PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |=| دانلود گلهای لیورپول - چلسی | مرحله رفت یک چهارم نهائی لیگ قهرمانان |=|

Fabio13
08-04-2009, 21:31
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA Champions League

Quarter Finals | 1st Leg

ورزشگاه آنفیلد

[Only registered and activated users can see links] لیورپول 1-3 چلسی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه ART Sport | گزارش عربی | فرمت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]

تورس 1-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

ایوانویچ 1-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

ایوانویچ 1-2 [Only registered and activated users can see links]

دروگبا 1-3 [Only registered and activated users can see links]

موقعیت عالی دروگبا و دفع توپ از روی خط توسط کاراگر

کارت زرد جان تری (دقیقه 59)

س[Only registered and activated users can see links] 3500 کیلوبایت | شبکه ART Sport | گزارش عربی | فرمت MPG[Only registered and activated users can see links]

تورس 1-0 [Only registered and activated users can see links] (24 مگابایت)

ایوانویچ 1-1 [Only registered and activated users can see links] (20 مگابایت)

ایوانویچ 1-2 [Only registered and activated users can see links] (19 مگابایت)

دروگبا 1-3 [Only registered and activated users can see links] (30 مگابایت)

س
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه TSR 2 | فرمت AVI - X264 [Only registered and activated users can see links]

خلاصه بـازی ( 15 دقیقه | 123 مگابایت )

قسمت اول (68 مگابایت)

قسمت دوم (55 مگابایت)

باید هر دو قسمت را دانلود کنید و سپس با Winrar از حالت فشرده خارج کنید

Arsenal-4ever
08-04-2009, 22:29

بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA Champions League

Quarter Finals | 1st Leg

ورزشگاه آنفیلد

[Only registered and activated users can see links] لیورپول 1-3 چلسی [Only registered and activated users can see links]

1400 کیلوبایت | شبکه NET Hellas | گزارش یونانی | فرمت AVI - XviD

تـورس 1-0 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

ایـوانـوویچ 1-1 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

ایـوانـوویچ 1-2 [Only registered and activated users can see links]

دروگبـا 1-3 [Only registered and activated users can see links]

لوریا
08-04-2009, 23:54
دوستان عزیز لطفا یکی به من بگه این ویدئو های فوتبال را از کجا باید گرفت----شما از کجا می گیرید----منتظر جواب هستم

پاسخ :
1. سعی کن با سایز کوچیک پست بدی !
2. برای بار هزارم : گروه تاپگل، بازیها رو خودشون کامل ضبط میکنن و بعد گلها رو میزارن. منبع ما خودمون هستیم !

ABOFABREGAS
09-04-2009, 00:20
فقط میتونم بگم دمتون گرم ...
موفق باشید
یا علی ...:53:

saeed_cris
09-04-2009, 00:36
بابت گلها ممنون
بازيهاي امشب خوب پر گل بود

هميشه آخرين ستاره باش صبح پاشو خورشيد رو ببين.

Fabio13
09-04-2009, 01:22
خلاصه کامل بازی به مدت 15 دقیقه و گلها با کیفیت اصلی، روز پنجشنبه اضافه خواهد شد.

Ali Chelsea
09-04-2009, 02:04
واقعا چلسی عالی بازی کرد
اون صحنه ای که تری با رینا دقیقه 59 برخورد کرد و کارت گرفت رو لطفا بزارید:*:84:*:

Lampard_Chelsea Fc
09-04-2009, 02:06
واقعا خسته نباشی میگم بابت گذاشتن گلها تو سایتها اول هستید بابا انقد زود گلها میذارید و شبکه های مختلف دستتون درد نکنه:72:

چه میکنی این شیرهای ایول بابا 3 تا تو انفیلد >:D<خوب صعودمون به مرحله بعد که 100% و امیدوارم تا فینال راه بیوفتیم

ThierryHenry
09-04-2009, 08:33
هيچ كس انتظلر چنين باختي رو از ليورپول كه در اوج بود و داشت خوب نتيجه مي گرفت رو نداشت. ولي ليورپول ليورپوله هنوز مرحله برگشت مونده. ولي شانس چلسي زياده با توجه به اينكه تو آنفيلد 3 تا به ليورپول زده.

Ali Chelsea
09-04-2009, 14:16
هيچ كس انتظلر چنين باختي رو از ليورپول كه در اوج بود و داشت خوب نتيجه مي گرفت رو نداشت. ولي ليورپول ليورپوله هنوز مرحله برگشت مونده. ولي شانس چلسي زياده با توجه به اينكه تو آنفيلد 3 تا به ليورپول زده.
امکان نداره لیورپول بتونه به چلسی 3 تا گل بزنه تو استمفوردبریج:117:

لطفا اون کیفیت 3500 گلها و خلاصه بازی رو هم بزارید>:D<

Armin
09-04-2009, 14:38
خلاصه کامل بازی به مدت 15 دقیقه و گلها با کیفیت اصلی، روز پنجشنبه اضافه خواهد شد.

بسیار بسیار مخلص استاد داش فابیوی خودمونم هستیم. حال شما چطوره؟ خسته نباشی از این همه فعالیت فرهنگی ورزشی خفن. می خواستم اگه برات امکان داره یه خلاصه مشتی و با کیفیت از بازی بارسا-بایرن برام بذاری. البته اگه امکانشو داری. ممنون.:72::winksmiley02:

Sir.Armando
09-04-2009, 15:24
به به . دم همه ی مسئولین تاپ گل گرم . خدا وکیلی فقط چلسی . 127fs3556139127fs3556139
به همه ی بروبچ این پیروزی بسیار بسیار شیرین رو که موجب صعودمون به دور نیمه نهایی خواهد شد تبریک میگم .
در ضمن بارسا رو هم می بریم . :13: قدرت اول اروپا همین لیورپول بود که کارشو ساختیم دیگه بارسا و باقیه فورمالیتن . :30upn9j:

Liverpudlian
09-04-2009, 16:07
ما به خودمون باختيم آينشالا بازی برگشت

Majz
09-04-2009, 16:37
Champions League Extended Highlights - 08/04/09

Liverpool v Chelsea

[Only registered and activated users can see links] _en-UK.part1.rar
[Only registered and activated users can see links] _en-UK.part2.rar
[Only registered and activated users can see links] _en-UK.part3.rar

mohsendoust
09-04-2009, 17:25
سلام
لینکای پست اول انگار یادتون رفته
3500 کیلوبایت art

Ali Chelsea
09-04-2009, 19:20
سلام
3500 کیلوبایت art
درسته
ما منتظریم:72:

Majid_4553
09-04-2009, 20:34

فابیو جان این رو هم زحمتش میکشی از ارت بزاری؟

TheProfessor
09-04-2009, 21:15
اگه خلاصه بازی رو هم بزارید، ممنون میشم! :72:

Fabio13
09-04-2009, 22:58
لطفا اون کیفیت 3500 گلها و خلاصه بازی رو هم بزارید>:D<

سلام
3500 کیلوبایت art

درسته
ما منتظریم:72:

با عرض پوزش از تاخیر، امروز کلا خونه نبودم و تازه آپلودشون تموم شد. به پست اول اضافه شد.

فابیو جان این رو هم زحمتش میکشی از ارت بزاری؟

اضافه شد دوست عزیز.

اگه خلاصه بازی رو هم بزارید، ممنون میشم! :72:

به پست اول اضافه شد دوست من.

بسیار بسیار مخلص استاد داش فابیوی خودمونم هستیم. حال شما چطوره؟ خسته نباشی از این همه فعالیت فرهنگی ورزشی خفن. می خواستم اگه برات امکان داره یه خلاصه مشتی و با کیفیت از بازی بارسا-بایرن برام بذاری. البته اگه امکانشو داری. ممنون.:72::winksmiley02:

سلام بر دکتر عزیز، مرد شماره یک طرفداران هلند. قربان تو. مرسی عزیزم.

راستش زحمت اون بازی با محمد (Loverboy) بوده و من نتونستم رکورد کنم خلاصه رو. شرمنده دیگه. خلاصه ای هم که محمد گذاشته کامله حدود 10 دقیقه هستش.

قربان تو رفیق عزیز :72:

Ali Chelsea
10-04-2009, 09:49
اگه میشه کارت زرد گرفتن تری رو اختصاصی بزارین
دقیقه 59

Fabio13
10-04-2009, 12:12
اگه میشه کارت زرد گرفتن تری رو اختصاصی بزارین
دقیقه 59
به پست اول اضافه شد دوست عزیز.

Ali Chelsea
10-04-2009, 12:47
به پست اول اضافه شد دوست عزیز.
خیلی ممنون!:heartsmile:
حقی که کارت درسته:30upn9j:

Terry
10-04-2009, 13:09
ما به خودمون باختيم آينشالا بازی برگشت

شما به چلسی باختین نه به خودتون

Sir.Armando
10-04-2009, 13:55
شما به چلسی باختین نه به خودتون

خودت رو خسته نکن اینا اگه 8-0 هم می باختن بازم دبه در میوردن . :13:

vahid_tanha
10-04-2009, 22:46
طرفدارای چلسی زیاد خوشحال نباشن
اولا که مطمئنم شما هنوز به صعود صددر صد مطمئن نیستید.
وقتی لیورپول 4 تا به منچستر تو اولدترافورد زده
وقتی بازی 3-0 باخته رو با میلان 3-3 کرده اونم تو 8 دقیقه پس می تونه به چلسی هم سه گل بزنه
دوما اگه صعود هم کنید مطمئن باشید چلسی قهرمان نمیشه
چلسی رو پول تیم کرده
یکی به من بگه قبل از ابراموییچ چلسی چه تیمی بود و تو انگلیس چندم می شد و اصلا تو لیگ قهرمانان بود یا نبود و هر سال چند تا جام می گرفت؟

Lampard_Chelsea Fc
10-04-2009, 23:28
طرفدارای چلسی زیاد خوشحال نباشن
اولا که مطمئنم شما هنوز به صعود صددر صد مطمئن نیستید.
وقتی لیورپول 4 تا به منچستر تو اولدترافورد زده
وقتی بازی 3-0 باخته رو با میلان 3-3 کرده اونم تو 8 دقیقه پس می تونه به چلسی هم سه گل بزنه
دوما اگه صعود هم کنید مطمئن باشید چلسی قهرمان نمیشه
چلسی رو پول تیم کرده
یکی به من بگه قبل از ابراموییچ چلسی چه تیمی بود و تو انگلیس چندم می شد و اصلا تو لیگ قهرمانان بود یا نبود و هر سال چند تا جام می گرفت؟

با پول تیم شد چقدر مسخره:163: نکنه تیمهای دیگه با کشک تیم شدن:30upn9j: عزیزم چلسی زیاد پول خرج کرد و جز بهترنیها شده همه باشگاها اینجوریه میکنن ولی بعضیها خسیسن:D واقعا حرف شما خنده داره نکنه میخوای بگی تیم اون تیم که با پول تیم نشده:117:اهان پس بازیکنان تیمهای دیگه مفت بازی میکنن:33:بیخال بابا از حرفت معلومه داغ شدی هیچی براتون نمونده اینارو میگید:5:

در ضمن لیورپول نمیتونه 1 بر 0 بازی ببره تو استمفورد چه برسه به 3 بر0 صعودمون قطعی هست و بیشتر گل هم میزنیم حالا میبینی هیچی نمونه 3 روز صبر کن به یادت میارم

vahid_tanha
11-04-2009, 11:34
با پول تیم شد چقدر مسخره:163: نکنه تیمهای دیگه با کشک تیم شدن:30upn9j: عزیزم چلسی زیاد پول خرج کرد و جز بهترنیها شده همه باشگاها اینجوریه میکنن ولی بعضیها خسیسن:D واقعا حرف شما خنده داره نکنه میخوای بگی تیم اون تیم که با پول تیم نشده:117:اهان پس بازیکنان تیمهای دیگه مفت بازی میکنن:33:بیخال بابا از حرفت معلومه داغ شدی هیچی براتون نمونده اینارو میگید:5:

در ضمن لیورپول نمیتونه 1 بر 0 بازی ببره تو استمفورد چه برسه به 3 بر0 صعودمون قطعی هست و بیشتر گل هم میزنیم حالا میبینی هیچی نمونه 3 روز صبر کن به یادت میارم

خواهیم دید که سه شنبه بازی رو می بازید حالا با هر نتیجه ای
شما جواب سوال من رو ندادید.
به من بگید قبل از اومدن ابراموویچ چلسی چه تیمی بوده و چه افتخاراتی داشته
چن سال دیگه که منچستر سیتی و استون ویلا هم از قطبهای فوتبال در انگلیس شدند به حرفهای من می رسید.
این رو هم بگم بیشتر از 80 در صد طرفدارای چلسی تو ایران طرفدارای استقلال هستند که به خاطر رنگ آبی طرفدار چلسی شدند.که این خیلی خنده دار و مسخرست

FrankinG
11-04-2009, 13:23
این رو هم بگم بیشتر از 80 در صد طرفدارای چلسی تو ایران طرفدارای استقلال هستند که به خاطر رنگ آبی طرفدار چلسی شدند.که این خیلی خنده دار و مسخرست

عجب استدلالي !‌ :دي
پس طرفداران منچستر و ليورپول هم پرسپوليسي هستن ديگه حتماً ؟ :دي

Lampard_Chelsea Fc
11-04-2009, 14:12

:Dوای تا حالا حرف به این مسخره ی نشنیده بودم اخه بابا وقتی میخوای چیز بنویسی یکم فکر کن:30upn9j::5:

پس حتما طرفدارهای پیروزی طرفدار منچستر و لیورپول هستند هر 2 تا با هم:163:

در ضمن حالا چه تیم الان قوی شده چه قبلا مهم اینه که جام ببری و دیگه افت زیاد از حد نکنی و منچستر ستی هم قوی بشه خوب چیه مگه یان باید تیم اون تیم باشه که قبلا جام برده ها شما فقط روی تعصب حرف میزنید و که چلسی 3 گل به لیورپول زد داغ شدید

Ali Chelsea
11-04-2009, 14:59
خواهیم دید که سه شنبه بازی رو می بازید حالا با هر نتیجه ای
شما جواب سوال من رو ندادید.
به من بگید قبل از اومدن ابراموویچ چلسی چه تیمی بوده و چه افتخاراتی داشته
چن سال دیگه که منچستر سیتی و استون ویلا هم از قطبهای فوتبال در انگلیس شدند به حرفهای من می رسید.
:*:84:*::*:84:*::*:84:*::winksmiley02:
خیلی حرف خنده داری بود!!!!!!:2:
استدلال از این باحال تر ندیده بودم!:flowerysmile::6qwup3:

vahid_tanha
11-04-2009, 18:43
من برای این استدلالم مدرک دارم.
من خودم طرفدار استقلالم.
دوستای زیادی دارم که طرفدار استقلال هستن و هم طرفدار چلسی یعنی چلسی رو بهخاطر رنگ ابی دوست دارن

قبلا یه بار تو سایت هوادارای چلسی تو ایران رفتم و همین موضوع رو اونجا هم دیدم که خیلی از طرفدارانشون طرفدار استقلال هستند و بیشتر به خاطر رنگ طرفدار این تیم شدن

ضمنا من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم.

عجب استدلالي !‌ :دي
پس طرفداران منچستر و ليورپول هم پرسپوليسي هستن ديگه حتماً ؟ :دي

:Dوای تا حالا حرف به این مسخره ی نشنیده بودم اخه بابا وقتی میخوای چیز بنویسی یکم فکر کن:30upn9j::5:

پس حتما طرفدارهای پیروزی طرفدار منچستر و لیورپول هستند هر 2 تا با هم:163:

در ضمن حالا چه تیم الان قوی شده چه قبلا مهم اینه که جام ببری و دیگه افت زیاد از حد نکنی و منچستر ستی هم قوی بشه خوب چیه مگه یان باید تیم اون تیم باشه که قبلا جام برده ها شما فقط روی تعصب حرف میزنید و که چلسی 3 گل به لیورپول زد داغ شدید

:*:84:*::*:84:*::*:84:*::winksmiley02:
خیلی حرف خنده داری بود!!!!!!:2:
استدلال از این باحال تر ندیده بودم!:flowerysmile::6qwup3:

Fabio13
11-04-2009, 19:01
این تاپیک برای بحث نیست، از تاپیک تبادل نظر همین بازی استفاده کنید. متشکرم

Majid_4553
13-04-2009, 00:36
به پست اول اضافه شد دوست من.

دستت درست :72:

poores
17-04-2009, 19:44
با سلام
لطفا گل الکس رو با فرمت 3gp برای دانلود قرار دهید.
اگه لطف کنید به ایمیلم بفرستید ممنون میشم.

([Only registered and activated users can see links])