح روى جلدشان شكايت كرده به همين دليل تعدادى از كاركنان همشهرى جوان به دنبال اين هستند تا با على دايى صحبت كنند تا به آنها كمك كند اما دايى اين روزها تلفن اش را اصلاً جواب نمى دهد. به اين ترتيب بچه هاى همشهرى جوان مجبور شدند به سراغ حسين محمدى دوست صميمى دايى بروند و از او بخواهند كه با دايى صحبت كند تا تربيت بدنى شكايت اش را پس بگيرد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
آنجا كويت است!
1 - برو آقاي دايي! شنيدهايم كويتيها برايت پيغام و پسغام فرستادهاند كه بروي و سرمربي تيممليشان بشوي. ما جاي تو بوديم، وقت تلف نميكرديم. برو و فيالفور زير برگه قراردادشان را امضا كن. «انصاف» را شاهد ميگيريم كه قصد از سر باز كردنت را نداريم. اگر ميگوييم برو، فقط به خاطر خودت است. باور كن!
2 - نميدانيم آقاي دايي، شايد ما آدمهاي خوبي نبوديم. شايد تو راست ميگفتي؛ بايد مجسمهات را ميساختيم، اما برايت sms درست كرديم، بايد تشويقت ميكرديم، ولي فحشت داديم، بايد برايت مراسم تجليل ميگرفتيم، در عوض به حركات موزون دعوتت كرديم... شايد حق با تو باشد. پيشنهادمان اين است كه چند صباحي از هم فاصله بگيريم. تو برو كويت و يك تيم دست نخورده را كه دغدغه جامجهاني را هم ندارد، براي جام ملتهاي آسيا 2011 آماده كن، ما هم در خلال اين فراق جانگداز، يك تجديدنظر اساسي روي رفتارمان ميكنيم. به هر حال يك اصل قديمي توي فرهنگ ما ميگويد «دوري، دوستي ميآورد.» پس خاطرت جمع باشد كه تا چهار صباح نبينيمت، برايت دلتنگ ميشويم و يادت ميكنيم!
3 - اين پيشنهاد را قبول كن آقاي دايي! برخلاف بازيكنان كه اگر به پيشنهاد عضويت يك تيمملي خارجي جواب مثبت بدهند «خائن» به حساب ميآيند، سرمربياني كه روي نيمكت تيمهاي ملي ديگر مينشينند «خادم» ملتشان و فوتبالشان هستند. پس برو و آنجا هم پرچم ايران را بلند كن. ما اينجا روزنامههايي داشتيم كه تو از آنها خوشت نميآمد، به قول خودت توي كارت ميگذاشتند، ما اينجا يك جادوگر داشتيم كه تا خواست به تيمش برگردد، صدهزار روزهدار آزادي را قرق كردند و وقتي تو با اين همه محبوبيت، دور اسمش را قلم قرمز گرفتي، عرصه را بر خودت تنگ كردي، ما اينجا مجريها و گزارشگرهايي داشتيم كه به گفته خودت دوست نداشتند تيمملي به جامجهاني برود، اما ايمان داشته باش همه مفسرين و تحليلگرهاي كويتي دلشان ميخواهد تيمشان موفق شود. برو آقاي دايي! آنجا دردسرهاي فوتبال ايران را نداري. حال و هواي خودت هم عوض ميشود. اگر از ما ميشنوي، به پيشنهادشان پاسخ مثبت بده.
4 - بعد از اين شكست سنگين، كويت شروع خوبي است. به اسم كوچكش نگاه نكن، خيلي از مربيان بزرگ دنيا ترجيح ميدهند در كشورهاي حاشيه خليجفارس كار كنند. آرامش دارد، پول دارد، اسم و رسم دارد، اما حاشيه ندارد، حساسيت كاذب ندارد و فشار روانياش هم حداقل ممكن است. خيالت تخت باشد كويت اصلا تماشاگر ندارد كه دقيقه 60 بگويد «سلطان علي دايي» و دقيقه 80 آواز «دايي بايد...» سر بدهد! برو آقاي دايي؛ آنجا حتي ايران هم نيست كه تو مجبور شوي در جواب منتقدانت بگويي «اينجا ايرانه»! حالا كه در دوران فوتبالت آنقدر اعتبار جمع كردهاي كه بلافاصله بعد از يك ناكامي بزرگ، پيشنهاد دريافت ميكني، قدر فرصتت را بدان و از شكست، پلي براي پيروزي بساز؛ آنچنان كه تبحرش را داري، به افلاك رسيدن از روي خاك!
5 - با هم به بنبست رسيدهايم دوست عزيز! همديگر را نميفهميم، نه ما «مردم» دلخواه تو هستيم و نه تو توانستي «ستاره» مورد پسند ما باشي. شايد كمي دوري، حالمان را سرجايش بياورد و اين پيشنهاد، بهترين موقعيت است. برو، حالش را ببر، به قول معروف «آنجا كويت است»!
Amir Argentina
14-04-2009, 19:53
دایی خودش رو خراب کرد
میتونست یه اسطوره دوست داشتنی بین ایرانیها بشه
حیف که با اخلاقش همه چیز رو خراب کرد
دایی هیچ وقت اسطوره نیست
خیلی بده 4 نفر گردن کلفت این حرف رو بزنن ونظر خودشونو تحمیل کنن
اسطوره های فوتبال ایران
علی کریمی
پروین
عابدزاده
عزیزی
و... هستند چون هم بهترین بودند هم از جنس مردم بودن
Death Angel
14-04-2009, 21:14
بابا حالا خداییش دیگه اینقدر دایی رو پایین نیارید دیگه
ایران عمرا نمیتونه یه مهاجم مثل علی دایی به خودش ببینه مطمئن باشید
خیر سرش بیشترین تعداد گل زده رو داره ها
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1