توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گلچین حرکات و گلهای مارادونا
حرکات تکنیکی و نمایشی مارادونا در تمرین
[Only registered and activated users can see links]
گلچین گل های مارادونا در لباس بارسلونا
با کیفیت عالی
ITALIANO
21-04-2008, 09:55
کارت عالیه علیرضا جان.
دستت درد نکنه ، گل مارادونا به انگلیس رو اگر داری بزار چون طالب زیاذ داره.
البته خودم دارم.
Ghermezeteh
21-04-2008, 10:43
کارت عالیه علیرضا جان.
دستت درد نکنه ، گل مارادونا به انگلیس رو اگر داری بزار چون طالب زیاذ داره.
البته خودم دارم.
گل مارادونا به انگلیس در فینال جام جهانی که از وسط زمین همه رو دریبل زد و توپ رو به گل تبدیل کرد
(شرمنده نخود بازی در آوردم)
حجم فایل : 2.22 مگابایت
سه تا از گلهای مارادونا که برای آرژانتین و ناپولی به ثمر رسونده.
گلی که با دست در جام جهانی 86 به انگلیس زد و به دست خدا معروف شد، کیفیتش هم به نسبت خوبه:
Hand Of God.wmv ([Only registered and activated users can see links])
4.05 MB
در همون جام به بلژیک:
Maradona VS Belgiom.wmv ([Only registered and activated users can see links])
5.26 MB
در سال 85 با پیراهن ناپولی به ورونا:
Maradona VS Verona.wmv ([Only registered and activated users can see links])
2.63MB
حالا كه بحث مارادونا داغه اين چند تا هم من مي گذارم.فيلم تمرينات هم يكي ديگه است نه اوني كه عليرضا گذاشته:D
گل مارادونا در تمرينات از پشت دروازه ([Only registered and activated users can see links]):2:
كابوس ديدن مارادونا ([Only registered and activated users can see links]):loudlaff:
مقايسه سوپر گلهاي مارادونا و مسي ([Only registered and activated users can see links]):301:
مقايسه مارادونا و رونالدينيو ([Only registered and activated users can see links]):3ztzsjm:
ابراز علاقه مارادونا به ايران ([Only registered and activated users can see links])
خلاصه زندگي مارادونا ([Only registered and activated users can see links])
گرم كردن مارادونا ([Only registered and activated users can see links])
پاس كاري زيباي مارادونا كه منجر به گل شد ([Only registered and activated users can see links])
شرمنده اين را يادم رفت.
درگيري مارادونا در فينال جام حذفي با بيلبائو ([Only registered and activated users can see links])
Joga Bonito
22-10-2008, 13:39
120 گل زیبا از مارادونا
Part 1 ([Only registered and activated users can see links])| Part 2 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 3 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 4 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 5 ([Only registered and activated users can see links])
password: erzk
یک کلیپ 52 دقیقه ای از حضور مارادونا در بوکاجونیورز، بارسا، ناپولی و آرژانتین
Megaupload - 480 MB ([Only registered and activated users can see links])
اینم یک کلیپ از مارادونا که خودم دقیق نمی دونم چیه!
(یه زمانی لینکشو ذخیره کردم بودم که دانلود کنم ولی قسمت نشد:دی)
Part 1 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 2 ([Only registered and activated users can see links])
(در مجموع 120 مگابایت هست)
ITALIANO
22-10-2008, 14:38
اینم یک کلیپ از مارادونا که خودم دقیق نمی دونم چیه!
(یه زمانی لینکشو ذخیره کردم بودم که دانلود کنم ولی قسمت نشد:دی)
Part 1 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 2 ([Only registered and activated users can see links])
(در مجموع 120 مگابایت هست)
این کلیپ یکی از به یاد ماندنی ترین کلیپ هایی هست که از حرکات دیگو ساخته شده ، دانلودش رو به همه پیشنهاد می کنم.
موسیقی های روی این کلیپ هم طراوت خاصی به کلیپ بخشیدند ، اون دو تا بالایی رو هم باید یک شب براشون وقت بزارم حتما دانلود کنم :D
این فیلم برا مارادونا فک کنم قشنگ باشه خودمم دارم دانلود می کنم :D:D اگه حوصله داشتین دانلود کنید :D
Video Codec: XviD-1.2.1 / Video Bitrate: 850 kbps /
Audio Codec: AC3 stereo / Audio Bitrate: 192 kbps / Aspect Ratio: 1.77:1
Resolution: 624 x 352 / Frame Rate: 23.976 fps / Genre: Documentary /
Runtime: 90 mins
Languages: English, Italian, Serbo-Croatian, Spanish / Subtitles: English
این زیرنویسش : Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])
اینم خودش :D:D : همه لینکا سالمه از هر کدوم که حال می کنید دانلود کنید :D
لینک ها حذف شد !
( به همون دلایلی که زیر گفتم )
Arsenal-4ever
10-01-2009, 21:11
1. همه لینک رو خراب گذاشتی !
2. به دلیل وجود صحنه های نا به هنجار در فیلم :دی تاپیک بسته میشه !
ITALIANO
23-04-2009, 17:59
آقا شرمنده که این تاپیک که مال صد سال پیشه رو بالا میارم :D ولی نیاز هست یه چیزی رو دوستان بدونن .
120 گل زیبا از مارادونا
Part 1 ([Only registered and activated users can see links])| Part 2 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 3 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 4 ([Only registered and activated users can see links]) | Part 5 ([Only registered and activated users can see links])
Megaupload - 480 MB ([Only registered and activated users can see links])
این دو پروژه ویدئویی که مَهدی عزیز گذاشته ، هر دوتاش کاملا یکیه ، یعنی هر دو تا کلیپ با هم هیچ فرقی ندارن و فقط اسماشون شبیه همه .
پسورد اون پروژه 120 گله مارادونا erzk نیست بلکه اینه : byerzk
یدونه by به اول پسورد باید اضافه کنید ! :D
موفق باشید
تکنیک های جاودان مارادونا
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
انتخاب دیه گو آرماندو مارادونا اسطوره فوتبال جهان به سمت سرمربیگری تیم فوتبال آرژانتین بهانه ای بود که به مرور بازی های درخشان گذشته این ستاره بزرگ بپردازیم.
چندی پیش قسمتی از تکنیک های این بازیکن افسانه ای را در اختیار شما قرار دادیم و این بار قسمتی دیگر از مهارت های مهاجم آرژانتینی را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم که می بینید :
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
gazali16
01-06-2009, 11:26
آقا کیفیت و زمانش تعریفی نداشت ولی ممنون که هوای دیه گو رو داشتی
خواهش میکنم ببخشید بابت مورد اول
سلام.امروز یه کلیپ دیدنی از دیگو آرماندو مارادونا میزارم.این کلیپ مربوط به حضور مارادونا در بارسلونا و تیم ملی آرژانتین میشه.
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
Prison Break
26-06-2009, 09:43
اینی که گذاشتی قسمت دوم ویدئو مارادونا اینم قسمت اولش ! :smoke:
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
اقا اگه میشه بازم بزارید ، خیلی از لینک ها خرابن
سلام میشه کلیپ 52 دقیقه اه مارادونا رو جایی به جز rapidshar بذارید
Maradona10
11-04-2011, 20:48
120 گل زیبا از مارادونا
Megaupload - 480 MB ([Only registered and activated users can see links])سلام من اولین پارت رو دانلود کردم ولی وقتی پسورد رو میزنم که extract بشه ، نمیشه؟؟؟ لطفا کمکم کنید دوستان من تو کف این ویدیو ها موندم در ضمن با idm 5.18 نمیتونم دانلود کنم همون اولش ارور میده کمکم کنید:27:
Mclaren.2011
09-05-2011, 08:00
من چندتا ویدیو از مارادونا کبیر دارم که به زودی میزارم و حتماً کف میکنید. مارادونا یک نابغه تمام عیار هست
فوتبال=مارادونا
سلاااااااااااااام
کسی برگردون مارادونا با لباس ناپولی رو که از پشت 18 زد رو نداره ؟
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1