PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : >> دانلود گلهای دور دوم لیگ قهرمانان آسیا <<

Loverboy
17-03-2009, 14:53
[Only registered and activated users can see links]

به نام خدا

AFC Champions League | 2009-2010

گلهای دور دوم لیگ قهرمانان آسیا

[Only registered and activated users can see links] صبــــای ایران 0-0 الاهلی امارات [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

خلاصه بازی

AVI-Xvid | حجم 28 مگابایت | زمان 4:52
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] الشباب عربستان 0-0 پرسپولیس ایران [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]

خلاصه بازی

AVI-Xvid | حجم 47 مگابایت | زمان 8:14
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] استقلال ایران 1-1 الجزیره امارات [Only registered and activated users can see links]

بایانو 0-1 [Only registered and activated users can see links]

کاظمی 1-1

خلاصه بازی

AVI-Xvid | حجم 50 مگابایت | زمان 8:32

[Only registered and activated users can see links] اتفاق عربستان 2-1 سپاهان ایران [Only registered and activated users can see links]

خطیبی 0-1 [Only registered and activated users can see links]

عبدالرحمان 1-1 [Only registered and activated users can see links]

حمد الحمد 2-1 [Only registered and activated users can see links]

خلاصه بازی

AVI-Xvid | حجم 39 مگابایت | زمان 6:37

Amin-TopGoal
17-03-2009, 14:57

به نام خدا

AFC Champions League | 2009-2010

گلهای دور دوم لیگ قهرمانان آسیا

[Only registered and activated users can see links] صبــای ایران 0-0 الاهلی امارات [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه ART Sport | فرمت AVI - X.264 [Only registered and activated users can see links]

ضربه رضایی به تیر

[Only registered and activated users can see links] الشباب عربستان 0-0 پرسپولیس ایران [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه ART Sport | فرمت AVI - X.264 [Only registered and activated users can see links]

فرصت عالی کریم باقری

King_Of_BOYS
17-03-2009, 15:54
لطفا ضربه رضائی به تیر رو بزارید . حول و حوش دقیقه 43 بود. :-?

Rabin
17-03-2009, 17:01
صبا خیلی بد بازی کرد.....اصلا تاکتیک نداشت

Amir Argentina
17-03-2009, 20:05
صبا باتری 3 امتیاز حساس رو از دست داد
باید تو خونه میبرد

ArtesheSorkh
17-03-2009, 22:54
واقعا آفرین به پرسپولیس به خصوص حقیقی (با چنگ و دندون از دروازه محافظت میکرد)

.:AoShiMa SaN:.
17-03-2009, 22:57
صبا باتری 3 امتیاز حساس رو از دست داد
باید تو خونه میبرد

2 تا امتیازو از دست داد ، البته این بازی راحتترین بازی دور گروهیشون بود ، پرسپولیسم امروز خیلی خوب بازس کرد و اگه تعویضای ... وینگادا نبود می بردیم ، تنها تعویضی که لازم بود این بود که خلیلی جای نوروزی بیاد ، اصلا محسنو باید از اول تو ارنج میذاشت ، باز این یارو چلغوز توره رو آورد:wagfinger1:

راستی من که خیلی با حقیقی حال کردم ، یه پا عابدزاده شده ها:D

megraban
17-03-2009, 22:58
خلاصه رو بزارین که ایول دارین
ولی حرکت علی عسگر دقیقه 92 رو یادتون نره :30upn9j:

Loverboy
17-03-2009, 22:59
نه به اون شوریه شور نه به این بی نمکی :دی . قبلنا هر چی بازی میخورد به پست ما زیر 7 تا گل نداشت . تو این هفته 5 تا بازی 3 تا گل :دی . پرسپولیس هم دقمونو آورد بابا . نتیجه بد نبود ولی خوبم نبود اما بازی تو زمین اونا بودو نفس گیر :دی . ایشالله فردا یه کم گل بذاریم ( البته گلهای ایرانی ) که یادمون نره همکار تاپگلیم :34:

Hossein505
17-03-2009, 23:04
دست همه بچه ها درد نکنه واقعا خوب بازی کردن

آقا از اونجایی که دیگه برنامه 90 نداریم میشه منتظر خلاصه بازی پرسپولیس باشیم؟

LOTAR MATEUS
17-03-2009, 23:08
2 پنالتی الشباب سوخت

ArtesheSorkh
17-03-2009, 23:14
2 تا امتیازو از دست داد ، البته این بازی راحتترین بازی دور گروهیشون بود ، پرسپولیسم امروز خیلی خوب بازس کرد و اگه تعویضای ... وینگادا نبود می بردیم ، تنها تعویضی که لازم بود این بود که خلیلی جای نوروزی بیاد ، اصلا محسنو باید از اول تو ارنج میذاشت ، باز این یارو چلغوز توره رو آورد:wagfinger1:

راستی من که خیلی با حقیقی حال کردم ، یه پا عابدزاده شده ها:D

واقعا حقیقی عالی بود ... :117:

Amin-TopGoal
17-03-2009, 23:15
2 پنالتی الشباب سوخت
متاسفم برات!

بازی اول که سه تا پرسپولیس ایران زد گفتی حریف دوزاری بوده و ... این بازی که تو عربستان مساوی کردیم میگی داور فلان شد و ...

آفرین به غیرتت!

پ.ن:
فرصت عالیه کریم باقری به پست دوم اضافه شد

Rabin
17-03-2009, 23:26
متاسفم برات!

بازی اول که سه تا پرسپولیس ایران زد گفتی حریف دوزاری بوده و ... این بازی که تو عربستان مساوی کردیم میگی داور فلان شد و ...

آفرین به غیرتت!

پ.ن:
فرصت عالیه کریم باقری به پست دوم اضافه شد
فکر نمیکنم اصلا ربطی به غیرت داشته باشه...هر کسی توی انتخاب تیم و طرفداری آزاده...
دلیلی نداره اگه هر تیمی نماینده ایران باشه همه باید طرفدارش باشن....دوستمون هم
نظرشو گفته و اعتقاد داشته دو تا پنالتی سوخته حتی اگه طرفدار هم باشیم باید حرف حق رو بزنیم....این مسائل هم فقط توی ایرانه که هر تیمی بره جام باشگاهها باید ازش طرفداری
کنیم و گرنه توی کشورهای دیگه یه مساله حل شدست...هر کی طرفدار هر تیمی میخواد
میتونه باشه و کاری نداره تو کدوم تورنمت داره بازی میکنه.
فکر میکنم شما یه مقدار غیر منطقی برخورد کردی....هر کسی آزاده طرفدار هر تیمی باشه.
در مورد بازی هم به نظرم پرسپولیس منطقی بازی کرد...هر چند بدم میاد انقدر جلوی عربها
دست و پا بسته ایم خداییش هیچکدومشون قدرت تیمای ایرانی رو ندارن.

Valencia
17-03-2009, 23:28
کریمی چند تا گل رو نزد
اصلا رو فرم نبود

صبا هم هوب بازی نکرد
اما پرسپولیس باید 3 امتیاز رو می گرفت
در کل 1 امتیاز سوغات عربستان هم خوبه

Majid_4553
17-03-2009, 23:49
امروز پرسپولیس نسبتا خوب نتیجه گرفت اما صبا نه. اینشالله فردا استقلال اون جک و جونور اماراتی (چه حیوونی بودراستی؟) رو لوله کنه.

Loverboy
17-03-2009, 23:50
فکر نمیکنم اصلا ربطی به غیرت داشته باشه...هر کسی توی انتخاب تیم و طرفداری آزاده...
نظرشو گفته و اعتقاد داشته دو تا پنالتی سوخته حتی اگه طرفدار هم باشیم باید حرف حق رو بزنیم....این مسائل هم فقط توی ایرانه که هر تیمی بره جام باشگاهها باید ازش طرفداری
فکر میکنم شما یه مقدار غیر منطقی برخورد کردی....هر کسی آزاده طرفدار هر تیمی باشه.
در مورد بازی هم به نظرم پرسپولیس منطقی بازی کرد...هر چند بدم میاد انقدر جلوی عربها
همینجور که خودتون میفرمایید هر کسی حق داره نظری داشته باشه امین هم فقط نظرشو گفت و حالا منطقی و غیر منطقیش فقط به خود امین مربوط میشه .

-------------------------------
در مورد اون اخطار هم که من به ایشون دادم ، باید بگم که من اخطار به ایشون دادم چون ایشون لغو محرومیت دائمشون منوط به این بود که با اسم پرسپولیس و بازی پرسپولیس تا مدتی که معلوم بشه عادت به هم ریختن نظم همه جا از سرشون بره هیچ کاری نداشته باشه و چند بار که محروم شدند براشون عبرت نشد و از این به هم ریختن اینجا لذت میبرند . منم تا موقعی که همین روند رو ادامه بده همین جوری باهاش برخورد میکنم .

LOTAR MATEUS
17-03-2009, 23:59
اقای امیر خان مبرهن تو اگرمنطق داشتی این ممد رفیقتو اخراج میکردی که با هر پستی که میدم به من اخطار میده یه نگاه به پست های پرسپولیسیا بنداز ببین هر چی دوست دارن میگن اونوقت من تحلیل داوری نمیتونم بکنم بابا شما ها که منو 8 بار محروم کردین مگر اینجا روم پرسپولیسیهاست که این اقا به خودش اجازه میده به من اخطار میده..... حیف

Loverboy
18-03-2009, 00:08
اقای امیر خان مبرهن تو اگرمنطق داشتی این ممد رفیقتو اخراج میکردی که با هر پستی که میدم به من اخطار میده یه نگاه به پست های پرسپولیسیا بنداز ببین هر چی دوست دارن میگن اونوقت من تحلیل داوری نمیتونم بکنم بابا شما ها که منو 8 بار محروم کردین مگر اینجا روم پرسپولیسیهاست که این اقا به خودش اجازه میده به من اخطار میده..... حیف

اولاً امیر نه امین . دوماً ممد نه محمد سریع پسر خاله نشو . سوماً واقعاً منطق از سرو روی تو یکی میباره . ببین اگه من محروم هم بشم نمیذارم تو به پرسپولیس حتی بگی پیروزی . تو مشخصه شخصیتت چه جوریه پس حواست رو جمع کن . نمونه اش sepahan_zard که اونم مثل تو با رفتاراش خیلی رو مخ بود . پس حواستو جمع کن تو یکی . فقط کافیه یه مورد دیگه ازت ببینم یه مرخصی دیگه میفرستمت .

persianbadboy
18-03-2009, 00:11
‫اگه به ازادی
‫ایشالاه فردا استقلال ببازه و صعود به دور بعد رو فراموش کنه :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:

Amin-TopGoal
18-03-2009, 00:14

دوست عزیز، من با توجه به پست های قبلیه این کاربر جوابشو دادم. دلیلی هم نداره هر غلطی که خارجی ها می کنن ما بیایم تقلید کنیم.

دلیلی نداره چون بارسلونا بعد از اینکه رم رئال رو حذف کرد و تو ورزشگاه نیوکمپ پرده " Grzie Roma " میچسبونه، ما هم بیایم و تو این مصاف های بین المللی که اسم ایران وسطه تیکه بندازیم به تیمو بردشو لوث کنیم و مساوی خارج از خونه شو بی ارزش!

ما یه چیز داریم به اسم تعصب ایرانی، که باعث میشه از هرتیمی که این اسم رو تو مسابقات بین المللی یدک می کشه حمایت کنیم. حالا چه فوتبال چه کبدی!! من به پست های این کاربر تو تاپیک گلهای لیگ برتر چیزی نگفتم چون می تونه نظرشو بگه اما این تاپیک ملیه!

حالا اگه یکی این تعصب رو نداره و به قول شما آزادی این رو داره از هر تیمی حمایت کنه، می تونه نظراتشو پیش خودش نگه داره تا باعث عصبانیت بقیه نشه.

دیگه من میدونم پست تو چه منظوری توش هست، نه کارشناس داوری هستی و نه صلاحیتشو داری که به من بگی کیو محروم کنم یا نکنم. لحن پستت مشخصه که چی میخوای بگی. بقیه جوابتم همین بالا دادم.

بر خلاف تو من آرزو می کنم فردا استقلال حریف خودشو بدجور شکست بده

LOTAR MATEUS
18-03-2009, 00:23
ممد جان من نمیدونم مشکلت با من چیه؟؟ در هر صورت من قصد جنجال نداشتم سعی میکنم دیگه هیچی نگم و بیام فقط دانلود کنم و برم..معذرت میخوام

Rabin
18-03-2009, 00:38
همینجور که خودتون میفرمایید هر کسی حق داره نظری داشته باشه امین هم فقط نظرشو گفت و حالا منطقی و غیر منطقیش فقط به خود امین مربوط میشه .

-------------------------------
در مورد اون اخطار هم که من به ایشون دادم ، باید بگم که من اخطار به ایشون دادم چون ایشون لغو محرومیت دائمشون منوط به این بود که با اسم پرسپولیس و بازی پرسپولیس تا مدتی که معلوم بشه عادت به هم ریختن نظم همه جا از سرشون بره هیچ کاری نداشته باشه و چند بار که محروم شدند براشون عبرت نشد و از این به هم ریختن اینجا لذت میبرند . منم تا موقعی که همین روند رو ادامه بده همین جوری باهاش برخورد میکنم .

من هم اعتقاد دارم هر کس باید نظرشو بگه البته اگه توهین به کسی نباشه در ضمن لفظ متاسفم برات که امین جان به کار برده بود یا به دوستمون گفته بود بی غیرت یه مقدار غیر منطقیه.

دلیلی نداره چون بارسلونا بعد از اینکه رم رئال رو حذف کرد و تو ورزشگاه نیوکمپ پرده " Grzie Roma " میچسبونه، ما هم بیایم و تو این مصاف های بین المللی که اسم ایران وسطه تیکه بندازیم به تیمو بردشو لوث کنیم و مساوی خارج از خونه شو بی ارزش!

ما یه چیز داریم به اسم تعصب ایرانی، که باعث میشه از هرتیمی که این اسم رو تو مسابقات بین المللی یدک می کشه حمایت کنیم. حالا چه فوتبال چه کبدی!! من به پست های این کاربر تو تاپیک گلهای لیگ برتر چیزی نگفتم چون می تونه نظرشو بگه اما این تاپیک ملیه!

حالا اگه یکی این تعصب رو نداره و به قول شما آزادی این رو داره از هر تیمی حمایت کنه، می تونه نظراتشو پیش خودش نگه داره تا باعث عصبانیت بقیه نشه.

دیگه من میدونم پست تو چه منظوری توش هست، نه کارشناس داوری هستی و نه صلاحیتشو داری که به من بگی کیو محروم کنم یا نکنم. لحن پستت مشخصه که چی میخوای بگی. بقیه جوابتم همین بالا دادم.

بر خلاف تو من آرزو می کنم فردا استقلال حریف خودشو بدجور شکست بده

خب امین جان یکی مثل شما غیرت ایرانی زیادی داره و دوست داره همیشه تیمهای ایرانی برنده باشن یکی هم به فوتبال به چشم فوتبال نگاه میکنه و همیشه قرمز و آبی براش مطرحه.من نمیگم حتما باید اینطوری باشیم یا اونطوری هر کسی خودش میدونه چه نظری داره و تا وقتی که به کسی توهین نشه میتونه نظرشو بیان کنه....
با تهدید کردن و محروم کردن هم کسی نظرش عوض نمیشه.

Loverboy
18-03-2009, 00:55
من هم اعتقاد دارم هر کس باید نظرشو بگه البته اگه توهین به کسی نباشه در ضمن لفظ متاسفم برات که امین جان به کار برده بود یا به دوستمون گفته بود بی غیرت یه مقدار غیر منطقیه.

خب امین جان یکی مثل شما غیرت ایرانی زیادی داره و دوست داره همیشه تیمهای ایرانی برنده باشن یکی هم به فوتبال به چشم فوتبال نگاه میکنه و همیشه قرمز و آبی براش مطرحه.من نمیگم حتما باید اینطوری باشیم یا اونطوری هر کسی خودش میدونه چه نظری داره و تا وقتی که به کسی توهین نشه میتونه نظرشو بیان کنه....
با تهدید کردن و محروم کردن هم کسی نظرش عوض نمیشه.
دوست عزیز ایشون با کاربرای دیگه فرق داره . قبلاً بد بختی زیاد کشیدیم از دست ایشون و حتی جار و جنجال تو سایت راه افتاده . واسه همینه که همه ی مدیران و مخصوصاً من که با ایشون زیاد سرو کله زدیم به پستهای ایشون حساسیت خیلی زیادی داریم .

rosonery
18-03-2009, 00:57
فارسی تایپ کنید

18-03-2009, 01:01
آقا یه خلاصه از حواشی بازی و درگیریها میذارین ، لطفا؟:72:

artesh-sorkh
18-03-2009, 01:02
ایول به پرسپولیس عالی بازی کردن فقط تو این بازی ما یه مهاجم چارچوب شناس کم داشتیم کریمی تو این بازی 2 تا تک به تک که باید 100 % گل میشد رو از دست داد و وینگادا باید خلیلی رو از آغاز نیمه دوم به بازی میاورد اگه خلیلی در بازی بود الان پرسپولیس این بازی رو 3 - 0 برده بود شیری و رحمان رضایی هم که عالی بودند بیخود نیست به رحمان میگیم مرد آهنین همه جلوی رحمان پخش میشن رو زمین:32:>:D<:*:84:*: این بازی برد حق پرسپولیس بود اما بد شانس بودیم اما هنوز چیزی رو از دست ندادیم و در آزادی الشباب رو میترکونیم و به عنوان تیم اول صعود خواهیم کرد :perspolis:

pooyababak
18-03-2009, 04:50
امروز پرسپولیس نسبتا خوب نتیجه گرفت اما صبا نه. اینشالله فردا استقلال اون جک و جونور اماراتی (چه حیوونی بودراستی؟) رو لوله کنه.

عنکبوت بود حاجی
:*:84:*::*:84:*::*:84:*::*:84:*:

به قول خودشون: العنکبوتی:-&:-&

gooolile
18-03-2009, 08:45
اگه بشه خلاصه بازی رو بذارید عیدی خوبی بهمون دادید

Rabin
18-03-2009, 13:23
آقا بی زحمت خلاصه بازی استقلال الجزیره رو هم یه نفر زحمتشو بکشه.مرسی

Loverboy
18-03-2009, 13:36
خلاصه بازی صبا و پرسپولیس به پست اول اضافه شد . از اونجایی که همه بازیهای چهار نماینده حکم بازی ملی رو داره بین هیچ کدوم تبعیض قائل نمیشم و اگه خدا بخواد خلاصه بازی دو نماینده دیگمون رو هم میذارم

به امید سربلندی ایران و ایرانی

18-03-2009, 13:48
بذار ببینیم اصلا بازی صحنه حساس داره یا نه

hamedss
18-03-2009, 13:48
قبل از اینکه گلها و خلاصه رو بزارید ازتون تشکر میکنم خیلی زحمت میکشید امیدوارم استقلال ببره تو آزادی جلوی عربها ضایع نشیم

irsutr
18-03-2009, 14:23
نیکبخت خیلی بد بود
اصلا در حد و اندازه های پرسپولیس نبود
باید این بازی رو می بردن

pooyababak
18-03-2009, 15:44
ویرایش شد ...

:-?:-?:-?

Rabin
18-03-2009, 15:54
اعصابم از وقت کشی این عربهای عوضی خورد شد.ایشالا نیمه دوم استقلال بزنه دهنشونو سرویس کنه....چقدر موقعیت داشتیم و نزدیم

Majid_4553
18-03-2009, 16:05
ضربه بیگ زاده به دیرک رو زحمتش بکشید

راستی نتیجه رو 1-1 کنید.

princeofpersia
18-03-2009, 16:08
سلام.اگه میشه گل های استقلال رو از ار تی اسپورت بزارین.:72:

LOTAR MATEUS
18-03-2009, 17:06
90 دقیقه الاجزیره رو به توپ بستیم و باید 1 _8 میبردیم اطمینان دارم صعود میکنیم...ژنرال دوستت داریم

Loverboy
18-03-2009, 17:29
در مورد ستاره باید به عرضت برسونم که اگه پرسپولیس هم جاس استقلال بود شاید 3 ستاره میزدم .

دلیل :
خواستم نشون بدم که زدن همون گل ریباند هم خودش کلی هنر میخواد . هنری که ایرانیا ندارند . جوری توپو زد زیر طاق دروازه که حاظرم شرط ببندم اگه ایرانیا بودن میزدن تو دست دروازه بان یا تو اوت . نمونه بارزش موقعیت خطرناک تر علیزاده در نیمه دوم که خدا وکیلی کفرم داشت میومد بالا . هرچند به کسی ربطی نداره که 10 تا ستاره بذارم یا اصلاً نذارم و حتی دلیلشم بگم .

Rabin
18-03-2009, 17:37
در مورد ستاره باید به عرضت برسونم که اگه پرسپولیس هم جاس استقلال بود شاید 3 ستاره میزدم .

دلیل :
خواستم نشون بدم که زدن همون گل ریباند هم خودش کلی هنر میخواد . هنری که ایرانیا ندارند . جوری توپو زد زیر طاق دروازه که حاظرم شرط ببندم اگه ایرانیا بودن میزدن تو دست دروازه بان یا تو اوت . نمونه بارزش موقعیت خطرناک تر علیزاده در نیمه دوم که خدا وکیلی کفرم داشت میومد بالا . هرچند به کسی ربطی نداره که 10 تا ستاره بذارم یا اصلاً نذارم و حتی دلیلشم بگم .
کاری به ستاره ها ندارم چون نظر شخصیه ولی خداییش قبول دارم انصافا اون ریباند از عهده یه بازیکنه آسیایی بر نمیاد خیلی تمیز زد.هر چند کاش نمیتونست بزنه:53:

ssr_70
18-03-2009, 17:38
خدایا خدایا نمی دونم چی بگم لعنت به این شانس لعنت به این دروازه بان نا جوانمرد و کثیف و لعنت به این فوتبال کثیفی که اینها بازی می کنن واقعا برای آسیا و این مارمولک بازی های این به ظاهر وزشکاران آدم تاسف می خوره
دیگه یه تیم باید چیکار کنه باید چه نوع موقعیتی رو روی دروازه حریف بدست بیاره نمی دونم من که حیرون و شگفت زده موندم و دارم به اون دقایقی که از چنگمون در رفت قبطه می خورم
هیچ چیزی جز اندوه و ناراحتی نمیشه بیان کرد
ولی انشاالله که با این بازی هجومی و دهن صاف کن هر تیم دیگه ای رو که بخواد بیاد جلوی استقلال حرفی واسه گفتن داشته باشه رو به خاک سیاه بنشونیم درسته 4 تا بازی دیگه مونده و صدرصد باید صعود کنیم چون لیاقتشو داریم به هر حال واسه این اماراتی های ... متاسفم که فوتبال رو به گند نشوندن و جالبه که آقای داور یه کارت زردم بهشون نشون نداد خیلی جای تعجب داره اون آخرا هم که به گفته جناب فنایی پنالتی بود و دوباره یه پنالتی دیگه برای استقلال نگرفتن و دو سه تا دیرک + هفت هشتا موقعیت صددرصد گل از چنگ رفت امیدوارم آخرین امتیازی باشه که یکی از این 4 تا نمایندمون توی خونشون از دست می دن
با آرزوی صعود صبا باتری ، پرسپولیس ، استقلال و سپاهان که بتونن کیان و اقتدار فوتبالی کشورمون رو حقظ کنن

ITALIANO
18-03-2009, 17:45
آقا به ستاره های گیر ندین انقدر ، چه فرقی داره !! ممد جون شما زحماتت رو بکش و به این حرفا توجه نکن .
ممد دهنش سرویس میشه و گل رو برای ما کانورت می کنه و آپ می کنه ، حالا شما اینو ازش تشکر نمی کنید و چسبیدین به ستاره ؟!!!
ول کنید توروخدا ! ممد جون اگر تونستی یه هایلایت طولانی و به یاد ماندنی درست کن داداش ، از زحماتت ممنونیم .

ای تو اون روح این دروازبان عرب سگ صفت:-&:29:

sosano
18-03-2009, 17:47
آقا به ستاره های گیر ندین انقدر ، چه فرقی داره !! ممد جون شما زحماتت رو بکش و به این حرفا توجه نکن .
ممد دهنش سرویس میشه و گل رو برای ما کانورت می کنه و آپ می کنه ، حالا شما اینو ازش تشکر نمی کنید و چسبیدین به ستاره ؟!!!
ول کنید توروخدا ! ممد جون اگر تونستی یه هایلایت طولانی و به یاد ماندنی درست کن داداش ، از زحماتت ممنونیم .

ای تو اون روح این دروازبان عرب سگ صفت:-&:29:
واقعا دوست عزيزمون راست ميگه:34::34::34::34::34:

Rabin
18-03-2009, 17:55
آقا ما منتظر یه خلاصه بازی مشتی از این همه موقعیت و حمله های اس اس هستیم.پیشاپیش دمتون گرم

Amir Argentina
18-03-2009, 17:57
گمونم این پست کم گل ترین پست تاپ گل بوده تا حالا

Armin
18-03-2009, 18:13

دلیل :
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب loverboy عزیز و تشکر بابت زحمتی که می کشی. دوست عزیز کاری که شما داری تو این سایت میکنی کاملا جنبه فرهنگی داره و کسی هم منکر زحمات شما نیست! اما ادبیاتی که از اون در جملاتت استفاده می کنی زیاد جالب نیست!!! اتفاقا شما به عنوان یکی از دست اندرکاران این سایت به جهت ارنباط با بیننده هاش و اینکه در عنوانت رنگ خاصی رو آوردی باید براشون توضیح بدی و نیازی به به کار بردن جملات توهین آمیز مثل: ( هرچند به کسی ربطی نداره که 10 تا ستاره بذارم یا اصلاً نذارم و حتی دلیلشم بگم .) نداری! :wagfinger1: متاسفانه در بعضی مواقع احساسات بر شما غلبه می کنه و اونطور که باید و شاید نمی تونی حق مطلبو ادا کنی! همه تلاش بروبچ زحمتکش این سایت در جهت رضایت بیننده هاشه اما متاسفانه شما می گی به کسی ربطی نداره که این حرف جای سوال داره و باعث نا امیدیه...!!! :-?به هر حال من هم با دیدن اون ستاره ها حس خوبی بهم دست نداد و می خواستم اینو بگم که شما کاملا نظر شخصی و شاید متعصبانتو! در دادن ستاره ها اعمال کردی! و چون این نظر شخصیه و هیچ مرجع بیطرف و قانونگزاری اونو تعیین نکرده بهتر بود به احترام درخواست یک عضو این سایت که حالا مثلا طزفدار تیم رقیب شماست بهش پاسخ میدادی که البته این کار رو کردی ولی در آخر...!!!در مورد صحنه گل الجزیره هم باید بگم ریباند اون توپ رو یه بازیکن برزیلی به نام فابیانو انجام داد که از بازیکنهای برزیلی اصلا بعید نبود ولی توجه داشته باشین که در ایران خودمون هم در گذشته و حتی همین الانشم گلزنهایی بودن و هستن که توپهای سخت تر از این رو به گل تبدیل کنن. مثل: فرشاد پیوس - صمد مرفاوی - علی اصغر مدیر روستا - محسن گروسی - علی دایی - خداداد عزیزی - رضا عنایتی - محسن خلیلی - فریدون فضلی - و اشپیتی آرفی که این آخری البته خارجیه! به هر حال امیدوارم که حرمتها در این سایت حفظ شه و به نظرات اعضاء این سایت بدون توجه به تعصبات رنگی توجه بشه. ممنونم.

artesh-sorkh
18-03-2009, 18:18
دوستان استقلالی ناراحت نباشن چون 4 بازی دیگه هنوز دارن و اگه بتونن بازی بعدی رو ببرن که کار سختی هم نیست میتونن صعود کنن اما من موندم وقتی کاظمی به اون قشنگی پنالتی میزنه چرا میدن برهانی بزنه؟ برهانی فکر کرد مازیار زارع هست ولی زارع 1 ثانیه مکث میکنه نه 1 دقیقه~x( تا حالا که طرفدارای استقلال میگفتن استقلال در آسیا آقایی میکند ولی هنوز چیزی ندیدیم ما

Mehdi
18-03-2009, 18:27
چه خوب بود دوستاني كه اظهار نظر مي كنند متن پيام هم خونده بودند

من هم اول تشكر كردم
و هم آخر متن .. فقط روي حرفم اين بود كه وقتي مي گيم فلان تيم واسه ايرانه واقعآ باشه و نه فقط از روي اجبار ...
تمام دنيا طبيعي هست ... وقتي رئال مادريد 4 بر 1 مي بازه امكان داره خيلي از بارسلونايي ها خوشحال بشن و خيلي ها هم بحث ملي رو مقدم بدونند و از باخت رئال ناراحت بشن.
اما كسي وانمود نمي كنه كه ناراحته يا خوشحاله :-??

چه خوب بود کسانی که ژست روشن فکری به خودشون می گیرند، انقدر راحت دیگران رو در مظان اتهام قرار ندهند و به اونها انگ دورو بودن و فیلم بازی کردن نزنند و نسخه شفا بخش نپیچند...

چه خوب بود کسانی که خودشون رو رقیب تاپ گل می دونند و در پشت پرده انواع و اقسام فعالیت ها رو انجام میدهند اینجا نقش بازی نکنند...!

اين آقاي sosano كه من ورودش رو به سايت تبريك مي گم واقعآ جالبه كه دقيقآ چند دقيقه بعد از اين صحبتها عضو شد و دقيقآ آمد به اين قسمت از سايت و دقيقآ هم موافق بود كه زحماتي كه بچه ها مي كشند بايد تشكر كرد.... :1:
البته نيازي نبود كه بريد عضو جديد با نام كاربري ديگري بسازيد و نظر خودتون رو در قالب يك شخص ديگه بگيد:labkhand: و براي فرا فكني كردن نقل قول بچه ها رو تاييد كنيد.
حالا اين عضو كه چند دقيقه بيشتر نيست كه به سايت پيوسته چه جوري از سوابق قبلي خبر داره و اظهار نظر مي كنه ...........

این هم اوج هنرنمایی ایشون !

این حرف انقدر خنده دار هست که حتی فکر جواب دادن به اون هم مسخره به نظر میرسه !

فقط در همین حد بگم که این شما هستید که به زعم خودتون با راه انداختن این بحث های مسخره و اصطلاحاً جنگ روانی می خواهید فعالیت ما رو در اینجا زیر سوال ببرید و با توجه به ناکامی که در جذب کاربر و تطمیع همکاران تاپ گل داشتید، در پی جبران سوزش ایجاد شده می باشید ! خداوند همه ما را به راه راست هدایت فرماید !

قضاوت در این مورد رو به عهده کاربران فهیم میذارم.

Liverpudlian
18-03-2009, 18:41
دوستان عزیز ایندفعه خواستم ستاره واسه گلها بذارم یه نظر سنجی میزنم که دیگه مشکلی پیش نیاد . الان کار جدا کردن هایلایت بازی تموم و آپلودش تموم شد و چشام داره در میاد . فقط اینو بگم که متاسفم واسه خودم که از بعد بازی تا حالا نشستم پای خلاصه بازی واسه شما که آخر سر بیاید و تهمت اینکه متعصبانه ستاره میدی و ... بهم میزنین . اگه متعصبانه بود خلاصه بازی استقلال به جای 8 دقیقه و 32 ثانیه میشد 2 دقیقه . اگه با ستاره دادن به گلها نتیجه بازی عوض میشه الان واسه گل کاظمی 100 تا ستاره میذارم . فقط در این شرایط میشه متاسف بود و دیگه هیچی ندارم بگم . چون از رفتارهاتون انقدر دلسرد شدم که الان دل و دماغ اومدن به سایت رو دیگه ندارم
فقط متاسفم ...

loverboy هر کسی قدر شما رو نميدونه:27: هر چيزی مياد مينو يسن شما به اين کارا اهميت نده تيمشو ن نتيجه نگرفته می خو ان سر شما خا لی کنن:wagfinger1:

Loverboy
18-03-2009, 18:47
خلاصه بازی به پست اول اضافه شد . من جناب js8 رو تازه به جا آوردم . خوبی شما ؟ شرمنده به جا نیاوردم وگرنه زودتر ازتون پذیرایی میکردم . بفرمایید دم در بده .

آخه گفتماااا . دوستان استقلالی اونقدر هم بی معرفت نیستن که بیان به خاطر ستاره بی ارزش کل کار رو ببرن زیر سوال تو نگو بوی سوختنی میاد . فقط نمیدونم از کجا میاد :1:

همینجا از استقلالیهای عزیز عذر میخوام که من ایشونو با استقلالیها اشتباه گرفتم . ایشون این نظراتشون دلایلی داره که مهدی خودشون فرمودند :دی

mohamad
18-03-2009, 18:56
اول از بعضی پرسپولیسی های عزیز میخوام بی جنبه بازی در نیارن و با اعصاب هوادارانی که تیمشون نتیجه نگرفتند بازی نکنند
به هر حال امکان از دست دادن امتیاز برای هر تیمی وجود داره و اگر لیگ ایران هم دنبال کرده بودین بازیهای اول پرسپولیس در صدر بود و استقلال در قعر و شرایط به یکباره عوض شد ... حالا امکان رخ دادن همین مسئله در آسیا هم وجود داره پس لطفا به هواداران رقیب احترام بگذارید و کاری نکنید که در صورت بالا اومدن تیمتون در مراحل بالاتر دعای طرفداران رقیب برای باختتون باشه .
درباره ستاره دادن هم نمیدونم چرا اینقدر حساس شده ، این ستاره ها سلیقه ای هست
یعنی یکی هد دوست داره 4 ستاره میده ..... یکی از ضربات محکم خوشش میاد و یکی از دریبل و ..... به هر حال هرکس هر تعداد ستاره که دوست داره توی دلش به گل بده
گل کاظمی که از دو قدمی زد هم فکر نمیکنم خیلی ستاره بخواد
محمد جان به کارت ادامه بده چون همیشه هستند افرادی که چشم دیدن موفقیت رو نداشته باشند! به جز اینکه ایرانیان به قول دوستمون انتقاد پذیز نیستند، حسادت هم کم ندارند.
به هر حال خدمت دوستانی که از به خدمت گرفتن محمد برای سایت عظیم و فوق العاده شون ناامید شدند و در حسرت قرار دادن گلها میباشند عرض کنم که لطفا به جای تلافی با ترفندهایی مثل ایجاد اختلاف و دو دستگی بین کاربران و همکاران و .... به امور خود برسین چون با کارهای مخفیانه و دورویی و زیراب زنی و .... نه سایتی از چشم افتاده و نه کسی که این کارها رو میکنه پیشرفتی کرده.
به هر حال هرکس مسئول عمل خودشه و باور کنید ما در عدم موفقیت کسی مقصر نیستیم که عقده ها رو سر ما خالی کنید ....
همه استقلالی ها محمد رو دوست دارند و میدونن که برای گذاشتن گلهای تیمشون چقدر زحمت میکشه

Yasin Gunner
18-03-2009, 19:09
من نمیدونم چرا آرش باید این پنالتیو مکث میکرد بعد میزد بعد داور که قبول نکرد باید کاظمی میومد پنالتیه دومو میزد معلوم بود برهانی دیگه تمرکزشو از دست داده بود حیف شد بعد من نمیدونم علیزاده چطور اون دروازه خالیو زد هوا من موندم.
دوست داشتم اس اس ببره که نشد (ان شاء الله همه نماینده هامون صعود کنن )
به خاطر گلها هم ممنون

Jigsaw
18-03-2009, 19:17
من واقعا متاسفم که دم عیدی به یکی‌ از بهترین کاربرا تهمت میزنن و قصد خراب کردن سایت رو دارن
من به عنوان یه عضو کوچیک از این سایت بزرگ میخوام بگم که تاپ گل تبدیل به یکی‌ از بزرگترین سایت‌ها شده و همه اینارو مدیون کاربر‌های مثل محمد که تمام وقتشون رو میذارن باسه اینکه کاربر‌های دیگه مثل ما به راحتی‌ ۱ دقیقه بعد بازی گل‌ها و خلاصه بازی با کیفیت بالا بگیریم
محمد جان شما اون عنوانی که دریاف کردی نظر بیشتر کاربر‌های این سایت رو نشون میده پس اگه یکی‌ دو نفر به کار شما به هر دلیلی‌ ایراد گرفتن توجه نکن
هیچ کس نمیتونه نه تاپگل و نه کاربراش رو خراب کنه من حتی یه شخص غیر ایرانی رو میشناسم که افسوس میخورد که چرا فارسی‌ بلد نیست تا بتونه از امکانت این سایت استفاده کنه این سایت توانایی‌ اینو داره که به یه سایت بزرگ در سراسر دنیا تبدیل شه
من شخصا به همه کاربرها تبریک میگم بخاطر اینکه عضو هم چین خانواده بزرگیند

saeed.ss
18-03-2009, 19:35
لطفا پنالتی استقلال با تکرارش رو بزارید.هر دو پنالتی لطفا

Rabin
18-03-2009, 19:37
منم متاسفم
استقلال آبروي ايران رو برد
دلايل نتايج ضعيف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا

آقای محترم این چه طرز حرف زدنه؟
ویرایش
از مسئولان سایت تقاضا دارم یه رسیدگی به طرز حرف زدن اعضا بکنن....این حرفها خیلی زشته و رو اعصابه همه استقلالیاست.مثلا این تیم نماینده ایرانه.....

saeed.ss
18-03-2009, 19:45
منم متاسفم
استقلال آبروي ايران رو برد
دلايل نتايج ضعيف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا
ویرایش
به فردی یا تیمی توهین نشه

من اصلا حرفی بهت نمیزنم چون ادم بی چاک و دهن همینه.
فقط به مدیر سایت گزارش میدم.

mosy88
18-03-2009, 19:49
من استاديوم بودم همين الان رسيدم...
اعصابمون يه سر تو استاديوم بايد خورد بشه يه طرف هم از دست اين پرسپوليسي هاي عزيز و گرامي و البته كم جنبه...
واقعاً استقلال يكي از بهترين بازي هاي فصلش رو انجام داد ولي وقتي تيمي روي بدشانسي بيفته ديگه هيچي جلودارش نيست...دوتا تيرك ، چندين موقعيت صد در صد گل...
شايد اون پنالتي اصلاً گرفته نميشد الان نتيجه فرق داشت...

ITALIANO
18-03-2009, 20:02
الان دارم بازی ام صلال و الاتحاد رو از شبکه Saudi sport میبینم ، تسلط کامل روی این بازی دارم .
نتیجه بازی در پایان نیمه اول 1-1 شد ! خدا کنه نیمه دوم هم این نتیجه باقی بمونه ولی اگر قراره یه تیم برنده باشه امیدوارم ام صلال باشه ، چون ما با الاتحاد تو تهران بازی داریم .
عجب بازی بود ، گل اول رو ام صلال روی یک شوت زیبا که به دیرک عمودی دروازه خورد سپس به گل رفت ، گل الاتحاد هم چند دقیقه بعش به ثمر رسید که خیلی مفت بود :D اون جلو شلوغ شد ، یکی قیچی زد ، و بازیکنی به نام "منتشری" گل تساوی رو زد ! گزارشگر عربه واقعا دیوونس :D از دقیقه 35 به بعد بازی که موبایلش فقط نویز میداد .
چند دقیقه قبل از گل تساوی ، بازیکن الاتحاد یک شوت عجیب غریب و استثنایی و قوس دار زد که با فاصله میلی متری از بالای دروازه بیرون رفت !! یک ضربه کاشته کم نظیر که پیداش می کنم ، انصافا همچین پیچشی تا حالا ندیده بودم :^o:D

ArtesheSorkh
18-03-2009, 20:20
خداییش این این الجزیره با خوش شانسی 1 امتیاز گرفت ... 3تا به تیرک 90 دقیقه وقت کشی و دفاع و ...

mohi_d63
18-03-2009, 20:30
منم تازه از استاديوم اومدم:53:
خيلي حيف شد استقلال نبرد. از ساعت 11 كه بليط فروشي شروع شد تو استاديوم بودم.:-w
استقلال عالي بازي كرد ولي بازم به نظرم تعويضاي امير خوب نبود.:33:
يه پيغام هم به پرسپوليسيا : اين شرايط هم ممكنه واسه تيم شما بوجود بياد، حتي بد ترش، پس لطفا مواظب حرفهاتون باشيد چون ممكنه بعدا عليه خودتون استفاده بشه.:6qwup3:
از محمد و امين كه گلهارو آپ ميكنن تشكر ميكنم.:flowerysmile:
امين عزيز بازي استقلال رو از شبكه ART ضبط نكردي؟

18-03-2009, 21:29
حالا باز بازی بعدی نیمه دوم تابلو تعویض میره بالا ، علیزاده میاد تو بابا این همه سوتی داده بس نبوده؟

ali.messi10
18-03-2009, 22:26
مسخره اش رو در اورده این علیزاده بابا!!!! امیر قلعه نویی هم که چی میشه درباره ش گفت واقعا که .........

آخه الان وقت قهر کردن با مجتبی و این کارا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه چرا آرش که اون قدر باحال پنالتی رو زد بازیکنا باید با جلو اومدن خرابش کنن؟!! به خدا اگه اون پنالتی گل میشد دروازبان حریف تحقیر شده بود به خدا.........................................

آقای قلعه نویی چرا منیعی رو نمیذاری تو زمین؟! هر چی این خسرو حیدری خوب از راست سانتر میکرد به جاش این بیک زاده ی ********** فقط از فوتبال شوت کردن بلده مثل علیزاده که از فوتبال فقط بلده گل بزنه!!!!!!!!

آخه چرا آرشو میکشی بیرون؟! تو بازی با پیام هم پنالتی خراب کرد ولی بعدش اومد جبران کنه دیدین چه گلی زد!

نمیدونم چرا قلعه نویی اینجوری شده؟! جناب ژنرال......................

LOTAR MATEUS
18-03-2009, 22:43
ویرایش : فقط و فقط درباره استقلال صحبت کن شما و به پرسپولیس کاری نداشته باش

18-03-2009, 22:52
ویرایش : فقط و فقط درباره استقلال صحبت کن شما و به پرسپولیس کاری نداشته باش

ویرایش شد : جوابشونو ندید

ssr_70
18-03-2009, 23:16
واقعا کسایی که اصلا به خودشون اجازه می دن که ایرادی از کار مسئولین در زمینه گل گذاشتن و یا ستاره بگیرن می خوام بگم در سرتاسر اینترنت کلا همچین جایی هستش که گلها لینک مستقیم باشه کیفیت در سطح لالیگا بهترین فرمت بهترین تایمینگ و از همه مهمتر بهترین نحوه برخورد با سایر کاربرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
بابا یکم به خودتون بیاین فکر اینکه یه بازی رو 90 دقیقه ضبط کنی بعد تازه دقایق رو یادداشت کنی وسپس اسپلیت کنی بعد کنورت بدی بعد بیای آپلود کنی بعد بیای پست بزنی و تازه بعدشم این همه عکس و مخلفات بزاری بعدشم یه سپاس گزاری خشک و خالی هم ازت نشه آدم رو آزار میده من خودم تقریبا هر بازی که در سطح اول و ما بین اول و دوم اروپا برگزار میشه رو به اضافه تمام بازی های لیگ برتر 4 سالی میشه که آرشیو می کنم واقعا کاری بس سخت و دشواره و حالا اینکه بیام و آپلودشون کنم که دیگه واویلاست ولی در کل باید بگم اگه کسی از نحوه ستاره گذاشتن ناراحته می تونه بره از اون سایتهای عربی با کیفیت wmv دانلود کنه و خیال خودشو و خاندانشو راحت کنه با تشکر از کل پرسنل دلسوز و زحمتکش تاپگل
سپاهانم که روز بد ایرانیها رو تکمیل کردو به شکلی بد نتیجه رو از دست داد
در مورد پنالتی ردن آرشم بگم که دوستان درست می گن که زارع اون طوری بهتر پنالتی می زنه ولی یادتون باشه آرش قبل از اینکه مازیار امسال پنالتی بزنه پنالتی هاشو اینطوری می زد ولی آره نباید بهش می دادن حسین کاظمی سر حال و قبراق اونجا آماده بود ولی آرش خود خواهی کرد ضمنا وقتی توپ نخواد تو گل بره نمیره یا به تعبیر دیگه بعضی وقتا تقدیر خدایی رو هیچ چیزی جلو دارش نیست این بازی باید 1-5 یا به بالا می شد ولی ما میزاریمش به عنوان یه درس عبرت دیگه و راضی هستیم به رضای خدا امیدواریم بازیهای بعد رو با موفقیت پشت سر بزاره

King_Of_BOYS
18-03-2009, 23:17
من که اگر صد سال دیگه هم انتخاب برترین های سایت باشه . لاور رو به عنوان بهترین همکار تاپگل انتخاب میکنم. چون هم سرعت عملش بالاست و هم خیلی خوب از پس وظایفی که بهش محول میشه برمیاد.
جالبه بعضیها برای سایتشون به من پیشنهاد سرپرستی هم دادن ولی من به خاطر تاپگل قبول نکردم. امیدوارم تاپگل همینطور به کارش ادامه بده و باز هم شاهد سوختنها باشیم.

Rabin
18-03-2009, 23:17
آقا انقدر کل کل نکنین.....سپاهان هم که باخت ...هفته دوم چقدر هفته بدی بود برای نمایندگان ایران...ولی به نظرم اگه سپاهان 10 نفره نمیشد نمیباخت.باز هم تیمای ایرانی دقایق آخر گل خوردن

L . F . C
18-03-2009, 23:24
واقعا این بنگره ... آخه چی میشه بهش گفت ! با اون سوتی و اون رفتار ... گند زد به بازی به سپاهان :7:
اگه 10 نفره نمیشد سپاهان قطعا نمیباخت و حتی شاید میبرد !!!

HaMeD BaXfOOt
18-03-2009, 23:44
بس کنید دیگه بابا این میاد از اون تعریف میکنه اون میاد از این تعریف میکنه!!
حالا هر کی میاد فعالیتی انجام میده تو سایت با میل شخصیه خودش میاد و کسی زور نمیکنه که آقا بیا تو سایت فعالیت کن.

Loverboy
18-03-2009, 23:46
گلها و خلاصه بازی سپاهان به پست اول اضافه شد . نتایج امروز خوب نبود ولی ایشالله هر چهار تیم صعود میکنند

ممنون از دوستانی که لطف داشتند . شرمنده که رفتار گند بنده رو تحمل میکنید .

برم یه کم استراحت کنم که کمرم خورد شد از ظهر پایه کامپیوترم :دی

Hossein505
18-03-2009, 23:52
ویرایش شد ...

Ali Chelsea
19-03-2009, 00:00
این نتایج مقابل تیم های عربی واقعا ناراحت کنندست:27:

Liverpudlian
19-03-2009, 00:28
بازی ام سلال چند چند شد:smoke:

artesh-sorkh
19-03-2009, 00:35
3 - 1 اتحاد بازی رو برد هادی جان:heartsmile: این الشباب امارات اگه اولادی رو نداشت چی کار میکرد ؟ همه کار کرد داش مهرداد عاشقشم:2::d0s69thbefhifftitrz

Loverboy
19-03-2009, 00:36
بازی ام سلال چند چند شد:smoke:

الاتحاد 3-1 ام صلال رو شکست داد

artesh-sorkh
19-03-2009, 01:32
این مهرداد و کاظمیان رو کاش برا فصل آینده بخرن توره رو هم پرت کنن بیرون حالم ازش بهم میخوره فکرش رو بکنید اولادی - خلیلی - کاظمیان - نیکبخت - کریمی - باقری - شیری - زارع - رضایی واییییییی عجب تیمی بشه :*:84:*::d0s69thbefhifftitrz:49::perspolis::21:

19-03-2009, 02:08
این مهرداد و کاظمیان رو کاش برا فصل آینده بخرن توره رو هم پرت کنن بیرون حالم ازش بهم میخوره فکرش رو بکنید اولادی - خلیلی - کاظمیان - نیکبخت - کریمی - باقری - شیری - زارع - رضایی واییییییی عجب تیمی بشه :*:84:*::d0s69thbefhifftitrz:49::perspolis::21:

بازی 16 بهمنه انگار ، واقعا چه تیمی بشه ، با توجه به اینکه ایرانیای امارات دارن برمی گردن و ما هم فعلا هدایتی رو داریم غیر ممکن نیست ، ولی اصل کاری رو جا انداختی:

مهرزاد:5:

saeed.ss
19-03-2009, 02:31
بازی 16 بهمنه انگار ، واقعا چه تیمی بشه ، با توجه به اینکه ایرانیای امارات دارن برمی گردن و ما هم فعلا هدایتی رو داریم غیر ممکن نیست ، ولی اصل کاری رو جا انداختی:

اون مهرزادی که من دیدن و باهاش صحبت کردم اصلا قصد بازگشت به ایران رو نداره مگر اینکه اخراجش کنن.

19-03-2009, 02:37
اون مهرزادی که ما می شناسیم ، همین الانم دلش آب میشه واسه یه لحظه پوشیدن این پیراهن ، خیلی با معرفته ، همیشه هم جاش خالیه:wagfinger1:

artesh-sorkh
19-03-2009, 03:02

ایول آره داداش مهرزاد رو یادم رفته بود. :13:>:D< ببینم 16 بهمن یا فروردین؟ 14 فروردین هم که با صبا بازی داریم . ایشالا سال دیگه هدایتی پولاشو درست خرج میکنه و امثال توره رو به این تیم نیاره. اولادی رو هم که اخبار گفت الشباب به خاطر بازیهای خوبش میخواد قرار دادش رو تمدید کنه ولی کاظمیان و جلال حسینی مطمئن باشین به پرسپولیس می آیند:d0s69thbefhifftitrz

pooyababak
19-03-2009, 03:06
اون مهرزادی که ما می شناسیم ، همین الانم دلش آب میشه واسه یه لحظه پوشیدن این پیراهن ، خیلی با معرفته ، همیشه هم جاش خالیه:wagfinger1:

الکی جو درست نکنید... مهرزاد عاشق پرسپولیسه و وقتی هم که الشعب بود من هم اونجا بودم و خودش میگفت که دوست داره این فصل بعد رو واسه پرسپولیس بازی کنه. ولی معلوم نشد چرا بازهم تو امارات موند. در ضمن در یکی از مصاحبه های که ازش خوندم گفته بود این آخرین فصل حضورش در امارات خواهد بود و مصمم بود که برگرده ایران :d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz

Majid_4553
19-03-2009, 03:10
چرا گلهای بازی استقلال رو از ارت اسپورت نزاشتی امین؟

19-03-2009, 04:09
ایول آره داداش مهرزاد رو یادم رفته بود. :13:>:D< ببینم 16 بهمن یا فروردین؟ 14 فروردین هم که با صبا بازی داریم . ایشالا سال دیگه هدایتی پولاشو درست خرج میکنه و امثال توره رو به این تیم نیاره. اولادی رو هم که اخبار گفت الشباب به خاطر بازیهای خوبش میخواد قرار دادش رو تمدید کنه ولی کاظمیان و جلال حسینی مطمئن باشین به پرسپولیس می آیند:d0s69thbefhifftitrz

19 فروردینه:D

ITALIANO
19-03-2009, 09:54
دوستان بی زحمت صحنه خطایی که بنگر انجام داد رو کامل بذارین ، صحنه پنالتی رو نمیخوام ، صحنه ای رو که منجر به اخراج بنگر شد ، همون صحنه آهسته ای که نشون داد بنگر با کف استوک هاش رفت رو ستون فقزات بازیکن الاتفاق :D

mohi_d63
19-03-2009, 12:28
لطفا اگه امكان داره گلهاي بازي استقلال رو از شبكه ارت بزاريد. ممنون

19-03-2009, 21:03
آقا بازی با کویت کیه؟ لژیونرا هستن؟

Amin-TopGoal
19-03-2009, 21:53
لطفا اگه امكان داره گلهاي بازي استقلال رو از شبكه ارت بزاريد. ممنون

چرا گلهای بازی استقلال رو از ارت اسپورت نزاشتی امین؟

به دلیل بیماری یکی از اقوام کلا بازیهای روز دوم رو نتونستم بازی رو ضبط کنم. ایشالله بازیهای بعد

artesh-sorkh
20-03-2009, 00:15
آقا بازی با کویت کیه؟ لژیونرا هستن؟

آره داداش همه هستن ولی این بازی اصلا به نفع ایران نیست تیم کویت میاد به نفع عربستان رو پای بچهای ما و مصدومشون میکنه چرا ایران میاد با یه تیم عربی بازی میکنه تازه اونم چند روز قبل از بازی مهم با عربستان:3ztzsjm:~x(

20-03-2009, 16:09
آره داداش همه هستن ولی این بازی اصلا به نفع ایران نیست تیم کویت میاد به نفع عربستان رو پای بچهای ما و مصدومشون میکنه چرا ایران میاد با یه تیم عربی بازی میکنه تازه اونم چند روز قبل از بازی مهم با عربستان:3ztzsjm:~x(

خدا کنه اینبار بازیکنای ما و صبا دعوت نشن ، همین سپاهانیا و اس اس کافین دیگه :6qwup3:

SSMAJIDI
22-03-2009, 11:54
انشاالله که همه ی تیمهای ما تو آسیا موفق باشن و جلوی عربا کم نیاریم

Madridista
26-03-2009, 00:37
جالبه بعضیها برای سایتشون به من پیشنهاد سرپرستی هم دادن ولی من به خاطر تاپگل قبول نکردم. امیدوارم تاپگل همینطور به کارش ادامه بده و باز هم شاهد سوختنها باشیم.

سلام
متاسفانه من دیر این تاپیک رو دیدم اما پست ها رو خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد .
من اصلا و اصلا و اصلا کاری به بحثتون ندارم و اما من خیلی وقت پیش این کامنت رو دیده بودم .الان اومدم اینجا و دیدم که تنور داغ بوده وبعضی استفاده کردندو ....
خودتون ببینید
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

هر کس هم خواست به من بگه تا ادرس این وب رو براش پ.خ کنم تا متوجه بشه .
من فقط می خواستم بگم این شما بودی که پیشنهاد دادی دوست من
موفق باشید:72:

saeed_cris
07-04-2009, 02:54
به اميد خدا 4 نماينده ايران صعود مي كنند

only esteghlal
only jabbary

only jeneral

هميشه آخرين ستاره باش صبح پاشو خورشيد رو ببين.