PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [][][] گلهای هفته سی و سوم لیگ اسپانیا [][][]

Amin-TopGoal
20-04-2008, 09:42
بسم الله الرحمن الرحیم

LA LIGA 2007-08

هفته سی و سوم لیگ اسپانیا

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]بارسلونا 0-0 اسپانیول[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] خلاصه بازی [Only registered and activated users can see links]

خلاصه نیمه اول ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه نیمه دوم ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]راسینگ 0-2 رئال مادرید[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] گلهای بازی | کیفیت 700 کیلوبایت [Only registered and activated users can see links]

رائول ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

هیگواین ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

[Only registered and activated users can see links] گلهای بازی | کیفیت 1500 کیلوبایت [Only registered and activated users can see links]

رائول ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

هیگواین ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) ) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

Amin-TopGoal
20-04-2008, 23:32
با نتایج این هفته، مثل اینکه فقط قهرمان لیگ انگلیس معلوم نشده!

Mehdi.A
21-04-2008, 14:46
والنسيا تركوند . اگر بازي را به صورت زنده ديده باشيد مفهوم تركاندن را درك مي كنيد.:14:

Segreda
21-04-2008, 14:57
ضربه زامبوروتا به تيرك حدود دقيقه 24 نيمه اول و موقعيت هاي اتوو و تعويض مسي رو براي دانلود بذاريد
با تشكر فراوان
احسان

Elbimbo deoro
21-04-2008, 15:11
چون من هنوز گل دومو دانلود نکردم می پرسم : صحنه حلقه شادی رئالیا بعد از گل هیگواین هم هست یا نه ؟
اگه نیست لطفا این صحنه رو با آخر بازی که تموم شد رو بزارین
مرسی

Amin-TopGoal
21-04-2008, 16:28
چون من هنوز گل دومو دانلود نکردم می پرسم : صحنه حلقه شادی رئالیا بعد از گل هیگواین هم هست یا نه ؟
اگه نیست لطفا این صحنه رو با آخر بازی که تموم شد رو بزارین
مرسی

من خودم دانلود نکردم اما به احتمال 99% هست

Amin-TopGoal
21-04-2008, 16:41
ضربه زامبوروتا به تيرك حدود دقيقه 24 نيمه اول و موقعيت هاي اتوو و تعويض مسي رو براي دانلود بذاريد
با تشكر فراوان
احسان

شوت زامبروتا به تیر

مهارت اتوئو

اینم مهارت مسی

چیز دیگه ای پیدا نکردم

ssr_70
23-04-2008, 18:43
گل های والنسیا چی شد

reza_ss
27-04-2008, 14:53
سلام . من يه بار پيام نوشتم ولي اومدم دنبال جوابش ديدم نيست . خواستم گلهاي هفته 28 . 29 .30 رئال رئ دانلود كنم . ولي هرچي ميگردم پيدا نيست . ميشه لينكش رو بذاريد تا من دانلودش كنم ؟

Joga Bonito
27-04-2008, 17:20
سلام . من يه بار پيام نوشتم ولي اومدم دنبال جوابش ديدم نيست . خواستم گلهاي هفته 28 . 29 .30 رئال رئ دانلود كنم . ولي هرچي ميگردم پيدا نيست . ميشه لينكش رو بذاريد تا من دانلودش كنم ؟

خب شما يك اشتباهي داشتيد در انتخاب تاپيك!

ببين دوست عزيز اينجا حالت وبلاگ نداره كه فرضا در تاپيك گلهاي هفته سي و سوم بخوايد گلهاي هفته هاي قبل رو در خواست كنيد، در فروم هرچيزي جاي خودش رو داره شما بفرماييد در آدرس زير درخواستتون رو مطرح كنيد، اگر كسي بتونه و بخواد ميگذاره:winksmiley02:

ويدئوهاي درخواستي از ليگ اسپانيا ([Only registered and activated users can see links])

9midstuta
28-04-2008, 13:13
این چه طرز برخورده؟!!!!!!!
ناسلامتی شما مدیر و همکار تاپ گل هستی!!!
همه که مثل شما از اول وارد نبودن:winksmiley02:

Alessandro
28-04-2008, 13:49
اگر گل زیبایی که بازیکنان ویارئال زدند رو بزارید خیلی ممنون میشم.
این گل تقریبا از وسط زمین زده شد و از بالای دستان دروازبان به گل تبدیل شد.
این بازی رو ویارئال 1 بر 0 از بتیس برد و همچنان تیم دوم هست.

Old Trafford
28-04-2008, 16:00
گل ویارئال-بتیس رو بزارین کاپیتان ویارئال از وسط زمین زد تو گل

گلهای هفته ی جدید رو کی می زاین

Alessandro
28-04-2008, 16:05
گلهای رئال رو رائول و روبن و هیگوئن زدند.
اگر میشه ضربه ی پنالتی ای که کاسیاس را گرفت را هم بزارید.

Mehdi
28-04-2008, 16:09
گلهای هفته ی جدید رو کی می زاین

گلهای رئال رو رائول و روبن و هیگوئن زدند.
اگر میشه ضربه ی پنالتی ای که کاسیاس را گرفت را هم بزارید.

û-û-û گلهاي هفته سي و چهارم لاليگا û-û-û ([Only registered and activated users can see links])

Joga Bonito
28-04-2008, 16:37
این چه طرز برخورده؟!!!!!!!
ناسلامتی شما مدیر و همکار تاپ گل هستی!!!
همه که مثل شما از اول وارد نبودن:winksmiley02:

هر چی به جمله هایی که نوشته بودم دقت کردم نفهمیدم ایرادش چیه :47:

شما بفرمایید نحوه درست برخورد کردن رو یاد من بدید!!