توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::<>:: ویدئوی منتخب نود | 12 فروردین 88 ::<>::
ITALIANO
03-04-2009, 03:22
"به نام خدا"
منتخب برنامه 90 مورخ 12 فروردین ماه 1388
[Only registered and activated users can see links]
صحبت های جواد نکونام
قسمت اول ([Only registered and activated users can see links])
قسمت دوم ([Only registered and activated users can see links])
ویدئویی که از ناکامی تیم ملی تو چند ماه نشون داده شد !
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
خلاصه بازی ایران-سنگال
صحبت ها و مصاحبه های جالب آقای دایی
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
دعوا و درگیری حسین کعبی و مصاحبه با او و رحمتی
دیگه ویدئوی جالبی پیدا نکردم ، بیشتر برنامه فقط صحبت بود ، لطفا دیگه درخواست نکنید ، در حال آماده کردن و آپلود ویدئو ها هستم .
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
یه سوالی داشتم
چرا همیشه فایلای این قسمت تو رپیدشیر آپ میشه؟
یعنی آپلودسنترای دیگه حتی ارزش یکبار امتحان کردن رو ندارن؟
یه سوالی داشتم
سؤال شما كاملا بجاست.اما كو كوش شنوا....؟؟؟!:53:
ITALIANO
03-04-2009, 05:07
یه سوالی داشتم
دوستان تمام حرفاتون کاملا صحیح ، ولی این دست من نیست ، یکی از بهترین سایت های آپلود همین جاست . از اول تا امروز هم ویدئو ها تو همین سایت آپ می شد ، ویدئو های زیر 20 مگ رو از سایت رپیدباز ([Only registered and activated users can see links]) لینک مستقیم بگیرید .
تا فردا لینک های مستقیم هم میذاریم . فقط کمی هم صبور باشید .
اگر لایحه ای تصویب بشه و قرار بشه تو سایت دیگه فایل هارو آپ کنیم ، حتما در جریان میذارمتون :D
mohsen84
03-04-2009, 05:30
میشه خلاصه ایران عربستان رو بذاری
dashtekahe
03-04-2009, 05:50
bebakhshid az daneshgah daram comment mizaram va inja fonte farsi nadare tu computereshun.
faqat mikhastam begam ke rapidshare khoobe va rahat mishe download kard azash pas filha ro haminja upload konid va taqiresh nadin be jaye dige.
mamnoon
ITALIANO
03-04-2009, 06:33
میشه خلاصه ایران عربستان رو بذاری
محسن عزیز خلاصه بازی ایران و عربستان به همراه مصاحبه های علی دایی رو احتمالا محسن میذاره ، نهایتا اگر نتونست مصاحبه های دایی رو خودم یه کاریش می کنم ولی خلاصه ایران عربستان زیاد خوب از کار در نیومد ! هر کاریش کردم وسطاش صحنه می پرید !
Mohsen_Bar3lona
03-04-2009, 10:55
یه سوالی داشتم
این برای باره صدم هست که میگم:
دفعه ی قبل که اطلاعات تاپگل پرید ما تمام بخش 90 رو از دست دادیم.هیچ سایتی هم به اندازه رپید سیف و ماندگار نیست.اگه ما مجددا اطلاعاتمون رو از دست بدیم شما اینجا پاسخگو هستی؟چرا نسنجیده الکی پست میدید؟عوض اینکه کمی مارو درک کنید و پشتیبانی کنید تیکه هم میندازید و کنایه می زنید.کاری که اینجا برای شما انجام میشه حتی یه دوزاری برای ما انجام میشه ولی باز هم اینجوری پاسخ میدید ...
جناب فرمودند کو گوش شنوا ... باشه از این به بعد میدونم این گوش شنوا رو چیکارش کنم :-w
شاد باشید...
Amir Argentina
03-04-2009, 10:59
کسی آخر فهمید کعبی تو اون صحنه چرا و با چه کسی درگیر شده بود
زیاد هم در موردش بحث نشد
دفعه ی قبل که اطلاعات تاپگل پرید ما تمام بخش 90 رو از دست دادیم.هیچ سایتی هم به اندازه رپید سیف و ماندگار نیست.اگه ما مجددا اطلاعاتمون رو از دست بدیم شما اینجا پاسخگو هستی؟چرا نسنجیده الکی پست میدید؟عوض اینکه کمی مارو درک کنید و پشتیبانی کنید تیکه هم میندازید و کنایه می زنید.کاری که اینجا برای شما انجام میشه حتی یه دوزاری برای ما انجام میشه ولی باز هم اینجوری پاسخ میدید ...
جناب فرمودند کو گوش شنوا ... باشه از این به بعد میدونم این گوش شنوا رو چیکارش کنم :-w
شاد باشید...
آقا محسن سلام, ما بيشابيش از زحمات شما تشكر كرده ايم اما كفتيم اكه ممكنه فايلهارو جاي ديكه ابلود كنين تا ما هم از زحماتتون فيض ببريم, حالا از آنجا كه ما 99 بار قبلي فرمايش شمارو نخونده بوديم ومشكلات شمارو نميدونستيم, شما مارو به بزركي خودتون ببخشيد..........بار ديكه بابت زحماتتون تشكر ويزه دارم,,,سبز باشيد
منم تشکر می کنم اما بدنیست Megaupload و Depositfile رو هم همه دوستان برای upload امتحان کنن چون اونا قابلیت resume رو هم دارن و اگه دانلود فایل وسط کار قطع بشه میشه ادامشو دانلود کرد
بازهم از زحمات شما تشکر می کنم
Mohsen_Bar3lona
03-04-2009, 16:39
منم تشکر می کنم اما بدنیست Megaupload و Depositfile رو هم همه دوستان برای upload امتحان کنن چون اونا قابلیت resume رو هم دارن و اگه دانلود فایل وسط کار قطع بشه میشه ادامشو دانلود کرد
بازهم از زحمات شما تشکر می کنم
1.سایت مگا و دپوزیتفایل(که این یکی از مزخرف ترین سایت های شیر هست) درسته ریسام دارن ولی سرعت دانلود بسیار پایینی میدن و با وجود قابلیت ریسام احتمال خطای دانلود حین دانلود بسیار بالاست.همین هفته قبل یک فایل 700 مگابایتی از مگا دانلود میکردم که بعد از دانلوده 150 مگ کلا کنسل شد و همش پرید ... اما رپید درسته ریسام نداره ولی وقتی بزنی دانلود محاله حین دانلود مشکلی پیش بیاد.ضمنا شما با تهیه اکانت رپید میتونید از این سایت و خدمات بی نظیرش لذت ببرید ...
2.ماندگاری فایل ها در رپید بسیار بیشتر هست و خصوصا آپلود کردن فایل ها در رپید بسیار راحت تر و کم خطا تر از بقیه است.(این برای چندمین بار هست که این مسئله عنوان میشه)
3.ما برای تمام ویدئوی های ورزشیمون توی سایت تاپگل لینک مستقیم قرار میدیم.اگه دندون مبارک رو روی جیگر بذارید و کمی تحمل بفرمایید لینک های مستقیم هم اضافه خواهند شد.پس الکی با پست های اضافه و اعصاب خورد کن نظم تاپیک رو بهم نریزید.از این به بعد تمامی پست هایی که پیرامون نوع لینک ها و سایت های آپلود و ... باشند بلا استثنا پاک خواهند شد...
خلاصه بازی ایــــران 1-2 عربستان
بهمراه مصاحبه ی بعد از بازی بازیکنان تیم ملی
[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 1000 | فرمت AVI | زمان 4:50 | حجم: 47.6 MB [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] I)[Only registered and activated users can see links]
کاملا تائید میشه
بهترین و کاملترین سایت جهت شر هستش
تمامی فرومهای خارجی رو ببینین از رپیدشر استفاده میکنن
منم هر 3 ماه اکونت رپیدشر رو تمدید میکنم
1.سایت مگا و دپوزیتفایل(که این یکی از مزخرف ترین سایت های شیر هست) درسته ریسام دارن ولی سرعت دانلود بسیار پایینی میدن و با وجود قابلیت ریسام احتمال خطای دانلود حین دانلود بسیار بالاست.همین هفته قبل یک فایل 700 مگابایتی از مگا دانلود میکردم که بعد از دانلوده 150 مگ کلا کنسل شد و همش پرید ... اما رپید درسته ریسام نداره ولی وقتی بزنی دانلود محاله حین دانلود مشکلی پیش بیاد.ضمنا شما با تهیه اکانت رپید میتونید از این سایت و خدمات بی نظیرش لذت ببرید ...
2.ماندگاری فایل ها در رپید بسیار بیشتر هست و خصوصا آپلود کردن فایل ها در رپید بسیار راحت تر و کم خطا تر از بقیه است.(این برای چندمین بار هست که این مسئله عنوان میشه)
3.ما برای تمام ویدئوی های ورزشیمون توی سایت تاپگل لینک مستقیم قرار میدیم.اگه دندون مبارک رو روی جیگر بذارید و کمی تحمل بفرمایید لینک های مستقیم هم اضافه خواهند شد.پس الکی با پست های اضافه و اعصاب خورد کن نظم تاپیک رو بهم نریزید.از این به بعد تمامی پست هایی که پیرامون نوع لینک ها و سایت های آپلود و ... باشند بلا استثنا پاک خواهند شد...
شرمنده اگه خارج از بحثه.
مثکه در رپید اگه 90 روز دانلود نشه، فایل می پره. شما این مورد رو چه جوری چک میکنید؟ چون ممکنه برخی از فایل هاتون 90 روز از آخرین دانلودش گذشته باشه و بدین شکل اون فایل رو از دست بدین.
ممنون میشم در پی ام جواب بنده رو بدین و پستم رو حذف کنید بعدش.
یه سوالی داشتم
:117::117::117:
دوست عزیز شما چرا اینقدر زود عصبانی میشی؟
با این استنباط شما پس باید تمام گلهای مسابقات که توسط جناب AMIN-TOPGOAL و همکارانشون گذاشته میشه تو رپید آپ بشه. چون ممکنه اطلاعات تاپگل بپره.
پست خودمم نقل قول کردم تا دوستان ببینن من اصلاً تیکه ننداختم. اتفاقاً اولش هم از زحماتتون تشکر کردم.:72:
مطمئن هم باشید اگه پست اول رو شما داده بودی من اصلاً چیزی نمیگفتم. چون با اخلاق تند شما آشنا بودم.
دوستان تمام حرفاتون کاملا صحیح ، ولی این دست من نیست ، یکی از بهترین سایت های آپلود همین جاست . از اول تا امروز هم ویدئو ها تو همین سایت آپ می شد ، ویدئو های زیر 20 مگ رو از سایت رپیدباز ([Only registered and activated users can see links]) لینک مستقیم بگیرید .
تا فردا لینک های مستقیم هم میذاریم . فقط کمی هم صبور باشید .
اگر لایحه ای تصویب بشه و قرار بشه تو سایت دیگه فایل هارو آپ کنیم ، حتما در جریان میذارمتون :D
خواهشاً mediafire هم جز گزینه هاتون در نظر بگیرید. چون هم قابلیت resume داره و هم احتمال خطای دانلودش خیلی پایینه.
دوستان آخر سر SMS برنامه نود چندتا شد ؟ من كه تا ساعت 1 ديدم 2.5 ميليون بود ولي مثل اينكه خيلي بيشتر شده.
amir_fireboys
03-04-2009, 20:00
سلام خسته نباشيد هنوز خلاصه بازي و صحبت هاي علي دايي كه خيلي مهمه و تمام رسانه ها اونو يك جورايي سانسور كردن نزاشتين.... خيلي جالبه نه!!!!!!!! فقط توي برنامه 90 اين صحبتارو نشون داد اونم ساعت 1:30 بامداد!!!!!!!!!!!! فكر ميكنم علي دايي توي اين سايتم نفوذ كرده
Aghil_Acm_22
03-04-2009, 20:52
دوستان آخر سر SMS برنامه نود چندتا شد ؟ من كه تا ساعت 1 ديدم 2.5 ميليون بود ولي مثل اينكه خيلي بيشتر شده.
دوست عزيز در پايان شد 3.068.543 تا وقتي كه برنامه رو قطع كردند :2:
salibsatan
03-04-2009, 23:28
سلام...یکی به من بگه که دکمه ی دانلود این مصاحبه های دایی کجاست ؟من نمی بینم؟یا هنوز ؟آپ نشده؟اگه بخاطر یک سوال دعوام نمی کنید...:301:
ITALIANO
04-04-2009, 01:37
دوستان الان دارم یه مسافرت 3 روزه میرم ، روز دوشنبه میام ویدئو هارو آماده می کنم و آپ می کنم !
با عرض پوزش...
:29:
دوستان می دونید چند روزه هی چپ و راست این صفحه رو رفرش می کنم :29:
رپیدشیر که می خوام دانلود می کنم می زنه یا اکانت بخر یا 180000 دقیقه صبر کن :دی:دی
04-04-2009, 10:20
سلام چه جالب مسائلي كه به نفعتون نيست پاك ميكنيد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس معلوم ميشه يك جورايي درآمد زايي دارين..... علي دايي بهتون ميرسونه
دوستان نمیدونم چرا ازبین همه ویدیو ها مصاحبه دایی حذف شده
اینجا عقل آدم میگه بدون شک دست های دایی در اینجا هم کار میکنند
واقعا برای دایی متاسفم
مصاحبش رو همه دیدن البته ناگفته نماند من خودم ضبطش کردم چون مطمئن بودم اینجا قرار نمیگیره
دایی دستت برای همه رو شده
سلام
من 90 رو این هفته به طور کامل ندیدم.
توی جام جم 2 هم که دیروز گذاشت فقط یک ساعت بود. به طور کامل نذاشت.
کسی این مصاحبه دایی رو نداره، صوتی هم باشه اشکالی نداره.:flowerysmile:
ali.messi10
04-04-2009, 20:14
من فهمیدم که بعضی ها خیلی 6 ماهه هستن!!!!!
بابا یه کم صبر پیشه کنین دیگه! طلبکار نیستین که.................
Amin-TopGoal
05-04-2009, 13:10
دوستان نمیدونم چرا ازبین همه ویدیو ها مصاحبه دایی حذف شده
اینجا عقل آدم میگه بدون شک دست های دایی در اینجا هم کار میکنند
واقعا برای دایی متاسفم
مصاحبش رو همه دیدن البته ناگفته نماند من خودم ضبطش کردم چون مطمئن بودم اینجا قرار نمیگیره
دایی دستت برای همه رو شده
سلام چه جالب مسائلي كه به نفعتون نيست پاك ميكنيد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس معلوم ميشه يك جورايي درآمد زايي دارين..... علي دايي بهتون ميرسونه
واقعا بعضی ها چقدر کوته فکر هستن!
مهدی که تاپیک رو زده برای اولین باره که داره برنامه نود رو میزاره. چون یه شهر دیگه درس میخونه فعلا نیست که بیاد فایلای دیگه ای بزاره. خودشم تو یه پست گفت که دوشنبه میاد و میزاره.
باز بیاید بگید علی دایی اینجا هم دست داره.
خودتون نمیگید یکی پستاتون رو بخونه، بهتون می خنده؟؟
امان از دست علی دایی آدم می ترسه اسمش را بیاره:-o:smil4337dd8b9eb25::117::29:
عاجزانه تقاضا دارم مصاحبه دایی رو زودتر بزارید
باتشکر
Majid_4553
07-04-2009, 01:08
لینک مستقیم لطفا
saeed.ss
07-04-2009, 05:02
عزیزان یه خرده صبر کنید گفت تا چند روز دیگه میزارم.یه خرده دندون رو جیگر بزارید بنده خداها همین که دارن این کارو انجام میدن برید خدا رو شکر کنید.کدوم سایت این همه چیز در اختیار شما قرار میده.انصاف هم خوب چیزیه.
ThierryHenry
07-04-2009, 09:06
برنامه نود ديروز دوشنبه رو نميذاريد؟
خیلی عذر میخوام..میتونم دلیل پاک شدن آخرین پستم رو بدونم.؟:-??
Amin-TopGoal
07-04-2009, 12:54
خیلی عذر میخوام..میتونم دلیل پاک شدن آخرین پستم رو بدونم.؟:-??
پستت یادم نیست. اما اگه لینک رو گذاشتی که پاک شد، چون لینک از سایتهای دیگه نباید گذاشته شه، پستی هم که لینک رو نقل قول کرده بود به همون دلیل حذف شد.
Shahin king
07-04-2009, 13:34
ببخشید من ویدئوی کامل نود این هفته رو میخوام روی dvd بخرم
میشه راهنمایی کنید
لازم دارم
مرسی
ali.messi10
07-04-2009, 22:50
ویدئوی این هفته ی نود رو میذارین؟
لينك مجادله عادل و مايلي كهن رو ميشه براي دانلود بزارين لطفا؟؟
Aghil_Acm_22
08-04-2009, 14:06
امين جان .محسن جون نود اين هفته چي شد؟چرا ويدئو ها رو نميزارين؟ :wavesmile:
:دی
انشالله سال آینده دیگه دوستان :دی
reza_rgh
09-04-2009, 16:14
آقا 90 16 فروردين رو بزارين خواهشا
مصاحبۀ علی دایی چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی برام مهمه...
میخوام به یکی نشون بدم
خواهشا مصاحبه دایی در برنامه 90 تاریخ 12 فروردین روبزارید
همچنین بحث عادل روبا مایلی کهن
باتشکر
ThierryHenry
10-04-2009, 15:47
آقا 90 16 فروردين رو بزارين خواهشا
ضمن خسته نباشيد و تشكر. چرا ويدئوي برنامه نود رو نمي ذاريد؟؟؟؟؟:53::-?~x(
Majid_4553
12-04-2009, 00:11
عزیزان یه خرده صبر کنید گفت تا چند روز دیگه میزارم.یه خرده دندون رو جیگر بزارید بنده خداها همین که دارن این کارو انجام میدن برید خدا رو شکر کنید.کدوم سایت این همه چیز در اختیار شما قرار میده.انصاف هم خوب چیزیه.
جناب دایه مهربان تر از مادر میشه بفرمایید چند روز؟ :292:
saeed.ss
12-04-2009, 00:43
جناب دایه مهربان تر از مادر میشه بفرمایید چند روز؟ :292:
20روز خب صبر کن چیزیت نمیشه که
20روز خب صبر کن چیزیت نمیشه که
چرا خیلی چیزمون میشه...
قبول کردن مسئولیت سنگینه...یا نباید قبول کرد یا اگه قبول کردیم نصفه و نیمه نباید انجام بدیم...
20 روز دیگه میریم از خود فردوسی پور میگیریم:34:
saeed.ss
12-04-2009, 18:53
چرا خیلی چیزمون میشه...
قبول کردن مسئولیت سنگینه...یا نباید قبول کرد یا اگه قبول کردیم نصفه و نیمه نباید انجام بدیم...
20 روز دیگه میریم از خود فردوسی پور میگیریم:34:
خب این کاربر هم تازه کاره.تا کارشو به نحو احسن انجام بده 1 یا 2 هفته طول میکشه.
Unrepeatable Seven
13-04-2009, 19:21
ميشه اعلام كنيد كه تا كي بايد منتظر ويديو هاي دايي باشيم ؟ همون مصاحبه ي بعد از بازي با عربستانش !
:146fs495919:
afshinbs
13-04-2009, 20:14
دوستان الان دارم یه مسافرت 3 روزه میرم ، روز دوشنبه میام ویدئو هارو آماده می کنم و آپ می کنم !
با عرض پوزش...
با سلام و خسته نباشيد
پيغام فوق در تاريخ 04-04-2009, 03:37 گذاشته شده الآن هم 13-04-2009 شده، اين 3 روز چرا تموم نميشه :*:84:*:127fs3556139
اميدوارم سفر با سلامتي همراه باشه و اتفاقي براتون نيفتاده باشه :27::34:
دانلود کل برنامه12/1/88 (mms://lmedia.iransima.ir/tv3/tv3_13880112_014.wmv) [Only registered and activated users can see links] (mms://lmedia.iransima.ir/tv3/tv3_13880112_014.wmv)
pooyanunited
14-04-2009, 20:34
ویدئوهای علی دایی رو کسی نمیذاره ؟!!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1