PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : $| دانلود گلهای هفته سی و یکم لیگ برتر ایران |$

Loverboy
03-04-2009, 14:28
[Only registered and activated users can see links]

به نام خدا

IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88

گلهای هفته سی و یکم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس

[Only registered and activated users can see links]صبای قم 2-0 پرسپـولیس [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

یوسفی (پ) 1-0
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

خیری 2-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] استقلال 3-0 ملـــوان [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

برهانی 1-0 [Only registered and activated users can see links]

برهانی 2-0 [Only registered and activated users can see links]

جانواریو 3-0 [Only registered and activated users can see links]

InTeR mIrIfIcA
03-04-2009, 14:30
دانلود حاشيه بازي استقلال-ملوان
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

SSMAJIDI
03-04-2009, 15:32
پرسپولیس که فعلا 2تا گل خورده اگر نیمه 2هم اینطوری بازی کنه ..................

megraban
03-04-2009, 16:21
اقا من که بازی رو نمیتونم ببینم
میخوام بدونم این پرسپولیس خوب بازی میکنه و 2 تا خورده؟ یا هم بد بازی میکنه و اینجوری گل میخوره؟؟؟
انصافا و بدور از تعصب

Loverboy
03-04-2009, 16:25
اقا من که بازی رو نمیتونم ببینم
میخوام بدونم این پرسپولیس خوب بازی میکنه و 2 تا خورده؟ یا هم بد بازی میکنه و اینجوری گل میخوره؟؟؟
انصافا و بدور از تعصب

به چز تک به تک نیمه اول نیکبخت پرسپولیس هیچ کاری نکرد . از این حرفم رقبا سوءاستفاده نکنن ولی پرسپولیس افتضاح بازی کرد و باخت حقش بود . شکست مفتضحانه ای بود . پرسپولیس بدون کریمی یعنی هیچ .

.:AoShiMa SaN:.
03-04-2009, 16:27
این وینگادا هم که گند زده به روحیه و بازی محسن

SSMAJIDI
03-04-2009, 16:32
مربی جالبی دارید با علی عسگرو هادی نوروزی تو خونه ی حریف اونم صبا بازی می کنه
نمیدونم دیگه کی میخواد از خلیلی استفاده کنه

Rabin
03-04-2009, 16:34
به چز تک به تک نیمه اول نیکبخت پرسپولیس هیچ کاری نکرد . از این حرفم رقبا سوءاستفاده نکنن ولی پرسپولیس افتضاح بازی کرد و باخت حقش بود . شکست مفتضحانه ای بود . پرسپولیس بدون کریمی یعنی هیچ .
بازم دمت گرم که بدور از تعصب صحبت میکنی و حقیقت رو میگی...قبول دارم پرسپولیس اصلا خوب بازی نکرد و موقعیت نداشت...کلا محتاط بودن مربی همین میشه دیگه.راستی نتایج دیگه چطور بود ؟ پرسپولیس میتونه جز 3 تا تیم بشه؟
..به امید برد استقلال جلوی ملوان...

Liverpudlian
03-04-2009, 16:56
خوهشا از استقلالی های عزيز ميخوآيم که پست های ندن که مجبو ر بشيم جواب بديم با تشکر

hamedss
03-04-2009, 17:16
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل ل

SSMAJIDI
03-04-2009, 17:34
استقلال قهرمان میشه
خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان و بچه ها استقلال قهرمان میشه استقلال قهرمان میشه
آرش آقای گل

Hessam
03-04-2009, 17:38
گلهای برهانی لطفا :5:

hamedss
03-04-2009, 17:39
رو قلب من نوشته امیر سلطان عشقه

Rabin
03-04-2009, 17:47
نیمه دوم هم همینطوری بازی کنن میشه یه 4 یا 5 تایی زد ...دفاع ملوان گیج شده..آفساید بگیره یا مواظب خسرو و روانخواه باشه....
استقلال قهرمان میشه
خدا میدونه که حقشه

Armin
03-04-2009, 18:45
به نظر میاد بازی 0-3 شده نه 0-2........!!! :-o:117::117::-??

Hessam
03-04-2009, 18:46
سوپر گل جانواریو لطفا...

ssr_70
03-04-2009, 19:01
انصافا حال کردم یه تیم کامل و همدل تو زمین داشت حکم رانی می کرد که زیر نظر ژنرال تدابیر مقتضی انجام می شد و به آقایونی که برای تیم قیافه می گیرین و خودشونو بالا می ببرن نشون داد که در برابر نام استقلال هیچی نیستید

shahab bagheri
03-04-2009, 19:09
حمله ای استقلال قهرمان بسه بسه ما گل می خوهیم

Loverboy
03-04-2009, 19:13
به نظر میاد بازی 0-3 شده نه 0-2........!!! :-o:117::117::-??

__________________________________________________[/center]

به نظر میاد بازی استقلال و ملوان 0-3 شده نه 0-2........!!! :-o:117::117::-??
[/center]

دوست عزیز سلام . شما فقط منتظری من یه کاری کنم بیای گیر بدی و این بار که به ستاره ها گیر ندادین ، گیر دادین به نتیجه بازی . واقعاً از شما و تمام دوستان معذرت میخوام که تا قبل سوت پایان بازی گلها رو قرار میدم و نتیجه رو میزنم که این مشکلات براتون پیش میاد . سعی میکنم از این به بعد تا قبل سوت پایان هیچ فایلی قرار ندم .

متاسفانه داشتم گل سوم رو جدا ، تایتل ، کانورت و آپلود میکردم که نتیجه بازی رو 5 دقیقه بعد از بازی درست کردم و از این حیث از شما معذرت میخوام .

ssr_70
03-04-2009, 19:20
دوست عزیز سلام . شما فقط منتظری من یه کاری کنم بیای گیر بدی و این بار که به ستاره ها گیر ندادین ، گیر دادین به نتیجه بازی . واقعاً از شما و تمام دوستان معذرت میخوام که تا قبل سوت پایان بازی گلها رو قرار میدم و نتیجه رو میزنم که این مشکلات براتون پیش میاد . سعی میکنم از این به بعد تا قبل سوت پایان هیچ فایلی قرار ندم .

متاسفانه داشتم گل سوم رو جدا ، تایتل ، کانورت و آپلود میکردم که نتیجه بازی رو 5 دقیقه بعد از بازی درست کردم و از این حیث از شما معذرت میخوام .

ناراحت نشو نیتش خیر بود همه بچه ها هم از زحماتت کمال قدردانی و تشکر رو دارن بازم دستت درد نکنه

hamedss
03-04-2009, 19:23
انصافا حال کردم یه تیم کامل و همدل تو زمین داشت حکم رانی می کرد که زیر نظر ژنرال تدابیر مقتضی انجام می شد و به آقایونی که برای تیم قیافه می گیرین و خودشونو بالا می ببرن نشون داد که در برابر نام استقلال هیچی نیستید

همیشه بهترین نظرات رو میدی من ازت ممنونم

واقعا در برابر نام استقلال هیچی نیستند

Armin
03-04-2009, 19:32

جناب loverboy عزیز. من و همه افرادی که عضو سایت هستیم متوجه زحمات شخص شما هستیم و خود من به شخصه بارها ازت تشکر کردم. اگه هم در بعضی موارد نکته ای رو گفتم یااحیانا مسئله ای رو تذکر دادم صرفا به این دلیل بود که می خواستم ابهاماتی که برای خودم بوجود اومده بود روشن بشه. اینکه شما زحمت می کشی و قبل از پایان بازی گلها رو میذاری بر هیچ کس پوشیده نیست و مسلما کار پر ارزش و پر مشقتیه و من اینارو متوجه هستم. همه اینا به کنار ولی یه خواهش ازت داشتم و اونم اینه که همه موارد مطروحه از جانب خودم رو به حساب تعصب تیمی و یا غرض ورزی نذاری. چون واقعا امشب من بدون هیچ قصدو منظور خاصی اون پیام قبلی رو دادم که متاسفانه شما برداشتت جور دیگه ای شد! به هر حال امیدوارم که اگه اسباب ناراحتیتو فراهم کردم منو ببخشی. موفق باشی دوست قرمز دوست من.

saeed_cris
03-04-2009, 19:42
:flowerysmile:استقلال كشتي عشق است يارب ناخدايش باش:flowerysmile:

ايول به استقلال و عاشقان استقلال.با اين برد اس اس از بحران بيرون اومد و نشون داد بخت اول قهرمانيه.
خداييش چه گلي زد جانواريو و بدون شك بهترين بازيكن خارجي ليگ برتره
آرش اقاي گل هم با 2 گلي كه زد نشون داد كه ميتونه ركورد عنايتي رو بشكونه.امير خان هم خودش رو از انتقادات رها كرد.
در كل اس اس امروز عالي بود.

ليگ ما با تو چقدر قشنگه استقلال
آسمون عشقم چه ابي رنگه استقلال
اي غم عشق تو چاره من استقلال
بردنت عمر دوباره من استقلال
تو ي اين ليگ بي سر و ته ما استقلال
گلاي قشنگ تو بهانه من بهانه من استقلال
اي تاج من گل تو دواي درد دل بيمار من استقلال
استقلالم قرمزا سوسك شدن
همينجوري باش جون من جون من :32:

خيلي جالب نبود اخه همين الان از خودم در اوردم:5:

همیشه اخرین ستاره باش صبح پاشو خورشید رو ببین :wagfinger1:

Loverboy
03-04-2009, 19:43
نه دوست عزیز من از دست کسی ناراحت نیستم . متاسفانه یا خوشبختانه من تا اونجایی که بتونم دوست دارم حرف حق رو بزنم . اصلاً رنگها برام مهم نیست و اگه بعضی وقتها اشتباهات کوچکی رخ میده قطعاً عمدی نبوده . من هم بازم معذرت میخوام ازتون .

به امید قهرمانی هر تیمی که حقشه .
خوش باشید

gooolile
03-04-2009, 20:29
سلام
خلاصه بازی پرسپولیس رو نمی گذارید؟؟
برگردون نیکبخت رو چی؟؟

hamedss
03-04-2009, 20:43
نه دوست عزیز من از دست کسی ناراحت نیستم . متاسفانه یا خوشبختانه من تا اونجایی که بتونم دوست دارم حرف حق رو بزنم . اصلاً رنگها برام مهم نیست و اگه بعضی وقتها اشتباهات کوچکی رخ میده قطعاً عمدی نبوده . من هم بازم معذرت میخوام ازتون .

به امید قهرمانی هر تیمی که حقشه .
خوش باشید

محمد جون از زحمتهایی که میکشی ممنون اگه برای تشکر پست نمیزنیم میخوایم شلوغ نشه وگرنه زحمتهات رو قدر میدونیم

همیشه حرف حق رو زدی برای همین برای من که استقلالیم همیشه قابل احترام بودی

artesh-sorkh
03-04-2009, 23:15
من با نظر دوستانی که میگن پرسپولیس بد بازی کرد مخالفم چون هم نیمه اول هم نیمه دوم پرسپولیس بیشتر از صبا موقعیت داشت و فقط بچه ها نتونستن از موقعیتا استفاده کنن موقعیت های پرسپولیس 100 % گل بود نمیدونم چرا توپ تو چارچوب نمیرفت دو موقعیت نیکبخت - توره - علی عسگر - خلیلی همه اینها نتونستن موقعیت ها رو گل کنن اگه گل میشد الان اینجوری حرف نمیزدید

arshiak
04-04-2009, 08:16
آبیته

p2a
04-04-2009, 09:25
من واقعا برای اس اس ها متاسفم
نمیدونم خودشون نمیدونن یا خودشونو به ندونی زدن
بابا این فوتبال ما سراسر دلال بازیه
قسم میخورم اس اس و آرش برهانی با دلال بازی اومدن بالا
آرش برهانی که نمیتونه پشت ضربه ی پنالتی وایسه میاد میشه آقای گل لیگ
استقلالی که پگاه 4 تا بش زد میاد 3تا 3تا گل میزنه
من از روی تعصب حرف نمیزنم ولی باور کنید لیگ ما لیگ کثیفیه
همه دارن تبانی می کنن
بعدشم اگه اس اس تیم خوبی بود از این اماراتی ها امتیاز میگرفت
آسیا دیگه جای تبانی نیست
دیگه لیگ برتر ایران نمیبینیم
چون خیلی کثیفه
دهن هرکیو که بازی میکنی میگه اسن تیم ها دارن تبانی می کنن
صبا باطری جلوی تیم اماراتی هیچ غلطی نیمتونه بکنه میاد جلو پرسپولیس میشه منچستر یونایتد !!!!!!!!!!!!!!!!!!11
برای این فوتبال متاسفم

hamedss
04-04-2009, 09:43
همه دارن تبانی می کنن
آسیا دیگه جای تبانی نیست
چون خیلی کثیفه
صبا باطری جلوی تیم اماراتی هیچ غلطی نیمتونه بکنه میاد جلو پرسپولیس میشه منچستر یونایتد !!!!!!!!!!!!!!!!!!11
برای این فوتبال متاسفم

اگه قرار باشه از این جور نظریات عنوان بشه گل دقیقه 96 و قهرمانی... تابلو تر بود که

نظرت رو قبول دارم ولی قرار نیست فقط برای یک تیم باشه و به استقلال حمله کنی این مورد رو همه تیمها ازش بهره میبرند پرسپولیس هم مثتثتی نیست

Armin
04-04-2009, 09:57
همه دارن تبانی می کنن
آسیا دیگه جای تبانی نیست
چون خیلی کثیفه
برای این فوتبال متاسفم

دوست عزیز. محتوای نوشته های شما نشون میده که به رنگ قرمز تعلق داری. اما لازم دونستم یه سری از مسائلی رو که مطرح کردی توضیح بدم. اول اینکه منظورت از دلال بازی واضح نیست! چون دلایلی رو که به عنوان نمونه آوردی مرتبط باهاش نیست. اینکه آرش برهانی توی بازی با الجزیره امارات پنالتی رو خراب می کنه دلیل بر بازیکن نبودن و گل نزن بودنشه؟؟!!:-?? بهترین بازیکنهای دنیا هم پنالتی خراب می کنن چه برسه به آرش برهانی. اما نکته مهم اینه که فوتبالش نسبت به پارسال متحول شده و توپهایی رو گل کرده که بعضیاش واقعا سخت بودن. در مورد شکست 1-4 اس اس مقابل پگاه هم باید بگم با توجه به اوضاع تیمی پارسال اس اس خیلی عجیب نبود. هرچند اینطور باختهای عجیب و غریب برای همه تیمهای بزرگ ممکنه اتفاق بیفته. چه بسا پرسپولیس هم پارسال در اوج قدرتش با افشین قطبی 4-1 برابر اس اس اهواز شکست خورد! یا شکست 1-6 چند روز قبل آرژانتین برابر بولیوی...! پس این دلیل نمیشه که چون اس اس پارسال باخته امسال دیگه نتونه ببره و قهرمان بشه. در مورد اینکه لیگمون کثیفه تا حدودی باهات موافقم اما اینکه این مسئله رو درست در سالی که اس اس به گواه دوست و دشمن داره خوب بازی میکنه بهش ربط بدی فکر نمیکنم زیاد جالب باشه.:wagfinger1: چون تا همین الانشم به گواه آمار برنامه نود تعداد زیادی پنالتی براش نگرفتن و آفسایدهای اشتباهی هم به ضررش گرفته شده که متاسفانه در بعضی از موارد حتی توی نتیجه بلزی تاثیرگذار بوده... در مورد بازی صبا برابر پرسپولیس هم اظهار نظر نمی کنم!!! موفق باشی.

PAOLO
04-04-2009, 10:52
منم گل هادی خنیفر رو به سایپا میخوام هر کی داره دریغ نکنه:41:

A.R.S
04-04-2009, 11:25

حق با شماست بعضی از افراد قدر نشناسی می کنند من از طرف خودم از شما خواهش می کنم تا با همین سرعت شیب موفقیت سایت که شما هم نقش بسیاری در آن دارید ادامه بدهید

Armin
04-04-2009, 11:46
حق با شماست بعضی از افراد قدر نشناسی می کنند من از طرف خودم از شما خواهش می کنم تا با همین سرعت شیب موفقیت سایت که شما هم نقش بسیاری در آن دارید ادامه بدهید

دوست عزیز. لطفا تا زمانی که بطور کامل به مسائل مطروحه اشراف پیدا نکردین اظهار نظر نکنین و افراد رو به قدرنشناسی متهم نکنین!:wagfinger1: چون اصلا بحث قدرشناسی و این مسائل نبود! ممنون.

ssr_70
04-04-2009, 13:17
همه دارن تبانی می کنن
آسیا دیگه جای تبانی نیست
چون خیلی کثیفه
برای این فوتبال متاسفم

ببین حالت خوبه چی داری میگی مثل اینکه تو فوتبال رو با والیبال اشتباه گرفتی عزیزم توی فوتبال نتیجه هیچ بازی رو روی کاغذ نمیشه تعیین کرد تا قبل به صدا در اومدن سوت پایان بازی هیچ چیزی مشخص نیست بله فوتبال ایران کثیفه ولی نه اینکه شما بیای با دیدن سریال تلویزیونی تمام و کمال حرفها و نظرات اون فیلم رو در عالم واقع بپذیری و اونارو با واقعات تطبیق بدی
در مورد بازی با الجزیره شما برو هایلاتی رو که دوستان با لینک مستقیم گذاشتن رو دانلود کن بازی رو ببین تعداد موقعیتهای 99٪ گلی رو که بچه ها از دست دادن رو بشمار بعد بیا اینجا صبحتاتو ارائه بده
خیلی هم جالبه ایشون یه طوری حرف میزنه انگار تمام تیمها متحد شدن استقلال قهرمان بشه و پرسپولیس بدتربن رتبه رو بدست بیاره
یعنی همه تبانی ها و کثیف کاری ها به نفع استقلال تموم میشه و چون پرسپولیسیها مظلومن نمی تونن بازی رو ببرن
بعدا اگه قرار به تهمت زدن باشه آقای هدایتی که توی این فوتبال کثیف سرآمد همه افراد پشت پرده فوتبال هست و از این حیث شما از کل تیمهای لیگ برتر جلوترید

saeed_cris
04-04-2009, 14:28
سلام به همه برو بچز استقلالي يادمون دادن با اس اس قهرمان باشيم هميشه پرسپوليس بي لطف داور حريف اس اس نميشه يادمون دادن به ياد باختن اس اس نيفتيم بعد بي عدالتي ها باگل ارش شكفتيم راستي چند وقته كه اس اس دلش خونه از عدالت با همه نا داوريها قهرمان ميشه چه راحت همیشه اخرین ستاره باش صبح پاشو خورشید رو ببین

Ahmad EsEsi
04-04-2009, 14:56
تبريك به همه ي استقلالي ها 270 دقيقه تا قهرماني

اين اس اس منه
دوسش دارم خيلي زياد
قهرماني بهش مياد

([Only registered and activated users can see links])

hamedss
04-04-2009, 18:07
عالی بود حامد جون ممنون محمد عزیز هم که دیروز زحمت کشید برای گلها دست همتون درد نکنه خسته نباشید:72:

Rabin
04-04-2009, 19:48
به امید قهرمانی استقلال..مرسی از گلها

saeed_cris
04-04-2009, 22:00
به اميد خدا قهرماني ازان استقلال

saeed_cris
05-04-2009, 04:14
استقلال قهرمان میشه، خدا میدونه که حقشه، به لطف یزدان و بچه ها
استقلال قهرمان میشه هااااای
استقلال قهرمان میشه...

به اميد بازگشت زيدان اسيا به تركيب استقلال

:heartsmile:رو قلب من نوشته امير سلطان عشقه:heartsmile:

:flowerysmile:چه ميكنه آرش آقاي گل:flowerysmile:

هميشه آخرين ستاره باش صبح پاشو خورشيد رو ببين.

persianboy11
05-04-2009, 10:17
هنوز بعد از چند روز که این فایل را آپ کردید قادر به دانلود نیستم. نمیدونم ایراد از لینکه یا سیستم من چندین بار امتحان کردم اما جواب نمیده.

ali.messi10
05-04-2009, 10:59
هنوز بعد از چند روز که این فایل را آپ کردید قادر به دانلود نیستم. نمیدونم ایراد از لینکه یا سیستم من چندین بار امتحان کردم اما جواب نمیده.

دوست عزیز من خودم دانلود کردم و لینکا همه درستن! ( مال بازی اس اس ) :301:

A.R.S
05-04-2009, 16:41
دوست عزیز من خودم دانلود کردم و لینکا همه درستن! ( مال بازی اس اس ) :301:

ME TOO:smoke:

saeed_cris
07-04-2009, 03:09
استقلال قهرمان میشه، خدا میدونه که حقشه، به لطف یزدان و بچه ها
استقلال قهرمان میشه هااااای
استقلال قهرمان میشه...

به اميد بازگشت زيدان اسيا به تركيب استقلال

:heartsmile:رو قلب من نوشته امير سلطان عشقه:heartsmile:

:flowerysmile:چه ميكنه آرش آقاي گل:flowerysmile:

هميشه آخرين ستاره باش صبح پاشو خورشيد رو ببين.