توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر در مورد سرمربی تیم ملی
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
Amin-TopGoal
30-06-2009, 21:58
منبعش کجاس؟
نویسنده ش هر کسی که هست حق نداره به خاطر قطبی کشور ایران رو مورد حمله قرار بده. قطبی هر قدر هم که محبوب باشه به اندازه ایران مهم نیست.
اگه خواست می تونه به عنوان یه سرباز باشه و خدمت کنه، اگه نه که ...
درسته شرایط فوتبال ایران این روزا زیاد جالب نیست اما اینم درست نیست که کل کشور رو خطاب بدیم. می تونست تو متن به جای ایران، فوتبال ایران آورده بشه.
ضمنا اگه مطلب منبع نداره تاپیک بسته میشه
این چه بساتیه مگه قطبی خداست که اینجوری باهاش رفتار میکنید بابا ماهم قطبی رو دوست داریم ولی دیگه این بحث ها و این حرفها چیه دیگه؟؟
این چه بساتیه مگه قطبی خداست که اینجوری باهاش رفتار میکنید بابا ماهم قطبی رو دوست داریم ولی دیگه این بحث ها و این حرفها چیه دیگه؟؟
قطبی خدا نیست قطبی در این مطلب بهانه ای بوده برای اینکه نویسندش فریاد بزنه و حرفش رو به بهونه قطبی به گوش بقیه برسونه
به نظر من همه این مطلب درسته و هیچیش رو نمیتونید منکر بشوید همش عین حقیقته
حقیقتی که سالهاست چشمامون رو بستیم و نمیخوایم ببینیم و سریع در مقابلش موضع میگیریم
ببین کار به کجا ها کشیده ...!:-o فقط متاسفم؛ همین...! /:)
morteza.c.ronaldo
01-07-2009, 12:58
آمنبعش کجاس؟
نویسنده ش هر کسی که هست حق نداره به خاطر قطبی کشور ایران رو مورد حمله قرار بده. قطبی هر قدر هم که محبوب باشه به اندازه ایران مهم نیست.
اگه خواست می تونه به عنوان یه سرباز باشه و خدمت کنه، اگه نه که ...
درسته شرایط فوتبال ایران این روزا زیاد جالب نیست اما اینم درست نیست که کل کشور رو خطاب بدیم. می تونست تو متن به جای ایران، فوتبال ایران آورده بشه.
ضمنا اگه مطلب منبع نداره تاپیک بسته میشه
دوست عزیز نویسنده اش خودمم
حق با شماست من باید از کلمه فوتبال ایران استفاده میکردم
اما مثل اینکه شما یادت رفته سال قبل چه بلایی سر قطبی تو ه پرسپولیس آوردن .بیچاره از ایران فرار کرد
هممون میدونیم قطبی با سایرین فرق میکنه.همه میدونیم قلب قطبی واسه ایران می زنه.همه میدونیم قطبی واسه پولبه ایران نیامد.بلکه واسه این اومد شاید بتونه تیم مارو نجات بده.تا آخرین لحظه تلاشش رو کرد اما حیف...........
من واسه این میگم برگرد چون قطبی با سایر مربی ها فرق میکنه.چون کسی که قلبش پاکه نمیتونه تو ایران زندگی کنه.نمیتونه تو فوتبال کثیف ایران باشه و صداش در نیاد.فکر میکنید چرا سال قبل پرسپولیس رو وسط راه رها کرد و رفت.فکر میکنید همون چیزی بود که ظاهر سازی شد نه دوست عزیز.قطبی ایران و فوتبال کثیفش رو دید و رفت.چون فهمید خیلی نمیخوان که موفق بشه واسه این رفت.قطبی قلب بزرگی داره .اینو تو نامش که سال قبل به هواداران نوشت میتونید بفهمید.واسه این میگم برگرد.ایران با کره خیلی تفاوت داره.
بازم میگم:
برگرد به همانجایی که به دانش، شایستگی، نظم و … ارج می نهند.
برگرد به همانجایی که خدمت را خیانت جلوه ندهند
در ضمن نامه قطبی به هواداران پرسپولیس رو حتما بخونید تو پست بعدی نوشتم
اينجانب سيد افشين قطبي با عشق خدمت و با قلبي مملو از علاقه به هواداران و طرفداران تيم فوتبال پرسپوليس عليرغم گرفتاريهاي بسيار به دعوت مسئولين باشگاه پرسپوليس آري گفته و مجددا با اميد استفاده از همكاري صميمانه كادر فني جديد و در خدمت داشتن ستارگان فوتبال ايران، فعاليت خود را شروع كردم.
اكنون با توجه به حوادث حاشيهاي تيم كه برخي از افراد در خارج از باشگاه ايجاد كرده كه بيشتر به دسيسه براي جلوگيري از موفقيت اين تيم شكل ميگيرد نتايج در خور و شايسته مجموعه تيم فوتبال پرسپوليس اعم از مديريت، كادر فني و بازيكنان حاصل نشده و اين تنها به بهانه حضور بنده در اين تيم است. از آنجايي كه با تمامي قلبم پرسپوليس و هواداران آن را دوست ميدارم، خنجر جدايي را در قلب خود فرو كرده و از كنار تيم دور ميشوم، شايد با اين اقدام دشمنان ما، خوشنود شوند و دست از سر اين تيم بردارند. اگر با جدايي من از پرسپوليس اين تيم راه قهرماني و موفقيت را طي ميكند اين افشين قطبي است كه عشق و علاقه خود را فداي موفقيت پرسپوليس ميكند.
اشكهاي جدايي از تيم پرسپوليس و هواداران را در خود نگه داشته تا در روز قهرماني پرسپوليس چه در ليگ برتر و چه در جام باشگاههاي آسيا، آنها را در لحظات شادي از چشمم جاري كنم
"""حالا دیدید چرا میگم قطبی نمیتونه ایران بمونه؟؟؟؟"""
برگرد قطبی جان برگرد ... شاید یک روز فهمیدیم چرا این روزها مهم بودند ... شاید یک روز همه یکدل شدیم و وسط کار جا نزدیم و تا آخرش رفتیم ... شاید ...
L . F . C
02-07-2009, 11:10
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس پس از انجام مذاكرات نهايي بار ديگر به عنوان سرمربي تيم ملي ايران انتخاب شد.
[Only registered and activated users can see links]
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، مهدي حاجي باقر مدير برنامههاي افشين قطبي امروز صبح با حضور در فدراسيون فوتبال ايران و پس از انجام مذاكرات نهايي با علي كفاشيان رئيس فدراسيون و مهدي تاج نايب رئيس اول فدراسيون به توافق نهايي رسيدند و قراردادي را در همين زمينه امضا كردند تا قطبي تا پايان جام ملتهاي آسيا به عنوان سرمربي تيم ملي ايران به كارش ادامه دهد.
حاجي باقر در اين زمينه اظهار داشت: توافق فعلي ما با فدراسيون براي مربيگري قطبي در تيم ملي تا پايان جام ملتهاي آسيا است، اما همين قرارداد قابل تمديد تا مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 نيز است.
وي ادامه داد: ما با تعامل خوب تاج و كفاشيان توانستيم به اين توافق نهايي برسيم و بايد از هر دو آنها تشكر كرد.
با این نتایجی که قطبی گرفت به درد تیم ملی نمی خوره
ولی تو فوتبال ایران به هیچ چیز نمیشه اعتماد کرد فردا اگه رئیس فدراسیون عوض بشه ممکنه کل سیستم فوتبال کشور رو دگرگون کنه.
Devils Master
02-07-2009, 11:36
سلام
بهترین گزینه برای سرمربیگری تیم ملی افشین امپراطور است
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی به دنبال برطرف شدن اختلاف نظرش با فدراسیون فوتبال، قراردادش را به مدت دو سال دیگر و تا پایان رقابتهای جام ملتهای آسیا با فدراسیون به امضا خواهد رساند. به گزارش خبرنگار مهر، پس از نشستی که عصر چهارشنبه بین علی کفاشیان و مهدی تاج به عنوان رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال با مدیر برنامه های افشین قطبی برگزار شد، طرفین به توافق رسیدند تا این مربی به مدت دو سال دیگر هدایت تیم ملی فوتبال ایران را برعهده داشته باشد.
براساس توافق صورت گرفته قرارداد افشین قطبی نزدیک به دو سال است و تا پایان رقابتهای فوتبال جام ملتهای 2011 آسیا که در قطر برگزار می شود اعتبار خواهد داشت.
پس از رایزنی های صورت گرفته بر سر مبلغ قرارداد که طرفین برای دو سال فعالیت اختلاف زیادی داشتند، در نهایت گفته می شود قرار است قطبی برای این دو سال مبلغی نزدیک به 800 هزار دلار دریافت کند.
براساس توافق بین طرفین دستیاران افشین قطبی ایرانی خواهند بود و او حق دارد دستیارانش را انتخاب کند. ضمن اینکه حضور مربی خارجی در کادر فنی تیم ملی منتفی شده است.
قرار است با سفر افشین قطبی به ایران که طی روزهای آینده صورت خواهد گرفت قرارداد نهایی همکاری او با فدراسیون فوتبال به امضا برسد.
حتما منظور شما اینه که اون علی دائی بیاد دوباره مربی تیم ملی بشه :-w
قطبی تو 3 بازی که 1 بازیش در خانه بود 5 امتیاز گرفت.:72:
علی دائی تو 5 بازی که 3 تاش در خانه بود 6 امتیاز گرفت.:-w
اگه از همون اول قطبی رو انتخاب میکردند الان به طور مستقیم به جام جهانی صعود کرده بودیم :27:
saeed_cris
02-07-2009, 11:51
من كه زياد به موفقيت قطبي خوشبين نيستم
ولي اگه ميخواد تو تيم ملي موفق بشه بايد ديدش رو به فوتبال عوض كنه
منظورم اينه كه تاكتيك و ارنج چينيش بايد مثل مربي هاي حرفه اي باشه...
و مثل قبل منتظر شانس و معجزه نباشه.......
Loverboy
02-07-2009, 11:58
تا وقتی مدیرای کله گنده سیاسی و کفاشیان و تاج هستند ، اگه فرگوسن سرمربی ایران بشه و کاپلو و گاس هیدینگ دستیاراش بشن و والتر زنگا هم مربی دروازه بانهامون بشه باز هم همین آش و همین کاسه هست . این تیم از ریشه مشکل داره و با مربی کارش درست نمیشه .
به نظر من بهترین گزینه رو انتخاب کردن اما چه راست گفت داش محمد خودمون
morteza.c.ronaldo
02-07-2009, 13:35
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی به دنبال برطرف شدن اختلاف نظرش با فدراسیون فوتبال، قراردادش را به مدت دو سال دیگر و تا پایان رقابتهای جام ملتهای آسیا با فدراسیون به امضا خواهد رساند. به گزارش خبرنگار مهر، پس از نشستی که عصر چهارشنبه بین علی کفاشیان و مهدی تاج به عنوان رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال با مدیر برنامه های افشین قطبی برگزار شد، طرفین به توافق رسیدند تا این مربی به مدت دو سال دیگر هدایت تیم ملی فوتبال ایران را برعهده داشته باشد.
براساس توافق صورت گرفته قرارداد افشین قطبی نزدیک به دو سال است و تا پایان رقابتهای فوتبال جام ملتهای 2011 آسیا که در قطر برگزار می شود اعتبار خواهد داشت.
پس از رایزنی های صورت گرفته بر سر مبلغ قرارداد که طرفین برای دو سال فعالیت اختلاف زیادی داشتند، در نهایت گفته می شود قرار است قطبی برای این دو سال مبلغی نزدیک به 800 هزار دلار دریافت کند.
براساس توافق بین طرفین دستیاران افشین قطبی ایرانی خواهند بود و او حق دارد دستیارانش را انتخاب کند. ضمن اینکه حضور مربی خارجی در کادر فنی تیم ملی منتفی شده است.
قرار است با سفر افشین قطبی به ایران که طی روزهای آینده صورت خواهد گرفت قرارداد نهایی همکاری او با فدراسیون فوتبال به امضا برسد.
قطبی تو 3 بازی که 1 بازیش در خانه بود 5 امتیاز گرفت.:72:
علی دائی تو 5 بازی که 3 تاش در خانه بود 6 امتیاز گرفت.:-w
اگه از همون اول قطبی رو انتخاب میکردند الان به طور مستقیم به جام جهانی صعود کرده بودیم :27:
آفرین گل گفتی
عصبانی شدم میخواستم جوابش رو بدم بعد دیدم تو خودت زحمت کشیدی و جوابش رو دادی مر30
یقین داشته باشید اگه قرار باشه تیم ملی موفق بشه فقط با قطبی میتونه و بس
تا وقتی مدیرای کله گنده سیاسی و کفاشیان و تاج هستند ، اگه فرگوسن سرمربی ایران بشه و کاپلو و گاس هیدینگ دستیاراش بشن و والتر زنگا هم مربی دروازه بانهامون بشه باز هم همین آش و همین کاسه هست . این تیم از ریشه مشکل داره و با مربی کارش درست نمیشه .
درسته محمد جان ولی دیگه وضع فعلی اینه باید سوخت و ساخت
من همیشه گفتم و بازم میگم ما [تیم ملی و...] لیاقت قطبی و امثال اونو نداریم
ولی انشا... قطبی بتونه تو ایران موفق بشه...
اما امیدوارم سیاستی که تو ازش صحبت کردی جلوشو نگیره....
من وقتی اسم قطبی میاد دقیقه 96 بازی با سپاهان یادم میاد واسه همین میگم قطبی مرد بزرگیه
hitman47
02-07-2009, 14:38
برای اولین بار تو عمر فدراسیون. وبالاخره بعد از حدود 50 سال یک کار درست انجام داد:5:
مبارکه. ان شاء الله خبر خوب بعدی بیرون انداختن علی آبادی وکفاشیان:-& باشه واومدن حبیب کاشانی وشروع یک مدیریت کار بلد وخوب باشه.:smil4337dd8b9eb25: :smil4337dd8b9eb25: :smil4337dd8b9eb25:
فقط ای کاش یه فکری به حال پر طرفدارترین تیم ایران یعنی پرسپولیس کنن که هنوز بلا تکلیفه. تراکتور سازی داره خودشو برای فصل آینده آماده میکنه واردوی خارجی میره اونوقت پرسپولیس هنوز سرمربی نداره.:53::53::53::29::29:
ss_ss gahreman
02-07-2009, 15:09
نمیشه از الالن گفت که
قطبی ؟؟ نه بابا قطبی همه تیما رو میبره!!:^o
از کجا معلوم که قطبی حتی بتونه برزیلو شکست بده؟؟
از کجا معلوم که قطبی نتونه لائوس رو ببره؟؟
از الان هیچ چیزی معلوم نیست پس الکی نمیشه اظهار نظر کرد
TheSpecialOne
02-07-2009, 16:12
درسته محمد جان ولی دیگه وضع فعلی اینه باید سوخت و ساخت
من همیشه گفتم و بازم میگم ما [تیم ملی و...] لیاقت قطبی و امثال اونو نداریم
ولی انشا... قطبی بتونه تو ایران موفق بشه...
اما امیدوارم سیاستی که تو ازش صحبت کردی جلوشو نگیره....
من وقتی اسم قطبی میاد دقیقه 96 بازی با سپاهان یادم میاد واسه همین میگم قطبی مرد بزرگیهمتاسفم !!!! حالا دیگه قطبی از فوتبال ایران هم بزرگتره ؟؟؟ ای کاش قبول نمیکرد بیاد و اونوقت میدیدیم که حتی عربها هم نمیخوانش !!! تو افکارت یه تجدید نظر بکن !!!
برای اولین بار تو عمر فدراسیون. وبالاخره بعد از حدود 50 سال یک کار درست انجام داد:5:
مبارکه. ان شاء الله خبر خوب بعدی بیرون انداختن علی آبادی وکفاشیان:-& باشه واومدن حبیب کاشانی وشروع یک مدیریت کار بلد وخوب باشه.:smil4337dd8b9eb25: :smil4337dd8b9eb25: :smil4337dd8b9eb25:
فقط ای کاش یه فکری به حال پر طرفدارترین تیم ایران یعنی پرسپولیس کنن که هنوز بلا تکلیفه. تراکتور سازی داره خودشو برای فصل آینده آماده میکنه واردوی خارجی میره اونوقت پرسپولیس هنوز سرمربی نداره.:53::53::53::29::29:
به جناب هیتمن !!! پارسال دوست امسال آشنا:32::32:درسته که میشه درباره ی عملکرد قطبی الآنم نظر داد ولی الآن بهتر میدونم سکوت کنم و وقتی که قول قهرمانی تو جام ملتها رو شنیدیم و تو همون مرحله ی اول حذفی کنار رفتیم اونوقت سکوت رو کنار میزارم و میگم که افشین غیر از :^o:^o و قولهای :^o:^o چیز دیگه ای نیست ...
نمیشه از الالن گفت که
قطبی ؟؟ نه بابا قطبی همه تیما رو میبره!!:^o
از کجا معلوم که قطبی حتی بتونه برزیلو شکست بده؟؟
از کجا معلوم که قطبی نتونه لائوس رو ببره؟؟
از الان هیچ چیزی معلوم نیست پس الکی نمیشه اظهار نظر کرد
نه دوست عزیز ، وقتی مربی تیم اسمش قطبی باشه مطمئن باش ما قول پیروزی بر برزیل رو هم میشنویم !!! اصلا این که چیز کوچیکیه، ما قول قهرمانی تو جام جهانی رو هم میشنویم !!! پس با قطبی ما همه ی تیم ها رو شکست میدیم :^o:^o:^o:^o
khaf Esteghlali
02-07-2009, 17:19
نمی دونم چرا ایرانی ها عادت نه خوب یک نفر را از آسمان 7 به زمین می کوبند مثلا مربی خوبی چون قطبی به ایران می آید و بعد از چند سال این جوری می شود یا زندی که انقدر خوب بازی می کرد که در تیم جوانان آلمان عضویت داشت به زور تو یک باشگاه قبرسی نگهش می دارن فقط هیمن خدایا شکرت بابت خلق چنین کشوری .:1:
Devils Master
02-07-2009, 17:49
سلام این حرفت خیلی خوشم اومد:30:
این هم که قطبی سرمربی تیم ملی شده هنوز هم تکلیف قطبی معلوم نیست بلکه اقای دایی و اقای مایلی کهن باپارتی قطبی رو بیرون کنند:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz
:146fs495919::146fs495919:
به نظر من قطبی خوب کار کرد دایی تیم رو نابود کرد از دست قطبی هم کاری برنمی اومد اگه کاپلو هم سرمربی تیم ملی میشد تو اون فرصت کم کاری ازش بر نمی اومد :301:
قطبی ایران قهرمان آسیا می کنه میگید نه نگاه کنید :wavesmile:
امیدوارم موفق بشه :labkhand:.
البته اگر سنگ جلو پاش نندازند :292:.
ببینم دستیاراش هم همون قبلیان ؟
هلندی بیدن ؟ :5:
میگند تا جام ملتهاست فقط که خوب پس بعد جام ملتها کی میخواد بیاد ؟
اینا هنوزم که هنوزه نمیتونند برنامه 4 ساله بنویسند ؟ :-w
Liverpudlian
02-07-2009, 20:57
اگه فدراسيون فوتبال ايران يه بار هم تو عمرش
تصميم درست گرفته باشه همين تصميم هست چه کسی بالياقتتر از قطبی ميتونه سرمربی تيم ملی باشه
با توجه به نتايج مقدماتی جام جهانی که بهترين نتايج رو بدست اورد اين که سرمربی بشه حقش بود البته گندکاريهای آقای دايی رو ديگه نميگم خودتون ميدونيد پس نگيد نتايجش بد بوده چون گاس هيدينگ هم بود نميتونست ايران رو جام جهانی ببره
sinaoneal
02-07-2009, 21:50
تیم ملی یا باید یه مربی در سطح جهانی مثل اریکسون یا اسکولاری بیاره یا یه مربی سطح یک ملی که شکر خدا فدراسیون از پس یکیش براومد
Unrepeatable Seven
02-07-2009, 21:58
خب به نظر موقعيت خوبي هست كه تيم ملي توي اين 2 سال يه سر و سامون نسبي اي پيدا كنه.قطبي بين مربي هاي ايراني يه سر و گردن از بقيه بالاتره:*:84:*:.به نظر من اگر توي اين مدت اتفاق خاصي نيفته و البته سنگ توي كارش نندازن ميشه به موفقيت در جام ملت هاي آسيا اميدوار بود.:32:
نميشه به ثبات مديريت ورزش كشور مطمئن بود ولي من اين تصميم رو تصميم عاقلانه و مدبرانه اي تلقي ميكنم:117:.الان تيم ملي اميد و نوجوانانمون به دست خوب مربي هايي افتاده.البته نميدونم كه مربي جوانان كي هست .اصلا مربي داره ؟ ولي نسبت به ساليان گذشته گويا داره كارهاي مثبتي صورت ميگيره.البته هنوز كه هنوزه كافي نيست.:7:
در كل آرزوي سعادت و موفقيت ميكنم براي تيم ملي كشورمون توي اين 5سال آينده و 2 جام جهاني و ملت هاي آسيا.:flowerysmile:
AmiR Tifo36
02-07-2009, 22:32
تبريك ميگم...
امپراطور بهترين گزينه ي داخلي واسه تيم ملي هستش
ايشالا با قهرمانيه جام ملتها و رفتن به جام 2014 دهن همه دشمنهاشو ميبنده
دوستت داريم مپراطور ايران:72:
shayan1989
03-07-2009, 00:42
قطبی شد مربی جای اینکه برن یه مربی شاخ بیارن رفتن قطبی اوردن که به جز ادبیات خوب هیچی نداره فقط قول میده پاش بیوفته قول قهرمانی جام جهانیم میده!!!! من نمیدونم چه فکری میکنه این فدراسیون!!!
Nastaran
03-07-2009, 05:38
ایشالا که قطبی بتونه تیم ملی رو به بهترین شرایط برسونه.
L . F . C
03-07-2009, 11:15
منم با نظر دوستمون nastaran_nekounam ([Only registered and activated users can see links])موافقم .
به نظر من حالا که قطبی سرمربی تیم ملی شده دیگه اونایی که از قطبی بدشون میومد و از سرمربی شدنش ناراحت بودند باید دست از انتقاد خود بردارند و همه یکپارچه خواهان موفقیت تیم ملی شوند !
چون این تیم مال کشورمونه و باید در همه شرایط مخصوصا در این شرایط خیلی بعد ازش حمایت کنیم تا در نهایت به موفقیت برسه .
فدراسيون فوتبال براي قطبي و دستيارانش شرط گذاشت
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال براي قطبي و انتخاب دستياران او شرط گذاشت.
به گزارش خبرگزاري فارس مسئولان فدراسيون فوتبال به افشين قطبي اعلام كردهاند در صورتي كه دستياران خود را معرفي كند بايد به چند شرط عمل كند.
بنا به گفته كفاشيان، فدراسيون فوتبال اعلام كرده بايد مربيان ايراني در كنار دستياران خارجي قطبي حضور داشته باشند. همچنين دستياران خارجي قطبي نميتوانند پروازي باشند و بايد در ايران سكونت داشته باشند .ضمن اينكه فدراسيون از قطبي خواسته بايد بيشتر از گذشته با مربيان ليگ برتر تعامل داشته باشد و از تفكرات آنها استفاده كند.
اين موضوع پس از اينكه قطبي براي حضور در ايران موافقت كرد به وي ابلاغ شده است.
همچنين قطبي بايد از طريق فدراسيون فوتبال در كميته فني كه هر چند وقت يكبار تشكيل ميشود از برنامههاي خود دفاع كند و پاسخگوي اين كميته در قبال مشكلات باشد.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
از طريق رسانهها متوجه شدم قطبي سرمربي تيم ملي شده است
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: از طريق رسانهها متوجه شدم قطبي كارش را با تيم ملي ايران ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان عنوان كرد: پس از اينكه تيم ملي از كره جنوبي بازگشت با افشين قطبي به طور خصوصي گفتوگو كردم و به توافقاتي رسيديم و قرار شد وي برنامهاي براي جامملتهاي آسيا و جام جهاني به ما بدهد.
وي افزود: پس از دريافت اين برنامه تغييراتي در آن انجام داديم و به وي ابلاغ كرديم كه بايد در قبال دستيارانش و ساير موارد بيشتر با فدراسيون تعامل داشته باشد؛ يعني دستياران داخلي را فراموش نكند و همچنين هميشه پاسخگوي كميته فني باشد.
كفاشيان تصريح كرد: پس از اينكه اين موضوع را از طريق مدير برنامههايش به اطلاع او رسانديم روز گذشته از طريق رسانهها متوجه شدم قطبي سرمربي تيم ملي شده و خواستههاي ما را قبول كرده است. به همين دليل با مدير برنامههاي وي تماس گرفتم و ايشان نيز اين مورد را تاييد كرد.
كفاشيان اظهار داشت: ما هم از اين موضوع خوشحال هستيم. به همين دليل به وي اعلام كرديم منتظر حضور وي در ايران هستيم. البته هنوز مبلغ قرارداد بين دوطرف نهايي نشده است اما در اين خصوص صحبتهاي زيادي مابين دوطرف انجام شده است.
رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: اميدوار هستيم هر چه سريعتر قطبي به ايران بيايد و كار را با او تمام كنيم. التبه ما به او قولهايي دادهايم كه يكي از آن پاداش ويژه در جامملتهاي آسيا در صورت موفقيت است.
كفاشيان در خصوص اعلام اسامي مربيان متخلف گفت: نبايد اسم مربيان متخلف را اعلام كرد. ما با اين كار مخالف هستيم. با توجه به شكايتهايي كه براي ما در خصوص همين موارد پيش آمده و برخي اعلام كردند سازمان ليگ صلاحيت معرفي اين افراد را ندارد و باعث مشكلاتي بين كميته انضباطي و سازمان ليگ شده در حال تصميمگيري هستيم كه با تصويب آييننامه جديد انضباطي بتوانيم تعامل لازم را براي اين موضوع داشته باشيم.
وي ياداور شد: البته سازمان ليگ داراي هيات رئيسه است و ميتواند تصميم بگيرد و افراد را معرفي كند اما با توجه به اينكه كميته انضباطي كمي با اين موضوع مخالف است به دنبال اين هستيم كه اقدامات جديدي را انجام دهيم.
كفاشيان در خصوص انتقاد نمايندگان مجلس خاطرنشان كرد: اگر الان به من بگويند برو، يعني به خيليها در فدراسيون فوتبال گفتهاند؛ چون آنها به من رأي دادهاند. من هميشه حرفهاي نمايندگان مجلس را ميپذيرم چون آنها حق دارند و نمايندگان مردم هستند اما بايد به موارد ضروري اشاره كنند.
وي با اشاره به بحث مچبندهاي سبز تاكيد كرد: اعلام شد كه ما بازيكناني را محروم كرديم و همين مورد سريعا به فيفا و AFC منعكس شد. آنها از ما استعلام گرفتند و ما گفتيم كه چنين موردي درست نيست. پس معلوم است آنها ريز اتفاقات فوتبال ما را زير نظر دارد و AFC و فيفا شايد به دنبال بهانهاي براي تعليق ما هستند.
كفاشيان ادامه داد: با اين حساب بايد خواستههاي نمايندگان مجلس خصوصي باشد و طوري مطرح شود كه رسانهاي نشود تا فوتبال ما ضربه نخورد.
رئيس فدراسيون فوتبال در خصوص بازي با آمريگا گفت: از لحاظ تاكتيكي از آمريكاييها هيچ چيز كم نداريم اما قدرت بدني آنها از ما بالاتر است. همه ميگويند چرا با آرژانتين يا هلند بازي نميكنيم اما نميدانند آمريكا نيز فرقي با اين تيمها ندارد و ديديد با قطب بزرگ فوتبال جهان يعني اسپانيا و برزيل چطور بازي كرد.
وي يادآور شد: به دنبال بازي با آمريكا هستيم. ابتدا قرار بود آبان ماه به ديدار آنها برويم اما پس از اينكه به جام جهاني نرفتيم AFC بازي با اردن را در چارچوب جامملتهاي آسيا در همان تاريخ براي ما گذاشت. ما سپس مهر را پيشنهاد داريم اما آمريكا در آن تاريخ باز هم ديدارهاي رسمي داشت به همين دليل طي نمابري جديد ماههاي آذر، مرداد و اسفند را براي بازي دوستانه پيشنهاد داريم كه منتظر توافقات با آنها هستيم.
كفاشيان در خصوص تيم اميد گفت: به تيم اميد بيشتر از گذشته بها مي دهيم. جلسهاي بين مهندس عليآبادي، افشارزاده و اينجانب در خصوص رفع مشكلات تيم اميد برگزار شد و به تعاملات خوبي رسيديم اما همچنان افشارزاده خواستار تقويت كادر فني تيم اميد است.
وي اضافه كرد: در اين ميان تفاهمنامهاي بين فدراسيون فوتبال و كميته المپيك امضا خواهد شد كه تمام مشكلات را رفع كنيم و با تعاملات به خواسته خود برسيم.
جام جهانى نه : با قطبى قرار است به جام ملت هاى آسيا برويم!
آدم هاى بزرگ به خودشان سخت مى گيرند، آدم هاى كوچك به ديگران! .قرار است اين به ظاهر ضرب المثل هميشه همراه ما و علاقمندان به فوتبال در ايران باشد. وقتى تيم ملى ايران در ديدار با عربستان سعودى در تهران با حساب ۲ بر يك شكست خورد تا على دايى به خاطر آنچه اهالى فدراسيون نام آن را شوك بزرگ گذاشتند، از كار بركنار شود، فدراسيون نشين ها به دنبال كسى مى گشتند، كه بتواند خوب قول بدهد و تا حدودى بتواند افكار عمومى را متوجه خود كند. در آن برهه حساس و در حالى كه تنها ۳ بازى باقيمانده بود، هيچكدام از مربيان كوچك و بزرگ ايران و جهان حاضر نشدند كه قول صعود بدهند، حتى محمد مايلى كهن كه براى ۲ هفته به ظاهر سرمربى تيم ملى ايران بود هم حاضر نشد هيچ قولى را به مردم ايران بدهد كه متعاقب آن نتواند آن را به انجام برساند. در ميان تمامى مربيان مورد نظر تنها يك نفر مى توانست كه با ادبيات خود به نوعى افكار عمومى را فريب و با پشتوانه به ظاهر شناخت در كره و كسب ۷ امتياز قول حضور تيم ملى ايران را در جام جهانى بدهد و آن هم كسى نبود جز افشين قطبى. البته حضور افشين قطبى بر روى نيمكت مربيگرى تيم ملى فوتبال ايران هم چندان تصادفى و بى برنامه نبود. قطبى از مدت ها پيش به فكر نشستن بر روى نيمكت تيم صاحب نام ايران بود، درست از همان روزهايى كه پذيرفت تا بر روى نيمكت تيم پرسپوليس بنشيند، او در آن روزها پرسپوليس را راه ميانه اى براى رسيدن به تيم ملى فرض كرده بود و در تفكرات خود چنين مى پنداشت كه از پرسپوليس بسيار راحت تر از آن چيزى كه تصورش را مى كرد مى تواند به تيم ملى برسد. يك قهرمانى اتفاقى در آن سال به لطف گل دقيقه ۶+۹۰ سپهر حيدرى در بازى مقابل سپاهان در تهران باعث شد تا سرخپوشان در همان روز و در همان ورزشگاه جشن قهرمانى به پا كنند. در آن روز قطعاً افشين قطبى خوشحال تر از بقيه بود، چرا كه مى دانست اين قهرمانى مى تواند راه رسيدن او به تيم ملى را تسهيل بخشد. قطبى پس از آن عنوان قهرمانى و براى آنكه در فوتبال ايران به عنوان يك اسطوره از او نام برده شود، چند مدت بعد به گفته خودش براى هميشه تهران و پرسپوليس را رها كرد تا سرنوشت خود را در جاى ديگرى دنبال كند. قطبى به امارات رفت، تا بلكه با پذيرش يك عنوان سرمربيگرى از سوى يكى از تيم هاى اماراتى براى هميشه نام خود را بر سر زبان هاى اهالى فوتبال در ايران بياندازد اما اين اتفاق هرگز نيفتاد و قطبى با وجود مدت نسبتاً زيادى كه در دوبى بود هيچ مشترى دست به نقدى را از سوى تيم هاى اماراتى براى خود پيدا نكرد. در همان ايام پرسپوليس با تغيير مديريت به دنبال دفاع از عنوانى بود كه پس از سال ها قطبى موفق به كسب آن شده بود. مديران وقت پرسپوليس خوب مى دانستند كه كار بسيار سختى را پيش رو دارند و آنچه سختى كار آنها را مضاعف كرده بود، اثرى بود كه قطبى توانسته بود، در آن يك فصل بر روى تماشاگران پرتعداد اين تيم بگذارد. در ابتدا گزينه هاى بسيارى براى هدايت سرخپوشان مدنظر قرار گرفت اما مدير وقت پرسپوليس كه قواعد بازى حرفه اى را خوب مى دانست به هر شكل ممكن يكبار ديگر قطبى را به ايران آورد، تا ادامه كار براى او و مجموعه پرسپوليس راحت تر از قبل باشد. قطبى به ايران آمد و اين بار به جاى استيلى، پيروانى را در كنار خود ديد، كادرى كه مانند هميشه هيچكدام هماهنگى لازم را با يكديگر نداشت و همين مسأله باعث بروز حرف و حديث هاى بسيارى در اطراف طرفين ماجرا شده بود اما قطبى بسيار زرنگ تر و باهوش تر از اين بود كه بخواهد از اعتبارش براى پرسپوليس خرج كند. او در اواسط فصل و وقتى از اين موضوع اطمينان حاصل كرد كه پرسپوليس توفيقى را به دست نخواهد آورد، در يك زمان بسيار مناسب كه با ديدار رفت تيم ملى ايران با امارات در ابوظبى همزمان گشته بود، عطاى ماندن در پرسپوليس را به لقايش بخشيد و عنوان كرد كه ديگر بازگشتى به اين تيم پرطرفدار نخواهد داشت، هر چند كه مديران و مسئولان وقت پرسپوليس در آن برهه اعلام داشتند كه قطبى براى يك مرخصى چند روزه تهران را ترك كرده و به زودى به ايران بازخواهد گشت، در حالى كه مشخص بود كه اين رفتن قرار نيست كه با بازگشتى همراه باشد. قطبى در آن ايام اگر چه به ظاهر از ايران و پرسپوليس رفته بود اما همه فكر و ذكرش معطوف به هدفى بود كه او از مدت ها قبل در ذهن خود داشت. قطبى رفت و اين بار نيز مثل دفعه قبل مشترى خاصى را در فوتبال امارات پيدا نكرد اما اينها باعث نشد تا او اميد خود را از دست بدهد. او با دقت بسيار اخبار فوتبال ايران را دنبال مى كرد و به واسطه دوستانى كه در تهران داشت گاهاً اخبارى نيز از او منتشر مى شد اما اين آن چيزى نبود كه افشين قطبى به دنبال آن مى گشت. او خوب مى دانست كه اگر براى يكبار بر روى نيمكت تيم ملى ايران بنشيند، مى تواند براى مدت هاى مديد اين مسئوليت را از آن خود كند، سياستى كه دوستانش در ايران او را به خوبى توجيه كرده بودند و خوب مى دانستند كه تنها يك بار بايد اين اتفاق بيفتد.
دوستى مى گفت: يكى از تيم هاى ليگ برترى براى يكى از سفرهاى اروپايش براى آنكه چند خبرنگار را با خود همراه سازد، اقدام به قرعه كشى كرد. مراسم قرعه كشى در حضور همگان برگزار شد و چند نفر كانديداى رفتن به آن سفر اروپايى شدند. دوست ما مى گفت: من در آن مراسم قرعه كشى با بدشانسى نامم از گوى بيرون نيآمد اما با مسئولان آن تيم صحبت كردم كه مى خواهم با هزينه خود به آن سفر بيايم، چرا كه خوب مى دانستيم اين حرف من درست مانند يك تعارف بسيار عاميانه است. وقتى اين حرف را با مسئولان آن تيم در ميان گذاشتم، آنها از من خواستند كه مدارك خودم را به آنها بدهم، من هم اين كار را كردم و منتظر نشستم تا اينكه يك روز به من زنگ زدند و اعلام داشتند كه براى گرفتن وسايل اوليه سفر به آن باشگاه بروم من هم رفتم اما هيچ صحبتى در اين ميان انجام نگرفت. فرداى آن روز از سوى آن باشگاه به من زنگ زدند كه فردا فلان ساعت فرودگاه باش و من هم به آن سفر اروپايى رفتم و برگشتم بدون اينكه دينارى را پرداخت كرده باشم و اين در صورتى بود كه در آن صفر از مسئولان آن تيم مبلغى را هم به عنوان پول تو جيبى دريافت كرده بودم. حكايت اين دوست خوش شانس ما چندان بى شباهت به وضعيت افشين قطبى در فوتبال ايران نيست. همان مربى كه اعلام كرد كه حاضر است مجانى هدايت تيم ملى ايران را بر عهده بگيرد و تيم را به جام جهانى ببرد و همان اتفاق باعث شد تا او ۲ سال ديگر هم باز در تهران و بر روى نيمكت تيم ملى بنشيند. اين شرايط در حالى براى قطبى رقم خورد كه او نتوانست به قولش مبنى بر بردن تيم ملى ايران به جام جهانى جامه عمل بپوشاند. البته از عملكرد فدراسيون فوتبال هم مى شد از مدت ها قبل اين را متوجه شد كه گزينه موردنظر آنها براى تيم ملى ايران افشين قطبى است. چرا كه بعد از ناكامى تيم ملى ايران در راه رسيدن به جام جهانى مسئولان فدراسيون فوتبال تنها از او برنامه خواستند و نام هيچ مربى ديگرى را در فهرست گزينه هاى خود قرار ندادند. تا مشخص شود انتخاب اول و آخر آنها براى هدايت تيم ملى ايران افشين قطبى است. قطبى قول داد كه فوتبال ما را جام جهانى ببرد كه اين اتفاق مبارك براى فوتبال ما نيفتاد اما او حالا سطح قولش را پايين تر آورده و مى خواهد تا ۲ سال ديگر ما را به رقابت هاى جام ملت هاى آسيا ببرد، رقابت هايى كه حضور در آن براى فوتبال ما با هر كسى كه عنوان سرمربى آن را داشته باشد كار چندان دشوارى نيست اما حالا كه قرار بر اين شده است كه قطبى سرمربى تيم ملى ايران باشد، اميدوارم سرنوشت فوتبال ما به گونه اى رقم نخورد كه ۲ سال ديگر دوباره قطبى با يك عذرخواهى مصلحتى همه چيز را تمام شده بداند.
توافق دوباره فدراسيون و سرمربى تيم ملى
قطبى براى ۲ سال ۸۰۰ هزاردلار مى گيرد
افشين قطبى سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان در مرحله نهايى مقدماتى جام جهانى به دنبال برطرف شدن اختلاف نظرش با فدراسيون فوتبال، قراردادش را به مدت ۲ سال ديگر و تا پايان رقابتهاى جام ملتهاى آسيا با فدراسيون به امضا خواهد رساند. پس از نشستى كه عصر چهارشنبه بين على كفاشيان و مهدى تاج به عنوان رييس و نايب رييس فدراسيون فوتبال با مدير برنامه هاى افشين قطبى برگزار شد، طرفين به توافق رسيدند تا اين مربى به مدت ۲ سال ديگر هدايت تيم ملى فوتبال ايران را برعهده داشته باشد. براساس توافق صورت گرفته قرارداد افشين قطبى نزديك به ۲ سال است و تا پايان رقابتهاى فوتبال جام ملتهاى ۲۰۱۱ آسيا كه در قطر برگزار مى شود اعتبار خواهد داشت.پس از رايزنى هاى صورت گرفته بر سر مبلغ قرارداد كه طرفين براى ۲ سال فعاليت اختلاف زيادى داشتند، در نهايت گفته مى شود قرار است قطبى براى اين ۲ سال مبلغى نزديك به ۸۰۰ هزار دلار دريافت كند.براساس توافق بين طرفين دستياران افشين قطبى ايرانى خواهند بود و او حق دارد دستيارانش را انتخاب كند. ضمن اينكه حضور مربى خارجى در كادر فنى تيم ملى منتفى شده است.قرار است با سفر افشين قطبى به ايران كه طى روزهاى آينده صورت خواهد گرفت قرارداد نهايى همكارى او با فدراسيون فوتبال به امضا برسد.
قرارداد قطبى تا پايان جام جهانى ۲۰۱۴ قابل تمديد است
مدير برنامه هاى قطبى: انتخاب دستيار برعهده افشين است
مهدى حاج باقر، مدير برنامه هاى افشين قطبى طى اظهارنظرى گفت: فكر مى كنم اين براى نخستين بار است كه فدراسيون فوتبال براى ۴ سال آينده فكر مى كند و براساس آن برنامه هايش را پيش مى برد. وقتى افشين قطبى تهران را ترك كرد تمام امور مبنى بر انجام توافقات را به من سپرد و من هم وقتى حسن نيت فدراسيون را ديدم، احساس كردم اگر طرفين هر كدام مقدارى از مواضع خود عقب نشينى كنند، مى توانيم شاهد همكارى خوبى بين آنها بوده و به فوتبال كشور خدمت كنيم. وى ادامه داد: مدت قرارداد افشين به مدت يك سال و نيم و تا پايان جام ملت هاى آسيا است كه اين خود از خواسته هاى قطبى بود. همچنين انتخاب دستيارهاى افشين به طور كامل برعهده اوست و او مى تواند تمام دستيارانش ايرانى و يا خارجى انتخاب كند.وى افزود: طبق برنامه اى كه قطبى اعلام كرده، به هيچ وجه مسابقات ليگ برتر در اين مدت تعطيل نخواهد شد و او البته در همه تاريخ هاى «فيفادى» از فدراسيون بازى تداركاتى خواسته است. همچنين قرار شد طى اين مدت تيم ملى در ۲ تورنمنت بين المللى شركت كند. امكاناتى كه مقرر شد فدراسيون در اختيار تيم ملى بگذارد در بندهاى مختلف آمده است كه اگر ا ين تعهدات انجام نشود مشكلاتى را به وجود خواهد آورد. به هر حال ما سعى كرديم با ديد منفى به اين مسائل نگاه نكنيم و قرارداد را براساس قول هاى به عمل درآمده در آينده تنظيم كنيم.حاج باقر همچنين گفت: شروع قرارداد افشين از حدود ۲۲ روز ديگر است كه او تا پيش از اين مدت براى امضا قرارداد به تهران خواهد آمد. اين قرارداد تا پايان جام جهانى ۲۰۱۴ برزيل نيز قابل تمديد است.
Moein-Chelsea
04-07-2009, 06:40
خداییش هنوز قطبی در کسوت سرمربیگری در بازیهای رسمی با ایران باخت نداشته و باید به او فرصت دهیم تا ببینیم برنامه هاش چی جواب میده
hitman47
04-07-2009, 13:27
این خداداد عزیزی هم ظاهراً قسم خورده بی حاشیه وجنجال نمونه
دیروز تو برنامه ورزش از نگاه دو هرچی داشت علیه قطبی خالی کرد. نمیدونم باهاش پدر کشتگی داره یا چی. این مربیان داخلی که تو آسیا اینقدر ضعیف نشون میدن نمیدونم با چه رویی میان واظهار نظر میکنن. فکر میکنن چون تو لیگ ایران (لیگی که با سیستم منسوخ یا با فوتبال علی اصغری یکی توش قهرمان میشه) قهرمان شدن یعنی شدن کارشناس؟ واقعاً که.
فقط خدا نسل همه این مربیان بی تجربه وپررو که مانع پیشرفت فوتبال ایران شدن رو قطع کنه.
TheSpecialOne
04-07-2009, 14:49
واي خدا دم خداداد عزيزي گرم، ديشب هر چي تو دلم بود رو به زبون آورد 127fs3556139واقعا ايول داري خداداد جون :heartsmile:
از حرفاي جالب خداداد ميشه به چند تا مورد زير كه مورد تاييد من هم هست اشاره كرد :
* قطبي فقط ادبياتش از مربي هاي ايراني بالاتره
* قطبي نه مربي خارجيه و نه مربي داخلي چون شناختي نسبت به فوتبال ايران نداره
* هر مربي داخلي از قطبي بهتره
* اگه دايي رو بركنار كرديم بايد به جاش يه مربي بزرگتر از دايي رو مياورديم و نه يه مربي كوچيكتر
* قولهاي قطبي چيزي به جز سر كار گذاشتن آدما و بزرگ جلوه دادن خودش نيست !
* اگه قرار به قول دادن باشه من ميگم كه جام جهاني 2022 ايران رو قهرمان جهان ميكنم !
* تو هر 3 تا بازي قطبي با يه سيستم ثابت بازي كرد و توانايي تغيير تاكتيك تو حين بازي رو نداشت
* تيمي كه به اسم امارات با ما بازي كرد تيم دوم امارات بود كه 8 تا بازيكن اصلي خودشو نداشت (و در واقع تيم دوم امارات بود)
* ...
خداداد جون متشكرم، بالاخره يكي پيدا شد كه حرف دل منو بزنه :heartsmile::heartsmile:
اين هم نظر خودم : تمديد قرارداد قطبي = ادامه دادن راه و روش اشتباه قبلي ...
به اميد فكر بيشتر و از همه مهمتر پرسش از كارشناسها درباره ي مربيهايي كه به عنوان گزينه داخلي مطرح ميشن !!!
تو 2 سالي كه قطبي مربي پرسپوليس بود بهترين بازي پرسپوليس بازي اول فصل پيش با صنعت نفت بود كه همه ي كارهاي اون تيم رو استيلي انجام داده بود ...
قطبی مربیه خوبیه و طریقه ی مدیریت روی بازی رو بلد نیست و نمیتونه نتیجه رو حفظ کنه ما باید بریم یه مربی متوسط رو به بالا یا یه کمک مربی که با مربی های بزرگ کار کرده رو بیاریم و باهاش قرار داد 4 یا 5 ساله ببندیم و تو سال سوم یا چهارم قراردادش نتیجه بگیریم تیم ملی نیاز به برنامه ی بلند مدت داره باید یه 10 سالی رو زیر ساخت ها کار کنیم بعد بیایم تا 20 یا 15 سال درو کنیم
messi barcellona
04-07-2009, 15:27
به نظر شما بهترین سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان درسال های اخیر (از سال 2002به بعد) کدامیک می تواند باشد؟ درمورد آن به بحث بپردازید( دلایل خود نیز بنویسید)
1-برانکو ایوانکوویچ 2- امیرقلعه نوعی 3- علی دایی 4- افشین قطبی
ss_ss gahreman
04-07-2009, 15:45
پيش قرارداد قطبي امروز امضا ميشود
خبرگزاري فارس: به گفته مدير برنامههاي سرمربي تيم ملي فوتبال پيش قرارداد قطبي امروز در فدراسيون امضا ميشود.
مهدي حاجباقر در گفتوگو با خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سئوال كه افشين قطبي چه زماني براي رسمي شدن قرارداد خود به ايران ميآيد، اظهار داشت: قرار است امروز ساعت 11 در فدراسيون پيش قرارداد قطبي آماده و امضا شود، در صورتي كه پيش قرارداد آماده شود، زمان حضور او هم در ايران معلوم خواهد شد.
مديربرنامههاي قطبي در مورد اينكه دستياران خارجي قطبي بايد در ايران سكونت داشته باشند يا در اين باره اختيار تام دارند گفت: آنها بايد در ايران سكونت داشته باشند. به هر حال وقتي تمرينات در ايران برگزار ميشود آنها هم بايد در ايران باشند.
کفاشيان:
قطبي هنوز سرمربي تيم ايران نشده است
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: برنامههاي سرمربي تيم ملي را بررسي کرده و طبق مطالبي که در قرارداد وي ثبت شده بود، تا پايان هفته تکليف سرمربي تيم ملي فوتبال ايران مشخص ميشود.
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، علي کفاشيان در ادامه اظهار داشت : طي مذاکراتي که با مدير برنامههاي وي صورت گرفت و با تغيير در برخي نکات قرارداد وي، مقرر شد تا پس از قطعي شدن قرار داد و امضا از سوي قطبي، فدراسيون اقدامات لازم را در دستور کاري خود قرار دهد.
وي در ادامه بيان کرد: از قطبي خواستيم تا حتي المقدور دستياران خود را ايراني انتخاب کند که به طور مستمر کادر فني در کنار تيم ملي باشند.
کفاشيان گفت: تاکنون فقط مذاکرات اوليه صورت گرفته و تا امضاء قرارداد، قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي نخواهد بود، اما اگر تا پايان هفته قرارداد وي امضا شود، قطبي از ابتداي مردادماه به طور رسمي کار خود را به عنوان سرمربي تيم ملي آغاز ميكند./
منبع ([Only registered and activated users can see links] tM0dpQG49QnATCh19QEJFSCYU&news_id=3607974)
هیچ مربی ای مثل برانکو تا بحال ایران نیومده و حالا حالا ها نمیاد ، برانکو فوق العاده بود :wavesmile:
هر چهار تاشون بد بودند.الآن توضیح می دم:
برانکو:خوب نتیجه گرفت.فقط متأسفانه فوتبال ایران رو به قهقرا برد.تو مدت مربیگریش تو تیم ملی فقط به 11-12 تا بازیکن بازی داد و خیلی ها مثل عنایتی و کاظمیان و .... و مبعلی رو سوزوند.
قلعه نویی:به جز بازی با مکزیک که دوستانه بود در بقیه بازی ها قلعه نویی یک باخت هم نیاورد.علاوه بر اون کلی بازیکن تو تیم ملی آورد که تا الآن هم داره ازشون استفاده می شه و چند تا کار مفید دیگه.تازه قهرمان بوندسلیگا رو هم برد ولی تیم ملی با استقلال فرق داره و جام ملتها با هم با جام حذفی ایران خیلی متفاوته.اونجا دیگه نمی شه به بازیکن کره وعده داد که یه نمه جلو ما شل بازی کن فصل بعد میارمت استقلال و .... .یه اشتباه بزرگ دیگش هم اهمیت دادن بیش از حد به لژیونر ها بود و تو جام ملتها هم دقیقآ همون ها کمر تیم ملی رو شکستند.در کل خدا رو شکر که رفت.
علی دایی:اگه نظرسنجی راجع به بد ترین مربی بود تردیدی برای انتخاب دایی نداشتم.هر چی خصوصیت بد تو این 3 تا هست توی دایی با ابعاد غلیظ و وسیع تر هستش.رابطه بد (بخونید افتضاح) با رسانه ها ، لج و لجبازی با هر کس و هر چیز ، گند زدن تو لیگ و .... و نتایج بی نظیر.من از بچگیم تا حالا فقط یادمه یه بازی با آلمان رو جلوی 100000 تماشاگر باختیم.
افشین قطبی:4 تا بازی اصلآ معیار خوبی نیست.ولی وظیفه قطبی بردن تیم به جام جهانی بود که نتونست.پس اون هم موفق نبوده.علاوه بر اون به قول روزبه انتخابهای یه مربی نشون دهنده تفکراتشن.ترکیب تیم ملی تو بازی با کره شمالی ، امارات و حتی کره جنوبی نشون دهنده یه مغز ضعیف روی نیمکت تیم ملی بود.البته باز هم می گم 4 بازی فرصت مناسبی نیست.شاید تو آینده قطبی هم متحول بشه
دیگه سوال کردن نداره که
بدون شک برانکو
صعود بی دردسر 4 سال پیشو به یاد بیارید
توی این گزینه ها عملکرد برانکو بهتر بود.ولی به قلعه نویی فرصت کمی داده شد و موقع انتخاب شدنش هم موقع خوبی نبود.ولی بلاژویچ خیلی مربی خوبی بود.تیم ملی اون موقع قشنگ بازی می کرد ولی بدشانسیهای عجیبی مثل بازی با بحرین آورد.
اونجا دیگه نمی شه به بازیکن کره وعده داد که یه نمه جلو ما شل بازی کن فصل بعد میارمت استقلال و .... .یه اشتباه بزرگ دیگش هم اهمیت دادن بیش از حد به لژیونر ها بود و تو جام ملتها هم دقیقآ همون ها کمر تیم ملی رو شکستند
مهدی جان با جمله فوقت اصلا موافق نیستم. چون این حرف شما اصلا اثبات نشده و نخواهد شد. چرا که واقعیت نداره! اینو بخاطر اینکه استقلالیم نمیگم. چون منطقی نیستش که شما بازیکنای همه تیمها رو بقولا اغوا کنی تا 4تا4تا گل بخورن بعدش هم سال آینده خبری از بازی تو استقلال نشه. اگرم همه اینا گول خوردن, پس میشه گفت همه بازیکنای ما متاسفانه ... تشریف دارن!
در مورد لژیونر ها هم من حق رو به شما میدم. ولی فکر کنم این فقط مختص قلعه نویی نیستش. متاسفانه همه مربیای ما همین ضعفو دارن. شما همین 3بازی آخر تیم ملی رو با افشین دیدین که مهدوی کیا و هاشمیان که جفتشون ماهها واسه تیم باشگاهیشون بازی نکرده بودن, فیکس تیم ملی ما بودن و البته نتیجش هم افت انگیزه نزد بازیکنای جوانی مثل خسرو حیدری؛خلعتبری؛برهانی و غیره میشه.
در کل من فکر کنم با آقای قطبی اگه فرصت و امکانات کافی بهش بدیم، در آینده ای نچندان دور حرفی واسه گفتن داشته باشیم. به امید آن روز.........
من ویرا رو میگم برامون خوب بود :D.
البته جلال طالبی هم بد نبود :D.
barcalove
04-07-2009, 22:49
مایلی کهن چون همه فوتبال ما رو خراب کردن جز اون127fs3556139:fkr:
مهدی جان با جمله فوقت اصلا موافق نیستم. چون این حرف شما اصلا اثبات نشده و نخواهد شد. چرا که واقعیت نداره! اینو بخاطر اینکه استقلالیم نمیگم. چون منطقی نیستش که شما بازیکنای همه تیمها رو بقولا اغوا کنی تا 4تا4تا گل بخورن بعدش هم سال آینده خبری از بازی تو استقلال نشه. اگرم همه اینا گول خوردن, پس میشه گفت همه بازیکنای ما متاسفانه ... تشریف دارن!
در مورد لژیونر ها هم من حق رو به شما میدم. ولی فکر کنم این فقط مختص قلعه نویی نیستش. متاسفانه همه مربیای ما همین ضعفو دارن. شما همین 3بازی آخر تیم ملی رو با افشین دیدین که مهدوی کیا و هاشمیان که جفتشون ماهها واسه تیم باشگاهیشون بازی نکرده بودن, فیکس تیم ملی ما بودن و البته نتیجش هم افت انگیزه نزد بازیکنای جوانی مثل خسرو حیدری؛خلعتبری؛برهانی و غیره میشه.
در کل من فکر کنم با آقای قطبی اگه فرصت و امکانات کافی بهش بدیم، در آینده ای نچندان دور حرفی واسه گفتن داشته باشیم. به امید آن روز.........
نه اشتباه نکن
من کاملآ با حرف مهدی موافقم
چرا که فصل قبل با چشم های خودم دیدم
بازی برگشت برق-استقلال بود که همه ی بازیکنای برق امائه بودن برای بازی با استقلال حتی روز قبل از بازی خیلی با نشاط تمرین میکردن از جمله مهدی کریمیان که خیلی اماده بود
روز بازی 30 دقیقه مونده بود بازی شروع بشه بازیکنا اومدن تو زمین که گرم کنن دیدیم مهدی نیستش خلاصه بازی که شروع شد دیدیم رو نیمکت هم نیستش بچه ها گفتن مصدوم شده
گفتیم این که تا دیروز داشت خوب تمرین میکرد چی شد که یهو مصدوم شد ( در ضمن اینم بگم که برق اون روزا مصدوم و محروم خیلی داشت و شیری هم که برای ترانسفر شدنش رفته بود عربستان و کلآ کریمیان خیلی میتونست به تیم کمک کنه) خلاصه بعد بازی فهمیدیم که خودش رو به مصدومیت زده تا بازی نکنه-برق هم 4-1 از استقلال باخت
فرداش همه ی روزنامه ها نوشتن کریمان به خاطر قلعه نویی بازی نکرده و مصدوم نبوده و از این حرفا...(داشت ضایع میشد به طور فجیع)
پشت سر اون قلعه نویی مصاحبه کرد که آقای کریمیان بازیکن بزرگی هست ولی ما برنامه ای برای جذب ایشون نداریم
خود کریمان هم مصاحبه کرد که قبل از بازی با قلعه نویی صحبت نکرده
خلاصه اوایل فصل نقل و انتقالات که قلعه نویی هنوز تصمیم داشت تو استقلال بمونه مسئولین استقلال با کریمیان مذاکره هایی انجام دادن ولی بعد که قلعه نویی رفت سپاهان مذاکرات منتفی شد و سپاهان با کریمیان قرارداد بست
اگه خواستین مصاحبه های پارسال رو میتونم براتون پیدا کنم
به نظر من تیم ملی مربی بزرگ خارجی میخواد
از این گزینه ها هم برانکو از نظر نتیجه خوب بود ولی ضعف های بزرگی داشت که تو جام جهانی دیدیم. هدف ما تنها رفتن به جام جهانی نیست . خب حالا رفتیم جام جهانی بعدش چی؟
باید مربی سطح بالا باشه که اونجا هم حرفی برای گفتن داشته باشیم
ویرایش:
اینم لینک هایی که قولشو دادم:
29/10/1387
22/2/1388
17/3/1388
Real4Ever
04-07-2009, 23:28
قطبی، چون توی سه بازی خیلی سخت، با وجود یه استرس دیوانه کننده، می شه گفت نمره قبولی گرفت، درسته ما به جام جهانی نرفتیم، ولی خوشحالم که قطبی سرمربی موند
بدون شک برانکو بابا ما با اون به 15 جهان هم رفتیم . تیم در زمان اون عالی بود واقعاً حیف شد که رفت
امیر قلعه نوعی هم که ما با هاش کلاً تو بازیهایی که کردیم حداکثر دو گل زدیم ولی با اون باخت هم ندادیم
دایی هم اونقدر ها بد نبود ولی جوان بود و سرمربیگری تیم ملّی براش زود بود
افشین هم خوب بود بد نبود ولی دیر آمد حیف
من فکر می کنم گزینه بندی درستی نشده چون قطبی رو هنوز نمیشه جزو مربی های تیم ملی حساب کرد من خودم با اینکه خب به قطبی خیلی علاقه دارم و از روی تعصب هم شده مثل خیلی از آقایون که به مربی مورد علاقشون رای میدن باید به قطبی رای می دادم اما من به برانکو رای دادم چون قطبی رو همونطور که گفتم با 4 بازی نمیشه سرمربی تیم ملی حساب کرد و در واقع کارنامه کاری ای نمیشه براش تو تیم ملی متصور بود اما می دونم که برانکو شاید یه مربی تاپ و سطح اول نبود اما واقعا میشه نتایج کسب کردشو حداقل یه نتایج قابل قبول حساب کرد و نباید یادمون بره که زمان اون بود که تیم ملی ما به رتبه اگر اشتباه نکنم 17 هم رسید و حتی بالاسر پرتغال وایساد تو رنکینگ
اون دوتا مربی دیگه هم که پروندشون معلومه و نیازی به گفتنش نیست ... :D
فکر می کنم تو این سه تا برانکو از همه بهتر باشه :D
برانکو درسته که ازش انتقاد میشه که چرا تو چهار سال یه ترکیب رو استفاده میکرد
ولی باید بگم خداییش تیم ملی ما زمان برانکو خیلی ساده ولی کاملا حرفه ای و حساب شده بازی میکرد نه مثل زمان دایی که الکی الکی نه برنامه داشت نه تاکتیک فقط غرور
تیم ما زمان برانکو 15 جهان شد الان کی میتونه این مقامو برامون بدست بیاره
ما فق نتیجه گرا هستیم فقط دنبال اینیم که نتیجه بگیریم و هدف فقط نتیجه است و برای همین ما با باخت مقابل 2 تا از بهترین تیم های جهان دستی دستی خودمون با اخراج اون باعث پس رفت فوتبالمون شدیم
خداییش تنها زمانی که بدون دغدغه رفتیم جام جهانی زمان برانکو بود ولی ما ایرانیا کلا اینطوری هستیم زمانی که یه شخص هست اونقدر میکوبیمش تا بره و تا وقتی رفت تازه می افتیم به زاری که چرا رفت و از این حرفا
ولی کلا شاید دیگه مثل برانکو تو ایران نیاد
فقط حیف.......................
مثل برانکو دیگه به ایران نمیاد :27:
تیم برانکو تو آسیا رقیب نداشت و کره و ژاپن و عربستان رو به راحتی شکست میداد ، اما ازش انتظار بیخود داشتن که این تیم تو جام جهانی بتونه پرتغال و مکزیک ببره :-??
برانكو واقعا خيلي خوب بود ولي به قطبي هم فرصت بديم بهتر ميشه
نه اشتباه نکن
من کاملآ با حرف مهدی موافقم
چرا که فصل قبل با چشم های خودم دیدم
بازی برگشت برق-استقلال بود که همه ی بازیکنای برق امائه بودن برای بازی با استقلال حتی روز قبل از بازی خیلی با نشاط تمرین میکردن از جمله مهدی کریمیان که خیلی اماده بود
روز بازی 30 دقیقه مونده بود بازی شروع بشه بازیکنا اومدن تو زمین که گرم کنن دیدیم مهدی نیستش خلاصه بازی که شروع شد دیدیم رو نیمکت هم نیستش بچه ها گفتن مصدوم شده
گفتیم این که تا دیروز داشت خوب تمرین میکرد چی شد که یهو مصدوم شد ( در ضمن اینم بگم که برق اون روزا مصدوم و محروم خیلی داشت و شیری هم که برای ترانسفر شدنش رفته بود عربستان و کلآ کریمیان خیلی میتونست به تیم کمک کنه) خلاصه بعد بازی فهمیدیم که خودش رو به مصدومیت زده تا بازی نکنه-برق هم 4-1 از استقلال باخت
فرداش همه ی روزنامه ها نوشتن کریمان به خاطر قلعه نویی بازی نکرده و مصدوم نبوده و از این حرفا...(داشت ضایع میشد به طور فجیع)
پشت سر اون قلعه نویی مصاحبه کرد که آقای کریمیان بازیکن بزرگی هست ولی ما برنامه ای برای جذب ایشون نداریم
خود کریمان هم مصاحبه کرد که قبل از بازی با قلعه نویی صحبت نکرده
خلاصه اوایل فصل نقل و انتقالات که قلعه نویی هنوز تصمیم داشت تو استقلال بمونه مسئولین استقلال با کریمیان مذاکره هایی انجام دادن ولی بعد که قلعه نویی رفت سپاهان مذاکرات منتفی شد و سپاهان با کریمیان قرارداد بست
اگه خواستین مصاحبه های پارسال رو میتونم براتون پیدا کنم
به نظر من تیم ملی مربی بزرگ خارجی میخواد
از این گزینه ها هم برانکو از نظر نتیجه خوب بود ولی ضعف های بزرگی داشت که تو جام جهانی دیدیم. هدف ما تنها رفتن به جام جهانی نیست . خب حالا رفتیم جام جهانی بعدش چی؟
باید مربی سطح بالا باشه که اونجا هم حرفی برای گفتن داشته باشیم
ویرایش:
اینم لینک هایی که قولشو دادم:
29/10/1387
22/2/1388
17/3/1388
دوست گرامی، آیا به نظر شما منطقیه که قلعه نویی بازیکنای همه تیمارو بخره؟ اگه به نظر شما این شدنیه،خب این حماقت بازیکنای لیگ مارو میرسونه.
دوما فکر کنم اگه گفته شما درست باشه وآقای کریمیان بخاطر حضور در استقلال از بازی با این تیم سرباز زده، بیشک این بازیکن به خودش،تیمش و شهرش خیانت کرده و اون نونی که میبره واسه خانواده اش، حلال نیست.
سوما دیگه فکر نکنم بازیکنای شهرستانها واسه رفتن به استقلال و پرسپولیس سروکله بشکونن. دیگه اون زمان گذشت که تیمای تهرانی سقف آرزوشون بود. الان پول تو تیمای صنعتیه. کی میاد استقلال یا پرسپولیس که واسه پول قراردادش باید 6سال بدوه و آخرش بره شکایت کنه.....
این نظر منه البته دوست من، و نظر شما و آقا مهدی هم صد در صد قابل احترامه برام.
موفق باشی.........
hitman47
06-07-2009, 08:28
ان شاء الله قطبی همونطور که دهن همه منتقداش رو با قهرمانی پرسپولیس بست بتونه با ساختن یه تیم خوب وقهرمانی تو آسیا دهن همه مربیان نفهم وبیسواد داخلی وکارشناسان آماتور حرفه ای نما رو ببنده. دیگه حرف نمیزنم. همه انتقادات با بردهای پیاپی تیم ملی خود بخود بی ارزش میشه. اونوقت دیگه خداداد وغیر خداداد هم دیگه زری برای زدن نداره
خدا رو شکر که افشین قطبی سرمربی شد
ایشالله به کوری چشم همه بدخواهاش موفق بشه
FrankinG
06-07-2009, 09:04
با اصلاح پيشنويس قرارداد افشين قطبي، قرارداد نهايي فدراسيون فوتبال با قطبي به امضا خواهد رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از اين كه پيش نويس قرارداد افشين قطبي با فدراسيون فوتبال آماده شده بود، دو طرف خواستار تغييراتي در اين پيش نويس شدند كه بر همين اساس مهدي حاج باقر مديربرنامههاي قطبي ظهر يكشنبه با حضور در فدراسيون فوتبال جلسهاي را با علي كفاشيان برگزار كرد.
در اين جلسه دو طرف اصلاحات مورد نظر را پذيرفتند و با اصلاح برخي از بندها قرارداد نهايي فدراسيون فوتبال با افشين قطبي آماده شده است.
قرارداد قطبي با فدراسيون فوتبال از دهم مرداد سال جاري آغاز و تا پايان رقابتهاي جام ملتهاي آسيا در سال 2011 اعتبار دارد.
قطبي پس از عقد قرارداد نهايي همزمان با آغاز زمان قراردادش به ايران بازخواهد گشت.
به احتمال فراوان تيم ملي بيست و يكم مرداد ديداري دوستانه برگزار خواهد كرد. كادر فني اين تاريخ را به فدراسيون فوتبال براي فراهم كردن شرايط بازي دوستانه اعلام كرده است.
برنامهي قطبي اين است كه يك هفته قبل از بازيها تيم ملي تشكيل شود و 24 ساعت قبل از آغاز ديدارهاي رسمي لژيونرها به ساير بازيكنان ملحق شوند.
([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
اگه بذارن قطبی کار خودشو انجام بده و تو کارش دخالت نکنن حتما تیم ملی رو به یه جایی می رسونه :wagfinger1:
Ronaldinho80
06-07-2009, 10:52
با اصلاح پيشنويس قرارداد افشين قطبي، قرارداد نهايي فدراسيون فوتبال با قطبي به امضا خواهد رسيد.
پس از اين كه پيش نويس قرارداد افشين قطبي با فدراسيون فوتبال آماده شده بود، دو طرف خواستار تغييراتي در اين پيش نويس شدند كه بر همين اساس مهدي حاج باقر مديربرنامههاي قطبي ظهر يكشنبه با حضور در فدراسيون فوتبال جلسهاي را با علي كفاشيان برگزار كرد.
در اين جلسه دو طرف اصلاحات مورد نظر را پذيرفتند و با اصلاح برخي از بندها قرارداد نهايي فدراسيون فوتبال با افشين قطبي آماده شده است.
قرارداد قطبي با فدراسيون فوتبال از دهم مرداد سال جاري آغاز و تا پايان رقابتهاي جام ملتهاي آسيا در سال 2011 اعتبار دارد.
قطبي پس از عقد قرارداد نهايي همزمان با آغاز زمان قراردادش به ايران بازخواهد گشت.
به احتمال فراوان تيم ملي بيست و يكم مرداد ديداري دوستانه برگزار خواهد كرد. كادر فني اين تاريخ را به فدراسيون فوتبال براي فراهم كردن شرايط بازي دوستانه اعلام كرده است.
برنامهي قطبي اين است كه يك هفته قبل از بازيها تيم ملي تشكيل شود و 24 ساعت قبل از آغاز ديدارهاي رسمي لژيونرها به ساير بازيكنان ملحق شوند.
كفاشيان: تاكنون فقط مذاكره اوليه انجام شده!
قطبي و تيم ملي؛ تا امضا نشده باور نكنيد
«افشين قطبي سرمربي تيم ملي شد.»، «افشين قطبي هنوز سرمربي تيم ملي نشده است.» جمله اول متعلق به مهدي حاجباقر، مدير برنامههاي قطبي است كه پنجشنبه هفته قبل به تيتر يك خبرگزاريها تبديل شد و حتي رسانههاي خارجي هم با استناد اين نقل قول از توافق فدراسيون فوتبال ايران و افشين قطبي براي تمديد قرارداد اين مربي تا پايان جام ملتهاي آسيا خبر ميداد، اما گوينده جمله دوم علي كفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال است كه اعتقاد دارد، قطبي هنوز سرمربي تيم ملي نشده. كفاشيان كه از اعلام خبر تمديد قطعي قرارداد قطبي در رسانهها ناراحت است، ميگويد: «تاكنون فقط مذاكرات اوليه صورت گرفته و تا امضاي قرارداد، قطبي سرمربي تيم ملي نخواهد بود اما اگر تا پايان هفته قرارداد وي امضا شود قطبي از ابتداي مردادماه بطور رسمي كار خود را به عنوان سرمربي تيم ملي آغاز خواهد كرد.» البته به گفته مدير برنامههاي قطبي، سرمربي تيم ملي از 10 مرداد كارش را با تيم ملي شروع خواهد كرد! حاجباقر كه پيشنويس قرارداد را ديروز براي قطبي فرستاده در مورد ادعاي كفاشيان ميگويد: «وا... من هم نميدانم چرا فدراسيون اين كار را انجام ميدهد و موضوع را نفي ميكند. شايد اين موضوع سياست جديد آنهاست!» او كه به دليل رسانهاي كردن خبر توافق با قطبي مورد اتهام مسوولان فدراسيون است، اينگونه از خودش دفاع ميكند: «اولا آن قضيه تقصير شخص ديگري بود نه من، دوما بنده فقط گفتم كه با فدراسيون به توافق رسيدهايم و نگفتم كه قطبي سرمربي تيمملي شده.»
از فدراسيون خبر ميرسد كه دليل عكسالعمل فدراسيون در مورد اعلام قرارداد قطبي به مخالفت تعدادي از اعضاي هيات رييسه با تمديد قرارداد سرمربي سابق پرسپوليس برميگردد. اين قضيه وقتي جديتر ميشود كه به گفته يكي از اعضاي هيات رييسه، هيچ صحبتي در مورد تمديد قرارداد قطبي مطرح نشده! نصرا... گنجعليخاني به فارس گفته: «تا آنجايي كه من به ياد دارم، بحثي در مورد حضور مجدد قطبي در تيمملي مطرح نشد و تمامي مباحث مربوط به حضور اول قطبي در تيمملي در زمان مقدماتي جامجهاني بود.» از سوي ديگر ديروز خبرگزاري برنا هم مدعي شد كه علي فتحا...زاده و عزيزمحمدي به عنوان دو عضو هيات رييسه فدراسيون مخالف تمديد قرارداد قطبي هستند. البته رييس سازمان ليگ اين موضوع را نه تاييد ميكند، نه تكذيب: «فعلا مشغول بررسي برنامههاي آقاي قطبي هستيم و من هيچ نظر خاصي در مورد اين موضوع ندارم.» رييس فدراسيون فوتبال اما اعتقاد دارد كه هيچ مشكلي در مورد تمديد قرارداد قطبي وجود ندارد: «اتفاقا زماني كه با آقاي فتحا...زاده صحبت كردم،ايشان از تمديد قرارداد قطبي استقبال كردند. هيچكس مخالف تمديد قرارداد نيست و وقتي فدراسيون در مورد موضوعي تصميمگيري ميكند، آن موضوع بايد اجرايي شود.» كفاشيان اميدوار است كه قرارداد قطبي حداكثر تا آخر اين هفته نهايي شود اما تجربه ثابت كرده كه تا زير برگه قرارداد قطبي امضا نشده، نميتوان او را سرمربي تيمملي دانست و حتي فراتر از اين حتي پس از امضا نيز بايد در مورد اجرايي شدن برگه ترديد داشت. ماجراي كلمنته اين ادعا را به اثبات ميرساند.
حمايت پورحيدري از انتخاب مجدد امپراتور:
قطبي تفاوتي با مربيان بزرگ ندارد
سرپرست تيم ملي فوتبال به دليل انتخاب مجدد افشين قطبي به مسوولان فدراسيون تبريك گفت. منصور پورحيدري تاكيد ميكند كه قطبي با فوتبال روز دنيا رشد كرده و بزرگ شده و تفاوتي با مربيان بزرگ و گرانقيمت دنيا ندارد: «فدراسيون كار درستي انجام داد و با مردي كه حدود 50 روز در كنار تيم ملي بود براي دو سال ديگر قراردادش را تمديد كرد. در 50 روزي كه كنار قطبي بودم در وهله نخست انگيزه زياد اين مربي براي من بسيار قابل توجه بود. او از 24 ساعت فقط سه ساعت ميخوابيد و ساير وقتش را صرف تيم ملي ميكرد.»
پورحيدري سه بازي آخر تيم ملي را با بازيهاي گذشته مقايسه كرده و ميگويد: «وقتي اين سه بازي را با گذشته مقايسه ميكنيم، ميبينيم تيم ملي هم بهتر نتيجه گرفته و هم بازي بهتري انجام داده است. در اين شرايط اينكه بخواهيم فرد ديگري را جايگزين قطبي كرده و از صفر شروع كنيم، كار درستي نخواهد بود. بايد با قطبي كه كار را شروع كرده، ادامه دهيم و بتوانيم كار را با موفقيت به پايان برسانيم.»
Loverboy
06-07-2009, 23:20
به نظر من بهتر بود گزینه هیچکدام هم این نظر سنجی داشته باشه . قطبی رو نمیشه تو این گزینه ها انتخاب کرد چون زمان زیادی سرمربی تیم نبوده . اگه بدترین مربی رو میخواستیم انتخاب کنیم دستمون بازتر بود و گزینه دایی میدرخشید .
به نظر من بهتر بود گزینه هیچکدام هم این نظر سنجی داشته باشه . قطبی رو نمیشه تو این گزینه ها انتخاب کرد چون زمان زیادی سرمربی تیم نبوده . اگه بدترین مربی رو میخواستیم انتخاب کنیم دستمون بازتر بود و گزینه دایی میدرخشید .
منم موافقم این میشه همون قضیه ی بد و بد تر و ما باید بد رو انتخاب کنیم
بدترین هم 108 بوده سال 1995
بچه ها یه چیز جالب:اسرائیل تو رده ی 25 رنکینگ یعنی 25 پله از ایران بالاتر
گینه هم 1 پله از ما بالاتره
طبق سایت فیفا ما بهترین رده ای که داشتیم مال سال 2005 بوده 19 بودیم و از سال 2002 با رنک 33 بودیم و 2005 شدیم 19
بدترین هم 108 بوده سال 1995
نه بابا بهترینش تو سال 2005 بود که 15 رفت که فقط یک پله از ایتالیا پایین تر بود ژاپن هم اون سال 13 بود
Loverboy
07-07-2009, 00:03
منم موافقم این میشه همون قضیه ی بد و بد تر و ما باید بد رو انتخاب کنیم
هیچوقت بین بد و بدتر انتخابی انجام نده . چرا ؟ خب ، شما یه دختر داری که یه قاتل میاد خواستگاریش ، یه قاچاقچی هم میاد ! خب قطعاً قاتل میشه بدتر ، قاچاقچی میشه بد . شما حاضری یکیشو انتخاب کنی ؟ من همیشه میگفتم که بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد ولی چند وقتیه این بهم ثابت شده که هیچکدام بین بد و بدتر بهترین گزینه هستش .
پ.ن : البته ایشالله شما ازدواج که کردی و دختر دار هم شدی دکتر مهندس بیاد خواستگاریش :دی فقط مثال بود .
چرا بلاژ جزو گزینه ها نیست؟ من به برانکو رای دادم، ولی ایران خیلی به بلاژ مدیونه. همون تیم سال 2006 اکثرشون رو بلاژ به تیم ملی آورد. یادش بخیر. الان داره بوسنی رو از انتخابی اروپا به جام جهانی میبره!! واقعا شاهکاره این بشر.
khaf Esteghlali
07-07-2009, 06:22
به نظر من بهترین کادر فنی زوج بلازوویچ و ایوانکوویچ بود.
hitman47
07-07-2009, 15:09
واقعاً برانکو بی نظیر بود. تو زمان برانکو تیم ایران رقیب تو آسیا نداشت وراحت همه رو میبرد.
من همیشه میگفتم بزرگترین اشتباه تاریخ فدراسیون اخراج برانکو بود وتمام ناکامیهای الآنمون هم از اون روز شروع شده. به خاطر باختن جلوی پرتغالی که فیگو ودکو وکریس رونالدو رو داشت وجلوی مکسیکی که تو رده بندی دنیا جزو 15 تای برتر بود اومدن واین بنده خدا رو اخراج کردن. (خداییش تو جام جهانی کدوم گروه سخت تر از گروه ایران بود. ایران تو گروه مرگ بود)
حالا بماند شما نتایجش رو ببینید. کسب مقام سوم آسیا بعد از سالها ناکامی. رفتن بدون دردسر وراحت به جام جهانی. بردن تمام تیمهای مدعی آسیایی. واز همه مهمتر بهترین رده بندی تاریخ ایران (پانزدهم).
حالا اگه اونو نگه میداشتن اول از همه جام ملتهای آسیای بعدی رو عین آب خوردن میگرفتیم (کره که اصلاً زنگ تفریح برای ما میشد)
جام جهانی هم که الآن عین استرالیا صعود کرده بودیم.
پس بدون شک بهترین مربی تاریخ تیم ملی برانکو هست. (البته خیلیها میگن رایکوف بهترینه ولی زمان رایکوف فوتبال مثل الآن سخت نبود وتیمهای رقیب رایکوف با الآن قابل مقایسه نیستند)
بعد از برانکو من به قلعه نوعی رای میدم. درسته که از آسیا حذف شدیم ولی یادتون نره تو ضربات پنالتی حذف شدیم(یعنی فقط بدشانسی).
قطبی هم مربی خیلی خوبیه وتو این سه بازی هم خوب نتیجه گرفته ولی هنوز زوده درباره ش قضاوت کنیم.
ولی یه چیز مهم: من پیشنهاد میکنم یه تاپیک باز کنید وتوش عملکرد تمام مربیان تیم ملی از اول که تاسیس شد تا الآن رو توش با تمام جزئیات بزارید تا بقیه ازشون مطلع بشن. اونوقت دیگه هممون میفهمیم که بدترین مربی تاریخ ایران بهترین گلزن تاریخ ایران وجهانه:*:84:*: یعنی جناب مستطاب محترم علی دایی.
نه بابا بهترینش تو سال 2005 بود که 15 رفت که فقط یک پله از ایتالیا پایین تر بود ژاپن هم اون سال 13 بود
تو سایت فیفا . کام اینجور اومده
جزييات قرارداد قطبي با فدراسيون فوتبال اعلام شد
خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال جزييات قرارداد افشين قطبي براي هدايت تيم ملي ايران را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي تاج در خصوص مدت قرارداد افشين قطبي عنوان كرد: قرارداد قطبي در 3 فصل تنظيم شده است. قرارداد اين مربي تا پايان جام ملتهاي آسيا 2011 يعني يك سال و 9 ماه (21 ماهه) است اما پس از يك سال و 3 ماه عملكرد اين مربي را بررسي مي كنيم. در صورت رضايت دو طرف اين قرارداد تمديد ميشود كه اين فصل دوم است. فصل سوم نيز اين است كه در صورت موفقيت، قرارداد قطبي تمديد خواهد شد و در غير اين صورت با تفاهم لغو ميشود.
وي در خصوص مبلغ قرارداد سرمربي تيم ملي گفت: دوست نداريم فعلا مبلغ قرارداد را رسانهاي كنيم و در صورت صلاحديد بعدا اين موضوع را با هماهنگي با قطبي به اطلاع مردم خواهيم رساند.
نايب رئيس فدارسيون فوتبال در مورد برخي از بندهاي قرارداد قطبي اظهار داشت: نكات ضروري در قرارداد اين مربي ديده ميشود. ما از او خواستهايم فرصت براي رشد جوانان و بزرگان فوتبال كه قصد كمك به تيم ملي را دارند، باز باشد و همه راحتتر به تيم ملي كمك كنند. همچنين نگاه ويژهاي به تيم اميد شود.
تاج افزود: كميته فني فدراسيون فوتبال نيز كه همه از مربيان سابق تيم ملي ايران هستند بنا است با ديدن بازيهاي تيم ملي و نقاط ضعف و قوت بيشتر به قطبي كمك كنند و در مقابل سرمربي تيم ملي نيز انتقاد پذير و توسعه پذير باشد.
وي در خصوص كادر فني تيم ملي يادآور شد: ابتدا به دنبال اين هستيم تا قطبي شروع به كار كند و سپس در جلسات بعدي در خصوص كادر فني به گفت و گو بپردازيم اما به دنبال اين هستيم كه از مربيان داخلي در كنار سرمربي تيم ملي استفاده كنيم.
تاج درباره برنامهريزيهاي جديد فدراسيون فوتبال براي تيم ملي گفت: كميته فني از چندي پيش شروع به كار كرده و به دنبال برنامهريزي مناسب طبق برنامههاي قطبي است. تيم ملي ايران 12 آگوست (21 مرداد) يك بازي دوستانه انجام خواهد داد.
تاج گفت: قطبي امشب وارد ايران خواهد شد و فردا در نشست مطبوعاتي پاسخگوي رسانهها خواهد بود.
وي در خصوص شروع نهمين دوره ليگ برتر خاطرنشان كرد: اميدوارم امسال ليگ پويايي داشته باشيم و از همين جا به تمام باشگاهها و بازيكنان اعلام ميكنيم كه منشور اخلاقي بيشتر و با قدرتتر از سال گذشته رعايت خواهد شد تا از اتفاقات ناهنجار در فوتبال جلوگيري شود.
قهرماني جام ملتها و صعود به دور دوم جام جهاني هدف من است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: هدف اول فدراسيون فوتبال و افشين قطبي قهرماني در جام ملتهاي آسيا و صعود به دور دوم جام جهاني 2014 خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران راس ساعت 11 صبح امروز (چهارشنبه) نشست خبري برگزار كرده و صحبتهاي زير را انجام داد:
هنگامي كه به ايران آمدم، حسين شمس سرمربي تيم فوتسال را ديدم و از اينكه اين تيم موفق شد مقام نايب قهرماني را از آن خودش كند بسيار خوشحال شده و به اين مورد افتخار كردم.
در ابتدا بايد بگويم دوست ندارم صحبتهاي تكراري انجام دهم، اما به بازيكنان تيم ملي كه در 3 بازي همراه من بودند افتخار ميكنم.
از اين موضوع نيز اطلاع دارم كه 3 بازيكن تيم ملي ايران خداحافظي كردهاند. از اين موضوع ناراحت شده، اما بايد با آنها صحبت كنم كه مطمئن شوم تصميمات آنها احساسي نبوده است. اگر آنها تصميم واقعي خود را گرفته باشند براي آنها آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم مردم ايران خدمتي كه اين 3 بازيكن به فوتبال ايران كردهاندغ فراموش نكنند.
دومين صحبت من مربوط به موضع گيري مربيان عليه يكديگر است. ما يك فرصت خوب داريم كه ميتوانيم ورزشمان را به جايگاه حرفهاي برگردانيم. اول اينكه به يكديگر احترام گذاشته و با توجه به احساسات ايراني از اين امتياز براي احترام به يكديگر استفاده كنيم. در مدت زماني كه در ايران بودم از تمام تجارب زندگي و كارم استفاده كردهام تا بتوانم فوتبال ايران را رو به جلو هدايت كنم. ما جام ملتهاي آسيا را پيش رو داريم و تا آن زمان 19 ماه باقي مانده است. به اعتقاد من در فوتبال ايران اين زمان بسيار كوتاه است. دوست دارم تيم ملي ايران قهرمان جام ملتهاي آسيا باشد و مطمئن هستم با همدلي، همت و تلاش همه ميتوانيم به اين موفقيت دست پيدا كنيم.
وقتي در مدت زمان كوتاهي توانستيم در 3 بازي پيشرفت قابل ملاحظهاي كنيم، مطمئناً با كار و دقت بيشتر ميتوانيم قهرمان جام ملتهاي آسيا باشيم. قهرماني در اين مسابقات بايد پلي باشد براي جام جهاني 2014 كه تيم ملي ما مثل توريست در كشور برزيل حضور پيدا نكند.
و در پايان بايد عرض كنم هدف فدراسيون فوتبال و افشين قطبي قهرماني در جام ملتهاي آسيا و صعود به دور دوم جام جهاني 2014 خواهد بود.
*سرمربيگري تيم ملي قيمت ندارد
از روزي كه با مسئولان فدراسيون جلسه گذاشتهام، هيچ وقت قيمت خاصي تعيين نكردهام و صحبتهاي كه از طرف من نقل قول شده هرگز صحت ندارد. شايد براي كمتر كسي پيش بيايد كه بتواند سرمربيگري يك تيم ملي را قبول كند و اين مسئله براي من يك افتخار و البته آرزو بود. اين آرزو قيمتي ندارد و من سرمربي تيم ملي اين مردم هستم.
*بايد روشمان را عوض كنيم
به عنوان سرمربي تيم ملي فقط محيط در اختيارم را زير نظر دارم و تيم ملي ويترين يك كشور است. بايد شخصيت، رفتار و اخلاق در ورزشمان را عوض كنيم و من هم فكر ميكنم اگر مردم به من علاقه دارند به خاطر رفتار من بوده است پس بايد همگي كمك كنيم تا بازيكنان و نمايندگان مردم در فدراسيون فوتبال و تيم ملي الگوي جوانان ايراني باشند.
*نوشتههاي مطبوعات صداقت نداشت
براي من خيلي جالب بود كه از قول من صحبتهايي را مطرح كردند كه صداقت نداشت. روزي كه با مسئولان فدراسيون پاي ميز مذاكره نشستم در وهله اول ميخواستم بدانم كه آيا واقعاً فدراسيون فوتبال ميخواهد روي اين ورزش سرمايه گذاري كند يا خير؟ اين مسئله مهمتر از حقوق افشين قطبي است. من براي بازيكنان با مسئولان فدراسيون ميجنگيدم كه در بهترين هتلها اقامت داشته باشند و در بهترين پروازها باشند. بازيكناني كه در اروپا 9 ساعت پرواز ميكنند تا به ايران برسند، تا براي تيم ملي كشورشان بازي كنند بايد حرفهاي ترين امكانات را در اختيار داشته باشند. اين مسائل در فوتبال ما پررنگ نشد. ولي متاسفانه عدهاي بحث حقوق من را مطرح كردند و آن را پررنگ جلوه دادند. من هيچ وقت بر سر مسائل مالي چانه زني نكردم و تمام صحبتهايم با مسئولان فدراسيون براي امكانات خوب تيم ملي بود، بايد بگويم كه حقوق من در حال حاضر حتي از زمان حضورم در پرسپوليس كمتر است.
*به هيچ بازيكني بدهكار نيستم
شايد صحبتهاي مطرح شد مبني بر اينكه به خاطر علاقه به بازيكنان پرسپوليس آنها را به تيم ملي دعوت كردم، اما اصلاً اين گونه نيست بازيكنان كه براي 3 بازي انتخاب كردم بهترين هاي فوتبال ايران بودند. من هيچ وقت فكر نكردم كه به بازيكني بدهكار هستم و به رنگ باشگاه آنها توجهي نداشتم، حالا هم معتقدم ميتوانيم نسل جديدي را به تيم ملي معرفي كنيم. رسانهها نيز بايد به تيم ملي كمك كنند هر چند ميدانم در اين راه نتيجه گيري خيلي مهم است. هميشه براي من سؤال بود كه چرا بازيكنان ايراني در يك بازي سخت گم ميشوند. دليلش شايد اين باشد ما 16 روزنامه در تهران داريم كه وقتي يك بازيكن اشتباه ميكند شديداً او را تحريك و از او انتقاد ميكنند. از تمام شما نمايندگان رسانهها خواهش ميكنم كه كمك كنيد و همگي با صداقت نظر بدهيد. به طور مثال پس از آن 3 مسابقه همگي از مسعود شجاعي انتقاد كردند كه چرا در ديدار با كره جنوبي آن توپ را تبديل به گل نكرد. اما شجاعي در 3 مسابقه 8 موقعيت براي خود ايجاد كرده بود كه اين نشان از هوش بالاي يك بازيكن حرفهاي دارد. تمام رسانهها بايد به شجاعي و امثال او كمك كنند چون همين كمكها باعث ميشود چند سال بعد اين توپها تبديل به گل شده و تيم ملي صعود كند.
*سخت است اما قهرمان ميشويم
معتقدم اهداف با هم خيلي فرق ميكند. هماكنون استراليا در رنكينگ فيفا در رده 16 است. بازيكنان كره جنوبي در بهترين ليگهاي دنيا بازيكن ميكنند. ژاپن سال به سال بهتر ميشود و من معتقدم قهرماني ايران در جام ملتهاي آسيا خيلي سخت است، اما تمام تلاش خود را خواهيم كرد كه به اين مهم دست پيدا كنيم. اينكه وعدههاي من براي صعود به جام جهاني را با قهرماني در جام ملتهاي آسيا را با هم مقايسه كنيم درست نيست. وقتي تيم ملي در 3 بازي در 11 روز داشته باشد، در حالي كه در رده چهارم قرار دارد و 4 امتياز از حريف اصلي خود عقب است، يعني ما بين خط مرگ و زندگي قرار داريم. من به عنوان سرمربي تيم ملي در آن زمان بايد درست مثل يك دكتر كه به مريضش روحيه ميدهد به بازيكنان اميد تزريق ميكردم. ما تنها 9 دقيقه تا جام جهاني فاصله داشتيم و خيلي از نتايج ديگر ميتوانست به ما كمك كند. البته من به نتايجم افتخار نميكنم و معتقدم بايد تيم ملي را به جام جهاني ميبردم. اما از اينكه باز هم به تيم ملي برگشتم هدف دارم ، هدف من در ايران هنوز تمام نشده و دوست دارم در اوج كارم را تمام كنم. ميخواهم بعد از 35 سال تيمي كه نتوانست در جام ملتهاي آسيا قهرمان شود را قهرمان كنم. طبيعي است به خاطر اينكه تيم ملي به جام جهاني نرفت مورد انتقاد قرار بگيرم ولي قضاوت با نتيجه است و مطمئنم اين روش فوتبال در دراز مدت جواب خواهد داد.
*در انتخاب دستياران اختيار تام دارم
در قرار دادم بندي ذكر شده كه انتخاب تمام كادر فني با من است. البته آقاي كفاشيان پيشنهاد كرده است كه از مربيان ايراني بيشتر استفاده كنيم و من هم سعي ميكنم بهترين كادر را انتخاب كنم كه اول شخصيت بالايي داشته باشند و دوم اينكه كم حاشيه باشند.
*هرگز از شكست نميترسم
اگر تيم ملي ما خواهان پيشرفت است، بايد با تيمهاي بزرگ بازي كنيم، طبيعي است كه حتي مقابل تيم هاي بزرگ نتايج بدي بگيريم اما نبايد از اين موضوع هراس داشته باشيم. زماني كه در تيم كره حضور داشتم با فرانسه بازي كرديم و 5 گل خورديم سپس با همين نتيجه به جمهوري چك باختيم همين نتايج باعث شد رسانههاي كره به آقاي هيدينگ فشار بياورند ولي فدراسيون و مردم كره صبر كردند تا بازيكنان كره از اين شكستها درس گرفته و ديديد كه در آينده در جام جهاني چه نتايج خوبي كسب كردند. من هرگز از شكست نميترسم و ميخواهم با كمك فدراسيون يك تيم ملي بين المللي آماده كنم.
*هيچ وقت انتقاداتم از مربيان ديگر را رسانهاي نكردم
خواهشي كه از تمام مطبوعات دارم اين است كه شفاف بنويسند البته از ديگران هم خواهش دارم كه احترام يكديگر را حفظ كنند. من هم نسبت به مربيان ديگر انتقاد دارم، اما هيچ وقت اين انتقادات را رسانهاي نميكنم. دوست دارم كميته مربيان تشكيل شود و هر كس هر انتقادي و يا پيشنهادي دارد در آن جلسات به من ارائه كند، مي دانم همه نظرها با هم متفاوت است و حتي يك خبرنگار از من بد بنويسد، اما دوست دارم با تحقيق و مطالعه اين كار را انجام دهد. مثلا خيليها خورده گرفتند كه چرا نصرتي در ديدار با كره تعويض شد، اما آنها نميدانستند نصرتي حتي نميتوانست راه برود و يا انتقاد كردند كه چرا برهاني در بازي با كره شمالي در ليست 18 نفر جاي نداشت. اين بازيكن پس از ديدار با چين مصدوم شد و دو روز خوب تمرين نكرد، اميدوارم رسانهها در مورد چيزي كه مينويسند، مطالعه بيشتري كنند هر چند كه من هر روز پوستم كلفتر ميشود اما توقع نداشته باشيد هر روز من را با گوجه فرنگي بزنيد و من ناراحت نشوم، چون من هم مثل خود شما انسان هستم.
*از سياست سر در نميآورم
من فقط يك مربي هستم و تنها كاري كه ميتوانم بكنم اين است از امكانات استفاده كنم. آقايان كفاشيان و تاج تلاش ميكنند كه بهترين بازيهاي تداركاتي را براي ما فراهم كنند، اينكه مسائل سياسي اجازه نميدهد بازي تداركاتي برگزار كنيم در حيطه من نيست و من از سياست سر در نياورده و نميتوانم نظر بدهم. من فقط توپ، مانع و كاور را ميشناسم و بلدم با آنها و بازيكنانم كار كنم. اما براي برگزاري بازيهاي تداركاتي سرمايه مالي نياز است. ما ميخواستيم كه با آرژانتين بازي كنيم، اما فدراسيون اين كشور يك و نيم ميليارد تومان پول خواست اميدوارم تمام سرمايهگذارها به ما كمك كنند و فدراسيون نيز اسپانسير بيشتري جذب كند چون برگزاري بازيهاي بزرگ به پيشرفت فوتبال ما كمك خواهد كرد.
*دوست دارم با ليگ برتر نهايت همكاري را داشته باشم
در خصوص برنامهريزي بايد ساده بگويم كه چون ميخواهيم به اهدافمان برسيم سعي كرديم ديدگاهمان را طولاني كنيم و قصد داريم بازيهاي تداركاتي خوبي برگزار كنيم. از همان روزي كه از كره جنوبي برگشتيم با مسئولان فدراسيون صحبت كردم و آنها براي بستن قرار داد با كشورهاي مختلف براي انجام بازيهاي تداركاتي دست به كار شدهاند. دوست ندارم ليگ را دو سه هفته تعطيل كنيم و ميخواهم نهايت همكاري را با ليگ برتر داشته باشم حتي سعي دارم بين تيم ملي و تيمهاي جوانان المپيك روابط خوبي ايجاد كنيم تا اگر بازيكني از تيم اميد به ما اضافه شد بلافاصله بتواند براي تيم ملي بزرگسالان بازي كنند.
*با سه بازيكني كه خداحافظي كرده اند صحبت ميكنم
من هميشه به احساسات احترام خواهم گذاشت. فكر ميكنم سه بازيكني كه از فوتبال ملي خداحافظي كردهاند هنوز فوتبال در بدنشان وجود دارد و احساس ميكنم تصميمات آنها احساسي بوده و متاسف هستم كه نتوانستم با آنها به جام جهاني بروم. اما با آنها صحبت ميكنم و اگر تصميم خود را گرفته بودند سعي ميكنم جانشينان مناسب براي آنها پيدا كنم، از اين موضوع اطلاع دارم كه ايرانيها رقابت دوست دارند و سعي ميكنم در هر پست دو بازيكن آماده در اختيار داشته باشم.
*كپي مدرك مربيگري ام در اختيار فدراسيون است
كارنامه من مشخص است و فدراسيون يكي نمونه از مدرك مربيگري من را در اختيار قرار دارد. حتي اگر لازم باشد آن را در سايت فدراسيون قرار ميدهم، نمي دانم كه يك مربي در ايران بايد چه كاري انجام دهد كه مورد احترام قرار بگيرد. من پله پله پيشرفت كردهام و افتخار ميكنم كه چنين كارنامهاي دارم.
*شايد در مورد پرسپولس كتاب نوشتم
در خصوص رفتن من از پرسپوليس حرف و حديثهاي زيادي مطرح شد. من اين تيم را در شرايطي قهرمان كردم كه 6 امتياز از اين تيم كسر شده بود، اما جالب نيست كه به عقب برگردم و صحبتهاي قديمي را مطرح كنم، اما شايد روزي در مورد رفتن از پرسپوليس كتاب نوشتم. اگر من اينجا نشسته ام به خاطر مردم است و آنها خواستند افشين قطبي دوباره قرار دادش را تمديد كند.
*قهرمان جام ملتهاي آسيا ميشويم
ميخواهم با كسب عنوان قهرماني در جام ملتهاي آسيا و صعود به دور دوم جام جهاني دل مردم را شاد كنم. قرار داد من با فدراسيون فوتبال 18 ماه است و در اين قرار داد بندي اضافه كرديم كه اگر تيم ملي قهرمان جام ملتهاي آسيا شد براي جام جهاني 2014 نيز در خدمت تيم ملي باشم. هميشه در زندگي به اين نتيجه رسيدهام كه كارهاي بزرگ بالا و پايين خواهد داشت. اميدوارم بتوانيم در قطر به قهرماني برسيم و در برزيل به دور دوم صعود كنيم هر چند كه اين كار، كار آساني نخواهد بود.
*در بعضي از مواقع بي برنامگي هم هنر است
در ايران چيزهاي زيادي ياد گرفتم و تجربه هاي كه دارم بايد به صورت شفاف در اختيار همه قرار بگيرد. اينكه ميگويند فدراسيون فوتبال و ورزش ما بي برنامه است جالب نيست، اما در بعضي از مواقع بيبرنامگي هم هنر است. بسياري عقيده دارند كه مربيان بزرگ به فوتبال ايران نميآيند، اما من سوالي دارم كه معني مربي بزرگ چيست؟ يا آقاي X , Y چه كارنامه اي دارند؟ ما مربيان خيلي بزرگ و خوبي در ايران داريم كه حتي ميتوانند موفقتر هم باشند. پس مدام نگوييم اين مربيان بزرگند و عدهاي ديگر كوچك هستند. درست قضاوت كنيد تا درست و اصولي هم پيشرفت كنيد.
بعد از تمدید قرارداد با فدراسیون فوتبال؛ قطبی قول قهرمانی بعد از 35 سال را داد
افشین قطبی:پوست کلفت شده ام
ما قهرمان آسیا می شویم
آهن نیستم که بر سرم گوجه فرنگی بزنند
افشین قطبی بلافاصله بعد از ورودش به ایران قرارداد خود را به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تا پایان جام ملت های آسیا تمدید و در کنفرانس خبری اش قول قهرمانی در این مسابقات بعد از 35 سال را داد و گفت: آمدهام تا با برنامهريزي و استفاده از تمام سرمايههاي فوتبال ايران موفقيتي بزرگ را براي تيم ملي وحتي فوتبال كشور رقم بزنيم.
افشین قطبی بلافاصله بعد از ورودش به ایران قرارداد خود را به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تا پایان جام ملت های آسیا تمدید و در کنفرانس خبری اش قول قهرمانی در این مسابقات بعد از 35 سال را داد و گفت: آمدهام تا با برنامهريزي و استفاده از تمام سرمايههاي فوتبال ايران موفقيتي بزرگ را براي تيم ملي وحتي فوتبال كشور رقم بزنيم.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در ساعت 11 نشست مطبوعاتي را با حضور اصحاب رسانه در محل فدارسيون فوتبال برگزار كرد.
او كه در سفر به ايران با كاروان تيم ملي فوتبال ايران همسفر شده بود اين اتفاق را خوشايند ارزيابي كرد و به فال نيك گرفت و در صحبت هایش را این طور شروع کرد: شايد اين موضوع قديمي باشد ولي ميخواهم باز هم تكرار كنم كه به تمام بازيكنان تيم ملي كه در سه بازي پاياني ما براي صعود به جام جهاني از دل وجان تلاش كردهاند و عملكرد خوبي داشتهاند و واقعا پيشرفتشان فوقالعاده بود تشكر كنم. آنها در مدت زمان كوتاهي و تنها در طول سه مسابقه توانستند سازماندهي بسيار خوبي در تيم ملي پيدا كنند و بازيهاي زيبايي را به نمايش بگذارند. ما تا جام جهاني تنها 9 دقيقه فاصله داشتيم و البته نتايج تيم ملي در اين سه مسابقه نتايج بدي نبود.
قطبي همچنين با اشاره به خداحافظي سه بازيكن مليپوش از تيم ملي به خبرنگاران گفت: براي مهدي مهدويكيا، وحيد هاشميان و علي كريمي آرزوي موفقيت ميكنم اما بايد بگويم كه در ابتدا از شنيدن اين تصميم آنها ناراحت شدم. اين بازيكنان اثرات مثبت بزرگي در تاريخ فوتبال ايران داشتهاند و وظيفهي من به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال اين است كه با آنها صحبت كنم و ببينم آيا واقعا تصميمشان از روي منطق يا فكر بوده است يا خير؟ البته گمان ميكنم تصميم آنها در اين مورد تا حدودي احساسي بوده است چرا كه در بدن اين بازيكنان هنوز فوتبال وجود دارد. بسيار مهم است كه يك بازيكن براي آيندهي فوتبال خود و خدمت كردن به تيم ملي با طمانينه و از روي فكر و منطق تصميم بگيرد. در حال اگر متوجه شدم كه برخلاف نظر خودم تصميم اين بازيكنان منطقي بوده است برايشان آرزوي موفقيت كرده و ميدانم كه فوتبال آنها و خاطراتشان از قلب مردم پاك نميشود.
سرمربی تیم ملی بار دیگر به سرمایه های ملی ایران اشاره و اعلام کرد برای هر دقیقه از حضورش در ایران برنامه دارد: به ايران آمدم چون معتقدم هنوز كارم را در فوتبال اين كشور تمام نكردهام ميخواهم با استفاده از تمام سرمايههاي فوتبال ايران وكمك و همدلي تمام عوامل دستاندركار و مردم تيم ملي ايران و بالاتر از آن فوتبال ايران را به جايگاه بالايي برسانيم. ميخواهيم پس از 35 سال در جام ملتهاي آسيا قهرمان شويم. من ازتمام تجربههايم استفاده كردم تا براي آيندهي تيم ملي برنامهريزي كنم تا فوتبال ملي ما بتواند در بستري مناسب پيشرفت كند. ما بايد هدفهاي والايي داشته باشيم تا امكان رسيدن به موفقيت چندان دور از ذهن نباشد. از الان تا جام ملتهاي آسيا 19 ماه فرصت باقي است اما اين زمان در فوتبال بسيار كوتاه است. ما بايد براي هر دقيقهي آن برنامهريزي داشته باشيم در حال حاضر قهرماني در جام ملتهاي آسيا هدف و اولويت افشين قطبي و فدراسيون فوتبال است.
قطبي ادامه داد: وقتي ديدم تيم ملي ايران و بازيكنان مليپوش ايراني تنها در سه بازي و مدت زمان كوتاه و حتي انجام بازيهاي سخت خارج از خانه و پروازهاي طولاني مدت تا اين حد پيشرفت كردهاند و سازماندهي مطلوبي در بازيهاي ملي در اين چند بازي به نمايش گذاشتند مصمم شدم تا براي خدمت دوباره به تيم ملي به ايران بازگردم. از اين رو مذاكرات همسويي با فدراسيون فوتبال داشتيم برخلاف مطالب نادرستي كه در برخي از روزنامهها مبني بر اختلافات مالي افشين قطبي و فدراسيون فوتبال بر سر عقد قرارداد دوباره مطرح ميشد بايد بگويم كه براي يك مربي حرفهاي سرمربي شدن در تيم ملي كشورش يك موقعيتي است كه شايد تنها يك يا دو بار در زندگياش رخ دهد. لذا من حضور در تيم ملي فوتبال ايران به عنوان سرمربي را افتخاري ميدانم كه هيچ قيمتي روي آن نيست. اگر مذاكرات ما با فدراسيون فوتبال و اختلافاتي كه تنها از مدير برنامههايم در اين مورد شنيده ميشد وجود داشت تنها به خاطر تيم ملي و بازيكنان آن بود. چرا كه معتقدم ما براي كسب موفقيت بايد شرايط ويژهاي را براي تيم ملي مهيا كنيم. پرواز با هواپيماهاي فوقالعاده و بكارگيري امكانات لازم و اقامت در هتلهاي ويژه و قرار دادن يك اتاق براي هر بازيكن و همچنين انجام بازيهاي تداركاتي با تيمهاي معتبر چيزهايي است كه من بر آن تاكيد داشتهام تا بتواند عاملي براي موفقيت تيم ملي باشد و پول در اين قرارداد كمترين ويژگي را به خود اختصاص ميداد. فكر ميكنم اگر به گذشته نگاه كنيد به صحت صحبتهاي من اطمينان بيشتري پيدا ميكنيد. من مربي بودم كه با اولين قرارداد بلند مدت با فدراسيون فوتبال به مدت يك و نيم سال تا پايان جام ملتهاي آسيا با مبلغي كمتر از اولين سال حضورم در تيم پرسپوليس قرارداد بستم. من تنها مربي در تاريخ فوتبال ايران بودم كه پس از قطع همكاري با پرسپوليس به اين باشگاه پول برگرداندم، لذا اين خود كم اهميت بودن شرايط ماليام در قرارداد بسته شده با فدراسيون فوتبال به وضوح نشان ميدهد.
افشين قطبي در ادامهي نشست خبرياش اعلا م کرد كه با استفاده از تمام انرژي و پتانسيل فوتبال ايران تلاش خواهد كرد تا باعث پيشرفت آن شود.
وي گفت: در فوتبال ايران وقتي يك بازيكن در برابر چشمان صد هزار تماشاگر و ميليونها بيننده تلويزيوني بازي ميكند، خود كار بسي سنگيني است و تمركز و انرژي فوقالعادهاي را از او ميگيرد اما اين شرايط اينجا متفاوت ميشود كه رسانههاي ايراني تا مدتها پس از آن بازي اگر عملكرد بازيكن مورد نظر چندان مطلوب نباشد مدام به او حمله ميكنند و بعضا ديده ميشود كه در ناآگاهي چنين برخوردي با او دارند تمام اينها باعث ميشود تا آن بازيكن شرايط روحي بدي پيدا كند تا تمركز لازم را تا مدتها براي انجام يك بازي خوب از دست بدهد. براي نمونه مسعود شجاعي را مثال ميزنم كه در پي سه بازي اخير تيم ملي هشت موقعيت گل را داشت و يك گل هم زد اما رسانهها مدام ميگفتند اگر فلان توپ را وارد دروازه كرده بود ايران به جام جهاني صعود ميكرد كه فكر ميكنم چنين ديدگاهي در خصوص وي اصلا درست نيست.
قطبي در واكنش به سوال خبرنگاري مبني بر اين كه حرف زدن و شعار دادن با عمل فرق ميكند و شما به رغم آنكه مدام قول صعود تيم ملي به جام جهاني را ميداديد و تيمهاي ايران را در آفريقاي جنوبي تصور ميكرديد اما عملا نتوانستيد با تيم ايران به جام جهاني صعود كنيد اكنون نيز براي صحبتهايتان مبني بر قهرماني در جام ملتهاي آسيا چه تضميني داريد؛ گفت: بايد به اين فكر كنيم كه در شرايطي كه تيم ملي سه بازي سنگين پيش رو داشت و چهار امتياز با تيم بالايي خود اختلاف چه شرايطي ميتوانست براي تيم ايران موفقيتآميز باشد. پزشك در برخورد با يك بيمار كه به مرگ نزديك است در اولين قدم سعي ميكند به او اميد و روحيه دهد لذا ايجاد چنين شرايطي براي ملي پوشان ايراني در آن شرايط تزريق انرژي مثبت به آنها يك امر لازم بود چرا كه ما بايد فضايي ايجاد ميكرديم تا بازيكنان و حتي مردم و رسانهها به موفقيت تيم ملي و صعود به جام جهاني ايمان و باور بالايي داشته باشند. اكنون هم براي موفقيتهاي بعدي و كسب قهرماني در جام ملتهاي آسيا بايد روشها را نگاه كنيم چرا كه در فوتبال برنامهريزي و روش حرف اول را ميزند. من در فوتبال ايران عملكرد چندان بدي نداشتم. تيم پرسپوليس را در شرايطي كه شش امتياز از او كسر شده بود به مقام قهرماني ليگ هشتم رسانديم. در سه بازي پاياني تيم ملي در يك شرايط خاص توانستيم پنج امتياز را كسب كنيم اين در حالي بود كه تيم ايران طي 11 روز دو بازي دشوار خارج از خانه را برگزار كرد و بيش از 40 ساعت در پرواز بود. اگر به نتايج ديگر تيمها نگاه كنيد آنها نيز در سه بازي پاياني خود بهتر از ما نتيجه نگرفتند. تيم ايران از تيمهاي كره جنوبي و كره شمالي در قياس و شرايط نتايج بهتري كسب كرد حتي تيم برزيل كه بهترين تيم جهان در رده بندي فيفاست در سه بازي پاياني خود نتوانست 5 امتياز كسب كند و تيم ايتاليا كه قهرمان جهان در جام جهاني 2006 است نيز چنين شرايطي را داشت. من با برنامه آمدم و فاكتورهاي اصولي و منطقي را براي موفقيت تيم ايران بيان كردم و اكنون نيز ميخواهم با استفاده از تمام انرژي و پتانسيل فوتبال اين مملكت باعث پيشرفت آن شوم.
قطبي افزود: اكنون بايد بپذيريم كه حتي قهرماني در آسيا نيز بسيار سخت شده است. استراليا در مكان شانزدهم جهان قرار دارد. بازيكنان كره جنوبي در بهترين تيمهاي اروپا بازي ميكنند و ژاپن نيز سال به سال وضعيت بهتري دارد. رسيدن به اين عنوان جز با داشتن برنامه بلندمدت و عزمي راسخ امكان پذير نيست.
سرمربی تیم ملی گفت: تا جايي كه ميدانم تصميمگيري درباره انتخاب تك تك اعضاي كادر فني به بنده سپرده شده است. كفاشيان تنها پيشنهاد داد كه از سرمايههاي ايراني در كادر فني بيشتر استفاده كنيم و اكنون هم بايد در جلسات ديگري كه با او دارم در اين زمينه بيشتر صحبت كنيم تا پس از بررسيهاي لازم در نهايت كادر فني را انتخاب و معرفي كنيم. در انتخاب مربيان كادر فني تمام تلاشم را خواهم كرد تا كساني به كار گرفته شوند كه ضمن داشتن تجربه لازم از شخصيت والايي برخوردار بوده و كم حاشيه باشند. اين مسايل براي من اهميت بسياري دارد.
افشين قطبي در ادامه نشست خبرياش دربارهي بازيهاي تداركاتي تيم ملي خاطرنشان کرد: اگر ميخواهيم پيشرفت كنيم بايد با بهترين تيمهاي دنيا بازي كنيم. يادم ميآيد زماني كه با گاس هيدينگ در تيم كرهي جنوبي همكار بودم پيش از جام جهاني 2002 كرهي جنوبي با تيم اسلوواكي كه بسيار روزهاي خوبي را سپري ميكرد بازي داشت و با نتيجهي 5 بر صفر شكست خورد. كرهي جنوبي در آن مقطع از تيم ملي فرانسه هم با 5 برد شكست خورد و نتايج پنج بر صفر باز هم براي هيدينگ و كرهيجنوبي تكرار شد. آن زمان بود كه رسانههاي كرهاي هيدينگ را به مربي پنج هيچي معرفي ميكردند. اما او از اين شكستها نترسيد و آنها را براي بازيكنانش پلي براي موفقيت ساخت. من مربي هستم كه از هيچ تيمي در دنيا نميترسم و ايران هم بايد تيمي باشد كه از رويارويي با ابرقدرتترين تيمهاي دنيا نيز هراسي نداشته باشد و بدون ترس از سنگيني احتمالي شكست مقابل آنها رودررويشان بايستد تا اعتماد به نفس تيمي بالا رفته و ضعفهاي آن هويدا شود. ضمن آنكه بازيكنان بيشتر در فضاي فوتبال بينالمللي قرار ميگيرند.
وي افزود: شايد گفته شود كه برخي از تحريمهاي سياسي مانع از برگزاري ديدارهاي تداركاتي خوب ميشود اما من به هيچ وجه اهل سياست و دادن نظر در اين حوزه نيستم و تنها ميدانم كه تيم ملي آرژانتين حاضر بود با رقم يك و نيم ميليارد تومان با ايران بازي كند. البته اين رقم براي فدراسيون فوتبال بالا بود اما اكنون از تمام سرمايهگذاران، مديران و حاميان شركتهاي مختلف مالي ميخواهم كه براي موفقيت تيم ملي ايران و پيشرفت آن پا به صحنه گذاشته و به آن كمك كنند.
قطبي همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا توقع داريد براي موفقيت تيم ملي و پياده كردن سلايقتان در اين تيم ضمن اتحاد همهي عوامل در فوتبال ايران از جمله رسانهها، مطبوعات ورزشي طوري پيرامون عملكرد شما بنويسند كه همسو با نظريات شما باشد و از انجام انتقاد پرهيز كنند تا خدايي ناكرده حاشيهاي به تيم ملي وارد نشود؟ گفت: من هميشه از نظرهاي مختلف استقبال كردم ميتوانم به شما ثابت كنم كه برادر دوقلو با ديدن يك فوتبال دو نظر مختلف را نسبت به آن دارند اما هيچگاه در حرفهام با وجود آنكه دربارهي مربيان مختلف نظراتي داشتهام اين نظرات را به رسانهها نكشاندم من موافق انتقاد و نظرهاي مخالف هستم حتي در انتخاب كادر فني هم از مربياني استفاده خواهم كرد كه نظرات جديد و بعضا مختلف و مخالف ارائه ميدهند من در كادرفني تيم ملي طوطي نميخواهم كه صحبتهاي من را تكرار كرده و سعي كند طبق عملكرد من فعاليت كند اما در عين حال بيان اين نظرات و تعامل با يكديگر بهتر است همواره با احترام باشد. اين احترام لازمهي يك كار حرفهاي است و بيشك در طولانيمدت جوابگو خواهد بود و اثر مثبت دارد.
قطبي افزود: امروز كه اينجا نشستهام نسبت به فوتبال ايران شناخت بسيار بيشتري دارم همانطور كه گفتم هر روز پوستم كلفتتر ميشود سعي ميكنم بسياري از مطالب را نخوانم و بيشتر صبر داشته باشم. اما در هر حال بايد پذيرفت كه من هم انسانم و مانند آهن نيستم كه بنشينم و افراد مختلف مدام بر سرم گوجهفرنگي پرتاب كنند.
قطبي همچنين در تشريح قراردادش با فدراسيون فوتبال ايران گفت: قرارداد من به مدت 18 ماه است و ما بندي در آن داريم كه مشخص ميكند در صورت موفقيت تيم ملي در جام ملتهاي آسيا اين قرارداد تا سال 2014 ميلادي و پايان مسابقات جام جهاني نيز تمديد شود. هميشه در زندگيام سعي كردم كه به طور چهار پنج ساله فكر كنم و برنامهريزيهاي بلند مدت داشته باشم و اين را هم ميدانم كه كارهاي بزرگ روزهاي سخت و بالا و پايين بسياري دارد. و اكنون نيز ما در ابتداي يك سربالايي هستيم.
قطبي در واكنش به این سوال که به نداشتن مدرك مربيگري معتبر درباره او بود ، گفت: اسناد و مدارك مربيگري من نزد فدراسيون فوتبال است كه مي خواهم آن را بر روي سايت فدراسيون قرار داده تا همگان اين مدارك را ببينند.
قطبی هم ما رو به جایی نخواهد رساند
فقط برانکو:271:
maxpower00062
14-09-2009, 04:45
مايلي كهن و يك مصاحبه جنجالي تازه؛ قطبي پول مي داد كه سرمربي تيم ملي بشود.
وقتي من راجع به مساله دوپينگ صحبت كردم، آنها گفتند شما نفر معرفي كنيد من اينكار را كردم اما گفتم شما اسم آنها را در رسانه ها اعلام نكنيد من شب نفرات را معرفي كردم.فردا همه جا اسامي آنها را اعلام كردند و بلافاصله با آنها تماس گرفتند و تهديدشان كردند
كم كم داشت باورمان مي شد كه محمد مايلي كهن آرام شده، اما زهي خيال باطل. حاجي فقط تحمل مي كرده! اين سرمربي سابق تيم ملي كه نزديك به سه ماه از خبرنگاران و حرفهاي جنجالي فاصله گرفته بود، ديروز در مصاحبه اي بلند با باشگاه خبرنگاران جوان به هر كس كه فكرش را بكنيد حمله كرد و آنها را از دم تيغ زبان گذراند. در اين بين فقط دو نفر با نظر مثبت او مواجه شده اند. اول جناب سردار محمدي رئيس محترم سازمان ليگ و رفيق شفيق محمد مايلي كهن و بعد امير قلعه نويي كه مايلي كهن يكي از به ياد ماندني ترين حملات زندگي اش را خطاب به او انجام داده است. اينهمه بالا و پايين در زندگي ورزشي و حاشيه اي اين مربي فوتبال ايران ما را به اين نتيجه مي رساند كه عاقبت شروع كردن از پله بالاي نردبان همين است. اين كه در اوج ناكامي دن كيشوت وار به همه حمله كني... حرفهاي مايلي را بخوانيد اما آنها را جدي نگيريد!
غيرفوتبالي ها نبايد مسئوليت داشته باشند
من 55 سال دارم، 30 سال آنرا بعد از انقلاب و 25 سال نيز قبل از انقلاب سپري كردم از بهمن ماه 54 عضو تيم پرسپوليس بودم به عنوان يك جوان جا افتاده در اين تيم بازي مي كردم و تا زماني كه خاطرم هست مشكل ورزش و فوتبال ما حضور افراد غير متخصص بوده است بعد از انقلاب هم بجز يك يا دو مورد اين مشكل ادامه داشت البته ايرادي ندارد افراد غير فوتبالي مسئوليت امور را در دست بگيرند به شرطي كه نسبت به آن شناخت داشته باشند نه اينكه يك آدم غير فوتبالي كه هيچ شناختي از اين ورزش ندارد و مسئوليت به عهده گيرد و اين باعث مي شود او نتواند هيچ گاه امكاناتي فراهم كند بينشي نسبت به اين رشته ندارد و وقت نيز براي آن نمي گذارد و در پايان به گونه اي رفتار مي شود كه به فوتبال ما لطمه مي خورد
قطبي پول مي داد مربي تيم ملي بشود
تاكنون در هيچ دوره اي دولت اين همه به فوتبال علاقه نداشته است بودجه به اين ورزش تزريق نكرده است آقايان من نوعي را سرمربي تيم ملي مي كنند در حاليكه بايد يك ميليارد هم مي دادم تا سرمربي تيم ملي شوم يك ميليارد هم مي گيريم پيراهن تيم ملي باهيچ چيز قابل مقايسه نيست چه مربي چه بازيكن همه بايد هزينه كنند تا بتوانند به اين پيراهن برسند اما ما يك مربي را آورديم كه بايد براي سرمربيگري تيم ملي پول مي داده اما ما به وي يك ميليارد هم داديم به همین شکل پول ها هدر مي رود و بعد مي گوييم پول نداريم.
كدام خون تازه آقا
با سر تمرين تيم هاي باشگاهي رفتن نمي توان دردي را دوا كرد عليرغم وعده و وعيدهايي كه داده مي شود هيچ خون جديدي در تيم ملي ديده نمي شود آقايان مي گويند خون جديد به تيم ملي تزريق شده اين خون جديد را مي شود به من بگويند كدام بازيكنان است؟ آيا مسعود شجاعي خون جديد است؟ وي 17ساله بود كه در سايپا به وي بازي دادم. آيا پژمان نوري كه يك بازيكن جوان است خون جديدي است؟ در حرف هم خون جديد به تيم ملي تزريق شده و هم اينكه بين المللي بازي مي كنيم اما در عمل اينگونه نيست. آيا ما با تيم هاي بزرگ بازي كرديم؟ ازبكستان و بحرين از تيم هاي بزرگ دنيا هستند پس حتما هلند، برزيل و آلمان تيم هاي كوچكي هستند و تيم هايي نظير بحرين، ازبكستان و غيره از تيم هاي بزرگ دنيا هستند.
من هم به تيم ملي بازيكن نمي دهم
ما صحبت مي كنيم اما كسي گوش نمي دهد من فكر مي كنم حرف قلعه نویی در مورد دادن بازيكن به تيم ملي كاملا صحيح بود اگر قرار است سوال به اين صورت باشد ما به تيم ملي بازيكن نمي دهيم اگر قرار است براي بازي هاي پيك نيكي تيم ملي نيز بازيكن داده شود و بعد بازيكنان آسيب ديده تحويل باشگاه داده شوند اين حرف يكي از سرمربيان كاملا درست است.چه ضرورتي دارد ما در عرض چهار روز با بحرين و ازبكستان بازي كنيم در كجاي دنيا چنين است؟ ما قرار بود در فيفا مسابقه انجام دهيم و اين مي تواند به باشگاه ها و تيم ملي كمك كند و اين موضوع نيز در همه جاي دنيا مرسوم است
حمله به کفاشیان
تيم ملي به جام جهاني نرفت، رئيس فدراسيون راحت در اتاقش نشسته بود! به غير از سازمان ليگ كه به طور منظم امور مربوط به خود را انجام مي دهد، در ساير كميته هاي فدراسيون ما مشكل داريم و آنها خودشان تصميم نمي گيرند، ما كميته روابط بين الملل در فدراسيون داريم، اما عملا چنين كميته اي نداريم! من مربي تيم ملي شخصا تصميم مي گيرم بروم و با تيم هاي باشگاهي انگليس براي بازي تداركاتي مذاكره كنم، دقيقا فكر مي كنند ما در دنياي غير ارتباطات زندگي مي كنيم و اينجا نيز يك كشور جهان هزارمي است! و ما هيچي نمي دانيم.
خيلي ريلكس با ناكامي برخورد مي كنيم
مشكل ما اين است كه وقتي در انتخابات رئيس فدراسيون يك نفر كانديدا باشد و او نيز انتصاب شود و داستانهايي كه وجود داشته و بعد از آن نيز تيم ملي ما به جام جهاني نمي رود، رئيس فدراسيون مي گويد من ريلكس در اتاقم هستم! كه اين را من نيز مي دانم كه وي همه جوره راحت هستند، البته فكر مي كنم كه او يكي دو ماموريت ديگر نيز به عهده داشته باشند كه يكي از آنها اين است كه ما حتي به مرحله نهايي جام ملتها نيز صعود نكنيم و بعد او ريلكس از فدراسيون مي روند؛ كما اينكه كاروان اعزامي ما در بازي هاي آسيايي پكن موفق نبود و دبير كل آن زمان كميته نيز همين آقاي رئيس فعلي بود، خيلي ريلكس از آنجا آمدند و رئيس فدراسيون فوتبال شدند و اينجا نيز خيلي ريلكس به جام جهاني نرفتيم و او مي روند جاي ديگر، به هر حال اين موضوع مهم نيست و مهم اين است كه تيم ملي نتيجه نگيرد و بدليل اين است كه ما چيزي بلد نيستيم.
داور عصر حجر، رئيس کميته داوران شده است
بعد از بازي تيم ما مقابل استقلال تهران افرادي که نبايد صحبت ميکردند و در مورد اشتباهاتي که انجام دادند بايد سکوت ميکردند نه تنها سکوت نکردند بلکه ما بدهکار اين افراد نيز شديم . ما بدنبال اين نيستيم که باخت راتوجيه کنيم اما هيچ زماني نگفتم که مرادي داور بدي است وي داور خوبي است اما داوران خوب دنيا نيز اشتباه ميکنند و در آن بازي نير مسعود مرادي اشتباه کرد. متأسفانه بعد از آن بازي بود که ما به رئيس کميته داوران بدهکار شديم و وي با لحن بسيار زشتي گفتند آنهايي که در عهد دقيانوس داوري کردند نبايد در مورد داوري اظهار نظر کنند . من نيز بايد بگويم که خود وي که در عصر حجر کمک داور بوده است و هم اکنون رئيس کميته داوران هستند واگر قرار بودکه همه چيز جاي خودش باشد نبايد يک کمک داور عصر حجري را به عنوان رئيس کميته داوران ميگذاشتند.
به پيرواني بازيكن نمي دهيم
اخيرا شنيدم قرار است تيم ملي اميد در تورنمنت بين المللي ويتنام شركت كند، من از همين جا اعلام مي كنم مگر من سرمربي تيم سايپا نباشم وگرنه به هيچ عنوان بازيكنان اميد را به تيم ملي نمي دهيم.من وطنم را از همه بيشتر دوست دارم، اما مگر مي شود در كوران مسابقات در تورنمنت شركت كنيم، آنگاه تيم ملي و باشگاههاي ما مي خواهند موفق باشند؟ اينها مواردي است كه اگر بدنبال پيشرفت فوتبال هستيم بايد ديده شود، نه اينكه سليقه اي عمل كنيم و كارهايي را كه خودمان مي خواهيم انجام دهيم، اينگونه سليقه اي عمل كردن به فوتبال ما ضربه مي زند.
شريفي آنقدر صحبت كرده كه تا صد سال آينده او را بشناسند!
كجاي دنيا مسئول كميته انضباطي اينقدر صحبت مي كند، وي آنقدر صحبت كرده كه يك شبه ره صد ساله را رفته است و كاري كرده است كه تا صد سال آينده هر كجا كه رفت، او را بشناسند! در حاليكه قبلا هيچ كس او را نمي شناخت، اما چيزي كه جالب است، اين است كه چرا من محروم شدم؟در روز بازي استقلال و سايپا در فصل گذشته من چه كاري انجام دادم؟ ما در دقيقه 93 بازي گل زديم و من در جايگاه نشسته بودم و پسرم نيز در كنار من حضور داشت، در آن بازي من هيچ حركتي از خودم نشان ندادم و هيچ كاري نكردم
به عدالت عادل فردوسی پور شك دارم
در بازي هفته گذشته ما با استقلال مجري محترم كه من به عدالت آن شك دارم به من خيلي كنايه زد اما من واكنشي نسبت به اين كنايه ها نشان ندادم، بعد از آن بيانيه نيز فردوسي پور كه در اولين برنامه اي كه من سرمربي تيم ملي شدم و حضور يافتم برنامه او بود و با اينكه خواب و بیدار بودم با اين حال همه گفتند توانستم او را خلع سلاح كنم و او نتوانست جواب شما را بدهد، در برنامه هفته بعد و در يك برنامه كاملا ساختگي هر كسي را كه دعوت كرد و يا اينكه تلفني با آنها صحبت كرد راجع به من و آن بيانيه بود.من سرمربي تيم ملي بودم، مگر در آن بيانيه چه چيزي گفتم؟كدام احقاق حقي از من شد؟مگر من سرمربي تيم ملي نبودم مرا از اين سمت برداشتند و اين بالاترين جريمه بود و اين موضوع به باشگاه سايپا چه ارتباطي دارد؟
ماجراي افشاگري عليه فيروز كريمي
وقتي من راجع به مساله دوپينگ صحبت كردم، آنها گفتند شما نفر معرفي كنيد من اينكار را كردم اما گفتم شما اسم آنها را در رسانه ها اعلام نكنيد من شب نفرات را معرفي كردم.فردا همه جا اسامي آنها را اعلام كردند و بلافاصله با آنها تماس گرفتند و تهديدشان كردند.
Artilleros
15-09-2009, 14:49
من نميدونم چرا فدراسيون اينقدر با عجله حالا كه وقت داره با قطبي تمديد قرارداد ميكنه
كارايه فدراسيون خيلي عجيبه يكي بهم جواب بده
23-10-2009, 05:25
واقعاً برانکو بی نظیر بود. تو زمان برانکو تیم ایران رقیب تو آسیا نداشت وراحت همه رو میبرد.
من همیشه میگفتم بزرگترین اشتباه تاریخ فدراسیون اخراج برانکو بود وتمام ناکامیهای الآنمون هم از اون روز شروع شده. به خاطر باختن جلوی پرتغالی که فیگو ودکو وکریس رونالدو رو داشت وجلوی مکسیکی که تو رده بندی دنیا جزو 15 تای برتر بود اومدن واین بنده خدا رو اخراج کردن. (خداییش تو جام جهانی کدوم گروه سخت تر از گروه ایران بود. ایران تو گروه مرگ بود)
حالا بماند شما نتایجش رو ببینید. کسب مقام سوم آسیا بعد از سالها ناکامی. رفتن بدون دردسر وراحت به جام جهانی. بردن تمام تیمهای مدعی آسیایی. واز همه مهمتر بهترین رده بندی تاریخ ایران (پانزدهم).
حالا اگه اونو نگه میداشتن اول از همه جام ملتهای آسیای بعدی رو عین آب خوردن میگرفتیم (کره که اصلاً زنگ تفریح برای ما میشد)
جام جهانی هم که الآن عین استرالیا صعود کرده بودیم.
پس بدون شک بهترین مربی تاریخ تیم ملی برانکو هست. (البته خیلیها میگن رایکوف بهترینه ولی زمان رایکوف فوتبال مثل الآن سخت نبود وتیمهای رقیب رایکوف با الآن قابل مقایسه نیستند)
بعد از برانکو من به قلعه نوعی رای میدم. درسته که از آسیا حذف شدیم ولی یادتون نره تو ضربات پنالتی حذف شدیم(یعنی فقط بدشانسی).
قطبی هم مربی خیلی خوبیه وتو این سه بازی هم خوب نتیجه گرفته ولی هنوز زوده درباره ش قضاوت کنیم.
ولی یه چیز مهم: من پیشنهاد میکنم یه تاپیک باز کنید وتوش عملکرد تمام مربیان تیم ملی از اول که تاسیس شد تا الآن رو توش با تمام جزئیات بزارید تا بقیه ازشون مطلع بشن. اونوقت دیگه هممون میفهمیم که بدترین مربی تاریخ ایران بهترین گلزن تاریخ ایران وجهانه:*:84:*: یعنی جناب مستطاب محترم علی دایی.
دوست عزیز درسته که ما در زمان برانکو بهترین وضعییت رو داشتیم !
ولی شما تیمی که اون زمان داشتیم رو با الان مقایسه کن.
تعداد لژیونرهایی که کاملا بالغ و با تجربه شده بودن رو حساب کن.
با این وضع باید هم از ایران انتظار داشت که راحت به جام جهانی سعود کنه !
علی دایی که حرف اول در فوتبال اسیا رو میزد
علی کریمی که در بایر مونیخ بازی میکرد و در اوج امادگی بود
وحید هاشمیان هم سن خوبی داشت و در هانوفر بازی میکرد
فریدون زندی که خوب زمانی خودشو به فوتبال ملی رسوند. زمانی که تیمشون به دسته 1 المان هم سعود کرده بود.
مهدی مهدوی کیا که در سن خوبی بود و در یکی از بهترین تیم های المان (هامبورگ) بازی میکرد
رحمان رضایی تنها بازیکنی بود که در Serie A بازی میکرد
همه این بازیکنان در اوج امادگی , پختگی و تجربه بودن که حاصلش رتبه 15 فیفا شد ! ( اتفاقی که دیگر هیچوقت نیفتاد )
به جز اینا خیلی از بازیکن های دیگه هم بودن که چه بیرون ایران و چه در ایران برای خودشون بازیکن خوبی بودن.
و خوب بدشانسی ایران این بود که همه هم زمان در حال افول بودن.
به همین صورت تیم ملی نابود شد ! :164:
حالا ما باید به فکر اینده باشیم و ببینیم افشین قطبی میتونه از شجاعی , ارام خلیلی , احسان حاجی صفی و خیلی های دیگه بازیکن درجه یک بسازه ؟!
ALI_TORRES
23-10-2009, 11:35
به نظر من برانکو ایوانکویچ چون:
چند مدتي هست که در راستاي بالاتر رفتن فرهنگ تماشاگران عزيز فوتبال در کشورمان و در جهت اثبات اين ادعا که ما بهترين و با شخصيت ترين تماشاگران را در کل دنيا داريم شعارهايي بسيار جالب و البته عبرت آموز در همه جاي فوتبالمان شکوفا شده است ... حتما شنيده ايد که فلاني ضد فوتبال و يا فلاني تيمت رو بردار و برو و يا فلاني حيا کن تيم ملي رو رها کن ... چندان بحثي در اين مورد ندارم و البته هيچ ادعايي !!! فقط و فقط روز بازي ايران با توگو توي تاکسي نشسته بودم و بدون شرکت در بحث ناظر گفتگويي بودم که در تاکسي و در ارتباط با فوتبال و البته برانکو ايوانکويچ بين راننده و دو تا از مسافرها در جريان بود ... در حين اين بحث گزارشگر راديو داشت بازي بين ايران و توگو را هم گزارش ميکرد و در بين صحبتهاش ميشد شعارهاي تماشاگراني را که - با وجود اينکه ايران ۲ بر ۰ پيش بود - باز هم در حال بدگويي به برانکو بودند، شنيد. توي اين مدت زماني که از اين اتفاق گذشته چند بار به اين موضوع فکر کردم که واقعا برانکو چرا بايد تيمش رو بردارد و برود و البته چرا بايد حيا کند !؟ و خوب چند مورد از دلايلي رو که در اين رابطه تونستم پيدا کنم نوشتم تا شما ها هم بدونيد که واقعا ما هم حق داريم چنين درخواستي را از مردي داشته باشيم که ... !
- آقاي برانکوي عزيز شما بايد حيا کنيد چرا که متوجه نميشويد چه چيزي باعث ميشود که در عرض کمتر از چند روز از صعود تيم ملي ايران به رهبري شما و البته - برخلاف گذشته - با اقتدار کامل، ناگهان موجي از انتقاد تمامي مجلات و روزنامه هاي ورزشي (و حتي غير ورزشي کشور) را در ارتباط با تيم ملي در بر ميگيرد و شما در اولين کنفرانس مطبوعاتي بعد از صعود بجاي صحبت از برنامه هاي آينده مجبور به دفاع از تيمي ميشويد که به گواه آمار و ارقام بهترين نتايج را در تمام دوران پس از انقلاب بدست آورده و اين بار بدون سکته دادن هزاران ايراني، بدون حاشيه و البته - تاکيد مي کنم - با اقتدار کامل راهي بزرگترين رويداد ورزشي در رشته فوتبال شده است.
- آقاي برانکوي عزيز شما بايد حيا کنيد چرا که نه شما و البته نه بسياري از ما هنوز هم نميتوانيم شدت پر رويي و البته دشمني هاي کورکورانه بعضي از منتقداني را درک کنيم که حتي در روزهايي که تيم ملي ما ژاپن را در تهران برد هم دست از انتقاد برنداشتند و همواره ادعاهايي را مطرح کرده اند که حتي در برره هم خريداري نخواهد داشت، منتقداني که چنان از عدم وجود تاکتيک در تيم شما گفته اند و ميگويند که انگار سالها خانه نشيني خودشان - به علت عدم نتيجه گيري در ليگهاي داخلي ايران، و يا کسب ضعيفترين نتايج با تيم ملي بزرگسالان و اميد - را فراموش کرده و يا آن را هم جزيي از تاکتيک مربيگيري ميدانند!
- آقاي برانکوي عزيز شما بايد حيا کنيد چرا که مطمئنا هيچ توجيه و البته درکي از اين موضوع نداشته و نداريد که چطور آن هنگامي که ارتقاء رتبه ايران در رنکينگ فيفا به رتبه پانزدهم با آب و تاب در رسانه هاي مختلف تکرار ميشد بسياري از همين منتقدين اين نمرات را بي پايه و اساس خوانده و حتي ادعا ميکردند که شما و مسند نشينان فدراسيون ميخواهيد با استفاده از اين اعداد - بدردنخور - سرپوشي بر روي زيبا بازي نکردن تمي ملي! بگذاريد اما حالا باخت به تيمي که در رنکينگ فيفا پايين تر از ايران قرار دارد چماقي شده است که بارها و بارها براي کوبيده شدن بر سر شما و تيم ملي از آن استفاده شده و خواهد شد.
- آقاي برانکوي عزيز شما بايد حيا کنيد چرا که بعد از چندين سال زندگي در ايران و مواجه شدن با خصلتهاي ما ايراني ها باز هم نتوانسته ايد ايراني شدن را ياد بگيريد ... شما همکار و تئوريسين بلازويچي بوديد که ميدانيد بدليل سر و صدا و شلوغ کاريهايش توانست خيلي راحت - تقريبا - هر کاري را که ميخواست انجام بدهد و در نهايت هم ... شما انگار هنوز نديده ايد که براي ايراني ها تغيير ماهيت و - حتي - شغل در زماني کمتر از چند ثانيه قابل انجام شدن است. شما تابحال نديده ايد که در ازاي يک بيماري ساده - مانند سرماخوردگي - هر ايراني راهکار و پيشنهادي دارد که بدون توجه به وجود علمي به نام پزشکي و البته اشخاصي که پس از سالها تحصيل در اين زمينه صلاحيت نظر دادن در اين مورد را دارند، راهکار خود را بهترين، کاملترين و موثرترين راهکار ممکن ميدانند.
- آقاي برانکوي عزيز شما بايد حيا کنيد چرا که هنوز هم راهکارهاي بکرسي نشاندن نظرات خودتان را در فوتبال ايراني نميدانيد. شما انگار نميدانيد که سلطان فوتبال ايران (با عرض معذرت از آقاي پروين و طرفداران ايشان) وقتي تيمي که در ابتداي ليگ هميشه از قهرماني آن سخن ميگفت را به کسب ضعيفترين نتايج در طول تاريخ باشگاه مفتخر ميکند! براي رفع اين مشکل فقط و فقط تئوري قهر را ميشناسد و با نيامدن بر سر تمرينات ميخواهد حقانيت خود را ثابت کند و در نهايت نيز در هنگام بازگشت به تيم در يک مصاحبه تاريخي اعلام ميکند که اگر هفت بازي ديگر هم ببازيم باز هم قهرمان خواهيم شد!!! و از آن طرف همکار ايشان (آقاي ابراهيمي) چنان از تاکتيک نداشتن تيم ملي انتقاد ميکند که انگار پرسپوليس تحت رهبري ايشان - با مواردي مانند پرتاب اوت دستي - بهترين تاکتيک را در ميان تيمهاي باشگاهي ايران (و شايد هم از نظر ايشان، جهان) دارد.
- آقاي برانکوي عزيز شما بايد حيا کنيد چرا که پس از سالها کار کردن با رسانه هاي ايراني هنوز آنها را نشناخته ايد، شما يا متوجه نشديد و يا به اين موضوع اهميت نميدهيد که چرا پس از هر بازي ضعيف و يا شکست تيم ملي و در مواردي حتي پس از برد در يک بازي نامهايي در روزنامه هاي ايراني تکرار ميشوند و مصاحبه ميکنند که سالهاست فقط در صفحات مطبوعات مطرح هستند و از فوتبال فقط و فقط انتقاد کردن - آن هم بدون دليل و مدرک - را ميشناسند و با وجود اينکه به قول خودشان بخاطر مشکلات شخصي (و يا مبلغ سه ميليون تومان پول در فوتبال ميلياردي ايران) حتي در تيمهاي باشگاهي هم جايي ندارند باز هم خود را شايسته حتي نشستن بر روي نيمکت بزرگترين تيمهاي باشگاهي ايران و حتي تيم ملي ميدانند. در اين ميان شاهکارهاي صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران هم جاي خود را دارد. مصاحبه يکي از شبکه هاي تلويزيون با ابراهيم ميرزاپور بعد از بازي با مقدونيه را نديده ايد که گزارشگر بدون توجه به اينکه سوالي که ميپرسد به نوعي توهين به حساب مي آيد را نديده ايد که دقيقا اين سوال از دروازه بان اول تيم ملي پرسيده ميشود که آقاي ميرزاپور شما هم که بالاخره تعويض شديد؟! نظرتان در اين مورد چيست؟
- آقاي برانکوي عزيز شما بايد حيا کنيد چرا که انگار تاريخ فوتبال ايران را نميدانيد و از اين موضوع مطلع نيستيد که در اين فوتبالي که زماني اعتقاد بر اين بود که مربي تيم ملي حتما بايد ريش داشته باشد، هنور هم تفکرات زيادي وجود دارد که نيمکت تيم ملي در جام جهاني را فقط حق کسي ميدانند که شناسنامه ايراني داشته باشند و در اين ميان هيچ اهميتي به دانش و توانايي هاي شخصي که قرار است مديريت فني تيم ملي را به عهده بگيرند، نميدهند. از خودتان پرسيده ايد که جلال طالبي که در جام جهاني سال ۹۸ در فرانسه بر روي نيمکت تيم ملي نشست و جانشين توميسلاو ايويچ شد در طول تمام سالهاي پس از جام جهاني تا الان در کجاي اين فوتبال بوده است؟
- آقاي برانکو، با تمام آنچه گفته شد، بايد قبول کنيد که اين حق ما ايراني هاست که با وجود اينکه به خاطر توانايي هاي فني شما يک شب را تا صبح در خيابانهاي ايران فرياد زديم، خنديديم، خوانديم و رقصيديم، حالا و پس از چند ماه از آن زمان و البته چند بازي ضعيف تيم ملي، شما را مستحق حيا کردن بدانيم چرا که ما هميشه درست فکر ميکنيم و به همين دليل ساده دليلي براي اينکه خودمان حيا کنيم، نميبينيم.
پي نوشت:
واقعا بحث فني که جلال خان چراغپور در برنامه نود اين هفته مطرح کرد چنان جامع و کامل بود که حتي خودش هم نميدانست بالاخره چه چيزي را ميخواهد بيان کند، اين را هم حتما ميدانيد که جلال خان يکي از منتقدين تيم ملي است که در اين چند هفته با همراهي سايرين هر چه خواسته اند انجام داده اند و البته ما ايراني ها هم که هيچ وقت خودمان را مجبور به حيا کردن نميدانيم همچنان بدون فکر و تعقل از ايشان و همکاران محترمشان پشتيباني مکنيم تا مشت محکمي بر دهان برانکوي فوتبال خوار! بزنيم و خيالمان راحت شود. موفق باشيم انشاالله!
اميدوارم اين نوشته هيچکدام از دوستان را ناراحت نکرده باشد، اينها فقط نظر شخصي من بود که بدون هيچ حيايي فکر ميکنم که حداقل ميتواند براي خودم محترم باشد، والسلام!
ایلنا: با پايان مرحله مقدماتي فوتبال جام ملتهاي آسيا ماموريت افشين قطبي هم در اين مرحله با تيم ملي به اتمام رسيده و به احتمال قريب به يقين بايد طي همين امروز و فردا منتظر انتخاب جانشين وي در تيم ملي فوتبال كشورمان باشيم.
در حالي كه تيم ملي توانست با كسب 13 امتياز به عنوان تيم اول گروه D مقدماتي جام ملتهاي آسيا به دور نهايي اين مسابقات راه يابد و فدراسيون فوتبال و مسئولين آن مدعي هستند كه كماكان از قطبي حمايت خواهند كرد اما خيلي نبايد اين حمايتها را جدي گرفت چرا كه جانشين قطبي در تيم ملي هم مشخص شده و ظرف همين روزها معرفي خواهد شد.
قطبي در حالي از آينده بزرگ براي تيم ملي و خودش مي گويد كه به نظر مي رسد روزهاي تنهايي او از راه رسيده و حناي حرفهاي قشنگ قطبي در تيم ملي و فوتبال ايران ديگر رنگي ندارد.
انتقادات صريح كارشناسان و به خصوص اعضاي كميته فني از وي و موج منفي شديدي كه بعد از اعلام آخرين ليست تيم ملي توسط قطبي از اين مربي براه افتاد در كنار نارضايتي شديد سازمان تربيت بدني از سرمربي تيم ملي و نتايج نه چندان خوبي كه قطبي با تيم ملي گرفته همه و همه حكايت از اين دارد كه ماموريت قطبي در تيم ملي به پايان راه خود رسيده و او اكنون به فكر مراسم توديع خود بايد باشد.
تيم ملي در بازي با تايلند اگر چه با گل ديرهنگام جواد نكونام روز چهارشنبه گذشته به پيروزي رسيد تا كابوس از سر افشين قطبي عبور كند اما انتقادات پيرامون همين يك بازي كافي است تا متوجه تغيير موضع اهالي فدراسيون فوتبال نسبت به سرمربي تيم ملي شويم.
مسعود شجاعي بازيكني كه نسبت به تفويض خود در بازي با تايلند به شدت به كادر فني تيم ملي معترض بود به صورت علني به انتقاد از قطبي پرداخت و شب گذشته در يك برنامه زنده تلويزيوني تلويحا گفت: تيم ملي نياز به يك مربي بزرگ دارد چرا كه اگر ميخواهيم در فوتبال ملي جهش داشته باشيم با يك مربي بزرگ امكانش هست. اين حرفهاي شجاعي در حالي بيان ميشود كه تا قبل از اين هرگز بازيكنان تيم ملي از قطبي به اين واضحي انتقاد نكردهاند اما شجاعي ميگويد: اگر قرار بود از من اينگونه استفاده شود و مربي تيم ملي مدعي است كه امتياز اين بازي اهميت چنداني براي او ندارد چرا او را از اسپانيا به اردوي تيم ملي فراخوانده و اين در حالي است كه از او استفاده بهينه نشده است. شجاعي اضافه ميكند: من نميگويم كه تحت هر شرايطي بايد بازي كنم ولي روز بازي با تايلند بازي خوبي را ارائه دادم و تازه در نيمه دوم به دليل خستگي خط دفاعي تايلند فضاي مناسبي براي من فراهم شده بود تا بتوانم بازي خوبتري را ارائه دهم ولي مربيان تيم ملي مرا تعويض كردند كه من از اين موضوع شوكه شدم ، من خودم وقتي بدبازي كنم متوجه ميشوم كه بدبازي كردهام و از تعويض ناراحت نميشوم اما روز بازي با تايلند واقعا خوب بودم با اين وجود مرا تعويض كردند.
بعد از صحبتهاي شجاعي به مذاكره هفته گذشته يكي از اعضاي ارشد فدراسيون فوتبال با يك مربي بزرگ تركيهاي ميرسيم كه هفته گذشته به انجام رسيده و گفته ميشود اين مربي تركيهاي به زودي به عنوان سرمربي تيم ملي معرفي خواهد شد. البته نقش سازمان تربيتبدني در اين تغييرات غيرقابل انكار است چرا كه اگربه فدراسيون فوتبال بود بعيد بود كه دست از سر قطبي بردارند اما اكنون نگاه سازمان ورزش به فوتبال ملي با توجه به سقوط فاحش فوتبال ايران در ردهبندي فيفا يك نگاهي فراتر از فدراسيون فوتبال است و براي احياي دوباره فوتبال ملي نياز به يك تغيير و تحول اساسي در تيم ملي را يك ضرورت ميداند.
.:AoShiMa SaN:.
07-03-2010, 17:01
مسعود شجاعی غلط کرد ، چه شق القمری تو زمین کرده که حالا شاکیه بابت تعویضش؟؟
اگه قرار به تعویض باشه از اونجایی که تجربه ی چندینباره نشون میده تعویض سرمربی چیزیو عوض نمی کنه و مشکل از جای دیگس باید آقایون شریفی ، تاج ، علیپور و عزیزمحمدی عوض شن
sajad_shahin999
08-03-2010, 08:39
نمیدونم چرا در ایران هر بازیکنی به خودش جرات میده علیه سرمربی صحبت کنه
خدا رو شکر این بازیکنه حرفه ایمونه والا شاید به خاطر این تعویضش کار به جاهای باریک کشیده
نظر من هم همینه مشکل مدیریته ،اگه مدیریت قوی باشه کسی جرات نمیکنه ناراحتی از تعویضش رسانه ایی کنه
AMIR J.Z.4
22-03-2010, 14:01
قطبی مربی خوبیه، در این شکی نیست ولی انصافا تا حالا که به درد تیم ملیمون نخورده و فک نکنم هم بخوره.
اگرم بره باز 1 سال طول میکشه تا سرمربی جدید انتخاب کنن تا اون موقع هم که دیگه جام ملت ها پررر....
واقعا اشتباه کردن دایی رو برداشتن به نظرم باید بعد جام ملت ها عوضش میکردن ن با اولین شکست رسمی؟
........
04-04-2010, 15:20
خب کره بازی دوستانش با آرژانتین هم قطعی شد ، ببینم فدراسیون برای قطبی می تونه یه بازی با چین تایپه رو جور کنه یا نه ، تیمای دیگه ی آسیا با کجاها بازی می کنن بعد ما می گیم چرا قطبی این نتایجو می گیره که در شان تیم و تاریخ و فرهنگ کهن ما نیست ، قصه قصه ی اون یاروئه که غذاش چی بود نون و اشکنه ، ...ش درختو می شکنه
خب کره بازی دوستانش با آرژانتین هم قطعی شد ، ببینم فدراسیون برای قطبی می تونه یه بازی با چین تایپه رو جور کنه یا نه ، تیمای دیگه ی آسیا با کجاها بازی می کنن بعد ما می گیم چرا قطبی این نتایجو می گیره که در شان تیم و تاریخ و فرهنگ کهن ما نیست ، قصه قصه ی اون یاروئه که غذاش چی بود نون و اشکنه ، ...ش درختو می شکنه
آقا چه دوغی؟چه کشکی؟؟
مگه زمان برانکو ، دایی ، بلاژ ، همین مایلی کلنگ و ... با کیا بازی می کردیم؟با اسپانیا و آرژانتین؟!!شرایط همون شرایطه.کسی نتیجه گرفته تو همون شرایط نتیجه گرفته.کسی هم که نگرفته تو همون شرایط نگرفته.قطبی هم خونش رنگی تر از بقیه نیست.موفق بشه اصلا تاج سر ما.اما نشه نمی شه عدم موفقیتشو با نبود بازی تدارکاتی با تیم های درجه 1 و 2 دنیا توجیه کرد.مگه تو بازی با همین تیم های کلنگ مثل قطر و اینا خیلی توپ نتیجه گرفته؟!بعدشم قطبی وقتی قبول کرده مربی گری تو تیم ملی خوب می دونسته خبر از بازی با تیم های درجه یک دنیا نیست.حتی خبر از بازی با کامرون و استرالیا و پاراگوئه و این جور تیم ها هم نیست.همون طور که سال های پیش نبوده.با این شرایط قبول کرده و قول قهرمانی هم داره می ده (همونطور که قول رفتن به جام جهانی رو داد:-&) اگه شد که بازم می گم تاج سر ما.اگه هم بد نتیجه گرفت و شدیم زنگ تفریح همه مسئولیت هاش 100% پای خودشه و بس...
04-04-2010, 17:47
آقا چه دوغی؟چه کشکی؟؟
مگه زمان برانکو ، دایی ، بلاژ ، همین مایلی کلنگ و ... با کیا بازی می کردیم؟با اسپانیا و آرژانتین؟!!شرایط همون شرایطه.کسی نتیجه گرفته تو همون شرایط نتیجه گرفته.کسی هم که نگرفته تو همون شرایط نگرفته.قطبی هم خونش رنگی تر از بقیه نیست.موفق بشه اصلا تاج سر ما.اما نشه نمی شه عدم موفقیتشو با نبود بازی تدارکاتی با تیم های درجه 1 و 2 دنیا توجیه کرد.مگه تو بازی با همین تیم های کلنگ مثل قطر و اینا خیلی توپ نتیجه گرفته؟!بعدشم قطبی وقتی قبول کرده مربی گری تو تیم ملی خوب می دونسته خبر از بازی با تیم های درجه یک دنیا نیست.حتی خبر از بازی با کامرون و استرالیا و پاراگوئه و این جور تیم ها هم نیست.همون طور که سال های پیش نبوده.با این شرایط قبول کرده و قول قهرمانی هم داره می ده (همونطور که قول رفتن به جام جهانی رو داد:-&) اگه شد که بازم می گم تاج سر ما.اگه هم بد نتیجه گرفت و شدیم زنگ تفریح همه مسئولیت هاش 100% پای خودشه و بس...
اونموقع اقلا با ژاپن و استرالیا و خود کره بازی می کردیم ، مساله این نیست که ما نسبت به اونموقع عقبیم یا نه ، مساله اینه که اونموقع کره و ژاپن و عربستان با این تیما بازی می کردن؟؟ اونموقع منچستر اردوشو تو چین برگزار می کرد؟ وقتی همه ی اینا با برنامه ریزی اینقدر جلو می رن ما نمی تونیم دلمونو خوش کنیم که پسرفت نداشتیم قبلا صفر بودیم الانم صفریم ، ما هم باید با همون سرعت بقیه جلو بریم ، این تیم الان جلو بحرین و قطرم کم میاره دلیلشم اینه که تیمی که تو یه بازی رسمی لباس یه دست نداشته باشه و هر شورت یه مارک و یه شماره داشته باشه نمی تونه جلو تیمایی که بازیای دوستانشون با برزیل و آرژانتینه دووم بیاره ، لیگ ژاپن و کره متوسط سالی شیش هفت تا بازیکن می فرستن لیگای معتبر اروپایی ، ما یه نکونام و شجاعی رو فقط اونجا داریم اگه اینا نباشن تیممون کاملا بازتاب لیگمونه ، در واقع منتخب لیگ ما با منتخب لیگای ژاپن و کره بازی می کنه این یعنی چی ؟؟ لیگی که یه فوروارد شیش دنگ تو دو فصل نمی تونه تربیت کنه قراره تیم ملی رو ساپورت کنه؟
دیگه باید این حرفای کلیشه ای و دستمالی رو ول کنیم که چون ما دلمون پاکتره و چه می دونم ما تاریخ هشت هزار ساله داریم و مردم متمدنی هستیم پس باید اول آسیا باشیم ، باید قبول کنیم که با این وضعیت به هیچ جا نمی رسیم ، نه اردو و بازی دوستانه و حتی لباس آبرومند داریم نه اتمسفر مطبوعاتی سالم داریم ، نه برای مبارزه با دلالی که تاثیر مستقیم داره تو نتایج تیم ملی کاری کردیم ، نه رو لیگمون سرمایه گذاری کردیم تا یه لیگ تولید کننده و نه صرفا مصرف کننده ی سنتی باشه ، نه برنامه ریزی طولانی مدت می کنیم ، یه سرمربی میاریم اگه یه تا بازی اول دو تاشو برد که سه تا بازی دیگه مهلت داره اگه نه یکی دیگه ، ژاپن و کره و عربستان ورزشگاه جدید می سازن پرژه های جدید افتتاح می کنن درآمد زایی می کنن خوب در میارن خوبم خرج می کنن ، اسپانسر حسابی دارن تیماشون ، مدیریتشون بر اساس لیاقته مدیر قهرمان برکنار نمیشه مدیر بدسابقه بیاد
ما کجا صفر بودیم؟؟؟؟؟ با همین بضاعت زمان یه آقایی اول اسیا بودیم
دایی تیم ملی رو گرفت به ترتیب:
2
3
4
اقای قطبی اومدن و 5م شدند.
دلیل افت ما کلا اوردن مربی ایرانی بود حالا که ایرانیش رو اوردن یکیو تا اخر نگه میداشتن... هم کار دایی رو نصفه گذاشتن هم کار قطبی:125e:
05-04-2010, 02:04
حالا من نشستم توضیح دادم شما بیا یه کلمه صفرو بکش بیرون دو سرمربی آخرو به جرم قرمز بودن و حق قلعه نویی رو خوردن محاکمه کن ، من توضیح دادم که وقتی ما صفریم بقیه هم صفرن ، دقت داشته باش که این صفر نسبیه به معنای پوچ بودن نیست تو یه محور صفر نقطه ی استارته ، حالا برای شما سادش می کنم وقتی ما هزاریم بقیه هم هزارن نمی تونیم بگیم چون کسی از ما جلوتر نیست پس ما همینشرایطو حفظ کنیم ، بقیه به سرعت جلو میرن و ما اگه سرعت رشدمون کمتر باشه عقب می مونیم اگه بقیه میرن سرمایه گذاری می کنن برا بازی با آرژانتین ما هم باید بریم وگرنه محکومیم به شکست ، مثل این می مونه شما کلاس اول شاگرد اول باشی بعد کلاس دوم هم توقع داشته باشی شاگرد اول مونده باشی ، فقط اول شدن اول بودنو تضمین نمی کنه باید برا اول بودن جون کند و خرج کرد ، رئال و بارسا کلی این فصل اولیو از هم قاپیدن یعنی از پس اول شدن بر اومدن از پس اول موندن بر نیومدن
زمان دادکان تیم ملی با المان بازی نکرد؟
ما وقتی نرفتیم جام جهانی پس نیازی به ارژانتین نداریم و از این سطحها نداریم
اونا از سال 2002 همیشه مرحله 2 جام جهانی بودند... ماچی!؟
واسه یکی باید مرد که برات تب کنه.... قبول داری؟! ما با المانم بازی کردیم...وقتی رفتیم جام جهانی آخر شدیم برگشتیم چه کنیم!؟
06-04-2010, 00:22
زمان دادکان تیم ملی با المان بازی نکرد؟
ما وقتی نرفتیم جام جهانی پس نیازی به ارژانتین نداریم و از این سطحها نداریم
اونا از سال 2002 همیشه مرحله 2 جام جهانی بودند... ماچی!؟
واسه یکی باید مرد که برات تب کنه.... قبول داری؟! ما با المانم بازی کردیم...وقتی رفتیم جام جهانی آخر شدیم برگشتیم چه کنیم!؟
مساله ی پیچیده ای نیست که ، تیمی که برا تمرین با ده تیم اول رنکینگ بازی می کنه طبیعتا از نظر تجربه از نظر شناسایی اشکالات سیستم و از نظر اعتماد به نفس سطحش بالا میره ، کره ای که با آرژانتین بازی می کنه دیگه وقتی میاد جلو تیم ما دست و پاش نمی لرزه اگه بازی دوستانه سوسول بازی بود و تاثیری نداشت از چند ماه قبل بازیای دوستانه ی ملی رو رزرو نمی کردن
حالا شما باز پافشاری کن که اینا همه کشکه برنامه ریزی و مدیریت مجموعه الکیه چاره اینه که بریم امیرخانو بیاریم تا مشکل حل شه ، نه مهمه که لیگ بازیکن ساز باشه و سطح بالا نه مهم اینه که تیم بازیای دوستانه ی خوب داشته باشه فقط باید امیرخان بیاد بالا سر تیم
هی بشین بگو رنکینگ فیفا ، ما بعد از رفتن برانکو با فاصله ی زیادی اول آسیا بودیم ولی رتبه ی جهانیمون با قلعه نویی افت کرد و فاصله مون با کره به حداقل رسید شما با عددا بازی نکن که قلعه نویی اول آسیا تیمو تحویل نفر بعدی داد ، قلعه نویی رتبه ی جهانی که گرفت چند بود چند شد ، غیر از اینکه منحنی رو به رشد درست از زمان روی کار اومدن قلعه نویی نزولی شد؟ نزولی شد یا نشد؟ حالا ما هم که نبش قبر نمی کنیم مربی محبوب شما رو تخطئه کنیم ، منتها می گیم بازی دوستانه نداریم شما میگی امیرخان ، می گیم حتی یه لباس خوب نداره تیم ملی شماره و مارک شورتا متنوعه شما باز میگی امیرخان ، این امیرخان چه نتیجه ی درخشانی با تیم ملی گرفت؟ گیریم حذف تو پنالتی جلو کره نتیجه ی بدی نبود ، دیگه شاهکارم که نبوده ، چه شق القمری قلعه نویی کرد؟ گیریم مربی فعلی بد باشه ، مگه قلعه نویی خوب بود که اصرار داری تاریخ به عقب برگرده از یه سوراخ دو بار گزیده شیم؟ اینبار سرمربی بخواد عوض شه باید یه قرارداد چهارساله با فاتح تریم یا دنیزلی یا یه مربی تو این سطح که حاضر باشه بیاد ایران ببندیم
SoRoUsH2010
06-04-2010, 00:53
هی بشین بگو رنکینگ فیفا ، ما بعد از رفتن برانکو با فاصله ی زیادی اول آسیا بودیم ولی رتبه ی جهانیمون با قلعه نویی افت کرد و فاصله مون با کره به حداقل رسید شما با عددا بازی نکن که قلعه نویی اول آسیا تیمو تحویل نفر بعدی داد ، قلعه نویی رتبه ی جهانی که گرفت چند بود چند شد ، غیر از اینکه منحنی رو به رشد درست از زمان روی کار اومدن قلعه نویی نزولی شد؟ نزولی شد یا نشد؟ حالا ما هم که نبش قبر نمی کنیم مربی محبوب شما رو تخطئه کنیم ، منتها می گیم بازی دوستانه نداریم شما میگی امیرخان ، می گیم حتی یه لباس خوب نداره تیم ملی شماره و مارک شورتا متنوعه شما باز میگی امیرخان ، این امیرخان چه نتیجه ی درخشانی با تیم ملی گرفت؟ گیریم حذف تو پنالتی جلو کره نتیجه ی بدی نبود ، دیگه شاهکارم که نبوده ، چه شق القمری قلعه نویی کرد؟ گیریم مربی فعلی بد باشه ، مگه قلعه نویی خوب بود که اصرار داری تاریخ به عقب برگرده از یه سوراخ دو بار گزیده شیم؟ اینبار سرمربی بخواد عوض شه باید یه قرارداد چهارساله با فاتح تریم یا دنیزلی یا یه مربی تو این سطح که حاضر باشه بیاد ایران ببندیم
یعنی مقصر همه این بدبختی ها قلعه نوییه؟ از زمانی قلعه نویی سرمربی تیم ملی شد بدبختی های و نزول فوتبال شروع شد؟ نه این حرف مضحکه!!
رتبه ی جهانیمون با قلعه نویی افت کرد؟ درسته ولی چند رتبه نزول داشتیم
چند رتبه با دایی نزول داشتیم چند رتبه با قطبی نزول داشتیم اصلا تو این چند وقته اگر هم صعودی داشته بودیم همون یکی دو پله بوده ولی نزولمون ردیفه یهو هفت و هشت رتبه نزول میکنیم
مشکل از کجاست سرمربی؟ مقداری
مشکلات رو از ریشه شناسایی باید کرد
به نظرت الان مشکل تیم ملیه امپراطورتون بازیه دوستانه هست؟
بر فرض ما با برزیل بازی کردیم تیم ما از این رو به اون رو میشه و وعده قهرمانیه قطبی میسر میشه!!!
نه عزیز هیچ سرمربیه بزرگی بنا به دلایلی حاضر نیست ایران بیاد
06-04-2010, 11:44
اصولا رنکینگ فیفا مشکل داره ، تیم ما با جاماییکا و چین تایپه بازی می کنه نتیجش رو رنکینگ تاثیر میذاره ، کره و ژاپن یا آرژانتین و برزیل ، من فکر می کنم نتایج و روندو در نظر بگیریم منطقیتره وگرنه طبق رنکینگ فیفا وردربرمن تیم سومه تو رده ی باشگاها
قلعه نویی همچین مظلوم و بی تقصیرم نبود ، مگه همین آقا سردمدار موج ضد مربی خارجی نبود؟ مگه ایشون نمی گفتن استعداد داخلی هست مربی دست چندم کروات میاریم؟ مگه نگفتن وقتشه به نابغه های داخلی اعتماد کنیم؟ مگه نگفتن برانکور ترسوئه تیمش شیش تا گل به کره نمی زنه عین مایلی کهن؟ مگه نگفتن پشت قلعه نویی اتاق فکره؟ مگه قلعه نویی اصرار نداشت خطیبی رو فیکش هافبک بازی بده ، سیستم دفاع سه نفره رو به کار بگیره و مگه قلعه نویی اون تعویض تاریخی رو نکرد برای پنالتیا؟ مگه قلعه نویی کم با تیم همراهش حاشیه درست کرد؟
حالا قلعه نویی چه نتیجه ی خاصی گرفت که تیم قطبی و دایی موفق به کسبش نمیشن؟ غیر از اینه که لیگی که پشت سر تیم قلعه نویی بود اندازه دو تا تیم ملی بازیکن تحویل داد؟ الان قطبی چه قدر میتونه رو لیگ حساب کنه؟
من اینارو نمیگم قلعه نویی رو محکوم کنم فقط کسایی که میگن مشکل قطبیه باید قلعه نویی می موند به کدوم نتایج قلعه نویی باید مغرور باشیم؟
سرمربی بزرگ حاضر نیست بیاد ایران به چه دلیل؟ غیر از اینه که همین فرهنگ خان و خانسالاری فراریشون میده؟ خبرنگاری که فرق فوتبال و مارپله رو نمی دونه میشینه میگه سیستم و تفکر دنیزلی پوسیدس انصایفرد باید پاسخگوی پولی که دور ریخته باشه ، استیلی خیلی راحت حاشیه درست می کنه بعدم مدعی میشه قسمت نتایج خوب مال اون بوده ، لوکا بازیکنش تو روش وایمیسه میگن لوکا عصبیه ، برانکو کلی لقب ترسو یدک کشید که چرا به بحرین یه گل زده چهارتا نزده ، اونوقت امثال قلعه نویی و استیلی و مایلی کهن میشن مغز فوتبال و تفکر نوین ، کفاشیان مصاحبه می کنه میگه من دل شاغلامو به دست میارم کجای دنیا آخه روابط سرمربی و مدیر اینجوره؟ خان و خانبازی و عشق و عاشقی و ...
اون بازی با آلمان حاصل فسفرسوزی فدراسیون نبود ، اون ترحم اونا بود به خاطر زلزله ی بم ، حالا با اون یه بازی شما توقع داشتی ما بریم نیمه نهایی جام جهانی؟
مساله ی پیچیده ای نیست که ، تیمی که برا تمرین با ده تیم اول رنکینگ بازی می کنه طبیعتا از نظر تجربه از نظر شناسایی اشکالات سیستم و از نظر اعتماد به نفس سطحش بالا میره ، کره ای که با آرژانتین بازی می کنه دیگه وقتی میاد جلو تیم ما دست و پاش نمی لرزه اگه بازی دوستانه سوسول بازی بود و تاثیری نداشت از چند ماه قبل بازیای دوستانه ی ملی رو رزرو نمی کردن
حالا شما باز پافشاری کن که اینا همه کشکه برنامه ریزی و مدیریت مجموعه الکیه چاره اینه که بریم امیرخانو بیاریم تا مشکل حل شه ، نه مهمه که لیگ بازیکن ساز باشه و سطح بالا نه مهم اینه که تیم بازیای دوستانه ی خوب داشته باشه فقط باید امیرخان بیاد بالا سر تیم
حرف مفت نزن بابا....
برانکو رفت تیم ملی 52 جهان بود قلعه نویی 46م تحویلش داد.....
شما بگو کی تا الان شق القمر کرده ها؟؟؟؟
به من بگو برانکو چند سال تو تیم ملی بود رفت تو نیمه نهایی آسیا قلعه نویی چند ماه بود رفت تو یک چهارم....
قطبی هم اگه الان نبره تیم ملی رو تا فینال یا نیمه نهایی مقصره چون اندازه برانکو بیشتر وقت داشته...
زمانیکه با برانکو رفتیم جام ملتا قبلش با چه تیمایی بازی کردیم!؟؟ یه دونه بوسنی بود بقیش هم صنعت نفت و ذوب آهن بودن...
شما بیا خودتو با خودت مقایسه کن...
اون موقع هم بعد جام جهانی 2002 بود و کره و ژاپن با تیمایی خیلی بزرگ بازی کرده بودند ولی همین کره رو برانکو حذف کرد...ببینیم قطبی شما چه میکنه برانکو با همین بازی دوستانه هایی که قطبی داشت و حتی ضعیف تر رفتش و 4می اورد آقای قطبی که قول داده ببینیم از گروهش بالا میاد یا نه
از بحرین 4تا میخوره
از قطر 3تا
حالا بگو تدارکاتی نداریم!
برهانی
اکبرپور
همه اینا رو دایی مبرد اخر سرم یه نیمه به کاظمی بازی میداد...
بابا سر خودت رو کلا نذار...قطبی هنوز ترکیب ثابت تیم ملی رو پیدا نکرده.......
قلعه نویی از بازی با کره که تو تهران بود اقا دایی نتونست ببرتش گفت:
ما با دو کره اونور داریم!
این رو هیچکسی نفهمید! همتون وقتی حذف شدیند رسیدیند به حرفش.
حالا هم چوبش رو بخورید... من دیگه تیم ملی فوتبالی به نام ایران ندارم! شده مکانی واسه تخریب موفق ها! چه دایی چه قطبی چه قلعه نویی
07-04-2010, 00:32
حرف مفت نزن بابا....
برانکو رفت تیم ملی 52 جهان بود قلعه نویی 46م تحویلش داد.....
شما بگو کی تا الان شق القمر کرده ها؟؟؟؟
به من بگو برانکو چند سال تو تیم ملی بود رفت تو نیمه نهایی آسیا قلعه نویی چند ماه بود رفت تو یک چهارم....
قطبی هم اگه الان نبره تیم ملی رو تا فینال یا نیمه نهایی مقصره چون اندازه برانکو بیشتر وقت داشته...
زمانیکه با برانکو رفتیم جام ملتا قبلش با چه تیمایی بازی کردیم!؟؟ یه دونه بوسنی بود بقیش هم صنعت نفت و ذوب آهن بودن...
شما بیا خودتو با خودت مقایسه کن...
اون موقع هم بعد جام جهانی 2002 بود و کره و ژاپن با تیمایی خیلی بزرگ بازی کرده بودند ولی همین کره رو برانکو حذف کرد...ببینیم قطبی شما چه میکنه برانکو با همین بازی دوستانه هایی که قطبی داشت و حتی ضعیف تر رفتش و 4می اورد آقای قطبی که قول داده ببینیم از گروهش بالا میاد یا نه
از بحرین 4تا میخوره
از قطر 3تا
حالا بگو تدارکاتی نداریم!
برهانی
اکبرپور
همه اینا رو دایی مبرد اخر سرم یه نیمه به کاظمی بازی میداد...
بابا سر خودت رو کلا نذار...قطبی هنوز ترکیب ثابت تیم ملی رو پیدا نکرده.......
قلعه نویی از بازی با کره که تو تهران بود اقا دایی نتونست ببرتش گفت:
ما با دو کره اونور داریم!
این رو هیچکسی نفهمید! همتون وقتی حذف شدیند رسیدیند به حرفش.
حالا هم چوبش رو بخورید... من دیگه تیم ملی فوتبالی به نام ایران ندارم! شده مکانی واسه تخریب موفق ها! چه دایی چه قطبی چه قلعه نویی
لطفا عفت کلام داشته باش یا وانمود کن که داری ، این فضا معمولا برای بحثه اگه حس می کنی ظرفیتشو نداری خودتو اذیت نکن
شما از کی تا حالا علاقه مند شدی به برانکو؟ مثلا میخوای بگی قلعه نویی و برانکو خوب بودن برکنار شدن قطبی اومد؟ کی برانکو رو ریشخند می کرد هفته ای سه تا پنج تا مصاحبه می کرد می گفت این مربی کروات ترسوئه باید به مغزهای داخلی اعتماد شه؟ اصولا این ادبیات مال کیه؟ مال امپراطور؟ قطعا نه ، یا قلعه نویی یا مایلی کهن ، احتمالا خیلی برا برانکو سخت بوده که چهار تا آدم لمپن هرچی دلشون میخواد بهش میگن ، امان از کمبود فرهنگ
امپراطور قطعا فرهنگ و اتمسفر خوبی رو وارد فوتبال ما کرده ، احتمالا برای اونم که با وربیک و هیدینگ همکار بوده خیلی سخته که با یه فدراسیون ترسو و گدا! کار کنه و شب و روز از قلعه نویی و دوستان فحش بخوره ، ولی طرز برخوردش آموزندس دقت کردی؟ نمیگه اینا حسودن نمیگه اینا با منی که تیمم بارسلوناس مشکل دارن نمیگه من مسئولیت به عهده می گیرم ولی اشتباهی نکردم نمیگه ما به بدشانسی باختیم ، وقتی برخورد امپراطور با شکست و توهینو می بینم حتی از شکستم لذت می برم ، این چیزیه که از جام جهانی رفتن بیشتر ارزش داره ولی برای شما تداعی کننده ی چیزی نیست و متاسفم که نیست
برانکو با تیم بزرگ بازی نکرد؟ همون بوسنی هم کم تیمی نبود ، آلمان هم از قلم انداختی ، بازی با ژاپن هم بازی سبکب تلقی نمیشه با این حال شکی نیست که برانکو کیمیاگری می کرد و با همون نداری فوتبال ایران آبرداری می کرد ولی به سری که درد نمی کرد دستمال بستیم و رفتیم سراغ استعداد و اتاق فکر تولید داخل
اینکه برانکو خوب نتیجه گرفت بنیانهای فوتبالو زیر سوال نمی بره ، هنوزم تو فوتبال علمی تاکید می کنم فوتبال علمی بازی دوستانه یه اصله برای فشار آوردن به تیم و برطرف کردن اشکالات تاکتیکی و از اون مهمتر بالا بردن اعتماد به نفس تیمی ، خصوصا تیم ملی ما که به غیر از دو بازیکن باقی یک بازی اروپایی رو تجربه نکردن ، این قانون هم قابل انکار نیست که تیمی که لباس داره ، بازیای دوستانه ی خوب داره ، اعتبار داره ، لیگ بازیکن ساز داره ، مدیریت صحیح و از همه مهمتر آرامش و فرهنگ صحیح تکرار می کنم فرهنگ صحیحی ازش حمایت می کنه خیلی بهتر از تیمی نتیجه می گیره که این شرایطو نداره ، تو زمین فوتبال تاریخ و فرهنگ و دل پاک و فردینگرایی نیستن که نتیجه ی بازیو تعیین می کنن
اگه قرار بود این بازیکنایی که شما میگی رو ببرن تیم ملی با شما قرارداد می بستن ، اینکه سرمربی چه بازیکنی دعوت می کنه به خودش مربوطه با اینحال سرمربی فعلی همیشه توضیخات کامل و قانع کننده ای روی لیستش داده
قطبی ترکیب صحیح رو پیدا نکرده جالبه ، اساسا ترکیب صحیحی وجود نداره ما دو بازیکن داریم به اسم شجاعی و نکونام ، باقی بازیکنا همه بازیکنای لیگ هستن ، این یعنی اینکه اگه لیگ خوب و بازیکن پرور باشه تیم ملی مشکل بازیکن نداره اگه عکسش باشه تیم ملی مضمحله ، فوروارد شیش دنگی که لیگ امیرسالار تحویل تیم ملی داده کیه؟ انصاریفرد یا برهانی؟ کدوم ستاره ی پر پشم و یالی پشت درهای تیم ملی مونده؟
شما لطفا جواب هم که میدی فونت درشت نکن ، می دونم تو فضایی که نمیشه دستمال یزدی کشید شما ترجیح میدی با شماره ی فونت بازی کنی ولی کار جالبی نیست
خاک بر سر این فدراسیون گند زدن به نام قطبی
جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته!
قطبی به درد تیم ملی ما نیمی خوره و تا الان این رو هم به خوبی اثبات کرده
همین فاتح تریم میتونه بهترین گزینه باشه.هرچی باشه سرمربی تیمهای بزرگی بوده و مقایسه اش با قطبی مثل مقایسه قایق موتوری با ناو میمونه!
قطبی رو زودتر از این نمیشد عوض کرد چون باید مرحله مقدماتی رو رد میکردیم.الان درست وقتشه.مربی خوب خارجی جدید هم که اومد فارغ از نتایجی که در جام ملتها به دست خواهد آورد باید تا جام جهانی آینده بهش فرصت داد
08-04-2010, 14:14
جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته!
قطبی به درد تیم ملی ما نیمی خوره و تا الان این رو هم به خوبی اثبات کرده
همین فاتح تریم میتونه بهترین گزینه باشه.هرچی باشه سرمربی تیمهای بزرگی بوده و مقایسه اش با قطبی مثل مقایسه قایق موتوری با ناو میمونه!
قطبی رو زودتر از این نمیشد عوض کرد چون باید مرحله مقدماتی رو رد میکردیم.الان درست وقتشه.مربی خوب خارجی جدید هم که اومد فارغ از نتایجی که در جام ملتها به دست خواهد آورد باید تا جام جهانی آینده بهش فرصت داد
هیچ شکی نیست که مربیایی مثل دنیزلی ، تریم یا حتی گونش و اریکسون از قطبی خیلی بهتر و با تجربه ترن ، ولی به قول انگلیسیا درشکه باید به درشکه چی بیاد ، گیریم پسفردا به دلیل کارشکنی کم کاری باند بازی و صندوق خالی و دلالیگری این مربیای نامی نتونستن تو ایران نتیجه بگیرن ، اونموقع می خوایم چی کار کنیم؟ این فدراسیون بی عرضه و ترسو میتونه از انتخابش حمایت کنه یا دوباره میندازن گردن هم و هرکدوم میرن یه جا با یکی مذاکره می کنن؟
مگه دنیزلی وقتی ایران بود از مطبوعات و دلالا گرفته تا دستیارش استیلی و بازیکنا تو روش وای نمیسادن؟
به هر حال اگه قراره سرمربی عوض شه من فکر می کنم یه قرارداد چهارساله با یکی از همین مربیا اگه تریم یا دنیزلی باشه که چه بهتر خوبه ، ولی باید فدراسیون سیستم مالی اسپانسر و بازیای دوستانه هم با یه برنامه ریزی مشکلش حل شه و حاشیه ی امنیتی برای سرمربی ایجاد شه کاری که با نیکبخت کردنو با بقیه بازیکنا ی کمکار هم بکنن ، نه مثل زمان قطبی که هرکی دلش میخواست باندبازی می کرد اردوی تیم ملیو خالی می کردن
درمورد مربياني که بعد از برانکو اومدن فقط قلعه نويي کاري تونست بکنه
چون تيم بي در وپيکر اون موقع رو خوب جمع وجور کرد وتو جام ملت ها هم با بد شانسي حذف شد ، با پنالتي هاي مهدويکيا وگل محمدي توبازي با کره ، يعني قله نويي با ختي نداشت والبته خودش گفت چون يه نفر رو به تيم ملي دعوت نکرد پس از تيم ملي خطش زدن چون اون بابا خيلي خرش ميرفت و با همين وضع تا جام جهاني 2006 هم رفته بود که البته حقش رو گرفت
ميرسيم به دايي که جريان انتخاب شدنش رو همه ميدونيد با چه وضعي بود دايي در دور گروهي اول 3 مساوي و3 برد داشت وايران با تيمهاي امارات ،کويت ،سوريه همگروه بود که از اين گروه ساده بالا اومد
بعد دايي تو بازيهاي درپيت وبي ارزش غرب اسيا با تيم ملي 4 برد در برابر تيمهاي فلسطين ،کويت ،عراق و.. داشت ، که البته اين بازيها رسمي نبودن
بعد دايي رسيد به بازيهاي نهايي که همه ديدي چه بلايي سر تيم اورد ، اولات تيم رو تيم خودش مي دونست
بعد از 6 مسابقه 5 امتياز گرفت ، امارات هم 1 مساوي داشت اونم در برابر تيم دايي ، بهد دايي تيم رو که بين 5 تيم چهارم بود رو به قطبي دااد ، قطبي هم از 3 بازي 5 امتياز گرفت ، که دوبازي خارج از خانه با 2 کره بود ودو مساوي گرفت و بازي با امارات رو هم برد
بعدش قطبي توبازيهاي مقدماتي جام ملت ها در برابر اردن باخت ، در برابر تايلند و سنگاپور پيروز شد
نتيجه گيري : قلعه نويي بهترين مربي بود که بدون باخت کنار گذاشته شد و بايد ادامه ميداد تا تيم رو امثال دايي نابود نکنه واينجور قطبي بيچاره رو هم تو حچل نندازه
R.M.D 2011
30-01-2011, 12:45
در گفتگو با مهر عنوان شد:سه گزینه اروپایی برای سرمربیگری تیم ملی فوتبال/ معرفی تا 10 روز آیندهدبیرکل فدراسیون فوتبال با بیان اینکه مذاکرت برای انتخاب سرمربی تیم ملی به سه گزینه نهایی رسیده است،گفت: سرمربی آینده تیم ملی از غرب اروپا خواهد بود و همزمان بر تمامی تیم های ملی نظارت خواهد کرد.مهدی محمد نبی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: مذاکرات کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال به سه مربی سرشناس اروپایی محدود شده است و از میان این سه مربی بهترین گزینه ای که با شرایط فدراسیون فوتبال از نظر مالی و نوع همکاری همخوانی داشته باشد برای هدایت تیم ملی انتخاب خواهد شد.
نبی در خصوص اینکه گفته می شود با انتخاب سرمربی خارجی برای تیم ملی، هدایت تیم امید به یک مربی تحصلیکرده ایرانی واگذار خواهد شد، اظهار داشت: در جلسه روز گذشته کمیته تیم های ملی مقرر شد فدراسیون ابتدا سرمربی تیم ملی بزرگسال را انتخاب کند تا پس از مشخص شدن وضعیت این تیم بطور همزمان مربی تیم امید نیز مشخص شود. ضمن اینکه در مذاکراتی که با مربیان خارجی داشتیم از آنها خواستیم تا برعملکرد تیم فوتبال امید نیز نظارت داشته باشند.
وی با بیان اینکه حداکثر ظرف 10 روز آینده سرمربی تیم ملی فوتبال معرفی خواهد شد، تصریح کرد: مذاکرات فدراسیون فوتبال به طور جدی با مربیان سرشناس فوتبال اروپا ادامه دارد و در صورت فراهم شدن شرایط و توافقات لازم تا پایان هفته آینده سرمربی تیم ملی انتخاب خواهد شد.
دبیر کل فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه سرمربی آینده تیم ملی از مربیان طراز اول و صاحب کارنامه فوتبال دنیاست، یادآور شد: فدراسیون طبق وعده خود عمل خواهد کرد و قطعا هدایت تیم ملی به یک مربی در سطح اول فوتبال جهان واگذار می شود و امیدوارم با یک برنامه ریزی 4 ساله بتوانیم ضمن اوجگیری و موفقیت های دوباره درسطح آسیا به جام جهانی 2014 برزیل صعود کنیم.
نبی در پاسخ به اینکه آیا سرمربی خارجی در دیدار تدارکاتی 20 بهمن مقابل روسیه بر روی نیمکت تیم ملی خواهد نشست، گفت : در صورتی که روند مذاکرات به خوبی پیش برود و توافقات لازم در این زمینه انجام شود قطعا در دیدار با روسیه تیم ملی با سرمربی جدید به میدان خواهد رفت در غیر این صورت یکی از اعضای کمیته فنی بطور موقت هدایت تیم ملی در این دیدار دوستانه را برعهده خواهد گرفت تا وضعیت سرمربی تیم ملی مشخص شود.
Sir.Pooyan
03-02-2011, 15:56
كارنامه دو نامزد مربيگري تيم ملي فوتبال ايران
تا چند روز ديگر مديران فدراسيون فوتبال جانشين افشين قطبي را به طور رسمي معرفي مي کنند تا سرمربي تيم ملي ايران به طور جدي مشخص شود.
فدراسيون فوتبال مذاکرات مختلفي با مربيان سرشناس اروپايي داشته است که در نهايت دو گزينه براي هدايت تيم ملي مطرح شده است و عباس ترابيان مذاکرات خود را با اين دو مربي اروپايي نهايي کرده است.
روژه لومه فرانسوي يکي از گزينه هاي هدايت تيم ملي ايران است. او چند ماه قبل از تيم استيل آذين نيز پيشنهاد کار داشت اما حضور رابط هاي مختلف در مذاکرات باعث اين شد تا اين انتقال صورت نگيرد و حتي کار به تهديد اين مربي هم کشيد و اکنون اين مربي فرانسوي مورد نظر ايراني ها قرار گرفته و اين بار او گزينه مربيگري تيم ملي است.
لومه کار مربيگري خود را در سال 1975 با تيم ستاره هاي قرمز آغاز کرد و پس از دو سال حضور در اين تيم به لانس رفت تا در آنجا نيز به عنوان دستيار کارش را ادامه دهد. اف س پاريس ديگر تيم او براي دستياري بود. تيمي در تونس اولين پيشنهاد سرمربيگري لومه بود و او در سال 1983 به يس سي تونس پيوست و پس از يکسال کار در اين تيم به فرانسه برگشت واين بار در قامت سرمربي هدايت تيم ستاره هاي قرمز را بر عهده گرفت. پس از يک سال حضور در اين تيم به عنوان سرمربي کارش را با فدراسيون فوتبال فرانسه آغاز کرد و هدايت تيم ارتش فرانسه را بر عهده گرفت. کار در لانس ديگر برنامه کاري اين مربي بود تا در نهايت دوران شکوفايي از راه برسد.
امه ژاکه او را به عنوان دستيار خود براي جام جهاني 1998 انتخاب کرد و آنها جام جهاني را تصاحب کردند. با رفتن ژاکه، او به عنوان مربي اول فرانسه هدايت تيم ملي اين کشور را بر عهده گرفت و جام ملت هاي اروپا توانست قهرماني ديگري را براي فرانسه بدست بياورد.
دوران افت فرانسه با مربيگري لومه در جام جهاني 2002 آغاز شد و لومه نتوانست اين تيم را از مرحله گروهي نيز بالا بياورد. کار او با تيم فرانسه تمام شد و بلافاصله با پيشنهادي از تيم ملي تونس مواجه شد.6 سال حضور در تونس نتيجه اي به همراه نداشت. اين تيم به جام جهاني 2006 نرفت و در جام ملت هاي 2008 با هدايت روژه لومه ناکام بود تا کار او با تيم تونس با ناکامي به پايان برسد. تيم بعدي مراکش بود اما لومه در اين کشور فقط يکسال فعاليت کرد تا پيش از پايان قراردادش اخراج شود.
آنکارا اوجا آخرين نيمکت لومه بود که در اين نيمکت هم او موفق نشد تا از سمت خود در اين تيم ترکيه اي هم اخراج شود. او بعد از جام ملتهاي اروپا 2002 تا به امروز موفقيتي نداشته است و اکنون در سن 70 سالگي مورد توجه فدراسيون فوتبال ايران قرار دارد. گزينه اي که قطعا در مورد پير بودن او در ايران صحبت هاي بسياري خواهد شد و منتقدين که در ايران کم هم نيستند سن او را به چالش مي کشند.
به گزارش ايسنا، گزينه بعدي مربي 57 ساله پرتغالي است که گفته مي شود حضور او روي نيمکت ايران جدي تر از لومه است و اگر او با فدراسيون به توافق نرسد، لومه جانشينش خواهد شد. کارلوس کرش کار مربيگري خود را با تيم جوانان پرتغال آغاز کرد و نسل طلايي براي پرتغال ساخت که در دنياي فوتبال ستارگان بزرگي شدند، بازيکناني چون فيگو، روي کاستا، فرناندو کوتو و... با رشد اين ستارهها كرش هم رشد کرد و در سال 1991 سرمربي تيم ملي پرتغال شد و پس از دو سال حضور در نيمکت پرتغال اين تيم را به مقصد اسپورتينگ ترک کرد تا سرمربي اين تيم مطرح پرتغالي شود. او دو سال روي نيمکت اسپورتينگ به افتخاراتي دست يافت و بازهم بازيکناني به دنياي فوتبال معرفي کرد. بازيکناني چون استانکوويچ و پائولو سوزا.
مقصد بعدي نيورک بود و تيم ردبول آمريکا جاي ديگري براي مربيگري اين پرتغالي بود. او سپس به آسيا آمد و هدايت تيم ناگويا ژاپن را در سال 1996 به خدمت گرفت. اما ناگويا هم مثل رد بول حضور يکساله براي کرش به همراه داشت. او در آسيا ماند و هدايت تيم ملي امارات را هم به مدت يکسال بر عهده گرفت (1998-1999). كرش در ادامه فعاليت خود به آفريقاي جنوبي رفت و توانست اين تيم را به جام جهاني 2002 برد که پيش از بازيهاي جام جهاني کره - ژاپن جاي خود را به يک مربي آفريقاي جنوبي داد.
بعد از اين صعود او کار با تيم هاي بزرگ را آغاز کرد و به عنوان دستيار در کنار فرگوسن کارش را با منچستر يونايتد شروع کرد . پس از يکسال حضور در کنار فرگوسن مربيگري رئال مادريد به او پيشنهاد شد و در سال 2003 هدايت کهکشاني ها را برعهده گرفت و در اين تيم به موفقيت نرسيد. بازگشت دوباره به اولدترافورد و کار با فرگوسن او را در سايه قرار داد ولي بارها فرگوسن لب به تمجيد از او باز کرد و کار کرش را مي ستود و قهرماني ها متعددي با منچستر به دست آورد.
سال 2008 سال خداحافظي از منچستر بود تا دوباره بر روي نيمکت تيم ملي پرتغال تکيه بزند. او پرتغال را به جام جهاني 2010 برد اما در جام جهاني ناموفق بود. اکنون او با پيشنهاد از آسيا مواجه است و اين بار فدراسيون فوتبال ايران خواهان به خدمت گرفتن کرش است؛ مربي که هم در سطح بالاي فوتبال کار کرده و هم هدايت تيم هايي چون آفريقاي جنوبي و امارات را برعهده داشته است.
اکنون فدراسيون با دو گزينه خوب مواجه است و اگر چه لومه از نظر سني کمي ترديد به وجود مي آورد و کفه را به نفع کرش بالا مي برد اما دو مربي مورد علاقه فدراسيون هنرشان ساختن ساختار فوتبال است و در اين کار بهترين هاي فوتبال دنيا به حساب مي آيند. اما ترديدي که وجود دارد مسوولان فدراسيون فقط يکسال از مديريتشان باقي مانده است و بايد ديد آنها چگونه با اين مربيان بزرگ قرارداد ببندد. بايد ديد آنها حاضر مي شوند با فدراسيون قرارداد يکساله امضا کنند؟
ADEL OFFROAD
14-02-2011, 23:46
مثل اینکه اومدن کارلوس کرش هم مالید رفت پی کارش ..........
همین الان جناب آقای کفاشیان تو برنامه 90 فرمودند که کرش پشیمون شده و به ایران نمیاد . واقعا که :gaah:
فکر کنم بهتره بگن پشیمونش کردند، الکی گیر داده بودند به بنده خدا که باید وقت بیشتری بزاری و به ایران بیای، اون آقا هم گفته بود حداقل واسه سال اول که ایران بازیهای مهمی نداره، بزارید کمتر به ایران بیام، کرش با توجه به اینکه به زیرساخت ها میخواست توجه کنه، به نظر من اگر به ایران میومد و با توجه به گند کاری 5 ساله آقایان در حوزه فوتبال دیگه کسی نمی تونست توی کارش کارشکنی کنه!
بهترین گزینه برای تیم ملی کرش بود، کسی که میخواست از پایه تیم رو بسازه، چرا که مربیان خیلی بزرگ معمولا تعدادی بازیکن آماده در اختیار میگیرن و فقط تاکتیک ها رو به اونها عرضه میکنند. اما تیم ملی ایران احتیاج به آموزش داره، یعنی لیگ ما در اون حدی نیست که بازیکن ها بیان و واسه تیم ملی بازی کنند، اونها باید در تیم ملی آموزش ببینند و بهترین آموزشگر هم یکی مثل کرش هست که خیلی به این چیزها توجه داره (طبق اخباری که از این آقا تا به حال شنیدیم!)
در کل، قطبی بعد از سالها یک اسکلت و یک بار فنی خوب به تیم ملی بخشیده بود و تیم نیاز داشت تا با حضور یکی مثل کرش و با توجه به ظهور نسل طلایی همچون خلعتبری، رضایی، افشین، حاج صفی، حدادی فر، نوری و خیلی های دیگه که طی یکی دو سال آینده مثل افشین مطرح میشن میتونستیم واسه جام جهانی صعودمون رو که قطعی قطعی کنیم و حتی در جام خودمون رو نشون بدیم،
این بار از اون فرصت هایی بود که میتونستیم به یکباره از اون چیزی که در بین سال های 2002 تا 2006 بودیم هم سبقت بگیریم و خیلی خیلی پرقدرت تر بیایم توی آسیا قد علم کنیم.
کلا اگر این فرصت ها اصلا پیش نیاد آدم اینقدر حرص نمیخوره! یعنی کاش فرصتی واسه پیشرفتمون پیش نیاد که واسه استفاده نکردن مسئولین از این فرصت حرص بخوریم!
کلا اهل مقاله و خبر گذاشتن از اینور و اونور و البته به قولی نون بازوی این و اون رو خوردن نیستم :D اما یه مقاله دیدم تو گل دیدم خیلی جالب حرف زده :D
نکته روز: چرا قلعه نویی گزینه مناسبی برای سرمربیگری تیم ملی است؟
در ایران و در همین دو روز مهدی تاج وقتی دور یک میز با کرش نشست اخم هایش هیچ وقت باز نشد . وقتی نشست تمام شد کرش تنها یک جمله گفت "او از من خوشش نمی آید ... دلیلش را نمی دانم"
علی خماند
سایت گل - کارلوس کرش در دو روز اقامت خود در ایران رفتاری را دید که شاید تا دوران مربیگری خود دیگر با این شرایط مواجه نشود . او هیچ وقت فراموش نخواهد کرد که اولین سوالی که در ایرا از او شد در باره چلو کباب بود؛پرسشی که شاید دیگرهیچ وقت با آن مواجه نشود .
او در محفلی خصوصی عنوان کرده بود که خبرنگار ایرانی یادش رفته بود من مربی فوتبال هستم نه منتقد آشپزی ! او فراموش نخواهد کرد که خبرنگاری دیگر تلاش می کند تا دستگاه تلفن همراه خود را به گوش او برساند تا سردبیرش به او تبریک بگوید .
کرش یادش نمی رود که در ایران و در همین دو روز مهدی تاج وقتی دور یک میز با وی نشست اخم هایش هیچ وقت باز نشد . وقتی نشست تمام شد کرش تنها یک جمله گفت "او از من خوشش نمی آید ... دلیلش را نمی دانم ". یادگاری که این مربی بزرگ پرتغالی که عمرش را در منچستر یونایتد ؛رئال مادرید وتیم ملی پرتغال پشت سر گذاشته است مصاحبه های ناصر حجازی و خداداد عزیزی بود که او را مربی درجه سه خواندند .
لابد دیگر اگر بخواهیم هم نمی توانیم مربی بزرگ داشته باشیم . خبرنگارمان نمی تواند با از مربی بزرگ سوال کند و سوال خود را به چلوکباب می کشانند .
مدیرهایمان رفتاردیپلماتیک نمی دانند و البته بزرگانمان ،چهره هایی مثل ناصر حجازی و خداداد عزیزی هستند که دیگر خسته شدیم از حرف های تکراری و غیر حرفه ای شان که حتی 4 روز نمی توانند سکوت پیشه کنند .
با این شرایط همان بهتر که شانس امیر قلعه نویی برای نیمکت تیم ملی بیشتر از سایرین باشد چرا که او کاملا از جنس خودمان است . از جنس سوالات خبرنگاران؛رفتار مدیران وحرف های کسانی که دیگر جریان آب را به سود خود تغییر داده اند!
منبع ([Only registered and activated users can see links] B%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C)
کلا اهل مقاله و خبر گذاشتن از اینور و اونور و البته به قولی نون بازوی این و اون رو خوردن نیستم :D اما یه مقاله دیدم تو گل دیدم خیلی جالب حرف زده :D
نکته روز: چرا قلعه نویی گزینه مناسبی برای سرمربیگری تیم ملی است؟
در ایران و در همین دو روز مهدی تاج وقتی دور یک میز با کرش نشست اخم هایش هیچ وقت باز نشد . وقتی نشست تمام شد کرش تنها یک جمله گفت "او از من خوشش نمی آید ... دلیلش را نمی دانم"
علی خماند
سایت گل - کارلوس کرش در دو روز اقامت خود در ایران رفتاری را دید که شاید تا دوران مربیگری خود دیگر با این شرایط مواجه نشود . او هیچ وقت فراموش نخواهد کرد که اولین سوالی که در ایرا از او شد در باره چلو کباب بود؛پرسشی که شاید دیگرهیچ وقت با آن مواجه نشود .
او در محفلی خصوصی عنوان کرده بود که خبرنگار ایرانی یادش رفته بود من مربی فوتبال هستم نه منتقد آشپزی ! او فراموش نخواهد کرد که خبرنگاری دیگر تلاش می کند تا دستگاه تلفن همراه خود را به گوش او برساند تا سردبیرش به او تبریک بگوید .
کرش یادش نمی رود که در ایران و در همین دو روز مهدی تاج وقتی دور یک میز با وی نشست اخم هایش هیچ وقت باز نشد . وقتی نشست تمام شد کرش تنها یک جمله گفت "او از من خوشش نمی آید ... دلیلش را نمی دانم ". یادگاری که این مربی بزرگ پرتغالی که عمرش را در منچستر یونایتد ؛رئال مادرید وتیم ملی پرتغال پشت سر گذاشته است مصاحبه های ناصر حجازی و خداداد عزیزی بود که او را مربی درجه سه خواندند .
لابد دیگر اگر بخواهیم هم نمی توانیم مربی بزرگ داشته باشیم . خبرنگارمان نمی تواند با از مربی بزرگ سوال کند و سوال خود را به چلوکباب می کشانند .
مدیرهایمان رفتاردیپلماتیک نمی دانند و البته بزرگانمان ،چهره هایی مثل ناصر حجازی و خداداد عزیزی هستند که دیگر خسته شدیم از حرف های تکراری و غیر حرفه ای شان که حتی 4 روز نمی توانند سکوت پیشه کنند .
با این شرایط همان بهتر که شانس امیر قلعه نویی برای نیمکت تیم ملی بیشتر از سایرین باشد چرا که او کاملا از جنس خودمان است . از جنس سوالات خبرنگاران؛رفتار مدیران وحرف های کسانی که دیگر جریان آب را به سود خود تغییر داده اند!
منبع ([Only registered and activated users can see links] B%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C)
یه مربی بزرگ کاری به این نداره که دیگران در موردش چه قضاوت میکنن چون اگه بزرگ باشه با تخصصش خودشو ثابت میکنه. کرش به نظر میومد به دلیل جوسازی رسانه های غربی از مربیگری ایران انصراف داده ولی درست روز بعدش خبر از پیشنهاد عربستان دادن که همین نشون میده لیاقتش همون عربهای خائن هستن.مربی که به تعهدات و قول خودش پایبیند نیست همون بهتر که اول کار خودشو نشون داد.تو این شرایط که ما وقت کافی هم داریم میتونیم دنبال یه مربی درجه یک یا حداقل درجه دو اروپایی باشیم چون دوباره دل بستن به مربیان وطنی بازگشت به عقب هست و دوباره یه مساوی دو تا باخت همه دوباره مقصر میشن.اگه فدرسیون کمی بشتر بگرده مربیانی از هلند-ایتالیا-فرانسه که دارای کارنامه درخشانی هم هستن میتونه باهاشون قرارداد ببنده و چون اکثر این کشورها از پایه دارای فوتبال قوی هستن حتما با درخواست و برنامه ای که فدراسیون در اختیارشون میذاره میتونن تحول بزرگی در فوتبال ایران به وجود بیارن فقط اگه بازم سرشون رو زیر برف نکنن
خود شکن، آينه شکستن خطاست
اين مردان را چگونه سرمربي تيم ملي کنيم؟
مي گويند ليگ آينه تمام قدي است براي فوتبال ايران. سالها از دل همين ليگ، براي تيمهاي ملي مان فقط به دنبال بازيکن گشتيم و البته شايد اين بزرگترين اشتباهي بود که از تک بعدي کردن نگاه مان مرتکب شديم.
به ليگ بايد با نگاهي دقيق تر خيره شد. اتفاقاتي که طي هر هفته مي افتد شايد براي ما بازگو کننده اين واقعيت باشد که بازيکنان ما در چه بستري براي تيم ملي ساخته و پرداخته مي شوند و البته محصولي هستند از دست مربيان و مديران خود.
ليگ را مي توان به عنوان بستري ديد که تيم ملي را مي سازد. از دلش گاهي هم مربياني براي تيمهاي ملي بيرون مي آيند و البته سرنوشتي را براي فوتبال ملي کشورمان رقم مي زنند که طي چهار سال اخير به آن مبتلا شده ايم. روندي کاملا نزولي و سقوطي و رو به افول!
به اتفاقي که در فولادشهر افتاد بايد نگاهي دقيق تر داشت. منصور ابراهيم زاده (مردي که اين روزها از او به عنوان گزينه مربيگري داخلي تيم ملي ياد مي شود) در بازي برابر نفت تصميم گرفت محمدرضا خلعتبري را تعويض کند، اما مهاجم اول تيمش مانند بسياري از بازيهاي ديگر که در زمان تعويض رفتاري توأم با ناهنجاري را بروز داده، بار ديگر از بيرون آمدن امتناع مي کند.
اين بار داخل زمين اعتراضش را به شکلي علني تر بروز مي دهد و فرياد مي کشد و با پرتاب دست، نشان مي دهد حاضر به بيرون رفتن از زمين نيست!
اعتراض نامتعارف خلعتبري ما را باز هم وارد يک دنياي خيالي مي کند و از خود مي پرسيم اگر روزي روزگاري، با تصميم اين فدراسيون فوتبال - که اول به دنبال کلمنته رفت و سپس دايي را مربي تيم ملي کرد و بعد به دنبال کرش رفت و نام قلعه نويي و ابراهيم زاده را به عنوان نامزد سرمربيگري تيم ملي مطرح کرد،- ابراهيم زاده روي نيمکت تيم ملي بنشيند، چگونه از پس بازيکناني مانند نکونام و شجاعي و حتي رحمتي و عقيلي برخواهد آمد؟
آيا ابراهيم زاده که امروز بازيکني نوپا و تازه به اسم و رسم و دوران رسيده را نمي تواند تأديب کند، توانايي کنترل ستاره ها را خواهد داشت؟
ليگ را آينه اي تمام قد مي بينيم. امروز رفتار خلعتبري باز هم با واکنش سرد مسؤولان ذوب و مربي اش که نتيجه گرايي را در اولويت قرار داده روبه رو خواهد شد و البته همين بازيکن فردايي نه چندان دور، رو در روي مربي ديگري در تيم ملي مي ايستد!
نمونه هاي ديگري هم هست. امير قلعه نويي روند پيروزيهاي تيمش را حفظ کرد و خود را در کورس قهرماني نگه داشت، اما چگونگي پيروزي سپاهان باز هم از نظرها دور مي ماند. کسي از گل مردود پاس همدان حرفي نمي زند تا باز هم قلعه نويي به عنوان يک مربي موفق، شانسي زياد براي تصدي پست سرمربيگري تيم ملي داشته باشد.
آيا قلعه نويي مي تواند در بازي هاي برون مرزي هم چنين اقبالهايي داشته باشد؟ پاسخ اين پرسش را مي توان به راحتي يافت. به عملکرد او وقتي روي نيمکت استقلال و سپاهان به باشگاه هاي آسيا رفت نگاهي بيندازيد.
فدراسيون فوتبال بدون در نظر گرفتن جوانب، به دنبال برداشتن يک بار از روي شانه هايش است. باري به نام سرمربي تيم ملي! فردا که يکي از همين گزينه ها روي نيمکت ما نشست بهتر از قبل چشم هاي مان به روي ضعف هاي مشهود باز خواهد شد.
---------------------
منبع : هوادار سرخ ([Only registered and activated users can see links]خود-شکن،-آينه-شکستن-خطاست&p=7953#post7953)
تنها چیزی که من میدونم اینه که اگه قلعه نویی مربی تیم ملی بشه میتونیم خودمونو هم سطح با پاکستان از لحاظ فوتبالی در نظر بگیریم
hitman47
23-02-2011, 14:03
به نظر من این تیم ملی با هیچ مربی موفق نمیشه، چون مدیریت تو فدراسیون صفره،
تا وقتی این فدراسیون رو داریم، اگه آرسن ونگر بشه سرمربی تیم ملی، گواردیولا ومورینیو وفرگوسن هم بشن دستیارهاش، به مسی وکریس رونالدو وژاوی واینیستا وفابرگاس واشنایدر هم ملیت ایرانی بدن وعضو تیم ملیش بکنن، بازهم موفق نمیشه.
فعلاً فوتبال ایران تا اطلاع ثانوی تعطیله.
ffffrrrr
14-03-2011, 18:52
چطور توقع داريد كه مربيان بزرگ بيان اينجا كار كنند ؟ اگه شما يك مهندس خيلي بزرگ باشيد و در بهترين شركت هاي اروپايي مشغول باشيد حاضريد بياييد در افغانستان و يا پاكستان كار كنيد ؟ مثل اين مي مونه كه يك استاد دانشگاه بياد به كودكان پيش دبستاني درس بده.آخه كدوم مربي درجه 1 يا درجه 2 خارجي حاضر مي شه بياد تو فوتبال ما كار كنه ؟ اگه بياد فقط تاسيسات ورزشگاه آزادي و يا برنامه 1 ساله فوتبال ما رو (البته برنامه اي اگه وجود داشته باشه ) ببينه دمش رو مي گذاره رو كولش و در ميره. مطمئن باشيد مربي درجه 1 و يا 2 نمي ياد اينجا كار كنه مگر اينكه يك مربي تموم شده و يا ضعيف باشه
churchil
17-03-2011, 19:52
چطور توقع داريد كه مربيان بزرگ بيان اينجا كار كنند ؟ اگه شما يك مهندس خيلي بزرگ باشيد و در بهترين شركت هاي اروپايي مشغول باشيد حاضريد بياييد در افغانستان و يا پاكستان كار كنيد ؟ مثل اين مي مونه كه يك استاد دانشگاه بياد به كودكان پيش دبستاني درس بده.آخه كدوم مربي درجه 1 يا درجه 2 خارجي حاضر مي شه بياد تو فوتبال ما كار كنه ؟ اگه بياد فقط تاسيسات ورزشگاه آزادي و يا برنامه 1 ساله فوتبال ما رو (البته برنامه اي اگه وجود داشته باشه ) ببينه دمش رو مي گذاره رو كولش و در ميره. مطمئن باشيد مربي درجه 1 و يا 2 نمي ياد اينجا كار كنه مگر اينكه يك مربي تموم شده و يا ضعيف باشه
بعضی مربی ها هستن که ممکنه بیان کسایی مثل بورا میلوتینویچ یا پریرا که با تیمهای ضعیف کار میکنن البته خوب طبیعتا پیشنهاد خوب میخوان ولی نه به اندازه کرش چون چند سالیه که افت کردن ولی به هر حال برای فوتبال ما کسی مثل بورا که در 5 جام جهانی با 5 تیم مختلف کار کرده واقعا سطح بالاست که همه ما نیجریه 98 رو به یاد داریم که چه تیمی بود اسپانیا رو واقعا تو مشتش گرفت همین طور رفتن به جام جهانی با چین من فکر میکنم گزینه بدی نباشه پریرا هم که خوب همه میشناسن اون البته هنوز هم بد کار نمیکنه
البته اینا باعث نمیشه که فدراسیون درست بشه ولی شاید مثل بلاژویچ باعث بشه که 6-7 تا فوتبالیست خوب توی تیممون پیدا بشه شاید اگه گروهی مثل مقدماتی 2010 بهمون خورد بریم جام جهانی
Tom Riddle
18-03-2011, 02:48
مربی خارجی نمیتونه توی ایران کار کنه یا بهتر بگم نمیزارن که کار کنه ، یکی باید باشه تا بشه بهش از بالا دستور داد ، یکی که در صورت ناکامی همه پشتش قایم بشند ، و چه کسی بهتر از یک مربی ایرانی ...
فرض بگیریم که مربی بزرگ هم آوردند ، فوتبال ما ورودیش چند میلیارد ــه و خروجیش صفر ، از نظر بازیکن واقعا داریم تحلیل میریم ، لژیونر نداریم دیگه ، نکونام و شجاعی جفتشون سال دیگه از اسپانیا میرن ، و دیگه کسی رو نداریم بهش افتخار کنیم که جلوی بارسا یا رئال بازی کرده !!!
کار از پایه خرابه ، بازیکنایی که 2 سال پیش در تیم ملی امید بازی میکردند الان کجان؟ چند تاشون الان تو تیم ملی هستند؟ وقتی که تیم های پایمون مربی درست و حسابی نداشته باشند چه انتظاری باید داشته باشیم ، آقای افاضلی الان سرمربی تیم امید هستند اگه اشتباه نکنم ، ایشون غیر از اینکه در مقدماتی جام جهانی کمک مربی تیم ملی بودند چه چیز قابل توجهی در کارنامشون دارن؟ به نظرم تیم های پایه ی ما بیشتر سکوی پرتاب ــه برای مربیهامون نه بازیکن ها !!!
کلا تا بستری فراهم نباشه نباید انتظار معجزه از مربی خارجی داشته باشیم ، مگر کسی بیاد که کلا تحولی در سیستم بازیمون ایجاد کنه ، دقیقا کاری که اریکسون برای تیم ملی انگلیس انجام داد ، درسته جامی نگرفت ولی انگلیسی ها باید فوتبالشون رو مدیون این شخص باشن که فوتبالشون رو از اون حالت زیر توپ زدن در آورد ، در غیر این صورت باید فکر یک مربی ایرانی باشیم و چه کسی بهتر از ابراهیم زاده یا قلعه نوعی ، شاید بریم جام جهانی ولی بازم هیچ تغییری ایجاد نمیکنه ، تا وقتی که آرزومون رفتن به جام جهانی باشه همین آشه و همین کاسه...
شک نکنید قلعه نویی با سپاهان از گروهش بیاد بالا مربی تیم ملی میشه! اینا هم الکی دارند لفتش میدند و میگند اولویت با تیم امیده که لیگ رو زود تر جمعش کنند! تازه برگشتیم به 5 سال پیش روزی که قلعه نویی سرمربی شد! و اینطوری هی داریم دور خودمون میچرخیم.... !!!!
Artilleros
29-03-2011, 01:12
خوب اومدن کرش هم قطعی شد بالاخره و من خودم برای تیم ملی مربی خارجی ترجیح میدم همونطور که برای باشگاه ها مربی داخلی ترجیح میدم
اما نظرم راجع به کرش:
مربیه خوب و با تجربه ای و میتونه این سبک بازی کردن تیم ملی رو عوض کنه امیدوارم اول سیستممون رو عوض کنه یعنی کلا با تک مهاجم بازی کردن رو ول کنه و با دو مهاجم حتی 3مهاجم بازی کنیم به این دلیل که ما تو کشورمون تک مهاجمی که همه کار بکنه نداریم و کریم انصاریفرد هم نیاز به تجربه ی بیشتری داره تا بتونه تک مهاجم باشه این پست خیلی حساسه و باید خصوصیاتی از جمله(فرصت طلبی,سرعت معمولی,سر زنی,توانایی ایجاد موقعیت هم برای خود و هم برای دیگران و....)داشته باشه تا بتونه تو این پست موفق باشه
اما تو خبری که تو گل اومده بود ظاهرا مربیه ترک قراره برای تیم ملی امید بیاد که امیدوارم اونم بتونه با کرش هماهنگ باشه که اینا تضاد تاکتیکی نداشته باشن شخصا معتقدم خیلی عالی میشه اگه تیم های امید و بزرگسال با یک سیستم و یک سبک بازی کنن که بازیکن ها در پست های مختلف جایگزین شن و دیگه دچار سردرگمی تو تیم ملی بزرگسالان نشن :imoksmiley:
اقا کرش مربی خوبیه و بزرگیه چون دستیار اول فرگوسن بوده دیگه چی میخوایم مشکل ایران مربی نیست مشکل ایران غیرت و تعصبه نبود انگیزه دستهای پشت پرده نبود مدیریت و برنامه ریزی و سیستم مافیایی و کثیفه همین ایشالا تیم ملی هیچ وقت به هیچ جا نرسه که یه سرپوزی سفتی بخورن این مدیرای نا لایقمون
Godfather
29-03-2011, 01:55
خوب اومدن کرش هم قطعی شد بالاخره و من خودم برای تیم ملی مربی خارجی ترجیح میدم همونطور که برای باشگاه ها مربی داخلی ترجیح میدم
اما نظرم راجع به کرش:
مربیه خوب و با تجربه ای و میتونه این سبک بازی کردن تیم ملی رو عوض کنه امیدوارم اول سیستممون رو عوض کنه یعنی کلا با تک مهاجم بازی کردن رو ول کنه و با دو مهاجم حتی 3مهاجم بازی کنیم به این دلیل که ما تو کشورمون تک مهاجمی که همه کار بکنه نداریم و کریم انصاریفرد هم نیاز به تجربه ی بیشتری داره تا بتونه تک مهاجم باشه این پست خیلی حساسه و باید خصوصیاتی از جمله(فرصت طلبی,سرعت معمولی,سر زنی,توانایی ایجاد موقعیت هم برای خود و هم برای دیگران و....)داشته باشه تا بتونه تو این پست موفق باشه
اما تو خبری که تو گل اومده بود ظاهرا مربیه ترک قراره برای تیم ملی امید بیاد که امیدوارم اونم بتونه با کرش هماهنگ باشه که اینا تضاد تاکتیکی نداشته باشن شخصا معتقدم خیلی عالی میشه اگه تیم های امید و بزرگسال با یک سیستم و یک سبک بازی کنن که بازیکن ها در پست های مختلف جایگزین شن و دیگه دچار سردرگمی تو تیم ملی بزرگسالان نشن :imoksmiley:
اقا اصلا شما بگو مورینیو رو اوردت بگو فرگوسن رو اوردن اصلا بگو بهترین مربی دنیا رو هم اوردن ولی این چیزا فایده نداره وقتی یه چیزی از ریشه فاسد باشه دیگه کارش تمومه حالا شما هی بی نوکش رو عوض من و بهتر بزار تا اون یه عده ادم بی سواد که به دلیل گردن کلفتی به اینجاها رسیدن از این مقام ها بیرون پرت نشن فوتبال ما درست بشو نیست که نیست
behnam_j7
29-03-2011, 14:08
بهترین مربی دنیا رو هم برای ایران بیارن به هیچ جا نمیرسه
Aznasleaftab
30-03-2011, 10:46
ﮐﺮﺵ ﺩﯾﺸﺐ ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﺘﻞﻫﺎﯼ
ﻣﺠﻠﻞ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ
ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﺯﯼ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝـﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮏ
ﺗﻤﺎﺷﺎ ﮐﻨﺪ.
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻪ
ﻓﺪﺭﺍﺳﯿﻮﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ
ﺻﺤﻨﻪ ﺟﺎﻟﺐ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪ.
ﻣﺴﺌﻮﻻﻥ ﻓﺪﺭﺍﺳﯿﻮﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﯾﺮﺍﻥ
ﭘﻼﮐﺎﺭﺩ ﺧﻮﺷﺎﻣﺪﮔﻮﯾﯽ ﮐﺎﺭﻟﻮﺱ ﮐﺮﺵ
ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻭ ﻓﺎﺭﺳﯽ
ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺗﺎﻕﻫﺎ
ﺗﺸﺮﯾﻔﺎﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪﺍﻧﺪ.ﭘﻼﮐﺎﺭﺩﯼ ﮐﻪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﮑﻮﻩ ﺗﺮﯼ ﺍﺯ
ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺑﯽ ﭘﺮﺗﻐﺎﻟﯽ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ.
ﭘﺮﺱ ﻭ ﺟﻮ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻣﺴﺌﻮﻻﻥ
ﻓﺪﺭﺍﺳﯿﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﮐﺮﺵ
ﺩﯾﺸﺐ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺁﻣﺪﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺧﺒﺮ ﺗﺎﺯﻩ
ﺑﺮﺧﻼﻑ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﻗﺒﻠﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻃﺒﻖ ﺁﻥ
ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﮐﺮﺵ ﭼﻬﺎﺭﺩﻫﻢ ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ ﺑﻪ
ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﯿﺎﯾﺪ.
ﺑﻨﺎﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﺴﺌﻮﻻﻥ ﺍﻭ ﺷﺐ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ
ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻫﺘﻞﻫﺎﯼ ﻣﺠﻠﻞ ﺗﻬﺮﺍﻥ
ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ
ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝـﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ ﺭﺍ
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺯ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺩﺭ
ﻭﺭﺯﺷﮕﺎﻩ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﮐﻨﺪ.
ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻭﺻﻒ ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﭘﺮﺗﻐﺎﻟﯽ ﺗﯿﻢ
ﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﻭﯼ
ﻣﻨﻌﻘﺪ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻭﯾﮋﮔﯽ
ﺩﺭﺑﯽ ﻫﻔﺘﺎﺩﻡ ﺍﺳﺖ,ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻣﻤﮑﻦ
ﺍﺳﺖ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻘﺒﺎﻝ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮔﺮﻣﯽ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ
ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﺑﺸﻮﺩ.
اخه کرش اگه به درد میخورد با تیم پرتقالی که 4م جهان تحویل گرفته بودش یه حرکتی میزد!! چه برسه به ایران که 50مه!!!!!!
از کرش بزرگتر گاس هیدینک بود که اتفاقا اگه زود میجنبیدند میتونستند بگیرنش... فوتبال کره - استرالیا رو متحول کرد و کار تو اسیا هم بلد بود!
با تمام وجودم دعا میکنم کرش مربی تیم ملی نشه چون به هیچجا نمیرسیم!
BARCELONA_ALI
01-04-2011, 08:00
اقا جان چرا دعوا میکنید
بهترین مربی:برانکو ایوانکویچ
El Capitán7
05-04-2011, 19:01
دیشب تو برنامه نود ؛ عادل در مورد دوران ناموفق کی روش تو رئال مادرید سوال کرد و کی روش جواب داد : اون سال رئال به دلیل مشکلات مالی شروع به فروش بازیکنان کرد و فصل رو با 14 بازیکن شروع کرد !!! و همچنین مصدومیت رونالدو رو هم بهونه کرد !
در حالی که رئال ، اون فصل بکهام رو خرید ! چهارمي در ليگ با داشتن ستارگاني همچون روبرتو كارلوس ، زين الدين زيدان ، رائول گونزالس ، رونالدو ، لوئيز فيگو، گوتي و ديويد بكام نمي تواند قابل قبول باشه ، رئال مادريد هم آن فصل را با 19 بازيكن شروع كرد ، نه 14 ، 15 بازيكن !
حیف مربی های خودمون که اینو مربی تیم ملی کردند! اخرم میلیونها پول (دلار!) از کشور خارج میکنه و هیچی به هیچی! در صورتی که 14مین مربی جهان تو سال گذشته یعنی منصور ابراهیم زاده تو کشور خودمونه و دنبال مربی بزرگ میریم!!!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1