PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسم رمز : علی دایی

hamed6429
17-03-2009, 10:53
گل زدن به مالديو و نپال كه كار بزرگي نيست. دايي هميشه آدم خوش‌شانسي بوده و انگار خدا بغلش كرده است.»
سال‌ها از اين جمله تاريخي ([Only registered and activated users can see links]تاریخی) علي كريمي درباره علي دايي مي‌گذرد. با اين وجود هنوز هم كم نيستند كساني كه معتقدند دايي آدم خوش‌شانسي است؛ كسي كه فوتبال حرفه‌اي را تازه از 23 سالگي شروع كرد و البته خيلي زود ستاره فوتبال ايران شد. با اين وجود دايي يك تفاوت بزرگ با همه بازيكنان ديگر تاريخ فوتبال ايران داشت؛ خصوصيتي كه او را از همه متمايز كرده است. اين كه هميشه مي‌خواست بهترين باشد. تلاش و پشتكارش هم بود كه او را به آنچه حالا هست رسانده. مردي كه غرورش يا مزاج تندش بارها باعث شده بسياري از او برنجند، اما بي‌توجه به همه انتقادها، فقط و فقط خواسته كه باشد. هيچ فرصتي را از دست نداده تا امروز دايي شناسنامه جهاني فوتبال ايران باشد و البته سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان… .
([Only registered and activated users can see links])
«با ‌هامبورگ بازي داشتيم. علي در برلين بود و بازي تيم ملي ([Only registered and activated users can see links]تیم+ملی) در ‌هامبورگ برگزار مي‌شد. چند ساعت قبل از بازي به من گفتند تو كاپيتاني چون بعيد بود كه علي پس از بازي سنگين شب قبل تيمش بتواند در كمتر از چند ساعت خودش را به اردوي تيم ملي در ‌هامبورگ برساند. با اين وجود درست پيش از بازي دايي به‌ هامبورگ رسيد و بازوبند را به دست بست. در حالي كه آن بازي مي‌توانست اولين بازي من به عنوان كاپيتان تيم ملي باشد.» اين خاطره را مهدي مهدوي‌كيا درست در پايان بازي‌هاي جام ملت‌هاي چين براي دوستان خبرنگارش تعريف كرده بود. او آن روزها از اين كار كاپيتان وقت تيم ملي دلخور بود چون كاپيتان حتي در يك بازي ([Only registered and activated users can see links]بازی) دوستانه هم اجازه نداده بود كسي غير از خودش بازوبند را به بازو ببندد. آن هم در شرايطي كه ماشين دايي در مسير برلين به‌ هامبورگ پنچر شده بود و بيش از 250 كيلومتر را با تاير پنچر رانندگي كرده بود. دايي اين خصوصيت را هميشه با خود داشت. هميشه مي‌خواست كه باشد. حتي براي بازي با تايوان هم بايرن مونيخ را رها مي‌كرد و به تيم ملي مي‌آمد؛ رفتاري كه ميان او و ديگر ستاره‌هاي تيم را به هم زده بود. كار تا جايي پيش رفت كه پيش از جام جهاني آلمان ديگر لژيونر‌هاي تيم ملي با دايي كمتر همكلام مي‌شدند و تنها دوست صميمي دايي در زمين از ميان قديمي‌ها يحيي گل‌محمدي بود. اين درست زماني بود كه او براي صبا هم گل نمي‌زد و روزگارش بدتر و بدتر مي‌شد. ديگر حتي بازي كردنش در زمين، فريادهاي انتقاد مردمي كه سال‌هاي سال دوستش مي‌داشتند را به همراه داشت. اين اواخر مدام در ورزشگاه‌هاي مختلف با مردم درگير مي‌شد. در آزادي با طرفداران پرسپوليس، در انزلي با هواداران ملوان و در اصفهان با سپاهاني‌ها. با برنامه 90 قطع رابطه كرده بود و حتي در اردوي تيم ملي هم بازيكنان جوان‌تر كه جايگاه كاپيتان را متزلزل مي‌ديدند پشت سرش حرف مي‌زدند. درست چند روز قبل از اعزام تيم مدافعي كه بازي كردنش در ارنج اصلي، با فرياد‌هاي هميشگي تماشاگران روبه‌رو مي‌شد در جواب خبرنگاري كه از او پرسيد فكر مي‌كني در تيم بازي كني، گفت: يعني من از بازيكني كه بايد با عصا در زمين بدود كمترم؟
و اين گونه دايي با كمترين ميزان محبوبيت ممكن به جام جهاني رفت. او رفت چون مي‌خواست دومين جام جهاني عمرش را هم تجربه كند؛ ركوردي كه در كنار همه افتخارات ديگرش باعث مي‌شد از مهدوي‌كيا كه ديگر بازيكني بود كه دومين جام جهاني‌اش را تجربه مي‌كرد عقب نماند. او با تيم رفت و چون هميشه فيكس بود. ولي در شرايطي كه ستاره‌ها ديگر حتي حاضر نبودند در زمين به دايي پاس بدهند، اتفاقي بزرگ افتاد و فاجعه ([Only registered and activated users can see links]فاجعه) تلخ بازي با مكزيك را رقم زد. همه مردم دايي را مقصر باخت مي‌دانستند و تا مدت‌ها ناسزا نثارش مي‌كردند. دايي اما هنوز تمام نشده بود. اين فضا، او را در بازي با پرتغال نيمكت‌نشين كرد و در آخرين مسابقه هم باز به ميدان رفت تا آخرين بازي‌اش در جام جهاني را تجربه كرده باشد. با اين حال اوضاع در ايران چندان مساعد نبود. او بايد برمي‌گشت و انتقام مي‌گرفت. اين انگيزه و غرورش او را به آنچه خواست رساند. شانس هم شايد همچنان همگام با او پيش مي‌آمد. لورانت، سرمربي آلماني سايپا به يكباره سر به بيابان گذاشت و رفت تا دايي هدايت تيمي را به عهده بگيرد كه انگار براي قهرماني بسته شده بود. شانس گاه حتي پيشتر از دايي مي‌آمد. استقلال از 7 بازي آخر فصلش فقط 4 امتياز گرفت و گل دقيقه 92 استقلال اهواز را داور مردود اعلام كرد تا دايي و تيمش درست در هفته پاياني، قهرمان ليگ شوند. اين اما چيزي از ارزش‌هاي تلاش دايي براي قهرمان كردن تيمش كسر نمي‌كند كه او در هفته‌هاي پاياني با درايتش امتيازي نداد.
8 ماه بعد باز شايد شانس جلوتر از دايي گام برداشت و دايي را به پله‌اي بلند رساند. مردي كه حتي در ميان گزينه‌هاي مربيگري تيم ملي نبود در ميان دعواهاي سازمان با فدراسيون، با پيشنهاد كفاشيان مواجه شد. او كه انگار منتظر چنين فرصتي بود حتي حاضر شد قرارداد مشروط يك ساله با تيم امضا كند. با اين وجود انتخابش را مردم با افتخار پسنديدند كه او در اين 2 سال، باري ديگر به لطف افتخارآفريني‌هايش تطهير شده و مخالفانش كه او را تنها خوش‌شانس لقب مي‌دادند با بازي‌هاي ضعيف ملي‌شان از چشم مردم افتاده بودند.
حالا دايي سرمربي تيم ايران است. او كه همه مي‌خواهند بدانند آمده كه انتقام بگيرد يا مي‌خواهد مدارا كند!
او حالا تنها ناجي فوتبال براي مردمي است كه چشم به تزريق ([Only registered and activated users can see links]تزریق) خوني تازه به رگ‌هاي تيم ملي دارند: <در تيم من اسم‌ها بازي نمي‌كنند. اين را مطمئن باشيد!> شانس، پشتكار يا هرچيز ديگر. دايي حالا مردي است كه بايد تيم ملي ايران را به جام جهاني برساند. مردي كه خودش قرعه حضور اين گروه را برداشته است و تاكنون هم باخت نداشته، اما يك برد و 3 تساوي همه را نگران كرده مگر آن كه بازي حياتي ما با عربستان مانند همه لحظات حياتي زندگي دايي به سود او تمام شود. اميدواريم اين بار دايي برنده دوئل حساس زندگي‌اش باشد.

جملات قصار از زبان دايي
من به ‌خاطر خدمت به كشورم، پيشنهاد بايرن‌مونيخ را رد مي‌كنم.
(علي دايي اين جمله را در پايان مسابقات مقدماتي جام ‌جهاني 1994 بر زبان آورد. او در اين رقابت‌ها، ستاره بود و گفته مي‌شد بايرن به‌دنبال اوست. با اين حال، مكاتبه هفته‌نامه كيهان ورزشي با بايرن نشان داد كه اين خبر صحت ندارد.)
علي كريمي بايد كفش‌هاي من را جفت كند.
(بعد از آن كه علي كريمي در مصاحبه با هفته‌نامه تماشاگران، حرف‌هاي تندي عليه دايي بر زبان آورد، اين بازيكن در مصاحبه با روزنامه ورزش و انديشه، پاسخ كريمي را داد.)
آخه به‌ تو چه كه من كراوات مي‌زنم؟
(دايي بعد از واكنش بعضي از رسانه‌هاي ايراني كه از كراوات زدن او در مراسم قرعه‌كشي جام‌ جهاني ايراد گرفته بودند، در خلال مصاحبه سال گذشته‌اش با همشهري‌ جوان اين جمله را ادا كرد.)
برمي‌گردم ايران و تخت سلطنت بعضي‌ها را سرنگون مي‌كنم.
(بعد از حضور مجدد علي پروين در پرسپوليس، تيم ملي در چين بود كه پروين در مصاحبه‌اي اعلام كرد پيرواني و دايي را از فهرست پرسپوليس كنار گذاشته است. دايي با اين جمله كه البته بعدا آن را تكذيب كرد به اين حرف پروين واكنش نشان داد.)
من هم دوست دارم مثل خيلي‌ها تفريح كنم، اما با خودم مبارزه مي‌كنم تا در فوتبال بمانم.
(دايي در مصاحبه با هفته‌نامه پرسپوليس اين جمله را گفت. او غير‌مستقيم به رضا شاهرودي ستاره نزول‌كرده پرسپوليس كنايه ‌زد.)
همه كارشناسان متفق‌القولند كه من بايد در اين مسابقه بازي مي‌كردم.
(دايي در واكنش به نيمكت‌نشيني در بازي ايران سوريه سال 1376 مسابقات مقدماتي جام ‌جهاني 1998 با اين جمله از خودش دفاع كرد. مايلي‌كهن بعد از اين اظهار‌نظر، دايي را 3 ‌ماه به تيم ملي دعوت نكرد.)
تمام آلمان بسيج مي‌شود تا يكي مثل بكن‌باوئر،‌گنده بشود؛ اما در ايران همه تلاش مي‌كنند يك آدم بزرگ را زمين بزنند.
(بعد از بازگشت تيم ملي از جام جهاني 2006 او مدتي سكوت كرد ولي سرانجام نتوانست به اين رويه ادامه دهد و سكوت را شكست.)
مگر اين همه سال كه برايشان گل زدم برايم چه كار كردند كه حالا كه بد بازي كردم انتظار خوبي از آنها داشته باشم.
(بعد از بازي ايران مقابل مكزيك كه انتقادات از علي دايي به نهايت رسيده بود.)
من و خداداد، بيشتر از اين كه هم‌تيمي باشيم، با هم رفيق بوديم. اين رمز موفقيت ما بود.
(در گفتگو با نگاه ورزشي)
من دوستاني كنار خودم دارم كه روان‌شناس هستند و با راهنمايي‌هايشان كاري مي‌كنند كه اخلاق تند من تعديل بشود.
من پرسپوليسي‌ام.
(در مصاحبه با روزنامه نگاه ورزشي)
تعجب‌ داره؟
(واكنش خشمناك به مطلب طنزآميز يك روزنامه‌نگار در يكي از روزنامه‌هاي ورزشي كه پاي كلمه كاپيتاني علي دايي در تيم منتخب ايران كه به‌ نفع زلزله‌زده‌ها به ميدان رفته بود، علامت تعجب گذاشته بود.)
برو فكر تيمت باش.
(بعد از اين كه برانكو ايوانكوويچ سرمربي تيم ملي به سراغ او آمد و به او خبر داد كه قصد ندارد از او در بازي با پرتغال استفاده كند، دايي در واكنش به برانكو آرام بود و منطقي.)
ما 4 برادريم كه شناسنامه همه ما، اول فروردين گرفته شده.
(در مصاحبه با روزنامه همشهري)
اينها اين كار را كردند تا خودشان را گنده كنند.
(واكنش بي‌رحمانه به مراسمي كه سردبير يكي از روزنامه‌هاي ورزشي براي بزرگداشت او در دانشگاه صنعتي شريف برگزار كرد.)
براي آقاي مهدوي‌كيا مي‌نويسند او در سال‌هاي حضور در هامبورگ كمترين خلاف رانندگي را داشته و از او تقدير مي‌كنند، اما منتظرند ما يك قدم كج بر‌داريم تا همه عليه ما موضع بگيرند.
(در خلال گفتگويي خصوصي در ماهنامه نسيم)
پدربزرگ من چاپار بود و نامه‌هاي مردم را مي‌رساند. توي منطقه ما همه به او مي‌گفتند دايي. اين شد كه فاميلي ما هم شد دايي.
(در گفتگويي بلند با ابراهيم افشار در كيهان ورزشي)
من متولد اردبيلم بچه محله خير‌آباد. درست مركز اردبيل، پايين‌تر از شيخ‌صفي.
(گفتگو با روزنامه همشهري ضميمه ايرانشهر)
چند بازيكن در جام جهاني به من پاس ندادند.
(در گفتگو با روزنامه اعتماد ملي )
جملات قصار درباره دايي
علي دايي يكي از باكلاس‌ترين بازيكنان تاريخ بايرن‌مونيخ است.
(فرانتس بكن‌‌باوئر، مدير برگزاري جام ‌جهاني 2006 در آلمان در كنفرانس مطبوعاتي‌ تبليغاتي‌اش در هتل آزادي تهران)
اين آقاي دايي هر چقدر هم كه گل زده باشه، از ديد ما فوتباليست نيست. چون نمي‌تونه 2 تا روپايي بزنه.
(بعد از بازي پرسپوليس صبا‌باتري كه با فحاشي 90 دقيقه‌اي تماشاگران پرسپوليس عليه دايي به پايان رسيد، او در برنامه 90 حاضر شد و 2 ساعت تمام عليه علي پروين حرف زد. پروين هم فرداي آن روز در گفتگو با حميد قاسمي مسوول وقت بخش ورزشي شبكه خبر، اين جمله را با چهره‌اي غضبناك عليه دايي بر زبان آورد.)
كمر علي دايي حتما بايد مي‌شكست، اما نمي‌دانم گشتاور ستون فقرات او چگونه است كه بعد از گلي كه به ما زد، سالم ماند!
(ميلان ماچالا سرمربي تيم ملي كويت در جام ملت‌هاي آسيا 1996. علي دايي در اين مسابقه كه بازي رده‌بندي اين تورنمنت بود يك گل استثنايي روي سانتر زميني مهرداد ميناوند، با ضربه سر به‌ثمر رساند؛ همان گل معروف با ضربه سر شيرجه‌اي)
من نمي‌دانم چرا از علي دايي اينقدر تعريف مي‌كنند. به اعتقاد من او مهاجمي است كه حتي جاگيري در محوطه جريمه را بلد نيست.
(فرانك استيپلتون، فوتباليست مشهور تيم ملي ايرلند جنوبي. او در خلال مسابقات مقدماتي جام جهاني 2002 به‌ عنوان مفسر با شبكهBBC كار مي‌كرد و اين جمله را در توصيف علي دايي، مهاجم ايران كه حريف مستقيم ايرلند بود بر زبان آورد. اتفاقا دايي به‌دليل جاگيري اشتباه، مهم‌ترين بخت ايران را در مسابقه برگشت مقابل ايرلند از دست داد.)
ان‌شاءالله گل صد و پنجاهمت را بزني.
(سيد‌محمد خاتمي در مراسم تجليل از ملي‌پوشان. علي دايي به‌ تازگي مرز 100 گل ملي را رد كرده بود. او در جواب خاتمي گفت نهايتا مي‌توانم 120 گل بزنم.)
وقتي مي‌خواستم مسابقات مقدماتي جام‌ جهاني 2002 را آغاز كنم، قبل از قرعه‌كشي، هر شب كابوس علي دايي را مي‌ديدم. وقتي شنيدم ما با ايران هم گروه نشده‌ايم، با خوشحالي به خانواده‌ام زنگ زدم و گفتم به جام جهاني صعود كرديم.
(بورا ميلوتينوويچ، سرمربي مشهور اهل صربستان. او اين جمله را در مراسم توپ طلايي در هتل المپيك تهران به زبان آورد.)
هيچ‌ يك از دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف به اندازه علي دايي از سرشان استفاده نكرده‌اند.
(تشبيه فوق‌العاده ناصر كرمي نويسنده روزنامه همشهري، در مقاله‌اي درباره دايي)
علي دايي در جام جهاني ([Only registered and activated users can see links]جام جهانی) 1998 من را از تيم ملي خط زد.
(رضا شاهرودي، در مصاحبه با روزنامه خبر ورزشي، بعد از ماجراي داربي جنجالي زمستان 79)
شما برويد خط دفاعتان را درست كنيد، چه‌كار به علي دايي داريد؟
(ارنست ميدن‌دورپ سرمربي آلماني تراكتورسازي در مصاحبه با روزنامه ايران ورزشي. ميدن‌دورپ مشهور‌ترين مربي تاريخ باشگاه آرمينيا بيله‌فلد بود.)
هرگز علي دايي را از تيمم بيرون نمي‌گذارم. او ماشين گلزني ايران است و موفقيت‌ها بدون حضور او قابل تصور نيست.
(ميروسلاو بلاژويچ و برانكو ايوانكوويچ، دو سرمربي كروات تيم ملي)
برويد از آقاي ضيايي سوال كنيد كه علي دايي در زمين چه مي‌كرد؟ آقاي ضيايي صبا را با يك تاكتيك به زمين مي‌فرستاد و دايي در زمين بازيكنان را دور خود جمع مي‌كرد و مي‌گفت كاري كه من مي‌گويم را انجام بدهيد.
(محمد مايلي‌كهن، در برنامه بررسي شكست‌هاي تيم ملي بعد از جام‌جهاني 2006. علي دايي به همين دليل از مايلي‌كهن شكايت كرد و شكايتش را به حكمي به سود خود منتهي كرد.)
خدا دوستش دارد.
(جمله غالب طرفداران فوتبال و فوتباليست‌ها در ايران. در واكنش به موفقيت‌هاي هميشگي و بي‌پايان علي دايي.)
ضرب‌المثل معروفي در كرواسي داريم با اين مضمون كه همه گناهانت را مي‌بخشم جز موفقيت‌هايت را. فكر مي‌كنم دايي بيشتر از يك بازيكن و ستاره به موفقيت رسيده و اين حمله‌هايي كه به او مي‌شود بي‌دليل نيست.
(برانكو اين جمله را در زمان خروجش از ايران گفت. سفري كه ديگر بازگشت نداشت. ساعتي پيش از زماني كه او براي آخرين بار از گيت خروجي فرودگاه مهرآباد گذشت.)
نويسنده:عليرضا رستمي
.style1 { font-size: xx-small;}

ArtesheSorkh
17-03-2009, 11:02
واقعا عالی بود (هر چند یه ربع طول کشید که همشو بخونم+:42:+)

hamed6429
17-03-2009, 11:12
واقعا عالی بود (هر چند یه ربع طول کشید که همشو بخونم+:42:+)
معمولا متن هاي طولاني اين مشكل رو دارند.:D

AliReza
18-03-2009, 02:03
به هر حال دایی بازیکن بزرگی بود و شاید تا سالها فوتبال ایران رنگ چنین بازیکنی رو به خودش نبینه . ولی ما ایرانی ها یه عادت خیلی بد داریم و اون اینکه ما به آدمهای بزرگ حسادت می کنیم و چون نمی تونیم مثل اونا آدمای بزرگی بشیم سعی می کنیم با رفتار و کردار و حرفامون اونا رو مثل خودمون کوچیک کنیم .

farah
18-03-2009, 08:08
دايي ادم خوبيه ودوسش داريم ولي لجش با كريمي خيليا رو ازش متنفر كرده

.::BIANCONERI::.
18-03-2009, 12:53
دايي هر مشكلي هم كه داشته باشه با هر كسي هم كه بد باشه
تا اون روزي كه آماده بود واقعا بهترين مهاجم بود و يه تمام كننده كامل
حالا كه نيست يه نگا به خط حمله تيم ملي بكنيد هيچكدوم از مهاجم هاي حال حاضر ثبات نداشته و واسه هر بازي يكدوم آماده است
تو بازي هاي اخير هم كه مدافعان بيشتر گل زدند

manchester7
18-03-2009, 13:11
خسته شدم چقدر زياد بود
اين كه خدا دايي ذرو دوست داره يه چيز طبيعيه
نمونه اخرش همون گلي كه تو بازي اخر سايپا زد توپ الكي افتاد جلوي پاش و زد تو گل تا بتونه اخر بازي بگه فوتبال رو باگل كنار گذاشتم
اما در كنار شانسش تلاش فوق العاده اي هم داشته و داره كه غير قابل انكاره
ايشالا تو تيم ملي موفق باشه

zamiad
18-03-2009, 18:16
خدا کسی رو که کارش درست باشه دوست داره و الکی به کسی چیزی نمیده

Yasin Gunner
18-03-2009, 19:18
مطلبتون عالی بود فقط دهنم آسفالت شد تا خوندم .:32:
در این که دایی تو دوران بازیگریش تا سن 34 سالگی بازیکن خوبی بود شکی نیست ولی بعضی مسائل مثل تعویض نشدناش از محبوبیتش خیلی کاست و در حال حاضر لجبازی هاش با بعضی بازیکنا مثل کاظمیان و مبعلی و ... باعث شده که ما ها ازش متنفر شیم و همچنین خیلی مغرور هم هست که این یه شاخصه ی بد ایشان است

alireza77777m
18-03-2009, 20:52
واقعاً كه درست گفتي ! كسي نيست جلوي اين علي دايي رو بگيره.الان هم اخبار گفت نميدونم براي چي جام جهاني انتخاب شد !! آخه براي چي .من كامل نخوندم شايد گفته باشه ولي مطمئناً 80% گلهاش رو يا پنالتي زده يا اينكه به تيم هاي از رده خارج مثل مالديو،لائوس و ... زده.در ضمن اگه بعضي از طرفداران علي دايي او را با پله و امثالش مقايسه مي كنند بايد بگم كه پله در جام هاي جهاني به تيم هاي مثل هلند و انگليس گل مي زده ! خودتان قضاوت كنيد هلند(زمان قديم ) و انگليس كجا و مالديو و لائوس كجا !؟؟!؟؟

AliReza
19-03-2009, 01:42
واقعاً كه درست گفتي ! كسي نيست جلوي اين علي دايي رو بگيره.الان هم اخبار گفت نميدونم براي چي جام جهاني انتخاب شد !! آخه براي چي .من كامل نخوندم شايد گفته باشه ولي مطمئناً 80% گلهاش رو يا پنالتي زده يا اينكه به تيم هاي از رده خارج مثل مالديو،لائوس و ... زده.در ضمن اگه بعضي از طرفداران علي دايي او را با پله و امثالش مقايسه مي كنند بايد بگم كه پله در جام هاي جهاني به تيم هاي مثل هلند و انگليس گل مي زده ! خودتان قضاوت كنيد هلند(زمان قديم ) و انگليس كجا و مالديو و لائوس كجا !؟؟!؟؟

اولا که دایی 80 % گلهاش پنالتی نبود و اگر یادتون باشه بعد از خداحافظی باقری پنالتی زن تیم ملی شد . بعدم دایی هیچ وقت نباید با پله و دیگران مقایسه کرد چون اونا توی تیمی بازی می کردند که حداقل 3 -4 تا بازیکن در سطح خودشون توی تیمشون بود ، بگذریم از اینکه توی همه قاره ها تیم هایی مثل مالدیو و لائوس یرای گلباران کردن پیدا میشن .

در این که دایی تو دوران بازیگریش تا سن 34 سالگی بازیکن خوبی بود شکی نیست ولی بعضی مسائل مثل تعویض نشدناش از محبوبیتش خیلی کاست و در حال حاضر لجبازی هاش با بعضی بازیکنا مثل کاظمیان و مبعلی و ... باعث شده که ما ها ازش متنفر شیم و همچنین خیلی مغرور هم هست که این یه شاخصه ی بد ایشان است

دوست عزیز تعویض شدن یا نشدن یه بازیکن به مربی ربط داره نه به بازیکن ، مبعلی و کاظمیان هم خودشون باعث این موضوع شدند ، با بازیکردن در لیگ امارات و مصاخبه علیه دایی ؛ در رابطه باغرورش هم باید بگم تا حدودی برای هر آدمی خوبه که اونم اسمش عزت نفسه نه غرور و باعث میشه که آدم به دیگران باج نده .

دايي ادم خوبيه ودوسش داريم ولي لجش با كريمي خيليا رو ازش متنفر كرده

به نظر من مسبب این موضوع خود کریمی بود چون دایی علی رغم ماجراهای جام جهانی کریمی رو به تیم ملی دعوت کرد که کریمی با مصاحبه ای که علیه فدراسیون کرد توسط فدراسیون ونه توسط دایی از تیم کنار گذاشته شد و وقتی برای بار دوم دایی از اون دعوت کرد اون نامه ی خداحافظی رو نوشت و به نیم نیومد ولی حالا دو باره فیلش یاد هندوستان کرده ؛ حالا شما اگر جای دایی بودید بازم اون به تیم دعوت می کردید ؟!

No.10
19-03-2009, 03:12
اولا که دایی 80 % گلهاش پنالتی نبود و اگر یادتون باشه بعد از خداحافظی باقری پنالتی زن تیم ملی شد . بعدم دایی هیچ وقت نباید با پله و دیگران مقایسه کرد چون اونا توی تیمی بازی می کردند که حداقل 3 -4 تا بازیکن در سطح خودشون توی تیمشون بود ، بگذریم از اینکه توی همه قاره ها تیم هایی مثل مالدیو و لائوس یرای گلباران کردن پیدا میشن .
دوست عزیز تعویض شدن یا نشدن یه بازیکن به مربی ربط داره نه به بازیکن ، مبعلی و کاظمیان هم خودشون باعث این موضوع شدند ، با بازیکردن در لیگ امارات و مصاخبه علیه دایی ؛ در رابطه باغرورش هم باید بگم تا حدودی برای هر آدمی خوبه که اونم اسمش عزت نفسه نه غرور و باعث میشه که آدم به دیگران باج نده .
به نظر من مسبب این موضوع خود کریمی بود چون دایی علی رغم ماجراهای جام جهانی کریمی رو به تیم ملی دعوت کرد که کریمی با مصاحبه ای که علیه فدراسیون کرد توسط فدراسیون ونه توسط دایی از تیم کنار گذاشته شد و وقتی برای بار دوم دایی از اون دعوت کرد اون نامه ی خداحافظی رو نوشت و به نیم نیومد ولی حالا دو باره فیلش یاد هندوستان کرده ؛ حالا شما اگر جای دایی بودید بازم اون به تیم دعوت می کردید ؟!
منم یه سوال از شما دارم ::flowerysmile:
شما خود علی دایی نیستی ؟ :fkr:
چرا ازش انقدر دفاع می کنی ؟ +:42:+

Keyvan360
19-03-2009, 11:13
واقعا مردم یک انتظاری های عجیب و غریبی از تیم ملی ایران دارن!

آخه از بازیکنانی که از زمین خاکی و گل کوچیک اومدن بازیکن شدن شما چه انتظاری دارین؟

مگه ژاپن یا استرالیا هست که به طرف از بچگی آموزش بدن و پرورشش کنن؟ , اینجا ایرانه. نه تنها علی دایی هیچ کاری برای تیم ملی نمیتونه انجام بده بلکه مورینیو هم بیاد همین آش هست و همین کاسه.

من تا حالا یادم نمیاد که بازیکنان ایران از روی حرف و تاکتیک مربی بازی کرده باشن. این تفاوت ایران با ژاپن هست. این تفاوت ایران حتی با تیم ملی بحرین هست.

تنها عاملی که باعث شده ایران هرز چندگاهی نتیجه خوب بگیره فیزیک بازیکنان ایرانی هست و نه چیز دیگه ای.

ما میخواهیم که بدون هیچ سرمایه گذاری و کار اصولی تیممون بیاد مکزیک رو هم ببره!! , آخه مگه ممکنه؟! , همینجور یلخی که بازی نمیشه تیم نمیشه!

آرژانتین به سختی تونست مکزیک رو شکست بده بعد ما انتظار داشتیم که ایران بیاد مکزیک رو ببره!!!!!!!:117: , مگر اینکه الان فکر کنید قدرت ایران در حد و اندازه های آرژانتین هست!! :117:

بهتره آدم یکم منطقی باشه. حالا همه این حرف ها رو گفتم به این خاطر که شما نباید از علی دایی انتظار معجزه داشته باشید.

DaNiOK
19-03-2009, 13:40
ایرانی ها بدترین عادتی که دارن اینه:

یه بازیکن تا موقعی که خوبه که خوبه ولی زمانی که افت کنه و پا رو سن بزاره نه تنها زمان افت بلکه زمانی که رو اوج بوده رو هم زیر سوال می برن...

دوستان دائی زمانی که تو اوج بود 2گل استثنایی به چلسی زد. یه گل خارق العاده توی سن سیرو به میلان چپوند و گل هایی که برای بایرن زد و... :wagfinger1:

و اینکه حقش بوده تا زمانی که بوده کاپیتان تیم ملی باشه.

شاید سال ها بگذره و دیگه ایران رنگ چنین بازیکنی رو به خودش نبینه...

حتما ببینید:

3 گل تاريخي از دايي با پيراهن هرتا در champions ligue

[Only registered and activated users can see links]

MAHDI_ITALIA
19-03-2009, 13:56

دلیل اصلی مشکل کریمی و دایی ، کریمی نبود بلکه رئیس فدراسیون اشغال و بی ظرفیته که وقتی که کاپیتان تیم ملی میگه که فدراسیون بی برنامست بدلیل کم ظرفیت بودن اقایان کریمی رو از تیم ملی اخراج کردند.بی برنامه ترین فدراسیون تاریخ هنوز نتونسته یه بازی تدارکاتی درست واسه تیم ملی بزاره. همه بازی ها یا لغو شده یا تیم ها با تیم چهرمشون اومدند

Mahmata
19-03-2009, 14:08
علی دایی
همیشه دوستش داشتم. و هیچ وقت نتونستم مخالفانش رو حتی یه ذره دوست داشته باشم.
از اینکه نظر بقیه براش مهم نیست لذت میبرم. کسی که در خلاف جریان آب یا باد داره حرکت میکنه الگوی منه.
وقتی اون خبرنگار بهش گفت که :" بعضی از مربی ها تیم های لیگ برتر گفته اند که تیم ملی ..." و شهریار جواب داد: "اون دیگه به من مربوطه و به اونا نیومده ..." خیلی حال کردم.
کدوم انتقاد؟ ما همه ایرانی هستیم.دیگه همدیگه رو که میشناسیم. همه میدونن که فلان مربی به خاطر کنار رفتنش از سرمربی گری تیم ملی چقدر سوخته. و فلانی به خاطر اینکه پنالتی نمیزده و اون یکی به خاطر اینکه بازوبند رو روی دستش نمی دیده.
بیچاره اونایی که شبانه روز دارن توی سر و مغز خودشون میزنن تا علی دایی رو کوچیک کنن ولی میبینن که شهریار فوتبال ایران داره روز به روز بزرگتر و عزیز تر میشه.

zamiad
19-03-2009, 14:18

واقعا هرکی دیگه جای ما بود به این افتخار میکرد ولی حالا ما از رییس و روسای فیفا هم باز خواست میکنیم :30upn9j:که چرا اینجوری کردین؟؟؟؟ ما حقمون هست که همه جا بزنن تو سرمون الان اگه به جای دایی یکی از عربستان یا امارات بود هممون میگفتیم چرا؟~x(ایرانیا دیگه از اینا هم بدتر شدن
درباره گلهاش هم اگه برنامه های نود رو از قدیم دیده باشی یه بار که یکی همین حرفارو درباره گلهای دایی زده بود همه گلهایی که به این تیمهای سطح پایین زده بود شمرد و تعدادش خیلی کم بود در ضمن هر وقت فوتبال کشور شد در حد بازی با تیمهای اروپایی و اونا اومدن با ما یه بازی ولو دوستانه انجام دادن منتظر زدن گل به اونا باش وقتی هیچ بازی انجام نشده چه جوری گل بخورن؟؟؟؟
باز هم در ضمن همون اروپایی ها و فوتبالدانان عزیز دایی رو انتخاب کردن نه ....... .

AliReza
20-03-2009, 01:06
منم یه سوال از شما دارم ::flowerysmile:
شما خود علی دایی نیستی ؟ :fkr:
چرا ازش انقدر دفاع می کنی ؟ +:42:+

خواهش می کنم شما 10 تا سوال بپرس .
من علی دایی نیستم ولی آرزو داشتم مثل اون موفق بودم .
در مورد دفاع هم باید بگم که به ما یاد دادن از مظلوم در برابر ظالم دفاع کنیم :D (چون تو اینجا واقعا مظلوم واقع شده یود).
دلیل اصلی مشکل کریمی و دایی ، کریمی نبود بلکه رئیس فدراسیون اشغال و بی ظرفیته که وقتی که کاپیتان تیم ملی میگه که فدراسیون بی برنامست بدلیل کم ظرفیت بودن اقایان کریمی رو از تیم ملی اخراج کردند.بی برنامه ترین فدراسیون تاریخ هنوز نتونسته یه بازی تدارکاتی درست واسه تیم ملی بزاره. همه بازی ها یا لغو شده یا تیم ها با تیم چهرمشون اومدند

اگر قرار به انتقاد الکی باشه رفتا رو عملکرد کریمی خیلی بشتر جای انتقاد داره با فدراسیون فوتبال ، بعدم در هر جای دیگه دنیا هم اگر هر فوتبالیستی از مقامات بالتر از خودش این جوری انتقاد کنه همین برخورد باهاش میشه .

No.10
20-03-2009, 02:11
خواهش می کنم شما 10 تا سوال بپرس .
من علی دایی نیستم ولی آرزو داشتم مثل اون موفق بودم .
در مورد دفاع هم باید بگم که به ما یاد دادن از مظلوم در برابر ظالم دفاع کنیم :D (چون تو اینجا واقعا مظلوم واقع شده یود).

اگر قرار به انتقاد الکی باشه رفتا رو عملکرد کریمی خیلی بشتر جای انتقاد داره با فدراسیون فوتبال ، بعدم در هر جای دیگه دنیا هم اگر هر فوتبالیستی از مقامات بالتر از خودش این جوری انتقاد کنه همین برخورد باهاش میشه .
مظلوم :292:
نود دوشنبه رو دیدی ؟
دیدی خبرنگار چی جوری با ترس ولرز ازش پرسید که اقای دایی کریمی رو دعوت نمی کنید ؟
همه ازش میترسن تو میگی مظلوم
حتی اون فردوسی پور هم نتونست حریفش بشه :flowerysmile:

AliReza
20-03-2009, 03:01
مظلوم :292:
نود دوشنبه رو دیدی ؟
دیدی خبرنگار چی جوری با ترس ولرز ازش پرسید که اقای دایی کریمی رو دعوت نمی کنید ؟
همه ازش میترسن تو میگی مظلوم
حتی اون فردوسی پور هم نتونست حریفش بشه :flowerysmile:
بله مظلومه چون همه به خودشون اجازه میدن که بی حساب و کتاب ازش انتقاد کنن .
راجع به خبرنگارا هم باید بگم که هر کسی که می خواد سوال بی جا بپرسه بایدم بترسه .
اگه کسی پیدا بشه و جلوی این فردوسی پور وایسه من یکی دعاش می کنم .

No.10
20-03-2009, 05:30
بله مظلومه چون همه به خودشون اجازه میدن که بی حساب و کتاب ازش انتقاد کنن .
راجع به خبرنگارا هم باید بگم که هر کسی که می خواد سوال بی جا بپرسه بایدم بترسه .
اگه کسی پیدا بشه و جلوی این فردوسی پور وایسه من یکی دعاش می کنم .
همون شما خود علی دائی هستی !
شکم بر طرف شد :D
سوال بی جا کجا بود ازش پرسید علی کریمی رو دعوت می کنید یا نه ؟
این سوال اکثر مردمه :fkr:
فردوسی پور بدبخت چیکار کرده که شما می خوای سر به تنش نباشه :34:؟

Rahavard
20-03-2009, 09:20
دایی بعضی بازیکنای خوب رو به تیم ملی دعوت نمیکنه مثلا ایمان مبعلی بهترین هافبک فعلی ایران چرا نباید تو تیم ملی باشه از اون بازی سوپر چام صبا-فولاد دیگه هیچ اثری از ایمان نیست--

.::BIANCONERI::.
20-03-2009, 13:11
همون شما خود علی دائی هستی !
شکم بر طرف شد :D
سوال بی جا کجا بود ازش پرسید علی کریمی رو دعوت می کنید یا نه ؟
این سوال اکثر مردمه :fkr:
فردوسی پور بدبخت چیکار کرده که شما می خوای سر به تنش نباشه :34:؟
آره سوال بيجا بود وقتي كه خود كريمي گفته نميام ديگه دايي نمياد كه التماس كنه
مشكل هم كه دايي نيست فدراسيون نمي خواهد كريمي بياد

No.10
20-03-2009, 14:26
دایی بعضی بازیکنای خوب رو به تیم ملی دعوت نمیکنه مثلا ایمان مبعلی بهترین هافبک فعلی ایران چرا نباید تو تیم ملی باشه از اون بازی سوپر چام صبا-فولاد دیگه هیچ اثری از ایمان نیست--
جواد کاظمیان رو هم دعوت نمی کنه :53:
آره سوال بيجا بود وقتي كه خود كريمي گفته نميام ديگه دايي نمياد كه التماس كنه
مشكل هم كه دايي نيست فدراسيون نمي خواهد كريمي بياد
وقتی کریمی گفته هر کمکی برای تیم ملی از دستم بر بیاد انجام میدم یعنی هستم
حالا علی دائی افتاده رو دنده لجبازی که : من کی گفتم میخوام علی کریمی رو دعوت کنم ؟ :-w
هر کی اماده باشه دعوت می کنم :292:

pers20
20-03-2009, 15:29
به نظر من باید علی کریمی و خسرو حیدری رو به تیم ملی دعوت کنه من فکر نمیکنم غلام نژاد از کریمی بهتر باشه همینجور کعبی از حیدری الان انقدر تیم ملی بد بازی میکنه که اصلا آدم حوصلش نمیگیره 2دقیقه از بازیهاشو نگاه کنه علی دایی باید بازیکنان محبوبه پرسپولیس و استقلال رو دعوت کنه تا قلب مردم رو بدست بیاره !!

zamiad
20-03-2009, 17:57
جواد کاظمیان رو هم دعوت نمی کنه :53:

حالا علی دائی افتاده رو دنده لجبازی که : من کی گفتم میخوام علی کریمی رو دعوت کنم ؟ :-w

خدایی جواد کاظمیان~x(~x( خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه خودت بگو اخه کاظمیان ..................................تو لیگ امارات هیچ خبری ازش نیست

با تمام احترامی که واسه دوستان طرفدار اقای کریمی :30upn9j:ولی واقعا کریمی داره واسه کی کلاس میذاره دایی که مهم نیست اینجا بحث ملیه:D:D:D من اگه جای دایی بودم حتی یه بارم سراغش نمیرفتم چه برسه به این که برم اشتی کنون و باهاش برم باغ غ غ غ:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53::53:

AliReza
21-03-2009, 02:19

مبعلی بهترین هافبک ایرانه ؟!!!:117:
من بااینکه از بازی مبعلی خوشم میاد ولی مطمعنا اون الان آماده نیست مثل دیگر بازیکنان اماراتی (به استناد حرف امیر حاج رضایی توبرنامه نود وگرنه ما که قابل نیستیم )

این آقای کریمی چرا دفعه ی قبل که به تیم ملی دعوت شد احساس میهن پرستی و کمک به تیم ملی بهش دست نداد ؟

به نظر من باید علی کریمی و خسرو حیدری رو به تیم ملی دعوت کنه من فکر نمیکنم غلام نژاد از کریمی بهتر باشه همینجور کعبی از حیدری الان انقدر تیم ملی بد بازی میکنه که اصلا آدم حوصلش نمیگیره 2دقیقه از بازیهاشو نگاه کنه علی دایی باید بازیکنان محبوبه پرسپولیس و استقلال رو دعوت کنه تا قلب مردم رو بدست بیاره !!

با این تیکه حرفت که خسرو حیدری باید توی تیم ملی بازی کنه و بهتر از کعبی و غلامنژاد (با اینکه بازیکن پاسه) کاملا موافقم ولی خسرو باید توی تیم بازی کنه چون لیاقتش رو داره نه اینکه چون توی استقلال بازی میکنه و یا فلان بازیکن توی پرسیولیس ، با این دیدگاه کاملا مخالفم .

Mohammad_AcMilan
21-03-2009, 03:51
وقتی شجاعی و کریمی و نکونام هستن مبعلی این وسط چی می گه:-??
کاظمیان هم انصافا تعطیله همین غلام رضا رضایی خیلی ازش بهتره حالا شما دوسش دارین دلیل نمی شه که به تیم ملی دعوت شه!!
اما اینم باید بگم که واقعا علی دایی با یه سری لج داره و چه خوب باشن چه بد دعوتشون نمی کنه مثل کریمی و مبعلی!
کریمی انصافا الان خیلی خوب بازی می کنه و واقعا به درد تیم ملی می خوره!!!!

Death Angel
21-03-2009, 10:00
با اين بازي خسرو حيدري مقابل الجزيره يعني هنوز شكي هم ميمونه كه به تيم ملي دعوت نشه؟
ولي بچه ها غلامرضا رضايي هم بد نيست ها از اون غلام نزاد و امثالش خيلي بهتره

pers20
21-03-2009, 13:31
با این تیکه حرفت که خسرو حیدری باید توی تیم ملی بازی کنه و بهتر از کعبی و غلامنژاد (با اینکه بازیکن پاسه) کاملا موافقم ولی خسرو باید توی تیم بازی کنه چون لیاقتش رو داره نه اینکه چون توی استقلال بازی میکنه و یا فلان بازیکن توی پرسیولیس ، با این دیدگاه کاملا مخالفم .

من نمیگم که همه بازیکنای پرسپولیس و استقلال دعوت بشن به نظرم اونایی که حقشون هست هم متاسفانه دعوت نمیشن علی کریمی ازپرسپولیس و خسرو حیدری از استقلال به نظر من از بهترین بازیکنای نه تنها ایران بلکه آسیا هستن که واقعا به حقشون نرسیدن مخصوصا حیدری که داره الکی بخاطر روابط مسخره کعبی و دایی این وسط میسوزه !!!

mahbodm
21-03-2009, 22:30
1. دايي افسانه فوتبال ايرانه... فردوسي پور يه دفعه حرفهاي قشنگي زد..زيدان را مثال زد...گفت مگه فرانسه هم با لوگزامبورگ و ... بازي نكرده..در ضمن گل زدن دايي به ژاپن به همون اندازه سخته كه گل زدن زيدان به ايتاليا..

2.بازيكناي تيم ملي دلشون با تيم نيست...

3.واقعآ اميدوارم هم دايي هم كريمي از خر شيطون بيان پايين...

Orange
22-03-2009, 01:00
در این که ایی اسطوره فوتبال ماست هیچ شکی نیست واز این نظر هیچ بحثی نیست ولی نمیدونم چرا دایی لج میکنه با خودش باور کنید دعوت نکردن علی کریمی بیشترین ضرر رو به خودش میزنه.

CAPITAN
22-03-2009, 02:13
دایی و دارو دستش همون افرادی هستند که باعث شدند امپراطور افشیبن قطبی از ایران بره
اینا همونایی هستند که افشین راجعشون میگه(( فکر میکنم در ایران باندبازی از کیفیت کار یک مربی بهتر عمل میکند))
دایی و دارو دستش همونایی هستند که فرصت بازی کردن خیلیها رو گرفتند
// // // // همونایی هستند که باعث بازی نکردن کریمی شدند
حالا میشه به اینا گفت اسطوره:7: