توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |=| دانلود گلهای منچستر یونایتد - پورتو | مرحله رفت یک چهارم نهائی لیگ قهرمانان |=|
Loverboy
07-04-2009, 22:14
[Only registered and activated users can see links]
بسم الله الرحمن الرحیم
UEFA Champions League
Quarter-Finals | 1st Leg
[Only registered and activated users can see links] منچستر یونایتد 2-2 پورتــــــــــو [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1300 کیلوبایت | شبکه NovaSport | گزارش انگلیسی | فرمت AVI - Xvid [Only registered and activated users can see links]
رودریگز 0-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
رونی 1-1
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
کارلوس آلبرتو توز 2-1 [Only registered and activated users can see links]
ماریانو 2-2 [Only registered and activated users can see links]
خلاصه کامل بازی
9:28 دقیقه | حجم 71 مگابایت
Amin-TopGoal
07-04-2009, 22:15
بسم الله الرحمن الرحیم
UEFA Champions League
Quarter Finals | 1st Leg
[Only registered and activated users can see links] منچستریونایتد 2-2 پورتـــــــــو [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه ART Sport | گزارش عربی | فرمت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]
رونـی 1-1
تـــوز 2-1 [Only registered and activated users can see links]
گونزالز 2-2
Loverboy
08-04-2009, 00:32
گلهای بازی اضافه شد .
.:AoShiMa SaN:.
08-04-2009, 00:45
آقا دستت درد نکنه ، سر اون قضیه که غمگین نیستی؟ هان؟ شرمنده واقعا ، راستی دور برگشت کیه؟:d0s69thbefhifftitrz
saeed_cris
08-04-2009, 00:46
بابت گلها ممنون
خوب ديگه فوتبال همينه يه بار دقيقه 90 گل ميزني و يه بار هم ممكنه گل بخوري كه شياطين دقيقه 90 گل خورد
Liverpudlian
08-04-2009, 01:10
عجب شانسيه اين پورتو
FERGIE KABIR
08-04-2009, 01:16
خیلی بی انصافید!!!! گل دوم منچستر 3 ستاره داشت واقعا!!!!!!
لمپارد شوت می زنه ، به 6 نفر می خوره و می ره تو گل ، به اونم 3 تا می دید!!!!
Loverboy
08-04-2009, 01:18
دوست عزیز خواهشاً گیر ندید به این مسائل . این ستاره ها ی لعنتی که اعصاب واسه ما نذاشته همش سلیقه ایه .
اگر یک نگاهی به همکاران تاپگل بکنی نه طرفدار چلسی هستند و نه پسرخاله لمپارد!
حالا اینکه به گل لمپارد یا هرکسی 3 میدن حتما حقش بوده
به جای ستاره و .... هم گلهایی رو که میخواین رو دانلود کنید و تموم
از این به بعد اگر کسی به ستاره گیر بده کاری میکنم که هیچ گلی رو نتونه دانلود کنه
همیشه این مشکلات سر ستاره دادن بوده هست و خواهد بود
بهتر نیست کلا مساله ستاره دادن رو حذف کنید تا کسی نیاد الکی گیر بده و اعصاب شما هارو هم خراب نکنه
Ali Chelsea
08-04-2009, 05:11
همیشه این مشکلات سر ستاره دادن بوده هست و خواهد بود
بهتر نیست کلا مساله ستاره دادن رو حذف کنید تا کسی نیاد الکی گیر بده و اعصاب شما هارو هم خراب نکنه
نه
اینطوری میفهمیم کدوم گلا قشنگن که دانلودشون کنیم:301:
Baggio-Inter
08-04-2009, 06:50
سلام ممنون واسه گلها
پرتو کولاک کرد:wavesmile:
FERGIE KABIR
08-04-2009, 09:24
عدالت رو همیشه رعایت کنید تا اینجور مشکلات پیش نیاد!!!!
Amin-TopGoal
08-04-2009, 09:27
گلهای بازی از شبکه ART هم به پست دوم اضافه شد
RED DEVILS
08-04-2009, 09:59
گل دوممون خیلی قشنگ بود.ولی حیف...
با سلام و تشکر از زحمات شما
لطفاً فایلها را با فرمت (RAR) نیز قرار دهید چون بنا به دلایلی فایلهای با فرمت AVI را نمی توانم دانلود کنم.
ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم
UEFA Champions League
Quarter-Finals | 1st Leg
[Only registered and activated users can see links] منچستر یونایتد 2-2 پورتــــــــــو [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1300 کیلوبایت | شبکه NovaSport | گزارش انگلیسی | فرمت AVI - Xvid [Only registered and activated users can see links]
رونی 1-1
کارلوس آلبرتو توز 2-1
ماریانو 2-2
خلاصه کامل بازی
9:28 دقیقه | حجم 71 مگابایت
Loverboy
08-04-2009, 11:22
شما که دم از عدالت میزنی ، معنیه عدالتو بلدی ؟ عدالت چیه ؟ تو کدوم بازی تیم شما کم کاری شده ؟ فقط متاسفم که دیشب تا ساعت 3:30 بیدار موندم که خلاصه بازی رو برای شما آماده کنم و بعد شما میای در کمال بی انصافی تهمت بی عدالت بودن به ما میزنی . منت رو سر کسی نمیذارم چون کاریه که خودم قبول کردم ولی خیلی وقتها به خودم میگم خیلی ... هستی که از وقت و کارو زندگی خودت میزنی که گلهای بازیها و خلاصه هاشو بذاری و بعد در کمال قدر نشناسی بیان به جای دلگرمی دادن ، از چند تا ستاره ی واقعاً بی ارزش ایراد بگیرن .
باز هم میگم فقط میشه متاسف بود ...
ambordastghofli
08-04-2009, 11:26
ايول پورتو.
خوشم مياد شانس يونايتد رو حذف کنند چه حالی ميده:smoke:
بازی بعدی بايرن شديداً سوراخه:*:84:*:
شما که دم از عدالت میزنی ، معنیه عدالتو بلدی ؟ عدالت چیه ؟ تو کدوم بازی تیم شما کم کاری شده ؟ فقط متاسفم که دیشب تا ساعت 3:30 بیدار موندم که خلاصه بازی رو برای شما آماده کنم و بعد شما میای در کمال بی انصافی تهمت بی عدالت بودن به ما میزنی . منت رو سر کسی نمیذارم چون کاریه که خودم قبول کردم ولی خیلی وقتها به خودم میگم خیلی ... هستی که از وقت و کارو زندگی خودت میزنی که گلهای بازیها و خلاصه هاشو بذاری و بعد در کمال قدر نشناسی بیان به جای دلگرمی دادن ، از چند تا ستاره ی واقعاً بی ارزش ایراد بگیرن .
باز هم میگم فقط میشه متاسف بود ...
ناراحت نشو این حرفا برای یه سری افراد معلوم الحال هستش تو فقط پستاشون رو پاک کن. همیشه کارت درست بوده الکی که بهترین همکار نشدی :flowerysmile: حالتتم از غمگین عوض کن :6qwup3:
عجب پاچه خواری گنده ای شد.:D
چه بازی میکرد این پورتو منچستریها هم معلوم بود خسته اند رونالدو هم که هیچ کاری نتونست بکنه به هر حال این نتیجه باعث شد بازی برگشت جذاب و دیدنی باشه
Amin-TopGoal
08-04-2009, 12:04
دوست عزیز، حداقل اگه واسه زحماتی که کشیده میشه تشکر نمی کنید، سکوت کنید!
Madridista
08-04-2009, 12:24
دمه پورتو گرم عجب فوتبالی بازی کردند حال کردم خدائی
در ضمن محمد جان شما این به این مسائل ستاره و اینا اصن توجه نکن
خدایی بی انصافیه به این ستاره ها گیر میدید و فعالیت چند ساعته این دوستان رو با حرفاتون لوس میکنید . این ستاره ها سلیقه خوده شخص هست شاید شاید از نظر شما این گل درپیت بوده اما از نظر یکی دیگه سوپر گل
موفق باشید
ITALIANO
08-04-2009, 12:24
دوست عزیز میدونی فرق شما با Loverboy گل چیه ؟ هر دو تون دو تا چشم دارید ، دو تا پا و دو تا دست و ... دارید ، ولی تو یه چیز با هم تفاوت دارید ، شما میری درس هاتو میخونی ، کارهای روزمره خودتو انجام میدی و آخر میای سایت و در کمال راحتی ویدئو هارو دانلود می کنی و Loverboy برای هر بازی 4 ساعت وقت میذاره برای کات ، کانورت و آپ کردن ویدئو !!! واقعا اگر جای ممد بودی اشکت در میومد ...!!
تازه جالب اینجاست که منچستر و پورتو از تیم های مورد علاقه Loverboy نیستند که بخواد ستاره بده یا نه !
ViVa LiverP♥♥L
08-04-2009, 12:41
یه خسته نباشید گنده به تمامه زحمت کشان گل فوتیران:13:
چه بازی کرد پورتو واقعا از دیدن بازی لذت بردم. فکر نکنم من یونایتد دیگه بتونه از این دوره بیاد بالا مگر اینکه...:6qwup3:
چه پیشرفتی میکنه این تاپ گل. اخیرا اکثر گلها رو از چند شبکه میزارین. واقعا ایول. :72:
این گزارشگرهای عربی چقدر باحال گزارش میکنن. آدم خنده اش میگیره به جای اینکه هیجان زده بشه. :*:84:*:
Loverboy بخاطر هر چیزی ناراحت نشو. توی هر جامعه ای همه جور آدم وجود داره. هر گلی که تو میزاری چندین و چند نفر دانلود میکنن، یا تشکر میکنن یا بخاطر اینکه اسپم ندن یه ایول تو دلشون بهت میگن. یه نفر هم این وسط پیدا میشه که چشماشو میبنده و... اگه قرار بشه بخاطر یه نفر اینطوری قاطی کنه دو روزه به روغن سوزی میفتی. :6qwup3:
labkhande_ejbari20
08-04-2009, 13:29
دستت درد نکنه.
حال کردم
Aghil_Acm_22
08-04-2009, 14:03
واقعا بازي زيبايي بود چه كرد پورتو :-o
Ali Chelsea
08-04-2009, 15:04
آقا دستت درد نکنه ، سر اون قضیه که غمگین نیستی؟ هان؟ شرمنده واقعا ، راستی دور برگشت کیه؟:d0s69thbefhifftitrz
دور برگشت هفته دیگه هست فقط اونایی که سشنبه بازی داشتن چهرشنبه بازی دارن و اون یکی ها هم برعکس
تو تاپگل بین تمام کسانی که گل هارو میزارن هیچ کدوم طرفدار چلسی نیستند
شما میتونید عدالت رو تشخیص بدید؟:-w
Loverboy
08-04-2009, 15:57
خیلی عذر میخوام اما اینجا مدیران محترم هیچ کار نمیکنن
اول اینکه گلها رو خودشون اپلود نمیکنن اون اولی ها که کیفیتشون توپه رو از سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) برمیدارن بقیشونم از soccerpulse البته خوبه منبع رو هم مینوشتید..........
واسه اینکه یکی از اعضای اصلی اون سایت هستم وظیفم بود بگم
دوست عزیز مطمئنی شما ؟ بهتره اول دانلود کنی و چشمان مبارک رو به [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) که زیر لوگو شبکه هست مزین بفرمایید بعد از این اظهار نظرهای مغرضانه انجام بدید . در ضمن من گلهامو میذارم تو soccerpulse و اونجا هم آواتارم کریمیه . بهتره خودتون برید ببینید
Ali Chelsea
08-04-2009, 16:01
اول اینکه گلها رو خودشون اپلود نمیکنن اون اولی ها که کیفیتشون توپه رو از سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) برمیدارن بقیشونم از soccerpulse البته خوبه منبع رو هم مینوشتید..........
بهتره اول یه مدت تو این سایت باشی بعد بیای اظهار نظر کنی
اینجا بچه ها زحمت می کشن و خودشون گلهارو ضبط می کنن و اپلود می کنن!:7:
خیلی بده آدم بی خودی تهمت بزنه و بی اطلاع از موضوع قضاوت کنه
Arsenal-4ever
08-04-2009, 16:11
واقعا خوشحالیم که جنسمون جور شد و شما هم تشریف آوردین اینجا .... بــــــــــــــله !
1. فرمودید کیفیت توپ !
از همون mufc بپرس که X264 رو کی بهش یاد داد ؟! اگه انصاف داشته باشه حتما بهت میگه که Arsenal-4ever
2. همونجور که Loverboy گفت همه ماها تو SP هم عضویم و من خودم به شخصه همیشه گلها رو اونجا هم میزارم !
میتونی یه سرچ کنی و یوزر منو ببینی. زیاد نیاز به توضیح نیست
3. از وظیفه شناسی شما کمال سپاسگزای رو داریـــــــم ! :6:
و در پایان توجه شما رو به پست امین که چند سطر بالاتر از این پست هست جلب مینمایم !! :
حداقل اگه واسه زحماتی که کشیده میشه تشکر نمی کنید، سکوت کنید!
... STFU
ambordastghofli
08-04-2009, 16:18
ما Arsenal4Ever رو توی fbtz ديدم:wavesmile:
Amin-TopGoal
08-04-2009, 16:56
خوبه که حداقل یه حرف راست تو این پستت زدی :دی
چند تاپیک میخوای تو همون سایت ساکرپلاکس بهت نشون بدم که بچه های خودمون با همین یوزرها اونجا زدن تا اون اجنبی ها هم از لینک های ما استفاده کنن؟
چند تا پست میخوای از همون سایت ساکرپلاس بهت نشون بدم که اومدن از بچه های ما تشکر کردن که براشون لینک میزاریم.
می تونی بری و یوزرهای ( Arsenal-4ever - Loverboy - topgoal ) رو تو همون سایت سرچ کنی و پستامون رو ببینی
البته کم نیستن اونایی که این حرف رو میزنن. هنوز هم خیلی ها هستن که اونقدر تنگ نظرن که نمیخوان باور داشته باشن یه سایت ایرانی گلارو خودش اختصاصی بزاره.
ما هنوزم افتخارمون اینه که تنها سایت تو ایرانیم که بازیها رو با این وسعت به صورت کاملا اختصاصی پوشش میدیم. هر چند که این مسئله واسه بعضی عجیب باشه.
FERGIE KABIR
08-04-2009, 17:31
دوست عزیز میدونی فرق شما با Loverboy گل چیه ؟ هر دو تون دو تا چشم دارید ، دو تا پا و دو تا دست و ... دارید ، ولی تو یه چیز با هم تفاوت دارید ، شما میری درس هاتو میخونی ، کارهای روزمره خودتو انجام میدی و آخر میای سایت و در کمال راحتی ویدئو هارو دانلود می کنی و Loverboy برای هر بازی 4 ساعت وقت میذاره برای کات ، کانورت و آپ کردن ویدئو !!! واقعا اگر جای ممد بودی اشکت در میومد ...!!
تازه جالب اینجاست که منچستر و پورتو از تیم های مورد علاقه Loverboy نیستند که بخواد ستاره بده یا نه !
دوست عزیز، حداقل اگه واسه زحماتی که کشیده میشه تشکر نمی کنید، سکوت کنید!
تشکر که جای خودش ؛ من منکر زحمات دوستان نیستم ؛ فقط نظری راجع به ستاره ها دادم که گویا شما ناراحت شدین!
چه پیشرفتی میکنه این تاپ گل. اخیرا اکثر گلها رو از چند شبکه میزارین. واقعا ایول. :72:
این گزارشگرهای عربی چقدر باحال گزارش میکنن. آدم خنده اش میگیره به جای اینکه هیجان زده بشه. :*:84:*:
Loverboy بخاطر هر چیزی ناراحت نشو. توی هر جامعه ای همه جور آدم وجود داره. هر گلی که تو میزاری چندین و چند نفر دانلود میکنن، یا تشکر میکنن یا بخاطر اینکه اسپم ندن یه ایول تو دلشون بهت میگن. یه نفر هم این وسط پیدا میشه که چشماشو میبنده و... اگه قرار بشه بخاطر یه نفر اینطوری قاطی کنه دو روزه به روغن سوزی میفتی. :6qwup3:
این وسط هم یه سری افرادی که از جای دیگه زخم خورده اند یه دفعه پیداشون میشه و حال میکنن که دارن از آب گلالود ماهی میگیرن!!!!:-w:girl_sigh:
ArtesheSorkh
08-04-2009, 17:44
لوله کرد پرتو منچسترو ... خداحافظی زود هنگام مدافع قهرمانی:2:
عزیز من با این حرفات میخوای شخصیت تاپگل و مدیراش رو زیر سوال ببری باید بگم که بهترین سایتی که تا حالا تو اینترنت دیدم همین سایت هست از هر نظر بهترین کاربران بهترین مدیران و... یه سایتی هست که ازش خسته نمیشی زمانی قدر یه چیز رو میدونی که از دستش بدی و سایت تاپگل هم همچین حالتی داره در واقع باید بگم به شخصه خیلی برای من سخته که کارای همکاران و مدیرای تاپگل رو انجام بدم ولی چقدر این بچه ها عاشق این کارن و چقدر جمع این سایت صمیمی هست که با حرفای افرادی مثل شما به این جمع دوستانه هیچ ضربه ای وارد نمیشه واقعا جواب این همه زحمت همکاران و مدیران تاپگل که تا نیمه شب میشینن و برای افرادی مثل من این گلا رو بدون هیچ چشم داشتی میزارن اینجوری میدن
aidin_salehzadeh
08-04-2009, 19:14
کار مسئولین تاپ گل عالیه.واقعا دستشون درد نکنه که این همه زحمت می کشید محل مزخرفاتی که میگن رو هم نذارید.اینا یه مشت ادم عقده ای هستن. ایشالا همیشه موفق و سلامت باشید.
Clemenza
08-04-2009, 21:31
آره خوب این وسط یه تبلیغی هم واسه فرومت کردی. ایده ی جالبی بود. آفرین. قبلنا فقط تو پروفایل افراد این کارو می کردی.
Loverboy
08-04-2009, 21:48
خیلی جالبه . اسم بنده رو تو سایت خودشون نوشتند ایشون بعد اومدند به خودم میگن توو ضبط نکردی . حداقل بهتر بود یه نگاه مینداختی پسر خوب
Creadit : Loverboy
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Amir Argentina
08-04-2009, 23:06
نتیجه ضعیفی بود
امیدوارم تو بازی برگشت جبران کنیم
mehran_manutd
09-04-2009, 09:59
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم و زحمت کش سایت.من همین جا به شخصه از طرف همه یونایتدی ها از جناب Loverboy و همه مدیران عذر خواهی می کنم.این قضیه فقط یک سو ء تفاهم ساده بوده.بر هیچکس پوشیده نیست که شما برای پیشرفت سایت شبانه روز زحمت می می کشید و بازیهارو ضبط می کنید و ......از همین جا از شما تشکر می کنم.
در ضمن دوستانی هم که اومدند اینجا پست ارسال کردند که حذف یونایتد شد و..........گله دارم.لطفآ در تاپیک مربوطه این چیز هارو ارسال کنند نه بخش دانلود.نمی خوام باعث بحث و جنجال بشم ولی یک نکته ای هم خدمت این عزیزان عرض کنم که در اشتباه هستید و خیلی زود قضاوت کردید.همین
با سپاس فراوان و آرزوی پیشرفت روز افزون تر سایت.
i-love-inter
09-04-2009, 10:18
ايول پورتو.
خوشم مياد شانس يونايتد رو حذف کنند چه حالی ميده:smoke:
بازی بعدی بايرن شديداً سوراخه:*:84:*:
منچستر تقریبا خذفه
منچسترم بگیر نگیر داره
آفرین بر پرتو :wavesmile:
برگشت تو پرتو هم زیبا خواهد بود:13:
Unrepeatable Seven
09-04-2009, 15:21
سلام؛
واقعا متاسم براي بعضي ها كه به اين راحتي زحمات بسيار فراوان همكاران رو زير سوال مي برند ، اسم اين فقط بي انصافي و قدر نشناسيه !
يه سوال داشتم و اونم اينه كه خلاصه ي بازي از show sport موجود نيست ؟
به نظر من كانال show sport از nova و Art كيفيتش بهتره ! اينطور نيست ؟
تشكر
Loverboy
09-04-2009, 15:36
سلام؛
واقعا متاسم براي بعضي ها كه به اين راحتي زحمات بسيار فراوان همكاران رو زير سوال مي برند ، اسم اين فقط بي انصافي و قدر نشناسيه !
يه سوال داشتم و اونم اينه كه خلاصه ي بازي از show sport موجود نيست ؟
به نظر من كانال show sport از nova و Art كيفيتش بهتره ! اينطور نيست ؟
تشكر
اون آقایی که این تهمت رو زدند به بنده پ.خ زدند و عذر خواهی کردند . فکرش رو نمیکردند که Loverboy سایت SP که گلهاش رو از اونجا تو سایت خودشون قرار دادند یک ایرانی و همکار تاپگل این سایت باشه .
ShowSport بازیهای جام قهرمانان اروپا رو پوشش نمیده .
Unrepeatable Seven
09-04-2009, 16:19
اون آقایی که این تهمت رو زدند به بنده پ.خ زدند و عذر خواهی کردند . فکرش رو نمیکردند که Loverboy سایت SP که گلهاش رو از اونجا تو سایت خودشون قرار دادند یک ایرانی و همکار تاپگل این سایت باشه .
باز هم جاي شكرش باقيه .
مطمئنا شما و همكارانتون از بهترين ها هستيد ، دست همتون درد نكنه.:72:
ShowSport بازیهای جام قهرمانان اروپا رو پوشش نمیده .
nova يه ذره گير نداره ؟ من دانلود كردم و ديدم ، يه جورايي تيكه تيكه ست !:-?
HD چطور؟
pedyrooney
11-04-2009, 03:15
اقایون صلوات بفرستید...:-t از زحماتتون ممنونم. یک در خواستم داشتم لطفا همش نگید منچستر خداحافظ و منچستر حذف شد... همه می دونن منچستر تو شرایط بدترم نتیجه گرفته :5:
Road Runner
11-04-2009, 10:28
لیورپول 4-0 رئال مادرید (آنفیلد)!
لیورپول 4-1 منچستر یونایتد (الدترافورد)!!
چلسی 3-1 لیورپول (آنفیلد)
به اين زودي شكست هاتون رو از منچستر و ليورپول و ارسنال فراموش كردي!!!
سعي كنيد خودتون رو به فينال برسونيد!!!
Loverboy
11-04-2009, 11:29
nova يه ذره گير نداره ؟ من دانلود كردم و ديدم ، يه جورايي تيكه تيكه ست !:-?
HD چطور؟
منظورتون رو از تیکه تیکه نفهمیدم . فایل کانورت شده رو تست کردم هیچ مشکلی نبود . احتمالاً ایراد از پلیریه که استفاده میکنید
قرار بود از یک شبکه HD گلها ر بذارم که یک دفعه اون شبکه تصمیم گرفت دیگه فوتبال پخش نکنه ~x( . اینم از شانس بد منو شما بود .
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1