توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه بر سر استقلال ویرانگر آمد؟؟؟!!
S_roo_13
19-03-2009, 03:56
ژنرال بیدار شو....
اول از همه باید این نکته رو ذکر کنم که
من یک پرسپولیسی هستم
و پیشاپیش از هواداران استقلال عذر می خوام به دلیل اظهار نظر در مورد تیم و سرمربی محبوبشون
بدون شک ، از هفته پنجم لیگ هشتم حرفه ای به بعد ، تیمی نبود که از نام استقلال وحشت نکنه و هیچ سرمربی ای هم نبود که از ترس مقابله با تیم پر قدرت امیر قلعه نویی خواب خوش داشته باشه.... چون همه می دونستن که اگر جلوی استقلال دفایی بازی کنن کم کم 5 تا می خورن و اگر هجومی ، بلعیده نشدنشون با خداست....
علی فتح الله زاده در شروع فصل تیم خوبی رو بست و تحویل واعظ آشتیانی داد، مدیری کامل و کارآمد اما سرد و بی روح و بیشتر از کمی خودخواه...
استقلال نفرات خیلی خوبی داره ؛ طوری که خیلی از تیمها آرزوی بازیکنان نیمکت نشین و سکو نشین این تیم رو دارن...مدیریت بی عیب و نقص واعظ آشتیانی هم مزید بر علت شد تا استقلال یکی یکی حریفاش رو مغلوب کنه.. همه چیز خوب بود تا داربی برگشت و اتفاقات بعدش که مثل یک دمل چرکین سر باز کرد...
بحث، نتیجه نگرفتن های استقلال نیست ، خوب تیمها روزهای خوب و بد دارن اما قضیه ی استقلال فرق می کنه..
چند تا بحث وجود داره که اولیش روحیه مبارزه طلبی بازیکناست که الان به وضوح بین بازیکنان استقلال فرو کشیده و این بی غیرتی ویا کم کاری نیست... از نظر من آبی پوشان پایتخت ارضا شدند و به گونه ای انگیزه ی فوق العادشون رو از دست دادند... بازیکنی مثل جانواریو که کاملا نقش کاکا تو میلان رو برای استقلال ایفا می کرد الان فقط بواسطه ی جانواریو بودن تو استقلال فیکسه و حتی 10% هم مثل سابق نیست... غیر از جانواریو بازیکنانی مثل مجتبی جباری، آرش برهانی، مهدی امیر آبادی، پیروز قربانی و چند تا دیگه هم همینطور... افت بازی ستاره های استقلال می تونه دلایل زیادی داشته باشه مثل دلایل شخصی که بهتره در موردش صحبتی نشه...
اما افت تیمی استقلال فقط و فقط می تونه به یک دلیل باشه.... امیر قلعه نویی...
[Only registered and activated users can see links]
امیر قلعه نویی........
یک مربی با سواد ، با تجربه ، مرموز و حتی حرفه ای اما ترسو ، مغرور و انتقاد ناپذیر...
پر رنگ ترین نقش رو تو حاشیه های استقلال ژنرال آبی ها داره ، او که استقلال رو به آرامشی استثنایی رسونده بود الان حتی دنبال راهی برای آروم کردن خودش هم نیست و می خواد با گیر دادن به زمین و زمان اشتباهات خودش رو گردن دیگران بیاندازه... تا جایی که بیاد دارم امیر قلعه نویی یک سیاست مدار بزرگ فوتبالی بوده که حتی تو لحن صحبت کردن هاش هم کاملا مشخصه.. اما ژنرال را چه شده خدا عالمه....
به کسی پوشیده نیست اختلافات بین او و تنی چند از بازیکنان مثل مجتبی جباری که گهگاهی به دلایلی آشکار می شد اما ژنرال با سیاستهای مربوط به خودش جو را طوری آروم می کرد که انگار نه انگار اتفاقی افتاده ولی اینبار اوج حاشیه ها را میشه از نگاه های پر استرس امیر قلعه نویی و اخراج مجتبی جباری دید...
ما پرسپولیسی ها یک مشکل بزرگ داشتیم و اون هم بزرگترین اسطوره تاریخ پرسپولیس و حتی فوتبال ما علی پروین بود که با لجبازی ها و خودخواهی هاش پرسپولیس داشت از بین می رفت و خوب یا بد امیر قلعه نویی کپی استقلالی علی پروین هست و بزرگترین عیبش هم اینه که دوست داره علی پروین باشه.. از لحن صحبتهاش گرفته تا شخصیت انتقاد ناپذیریش....
کاش ژنرال استقلالی ها جای تمسخر ویا بزرگ کردن عیب های داور، بازیکنان، فدراسیون، علی دایی، مربیان دیگر و... کمی منطقی به خودش و اعمال خودش نگاه می کرد... به سیستم تیمش نگاه می کرد... به بی انگیزگی بازیکنانش نگاه می کرد... هنوز یادم نرفته که بعد از داربی رفت که 64% پرسپولیس مالک بازی بود امیر قلعه نویی گفت پرسپولیس فقط یک تاکتیک داشت سانتر از جناحین...
برادر بزرگوار، امیر قلعه نویی عزیز، تو این 10 تا بازی اخیر استقلال جز سانترهای فوق ستاره ای چون خسرو حیدری چه کار تاکتیکی دیگه ای داشتی شما؟؟؟
کاش ژنرال اینها را می دید و می شنوید....
آقای امیر قلعه نویی بیدار شو....
تو سرمربی اسقلال ایرانی.. تیمی که تا 2 ماه پیش کابوس ایران وحتی آسیا بود... تیمی که اسوالدو دِ الویرا سرمربی کاشیما آنتلرز ژاپن گفته بود که آرزو می کنه هیچوقت با تیم تو روبرو نشه.... حال؛ در بازی با الاتحاد چند دقیقه وقت تلف کردید؟؟؟ چه کار مثبتی انجام دادید؟؟؟ چقدر بازیکنان رو بین دو نیمه تحریک کردی به هجومی بازی کردن؟؟ آقای امیر قلعه نویی، سرمربی موفق استقلال...., کو جانواریوی وحشتناک؟ کو آرش آقای گل؟ کو سیاوش اکبرپور گرسنه و چالاک؟ چرا حسین کاظمی برای تیم ملی ایران عالیست اما برای استقلال پر اشتباه؟؟ مجتبی جباری را می شناسی؟؟؟ همونی که تیمت رو 3 سال پیش و امسال قهرمان کرد؟؟؟ کو؟؟؟ پیروز چرا باز کند شده؟؟ و چرا استقلال ترسو شده؟؟؟...
امیر قلعه نویی... انتقاد ها رو گوش نکن، لج کن، تمسخر کن، به زمین و زمان و آسمان و دریا و داور و عنایت و علی دایی گیر بده، اصلا هر کاری دوست داری بکن..... اما ترس خودت را به استقلال ایران القا نکن....
امیر قلعه نویی... الاتحاد و الجزیره تمام شد مثل داربی ، مثل پیکان، مثل تیم ملی ... دیروز گذشت... به فکر فردا باش که جمع کردن این استقلال فقط کار خود توست...... کاری نکن که مثل الگویت علی پروین منفورانه تیمت را ترک کنی..............
با احترام - سروش
.:: تاریک ترین نقطه ی شب ، لحظه ی قبل از طلوع آفتاب است ::.
[Only registered and activated users can see links]
هیچ اتفاقی برای استقلال رخ نداده بلکه مثل پارسال شانس دوباره اومده سمت پرسپولیسی ها...
استقلال اگه اندازه یه شاخه گندم شانس داشت باید به الجزیره حداقل 5تا میزد...
چه بر سر استقلال ویرانگر آمد؟؟؟!!
بد شانسي و بد شانسي...........................!
30na_me30
19-03-2009, 09:59
البته من معتقدم استقلال بزودي به اين روند نزولي خاتمه ميده و بازيهاي بعدي رو با نتايج بهتري پشت سر ميذاره . كافيه خيالشون از بابت ليگ راحت بشه اونوقت مطمئنا رو ليگ اسيا تمركز بهتري خواهند داشت . با تمام اين تفاسير شانس زيادي رو براي قهرماني استقلال در اين فصل نميشه متصور شد . ولي بازيكنا براي نام استقلال هم كه شده بايد تمام تلاششونو بكنن .
در ضمن من فكر نميكنم حالا موقعيت مناسبي براي دامن زدن به اختلافات باشه .
چون اينجور مواقع انتقادات حتي اگه سازنده هم باشن و قصد تخريب نداشته باشند ممكنه بعلت سوءبرداشت نتيجه ي عكس بده (قلعه نوعي رو كه ميشناسين ) .
Death Angel
19-03-2009, 10:11
اقا خواهشا مساله رو اينقدر بزرگش نكنيد بالاخره همه ي تيم ها افولي هم دارن همه ي بازيها رو كه نميشه 5 تا 5تا زد مثلا بارسا تو سه تا بازي پشت سر هم اگر اشتباه نكنم نبرد در صورتي بازيهاي قبلش رو راحت برده برد
منم فكر كنم خيال استقلال يكم از بابت ليگ راحت نيست چون ذوب اهن خيلي نزديكه بهش
بازي ديروز كه واقعا بدشانسي اورديم تاريخي
ولي درست ميشه به احتمال زياد اين اخرين بازيه اي بود كه اين جوري شد
ببینید این بحرانی هست که بخوای نخوای گریبانگیرت میشه اینکه در هر صورت استقلال و یا هر تیم دیگه ای حتی بارسلونا با این بحران دست و پنجه نرم کرد بازی بارسا با اتلتیک مادرید رو دیدید بارسلونا هرچی خوب بازی می کرد گلهای عالی هم می زد ولی باز مادریدیا با خوش اقبالی می تونستن نتیجه رو تساوی برسونن و در آخر هم بردن حالا بحث استقلال هست و اینکه در حال حاضر بحران به خفتمون چسبیده و هرچی هم میشه می ندازن گردن ژنرال
آخه مگه مقصر اونه که یه بازیکن در سطح لیگ برتر دروازه خالی رو از 3 قدمی میزنه بیرون
شانس همواره توی فوتبال بوده و هست وخواهد بود و بدشانسی هم هیچگاه از بین نمی ره
حال باید توی این شرایط سخت از استقلال حمایت کنیم و من خودم با اون بای که دیروز استقلال بدون جباری انچام داد واقعا به آینده امیدوار شدم و بازم مثل اول فصل چند بازی نتیجه نگرفتن و ییهو از فرش به عرش رسیدن با اطمینان کامل دارم میگم اون بازی که دیروز استقلال کرد در حد یه تیم مدعی طراز اول برای کسب عنوان قهرمانی بود و خواهید دید که استقلال با این دوستان عرب چیکارا که نمیکنه
حرف دوست برسبوليسي كاملا درسته فقط امير ميتونه تيم رو جمع كنه اقا ازخواب بيدارشين وقت واسه تلف كردن نيست همونجور كه به جزيره باختيم( مساوي مثل باخت بود) تو تهران بس اونجا جيكار ميكني؟
عربا تاكتيك ندارن ولي بول دارن وميدن به داورها مابايد به اين جيزها عادت كرده باشيم وزيرك عمل كنيم
استقلال ديكه شانشسي تواسيا نداره ديكه خسته شديم بعد از رسيدن به اين بازيهاي اسيايي اينجوري ميشه
واسه بقيه ي تيمهاي ايراني ارزوي موفقيت ميكنم
hamed s.s topiran
19-03-2009, 12:28
بعضی بازی ها استقلال پنج تا موقعیت داشت چهارتا گل میزد ولی الان نمیتونه به نظرم مهاجم ها نمونش برهانی افت کردن
khaf Esteghlali
20-03-2009, 07:44
]چیزی بر سر استقلال نیامده بلکه قلعه نوعی داره بد تعویض می کنه به نظر شما چه جوری علیزاده دروازه خالی را گل نکرد!!!!!!!!!!!
بعد با پرسپولیس هند کرد !!!!!!!!!!!
با سپاهان گل به خودی زد !!!!!!!!!!!!
بعد باز هم قلعه نوعی او را به عباسفرد ترجیح می ده !!!!!!!!!!!!!
تا حالا 1گل برای استقلال زده1 گل هم برای رقیب استقلال زده(گل به خودی)!!!!!!!!!!!!!!!
من جای عباسفرد بودم نیم فصل از استقلال می رفتم با این بده بستونی که بین قلعه نوعی و علیزاده مجود دارد.
alireza77777m
20-03-2009, 11:23
اصلاً بحث تعويض نيست.بحث عفت روحي هست .يكي نيست بياد بگه چرا آرش اين چند بازي آخر بجز الاتحاد گلزني نمي كنه !؟:-?? در ضمن اون هد زدن تقصير قلعه نويي نيست چون كه اگر خذيراوي رو جاش مي ياورد تو(كه جزو 18 نفر هم نبود) اون وقت همه مي گفتين چرا عليزاده كه با تجربه تر هست رو نياورد !!:1:
Death Angel
20-03-2009, 12:11
اقا همه ي اينا به كنار يه سوال ناجور عجيب واسه من پيش اومده؟چرا عليزاده با اون همه سوتي بايد بياد تو تيم؟عباسفرد چرا نبايد بياد؟
بابا به خدا من جاي اين عباسفرد بودم اصلا دقيقه 80 يا 90 نميرفتم تو زمين خيلي ناجوره يه نموره به شعور ادم برميخوره عليزاده رو بفرسته تو بعد عباسفرد وايسه بيرون؟ديگه بايد چيكار كنه اين بنده خدا؟
LOTAR MATEUS
20-03-2009, 18:25
امیر خان ما بهترین مربی تاریخ فوتبال ایرانه...
ویرایش شد.
javadjtv
21-03-2009, 01:30
هیچ مشکلی نیست
استقلال مطمئنا از گروهش صعود میکنه و تو لبگ هم قهرمانه
همیشه نمیتوان در اوج بود
منچستر در اوج 4 گل از لیورپول خورد و بارسلونا هم افت کرد
ss_ss gahreman
21-03-2009, 03:18
با نظر اقا جواد موافقم
واقعا راست میگه
استقلال 100% صعود میکنه اگه دیکران بگذارندو حاشیه نسازند
Death Angel
21-03-2009, 10:01
نه بابا صعودمون كه به اميد خدا انجام ميشه ولي نميدونم با اين دفاي سوتي و عليزاده دور بعد چه كنيم؟
اصلاً بحث تعويض نيست.بحث عفت روحي هست .يكي نيست بياد بگه چرا آرش اين چند بازي آخر بجز الاتحاد گلزني نمي كنه !؟:-?? در ضمن اون هد زدن تقصير قلعه نويي نيست چون كه اگر خذيراوي رو جاش مي ياورد تو(كه جزو 18 نفر هم نبود) اون وقت همه مي گفتين چرا عليزاده كه با تجربه تر هست رو نياورد !!:1:
تجربه علیزاده؟:1:مطمئن باش که هیچکس اعتراض نمیکرد چرا علیزاده رو نیاوردی.واقعا برای منم عجیبه که چرا با وجود عباسفرد باید علیزاده بازی کنه؟عباسفردی که 3-4 تا بازی پشت سر هم عالی بازی کرد ولی بعد از اون چسبید به نیمکت:-?
ولی همه چی به اون دربی شوم بر میگرده که با اون گلی که به اون صورت تو دقیقه اخر خوردیم تیم با یه افت روحی مواجه شد که هنوز اثارش تو تیم هست.
ولی تیم تو این بازی اخر نشون داد که کم کم داره به روزهای اوج قبل دربی برمیگرده فقط امیدوارم قلعه نویی هم لجبازیشو بزاره کنار
Ronaldinho80
21-03-2009, 12:20
تاکتیک استقلال یه جوریه که فقط تو ایران کارایی داره و این تاکتیک برای تیم های آسیایی مثل الاتحاد که در سطح قاره حرفه ای هستند کاملا شناخته شده است و خیلی راحت می تونن راههای نفوذ ما رو ببندند . البته بدشانسی رو هم باید به این امر اضافه کنیم که انصافا تو آسیا خیلی بدشانس بودیم .~x(
تاکتیک استقلال یه جوریه که فقط تو ایران کارایی داره و این تاکتیک برای تیم های آسیایی مثل الاتحاد که در سطح قاره حرفه ای هستند کاملا شناخته شده است و خیلی راحت می تونن راههای نفوذ ما رو ببندند . البته بدشانسی رو هم باید به این امر اضافه کنیم که انصافا تو آسیا خیلی بدشانس بودیم .~x(
به نظرم اصل مطلب رو گفتی راههای مهار و نقطه ضعف این سیستم رو دیگه اکثر تیمها میدونند درسته تو شرایط فعلی ایران خوب جواب داده ولی تو آسیا ریسکیه که امیر انجام داد و نتیجه هم نگرفتیم فکر میکنم حریفان استقلال از این روش بازی استقلال کاملا راضی باشند چون حداقل در رویارویی دو تیم اونها به خاطر روش بازی استقلال جلوتر هستند
با وجود اینکه پرسپولیسیم ولی توی لیگ قهرمانان دیگه بحث عرق ملی و وطن دوستیه
ولی خدایی سیستم قلعه نویی رو یه مربی حرفه ای راحت میتونه ببنده و مشکل اینجا از سیستم هست نه از بازیکنا .یکم هم حاشیه زیاد تیم رو گرفته ولی ایشالا که همش رفع میشه
King_Of_BOYS
21-03-2009, 18:53
تو یه فرومی من و ممد لاور بوی با این استقلالیها کل کل داشتیم که سیستم قلعه نوئی فقط تو ایران جواب میده و اون هم به خاطر شناخت قلعه نوئی از فوتبال ایرانه. ولی همه میگفتن که استقلال تو اسیا خوب نتیجه میگیره و حتی میگفتن پرسپولیس صعود نمیکنه. الان هم هیچ چیز تموم نشده. بهتره قلعه نوئی به خودش بیاد و استقلال رو متحول کنید. اینقدر اعصابم خرد شد وقتی استقلال و الجزیره مساوی کردن.
به امید موفقیت هر 4 تیم ایرانی.
Death Angel
21-03-2009, 19:07
منم فكر ميكنم تاكتيك استقلال واسه تيم ها اسيايي رو شده
حالا تازه اينا عربن مقابل تيم هايي مثل گامبا اوزاكا و اوراوا ردز و امثالشون چيكار ميخوايم بكنيم؟
Mohammad_AcMilan
21-03-2009, 19:22
به نظرم دلیلش اینه که تاکتیکای استقلال رو شده واسه ی همه ی تیم ها مخصوصا سر اون قضیه ای که پیروانی پیش اورد حالا تو ایران آنالیزور ها ضعیفن خوب کار نکردن اما آنالیزور های این آسیایی ها قوین و تونستن تشخیص بدن!
یه سری از مسائلی که دوست پرسپولیسی در مورد استقلال گفتن به نظرم درست بود.همانطور که قلعه نوعی تیم رو از 17 جدول به صدر جدول آورد خودش هم روحیه تیم رو پایین آورد و متاسفانه همه مشکلات از دربی شروع شد.طرفدارای استقلال توقع داشتن استقلال توی دربی هم مثل بازیهای قبل بازی کنه و حداقل با 3 اختلاف گل پرسپولیس رو ببره...ولی متاسفانه امیر خان که فقط و فقط به واسطه جسارتش توی اون 3 فصلی که تو استقلال بود محبوب شد،جسارتش رو توی تیم ملی جا گذاشت و به استقلال اومد.اون تعویض کذایی و قانع بودن به 1 گل و به جای قبول اشتباهات خودش و علیزاده تمام تقصیرات رو به پای بدشانسی و اکبرپور نوشتن همانا و افت استقلال همان.متاسفانه تعویض های امیر خان بر خلاف گفته هاش زیاد دقیق و هوشمندانه نیست.نمونش آوردن یه مدافع به جای یه مهاجم در دقایق پایانی بازیهایی که تیم جلوست که اکثرا منجر به خوردن یک گل در دقایق پایانی میشه.امیر اونقدر محبوب هست که هر چقدر اشتباه کنه باز هم استقلالیا دوستش داشته باشن ولی متاسفانه امیر اشتباه میکنه ولی از اشتباهاتش دفاع میکنه و همین باعث میشه طرفدار فکر کنه داره به شعورش توهین میشه و کم کم سرد بشه.به نظرم با کمی هوشیار میشه همین الان و تو تعطیلات تیم رو جمع کرد و ادامه روند موفقیت آمیز رو داد.در مورد عباسفزد هم واقعا من اعتقاد دارم بیشتر از علیزاده و حتی سیاوش میتونه به تیم کمک کنه خداییش خیلی آمادست و من هم براش ناراحتم که میشینه رو نیمکت.به امید قهرمانی استقلال
یه سری از مسائلی که دوست پرسپولیسی در مورد استقلال گفتن به نظرم درست بود.همانطور که قلعه نوعی تیم رو از 17 جدول به صدر جدول آورد خودش هم روحیه تیم رو پایین آورد و متاسفانه همه مشکلات از دربی شروع شد.طرفدارای استقلال توقع داشتن استقلال توی دربی هم مثل بازیهای قبل بازی کنه و حداقل با 3 اختلاف گل پرسپولیس رو ببره...ولی متاسفانه امیر خان که فقط و فقط به واسطه جسارتش توی اون 3 فصلی که تو استقلال بود محبوب شد،جسارتش رو توی تیم ملی جا گذاشت و به استقلال اومد.اون تعویض کذایی و قانع بودن به 1 گل و به جای قبول اشتباهات خودش و علیزاده تمام تقصیرات رو به پای بدشانسی و اکبرپور نوشتن همانا و افت استقلال همان.متاسفانه تعویض های امیر خان بر خلاف گفته هاش زیاد دقیق و هوشمندانه نیست.نمونش آوردن یه مدافع به جای یه مهاجم در دقایق پایانی بازیهایی که تیم جلوست که اکثرا منجر به خوردن یک گل در دقایق پایانی میشه.امیر اونقدر محبوب هست که هر چقدر اشتباه کنه باز هم استقلالیا دوستش داشته باشن ولی متاسفانه امیر اشتباه میکنه ولی از اشتباهاتش دفاع میکنه و همین باعث میشه طرفدار فکر کنه داره به شعورش توهین میشه و کم کم سرد بشه.به نظرم با کمی هوشیار میشه همین الان و تو تعطیلات تیم رو جمع کرد و ادامه روند موفقیت آمیز رو داد.در مورد عباسفزد هم واقعا من اعتقاد دارم بیشتر از علیزاده و حتی سیاوش میتونه به تیم کمک کنه خداییش خیلی آمادست و من هم براش ناراحتم که میشینه رو نیمکت.به امید قهرمانی استقلال
کاملا با این حرفت موافقم الان قلعه نوعی رو میتونیم با آخرای مربیگری پورحیدری مقایسه کنیم البته پورحیدری به خاطر اقتضای سنیش خیلی محطاط شده بود ولی فکر میکنم تیم ملی برای امیر زود بود چون یک ترس از تیمهای بزرگ رو با خودش از تیم ملی به استقلال آورد دیگه حس برتری جویی و جسارت جلو این تیمها رو از دست داده خیلی هم راحت به بازیکنهاش انتقال میده مثل بازی پرسپولیس یا اتحاد بعد از زدن گل مثل یک تیم ضعیف فقط برای دفاع جمع میشن تو محوطه جریمه آخرش هم که همه میدونیم چی میشه
با سلام:flowerysmile:
شما میتونید حدس بزنید این تیمای عربی یا شرق آسیایی چرا آمادگیشون در مقابل تیمای ما انقدر بالاست؟:-?
مطمعنم که اینو میدونید چون اردوهای تدارکاتی اونا با تیمای اروپایی(مثل منچستر و یووونتوس و ...)است:53: ولی اردوهای استقلال...:6::
تیم هنرمندان-تیم منتخب اردبیل-تیم منتخب پیشکسوتان-تیم دسته اولی لیگ ترکیه..../:)
دیگه معلومه استقلال(و همچنین تیمای دیگه ی ایران) توی ایران و لیگش خوب بازی میکنن ولی....:117:
با سلام:flowerysmile:
شما میتونید حدس بزنید این تیمای عربی یا شرق آسیایی چرا آمادگیشون در مقابل تیمای ما انقدر بالاست؟:-?
مطمعنم که اینو میدونید چون اردوهای تدارکاتی اونا با تیمای اروپایی(مثل منچستر و یووونتوس و ...)است:53: ولی اردوهای استقلال...:6::
تیم هنرمندان-تیم منتخب اردبیل-تیم منتخب پیشکسوتان-تیم دسته اولی لیگ ترکیه..../:)
دیگه معلومه استقلال(و همچنین تیمای دیگه ی ایران) توی ایران و لیگش خوب بازی میکنن ولی....:117:
واقعا راست میگی ما فقط داریم اسم حرفه ای رو تو لیگمون یدک میکشیم
هیچ چیزمون حرفه ای نیست نه مربی نه بازیکن و نه فدراسیون و غیره...
تنها مزیتی که بازیکنای ما دارن استعدادشون نسبت به بازیکنای شرق آسیایی و عرباست است و این مزیت بلایی شده یه جان بازیکنای ما که خودشونو گول میزنن که ما از اونا بالاتریم
در صورتی که اونا آنقدر تلاش میکنن که به جاهای بالاتر دست پیدا کنن ولی بازیکنای ما به استثنای چند مورد اصلا فکرشم نمی کنن چه برسه که بخوان براش تلاش کنن
در کل استقلال و کل ایرانیها تنها مشکل اصلیشون غرورشونه و الکی حرفه ای بودنشون همین...
واقعا راست میگی ما فقط داریم اسم حرفه ای رو تو لیگمون یدک میکشیم
هیچ چیزمون حرفه ای نیست نه مربی نه بازیکن و نه فدراسیون و غیره...
تنها مزیتی که بازیکنای ما دارن استعدادشون نسبت به بازیکنای شرق آسیایی و عرباست است و این مزیت بلایی شده یه جان بازیکنای ما که خودشونو گول میزنن که ما از اونا بالاتریم
در صورتی که اونا آنقدر تلاش میکنن که به جاهای بالاتر دست پیدا کنن ولی بازیکنای ما به استثنای چند مورد اصلا فکرشم نمی کنن چه برسه که بخوان براش تلاش کنن
در کل استقلال و کل ایرانیها تنها مشکل اصلیشون غرورشونه و الکی حرفه ای بودنشون همین...
طبق یه سری از قوانینی که فیفا تعین میکنه به لیگهای کشورهای مختلف درجه ی حرفه ای بودنشو میدن که قابل به ذکره که لیگ کشور ما هیچیش حرفه ای نیست:1:
از بازیکنا و تماشاگرا بگیر تا استادیوما و اسپانسرها/:)
حالا شما اگه اهل رادیو باشی حتما رادیو ورزش رو گوش کن حتی خودشونم توی برنامه ی شفاف سای میگیرن خودشونو مسخره میکنن که مافلان نداریم ما چیچیمون کمه و خلاصه...:117:
ما حتی واسه دو تیم بزرگ کشورمون استادیوم نداریم~x(
اون وقت واسه من یکی خیلی جالبه ما به چیه لیگمونو بگیم حرفه ای؟؟؟؟:-??
در مورد تلاش بازیکنای اونا هم باید گفت که افسوس که ما ایرانیا فقط باید دست زور رو سرمون باشه و فقط غرور بیخود داریم:-w
SSMAJIDI
23-03-2009, 12:40
بچه ها مشکل استقلال خیلی زیاده.
1.در اینکه لیگمون حرفه ای نیست با برنامه ریزیها شکی نیست.
استقلال از بعد از بازی دربی فقط 1 برد داشته 3تا مساوی و 1 باخت.
استقلال1-مقاومت4/استقلال1-پاس0/استقلال1-پیکان1/استقلال1-ذوب1/
استقلال1-الاتحاد2/استقلال1-الجزیره1
بازی مقاومت که استقلال حرفی برای گفتن نداشت/بازی پاس شانسکی بردیم و معلوم بود که فقط میان تو زمین که ببرن وگرنه ما 4تا دور رفت بهشون زده بودیم/بازی پیکان 100%ماسر بودیم ولی داور نخواست ببریم/بازی ذوب هم یه بازی متعادل بود که اگر آرش زودتر میومد شاید میبردیم و یه پنالتی هم نگرفتن
استقلال بازی با الاتحاد به چند دلیل باخت:
1)فیکس نبودن آرش
2)آماده نبودن سیاوش و مجتبی
3)تعویض اشتباه جباری(جباری بازی دربی هم بد بازی کرد ولی یه گل زد)
4)اشتباه داوری
استقلال بازی با الجزیره:
1)استقلال 100%سر تر از الجزیره بود
2)بد شانسی
3)از دست دادن یک موقعیت دروازه خالی و یک پنالتی
استقلال تو این بازی ها فقط بازی خوب انجام داد وگرنه نتیجه گرایی نکرد.عالی بازی میکرد ولی گل نمیزد.بعداز بازی دربی تیم رفت تو حاشیه.پنالتی علیزاده+4گل خورده از مقاومت+درگیری لیدرها تو قزوین+تعویض جباری بازی الاتحاد(این بزرگترین حاشیه بود+پنالتی علیزاده)+گل نکردن دروازه خالی و پنالتی تو آخرین بازی.
Liverpudlian
23-03-2009, 13:55
استقلال يه شوک بهش وارد شده همين
SSMAJIDI
23-03-2009, 14:21
استقلال يه شوک بهش وارد شده همين
چه شوکی عزیزم؟
Liverpudlian
23-03-2009, 14:32
چه شوکی عزیزم؟
عزيزم يه شوک روحی وارد شده همين :smiley (18)::48:
چه شوکی عزیزم؟
منظورشون اینه که یکم مغرور شدن ولی من یکی که امیدوارم:labkhand:
:13:استقلال همیشه قهرمانه:13:
SSMAJIDI
23-03-2009, 15:50
نظر من هم اینه که مغرور شدن.
دمتون گرم به نکته مهمی اشاره کردید
tac92,hadiboodi
Prison Break
23-03-2009, 16:20
بعد از بازی دربی استقلال واقعا افت بدی کرد الان حسش نیست در مورد اتفاقات بنویسم فقط امیدوارم قهرمان بشیم و در آسیا موفق+:42:+
MAHDI_ITALIA
23-03-2009, 16:36
امثال استقلال درسته که گل زیاد زده ولی هیچ وقت ویرانگر نبوده. این حرف رو هر کس قبول نداره به بازی های استقلال با پرسپولیس ، ذوب اهن و سپاهان توجه کنه
SSMAJIDI
23-03-2009, 16:52
مهدی جان استقلال بازی با پرسپولیسو سپاهان که 5تا بازیکناشو دعوتکرده بودن تیم ملی 2روز مونده به بازی تحویل تیم دادن.
بازی با سپاهان که آرش تو تیم ملی بود ولی اومد تو 1گل برای اس اس زد
بازی ذوب که ما بازی رفت 2تا به اون دروازبان غولشون زدیم بازی برگشت هم که تو خونه ی حریف بود /1پنالتی نگرفت بازم که نباختیم مساوی کردیم.
عزیزم 65تا گلزدیم تو لیگ+8تا تو جام حذفی =73گل
SSMAJIDI
23-03-2009, 17:30
استقلال ديگه به روزی هايه او جش بر نميگرده رفت واسه ساله بعد :5:
امسال که به امید خدا و بچه ها قهرمان میشیم
حالا کو تا فصل بعد؟
نه درست میگه واقعا هم که رفت واسه ساله بعد یعنی سال 1388 که سال جدیدی رو میگن ایشون به امید خدا این سال جدید که با موفقیت آقا واعظ شروع شده با موفقیت استقلالمون هم همراه بشه و یه از 2 ستاره به 3 ستاره جهشی بزنیم و علم کهن و مقتدر عظمت فوتبال باشگاهی ایران تو آسیا رو یه بار دیگه به احتزاز در بیاریم
گرچه راه بس سخت و دشوار است
دوست خوبم اگر شما استقلالی نیستید میتونید به قسمت های:
[Only registered and activated users can see links]سایت مراجعه کنید تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد:flowerysmile:
مطلب قشنگی بود... از مواردی استفاده کردیم...ولی به نظر من در حال حاظر پرسپولیس مشکلات بیشتری داره ..هرچند به لطف هم گروهیهای نسبتا ضعیف هنوز مشکلات آشکار نشده ...ولی فکر کنم پرسپولیس به چنین مطلبی بیشتر نیاز داره ..
Ronaldinho80
23-03-2009, 21:01
دفاع دفاع دفاع مشکل ما فقط اینجاست نه اینکه مدافعامون ضعیف باشن بلکه تاکتیک 2-5-3 جوریه که هر دفاع مسئول خودشه و اگه یه لحظه غفلت کنه دیگه کارش تمومه و مثل دفاع 4 نفره کنار دستش حامی نداره .
SSMAJIDI
23-03-2009, 21:11
یاد امیر حسین صادقی و داش علی به خیر
انصافا من خودم قبلنا پرسپولیسی بودم(بیرون از این تایپیک نره ها:D)127fs3556139 ولی هوادارایی با مرام تر از استقلالیا:heartsmile: پیدا نکردم شما همچنان هواداری کنین:41: که ان شاءالله با هواداری ماها استقلال همچنان قدرتمند میمونه:flowerysmile: حالا تازه 2تا بازی انجام دادن:5:
انصافا من خودم قبلنا پرسپولیسی بودم(بیرون از این تایپیک نره ها:D)127fs3556139 ولی هوادارایی با مرام تر از استقلالیا:heartsmile: پیدا نکردم شما همچنان هواداری کنین:41: که ان شاءالله با هواداری ماها استقلال همچنان قدرتمند میمونه:flowerysmile: حالا تازه 2تا بازی انجام دادن:5:
حرفت درسته
javadjtv
04-04-2009, 11:21
دیدی مشکلات تمو شد3 تا به ملوان زدیم 3 تا هم نزدیماین استقلالهههههههههههههههههه هه68 گل با سیستم 2-5-3 منسوخ شده!!!!!!!!
اين استقلال ترسناك
استقلال قلعه نويى را ديديم. استقلال قلعه نويى كمى متفاوت تر از استقلال هاى ديگر است، هجومى تر و جسورتر بازى مى كند و بر اين اساس ترسناك تر است. مهمترين ويژگى آنها حملات چند جانبه و پردامنه است كه مهار آن براى حريفان واقعاً مشكل به نظر مى رسد. استقلال به دلايل مختلف قسمتى از نيروهاى زبده خود را نداشت. در خط دفاع پيروز قربانى در هافبك جبارى و در خط حمله سياوش اكبرپور غايب بودند، شايد هر كدام از اين بازيكنان به تنهايى بتوانند شرايط يك تيم را دگرگون كننده و لذا بايد غيبتشان هم على القاعده مشهود باشد اما به ۲ دليل اين استقلال دچار نوسان نشد، اول اينكه براساس يارگيرى سنجيده بر روى نيمكت با كمبود نفرات مواجه نمى شود و دوم هر يك از نيمكت نشينان به ميدان كه مى آيند، حريص و پرانرژى بازى مى كنند و آنچنان ظاهر مى شوند كه نه تنها غيبت را جبران مى كنند بلكه باعث حسرت هم مى شوند. مقابل ملوان كوشكى و پژمان منتظرى، هادى شكورى كه جايگزين پيروز قربانى شده بود خط دفاعى ۳ نفره را تشكيل مى دادند، در اين ميان شكورى توانست به خوبى وظايف دفاعى خود را انجام دهد اگر چه مانند قربانى در حملات شركت نكرد و يا كمتر از او شركت داشت در خط هافبك خسرو حيدرى در سمت راست با بيك زاده در چپ و حسين كاظمى به عنوان هافبك دفاعى كه جان واريو و روانخواه را روى دست داشت بازى مى كردند، اگرچه ملوان با شناخت كافى از استقلال سعى در مهار اين بازيكنان داشت اما بايد گفت سرمايه هاى انسانى استقلال به علاوه تاكتيك هاى ويژه و شرح وظايف جديد باعث مى شد كه از دام ملوان ها بگريزند و كار خود را به نحو احسن انجام دهند. احمدزاده، خسرو حيدرى و ميزبان تأثيرگذارى حركات او را مى شناخت بنابراين تلاش كرد او را محدود كند و تحت فشار بگذارد و اما قلعه نويى نيز به خوبى مى داند كه تيم هاى روبرو براى حيدرى و مهار او برنامه ريزى خواهند كرد بنابراين ۳ راهكار ويژه براى آزادسازى حيدرى و ايجاد فضاى حركتى داشت، اول اورپ هاى پژمان منتظرى كه واقعاً در ۲-۵-۳ كمتر ديده شده است باعث مى شد كه قسمتى از بار و فشار روى خسرو برداشته شود و دوم اضافه شدن يكى از هافبك هاى ميانى( كه در اين بازى بيشتر روانخواه بود) به كانال كنارى و بازى تركيبى كه با توجه به غناى تكنيكى خسرو حيدرى و روانخواه و پشتيبانى سايرين مهار آنها را واقعاً مشكل مى كرد و سوم تغيير مسير حركت حيدرى و نفوذ از كانال ميانى، بدين ترتيب در لحظاتى كانال راست بسته بود و به خصوص هنگام اورپ پژمان و يا اينترپ اميد روانخواه، حيدرى ناگهان به داخل حركت مى كرد و از آنجا بازيسازى را ادامه مى داد، همان طور در صحنه گل اول مشاهده كرديم اينترلپ روانخواه باعث شد هافبك ملوان با او به سمت خط حركت كند و فضاى ميانى خالى بماند در اين لحظه همان طور كه توضيح داده شد تغيير مسير حيدرى به فضاى ايجاد شده در كانال ميانى، ارسال و حمله به توپ فوق العاده برهانى باعث شد استقلال به گل برسد. حضور روانخواه در ميانه ميدان و تحرك فوق العاده او باعث از بين رفتن نظم تيمى ملوان شد روانخواه با اضافه شدن به مهاجمين كار را براى مدافعين ملوان مشكل مى كرد و از طرف ديگر انتخاب هاى بيشترى به جان واريو و سايرين مى داد. در خط هافبك به نظر من هاشم بيك زاده روز خوبى نداشت بيك زاده بايد بتواند از ويژگى هاى بازى خود بيشتر بهره ببرد و شايد بهتر است قلعه نويى همان طور كه تاكتيك ها و حركات ويژه اى را براى حمايت از خسرو حيدرى طراحى كرده، با توجه به خصوصيات بيك زاده در سمت ديگر زمين هم چنين كارى را انجام دهد. بدين ترتيب با توجه به گستردگى عرض سيستم ۲-۵-۳ كنترل حملات اين تيم از اين هم مشكل تر خواهد شد، حسين كاظمى بازگشته از تيم ملى با توجه به خستگى ناشى از اردوهاى مكرر اگرچه خيلى شاداب نبود اما وظايف خود را به خوبى انجام داد. در خط حمله آرش برهانى پس از چند جلسه نيمكت نشينى و استراحت جسمى و ذهنى، حريص تر از قبل وارد ميدان شد و ۲ گل فوق العاده زد، همكارى خوب فرهاد مجيدى به عنوان زوج او و همچنين حمايت هاى ساير بازيكنان و البته توانايى هاى فردى آرش موقعيت هاى زيادى را براى او فراهم مى كند. در گل دوم انتقال به حمله روانخواه سريع و به موقع بود و حركت فرهاد مجيدى به فضاى ايجاد شده و ارسال دقيق توپ و ضربه سر استثنايى برهانى باعث شد يك گل فوق العاده تمرينى را شاهد باشيم. ظاهراً برهانى ضرباتش دقت گذشته را پيدا كرده و زمان سنجى اش(Timing) به مانند قبل دقيق شده است. استقلال با برخوردارى از نيروى انسانى ماهر خود در مديريت و كادرفنى و بازيكنان سال خوبى را در ليگ داخل داشته است كه اميدواريم با كامل تر شدن شاهد موفقيت برون مرزى اين تيم نيز باشيم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
همه چيز از اون روزي شروع شد كه آقاي عليزاده اون پنالتي رو دو دستي تقديم پرسپوليس كرد.از اون روز ديگه استقلال اون استقلال ويرانگر نشد.
به نظر من همه مشکل استقلال در حال حاضر مشکل روحیه هست. به نظرم در حال حاضر استقلال بیش از هر چیز به تقویت روحیه نیاز داره و یک روانشناس میتونه خیلی مؤثر باشه برای تیم..
به نظر من همه مشکل استقلال در حال حاضر مشکل روحیه هست. به نظرم در حال حاضر استقلال بیش از هر چیز به تقویت روحیه نیاز داره و یک روانشناس میتونه خیلی مؤثر باشه برای تیم..
بانظرت كاملا موافقم ولي قبول كن كه مشكل روحي بازيكنا از همون بازي با پرسپوليس شروع شد كه همه انتظار داشتن استقلال مقتدرانه پيروز بشه ولي به لطف آقاي عليزاده اين اتفاق نيفتاد
بانظرت كاملا موافقم ولي قبول كن كه مشكل روحي بازيكنا از همون بازي با پرسپوليس شروع شد كه همه انتظار داشتن استقلال مقتدرانه پيروز بشه ولي به لطف آقاي عليزاده اين اتفاق نيفتاد
دقیقا تمام مشکلات هز همون بازی و اون هند علیزاده که امیدوارم دستش بشکنه شروع شد و متاسفانه ما که 6 امتیاز بیشتر از ذوب آهن داشتیم الان 1 امتیاز کمتر داریم
Ronaldinho80
14-04-2009, 16:12
تاکتیک استقلال لو رفته و این مشکل ماست .
اگه دقت کنید استقلال دیگه از جناحین و توسط حیدری صاحب موقعیت نمیشه یعنی نمیذارن که بشه و این هم بر میگرده به تاکتیک محدود استقلال برای گلزنی که فقط به حیدری و گوشه هاش وابسته شده و علی رغم داشتن بازیکنانی مثل جباری - روانخواه و جانواریو متاسفانه از کارهای عمقی که خوراک بازیکنانی مثل اکبرپور و برهانیه استفاده نمیکنه .
قبول دارم که تیمها تاکتیک ما رو فهمیدن ولی خداییش حاشیه ها در این 2 ماه به بدترین شکل ممکن به تیم ضربه زدن البته بدشانسی و ضعف داوری رو هم میشه نام برد...بعد از بازی با پرسپولیس که تیم به هم ریخت 4-1 از مقاومت باختیم و بدشانسیها شروع شد بازی با پیکان و ذوب آهن پنالتی هامون رو داور نگرفت...بازی با الاتحاد دقیقه 94 گل خوردیم بازی با الجزیره هم اون همه حمله کردیم و پنالتی هم خراب کردیم.....همه اینها کمر تیم رو شکست
khaf Esteghlali
23-04-2009, 17:55
همش تقصیر اون حاشیه ی اون زرینچه و نوازی است.
alirooney
23-04-2009, 18:23
ظاهرا بهانه به نظر میاد ولی از بعد از بازی با پرس...
و اون ماجراها تیم رفت تو افت
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1