PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران _ عربستان (بازی برگشت)

صفحه ها : [1] 2

Alessandro
11-03-2009, 04:42
این بازی از حساسیت بالایی برای ایران برخوردار هست و باید تیم ملی ایران هر 3 امتیاز را بگیرد. از الان تا شروع اون مسابقه به بحث و بررسی در مورد این بازی خواهیم پرداخت.
با تشکر

Moein-Chelsea
11-03-2009, 07:36
تیم ایران باید ستاره هاشو در این بازی فرا بخونه تا بتونه موفق بشه چون از لحاظ بار فنی ما احتیاج به با تجربه ها داریم

hamedss
11-03-2009, 07:41
این بازی شانس آخر ایران برای صعود اگر نبریم دیگه فکر نمیکنم امید به صعود ایران منطقی باشه

امیدوارم ببریم

امیدوارم ببریم

امیدوارم ببریم

farah
11-03-2009, 08:26
كار سخت اما ممكن دربيش داريم البته اكه باز سرمري عزيز ما بجكي نكنه وهمجنين تماشاجيا بيا استاديوم ميتونيم خوردشون كنيم
البته يك جيز قابل ملاحظه اينه كه ياسر القحطاني بازي نميكنه
به اميد برد

Magic 8
11-03-2009, 08:46
با بازگشت مارادونای آسیا به تیم ملی بدون شک شاهد هنرنمایی او خواهیم بود.کریمی نشان داده هر وقت اراده کنه میتونه فوق تصور ظاهر بشه مثل چند هفته ابتدایی حضورش در پرسپولیس که انگیزه های خاصی داشت.

Amir Argentina
11-03-2009, 10:02
امیدوارم ببریم
اگه بخوایممثل بازی با کره یک گل بزنیم وفکر کنیم بردیم
مطمئن باشید این بازی هم امتیاز از دست میدیم
دیگه باید تمام توانمون بزاریم برای این بازی

farah
11-03-2009, 11:21
البته يادمون نره كه تماشاكرا هم نقش بسزايي دارن بس لطفا اونايي كه حوالي تهرانن برن

kave666
11-03-2009, 19:16
ان شاالله پيروز ميشيم .ديگه حالم از مساوي به هم ميخوره:iran:

kaka8
11-03-2009, 20:02
ایشالله با حضور کریمی عربستانو میپکونیم

SiAVASH1
11-03-2009, 22:02
بابا توروخدا بیاید بریزیم استادیوم 100 هزار نفری آزادیو تو سر این عربا خراب کنیم
استادیوم اگه شور و حال داشته باشه مطمئن باشین میترکونیمشون

.::BIANCONERI::.
11-03-2009, 22:17
اين عربا تو رياض خيلي جو بدي را درست كرده بودند همه بايد بيان تو ورزشگاه حاليشون كنند كه طرفداراي ايراني چطورند
مساوي يعني سوم شدن چون دو بازي سخت تو كره داريم

farah
12-03-2009, 07:42
منم باهات موافقم اين عربا خارج از زمينشون هيجي نيستن يروز كه ديدين شارجه رو
بايد نشونشون داد

Alessandro
12-03-2009, 07:53
امیدوارم که علی کریمی هم به تیم ملی دعوت بشه و با تمام قوا به دیدار با عربستان بریم.
اگر تیمهای باشگاهیمان مقابل تیمهای عربستانی پیروز بشن یک روحیه ی خوب در تیم ملی ایجاد خواهد شد

Yasin Gunner
12-03-2009, 14:06
من مطمئنم این بازیو میبریم وبا بازگشت علی کریمی >:D< عربستانو سوسک میکنیم

Alessandro
13-03-2009, 04:49
علی دایی بیست و هفت بازیکن را برای دیدار تیم ملی برابر عربستان دعوت کرد.
به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال دات کام ، پس از بازی دیدار استقلال ایران برابر التحاد عربستان علی دایی سرمربی تیم ملی فهرست بیست و هفت نفره تیم ملی برای دیدار هشتم فروردین برابر عربستان را اعلام کرد.
در حالی این لیست اعلام شده که بر خلاف پیش بینی ها نام علی کریمی در بین دعوت شده ها دیده نمی شود. این در شرایطی است که پس از مراسم آشتی کنان دایی و کریمی، پیش بینی می شد که دایی برای بازی با عربستان از او دعوت کند. همچنین آرش برهانی آقای گل لیگ هم یکی دیگر از غایبان این فهرست است.
اسامی بازیکنان تیم ملی به این شرح است:
سید مهدی رحمتی، وحید طالب لو، محمد محمدی، هادی عقیلی، محسن بنگر، سید جلال حسینی، شیث رضایی، حسین کعبی، خسرو حیدری، علی حمودی، حسن اشجاری، ستار زارع، مازیار زارع، جواد نکونام، مهرزاد معدنچی، احسان حاج صفی، مهدی مهدوی کیا، احمد جمشیدیان، مجید غلام نژاد، وحید هاشمیان، سیاوش اکبرپور، غلامرضا رضایی و سید جلال رافخایی.
بازیکنان دعوت شده به اردو باید ساعت 12 روز پنج شنبه خود را به کادر فنی معرفی کنند.
تیم ملی شنبه آینده در دیداری دوستانه رودروی تیم کنیا قرار می گیرد.

farah
13-03-2009, 09:45
من خوندم كه اين ليست براي بازي كنياست ونه عربستان شايد واسه بازي عربستان كريمي رو دعوت كنه البته اميدواريم

farah
23-03-2009, 13:27
خوزه پسیرو:مقابل ایران حرف‌های زیادی برای گفتن داریمسرمربی تیم ملی فوتبال عربستان مدعی شد در دیدار روز هشتم فروردین مقابل تیم ملی فوتبال کشورمان خود و شاگردانش حرف‌های زیادی برای گفتن خواهند داشت.به گزارش خبرگزاری مهر، خوزه پسیرو، سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان پس از بازی شب گذشته تیمش مقابل عراق با بیان این مطلب افزود: "ما برای آماده کردن تیم قبل از سفر به تهران و برای برد برابر عراق ظاهر شدیم".
وی در ادامه خاطر نشان کرد: "این فرصت خوبی برای من بود که با بازیکنانم بیشتر آشنا شوم و توانایی آنها را قبل از بازی با ایران بسنجم".
این مربی پرتغالی در خاتمه از آمادگی تیمش برای رویارویی با تیم ملی فوتبال کشورمان یاد کرد و افزود: " شک ندارم که مقابل ایران حرف‌های زیادی برای گفتن خواهیم داشت".
تیم‌های ملی فوتبال ایران و عربستان در گروه دوم مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2010 در قاره آسیا با تیم‌های کره جنوبی، کره شمالی و امارات رقابت می کنند. در این گروه کره جنوبی با هشت امتیاز صدرنشین است، کره شمالی با هفت امتیاز بر سکوی دوم ایستاده است، تیم ملی فوتبال کشورمان با شش امتیاز جایگاه سوم را در اختیار دارد و تیم‌های عربستان و امارات نیز به ترتیب با چهار و یک امتیاز رده‌های چهارم و پنجم جدول رده‌بندی را به خود اختصاص داده‌اند.
تیم ملی فوتبال کشورمان در هفته نخست از دور برگشت مسابقات انتخابی جام جهانی در قاره آسیا روز هشتم فروردین ماه سالجاری در ورزشگاه آزادی به دیدار عربستان می رود.

Liverpudlian
23-03-2009, 15:15
بابا اين عربا رو ميترکونيم تا روشون کم شه انقدر کری نخونن

Prison Break
23-03-2009, 16:12
به نام خدا

بازی از حساسیت های ویژه ای برخوردار هست بازی سختی هست برای ایران و از طرفی باید 3 امتیاز رو حتما بگیریم . خب توی این دوره داوری ها خیلی به ضرر ایران بوده 2 پنالتی رو نگرفتند ولی فکر میکنم با پیروزی مقابل عربستان بالا بیایم.
اشتباهی که انجام شد این بود که 4 روز یا 5 روز قبل بازی به این حساسی بازی رو انداختند با کویت که روی بچه ها فشار می آید بازی حساسی هم هست شوخی نیست .
امیدوارم ورزشگاه پر بشه و موفقیت تیم ایران رو ببینیم.

به امید موفقیت ایران:72:

SSMAJIDI
23-03-2009, 17:36
ما امیدواریم که ایران عربارو ببرن و بریم جام جهانی.
ولی بچه ها بازیکنایی که دعوت کرده فکر نکنم به دردمون بخورن.
به نظر من خسرو حیدری باید به جای خلعتبری بیاد
پژمان نوری هم به جای اشجاری
کریمی هم اگه نباشه احتمال باختمون60%

A.R.S
23-03-2009, 17:49
ما امیدواریم که ایران عربارو ببرن و بریم جام جهانی.
ولی بچه ها بازیکنایی که دعوت کرده فکر نکنم به دردمون بخورن.
به نظر من خسرو حیدری باید به جای خلعتبری بیاد
پژمان نوری هم به جای اشجاری
کریمی هم اگه نباشه احتمال باختمون60%

آخر ربطی به این موضوع ندارد دود از کنده بلند می شه تا دایی هست تیم ملی رنگ جام جهانی را نمی بینه:301:

ssr_70
23-03-2009, 18:10
من خودم با 10 تا از رفیقام برنامه ریزی کردیم ساعت 9 بریم ورزشگاه و اگه شد از جایگاه همیشگی خودمون نهایت حمایت رو بکنیم تا این برادران عرب زبانمون یه خاطره دیگه از ورزشگاه آزادی توی ویترین خاطراتشون بکارند یاد سالی که با دو گل علی دایی 2-0 اینارو سوله کردیم بخیر

Mahmata
23-03-2009, 18:13
... تا دایی هست تیم ملی رنگ جام جهانی را نمی بینه:301:
اتفاقاً به نظر بنده تیم ملی ایران با علی دایی به موفقیت هایی دست پیدا خواهد کرد که صعود به جام جهانی (و دیدن مجدد رنگ آن) کمترین اونهاست.

SSMAJIDI
23-03-2009, 18:30
بابا توروخدا بیاید بریزیم استادیوم 100 هزار نفری آزادیو تو سر این عربا خراب کنیم
استادیوم اگه شور و حال داشته باشه مطمئن باشین میترکونیمشون
به نظر من اگه استادیوم پر بشه این عربا کاری نمیتونن بکنن.
اونا به ضرب بلندگو +میکروفونو ......... اینا تیمشونو تشویق میکنن به نظر من بریم استادیوم
1)تعصبمونو نسبت به کشورمون به عربا نشون بدیم
2)استادیوم آزادیرو براشون یه کابوس کنیم

A.R.S
23-03-2009, 18:45
اتفاقاً به نظر بنده تیم ملی ایران با علی دایی به موفقیت هایی دست پیدا خواهد کرد که صعود به جام جهانی (و دیدن مجدد رنگ آن) کمترین اونهاست.

معلومه از معدود طرفداران دایی هستید ما هم دوست داریم ایران بیاد جام جهانی (چون من در جنوب آفریقا هستم بس بیاد) اما وضعیت خوبی نداریم ما در تاریخ از امارات گل نخرده بودیم که به لطف آقای دایی خوردیم:7:

Valencia
23-03-2009, 21:32
کریمی به تیم ملی دعوت بشه استادیوم هم پر میشه
کریمی = 70000 نفر
امیدوارم جوری ببریم که عرب ها کابوس ایران رو از یاد نبرند

TAC92
23-03-2009, 22:04
حیف که حق اجازه به استادیوم رو ندارم:girl_sigh: اگه میشد آخ اگه میشد همه ی عربارو ترور میکردم:-w

ssr_70
23-03-2009, 23:39
حیف که حق اجازه به استادیوم رو ندارم:girl_sigh: اگه میشد آخ اگه میشد همه ی عربارو ترور میکردم:-w

دوست خوب من خودتو کنترل کن مگه تو بلا نسبت مثل بعضی از این رژیمهای دیکتاتور و زورگو هستی که با مخالفینت فقط از در جنگ و نزا می تونی وارد بشی یکم به خودت مسلط شو و تحمل رقبا و حریفها رو داشته باش
اگرچه ما ایرانیا از عربها بخاطر حمله ها و وحشی گری هایی که به ما در طول تاریخ روا داشتن بیزاریم ولی در درجه اول انسان هستند و باید احترام انسانگونه ای بهشون گذاشت بعدا شایستگیمونو توی زمین بهشون تحمیل می کنیم ضمنا برد ایران بازم با پنالتی رو تبریک میگم

.:AoShiMa SaN:.
24-03-2009, 00:11
تا دنیا دنیاس عربا باید شاگردی مارو بکنن ، البته اگه خودزنی نکنیم ، ایشالا می بریم ، با گلای نکونام و معدنچی:D

max_3d
24-03-2009, 00:16
درود
این عربستانی که من دیدم اگه تمام چاهای نفتشو بفروشه نمیزاره از ایران شکست بخوره باید خیلی حواسمون باشه اونا اومدن فقط برای برد ولی من میدونم به امید خدا تمام چاهای نفت عربستان رو آتیش میزنیم وبرد ماله خودمونه

Liverpudlian
24-03-2009, 01:20
عربستان رو با 2 گل نکونام و مهدوی کيا شکست ميديم

hamedss
24-03-2009, 05:18
با هر نتیجه ای که تیم ملی کسب کند , دايي حداقل تا پايان رقابت‌هاي مقدماتي سرمربي است

یکی از اعضای هیات رییسه فدراسیون: مطمئن باشيد كارمان به پلي‌آف نمي‌كشد

اين روزها شايعات فراواني از راهروهاي فدراسيون فوتبال به بيرون درز مي‌كند، اولتيماتوم دادن به دايي، پرداخت نشدن هزينه تيم‌هاي ملي توسط سايپا، ماجراي شكايت از فيفا و عدم تعلق نگرفتن غرامت به فدراسيون فوتبال، لغو بازي‌هاي تداركاتي و ماجراي علي كريمي مسائلي است كه اين روزها اذهان را مشغول كرده است. درباره اين مسائل با مهندس بهروان عضو هيات رئيسه فدراسيون گفت‌وگو كرديم كه سر آخر بد از كار درنيامد:

آقاي بهروان، امروز ما مي‌خواستيم با همه اعضاي هيات رئيسه فدراسيون صحبت كنيم اما فقط شما در دسترس بوديد. به عنوان پاسخگوترين عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال درباره لغو بازي‌هاي تداركاتي صحبت كنيد. آيا فدراسيون توانست غرامت بگيرد؟
البته گرفتن غرامت حق ماست، وقتي حريف به ما قول مي‌دهد كه بازي كند و قرارداد مي‌بندد بعد زيرش مي‌زند بايد هم غرامت بدهد.
مثل اينكه كارگزاري كه بازي‌ها را فيكس كرده بود چند روز پيش به فدراسيون فوتبال آمده بود...
بله، يك جلسه مفصل داشتيم و حتي تهديد هم كرديم كه شكايت مي‌كنيم كه ايشان هم گفت مي‌توانيد شكايت كنيد و حتي مبلغي هم بابت غرامت بگيريد ولي پروسه‌ زماني‌اش طول مي‌كشد.
كارگزار از اتفاقات و لغو بازي‌ها اظهار تاسف مي‌كرد.
در مجمع عمومي فدراسيون، آقاي كفاشيان به دوربين‌ها گفت كه فيفا شكايت ايران را برگشت زده است و گفته است بررسي لغو بازي‌هاي تداركاتي به دلايل سياسي در حوزه وظايف كميته انضباطي فيفا نيست، شما از نامه فيفا باخبريد؟
من اطلاعي ندارم اما اگر آقاي كفاشيان گفته حتما آنها نامه فرستاده‌اند، به هرجهت همه مي‌دانند كه از لحاظ پيدا كردن حريفان تداركاتي دچار مشكل هستيم و محدوديت داريم. ما كه نمي‌توانيم تيم‌هاي درجه يك اروپايي را به تهران بياوريم.
به‌خاطر مبالغي كه مي‌خواهند؟
صددرصد، هر كدام كمتر از يك ميليون دلار نمي‌خواهند آيا اسپانسري وجود دارد كه مثلا تيم آلمان را به تهران بياورد و بالاي يك ميليارد هزينه كند...
البته آلمان پيش از جام‌جهاني به‌خاطر زلزله بم به تهران آمد...
بله، آن هم يك بازي خيريه بود، بايد حريفي بياوريم كه توجيه اقتصادي داشته باشد. اگر اين روزها به صحبت‌هاي آقاي تاج دقت كنيد مي‌فهميد كه ايشان چقدر براي يافتن حريف تداركاتي حساسيت به خرج مي‌دهد و تلاش مي‌كند.
البته ايشان در مصاحبه‌هاي‌شان خبر از بازگشت علي كريمي به تيم‌ملي داد اما مثل اينكه كريمي را فعلا نمي‌توانيم در تيم‌ملي ببينيم...
مسائل فني بر عهده آقاي دايي است، ممكن است من و شما عقيده داشته باشيم كه علي كريمي بايد در تيم‌ملي حضور داشته باشد اما مسائل فني برعهده دايي است. من شخصا خوش‌بين هستم و اميدوارم تيم‌ملي با قدرت به جام‌جهاني صعود كند و نتيجه بگيرد ما در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال تلاش مي‌كنيم با برنامه‌ريزي راه صعود تيم‌ملي را هموار كنيم.
اينكه گفته مي‌شود علي دايي تا بازي مقابل عربستان فرصت دارد و اگر نتيجه نگيرد اخراج مي‌شود تا چه حد صحت دارد؟ حتي شنيده شده با چند سرمربي داخلي هم تماس گرفته‌اند...
اين حرف‌ها شايعه است، من كه در هيات رئيسه فدراسيون هستم به شما مي‌گويم كه علي دايي تا پايان رقابت‌ها سرمربي تيم‌ملي خواهد بود و با هيچ كس تماسي گرفته نشده است.
حتي تا بازي‌هاي پلي آف؟
نفوس بد نزنيد، كار ما به پلي‌آف نمي‌كشد.
به عنوان سوال آخر، الان سايپا حامي مالي تيم‌هاي ملي است. مثل اينكه طبق قرارداد بايد تيم‌هاي ملي هزينه كنند بعد با ارائه فاكتور به حامي مالي از سايپا پول دريافت شود...
نه، اين مورد هم درست نيست، اين شايعات هميشه وجود دارد ولي بدانيد كه الان بدون اينكه تيم‌هاي ملي هزينه‌اي كنند از سايپا وجه دريافت شده است. همانطور كه از صدا و سيما حق پخش تلويزيوني گرفته‌ايم.

hamedss
24-03-2009, 05:35
برد های تیم ملی دیگه به ضرب و زور پنالتی شده فکر نمیکنم (با اینکه دوست دارم عربستان رو له کنیم) بتونیم حتی توی آزادی عربستان رو ببریم هر چقدر سعی میکنم نمیتونم خودم رو برای برد ایران گول بزنم ولی غیرت ایرانیم حکم میکنه برای برد ایران آرزوی موفقیت کنم و اینکه عربستان رو تو آزادی ببریم

farah
24-03-2009, 07:50
عربا فعلا جنك رواني راه انداختن ولي به نظر من حرف اول واخر رو تماشاكراي ورزشكاه ازادي ميزنن اميدواريم كه ورزشكاه بر شه

Amir Argentina
24-03-2009, 08:59
به امید خدا آزادی پر میشه
ولی اینو بدونید بازی خیلی سختیه
باید برای 3امتیاز بریم تو زمین

SSMAJIDI
24-03-2009, 09:35
آقا انشاالله که ببریم.
نزاریم عربا شاخ بشن.
انشاالله که ورزشگاه پر بشه و 2تا جایگاهم بزارن برای خانوما تا بتونن خانومها هم بیان

Terry
24-03-2009, 10:34
در این بازی حساس نباید بزاریم عربا پا بگیرن و پررو بشن
علی د ایی باید هرچی داره رو کنه که عربها رو بترکونیم

SSMAJIDI
24-03-2009, 10:39
دمت گرم.درستش همینه!

TAC92
24-03-2009, 11:09
انشاالله که ورزشگاه پر بشه و 2تا جایگاهم بزارن برای خانوما تا بتونن خانومها هم بیان
:*:84:*:آزادی اگه جای آقایان هم داشته باشه غنیمته:*:84:*:یه بار تابستون تا توش رفتیم کردنمون بیرون:6qwup3:

عربارو از اینی که سیاه ترن سیاه تر میکنیم:37: ولی اگه آقای دائی هرچی داره رو کنه که کارمون به جاهای باریک میکشه:117: فقط ما باید مواظب این وقت کشی عربا باشیم~x(
ایران قهرمانه:iran:

farah
24-03-2009, 11:16
كاش ميشد ما خانومها هم بيايم ورزشكاه اونوقت جا ي شما اقايون نبود شماها فقط ادعا دارين اخرين باركه ازادي كمبليت بود كي بود؟
حالا روز8 فروردين معلوم ميشه جن مرده حلاجين

SSMAJIDI
24-03-2009, 12:17
بابا خانوما هم دل دارن:flowerysmile::labkhand:.
نگران نباشید ورزشگاه پر میشه دیشبم که بردیم اما به زور پنالتی.:flowerysmile:

Valencia
24-03-2009, 13:09
شرايط عربستان درآستانه سفر به تهران
خوزه بسیرو سرمربی جدید که بعد از بازی مقابل عراق گفت:"در تهران حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت."نگران غیبت یاسر القحطانی و البته مصدومیت مالک معاذ دیگر بازیکن خط حمله خود است

سایت گل- باتساوی عربستان مقابل عراق در تکرار بازی فینال جام ملتهای آسیا2007 کادر فنی این تیم خودرا آماده سفر به تهران برای آنجام دشوارترین مسابقه خود در مسابقات مقدماتی جام جهانی می کند.البته آنها از سفر به تهران وبازی مقابل ایران در مسابقات مقدماتی خاطرات خوبی دارند اما شرایط کلی ،اجازه خوشبینی را از آنها می گیرد.

خوزه بسیرو سرمربی جدید که بعد از بازی مقابل عراق گفت:"در تهران حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت."نگران غیبت یاسر القحطانی و البته مصدومیت مالک معاذ دیگر بازیکن خط حمله خود است.این درحالی است که ایران بدون مصدوم و محروم وبا مشارکت لژیونرهای آماده ای مثل جوادنکونام بهترین بازیکن این فصل اوساسونا پا به میدان خواهدگذاشت.

ترکیب عربستان مقابل عراق شامل وليد عبدالله (دروازه بان )، عبدالله الزوري، أسامة هوساوي، أسامه المولد، حسن معاذ (خط دفاع)، صاحب العبد الله و مناف أبو شقير و محمد نور و أحمد الفريدي(خط میانی)، و ناصر الشمراني و صالح بشير(خط حمله )بود .این ترکیب در بازی ایران تغییراتی خواهد داشت که مهمترین آن حضور حسين عبدالغني بازیکن نيوشاتل سوئیس است. در روزهای گذشته چهره های مختلفی از مقامات رده بالای عربستان در تلاش برای روحیه دادن به نفع سرمربی تیم گفت وگو کرده اند که امير نواف بن فيصل یکی از آنهاست.او در مصاحبه ای می گوید:"بسیرو برای بازگرداندن هویت اصلی به تیم ما نیاز به زمان دارد."اما همه می دانند این ظاهر ماجراست چون ممکن است شکست عربستان مقابل ایران به معنای پایان کار باشد. پسران صحرا اینک در رده چهارم گروه B و پایین تر از ایران شش امتیازی هستند. کره جنوبی با هشت امتیاز تیم اول گروه است و کره شمالی در جای دوم قرار دارد.

feremerz
24-03-2009, 13:11
هر چند از علی دایی متنفرم ولی ایشالا بازی رو ببریم اسم ایران در میونه

.:AoShiMa SaN:.
24-03-2009, 13:37
معدنچی فیکس باشه ، نبض بازیو گرفتیم:wagfinger1:

hamedss
24-03-2009, 16:37
با حمايت 100 هزار تماشاگر عربستان را شكست مي‌دهيم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با حضور 100 هزار تماشاگر، عربستان را شكست خواهيم داد.
[Only registered and activated users can see links]

علي دايي پس از پيروزي يك بر صفر در ديدار دوستانه مقابل كويت عنوان كرد: سبك ‌بازي كويت و عربستان شبيه يكديگر است و من با شبيه‌سازي در اين مسابقه براي بازي با عربستان كاملا آماده هستم. شاگردانم برابر كويت تمام تاكتيك‌هاي مدنظرم را در زمين اجرا كردند.
وي درباره بازي با عربستان اظهار داشت: پيروزي در اين بازي دور از دسترس نخواهد بود. با اضافه ‌شدن جواد نكونام و مسعود شجاعي و حضور 100 هزار تماشاگر عربستان را شكست خواهيم داد.
تيم ملي فوتبال ايران شب گذشته در ديداري دوستانه با تك گل دقيقه 85 مازيار زارع كه از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد كويت را مغلوب كرد.
ملي پوشان كشورمان شنبه 8 فروردين در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 در ورزشگاه آزادي ميزبان عربستان خواهند بود.

A l i
24-03-2009, 17:02
عربستان این همه تماشاگر ببینه کارش به بیمارستان میکشه :6qwup3:
حتما میبریم شک نکنید :heartsmile::heartsmile::heartsmile::heartsmile::h eartsmile::72:

L . F . C
24-03-2009, 23:33
ایشالله با حمایت 100 هزار نفر این عربا رو له میکنیم :7:

Valencia
24-03-2009, 23:41
بازی مرگ و زندگی 3 امتیاز چیزی است که دایی عمیقا آن را می خواهد.این نتیجه ایست که ایران را به صدر گروه خواهد رساند و برعکس عدم توفیق در کسب ان گربه را به شیروانی داغ خواهد برد

سایت گل -البته ایران در شرایط تعطیلات نوروز است اما تقریبا هیچ نشریه چاپ خاورمیانه را پیدا نمی کنید که خالی از مقالاتی درباره بازی ایران مقابل عربستان باشد.

کریم باقری می گوید:"ببر یا بمیر."، توصیف مهدوی کیا هم" بازی مرگ وزندگی" است و سعودکریری عقیده دارد این مسابقه ای با شرایط برد اجباری است. این جملات جان می دهند برای اینکه تیتر اول باشند اما این بازی واقعاهمین قدر جدی است؟

برای عربستان پاسخ این سوال مثبت است-فقط کافی است به جایگاه انها در جدول نگاه کنید-4 امتیاز از 4 بازی دوتا کمتر از ایران و4تا کمتر از کره جنوبی.یادتان نرود دارید درباره تیمی حرف می زنید که به صعودهای مقتدرانه به جام جهانی شناخته شده است .آنهادر هر 4 دوره قبلی حاضر بوده اندو قاعدتا حالا زمانی برای آغاز بردهاست.آیا نیازی به واگویه باعث سقوط روباه صحرا در این تورنمنت شد ،هست؟نه .اما همانطور که قبلا نوشته ام مصدومیت بازیکنان کلیدی در مسابقات کلیدی و اشتباهات گیج کننده در انتخاب باریکنان والبته تاکتیک غلط مقابل کره شمالی ، فقدان تلاش لازم دربرخی رقابتها والبته کمبود شانس.چیزی که برای موفقیت به آن نیاز دارید.

همه این مسائل کار رابه آنجا رساند که سومین اخراج ناصرالجوهر از روی نیمکت عربستان را باعث شد.او بعد از دومین شکست متوالی مقابل کره شمالی جای خود را به خوزه بسیرو داده است سرمربی سابق الهلال که البته در ریاض طرفدارن چندانی ندارد...اما اگر او ماموریت خود را با موفقیت پشت سر بگذارد چه کسی به گذشته اهمیت می دهد؟موفقیت البته راحت نیست.اگر عربستان در تهران ببازد و کره شمالی امارات را در خانه مغلوب کند(این اتفاقی است که احتمال آن وجود دارد) حتی ممکن است شانسی برای صعود به پلی اف وجود نداشته باشد. در این صورت انها با سه بازی باقی مانده و چهار امتیاز پشت سر کره جنوبی می ایستند که یک بازی هم کمتر از عربستان انجام داده است واین به این معناست که انها باید سه بازی باقی مانده را با کسب هر 9 امتیاز ممکن تمام کنند تا شاید بتوانند به جام جهانی برسند.

در این شرایط غیبت یاسرقحطانی و مالک معاذ دیگر نیروی انفجاری تیم و البته تردید در سلامتی خالدعزیزو سعود الکریری باعث می شود که هرگز آرزو نکنیم جای بسیرو باشیم.با مشکلاتی که او دارد احتمالا شیوه او احتیاط آمیز خواهد بود.یک تساوی مقابل 100 هزار تماشاگر مقابل ایرانیانی که دو تن از بهترین ها را در اختیار ندارند خیلی هم بد نیست گرچه رسانه ها سه امتیاز را می خواهند. در صفوف ایران در تهران اوضاع چطور است؟تیم ملی البته از عربستان دو امتیاز بیشتر جمع آوری کرده و درخانه مقابل عربستان بازی می کند اما لحظه ای را تصور کنید که نتیجه این بازی خانگی به مذاق مردم خوش نیاید.البته اگر ایران مقابل رقیب به نتجه خوبی برسد جو ورزشکاه آزادی استثنایی خواهد بود.3 امتیاز چیزی است که دایی عمیقا آن را می خواهد.این نتیجه ایست که ایران را به صدر گروه خواهد رساند و برعکس عدم توفیق در کسب ان گربه را به شیروانی داغ خواهد برد.آنه در دور برگشت دو سفر طولانی به پیونگ یانگ وسئول دارندو این اصلا ساده نیست.

اگر عربستان روی نیمکت مجادلاتی را تجربه کرده است در تهران بحث مهم یک ماه اخر سال به غیبت و بازگشت علی کریمی اختصاص داشته است.اینکه خواهد بود یا نه .این بحثی بود که سرانجام با خودداری دایی از دعوت از جادوگر پرسپولیس به پایان رسید.اگر ایران بتواند بازی را با برد به پایان برساند کسی پاپی این ماجرا نخواهد بود ، اما درصورت شکست ایران تصور تیتر روزنامه ها خیلی هم دشوار نیست . ایران تا به حال در آزادی به عربستان نباخته است و امروز هم فرصتی برای این کار ندارد.هشتم فروردین با این مسابقه باشید،نبردی که تمام عناصر یک دیدار هیجان انگیز و پرتنش را به همراه دارد. جان دردن سردبیر آسیا

hamedss
25-03-2009, 09:30
دیدار روز شنبه متعلق به ایران است

علی دایی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پیش بینی کرد دیدار روز شنبه با تیم ملی فوتبال عربستان را در تهران به نفع خود به پایان خواهیم رساند.

علی دایی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در گفت و گو با تلویزیون العربیه بالحن جدید درباره بازی با عربستان گفت:" ما از بازیکنان بسیار خوبی برخورداریم و بازی با عربستان در تهران خواهد بود و این به نفع ماست و به یاری خدا این بازی را خواهیم برد. هیچ پیش بینی صد درصدی وجود ندارد ولی نکته مثبت این بازی این است که در تهران برگزار می شود و حضور صد هزار تماشاگر ایرانی و دوستدار فوتبال برای ما مفید است."
وی در ادامه توصیح داد:" ما به شیوه مربی سابق عربستان آشنا بودیم ولی تعیین مربی جدید ما را مجبور کرده با شرایط جدید تعامل داشته باشیم ولی به هر صورت ما باید تیم ملی فوتبال عربستان را شکست دهیم و ان شاء الله پیروز می شویم."
دایی با اشاره به این که هیچ اختلافی با علی کریمی ندارد، افزود:" بازیکنی که در اردوی آمادگی شرکت نکند از لحاظ بدنی شرایط بازی را نخواهد داشت و علی کریمی از لحاظ بدنی امادگی ندارد چرا که مدت زیادی است مصدوم شده است و در آینده اگر در باشگاه عملکرد خوبی داشته باشد ما از وی در تیم ملی استفاده خواهیم کرد."

BOROAMOO
25-03-2009, 11:23
از اونجایی که منم ایرانیم و تعصب دارم ولی مطمئن باشید بدون علی کریمی نمی بریم.اینو درحالی میگم که استقلالیم

Ali_nano
25-03-2009, 11:43
بازی ایران - عربستان همیشه برای هر دو تیم مهم و خیلی خیلی مهم بوده !! اونقدر که اگه به جنگ گلادیاتور ها تشبیه بشه تشبیح نادرستی نخواهد بود . همینکه تابه حال این دو تیم هیچگونه مسابقه دوستانه یا در چارچوب یک تورنومنت دوستانه نداشتند خود نشانه اهمیت دیدارها است . که البته دیدار باشگاههای این دو کشور نیز با ارث بری از این وقایع نیز دست کمی از حساسیت این بازی ملی ندارند. البته به نظر من برای ایرانیان اهمیت بیشتری دارد . این را از رسانه های این دو کشور ، چه رسمی و چه غیر رسمی می توان فهمید.

Ali_nano
25-03-2009, 12:05
عربستان بازی روی زمین ، پاسهای کوتاه و خیلی خیلی با صبر ، بازی خیلی زیبایی از خود به نمایش می زاره یا حداقل در اکثر زمانها اینطوره . قدرت عربستان خط میانی اونه و البته حمله که در غیاب قحطانی معاذ و ... شاید کمی تا اندازه ای ضعیف تر از گذشته باشه . البته همینکه از بازیکنانی غیر معروف یا حداقل در حد قحطانی استفاده نکردن شاید برای تیم ملی ایران دردسر ساز بشه. عربستان از جناحین نیز بخوبی استفاده می کنه ولی نه بخوبی استفاده از عمق !! جایی که پاشنه آشیل تیم ملی ایرانه و همیشه تیم ملی از دفاع ضعیف رنج می برده . در مقابل تیم ملی در چند بازی گذشته فقط با اتکا به شانس محض علی دایی که همیشه اونو یاری کرده تونسته امتیاز بگیره . بازی با عربستان در عربستان ، بازی با امارات در امارات بازی با کره جنوبی واقعاً دستهای پنهانی شانس شانس بود که تیم ملی رو از مهلکه واقعی کشید بیرون . تیم ملی در زمان علی دایی با تمام احترام به ایشون بازی زیبایی یا حداقل دارای تاکتیک معیین و اصولی ارائه نکرده و صرف ترس از علی دایی ، موقعیت بد زمانی سبب شده دهان افرادی مثل حاج رضایی ، فردوسی پور ، چراغ پور و ... در سیما بسته بشه و فقط اندک روزنامه ای تونسته کمی انتقاد بکنه . بازیهای تیم ملی بعد از برانکو باید گقت نشاد خاصی نداشته و تمام بردهای این تیم یا بر پایه شانس بوده یا مهارتهای فردی بازیکنانی مثل نکونام ، علی کریمی و ... که رنگ بوی اثر بازی نکونام در سالهای اخیر بسیار زیاد بوده و بالا اومدن تیم ملی (در صورت بالا اومدن) باید به ایشون نسبت داد.
بازی تیم ملی اکثر احساسی و با سانترهای از جناحین است اگر در بازی با عربستان تیم ملی گل اول را در آزادی به ثمر نرسونه به جرات می تونیم بگیم قادر به بردن تیم عربستان نخواهد شد

SSMAJIDI
25-03-2009, 12:17
تیم ملی ما هم باید با تجربه ها مثل کریمی/مهدوی کیا/هاشمیان/نکونام/باشن هم جوانها مثل/شجاعی/حیدری/اکبرپور/م.زارع/کاظمی و................!
من فکر نمیکنم که بتونیم با این کسانی که دعوت کرده عربستان ببریم

Ali_nano
25-03-2009, 12:18
نبود علی کریمی در این بازی واقعاً به ضرر تیم ملی هست چرا دفاع عربستان حوصله بازی افرادی مثل کریمی رو ندارن و احتمال دادن خطا بر روی اون بسیار زیاده البته نباید از یاد ببریم که علی کریمی در بازی با الشباب آماده نبوده و حتی کمی عصبی بود ولی نام علی کریمی اتحاد تیم ملی و روحیه اونها رو بالا می برد. از جهتی علی دایی نمی خواد اون ابهت و صلابت خودشو که با دعوت نکردن از کریمی، مهدوی کیا و ... در چند دفعه ساخته یک دفعه از دست بده !!!
اگر تیم ملی نتیجه نگرفت مطمئن باشید همه دعوت نشدن کریمی رو پتکی بر سر علی دایی می کنن اولش هم فردوسی پور :-t!! دعوت نکردن از علی کریم برای این بازی در این شرایط (برخلاف تمام افکار عمومی که همه دعوت از علی کریم رو برای این بازی حتمی می دونستن) جرات علی دایی رو نشون می ده !!!!:1:
در کل برای این بازی به نظر بنده حقیر بهتر بود از با تجربه ها استفاده بشه تا جوانانی که دنبال نام و نشان می گردن . کریم باقری ، نیکبخت ، کریمی و ... حتی جنازه های اونها هم برای این بازی از جوانان بهتر (معذرت از این لفظ ولی بهتر از این پیدا نکردم ). هرچند نباید از یاد برد که تیم فعلی عربستان با توجه به مصدومیت 4 بازیکن + غیبت قحطانی شاید بتونیم بگیم ضعیف ترین تیم چند سال اخیر هستش . این تیم قابل قیاس با تیم 4 سال پیش یا تیم جام ملت های پیش نیست و خیلی ضعیف هستش.
البته اینهم شانس علی دایی دیگه !!
مطمئن باشید اگه دایی در بازی با الاتحاد - استقلال بجای قلعه نویی مربی استقلال بود یا حداقل فامیل قلعه نویی یه پسوند داشت مثل دایی مثلاً "امیر قلعه نویی دایی" مطمئن باشد نتیجه 10 بر 2 به سود استقلال می بود :-&

farah
25-03-2009, 12:34
الرياض – أ ف ب
قرر البرتغالي جوزيه بوسيرو المدير الفني للمنتخب السعودي لكرة القدم استبعاد قائد الفريق ياسر القحطاني من معسكر "الأخضر" المقام حاليا في مدينة الرياض، تمهيدا للقاء إيران السبت ضمن التصفيات القارية النهائية المؤهلة إلى كأس العالم في جنوب إفريقيا 2010.
وجاء قرار بوسيرو إثر تغيب القحطاني عن تدريبات المنتخب اليوم التي جرت على استاد الملك فهد الدولي، وهو ما اعتبره المدير الفني عدم انضباط في المواعيد قبل موقعة إيران الهامة.
وكان المدرب واللاعبون يترقبون انضمام ياسر القحطاني كونه اليوم المحدد له بعد مشاركته مع فريقه الهلال في مباراته الدورية أمام الوحدة أمس، ولكن القحطاني لم يحضر.. الأمر الذي أغضب المدرب وقرر إبعاده عن المنتخب، وهو الخبر الذي نقله مدير المنتخب السعودي فهد المصيبيح للصحفيين.
وقال المصيبيح "قرر المدرب إبعاد ياسر القحطاني بعد تغيبه عن التدريب، واتصلنا باللاعب مرارا وتكرارا ولكن جواله الخاص مغلق ولم نتمكن من الوصول إليه".
وأضاف المصيبيح "نحن نشدد على الانضباط والوضع الراهن لياسر القحطاني مشابه لحالة خالد عزيز عندما خرج من معسكر المنتخب".
وحول إيقافه بسبب تغيبه عن المنتخب رد المصيبيح "دورنا ينتهي بالإبعاد من المنتخب، وهو قرار المدرب بوسيرو، ولكن قرار إيقافه يتخذه المسؤولون عن الرياضة السعودية".
ورفض مدير المنتخب التحدث عن الأسباب التي أدت إلى تغيب اللاعب عن التدريب، مكتفيا بقوله إنه تم الاتصال به ولكن جواله مغلق.

سرمربي تيم ملي عربستان ياسر القحطاني رو از تيم ملي عربستان كنار ميزاره بدليل عدم انظباط وعدم حضور سر تمرين تيم ملي عربستان .
مدير تيم ملي عربستان المصيبيح كفت كه قرار كنار كذاشتن القحطاني به سرمربي بازميكردد وبه علت عدم انظباط او ميباشد

manreza71
25-03-2009, 13:28
دوستان همه ما ایرانی اصیل هستیم وتیم ملی مون رو دوست داریم
اما اگه تیم ملی متعلق به همه مردم ایران باشه نه یک نفر
الان من تیم ملی رو تیم دایی وارث وملک شخصی دایی میدونم
دایی با دعوت نکردن از علی کریمی نشون داد یک بچه عقده ای وروانی هست
از خدا میخوام تیم دایی در برابر عربستان با حساب 8 بر 0 بازی رو واگذار کنه تا این نکبت دیگه از ایران فرار کنه

دایی یادت باشه کریمی سرورته

Mohammad_AcMilan
25-03-2009, 13:32
اگه کریمی باشه عالی می شه راحت می تونه پشت محوطه خطا بگیره و جواد یکی از اون کاشته هایی که به کره زد بزنه و ................

Orange
25-03-2009, 13:39
این مربی عربستان میگن داره کری میخونه؟
فقط میگم که علی کریمی نیست.
خدا کنه ببریم فقط همین اگر نبردیم دوباره باید تا روز آخر حرص بخوریم .

farah
25-03-2009, 13:57
به اميد خدا ميبريم فقط خداكنه ورزشكاه بر شه

SSMAJIDI
25-03-2009, 14:01
آقا عربارو میبریم خیالتون راحت بازیکنای ما غیرت و تعصبشونو نشون میدن به موقش

hamedss
25-03-2009, 16:48
شاگردان دایی سه نوبت تمرین می کنند

فدراسیون فوتبال ایران زمان و مکان تمرینات تیم ملی ایران برای بازی با عربستان را به شکل رسمی اعلام کرد.

شاگردان علی دایی تا قبل از دیدار با عربستان سه جلسه تمرین را پشت سر هواهند گذاشت تا روز شنبه هفته آینده مقابل عربستان به میدان بروند.
طبق اعلام فدراسیون فوتبال تیم ملی در سه روز آینده در کمپ تیم های ملی و ورزشگاه آزادی تمرین خواهند کرد.
لازم به ذکر است جواد نکونام و مسعود شجاعی به عنوان آخرین بازیکنان دیشب به ملی پوشان محلق شدند.
همچنین عصر امروز روابط عمومی فدراسیون فوتبال اسامی داوران تیم ملی ایران با تیم ملی عربستان از سری مسابقات مقدماتی جام جهانی 2010 که روز شنبه مورخ 8/1/88 راس ساعت 19 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود را نیز اعلام کرد:
ناظر بازی: رابرت جان تورس از گوام
ناظر داوری: محسن عارف از سری لانکا
داور وسط: نیش مورا یوئیچی از ژاپن
کمک داور اول: ساگارا تورو از ژاپن
کمک داور دوم: تاکاهیرو اوکانو از ژاپن
داور چهارم : توما ماساکی از ژاپن

hamedss
25-03-2009, 17:07
تيم ملي فوتبال عربستان فردا وارد تهران مي‌شود

تيم ملي فوتبال عربستان صعودي براي برگزاري ديدار برگشت برابر تيم ملي ايران عصر فردا/پنجشنبه/، وارد تهران خواهد شد. به گزارش ايرنا، ملي پوشان فوتبال عربستان ساعت ‪ ۱۸/۴۵‬دقيقه فردا پنجشنبه ‪ ۶‬فرودين ماه وارد تهران مي‌شوند و در هتل استقلال اسكان مي‌يابند.
در اين سفر ياسر قحطاني مهاجم نامدار فوتبال عربستان كه عنوان بهترين بازيكن فوتبال آسيا در سال ‪ ۲۰۰۸‬ميلادي را به خود اختصاص داد تيم ملي كشورش را همراهي نخواهد كرد.
قحطاني به دليل ‪ ۲‬اخطاره بودن بازي حساس برابر ايران را از دست داد.
تيم ملي فوتبال عربستان براي رويارويي با ايران روز جمعه يك جلسه تمرين در زمين شماره يك مجموعه ورزشي آزادي برگزار خواهد كرد.
همچنين تيم ملي ايران نيز كه پس از حضور در كويت در حال حاضر در تهران بسر مي‌برد، ساعت ‪ ۱۶‬امروز(چهارشنبه) در محل كمپ تيم‌هاي ملي، تمرينات خود را برگزار خواهد كرد.
ديدار تيم‌هاي ملي ايران و عربستان در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي روز شنبه ‪ ۸‬فرودين ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.
دو تيم در ديدار رفت كه در رياض برگزار شده به نتيجه مساوي يك بر يك دست يافتند.
درحال حاضر ايران با ‪ ۶‬و عربستان با ‪ ۴‬امتياز در رده‌هاي سوم و چهارم جدول رده بندي قرار دارند و تيم‌هاي كره جنوبي و كره شمالي با ‪ ۸‬و ‪۷‬ امتياز به ترتيب، اول و دوم هستند.

Unrepeatable Seven
25-03-2009, 17:46
با اينكه خيلي از علي دايي بدم مياد ولي اميدوارم تيم ملي بازي رو ببره ، مساوي توي اين بازي هيچ فرقي با شكست نداره.
البته حس ميكنم كه براي صعود در بازيهاي آينده علي دايي كريمي رو صدا كنه تا به داد تيم برسه.
بازيكنهاي خيلي آماده اي در حال حاضر داريم كه به جاي اصطلاح با تجربه هامون ميتونند بازي كنند ولي مطمئنا دايي باتجربه هايي مثل هاشميان رو ترجيح خواهد داد به جوون هاي آماده اي مثل اولادي كه در ماه گذشته خيلي خوب كار كرده براي الشباب امارات.
در كل آرزوي صعود تيم ملي به جام جهاني رو دارم.

Valencia
25-03-2009, 20:19
بازگشت ستارگان به اردوی ایران
سایت گل- با بازگشت مسعود شجاعی و جوادنکونام جمع ستارگان علی دایی جمع تر شد گرچه این تعداد می تونست با حضور علی کریمی بالاتر هم برود.با این حال دایی روی نکو و مسعود طور دیگری حساب می کند.این دو که سرحال وقبراق از اسپانیا به اردوی ایران ملحق می شوند،هفته خوبی را پشت سر گذاشته و جزئی مهم از برنامه دایی برای صعودند.دایی بعدازبازی کویت در مصاحبه مطبوعات از این دو،نقش کلیدی و حضورشان به صراحت یاد کرد،کاری که کمتر از سرمربی اقتدارگرای تیم ملی به یاد داریم.

SSMAJIDI
25-03-2009, 23:21
بچه ها جان من شنبه بریزید آزادیو پر کنیم

masoud-lat
26-03-2009, 00:44
عربستان تو این جور موارد اکثرا موفق بوده
ولی اگر ورزشگاه کاملا پر بشه 100% خواهیم برد

MoHaMad.Divar
26-03-2009, 01:38
آقا بزار همین الان بگم
مساوی میشه اگه نرین ورزشگاه
من مساوی رو رای دادم
چون اونا الان هر وقت با ما بازی داشتن دقایق آخر گلمون زدن
چون دست کمشون گرفتیم
ما علت افتمون تو همه چیز اینه
از باشگاهی تا ملی
نژادمونم طوریه که دانشمندا تحقیق کرده بودن
ما ایرانی ها همیشه بعد از مدتی خسته میشیم
تو ورزش نمیه اول خوبیم نمیه دوم ندیدید چقدر لح لح مزنیم
تو بسکتبال بیشتره

داداش حقیقت تلخه اما باید باورش کرد
دیر یا زود برد مال کیسه که بردن رو باور داشته باشه

با امید پیروزی تیم ملی :smil4337dd8b9eb25: :27: :72:

POORIA BAYERNI
26-03-2009, 04:28
منم ميگم مساوي ميشه...ولي دوست دارم لهش كنه چون از اين عرباهم خيلي بدم مياد...از علي دايي هم بدم مياد...

hamedss
26-03-2009, 06:03
ترکیب های امیدوار کننده درحمله تیم ملی (چه امیدواریکه همش با پنالتی میبریم:D)

در آستانه بازی حساس ایران مقابل عربستان در مرحله مقدماتی جام جهانی،بازی دوستانه مقابل کویت از آن جهت مفید بود که راه حل های جدیدی را در بخش تهاجمی به علی دایی معرفی کرد. این مسابقه که به مناسبت خداحافظی جاسم الهویدی،مهاجم سابق تیم ملی کویت برگزار شد و با برتری یک بر صفرایران به پایان رسید، دو نیمه کاملا" متفاوت داشت.در نیمه اول تیم ملی در بازیسازی و ایجاد موقعیت های گلزنی ناموفق بود،ولی تعویض های دایی در خط میانی و حمله در بین دو نیمه موجب شد خطرات زیادی روی دروازه میزبان بوجود بیاید و تک گل بازی هم در این نیمه به ثمر رسید.

ترکیب اولیه ناهماهنگ در غیاب نکونام و شجاعی،خط میانی متشکل از حسین کاظمی، محمد نوری، ستار زارع و مهرزاد معدنچی بود و هاشمیان به عنوان کاپیتان و رضایی در خط حمله بازی کردند،ولی آنها به ندرت توانستند دروازه کویت را تهدید کنند.زارع در پست جدیدش به عنوان هافبک راست سردرگم بود و نوری نتوانست پاسهای موثری برای مهاجمان بفرستد.در نیمه دوم اما دایی ترجیح داد اکبرپور،خلعتبری و مهدوی کیا را به ترتیب به جای هاشمیان، نوری و زارع به زمین بفرستد؛تغییراتی که تیم ملی را متحول کرد.

اکبرپور تحرک خط حمله را بیشترکرد و خلعتبری در پست غیر متعارف هافبک تهاجمی درخشش فوق العاده ای داشت. مهاجم ذوب آهن که نزدیک خط حمله بازی می کرد ،با دریبل های سریعش بارها مدافعان کویت را جا گذاشت وبا حرکت پا به توپش سازنده پنالتی ایران بود که منجر به گل پیروزی شد.حرکات ترکیبی او و اکبرپور چند باردیگر هم خط دفاع کویت را شکافت و حتی میتوانست گل های زده تیم ملی را بیشتر کند.

تفاوت عمده تیم ملی در نیمه اول و دوم در سرعت و تحرک خط حمله بود که با ورود این دو بازیکن بوجود آمد. فرمول مناسب حال باید دید با پیوستن نکونام و شجاعی ، دایی در بازی مقابل عربستان چه ترکیبی را برای خط میانی و حمله تیم ملی انتخاب می کند، ولی آرایش تهاجمی تیم در نیمه دوم این بازی امیدوار کننده بود واستفاده از این تجربه میتواند دغدغه های سر مربی ایران را برای خلق موقعیت و گلزنی کمتر کند؛مشکلی که در بازی های قبلی مرحله مقدماتی جام جهانی احساس می شد.هر چند به نظر نمی رسد دایی در بازی حساس مقابل عربستان ،به ریسک استفاده از مهاجمان کم تجربه ای (در تیم ملی) مانند خلعتبری و اکبرپور در ترکیب اصلی تن بدهد،ولی حضور آنها در نیمه دوم میتواند اسلحه پنهان تیم باشدو رسیدن به یک فرمول مناسب در خط حمله،کلید موفقیت در بازی شنبه خواهد بود.

hamedss
26-03-2009, 06:20
بازی مرگ و زندگی

3 امتیاز چیزی است که دایی عمیقا آن را می خواهد.این نتیجه ایست که ایران را به صدر گروه خواهد رساند و برعکس عدم توفیق در کسب ان گربه را به شیروانی داغ خواهد برد

البته ایران در شرایط تعطیلات نوروز است اما تقریبا هیچ نشریه چاپ خاورمیانه را پیدا نمی کنید که خالی از مقالاتی درباره بازی ایران مقابل عربستان باشد.

کریم باقری می گوید:"ببر یا بمیر."، توصیف مهدوی کیا هم" بازی مرگ وزندگی" است و سعودکریری عقیده دارد این مسابقه ای با شرایط برد اجباری است. این جملات جان می دهند برای اینکه تیتر اول باشند اما این بازی واقعاهمین قدر جدی است؟

برای عربستان پاسخ این سوال مثبت است-فقط کافی است به جایگاه انها در جدول نگاه کنید-4 امتیاز از 4 بازی دوتا کمتر از ایران و4تا کمتر از کره جنوبی.یادتان نرود دارید درباره تیمی حرف می زنید که به صعودهای مقتدرانه به جام جهانی شناخته شده است .آنهادر هر 4 دوره قبلی حاضر بوده اندو قاعدتا حالا زمانی برای آغاز بردهاست.آیا نیازی به واگویه باعث سقوط روباه صحرا در این تورنمنت شد ،هست؟نه .اما همانطور که قبلا نوشته ام مصدومیت بازیکنان کلیدی در مسابقات کلیدی و اشتباهات گیج کننده در انتخاب باریکنان والبته تاکتیک غلط مقابل کره شمالی ، فقدان تلاش لازم دربرخی رقابتها والبته کمبود شانس.چیزی که برای موفقیت به آن نیاز دارید.

همه این مسائل کار رابه آنجا رساند که سومین اخراج ناصرالجوهر از روی نیمکت عربستان را باعث شد.او بعد از دومین شکست متوالی مقابل کره شمالی جای خود را به خوزه بسیرو داده است سرمربی سابق الهلال که البته در ریاض طرفدارن چندانی ندارد...اما اگر او ماموریت خود را با موفقیت پشت سر بگذارد چه کسی به گذشته اهمیت می دهد؟موفقیت البته راحت نیست.اگر عربستان در تهران ببازد و کره شمالی امارات را در خانه مغلوب کند(این اتفاقی است که احتمال آن وجود دارد) حتی ممکن است شانسی برای صعود به پلی اف وجود نداشته باشد. در این صورت انها با سه بازی باقی مانده و چهار امتیاز پشت سر کره جنوبی می ایستند که یک بازی هم کمتر از عربستان انجام داده است واین به این معناست که انها باید سه بازی باقی مانده را با کسب هر 9 امتیاز ممکن تمام کنند تا شاید بتوانند به جام جهانی برسند.

در این شرایط غیبت یاسرقحطانی و مالک معاذ دیگر نیروی انفجاری تیم و البته تردید در سلامتی خالدعزیزو سعود الکریری باعث می شود که هرگز آرزو نکنیم جای بسیرو باشیم.با مشکلاتی که او دارد احتمالا شیوه او احتیاط آمیز خواهد بود.یک تساوی مقابل 100 هزار تماشاگر مقابل ایرانیانی که دو تن از بهترین ها را در اختیار ندارند خیلی هم بد نیست گرچه رسانه ها سه امتیاز را می خواهند.

در صفوف ایران در تهران اوضاع چطور است؟تیم ملی البته از عربستان دو امتیاز بیشتر جمع آوری کرده و درخانه مقابل عربستان بازی می کند اما لحظه ای را تصور کنید که نتیجه این بازی خانگی به مذاق مردم خوش نیاید.البته اگر ایران مقابل رقیب به نتجه خوبی برسد جو ورزشکاه آزادی استثنایی خواهد بود.3 امتیاز چیزی است که دایی عمیقا آن را می خواهد.این نتیجه ایست که ایران را به صدر گروه خواهد رساند و برعکس عدم توفیق در کسب ان گربه را به شیروانی داغ خواهد برد.آنه در دور برگشت دو سفر طولانی به پیونگ یانگ وسئول دارندو این اصلا ساده نیست.

اگر عربستان روی نیمکت مجادلاتی را تجربه کرده است در تهران بحث مهم یک ماه اخر سال به غیبت و بازگشت علی کریمی اختصاص داشته است.اینکه خواهد بود یا نه .این بحثی بود که سرانجام با خودداری دایی از دعوت از جادوگر پرسپولیس به پایان رسید.اگر ایران بتواند بازی را با برد به پایان برساند کسی پاپی این ماجرا نخواهد بود ، اما درصورت شکست ایران تصور تیتر روزنامه ها خیلی هم دشوار نیست . ایران تا به حال در آزادی به عربستان نباخته است و امروز هم فرصتی برای این کار ندارد.هشتم فروردین با این مسابقه باشید،نبردی که تمام عناصر یک دیدار هیجان انگیز و پرتنش را به همراه دارد.

Moein-Chelsea
26-03-2009, 06:37
توی یک برنامه تلوزیونی یک نفر میگفت این عربستان اگه شده تمام چاه های نفتشو بفروشه این کار رو میکنه تا پیروز از زمین بیرون بیاد اما این مفصر از غیرت ایرانی بی خبر بود ... وعده ما شنبه استادیوم 100 هزار نفری آزادی

hamedss
26-03-2009, 06:38
به نظرم ایران نبره کارمون تمومه فکر جام جهانی رو باید از سرمون بیرون کنیم نمیدونم چرا همیشه باید با اما و اگر ها دنبال صعود باشیم

با این حال امیدوارم لولشون کنیم

hamedss
26-03-2009, 06:55
سوابق و تاريخچه بازي هاي تيم ملي ايران و عربستان

وقتي كه به اين سوابق نگاه مي كنيم مي بينيم كه تيمي كه بايد ترس داشته باشه تيم عربستان هست نه تيم ما .

سوابق بازی های دو تیم به شرح زیر است:

* 1354 - مقدماتی المپیك مونترال - تهران :
ایران 3 عربستان 0 غ مظلومی 2 علیرضا خورشیدی

* 1355 - م جام جهانی آرژانتین - ریاض :
ایران 3 عربستان 0 غ مظلومی 2 حسن روشن

* 1356 - م جام جهانی آرژانتین - شیراز :
ایران 2 عربستان 0 محسن یوسفی - حبیب شریفی

* 1363 - نیمه نهایی جام ملتهای آسیا - سنگاپور :
ایران 1 عربستان 1 پنالتی 5-6 شاهرخ بیانی

* 1367 - نیمه نهایی جام ملتهای آسیا - دوحه :
ایران 0 عربستان 1

* 1372 - م جام جهانی امریكا - دوحه :
ایران 3 عربستان 4 مهدی فنونی زاده 2 جواد منافی

* 1375 - جام ملتهای آسیا - دبی :
ایران 3 عربستان 0 كریم باقری - خداداد عزیزی - علی دایی

*1375 - نیمه نهایی جام ملتهای آسیا - ابوظبی :
ایران 0 عربستان 0 پنالتی 3-4

*1376 - مقدماتی جام جهانی فرانسه - تهران :
ایران 1 عربستان 1 كریم باقری

*1376- م جام جهانی فرانسه - ریاض :
ایران 0 عربستان 1

*1380- مقدماتی جام جهانی كره - ژاپن - تهران :
ایران 2 عربستان 0 علی دایی 2

*1380 - مقدماتی جام جهانی كره - ژاپن - ریاض :
ایران 2 عربستان 2 دایی - سیروس دین محمدی

*1387 - مقدماتی جام جهاني افريقاي جنوبي - رياض:
عربستان 1 ايران 1 - جواد نكونام

مجموع 13 بازی :

5 پیروزی ایران

5 برد عربستان

3 تساوی

21 گل زده برای ایران 21 گل زده برای عربستان

اگه دقت كنيد مي بينيم كه توي 4 بازي كه در ايران داشتيم 3 پيروزي و يك تساوي داشتيم و 6 گل زده داشتيم و اونها فقط 1 گل تونستند به ما بزنند.[Only registered and activated users can see links]

hamedss
26-03-2009, 07:11
بازوبند بر بازوی کیا

مهدی مهدوی کیا حضور کوتاه مدتی در بازی ایران مقابل کویت داشت.کیا که دیرتر از بقیه به اردو پیوسته بود از روی نیمکت شاهد حضور وحیدهاشمیان به عنوان کاپیتان بود اما او در بازی عربستانبه عنوان نفر اول از تونل ازادی بیرون می اید تا در مراسم اول بازی رو به روی حسین عبدالغنی بایستد.بازیکنی که از سال 1996بارهامقابل کیا حضور داشته است.

farah
26-03-2009, 07:46
توی یک برنامه تلوزیونی یک نفر میگفت این عربستان اگه شده تمام چاه های نفتشو بفروشه این کار رو میکنه تا پیروز از زمین بیرون بیاد اما این مفصر از غیرت ایرانی بی خبر بود ... وعده ما شنبه استادیوم 100 هزار نفری آزادی

البته انجنان حرف بدي هم نزده جون واقعا اين كارروميكنن بازي استقلال يادتون رفت؟
البته من هم مطمئنم كه تماشاكرا كم نميزارن بايد نشونشون داد

farah
26-03-2009, 09:20
القبض على ياسر القحطاني في الخرج

مارس 24th, 2009 بواسطة مجلة الولف

المصدر مجلة الولف ـ صيد الويب

بتوجيه من صاحب السمو الملكي الأمير عبدالرحمن بن ناصر بن عبد العزيز محافظ محافظة الخرج داهم رجال هيئة الامر بالمعروف والنهي عن المنكر بمحافظة الخرج صباح اليوم استراحة خاصة وفخمة في العفجة بها 6بنات و5 شبان بينهم لاعب شهير في أحد أشهر الأندية وأكثرها شعبية بمدينة الرياض ، وذلك بعد بلاغ تلقاه رجال الهيئة عن سيدة من جنسية سورية تقوم بال****ة على نفسها ومعها مجموعة من الفتيات كن يجهزن لاحياء سهرة خاصة في استراحة مجهزة لإقامة الليالي الحمراء والسهرات الماجنة بها.

وكان الجميع في انتظار اللاعب الشهير والذي حضر في وقت متأخر نظراً لقدومه من خارج الرياض بعد انتهاء مشاركته في مباراة , حيث حضر إلى مقر الاستراحة فجراً , فيما هيأ المتواجدون متطلبات السهرة .

وبعد وصول البلاغ لرجال الهيئة تم الرفع لأخذ اذن من مقام المحافظ والذي وجه بالمداهمة بمشاركة ست فرق من الدوريات الامنية واربع فرق من البحث الجنائي , حيث وجد الجميع في حالة سكر, فيما ضبط رجال الهيئة داخل الاستراحة 8 زجاجات من الخمور المهربة من نوع بلاك .

وبعد ضبطهم وعمل محضر بالواقعة أحيلت القضية والمضبوطين ومن بينهم اللاعب الشهير في السادسة من صباح اليوم الثلاثاء إلى الجهات الامنية لاستكمال التحقيقات بهيئة التحقيق والإدعاء العام بحكم الاختصاص.

ما سبق تم نقله من صحيفة سبق الالكترونية

واغلب التعليقات على الموضوع وفي منتديات الإنترنت تقول بان اللاعب هو ياسر القحطاني ونحن لا نؤكد ذلك ولا ننفيه انماً نقلاً عن تلك المواقع

تحديث للموضوع وبشكل عاجل وصلتنا هذه الصور من أحدهم صور سيارات البنات + سيارة اللاعب حسب ما يدعي

خبر داغ داغ داغ

بر حسب مجله ي " الولف" سعودي بازيكن تيكم ملي عربستان " ياسر القحطاني " درحال خماري با تعدادي ازدختران سعودي ولبناني به جرم فاحشه:117::163::-o كرفته شد وبه بليس منتقل شد

مصدر سايت " دبي موون"

المصدر مجلة الولف ـ صيد الويب

hamedss
26-03-2009, 09:25
باقری:شاید هیچ وقت به تیم ملی برنگشتم

کریم باقری با کنار کشیدن از تیم ملی تمام حواسش روی پرسپولیس است. کاپیتان قهرمان ایران می گوید:«اوضاع پرسپولیس به بهترین شکل پیش می رود. آمار نشان می دهد پرسپولیس بهترین نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا بوده است.»
او در مورد کسب سهمیه لیگ قهرمانان می گوید:«قضاوت شما زود است. ما هنوز شانس این را داریم که در لیگ سوم شویم. در ضمن هنوز جام حذفی هم مانده.»
باقری در مورد تیم ملی هم صحبت می کند:«تیم ملی شرایط خوبی دارد و به راحتی می تواند عربستان را ببرد. با پیروزی مقابل عربستان در ورزشگاه آزادی نیمی از راه صعود را می پیماییم.»
کاپیتان سرخ ها درباره کنار کشیدن موقت از تیم ملی صحبتهای جالبی را بر زبان می آورد که نشان از واقع گرایی اوست: «در مورد صحبت هایی هم که با دایی داشتم باید بگویم وقتی دیدم در اوج نیستم از تیم ملی کنار کشیدم. حالا هم این را می گویم تا دوباره اوج نگیرم به تیم ملی بازنمی گردم. حتی اگر به شرایط ایده آل برسم شاید به تیم ملی برنگردم. یک بار به من ثابت شده به راحتی نمی توانم در دو تورنمنت سنگین بازی کنم.»

hamedss
26-03-2009, 09:51
آنها نگران هستند

با تساوی عربستان مقابل عراق در تکرار بازی فینال جام ملت های آسیا 2007 کادر فنی این تیم خودرا آماده سفر به تهران برای آنجام دشوارترین مسابقه خود در مسابقات مقدماتی جام جهانی می کند.
خوزه بسیرو سرمربی جدید که بعد از بازی مقابل عراق گفت:"در تهران حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت."

با این حال وی نگران غیبت یاسر القحطانی و البته مصدومیت مالک معاذ دیگر بازیکن خط حمله خود است.

این درحالی است که ایران بدون مصدوم و محروم و با مشارکت لژیونرهای آماده ای مثل جوادنکونام بهترین بازیکن این فصل اوساسونا پا به میدان خواهد گذاشت.

ترکیب عربستان مقابل عراق شامل وليد عبدالله (دروازه بان )، عبدالله الزوري، أسامة هوساوي، أسامه المولد، حسن معاذ (خط دفاع)، صاحب العبد الله و مناف أبو شقير و محمد نور و أحمد الفريدي(خط میانی)، و ناصر الشمراني و صالح بشير(خط حمله )بود

.این ترکیب در بازی ایران تغییراتی خواهد داشت که مهمترین آن حضور حسين عبدالغني بازیکن نيوشاتل سوئیس است. در روزهای گذشته چهره های مختلفی از مقامات رده بالای عربستان در تلاش برای روحیه دادن به نفع سرمربی تیم گفت وگو کرده اند که امير نواف بن فيصل یکی از آنهاست.او در مصاحبه ای می گوید:"پسیرو برای بازگرداندن هویت اصلی به تیم ما نیاز به زمان دارد."اما همه می دانند این ظاهر ماجراست چون ممکن است شکست عربستان مقابل ایران به معنای پایان کار باشد. پسران صحرا اینک در رده چهارم گروه B و پایین تر از ایران شش امتیازی هستند. کره جنوبی با هشت امتیاز تیم اول گروه است و کره شمالی در جای دوم قرار دارد.

Amir Argentina
26-03-2009, 10:03
به امید خدا میبریم
به نظر من آزادی راحت پر میشه
چون تو تعطیلات عیده
به راحتی آزادی پر میشه
و کار عربستان یک سره میشه

Ali_nano
26-03-2009, 11:22
همیشه بیاد باید داشت که پر شدن آزادی مهم نیست !! تشویق 90 دقیقه مهمه !! که در ایران در حال تساوی (بعد از 20 دقیقه اول) ، یا عقب افتادن (تا انتهای بازی) هیچ وقت تا انتهای بازی تشویق نمی کنن و گاهی اوقات برعکس می شه و بر علیه تیم ملی شعار می دن البته این در بازی های با تیم های عربستانی چه در رده ملی و چه در رده باشگاهی زیاد مشخص نبوده . نکته مهم اینه که عربستان که یکی از تیم های حرفه ای در سطح آسیاست در مقابل تماشاگران زیادی بازی کرده البته حضور تماشاگران بی تاثیر نبوده ولی نباید بر روی اون زیاد حساب کرد. عامل زمین نقش چشم گیری در نتیجه گیری یا عدم نتیجه گیری عربستان خواهد داشت . اگه زمین آزادی خوب باشه که برای عربستان خیلی خوبه چون روی زمین بازی میکنه ولی اگه کیفیت نداشته باشه برای تیم ملی بهتره مخصوصاً که به کیفیت ورزشگاه ازودی رشت باشه . اگه عربستان تا حدود 20 دقیقه بتونه مقاوت کنه سخت می شه بهش گل زد ولی اگر در اول بازی تیم ملی گل بزنه به احتمال فراوان می بره ولی وای به روزی که تیم ملی در بعد از 15 - 20 دقیقه بازی گل بخوره مطئن باشید اسیر ضد حمله میشه و بازی رو واگذار می کنه .

Unrepeatable Seven
26-03-2009, 13:14
"ياسر القهطاني" به دليل حاضر نشدن بر سر تمرينات تيم ملي عربستان از فهرست بازيكنان اين تيم خط خورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در آستانه ديدار حساس تيم ‌هاي ملي فوتبال عربستان و ايران در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني، "ژوزه پسيرو" سرمربي صعودي ها نام "ياسرالقحطاني" ستاره تيمش را به دليل حاضر نشدن در تمرينات تيم از ليست بازيکنان خط زد.
عربستان شنبه آينده در تهران ميهمان تيم ملي ايران است و با فاصله چهار روز، چهارشنبه هفته بعد در خانه، ميزبان امارات خواهد بود.
اين در حالي است که قحطاني به دليل محروميت نمي توانست تيمش را مقابل ايران همراهي کند؛ اما اکنون در بازي عربستان مقابل امارات هم حضور نخواهد داشت.
"فهد المصبح" سرپرست تيم ملي عربستان به سايت AFC گفت:« قحطاني روز سه شنبه در تمرينات حاضر نشد و حتي جواب تماس تلفني ما را هم نمي داد و با اين وضع سرمربي تيم تصميم گرفت نام او را از ليست بازيکنان خط بزند.»
عربستان در حالي با چهار امتياز در رده چهارم گروه دوم رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني حضور دارد که دو ديدار بعدي آنها مقابل ايران و عربستان جدال هاي سختي محسوب مي‌شوند.
تنها دو تيم اول هر گروه مستقيما به مسابقات جام جهاني صعود مي کنند.

Valencia
26-03-2009, 17:22
یاسر القهطانی بدلیل دو اخطاره بودن تو بازی با ایران حضور نداره...

hamedss
26-03-2009, 18:30
نکونام: عربستان در ضد حملات خطرناک است

هافبک تیم فوتبال کشورمان گفت عربستان با ارائه یک بازی دفاعی مقابل ایران، چشم به ضدحملات خواهد داشت.
تیم فوتبال ایران روز شنبه در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 در ورزشگاه آزادی میزبان عربستان خواهد بود. جواد نکونام ، هافبک تیم فوتبال ایران که در بازی رفت موفق شد گل تساوی بخش را وارد دروازه عربستان کند بر این باور است حریف تیم فوتبال ایران در این دیدار یک بازی بسته ارائه می کند.
نکونام که برای چهارمین بار مقابل عربستان به میدان می رود، گفت: عربستان با توجه به شرایطی که در جدول رده بندی رقابت ها دارد قطعا برای ارائه یک بازی هجومی به تهران نمی آید. آنها در ضد حملات تیم خطرناکی هستند و ما باید به این موضوع توجه داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به غیبت یاسر القحطانی در این دیدار تصریح کرد: اصلا اهمیت ندارد که القحطانی در این بازی حاضر نیست چرا که اگر او بود هم مقابل بزرگی بازیکنان ما به چشم نمی آمد. تیم فوتبال ایران در این دیدار با حمایت تماشاگران به پیروزی خواهد رسید تا راه صعودش به رقابت های جام جهانی هموار شود.
نکونام افزود: در تیم ملی مشکل هماهنگی وجود ندارد. بازیکنان حال حاضر ، پیش از این در کنار یکدیگر بازی کرده اند که این امر قطعا به هماهنگی آنها برای دیدار مقابل عربستان کمک خواهد کرد.
بازیکن تیم فوتبال اوساسونا در پایان در خصوص وضعیت تیم باشگاهی خود گفت: خوشحالم که بازیکن تاثیرگذاری در تیم اوساسونا بوده ام . خوشبختانه تیم ما از انتهای جدول فاصله گرفته و با توجه به اختلاف امتیاز اندکی که با تیم های میانه جدول دارد می تواند به رده های بالاتر هم صعود کند. امیدوارم روند موفقیت های ما تداوم داشته باشد.

Rahavard
26-03-2009, 19:09
عربستان امشب در تهران

تیم عربستان ساعت 19امشب (پنجشنبه)از فرودگاه امام خمینی وارد تهران می شود .عربستانی ها ساعت 18/00 جمعه تنها جلسه تمرینی خود را در زمین شماره یک استادیوم آزادی برگزار خواهند کرد . در همین روز تیم ایران نیز ساعت19:30در استادیوم آزادی آخرین تمرین خود را انجام می دهد .این تیم بدون یاسر القحطانی و تنها با یک مصدوم جدی عازم تهران شده است.
منبع ([Only registered and activated users can see links])

No.10
26-03-2009, 21:51
مربی تیم فوتبال عربستان اطمینان دارد که با کسب هر سه امتیاز از تهران به خانه بازمی گردد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سعودی گزت، خورخه پسیرو پیش از سفر به تهران برای برگزاری دیدار روز شنبه مقابل ایران در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 ، در نشست خبری که در ریاض برگزار شد گفت: من مطمئنم که سبزها (لقب تیم ملی عربستان) با پیروزی به خانه بازمی گردند. ما برنده این دیدار حیاتی خواهیم بود و سه امتیاز بازی از آن تیم ماست.
مربی تیم فوتبال عربستان در این نشست خبری به هیچ سوالی مبنی بر کنار گذاشتن یاسر القحطانی پاسخ نگفت.
القحطانی روز گذشته به دلیل غیبت در تمرینات عربستان از فهرست نفرات تیم ملی کشورش خط خورد و از آنجا که بازی با ایران را به دلیل محرومیت از دست داده بود، در دیدار مقابل امارات که چهارشنبه هفته آینده برگزار می شود هم غایب خواهد بود.

manchester7
26-03-2009, 22:08
خدا كنه بچه ها خوب بازي كنن و بازيو ببرن اين بازيو اگر نبريم شانس صعودمون خيلي كم ميشه با توجه به اينكه كره شمالي هم تيم خوبي نشون داده امكان داره ما حتي سوم هم نشيم
به هر حال به اميد برد ايران

Unrepeatable Seven
26-03-2009, 22:35
یاسر القهطانی بدلیل دو اخطاره بودن تو بازی با ایران حضور نداره...
البته اين گفته ي تي وي خودمون هست ، شايدم درست باشه . دلايل زيادي تا حالا گفته شده.:117:
در كل مهم اينه كه حضور نداره:wavesmile:

SSMAJIDI
26-03-2009, 22:53
یک سوال اگر خدایی نکرده ببازیم صعود نمیکنیم

masoud-lat
26-03-2009, 22:59
تیمی که عربستان رو نبره لیاقت جام جهانی داره؟

Unrepeatable Seven
26-03-2009, 23:09
نه ، گروهي هست و به بازي هاي آينده هم مربوطه.:girl_sigh:
ولي ببريم خيلي بهتره:winksmiley02:

Pou Manchester
26-03-2009, 23:48
به نظر من که علی دایی با دعوت نکردن از مبعلی ، کاظمیان ، کریمی و ... کمر به قتل خودش بسته .
درست باید تو تیم ملی جوانگرایی کرد اما توی این مرحله ی حساس ؟؟؟!!!
من یه جورایی دوست دارم تیم ملی کارش به مشکل بخوره که مجبور بشه از بازیکنای با تجربه تر دعوت بکنه تا حساب کار دستش بیاد و بفهمه که این لج و لجبازیها به جایی نمیرسه و باید به فکر تیم ملی بود .
اگر تیم ملی فردا ببازه کارش خیلی سخت میشه و باید دو کره رو ببره که کار مشکلیه .

RED DEVILS
26-03-2009, 23:48
اگر میخوایم کار به بازیهایی آخر نکشه، و کارمون بیش از این سخت نشه، باید بازی رو ببریم.در غیر این صورت محکوم به برد تمامی بازیهای باقی موندمون هستیم.

665
27-03-2009, 00:01
به امید خدا و بازی خوب بچه ها تیم عربستان را شکست می دهیم.

hamedss
27-03-2009, 06:23
از بازی با ایران نمی ترسیم

جوزف پسیرو سرمربی تیم فوتبال عربستان ابراز امیدواری کرد در برابر تیم ملی فوتبال ایران پیروز شود.

به گزارش شبکه ایران و به نقل از تلویزیون العربیه،جوزف پسیرو گفت : ترسی از بازی با ایران در ورزشگاه آزادی ندارد و بازیکنان وی برای پیروزی به تهران می روند.
وی در کنفرانس خبری در ریاض توضیح داد:اهداف زیادی در ورزشگاه آزادی دارد و مهم ترین آن پیروزی در برابر تیم فوتبال ایران است .
وی گفت: اطلاعات کافی درباره تیم ایران داریم ولی با وجود غیبت برخی از بازیکنان و دشوار بودن بازی در برابر ایران، این بازی را خواهیم برد.

hamedss
27-03-2009, 06:45
تاج: مقابل عربستان، به كمتر از برد راضي نيستيم

تيم ملي فوتبال ايران پس از ديدار با عربستان براي آماده سازي در بازي بعد مقابل تيم كره شمالي با تيم‌هاي تايلند، ويتنام و چين ديدارهاي تداركاتي برگزار مي‌كند.

مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر گفت: فدراسيون فوتبال با فراهم كردن تمامي امكانات براي تيم ملي ايران، شرايط خوبي را براي اين تيم پيش از بازي با عربستان فراهم كرده است. در حال حاضر هم با توجه به اينكه هيچ كمبود و كاستي در بحث آماده‌سازي تيم ملي نمي‌بينم و همچنين روحيه خوب كادر فني و پتانسيلي كه در بازيكنان تيم ملي مشاهده مي‌شود، ديگر به كمتر از برد در بازي با عربستان راضي نيستيم.

وي افزود: همچنين در آستانه ورود تيم ملي عربستان به تهران، تمام مسايل را براي ميزباني از اين تيم مهيا و سيستم كاملا آماده است. اميدواريم هر دو تيم ايران و عربستان در يك شرايط امكاناتي خوب در ايران به مصاف هم بروند كه البته مطمئن هستم پيروزي براي ما خواهد بود.

تاج گفت: براي بازي تيم ملي مقابل سنگال، فدراسيون فوتبال 17 بليط را براي بازيكنان لژيونر اين تيم به اروپا فرستاده تا سنگال با همه بازيكنان اصلي خود وارد تهران شده و با قوا در ديدار تداركاتي 12 فروردين برابر تيم ملي ايران قرار گيرد.

نايب رييس فدراسيون فوتبال همچنين پيرامون برنامه‌هاي آماده‌سازي تيم ملي پيش از بازي بعدي اين تيم مقابل كره‌شمالي، تصريح كرد: اردوي آماده‌سازي تيم ملي بلافاصله پس از اتمام رقابت‌هاي ليگ برتر كه ششم ارديبهشت‌ماه خواهد بود مجددا آغاز مي‌شود و ما چندين بازي‌ تداركاتي را ابتدا با تيم‌هاي تايلند و ويتنام در برنامه‌ داشته كه ديدار مقابل تايلند تقريبا قطعي شده است و سپس ديدار شبيه‌سازي شده ديگري را در زمين چمن مصنوعي مقابل تيم ملي چين برگزار خواهيم كرد تا تيم ايران با آمادگي كامل در مسابقات بعدي ظاهر شود.

hamedss
27-03-2009, 07:04
دایی: برای بازی با عربستان کاملا آماده‌ایم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از آمادگی کامل این تیم برای رویارویی با تیم عربستان خبر داد.
تیم فوتبال ایران روز شنبه در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 در ورزشگاه آزادی میزبان عربستان است و این در حالی است که علی دایی از آمادگی کامل تیم خود در این بازی خبر می دهد.
دایی گفت: بازی تدارکاتی با کویت فرصت مناسبی بود تا به ترکیب تیم ملی دست پیدا کنیم و اکنون آماده ایم تا عربستان را در خانه شکست دهیم.
وی افزود: البته عربستان در صورت شکست مقابل ایران دچار مشکل می شود و همین امر سبب می شود تا آنها با فکر کسب پیروزی به میدان بیایند.
دایی در پاسخ به اینکه وضعیت تیم ملی پس از بازی با عربستان به چه ترتیب خواهد بود، اظهار داشت: ما پس از دیدار با عربستان یک دیدار دوستانه با سنگال برگزار خواهیم کرد که این امر می تواند به شناخت هرچه بیشتر ما از تیم کمک کند. لژیونرها هم تیم ملی را ترک نمی کنند و تا بازی با سنگال که در روز فیفا برگزار می شود در کنار تیم ملی خواهند ماند.

manreza71
27-03-2009, 09:38
به امید خدا تیم دایی در برابر عربستان بازنده باشه تا ما از دست این عقده ای راحت بشیم

Unrepeatable Seven
27-03-2009, 13:49
به امید خدا تیم دایی در برابر عربستان بازنده باشه تا ما از دست این عقده ای راحت بشیم

خيلي ها از دايي بدشون مياد ولي اينجا بحث ملي و 70 ميليون نفر ايرانيه !:labkhand:

hamedss
27-03-2009, 14:19
خيلي ها از دايي بدشون مياد ولي اينجا بحث ملي و 70 ميليون نفر ايرانيه !:labkhand:

بهتر بگیم آبروی 70 میلیون نفر ایرانیه:fkr:

Unrepeatable Seven
27-03-2009, 14:23
بهتر بگیم آبروی 70 میلیون نفر ایرانیه:fkr:
درسته ، در كل نبايد اين همه آدم پاسوز يك نفر بشند !:smil4337dd8b9eb25:
در حالي كه طرف مقابل هم دشمن قديميه و هم يك عربه !:7:

zamiad
27-03-2009, 15:27
بر و بچه هایی که میرید ورزشگاه وجدانا ما رو رو سفید کنید وروی این عربا رو کم کنید ورزشگاهو رو سرشون خراب کنید یه جوری بکوبونیدشون که تا یه ساعت بعد از بازی از سرگیجه تکون نتونن بخورن یه جوری که یادشون بره از کجا اومدن و کجا میرن و چه کار باید بکنن دیگه شما واین عربا........

OM_ID
27-03-2009, 16:59
در حالي كه طرف مقابل هم دشمن قديميه و هم يك عربه !:7:

در این که دایی خیلی مغرور نشون میده شکی نیست
ولی این عربا همیشه برا ما شاخ میشن الان باید یاد اون کار بحرینیا بیفتبد که برا عربستان پرچمشونو درو زمین چرخودند تا اشک ماها رو در بیارن
حالا نوبت ماست که :iran: خودمونو دور زمین بچرخونیم و اشک اونا رو در بیاریم
پس برای ضایع کردن این عربا همه باید با هم متحد شویم

:iran: زنده باد ایران :iran:

MAHDI_ITALIA
27-03-2009, 17:30
من اصلا از دایی خوشم نمیاد. این تیم ملی رو هم دوست ندارم . واقعا تیم ملی افتضاح بازی می کنه من یکی که هر موقع بازی تیم ملی رو نگاه کردم حالم به هم خورد. ولی نکته مهم اینه که باید حال این عرب ها رو گرفت . بخاطر ضد حال زدن به عربا باید تو این بازی از تیم ملی حمایت بشه

beckham/real
27-03-2009, 17:58
be omid khoda iran barande mishe:2 0

Mohammad_AcMilan
27-03-2009, 18:01
کیا می رن ورزشگاه؟؟؟
هر کی می ره می خوام یه کاری کنه عربا از اومدنشون به غلط کردن بیوفتن فقط وای به حال دایی که این بازی رو نبره ما برد می خوایم یالا!

hamedss
27-03-2009, 18:18
جلسه هماهنگي ديدار ايران و عربستان در فدراسيون فوتبال برگزار شد

جلسه هماهنگي مسابقه تيم هاي ملي ايران و عربستان در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010، امروز در فدراسيون فوتبال برگزار شد.

در اين جلسه كه با حضور دبير كل فدراسيون برگزار شد، اعضا به بررسي مسايل مختلف مربوط به اين ديدار پرداختند.
اين جلسه در حضور ناظران داوري و مسابقه برگزار و در آن مقرر شد تيم ملي ايران با لباس تماما سفيد و تيم عربستان با لباس سبز و تيم داوري با لباس خاكستري تيره در اين ديدار حضور داشته باشند.
بنابر اعلام ناظر مسابقه، ياسر القحطاني به جهت 2كارته بودن اجازه حضور در اين مسابقه را ندارد.
بنا بر تصميم گيري به عمل آمده در اين جلسه، تيم ايران از ساعت 18 لغايت 19 و تيم ملي عربستان از ساعت 19:15 لغايت 20:30 امروز در ورزشگاه آزادي آخرين تمرين خود را انجام خواهند داد.

max_3d
27-03-2009, 18:43
متاسفانه خیلیها هستند که منتظر شکست ایران در برابر عربستان هستند به خاطر علی دایی بذار راحت دبگم از همچین ادمهایی متنفرم ............ای خدا یعنی حالیشون نیست تیم ملی یک کشور داره بازی میکنه اینجا که تسویه حساب شخصی نیست در ضمن من یکی از منتقدین به طرز فجیح علی دایی هستم ولی ایران بزرگتر از دایی هست :301::iran: پس به امید پیروزی ایران بزرگ در برابر عربستان:iran::iran::iran::iran::iran::iran: :iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran::iran:

hamedss
27-03-2009, 19:05
اظهارات بازيكنان تيم ملي عربستان: بازي سرنوشت‌سازي مقابل ايران پيش‌روي داريم

بازيكنان تيم ملي عربستان قبل از رويارويي با تيم ملي فوتبال ايران اعلام كردند فردا در ورزشگاه آزادي روز حساسي را تجربه خواهند كرد.

محمد نور بازيكن تيم ملي فوتبال عربستان قبل از رويارويي با تيم ملي فوتبال ايران تاكيد كرد: بازي با ايران براي ما بسيار حساس است و به نوعي سرنوشت ما را براي صعود مشخص مي كند.
وي گفت: عربستان 2 بازي را واگذار كرده است و در ادامه مسابقات بايد 2 ديدار را در زمين خودي و 2 بازي در خانه حريفان برگزار كنيم.
نور در مورد ديدار فردا در ورزشگاه آزادي عنوان كرد: ديدار برابر تيم ملي ايران براي ما يك بازي سرنوشت ساز محسوب مي شود و با همه توان مقابل اين تيم به ميدان خواهيم رفت.

*حسين عبدالغني، بازيكن با تجربه عربستان نيز در اين مورد گفت: هميشه بازي ميان ايران و عربستان رنگ و بوي ويژه اي داشته است و اين بار نيز چنين شرايطي براي ما حاكم است.
وي ادامه داد: دو بازي را به كره شمالي و كره جنوبي واگذار كرديم؛ اما هم اكنون در وضعيت خوبي قرار داريم و به ياري خدا و بدون توجه به نتيجه بازي هاي گذشته، آماده رقابت براي به دست آوردن سهميه جام جهاني هستيم.

این عربها بازی با ایران همیشه براشون حیثیتی بوده به امید خدا این سری بی حیثیتشون میکنیم :iran:

manreza71
27-03-2009, 19:07
در این که دایی خیلی مغرور نشون میده شکی نیست
ولی این عربا همیشه برا ما شاخ میشن الان باید یاد اون کار بحرینیا بیفتبد که برا عربستان پرچمشونو درو زمین چرخودند تا اشک ماها رو در بیارن
حالا نوبت ماست که :iran: خودمونو دور زمین بچرخونیم و اشک اونا رو در بیاریم
پس برای ضایع کردن این عربا همه باید با هم متحد شویم

:iran: زنده باد ایران :iran:
آره دوست عزیز کاملا یادم هست
راست میگی خدا رو شاهد میگیرم منم به عنوان یک ایرانی اصیل که تیم ملیم رو دوست داشتم خیلی خیلی گریه کردم چون واقعا احساس میکردم منم به عنوان یه ایرانی سهمی از تیم ملی کشورم دارم
اما الان این تیم فقط تیم دایی روانی هست -- دایی بادعوت نکردن از علی کریمی هم بچه بودن وعقده ای وکینه ای بودن خودشو ثابت کرد
هم با 7000000 ملیون ایرانی مخالفت کرد
یعنی همه مردم ایران از مردم عادی گرفته تا کارشناسان تا رسانه ها تا مطبوعات تا بزرگان کشور و... هیچی از فوتبال سر در نمیارن فقط این روانی بی شعور میدونه چی درست هست چی نیست
هنر دایی فراری دادن تملاشاچیان از ورزشگاه هاست نمونه آخرش همین بازی با کنیا بود که تعداد خیلی کمی اومده بوده
وخوشم اومد که عقده این روانی رو بیشتر کردن وعلی کریمی رو تشویق کردن تا این دایی عقده ای بدونه کریمی خیلی بزرگ ومحبوب هست واز همه لحاظ از دایی سرتره

من دوباره میگم این تیم فقط به دایی تعلق داره ودایی با 7000000 ملیون ایرانی مخالفت کرد وبه امید خدا
تیم دایی در برابر عربستان با 8 گل بازنده باشه
البته خوبه همه هم گفتید که مردم چقدر از دایی متنفرند اما به قول شماها برای تیم ملیشون میرن ورزشگاه ولی هیچ وقت یادتون نره این تیم تیم دایی هست و تیم مردم ایران نیست
دایی خیلی منفوری

در ضمن 1000 دلیل وجوذد داره که دایی همه چیز وهمه کس رو خریده

درود بر علی کریمی

hamedss
27-03-2009, 19:14
تيم ملي ايران با لباس سفيد به مصاف عربستان مي‌رود

جلسه هماهنگي ديدار تيم‌هاي فوتبال ايران و عربستان ساعت ‪ ۱۵‬عصر امروز / جمعه/ با حضور دبيركل فدراسيون فوتبال ايران برگزار شد و طي آن ضمن بررسي مسايل مختلف مربوط به اين ديدار، مقرر شد كه تيم ايران با لباس يكدست سفيد و عربستان با لباس سبز به ميدان بروند. طي اين جلسه كه در حضور ناظران داوري و مسابقه برگزار شد ،همچنين مقرر شد كه تيم داوري با لباس خاكستري تيره در اين ديدار حضور داشته باشند.
همچنين بنابر اعلام ناظر مسابقه،ياسر القهطاني به جهت ‪ ۲‬اخطاره بودن اجازه حضور در اين مسابقه را ندارد.
لازم به ذكر است، بنا بر تصميم‌گيري به عمل آمده در اين جلسه ، تيم ملي كشورمان آخرين تمرين خود را ساعت ‪ ۱۸‬لغايت ‪ ۱۹‬و تيم ملي عربستان از ساعت ‪ ۱۹:۱۵‬لغايت ‪ ۲۰:۳۰‬امروز در زمين شماره يك وررزشگاه آزادي انجام خواهند داد.

ديدار تيم‌هاي ملي ايران وعربستان در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي در ساعت ‪ ۱۹‬فردا/شنبه/ هشتم فرودين ماه در ورزشگاه ‪ ۱۰۰‬هزار نفري آزادي برگزار خواهد شد.

hamedss
27-03-2009, 19:41
درهاي ورزشگاه آزادي از ساعت ‪ ۸‬صبح فردا به روي تماشاگران گشوده مي‌شود

درهاي ورزشگاه بزرگ آزادي تهران از ساعت ‪ ۸‬صبح فردا (شنبه) به روي علاقه مندان به فوتبال گشوده مي‌شود و هواداران تيم ملي فوتبال مي‌توانند نسبت به تهيه بليت ديدار تيم‌هاي ايران و عربستان اقدام كنند.

مدير روابط عمومي ورزشگاه آزادي تهران عصر جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: ‪ ۷۰‬هزار بليت فردا در باجه‌هاي بليت فروشي اين ورزشگاه عرضه خواهد شد.

مصطفي محبي درمورد بهاي بليت‌هاي بازي ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و عربستان، افزود: قيمت بليت‌ها ‪ ۲۰ ،۱۰‬و ‪ ۴۰‬هزار ريال خواهد بود.

وي خاطر نشان كرد: برنامه‌هاي فرهنگي متنوعي نيز براي تماشاگران در نظر گرفته شده است.
ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و عربستان در گروه دوم مرحله مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي ساعت ‪ ۱۹‬فردا (شنبه) در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.

هم اكنون تيم‌هاي ملي ايران و عربستان با ‪ ۶‬ و ‪ ۴‬امتياز در رده‌هاي سوم و چهارم جدول رده بندي اين گروه قرار دارند.

Valencia
27-03-2009, 21:02
چنانچه تا کنون هیجانات و کشمکشهای پیرامون دیدار روز شنبه میان ایران و عربستان کافی نبوده،یاسر قحطانی تا حد زیادی این شرایط را فراهم نموده که می شود به آن کار خوب علی کریمی را هم اضافه کرد. این دو روز شنبه بازی نمی کنند اما هنوز به کمک تیترهای روزنامه ها در بازی هستند.

شاید لازم نبود این بازی به بزرگترین بازی آسیا تبدیل شود اما اینکه هیچ یک از این دو تیم اجازه شکست خوردن در این دیدار را ندارند چنین وضعیتی را بوجود آورده است.قحطانی و کریمی بزرگترین ستارگان غرب آسیا هستند که هردو این بازی را از دست داده اند وتا حدی با یکدیگر مقایسه می شوند.یونس محمود و نشاط اکرم با جام پیروزی در سال 2007 ظهور کردند اما عراق خیلی زود با رقابتهای جام جهانی وداع کرد.به هرحال آن دو ستاره جایی در مصاف روز شنبه در تهران نخواهند داشت چرا که کریمی به تیم ملی دعوت نشده و وضعیت یاسر قحطانی به حالت تعلیق در آمده است.آنها وفعلا در قلمرو تیترهای فوتبال آسیا حکمرانی می کنند .

کریمی و قحطانی موهبتی الهی اند و پر از اطمینان.چنین ستاره هایی دقیقا همه آن چیزی هستند که فوتبال در آسیا به آن نیاز دارد با جایی در تصورات هواداران.اما هر دو در تهران غایب اند. آنها پیش از این اثبات کرده اند که تو انایی هایی بیشماری دارند آنچه در نهایت کریمی را در سال 2004 و قحطانی را در 2007 به عنوان بازیکن سال آسیا رساند.

حالا این بحث روزه که آیا ایران به کریمی نیاز دارد-هرجند این نکته ایست که مورد توجه عموم است وآیا کسی هست که مخالف غیبت (the sniper)یا همان تک تیر انداز (لقب یاسر القحطانی ) باشد؟

بیشتر از آنچه شما فکرکنید.حضو.ر قحطانی در ترکیب تیم ملی با پرسشهای فراوانی روبروست. او همواره در ترکیب تیم باشگاهی اش (الهلال)حاضر است اما منتقدینش او را متهم می کنند که در ترکیب تیم ملی به چشم نمی آید. اما الان زمان ناگواری ست . او بدلیل تمارض به مصدومیت این باز ی را از دست خواهد داد کسی که شاهکار عربستان را در پیونگ یانگ رقم زد در فوریه.او بشدت مورد توجه بود اما در دقیقه 49 درشصت و هشتمین بازی ملی طی پروازی از روی سر ری میونگ گوک گل خود را به ثمر رساند. با غیبت او در تمرینات ژوزه پسیرو نام او را از جمع ملی پوشان کنار زد.که در این مسئله زمان ثابت می کند تصمصم پسیرو درست بوده یا سختگیرانه. موضوع کریمی طولانی شده است.

مرد سال فوتبال آسیا یک سال قبل از تیم ملی بدلیل انتقاد از وضعیت فدراسیون این کشور کنار گذاشته شد.او محروم شد سپس محرومیتش به پایان رسید اما او به دعوت دایی پشت پا زد و بعد از آن در ماه گذشته پذیرفت که از پوشیدن مجدد پیراهن تیم ملی خوشحال خواهد شد.اما توسط دایی دعوت نشد.اما در نقطه مقابل صعودی ها دایی بی پروا توسط رسانه های داخلی مورد حمله قرار گرفته به این دلیل که وضعیت چندان به سامان نیست. جادوگر(لقب علی کریمی)می توتند خیلی از مشکلات را حل کند خصوصا پس از دو تساوی تاریک مقابل امارات و کره جنوبی..هفته سخت رقابتهای ملی در حال آغاز شدن است آنچه می تواند در صورت رخ دادن برخی اتفاقات شرایط را بسیار وخیم کند.

اما بییایید امیدوار باشیم مسا بقه جذابی را ببینیم.
جان دردن سردبیر آسیا

SSMAJIDI
27-03-2009, 23:10
از آقایان خواهش میکنم که فردا از حیثیت فوتبالمون با حضورتون دفاع کنید تا تیم ملی ما بتونه یک فوتبال عالی به نمایش بزاره و فردا پیروز باشن.اگر با علی دایی مشکل دارین ولی تیم ملیتونو تنها نزارین.
دمه همتون گرم!

POORIA BAYERNI
27-03-2009, 23:20
هرچند از دايي بدم مياد ولي بهتون پيشنهاد ميكنم بريد استاديم...اگر باخت يا مساوي شد اونوقت با دايي هركاري خواستيد بكنيد...فقط اميدوارم مساوي نشه واگه قرار صعود كنيم با اقتدار صعود كنيم...نخوايم با دعاهو نظرو نياز صعود كنيم...

Juventus FC
27-03-2009, 23:23
بازی جذاب و حساسی هست و باید ایران ببره و میتونه هم ببره ولی اگه مساوی کرد یا باخت

علی دایی باید استعفا کنه

SSMAJIDI
27-03-2009, 23:34
بازی جذاب و حساسی هست و باید ایران ببره و میتونه هم ببره ولی اگه مساوی کرد یا باخت

علی دایی باید استعفا کنه
عزیزم قبل از بازی ایران تو خبر ورزشی خوندم که اگر ما بازی فردارو هم ببازیم علی دایی بر کنار نمیشه.
علی دایی موقعی بر کنار میشه که رییس فدراسیون فوتبال ایران بشه

OM_ID
28-03-2009, 00:22
علی دایی موقعی بر کنار میشه که رییس فدراسیون فوتبال ایران بشه
الان که دایی مربی تیم ملیه این وضعیتشه
اگه رئیس فدراسیون بشه ببین چه بر سر لیگ ایران بیاد واویلا....

M E H R D A D
28-03-2009, 00:32
امیدوارم تیم ملی ببازه
من که تو این بازی طرفدار عربستان هستم، امیدوارم عربستان تیم ایران و تیم دایی را له کنه ( ولی حیف که یاسر نیست )
تا وقتی این علی دایی مربی این تیم بزرگ هست ...
تماشاگرها هم بیخودی میرن ورزشگاه و فقط وقت خودشون را تلف می کنن چون هر بازی که تیم ملی داشته یک عده می گن پرسپولیس سرور استقلاله و بر عکس که واقعا ...
اصلا ولش کن

Sepahan 4 Ever
28-03-2009, 00:49
امیدوارم تیم ملی ببازه
من که تو این بازی طرفدار عربستان هستم، امیدوارم عربستان تیم ایران و تیم دایی را له کنه ( ولی حیف که یاسر نیست )
تماشاگرها هم بیخودی میرن ورزشگاه و فقط وقت خودشون را تلف می کنن چون هر بازی که تیم ملی داشته یک عده می گن پرسپولیس سرور استقلاله و بر عکس که واقعا ...
اصلا ولش کن

چرا پرت و پلا میگی
هرچی باشه تو این مقطع سرنوشت تیم ملی باعلی دایی گره خورده
پس باید حمایت کنی:girl_sigh:

hamedss
28-03-2009, 04:56
سرمربي عربستان: نبايد در ورزشگاه آزادي با ترس بازي كنيم

سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان گفت: فردا در ورزشگاه آزادي نبايد با ترس برابر ايران به ميدان برويم.

به نقل از خبرگزاري رسمي عربستان، تيم هاي ملي فوتبال ايران و عربستان فردا در ادامه مسابقات مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 در ورزشگاه آزادي مسابقه حساسي را برگزار خواهند كرد.
ژوزه پيسيرو با اشاره به اهميت اين مسابقه عنوان كرد: از روند موجود در تيم ملي عربستان رضايت كامل داريم چون همه بازيكنان براي رويارويي با ايران انگيزه مضاعفي دارند و مي خواهند در تهران بر حريف ديرينه خود غلبه كنند.
وي ادامه داد: مسئولان فدراسيون فوتبال عربستان براي ايجاد بهترين شرايط، امكانات خوبي را در اختيار ما قرار داده اند؛ بنابراين براي وضعيت مطلوب فعلي بايد از همه كساني كه ما را حمايت كرده اند، تشكر كنيم.
سرمربي پرتغالي گفت: بازي كردن در ورزشگاه آزادي كار سختي است؛ اما با توجه به شناخت از قدرت و انگيزه بازيكنانم، اطمينان دارم كه در تهران امتيازات لازم را كسب خواهيم كرد.
وي افزود: نحوه عملكرد بازيكنان در جو سنگين ورزشگاه آزادي بسيار مهم است و بازيكنان ما بايد بدانند كه براي كسب امتياز نبايد با ترس وارد زمين شوند. شخصا هيچ هراسي از بازي كردن در تهران ندارم و با آرامش تيم خود را راهي ميدان خواهم كرد.
پيسرو خاطر نشان كرد: دستيارم آخرين بازي دوستانه تيم ملي ايران برابر كويت را به خوبي مورد آناليز قرار داد؛ اما قبل از شروع مسابقه هيچ علاقه اي ندارم نكات فني را در اين مورد افشا كنم.
سرمربي عربستان درباره انتقاد كارشناسان از عملكرد ضعيف اين تيم در آخرين مسابقه دوستانه تاكيد كرد: نتيجه بازي دوستانه برابر عراق اهميت زيادي براي ما نداشت. در آن ديدار به مسايلي غير از پيروزي تمركز داشتيم و به همين دليل به همه بازيكنان اجازه داديم بازي كنند و خواسته هايمان در زمينه فني كاملاً برآورده شد.
وي عدم گلزني مهاجمان عربستان در 3 مسابقه اخير را نگران كننده خواند و گفت: متاسفانه در چند مسابقه گذشته بازيكنان هجومي ما در امر گلزني موفق نبوده اند؛ اما اميدوارم اين ناكامي در ديدار برابر ايران به پايان رسيده و آنها در ورزشگاه آزادي گلزني كنند. فردا به فكر كسب 3 امتياز بازي هستيم و براي رسيدن به اين هدف حتماً بايد گلزني و دروازه خود را از باز شدن حفظ كنيم.
پيسرو خاطر نشان كرد: براي آنكه عربستان بتواند همچنان براي صعود به جام جهاني 2010 اميدوار باشد بايد فردا تهران را با پيروزي به مقصد رياض ترك كند زيرا در صورت تساوي يا شكست، بايد صعود به جام جهاني را فراموش كرد. اميد زيادي به موفقيت در مسابقه فردا داشته و اميدوارم با انجام يك بازي تماشايي 3 امتياز بازي را به دست آوريم.
سرمربي عربستان در مورد اخراج ياسر القحطاني عنوان كرد: نمي توانم كلمه اخراج را در مورد اين بازيكن به كار ببرم؛ ‌اما وي در جلسات تمريني ما حضور نداشت و به همين دليل ترجيح داديم براي بازي با ايران در اردوي تيم حضور نداشته باشد.

hamedss
28-03-2009, 05:31
سوابق و تاريخچه بازي هاي تيم ملي ايران و عربستان

وقتي كه به اين سوابق نگاه مي كنيم مي بينيم كه تيمي كه بايد ترس داشته باشه تيم عربستان هست نه تيم ما .

سوابق بازی های دو تیم به شرح زیر است:

* 1354 - مقدماتی المپیك مونترال - تهران :
ایران 3 عربستان 0 غ مظلومی 2 علیرضا خورشیدی

* 1355 - م جام جهانی آرژانتین - ریاض :
ایران 3 عربستان 0 غ مظلومی 2 حسن روشن

* 1356 - م جام جهانی آرژانتین - شیراز :
ایران 2 عربستان 0 محسن یوسفی - حبیب شریفی

* 1363 - نیمه نهایی جام ملتهای آسیا - سنگاپور :
ایران 1 عربستان 1 پنالتی 5-6 شاهرخ بیانی

* 1367 - نیمه نهایی جام ملتهای آسیا - دوحه :
ایران 0 عربستان 1

* 1372 - م جام جهانی امریكا - دوحه :
ایران 3 عربستان 4 مهدی فنونی زاده 2 جواد منافی

* 1375 - جام ملتهای آسیا - دبی :
ایران 3 عربستان 0 كریم باقری - خداداد عزیزی - علی دایی

*1375 - نیمه نهایی جام ملتهای آسیا - ابوظبی :
ایران 0 عربستان 0 پنالتی 3-4

*1376 - مقدماتی جام جهانی فرانسه - تهران :
ایران 1 عربستان 1 كریم باقری

*1376- م جام جهانی فرانسه - ریاض :
ایران 0 عربستان 1

*1380- مقدماتی جام جهانی كره - ژاپن - تهران :
ایران 2 عربستان 0 علی دایی 2

*1380 - مقدماتی جام جهانی كره - ژاپن - ریاض :
ایران 2 عربستان 2 دایی - سیروس دین محمدی

*1387 - مقدماتی جام جهاني افريقاي جنوبي - رياض:
عربستان 1 ايران 1 - جواد نكونام

مجموع 13 بازی :

5 پیروزی ایران

5 برد عربستان

3 تساوی

21 گل زده برای ایران 21 گل زده برای عربستان

اگه دقت كنيد مي بينيم كه توي 4 بازي كه در ايران داشتيم 3 پيروزي و يك تساوي داشتيم و 6 گل زده داشتيم و اونها فقط 1 گل تونستند به ما بزنند.[Only registered and activated users can see links]

hamedss
28-03-2009, 06:40
علی دایی پیش از دربی بزرگ آسیا

سرمربی تیم ملی ایران پذیرفته که اطلاعات کمی درباره عربستان دارد اما اطمینان دارد که تیمش عربستان را شکست خواهد داد.

ایران و عربستان روز شنبه یک دیدار سخت را با یکدیگر در مرحله مقدنلتی جام جهانی 2010انجام خواهند دادخوزه پسیرو در ماه فوریه پس از برکناری ناصر الجوهر به سمت سرمربیگری عربستان رسیده است وحالا پسیرو تیم جدیدی را با امید های فراوان برای پیروزی به تهران آورده است،اما علی دایی عقیده دیگری دارد. او می گوید: "تیم ایران از نقطه نظر تکنیکی از عربستان بهتر است و بازیکنان ما آنها را شکست می دهند آن هم با حمایت 100هزار طرفدار. "

ایرانی ها اخیرا در کمپ تمرینی کشور کویت بخوبی آماده شده اند و یک بازی دوستانه را هم در مقابل میزبان انجام داده اند که به آنها برای آمادگی بیشتر در مقابل عربستان کمک کرده است .

حساسیت قدیمی میان دو کشور جنوب غربی آسیا ،آنچه ریشه در تاریخ دارد در کنار ادعای هردو که اتفاقا از صاحبان فوتبال در آسیا محسوب می شوند جدال روز شنبه را به بالاترین درجه از تب رسانده است،خصوصا اینکه شکست عربستان در این دیدار می تواند عملا کار آنها را در این رقابتها زودتر از آنچه پیش بینی می شد به پایان رساند .در عین حال حالا بنظر فرصت مناسبی برای ایرانی ها بدست آمده که انتقام اتفاقات رقابتهای مقدماتی سال 2002 را بگیرند.جایی که بازیکنان بحرینی در یک شب عجیب پس از پیروزی نامتعارف مقابل ایران با پرچم عربستان در ورزشگاه دور افتخار زدند!

وقتی از دایی پرسیده شد که چه مقدار درباره پسیرو اطلاعات دارد پاسخ می دهد: "من سبک او را نمی دانم.ما می دانستیم که الجوهر چگونه کار می کند اما درباره پسیرو خیر."

منابع ایرانی هفته گذشته موفق شدند تنها دیدار عربستان به رهبری پسیرو در یک بازی دوستانه مقابل عراق را دید بزنند ، دیداری که در نهایت به تساوی بدون گل رسید.

"بازی دوستانه آنها مقابل عراق برای ما مفید نبود چرا که با ترکیب ناقصی به میدان رفتند."اینها را دایی با اظهار تاسف می گوید."واضح است که این فرصتی استثنایی بود برای سرمربی تا بازیکنان را بشناسد و بدنبال سبک ویژه ای نگردد."
با تنها چهار امتیاز از چهار مسابقه عربستان نیاز مبرمی به پیروزی در دیدار روز شنبه دارد تا بتواند امیدهایش را برای صعود اتوماتیک وار به جام جهانی حفظ کند.اما ایران با شش امتیاز در مکان سوم جای گرفته که در صورت پیروزی مقابل عربستان به صدر جدول خواهد رفت.

hamedss
28-03-2009, 07:42

مردم با خیال راحت به ورزشگاه بیایند

سردار بابایی فرمانده یگان ویژه امام خمینی ناجا از آمادگی کامل مردانش برای برگزاری با نظم بازی تیم ملی خبرداد.
بازی عصر فردای تیم ملی برابر عربستان بازی حساسی است . این حساسیت می تواند جمعیت بسیاری را به آزادی بکشاند . تیم ملی ایران اگر عربستان را در تهران شکست دهد ، مجموع امتیازاتش را به عدد 9 می رساند و در آستانه صعود از این گروه قرار می گیرد. این اتفاق و حساسیت های همیشگی بازی حیثیتی ایران با عربستان باعث می شود تا مسابقه فردا برای مردم ایران ویژه باشد. فارغ از اینکه ساعت بازی 19 شب است و در عصر یک روز ابتدای هفته نوروزی برگزار می شود ، می تواند هواداران مشتاق بسیاری را به ورزشگاه آزادی بکشاند.
سردار بابایی فرمانده انتظامی ورزشگاه آزادی با اشاره به همه حساسیت های ویژه این بازی می گوید:« از ساعاتی قبل نیروهای ما در ورزشگاه آزادی مستقر شده اند و پلیس حتی یک روز پیش از آغاز مسابقه آمادگی لازم برای ورود جمعیت به ورزشگاه را دارد. البته دوستان ما در فدراسیون فوتبال و شورای تامین استان تهران با توجه به اینکه ساعت آغاز بازی دو تیم 7 شب است ، مصوب کرده اند درهای آزادی از ساعت 12 ظهر فردا به روی علاقمندان باز شود.»
البته این ساعت آغاز بلیت فروشی در آزادی استثنایی هم دارد؛« به هر حال ممکن است بسیاری از علاقمندان تیم ملی از شهرستان ها به آزادی بیایند و شب قبل از بازی را اطراف ورزشگاه بگذرانند. به همین دلیل تمام نیروهای خدماتی مسابقه یک شب قبل از بازی در آزادی مستقر شده اند و بنا بر تصمیم شورای تامین اگر جمعیت جلوی ورودی های آزادی از حد متعارف بیشتر بود ما درها را از همان ساعات اولیه صبح به روی جمعیت باز می کنیم.»
بابایی درباره گنجایش در نظر گرفته شده برای ورود جمعیت در این بازی به آزادی هم گفت:« 70 هزار بلیت فروخته می شود اما حتی اگر 100 هزار نفر هم بیایند تا جایی که آزادی گنجایش داشته باشد ، درهای ورزشگاه به روی مردم باز است. البته من خودم فکر می کنم با توجه به زمان بازی ممکن است ورزشگاه مملو از جمعیت نشود و همین سقف 70 هزار نفر هم برای ورزشگاه ، جمعیتی ایده آل است.»
بازی تیم ملی در تعطیلات عید یادآور خاطرات خوشی نیست. 4 سال قبل در بازی ایران و ژاپن که شرایطی همسان با این بازی را برای تیم ملی داشت فشار جمعیت منجر به درگذشت 7 هموطن شد. پلیس برای جلوگیری از چنین تراژدی دردناکی چه تمهیداتی دیده است؟ فرمانده انتظامی مسابقه می گوید:« این بار دیگر چند صدایی در برقراری نظم نداریم و من به عنوان فرمانده میدان به همه اطمینان می دهم که خونی از دماغ کسی نمی ریزد. مردم می توانند با خیال راحت به تماشای بازی تیم ملی بیایند. البته تنها توصیه ما به کسانی که گاها بی نظمی می کنند این است که از به همراه آوردن مواد محترقه خودداری کنند . چون هم از سوی ما با آنها برخورد می شود و هم حتی اگر خدای ناکرده بتوانند از این ابزار استفاده کنند عواقبی تلخ را برای فوتبال ملی مان به همراه دارد.»

hamedss
28-03-2009, 08:01
عصر ورزشی رئیس جمهور

محمود احمدی نژاد عصر فردا شنبه دو برنامه مهم ورزشی را در پیش دارد.

رئیس جمهور ورزش دوست ایران در روز بازی حساس تیم ملی برابر عربستان که پل صعود تیم ملی به جام جهانی است ، ابتدا دیداری مهم را با رئیس شورای المپیک آسیا دارد و پس از آن به احتمال فراوان با هیات همراه راهی استادیوم آزادی می شود.
رئیس جمهور عصر فردا ابتدا در دیدار با شیخ فهد کویتی که از خاندان سلطنتی این کشور و رئیس پیشین سازمان اوپک است ، دیدار می کند تا درباره دو اتفاق مهم با هم رایزنی کنند ، ابتدا این مرد کویتی پیغام محبت آمیز شیخ سلمان رئیس فدراسیون فوتبال بحرین و کاندیدای اعراب برای ریاست کنفدراسیون آسیا را تقدیم مرد اول کشور می کند و در قبال این خواسته ، رئیس جمهور ، محمد علی آبادی را به عنوان نامزد کشورهای آسیایی برای کمیته اجرایی کمیته ملی المپیک معرفی می کند.
در پایان این دیدار احمدی نژاد خیلی زود راهی ورزشگاه آزادی می شود تا بازی تیم ملی را به تماشا بنشیند.
محمود احمدی نژاد که خود در سنین جوانی فوتبال بازی می کرده و در خط هافبک ، همراه با تیم منتخب دانشگاه علم و صنعت در سال های 1354 تا 57 به عناوین قابل توجهی در سطح دانشگاه های کشور رسیده است ، پس از انتخاب به عنوان رئیس جمهور ایران ، همواره علاقه ویژه اش را به فوتبال به رخ کشیده است. او در این مدت تا به حال دو بار در تمرینات تیم ملی حضور یافته و سه بازی نه چندان حساس این تیم را از نزدیک تماشا کرده است.
این بار اما برای بازی حساس برابر عربستان ، اوبرنامه خود را طوری چیده که یکی از هزاران هوادارای باشد که می آیند تا پیروزی تیم ملی محبوب شان را آزادی نظاره کنند.
یکی از نزدیکان به رئیس جمهور با تائید این خبر می گوید:« اگر اتفاق خاصی رخ ندهد ، ایشان به ورزشگاه می روند. البته او در هر صورت در ساعات بازی ، این مسابقه را تماشا می کند اما علاقه دارد که از نزدیک و در ورزشگاه شاهد نمایش بازیکنان تیم ملی باشد.»

hamedss
28-03-2009, 08:50
ایران – عربستان

3امتیاز! نه کمتر

دیدار تیم های ایران و عربستان در حالی در ورزشگاه آزادی برگزار می شود که بازنده این دیدار باید فکر صعود مستقیم به مرحله نهایی این رقابت ها را از سر بیرون کند. تیم های فوتبال ایران و عربستان در جدول رده بندی گروه دوم رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 موقعیت مطلوبی ندارند و با 6 و 4 امتیاز به ترتیب پس از تیم های کره جنوبی (8 امتیاز) و کره شمالی (7 امتیاز) در رده های سوم و چهارم هستند. دیدار روز شنبه می تواند نقش تعیین کننده ای در آینده این دو تیم داشته باشد. شکست هرکدام از این دو تیم و بویژه عربستان، صعود مستقیم آنها را به دور نهایی رقابت ها به مخاطره می اندازد.
ایران در دیدار تدارکاتی که هفته گذشته مقابل کویت در زمین این تیم انجام داده ، پیروز شده و این در حالی است که عربستان در زمین خود موفق نشده عراق را در دیداری دوستانه شکست دهد. این موضوع بر نگرانی های مقامات فوتبال عربستان افزوده ضمن اینکه آنها برای این دیدار، یاسر القحطانی را هم به دلیل محرومیت در اختیار ندارند و او به دلیل بی انضباطی بازی روز چهارشنبه مقابل امارات را هم از دست داده است.
ایران هم در دیدارهای گذشته خود در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی، بازی های خوبی از خود به نمایش نگذاشته و شکست ندادن عربستان در این دیدار خانگی با توجه به بازی های سختی که این تیم مقابل دو کره در پیونگ یانگ و سئول دارد، چه بسا کار ایران را با مشکلات اساسی مواجه کند. البته تیم علی دایی در بازی رفت موفق شده در زمین عربستان با این تیم مساوی کند که این امر ، عامل روحی مثبتی برای ایرانی ها به حساب می آید.
خورخه پسیرو در نشست خبری روز گذشته اعلام کرده که چاره ای جز شکست ایران ندارد و با دست پر به عربستان بازخواهد گشت. علی دایی هم از سوی دیگر از پیروزی ایران در این دیدار سخن گفته که این امر را می توان رجزخوانی های معمول مربیان پیش از دیدارهای حساس قلمداد کرد.
همزمان با برگزاری این دیدار، تیم کره شمالی در پیونگ یانگ میزبان امارات متحده عربی است که این دیدار می تواند بر سرنوشت صعود تمام تیم های گروه دوم تاثیرگذار باشد.

hamedss
28-03-2009, 09:05
عربستان انتحاری بازی می کند

رسول کربکندی
عربستان در مقابل ایران انتحاری بازی می کند. بازی امروز می تواند آخرین شانس برای عربستان باشد زیرا این تیم به امتیازات این مسابقه برای ماندن در کورس صعود به جام جهانی نیاز دارد و همین امر باعث می شود تا این تیم در مقابل ما انتحاری بازی کند. تیم ملبی ایران در بازی امروز قطعا کار سختی را در مقابل تیم عربستان خواهد داشت و از ابتدای بازی باید تاکتیکی را ارائه دهد که تیم حریف نتواند به سمت دروازه ما نفوذ کرده و برای ما نباید خطری ایجاد کند ضمن اینکه در حملات خود باید انسجام کامل را داشته باشیم. اگر می خواهیم در مقابل تیم عربستان به برتری دست پیدا کنیم باید تا 30 دقیه اول بازی بخه گل دست پیدا کنیم زیرا اگر ما بتوانیم به گل اول این دیدار برسیم قطعا شیرازه تیم عربستان در مقابل ما گسسته خواهد شد و بازیکنان تیم ملی دوباره می توانند به زدن گل های بعدی فکر کنند.
اکثر لژیونرها که به تیم دعوت شدند می توانند به پیروز شدن ایران در برابر عربستان کمک کنند و همچنین حضور دوباره مهدوی کیا و معدنچی در تیم ملی می تواند یکی از نکات مثبت باشد هرچند که پیش از این انتظار می رفت تا علی کریمی نیز در جمع ملی پوشان حاضر شود.
حضور تماشاگران و حمایت های بی شائبه آنان باعث دلگرمی و تقویت انسجام تیم ملی خواهد شد و از طرفی وظیفه بازیکنان تیم ملی را برای پیروزی در مقابل عربستان را سنگین تر می کند.
بازیکنان از جوی که روز بازی مقابل عربستان در ورزشگاه آزادی حکم فرما می شود باید به نفع خود استفاده کنند و استرس را به تیم حریف القا کنند تا بتوانند با یک پیروزی شیرین در تهران کار خود را برای صعود به جام جهانی آسان کنند.

hamedss
28-03-2009, 11:56
تاج:‌ شرایط برای پیروزی مقابل عربستان مهیاست

سخنگو و نائب رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به روحیه خوب و آمادگی کامل بازیکنان تیم ملی کشورمان گفت: ‌همه شرایط برای پیروزی ایران مقابل عربستان فراهم است.

مهدی تاج افزود: مقدمات و هماهنگی ها برای برگزاری این دیدار صورت گرفته است و دو تیم مشغول تمرینات آمادگی هستند.

به گفته تاج، عوامل فروش بلیت از ساعت هفت صبح شنبه در باجه های ورزشگاه آزادی آماده اند ‌و فروش بلیت از ساعت ده شروع می شود.

سخنگوی فدراسیون فوتبال کشورمان گفت:‌ تا 70 هزار بلیت به فروش می رسد و اگر استقبال بیش از این باشد، شمار بلیت ها را افزایش می دهیم.

تاج با اشاره به اینکه بلیت ها بسیار ارزان عرضه خواهد شد، گفت:‌ اگر حامی مالی (اسپانسر) بپذیرد بلیت طبقه دوم رایگان خواهد بود.

نائب رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه هیچ یک از اعضای تیم ملی فوتبال مصدومیتی ندارند، ‌افزود:‌ علی دایی سر مربی تیم ملی فوتبال کشورمان نیز به پیروزی ایران در این دیدار بسیار امیدوار است.

همچنین حسن ضیاء آذری مدیر مجموعه فرهنگی ورزشی آزادی نیز با اشاره به آمادگی کامل مسئولان ورزشگاه برای برگزاری این دیدار گفت: امیدواریم امروز قلب مردم ایران شاد شود.

دیدار تیم ملی فوتبال ایران و عربستان در گروه دوم مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ساعت 19 امروز شنبه هشت فروردین در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

SSMAJIDI
28-03-2009, 13:04
بچه دمه همتون گرم ما که رفتیم استادیوم شما هم اگه تونستید بیاید.

Orange
28-03-2009, 13:34
چقدر اینا خنگن.
آخه بازی به این حساسی رو گذاشتن تو آزادی که الان فقط 30% پر شده اینا اگر حرفه ای بودند بازی رو میزاشتند تو شهرستانهایه دیگه مثل مشهد ، تبریز یا اصفهان اونوقت بیشتر تماشاچی میزاشت از نظر چمن هم این ورزشگاه یادگار امام تبریز و ثامن مشهد کم نمیارند خوبیشون هم اینه که تماشاچی بیشتری میاد چون به نظرم دیگه اشباع شده فوتبال ملی تو تهران باید بیان تو شهرستانها .
کلا این عربها چون به هوای گرم عادت دارند باید اونا رو آورد تو هوای سرد تبریز و اردبیل از اون ور هم شرقی ها رو بیارند اهواز و آبادان واقعا ایران از نظر اقلیم هم گسترده هست فقط یخورده هوش و ذکاوت لازم داره که اینا ندارند. :wagfinger1:
به هر حال به امید پیروزی :13:.

RED DEVILS
28-03-2009, 14:42
جوادنکونام در گفت وگو با گل

من برای خودم برای اول فصل هدف گذاری کردم وتا به امروز هفت گل در لالیگا زده ام . اگر سه گل دیگر بزنم به هدفم می رسم و فقط در آن صورت از خودم راضی خواهم بود

سایت گل - ستاره ایرانی اوساسونا بعد از گلزنی در مسابقات این هفته لالیگا به تهران بازگشته تا شاید مثل بازی رفت دروازه حریف ایران دربازی امروز را بگشاید.علی خماند از گل دات کام ایران با جوادنکونام در شرایطی به گفت وگو نشسته است که او دوباره با پیراهن محبوبش، شش، لیدر ایران در داربی آسیا خواهد بود.کسی که بعید نیست کاپیتان ایران در جام جهانی 2010باشد.

*نکو ؛ اولین موفقیت فوتبال ایران را با گلزنی رقم زدی؟
خدا را شکر که سال با موفقیت آغاز شد و امید وارم که در ادامه کار هم بتوانم سال خوبی را رقم بزنم . من به دنبال موفقیت های دیگری هستم که باید آنها را بدست بیاورم .
*گل حساسی به اسپانیول زدی که می تواند سرنوشت اوساسونا را رقم بزند ؟
خوشحال هستم که اوساسونا توانست این بازی را با برد به پایان به پایان برساندچون برد برایمان خیلی مهم بود .ا سپانیول رقیب ما در لالیگاست و باید آنها رادر خانه می بردیم .برای من این مهم بود که اوساسونا برنده بازی باشد و خوشحال هستم که این گل را من زدم .

*چرا در دقایق پایانی این برد رقم خورد؟
ما تیم برتر زمین بودیم وبرد در بازی با اسپانیول حق ما بود .حالا اگر در دقیقه نود این برد رقم خورد مهم نیست . بلکه مهم این است که بازی را ببریم . اگر این بازی را نمی بردیم شرایط خیلی سخت می شد .

*سرنوشت اوساسونا را چطور می بینی؟
ما شرایط خوبی با این برد پیدا کردیم و باید همین روند را ادامه دهیم . اوساسونا تیم خوبی دارد و فقط حضورمان در انتهای جدول باعث شد این نتایج را بدست بیاوریم . جایگاه کنونی اوساسونا جایگاه واقعی این تیم نیست . متاسفانه در این فصل بازی های خوب ما در نتایج ضعیف تیم گم شد . در این فصل بازی های خوبی انجام دادیم که به چشم نیامد .

*اما تو به خوبی به چشم آمدی و یکی از بهترین های لالیگا بودی ؟
هیچ وقت دوست ندارم بازیکن بدون تاثیری باشم و به همین دلیل تلاشم را می کنم تا تاثیر گذار باشم.کار راحتی نیست ولی برای خوب ماندن از خیلی چیزها گذشته ام . در عید دوست داشتم در کنار خانواده ام با شم ولی نمی شد . پس باید این مساله را با کاری پر می کردم و در بازی با اسپانیول خدا کمک تا گل بزنم .

*هفت گل در این فصل لالیگا زدی .گلزنی در لالیگا برای مهاجمان سخت است اما تو با اینکه هافبک دفاعی هستی آمار فوق العاده ایی داری . تا کجا ادامه می دهی ؟
من برای خودم برای اول فصل هدف گذاری کردم و می خواستم ده گل بزنم تا به امروز هفت گل زدم . اگر سه گل دیگر بزنم به هدفم می رسم و آن زمان از خودم راضی خواهم بود .

*زدن سه گل دیگر برای نکونام نباید سخت باشد؟
همان طور که گفتید گل زدن در لالیگا سخت است اما خدا کمک می کند و در ادامه این سه گل را هم می زنم .

*کاماچو هم به تحسین از تو پرداخته است و تو را بازیکنی سرنوشت ساز می داند؟
من باید به اوساسونا کمک کنم و برای ماندن تیم در لالیگا از هیچ کاری دریغ نمی کنم . من شهر و مردم پمپلونا را دوست دارم و هیچ وقت خوبی های آنها را فراموش نمی کنم . من فراموش نمی کنم در دوران مصدومیت آنها برای من چه کاری کردند . این تیم باید در لالیگا بماند و مطمعن باشید که می ماند . کاماچو مربی بزرگی است و همه ما یک هدف را دنبال می کنیم .

*بازی حساسی مقابل عربستان پیشرو داریم . چقدر امیدوار هستی؟
عربستان تیم خوبی دارد اما در ایران هیچ وقت نتیجه نگرفته و این بار هم نتیجه نمی گیرد چون ا به این برد نیاز داریم . تمامی بازیکنان تیم به اهمیت امتیاز این بازی آگاه هستند و با حضور تماشاگرانمان کار را تمام می کنیم . من اصلا نگران این بازی نیستم چون این بازی یک برنده دارد و آن برنده ایران خواهد بود.

*منتظر گلزنی ات در این بازی هم هستیم؟
من بیشتر دوست دارم تیم برنده بازی شود . مهم نیست چه کسی گل می زند مهم برد است که بدست می آوریم .

*عربستان را چطور می بینی ؟
آنها تیم خوبی دارند ولی ما با حمایت صد هزار تماشاگرانمان برنده بازی هستیم . از هر نظر هم ما برتر از عربستان هستیم .

hamedss
28-03-2009, 15:42
تركيب احتمالي ايران مقابل عربستان

تيم ملي ايران در ادامه رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 امروز در ورزشگاه آزادي به مصاف عربستان خواهد رفت.

آخرين اخبار از روند تمرينات تيم ملي حاكي از آن است كه علي دايي قصد دارد در اين مسابقه تيمش را با سيستم 2-4-4 به ميدان بفرستد.

در تركيب يازده نفره ايران

مهدي رحمتي درون دروازه مي‌ايستد

عقيلي، حسيني، كعبي و اشجاري نفرات خط دفاعي را تشخيص خواهند داد

حسين كاظمي، مسعود شجاعي، مهدي مهدوي‌كيا و جواد نكونام چهار هافبك مركزي خواهند بود

و زوج خط حمله را هم هاشيميان و رضايي تشكيل خواهند داد.

Orange
28-03-2009, 15:48
تركيب احتمالي ايران مقابل عربستان

تيم ملي ايران در ادامه رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 امروز در ورزشگاه آزادي به مصاف عربستان خواهد رفت.

آخرين اخبار از روند تمرينات تيم ملي حاكي از آن است كه علي دايي قصد دارد در اين مسابقه تيمش را با سيستم 2-4-4 به ميدان بفرستد.

در تركيب يازده نفره ايران

مهدي رحمتي درون دروازه مي‌ايستد

عقيلي، حسيني، كعبي و اشجاري نفرات خط دفاعي را تشخيص خواهند داد

حسين كاظمي، مسعود شجاعي، مهدي مهدوي‌كيا و جواد نكونام چهار هافبك مركزي خواهند بود

و زوج خط حمله را هم هاشيميان و رضايي تشكيل خواهند داد.
چه اجب دوتا مهاجم داریم البته فکر کنم بازم با تک مهاجم یعنی هاشمیان باشیم رضایی کلا میاد عقب برای توپ گیری :D.
ولی این ترکیب رو میشد حدس زد چون تابلو شده بود.
گذاشتن حسین کاظمی و جواد نکونام با هم تو ترکیب یکی از اشتباه های دایی هست باید یک بازی کن تکنیکی دیگه رو بجایه کاظمی بزاره. :-?

hamedss
28-03-2009, 15:53
سه ساعت مانده به بازي ايران ـ عربستان

تاكنون فقط 15 هزار تماشاگر وارد استاديوم آزادي شده‌اند

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

براي تماشاي مسابقه تيم‌هاي ملي ايران و عربستان از سري رقابت‌هاي مقدماتي جام‌جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، نزديک به 15هزار تماشاگر تا ساعت 16 در ورزشگاه آزادي حضور يافته‌اند.

ساعت هشت صبح امروز درهاي ورزشگاه آزادي به روي تماشاگران باز شد و هم اكنون تماشاگران در حال ورود به ورزشگاه هستند و هيچ مشكلي از بابت تهيه بليت براي علاقمندان تيم ملي ايران وجود ندارد.

ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و عربستان در گروه دوم مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي ساعت 19 امروز در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

هم اكنون تيم‌هاي ملي ايران و عربستان با 6 و4 امتياز در رده‌هاي سوم و چهارم جدول رده‌بندي اين گروه قرار دارند.

ساعتي قبل در يكي ديگر از مسابقات اين گروه، تيم‌هاي كره شمالي و امارات متحده عربي در پيونگ يانگ با يكديگر ديدار كردند كه در اين بازي، كره شمالي با دو گل امارات را شكست داد و با 10 امتياز به صدر جدول رده بندي گروه دوم صعود كرد.

masoud-lat
28-03-2009, 15:54
چقدر اینا خنگن.
آخه بازی به این حساسی رو گذاشتن تو آزادی که الان فقط 30% پر شده اینا اگر حرفه ای بودند بازی رو میزاشتند تو شهرستانهایه دیگه مثل مشهد ، تبریز یا اصفهان اونوقت بیشتر تماشاچی میزاشت از نظر چمن هم این ورزشگاه یادگار امام تبریز و ثامن مشهد کم نمیارند خوبیشون هم اینه که تماشاچی بیشتری میاد چون به نظرم دیگه اشباع شده فوتبال ملی تو تهران باید بیان تو شهرستانها .
کلا این عربها چون به هوای گرم عادت دارند باید اونا رو آورد تو هوای سرد تبریز و اردبیل از اون ور هم شرقی ها رو بیارند اهواز و آبادان واقعا ایران از نظر اقلیم هم گسترده هست فقط یخورده هوش و ذکاوت لازم داره که اینا ندارند. :wagfinger1:
به هر حال به امید پیروزی :13:.
مثل کاری که امریکا با مکزیک کرد وتونست 2 هیچ ببره(چند هفته پیش)
ولی با این زمین هایی که ما داریم(تو شهرستان ها) جای کشاورزی هم نیست

hamedss
28-03-2009, 16:01
کلکسیون غایبان در تیم عربستان

باغیبت یاسرالقحطانی ،مالک معاذ و سعدالحارثی تیم عربستان عملا هیچ یک از مهاجمان ثابت خود را در اختیار نخواهد داشت و نیمکت نشینان مسابقات قبلی باید خودی نشان بدهند

باغیبت یاسرالقحطانی ،مالک معاذ و سعدالحارثی تیم عربستان عملا هیچ یک از مهاجمان ثابت خود را در اختیار نخواهد داشت و نیمکت نشینان مسابقات قبلی باید خودی نشان بدهند.طبق اخبار واصله رهبری تیم در بازی مقابل ایران با ناصرالشمرانی خواهد بود که بسیرو به او امید زیادی دارد.
نایف الهزازی و عیسی المحیانی احتمالا به همراه شمرانی پیکانهای هجومی عربستان خواهند بود. در خط میانی نیز با غیبت خال عزیز و سعود الکریری شرایط برای سرمربی پیچیده استو اوباید به دنبال راه حل های تازه باشد. اما در خط دفاع ، در این نقطه استثنائا فقط یک غایب داریم :المرشدی که غیبت او با حضور رضا تکر و اسامه الموالد مشکل بزرگی ندارد.البته این دو کند هستند و حضورشان فرصتی برای مهاجمان سریع ایران است.

hamedss
28-03-2009, 16:17
جمع آوري پرچم‌هاي قرمز و آبي در ورزشگاه آزادي

تماشاگران ديدار ايران و عربستان اجازه ندارند با پرچم هاي آبي و قرمز وارد ورزشگاه آزادي شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تماشاگران مسابقه تيم هاي ملي ايران و عربستان از گروه 2 مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 موظف هستند فقط با پرچم 3 رنگ جمهوري اسلامي ايران وارد ورزشگاه آزادي شده و مسابقه دو تيم را از نزديك تماشا كنند.
قبل از شروع مسابقه از ورود تماشاگران استقلال و پرسپوليس با پرچم هاي آبي و قرمز ممانعت به عمل آمد و همه پرچم هاي رنگي به استثناي پرچم ايران از آنها گرفته شد. هواداران در اين ديدار ملي موظف هستند به دور از مسايل باشگاهي فقط تيم ملي را حمايت كنند.

*براي فروش بليت مسابقه نظم خوبي در ورزشگاه آزادي وجود دارد. از ساعت 8 صبح با هماهنگي مناسب بليت به تماشاگران فروخته مي شود و از ساعت 15 بر شمار تماشاگران در اطراف خيابان هاي ورزشگاه آزادي افزوده مي شود. در حاصل حاضر حدود 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
ديدار ايران و عربستان از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي آغاز مي‌شود.

hamedss
28-03-2009, 16:56
بيش از ‪ ۴۰‬هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور دارند

بيش از ‪ ۴۰‬هزار تماشاگر علاقمند و هوادار تيم ملي فوتبال ايران در ورزشگاه آزادي تهران حضور يافته و بي‌صبرانه منتظر آغاز ديدار تيم خود مقابل تيم ملي عربستان هستند.
به گزارش خبرنگار ورزشي ايرنا از ورزشگاه آزادي تهران، درحالي كه كمتر از ‪ ۲‬ساعت به آغاز ديدار حساس دو تيم فوتبال ايران و عربستان باقي مانده، بيش از ‪ ۴۰‬هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور يافته اند.
همچنين در حال حاضر صف‌هاي طولاني مقابل باجه‌هاي بليت فروشي اين ورزشگاه ايجاد شده كه پيش بيني مي‌شود تا پيش از آغاز بازي ظرفيت ورزشگاه تكميل شود.
ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و عربستان در گروه دوم مرحله مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي ساعت ‪ ۱۹‬امروز در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.
هم اكنون تيم‌هاي ملي ايران و عربستان با ‪ ۶‬و ‪ ۴‬امتياز در رده‌هاي سوم و چهارم جدول رده بندي اين گروه قرار دارند.
در ديگر ديدار اين گروه، تيم ملي فوتبال كره شمالي پيش از ظهر امروز با نتيجه دو بر صفر تيم ملي امارات را شكست داد و با كسب ‪ ۱۰‬امتياز در صدر جدول گروه دوم قرار گرفت.

jan vario
28-03-2009, 17:34
بچه ها به نظر من اگه جای کعبی با حیدری عوض کنه خیلی خوبه چون عربا کندن راحت دیربل میخورن کعبی به درد بازیه کره میخوره جنگنده سرعتی به نظر شما احتمال داره؟؟؟:-?

MAHDI_ITALIA
28-03-2009, 18:54
نیمه اول بد نبودیم
باید یا حیدری و هاشمیان بیان تو و از سانتر استفاده کنیم .
یا این که بازیکن های تکنیکی بیشتر از تکنیک استفاده کنند و به بازی روی زمین رو بیاریم

saeed.ss
28-03-2009, 18:59
منم میگم حیدری باید بیاد تو و همینطور هاشمیان.از مسعود شجاعی هم چیزی ندیدیم همینطور خلعتبری.

masoud-lat
28-03-2009, 20:02
الان نگید دایی بد بود اگه فرگوسن هم بود همین بود!
بعد40 سال یه ورزشگاه مدرن نداریم
سپاهان که تو اسیا دوم شد باید تو چمنی بازی کنه که لیگ دسته 3 عربستان هم نداره!

Gomo
28-03-2009, 20:03
ما باید به علی دایی افتخار بکنیم.
هر کسی نمیتونست جلوی این عربستان همچین نتیجه ای رو بگیره.
بهر حال کار سختی بود که علی آقا به همراه کادر قدرتمندشون تونستن انجامش بدن.

Juventus FC
28-03-2009, 20:05
تبریک میگم تیم ملی باخت!!!!!!!!!!!

به آرزوم رسیدم علی دایی باخت اونم در خانه!!!!!!!!!!!

100% برکنار خواهد شد....................

فقط افشین امپراطور.

MBeckham
28-03-2009, 20:07
واییییییییییییییییییییییی ی! باختیم انم مقابل چه کسایی اعراب !
امیدوارم علی دایی بکشه کنار 100% این کار ونمکینه ولی امیدوارم
به امید سعود ایران به جام جهانی!

MAHDI_ITALIA
28-03-2009, 20:08
اقایانی که می اومدند بی دلیل از اقای دایی دفاع می کردند حالا بیان جوابگو باشند.
واقعا ادم بازی تیم ملی رو می بینه روحش شاد میشه:-&

masoud-lat
28-03-2009, 20:09
الان نگید دایی بد بود اگه فرگوسن هم بود همین بود!
بعد40 سال یه ورزشگاه مدرن نداریم
سپاهان که تو اسیا دوم شد باید تو چمنی بازی کنه که لیگ دسته 3 عربستان هم نداره!
حق به کره شمالی و عربستان رسید
منتظر رنکینگ فیفا باشید
بعد تلوزیون مستند میزاره میگه تو این 30 سال پیشرفت کردیم!

saeed.ss
این جمله درسته:
دایی حیا کن تیم ملی رو رها کن.
بچه تیم ملی دایی با قلعه نوعی چه تفاوتی داره؟
حداقل قلعه نوعی تو بازیهای رسمی نباخت.

SIR
پس از شكست دو بر يك تيم ملي فوتبال ايران در برابر عربستان هواداران عليه علي دايي شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تيم ملي فوتبال ايران كه در شروع نيمه دوم با گل مسعود شجاعي از عربستان پيش افتاده بود در اواخر اين نيمه با دو گل بازيكنان شماره‌هاي 2 و 11 عربستان بازي را واگذار كرد و پس از آن تماشاگران معترض با شعارهايي عليه علي دايي خواستار خروج وي از تيم ملي شدند. هم چنين هواداران معترض پس از گل دوم عربستان اقدام به پرتاپ نارنجك به داخل زمين كردند و با سر دادن نام علي كريمي بازگشت وي به تيم ملي را خواستار شدند.

منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

ARG MUTD
سلام
باركلا به بچه ها واقعآ كه گل كاشتن كارشون حرف نداشت . آبروي مارو جلوي اين اعراب نگه داشتن .127fs3556139
مخصوصآ آقاي كعبي كه سنگ تموم گذاشته بود :d0s69thbefhifftitrz
و در آخر هم از آقاي دايي تشكر ميكنم و از همينجا يه خسته نباشيد بهش ميگم
واقعآ از تاكتيكهاي اثتثنايي استفاده كرد :2: بايد براي نگه داشتن آقاي دايي تلاش شبانه روزي انجام بديم تا يه وقت خداي ناكرده ازمون ندزدنش :*:84:*:

ولي نبايد نا اميد بشيم من از الان مطمئن هستم كه به اميد خدا به جام جهاني 2014 صعود مي كنيم :d0s69thbefhifftitrz راستي ، كجا برگذار ميشه ؟ :-?

FrankinG
البته كه اين تيم ارزش بحث كردن نداره .
اما تنها نكته اي كه هميشه به چشم مياد اينه كه هر وقت ، تيم ملي گل زده و رفته به دفاع ، بدون استثنا هميشه گل خورده ! اين خودش واقعاً جاي افتخاره !
بالاخره تيمي كه بازيهاي دوستانه اش رو هم با پنالتي ميبره يه جا گندش در مياد !
حالا اصلاً رفتيم جام جهاني ، از كجا معلوم مثل 2 دوره ي گذشته خوش شانس باشيم و قرعه ي خوب گيرمون بياد ؟ اگر قراره توي جام جهاني همچين تيمي بره ، همون بهتر كه نره !!

manreza71
ومکرول مکرو الله والله خیرولماکرین

خداوند همه حیله گران را میشناسد ودست خداوند از همه انها بالاتر هست

واقعا اونقدر خوشحال هستم که تیم دایی ......
در برابر تیم ملی عربستان باخت

آری گفته های قران براستی تحقق یافن ودایی

دایی رسوا شد

دایی در برابر 1000000 تماشاگر استادیوم
در برابر 70000000 ملیون ایرانی دزر برابر خدا در برابر همه رسوا شد

دایی یک شخصیت منفوزر وروانی هست

خدا میدونه چقدر من دعا کردم تا تیم دایی بازنده باشه

امروز هنمگی دایی رو هو کردند

بزرگی سلطان علی کریمی مشخص شد
آری همه دایی رو هو کردند وعشق من کریمی رو تشویق کردند

خدایا 10000 مرتبه شرکت

دایی حیا کن تیم ملی رو رها کن
دایی یاد ت باشه کریمی سرورته

درود برعلی کریمی
ویرایش:
شما که با حرف خدا شروع میکنی رعایت اخلاق و حرف زدن هم بکن

Mohammad_AcMilan
28-03-2009, 20:10
علی دایی کاری رو که تا حالا انجام نشده بود تونست انجام بده!!!!!!!!
باخت از عربستان در آزادی~x(

MoHaMad.Divar
28-03-2009, 20:11
جمع کن بابا
غلی دایی خیلی هم خوبه
اگه این مدیرا بزارن چند مدت بمونه میشه خدااا تو ارسهی فوتبال
الکی بدبختی ها و مشاکل و سر علی دایی نزارید

علکی داریم گندش میکنیم
عربستان هیچی نبود :117:

سلام
باركلا به بچه ها واقعآ كه گل كاشتن كارشون حرف نداشت . آبروي مارو جلوي اين اعراب نگه داشتن .127fs3556139
مخصوصآ آقاي كعبي كه سنگ تموم گذاشته بود :d0s69thbefhifftitrz
و در آخر هم از آقاي دايي تشكر ميكنم و از همينجا يه خسته نباشيد بهش ميگم
واقعآ از تاكتيكهاي اثتثنايي استفاده كرد :2: بايد براي نگه داشتن آقاي دايي تلاش شبانه روزي انجام بديم تا يه وقت خداي ناكرده ازمون ندزدنش :*:84:*:

ولي نبايد نا اميد بشيم من از الان مطمئن هستم كه به اميد خدا به جام جهاني 2014 صعود مي كنيم :d0s69thbefhifftitrz راستي ، كجا برگذار ميشه ؟ :-?

خیلی امید داری.....خوبه
اما باختیم ..... ای کاش مربی ها از شما کمی امید یاد میگرفتن
باید به فدراسیون یه صحبتی کنم بری واسه سخنرانی
(شوخی کردم جدی نگیری :6qwup3:)

saeed.ss
28-03-2009, 20:11
میگم حتما باید فحش بخوره تا از تیم بره بیرون.حیدری بد بازی میکنه یا کریمی الان بده که دعوتش نمیکنه یعنی این 2بازیکن که یه پایه تیم باشگاهیشون هستن نباید بازی کنن تو تیم ملی.واقعا متاسفم واسه دایی

SIR
28-03-2009, 20:13
قدم سنگین رئیس جمهور و باخت تیم ملی

« دایی ، حیا کن ...» یک لحظه از زبان ها نمی افتاد. مردم شوکه بودند و تیم ملی در آستانه حذف قرار گرفته بود.

در حضور یکصدهزار هوادار ورزشگاه آزادی ، تیم ملی ایران با نتیجه 2 بر یک از عربستان شکست خورد تا شانس صعودش به جام جهانی به پایین ترین سطح ممکن برسد.
درحالی که در شروع نیمه دوم و در دقیقه 57 بازی مسعود شجاعی توانست با ضربه ای فنی تیم ایران را از عربها پیش بیاندازد اما بازی منفعل تیم دایی پس از این گل فرصتی مناسب را در اختیار عربها گذاشت که با آن نتیجه از گردونه رقابت ها کنار می رفتند.
در دقیقه 81 بود که ابتدا مهاجم شماره 11 عربستان یعنی احمد توانست بازی را به تساوی بکشد و تنها 5 دقیقه بعد ، المولد روی یک ضربه کرنر رویای جام جهانی یکصدهزار ایرانی را به حسرت بدل کرد.
با این اتفاق تماشاگران حاضر در ورزشگاه بشدت علیه سرمربی تیم ملی شعار دادند و نام علی کریمی مدام از روی سکوها فریاد می شد.
حتی پس از سوت پایان هم جمعیت از ورزشگاه نمی رفتند و علیه دایی که نمی توانست به خروجی زمین نزدیک شود ، شعار می دادند.
همه این اتفاقات درشرایطی رخ می داد که محمود احمدی نژاد از نزدیک این مسابقه را تماشا می کرد.
این دومین بار است که یک تیم ورزشی ایران در حضور رئیس جمهور بازی برنده را واگذار می کند تا این شایعه که قدم او برای ورزش سنگین است میان مردم رد و بدل شود.

Jigsaw
28-03-2009, 20:15
دلیل شکست ایران رسانه‌ها و مردمند. اگه انقدر فشار نمیوردن رو دایی و میذاشتن بازیکن‌های پلاستیکی مثل مهدویکیا و هاشمیان رو بذاره بیرون این اتفاق‌ها نمیفتاد. تنها بخاطر همین مردم و رسانه‌ها مجبور شد ۹۰ دقیقه مهدویکیا رو که اصلا تو زمین غلطی نمیکردو نگه داره و اکبرپور که آماده بود رو نیاره و بجاش جنازه‌ای مثل هاشمیان رو بیاره
این شکست تنها دلیلش خودمون ایرانیا بودیم که توسط رسانه‌های که به دلیل اینکه دایی بهشون باج نداد خرابش کردن و مارو شستو شو مغزئ دادن
اگه میذاشتن دایی کار خودشو بکنه الان موفق بودیم

Rabin
28-03-2009, 20:15
دست صاحب تیم ملی ایران (علی دایی) درد نکنه...بیچاره این مردم که دلشون رو به تیم ملی ترسوی علی دایی خوش کردن....به نظر شما تیم ملی چیزی به اسم تاکتیک و برنامه ای برای رسیدن به گل داشت؟
خاک بر سر این فدراسیون و این مربی که الان توی گروه 5 تیمی چهارم هستیم....چی میشه گفت؟
تمام برنامه های فوتبال باشگاهی و لیگ رو به هم ریختن تا با 5 تا تیم در پیت همیشگی مثل کویت و جوانان کنیا بازی کنن تا برای بازی به این مهمی آماده بشن و رسما ریدن.
واقعا توی این 5 تا بازی مقدماتی هم فقط و فقط روی نبوغ انفرادی گل زدیم و اگه نکونام نبود نمیدونم دایی چه غلطی میخواست بکنه؟
100000 تماشاگر و این همه بازیکن آماده و تاکتیک غلط 4-2-3-1 که زمان برانکو هم جواب نمیداد چه برسه به الان....دایی فکر میکنه فوتبال یعنی همین تاکتیک و تک مهاجم....آخه توی آزادی هم باید ترسید؟تا کی باید از این عربای بی همه چیز بترسیم؟
اون هم از مدافعان مرکزی که آقایان عقیلی و حسینی همیشه باید فیکس باشن و سوتی بدن...عمق تیم مشکل داره یعنی دایی هنوز اینو نفهمیده؟اصلا خدا وکیلی تیم ملی تاکتیک داشت؟چی باید گفت.....فقط از ضعیف ترین و جوون ترین تیم ملی تاریخ عربستان که از 3 بازی قبلی 1 مساوی با عراق (بازی دوستانه) و 2 باخت از کره شمالی و جنوبی داشت باختیم..تیمی که 3 بازی بود گل نزده بود و خیلی راحت به ما گل زد....
مطمئن باشین با این باخت هم دایی خواهد موند و تا آخر عمرش سایش از سر فوتبال ایران
کم نمیشه..فقط بلد بود بتمرگه رو نیمکت و بازی رو تماشا کنه هیچ حرفی واسه زدن نداشت عوضش مربی عربستان که 2 هفته هم نمیشه اومده بالا سر تیمش از دایی بیشتر حرص خورد و تعصب داشت و میخواست که ببره.

Seyed
28-03-2009, 20:16
آشنایی تلخ با دشمنان عضو کادر فنی تیم ملی

عنوانی مشابه عنوان تاپیکی بود که 1 ماه قبل مقاله اونو همگی خوندیم و سعی کردیم این مشکل و سنگ مقابل پای تیم ملی برداریم.
برای اینکار بیش از 100 هزار نفر + شخص دوم مملکت برای مشاهده بازی ایران - عربستان به ورزشگاه آزادی اومدن همه حمایت خودشونو از تیم ملی با این حضور اعلام کردم .

ورزشگاه آزادی دقیقه 60 پاس خلعتبری - شجاعی و گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللل توی دروازه فریاد مزدک میرزایی و فریاد 75 میلیون ایرانی و خوشحال از آسان شدن صعود به جام جهانی 2010
اما نه تاکتیک جالب سرمربی ایران تحت این عنوان 1 گل و 11 نفری دفاع و فراموش کردن حمله در همه بازی ها بازی با عربستان دور رفت بازی با کره جنوبی دور رفت ورزشگاه آزادی و البته بازی ها تدارکاتی مختلف ...

الان هست که میشه دشمن تیم ملی رو خوب شناخت دشمن تیم ملی فردوسی پور ها و حاج رضایی ها و بسیاری دیگر نیستند .
دشمن تیم ملی ایران همینک روی نیمکت این تیم نشسته
دشمن تیم ملی ایران کسی هست که ستارگان فوتبال ایران رو بخاطر مسائل شخصی کنار گذاشت و با تاکتیک های طلایی خود تیم ایران رو از همان حالتی که بود رو به نزول سوق داد
دشمن تیم ملی ایران کسانی هستند که بخاطر انتقاد بازیکنان آونها رو کنار می زارند
دشمن تیم ملی اون کسانی هستند که حمایت بی چون و چرا را سر لوحه کار خود قرار می دهند
و دشمن تیم ملی ایران ...

ایران در این بازی باخت چون مستحق بردن نبود چون تیمی که با اندوخته 1 گل به دفاع مطلق می پردازند مستحق بردن نیست چون این اصل بهترین دفاع حمله هست در این تیم جایی ندارد و باخت چون حقش باخت بود ...:27:

ARG MUTD
28-03-2009, 20:18
خدایا 10000 مرتبه شرکت

خدايا توبه127fs3556139 با يه باخت كه آدم مشرك نميشه :*:84:*:
لطفآ به خدا احترام بزار ~x(

دلیل شکست ایران رسانه‌ها و مردمند. اگه انقدر فشار نمیوردن رو دایی و میذاشتن بازیکن‌های پلاستیکی مثل مهدویکیا و هاشمیان رو بذاره بیرون این اتفاق‌ها نمیفتاد. تنها بخاطر همین مردم و رسانه‌ها مجبور شد ۹۰ دقیقه مهدویکیا رو که اصلا تو زمین غلطی نمیکردو نگاه داره و اکبرپور که آماده بود رو نیاره و بجاش جنازه‌ای مثل هاشمیان رو بیاره

انتقاد من از دايي بخاطر همينه . نبايد تسليم ميشد :-w

No.10
28-03-2009, 20:18
واقعا برای علی دائی متاسفم چون انقدر احمق که نمی فهمه وقتی تیم نیمه اول از روی هوا گل می خوره (چه سالم چه نا سالم ) باید اون منطقه رو ترمیم کنه !
اونقدر عقلش نمی رسه که غلامرضا رضائی رو از اول میذاره تو زمین کسی که وقتی توپ بهش میرسه عوض اینکه بره با دروازه بان تک به تک بشه میره به کناره ها و توپ رو به راحتی از دست میده!
من واقعا خوشحالم که باختیم چون میتونیم قدم به قدم به اخراج علی دائی نزدیک بشیم .
ولی اون کفاشیان هم انقدر نفهمه که وایمیسه تا اخرین بازی این اقای به اصطلاح محترم رو نیمکت بمونه .
که اگه این کار اتفاق بیافته ما 4 هم نمی شیم و میریم برای پنجمی 127fs3556139

Rabin
28-03-2009, 20:22
دلیل شکست ایران رسانه‌ها و مردمند. اگه انقدر فشار نمیوردن رو دایی و میذاشتن بازیکن‌های پلاستیکی مثل مهدویکیا و هاشمیان رو بذاره بیرون این اتفاق‌ها نمیفتاد. تنها بخاطر همین مردم و رسانه‌ها مجبور شد ۹۰ دقیقه مهدویکیا رو که اصلا تو زمین غلطی نمیکردو نگه داره و اکبرپور که آماده بود رو نیاره و بجاش جنازه‌ای مثل هاشمیان رو بیاره
این شکست تنها دلیلش خودمون ایرانیا بودیم که توسط رسانه‌های که به دلیل اینکه دایی بهشون باج نداد خرابش کردن و مارو شستو شو مغزئ دادن
اگه میذاشتن دایی کار خودشو بکنه الان موفق بودیم

لطفا تو این گیر و دار انقدر چرت نگو و مزخرفات به هم نباف..علی دایی بی همه چیز تنها کاری که هیچوقت نکرده گوش کردن به حرف رسانه ها و مردم بوده...کی به حرف و خواسته مردم توجه کرده که این دفعه دومش باشه؟؟دایی در هر صورت کار خودش رو میکنه و هیچی براش مهم نیست جز رکوردهاش و مغازه هاش و اینکه در هر صورت سایش بالا سر تیم ملی باشه...البته دیگه نمیشه گفت تیم ملی ایران بهتره بگیم تیم ملی علی دایی

masoud-lat
100 تا مربی عوض کنیم همین هستیم!
فوتبال فقط مربی نیست !

Pou Manchester
به خدا اینقدر خوشحالم که حد نداره .
ای خدا دمت گرم که چقدر قشنگ جواب اعمال آدما رو میدی . دمت گرم .
چی شد اون همه حمایت کورکورانه ؟؟؟؟؟
بابا باید این تیم ملی رو تنها گذاشت تا یه کم مسئولین به خودشون بیان.
جدی جدی داریم حذف میشیما !!!!!!!!!
اما در مورد بازی باید بگم عربستان بسیار فکورانه تر بازی کرد و مستحق پیروزی بود .
تازه داور یک پنالتی هم به نفع عربستان نگرفت.
به این پسیرو میگن مربی که بعد از گل خوردن چقدر قشنگ تغییر تاکتیک داد و تعویضهای عالی انجام داد و به نتیجه رسید.
اما این دایی کلا بعد از زدن گل هیچ برنامه ای نداره ، هیچ وقت نداشته .
خدا رو شکر که حقو به حقدار رسوند ! :301:

Rabin
28-03-2009, 20:25
محمد صالح بهترين بازيكن زمين شد
خبرگزاري فارس: محمد صالح به عنوان بهترين بازيكن ديدار تيم‌هاي فوتبال ايران و عربستان انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از ديدار تيم‌هاي ايران و عربستان از سوي مسئولان برگزار كنندگان مسابقه محمد صالح بازيكن تيم فوتبال عربستان به عنوان چهره برتر زمين شناخته شد.
تيم ملي عربستان امروز در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 با نتيجه 2 بر يك در ورزشگاه آزادي تيم ملي ايران را شكست داد.

Rabin
28-03-2009, 20:25
هواداران تيم ملي خواهان جدايي دايي شدند
خبرگزاري فارس: تماشاگران هواداران حاضر در ورزشگاه آزادي پس از شكست برابر عربستان عليه علي دايي شعار دادند و خواهان جدايي وي شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، 100 هزار تماشاگري كه براي تماشاي ديدار ايران و عربستان به ورزشگاه آزادي رفته بودند پس از شكست 2 بر يك برابر تيم ملي برابر عربستان به شدت خشمگين شده و عليه علي دايي شعار دادند.
آنها با سر دادن شعار «دايي حيا كن، تيم ملي را رها كن» خواهان جدايي وي شدند.
تماشاگران همچنين اشيايي سمت سرمربي تيم ملي پرتاب كردند.
دايي كه از شكست برابر عربستان به شدت ناراحت بود تا چند دقيقه پس از پايان مسابقه از روي نيمكت بلند نشد.

Jigsaw
28-03-2009, 20:26
نتقاد من از دايي بخاطر همينه . نبايد تسليم ميشد :-w
خوب وقتی‌ این مردم فهیم تیم جلوست دایی رو تشویق می‌کنن و در عرض یه ثانیه تغییر جهت میدن میگن دایی باید برقصه منم بودم اونجوری کپ می‌کردم کاری نمیتونستم بکنم. انقدر مردم نمیفهمند که باید تا دقیقه آخر تیمو تشویق کرد
همینا باعث میشه که دایی هم کم بیاره این جنازه هارو دعوت کنه. غلام نژاد واقعا به این جسد مهدویکیا میرزید

Rabin
28-03-2009, 20:28
الان میدونین بعد از بازی دایی چی میگه؟
ما خیلی موقعیت گل داشتیم و استفاده نکردیم و ببخشید مگه تیم من بد بازی کرد؟تیم ملی ارث بابامه دلم میخواست ببازیم به مردم چه ربطی داره؟در ضمن تماشاگرا بدونن من تا ابد مربی تیم ملی خواهم بود وقتی بمیرم هم روحم در کنار تیم ملیه من تازه میخوام رکورد مربی گری تیم ملی رو هم بشکنم.....:smoke:

Mehryar
28-03-2009, 20:29
دوستانی هم به خاطر باخت تیم ملی کشورشون در برابر عربستانی که دشمن اصلی ایران هست تو آزادی خوشحالند.... نمی دونم چی بگم والا.. ایرانی ها واقعا آخرشن!! :117:
الان بیست میلیون عرب به خاطر اینکه تونستن جلوی 100 هزار نفر ایرانی ها رو ببرن دارن جشن می گیرن می رقصن اون وقت شما خوشحالیــــــــــن؟!؟!؟!؟!
جل الخالق

Jigsaw
28-03-2009, 20:29
لطفا تو این گیر و دار انقدر چرت نگو و مزخرفات به هم نباف..علی دایی بی همه چیز تنها کاری که هیچوقت نکرده گوش کردن به حرف رسانه ها و مردم بوده...کی به حرف و خواسته مردم توجه کرده که این دفعه دومش باشه؟؟دایی در هر صورت کار خودش رو میکنه و هیچی براش مهم نیست جز رکوردهاش و مغازه هاش و اینکه در هر صورت سایش بالا سر تیم ملی باشه...البته دیگه نمیشه گفت تیم ملی ایران بهتره بگیم تیم ملی علی دایی

اگه به همین حرف امثال شما و رسانه‌ها گوش نکرده بود الان جام جهانی‌ بودیم

Gomo
28-03-2009, 20:30
در این که علی خان دایی هیچ سر رشته ای از مربی گری در فوتبال ندارن و بزرگترین افتخارشون قهرمانی با سایپا با کمک های فراوان داوری و بریده شدن سر استقلال اهواز هست شکی نیست. فکر کنم خودشم قبول داره هیچی از فوتبال نمیدونه.
بهر حال تقصیر خودمونه که میریم استادیوم و ازش حمایت میکنیم.
اینجا یه سوالی مطرح میشه. چرا باید از تیم ملی فوتبال ایران حمایت کنیم؟
مگه کسی کوچکترین ارزشی برای نظر مردم در این تیم ملی هم قائل میشه؟
مگه زمانی که آقای علی خان دایی وقتی با خداوند لابی کردن و ناگهان وقتی هیچ کس انتظار نداشت مربی تیم ملی بشه مربی تیم ملی شد کسی برای نظر مردم ارزش قائل شد؟؟؟؟
فقط تعجبم از اینه که این مردم چرا رفتن استادیوم رو پر کردن؟؟؟
حالا یه عده میان میگن ما طرفدار ایرانیم و عرق ایرانی داریم و بقیه که از تیم ملی حمایت نمیکنن رو دشمنان ایران و اسلام:117: مینامند.
منم تا چند وقت پیش اینجوری بودم. تا اینکه نظام مقدس چندوقت پیش در سلسله برنامه هایی که از رسانه ی ملی پخش شد موفقیت های این دوره ی 30 ساله رو بر شمرد.
خیلی جالبه که رفتن به جام جهانی و زنگ تفریح شدن سایر تیم ها از بزرگترین افتخاراتشون بود.
اگه رفتن به جام جهانی برای کشوری با این پشتوانه ی استعداد اینقدر افتخار داره از خداوند تقاضا میکنم دیگه ما هیچ موفقیتی در عرصه ی ملی کسب نکنیم تا دهان یه عده که با وعده های دروغین روی کار اومدن و حالا دارن به این چیزها افتخار میکنن به خاک مالیده بشه.
به امید عدم صعود ایران اسلامی:^o

Mehryar
28-03-2009, 20:30
جالب تر اینجاست تماشاگرها چند دقیقه بعد از گل سعودی فریاد می زدن "دایی دایی" اما بعد از گل شعار علیه دایی شروع شد... مسخرس!

DaNiOK
28-03-2009, 20:39
دقیقا علت باخت تیم های ایرانی اینه که از خود عربا بدترن...

اگه یه گل بزنن میخوابن تو دفاع خودشونو به زمین میزنن و هزار تا کار دیگه...

کعبی بدترین بازیکن زمین بود :-&

Atomic Ant
تبریک میگم.
با سرمربیگری این بی شخصیت کاری انجام شد که در تاریخ فوتبال صورت نگرفته بود:برد عربستان در تهران
به جای اینکه از مربیهای با شخصیت وبا دانش ایرانی مثل مجید جلالی و دکتر ذوالفقار نسب و...در تیم ملی ما استفاده شود از این احمق استفاده میکنیم!

Rabin
اگه به همین حرف امثال شما و رسانه‌ها گوش نکرده بود الان جام جهانی‌ بودیم

//////// دوست عزیز گفتم که اگه علی دایی قرار بود به حرف مردم توجه کنه یا براش مهم باشه اصلا نباید سرمربی تیم ملی میشد..4 سال مردم التماس کردن جناب آقای دایی لطف کنین مثل جنازه نرین وسط و برای تیم ملی بازی کنین ولی آقای دایی تمام استعدادهای خط حمله رو سوخت فرمودند و بازی میکردن تا بتونن رکورد گلهای ملی رو بشکونن و افتخارش بشه برای ایران اسلامی!!!!!!!!!!!!!!!!همین شماها هستین که همیشه با بهانه های غیر منطقی باعث پسرفت ایران میشین...ایشالا دایی تا 90 سالگی سرمربی تیم ملی بمونه و من قول میدم دیگه مردم هم نگن جناب دایی به کی بازی بده همین مهدوی کیا به قول شما جنازه هم اگه نبود 3 امتیاز مفت بازی با کره شمالی رو هم نمیگرفتیم و الان با امارات برای آخر شدن رقابت میکردیم.

masoud-lat
28-03-2009, 20:40
مطمئن باشد اگه دایی نبود ما الان جای امارات تو جدول بودیم
ما منتظر رنکینگ فیفا هستیم
100+43 رتبه ایران

Ali_nano
28-03-2009, 20:45
جایی تعجب داره تیمی که ادعای برتری در اسیا رو داره در برابر شبه عربستان (غیاب 6 بازیکن اصلی تیم ملی عربستان) اینقدر ضعیف بازی کنه و مربی اون آقای دایی بعد از گل اول به هوا بپره و ورجه ورجه کنه !! جای تاسف داره بازیکنان تیم ملی بعد از گل اول روی زمین ولو بشن و بخوان وقت کشی کنن و آقای میرزایی عزیز دم از مصدومیت بازیکنان بزنه !! واقعاً عربستان حقش بود ببازه
البته نباید باخت رو فقط به گردن علی دایی انداخت حضور آقای احمدی نژاد نیز باعث استرس شد مثل بازی فینال جام جهانی کشی در تهران که در دقیقه آخر بعد از حضور آقای احمدی نژاد درحالی که تیم ملی جلو بود باخت

Jigsaw
28-03-2009, 20:46
حرف نمیفهمی دوست عزیز گفتم که اگه علی دایی قرار بود به حرف مردم توجه کنه یا براش مهم باشه اصلا نباید سرمربی تیم ملی میشد..4 سال مردم التماس کردن جناب آقای دایی لطف کنین مثل جنازه نرین وسط و برای تیم ملی بازی کنین ولی آقای دایی تمام استعدادهای خط حمله رو سوخت فرمودند و بازی میکردن تا بتونن رکورد گلهای ملی رو بشکونن و افتخارش بشه برای ایران اسلامی!!!!!!!!!!!!!!!!همین شماها هستین که همیشه با بهانه های غیر منطقی باعث پسرفت ایران میشین...ایشالا دایی تا 90 سالگی سرمربی تیم ملی بمونه و من قول میدم دیگه مردم هم نگن جناب دایی به کی بازی بده همین مهدوی کیا به قول شما جنازه هم اگه نبود 3 امتیاز مفت بازی با کره شمالی رو هم نمیگرفتیم و الان با امارات برای آخر شدن رقابت میکردیم.

باشه شما فهیم ما نفهم

استعداد خط حمله ایرانو سوزوند آره واقعا الان که رفته کنار تو خط حمله واقعا داریم میترکونیم انقدر استعداد شکوفا کردیم و امثال شما که هی‌ به دایی گیر میدادید بره بیرون ولی‌ الان اگه خوده دایی جسد‌های مثل مهدویکیا و هاشمیان رو بخاد بذاره بیرون به باد انتقاد میگیرید باعث پیشرفت ایران میشید
همین کارا باعث شده الان انقدر پیشرفت کنیم که باید بریم پاچه خواری کشوری مثل بحرینو بکنیم
من واقعا متاسفم

MILOS KRASIC
28-03-2009, 20:48
متاسفانه همه مسئولان و مديران نگاه ساده و كوتاه بينانه اي به فوتبال دارن و با اين سيستم اصلا به جايي نميرسيم.

Mehryar
28-03-2009, 20:50
حرف نمیفهمی دوست عزیز گفتم که اگه علی دایی قرار بود به حرف مردم توجه کنه یا براش مهم باشه اصلا نباید سرمربی تیم ملی میشد..4 سال مردم التماس کردن جناب آقای دایی لطف کنین مثل جنازه نرین وسط و برای تیم ملی بازی کنین ولی آقای دایی تمام استعدادهای خط حمله رو سوخت فرمودند و بازی میکردن تا بتونن رکورد گلهای ملی رو بشکونن و افتخارش بشه برای ایران اسلامی!!!!!!!!!!!!!!!!همین شماها هستین که همیشه با بهانه های غیر منطقی باعث پسرفت ایران میشین...ایشالا دایی تا 90 سالگی سرمربی تیم ملی بمونه و من قول میدم دیگه مردم هم نگن جناب دایی به کی بازی بده همین مهدوی کیا به قول شما جنازه هم اگه نبود 3 امتیاز مفت بازی با کره شمالی رو هم نمیگرفتیم و الان با امارات برای آخر شدن رقابت میکردیم.

قبل از اینکه همه اشتباهات رو گردن دایی بندازی به همه چیز نگاه کن عزیز من.. دایی به تقصیر نیست ، ولی تقصیر اصلی مربوط به مردم و رسانه های میشه. تماشاگران یکصدا دایی دایی می کردن.. اما گل که خوردن کاملا برعکس شد!!! آقا تیم عربستان سعودی ، کشوری که اسلام از اونجا نشات گرفته ، تو ورزشگاهاشون اسم شخصیت های دینی رو داد نمی زنن... بازیکنا رو تشویق می کنن! ولی صدهزار نفر تو آزادی به جای اینکه بازیکنی که داره جون می کنه رو تشویق کنند داد می زنن "یا علی مدد"... فرهنگ تشویق کردن اینه؟! بابا اصلا این کسایی که صد هزار ایرانی ازشون "مدد" می خوان عربستانی بودن :دی به خدا بازیکنای عربستان تو دلشون به هممون خندیدن... میگن تو کشوری بازی می کنیم که برای پیروزی بر ما به شخصیت های تاریخی و دینی ما مراجعه می کنن :-t
یکم فکر کنید :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:
خالی کردن ورزشگاه آزادی تو چهار دقیقه کلا خیلی کار بزرگیه.. اگه یکی داد بزنه که بمب گذاشتن هم فکر نکنم ملت به این زودی بتونن در برن که امروز در رفتن..
گزارشگر عربی کیف می کرد! می گفت 100 هزار ایرانی در رفتن!!!!!!!!!!!!

اون وقت شما دوستان بیایین به دلیل باخت تیمتون در برابر عرب هایی که دو 20 بازی که انجام دادن فقط 3 برد اوردن و 15 گل زدن خوشحالی کنید...

متاسفم

Mahmata
می بینم که همه دارن در جهت جریان آب شنا میکنن. باریکلا. الحق که کار سختیه! ولی هموطن های ایرانی من از پسش بر میان!
این که تماشاگرها یه هو شعار رو عوض میکنن مسخره است نه علی دایی.
تیم ملی مشکل داشت حرفی توش نیست. ما برای دفاع تئوری نداشتیم. و این وظیفه سرمربیه که این کار رو انجام نداده. ولی مهره ها رو که جایگزین کرده. همون چیزی که کارشناسان محترم فرموده بودند. به هر حال کار سرمربی ما نقص داشته. سرمربی بی نقص کیه؟
علی دایی کم تجربه هست، همین. چرا از قهرمانمون یه آدم پست و رذل میسازیم. من خیلی خوشحالم که با وجود این همه تبلیغی که علیه دایی انجام میشه، و با وجود اینکه خیلی ها چشم ندارن علی دایی رو آقای تیم ملی ببینن، روز به روز بر عزت و بزرگی شهریار فوتبال ایران افزوده میشه.
علی دایی همه انتقادات و پیشنهادات رو به کار بسته، فقط نمیخواد ابراز کنه که این پیشنهاد فلان مربی بوده و اون پیشنهاد فلان کارشناس. چون اینجوری صد نفر میخوان روی کولش سوار بشن. به نظر من این یه راه نسبتاً خوب برای پیشرفت و ترقی توی کشوری مثل ایرانه.
ما که دیگه ایرانی هستیم. بیاید با هم رو راست باشیم. چقدر عشق به یه هموطنِ جاه طلب در وجودمون موج میزنه؟

TheSpecialOne
خداحافظ جام جهانی
خداحافظ علی دایی

آخر عاقبته قلدر بازی و لجبازی همینه. حداقل اگه خوب بازی کنیم و نتیجه نگیریم دل آدم نمیسوزه. سنگین تر نشدن این نتیجه رو هم مدیون اشتباهات عجیب داور هستیم.

Azzurri
28-03-2009, 20:58
فقط تعجبم از اینه که این مردم چرا رفتن استادیوم رو پر کردن؟؟؟
حالا یه عده میان میگن ما طرفدار ایرانیم و عرق ایرانی داریم و بقیه که از تیم ملی حمایت نمیکنن رو دشمنان ایران و اسلام:117: مینامند.

كي گفته اينا مردم بودند ؟؟؟ بعضي ها عرق ملي داشتند كه رفتند استاديوم كه البته به نظز من نداشتند كه رفتند استاديوم !
صداي تماشاگر ها وقتي عليه دايي شعار ميدادند به وضوح به دست برادران زحمت كش صدا و سيما كنترل شد !!!
تماشاگر آوردن يا بهتر بگم تماشاگر خريدن ! كار چندان سختي نيست !

Ali_nano
28-03-2009, 20:59
تیم ملی امروز در میانه میدان بسیار ضعیف بود !! ما اصلاً از خط میانی چیزی ندیدیم نه شجایی نه نکونام ... چرا ؟؟ من نمی دونم نکونام واقعاً بازیکن بزرگی ولی امروز نبودش !!! قلب خط دفاعی افتضاح بود پاشنه آشین تیم ملی ولی عقیلی عالی بود خط حمله هم تغذیه نشد و نباید به اونها گلایه کرد کعبی بهش اجازه نفوذ ندادن !!! من نمی دونم چرا ؟؟؟!!!
بعلاوه باید خدا رو شکر کرد دروازه بان ما در اواخر نیمه اول (دقیقه حدود 40) اخراج نشد و پنالتی اعلام نشد !!!!!!!!!!!! :D هرچند گل اول عربستان که داور ژاپنی قبول نکرد واقعاً خطا بود !! :-&

آقای دایی قبل از بازی اعلام کرد عربستان با هر کادر فنی و هر بازیکنی مقابل 100 هزار تماشاگر و تیم ملی شکست می خوره !! هرچند که مربی عربستان در پاسخ به دایی گفت ما حرفمان رو داخل زمین می زنیم و به بازیکنان خودم اطمینان دارم . الاحمد لله که 100 هزار تماشاگر اومدن وگرنه دایی می گفت تقصیر تماشاگران بود که باختیم

Rabin
28-03-2009, 20:59
قبل از اینکه همه اشتباهات رو گردن دایی بندازی به همه چیز نگاه کن عزیز من.. دایی به تقصیر نیست ، ولی تقصیر اصلی مربوط به مردم و رسانه های میشه. تماشاگران یکصدا دایی دایی می کردن.. اما گل که خوردن کاملا برعکس شد!!! آقا تیم عربستان سعودی ، کشوری که اسلام از اونجا نشات گرفته ، تو ورزشگاهاشون اسم شخصیت های دینی رو داد نمی زنن... بازیکنا رو تشویق می کنن! ولی صدهزار نفر تو آزادی به جای اینکه بازیکنی که داره جون می کنه رو تشویق کنند داد می زنن "یا علی مدد"... فرهنگ تشویق کردن اینه؟! بابا اصلا این کسایی که صد هزار ایرانی ازشون "مدد" می خوان عربستانی بودن :دی به خدا بازیکنای عربستان تو دلشون به هممون خندیدن... میگن تو کشوری بازی می کنیم که برای پیروزی بر ما به شخصیت های تاریخی و دینی ما مراجعه می کنن :-t
یکم فکر کنید :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:
خالی کردن ورزشگاه آزادی تو چهار دقیقه کلا خیلی کار بزرگیه.. اگه یکی داد بزنه که بمب گذاشتن هم فکر نکنم ملت به این زودی بتونن در برن که امروز در رفتن..
گزارشگر عربی کیف می کرد! می گفت 100 هزار ایرانی در رفتن!!!!!!!!!!!!

اون وقت شما دوستان بیایین به دلیل باخت تیمتون در برابر عرب هایی که دو 20 بازی که انجام دادن فقط 3 برد اوردن و 15 گل زدن خوشحالی کنید...

متاسفم
دوست عزیز منم با حرفات موافقم اینکه تماشاگرای ما فرهنگ تشویق کردن ندارن..همیشه اینطوری بوده تا تیم جلوست یکصدا تیم رو تشویق میکنن در حالی که تیم وقتی که عقبه و روحیه نداره نیاز ره تشویق داره در مورد شخصیت های دینی هم متاسفانه حق با توست.
من از باخت تیم ملی خوشحال نشدم قبول هم دارم که فدراسیون هم مقصره ولی بازی بدون تاکتیک و شانسی تیم ملی مسئولش علی داییه.تا وقتی علی آبادی افتاده رو ورزش وضع همینه

masoud-lat
28-03-2009, 21:02
می بینم که همه دارن در جهت جریان آب شنا میکنن. باریکلا. الحق که کار سختیه! ولی هموطن های ایرانی من از پسش بر میان!
تیم ملی مشکل داشت حرفی توش نیست. ما برای دفاع تئوری نداشتیم. و این وظیفه سرمربیه که این کار رو انجام نداده. ولی مهره ها رو که جایگزین کرده. همون چیزی که کارشناسان محترم فرموده بودند. به هر حال کار سرمربی ما نقص داشته. سرمربی بی نقص کیه؟
علی دایی کم تجربه هست، همین. چرا از قهرمانمون یه آدم پست و رذل میسازیم. من خیلی خوشحالم که با وجود این همه تبلیغی که علیه دایی انجام میشه، و با وجود اینکه خیلی ها چشم ندارن علی دایی رو آقای تیم ملی ببینن، روز به روز بر عزت و بزرگی شهریار فوتبال ایران افزوده میشه.
علی دایی همه انتقادات و پیشنهادات رو به کار بسته، فقط نمیخواد ابراز کنه که این پیشنهاد فلان مربی بوده و اون پیشنهاد فلان کارشناس. چون اینجوری صد نفر میخوان روی کولش سوار بشن. به نظر من این یه راه نسبتاً خوب برای پیشرفت و ترقی توی کشوری مثل ایرانه.
ما که دیگه ایرانی هستیم. بیاید با هم رو راست باشیم. چقدر عشق به یه هموطنِ جاه طلب در وجودمون موج میزنه؟
چرا دایی باید تو تیم ملی تجربه کسب کنه؟
البته تقصیر تربیت بدنی که بعد 30 سال ادعا
یه ورزشگاه درست نساخته

TheSpecialOne
28-03-2009, 21:02
فقط میشه گفت یه جورایی شاگرد چواد خیابانی هستی.
همیشه اگه نتیجه نگیری کوچیک میشی. دایی که خاک پای فرگی هم نیست، زمانی که منچستر 3 فصل اول نشد یه نظر سنجی بین هوادارا کردن و فقط 50 درصد گفتن که دوست دارن فرگی بمونه.
دلمونو به کدوم نتیجه ی این آقا خوش کنیم؟؟؟ تساوی تو آزادی با امارات؟؟ تساوی تو آزادی با کره ؟؟؟ یا شایدم همین باخت ؟؟؟ همونقدر که انتقاد کورکورانه اشتباهه، حمایت کورکورانه اشتباه تره.
به خاطر این آقا چند بار لیگ تعطیل شد ؟؟؟ واقعاً کعبی از خسرو حیدری و علیرضا محمد بهتره ؟؟؟

Azzurri
28-03-2009, 21:03
كاظميان ، مبعلي ، كريمي ، نيكبخت و ... همه و همه قرباني باندبازي و لجبازي بچگانه دايي شدند تا حالا استعدادشون نهفته بمونه و جهان از ديدن بازيشون ناكام بمونه .

manreza71
دایی باید جواب 70000000 ملیون ایرانی را بده که
چرا فکر کرده تیم ملی ارث پدرشه ونظر هیچکس از کارشناسان گرفته تا مردم عادی تا رسانه ها تا جراید تا سران کشور و... براش مهم نیست وحرف خودشو میزنه

یعنی همه مردم ایران از مردم عادی تا کارشناسان تا رسانه ها تا جراید تا بزرگان کشور هیچی از فوتبال سر در نمیارن فقط این آقا میدونه چی درست هست چی نیست

همه گفتند کریمی رو دعوت کنید اما با کینه وعقده وقلدر بازی دعوت نکرد
واینچنین خدا اونو روسیاه وخوار کرد

درود بر علی کریمی

Rabin
کی دایی واسه ملت ایران قهرمان بوده؟کی محبوب بوده؟همیشه مردم ازش متنفر بودن و هستن چون به ناحق به اینجا رسیده چون با باندبازی و خوردن حق همه بازیکنا به اینجا رسیده....بیچاره شهریار که باید لقبش رو بدن به دایی مفت خور...اگه بی تجربست غلط کرد قبول کرد بیاد سرمربی تیم ملی بشه و با احساسات 70000 ایرانی بازی کنه

Ali_nano
28-03-2009, 21:07
مطمئن باشید بازی تیم ملی مثل بازی دایی دیمی شده !! و این تیم تیم نمیشه و دعا بکنید دایی بره هرچند که الان خوشحال ترین افراد فردوسی پور ، قلعه نویی و ... آماده قصابی دایی هستند ولی بدانید مربی بومی بدرد تیم ملی نمی خوره . بهترین مربی مربی خارجی اونهم به سبک مربی های اروپای شرقی + وقت زیاد باید مربی های شرق اروپا رو یواش یواش به باشگاها تزریق کرد و یک برنامه شاید 10 ساله بتونه بازی دیمی تیم ملی رو اصلاح کنه البته اینها نظرات بنده حقیر هستش و شاید مورد قبول شما نباشه

Azzurri
28-03-2009, 21:07
اين قدر كعبي رو نكوبين ! گل اول از روي اشتباه نكونام و عقيلي بود . گل دوم هم از روي اشتباه اشجاري . خسرو حيدري اگه بازي ميكرد بايد به جاي مهدوي كيا بازي ميكرد نه كعبي !

چرا هيچ كس از افتضاح دفاع وسط هاي تيم ملي چيزي نميگه ؟؟؟؟؟؟ چند بار خوش شانس بوديم كه گل نخورديم ؟؟؟؟؟ چرا هيچ كس بازي ضعيف حسين كاظمي رو به زبون نمياره ؟؟؟
وسط تيم ملي به خاطر كاظمي خالي شده بود

دايي هميشه منفور بوده .............

ARG MUTD
28-03-2009, 21:13
دایی باید جواب 70000000 ملیون ایرانی را بده

مثل اينكه در چند سال اخير زاد و ولد خيلي زياد شده :-?
جدي جدي ما اينقدر هموطن داريم :2: 127fs3556139

SSMAJIDI
28-03-2009, 21:14
دمه اونایی که نیومدن استادیوم گرم.اصلا حال نداد.آقا تیم ملیو بی خیال دیگه بریم تو کار تیمای محبوبمون تو لیگ برتر.
دایی حیا کن تیم ملیرو رها کن.
تحقیییییییییییییییر شدیم جلوی عربا.

R0NALD0
28-03-2009, 21:15
فكر نمي كنم كسي ايراني باشه و از اين نتيجه خوشحال باشه :117:

من بعد از اين 96 دقيقه بازي چند نكته جديد ياد گرفتم ... ايشالا به كسي بر نخوره

1_‌ اگه تيم ملي جلو بيفته همه چي خوبه مربي حرف نداره و بازيكنان هم عالي هستند

2_ اگه تيم ملي مساوي كنه 50% خوبه 50% بده :-??

3_ اگه تيم ملي عقب باشه همه بد هستن ... سرمربي بي حيا مي شه ... فوتبال هم 90 دقيقه نيست و بايد بريم خونه ....

4_ شانس آورديم بازي برگشت 12 سال پيش با استراليا كه 2 بر 0 عقب افتاده بوديم توي آزادي نبود چون احتمالآ‌ تماشاچيان جز مربي احساس مي كردند خيلي هاي ديگه بي حيا هستند :-??

5_ اصلآ زور نيست كه نمي خوان برند افريقاي جنوبي ... لابد هواش به بچه ها نمي سازه ...اونجا پشه مالاريا داره..... احتمالآ 2014 يه جاي خوش آب و هواست همه مي خوان اونجا برن :girl_sigh:

6_ نكته فني كه تازه ياد گرفتم وقتي بازي شروع شد ما بازيكنان سرعتي مثل خلعتبري و رضايي رو مي گذاريم تو زمين بعدش به مهدوي كيا مي گيم هي سانتر كن .... وقتي كه گل جلو مي افتيم و تيم حريف براي جبران گل خورده جلو مي آد بازيكنان سرعتي رو كه نياز هست مي كشيم بيرون تا نكنه گل دوم رو نزنيم ~x(

7_ درباره دفاع ها قبلآ‌ زياد صحبت كردم كه عقيلي مدافع خوبيه اما توپ هاي تيز رو نمي زنه و توي مواقعي كه زير فشار هست استپ هم نمي تونه بكنه ... قدرت پا به توپش هم كه ...... و همين عاملي هست كه بازي سازي از دفاع صورت نگيره

8_ آخرين گل وحيد هاشميان براي تيم باشگاهيش و تيم ملي رو هر چي فكر كردم يادم نيومد :146fs495919: كسي مي دونه ؟ وحيد اون وحيد قديم نيست .. امروز خيلي دويد ... مثل بازيهاي اخير خوب دويد ..... تيم ملي فوتبال هستا نه دو و ميداني ... فوروارد بايد گل بزنه

حرف آخر: انداختن تقصيرها به گردن يك شخص درست نيست ... تماشاچيان ما هم اصلآ حرفه اي نيستند ... اين كاري كه ما امروز انجام داديم رو تركيه توي بازي پلي اف با سوييس توي مقدماتي 2006 انجام داد و حذف شد .... تماشاچي اگه طاقت عقب افتادن رو نداره نبايد بره ورزشگاه

تيم ملي امروز نكات مثبت هم داشت كه فكر نمي كنم وقتي كه تيمي باخته اونها خيلي به چشم بياد .... ايشالا سياوش اكبرپور و علي كريمي بيان توي حمله ايران و باور كنيم كه دفاع وسط بايد به توپ مسلط باشه ( عقيلي مدافع خوبيه اما روي توپ هاي سريع چه هوايي و چه زميني متزلزله :-??

POORIA BAYERNI
28-03-2009, 21:17
دایی باید جواب 70000000 ملیون ایرانی را بده که
چرا فکر کرده تیم ملی ارث پدرشه ونظر هیچکس از کارشناسان گرفته تا مردم عادی تا رسانه ها تا جراید تا سران کشور و... براش مهم نیست وحرف خودشو میزنه

یعنی همه مردم ایران از مردم عادی تا کارشناسان تا رسانه ها تا جراید تا بزرگان کشور هیچی از فوتبال سر در نمیارن فقط این آقا میدونه چی درست هست چی نیست

همه گفتند کریمی رو دعوت کنید اما با کینه وعقده وقلدر بازی دعوت نکرد
واینچنین خدا اونو روسیاه وخوار کرد

درود بر علی کریمی
خدا حفظت كنه...

آقا جان فوتبال باند بازي همينه ديگه...فوتبال سياسي همينه...فوتبالي كه بعضي ها ارث پدريشونه همينه...وقتي آقاي قطبي انتخاب ميشه بعد علي آبادي ميگه از ريئيس جمهور بپرسم اوشونم ميگه من موردي ندارم ولي مراجع شايد ايراد بگيرند آخرش همين ميشه...اصلآ قطبي هيچي كلمتنه رو اووردن مطبوات طرفدار آقاي ايكس يا واي ميگن پروازيه ولش كنيد نتيجش ميشه اين...وقتي بازي با مالديو تيم محلات ميذارند همينه...وقتي روبرو بازيكنان بزرگ بازي نميكنند نمتونند وقتي جلو هستند تيمو نگه دارند

دايي مقصره ولي فدراسيون مطبوعات هم مقصر هستند...چون هركي ميخواد از اين فوتبال به نفع خودش استفاده كنه...

SSMAJIDI
28-03-2009, 21:21
عجب شبی بودش امشب

masoud-lat
28-03-2009, 21:22
تيم ملي امروز نكات مثبت هم داشت كه فكر نمي كنم وقتي كه تيمي باخته اونها خيلي به چشم بياد
افرین :wavesmile:امیدوارم با این نکته های مثبت صعود کنیم
از مقدماتی جام جهانی تا مقدماتی جام جهانی

Juventus FC
28-03-2009, 21:28
قطبی گفت میره و با مربیگری تیم ملی بر میگرده...............

حالا هم خواهید دید در آینده ای نچندان دور قطبی به ایران بازخواهد گشت ومربی تیم ملی خواهد شد و تیم ملی را به جام جهانی خواهد برد.

علی دایی مربی نیست که

POORIA BAYERNI
28-03-2009, 21:29
راستي 1سوال،خواهش ميكنم يكي تو اين سايت به من جواب بده

اگه ايران نخواد تو آزادي با2مهاجم بازي كنه كجا ميخواد بازي كنه؟
(هرچند به نظرم اصلآ مهاجم كلاسيك نداشت)

*Se7eN*
28-03-2009, 21:31
از کی تا حالا تیم ملی جای کسب تجربه است؟
واقعا جالبه بیشترین حمایت ممکن رو از این تیم ملی و شخص دایی کردن(دیگه تلویزیون خودشو کشت که مردم پاشید برید استادیم) بیشترین امکانات رو در اختیار این تیم ملی قرار دادن(ایشون هر وقت اراده میکردن لیگ تعطیل میشد) بعد این تیم ملی با انجام بازیهای دیدنی و جذاب وکسب نتایج شاهکار(باخت به عربستان برای اولین بار تو ازادی) جواب این همه حمایت رو دادن:1: واقعا بعضی از دوستان با حمایت کورکورانه نمیخوان حقایق رو ببینن
همینجا به برانکو درود میفرستم که حداقل ما رو به صورت مستقیم به جام جهانی برد.
.................................................. .......
واقعا جالبه حرفهای ایشوت رو بعذ بازی بخونید واقعا متاسفم که همچین کسی سرمربی تیم کشورمونه
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: از تيم ملي استعفاء نمي‌دهم واز عملكرد بازيكنان تيم ايران نيز رضايت دارم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، علي دايي در پايان ديدار تيم‌هاي ملي ايران و عربستان و شكست دو بر يك تيم ملي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: معتقدم تيم ملي ايران امروز بسيار خوب بازي كرد و من به بازيكنان تيم ملي افتخار مي‌كنم.
وي در پاسخ به سوالي پيرامون استعفايش از تيم ملي نيز گفت: شما نمي‌توانيد براي من تصميم‌گيري كنيد، مگر من به پيشنهاد شما سرمربي تيم ملي شدم كه اكنون به پيشنهاد شما استعفا دهم. ضمن آنكه امروز علي دايي شكست نخورد، بلكه تيم ايران بازي را واگذار كرد.
دايي تاكيد كرد: من معتقدم شما منتظر چنين روزي بوديد تا تيم ملي شكست بخورد اما همانطور كه گفتم من از عملكرد بازيكنانم راضي هستم و ما تنها در دو غافلگيري از حريف گل خورديم و متاسفانه بازي را واگذار كرديم. سوال من اين است كه مگر يك تيم چند بازي مي‌تواند پيروز شود و برد و باخت در فوتبال هر كشوري وجود دارد.
وي افزود: من از مردم ايران و كساني كه امروز به ورزشگاه آمدند عذرخواهي مي‌كنم كه نتوانستيم پيروز شويم اما، فوتبال برد و باخت دارد. من مي‌دانم كه اين شكست براي همه دشوار است در هر صورت ما تلاش مي‌كنيم تا در بازي‌هاي آينده نتيجه بگيريم.
دايي درباره شانس صعود تيم ملي ايران نيز گفت: معتقدم شانس‌مان كم شده است اما، هنوز هم بخت صعود داريم و مي‌توانيم به جام جهاني راه پيدا كنيم. ما سه بازي ديگر پيش رو داريم كه اگر از اين سه بازي استفاده كنيم مي‌توانيم صعود كنيم. من اين شكست را به گردن مي‌گيرم اما بازيكنان تيم ملي امروز از جان مايه گذاشتند و از تمامي آنها تشكر مي‌كنم. ما تمام سعي‌مان را مي‌كنيم كه در بازي‌هاي آينده نتيجه بگيريم.
علي دايي خاطرنشان كرد: ما در اين بازي چندين موقعيت گل ايجادكرديم اما بر روي دو غافلگيري گل خورديم بازيكنان ما بايد متوجه اين موضوع باشند كه ارزش فوتبال تنها به زيبا بازي كردن نيست بلكه تيمي پيروز مي‌شود كه در نهايت بتواند سه امتياز را كسب كند.
سرمربي تيم ملي درباره روش بازي تيم ايران مقابل عربستان سعودي و استفاده از يك مهاجم نيز گفت: ما امروز با دو مهاجم وارد ميدان شديم و شجاعي و رضايي مهاجمان تيم ما بودند ضمن آنكه در نيمه دوم هاشميان را جايگزين رضايي كرديم.
وي درباره عقب‌نشيني بازيكنان ايران پس از رسيدن به گل نيز گفت: متاسفانه اين طبيعت فوتبال ماست و ما پس از گل نبايد عقب مي‌آمديم اين وظيفه بازيكنان بزرگتر تيم بود كه بايد شرايط هجومي تيم را حفظ مي‌كردند اما، متاسفانه اين اتفاق نيفتاد. ما يك گل بد دريافت كرديم ضمن آنكه گل دوم نيز روي يك ضربه كرنر به دست آمد نه فشار حملات تيم عربستان. ضمن آنكه ما در همان صحنه نيز براي تمامي بازيكنان از جمله بازيكني كه گل‌زني كرد يار مستقيم گذاشته بوديم اما، بازيكن ما به وظيفه‌اش عمل نكرد و به همين دليل شكست خورديم.
دايي ادامه داد: من در اين زمينه با تمامي بازيكنان صحبت كرده بودم و شيوه‌هاي تهاجمي عربستاني‌ها را به آنها گوشزد كرده بودم. مدافعان ما از جمله سيد جلال حسيني بسيار خوب كار كردند و زحمت كشيدند.
علي دايي درباره اشتباهات تاكتيكي تيم ملي نيز گفت: اين مسائل را بازيكنان بايد از 12 سالگي ياد بگيرند و من نمي‌توانم خود به ميدان بروم و اين نكات فردي را به بازيكنانم گوشزد كنم.
وي درباره شعارهاي تماشاگران نيز گفت: در هر صورت اگر تيم ملي شكست خورده است اكنون من به عنوان سرمربي تيم ملي بايد جوابگو باشم نه مردم.
وي درباره دعوت از علي كريمي نيز گفت: شما آخرين بازي علي كريمي را در مقابل الشباب عربستان ديديد آيا واقعا او بازيكني بود كه ما بتوانيم به تيم ملي دعوتش كنيم؟ من از سرمربي پرسپوليس درباره او سوال كردم و متوجه شدم كه كريمي 25 روز است كه تمرين نكرده است و ما تنها با يكي دو بازي نمي‌توانيم بازيكني را به بازي دعوت كنيم.
وي افزود: بحث من شخص كريمي نيست اما سوالم اين است كه آيا ما مي‌توانيم يك بازيكن را زماني كه به دور از آمادگي است به تيم ملي دعوت كنيم. علي كريمي در بازي مقابل الشباب اگر همان كريمي آماده هميشگي بود بايد سه گل به ثمر مي‌رساند اما نتوانست بازي خوبي انجام دهد.
آيا پس از بازي تداركاتي تيم ملي ايران مقابل كرواسي تاكنون واقعا علي كريمي توانسته است به تيم ملي ماكمك كند؟
علي دايي در پاسخ به سوالي پيرامون تاكتيك بازي تيم ايران مقابل عربستان گفت: شما بايد تاكتيك را براي من معنا كنيد كافي است به خانه خود برويد روي مبل بنشيند و بازي را بار ديگر نگاه كنيد تا متوجه تاكتيك تيم ملي شويد.
به گزارش ايسنا، نشست مطبوعاتي علي دايي با حاشيه‌هايي همراه بود از جمله آنكه چندين بار او در پاسخ به سوالات خبرنگاران با آنها وارد بحث لفظي شد و خبرنگاران نيز خود در پرسيدن سوال از علي دايي با يكديگر به مجادله مي‌پرداختند.
علي دايي درباره سوالات پرسيده شده پيرامون حضور علي كريمي نيز گفت: شما قصد داريد تا من را مقابل علي كريمي قرار دهيد.

Ali_nano
28-03-2009, 21:39
با تمام احترام و امیدواری اما فکر نمی کنم تیم ملی صعود کنه !!!! چون کره شمالی 10 امتیاز داره کره جنوبی با یک بازی کمتر 8 امتیاز عربستان 7 !! عربستان با کره شمالی آخرین بازیشو داره توی ریاض و بازی بعدی با امارات حذف شده در ریاضه که این 6 امتیازو بریز به حسابش که میشه 13 امتیاز . کره جنوبی مطمئن باشید از سد امارات و کره شمالی عبور می کنه یعنی کره میشه میشه 14 امتیاز - ایران اگه 2 بازی کره شمالی و امارات رو ببره میشه 12 امتیاز - کره شمالی اگه از یک بازی باقی مونده 3 امتیاز بگیره میشه 13 - پس حتماً باید 3 بازی خودشو ببره یعنی توی پیونگ یانگ و سئول از دو کره امتیاز بگیره که کمی بعیده .... نمی دونم خیلی شلم شوربا شوده

saeed.ss
28-03-2009, 21:44
هاشمیان با مهدوی کیا اصلا تو تیم باشگاهیشون بازی میکنن که دایی میگه اماده ها رو دعوت میکنم.یعنی اکبرپور اماده نیست.اگه نمیخوای از بازیکنای استقلال و پرسپولیس استفاده کنی حداقل دعوتشون نکن تا با تیمشون تمرین کنن.حداقل کاظمی رو بازی داد.
اقای ماهماتا بودی فکر کنم یا سرپرست باشگاه سپاهان اینقدر الکی از مربی که دوسش داری دفاع نکن.منم قلعه نوعی رو دوس دارم ولی به موقش انتقاد هم میکنم شما داری از دایی دفاع میکنی.

SSMAJIDI
28-03-2009, 21:54
عجب ضایع شدیم جلوی عربا.
2تا گل خوشگل خوردیما.
مهاجم انتخاب کرده آقا :غلامرضا رضایی
تعویضی کرد آقا:وحید هاشمیان+مهرزاد معدنچی

MAHDI_ITALIA
باشه شما فهیم ما نفهم

استعداد خط حمله ایرانو سوزوند آره واقعا الان که رفته کنار تو خط حمله واقعا داریم میترکونیم انقدر استعداد شکوفا کردیم و امثال شما که هی‌ به دایی گیر میدادید بره بیرون ولی‌ الان اگه خوده دایی جسد‌های مثل مهدویکیا و هاشمیان رو بخاد بذاره بیرون به باد انتقاد میگیرید باعث پیشرفت ایران میشید
همین کارا باعث شده الان انقدر پیشرفت کنیم که باید بریم پاچه خواری کشوری مثل بحرینو بکنیم
من واقعا متاسفم

مهدوی کیا که از همه بهتر بازی کرد.
من قبل و وسط بازی گفتم که حیدری باید بازی کنه.
ما مهاجم سرعتی کوتاه قد تو زمین داشتیم بعد واسشون سانتر می کردند. مهاجم سرعتی باید وقتی میومد که ایران جلو بود.
من هنوز نفهمیدم که کاظمی تو زمین چه کار می کرد؟؟؟!!!

sio1983
قبل از اینکه همه اشتباهات رو گردن دایی بندازی به همه چیز نگاه کن عزیز من.. دایی به تقصیر نیست ، ولی تقصیر اصلی مربوط به مردم و رسانه های میشه. تماشاگران یکصدا دایی دایی می کردن.. اما گل که خوردن کاملا برعکس شد!!! آقا تیم عربستان سعودی ، کشوری که اسلام از اونجا نشات گرفته ، تو ورزشگاهاشون اسم شخصیت های دینی رو داد نمی زنن... بازیکنا رو تشویق می کنن! ولی صدهزار نفر تو آزادی به جای اینکه بازیکنی که داره جون می کنه رو تشویق کنند داد می زنن "یا علی مدد"... فرهنگ تشویق کردن اینه؟!

اين يكي رو خوب اومدي.............

آره....100% از عليرضا محمد بهتره.....!!
100% هم از خسرو حيدري بدتره........!

MAHDI_ITALIA
28-03-2009, 22:07
[quote=mehryar10;191199]قبل از اینکه همه اشتباهات رو گردن دایی بندازی به همه چیز نگاه کن عزیز من.. دایی به تقصیر نیست ، ولی تقصیر اصلی مربوط به مردم و رسانه های میشه. تماشاگران یکصدا دایی دایی می کردن.. اما گل که خوردن کاملا برعکس شد!!! آقا تیم عربستان سعودی ، کشوری که اسلام از اونجا نشات گرفته ، تو ورزشگاهاشون اسم شخصیت های دینی رو داد نمی زنن... بازیکنا رو تشویق می کنن! ولی صدهزار نفر تو آزادی به جای اینکه بازیکنی که داره جون می کنه رو تشویق کنند داد می زنن "یا علی مدد"... فرهنگ تشویق کردن اینه؟!

اين يكي رو خوب اومدي.............
هیچ ربطی به اینی که گفتی نداشت.
مشکل ما فنیه نه نوع تشویق. تا قبل از اینکه گل بخوریم خیلی خوب تشویق کردند

alirooney
28-03-2009, 22:09
دست گل آقای دایی بود.
100هزار نفر بیکار نیستن بیان باخت تیم ملی رو ببینن.

به شدت نیازمند افشین قطبی هستیم.

Azzurri
28-03-2009, 22:21
قطبي با مصاحبه اي كه با بي بي سي انجام داد ، ديگه به تيم ملي نخواهد آمد

جواد نكونام پس از شكست دو بر يك تيم ملي فوتبال ايران برابر عربستان در ورزشگاه آزادي در جمع خبرنگاران گفت: ما بازي را خوب شروع كرديم و چند موقعيت گل داشتيم البته عربستاني‌ها چند موقعيت داشتند كه متاسفانه نتيجه‌اش اين شد كه شاهد هستيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا تيم ايران به راحتي گل مي‌خورد و به سختي گل مي‌زند، يادآور شد: من اين موضوع را قبول دارم ما يك سري نقاط ضعف داريم كه بايد برطرف شود ما بايد براي بازي با امارات فكري به حال تيم‌مان كنيم. پس از گل اول روحيه ما پايين آمد و فشار تيم حريف بيشتر شد. اين تجربه بزرگي براي تيم ما بود كه بايد از آنها استفاده كنيم.
نكونام با بيان اينكه شرمنده تماشاگران شديم خاطرنشان كرد: تماشاگران ما را شرمنده خودشان كردند. من بين دو نيمه به بازيكنان گفتم كه بايد به خاطر مردم هم كه شده پيروز ميدان باشيم. بازيكنان هيچ‌كدام كم نگذاشتند اما، باختن مقابل تيم‌هاي عربي كه ما حساسيت خاصي بر روي آنها داريم هضمش برايمان سخت است.
وي ادامه داد: دوست نداشتيم كارمان براي صعود به اما و اگر برسد اما با اين شكست كارمان سخت شده و نمي‌شود پيش‌بيني كرد كه آيا به جام جهاني مي‌رسيم يا خير؟
نكونام درپايان خاطرنشان كرد: تنها نقطه قوت و خوشحال كننده تيم ما اين بود كه روي زمين خوب كار مي‌كرديم و اميدوارم بتوانيم اين را تقويت كنيم.

POORIA BAYERNI
28-03-2009, 22:27
قطبي با مصاحبه اي كه با بي بي سي انجام داد ، ديگه به تيم ملي نخواهد آمد

تيم ملي كه خوبه،ايرانم نمتونه بيايد...ولي خدايش هيچي نگفت فقط گفت پارتي بازيه كه راست گفت....

Azzurri
28-03-2009, 22:30
دايي : استعفا نمي دهم !!!

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: از تيم ملي استعفاء نمي‌دهم واز عملكرد بازيكنان تيم ايران نيز رضايت دارم.
علي دايي در پايان ديدار تيم‌هاي ملي ايران و عربستان و شكست دو بر يك تيم ملي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: معتقدم تيم ملي ايران امروز بسيار خوب بازي كرد و من به بازيكنان تيم ملي افتخار مي‌كنم.
وي در پاسخ به سوالي پيرامون استعفايش از تيم ملي نيز گفت: شما نمي‌توانيد براي من تصميم‌گيري كنيد، مگر من به پيشنهاد شما سرمربي تيم ملي شدم كه اكنون به پيشنهاد شما استعفا دهم. ضمن آنكه امروز علي دايي شكست نخورد، بلكه تيم ايران بازي را واگذار كرد.
دايي تاكيد كرد: من معتقدم شما منتظر چنين روزي بوديد تا تيم ملي شكست بخورد اما همانطور كه گفتم من از عملكرد بازيكنانم راضي هستم و ما تنها در دو غافلگيري از حريف گل خورديم و متاسفانه بازي را واگذار كرديم. سوال من اين است كه مگر يك تيم چند بازي مي‌تواند پيروز شود و برد و باخت در فوتبال هر كشوري وجود دارد.
وي افزود: من از مردم ايران و كساني كه امروز به ورزشگاه آمدند عذرخواهي مي‌كنم كه نتوانستيم پيروز شويم اما، فوتبال برد و باخت دارد. من مي‌دانم كه اين شكست براي همه دشوار است در هر صورت ما تلاش مي‌كنيم تا در بازي‌هاي آينده نتيجه بگيريم.
دايي درباره شانس صعود تيم ملي ايران نيز گفت: معتقدم شانس‌مان كم شده است اما، هنوز هم بخت صعود داريم و مي‌توانيم به جام جهاني راه پيدا كنيم. ما سه بازي ديگر پيش رو داريم كه اگر از اين سه بازي استفاده كنيم مي‌توانيم صعود كنيم. من اين شكست را به گردن مي‌گيرم اما بازيكنان تيم ملي امروز از جان مايه گذاشتند و از تمامي آنها تشكر مي‌كنم. ما تمام سعي‌مان را مي‌كنيم كه در بازي‌هاي آينده نتيجه بگيريم.
علي دايي خاطرنشان كرد: ما در اين بازي چندين موقعيت گل ايجادكرديم اما بر روي دو غافلگيري گل خورديم بازيكنان ما بايد متوجه اين موضوع باشند كه ارزش فوتبال تنها به زيبا بازي كردن نيست بلكه تيمي پيروز مي‌شود كه در نهايت بتواند سه امتياز را كسب كند.
سرمربي تيم ملي درباره روش بازي تيم ايران مقابل عربستان سعودي و استفاده از يك مهاجم نيز گفت: ما امروز با دو مهاجم وارد ميدان شديم و شجاعي و رضايي مهاجمان تيم ما بودند ضمن آنكه در نيمه دوم هاشميان را جايگزين رضايي كرديم.
وي درباره عقب‌نشيني بازيكنان ايران پس از رسيدن به گل نيز گفت: متاسفانه اين طبيعت فوتبال ماست و ما پس از گل نبايد عقب مي‌آمديم اين وظيفه بازيكنان بزرگتر تيم بود كه بايد شرايط هجومي تيم را حفظ مي‌كردند اما، متاسفانه اين اتفاق نيفتاد. ما يك گل بد دريافت كرديم ضمن آنكه گل دوم نيز روي يك ضربه كرنر به دست آمد نه فشار حملات تيم عربستان. ضمن آنكه ما در همان صحنه نيز براي تمامي بازيكنان از جمله بازيكني كه گل‌زني كرد يار مستقيم گذاشته بوديم اما، بازيكن ما به وظيفه‌اش عمل نكرد و به همين دليل شكست خورديم.
دايي ادامه داد: من در اين زمينه با تمامي بازيكنان صحبت كرده بودم و شيوه‌هاي تهاجمي عربستاني‌ها را به آنها گوشزد كرده بودم. مدافعان ما از جمله سيد جلال حسيني بسيار خوب كار كردند و زحمت كشيدند.
علي دايي درباره اشتباهات تاكتيكي تيم ملي نيز گفت: اين مسائل را بازيكنان بايد از 12 سالگي ياد بگيرند و من نمي‌توانم خود به ميدان بروم و اين نكات فردي را به بازيكنانم گوشزد كنم.

M E H R D A D
28-03-2009, 22:33
امیدوارم تیم ملی ببازه
اصلا ولش کن

من که گفتم ولی باور نکردید
حالا دایی می یاد می گه تف تف ...
مربی ایرانی به درد نمی خوره اون همه پولی را که خرجه پرسپولیس و استقلال کردند را اگر خرج تیم ملی می کردند و یک مربی درجه 1 اروپایی می آوردند وضع این نبود
..... که اگر علی کریمی را به جای کاظمی، اشجاری و ... دعوت کرده بود وضع این طوری نمی شد
خداحافظ جام جهانی
درشمن از این نباید بگذریم که این آقای علی آبادی و ... دوبار سرنوشت ساز پاشون را گذاشتن تو ورزشگاه ( کشتی و فوتبال) که هر دوبار را گند زدیم.
ویرایش شد
اگر رعایت نکنی برخورد انجام میدم

manreza71
28-03-2009, 22:34
مصاحبه دایی در مورد دعوت نکردن از علی کریمی بعد از بازی با عربستان راببینید
تا بدانید این ......چقدر منفور هست

دایی ...... هست

دایی در پاسخ به سوال خبر نگاری که از او پرسید چرا مردم این همه کریمی رو تشویق کردن ودوسش دارن وهمه از اونبا خبرند چرا دعوت نکردی

که این .... بی چشم ورو چنین میگوید

وی در خصوص اینکه مردم خواهان حضور کریمی در تیم ملی بودند اما شما او را دعوت نکردید گفت: من نمی خواستم در مورد فرد پاسخ بدهم اما اگر به عقب برگردیم متوجه می شوید هر کس بود علی کریمی را به خاطر بازی اش در عربستان به تیم ملی دعوت نمی کرد. کریمی آماده آن توپ ها را به گل تبدیل می کرد اما در آن بازی بد کار کرد. حال که به اینجا رسید شما به من بگویید علی کریمی از بازی دوستانه ایران با کرواسی قبل از جام جهانی 2006 در کدام بازی برای تیم ملی مفید واقع شده است.

دوستان حالا مشخص شد دایی چقدر .......................... هست

حالا مشخص شد دایی چقدر با سلطان علی کریمی مشکل داشته ومجبور شده عقده خودشو خالی کنه واینجور حرفی بزنه

دایی هیچی نیستی
دایی منفوری
دایی..... هستی
دایی نمونه کمیابی هستی الهی منقرض بشی

درود بر علی کریمی

اینم لینک

[Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiQQUBkgV2QU&news_id=3173616
توهین ممنوع

M E H R D A D
28-03-2009, 22:36
پس از شکست تیم ملی ؛ درگیری چند ملی پوش با یک تماشاگر / مصدومیت حامی تیم ملی چند بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان پس از شکست برابر عربستان با یکی از تماشاگران این دیدار به طور فیزیکی درگیر شدند. به گزارش خبرنگار مهر، تماشاگرانی که از شکست تیم ملی فوتبال کشورمان برابر عربستان ناراحت بودند در پایان این دیدار و در تونل منتهی به درب خروجی ورزشگاه شعارهایی علیه بازیکنان سر دادند.
در این بین یکی از این تماشاگران با سه ملی پوش کشورمان درگیری فیزیکی پیدا کرد که منجر به مصدومیت وی از ناحیه چشم شد. غلامر رضایی ، حسین کعبی و سید مهدی رحمتی از جمله بازیکنانی بودند که با این حامی تیم ملی در دیدار با عربستان درگیر شدند.
این درگیری ها تا زمان ترک ورزشگاه از سوی ملی پوشان ادامه داشت.

MAHDI_ITALIA
28-03-2009, 22:37
یکی نیست به خود دایی بگه که شما تو کدوم بازی تیم ملی خوب نتیجه گرفتید

POORIA BAYERNI
28-03-2009, 22:38
ديگه فحشش نديد...شايد بچش يا آشناش تو اين سايت فعاليت كنه...بازم ميگم تنها دايي مقصر نيست خيلي ها مقصرند از جمله علي دايي مطبوعات فدراسيون و...

M E H R D A D
28-03-2009, 22:41
طوری نیست
بگذار بفهمه باباش چه آدم ...
بدبخت بچش چه حالی داره

Pou Manchester
28-03-2009, 22:43
خواهش میکنم دوستانی که مدعی حمایت همه جانبه و در همه شرایط از ایران و دایی هستند این پستو بخونند :

یه چیزی که من از 16 سال زندگیم تو ایران یاد گرفتم اینه که همه دوست دارن حرف دیگران رو رد کنند و یه چیز دیگه از خودشون بگند . حالا میخواد حرف یارو درست باشه میخواد نه .
کلا ایرانیها دوست دارن ساز مخالف بزنند . دوست دارن با دیگران متفاوت باشن حالا به هر قیمتی مهم نیست . حاظرن هرکاری بکنن که یه جور دیگه باشن .
نمه نه ی کوچیکش همین گزارشگرا هستن که هرکدومشون دوست دارن هر جوری شده اسم یه بازیکن رو یه جور دیگه تلفظ کنند . ( Gorge = خورخه ، جورج ، ژرژ و ...)
حالا تو این سایت هم همین قضیه شده . همین بچه های فوتیرانو میگم .
بعد از باخت مقابل عربستان جمیع مردم نارحتن ، از دست علی دایی و بازیکنا هم شاکین . حق هم دارن . توی زمین خودمون به عربستان باختیم . اتفاقی که در طی 60 سال حیات تیم ملی عربستان اتفاق نیفتاده بود .
باید از این تیم و مربیش انتقاد کرد . نباید که دست رو دست گذاشت و گفت به به ، چه چه ، عجب تیم ملی خوبی ، عجب نتایج درخشانی ، عجب مربی با فرهنگی ، عجب فدراسیون کاربلدی ، احتمالا تا چند ساله دیگه قهرمان جام جهانی هم میشیم .
حالا یه عده توی فوتیران هستن که مثلا میخوان بگن ما خیلی بلدیم و میخوان یه جور دیگه نظر بدن و به اصطلاح ساز مخالف بزنن که چی ؟ که ما خیلی میفهمیم و باید از دایی حمایت کرد و فلان و بهمان .
دوستان خواهشا واقع بین باشید . بابا به خدا داریم حذف میشیما . ای بابا باز بیاید بگید دایی جوونه باید بهش فرصت داد.
امیدوارم عاقبت این تیم ملی ختم بخیر بشه !!!

Orange
28-03-2009, 22:43
لعنت به این :29:.
من مثل بعضی ها اصلا خوشحال نیستم کم مونده بود گریم بگیره.
ببینید دوستان درسته منم از دایی خوشم نمیاد ولی گریه کردم به خاطر وطنم به خاطر پیراهن تیم ملی به خاطر مردمم به خاطر اینکه تیم ملی ایران که یک زمانی عابدزاده ها رو داشت افتخار میکردم خداد ها رو داشت .
باید بگم آقایه دایی شما نه تنها این بازی رو باختی بلکه کل فوتبال و زندگی خودتم بردی زیر سوال متاسفم برات که اینقدر مغروری و غرور یک ملت رو شکستی از داییی دفاع نکنید چون هیج جایی برای دفاع نداره .
هر کی تونست بگه تاکتیک ایران چی بود و مشخص کنه که از موقعی که این آقا مربی شده آیا در تاکتیک ایران پیشرفتی بوده من حاضرم حرفشو قبول کنم.ولی خدایی برانکو چه تیمی ساخته بود.
آقا یه دایی تو برای ما اسطوره بودی ولی حالا حتی نمیخوایم اسطوره مان را ببنیم نه به خاطر این باخت بلکه به خاطر اینکه تو مغروری و حاضر نیستی اشتباهت رو گردن بگیری ومطمئنم میای گیر میدی به اون پنالتی که مقابل امارات نگرفتن نه نه این مردم اونطور که تو فکر میکنی ...... (ببخشید ) نیستند.
مردم ما فوتبال رو میفهمند.
ما به غرور تو باختیم چون حاضر نشدی کریمی را دعوت کنی .
نیکبختم هم باید تحسین کرد شاید اون حرکت نیکبخت برایه تیم ملی ما یک اخطار بود شاید.
تو که معتقد بودی هر کی لابی داره میره تیم ملی خوب چرا خودت سرمربی شدی ؟
بله تو که بجایه قطبی در آخرین دقایق و بنا حق برمسند قدرت نشستی ما را غرورمان رو نابود کردی .
100 هزار نفر را نابود کردی اونم تو آزادی ورزشگاهی که هیچ تیمی به خودش نمیدید که بتونه ایران رو ببره.:29:
بخدا خیلی ناراحتم بازم خوب شد این سریال مرد دو هزار چهره بود تا مردم کمی یادشان رود حتی برای 40 دقیقه .

POORIA BAYERNI
28-03-2009, 22:45
قرار نيس 1آدم همه خصوصياتش خوب باشه...علي دايي كينه اي هست مغرور هست و...ولي فحش نديد...چي بگم هر كاري ميخواين بكنيد...مگه برامون اعصاب گذاشتند كه وايسيم اين چرتو پرتارو بگيم...در ضمن از نظر فني من اصلآ از دايي حمايت نميكنما...

Ali_nano
28-03-2009, 22:47
علت باخت نوع تشویق نیست !! گفتن یا علی مدد توسط تماشاگران چیز شرم آوری نیست در تمام مسابقات این مطلب گفته می شود پس احتمالاً نباید پیروزی های قبلی مثلاً در کشی ، بسکتبال و ... محقق می شد !!؟؟؟
تماشاگران کلاً به گفته آقای مدیری سر کار هستند !!
چون مشکل فوتبال یکی نیست !! مشکل فقط علی دایی نیست !! مشکل فقط فدراسیون فوتبال نیست !! مشکل فقط باشگاهها نیستند مشکل صدا و سیما نیست !! به نظر بنده تنها گروهی که مسئول نیست تماشاگران هستند !! حتی اگه 90 دقیقه فحش و بد بیراه بدن حقشونه !! چون بدون توقع دارن میان تشویق می کنند و تازه وقت + پول و خراب شدن اعصابشون هم هست !! باید ممنون اونها شد به نظر بنده حتی بازیکننان حریف همیشه از تماشاگران باید تشکر کنند چون بدون تماشاگر به نظر بنده حتی برای حریف هم لذت نداره !! مطمئن باشید اگه این بازی بدون تماشاگر انجام می شد بازیکننان تیم ملی عربستان نیز از بازی لذت نمی برن !! وقتی اونها 100 هزار تماشاگر می بینن می فهممن بازی اهمیت داره و بیشتر تلاش می کنند !!!
خوب پس حالا کوزه های شکست رو بر سر کی باید خراب کرد ؟؟؟؟؟؟!!
به نظر بنده بر سر نفرات و گروه های زیر :
1- فدراسیون فوتبال : بخاطر باند بازی و انجام ندادن و تهیه یک زیر ساخت مناسب برای فوتبال البته منظور تمام فدراسیون های گذشته هست تا الان !! تیم ملی در هر دوره ای به یک شکل بازی می کنه چون زیر ساخت مناسب نداره چون بالا سر نداره پدر نداره !! فقط باند بازی حمایت از استقلال پیروزی و بقیه هیچ . خود فدراسیون ایران در این سالهای اخیر از خیلی از فدراسیون های کشورهای دیگه بدتر . همین تیم عربستان در تمام ادوار گذشته از سالهای 90 تا الان همیشه به یک شکل وسیاق بازی می کنه با هر مربی که بیاد تقریباً بازیش به یک شکل هستش چرا ؟؟ چون تیم های پایه ، و باشگاههای همه از مربی های برزیلی یا همگام با فوتبال برزیل استفاده می کنه و اسامی مربیان تیم ملی عربستان نیز این حرف منو تایید می کنه ! ژاپن چند ساله که به یک شکل داره بازی می کنه و ....
2- باشگاهها : باشگاهها فقط به فکر برد و باخت هستند و به فکر ساخت بازیکن نیستن باشگاههایی مثل پرسپولیس ، استقلال ، سایپا ، صبا و ... فقط از خروجی باشگاههای معدودی همچون فولاد ، سپاهان و ... تغذیه می کنند . استفاده نکردن از مربیان دارای کلاس و متد !! اکبر شوتی از استقلال اهواز اخراج نشده سرمربی ابومسلم میشه ! و همین قصه سر دراز داره همه ما می دونیم که این مربیان وطنی با تمام احترام دارای کلاس کار نیستن !!
3- صدا و سیما : آقای فردوسی ، آقای کوثری و ... همیشه در هنگام باخت قرار می شه برنامه بزارن دلایل شکست تیم ملی فوتبال رو برسی کنن و همیشه این کار قراره انجام بشه و نمی شه !!! فقط بلدن از گزارشگرانی مثل خیابانی ، کوتی ، مزدک و ... استفاده کنن و این افراد متاسفاده هنوز بلد نیستن با احترام گزارش کنند و فقط مردم رو تحریک می کنند یکی هنگام پنالتی در آزادی با عربستان فریاد الله و اکبر ندا می ده انگار که داره با یک تیم کشور عزرائیل داریم بازی می کنیم و یکی دیگه به عربستان لقب تیم روستایی می ده و دیگری هم فقط بلد بگه وقت کشی می کنند و مردم رو تحریک می کنن آخر هم هنگام باخت فقط ایم مردم بیچاره هستن که می سوزن و می سازن دریغ از یک برنامه کامل تحلیل دریغ از یک برنامه برسی !!!
4 - بازیکن : بازیکنی که صورتشو 100 قلم کشیده ، ابرواشو بداشته ، صورت رو 100 بار تیغ کشیده و در هنگام بازی در زمین راه می ره و ادعای حرفه ای داره و هنگام بد بازی کردن یا بر حسب نیاز تغییر تاکتیکی هنگام تعوض جفتک می زنه چه انتظاری باید ازش داشت ؟؟؟؟!!!!!!

Azzurri
28-03-2009, 22:49
من که گفتم ولی باور نکردید
حالا دایی می یاد می گه تف تف ...
مربی ایرانی به درد نمی خوره اون همه پولی را که خرجه پرسپولیس و استقلال کردند را اگر خرج تیم ملی می کردند و یک مربی درجه 1 اروپایی می آوردند وضع این نبود
خاک بر سر دایی که اگر علی کریمی را به جای کاظمی، اشجاری و ... دعوت کرده بود وضع این طوری نمی شد
خداحافظ جام جهانی
درضمن از این نباید بگذریم که این آقای علی آبادی و ... دوبار سرنوشت ساز پاشون را گذاشتن تو ورزشگاه ( کشتی و فوتبال) که هر دوبار را گند زدیم. انشالله پاشون بشکنه

ان شاءالله !!!!!!!!!!!!!!!!

saeed.ss
28-03-2009, 22:50
وقتي سلايق شخصي بر منافع ملي ترجيح داده مي شود

تيم ملي فوتبال ايران شنبه شب در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني در حضور 100 هزار تماشاگر خودي برابر عربستان تن به شکستي تلخ داد تا براي نخستين بار در طول تاريخ در تهران مقابل اين حريف ، قافيه را ببازد و صعودش به اين رقابت هاي معتبر در هاله اي از ابهام قرار گيرد.

اين ديدار حساس و تعيين کننده به داوري يوشي مورا از ژاپن در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد و در حالي که تيم ايران از امتياز ميزباني و حمايت يکپارچه تماشاگران برخوردار و با يک گل از حريف خود پيش بود ، به سبب ناکارايي در دقايق پاياني ، مقهور هوشمندي تفکرات
" خوزه پسيرو" سرمربي پرتغالي عربستان شد و سه امتياز سرنوشت ساز را از کف داد.
پسيرو پيش از اين بازي به کرات در گفت وگو با رسانه ها اعلام کرده بود که از شيوه بازي تيم ايران و انديشه هاي علي دايي وقوف کامل دارد و با آشنايي کامل و مطالعه عميق ، تيمش را در تهران به ميدان خواهد فرستاد.
در نقطه مقابل ، علي دايي با همان تفکرات گذشته تيم ايران را روانه ميدان کرد و شيوه اي را برگزيد که دقيقا بر وفق مرداد ياران پسيرو بود .عقل سليم حکم مي کرد که سرمربي تيم ايران در اين بازي ، شيوه هجومي را انتخاب کند و وحيد هاشميان را از ابتدا در خط اتش قرار دهد ولي نبود يک مهاجم کلاسيک در پيشاني خط حمله مانع از دستيابي ايران به گل در وقت نخست شد.
تيم ايران در اين نيمه بارها با ارسال توپ هاي هوايي و مواج از سوي مهدوي کيا خطر ساز شد اما فقدان يک مهاجم سرزن باعث مي شد تا مدافعان حريف در کارهاي هوايي تفوق خود را به منصه ظهور برسانند.
بحث مهم ديگر به غيبت محسوس علي کريمي هافبک خلاق و تکنيکي بر مي گردد که انصافا جاي اين بازيکن محوري در بازي با عربستان خالي بود .
اما دايي بار ديگر سلايق شخصي را بر منافع ملي ترجيح داد و با وجود انکه کريمي به دفعات براي حضور در اردوي تيم ملي اعلام امادگي کرده بود ، سرمربي ايران از فراخواني وي امتناع کرد .
از سوي ديگر وي از وجود خسرو حيدري يکي ازآماده ترين هاي ليگ برتر سود نبرد تا بر نظريه کارشناسان و نخبگان فوتبال ثابت شود که علي دايي همچنان به نظرات اهالي فن بي توجهي مي کند و به سلايق شخصي پايبند است .
ناکامي تيم ملي ايران در بازي حساس شنبه شب ،حتي اسباب نارضايتي هزاران تماشاگر حاضر در ورزشگاه ازادي را فراهم آورد و آنان با تشويق بي امان از علي کريمي و انتقاد شديد از دايي ، اعتراض را ابراز داشتند.
تيم ايران در شرايطي سه امتياز حساس را از کف داد که در بازي قبل نيز در تهران مقابل کره جنوبي به دليل اتکا به بازي احساسي، متوقف شده بود اما کادرفني تيم ملي بر تفکرات غلط خود اصرار ورزيد و علي دايي با واکنش هاي تند عليه رسانه هاي ورزشي و صاحب نظران ، بارها و بارها نشان داد که مرغ او يک پا دارد!
با اين شکست عبرت انگيز ، تيم ملي ايران يک پله سقوط کرد و در رده چهارم جدول رده بندي گروه دوم ايستاد تا صعودش به مرحله نهايي جام جهاني 2010 کم رنگ شود .
تيم ايران سه بازي ديگر پيش رو دارد که با امارات ته جدولي در تهران و با کره شمالي و کره جنوبي دو مدعي جدي گروه دوم در پيونگ يانگ و سئول نبرد خواهد داشت که اميد مي رود اين بار کادر فني دست از لجاجت و يک دندگي بردارد و با عنايت ويژه به ديدگاه هاي اهالي فن ، تيمي با صلابت و قبراق را روانه اين سه بازي تعيين کننده نمايد .
نبايد ذره اي شک به دل راه داد براي آنکه قطار تيم ملي در پيکارهاي بزرگ و حساس آتي روي ريل موفقيت قرار گيرد ، کادر فني مي بايست از اين ناکامي تلخ درس عبرت بگيرد و با دور ريختن انديشه هاي غلط ، بازيکنان بزرگ را در خطوط سه گانه به کار گيرد .
دايي بايد اين مهم را ملکه ذهن خود کند که مسابقاتي از اين دست ، ميدان کسب تجربه نيست و بازيکناني مي توانند کفه ترازو را به سود تيم ملي فوتبال کشورمان رقم بزنند که از تجربه اي رفيع برخوردار باشند .
حذف تلخ تيم ملي فوتبال ايران در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 2002 مي توانست براي کادر فعلي تيم کشورمان تجارب ارزنده اي در بر داشته باشد اما متاسفانه علي دايي همچون " ميروسلاو بلاژويچ " لجاجت کرد تا او نيز چوب بي توجهي به نقدهاي منصفانه و راهکارهاي خيرانديشانه اهالي فن را بخورد.
در آن زمان بلاژويچ ، خداداد عزيزي را در اوج کنار گذاشت و اين بار نيز دايي از وجود کريمي بهره نبرد . مخلص کلام اينکه شکست مقابل عربستان ثابت کرد مياديني چون رقابت هاي مقدماتي جام جهاني جاي القاي تفکرات شخصي نيست و دايي اگر بنا دارد هوايي تازه در ريه هاي تيم ملي ايران بدمد ، مي بايست دست از انديشه هاي نادرست خود بردارد در غير اين صورت آمال و ارزوي ميليون ها ايراني فوتبال دوست براي صعود به جام جهاني همچون حباب خواهد ترکيد .

Jigsaw
28-03-2009, 22:59
مشکل ایران دایی نیست مشکل ایران از پایست. فوتبال هم جزو همین دست آورد‌های ۳۰ سالست :-wو هیچ فرقی‌ نداره. وقتی‌ مدیران نالایق که از فوتبال هیچی‌ نمیدونن میان سر کار تا یه سری بتونن رای بیارن همینه! دایی بره حسین بیاد همین! برانکو بهترین مربی‌ ایران بد از انقلاب بود و بدون اما و اگه ایران برد جام جهانی‌ باهاش چیکار کردن? همین رسانه‌ها ترتیبشو دادن. حالا حد عقل مردم قدر اونو میدونن ولی‌ باز هم چه فایده فساد از ریشه است. بابا مافیا ایتالیا بیاد ایران لنگ میندازه. دایی بره نفر بعدی بیاد چه فرقی‌ میکنه همینه! ۳۰ سال همینه! با این تفاوت که مردم با پشت کردن به تیم ملیشون میخوان مخالفتشون رو با دولت محبوب:117: نشون بدن
:27:

masoud-lat
28-03-2009, 23:02
ان شاءالله !!!!!!!!!!!!!!!!
همن انشالاه از سوی مدیران ورزش باعث اینها شده

Rahavard
28-03-2009, 23:09
این واقعا جای افت داره که ایران بیاد به عربستان ببازه اونم تو ازادی ---تا حالا فکر نکنم ایران تو ازادی به عربستان باخته باشه---البته بگه جام جهانی هم نریم بهتره با این تیم---اونجا زنگ تفریح میشیم--انگار اصلا فوتبال ایران نمی خواد پیشرفت کنه--وقتی بازی دوستانه با کویت و کنیا میزاریم نتیجش خوب همین میشه دیگه-کلا از سال 98 به این ور دیگه علاقه چندانی به فوتبال ایران ندارم--همه چیز فوتبال ایران تکراری شده تکراری

manreza71
28-03-2009, 23:22
اگه دایی رو اخراج نکنن

مردم ایران رو نفهم وخر فرض کردن

دایی رسوا شد --- خدا اونو روسیاه کرد
دایی منفور ربود --- منفور تر شد

علی کریمی محبوب بود --- محبوب تر شد

خدا همیشه جای حق نشسته هست

البته میدونم اینجا رو هم دایی خریده وخیلی ازپست ها پاک میشه وآمار تخلف منم تا 60 درصد رفته

ولی حضرت علی (ع )می فرماید

هیچ وقت در برابر ظلم سکوت نکنید

ad2007
28-03-2009, 23:24
کسی فهمید برنامه تیم ملی واسه گل زدن چی بود؟!
وجدانی اگه یه تیم محلی رو توی زمین میزاشتن اگه برنامه نداشت حداقل با غیرت بازی میکردن....اینا از دقیقه 80 دیگه دویدن رو ول کردن....
باختن تو تهران اونم به عربستان بیسابقه بود برامون که اونم به حقیقت پیوست...:53:
وقتی از رئیس فدراسیون تا آبدارچی همشون انتصابی باشن نه انتخابی بیشتر از این نمیشه انتظار داشت...
سرمربی تیم ملی دلش نیومد 4 قدم بره گوشه زمین چهار تا حرف بزنه(سرمربی عربستان رو دیدین؟1 ثانیه آروم بود؟ آخرم نتیجشو گرفت)...90 دقیقه رو نیمکت نشستن رو که هر کسی بلده...
اگه قرار سوم بشیم تو گروه و با هزار تا اما و اگر روبرو بشیم و .... با این تیم اگه چهارم بشیم و خودمون رو خلاص کنیم راحتتریم...

manreza71
28-03-2009, 23:26
ومکرول مکرو الله والله خیرولماکرین

خداوند همه حیله گران را میشناسد ودست خداوند از همه انها بالاتر هست

آری گفته های قران براستی تحقق یافن ودایی

دایی رسوا شد

دایی در برابر 1000000 تماشاگر استادیوم
در برابر 70000000 ملیون ایرانی دزر برابر خدا در برابر همه رسوا شد

امروز هنمگی دایی رو هو کردند

بزرگی سلطان علی کریمی مشخص شد
آری همه دایی رو هو کردند وعشق من کریمی رو تشویق کردند

خدایا 10000 مرتبه شکرت

درود برعلی کریمی

POORIA BAYERNI
28-03-2009, 23:35
مشکل ایران دایی نیست مشکل ایران از پایست. فوتبال هم جزو همین دست آورد‌های ۳۰ سالست :-wو هیچ فرقی‌ نداره. وقتی‌ مدیران نالایق که از فوتبال هیچی‌ نمیدونن میان سر کار تا یه سری بتونن رای بیارن همینه! دایی بره حسین بیاد همین! برانکو بهترین مربی‌ ایران بد از انقلاب بود و بدون اما و اگه ایران برد جام جهانی‌ باهاش چیکار کردن? همین رسانه‌ها ترتیبشو دادن. حالا حد عقل مردم قدر اونو میدونن ولی‌ باز هم چه فایده فساد از ریشه است. بابا مافیا ایتالیا بیاد ایران لنگ میندازه. دایی بره نفر بعدی بیاد چه فرقی‌ میکنه همینه! ۳۰ سال همینه! با این تفاوت که مردم با پشت کردن به تیم ملیشون میخوان مخالفتشون رو با دولت محبوب:117: نشون بدن
:27:

شايد باورت نشه ولي براي اولين بار باهات موافقم...اينا كلآ با مربي خارجي مشكل دارند...يكي پروازيه يكي چيز خوره يكي آمريكاييه...كلآ 1وضع خرتو خره بازم ميگم تو اين فوتبال همه ميخوان به سمت منافع خودشون عمل كنند و ازش استفاده كنند...

کسی فهمید برنامه تیم ملی واسه گل زدن چی بود؟!
وجدانی اگه یه تیم محلی رو توی زمین میزاشتن اگه برنامه نداشت حداقل با غیرت بازی میکردن....اینا از دقیقه 80 دیگه دویدن رو ول کردن....
باختن تو تهران اونم به عربستان بیسابقه بود برامون که اونم به حقیقت پیوست...:53:
وقتی از رئیس فدراسیون تا آبدارچی همشون انتصابی باشن نه انتخابی بیشتر از این نمیشه انتظار داشت...
سرمربی تیم ملی دلش نیومد 4 قدم بره گوشه زمین چهار تا حرف بزنه(سرمربی عربستان رو دیدین؟1 ثانیه آروم بود؟ آخرم نتیجشو گرفت)...90 دقیقه رو نیمکت نشستن رو که هر کسی بلده...
اگه قرار سوم بشیم تو گروه و با هزار تا اما و اگر روبرو بشیم و .... با این تیم اگه چهارم بشیم و خودمون رو خلاص کنیم راحتتریم...

وقتي تيم تمام قواشو ميزاره براي نيمه اول معلومه كه كم ميارن...وقتي گل دوم ايران خورد انگار نه انگار تيم داره حذف ميشه بابا جام جهاني داره ميپره بجنگيد...تو زمين دارند راه ميرن...در ضمن از اين قرارا هم نيست كه سوم بشيم...فقط دوست دارم ببينم اين كفاشيان بازم ميخنده...

manreza71
28-03-2009, 23:36
دایی میگوید علی کریمی آماده نیست
اما این بازیکن با 45 دقیقه بازی در برابر الشارجه به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته میشود

این در حالی هست که بازیکنانی امثال رضایی در بازی با الهلال حتی گزارشگر یک بار نام اورا نیاورده است

اما بااین وجود عای کریمی دعوت نمیشود وامثال رضایی دعوت میشوند

علی کریمی همان کسی هست که یک ماه مصدوم شد وپرسپولیس 3 مساوی ویک باخت آورد

علی کریمی همان کسی هست که یعد از بیرون آمدنش از بازی در برابر الشارجه تمام پرسپولیس بهم میریزد وصدای کارشناسان در می اید

وهمتر از همه علی کریمی همان کسی هست که نبودنش تیم ملی را به این روز انداخته است

درود بر فوق ستاره وبازیکن محبوب ایران
علی کریمی

MoHaMad.Divar
28-03-2009, 23:39
من موافقم با چندتا از دوستان بابت ریشه ی مشاکلات باعث پایین بودن ماست
همیشه تیم ایران چرا پایین بوده ؟
ببیاید کمی فکر کنیم...واقعا میگم
ما اینجا نیستیم واسه بالا رفتن پست....هستید اپه هستید واسه این باید بپم چیزی گیرتون نمیاد
اگر پله پله از بازیکن شروع کنیم و هی به مربی و بعد مدیران برسیم متوجه میشیم اشکالاتی هست.باید فکر کرد
الان نمیخوام سریع بگم مدیران چون باید مدرک داشت و هست
علی دایی یه جورایی از نظر بقیه دوستان یک عروسکه خیمه شب بازی محسوب میشه
از نظر بعضی ها هم همه کاره تیم
اما اگه به من باشه اون فقط بچه های تیم و صبح به صبح میدونه که خوب رو فرم باشن
وظیفه ی مدیرا متاسفانه با مربی و ... تلفیق شده
کسی نیست دل سوزی کنه و یه بار دیگه اینارو به روز رسانی کنه
مثلا مدیر نباید همیشه به مربی بگه تووو داری اشتباه تعویض میکنی شاید مربی بدونه اینو ببره تو میتونه از کرنیل گل بزنه مدیر ندونه
واسه همین تمام کارا تو تمام بخش های چه فوتبالی چه غیره تلفیق شده
یه پیر بزرگ گفت : س..ست نباید تو ورزش دخالت کنه
واقعا وقتی فکرشو میکنی متوجه میشی خیلی چیزارو
میدونم شاید نخونید این حرفامو اما بدونید از هر نظر میشه نگاه کرد بستگی به تووو داره ذاتی که داری چگونه است ؟

میتونی منو صدا کنی متخصص اجتماع
چون چند سالی این کارم

SSMAJIDI
28-03-2009, 23:40
بابا حالا باختیم دیگه/دایی اصلا بدترین مربی ایران/چرا هرس و جوش بی خودی میخورید/بازی تموم شد دیگه/مربی تیم ملی در انتخاب بازیکن و ارنج آن مشکل داره/ما باید چرا هرس و جوششو بخوریم/دمه اونایی که نیومدن استادیوم گرم
.دیگه به احتمال 70%صعود نمیکنیم/اگه دایی کریمیرو دعوت کرد من اسممو عوض میکنم

POORIA BAYERNI
28-03-2009, 23:42
به ديگه توهم اينجارو كردي تبليقات براي كريمي...آقا جان دعوت نشد ديگه كاريشم نميشه كرد...

ولي جالبه هروقت تيم هاي مربياي ايراني ميبره ميگن خدا كمك كردو امام زمانو از اين حرفا...امروز كه خدا پشت سني هاهو وهابي ها بود پس كو خداتون:-??...

SSMAJIDI
28-03-2009, 23:44
مصاحبه ی بعد از بازی(حتما بخونید)
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كناره‌گيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازه‌مان باز شد. موقعيت‌هاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نمي‌توانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
دايي اضافه كرد: شكست را مي‌پذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر مي‌شود همه بازي‌ها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي مي‌كنم.
دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش مي‌كنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت مي‌توانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نمي‌آورد.
وي تاكيد كرد: من نمي‌توانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيم‌هاي باشگاهي‌شان به تيم ملي دعوت مي‌شوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي مي‌زنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نمي‌توان انجام داد.
دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نمي‌توانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما مي‌گوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. شجاعي و رضايي مهاجمان ما بودند.

No.10
28-03-2009, 23:45
متاسفانه ایران تو این بازی بر خلاف عربستان اصلا تاکتیک نداشت 127fs3556139
واقعا اینجا مشخص میشه که دائی هیچی از فوتبال نمی فهمه ایران هیچ برنامه ای برای حمله روی درواز هعربستان نداشت فقط تشویق طرفداران حاضر در ورزشگاه تیم رو به جلو می برد !
حتی گل ایران هم روی حرکت تکنیکیه خلعتبری و تمرینات شجاعی در اوساسونا به دست اومد.
اینجا مشخص میشه فرق مربیای با کلاسی مثل قلعه نوعی و قطبی با یک تازه به دوران رسیده یعنی دائی چیه!
در زمان مربی گری قلعه نوعی ایران حتی یک شکست هم نداشت.فقط تو ضربات پنالتی در جام ملتها به کره باخت و حذف شد.
کفاشیان با انتخاب دائی به جای قطبی کمر تیم ملی رو قطع کرد!

ad2007
28-03-2009, 23:49
وقتي تيم تمام قواشو ميزاره براي نيمه اول معلومه كه كم ميارن...وقتي گل دوم ايران خورد انگار نه انگار تيم داره حذف ميشه بابا جام جهاني داره ميپره بجنگيد...تو زمين دارند راه ميرن...در ضمن از اين قرارا هم نيست كه سوم بشيم...فقط دوست دارم ببينم اين كفاشيان بازم ميخنده...

اینا اگه جنگیدن بلد بودن که الان ته جدول نبودیم....
میدونین دلم از چی میسوزه؟ دلم از این میسوزه که همه عشق و احساس و تعصب 70 میلیون آدم افتاده دست کسایی که ذره ای براش ارزش قائل نیستن...
شک نکن کفاشیان دوباره و بهتر از قبل هم میخنده...نهایتش اینه که دوباره برمیگرده کمیته ملی المپیک و آب هم از آب تکون نمیخوره...هیچکدوم از اون آدمایی که الان تیم ملی دستشونه ( چه مربی و چه بازیکن ) اگه حذف بشیم ذره ای اتفاقی واسشون نمیفته و عین قبل زندگیشونو میکنن...انگار نه انگار ! این وسط فقط اعصاب من و شما هست که خورد میشه و نمیتونیم تیم مون رو جام جهانی ببینیم....

POORIA BAYERNI
28-03-2009, 23:49
افسوس از آن 100 هزار دل عاشق!

(حتمآ بخونيد)
آینده، سرویس ورزش: شنبه 8 فروردین 88 برای همیشه در ذهن ایرانی ها می ماند، به تلخی و گرفتگی بغض ‏‏100 هزار تماشاگری که 70 دقیقه از جان برای تیم ملی ایران مایه گذاشتند.‏

از آن شبی که اروگوئه توانست در ماراکانا برزیل را شکست دهد و شبانه فرار کند، دیگر ‏این اتفاق تکرار نشد. اما این سومین شکست استراتژیک فوتبال ایران برابر عربستان در ‏راه جام جهانی و در دهه گذشته است.‏

شکست های استراتژیک ما برابر عربستان از سال 1984 شروع شد تا این کشور را ‏تبدیل به هووی فوتبال خودمان در غرب آسیا کنیم و حالا نیز برای سومین بار نفس های ‏تنگ شده آن را جلا داده تا از شوق این پیروزی در سراسر عربستان جشن به پا شود و ‏حتی برنامه های تلویزیون دولتی خود را قطع کرده و به پایکوبی بپردازند!‏

اما چه کسی می داند، این صدهزار دل عاشق چه شب عذاب آوری را تحمل کردند؟ مدیران سیاسی ورزش متوجه می شوند یا مدیران دکوری ورزشی؟‏

فوتبال ایران در سال 2006 بسیاری از اصول را پله پله پیموده و در همان سال به خاطر ‏روحیه مردی که امروز مردم خواهان برکناری وی هستند، در جام جهانی 2006 ناکام ‏شد.‏

اما خرد جمعی و ناآشنایی بر علم و فلسفه بی رحم فوتبال موجب شد تا فرمان این ‏ورزش پرطرفدار و محبوب مدیران سیاسی به دست راننده ای سپرده شود که خودش ‏هم می دانست این معبر جایی برای جستن و بالا رفتن نیست.‏
اشک ها و حسرت ها، ناراحتی ها و گلایه ها و درد دل های مردم را چه کسی پاسخ می ‏گوید؟

فوتبال نیمه خصوصی کشورمان دوباره تبدیل به فوتبال دولتی وابسته به اعانه های ‏تبلیغاتی شده و حالا عربستانی که 8 سال پیش با اقتدار در تهران با دو گل شکستش دادیم ‏و دور قبلی با آرامش به جام جهانی رفتیم، بازهم مسافر همان اتوبوس کهنه و پر دردسر ‏مدیران سیاسی برای رفتن به جام جهانی شد.‏

اتوبوسی که در زمان مایلی کهن تیم ملی ایران را پس از 17 بازی و در نهایت نقشه ‏جهان از ملبورن به لطف معجزه ای فوتبالی که دیگر تکرار نمی شود، به جام جهانی ‏رساند.‏

دوباره ماجراها از فردا شروع می شود، کمیته های بررسی جمع می شود و یکی می رود ‏و یکی می آید تا سرانجام بررسی کنیم می توانیم اصلا از این گروه صعود کنیم یا نه؟
ولی آنچه دل آن 100 هزار تماشاگر را می سوزاند، قدرت واقعی فوتبال ایران است.‏
قدرتی که در بازی کره جنوبی وجود داشت، ولی کسی دانش استفاده از آن را نداشت. ‏
قدرتی که روی سکوهای آزادی هست ولی کسی هنر به کار گیری اش را ندارد.‏

استعدادهای نابی که در فوتبال ما هست، ولی به جرم مستقل بودن و نداشتن افتخار ‏واکس زدن کفش کاپیتان سابق تیم ملی باید پشت خط بمانند یا به خاطر انتقاد از یک ‏مدیر دکوری در راس فوتبال کشور، خواب بودن در تیم ملی را ببینند!‏

برای این صد هزار تماشاگر قابل قبول نیست که تیم ملی ایران 70 دقیقه بر عربستان ‏قدرت نمایی کند، اما در عرض 20 دقیقه ذره ذره وجود تماشاگر را برای هدر دادن بازی ‏به بازی بگیرد!‏
برای این دل های شکسته قابل قبول نیست که از منار نساخته مسجد آدینه بخواهند و ‏فوتبالی که هنوز درگیر مسابقه های سخت و دوره ای است، باید وظایف تبلیغاتی را ‏انجام بدهد!‏

اما باید به حیا و معرفت این 100 هزار تماشاگر آفرین گفت و افسوس فردایی را خورد ‏که دیگر این تماشاگر را به این سادگی بر سکوهای آزادی نمی بینم.‏

سالی که نکوست از بهارش برای فوتبال ما معلوم شد. شاید غیرفوتبالی ها بر این ‏استعاره بخندند، اما هستیم و می بینیم سحری که در انتظار این شب تاریک فوتبال ایران ‏است.‏

فوتبالی که در اوج توانایی به خاطر بازی های سیاسی و اشتباهات مسئولین ورزش ‏کشور به دست عده ای دور افتاده سیاسی افتاد تا با کمیته انتقالی و تعلیق عقده گشایی ‏کنند و حالا نیز نتیجه آن شد که همان قطب نمای اشتباه در برکناری دادکان همچنان ‏سکان را به این و آن سو می برد و تصور دارد، فوتبال هم فرمان کمپرسی پروژه های ‏عمرانی است!‏

باور کنیم در شب غم انگیز فوتبال ایران، صد هزار نفر در ورزشگاه آزادی و میلیون ها ‏چشم و دل بغض کرده در سراسر کشور تحقیر شدند تا بازهم به جبر و فلسفه بی رحم ‏فوتبال متوجه شویم، فوتبال خم رنگ رزی نیست!

SSMAJIDI
28-03-2009, 23:50
متاسفانه ایران تو این بازی بر خلاف عربستان اصلا تاکتیک نداشت 127fs3556139
واقعا اینجا مشخص میشه که دائی هیچی از فوتبال نمی فهمه ایران هیچ برنامه ای برای حمله روی درواز هعربستان نداشت فقط تشویق طرفداران حاضر در ورزشگاه تیم رو به جلو می برد !
حتی گل ایران هم روی حرکت تکنیکیه خلعتبری و تمرینات شجاعی در اوساسونا به دست اومد.
اینجا مشخص میشه فرق مربیای با کلاسی مثل قلعه نوعی و قطبی با یک تازه به دوران رسیده یعنی دائی چیه!
در زمان مربی گری قلعه نوعی ایران حتی یک شکست هم نداشت.فقط تو ضربات پنالتی در جام ملتها به کره باخت و حذف شد.
کفاشیان با انتخاب دائی به جای قطبی کمر تیم ملی رو قطع کرد!
دمت گرم.
امیر قلعه نویی رو پنالتی باخت عوضش کردن اونم خارج از خانه.
حالا اینکه تو خونه بود جلوی چشم رییس جمهورمون و 110هزار هوادار

Seyed
28-03-2009, 23:52
همه حرفاشون رو زدن و احساساتشونم بیان کردن و حرفایی زدن که نکات درست خیلی توش بود رو گفتن اما منم یه سری نظر شخصیمو که البته خب یه برداشت آزادی هم از حرف دیگران هم می تونه باشه

اول باید گفت که این باخت فقط گردن علی دایی نیست قطعا علی دایی با لجبازی ها و اخلاقیاتی که داره خیلی به تیم ملی ایران ضرر زده ولی مقصر فقط اون نیست مقصر عدم پیش رفت فوتبال ایران و بخصوص خود تیم ملی ایران رو میشه دلایل زیر گفت

اولیش مدیریت نا لایق و ریاکاری هست که البته تنها مخصوص فوتبال و ورزش نیست و داره تقریبا تمام کشور رو در بر می گیره گذاشتن آدمهایی که از مدیریت هیچ چیز نمی دونند و فقط بر اساس روابط مدیر شدند و مهم تر از اون ماسکی که از دین و دیانت و اعتقادات مردم به چهره زدن .
وقتی مدیری که سر تا پا کارهاش خلاف شرع و دین هستش وقتی از کاراش انتقاد میشه حرف از ضربه زدن به نظام و زیر پا گذاشتن خون شهدا و محاربه با خدا رو مطرح می کنه در حالی که توی اون دین در واکنش به انتقاد ها اصلا چنین الفاظی وجود نداره وقتی مدیری که سر تا پاش کارای اشتبا و خلاف قانون هست مجری یه تلویزیون رو متهم می کنه دیکه نمیشه انتظار داشت که همه چی توی اون سیستم سر جای خودش باشه

دومیش خود مردم ما هستند بله خود ما هستیم چون واقعا عکس العمل های ما نادرست هست وقتی که تا دقیقه 60 یک بازی یک نفر سرور همه و امپراطور و سلطان و ژنرال و شاه و وزیر و ... هست و بعد از اون دقیقه لایق سنگها و بمب های ماست وقتی با هر برد یک نفر رو به عرش می بریم و با یک باخت یک نفر رو به فرش می کوبانیم وقتی که اون زمان که باید حمایت کنیم سکوت می کنیم و اون زمان که باید سکوت کنیم حمایت می کنیم یا فهش می دهیم دیگه چه انتظاری از این فوتبال می شه داشت بهترین مربی ها هم توی این جو واقعا نا توان هست همین الان لا به لای پست ها حرفی از افشین قطبی بود که حیف شد نیومد اما من نظرم بر عکس این افراده چون همین افشین قطبی که الان سنگش به سینه ما می خورد روزی سنگ ما به سمت اون پرتاب شد ...

سومین مشکل فوتبال ما مطبوعات هست با تمام احترامی که برای اهل مطبوعات قائلم و البته الان توی کاربرای آنلاین یکی از اونا رو شاهد حضورشون بودم اما واقعا عملکرد ضعیفی داشتند چون انگار کار اونها بر عکس جهت موفقیت ما شده آن زمان که لازم هست برای حفظ جو و موفقیت یک تیم سکوت کنند آن دم تخریب شدیدی صورت می گیره به طوری که بزرگترین مربیان جهان هم جلو این جو کمر خم می کنند و البته آن زمان که باید از حق دفاع کنند اون موقع هست که یاد سکوت اختیار کردن آن هم به بهانه حفظ منافع فوتیال میوفتند

البته خود شخص علی دایی که علم فوتبال رو با علم تجارت و مال التجاره پدرشون اشتباه گرفتند زمانی که واقعا حضور ایشون به ضرر فوتبال کشور چه بخاطر جو همراه ایشون و چه به دلیل ضعف اطلاعاتی خود ایشون هست و کارهایش ضرری بالاتر با لجبازی بچه گانه و یک سری کار ها و الفاظی که در شان افراد عادی جامعه هم نیست و از یک طرف دیگه با همون علم تجارتی که با علم فوتبال اشتباه گرفته باعث عقب مانده تر شدن فوتبال این کشور می شوند

این مطالب طولانی بود اما وظیفه خودم دونستم بعنوان یک ایرانی مثل تمام 70 میلیون ایرانی که واقعا به تیم ملی کشورشون عشق می ورزند و شاید تنها به زبان از باخت تیمشون خودشونو خوشحال نشون بدم خواستم اونقدری که فکر و درکم اجازه داد مشکلات فوتبال این مملکت رو حداقل به خودمون و نه آقایونی که توی گوششون پنبه ای فرو کردند و حرف ملت رو نمی شنوند رو بیان کنم تا شاید حداقل مشکلاتی که از دست خودمون بر میاد رو حل کنیم ...

LOTAR MATEUS
28-03-2009, 23:52
نذر کرده بودم عربستان ببره......امیر قلعه نوعی در اوج بیرحمی پس از 18بازی بدون باخت به خاطر 1 باخت در ضربات پنالتی از تیم ملی کنار گذاشته شد..امیر بهترین مربی برای ما بود ...باید از فردا امیر بشه سرمربی ایران

manreza71
28-03-2009, 23:55
آیا نباید علی کریمی وخسرو حیدری بازی میکردند

دایی باید جواب بدهد که آیا کاظمی وکعبی و نکونام و خط دفاعی
چرا این همه ضعیف بودن

دایی باید جواب دهد چرا علی کریمی وخسرو حیدری بازی نکردند

SSMAJIDI
29-03-2009, 00:00
نذر کرده بودم عربستان ببره......امیر قلعه نوعی در اوج بیرحمی پس از 18بازی بدون باخت به خاطر 1 باخت در ضربات پنالتی از تیم ملی کنار گذاشته شد..امیر بهترین مربی برای ما بود ...باید از فردا امیر بشه سرمربی ایران
عزیزم اول استقلال بعد تیم ملی

POORIA BAYERNI
29-03-2009, 00:02
ديگه رنگيش نكنيد...بحث مليه...

MoHaMad.Divar
29-03-2009, 00:02
آیا نباید علی کریمی بازی میکرد

من از طرف بچه های سایت این 5 یا 6 هزار نفر از شما میخوام :41:
این همه علی کریمی علی کریمی نکنید:D
علی کریمی خوبه اما یه جورایی شیشه خورده داره
حالا اگه سر یه دعوا یا ... حق با اون بوده و همه جاا کردنش تو سازز و به همه گفتن
نباید دیگه اینقدر سنگش و به سینه بزنید

حقیقت مطلبه داش..

POORIA BAYERNI
29-03-2009, 00:10
جك سال88...اخراجي ها بهتر از اينا بازي ميكنند...

جواب اينارو كي ميده ؟...

افسوس تا به كي؟...

R9TheBest
29-03-2009, 00:13
میگن تماشاچی نمیاد اینم تماشاچی که اونم همه رو با گریه به خونه فرستادن . همین یه قلم رو کم داشتیم که تو ازادی جلوی 110 هزار نفر ادم از عربا بخوریم که اونم اقای دایی به پرونده تیم ملی اضافه کرد . این دایی دیگه شورشو در اورده . این هاشمیان کی با بوخوم بازی کرده ؟ تا دیروز از تیمش اخراج بود بعد حالا هم به تیم ملی دعوت شده و جالب اینجاست که بازی هم میکنه ! ولی این اکبرپور داره خوب بازی میکنه گل میزنه ولی چون جوونه باید روی نیمکت بشینه . یا مثلا این خسرو حیدری .. من نمیدونم که دایی کی میخواد ازش استفاده کنه . کعبی توی نیمه دوم کاملا مشخص بودکه برید بود و میتونست به جاش حیدری رو بیاره . حالا این چیزا مهم نیست . مهم اینه که الان 3 بازی دیگه بیشتر برامون نمونده بعد اقای دایی هنوز داره بازیکن به تیم ملی دعوت می کنه . در کل واسه ی دایی متاسفم ..
این دوستمون SSMAJIDI ([Only registered and activated users can see links]) حرف خوبی زد بدبخت قلعه نویی توی پنالتی باخت بعدشم کنارش زدن ولی این دایی همش داره مساوی با باخت میاره چون علی داییه دیگه ...

manreza71
29-03-2009, 00:18
من از طرف بچه های سایت این 5 یا 6 هزار نفر از شما میخوام :41:
این همه علی کریمی علی کریمی نکنید:D

حقیقت مطلبه داش..
دوست عزیز برای اینکه روشن بشی کریمی چقدر محبوب هست اول پیشنهاد میکنم بازی پرسپولیس وپگاه در هفته 8 لیگ رو بیاد بیار که 1000000 نفر برای دیدن بازی علی کریمی به ورزشگاه رفتن امروزم که همه برای علی کریمی سنگ تموم گذاشتن

پس لازم نیست من بیام از کریمی تعریف کنم چون شناخته شده هست
اما یه چیزی میگم تا بیشتر روشن بشی
من الان 22 سال دارم و از همون روز ی که از شکم مادر بیرون امودم استقلالی بودم
اما عاشق دیوانه وار بازی علی کریمی هم بودم

خیلی دوست داشتم علی کریمی به استقلال میومد اما نیومد تاثابت کنه عشق واقعا درسته
ومن الان به خاطر عشقم ( علی کریمی ) پرسپولیسی شده ام
یهنی هر تیمی علی کریمی باشه تیم منه

مطمئن باش خیلی ها از جمله استقلا لی ها دوست دارن کریمی تو تیمشون باشه
من خودم که سرامد همشون بودم

وبه خاطر عشقم از استقلال گذشتم وپرسپولیس رو دوست دارم

علی کریمی ودیگر هیچ

alirooney
29-03-2009, 00:23
بسه بابا انقدر علی کریمی علی کریمی نکنید.

مگه دیگه بازیکن مثل اون نیست.
اصلا مشکل سر بازی کردن علی کریمی نسیت.
به نظر شما اگر علی کریمی بازی میکرد تیم ملی میبرد؟ نه به خدا
مشکل تیم ملی اساسی.
نه تمرین درست و حسابی داریم نه تاکتیک.
مشکل ما علی دایی

LOTAR MATEUS
29-03-2009, 00:27
دایی باید بداند در مقابل ژنرال عددی نیست...باید هر چه سریعتر دایی عوض شه ..عربستان الاجوهر را اخراج کرد و نتیجه اش را با پسیرو دید اگر میبینید تیم ملی 5 تا پاس سالم میده کار روته مولر است نه این اقا...اون زمان که این اقا با رابطه سرمربی شد نظر سیاسیون بود نه فدراسیون...تازه عربستان 1 گل سال هم زد داور قبول نکرد و 1 پنالتی سوخت شده..باید 1 مربی درجه 1 اروپایی استخدام کرد تا بتونیم از این 3 بازی 7 امتیاز بگیریم که البته بعیده..الان زاکه رونی پریرا اسکولاری ژاکه تروسیه بیکارند و یکی از انها را باید استخدام کرد

Alireza59sg
29-03-2009, 00:28
سیر نزولی مربیان و نگاه کنید : بلازویچ >برانکو>قلعه نوعی>دایی
سیر نزولی رییس فدراسیو نها رو ببینید: فراهانی>دادکان>کفاشیان

سیر نزولی رو نگاه کنید انگار کسی کمر به نابودی فوتبال ما بسته.