توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ++- دانلود گلهای دور اول لیگ قهرمانان آسیا -++
Loverboy
11-03-2009, 13:54
[Only registered and activated users can see links]
به نام خدا
AFC Champions League | 2009-2010
گلهای دور اول لیگ قهرمانان آسیا
[Only registered and activated users can see links] پرسپولیس ایران 3-1 الشارجه امارات [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
کریمی 1-0 [Only registered and activated users can see links] >:D<
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
نیکی 2-0 [Only registered and activated users can see links] :d0s69thbefhifftitrz
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
نوروزی 3-0 [Only registered and activated users can see links]
مشعل 3-1
[Only registered and activated users can see links] الهلال عربستان 1-1 صبــای ایران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
فرزانه 0-1 [Only registered and activated users can see links]
اوساما 1-1 [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] سپاهان ایران 2-0 الشباب امارات [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلو بایت | شبکه ART Sport | فرمت AVI - X.264 [Only registered and activated users can see links]
جعفر پور 1-0 [Only registered and activated users can see links]
آرماندو 2-0
[Only registered and activated users can see links] الاتحاد عربستان 2-1 استقلال ایران [Only registered and activated users can see links]
برهانی 0-1 [Only registered and activated users can see links]
عماد 1-1 [Only registered and activated users can see links]
هشام 2-1 [Only registered and activated users can see links]
Amin-TopGoal
11-03-2009, 13:57
بسم الله الرحمن الرحیم
[Only registered and activated users can see links] پرسپولیس ایران 3-1 الشارجه امارات [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه ART Sport | فرمت AVI - X.264 [Only registered and activated users can see links]
کریمـی 1-0 [Only registered and activated users can see links]
نیکبخـت 2-0 [Only registered and activated users can see links]
نورورزی 3-0 [Only registered and activated users can see links]
عبدالوهاب مشعل 3-1 [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] الهلال عربستان 1-1 صبــای ایران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1200 کیلوبایت | شبکه ART Sport | فرمت AVI - X.264 [Only registered and activated users can see links]
فرزانه 0-1 [Only registered and activated users can see links]
اوساما 1-1 [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] الاتحاد عربستان 2-1 استقلال ایران [Only registered and activated users can see links]
برهانی 0-1 [Only registered and activated users can see links]
عمـاد 1-1 [Only registered and activated users can see links]
هشـام 2-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]
به نام خدا
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
علی کریمی 1-0
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
نیکبخت 2-0
نوروزی 3-0
عبدالوهاب 3-1
[Only registered and activated users can see links] سپاهان ایران 2-0 الشباب امارات [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI - X.264[Only registered and activated users can see links]
جعفر پور 1-0 [Only registered and activated users can see links]
آرماندو 2-0
([Only registered and activated users can see links])
ITALIANO
11-03-2009, 14:02
ایولا:D فقط یه پیشنهاد :
هر جفتتون از یک شبکه نذارید !!
یکی از IRIB و یکی دیگه از Al jazeera یا هر کوفت زهر ماری خواست بذاره :D آقا گزارش فارسی خیلی طالب بیشتری داره ها !!
دست همتون درد نکنه .
ویرایش : دوستان خلاصه ها رو به نود موکول نکنید :D این بازیها مثل لیگ برتر نیست ، ارزشش خیلی فراتر از این حرفاست :D
ThankS
mohi_d63
11-03-2009, 14:59
به اميد برد نمايندگان ايران
از زحماتتون متشكريم
CHAMPION
11-03-2009, 15:45
اوف
چه می کنه این پرسپولیس فعلا که سه تا جلو هست
Mohsen_Bar3lona
11-03-2009, 15:51
ایولا:D فقط یه پیشنهاد :
هر جفتتون از یک شبکه نذارید !!
یکی از IRIB و یکی دیگه از Al jazeera یا هر کوفت زهر ماری خواست بذاره :D آقا گزارش فارسی خیلی طالب بیشتری داره ها !!
دست همتون درد نکنه .
ویرایش : دوستان خلاصه ها رو به نود موکول نکنید :D این بازیها مثل لیگ برتر نیست ، ارزشش خیلی فراتر از این حرفاست :D
ThankS
خلاصه کامل پرسپولیس با من ... امروز کیفیتم هم خوبه :5:
Loverboy
11-03-2009, 17:06
گلهای بازی پرسپولیس به پست اول اضافه شد .
به امید موفقیت سایر نمایندگان ایران در جام باشگاههای آسیا
دمتون گرم از بابت گلها و آرزوی موفقیت برای نمایندگان ایران...
اين است پرسپوليس آسيايي چه ميكند اين جادوگر فوتبال آسيا>:D< علي نيكي هم امروز خوب بود :2:
Anfield KOP
11-03-2009, 17:27
جان لینک هایی که گذاشتی خرابه Magic 8
تو رو خدا درستش کن .... گزارش فارسی خیلی حال میده
Amin-TopGoal
11-03-2009, 17:31
جان لینک هایی که گذاشتی خرابه Magic 8
تو رو خدا درستش کن .... گزارش فارسی خیلی حال میده
لینکها درست شد. گزارش فارسی رو هم لوربوی گذذاشته و هم مجیک ( شروین )
مال محمد کیفیتش 1200 و مال شروین کیفیتش 1000 هست
مال منم که از آرت اسپورته با گزارش عربی و کیفیت 1200
:heartsmile:دمتون گرم خیلی عالی بود همینه همینه پرسپولیس زلزله:heartsmile:
.:AoShiMa SaN:.
11-03-2009, 17:38
محسنو دیر آوردن ، و الا گل میزد.
زلزله
LOTAR MATEUS
11-03-2009, 17:38
ویرایش شد ...
batistuta
11-03-2009, 17:42
ممنون بابت گلها دمتون گرم
همه آسیا به احترام پرسپولیس بلند شید
به امید پیروزی در بازیهای بعدی
Amir Argentina
11-03-2009, 17:44
این است پر طرفدارترین تیم آسیا
الشارجه شانس آورد پرسپولیس فقط یه نیم بازی کرد
وگرنه همین امروز کارش ساخته بود
بابت گلها ممنون
manchester7
11-03-2009, 17:55
عجب بازي كرد پرسپوليس(البته نيمه اول)
واقعا نشون داد نماينده شايسته اي واسه ايرانه
King_Of_BOYS
11-03-2009, 18:04
خلاصه کامل پرسپولیس با من ... امروز کیفیتم هم خوبه :5:
بازم مثل همیشه میخوای بترکونی :D
محسن جان کی اماده میشه؟ سعی کن خیلی زود اماده کنی. مرسی
مثل همیشه سریع
خیلی عالی بود
ممنون
زنده باد علی کریمی
Mohsen_Bar3lona
11-03-2009, 20:10
بازم مثل همیشه میخوای بترکونی :D
محسن جان کی اماده میشه؟ سعی کن خیلی زود اماده کنی. مرسی
آماده شده ... مونده آپلودش که یکمی طول میکشه آخه حدود 120 مگ شده ...
همین امشب میذارمشون ... خیلی روش کار کردم بد نشده :d0s69thbefhifftitrz
دوستانی که صرفا برای تشکر پست میزنن باید بدونن که گزینه ای به نام [Only registered and activated users can see links] زیر تمام پست های کاربران وجود داره که بمنظور قدردانی میشه ازش استفاده کرد...با تشکر :smil4337dd8b9eb25:
Loverboy
11-03-2009, 20:44
خب بازی الهلال - صبا اونجوری که بوش میاد لغو شده . طوفان شن اومده تو ریاض
King_Of_BOYS
11-03-2009, 20:46
آماده شده ... مونده آپلودش که یکمی طول میکشه آخه حدود 120 مگ شده ...
همین امشب میذارمشون ... خیلی روش کار کردم بد نشده :d0s69thbefhifftitrz
دوستانی که صرفا برای تشکر پست میزنن باید بدونن که گزینه ای به نام [Only registered and activated users can see links] زیر تمام پست های کاربران وجود داره که بمنظور قدردانی میشه ازش استفاده کرد...با تشکر :smil4337dd8b9eb25:
120 مگ؟ چه خبره ؟:D مگه کیفیتش رو چقدر زدی؟ راستی کجا میذاری؟ تو همین تاپیک؟
gooolile
11-03-2009, 21:02
هر کار می کنم دانلود نمیشه؟ راهنمایی لطفا
Amin-TopGoal
11-03-2009, 21:21
هر کار می کنم دانلود نمیشه؟ راهنمایی لطفا
روی لینک مستقیم کلیک راست کن و سیو تارگت از رو بزن. البته نرم افزار دانلود منیجر داشته باشی بهتره
navid_messi
11-03-2009, 22:04
passworde videoha chiye?
Loverboy
11-03-2009, 22:06
passworde videoha chiye?
با سلام و خوش آمد گویی :
Topsoccer
11-03-2009, 22:20
ممنون بابت گلها ان شا ا... همه تیمهای ایرانی موفق باشن
از بازیهای شرق آسیا گلی نمیذارید؟
11-03-2009, 22:24
آقا اگه وسط بازی صبا طوفان شن بشه چی میشه؟ خطرناکه؟
mohamad70
11-03-2009, 22:30
بابت گلها ممنون به اميد قهرماني پرسپولیس تو آسيا
gooolile
11-03-2009, 22:39
من با هزار بدبختی دانلود کردم دست شما درد نکنه
ولی اینکه صوتی بود تصویری نمیذارید؟؟؟؟؟؟؟؟
Mohsen_Bar3lona
11-03-2009, 22:51
بسم الله الرحمن الرحیم
دور اول لیگ قهرمانان آسیا
خلاصه کامل [Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | کیفیت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]
زمـــان : 12 دقیقه و 47 ثانیه
حجــم : 106 مگا بایت
سایز : 576 * 720
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Amin-TopGoal
11-03-2009, 22:51
من با هزار بدبختی دانلود کردم دست شما درد نکنه
ولی اینکه صوتی بود تصویری نمیذارید؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه موزیکه که صوت بزاریم :دی
این پست رو بخون تا بتونی تصویری ببینی
Topsoccer
11-03-2009, 22:58
یا ابولفضل یه خلاصه بازی 106 مگا بایت!!!
Mohsen_Bar3lona
11-03-2009, 23:05
یا ابولفضل یه خلاصه بازی 106 مگا بایت!!!
جناب جومونگ مثله اینکه 12 دقیقه هستاااااا /:)
gooolile
11-03-2009, 23:25
مگه موزیکه که صوت بزاریم :دی
این پست رو بخون تا بتونی تصویری ببینی
مرسی
آدم یه کم از شما می ترسه هم مدل نوشتنتون ترسناکه هم این عکستون
این خلاصه بازی رو هم می گید چه جوری دانلود کنم کار با این رپپیدشیر سخته
بسم الله الرحمن الرحیم
دور اول لیگ قهرمانان آسیا
خلاصه کامل[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه سوم سیما | کیفیت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]
زمـــان : 12 دقیقه و 47 ثانیه
حجــم : 106 مگا بایت
سایز : 576 * 720
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
حاجی من نتونستم اینو دانلود کنم یا مشکل داره کلا؟؟ دمت گرم که گذاشتی خیلی عالیه اگه بتونم دانلودش کنم ولی هرچی تلاش کردم نشد:-??:27:
Amin-TopGoal
12-03-2009, 01:44
مرسی
آدم یه کم از شما می ترسه هم مدل نوشتنتون ترسناکه هم این عکستون
این خلاصه بازی رو هم می گید چه جوری دانلود کنم کار با این رپپیدشیر سخته
:دی
ایشالله محسن لینک مستقیمم اضافه می کنه
pooyababak
12-03-2009, 02:20
حاجی راپید نمیشه...لینک مستقیم بدیم
مرسی
ببخشید می تونم خواهش کنم گلها را تو Zshare م بذارید چون من دانلود کردن از RapidShare برام سخته. خواهش می کنم.
Amin-TopGoal
12-03-2009, 11:27
ببخشید می تونم خواهش کنم گلها را تو Zshare م بذارید چون من دانلود کردن از RapidShare برام سخته. خواهش می کنم.
اگه با راپید مشکل دارید می تونید از لینک مستقیم دانلود کنید. لینک مستقیم دیگه راحته. راست کلیک و سیو. همین
انصافا خوش به حاله پرسپولیس هر چی تیم در پیته خورده به تورش عوضش ما باید با صدرنشینای لیگ عربستان و امارات بازی کنیم.به امید برد امشب استقلال.فقط لطفا بعد از بازی خلاصه بازی رو هم بذارین.پیشاپیش مرسی.
King_Of_BOYS
12-03-2009, 14:09
:دی
ایشالله محسن لینک مستقیمم اضافه می کنه
حاجی این انشا الله کی محقق میشه؟ :D
Majid_4553
12-03-2009, 15:28
سلام
میگم گلهای بقیه بازیها رو نمیزارید (بغیر از نماینده های ایرانی)
Loverboy
12-03-2009, 15:31
سلام
میگم گلهای بقیه بازیها رو نمیزارید (بغیر از نماینده های ایرانی)
تو لیست هست :117: که . همین یه بازی فقط برگزار شده باقیش امروزه
آقا امین همین کار راهم کردم اما فقط مسیر را میاره و تندی صفحه سیو که میاد میره و هیچ چیز دانلود نمیشه. روند آپلود کردن قبلیتون بهتر بود نه.
12-03-2009, 17:48
خوشحالم که سپاهان برد ، ولی نمی دونم چرا تیمی که برد سه به یک ما جلو تیم 4 امارات رو مسخره می کرد ، امروز به تیم 8 امارات که بهترین بازیکنشم نداشت ، فقط 2 گل زد ، یعنی به قول خود بنگر این تیم بالاتر از سطح محلات بود؟:D
Loverboy
12-03-2009, 18:00
گلهای بازی سپاهان به پست اول اضافه شد
Majid_4553
12-03-2009, 18:34
تو لیست هست :117: که . همین یه بازی فقط برگزار شده باقیش امروزه
نخوندی درست.:D (بغیر از نماینده های ایرانی) یعنی بازی تیمهای شرق اسیا و بقیه تیمهای غرب اسیا :6:
Loverboy
12-03-2009, 18:43
نخوندی درست.:D یعنی بازی تیمهای شرق اسیا و بقیه تیمهای غرب اسیا :6:
آهان :دی . نه بابا همین الانشم کلی موتور پیاده کردیم :دی . بازیهای آسیایی و اروپایی خوردن به هم :دی127fs3556139
Mohsen_Bar3lona
12-03-2009, 18:57
شرمنده بچه ها من داخل شهر نبودم یکمی کارام عقب افتاد ...
لینک مستقیم خلاصه بازی پرسپولیس به پست زیر اضافه شد:
کسی می تونه گل بازی ام صلال و الجزیره رو از دبی اسپورت بزاره؟ :دی
Loverboy
12-03-2009, 21:05
گلهای بازی صبا به پست اول اضافه شد
دم صبا گرم :13:. انقدر که حرص خوردم سر بازی پرسپولیس حرص نخوردم :34:
ایشالله استقلال حرصمون نده مثل صبا گل بزنه
به امید موفقیت استقلال ایران مقابل اعراب
King_Of_BOYS
12-03-2009, 21:18
گلهای بازی صبا به پست اول اضافه شد
دم صبا گرم :13:. انقدر که حرص خوردم سر بازی پرسپولیس حرص نخوردم :34:
ایشالله استقلال حرصمون نده مثل صبا گل بزنه
به امید موفقیت استقلال ایران مقابل اعراب
ای ول . پس سرپرست بخش پرسپولیس هم با من موافقه. پرسپولیسیهایی که تو بخش ارتش سرخ نزدیک بود منو بکشید که چرا دوست داری استقلال ببره. تحویل بگیرید. این هم از سرپرست.
اینجا بحث استقلال پرسپولیس نیست. بحث ایرانه.
یه در خواست داشتم :دی
تمارض ضایع مهاجم الهلال دقیقه 46 با صحنه آهسته :دی ممنون :دی
Loverboy
12-03-2009, 21:26
ای ول . پس سرپرست بخش پرسپولیس هم با من موافقه. پرسپولیسیهایی که تو بخش ارتش سرخ نزدیک بود منو بکشید که چرا دوست داری استقلال ببره. تحویل بگیرید. این هم از سرپرست.
واسه من فرقی نداره دیگران بخوان بگن تو غیرت نداری رو تیمت و اینا . من رو ایران غیرت دارم الانم موقعیتی که بیک زاده شوتید از حرصم جوری زدم رو کیبورد که سه تا از کلیداش پرید :34:
به نظر من اونایی که میگن اصلاً نمیتونم قبول کنم که طرفدار استقلال باشم و ... و برعکس ، به نظرم الکی میگن . اگه ایران سربلند نباشه استقلال و پرسپولیس رو بذار تو جوب آب ببره .
اهل فیلم بازی کردن نیستم
اما تو لیگ خودمون شرمندشون میشم :7::D
King_Of_BOYS
12-03-2009, 21:55
واسه من فرقی نداره دیگران بخوان بگن تو غیرت نداری رو تیمت و اینا . من رو ایران غیرت دارم الانم موقعیتی که بیک زاده شوتید از حرصم جوری زدم رو کیبورد که سه تا از کلیداش پرید :34:
به نظر من اونایی که میگن اصلاً نمیتونم قبول کنم که طرفدار استقلال باشم و ... و برعکس ، به نظرم الکی میگن . اگه ایران سربلند نباشه استقلال و پرسپولیس رو بذار تو جوب آب ببره .
اهل فیلم بازی کردن نیستم
اما تو لیگ خودمون شرمندشون میشم :7::D
به نظر من درستش هم همینه که میگی. من اینقدر لجم گرفت وقتی که شنیدم سرمربی تیم الاتحاد گفت استقلال رو با 3 گل میبریم که نگو . دلم میخواد استقلال امروز ببره. بازی صبا رو هم روی گل اولش چنان خوشحالی کردم که مادرم گفت چته بابا؟ مگه این فوتبال چی داره؟
تو لیگ بحثش فرق میکنه . اونجا تو خود ایرانه . و ایران هم مثل یه خانواده میمونه.و تیمهای ایرانی هم اعضای یک خانواده. ولی تو لیگ فقط :
نه ابی نه قرمز فقط مشکی عشقی :D
ایـــــــــران مشکیـــــــــــــته
یه ایرانه و یه مشکی :D
خلاصه بگم. اینجا فرقی نداره. مهم اینه که پرچم ایران بالا بره. اما با این وضعی که استقلال داره بازی میکنه بعیده بتونه گل بزنه . خدا کنه نیمه دوم غیرتشونو نشون بدن.
Loverboy
12-03-2009, 22:06
یه در خواست داشتم :دی
تمارض ضایع مهاجم الهلال دقیقه 46 با صحنه آهسته :دی ممنون :دی
12-03-2009, 22:17
خیلی با بازی صبا حال کردم ، بلا نسبتشون عین اسب می دویدن ، وقتی مهدی خیری 200 میلیونی ، اون رومینیایی 3 میلیاردیرو دریبل زد واقعا حال کردم ، دم فیروز گرم:5:
استقلال بدشانس چقدر بد باخت دلم براش سوخت:27: باید مساوی می شد
12-03-2009, 23:05
.... ترین داوریه عمرمو دیدم ، سه تا خطای اخراج رو برهانیو نگرفت ، جای قلعه نویی بودم تیمو می کشیدم بیرون ، همینه که آسیا اینقد عقب مونده ، له له میزنه که با تیمای اروپایی عکی بگیره ، .... این کنفدراسیون
لطفا رعایت کنید
28ordi87
12-03-2009, 23:16
بابا جمع کنین این قرطی بازیارو استفلال رفته بود واسه مساوی خیلی حال کردم استفلال باخت+:42:+ با اون گل محشری که خورد:5:
12-03-2009, 23:20
28ordi87 ([Only registered and activated users can see links]) اگه یه چیز از داوری امروز و اون عربا حال به هم زنتر باشه این اظهار نظر توئه ، خجالت بکش تو خاک غریب سر تیم وطنتو بریدن ، بازم دم مسعود مرادی و قهرمانی گرم اینا دیگه کین بابا
seedorf10
12-03-2009, 23:22
بابا جمع کنین این قرطی بازیارو استفلال رفته بود واسه مساوی خیلی حال کردم استفلال باخت+:42:+ با اون گل محشری که خورد:5:
اولا قرطی خودتی دوما من اگه ناراحتم به خاطر اینه که استقلال به عنوان یه تیم ایرانی باخت و به نمایندگی از پارس ها در برابر یک عرب باخت :53:
28ordi87 ([Only registered and activated users can see links]) اگه یه چیز از داوری امروز و اون عربا حال به هم زنتر باشه این اظهار نظر توئه ، خجالت بکش تو خاک غریب سر تیم وطنتو بریدن ، بازم دم مسعود مرادی و قهرمانی گرم اینا دیگه کین بابا
آقا هرکی یه نظری داره چرا خودتو ناراحت می کنی در ضمن از اول بازی معلوم بود استقلال می بازه پس دیگه ناراحتی نداره
ali.messi10
12-03-2009, 23:34
امیر قلعه نویی نشون داد که جو بد جوری گرفته بودش!!
آخه یکی نیس بهش بگه کی آرش برهانی رو میذاره بیرون بعد اون سیاوش بی عرضه عین ****** تو زمین راه میره!!!
من یه چیزی رو نفهمیدم : شکوری واسه چی اومد تو زمین؟!!! اصلا رفت کجا رو بگیره!!
امیر قاعه نویی خیلی اشتباه کرد تو این بازی!!!!!!!!
باختیم ولی خودمونیم آرش چه گلی زد!!
( حالا از قلعه نویی خنگ تر علی داییه که دقیقه 90 بازی عربستان یادش میفته که آرشو بیاره!!)
12-03-2009, 23:45
امیر قلعه نویی نشون داد که جو بد جوری گرفته بودش!!
آخه یکی نیس بهش بگه کی آرش برهانی رو میذاره بیرون بعد اون سیاوش بی عرضه عین ****** تو زمین راه میره!!!
من یه چیزی رو نفهمیدم : شکوری واسه چی اومد تو زمین؟!!! اصلا رفت کجا رو بگیره!!
امیر قاعه نویی خیلی اشتباه کرد تو این بازی!!!!!!!!
باختیم ولی خودمونیم آرش چه گلی زد!!
( حالا از قلعه نویی خنگ تر علی داییه که دقیقه 90 بازی عربستان یادش میفته که آرشو بیاره!!)
اصلا نمی فهمم چی میگین ، مگه من میگم قلعه نویی خوب کرد با الاتحاد بد بود ، من میگم سه تا اخراج و یه پنالتی به نفع استقلال دیده نشد ، البته اون موقعی که جناب واعظ با مدیر عامل الاتحاد لاو می ترکوند باید فکر اینجاشم می کرد ، طفلی آرش چه گلش زهرمار شد:53:
اول از همه می خواستم از همه پرسپولیسیهای با ظرفیت و با فرهنگی که تو این سایت آرزوی برد استقلال رو داشتن تشکر کنم. امیدوارم که جو سایت همیشه همینطور باشه. دوم هم باید ابراز تاسف شدید کنم از باخت اس اس محبوبم.:27: متاسفم خیلیم متاسفم. درسته که بد و دفاعی بازی کردیم ولی بعد از گل آرش برهانی به نظرم بهترین نتیجه مساوی می تونست باشه که نشد...:27: حیف... :27::6: فعلا بای...:39::39::39:
Liverpudlian
13-03-2009, 00:54
البته اون موقعی که جناب واعظ با مدیر عامل الاتحاد لاو می ترکوند باید فکر اینجاشم می کرد ، طفلی آرش چه گلش زهرمار شد:53:
اينو باهات موافقم .
جباری رو ديدين امد ادايه kantona رو در بياره :D
اسم تو رو میذارن ایرانی ؟؟؟؟ واقعا متاسفم
Anfield KOP
13-03-2009, 01:03
به نظر من استقلال این بازی به قلعه نوعی باخت
بابا عالم و ادم دارن میگن دفاع الاتحاد سواراخه بعد بازم اینجوری دفاع میکنی ؟؟
اخه دفاع کردن هم روش داره نه اینکه بچپی تو دفاع
درسته داور هم به نفع اونا گرفت ولی استقلال خوب بازی نکرد
اومده بود برای ۱ امتیاز .... ولی کسی که میخواد یه امتیاز بگیره که یه ضر ب نمیچپه تو دفاع
خدایی چند تا توپ محمد نور به تیر کشید و رفت بیرون
چند تا موقعیت نزدن این عربا ... خیلی
ولی بازم قلعه نوعی هیچ کاری نکرد
خود منصوریان هم تو جام جام عملا اینو گفت
البته لازم به گفتن اون نبود کاملا مشخص بود
Liverpudlian
13-03-2009, 01:26
اه ه ه ه ه ه ه ss هم ما رو ترکو ند ها تا زه داشت رکو رد نبا ختن تيم های ايرا نی ميموند ها :3ztzsjm:
pooyababak
13-03-2009, 01:43
خداییش اون 2-1 به نفع استقلال رو درست کنین تو قسمتی که گلهارو گذاشتین
بدجور ترسیدم... :-o
ولی دیشب دبی اسپورت تو برنامشون حتی مفسرهاشون میگفتن الشباب شانس بردش کمتره و سپاهان میبره
حالا این وسط استقلال به کمک قلعه نویی سوتی داده که نمیشه به اسم بقیه نماینده های ایران نوشت:163:
:13: پرسـپولـیس
ولی بازم دم صبا و سپاهان گرم که اسم تیمهای ایرانی رو جلوی این عربای در پیت سرافراز نگاه داشتند
.... ترین داوریه عمرمو دیدم ، سه تا خطای اخراج رو برهانیو نگرفت ، جای قلعه نویی بودم تیمو می کشیدم بیرون ، همینه که آسیا اینقد عقب مونده ، له له میزنه که با تیمای اروپایی عکی بگیره ، .... این کنفدراسیون
لطفا رعایت کنید
واقعا جالبه ........
-------------
ای کاش تو این بازیها همه متحد بشن .....
دو تا پرسپولیسی ..با دو طرز تفکر مختلف .....
----
درسته استقلال خوب بازی نکرد ..... ولی بازم اگه فوتبال روی نامردیش رو برعکس نشون میداد شاید ما میبردیم....
دیگه مساوی هم بد نبود.......ولی این اولین بار نیست که جلو عربا این اتفاق میفته .......قبلا هم دقیقه 90 گل خوردیم از الاتحاد.......پاس-العین هم که یادتونه.............
---------
همینجوری شوت میزنن......انصافا همیشه هم جواب میده ........حیف گل آرش! .....
ولی به صعود استقلال شک نکنید ....
راستی اگه دوم بشیم و پرسپولیس اول... به هم میخوریم ؟!
King_Of_BOYS
13-03-2009, 07:37
من که گفتم سیستم قلعه نوئی اشکال داره. اخه این چه وضعشه؟ صبا و سپاهان رو ندیدید چطور جسورانه برای 3 امتیاز میجنگیدند؟ ولی در عوض استقلال برای 1 امتیاز رفته بود. تیمی که فقط دفاع کنه گل هم میخوره. مطمئنا اگر صبا و سپاهان هم بعد از گل مطلقا دفاع میکردند ( که صبا کرد ولی بعد از خوردن گل برای مساوی دفاع نکرد )گل میخوردند. از استقلالیهای عزیز میخوام اصلا ناراحت نباشند هنوز 5 بازی دیگه داریم . هر اتفاقی ممکنه بیافته.
استقلال خیلی بد بازی کرد ...
اگه با توجه به موقعیت تیم های حریف تو روز آخر نگاه کنیم میبینیم که بهترین نتیجه رو صباباتری گرفت ... البته از برد با ارزش سپاهان و پرسپولیس نباید گذشت ولی به برد جلوی تیم های ششم و هشتم جدول لیگ امارات محکوم بودن اونم توی ایران و غیر این بود واقعا باید تاسف میخورد !!!
اون دوستایی که میگن از برد الاتحاد به قولی حال کردن یکم واقع بین باشن حریف ها رو هم با هم مقایسه کنن , البته اگه نسبت به ایران غیرت دارن ( چشمک )
Majid_4553
13-03-2009, 11:21
[Only registered and activated users can see links] الاتحاد عربستان - استقلال ایران [Only registered and activated users can see links]
امین جان منتظریم:2:
Amin-TopGoal
13-03-2009, 12:34
گلای بازی استقلال از شبکه ART به پست دوم اضافه شد
Loverboy
13-03-2009, 12:48
دوستان آبی یا بهتره بگم ایرانی های عزیز که حس ایراندوستی دارن ناراحت نباشید . فوتباله و 1000 اتفاق . جذابیتش به همینه . ایشالله بازیه برگشت انتقام میگیره . ایشالله پرسپولیس هفته دیگه تو عربستان الشباب رو میبره تا اعراب عربستان خیال نکنن عبدل آباد جده هم واسه خودش ایالتیه :دی ( اسم رو همینجوری گفتم گیر ندین حالا :دی )
بازیها هنوز ادامه داره و هر تیم 5 تا بازی دیگه داره و حتم دارم تیمهای ایرانی پتانسیل اینو دارن به دور بعد صعود کنن .
SSMAJIDI
13-03-2009, 12:58
آقا گلهای استقلال دانلود که میکونی تصویر نداره
آخه میدونید ! مشکل اینه که به طرز عصاب خوردکنی باختیم ...... اگه یکی از اون توپهای نیمه اول گل میشد ... شاید 1-0 ...2-0 میباختیم..شاید هم جبران میکردیم..به هرحال همه چیز خوب پیش میرفت که ای کاش نمیرفت :4: ..... تا اینکه به مساوی داشتیم راضی میشدیم .....ولی یه دفعه زیادی راضی شدیم !! گل زدیم ..
حتی بعد از خوردن گل هم زیاد ناراحت نبودیم ...ولی گل دوم دیگه واقعا رفت رو اعصاب ..
Loverboy
13-03-2009, 13:07
آقا گلهای استقلال دانلود که میکونی تصویر نداره
دوست عزیز به این پست ([Only registered and activated users can see links]) برید و نرم افزار مربوطه رو دانلود و نصب کنید مشکلتون حل میشه
نتیجه همه ی بازی ها راضی کننده بود غیر از بازی استقلال
واقعآ حیف بود
چقدر بعد گل برهانی خوشحال شدیم
اشکال نداره انشا ا... تو بازی های بعد جبران کنه
به امید سربلندی هر چهار نماینده ایرانی
13-03-2009, 13:27
ولی دم صبا گرم ، بدشانس بود نبرد ، مردونه بازی کرد ، حتی گلو که زد بازم به فکر حمله بود ، من از دقه 60 دسشویی داشتم تا سوت پایان نتونستم برم.:D
آقا اینم فیلیمی که دیشب گرفتم ! ساعت 3 نصف شب .. مالزی ... عربها و ایرانیها مشغول دیدن بازی ..
به نطر من اگر داورها گیر ندهند ما قرمان آسیا و لیگ داخلی هستیم.
با تفکرات ژنرال ! :flowerysmile: :-?
استقلال افتخار فوتبال آسیا.
13-03-2009, 14:15
کسی فیلم حرکتی که جباری هنگام تعویص شدنش رو انجام داد رو نداره ؟؟؟
آخه میدونید ! مشکل اینه که به طرز عصاب خوردکنی باختیم ...... اگه یکی از اون توپهای نیمه اول گل میشد ... شاید 1-0 ...2-0 میباختیم..شاید هم جبران میکردیم..به هرحال همه چیز خوب پیش میرفت که ای کاش نمیرفت :4: ..... تا اینکه به مساوی داشتیم راضی میشدیم .....ولی یه دفعه زیادی راضی شدیم !! گل زدیم ..
حتی بعد از خوردن گل هم زیاد ناراحت نبودیم ...ولی گل دوم دیگه واقعا رفت رو اعصاب ..
خدایی با این حرفت کاملا موافقم حق استقلال و تفکرات تدافعی شدید امیر خان توی این بازی باخت بود ولی نه به این شکل خیلی ناراحت کننده و دراماتیک بود اشک منو کل دوستای آبی و قرمزم در اومده بود انصافا توی آسیا من و خیلی های دیگه دوست داریم ایران موفق بشه ولی دیشب گریمون در اومد امیدوارم بتونه جبران کنه امیر خان و دل ایرانی ها و به ویژه استقلالی ها رو دوباره شاد کنه البته از تفکرات بسار زیبا و خلاقانه فیروزخان کریمی هم نمیشه گذشت خیلی تیمو قشنگ جمع کرده بود
کسی فیلم حرکتی که جباری هنگام تعویص شدنش رو انجام داد رو نداره ؟؟؟
اتفاقا منم دنبالشم! ولی فکر کنم تو تیکه های برنامه بعدی نود تو انجمن قرار بگیره:d0s69thbefhifftitrz
SSMAJIDI
13-03-2009, 18:52
LOVER BOY جان دمت گرم مشکلم حل شد.
خسته هم نباشی
SSMAJIDI
13-03-2009, 19:24
این مایه افتخار و خوش اقبالیست
عرش از تب و تاب رنگ قرمز خالیست
آبیست تمام آسمان ای گل من
شاید که خدای ما هم استقلالیست
file:///F:/pic/foot/esteghlal/ss/farhad/3140.jpg
Topsoccer
13-03-2009, 21:20
متاسفانه از بین نمایندگان ایران فقط استقلال نتیجه دلخواه رو نگرفت که اون هم با بد شانسی بود
14-03-2009, 00:11
مکتب خدا عشقه ، هر تیمی که عاشقاش دلخونتر و بیشتر باشن ، به خدا نزدیکتره ، به قول کاشانی با فوتبال میشه رفت بهشت :wagfinger1:
ایول من عاشق این شعرم...مطمئن باش خدایمان هم استقلالیست
سلام.یک خواهش داشتم.اگه میشه گلهایی که واسه دانلود میزارین
به صورت فشرده باشن (Zip).:29:
saeed_cris
07-04-2009, 03:11
استقلال قهرمان میشه، خدا میدونه که حقشه، به لطف یزدان و بچه ها
استقلال قهرمان میشه هااااای
استقلال قهرمان میشه...
به اميد بازگشت زيدان اسيا به تركيب استقلال
:heartsmile:رو قلب من نوشته امير سلطان عشقه:heartsmile:
:flowerysmile:چه ميكنه آرش آقاي گل:flowerysmile:
هميشه آخرين ستاره باش صبح پاشو خورشيد رو ببين
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1