توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا مردم از بازیهای ملی مثل قبل حمایت نمیکنند
Amir Argentina
15-03-2009, 11:07
به نظر شما چرای در بازیهای ملی تماشاگران مثل قبل در استادیوم حاظر نمیشن و از تیم ملی حمایت نمیکنند ؟
برای اینکه همه تصمیم گیریهای تیم ملی(مثل همه فوتبال ایران) جناحی هست به همه چیز توجه میشه به غیر از منافع ملی
اگه امکانش وجود داشت 4 تا گزینه رو میزدم
الان تیم ملی نیاز به بازیکنانی مثل کریمی داره
برای اقای دائی متاسفم
HaMeD BaXfOOt
15-03-2009, 12:14
به نظره من همه این گزینها دخیل هستن . همشون ...
batistuta
15-03-2009, 14:11
من هم میگن هر 4 تا گزینه
خیلی وقته به خاطر بازی تیم ملی آزادی پر نشده
گمونم آخرین بار بازی با بحرین بود
کجیی اونروزها که به خاطر تیم ملی 100 هزار نفر با پرچم ایران میومدن آزادی رو سر حریفمون خراب میکردن
خوب معلومه دلیل چیه.
حضور شخص منفوری به اسم علی دایی
Mohammad_AcMilan
15-03-2009, 14:53
دلیلش فقط و فقط دایی است و این که مردم با دایی مشکل دارن و از این دعوت کردن بازیکناش خوششون نمی یاد!!
Amin-TopGoal
15-03-2009, 14:54
به نظر من اصرار بیخود مسئولین به برگزاری بازیها تو ورزشگاه آزادی باعث شده تهرانیا روشون زیاد شه :دی
اگه بازیهای نه چندان مهم ملی تو شهرستانها برگزار شه استقبال بیشتر از اینه.
به نظر من اصرار بیخود مسئولین به برگزاری بازیها تو ورزشگاه آزادی باعث شده تهرانیا روشون زیاد شه :دی
اگه بازیهای نه چندان مهم ملی تو شهرستانها برگزار شه استقبال بیشتر از اینه.
متاسفانه نه ورزشگاه در حد و اندازه ازادی داریم و نه چمن یکدست
امکانات و زمین برای تمرین تیم حریف هم کمه:29:
ماشاالله پروازهای داخلی هم همشون با تاخیر هستن و در نظر بگیرین تیم ملی فلان کشور بیاد و چند ساعت تو فرودگاه سرگردان باشه:34:
King_Of_BOYS
15-03-2009, 15:11
متاسفانه نه ورزشگاه در حد و اندازه ازادی داریم و نه چمن یکدست
امکانات و زمین برای تمرین تیم حریف هم کمه:29:
ماشاالله پروازهای داخلی هم همشون با تاخیر هستن و در نظر بگیرین تیم ملی فلان کشور بیاد و چند ساعت تو فرودگاه سرگردان باشه:34:
کاملا باهات مخالفم. ورزشگاه ثامن رو ندیدی؟ اگر طبقه دوم داشت از ازادی هم بهتر میشد. چمنش هم عالیه مخصوصا تو بهار و تابستون و اواسط پاییز . اسکوربوردش هم از ازادی بزرگتره. تازه از شبکه سه پخش نمیکنه مستقیم نشون میده. یعنی بازیکن وقتی توپ رو شوت میکنه همون لحظه نشون میده نه اینکه بازیکن شوت میزنه بعد از 1 دقیقه اسکوربورد نشون میده. راهش هم خوبه. در حال حاظر سومین ورزشگاه ایرانه. تازه ورزشگاه تبریز هم هست. همون 70 هزار نفریه.
در مورد پروازهای داخلی هم فرودگاه مشهد مثل فرودگاه های دیگه نیست که فقط داخلی باشه و به چند تا کشور دو و بر پرواز داشته باشه.
فرودگاه مشهد پرواز به دبی و عربستان عراق هرات حتی پکن چین و انکارا و خیلی جاهای دیگه هم داره. میتونن بیان عربستان بعد از اونجا بیان مشهد.
خوبه برنامه نود نشون داد که از یک بازی دوستانه تو تبریز چقدر استقبال شده .
بازیهای تیم ملی همیشه تو تهرانه. در حالی که سه تا کلانشهر بزرگ ایران داره که اگر ورزشگاه براشون بسازند میشه تیم ملی اونجا هم بره. مثل مشهد اصفهان شیراز . وقتی همه بازیهای تیم ملی تو تهرانه. بازیهای پرسپولیس استقلال هم که تهرانی هستند اونجاست. مگه مردم چقدر پول دارن که هر روز برن استادیوم؟ تازه بحث پول هم نیست. الان نزدیک عیده . باز هم دم همین پرسپولیسیها گرم که دیروز رفتن استادیوم. وگرنه هیچ کس نیمرفت. واقعا جالب بود وسط بازی تیم ملی داد میزدند:
پــــــــــــــــرسپـــــ ــــــــولیس سرور ......
Yasin Gunner
15-03-2009, 15:24
به نظر من خود خواهی و لجبازی های علی ذایی و دعوت نکردن بازیکنایی مثل مبعلی ، کاظمیان و از همه مهمتر علی کریمی خودش به تنهایی میتونه 100 هزار نفرو به استادیوم بیاره دوما عدم محبوبیت علی دایی در بین طرفداران (من خودم ازش متنفرم )
L . F . C
15-03-2009, 16:02
به نظر من دعوت و حضور بازیکنانی چون کریمی و نیکبخت هم به نفع تیمه هم انگیزه تماشاگران بشتر میشه و عده بیشتری هم برای حمایت تیم ملی میرن در حالی که هیچ کدام از این بازیکنان الان در تیم ملی نیستند و مهدوی کیا هم به عنوان یکی از این عوامل تازه دعوت شده !!!
.::BIANCONERI::.
16-03-2009, 00:45
علت اصلي اون جام جهاني بود كه با تبليغات بسيار زياد تيم ملي به جام جهاني رفت و نتايج بسيار بدي گرفت و انتظارات مردم خيلي بيشتر از اين ها بود
به نظر من فقط از چهار گزینه ی بالا یکیش درسته و بقیه کاملا بی منطقه .
دلسردی مردم هم چند تا دلیل داره که من تیتروار به اونا اشاره می کنم :
1 - تنایج ناپلونی تیم ملی و برد های خفیف از قبل از جام جهانی 2006 تا کنون
2 - عدم ارائه ی بازی زیبا از تیم ملی در چند سال اخیر
3 - عدم نتیجه گیری و ارائه بازیهای شرم آور در جام جهانی
4 - عدم نتیجه گیری در جام ملتهای آسیای 2007
5 - توجه بیش از حد رسانه ها (مخصوصا مطبوعات) به استقلال و پرسپولیس
6 - و ...
البته می شد با برگزاری بازیهای دوستانه تیم ملی در شهرستانها تا حدودی این مشکل رو رفع کرد .
Alessandro
16-03-2009, 02:52
همه ی موارد در نظرسنجی به خصوص بودن علی دایی به عنوان سرمربی!!!!
حالا به هردليلي باشه بخاطر خود تيم ملي نيست جون بازيكنا هرجي دارن رو ميدن تو زمين ولي تغييرها نابجاست
به هرحال بايد بشت تيم ملي بود اكه دايي لجبازه مابايد ازايشون لجبازتر باشيم نه به اين معنى كه به بازيهاي تيم ملي نريم برعكس حمايت خودمونو ازتيم ملي نشون بديم
Moein-Chelsea
16-03-2009, 14:18
در درجه اول لجبازی و بعد عدم تاکتیک پذیری تیم
Amir Argentina
17-03-2009, 10:00
من خودم لجبازی آقای دایی با برخی از بازیکنان میدونم
که این خودش باعث نفرت مردم از ایشون میشه
و کمتر برای حمایت تیم ملی به ورزشگاه میرن
hamed6429
17-03-2009, 10:44
به نظر من دلايل متعددي داره ولي سوال خيلي عاليه. يكي از مهمترين دلايل كه دوستان هم اشاره كردن علي داييه. علي دايي اصولاً به خاطر غرور زياد و توهم توطئه بسيار زياد با رسانه هاي آزاد (به غير از برخي برنامه هاي صدا سيما) رابطه خوبي نداره به علاوه به خاطر اخلاقش با Fan ها هم رابطه مناسبي نداره. منظورم از FAN تماشاگرهاي حرفه اي فوتباله.من بارها استاديوم رفتم و مطمئنم بين كساني كه استاديوم ميرن علي دايي از منفورترين ها ست (اگه منفورترين نباشه)
دليل ديگه نبود ستاره هاست. اين تيم ملي ستاره محبوب نداره. حتي نكونام و شجاعي كه بازيكنان مطرحي هستند بين تماشاگرهاي حرفه اي محبوب نيستند. اين تيم رو با تيم ملي سالهاي 96 تا 2000 مقايسه كنيد. اين نكته خيلي مهمه. براي يه ستاره ممكنه 90 هزار نفر بياد استاديوم (بازي پرسپوليس و پگاه با حضور كريمي)
دليل بعدي عدم ارايه بازيهاي زيبا توسط تيم مليه. بازيهاي بسيار كم رمق و بردهاي ناپلئوني و شانسي. اين طور بازيها تماشاگرها رو به استاديوم نخواهد آورد.
دليل بعدي كه شايد تاثيرش بعد ها بيشتر نمايان بشه افزايش سطح آگاهي و درخواستهاي مردم و پايين موندن امكانات ورزشگاه و برخوردهاي نيروهاي انتظاميه. به نظر من اين نكته در آينده بسيار بيشتر ديده خواهد شد تا امروز
يه نكته هم به دوستاني كه فكر ميكنند بازي تو شهرستان برگزار بشه تماشاگر از در و ديوار بالا خواهد رفت عرض كنم. با تمام احترامي كه قايلم بايد بگم اين يه قضاوت سطحي و زود گذره. ممكنه براي چند تا بازي اولي كه توي فلان شهرستان برگزار ميشه هزاران نفر از همان شهر و شهرهاي اطراف براي تماشاي بازي بيان (من بازم خيلي مطمئن نيستم) ولي پس از مدتي اين تب فروكش خواهد كرد. مگه اينكه به صورت دوره اي و چرخشي بازيها برگزار بشه تا تب همگي فروكش كنه و ديگه هيچ جاي كشور استقبال نكنند.
با اين حال بازيهاي خيلي مهم تماشاگران علي رغم دلايل و مشكلات فوق به خاطر عشق به فوتبال و مملكت به استاديوم خواهند آمد.
just # 7
17-03-2009, 10:55
به نظر منم دلیلش علی داییه و لجبازی و اینکه به شدت خودخواهه
ArtesheSorkh
17-03-2009, 10:58
چند تا دلیل داره :
1.دعوت نکردن بازیکنهای مثل کاظمیان کریمی و ...
2.لج بازی لج بازی لج بازی لج بازی لج بازی
3.آخه این همه تیم ... چرا با کنیا (یا ایران خیلی ضعیفه/:) یا اونا خیلی قوی)
4. ...
reza ghermez
17-03-2009, 11:20
به نظر من دلايل ذيل عامل عدم حمايت مردم مي باشند:
1- بي توجهي دايي به ستاره ها (علي كريمي. نيكبخت.كاظميان و... مردم دوست دارند ستاره هاي باشگاه خود مثل استقلال و پرسپوليس را درتيم ملي ببينند در صورتي كه اين دو كمترين نفرات را دارند مردم براي بازي علي كريمي يا كريم باقري يا برهاني واكبرپور مياند نه عقيلي و اشجاري و... چون مردم 90 درصد قرمز وآبي هستند.):6qwup3:
2- بازي بسيار ضعيف تيم كه اكثرا با يه پنالتي مشكوك 1-0 مي بريم.~x(
3- انتخاب حريفان درجه n آفريقايي و آسيايي براي بازيهاي تداركاتي(زيمباوه . كنيا. عمان و...):29:4- انتخاب بدترين ساعت براي بازيها مياند بازي تداركاتي را ميندازند وسط هفته مثلا ساعت 3 ؟؟؟ خب آدم عاقل بذاريد روز تعطيل شب مگه چه اشكالي داره؟؟؟ بارها ديديم از بازيهاي شب استقبال زيادي شده مثل پرسپوليس راه آهن پارسال يا بازي با پگاه امسال(حتما تقي به توقي ميخوره ميگن شوراي تامين مخالفه!!!):-?:-?
بازي كره هم كه ديديد اونم باز كامل پر نشد بليط فروشي نشد و تا نيمه اول 50 هزار بيشتر نيومده بود با سور و سات خياباني اومدند ولي مثلا بازي با ژاپن يا بحرين را در مقدماتي دوره قبل به ياد بياريد:-t:-t:-t
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1