توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران _ عربستان (بازی برگشت)
Jack Wilshere
29-03-2009, 00:30
مشكل تيم ملي به خدا دايي نيست مشكل ما بازيكنهاي بي غيرت هستن! همونهايي كه ميگن قلعه نوعي به خاطر ضربات پنالتي اخراج شد بدونن كه اون تيم ملي هم چيز خاصي نداشت دايي حد اقل چين رو برد اما قلعه نوعي كه 2 به صفر از چين هم عقب افتاد
R9TheBest
29-03-2009, 00:30
در مورد اون گلی که عربستان زد باید بگم که کانال الجزیره با اینکه همه که ادعای عرب بودنشون میشه گفت که اون گل کاملا خطا بود و داور بدرستی گرفت .
Er Pupone
29-03-2009, 00:33
ادم باید خیلی بی تعصب و کم عقل باشه که برای دیدن سقوط یه نفر که با اون دشمنه حتی حاضر باشه تیم ملی کشورش جلوی اون همه تماشاگر و اون همه توجه از سایر کشورها در مقابل دشمن ترین دشمن خودش یعنی عربستان برای اولین بار توی تهران ببازه .
من تا یاد دارم فوتبال ایران درحال پسرفت بوده و بعد از گندی که بالا میاد میشینن 2سال بحث کارشناسی میکنن بعد در نهایت یه مشت دزدتر و نادون تر از نفرات قبلی میرن توی فدراسیون و اوضاع فوتبال رو گندتر و گندتر میکنن .
تقصیر دایی نیست چون دایی تا حالا هیچ جا مربی نبوده و کارنامه ی درخشانی نداشته که بخواد حالا تو تیم ملی هم درخشان ظاهر بشه . تقصیر اون کسایی هست ( دزدایی ) که یه مربی گرون قیمت رو با ظاهرسازی میگن بدلیل مسایل سیاسی نمیاد ایران بعد پول مربی رو میذارن تو جیبشون و حالشونو میکنن و بعد پشت دوربین ها نماد خدمت و تلاش هستن !
تقصیر کسایی هست که فقط به فکر باند بازی و منافع خودشون هستند و درنهایت این میشه که ایران عملا دستش از جام جهانی کوتاه بشه .
اخرش نتیجه این میشه که من و شما از اینکه یه ایرانی هستیم گاهی خجالت بکشیم و همیشه به این فکر کنیم که بقیه ی کشورها در مورد ما چی میگن ! فوتبال هم یکی از مهمترین راههای اینطور تفکرهاست .
سیر نزولی مربیان و نگاه کنید : بلازویچ >برانکو>قلعه نوعی>دایی
سیر نزولی رییس فدراسیو نها رو ببینید: فراهانی>دادکان>کفاشیان
سیر نزولی رو نگاه کنید انگار کسی کمر به نابودی فوتبال ما بسته.
این دقیقا برمیگرده به چیزی که من گفتم . فقط به فکر دزدی هستن و کسی هم دلش به حال مردم و فوتبال نمی سوزه . از کوچیک تا بزرگ همه این کاره هستن .
کفاشیان اصلا نورمال نیست ! اصلا به درد مدیریت نمیخوره و فقط یه مترسکه . نه جذبه داره . نه بلد حرف بزنه . از هر طرف اونو بکشن به همون طرف میره . همچین کسی هم بهترین شخص برای رسیدن به اهداف کله گنده ها و باند بازها هست
Jack Wilshere
29-03-2009, 00:35
فوتبال ما هزار تا مشكل پايه اي داره! دايي كه چه اسكولاري هم كاري نميتونه بكنه چون تا نتيجه نگيره حتما شعار ميدن: اسكولاري حيا كن تيم ملي رو رها كن!!!!!!!!!!!!!!!
هيچ جاي دنيا دقيقه 80 زير اون فشار كه تيم حمايت ميخواد تيم خودي رو هو نميكنن!
manreza71
29-03-2009, 00:38
بسه بابا انقدر علی کریمی علی کریمی نکنید.
مگه دیگه بازیکن مثل اون نیست.
اصلا مشکل سر بازی کردن علی کریمی نسیت.
به نظر شما اگر علی کریمی بازی میکرد تیم ملی میبرد؟ نه به خدا
مشکل تیم ملی اساسی.
نه تمرین درست و حسابی داریم نه تاکتیک.
مشکل ما علی دایی
اولا دوست عزیز مادر همه مشکلات فوتبال ایران علی دایی هست--- این از این
اما درمورد کریمی
تو لیگ که کریمی 1 ماه به خاطر کمر درد مصدوم شد وبازی نکرد پرسپولیس 3 مساوی و1 باخت آورد
تو بازی بالشارجه یه نیمه بازی کرد وروی هر 3 گل بازی تاثیر داشت اما همین که بیرون اومد تیم پرسپولیس بهم ریخت وصدای همه کارشناسان درومد که چرا پرسپولیس این همه به کریمی وابستس
در مورد تیم ملی هم همینطوره ونبود کریمی تیم ملی رو به این روز انداخته
masoud-lat
29-03-2009, 00:40
مشکل فوتبال ما اینه که تیم باشگاهی دوم اسیا یه استادیوم 30 هزار نفری نداره
مشکل ما اینه که فدراسیون سیاسی هست نه فوتبالی
Jack Wilshere
29-03-2009, 00:41
به هر حال الان يه عده از شكست دايي خيلي خوشحالن اما اگه ايراني هستيم و خون اريايي تو رگمونه نبايد به خاطر يه نفر به تيم ملي مون پشت كنيم!!!!!!!!!هر چند باختيم اما خيلي هم بد نبوديم تا دقيقه 70 همه چي مال ما بود اما به بعد .....
29-03-2009, 00:44
حتما بخوانید
علی دایی با بازیکنان عربستان به رختکن رفت
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان که مورد غضب تماشاگران قرار گرفته بود، به همراه بازیکنان عربستان راهی رختکن شد. به گزارش خبرنگار مهر، در پایان دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و عربستان که به برتری 2 بر یک عربها انجامید بخش عمده ای از یکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی به طور ایستاده نظاره گر ناکامی تیم کشورمان بودند و شعارهایی را علیه کادر فنی و علی دایی سر دادند.
در این بین علی دایی برای در امان ماندن از پرتاب احتمالی اشیا از سوی تماشاگران با چند دقیقه تاخیر و در میان بازیکنان عربستان راهی رختکن شد.
از سوی دیگر دسته گل هایی که برای بازیکنان و همراهان تیم ملی در نظر گرفته شده بود تا در صورت پیروزی احتمالی به آنها اهدا شود، در پایان بازی کنار زمین مانده بود و کاملا پژمرده شده بود!
اینم لینک خبر
[Only registered and activated users can see links]
manutd_valencia
29-03-2009, 01:01
گر چه از این تیم ملی خوشم نمیاد . به خاطر دایی - ولی اصلا دوست نداشتم که به اعراب ببازیم .
فقط میتونم بگم که امیدوارم با این تیم به جام جهانی نریم . چون که بدجور آبروریزی میشه .
اونوقت اگر بخوایم با برزیل و انگلستان و هلند و .... بازی کنیم تبدیل میشیم به مالدیو 10 سال پیش
shayan1989
29-03-2009, 01:02
حالا قدر کریمی بدونیم بهتره! ما فوتبالمون از زیرر بنا مشکل داره مدرسه فوتبال نداریم نگاه کنید مهدوی کیا 11 سال پیش تو جام جهانی واسمون بازی کرد الانم بازی میکنه این یعنی اینکه ما ساختتار فوتبالمون غلطه به فرض ما جام جهانی بریم بعد چی؟ ایا حرفی داریم که بزنیم؟ با این همه استعداد که تو خیابونامون داریم واقعا جای تاسف داره!! بازم کارمون به اما و اگر کشید الان فکر کنم هر 3تتا بازی ببریم شاید صعود نکنیم. من یکی از اونهایی هستم که از باخت ناراحت نشدم چون فوتبالی که از ریشه خرابه نباید توقع برد داشت ازش
manutd_valencia
29-03-2009, 01:14
چند وقت پیش که یک مراسمی بود .
بعد از این مراسم که انجام شد خبرنگاران از علی پرسیدن که چرا بازیکنان تیم ملی از لحاظ بدنی کم میارن و علی دایی گفت که من با شما مصاحبه نمی کنم چونکه شما میخواین تیم ملی رو به حاشیه ببرید و غیره .
ولی امروز دیدم که پس از خوردن گل دوم دیگه هیچ عکس العملی از بازیکنان تیم ملی دیده نشده . توانی براشون نمونده بود .
بدنشون کشش نداشت دیگه .
تو زمان قلعه نوعی حداقل از لحاظ بدنی خیلی خوب بودیم . تازه نیمه دوم راه میفتادیم . نیمه اول عقب میفتادیم ولی نیمه دوم جبران میکردیم .
دوست عزیز برای اینکه روشن بشی کریمی چقدر محبوب هست اول پیشنهاد میکنم بازی پرسپولیس وپگاه در هفته 8 لیگ رو بیاد بیار که 1000000 نفر برای دیدن بازی علی کریمی به ورزشگاه رفتن امروزم که همه برای علی کریمی سنگ تموم گذاشتن
پس لازم نیست من بیام از کریمی تعریف کنم چون شناخته شده هست
اما یه چیزی میگم تا بیشتر روشن بشی
من الان 22 سال دارم و از همون روز ی که از شکم مادر بیرون امودم استقلالی بودم
اما عاشق دیوانه وار بازی علی کریمی هم بودم
خیلی دوست داشتم علی کریمی به استقلال میومد اما نیومد تاثابت کنه عشق واقعا درسته
ومن الان به خاطر عشقم ( علی کریمی ) پرسپولیسی شده ام
یهنی هر تیمی علی کریمی باشه تیم منه
مطمئن باش خیلی ها از جمله استقلا لی ها دوست دارن کریمی تو تیمشون باشه
من خودم که سرامد همشون بودم
وبه خاطر عشقم از استقلال گذشتم وپرسپولیس رو دوست دارم
علی کریمی ودیگر هیچ
اسم استقلال رو به زبون نیار تو شعورت در حد همین حرفایی که میزنی تنها کار مثبت علی دایی این بود که امثال علی کریمی رو که فقط به خاطر پول بازی میکنن رو به تیم ملی دعوت نکرد انقدر چرندیات نباف به هم...هیچ استقلال دوست نداره یه بازیکنه بی تعصب بیاد تو تیمش بازی کنه برو همون طرفدار علی کریمی باش و نام استقلال رو نجس نکن...تیم ملی باخته تو خوشحالی فقط به خاطر کریمی؟از فردا برو در خونه علی کریمی بشو مریدش دیوانه
انقدر انتقاد نکنید فدراسیونمون بهترین فدراسیون آسیا شده! ما نمیفهمیم وگرنه تیم ملیمون بهترین تیم دنیاست! با این انتقادها داریم خون شهدا رو پایمال میکنیما!
مشکل فقط علی دایی نیست حتی فقط فدراسیون هم نیست خیلی ریشه ای تر از این حرفاست.
از همون روزایی که واسه انتخاب رئیس فدراسیون و بعدش هم سرمربی تیم ملی کلی مردم و سرکار گذاشتن میشد این روزا رو دید.
Er Pupone
29-03-2009, 01:57
انقدر انتقاد نکنید فدراسیونمون بهترین فدراسیون آسیا شده! ما نمیفهمیم وگرنه تیم ملیمون بهترین تیم دنیاست! با این انتقادها داریم خون شهدا رو پایمال میکنیما!
از همون روزایی که واسه انتخاب رئیس فدراسیون و بعدش هم سرمربی تیم ملی کلی مردم و سرکار گذاشتن میشد این روزا رو دید.
اخه مشکل همین جاست . وقتی سوتی ها و کاراشون پیدا میشه سریع با ارزشها و اعتقادات بازی میکنن و خودشون رو پشت این چیزا پنهان میکنن و دوباره روز از نو روزی از نو . فوتبال مثه خیلی از مسایل ورزشی و غیر ورزشی دیگه از ریشه مشکل داره که اصلآ حل شدنی نیست چون حل شدن اون نیاز به اتفاقات خیلی بزرگی داره!
POORIA BAYERNI
29-03-2009, 02:18
1روزي1آلماني با 1ايتاليايي ميرن پيش خدا بهش ميگن چرا هرچي بازيكن خوبه دادي به برزيل خدا ميگه آره بهترين بازيكنارو دادم به برزيل ولي درعوض بدترين مطبوعات وفدراسيونم بهشون دادمحال حكايت ماست بهترين پتانسيل رو داريم ولي با ندونم كاري آقايون كارمون به اينجا كشيده شده...
بلي مشكل ريشه اي...30سال 1شبكه ورزش تو ايران وجود نداره،1وزير ورزش نداريم معاون رئيس جمهور مياد ميشه رئيس سازمان(بعد ميگن سياسيش نكنيد)...
ما تو ايران 1برنامه تحليلي فوتبال نداريم،برنامه90كه همش حاشيست...قبل بازي هاهم كه تا كارشناس مياد حرف بزنه آقا پيام هاي بازرگاني...همين عربا از شب قبل تا حالا داشتن راجب بازي حرف ميزدند...
علي دايي هم تغيير كنه بازم همين آشو همين كاسست...به قول آقاي مولكارا ايران مربي بزرگ نميخواد چون فوتبالش بزرگ وحرفه ايي نيست ايران مربي با تجربه ميخواد...
مطمئن هم باشيد حداقلآ تا4سال ديگه اين ورزشگاه براي بازي هاي ملي پر نميشه...
اخه مشکل همین جاست . وقتی سوتی ها و کاراشون پیدا میشه سریع با ارزشها و اعتقادات بازی میکنن و خودشون رو پشت این چیزا پنهان میکنن و دوباره روز از نو روزی از نو . فوتبال مثه خیلی از مسایل ورزشی و غیر ورزشی دیگه از ریشه مشکل داره که اصلآ حل شدنی نیست چون حل شدن اون نیاز به اتفاقات خیلی بزرگی داره!
حالا كه فعلآ خداهو پيغمبرشون پشت صعودي ها بودن نه اينه...دوست دارم ببينم اين كفاشيان بازم چيلش بازه بگه خدا با ماست ماتو مشكلات خودمونو نشون ميديم
POORIA BAYERNI
29-03-2009, 02:37
اتفاقا اين شكست خيلي هم تلخ نبود!
وقتي يك بار ديگر تاريخ تكرار مي شود و با بي كفايتي ارتشي كه مي بايست نماد غرورت باشد اما عكس حقارت را با شادي عرب ها آن هم برروي خاك سرزمينت، در قالب عيدي بر روي صورتت مي نشاند، فقط مي تواني براي پاشيدن آب بر روي آتشي كه تمام وجودت را مي سوزاند يك جمله را در ذهنت يو يو كني و تكرار كني كه اين شكست قطعا درسي براي پيروزي هاي بعدي است...
اما وقتي با خودت كنار مي آيي و به درسي كه از اين باخت گرفته اي نگاه مي كني تازه متوجه مي شوي كه بيشتر از هزار سال است كه در همين درس رفوزه شده اي و باز هم رفوزه مي شوي! نياكان ما هم وقتي شادي عرب ها را در همان هزار اندي سال قبل بر روي خاك سرزمينشان ديدند و قصد كردند كه از اين شكست، درس عبرت بگيرند در كمال استيصال براي ما اين جملات را به يادگار نوشتند كه " فساد دستگاه حكومت ساساني آنقدر سنگين بود كه اجراي تاكتيك هاي نظامي در نهاوند توسط سربازان ايراني يك جمله خنده آور بيشتر نبود. ايرانيان قبل از آنكه در همدان سپر بي اندازند در دل حكومت خود مجلس رقص عرب ها را فراهم كرده بودند". شايد اين يادگاري نياكان ما و يا همان درسي كه قرار بود آن ها از اين شكست هولناك بپذيرند امروز هيچ سنخيتي با رقص عرب هاي فوتباليست در زمين آزادي ما نداشته باشد، اما شايد اگر بخواهيم براي فرزندانمان در دوره هاي بعد از خودمان درس عبرتي از تحقير تلخي كه پدرانشان بعد از شكست دو بر يك برابر عربستان در تهران تجربه كردند به يادگار بگذاريم، بگوييم سيستم مديريت ورزش و فوتبال ما در آن روزگار آنقدر آغشته به مسائل چرك شده بود كه انتظار پيروزي از بازيكنان درون زمين به عناصري چون غيرت و كمك هاي الهي منوط شده بود! نه به دانش و مديريتي كه قرار بود راه پيروزي را براي آن ها هموار و البته مشخص كند. بي كفايتي كه درست از همان روزي كه قرار شد تيم ملي ما براي جام جهاني آلمان آماده شود آنقدر مشهود بود كه چشممان را كور مي كرد و آنقدر هم ادامه پيدا كرد تا يك بار ديگر نهايت حقارت را درك كنيم. از همان روزي كه فوتبال ايران با بلاي تعليق كار خود را شروع كرد و آنقدر مشمول داستان هاي كمدي شد كه لطيفه هايي مثل انتخاب مربي براي تيم ملي جزو حوادث كاملا جدي آن قرار مي گرفت. اگر چشم و گوشمان را برروي تمامي اتفاقات رخ داده پيرامون ورزش و در راس ژوليده آن، فوتبال، مي بستيم و فقط يكبار ديگر جريانات عجيب و غريب انتخاب كلمنته را براي تيم ملي مرور مي كرديم مي توانستيم متوجه شويم كه اين دست آوردها ما را آماده مي كند براي پذيرفتن يك درس جديد از شكست ها. مربي تيم ملي ابتدا لابي را مهمترين راه رسيدن به نيمكت تيم ملي مي داند و بعد خود با لابي خدايي به اين سمت مي رسد آن هم در حالي كه يك نفر ديگر دور افتخار براي رسيدن به اين نيمكت را مي زند! همان روز هم مي توانستيم اين مرثيه تاريخي را آماده كنيم " ايرانيان در دل سرزمين خود مجلس رقص عرب ها را براي آينده فراهم كرده اند". آن هم در حالي كه تمام هم و غم دستگاه ورزش ما متوجه قطع كردن سيم هاي تلفن!! براي نرسيدن اس ام اس به فلان برنامه بود. امروز هم مي توانيم بنشينيم و از اشتباهات فني دايي بگوييم كه انگار فراموش كرده بود هميشه و درست در همين مرحله از دوران نزول خود، اوج هاي طلايي اش را مي گرفت و باعث مي شد ناگهان دايي را از زير فرش بر روي عرش ببينيم. اما امروز شايد تا مدت ها زير فرش هم جايي براي لپ هاي باد كرده دايي نداشته باشد! مي توانيم از توپ هاي مهدوي كيا، نكونام، رضايي و... بگوييم كه بازهم مي توانست بر همه تيشه هايي كه به دست خودمان بر ريشه مان زده بوديم ماله كشي كند اما درست همانند همان هزار و اندي سال پيش مشكل اين شكست هم، خيلي پيشترها به دست خودمان حاصل شده بود. درست همان جا كه مقدوني ها براي زير سلطه قرار دادن ايراني ها يك تز تاريخي دادند و آن اينكه آدم هاي بزرگ را بر سر كارهاي كوچك بگذارند و آدم هاي كوچك را بر سر كار بزرگ. و ما چقدر خوب هميشه اين تز را در طول تاريخ اجرا كرده ايم كه هنوز بعد از اين همه سال اندر خم يك درس از اين همه شكست مانده ايم. خوشحال باشيد... شكستي كه در نهمين روز تولد بهار تجربه كرديد كوچكترين ماحصل اين تكرار تاريخ است كه در ميان همه آن شكست هايي كه هنوز از آن درس مي گيريم خيلي هم تلخ نبود ...
سعيد قرايي/پارس فوتبال
قبل از اینکه همه اشتباهات رو گردن دایی بندازی به همه چیز نگاه کن عزیز من.. دایی به تقصیر نیست ، ولی تقصیر اصلی مربوط به مردم و رسانه های میشه. تماشاگران یکصدا دایی دایی می کردن.. اما گل که خوردن کاملا برعکس شد!!! آقا تیم عربستان سعودی ، کشوری که اسلام از اونجا نشات گرفته ، تو ورزشگاهاشون اسم شخصیت های دینی رو داد نمی زنن... بازیکنا رو تشویق می کنن! ولی صدهزار نفر تو آزادی به جای اینکه بازیکنی که داره جون می کنه رو تشویق کنند داد می زنن "یا علی مدد"... فرهنگ تشویق کردن اینه؟!
بابا اصلا این کسایی که صد هزار ایرانی ازشون "مدد" می خوان عربستانی بودن :دی به خدا بازیکنای عربستان تو دلشون به هممون خندیدن... میگن تو کشوری بازی می کنیم که برای پیروزی بر ما به شخصیت های تاریخی و دینی ما مراجعه می کنن :-t
یکم فکر کنید :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:
خالی کردن ورزشگاه آزادی تو چهار دقیقه کلا خیلی کار بزرگیه.. اگه یکی داد بزنه که بمب گذاشتن هم فکر نکنم ملت به این زودی بتونن در برن که امروز در رفتن..
گزارشگر عربی کیف می کرد! می گفت 100 هزار ایرانی در رفتن!!!!!!!!!!!!
اون وقت شما دوستان بیایین به دلیل باخت تیمتون در برابر عرب هایی که دو 20 بازی که انجام دادن فقط 3 برد اوردن و 15 گل زدن خوشحالی کنید...
متاسفم
چرا صحبت چرند میکنی آدم نسبتا فهیم:7:
آخه اگه کمکهای این معصومین به فوتبال و کل کشورما نبود که ما الان با کشورهای گوام ومونتسرات هم رده بودیم:29:
یه کم فکر کن ناسلامتی ما شیعه علی هستیم نباید به خاطر این فوتبال مزخرف اعتقادات خودمو زیر پا له کنیم
یا علی مدد عرش و به لرزه میندازه
حالا چون ما نتیجه نگرفتیم باید از زمین و زمان شکایت کنیم
نه........
این معصومین کمک خودشونو میکنن حالا شاید حکمتی تو کار بوده که ما باختیم
تو رو خدا دیگه از این حرفا نزنین آدمو از این فوتبال زده میکنین
Amir Argentina
29-03-2009, 03:18
ما امروز باختیم
باخت بدی بود
عربها جلو چشمان ما و تو ورزشگاه ما جلو ایرانیها جشن گرفتن
چرا ما که این همه بازیکن خوب داریم باید به این وضع برسیم
حالا باید برای سومی و پلی آف بجنگیم
تو گروهی که ما باید به راحتی صعود میکردیم
فقط تو رو خدا کسی از دایی دفاع نکنه که هیچ جای دفاع برای خودش نزاشته
شاید سخت باشه
ولی باید قبول کنیم که شانس صعودمون به حداقل رسید
و شاید هم به صفر درصد با این وضعیت
saeed.ss
29-03-2009, 04:02
من اون موقع عصبانی بودم زیاد انتقاد کردم
ولی دقت کنید همش تقصیر دایی هم نیست بازیکنا هم مقصر هستن.چنتا موقعیت گل خراب کردیم یا مثلا امروز رضایی همون بازیکن همیشگی نبود یه خرده انصاف هم داشته باشیم بد نیست یا تو ورزشگاه دایی رو تشویق میکردن یه دفعه ورق برگشت و بیچاره فحش خورد.
می بینم که همه دارن در جهت جریان آب شنا میکنن. باریکلا. الحق که کار سختیه! ولی هموطن های ایرانی من از پسش بر میان!
این که تماشاگرها یه هو شعار رو عوض میکنن مسخره است نه علی دایی.
تیم ملی مشکل داشت حرفی توش نیست. ما برای دفاع تئوری نداشتیم. و این وظیفه سرمربیه که این کار رو انجام نداده. ولی مهره ها رو که جایگزین کرده. همون چیزی که کارشناسان محترم فرموده بودند. به هر حال کار سرمربی ما نقص داشته. سرمربی بی نقص کیه؟
علی دایی کم تجربه هست، همین. چرا از قهرمانمون یه آدم پست و رذل میسازیم. من خیلی خوشحالم که با وجود این همه تبلیغی که علیه دایی انجام میشه، و با وجود اینکه خیلی ها چشم ندارن علی دایی رو آقای تیم ملی ببینن، روز به روز بر عزت و بزرگی شهریار فوتبال ایران افزوده میشه.
علی دایی همه انتقادات و پیشنهادات رو به کار بسته، فقط نمیخواد ابراز کنه که این پیشنهاد فلان مربی بوده و اون پیشنهاد فلان کارشناس. چون اینجوری صد نفر میخوان روی کولش سوار بشن. به نظر من این یه راه نسبتاً خوب برای پیشرفت و ترقی توی کشوری مثل ایرانه.
ما که دیگه ایرانی هستیم. بیاید با هم رو راست باشیم. چقدر عشق به یه هموطنِ جاه طلب در وجودمون موج میزنه؟
باخت ایران خیلی حالم رو گرفت مخصوصا بعد از گل اول عربستان که 3 - 4 تایی ریختن توپ رو به زور از بازیکنمون گرفتن به خودم گفتم اینها چقدر پرو شدن که تو ازادی ......
دوست عزیز بدت نیاد شما میخوای برخلاف آب شنا کنی بکن همیشه تو ایران اون 1 نفری که برعکس ملت شنا میکنه برای ملت تصمیم میگیره مردم از دایی و امثال دایی بدشون میاد یکسری هم مثل من به خاطر تیم ملی کشورم تا حالا چیزی نمیگفتیم
در مورد شعار عوض کردن هرکسی که دایی رو تشویق کرد به تحریک اون لیدری بود که با بلندگو تماشا چی ها رو خط میداد ولی شعار دوم ضد دایی از ته قلبشون بود از کسی خط نگرفتن تا اون موقع به خاطر برد ایران بروز نداده بودند
تا علی آبادیها (پدر ورزش) دایی ها و .... تو مملکت ما دوست دارند یکنفره برعکس 70 میلیون شنا کنند فقط پسرفت میکنیم تمام تصمیمات این مملکت شخصی شده و دلبخواهی.
90 یادت رفته یک علی آبادی جلوی همه مردم ایستاد دست نشاندش علی دایی هم همین طور این برخلاف آب شنا کردن فقط باعث فرصت سوزی میشه تا کی باید امکانات ناچیزمون رو خرج مقابله با خودمون بکنیم.
آقایون این مملکت رو با ملک شخصی خودتون اشتباه گرفتین
پاینده ایران
پاینده ایران
پاینده ایران
هواداران تيم ملي خواهان جدايي دايي شدند
هواداران حاضر در ورزشگاه آزادي پس از شكست برابر عربستان عليه علي دايي شعار دادند و خواهان جدايي وي از تيم ملي شدند.
100 هزار تماشاگري كه براي تماشاي ديدار ايران و عربستان به ورزشگاه آزادي رفته بودند پس از شكست 2 بر يك برابر تيم ملي برابر عربستان به شدت خشمگين شده و عليه علي دايي شعار دادند.
آنها با سر دادن شعار «دايي حيا كن، تيم ملي را رها كن» خواهان جدايي وي شدند.
تماشاگران همچنين اشيايي سمت سرمربي تيم ملي پرتاب كردند.
دايي كه از شكست برابر عربستان به شدت ناراحت بود تا چند دقيقه پس از پايان مسابقه از روي نيمكت بلند نشد.
مهدويكيا: باور نميكنم كه باختهايم
كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران پس از شكست مقابل عربستان گفت: عربستان تيم ضعيفي نبود و خيلي حرفهاي بازي كرد اما، به هر حال نتيجه براي من باورنكردني است.
مهدي مهدويكيا در پايان ديدار ايران مقابل عربستان در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 به خبرنگاران گفت: همان موقعي كه مساوي كرده بوديم ما ناراحت بوديم چه برسد به اينكه باختيم. گل اول روحيه تيم ما را پايين آورد و اين باعث شد گل دوم را بخوريم.
وي ادامه داد: متاسفانه ما بازياي را واگذار كرديم كه براي ما خيلي مهم بود، موقعيتهاي زيادي هم داشتيم اما نتوانستيم نتيجه بگيريم اين مساله باعث شد كه براي صعود كارمان سختتر شود. اگر ميبرديم به طور حتم وضعيتمان بهتر بود. اما با اين باخت خيلي كارمان سختتر شده است.
King_Of_BOYS
29-03-2009, 07:59
من یکی از صعود خیالم راحته. شک نکنید ایران مستقیم میره جام جهانی. من حتی امیدوارم به عنوان تیم اول بریم. ولی:
اتفاقا من دیروز میدونستم ایران میبازه. چون تیم عربستان رو میشناختم. ولی باید از خودمون خجالت بکشیم. تو این یک ماه اخیر تیمهای ایرانی در مقابل تیمهای عربستانی 5 بازی انجام دادن که حاصلش شده 3 برد و 2 مساوی برای عربستان . که میشه اونها از ما 11 امتیاز گرفتن و ما از اونها فقط 2 امتیاز گرفتیم.
این باخت برامون لازم بود. چون حتی در صورت تساوی هم اقایون مسئولین به فکر نمی افتادند. ببینید اگر عربستان رو میبردیم اونوقت ممکن بود هم به کره شمالی و هم به کره جنوبی ببازیم . اونوقت دیگه صد در صد نمیرفتیم بالا. یا حتی ممکن بود به امارات هم تو تهران ببازیم.حالا فکر کنین با این باخت:
ببینید سرنوشت این گروه دست خودمونه. چون کره شمالی با عربستان بازی داره. کره شمالی با کره جنوبی بازی داره. کره جنوبی با عربستان بازی داره.
ما اگر سه تا بازی بعدی رو ببریم صد در صد به عنوان تیم دوم یا حتی در صورت اوردن یک کم شانس به عنوان تیم اول صعود میکنیم. و مطمئن باشید ایران اگر بخواد و یک کم غیرت به خرج بده میتونه دو کره رو تو خونه هاشون ببره. دیروز ایران عالی بازی کرد ولی تیمهای ما نمیدونن بعد از پیش افتادن از حریف نباید عقب بکشن و طرز بازی کردن رو بلد نیستن و از همین ناحیه هم ضربه میخورن. یک نگاه بندازین.
صبای قم بازی 1 هیچ برده رو 1-1 مساوی میکنه تو خونه حریف
استقلال بازی یک هیچ برده رو 2-1 میبازه تو خونه حریف
سپاهان بازی 1-0 برده رو 2-1 میبازه تو خونه حریف
ایران بازی 1-0 برده رو 2-1 میبازه اون هم تو ازادی جلوی چشم 110 هزار نفر
حتی پرسپولیس که به عنوان قوی ترین تیم ایرانی و پر طرفدارترین تیم ایرانی تو اسیا و ایران همه ازش ترس دارن . موقعی که 3 تا گل از الشارجه پیش میافته و هیچ دلیلی نداره بره به دفاع ولی میره به دفاع و یک گل میخوره و بعد به خودش میاد که هیچ کجای دنیا تیمی که پیش افتاده نمیره تو لاک دفاعی چون تیمی که دفاع کنه گل میخوره. ما دیروز از همین ناحیه ضربه خوردیم. چون نمیدونیم بعد از زدن گل چطوری باید بازی کنیم. ما ممکنه تو بازی با دو کره پیش بیافتیم ولی معلوم نیست بتونیم نتیجه رو حفظ کنیم. اگر این مشکل حل بشه بهتون قول میدم میتونیم حتی به عنوان تیم اول هم صعود کنیم. فقط باید بخوایم.
masoud-lat
29-03-2009, 08:01
چرا صحبت چرند میکنی آدم نسبتا فهیم:7:
آخه اگه کمکهای این معصومین به فوتبال و کل کشورما نبود که ما الان با کشورهای گوام ومونتسرات هم رده بودیم:29:
یه کم فکر کن ناسلامتی ما شیعه علی هستیم نباید به خاطر این فوتبال مزخرف اعتقادات خودمو زیر پا له کنیم
یا علی مدد عرش و به لرزه میندازه
حالا چون ما نتیجه نگرفتیم باید از زمین و زمان شکایت کنیم
نه........
این معصومین کمک خودشونو میکنن حالا شاید حکمتی تو کار بوده که ما باختیم
تو رو خدا دیگه از این حرفا نزنین آدمو از این فوتبال زده میکنین
قوتبال ایران از نظر نیروی انسانی جزو 10 تیم دنیاست و نیاز به کمک کسی نیست:3ztzsjm:
مگه تیم برزیل هم معصومین داره:2:
دایی:من نباختم تیم ملی باخت !
گزارش از کنفرانس مطبوعاتی علی دایی بعد از شکست مقابل عربستان
جو سنگین کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم ملی ایران در همان سوال اول ،علی دایی را غافلگیر کرد،رمانی که یک خبرنگار از او خواست تصمیمش را برای استعفا بگیرد و به آزار طرفداران وعاشقان فوتبال در ایران پایان دهد.علی دایی البته انتظار حمله را داشت اما تصورش این بود که مطبوعاتی ها کمی دندان روی جگر می گذارند تا سوالات بعدی....
-شما درجایگاهی نیستی که به من بگی بمون یا برم . من حکمم رو از کس دیگری گرفتم و فعلا در تیم ملی خواهم بود.
این خلاصه اولین پاسخ سرمربی ایران به سوال اول بود.دایی طبق معمول با همان تبختر و غروری که همیشه همراه اوست در دقایق بعدی بحث را به سمت دیگری برد وبا جملاتی متناقض حرفهایی به زبان آورد که لابد دلخوری های دیگری را نیز در پی خواهد داشت.
خودم که نمی تونم بازی کنم !
او که در کمال تعجب به ملی پوشان بابت بازی خوبشان تبریک گفت و برد عربستان را اتفاقی خواند بلافاصله با چند جمله-شاید برای تبرئه خود-توپ را به زمین آنها انداخت:
- علی دایی نباخت، تیم ملی باخت.
- ما به همه وظایفشان را گوشزد کرده بودیم و حتی برای کرنر ها برنامه داشتم و گلزن عربستان یار مستقیم داشت ،اما وقتی بازیکنها رعایت نمی کنند من چه کنم ؟
- ما بعد از کل نباید عقب می آمدیم . این وظیفه بزرگان تیم بود اما....
-خودم که نمی توانم بروم داخل زمین و بازی کنم ؟
- اين مسائل را بازيكنان بايد از 12 سالگي ياد بگيرند وتیم ملی جای یاد دادن نیست!
کریمی 3 سال است بازی خوبی نکرده!.
خبرنگاران سوال می کردند و دایی با همان شیوه پاسخ می داد.یک نبرد تمام عیار بین میخ و سنگ.
هرچه پیش می رفتیم دایی غیرقابل نفوذتر به نظر می رسید و با جملات عجیب تربه خبرنگاران حمله می کرد. اما بالاخره نوبت به سوالی رسید درباره علی کریمی که نامش در بازی دیروز بارها فریاد شد.آنچه که می خوانید عین حرفهای ردو بدل شده میان طرفین استـ :
خبرنگار: اقای دایی در مرحله سختی قرار داریم و در عین حال امید ما به همان نیروی فوق العاده شما دربازگشت در روزهای سخت است که همیشه کمکتان کرده.با وجود این باید این نکته را در نظر داشته باشید که تیم ملی برای صعود نیاز به جو مثبت دارد.
دایی:شما بفرمایید این جو مثبت چطور درست می شود؟
خبرنگار: در جام جهانی قبلی برانکو اعتقادی به خداداد نداشت اما از او در بازی قطر استفاده کرد و تیم ملی با پاس او به مرحله بعد رفت.شما هم باید از همه پتانسیل فوتبال ایران استفاده کنید.مثلا علی کریمی.
اگر مخاطب ان سوال علی دایی نبود ممکن بود اتفاق خاصی نیفتد.اما این علی دایی است:
- حالا که اسم اوردید من هم می گم .نمی خواستم بگم اما علی کریمی آماده نیست.شما بگید ببینم.او بعد ازبازی کرواسی (دوستانه قبل از جام جهانی)در کدوم بازی ملی خوب بوده؟
- خبرنکار:خیلی بازیها.مثلابازی با کره در جام ملتها.
- دایی : خیر.کریمی از آن زمان حتی یک بازی خوب هم نکرده! من نميتوانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
خبرنگار:پس چرا مهدوی کیا و هاشمیان که درباشگاهشان شرایط خوبی ندارند،دعوت شده اند؟
دایی :.............
باور کنید چیز خاصی نبود جز مشتی کلمه بی ربط .
پایان جلسه
خبرنگاری از دایی می خواهد درباره تاکتیکش در این بازی حرف بزند.دایی می گوید:"مگه شما بازی را ندیدی؟"
خرنگار می گوید:"من 90 دقیقه پشت دروازه ایستاده بودم و می خواهم این را از زبان شما بشنوم."و اما جواب دایی:
- خب .پس برو خونه روی مبل از نو بازی را ببین!
masoud-lat
29-03-2009, 08:04
. اگر این مشکل حل بشه بهتون قول میدم میتونیم حتی به عنوان تیم اول هم صعود کنیم. فقط باید بخوایم.
جک سال فروم هم مشخص شد:*:84:*:
Cesc 4 Arsenal
29-03-2009, 08:07
آقایان شک نکنید که فقط علی دایی مقصر باخت ایرانه ، فقط.
لطفا تا آخر بخونید و بگید کجا رو من اشتباه می کنم ؟؟؟؟
این آقا ادعا می کنه بهترین های لیگ رو برداشته ولی واقعا این طوریه ؟
در دروازه:
خوبه . از رحمتی بهتر نداریم.
در دفاع :
جلال حسینی اوراق شده و اصلا مثل 2 ، 3 سال قبلش نیست .
اگه میخواد دفاع رو از سپاهان برداره بنگر خیلی بهتر از عقیلیه ، هم قدش بلندتره و هم جسورتر ، سرعتش هم کمتر نیست ، ندیدید که دیروز 2 بار از عربا جا موند در حالیکه 1 متر جلوتر بود!
اشجاری : اینو از کجا پیدا کرد خدا می دونه . روی هردو گل مقصر اصلی ایشون بودن که هم آفسایدو پر کرده بود و هم از توپ مثل اینکه هراس داره . حالا تریپ کریس رو بر میداره . یکی نیست بهش بگه برو بیغبیغی !!
کعبی : نظر شخصی من اینه که هم شیث و محمد و خصوصا حیدری ازش بهترن . به بازی های باشگاهیشون نگاه کنید می فهمید.
هافبکها:
حسین کاظمی : خیلی عجیبه ! یک اردو در میون دعوت میشه ولی وقتی که دعوت میشه میره ترکیب اصلی !!!!!!!!!!!!!!!! یه چیزه دیگه هم اینکه نکونام و کاظمی خصوصیات یک هافبک دفاعی رو دارن . پس بهتره که این وظیفه رو جواد انجام بده و به جای حسین کاظمی یه هافبک مهاجم کلاسیک مثل علی کریمی بیاریم .
مهدوی کیا : همون غلام نژاد ازش بهتره!!! فقط بیخودی میانگین سنی تیم رو برده بالا . بازیکنی که تو باشگاهش به زور رو نیمکته تو تیم ملی فیکس میشه اونم بعد از چندین عدم دعوت به اردو!!!!
نکونام : حرفی نیست . بی شک عالیه ولی اگه یه خورده عقب تر بیاد و یه هافبک تهاجمی جاشو بگیره بهتره البته خودش هم تو کارای هجومی عالیه ، خصوصا ضربات شروع مجدد.
خلعتبری : خوب بود و تعویضش بی خود بود . ایشون از بهترین های امسال بوده و در نتایج خوب ذوب آهن هم تاثیر به سزایی داشته . این یکی واقعا انتخاب خوبی بوده.
مهاجم ها :
شجاعی : بازیکن خوبیست و خوب هم بود . ولی به عنوان مهاجم نوک !!!!!!! خودتون قضاوت کنید.
رضایی : مثل شجاعی . ما برای نوک یک مهاجم تمام کننده و سرعتی می خواهیم نه اینکه فقط سرعتی باشه .
یه نکته رو هم بگم که رضایی ، شجاعی و خلعتبری هر سه دو خصوصیت مشترک دارند و اونم سرعتشونه و تکنیکشون . به نظر شما حضور سه بازیکن با خصوصیات مشترک درسته و اون وقت یک مهاجم تمام کننده نداشته باشیم ؟؟؟؟؟؟
به نظرمن بازیکن های تموم کننده مثل هاشمیان باید از اول بازی تو زمین باشند نه تعویضی اونم بازیکنی مثل وحید.
عدم دعوت بازیکنانی مثل کریمی ، نیکبخت ، برهانی و ... از جانب جناب دایی فقط باسه اینه که بگه تیمو خودم می بندم و تحت تاثیر صحبت ها قرار نمی گیرم. خب نتیجش هم اینه :
باخت به عرب ها در تهران
hamid love oli
29-03-2009, 08:08
این دایی خیلی از خود راضیه. فکر کرده تیم ملی ارث باباشه
از اون اول معلوم بود که ایران می بازه چون تیمی بود که ترسو بازی می کرد چون مربی ترسو بود
همیشه گفتند خدا جای حق نشسته
نیمکت تیم ملی حقه افشین قطبی بود
Cesc 4 Arsenal
29-03-2009, 08:09
آقایان شک نکنید که فقط علی دایی مقصر باخت ایرانه ، فقط.
لطفا تا آخر بخونید و بگید کجا رو من اشتباه می کنم ؟؟؟؟
این آقا ادعا می کنه بهترین های لیگ رو برداشته ولی واقعا این طوریه ؟
در دروازه:
خوبه . از رحمتی بهتر نداریم.
در دفاع :
جلال حسینی اوراق شده و اصلا مثل 2 ، 3 سال قبلش نیست .
اگه میخواد دفاع رو از سپاهان برداره بنگر خیلی بهتر از عقیلیه ، هم قدش بلندتره و هم جسورتر ، سرعتش هم کمتر نیست ، ندیدید که دیروز 2 بار از عربا جا موند در حالیکه 1 متر جلوتر بود!
اشجاری : اینو از کجا پیدا کرد خدا می دونه . روی هردو گل مقصر اصلی ایشون بودن که هم آفسایدو پر کرده بود و هم از توپ مثل اینکه هراس داره . حالا تریپ کریس رو بر میداره . یکی نیست بهش بگه برو بیغبیغی !!
کعبی : نظر شخصی من اینه که هم شیث و محمد و خصوصا حیدری ازش بهترن . به بازی های باشگاهیشون نگاه کنید می فهمید.
هافبکها:
حسین کاظمی : خیلی عجیبه ! یک اردو در میون دعوت میشه ولی وقتی که دعوت میشه میره ترکیب اصلی !!!!!!!!!!!!!!!! یه چیزه دیگه هم اینکه نکونام و کاظمی خصوصیات یک هافبک دفاعی رو دارن . پس بهتره که این وظیفه رو جواد انجام بده و به جای حسین کاظمی یه هافبک مهاجم کلاسیک مثل علی کریمی بیاریم .
مهدوی کیا : همون غلام نژاد ازش بهتره!!! فقط بیخودی میانگین سنی تیم رو برده بالا . بازیکنی که تو باشگاهش به زور رو نیمکته تو تیم ملی فیکس میشه اونم بعد از چندین عدم دعوت به اردو!!!!
نکونام : حرفی نیست . بی شک عالیه ولی اگه یه خورده عقب تر بیاد و یه هافبک تهاجمی جاشو بگیره بهتره البته خودش هم تو کارای هجومی عالیه ، خصوصا ضربات شروع مجدد.
خلعتبری : خوب بود و تعویضش بی خود بود . ایشون از بهترین های امسال بوده و در نتایج خوب ذوب آهن هم تاثیر به سزایی داشته . این یکی واقعا انتخاب خوبی بوده.
مهاجم ها :
شجاعی : بازیکن خوبیست و خوب هم بود . ولی به عنوان مهاجم نوک !!!!!!! خودتون قضاوت کنید.
رضایی : مثل شجاعی . ما برای نوک یک مهاجم تمام کننده و سرعتی می خواهیم نه اینکه فقط سرعتی باشه .
یه نکته رو هم بگم که رضایی ، شجاعی و خلعتبری هر سه دو خصوصیت مشترک دارند و اونم سرعتشونه و تکنیکشون . به نظر شما حضور سه بازیکن با خصوصیات مشترک درسته و اون وقت یک مهاجم تمام کننده نداشته باشیم ؟؟؟؟؟؟
به نظرمن بازیکن های تموم کننده مثل هاشمیان باید از اول بازی تو زمین باشند نه تعویضی اونم بازیکنی مثل وحید.
عدم دعوت بازیکنانی مثل کریمی ، نیکبخت ، برهانی و ... از جانب جناب دایی فقط باسه اینه که بگه تیمو خودم می بندم و تحت تاثیر صحبت ها قرار نمی گیرم. خب نتیجش هم اینه :
باخت به عرب ها در تهران
دایی ابقا شد
با وجود شکست ناباورانه مقابل عربستان سرمربی تیم ملی در پست خود باقی خواهد ماند
علی دایی در بازی دوستانه ایران مقابل سنکال تیم ملی ایران را هدایت خواهد کرد.این تصمیم بعد از آن گرفته شد که مسئولان فدراسیون فوتبال ایران در جلسه ای اضطراری دورهم نشستند تا درباره شرایط نسبتا بحرانی تیم ملی و سر مربیش تصمیم بگیرند.ایران که روز گذشته در نمایشی دور از انتظار برای اولین بار در تاریخ در خانه مغلوب عربستان شد از عدم مقبولیت سرمربی اش در میان طرفداران عادی فوتبال رنج می برد.
بعد ازاتمام بازی گفته می سد، دایی که در بازی مقابل عربستان مورد حمله هواداران تیم ملی قرار گرفت ، به دلیل این شکست که مقابل چشمان رئیس جمهوری اتفاق افتاد جایگاه خود را به فرد دیگری می دهد،اما فعلا بنا بر حمایت از دایی است که اردوی تیم ملی را تعطیل نکرده استو با تمام قوا به دیدار سنگال می رود.
masoud-lat
29-03-2009, 08:17
وجود جنازه کریمی هم اینه که همه عربا حواسشون به اونه
وبه بقیه کاری ندارن
بسیرو فاتح شطرنج 100 هزار نفری
2 تعویض همزمان ، پسیرو ، سرمربی عربستان نقطه عطف این بازی بود
2 تغییر که با تغییر ذهنیت بازیکنان عربستان به فوتبال هجومی همراه شد و فشار زیادی بر روی 2 مدافع مرکزی ایران وارد کرد.
اشتباهات تکراری کادر فنی ایران
تحلیل داربی آسیا
نبرد 2 قدرت سنتی غرب آسیا ، حداقل در نیمه اول بالاتر از سطح فوتبال آسیا برگزار شد. فوتبالی فشرده و با عمق کم که مولفه مهمی در فوتبال روز دنیا بشمار می آید.2 تیم با شناختی مناسب از یکدیگر وارد زمین شدند. کادر فنی عربستان با توجه به بازی رفت 2 تیم و مسابقه قبل ایران برابر کره جنوبی ، هدف اصلی خود را از فرم انداختن فوتبال تیم ملی ایران قرار داد.برای رسیدن به این هدف، تاکتیک عربستان مبتنی بر بازی پرس و بالا آمدن خط دفاع این تیم برای پرس فضاء مهاجم نوک و هافبکهای تهاجمی ایران بود.
برنامه ای که همین تیم و امارات در دور رفت استفاده کردند و موفق به مهار قدرت تهاجمی ایران شدند.ولی علی دایی با تغییر در آرایش و چیدمان بازیکنان تیم خود ، موجب برتری 60 دقیقه ای ایران بر بازی شد.
استفاده از غلامرضا رضایی و مسعود شجاعی بعنوان فوروارد که توانایی مناسبی در استفاده از فضاهای خالی پشت و اطراف دفاع دارند ، استفاده کرد. بدین شکل حتی پاسهای بلند و بی هدف مدافعین ایرانی نیز می توانست موجب خطر بر دروازه عربستان شود.از سوی دیگر بالا بازی کردن خط دفاع عربستان فضاء مناسبی به بازیکنان ایران برای استفاده از پاسهای عمقی داد که مهدوی کیا و رضایی نتوانستند از این فرصتها استفاده کنند.
گل ایران
در نیمه دوم ایران با استفاده از جو استادیوم به حملات خود دامنه بیشتری داد و کادر فنی این تیم نیز با حضور هاشمیان سعی کرد فشار بیشتری به زوج میانی خط دفاع عربستان وارد کند.سرانجام حرکت پا به توپ خلعتبری و پاس عرضی او به فضاء خالی پشت هیجده قدم عربستان با ضربه سنگین شجاعی به گل تبدیل شد.حرکتی ترکیبی که توسط شجاعی آغاز شد و با شوت خود او به نتیجه نشست .ولی دیگر تا انتهای بازی تکرار نشد.
تغییرات نتیجه بخش بسیرو
بعد از گل اول و با توجه به جو استادیوم ، بازیکنان عربستان بالانس روانی خود را از دست دادند و بسیار شکننده و ضعیف ظاهر شدند.زمان مناسبی برای گل دوم و تمام کردن مسابقه در اختیار بازیکنان ایران قرار داشت ولی این تیم نتوانست از موقعیتهای بدست آمده استفاده مناسب کند.این همان چیزی بود که سرمربی عربستان د کنفرانس مطبوعاتی نیز به ان اشاره کرد.
بعد از گذشت تقریبا 10 دقیقه از گل ایران ، بازیکنان ایران دچار فروکش انگیزه هجومی شدند و کم کم عقب نشستند.این اتفاق قابل پیش بینی ، با بازگشت تعدل روانی بازیکنان عربستان همراه شد و این تیم بعد از گذشت دقایقی صاحب توپ و میدان شد.
2 تعویض همزمان ، پسیرو ، سرمربی عربستان نقطه عطف این بازی بود.2 تغییر که با تغییر ذهنیت بازیکنان عربستان به فوتبال هجومی همراه شد و فشار زیادی بر روی 2 مدافع مرکزی ایران وارد کرد.
برتری عربستان
سرانجام عربستان از فضاء پشت مدافعین ایران به گل اول خود رسید.گلی که در آن حسین کاظمی ( بعلت تحت فشار قرار ندادن پاسور ) و مهدی رحمتی ( بعلت ایستادن بر روی خط دروازه ) مقصر بودند.ایران دچار شوک روانی شد و نتوانست به جریان بازی برگردد.تا اینکه یک ضربه کرنر با اشتباه مجدد رحمتی و مدافع مستقیم گلزن ، به گل دوم تبدیل شد.گلی که عربستان را به مسابقات برگرداند و سکته بزرگی برای فوتبال ایران به ارمغان آورد.نکته جالب بعد از گل اول عربستان ، هجوم بازیکنان این تیم برای برداشتن توپ و شروع سریعتر بازی بود که توسط تعداد زیادی از بازیکنان این تیم انجام پذیرفت و جالب اینکه بازیکنان ایرانی تماشاگر جنگ دروازبان تیم خود و عربها بودند.انگار متوجه این حرکت تحقیر آمیز در استادیوم آزادی و برابر چشمان 100 هزار تماشگر ایرانی نشده بودند.
مشکل کوچینگ
کادر فنی تیم ملی ایران با تحلیل مناسب از تیم خود و عربستان ، تغییرات مناسبی در تیم خود داده بود که نشاندهنده تاثیرات روته مولر بعنوان تئورسینی برجسته در کادر فنی ایران بود .ولی اتفاقات پیش آمده از دقیقه 60 نشان داد که ایران نیازمند یک دستیار بازیخوان بر روی نیمکت تیم ملی است.دستیاری که با کوچینگ جریان بازی خود بتواند به علی دایی کمک کند که تساوی برابر کره جنوبی و شکست برابر عربستان تکرار نشود.
مطمئنا حضور بازیکنانی سرعتی و با انرژی مانند معدنچی و اکبرپور در حدفاصل دقایق 60 تا 75 به جای خلعتبری ، مهدوی کیا و یا شجاعی می توانست عربستان را به عقب براند و حتی با استفاده از فضاء پشت مدافعین تیم جلو کشیده عربستان ، ایران را به گل دوم برساند ولی اشتباهات تکراری کادر فنی ایران در تعویضها و کوچینگ جریان بازی ، ایران را تبدیل به تیمی نا امید کرد.
اسم استقلال رو به زبون نیار تو شعورت در حد همین حرفایی که میزنی تنها کار مثبت علی دایی این بود که امثال علی کریمی رو که فقط به خاطر پول بازی میکنن رو به تیم ملی دعوت نکرد انقدر چرندیات نباف به هم...هیچ استقلال دوست نداره یه بازیکنه بی تعصب بیاد تو تیمش بازی کنه برو همون طرفدار علی کریمی باش و نام استقلال رو نجس نکن...تیم ملی باخته تو خوشحالی فقط به خاطر کریمی؟از فردا برو در خونه علی کریمی بشو مریدش دیوانه
1.امروزه همه بخاطر پول بازي مي كنن...هيچ كس بخاطر تعصب به پيراهن تو زمين نمي دوه.
2.ايا واقعا دعوت نكردن از علي كريمي , كار مثبت علي دايي بوده؟؟؟ايا ايران در اين بازي به او نيازي نداشت؟؟؟
علي دايي سه تن از اماده ترين هاي ليگ (كريمي , حيدري و برهاني) رو دعوت نكرده...تنها بخاطر لجبازي اين شخص
3.در مورد اينكه شما بي تعصب ها رو دوست نداري بايد بهتون بگم كه همين اقاي گلي كه سنگش رو به سينه ميزنين دو فصل پيش در دو قدمي پرسپوليس بود.اقاي بيك زاده هم كه سرامد هستند!!!اقاي حسين كاظمي چه؟؟؟ايشون كه فصل پيش تا مي تونستن بازار گرمي كردن!!!حتما اينها سمبل تعصب براي شما هستند؟! و امثال علي كريمي بي تعصب و پولكي...
هر تيمي ارزو داره تا كريمي رو در تيمش ببينه...من متاسفم براي شما كه علي كريمي رو بازيكن بي تعصبي مي دونين!!!ايا علي كريمي بخاطر پول به پرسپوليس اومد؟؟؟مطمئن باشين كه اون عربا از پرسپوليس بيشتر براي خريد علي كريمي پول ميدادن...اما اون ايران رو ترجيح داد...
4.براي من جاي تعجب داره كه كاربرا از باخت ايران خوشحالند...بخدا اگه ايران از كره تو تهران مي خورد من انقدر ناراحت نمي شدم ... بازي با عربستان خيلي حيثيتي بود كه اون هم به معناي واقعي گند زديم...
5.اگر اين حمايتي كه از علي دايي توسط فدراسيون مي شد از قلعه نويي مي شد ما الان به اين فلاكت نمي افتاديم...خواهشا كسي حرفي از عدم حمايت از علي دايي توسط ملت حرفي نزنه.
عربستان برای اولین بار ایران را در خانه شکست داد
خرد شدیم
عربستان با پیروزی 2-1 در آزادی به اولین برد تاریخ خود در ایران رسید. تيم ملي فوتبال ايران در برابر چشمان يكصد هزار تماشاگر حاضر در استاديوم آزادي در مقابل عربستان دو بر يك شكست خورد.
تك گل تيم ملي ايران را مسعود شجاعي در دقيقه 57 وارد دروازهي عربستان كرد و گلهاي تيم عربستان را هم حسن احمد و حسام مولد به ثمر رساندند.
تيم ايران در دقايق ابتدايي ابتكار عمل را در دست گرفت و فرصتهايي را نيز بر روي دروازهي عربستان ايجاد كرد كه ضربات بازيكنان ايران از جمله غلامرضا رضايي و جواد نكونام توسط مدافعان عربستان دفع شد.
در دقيقه 26 بازي مهدي مهدوي كيا با فرار در عمق دفاع عربستان و در موقعيتي تك به تك دروازه تيم عربستان را در آستانه فروپاشي قرار داد كه ضربه او توسط دروازهبان عربستان به كرنر فرستاده شد لحظاتي بعد ضربه مسعود شجاعي نيز از كنار دروازه عربستان به بيرون رفت.
در دقيقه 37 ابوابراهيم توانست دروازهي تيم ايران را باز كند اما، داور اين گل را مردود اعلام كرد. يك دقيقه بعد احمد ابراهيم از تيم عربستان به دليل خطا بر روي بازيكنان تيم ايران كارت زرد دريافت كرد.
در دقيقه 40 بازي الشمراني مهاجم تيم عربستان در موقعيتي تك به تك قرار گرفت كه نتوانست دروازه تيم ايران را باز كند در نهايت نيمه نخست اين بازي با تساوي بدون گل و با يك دقيقه وقت اضافه به پايان رسيد.
در اين نيمه هم اين بازيكنان تيم ايران بودند كه سعي داشتند از فضاهاي خالي كنارههاي زمين به سمت دروازه عربستان نزديك شده و با ارسال سانتر از جناحين موقعيتهاي خطرناكي را روي دروازه اين تيم ايجاد كنند.
تلاش بازيكنان ايران سرانجام در دقيقه 57 ثمر داد. تيم ايران با نفوذي كه توسط محمد رضا خلتبعري از جناج چپ زمين به سمت محوطه جريمه دروازه عربستان داشت و با پشت سر گذاشتن مدافع حريف پاس خوبي را به مسعود شجاعي داد و او نيز با يك ضربه فني توپ را به گوشه دروازه تيم عربستان فرستاد.
پس از اين گل تيم عربستان تا حدودي سعي در فشار آوردن روي دروازه تيم ايران را داشت اما مليپوشان ايران دست از حملات خود برنداشتند و با نفوذهاي خود از جناحين از جمله فرار مهدويكيا در دقايقي پس از گل اول موقعيتهاي خطرناكي را روي دروازه عربستان ايجاد كردند. اما بازي به مرور دچار افت محسوسي شد و اين بازيكنان تيم عربستان بودند كه حملاتي را روي دروازه ايران ايجاد كردند و در نهايت توانستند با ضربه نحیف الحزازی توپ را وارد دروازه ايران كنند. آنها دقیقه 86 نیز با هد الهربی تساوی را به پیروزی تبدیل کنند.
در اين نيمه علي دايي سرمربي تيم ايران وحيد هاشميان و مهرزاد معدنچي را به ميدان فرستاد ه بود.
خوزه پسيرو سرمربي تيم عربستان نيز در نيمه دوم با تعویض تغییراتی انجام داد که به نتیجه رسید. الدوساری که پاس گل اول را داد بازیکنی بود که با تعویض پسیرو لحظاتی قبل به زمین آمده بود.
با این نتیجه ایران با شش امتیاز در جای چهارم ، پایین تر از عربستان هفت امتیازی قرار گرفت. کره شمالی با ده امتیاز تیم اول جدول شد و کره جنوبی با یک بازی کمتر و 8 امتیاز در رده دوم ایستاد. امارات هم با باخت امروز و با همان یک امتیاز تبدیل به تیمی تقریباً تشریفاتی در ته جدول گروه شد.
اقا واقعا چقدر با حمایت 100 هزار نفر بردیم.دیدین؟
دلم واسه اون زمان که بدون هیچ تبلیغی 100 هزار نفر میرفتن ورزشگاه و می بردیم تنگ شده اون زمان که از چند روز قبل برنامه ریزی میکردیم بعد برد تیم ملی جشن بگیریم و بریم بیرون خیلی تنگ شده.واقعا مردم میفهمن کی تیم ملی, ملیه کی سیاسی و فرمایشی و ... اون زمان قدر نمیدونستیم.حالا باید رسانه ها خودشون و بکشن تا سر بازی ورزشگاه پر شه! که چند وقت دیگه همینم نمیشه. همین عربا که 99% مردممون قبولشون ندارن و اصلا خوششون نمیاد ازشون و فوش میدن بهشون و ... باید تو ورزشگاه ما خوشحلالی کنند همینا که تا چند سال قبل اصلا در حد ما نبودن حالا در حدی شدن که میگن خلیج عرب و جام برگزار میکنند و جلوی 100 هزار ایرانی خوشحالی میکنند و ...اقای دائی هم مثل همیشه از بازی تیمش و بازی کناش رازیه.سر حرف که میشه اقایون خودشون و میکشن با برنامه ریزی و استعداد و اینکه بهترین تیم اسیا هستیم حالا چرا جواب نمیده؟خدا میدونه.اصلا نمیدونم چرا کفر میگم اخه ما بهترین فدراسیون اسیا و داریم بهترین مربی تیم ملی در 100 سال اخیر و داریم بهترین لیگ اسیا و داریم اینا کافیه دیگه چی میخواین؟اما کلا برنامه ریزی غلط و مربی ای که در سطح تیم ملی نباشه همین نتایجم میده.تیم ملی ای که ده ها ساله تنها ارزو و رویاش رفتن به جام جهانیه نه رفتن به مرحله بعد یعنی چه؟یعنی موتورش خاموشه و کاملا داره درجا میزنه. 2سال دیگه افسوس الان و میخوریم.حالا بعضیا طرفداری الکی کنند مثل گزارشگرا که بازی قبل بگن 4تا بازی مونده حمایت کنین.این بازی گفتن 3تا بازی مونده حمایت کنین.بازیه بدم بگین ایشالا واسه 2014 جبران میکنیم.مثل این 30سال. اخ اخ همین دائی که بعد جام جهانی 2006 این همه حرف زد که پاس نمیدن و سر مربی و برنامه ریزی و ... غلط بود حالا که دست خودشه چرا هیچ کاری نمیکنه؟البته از این بیشتر نمیدونه. برانکو و برکنار میکنیم قلعه نوئی و سر مربی میکنیم.قلعه نوئی هم برکنار میکنیم دائی و میکنیم.قلعه نوئی 2بار نایب قهرمانی و 1 قهرمانی تو 3سال پشت هم داشت.پارسال هم قهرمانی جام خذفی و الانم اول اما دائی 1 سال شد قهرمان اونم معلوم نیست خودش قهرمان کرد یا ... ای اقا بیخیال حرف زیاده.شما هم هیچی نگین که در روزنامتون بسته میشه.
Ali_nano
29-03-2009, 09:09
من از بازی امروز ایران و عربستان نتایج زیر را میگیرم:
اول) وقتی صدهزار نفر مردم یک جامعه در یک ورزشگاه فریاد میکشند که ما این مربی یا سرمربی یا فلان کاره تیم ملیمان را نمیخواهیم فریادشان بهاندازه بادگلوی همان آقای محترم هم حساب نمیشود چرا که این مردم «متخصص» فوتبال نیستند و بخاطر یک باخت «احساساتی» تصمیم میگیرند و «بیظرفیتی» از خودشان بروز میدهند. اما بهمحض اینکه این صدهزار نفر مردم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر میدهند آنوقت باید با تکتکشان مصاحبه کرد و شعور بالای سیاسی ایشان را با بهبه و چهچه فراوان ستود. اینجا دیگر نه «احساساتی» هستند و نه «بیظرفیت» و نه اصولا ابراز نظر درباره مرگ و محو یک کشور در چندهزار کیلومتر آنطرفتر از ایشان نیازی به «تخصص» دارد.
دوم) کاسهکوزههای این شکست تا الان (حدود دو ساعت بعد بازی) بر سر «علیدائی» و «محمود احمدینژاد» شکسته شده. باز هم داریم «شکست» و علل آن را در «فرد» میبینیم نه در نوع تفکر و مدیریتی که علی دائی را بر میداریم علی پروین را میگذاریم سر جایش بعد دوباره گندی زده میشود علی پروین را بر میداریم مثلا کریم باقری را مینشانیم آن بالا بعد باز او را بر میداریم جواد حسنی را میگذاریم بالای سر تیم (اسامی از اینجا به بعد خیالی است) بعد جواد حسنی را بر میداریم جواد حسینی را آن بالا نصب میکنیم بعد اکبر را به جای اصغر و اصغر را بجای اکبر و ابراهیم را بجای اسماعیل و در نهایت دوباره علی دائی و … این دایره بسته مدیریتی با یک سری آدم معلوم و محدود دور خودش میچرخد. یک فلکزدهای مثل قطبی هم که پیدا میشود کاری میکنیم که برود آنجا که همین عربهای عربستان نی انداختند برای خودش نی بنوازد.
سوم) ظاهرا بزرگواران خاندان عصمت و طهارت (ع) که در سوریه مدفون هستند اینبار بر خلاف بازی ایران و سوریه به کمک تیم ملی ما و آقای علی دائی نیامدند. تسبیح آقای دائی هم گویا آنتن نمیداد ایشان با ملکوت صحبت کنند. امان از این تسبیحهای عربی مدل جدید! وقتی «بُرد»مان را با کمک پیر و پیغمبر و نظر خاص الهی بهدست میآوریم آنوقت است که باختمان یعنی عدم محبوبیت ما نزد ایشان یا قهرکردن انبیاء و اولیاء از ما. بنظر من این یک توهین بزرگ است به آدمهای مقدسی که در دینمان هستند. مقام بزرگان دین را نباید تا حد یک تماشاچی یا طرفدار یا بازیکن مسابقه فوتبال پائین آورد. آنها آمدهاند برنامه خداوند برای بشریت را به انسان ابلاغ کنند نه اینکه -استغفرالله- بنشینند میان تماشاچیها کف بزنند و سوت و بعد که دیدند کار ما خراب است بپرند وسط میدان شوت بزنند زیر توپ از جانب ما توپ را ببرند توی گل حریف.
چهارم) اگر این تیم ملی ما همین بازی را مقابل مثلا ایتالیا یا اصلا همان پرتغال که همگروهمان بود در جام جهانی قبلی میکرد جلوی چشم یک میلیارد آدم (ده هزار برابر گنجایش ورزشگاه آزادی) نتیجهاش چه میشد؟ امروز به میدان آمدهبودیم که ببریم چرا که به برد نیاز داشتیم. این نهایت توان تیم ملی ما بود. دارم با خودم فکر میکنم اگر هم نرفتیم به جام جهانی نرفتیم، به عربستان که ۱ - ۲ ببازیم در مقابل یک تیم اروپائی یا آمریکای جنوبی چه خواهیم کرد با یک چنین بازیای که امروز کردیم؟ شاید من اشتباه میکنم. نمیدانم.
پنجم) از زاویهای که من این بازی را دیدم باید بگویم که زمین کج بود، توپ مسابقه چندان هم گرد نبود بلکه کاملا بیضوی بود، داور ژاپنی بود که ژاپن معلوم است بزرگترین متحد آمریکا است در خاور دور، دروازه ما یک متر ونیم بزرگتر از دروازه حریف بود، تمام پاسها و شوتهای عربستان آفساید بودند که داور نمیگرفت، یک سیستم پرفشار بر روی زمین عربستان بود که چگالی هوا را در مقابل شوتهای ما بالا میبرد و مثل ترمز برای توپهای ما عمل میکرد، خطکشیهای زمین ما در هر دو نیمه چندان واضح نبودند و باعث اشتباه بازیکنان ما شدند، مربی عربستان یک «دراز آویز زینتی» به گردن خود آویختهبود برای دهنکجی به ما، سه روز قبل از بازی از فیفا خواستیم که بخاطر اینکه عربستان در مورد حوادث غزه موضع روشنی نگرفته آنها را سه هیچ بازنده بازی اعلام کنند که متاسفانه با یک توطئه کثیف فیفا چنین چیزی عملی نشد، سروصدای مردم هم در ورزشگاه زیاد بود. با در نظر گرفتن همه این عوامل ما یک گل زدیم. تقوی هم که داریم که بازیکنان عربستان سعودی هیچکدامشان تقوی ندارند. پس برنده بازی ما بودیم نه عربستان.
برگرفته شده از لینک زیر :
اول) وقتی صدهزار نفر مردم یک جامعه در یک ورزشگاه فریاد میکشند که ما این مربی یا سرمربی یا فلان کاره تیم ملیمان را نمیخواهیم فریادشان بهاندازه بادگلوی همان آقای محترم هم حساب نمیشود چرا که این مردم «متخصص» فوتبال نیستند و بخاطر یک باخت «احساساتی» تصمیم میگیرند و «بیظرفیتی» از خودشان بروز میدهند. اما بهمحض اینکه این صدهزار نفر مردم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر میدهند آنوقت باید با تکتکشان مصاحبه کرد و شعور بالای سیاسی ایشان را با بهبه و چهچه فراوان ستود. اینجا دیگر نه «احساساتی» هستند و نه «بیظرفیت» و نه اصولا ابراز نظر درباره مرگ و محو یک کشور در چندهزار کیلومتر آنطرفتر از ایشان نیازی به «تخصص» دارد.
دوم) کاسهکوزههای این شکست تا الان (حدود دو ساعت بعد بازی) بر سر «علیدائی» و «محمود احمدینژاد» شکسته شده. باز هم داریم «شکست» و علل آن را در «فرد» میبینیم نه در نوع تفکر و مدیریتی که علی دائی را بر میداریم علی پروین را میگذاریم سر جایش بعد دوباره گندی زده میشود علی پروین را بر میداریم مثلا کریم باقری را مینشانیم آن بالا بعد باز او را بر میداریم جواد حسنی را میگذاریم بالای سر تیم (اسامی از اینجا به بعد خیالی است) بعد جواد حسنی را بر میداریم جواد حسینی را آن بالا نصب میکنیم بعد اکبر را به جای اصغر و اصغر را بجای اکبر و ابراهیم را بجای اسماعیل و در نهایت دوباره علی دائی و … این دایره بسته مدیریتی با یک سری آدم معلوم و محدود دور خودش میچرخد. یک فلکزدهای مثل قطبی هم که پیدا میشود کاری میکنیم که برود آنجا که همین عربهای عربستان نی انداختند برای خودش نی بنوازد.
سوم) ظاهرا بزرگواران خاندان عصمت و طهارت (ع) که در سوریه مدفون هستند اینبار بر خلاف بازی ایران و سوریه به کمک تیم ملی ما و آقای علی دائی نیامدند. تسبیح آقای دائی هم گویا آنتن نمیداد ایشان با ملکوت صحبت کنند. امان از این تسبیحهای عربی مدل جدید! وقتی «بُرد»مان را با کمک پیر و پیغمبر و نظر خاص الهی بهدست میآوریم آنوقت است که باختمان یعنی عدم محبوبیت ما نزد ایشان یا قهرکردن انبیاء و اولیاء از ما. بنظر من این یک توهین بزرگ است به آدمهای مقدسی که در دینمان هستند. مقام بزرگان دین را نباید تا حد یک تماشاچی یا طرفدار یا بازیکن مسابقه فوتبال پائین آورد. آنها آمدهاند برنامه خداوند برای بشریت را به انسان ابلاغ کنند نه اینکه -استغفرالله- بنشینند میان تماشاچیها کف بزنند و سوت و بعد که دیدند کار ما خراب است بپرند وسط میدان شوت بزنند زیر توپ از جانب ما توپ را ببرند توی گل حریف.
چهارم) اگر این تیم ملی ما همین بازی را مقابل مثلا ایتالیا یا اصلا همان پرتغال که همگروهمان بود در جام جهانی قبلی میکرد جلوی چشم یک میلیارد آدم (ده هزار برابر گنجایش ورزشگاه آزادی) نتیجهاش چه میشد؟ امروز به میدان آمدهبودیم که ببریم چرا که به برد نیاز داشتیم. این نهایت توان تیم ملی ما بود. دارم با خودم فکر میکنم اگر هم نرفتیم به جام جهانی نرفتیم، به عربستان که ۱ - ۲ ببازیم در مقابل یک تیم اروپائی یا آمریکای جنوبی چه خواهیم کرد با یک چنین بازیای که امروز کردیم؟ شاید من اشتباه میکنم. نمیدانم.
پنجم) از زاویهای که من این بازی را دیدم باید بگویم که زمین کج بود، توپ مسابقه چندان هم گرد نبود بلکه کاملا بیضوی بود، داور ژاپنی بود که ژاپن معلوم است بزرگترین متحد آمریکا است در خاور دور، دروازه ما یک متر ونیم بزرگتر از دروازه حریف بود، تمام پاسها و شوتهای عربستان آفساید بودند که داور نمیگرفت، یک سیستم پرفشار بر روی زمین عربستان بود که چگالی هوا را در مقابل شوتهای ما بالا میبرد و مثل ترمز برای توپهای ما عمل میکرد، خطکشیهای زمین ما در هر دو نیمه چندان واضح نبودند و باعث اشتباه بازیکنان ما شدند، مربی عربستان یک «دراز آویز زینتی» به گردن خود آویختهبود برای دهنکجی به ما، سه روز قبل از بازی از فیفا خواستیم که بخاطر اینکه عربستان در مورد حوادث غزه موضع روشنی نگرفته آنها را سه هیچ بازنده بازی اعلام کنند که متاسفانه با یک توطئه کثیف فیفا چنین چیزی عملی نشد، سروصدای مردم هم در ورزشگاه زیاد بود. با در نظر گرفتن همه این عوامل ما یک گل زدیم. تقوی هم که داریم که بازیکنان عربستان سعودی هیچکدامشان تقوی ندارند. پس برنده بازی ما بودیم نه عربستان.
امانت داری : برگرفته شده از لینک زیر :
خيالمان راحت باشد: با اين سرمربي به جام جهاني نمي رويم!
آقاي سرمربي امروز مي خواهد شنل قهرمان ملي را بر تن كند در حالي كه اين جامه براي او و كاريزماي شخصيتي اش خيلي گشاد است . وي نيمكت تيم ملي را موقعيتي مي داند براي تصفيه حساب هاي شخصي و خالي كردن عقده هاي تمام دوران فوتبالش ! شكست تيم ملي فوتبال كشورمان برابر عربستان علي رغم وعده ها و ادعاهاي سرمربي تيم ملي مبني بر برد عربستان در ورزشگاه بار ديگر بر پوشالي بودن سخنان و ادعاهاي اين مربي صحه گذارد. قبل از بازي هم قابل تصور بود كه عربستان اين بازي را براي خود در حكم مرگ و زندگي مي ديد از همان دقيقه يك، فقط حمله در دستور كار ايران قرار گرفته بود و انتظار مي رفت كه تيم كشورمان با ارايه يك بازي منطقي فشار اوليه تيم را به صورت مداوم نگه دارد و در ادامه ضربه خود را وارد سازد اما اين بازيكنان در آخر به شدت كم آوردند . ا اين همان انتقادي بود كه علي دايي را آشفته مي ساخت به گونه اي كه چندي پيش وقتي يكي از خبرنگاران از علي دايي پرسيد كه چرا بازيكنان تيم ملي در اواخر مسابقات از لحاظ بدني تحليل ميروند. سرمربي تيم ملي پس از شنيدن اين سوال با عصبانيت گفت: هرگز چنين سؤال هايي را پاسخ نميدهم، زيرا با پاسخ به آن تيم ملي به حاشيه ميرود. اما ضعف هاي بازيكنان ما چه در كارهاي انفرادي و چه در كارهاي گروهي آنقدر مشهود بود كه هر لحظه انتظار فرو ريختن دروازه ما مي رفت. واقعيت اين است كه علي دايي مثل بازي هاي ديگر خوش شانس نبود! از سوي ديگر ليست اسامي ايران كه اعلام شد همان بازيكناني به زمين مي آمدند كه شايد هر مربي ديگري هم بروي نيمكت ايران بود آن ها تركيب ايران را تشكيل مي دادند. هيچكس فكر نمي كرد مهدوي كيا و هاشميان بدترين روز ملي خود را پيش رو داشته باشند. اما سيستم دايي از همان ابتدا ايراد داشت. دايي مجموعه اي از بازيكناني را در اختيار داشت كه كنار هم قرار دادن آن ها شايد بزرگ ترين مصيبت دايي قبل از اين بازي محسوب مي شد براي همين هم مهدوي كيا و هاشميان را كسي در زمين همراهي نمي كرد
اشكال دايي اين است كه خود را مالك فوتبال ملي مي داند . دايي امروز به عنوان نفر اول فوتبال ايران با همان ادبيات طلبكارانه و غرور كاذب اجازه هيچگونه انتقادي را به هيچكس نمي دهد . آقاي سرمربي امروز مي خواهد شنل قهرمان ملي را بر تن كند در حالي كه اين جامه براي او و كاريزماي شخصيتي اش خيلي گشاد است . علي دايي نيمكت تيم ملي فوتبال را موقعيتي مي داند براي تصفيه حساب هاي شخصي و خالي كردن عقده هاي تمام دوران فوتبالش ! !! در روزهايي كه اميدها روز به روز براي حضور مستقيم تيم ملي در جام جهاني كمتر مي شود و حتي گفته مي شود در جلسه توجيهي بعد از بازي با كره جنوبي ماجراي بركناري دايي تلويحا مطرح شده او به هيچ عنوان قصد تغيير رويه و تغيير در ابعاد شخصيتي خودش را ندارد . فوتبال ايران در برهه حساسي قرار دارد و عدم حضور در جام جهاني فوتبال يقينا خسارات جبران ناپذيري به پيكره فوتبال ما وارد خواهد كرد اما هيچ كدام از مسئولان به دنبال بهبود شرايط موجود و كمك براي حضور تيم ملي در جام جهاني نيستند . علي دايي امروز بيش از هر زمان ديگري خود مختار و داناي كل شده و پيروزي در جنگ هاي خود ساخته را بر موفقيت تيم ملي ارجح مي داند ! اگر امروز سرمربي تيم ملي به جاي اينكه پاسخگوي ضعف هايش فني تيمش باشد به دنبال تصفيه حساب هاي شخصي خود مي رود حاصل بي تدبيري فدراسيون و مسئولان بالا دست فوتبال كشور است كه عنان و اختيار تيم به ظاهر ملي را به دست فرد خودكامه و مستبد سپرده اند كه هيچ چيز جز مالكيت بر فوتبال كشور را نمي پسندد همان كساني كه با استفاده از قدرت خود در سايپا وي را سرمربي نمودند و عنان اين فوتبال بي صاحب را در اختيار اين فرد قرار دادند. خيالمان راحت باشد كه با اين سرمربي به جام جهاني نمي رويم.
alirooney
29-03-2009, 10:26
اولا دوست عزیز مادر همه مشکلات فوتبال ایران علی دایی هست--- این از این
اما درمورد کریمی
تو لیگ که کریمی 1 ماه به خاطر کمر درد مصدوم شد وبازی نکرد پرسپولیس 3 مساوی و1 باخت آورد
تو بازی بالشارجه یه نیمه بازی کرد وروی هر 3 گل بازی تاثیر داشت اما همین که بیرون اومد تیم پرسپولیس بهم ریخت وصدای همه کارشناسان درومد که چرا پرسپولیس این همه به کریمی وابستس
در مورد تیم ملی هم همینطوره ونبود کریمی تیم ملی رو به این روز انداخته
به هبچ وجه با شما موافق نیستم.
مگه ایران فقط یدونه علی کریمی داره؟
مگه علی کریمی میتونه جور بی برنامگی و بی تاکتیکی تیم ملی مارو بکشه؟
ما خیلی مثل علی کریمی تو فوتبال کشورمون داریم که دور از چشمن. اگه آقای دایی مثل خرچنپ چنگ نندازه رو فوتبال ما 20% مشکلات ما حل.
چرا الان تیم ملی مشکل در خط حمله داره؟ چون اون موقع که آقای دایی در سن 90 سالگی بازی میکرد به هیچ جوونی اجازه نمیداد حتی تجربه 1 بازی ملی کسب کنه. اونوقت حالا هرچی جوونه اورده تو تیم یعنی به عبارتی گند زده به تیم ملی رفته.
manreza71
29-03-2009, 10:30
دایی ابقا شد
با وجود شکست ناباورانه مقابل عربستان سرمربی تیم ملی در پست خود باقی خواهد ماند
دوست عزیز چرا نمونه
مگه تیم ملی ملک شخصیش نیست
مگه میشه ملک شخصی رو همین جوری وقف کرد
یعنی تو هنوز از ما فیا وپول دایی خبر نداری که همه کس وهمه چیز رو خریده
mzizou10
29-03-2009, 10:46
بدون کریمی تیم ملی افتضاح بازی می کنه بعد از زدن گل فقط کارشون دفاع کردن و زیر توپ زدنه. فکر کنم اگه دقیقه اول بازی هم گل بزنیم نود دقیقه میریم تو دفاع.
دوست عزیز چرا نمونه
مگه تیم ملی ملک شخصیش نیست
مگه میشه ملک شخصی رو همین جوری وقف کرد
یعنی تو هنوز از ما فیا وپول دایی خبر نداری که همه کس وهمه چیز رو خریده
عزیزم همیشه برای مسخره کردن طرف گذاشتن اصل مطلب بهترین کاره مثل خود شما از خوندن این مطلب خندت گرفت و مسخره کردی دیگه به تفسیر و اعتراض من به این مطلب نیازی نبود اصل مطلب خودش مسخره خنده داره:D
adel_pes
29-03-2009, 11:23
دم کریمی گرم که نیومد. حتی کریمی با این توانایی های بی نظیرش هم نمی تونست هیچ کمکی به تیم ملی(منتخب لیگ) بکنه.تیمی که تاکتیک نداشته باشه و رو لج و لجبازی شکل بگیره میشه همین.یه تیم ملی که کارشناسا و مردم میخواستن بیرون ورزشگاه بود چرا؟ یعنی هیچکی نبود تا گوش این بابارو بپیچونو.حتما باید جلوی این عربای هیچی ندار تحقیر میشدیم.من گوش علی دایی رو تو دست خدا میبینم:301:
دم کریمی گرم که نیومد. حتی کریمی با این توانایی های بی نظیرش هم نمی تونست هیچ کمکی به تیم ملی(منتخب لیگ) بکنه.تیمی که تاکتیک نداشته باشه و رو لج و لجبازی شکل بگیره میشه همین.یه تیم ملی که کارشناسا و مردم میخواستن بیرون ورزشگاه بود چرا؟ یعنی هیچکی نبود تا گوش این بابارو بپیچونو.حتما باید جلوی این عربای هیچی ندار تحقیر میشدیم.من گوش علی دایی رو تو دست خدا میبینم:301:
من این رو نفرین امیر قلعه نوعی - افشین قطبی میبینم (که دلش رو شکستن بیچاره افشین تو شیراز از طرفدارای پرسپولیس خداحافظی هم کرد)
اگر ایران هم میبرد همتون میومدید میگفتید ، تیم ملی عالی بود ما بایستی 10 گل به عربستان میزدیم ، شوت مسعود که از کنار دروازه به بیرون رفت ، تک به تک مهدوی کیا ، رضایی و ....
اما حالا که باختیم همه اومدیم و انتقاد میکنیم این اصلا درست نیست !!!! مگه قبل از بازی نمیدونستین که تیم ملی سیاسی هست ؟؟؟؟؟
اگر ایران هم میبرد همتون میومدید میگفتید ، تیم ملی عالی بود ما بایستی 10 گل به عربستان میزدیم ، شوت مسعود که از کنار دروازه به بیرون رفت ، تک به تک مهدوی کیا ، رضایی و ....
اما حالا که باختیم همه اومدیم و انتقاد میکنیم این اصلا درست نیست !!!! مگه قبل از بازی نمیدونستین که تیم ملی سیاسی هست ؟؟؟؟؟
من خودم فقط و فقط به خاطر حیثیت آریاییمون مخصوصا جلوی عربها اظهار نظر نمیکردم الان هم که دیگه آبرومون رفته دیگه لالمونی بگیریم برای چی برای افتضاح های بعدی البته که حرفهامون بی ثمره ولی حداقل سبک میشیم
Ronaldinho80
29-03-2009, 11:46
وای به این بازی و وای به این فوتبال ایران . تو آزاد با این همه تماشاگر عربستان رو نبردیم هیچ بهش باختیم !
حیف از اون بازیکنایی که حقشون داره خورده میشه چرا باید بازیکنی مثل کعبی که روی گل اول 100% مقصر بود ونه در دفاع و نه در حمله موثر نبود بتزی نکنه و ستاره ی لیگ ایران خسرو حیدری بشینه و شکست تیم رو از رو نیمکت تماشا کنه .
alirooney
29-03-2009, 11:47
آخه کویت تیم بود که اونجوری ببریمش؟
یا همین عربستان.
ولی دمشون گرم عجب پاس تو در مشتی انداختن، یاد بگیرن آقایون پاس دادنو
من خودم فقط و فقط به خاطر حیثیت آریاییمون مخصوصا جلوی عربها اظهار نظر نمیکردم الان هم که دیگه آبرومون رفته دیگه لالمونی بگیریم برای چی برای افتضاح های بعدی البته که حرفهامون بی ثمره ولی حداقل سبک میشیم
منم موافق هستم سیاست پدر فوتبال ما را در آورده تا امثال اینه هستند که برای رای جمع کردن هر کاری میکنن من دلم می خواهد تیم ملی ببازه که اینها به هدف کثیفشون نرسن اما فقط این یه بازی را به احترام آن چیزی که دوستمون در بالا حیثیت آریایی نامید دلم می خواست ببره اول استقلال بعد سپاهان و حالا تیم ملی خدایا دارم دیوانه میشم بخصوص بخاطر سپاهان عزیز عزیز
manreza71
29-03-2009, 11:55
دوستان بد نیست یه مرور به انتخاب دایی به عنوان سرمربی تیم ملی بندازیم
اول قرار بود مربی اسپانیایی بیاید ( اسمشو فراموش کردم ) که اونو فراری دادن
بعد از بین 5 گزینه داخلی قرار بود که یک نفر انتخاب شود
دایی به هیچ وجه جز اونا نبود تاج اینو گفت
در بین این پنج نفر رقابت قطبی وقلعه نویی از همه بیشتر بود
تو برنامه 90 دایی روی خط تلفن اومد وبا تمام بی حیایی وپر رویی در رسانه ای که پخش زنده هست گفت هر کدوم از اینا پارتی ولابیش قویتر باشه سرمربی تیم ملی میشود وبا تمام عصبانیت قطع کرد
تا قبل از بازی پرسپولیس ومقاومت سپاسی افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شده بود
که ناگهان خبر رسید دایی به عنوان سرمربلی انتخاب شده
این در حالی هست که دایی حتی جز 5 نفر هم نبوده
این گویای این مطلب هست که پارتی ولابی دایی از همه قویتر بوده وبا پولی که داره سرمربیگری تیم ملی رو خرید
الان هم تعجبی نداره با این نتایجی فجیعی که آورده این همه پررویی میکنه
چون پشتش از همونا یی پره که سرمربیش کردن
لعنت خدا به علی دایی ودارو دستش
هواداران حق دارند به عملكرد تيم ملي اعتراض كنند
كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: به دليل شكست خانگي هواداران حق دارند به نتيجه ديدار با عربستان اعتراض كنند.
مهدي مهدوي كيا پس از شكست 2 بر يك تيم ملي فوتبال ايران برابر تيم ملي عربستان خاطرنشان كرد: عربستان عملكرد خوبي مقابل ما داشت اما در روند كلي مسابقه آنها تيم برتري نسبت به ايران نبودند. متاسفانه در روزي كه نتيجه بازي براي ما مهم بود شكست خورديم و روي غافلگير 2 گل بد دريافت كرديم.
وي ادامه داد: زماني كه گل اول را خورديم براي جبران نتيجه به دروازه حريف حمله كرديم اما روي يك غافلگيري گل دوم را پذيرفتيم. عربستان به طور اتفاقي ايران را در ورزشگاه آزادي شكست داد.
مهدوي كيا درباره شانس صعود به جام جهاني عنوان كرد: ما 3 بازي بسيار حساس پيش رو داريم و به دليل شكست خانگي مقابل عربستان كارمان براي صعود دشوار شده است. اما اگر بازي هاي خارج از خانه را ببريم راهي جام جهاني خواهيم شد. اين بار هم شايد اتفاق هاي خوشي برايمان رخ دهد و ما بتوانيم يكي از تيم هاي راه يافته به مرحله نهايي شويم.
وي درباره اعتراض هواداران در پايان مسابقه عنوان كرد: آنها حق دارند به ما اعتراض كنند چون در يك مسابقه خانگي برابر عربستان شكست خورديم.
فدراسیون.نباید.دایی.بیاره.ر وی.کار.
تقصیر.دایی.که.نیست................. ........
FrankinG
29-03-2009, 12:12
خبر رسمي هست و علي دايي ديگه مربي ايران نخواهد بود .
منبع ([Only registered and activated users can see links])
تاپيك ([Only registered and activated users can see links])
manreza71
29-03-2009, 12:21
سایت نزدیک به دولت: دایی برکنار شد ([Only registered and activated users can see links])
ورزش > فوتبال خارجی - یک سایت نزدیک به رئیس جمهور از عزل سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
به گزارش رجانیوز، در پی کسب نتایج ضعیف و سوء عملکرد علی دایی در سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران، وی از این سمت برکنار شد.
سایت مزبور افزود:"این تصمیم در حالی گرفته شده است که روز گذشته پس از شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل تیم ملی عربستان، شمار زیادی از 100 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی برکناری وی را خواستار شده بودند.دایی اما پس از کسب این نتیجه اعلام کرده بود که حاضر به استعفا نیست و عملکرد تیم ملی فوتبال را مناسب ارزیابی کرده بود.در پی این شکست شانس تیم ملی فوتبال ایران برای صعود به جام جهانی بسیار کاهش یافته است."
دایی رسوا شد
دایی رسوا شد
اینم لینک اصلی خبر
[Only registered and activated users can see links] UfkogUX8jXwEVcBQ=&news_id=3174336
واقعا ادم نمیدونه چی بگه ولی این رییس جمهور محترم رو نباید ببرن تو این ورزشگاهها چون یکم زیادی بازیکنا خوشحال میشن و محو تماشای ایشون میشن بعد میبازن مثل اون دفعه کشتی که به محض ورود طرف با اینکه جلو بود از ذوقش ضربه فنی شد
ولی بد جلوی این عربای لا مذهب خفت کشیدیم
یادم میاد توی اون دولت های بی ظرفیت قبلی ما به رده 19ام فیفا هم رسیدیم اخی نامرداااا
این اقای روته مولر هم که رسما .........
فعلا فوتبال ما شده محل شکم پر کردن افراد ایرانی و خارجی بیکار یه چیز تو مایه اشپزخونه
خدا بیامرزه جناب برانکو رو چه بلایی سرش اوردیم
خودشون کردن که لعنت بر خودشون بادددددد
در مورد رسوایی علی دایی هم بگم که همون موقع که ایشون سرمربی شدن کله گنده فوتبال یعنی اقای صفایی فراهانی اعلام کردن اینا این برنامه رو ردیف کردن تا دایی رو از فوتبال مملکت محو کنن(به خاطر عرق ملی زیاده هااااااااا)ولی با این کار فوتبال ایران رو با علی دایی با هم محو کردن
دستشون درد نکنه ایشالا دور بعدی هم همینا باشن مارو روز به روز در تمام عرصه ها سربلند کنن
ایلنا: يك منبع آگاه خبري در فدراسيون فوتبال شايعه بركناري علي دايي از سمت سرمربي گري تيم ملي فوتبال ايران را تكذيب كرد و گفت : دايي همچنان پرقدرت به كار خود در تيم ملي فوتبال ايران ادامه خواهد داد .
اين منبع مطلع خبري در فدراسيون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ايلنا با شايعه دانستن خبر بركناري دايي گفت: علي دايي همچنان پرقدرت به كار خود در تيم ملي ادامه ميدهد همين امروز صبح نيز تمرينات تيم ملي براي مسابقه برابر سنگال زير نظر كادر فني پيگيري شد.
شايعه بركناري دايي پس از شكست تيم ملي فوتبال كشورمان برابر عربستان كه از سري رقابتهاي مقدماتي جامجهاني 2010 برگزار ميشد مطرح شد.
تيم ملي فوتبال كشورمان پس از قبول شكست برابر عربستان روز چهارشنبه هفته جاري 12 فروردين ماه در ديداري دوستانه به مصاف تيم ملي سنگال خواهد رفت.
پايانپيام
Amir Argentina
29-03-2009, 12:32
دیروز تا حالا منتظرم یکی بیاد رسما اعلام کنه دایی اخراج شده
به امید خدا به همین زودیها این خبر هم اعلام میشه
SSMAJIDI
29-03-2009, 12:34
آقا حال کردم دایی بر کنار شدا این خبرگزاری فارس:
در پي شكست مقابل عربستان
دايي از مربيگري تيم ملي بركنار شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از سمت خود بركنار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس پس از شكست تيم ملي مقابل عربستان در ورزشگاه آزادي مسئولان فدراسيون فوتبال تصميم گرفتند علي دايي را از سمت خود بركنار كنند.
تيم ملي ايران روز گذشته در حضور 100 هزار تماشاگر مقابل عربستان با نتيجه 2 بر يك شكست خورد تا با 6 امتياز از 5 بازي در رتبه چهارم جدول قرار گيرد. با اين شرايط كار صعود تيم ملي به جام جهاني دشوار شده است.
اخبار تكميلي متعاقبا ارسال ميشود
M E H R D A D
29-03-2009, 12:42
اگر واقعا برکنار شده باشه
بهترین گزینه برند شوستر هست " گزینه ایرانی اصلا در این شرایط به درد نمی خوره "
SSMAJIDI
29-03-2009, 12:44
آقا میدونید الان عربا چی می گن.
می گن جلوی چشم رییس جمهورشون بردیمشونا
manreza71
29-03-2009, 12:47
بازهم علی کریمی بزرگی خودشو نشون داد
علی کریمی قبل از بازی با عربستان حاضر نشد از دایی انتقاد کند
اما خدا دایی رو رسوا کرد
اینم خبر
علی کریمی حاضر نشد تا قبل از بازی با عربستان از علی دایی انتقاد کند.
درحالی که گفته می شود ستاره محبوب پرسپولیس از علی دایی به دلیل رفتارش در آستانه بازی عربستان با او گلایه دارد اما حاضر نشد حرفی را علیه تیم ملی بزند.
چندی قبل دایی پس از برگزاری مراسم آشتی کنان با کریمی به این بازیکن گفته بود چنانچه به صورت رسمی عذرخواهی کند و برای حضور در تیم ملی اعلام آمادگی کند به تیم ملی فراخوانده می شود تا در بازی با عربستان یکی از بازیکنان تیم ملی باشد اما به رغم اعلام رسمی کریمی ، دایی حاضر نشد تا نام این بازیکن را در فهرست بازیکنان بازی با عربستان قرار دهد. دایی علت این اتفاق را آسیب دیدگی و ناآمادگی کریمی عنوان کرد. این برخورد او باعث شد تا اعلام شود کریمی به شدت از سرمربی تیم ملی گله مند است و گفته می شد موج رسانه ای جدید علیه تیم ملی با مصاحبه ای جنجالی از کریمی آغاز می شود اما در واکنش به این شایعات ، ستاره سابق تیم ملی در گفت و گو با دوستان نزدیکش اعلام کرد:« من هم مثل همه مردم برای صعود تیم ملی به جام جهانی لحظه شماری می کنم و تیم ملی حتما باید عربستان را شکست دهد و هیچ چیزی مهمتر از این اتفاق نیست.»
کریمی با این کاراش محبوب تر میشه
دایی رسوا شد
اینم لینک
M E H R D A D
29-03-2009, 12:50
خوب انگار واقعا برکنار شده:
با تصمیم مسئولان فدراسیون فوتبال ؛
علی دایی از مربیگری تیم ملی ایران برکنار شد / مایلی کهن نامزد اصلی مربیگری ایران
با تصمیم مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان ، علی دایی بعد از شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل عربستان از سمت خود برکنار شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) ، این تصمیم در پی کسب نتیجه ضعیف در مقابل عربستان در بازی روز گذشته رخ داد. تیم ملی فوتبال کشورمان روز گذشته در مقابل صد هزار هوادار مقابل میهمان خود با نتیجه دو بر یک شکست خورده بود.
از محمد مایلی کهن سرمربی سابق کشورمان در سال 1996 به عنوان اصلی ترین نامزد مربیگری ایران نام برده می شود.
اخبار تکمیلی متعاقباً ارسال می شود.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) ، شب گذشته تیم ملی فوتبال کشورمان در حضور 120 هزار تماشاگر ایرانی و همچنین رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در مقابل میهمان خود عربستان نتیجه را واگذار کرد تا سرمربی تیم ملی کشورمان با این نتیجه از کار خود برکنار شود.
مسئولان فدراسیون فوتبال بلافاصله پس از انتشار این خبر ، از معرفی چند مربی از جمله مایلی کهن و وینگادا برای بر عهده گرفتن کار هدایت تیم ملی فوتبال خبر دادند اما یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال از انجام مذاکرات جدی و نهایی با سرمربی فعلی تیم فوتبال سایپا برای جایگزین شدن به جای علی دایی خبر داد.
وی گفت : بعد از دیدار ایران و عربستان ، به پیشنهاد مسئولان سازمان تربیت بدنی ، مسئولان فدراسیون موظف شدند تا برای انتخاب جانشین دایی با محمد مایلی کهن نیز مذاکره داشته باشند و به نظر می رسد در صورت ادامه روند توصیه های سازمان ورزش، مربی فعلی سایپا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی معرفی شود!
محمد مایلی کهن از منتقدان جدی علی دایی و همچنین حامیان محمد علی آبادی در سازمان ورزش محسوب می شود. وی در خصوص شایعه انتخابش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی هنوز اظهارنظری نکرده است.
به توصیه سازمان ورزش ؛ مذاکرات با مایلی کهن شب گذشته انجام شده است
بر خلاف اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال مبنی بر مشخص نبودن نام سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان ، یک منبع آگاه از انجام مذاکره با محمد مایلی کهن ساعاتی پس از دیدار تیم های ایران و عربستان خبر داد.
بر خلاف اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال مبنی بر مشخص نبودن نام سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان ، یک منبع آگاه از انجام مذاکره با محمد مایلی کهن ساعاتی پس از دیدار تیم های ایران و عربستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) ، شب گذشته تیم ملی فوتبال کشورمان در حضور 120 هزار تماشاگر ایرانی و همچنین رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در مقابل میهمان خود عربستان نتیجه را واگذار کرد تا سرمربی تیم ملی کشورمان با این نتیجه از کار خود برکنار شود.
مسئولان فدراسیون فوتبال بلافاصله پس از انتشار این خبر ، از معرفی چند مربی از جمله مایلی کهن و وینگادا برای بر عهده گرفتن کار هدایت تیم ملی فوتبال خبر دادند اما یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال از انجام مذاکرات جدی و نهایی با سرمربی فعلی تیم فوتبال سایپا برای جایگزین شدن به جای علی دایی خبر داد.
وی گفت : بعد از دیدار ایران و عربستان ، به پیشنهاد مسئولان سازمان تربیت بدنی ، مسئولان فدراسیون موظف شدند تا برای انتخاب جانشین دایی با محمد مایلی کهن نیز مذاکره داشته باشند و به نظر می رسد در صورت ادامه روند توصیه های سازمان ورزش، مربی فعلی سایپا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی معرفی شود!
محمد مایلی کهن از منتقدان جدی علی دایی و همچنین حامیان محمد علی آبادی در سازمان ورزش محسوب می شود. وی در خصوص شایعه انتخابش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی هنوز اظهارنظری نکرده است.
به توصیه سازمان ورزش ؛ مذاکرات با مایلی کهن شب گذشته انجام شده است
مهم نیست که مایلی کهن منتقد دایی هست نکته مهم اینه که اون هم مثل علی دایی از حامیان پدر ورزش ایران بوده این مورد هست که رفتن سراغش
به گزارش خبرگزاري پانا به نقل از يک منبع آگاه ، بعد از پايان بازي شب گذشته تيم ملي فوتبال ايران و عربستان از علي دايي خواسته شد تا به واسطه عملکرد ضعيف تيم ملي در رقابتهاي اخير از مسئوليت خود استعفا دهد اما وي از اقدام به چنين کاري امتناع کرد.
بر اساس اظهارات اين منبع آگاه، با برکنار شدن علي دايي ، " افشين قطبي" و "مجيد جلالي" به عنوان گزينه هاي احتمالي براي جانشيني وي مطرح هستند که در اين ميان افشين قطبي از شانس بيشتري برخوردار است.
احتمالا باز میخوان قطبی رو بزارن سر کار
MAHDI_ITALIA
29-03-2009, 13:21
سعيد قرايي/پارس فوتبالوقتي يك بار ديگر تاريخ تكرار مي شود و با بي كفايتي ارتشي كه مي بايست نماد غرورت باشد اما عكس حقارت را با شادي عرب ها آن هم برروي خاك سرزمينت، در قالب عيدي بر روي صورتت مي نشاند، فقط مي تواني براي پاشيدن آب بر روي آتشي كه تمام وجودت را مي سوزاند يك جمله را در ذهنت يو يو كني و تكرار كني كه اين شكست قطعا درسي براي پيروزي هاي بعدي است...
اما وقتي با خودت كنار مي آيي و به درسي كه از اين باخت گرفته اي نگاه مي كني تازه متوجه مي شوي كه بيشتر از هزار سال است كه در همين درس رفوزه شده اي و باز هم رفوزه مي شوي! نياكان ما هم وقتي شادي عرب ها را در همان هزار اندي سال قبل بر روي خاك سرزمينشان ديدند و قصد كردند كه از اين شكست، درس عبرت بگيرند در كمال استيصال براي ما اين جملات را به يادگار نوشتند كه " فساد دستگاه حكومت ساساني آنقدر سنگين بود كه اجراي تاكتيك هاي نظامي در نهاوند توسط سربازان ايراني يك جمله خنده آور بيشتر نبود. ايرانيان قبل از آنكه در همدان سپر بي اندازند در دل حكومت خود مجلس رقص عرب ها را فراهم كرده بودند". شايد اين يادگاري نياكان ما و يا همان درسي كه قرار بود آن ها از اين شكست هولناك بپذيرند امروز هيچ سنخيتي با رقص عرب هاي فوتباليست در زمين آزادي ما نداشته باشد، اما شايد اگر بخواهيم براي فرزندانمان در دوره هاي بعد از خودمان درس عبرتي از تحقير تلخي كه پدرانشان بعد از شكست دو بر يك برابر عربستان در تهران تجربه كردند به يادگار بگذاريم، بگوييم سيستم مديريت ورزش و فوتبال ما در آن روزگار آنقدر آغشته به مسائل چرك شده بود كه انتظار پيروزي از بازيكنان درون زمين به عناصري چون غيرت و كمك هاي الهي منوط شده بود! نه به دانش و مديريتي كه قرار بود راه پيروزي را براي آن ها هموار و البته مشخص كند. بي كفايتي كه درست از همان روزي كه قرار شد تيم ملي ما براي جام جهاني آلمان آماده شود آنقدر مشهود بود كه چشممان را كور مي كرد و آنقدر هم ادامه پيدا كرد تا يك بار ديگر نهايت حقارت را درك كنيم.
از همان روزي كه فوتبال ايران با بلاي تعليق كار خود را شروع كرد و آنقدر مشمول داستان هاي كمدي شد كه لطيفه هايي مثل انتخاب مربي براي تيم ملي جزو حوادث كاملا جدي آن قرار مي گرفت. اگر چشم و گوشمان را برروي تمامي اتفاقات رخ داده پيرامون ورزش و در راس ژوليده آن، فوتبال، مي بستيم و فقط يكبار ديگر جريانات عجيب و غريب انتخاب كلمنته را براي تيم ملي مرور مي كرديم مي توانستيم متوجه شويم كه اين دست آوردها ما را آماده مي كند براي پذيرفتن يك درس جديد از شكست ها. مربي تيم ملي ابتدا لابي را مهمترين راه رسيدن به نيمكت تيم ملي مي داند و بعد خود با لابي خدايي به اين سمت مي رسد آن هم در حالي كه يك نفر ديگر دور افتخار براي رسيدن به اين نيمكت را مي زند! همان روز هم مي توانستيم اين مرثيه تاريخي را آماده كنيم " ايرانيان در دل سرزمين خود مجلس رقص عرب ها را براي آينده فراهم كرده اند". آن هم در حالي كه تمام هم و غم دستگاه ورزش ما متوجه قطع كردن سيم هاي تلفن!! براي نرسيدن اس ام اس به فلان برنامه بود.
امروز هم مي توانيم بنشينيم و از اشتباهات فني دايي بگوييم كه انگار فراموش كرده بود هميشه و درست در همين مرحله از دوران نزول خود، اوج هاي طلايي اش را مي گرفت و باعث مي شد ناگهان دايي را از زير فرش بر روي عرش ببينيم. اما امروز شايد تا مدت ها زير فرش هم جايي براي لپ هاي باد كرده دايي نداشته باشد! مي توانيم از توپ هاي مهدوي كيا، نكونام، رضايي و... بگوييم كه بازهم مي توانست بر همه تيشه هايي كه به دست خودمان بر ريشه مان زده بوديم ماله كشي كند اما درست همانند همان هزار و اندي سال پيش مشكل اين شكست هم، خيلي پيشترها به دست خودمان حاصل شده بود. درست همان جا كه مقدوني ها براي زير سلطه قرار دادن ايراني ها يك تز تاريخي دادند و آن اينكه آدم هاي بزرگ را بر سر كارهاي كوچك بگذارند و آدم هاي كوچك را بر سر كار بزرگ. و ما چقدر خوب هميشه اين تز را در طول تاريخ اجرا كرده ايم كه هنوز بعد از اين همه سال اندر خم يك درس از اين همه شكست مانده ايم.
خوشحال باشيد... شكستي كه در نهمين روز تولد بهار تجربه كرديد كوچكترين ماحصل اين تكرار تاريخ است كه در ميان همه آن شكست هايي كه هنوز از آن درس مي گيريم خيلي هم تلخ نبود ...
به زودی نام سرمربی جدید تیم ملی اعلام می شود
یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال اعلام کرد:" به زودی سرمربی تیم ملی معرفی خواهد شد اما آن چه که در حال حاضر مشخص است این است که دیگر علی دایی سرمربی تیم ملی ایران نیست."
به گزارش شیکه ایران، این منبع آگاه پس از انتشار خبر برکناری دایی در گفت و گو با شبکه ایران اعلام کرد:" متاسفانه برخی دست اندرکاران فدراسیون فوتبال دوست ندارند خبر رسمی اخراج دایی را اعلام کنند از این رو با تشکیل جلسه اضطراری در فدراسیون فوتبال تلاش می کنند دست اندرکاران سازمان تربیت بدنی را متقاعد کنند تا شاید یک فرصت دیگر به دایی بدهند."
این موضوع در حالی صورت می گیرد که علی کفاشیان اعلام کرده بود تا پایان وقت اداری امروز نتیجه بررسی های فدراسیون فوتبال درباره سرنوشت علی دایی اعلام خواهد شد.
adel_pes
29-03-2009, 13:47
جالبه .قراره با یسری مربی مذاکره کنن البته به دستور علی آبادی:fkr:.قطبی و جلالی مطرح بودن حالا هم مایلی کهن رو انداختن جلو~x( .مثل اینکه قرار نیست چیزی عوض شه.بازهم سازمان دستور میده.من که میگم آخرش مایلی کهنو میارن تا نه علی آبادی ناراحت شه نه سایپا(همراه مهربان ایرانیان):27:
alireza77777m
29-03-2009, 13:49
بازي خيلي بدي بود.البته خوشحال شدم كه دايي بركنار شد.مي خوام يه گزارش نسبتاً دراز از بازي بهتون بدم اميدوارم بخونيد:
گزارش بازي:
1-من ساعت 10/16 كه وارد استاديوم شدم هنوز طبقه اول كامل پر نشده بود تا شروع بازي كل استاديوم پر شد.:-o
2-نكته ي جالب كادر تيم ملي حضور حسين طالبلو(پدر وحيد) در تداركات تيم بعد از حدود 15 بازي.:2:
3-من موقع ورود دو تيم پرچم ايران را گرفته بودم.:-?
4-تماشاگران بعد از گل دوم عربستان تمام اشياي دم دست رو به زمين انداختند،زير پاي خود من يك نارنجك عمل نكرد.به همين دليل علي دايي از ترسش بعد از گل دوم ديگه از نيمكت بلند نشد.:33:
5-بعد از گل دوم عربستان،بازيكنان عربستان براي خوشحالي به سمت تماشگران جنوبي ورزشگاه رفتند كه اونها هم امون ندادند و نارنجك و كلي بطري سمتشون انداختند.:2:
6-از اينكه محمود احمدي نژاد به ورزشگاه آمد و اينطور رفت خيلي ناراحت شدم.:53::29:
7-عكاسان و خبرنگاران هر دو نيمه كامل پشت دروازه ي عربستان را پوشانده بودند.
8-يكي از كادر فني عرب ها با لاشخوري تمام لباس هاشميان رو ازش با زور گرفت.!!!!:7:~x(
9-در پايان بازي هم كه با تمام فجاعت علي دايي بركنار شد.:2:
سر مربی تیم ملی را انتخاب کنید
Er Pupone
29-03-2009, 14:05
بهترین گزینه افشین قطبی هست . ایران 2تا بازی جلوی کره ایها توی کشورشون داره و قطبی بهترین تجربه رو برای موفق کردن تیم توی اون جو و شرایط داره
کار صعود خیلی سخت شده . 2تا عرب و 2تا کره ای با هم هستن و ایران مثه همیشه تنهاست . امارات خودشو قربانی عربستان میکنه و دو کره هم کاری میکنن که به نفع هر دوتا شون بشه . و اینجا مثه همیشه سر ایران به کلاه میمونه ! حالا اینها دوباره برن روابطشونو با سوریه و افغانستان و لبنان و ... خوب کنن :6:
الان سالهاست که فوتبال ما متوقف شده و درجا میزنه...
بیچاره مجید جلالی هردفعه باید بیاد داد بزنه که بابا این فوتبال خیلی وقته مرده ولی کو گوش شنوا...
وقتی تیم ملی بازیچه یه عده ای واسه رسیدن به خواسته هاشون میشه بهتر از این هم نمیشه.
اگه کره و ژاپن و حتی عربستان واسه هر دوره جام جهانی برنامه دارن و وقتی میرن جام جهانی اگه ازشون بپرسی برنامشون واسه رسیدن به جام جهانی چی بوده میتونن واسه دقیقه به دقیقه بازیهاشون آنالیز بدن ولی اگه از ما بپرسن با چه برنامه ای به جام جهانی رسیدین چی میگیم؟ البته ما هم برنامه داشتیم....برنامه شانس و اقبال .
دقت کردین ما هیچ وقت نتونستیم تو بازیهای رسمی و مهم یه برد قاطع داشته باشیم و همش 1-0 و 2-1 و 3-2 حتی وقتی که تو آزادی بازی میکنیم و تیم حریف هم بدترین تیم 10 سال اخیرش رو داره !
2006 که خودمون رو کشتیم که آی ما رفتیم جام جهانی و ... مکزیک و پرتقال هم تو خیالمون بردیم ...! ولی هیچکی فکر نکرد که اگه بابا نصرتی اون گل رو نمیزد هم میرفتیم جام جهانی...؟! با 100 هزار نفر باید تیمی مثل بحرین رو فقط با 1 گل میبردیم ؟!
دقت کردین وقتی تو عربستان با عربستان بازی داشتیم وقتی نکونام گل زد جوری خوشحالی کردن که انگار 3-0 از عربستان تو زمینش جلو هستیم و حتی واسه یه لحظه فکر نکردیم که میتونیم عربستان رو تو زمینش ببریم یعنی نخواستیم که بهش فکر کنیم ( فکری که اونا بهش عمل کردن!) ..... ولی وقتی دیروز اونا بازی رو مساوی کردن دیدین چطور سر شروع دوباره بازی دعوا میکردن.... واسه این بود که به مساوی قانع نشدن و جنگیدن برعکس ما که با 1 گلمون خیلی زود قانع شدیم و کم آوردیم....مثل همیشه...
مربی که الان بخواد بیاد تیم رو بگیره چی کار میتونه بکنه ؟! مثل همیشه منتظر دعا و معجزه و شانس و اقبال باشین که فوتبال ما خیلی وقته مرده....
بعد از جي؟ نوش دارو را بس ازمرك سهراب منظورم ايرانه
به نظر شما ديكه شانسي داريم؟
من كه نااميدم البته درمورد بركناري دايي هم خوب اكه راست باشه كه خيلي خوبه ولي مربي ايران به درد نميخوره جون بر حسب سليقه ي خودش انتخاب ميكنه وكسي نميتونه جيزي بهش بكه
عربا حالا حق دارن به مابخندن
مافقط زور امارات روداريم اونم زوركي وشانسكي نه عربستان وكره ها
نرفتیم که نرفتیم تازه بهتر شد اینجوری دیگه کمتر بازیکن ها خسته میشن اصلا چرا اقای دایی مربی گری رو ول کردی مگه نتیجه بدی بود خیلی خوب بود بعد از حدود یک سال نیم مربیگری تیم ملی تازه این دومین شکستت بود خیلی هم نتیجه خوبی بود . حالا بعد اینقدربازی یک بارهم باخت بیاری که اشکالی نداره به تو چه که صد هزار نفر امدن ورزشگاه، بتو چه که مردم طرفدار تیم ملی هستند میخواستند طرفدار تیم عربستان بشدند که بعد بازی خوشحال بشن . بابا سرتو بالا بگیر غمت نباشه اگه منم که بازی با امارات و کره شمالی، جنوبی رو هم برو باخت بیار هرچی باشه صد گل زدی افتخار ایران هستی ما اگه حرف بزنیم خودمون رو کوچک کردیم .
اقای دایی اگه از من می شنوی باز برگرد به پست مربیگریت
ALi ReZa
29-03-2009, 14:36
نرفتیم که نرفتیم تازه بهتر شد اینجوری دیگه کمتر بازیکن ها خسته میشن اصلا چرا اقای دایی مربی گری رو ول کردی مگه نتیجه بدی بود خیلی خوب بود بعد از حدود یک سال نیم مربیگری تیم ملی تازه این دومین شکستت بود خیلی هم نتیجه خوبی بود . حالا بعد اینقدربازی یک بارهم باخت بیاری که اشکالی نداره به تو چه که صد هزار نفر امدن ورزشگاه، بتو چه که مردم طرفدار تیم ملی هستند میخواستند طرفدار تیم عربستان بشدند که بعد بازی خوشحال بشن . بابا سرتو بالا بگیر غمت نباشه اگه منم که بازی با امارات و کره شمالی، جنوبی رو هم برو باخت بیار هرچی باشه صد گل زدی افتخار ایران هستی ما اگه حرف بزنیم خودمون رو کوچک کردیم .
اقای دایی اگه از من می شنوی باز برگرد به پست مربیگریت
بیخیال بابا
مثل اینکه این باخت بیشتر از همه به شما فشار آورده
باخت که باخت
به درک
فوتبال ایران همینه
درست بشو هم نیست
تا وقتی دستهای سیاست در کاره هیچ خبری نخواهد شد
حالا برن لیپی رو بیارن یا احمدزاده
فرقی نداره
پاشن برن جمع کنن
70 میلیون رو گذاشتن سرکار
جام جهانی بره که چی بشه ؟
که بره بشه کیسه گل مکزیک؟
یا بره سر و صورت فیگو رو زخم و زیلی کنه؟
manreza71
29-03-2009, 14:43
علی دایی جنایتکار ورزشی است
باید هر چه سریعتر محاکمه شود
70000000 ملیون ایران داخل کشور وچند ملیون ایرانی خارج کشور رو بازیچه
لج بازی وکینه وعقده وتوحمات خودش کرده
من فکرم از این ناراحته این علی دایی که برکنارش کردند روش که کم نمیشه اونقدر پرو هست میترسم الان برای ریاست فدراسیون دندون تیز کرده باشه بشین رو صندلی ریاست دیگه نمیشه بلندش کرد
manreza71
29-03-2009, 15:14
علی دایی رسما از مربیگری تیم ملی برکنار شد.
علی دایی رسما از مربیگری تیم ملی برکنار شد.
لحظاتی قبل پایگاه اطلاع رسانی دولت رسما خبر برکناری علی دایی را از سرمربیگری تیم ملی اعلام کرد.
ساعاتی پس از بازی ایران و عربستان شایعه برکناری دایی قوت گرفته بود و همه سایت های منتسب به دولت از صبح امروز خبر برکناری دایی را به صورت غیر رسمی اعلام کرده بودند و در نهایت این بار پایگاه خبری دولت بود که با انتشار پیامی که متن آن برای همه خبرگزاری ها فرستاده شد از تصمیم نهایی برای کنار گذاشتن دایی ، خبر داد.
لینک خبر
mzizou10
29-03-2009, 15:21
فکر کردید با رفتن دایی این تیم درست میشه. بازیکنهایی که این چند وقته من دیدم هیچ کدومشون به درد تیم ملی نمی خورند. دوتا پاس عادی نمی تونن بدن. البته به جز کریمی و چندتا دیگه.
ای خدا نمی دونم چرا فوتسالمون اینقدر قوی و فوتبالمون این قدر ضعیف و افتضاحه. مگه این دوتا چه قدر با هم فرق می کنن.
فکر کردید با رفتن دایی این تیم درست میشه. بازیکنهایی که این چند وقته من دیدم هیچ کدومشون به درد تیم ملی نمی خورند. دوتا پاس عادی نمی تونن بدن. البته به جز کریمی و چندتا دیگه.
ای خدا نمی دونم چرا فوتسالمون اینقدر قوی و فوتبالمون این قدر ضعیف و افتضاحه. مگه این دوتا چه قدر با هم فرق می کنن.
فرقش اینه که چون هنوز مثل فوتبال مردم بهش روی خوش نشون نمیدن و زیاد تو چشم نیست هنوز سیاسیون وارد نشدن و گرنه اونجا رو هم به گند میکشن
با رفتن دایی هیچی درست نمیشه ولی جیگرمون واسه 5 دقیقه هم که شده خنک میشه گرچه خودش هیچیش نمیشه و پولشو میگیره و میره...مثل خیلی های دیگه.../:)
TheSpecialOne
29-03-2009, 15:52
اگر واقعا برکنار شده باشه
بهترین گزینه برند شوستر هست " گزینه ایرانی اصلا در این شرایط به درد نمی خوره "
داداش وقت کردی یه نوشابه ای چیزی واسه خودت باز کن !!! تعارف نکنیا.
رایکارد و مانچینی و اسکولاری هم تیم ندارنا!!!. اگه دلت میخواد بگو اونا رو برات بیارن.
ما نتونیتسم کلمنته رو بیاریم اونوقت میخوایم امثال شوستر رو بیاریم ؟؟؟
manreza71
29-03-2009, 15:59
كفاشيان: بركناري علي دايي را تاييد كرد
رييس فدراسيون فوتبال خبر بركناري علي دايي از سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران را تاييد كرد. علي كفاشيان عصر امروز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: هيات رييسه فدراسيون فوتبال پس از تشكيل جلسه اضطراري،به بركناري دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران راي دادند.
وي از حمايتهاي گسترده و پرشور هواداران تيم ملي قدرداني و ابراز اميدواري كرد اين حمايتها همچنان ادامه داشته باشد.
كفاشيان با بيان اينكه يك مربي داخلي هدايت تيم ملي فوتبال را در سه ديدار دوستانه و سه بازي سرنوشت ساز در مرحله مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰ آفريقاي جنوبي برعهده خواهد داشت، افزود: در شرايط كنوني منطقي نيست كه يك مربي خارجي هدايت تيم ملي كشورمان را برعهده گيرد.
كفاشيان تصريح كرد: ملي پوشان فوتبال ايران فردا دوشنبه خود را به روته مولر و ساير اعضاي فني تيم ملي معرفي خواهند كرد تا خود را براي بازي مقابل سنگال آماده كنند.
وي با تاكيد بر اين نكته كه هنوز هيچ گزينهاي مد نظر فدراسيون فوتبال نيست، افزود: هيات رييسه تا ساعاتي ديگر تشكيل جلسه خواهد داد تا پس از بررسيهاي لازم، شرايط چند گزينه براي هدايت تيم ملي را بررسي كند .
وي افزود: فردا / دوشنبه / با تمامي گزينهها گفت وگو و برنامههاي آنان را دريافت خواهيم كرد تا سرانجام مربي كه شجاعت و برنامه لازم را براي راهيابي تيم ملي كشورمان به جام جهاني ۲۰۱۰افريقاي جنوبي در شرايط فعلي را داشته باشد، انتخاب كنيم.
كفاشيان خاطرنشان كرد: در شرايط كنوني، تيم ملي به يك مربي شجاع و قدرتمند نياز دارد كه علاوه بر داشتن تجربه هدايت تيم ملي، بتواند به مسوولان اطمينان دهد كه به جام جهاني صعود خواهيم كرد.
وي در پرسش خبرنگاران در اينباره كه مايلي كهن يا قلعه نويي با شرايط ذكر شده گزينههاي اصلي محسوب ميشوند، گفت: هنوز هيات رييسه هيچ گزينه خاصي را مدنظر ندارد.
كفاشيان افزود: تيم ملي فوتبال ايران هنوز شانس صعود به جام جهاني را دارد و ما بايد از اندك بختهاي خود براي كسب جواز حضور در جام جهاني استفاده كنيم.
كفاشيان افزود: قرارداد علي دايي با فدراسيون فوتبال به اتمام رسيده و وي تمامي مبلغ قرارداد خود را از فدراسيون دريافت كرده است.
رييس فدارسيون فوتبال اظهار اميدواري كرد تا ۲۴ساعت آينده سرمربي جديد تيم ملي انتخاب و معرفي شود.
به گزارش ايرنا، علي دايي به دليل كسب نتايج ضعيف و شكست دو بر يك مقابل تيم ملي عربستان در ورزشگاه آزادي تهران از مربيگري تيم ملي فوتبال ايران بركنار شد.
اینم لینک
[Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEUMRU0dUwR9SRkdUXxzc245XhQ=&news_id=3175107
واقعا تصور میشه با رفتن علی دایی مشکل حل میشه؟ المپیک و رفتن به جام جهانی نتیجه چهار ساله تلاش دولت و سازمان تربیت بدنی است ما از یه مربی بی تجربه که یه دفعه ای سر مربی تیم ملی شده چه توقعی داریم؟ بهتره خودمون رو گول نزنیم مشکل از جاهای دیگست.
اطلاعيه فدراسيون فوتبال درباره بركناري دايي
فدراسيون فوتبال درباره بركناري دايي اطلاعيهاي صادر كرد.
در اطلاعيه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال آمده است:
"هيات رئيسه فدراسيون فوتبال ضمن تقدير و تشكر صميمانه از حضور گرم مردم عزيز و فهيم ايران اسلامي در حمايت از تيم ملي كشورمان و ضمن عذرخواهي از آحاد مردم بدليل عدم كسب نتيجه مناسب در ديدار تيم ملي ايران و عربستان به استحضار مردم عزيز كشورمان ميرساند؛ ضمن تشكر و قدرداني از زحمات آقاي علي دايي در طول مدت مربيگري خود كه توانست با جوان گرايي، بازيكنان ارزندهاي را به فوتبال ملي ايران معرفي نمايد، با تغيير ايشان موافقت به عمل آمد. "
manreza71
29-03-2009, 16:15
به مناسبت دک شدن دایی به فجیع ترین طرز ممکن وبرای کور کردن چشمهای نابینای دایی
یه عکس از سلطان کریمی میزارم
البته این عکس تو امضام هم هست اما چشمان دایی کور هست وبا سایز بزرگ میزارم
دایی بازی رو ناجور به مات ایران باخت
خدایا شکرت
TheSpecialOne
29-03-2009, 16:16
تو اینکه دایی باید برکنار بشه شکی نیست، ولی این فقط یه سرپوشه.
اگه جای آلمان بودیم و تو خونه 5 تا میخوردیم چی کار میکردیم ؟؟؟
جالبتر اینه که دیروز مزدک میرزایی داشت عربها رو به خاطر برکناری زیاد مربیا مسخره میکرد، به نظر من ظرفیت باخت ما از عربها هم کمتره. ما فقط حرف حرفه ای بودن رو میزنیم. آقایون فدراسیونی با این کار توپ رو تو زمین دایی انداختن.
دایی باید برکنار میشد ولی اینجوری همه چی به نفع اونایی میشه که باید پاسخگو باشن. آقایون اونوقت که باید مربی خارجی میوردن گفتن زمان نداریم، ولی دیدیم که مربی عربستان 2 هفته ای چی کار کرد.
کفاشیان چند وقت پیش گفت اگه به جام جهانی هم نریم علی دایی میمونه، چون برنامه داره!!! آخه مرد حسابی کدوم برنامه؟؟؟ گهتن جمله ی "اگه به جام جهانی هم نریم" تو حرف خیلی راحته ولی حالا که تو شرایط قرار گرفته دیده که خیلی اوضاع خیطه...
حتما بخونید تا به عمق گندی که آقایون زدند پی ببرید
بازتاب شكست تيم ملي فوتبال ايران در مطبوعات عربستان :27:
رياض - مغلوب شدن تيم ملي فوتبال ايران در برابر تيم ملي فوتبال عربستان در ورزشگاه يكصد هزاري نفري آزادي در تمامي رسانهها و مطبوعات عربستان بازتاب گستردهاي داشت. روزنامه الجزيره با انتشار گزارشي دراين زمينه نوشت: تيم ملي عربستان در شرايطي كه بيش از يكصد و ۲۰هزار تماشاگر ايراني يك صدا تيم خود را حمايت ميكردند در برابر سبز پوشان عربستاني تن به شكست داد .
به نوشته اين روزنامه اين در حالي بود كه به اين جمع دهها هزار نفري محمود احمدي نژاد كه به طور ناگهاني وارد ورزشگاه آزادي شده بود،اضافه شد و روحيه مضاعفي به بازيكنان ايراني داد.
براساس گزارش اين روزنامه تيم ملي عربستان در شرايطي به اين پيروزي شيرين دست يافت كه ديگر تيمهاي كشورهاي عربي از جمله امارات عربي متحده ، قطر و بحرين هر يك به نوبه خود تن به شكستهاي سنگيني مقابل حريفان خود داده بودند .
براساس گزارش اين روزنامه تيم ملي ايران با وجود بهرهگيري از بازيكنان حرفهاي خود كه هم اينك در برخي از تيمهاي اروپايي توپ ميزنند نتوانست در برابر قدرت بدني و تاكتيك تيم ملي عربستان كاري از پيش ببرد.
اين روزنامه در بخش پاياني گزارش خود با اشاره به اينكه اين پيروزي،ايران را به سال ۲۰۰۴ميلادي بر گرداند، آورده است: اين اولين باري است كه تيم ملي عربستان ، سفيد پوشان ايراني را در خانه خود شكست ميدهد.
الوطن نيز در گزارشي با اشاره به ديدار روز گذشته دو تيم ايران و عربستان نوشت : باوجود حمايت ۱۲۰هزار ايراني حاضر در ورزشگاه ازادي تيم ملي فوتبال عربستان توانست ضربه مهلكي به تيم ملي ايران وارد آورد.
اين روزنامه در اين گزارش با اشاره به اظهارات نواف بن فيصل معاون سازمان ورزش و جوانان اين كشور در خصوص اين ديدار نوشت: اگر داور ژاپني اين ديدار به حق قضاوت ميكرد اين بازي با نتيجه يك بر ۴به نفع عربستان به پايان ميرسيد .
روزنامه عكاظ نيز در گزارشي با اشاره به اين موضوع ضمن انتقاد از نحوه قضاوت داورد ژاپني نوشت: داور اين ديدار يك ضربه پنالتي رابه نفع تيم ملي عربستان ناديده گرفت.
به نوشته اين روزنامه باوجود تمامي شرايط سخت و دشواري كه بر تيم ملي عربستان در ورزشگاه يكضد هزار نفري آزادي تحميل شد اما، اين تيم ملي عربستان بود كه توانست با انگيزه بسيار بالاي خود تيم ملي ايران را از رفتن به جام جهاني ۲۰۱۰افريقاي جنوبي باز دارد.
المدينه نبز در اين زمينه با انتشار گزارشي با تاكيد بر اينكه تيم ملي عربستان در اين ديدار استحقاق چهار گل را داشت نوشت : اگر داور به درستي قضاوت ميكرد اين بازي با نتيجه پر گل ۴بر يك به نفع عربستان پايان مي يافت .
اين روزنامه در خصوص اين ديدار به نقل از معاون سازمان ورزش و جوانان عربستان آورده است: ستارگان تيم ملي عربستان به هزاران ايراني حاضر در ورزشگاه آزادي ثابت كردند كه بازيكنان تيم ملي فوتبال عربستان قهرمانان شرايط سخت و دشوار هستند.
تيم ملي فوتبال ايران روز گذشته در ادامه رقابتهاي مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰افريقاي جنوبي در ديداري سخت و حساس با نتيجه ۲بر يك مغلوب تيم ملي عربستان شد .
علی دایی باید دارت بزنن این ملخ خورها هم واسه ما آریاییها آدم شدن :29:
manchester7
29-03-2009, 16:22
واقعا برای کسانی که از این باخت خوشحالن متاسفم
دایی رو بیخیال ما با جام جهانی وداع کردیم~x(:29::29::29:
واقعا برای کسانی که از این باخت خوشحالن متاسفم
دایی رو بیخیال ما با جام جهانی وداع کردیم~x(:29::29::29:
به شخصه بعد از باخت میخواستم زمین و زمان رو به هم بدوزم اما بعدش خیلی هم خوشحال شدم. واسه چی ما بریم جام جهانی ما توی این چهار سال چی کار کردیم؟ وقتی حکم قطبی امضا شد و بهش گفتن با هواداران و بازیکنان پرسپولیس خداحافظی کن و یک دفعه صبح دایی میشه سر مربی ....!! چرا ما صعود کنیم بر طبق چه قانونی؟؟!!
انتخاب و برکناری دایی پنهان شدن فدراسیون پشت نامی بزرگ
آیا مشکل فوتبال ما علی دایی است؟ "تجربه معلم سنگدلی است. اول امتحان می کند بعد درس می دهد." یکی از دوستانم روزی این جمله را به من گفت که خیلی برایم جذاب بود.انسانها معمولا در زمینه ای که نسبت به آن علم و آگاهی ندارند سعی می کنند با مشورت و از آنان که در این زمینه دارای تجربه هستند راهنمایی بگیرند و چنانچه شکست خوردند با تجربه کسب شده بتوانند در مراحل بعدی و مواجهه مجدد از شکست، مزه شیرین پیروزی را بسازند اما این قانون ظاهرا در ورزش ما جایی ندارد و هر بار دریغ از بار قبل! این همه کمیته های فنی،مشاورین اعظم و ادعاها و منم منم ها به جایی نرسید چرا که اصل اساسی در ورزش ما رعایت نمی شود چون دوست داریم از یک سوراخ نه یک بار و دوبار که ده ها بار گزیده شویم. درد فوتبال ما بود و نبود علی کریمی نیست، درد فوتبال ما بازی دادن و ندادن خسرو حیدری نیست،
مشکل ما نه علی دایی است و نه اخلاق خاصش، درد فوتبال ما لج و لج بازی رسانه ها با سرمربی تیم ملی و بالعکس نیست، درد فوتبال ما بی برنامگی فوتبال و ورزش ماست. درد ما انجاست که کار به دست اهل کار نیست. درد ما آنجاست که وقتی تمامی کشورها اساس امادگی تیم ملی شان را بازی های لیگ و برگزاری آن می دانند، آقایان صاحب کرسی در فدراسیون رگ فهمیدگی شان برجسته می شود و به گاه انتقاد از فدراسیون، پای نظام و خون شهدا را به میان می آورند. آری وقتی سردار برنامه ریز فوتبال ما با لجاجت خاص خودش از برگزاری بازی های لیگ در روهای اول عید خبر می داد و فردوسی پور از لغو آن می گفت باید می دانستیم که چنین روزهایی در پیش است. در این بین آنچه مایه تاسف نگارنده است،
سیبل شدن علی دایی در برابر هجمه انتقادات و فشارهاست. گرچه هدف ازانتخاب دایی در همان روزها که پس از کشمکش فراوان حاصل از ناکارآمدی، انگشت اشاره روی نام دایی گذاشتند انتخاب او برای پنهان شدن پشت یک نام بزرگ در روز مبادا بود. از صبح تا بحال خبر برکناری علی دایی شنیده می شود در حالیکه آقای تاج در تماس تلفنی خبرنگاران آن را تکذیب می کند و البته علی کفاشیان در برابر تماس یکی از خبرنگارانی که رابطه نزدیک با او دارد با پیامکی وعده پاسخ را به یک ساعت بعد از برگزاری جلسه ای حساس در ساختمان واقع در خیابان سئول می دهد. آقایان فدراسیونی کجا هستند تا از نمونه شدن فدراسیونشان بگویند؟ فدراسیونی که هنوز قادر به برگزاری یک بازی تدارکاتی مناسب نیست، فدراسیونی که لحظه به لحظه برنامه جدید رو می کند و در این میان هر رسانه در هر کنفرانس مطبوعاتی از دعوت شدن یا نشدن علی کریمی سخن به میان می آورد!! آری فدراسیون ما نمونه شده است فقط بدلیل برخی پارامترهای خاص AFC نه برنامه ریزی و اجرا و برگزاری. آقایان توهم برشان داشته که در همه زمینه ها نمونه شده اند که اگر چنین باشد باید به قوه تعقل بن همام و همکارانش شک کرد. منکر اشتباهات علی دایی نبوده و نیستیم اما اعتقادمان بر این است که علی دایی مانند هر انسان دیگر اشتباه کرده و می کند ولی باید پذیرفت که علی دایی در این بین خیلی مقصر نبوده و نیست اما اکنون اوست که مقصر اصلی قلمداد می شود.
بازی دیروز تیم ملی نشان داد که روند حرکتی تیم مثبت و روبه جلو بوده است. ...اما در این بین یک چیز واضح است. تیم ملی باخته و کار صعودش به اما و اگر رسیده اما فوتبال ما نشان داده که همیشه لقمه را باید دور سر بچرخاند و این است که از پس قطر بر نمی آید تا جان به لب میلیون ها ایرانی بیاید تا در استرالیا، به جام جهانی برسد گویا شیرینی برامده از پس شکست برایمان گواراتر است. برای تیم ملی و احتمالا علی دایی هنوز فرصت باقی هست. و سوالی که به ذهن هر علاقمند به فوتبال می رسد:"برکناری علی دایی در این مقطع لازم است؟ ... و آیا گره ای از مشکلات فوتبال ملی ما باز می کند؟ آیا با برکناری دایی سیستم برنامه ریزی فدراسیون درست می شود؟ آیا یک حریف تدارکاتی مناسب برای تیم ملی پیدا میشود؟" نه خودمان را گول نزنیم. فوتبال ما بیمار تر از این حرف هاست.
اما وقتی به دعوت از دایی برای عضویت در کمیته مدرسین فیفا در جام جهانی 2010 و یا عضویت در کمیته فنی فیفا(که هر ساله وظیفه انتخاب بهترین بازیکن جهان را دارد) و نامزدی برای نائب رئیسی فیفا در کمیته جوانان این نهاد فکر می کنیم به این نتیجه می رسیم که آیا ما قدر داشته هایمان را می دانیم؟ یاد صفایی فراهانی به خیر که چه نیکو گفت:"انتخاب علی دایی برای برای پنهان شدن پشت یک نام بزرگ در روز مبادا بود
هنوز شکایت و یا گزارشی بر علیه حسین کعبی به دست ما نرسیده است
حسین کعبی در هنگام سوار شدن اتوبوس با مشت به صورت یکی از هواداران کوبید..
طی تماس و ب سایت دنیای فوتبال با کمیته انضباطی :هنوز هیچ گزارشی مبنی بر در گیری حسین کعبی به دست ما نرسیده است.تماشاچی مذکور گفته بود که با حضور در کمیته انضباطی از کعبی شکایت خواهد کرد
Valencia
29-03-2009, 17:06
آه افشین قطبی تیم ملی را گرفت
اواین باخت در مرحله ای که 3 امتیاز رو می خواستیم
در اولین بازی با عربستان آن هم در خانه
اشتباهات دایی :
1.استفاده نکردن از سلطان آسیا علی کریمی
2.بازی ندادن به خسرو حیدری
3.بی اهمیتی به ضعف هوایی دفاع تیم ملی
4. و .............
برانکو و دادکان کجایید که کسی قدر شماها رو ندوست .....
آه افشین قطبی تیم ملی را گرفت
اواین باخت در مرحله ای که 3 امتیاز رو می خواستیم
در اولین بازی با عربستان آن هم در خانه
اشتباهات دایی :
1.استفاده نکردن از سلطان آسیا علی کریمی
2.بازی ندادن به خسرو حیدری
3.بی اهمیتی به ضعف هوایی دفاع تیم ملی
4. و .............
برانکو و دادکان کجایید که کسی قدر شماها رو ندوست .....
هر چی بود دادکان فوتبالی بود الان همه سیاسین همه بله قربان گو پدر ورزش ایران هستند
hamid love oli
29-03-2009, 17:17
نیمکت تیم ملی متعلق به افشین قطبی بود
خدا جای حق نشسته
برکناری دایی تایید شد و البته خبر خوبی بود ولی متاسفانه کنده شدن سایه دایی از سر تیم ملی ایران بعد از حدود 15 سال با فاجعه ای به اسم نرفتن به جام جهانی همراه بود.امیدوارم فقط 1 بار برای همیشه انتخاب مربی تیم ملی با عقل انجام بشه نه رابطه...شنیدم که قراره با قطبی هم مذاکره بشه ولی به نظرم قطبی ظرفیت لازم برای کار کردن توی جو فوتبال ایران و مخصوصا چنین فضای بحرانی رو نداره و احتمال نتیجه نگرفتنش خیلی بیشتره...قطبی نتونست امسال با ناملایمات و حاشیه های پرسپولیس و فوتبال ایران کنار بیاد و رفت پس در این مقطع هم نمیتونه با جو وحشتناک و حواشی تیم ملی کنار بیاد .یادمون نره فقط 3 تا بازی داریم و 1 مساوی در هر کدوم از این بازیها یعنی خداحافظی کامل با جام جهلانی 2010
متاسفانه اینطور تصور میشه که با رفتن دایی مشکلات حل میشه اما این طور نیست مشکلات از بیخ و بن هستش این ها مربی خوبی هم نمیارن اگر بیارن هم کاری نمیتونه بکنه کمی واقه بین باشیم صعود نمیکنیم اما خدا کنه این درسی واسمون بشه...
masoud-lat
29-03-2009, 20:48
من3 بار بازی رو از دقیقه 55 دیدم
وقتی گل زدیم یه بار گفتن یا علی گل اول رو خوردیم
یه بار هم گفتن یا الاه گل دوم رو خوردیم
وا قعا برای تماشاچی ها متاسفم که نمیدونن زبان تیم مقابل عربی هست
alirooney
29-03-2009, 20:56
منظورت ناسزا های تماشاچی ها بود؟
من که از خدا میخوام نریم جام جهانی تا آقایون عاقبت کارشون رو ببینند.
راست میگفت صفایی فراهانی
متاسفانه اینطور تصور میشه که با رفتن دایی مشکلات حل میشه اما این طور نیست مشکلات از بیخ و بن هستش این ها مربی خوبی هم نمیارن اگر بیارن هم کاری نمیتونه بکنه کمی واقه بین باشیم صعود نمیکنیم اما خدا کنه این درسی واسمون بشه...
با این صحبتت کاملا مخالفم. توضیح بیشتر این لینک ==» [Only registered and activated users can see links]
با این صحبتت کاملا مخالفم. توضیح بیشتر این لینک ==» [Only registered and activated users can see links]
با اینکه اصلا از دایی خوشم نمیاد اما همه تقصیر ها به گردن اون نیست چرا میگی بد اقبالی کمی واقه بین باش ما چی کار کردیم در این 4 سال؟ چیمون درست بوده؟ زمانی که رییس سازمان تربیت بدنی علی ابادیه چه توقعی از تیم ملی داری؟ چه ربطی به بازیکن ها داره؟ بعد از علی ابادی ریس فدراسیون فوتبال کفاشیانیه که یه دفعه ای دایی رو میکنه سر مربی ما چه انتظاری داریم؟
Liverpudlian
29-03-2009, 21:30
واقعان من دلم واسه هوادارها سوخت دايی کم تجربه البته در مربیگری
masoud-lat
29-03-2009, 22:34
منظورت ناسزا های تماشاچی ها بود؟
منظورم گفتن کلمات عربی(بعد گل ایران) بود
مانند یا الاه که کلمه عربی هست که روحیه عربستان رو قوی میکرد
منظورم گفتن کلمات عربی(بعد گل ایران) بود
مانند یا الاه که کلمه عربی هست که روحیه عربستان رو قوی میکرد
البته فکر می کنم اسم خود شما هم کلمه عربی باشه پس تا به عربا روحیه نداده عوضش کنید ...
نمی دونم ما چرا عادت کردیم تنفر خودمونو از اعراب و یا عدم قبول داشتن یه چیزی رو با توهین و مسخره کردن اون چیز نشون بدیم اگر تیم ما عرضه نداشت که تیم عربستان رو ببره چه ربطی به خدا و علی و محمد و اینا داره
البته خب شما هم تقصیر ندارید اینقدر اینا همه چیشونو به این مسئله بستن و کشور ما رو ایشاالله ، ماشااللهی کردن اونایی که نتونستن اینو بپذرین مخالف اونا شدن و خیلی راحت بهش توهین می کنند ...
تیم ایران نه با لطف و عنایت خاصه اما زمان به قول اینا برده و نه با آوردن اسم اینا باعث باخت ما شده فقط متاسفانه اینقدر اینا شان ائمه رو پایین آوردن که هم با حرف های خودشون بهشون توهین می کنند و هم اجازه می دن امثال شما به اینا توهین کنند ...
البته اینم من جهت اطلاع شما بگم که کینه یا علی گفتن به دلتون گرفتین اتفاقا اعرابی که اومدن ایران وهابی هستند و آوردن اسم علی از سر بریدن اونا بدتره پس اگر قرار بر روحیه دادن و گرفتن روحیه بود الان باید برنده ما می بودیم نه اونا پس ضعف خود همین آریایی ها که واقعا ضعفای عمده دارن رو گردن الفاظ مقدسه ما نندازید نه شما که مخالفین نه اونا که کارای خودشونو پشت این الفاظ قایم کردن و تا ضعف کارشون معلوم نمیشه میگن خدا نخواست ...
وقتی گل زدیم یه بار گفتن یا علی گل اول رو خوردیم
یه بار هم گفتن یا الاه گل دوم رو خوردیم
راجع به گل اول عربا اینو بهت بگم که عربا اکثرا سنی هستن و اصلا حضرت علی رو قبول ندارن که بخوان با این حرفا شارژ بشنو گل بزنن
اینم بگم که یا الاه اصلا ما تواستادیوم نمیگیم اگه منظورا همون یالا هستش که اونم عربی نیست
خواهشا بحث های این چنینی رو تو فوتبال مطرح نکنید...:72:
manreza71
29-03-2009, 23:32
به احتمال فراوان قطبی سرمربی تیم ملی خواهد شد
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس ضمن تائید مذاکرات فدراسیون فوتبال با وی در خصوص جانشينی علی دایی گفت :متعقدم تیم ملی هنوز شانس صعود به جام جهانی را دارد.
افشین قطبی افزود: تیم ملی با کسب 7 امتیاز از 3 مسابقه خود این شانس را خواهد داشت به جام جهانی صعود کند. من خود اعتقاد دارم باید به فکر صعود به مرحله جام جهانی باشیم بازیکنان ایرانی توانایهای بالایی دارند و می توانند به این مهم دست یابند.
وی ادامه داد مذاکرات تلفنی با فدراسیون فوتبال داشتم حالا منتظر اعلام نهایی آنها هستم و خودم مشکلی برای حضور در تیم ملی ندارم چرا که به عنوان یک سرباز وطن همواره آماده خدمت هستم.
لینک خبر
[Only registered and activated users can see links] 6K0JWfnF6UiMadiBrNlUU&news_id=3175653
([Only registered and activated users can see links] 6K0JWfnF6UiMadiBrNlUU&news_id=3175653)
masoud-lat
29-03-2009, 23:44
البته فکر می کنم اسم خود شما هم کلمه عربی باشه پس تا به عربا روحیه نداده عوضش کنید ...
نمی دونم ما چرا عادت کردیم تنفر خودمونو از اعراب و یا عدم قبول داشتن یه چیزی رو با توهین و مسخره کردن اون چیز نشون بدیم اگر تیم ما عرضه نداشت که تیم عربستان رو ببره چه ربطی به خدا و علی و محمد و اینا داره
البته خب شما هم تقصیر ندارید اینقدر اینا همه چیشونو به این مسئله بستن و کشور ما رو ایشاالله ، ماشااللهی کردن اونایی که نتونستن اینو بپذرین مخالف اونا شدن و خیلی راحت بهش توهین می کنند ...
تیم ایران نه با لطف و عنایت خاصه اما زمان به قول اینا برده و نه با آوردن اسم اینا باعث باخت ما شده فقط متاسفانه اینقدر اینا شان ائمه رو پایین آوردن که هم با حرف های خودشون بهشون توهین می کنند و هم اجازه می دن امثال شما به اینا توهین کنند ...
البته اینم من جهت اطلاع شما بگم که کینه یا علی گفتن به دلتون گرفتین اتفاقا اعرابی که اومدن ایران وهابی هستند و آوردن اسم علی از سر بریدن اونا بدتره پس اگر قرار بر روحیه دادن و گرفتن روحیه بود الان باید برنده ما می بودیم نه اونا پس ضعف خود همین آریایی ها که واقعا ضعفای عمده دارن رو گردن الفاظ مقدسه ما نندازید نه شما که مخالفین نه اونا که کارای خودشونو پشت این الفاظ قایم کردن و تا ضعف کارشون معلوم نمیشه میگن خدا نخواست ...
با مسائل تاریخی کاری ندارم(که اون هم جای بحث داره)
ولی ایا درسته تو فوتبال از این کلمات استفاده بشه
اگه قراره استفاده بشه ایتالیا و فرانسه و... که تو جهان اول شدن از مسیح کمک گرفتن؟
چیزی که من میدیدم تمام تشویق ها به سود ایران نبود
اگه قراره استفاده بشه ایتالیا و فرانسه و... که تو جهان اول شدن از مسیح کمک گرفتن؟
منم به مسائل تاریخیش کاری ندارم
با درستی و غلطیشم کاری ندارم چون جای بحثش اینجا نیست ولی فکر می کنم هر کشور فرهنگ و اعتقاد هر کشور درست و غلط با کشور دیگه فرق می کنه و درست نیست که بخوای کشور های مختلف رو با هم مقایسه کنی اونا تشویقشون طور دیگست و ما هم طوری دیگه
این معنی نمیده که چون ما چیزی رو قبول نداریم به اون توهین کنیم این الفاظیه که چه عربی چه فارسی تو فرهنگ ما هست و یه تقدسی هم داره و ازش استفاده می کنند البته خب این اشتباه رو می کنند که این مقدساتشونو تو هر چیزی وارد می کنند اما این که تشویقشون با اون الفاظ باشه چیزی نیست که بشه بهش توهین کرد
بعدم خواهشا اینقدر عربی عربی نکنید زبان شما الان جزیی از زبان عربیه اسم شما اسم من 2/3 لغاطی که توی حرفامون هست پس خواهشا اگر می خواین یه مقدساتی رو مسخره کنید اسم زبان عربی روش نذارید
Jack Wilshere
30-03-2009, 00:23
من با اين موضوع كه تيم ملي در زمان دايي خيلي قدرتمند نبود موافقم اما مطمئن باشيد كه اشكالات فوتبال ما چيز هاي ديگه است و به اين راحتي ها هم حل نخواهد شد. من به چند تا از اونها اشاره ميكنم: 1.مطبوعات: متاسفانه در كشور ما روز نامه ها به جز تخريب كردن افراد كار ديگه اي بلد نيستن شما ببينيد با افشين قطبي در طي يك سال چه كردند كه گذاشت رفت ..... 2.عدم برتامه ريزي صحيح و كارامد: وجداني به نظر شما تو اين يك سال اخير ليگ و بازي هاي ملي ما منطقي برنامه ريزي شده بود!!! چند دفعه تو ليگ وقفه هاي بي مورد و طولاني افتاد!!! كه اين موضوع كاملا به عملكرد فدراسيون بر ميگرده! 3.عدم داشتن ديدارهاي تداركاتي به جا و مناسب: ابا لزومي بود ما با كنيا بازي كنيم با كويت چطور!!! بهتر نبود از روزهاي فيفا دي استفاده ميشد تا هم حريفهاي بهتري پيدا كنيم و هم حد اقل چند تا از لزيونر هامون هم ميبودن!!! تو اين مدت تو كدوم بازي تداركاتي نكونام يا شجاعي بازي كردن! هاشميان و مهدوي كيا چطور!!! كه اين بازيكن ها 2 تاشون كامل فيكس بودن 2 تا هم حدود 60 درصد بازي هارو بودن!!! كه اين هم به فدراسيون بر ميگرده!!!! 4.عدم استفاده از برخي بازيكنان به علت خصومت هاي شخصي : خدا وكيلي علي كريمي لياقت ملي پوش بودنو نداره!!! خسرو حيدري چطور!!! ما تو 5 بازي مهاجم هامون گل نزدن اون وقت به جاي اقاي گل ليگ بايد هاشميان بازي كنه كه يادم نيست اخرين گلشو چند فصل پيش زده!!! كه اين مورد به شخص اقاي دايي بر ميگرده! و تاسف بار اينه كه اين مشكلات هميشه تو تيم ملي بوده!!! با تعويض مربي هيچ مشكلي ريشه اي حل نميشه فقط امثال دايي و قلعه نوعي فدا ميشن!!!!!!!!
masoud-lat
30-03-2009, 00:41
ساعتی پیش ملخ خورها به کشورشون رسیدن
جالب اینجاست که دست یکی از بازیکن ها یه کارتن زعفران بود
حالا خودتون پولش رو حساب کنید
با درستی و غلطیشم کاری ندارم چون جای بحثش اینجا نیست ولی فکر می کنم هر کشور فرهنگ و اعتقاد هر کشور درست و غلط با کشور دیگه فرق می کنه و درست نیست که بخوای کشور های مختلف رو با هم مقایسه کنی اونا تشویقشون طور دیگست و ما هم طوری دیگه
این معنی نمیده که چون ما چیزی رو قبول نداریم به اون توهین کنیم این الفاظیه که چه عربی چه فارسی تو فرهنگ ما هست و یه تقدسی هم داره و ازش استفاده می کنند البته خب این اشتباه رو می کنند که این مقدساتشونو تو هر چیزی وارد می کنند اما این که تشویقشون با اون الفاظ باشه چیزی نیست که بشه بهش توهین کرد
بعدم خواهشا اینقدر عربی عربی نکنید زبان شما الان جزیی از زبان عربیه اسم شما اسم من 2/3 لغاطی که توی حرفامون هست پس خواهشا اگر می خواین یه مقدساتی رو مسخره کنید اسم زبان عربی روش نذارید
من نه میگم عربی بده نه چیز دیگه
میگم چرا تو فوتبال باید این چیزا وارد بشه
دین جایش تو مسجده و فوتبال تو استادیوم
در ضمن همین عربا که ما مسخره میکنیم
دین و زبان و فرهنگشون الان مال ماست
LOTAR MATEUS
30-03-2009, 00:48
اگر قطبی مربی خوبی بود الان بیکار نبود..این اقا انالیزوری بیش نیست... فقط ژنرال امیر قلعه نوعی که از نگاه a.f.c باهوش ترین مربی اسیاست..
اگر قطبی مربی خوبی بود الان بیکار نبود..این اقا انالیزوری بیش نیست... فقط ژنرال امیر قلعه نوعی که از نگاه a.f.c باهوش ترین مربی اسیاست..
ول کن تو رو خدا...بذار همون قطبی بشه...تو این موقعیت حساس فقط کم مونده بیان امیر خان رو از استقلال بگیرن....دعا کنیم فقط سراغ قلعه نوعی نرن که استقلال بیچاره میشه...تیم ملی که تقریبا نا امید شد حداقل امیدوارم استقلال نتیجه بگیره
Loverboy
30-03-2009, 01:09
LOTAR MATEUS ([Only registered and activated users can see links]) دلیل نداره چون طرفداره قلعه نوعی هستی بخوای به سرمربی سابق پرسپولیس توهین کنی . حواستو خلاصه جمع کن .
در ضمن گندشو درآوردی هر تاپیکی میریم میبینیم زدی ژنرال و ... . یه بار گفتی بسه احتیاجی نیست همه تاپیکها رو آباد کنی . دفعه ی آخرتم باشه به قطبی توهین میکنی .
وقايع نگاري شنبه تلخ فوتبال ايران
خداحافظ جناب دايي! :6qwup3:
«مبروك مبروك مبروك...»اين كلماتي است كه از دهان گزارشگر قطري شبكه تلويزيوني الجزيره اسپرت با فريادهاي شادماني اش به گوش مي رسد.زماني كه گل دوم عربستان به ثمر مي رسد او ديگر تنها يك قطري نيست،بلكه او يك عرب است.اين حالت براي گزارشگر اماراتي شيكه دوبي اسپرت تكرار مي شود. آنها در تهران غرور ايراني ها را پايمال كرده بودند و معلوم است كه بايد شاه عربستان پيام تبريكش از تمام شبكه هاي تلويزيوني عربستان پخش شود.شبكه هاي تلويزيوني عربستان سعودي از لحظاتي پيش و پس از پايان ديدار تيمهاي ملي ايران و عربستان كه به پيروزي سبزپوشان سعودي انجاميد برنامههاي عادي خود را قطع و شروع به پخش سرودهاي ملي اين كشور كردند. اما چشمان جواد خیابانی در استودیوشبكه سه خیس خيس بود. او با بغض كنایه ای زد و گفت: « با اینهمه حمایت از تیم ملی، باز هم تیم ملی باخت!»
masoud-lat
30-03-2009, 05:57
قطبی هر چقدر بد باشه وقتی میبازه گردن داور نمیندازه
روته مولر سرمربی تیم ملی
در حال حاضر از گزینه های احتمالی برای سرمربیگری تیم ملی ایران از مایلی کهن و قطبی و با احتمالی پایین تر از قلعه نویی و مجید جلالی نام می برنند .که با بررسی هر کدام از گزینه ها به این نکته پی می بریم هیچکدام در حال حاضر مناسب این پست نیستند
محمد مایلی کهن
اگر او سرمربی تیم ملی شود به علت مخالفان بسیاری که دارد باز هم حمایت سکوها را با خود نخواهد داشت او به علت اینکه با دایی مخالفتهای بسیاری در انتخاب بازیکن داشته است لذا در اولین قدم دست به تغییرات بسیاری در تیم ملی خواهد زد البته شاید به علت روحیات محمد مایلی کهن در بازی اول ایران موفق شود ولی باز هم دچار دردسر خواهد شد بگذارید در سایپا کار خود را انجام دهد
افشین قطبی
او به هیچ وجه نفر اول نخواهد بود .روحیه قطبی به درد سرمربیگری نمی خورد گرچه طرفدارانش از شناخت دو کره به عنوان نقطه قوت او یاد می کنند ولی چندان منطقی به نظر نمی رسد . و اینکه مدت زیادی از آنالیزور بودن او در تیم ملی کره گذشته است و حتما در این مدت تغییرات زیادی را در تیم ملی کره داشته ایم .حتی ممکن است در اثر فشار زیاد و شعاری از روی سکوها و همچنین فشارهای خانوادگی، تیم ملی ایران را مانند پرسپولیس رها کند .کلا افشین قطبی نشان داد انسان مسئولیت پذیری نیست و بسیار شکننده می باشد البته می توان او را به عنوان آنالیزور تیم برگزید که قطعا از آنالیزور فعلی تیم ملی بهتر است
امیر قلعه نویی
اگر او به سر مربیگری تیم ملی برگزیده شود که همه می دانند گزینه مورد علاقه علی آبادی می باشد به علت اینکه می خواهد ناکامیهای قبلی را جبران کند و خود را اثبات کند تمرکز لازم در این مقطع را نخواهد داشت و طبعا نمی تواند از تمام توان خود برای رهبری تیم ملی استفاده کند او هم تغییرات زیادی در تیم ملی خواهد داد چون اصلا فوتبال قلعه نویی با فوتبال دایی بسیار فرق می کند همچنین از این انتخاب باشگاه استقلال متضرر خواهد شد. شاید امیر قلعه نویی گزینه خوبی باشد ولی در این برهه اگر کمی باهوش باشد خودش نیز زیر بار نخواهد رفت ولی اگر بخواهد احساسی عمل کند حتما ضرر خواهد کرد .او با قهرمانی لیگ ایران فاصله ای ندارد.
مجید جلالی
به هیچ وجه گزینه مناسبی برای اینروزها نیست او مربی است که باید بعد از 2 سال از او نتیجه بخواهید آنهم در تیمهایی که آرامش وجود دارد .مجید جلالی در بین گزینه های بالا از شانس کمتری برخوردار است وشاید نامش هم برای یک بار مطرح شده باشد، گرچه می توان از او در این برهه برای انتخاب سرمربی تیم ملی مشورت خواست که قطعا نام خودش را مطرح نخواهد کرد .او خود را بهتر از هرشخص دیگری می شناسد او مرد اینروزها نیست.
پس بهترین گزینه در این برهه از زمان، دستیار اول تیم ملی یعنی روته مولر می باشد که هم در کنار تیم بوده و هم با بازیکنان آشناست و از نظر فنی هم در سطح بالایی قرار دارد و هیچکس هم منکر این قضیه نیست به شرطی که فدراسیون از او حمایتی کامل داشته باشد
Ali_nano
30-03-2009, 06:50
به میمنت و مباركی و به یمن حضور پر بركت جناب آقای دكتر احمدی نژاد رئیس جمهور محبوب در استادیوم آزادی تهران و در حضور یكصد هزار تماشاچی داخل استادیوم ، تیم ملی ایران مقتدرانه در برابر تیم ملی عربستان سعودی با نتیجه 2 بر 1 شكست خورد و در واقع از همین الان رویای حضور در جام جهانی 2010 را به فراموشی سپرد.
این بازی از چند جهت اولین بود.
*این اولین بازی تیم ملی با مربی گری علی دایی در استادیوم آزادی بود كه تمام ظرفیت ورزشگاه پر شده بود
*برای اولین بار در بازی ایران مقابل عربستان داور مسابقه مغرضانه تمامی سوت ها را به نفع تیم ایران زد. در یكی از شاهكار ترین حركات این داور، گل كاملاً سالم تیم عربستان در نیمه اول مردود اعلام شد.
*این اولین بازی رسمی سرمربی جدید تیم ملی عربستان بود.
*برای اولین بار احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهور ایران در ورزشگاه آزادی حاضر شده بود
* به یمن حضور جناب آقای احمدی نژاد در ورزشگاه برای اولین بار تیم عربستان موفق شد در ورزشگاه آزادی تیم ایران را شكست دهد.
شكست بد و تحقیر آمیزی بود .می شود آن را به عوامل ماورا طبیعی نسبت داد و حضور احمدی نژاد را عامل این شكست قلمداد كرد . البته این امر مسبوق به سابقه است . همین چند هفته پیش در فینال جام جهانی كشتی تیم ایران كه موفق شده بود قوی ترین تیم دنیا یعنی روسیه را با اقتدار شكست دهد و در فینال دربرابر حریفی به مراتب ضعیف تر یعنی آذربایجان قرار گرفته بود و درآستانه قهرمانی بود . آخرین كشتی گیر كشورمان در حالی كه 3 امتیاز از حریف آذربایجانی جلو بود و قهرمانی تیم ایران قطعی شده بود با ورود جناب آقای احمدی نژاد به ورزشگاه در فاصله كمتر از 30 ثانیه به پایان مسابقه ، بازی را باخت و ایران جام قهرمانی را از دست داد .
همین هفته گذشته نیز پس از عیادت ایشان از همسر آیت الله خمینی در بیمارستان آن بنده خدا به ناگاه در اولین روز سال جدید بدرود حیات گفت........
البته دلایل منطقی دیگری هم برای این شكست مفتضحانه وجود دارد. مزدك میرزایی گزارشگر مشنگ تلویزیون ایران مدعی بود كه مربی های تیم های فوتبال عربستان به سرعت عوض می شوند.از آن احمقانه تر این بود كه در حالیكه عربستان بعد از گل تساوی روی دروازه ایران حمله می كرد این آقا ابلهانه می گفت عرب ها به تساوی هم راضی هستند .
آخر بازی مشخص شد كه عرب ها به هیچ عنوان به تساوی كه راضی نبودند. و بر خلاف تصور بعضی ها بی دلیل مربی عوض نمی كنند. احتمالاً هدفشان مشخص است و برای رسیدن به هدفشان پول شان را درست خرج می كنند.
ولی در ایران یك كرم خاكی كه فكر می كند تكامل یافته و نام خودش را كفاشیان ( همان كفش دوزك سابق) گذاشته را به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب می كنند و این عزیز هم معیار اصلی اش برای انتخاب سرمربی تیم ملی دریافت دستمزد كمتر است (علی دایی دقیقاً به همین دلیل و اینكه حاضر شده بود بدون دریافت حقوق مربی تیم ملی شود از میان سایر گزینه ها انتخاب شده است). با این اوصاف آیا واقعاً باید نتیجه ای بهتر از این را انتظار داشت ؟
البته باید نیمه پر لیوان را هم دید . در دوره های قبلی تا بازی آخر هیجان برای خلایق باقی می ماند و رفتن و نرفتن تیم ملی به جام جهانی محل بحث بود . خوشبختانه با درایت انجام شده در همین اولین بازی دور برگشت تكلیف تیم ملی ایران مشخص شد كه محال است در جام جهانی حاضر باشد. حتی حضور در مرحلی پلی آف هم تنها خیال پردازی كودكانه است كه ممكن است به ذهن ابله هایی مانند مزدك میرزایی خطور كند.
از همین الان باید گفت خداحافظ جام جهانی 2010 .
اینم بگم که یا الاه اصلا ما تواستادیوم نمیگیم اگه منظورا همون یالا هستش که اونم عربی نیست
خواهشا بحث های این چنینی رو تو فوتبال مطرح نکنید...:72:
خوب به دايي كه توهين شد بحث روسياسي هم كرديم بس به مذهبي خواهشا نكشيم بهتره موافقين؟
TheSpecialOne
30-03-2009, 08:30
خوب به دايي كه توهين شد بحث روسياسي هم كرديم بس به مذهبي خواهشا نكشيم بهتره موافقين؟
یه عده از خدا خواسته شروع کردن به زیر سوال بردن همه چی. اینا همونایی هستن که میگن از باخت خوشحال شدیم.
واقعاً شنیدن شعار "یا علی مدد" یا شعارهایی از این دست اینهمه سوزش داره ؟؟ همین آقایون اگه تو یه شعار به داور یا بازیکن تیم حریف توهین بشه خیلی هم از اون شعار خوششون میاد.
یه عده از خدا خواسته شروع کردن به زیر سوال بردن همه چی. اینا همونایی هستن که میگن از باخت خوشحال شدیم.
واقعاً شنیدن شعار "یا علی مدد" یا شعارهایی از این دست اینهمه سوزش داره ؟؟ همین آقایون اگه تو یه شعار به داور یا بازیکن تیم حریف توهین بشه خیلی هم از اون شعار خوششون میاد.
هرکسی نسبت به شعور و فرهنگ و شخصیتش یک شعاری براش گوش نوازه و بهش عادت داره و دوست داره بیشتر بشنوه
Ali_nano
30-03-2009, 09:40
گلهای عربستان به روایت الجزیره اسپورت :
دوستان اگه کسی لینک گل ها رو از شبکه 3 داره لطفاً بزاره
mzizou10
30-03-2009, 10:03
آقا خواهشا یه نفر این نظرسنجی بالای صفحه رو برداره. هر دفعه بهش نگاه میکنم خنده ام میگیره که اینقدر بعضیا الکی به این تیم ملی امید داشتن. من از همون روز اولش می دونستم این تیم با این بازیکناش به هیچ دردی نمی خوره.
البته یه نکته هم بگم کسانی که می گفتند زمان برانکو چه قدر راحت صعود کردیم مثل این که یادشون نیست قبل از مرحله پایانی در گروه قبل در حال حذف شدن بودیم و به زور تونستیم اردن رو شکست بدیم و اگرنه همون زمان هم شانس آوردیم. البته این طرفداری از علی دایی نیست. بنده خدا هم بازیگری توی تیم ملی رو به تلخی به پایان رسوند هم مربیگری
Alireza59sg
30-03-2009, 10:49
برکناری علی دایی از مربیگری تیم ملی دیروز در حالی روی خروجی خبرگزاری ها می رفت که تا ساعت 15:30 دقیقه هیچ کس از صحتش اطمینان نداشت. حتی ساعت 15:49 دقیقه سایت شبکه خبر، خبر تکذیب برکناری دایی را از سوی فدراسیون فوتبال منتشر کرد. تا این که ساعت 17:02 آب پاکی روی دستان علی دایی ریخته شد و کفاشیان طی مصاحبه ای با شبکه خبر ضمن تشکر از زحمات دایی خبر برکناری او را تایید کرد و حتی خبر جالبی به مردم داد:«افشین قطبی یکی از گزینه های مربیگری تیم ملی است.»
بعدا مشخص شد قطبی تنها یکی از گزینه ها بوده است. صحبت با مربیانی نظیر محمد مایلی کهن و امیر قلعه نویی هم سر زبان ها افتاد. این طور که شنیده می شود فدراسیون اول سراغ امیر قلعه نویی رفته است. قلعه نویی هم برای قبول نشستن روی نیمکت مربیگری شروطی عنوان کرده که باعث شده مسئولان علاوه بر سرمربی استقلال گزینه هایشان را مطرح کنند. گفته می شود قلعه نویی از فدراسیون خواسته در صورت رساندن تیم ملی به افریقای جنوبی، در جام جهانی هم روی نیمکت بنشیند. علاوه بر این او قصد ندارد تا پایان لیگ قهرمانان آسیا _ که در صورت صعود استقلال از مرحله گروهی تا آذر ماه طول می کشد _ روی نیمکت آبی ها هم حضور داشته باشد. این در حالی است که فدراسیون اولا ترجیح می دهد در صورت صعود ایران به جام جهانی، مربی دیگری را با مطالعه کامل انتخاب کند و شرط قلعه نویی روند مذاکره را تا پایان پیش نبرد. این ها البته به شرطی است که شروط عنوان شده از سوی قلعه نویی صحت داشته باشد.
نفر دوم بعد از قلعه نویی قطبی بود. مردی که با به جای گذاشتن خاطره ای تلخ از پرسپولیس جدا شد. قطبی هم ماجرای جالبی دارد. او خوب به یاد دارد اواخر سال 1386 به عنوان مربی تیم ملی انتخاب شده بود و حتی بین دو نیمه بازی پرسپولیس برابر مقاومت سپاسی از بازیکنانش خداحافظی کرده بود. اما فقط چند دقیقه طول کشید تا این علی دایی باشد که به عنوان مربی تیم ملی انتخاب شود. همان موقع قطبی از رفتار فدراسیون و به ویژه کفاشیان به شدت ناراحت شد. تا جایی که مدت ها بعد در مصاحبه ای با تلوزیوین بی بی سی فارسی برای چندمین بار دلخوریش را مطرح کرد و به فدراسیون فوتبال به خاطر ضعف برابر اعمال نفوذ عوامل خارج از فدراسیون اعلام کرد. قطبی در مصاحبه با بی بی سی فارسی حرف های انتقادی دیگری راجع به سازمان تربیت بدنی و کلا اوضاع آشفته فوتبال ایران به زبان آورد تا وقتی دیروز اسم قطبی شنیده شد، عملا این تصور به وجود بیاید که نام او در لیست مغضوبین است و نمی تواند گزینه ای برای مربیگری تیم ملی باشد.
دست آخر هم نوبت رسید به محمد مایلی کهن، سرمربی کنونی سایپا که نتایج به نسبت خوبی هم از زمان عهده دار شدن هدایت این تیم کسب کرده است. مایلی کهن البته در مصاحبه هایش انتقاداتی از علی آبادی و سازمان تربیت بدنی کرده بود تا این شائبه که او با سازمان مشکل دارد و بعید است سازمان سراغ او برود. در ضمن مایلی کهن محبوبیت چندانی بین هواداران ندارد انتخاب او یک ریسک بزرگ محسوب می شود. غیر از این اریش روته مولر هم مشکل به وجود می آورد. این مدرس آلمانی برای حضور در کادر فنی تیم ملی با فدراسیون قرارداد دارد و از آنجا که اصولا مایلی کهن با مربی خارجی _ به خصوص اگر از نزدیکان علی دایی هم باشد _ مشکل دارد. از این رو در صورت انتخاب مایلی کهن، فدراسیون باید فکری برای قرارداد روته مولر هم بکند. مهم ترین عامل برای انتخاب او اما این است که در صورت رسیدن ایران به جام جهانی 2010 افریقای جنوبی، به راحتی می توان با تشکر از خدمتی که به فوتبال ایران و مردم کرده است او را کنار گذاشت.
به هر حال این تحلیل ها هیچ چیز را ثابت نمی کند. فدراسیون فوتبال کنونی تا کنون خوب توانسته مردم را شوکه کند. چه علی دایی که بعد از مصاحبه جنجالی اش در برنامه نود سرمربی ایران شد آن هم در شرایطی که گزینه های تیم ملی اصلا کسان دیگری بودند و چه زمان انتخاب سرمربی امید که باز هم وقتی همه دنبال اسم های دیگری می گشتند این غلامحسین پیروانی بود که هدایت زیر 23 ساله ها را بر عهده گرفت. در هر 2 حالت هم کفاشیان از گزینه هایش برنامه خواسته بود و بعد از ارائه برنامه ها از سوی نامزدهای مربیگری، شخص دیگری را به عنوان سرمربی انتخاب کرده بود.
حتی با این که کفاشیان دیروز اعلام کرد:«به دلیل شرایط خاص و نبود فرصت کافی قصد استفاده از مربی خارجی را نداریم.» هیچ بعید نیست نیمکت مربی تیم ملی را به دست یک خارجی بسپارند. شایعات در این زمینه حول نلو وینگادا، سرمربی پرسپولیس که در لیگ قهرمانان آسیا خوب نتیجه گرفته و لوکا بوناچیچ می چرخد. هر چند به نظر می رسد اگر هم قرار است یک خارجی روی نیمکت بنشیند خود اریش روته مولر، دستیار آلمانی دایی این کار را خواهد کرد. درست مانند زمانی که برانکو ایوانکوویچ جانشین موقت میروسلاو بلاژویچ شده بود. با تمام این تفاسیر انتخاب یک مربی خارجی احتمالی نزدیک به صفر دارد چون غیر از دلیل کفاشیان کلا ثابت شده سازمان تربیت بدنی با مربی خارجی مخالف است.
دست آخر نام منصور ابراهیم زاده، مجید جلالی و پرویز مظلومی را فراموش نکنید. این درست که نام این ها اصلا مطرح نیست و به نظر نمی رسد حتی اگر فدراسیون بخواهد این ها قبول کنند اما فدراسیون فوتبال است دیگر. ممکن است درست همان تصمیمی را بگیرد که هیچ کس حتی فکرش را هم نمی کند.
مسعود داره درست میگه شما چشمهاتون را بستین و حقیقت را نمی ببنین شاید استفاده از یکسری الفاظ یه دفعه کمک کنه اما هزار دفعه بدتر سر ما را بریده است فکر می کنین عربستانیه همچیز را ول کردن تو استادیوم یا عمر یا عمر میگن که میبرن نه اونها با اینکه وهابی هستند از بهترین مربیا دنیا که شاید هم کافر هستند استفاده می کنند اما مربی ما هیچ تجربه و امکاناتات نداره یه تسبیح کرفته دستش این هم نتیجه اش سعی نکنین حقیقت را نبینن حقیقت اینه که ایران با اون همه فرهنگ و شخصیتش تو آزادی می بازه و یه عده شتر چرون که تا دیروز قاطی آدم نبودند امروز تو ایران برای ما .. شون را بهم میزنند خیلی تلخ است اما از این بدتر و تلختر را هم خواهیم دید تا وقتی امثال احمدی نزاد و علی آبادی هستند
مسعود داره درست میگه شما چشمهاتون را بستین و حقیقت را نمی ببنین شاید استفاده از یکسری الفاظ یه دفعه کمک کنه اما هزار دفعه بدتر سر ما را بریده است فکر می کنین عربستانیه همچیز را ول کردن تو استادیوم یا عمر یا عمر میگن که میبرن نه اونها با اینکه وهابی هستند از بهترین مربیا دنیا که شاید هم کافر هستند استفاده می کنند اما مربی ما هیچ تجربه و امکاناتات نداره یه تسبیح کرفته دستش این هم نتیجه اش سعی نکنین حقیقت را نبینن حقیقت اینه که ایران با اون همه فرهنگ و شخصیتش تو آزادی می بازه و یه عده شتر چرون که تا دیروز قاطی آدم نبودند امروز تو ایران برای ما .. شون را بهم میزنند خیلی تلخ است اما از این بدتر و تلختر را هم خواهیم دید تا وقتی امثال احمدی نزاد و علی آبادی هستند
ایران نباید بره به جام جهانی چون توی درون مردم ایجاد نشاط و سر افرازی میکنه شادابی ملت به صلاحشون نیست این ملت رو باید همیشه افسرده و گریون و نالان نگه دارند که حال و حوصله هیچ کاری رو نداشته باشند برای بازی عربستان برد ایران برای سکو نشینها عقده شده بود همه منتظر انفجار بودند من سکو ها رو اینجوری ندیده بودم حتی موقعی که بازی با ژاپن که 2 -1 تو آزادی بودم وبردیمشون و ... تو استادیوم بود در کل به نظر من اینها نمیخوان جام جهانی رفتن باعث خوشحالی فزاینده مردم و یک چیزی مثل شادی عمومی بشه
من به نفع تيم ملي نظر داده بودم ولي به نظر من تيم مابهترين تيم اسياست كدوم تيم كريمي ومهدويكيا ونكونام و.... رودارن؟ ولي برنامه ريزي اشتباهه وسرمربي هم بابازيكنا لج داشت ايران كارش همينه ميره به جام جهاني ودلي جونمون بالا ميياد
كذشته ها كذشته ديكه بحثش نكنيم بهتره بيشتر حرص ميخوريم اينده روشنه انشالله
بر و بچه هایی که میرید ورزشگاه وجدانا ما رو رو سفید کنید وروی این عربا رو کم کنید ورزشگاهو رو سرشون خراب کنید یه جوری بکوبونیدشون که تا یه ساعت بعد از بازی از سرگیجه تکون نتونن بخورن یه جوری که یادشون بره از کجا اومدن و کجا میرن و چه کار باید بکنن دیگه شما واین عربا........
من خودم که ساکن اصفهان هستم از فوتبالدوستای ایرانی بخصوص تهرانیا تشکر ویزه دارم حیف که باختیم اما این تماشاگرای ما یه چیزی اند که هیچ تیمی تو دنیا نمی تونه بخره با اون همه جفا و ناراحتی و ترافیک این هستند که عشق را معنی کردند کسایی که رفتین ورزشگاه دمتون گرم
manreza71
30-03-2009, 13:25
چوب خدا صدا نداره
این ضرب المثلی هست که برای آدمهای ریا کار وقلدر وزورگویی مثل دایی به کار میره
بریم ریاکاریهای دایی رو ببینیم
دایی به حساب خودش به حج رفته وهمتون میدونید کسی که ادعای حج رفتن میکنه باید خصوصیاتی داشته باشه از ظاهر گرفته تاباطن وهمه ازش راضی باشن
اما این آقا از یه طرف زنجیر گردنش بود ویقش باز بود و از طرف دیگه تسبیح دست میگرفت وذکر میکرد
وقتی برای حج یه نفر میره باید از همه حلالیت بطلبه اما هیچ وقت این کارو نکرد چون مهم برای اون فقط همین بود در چشم مردم حاجی باشه
دایی دعوت نکردن از علی کریمی رو به دلیل امتناع از اومدنش به تیم ملی کرده بود این در حالی است که علی کریمی پس از اینکه در بازی بالشارجه به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد آمادگی خودشو برای حضور در تیم ملی اعلام کرده بود
حتی قبل از این دایی با کریمی آشتی کرده بود وبه علی کریمی گفته بود اگر به طور رسمی دررسانه ها اعلام کنی به تیم ملی بر میگردم تو رو دعوت میکنم
اما با حیله گیری خودش دعوت نکرد ودر ذهن خودش فکر کرده علی کریمی رو گول زده
اما مصاحبه قبل از بازی با عربستان که با کریمی شده بزرگی این بازیکن محبوب وتاثیر گذار رو نشون میده
درحالی که گفته می شود ستاره محبوب پرسپولیس از علی دایی به دلیل رفتارش در آستانه بازی عربستان با او گلایه دارد اما حاضر نشد حرفی را علیه تیم ملی بزند.
چندی قبل دایی پس از برگزاری مراسم آشتی کنان با کریمی به این بازیکن گفته بود چنانچه به صورت رسمی عذرخواهی کند و برای حضور در تیم ملی اعلام آمادگی کند به تیم ملی فراخوانده می شود تا در بازی با عربستان یکی از بازیکنان تیم ملی باشد اما به رغم اعلام رسمی کریمی ، دایی حاضر نشد تا نام این بازیکن را در فهرست بازیکنان بازی با عربستان قرار دهد. دایی علت این اتفاق را آسیب دیدگی و ناآمادگی کریمی عنوان کرد. این برخورد او باعث شد تا اعلام شود کریمی به شدت از سرمربی تیم ملی گله مند است و گفته می شد موج رسانه ای جدید علیه تیم ملی با مصاحبه ای جنجالی از کریمی آغاز می شود اما در واکنش به این شایعات ، ستاره سابق تیم ملی در گفت و گو با دوستان نزدیکش اعلام کرد:« من هم مثل همه مردم برای صعود تیم ملی به جام جهانی لحظه شماری می کنم و تیم ملی حتما باید عربستان را شکست دهد و هیچ چیزی مهمتر از این اتفاق نیست.»
از طرف دیگه کریمی در بین دونیمه بازی به شدت از سوی تماشاگران تشویق شد که عکسالعمل دایی را به همراه داشت دایی تماشاگران را وادار به سکوت کرد
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران تماشاگراني كه علي كريمي را تشويق ميكردند را وادار به سكوت كرد.
تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي در اواخر نيمه اول و بين دو نيمه علي كريمي را تشويق كردند و خواهان حضور او در تيم ملي شدند اما علي دايي از آنها خواست كه در اين باره شعار ندهند و از تماشاگران درخواست كرد كه سكوت كنند.
خوب بالاخره تیم دایی با یک گل پیش افتاد وحالا این دایی است که به خود میبالد که کریمی رو دعوت نکرده
اما ورق بر می گرددودایی با فجیع ترین طرز ممکن در برابر 120000 تماشاگر در برابر رئیس جمهور در برابر 70000000 ایرانی بر زمین میخورد
وادامه رسوایی دایی
دایی به شدت از طرف حاضرین در ورزشگاه هو میشود واز ترس جانش در پایان بازی همراه با بازیکنان عربستان به رختکن میرود
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان که مورد غضب تماشاگران قرار گرفته بود، به همراه بازیکنان عربستان راهی رختکن شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و عربستان که به برتری 2 بر یک عربها انجامید بخش عمده ای از یکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی به طور ایستاده نظاره گر ناکامی تیم کشورمان بودند و شعارهایی را علیه کادر فنی و علی دایی سر دادند.
در این بین علی دایی برای در امان ماندن از پرتاب احتمالی اشیا از سوی تماشاگران با چند دقیقه تاخیر و در میان بازیکنان عربستان راهی رختکن شد.
در پایا ن بازی ودر مصاحبه مطبوعاتی با تمام پررویی دبرابر سوالات خبر نگاران مقاومت میکند ویک مشت اراجیف بهم میبافد به این خیال خام که همون کسایی که اونو مربی کردن ازش حمایت میکنند
اما نمیداند عمق فاجعه چقدر است وچه آبروریزی تاریخی از ایران کرده است که حتی همون اطرافیانش دیگه ازش حمایت نمی کنند
آری چوب خدا صدا ندارد
توجه :قسمت های آبی رنگ مربوط به مطبوعات است
Liverpudlian
30-03-2009, 13:27
همين مايلی کهن بود :*:84:*:که کره رو 6 تايی کرد خدايش خيلی خوبه سابقشم توپه پخته هم هست نه عين دايی کم تجربه :-&
چوب خدا صدا نداره
این ضرب المثلی هست که برای آدمهای ریا کار وقلدر وزورگویی مثل دایی به کار میره
بریم ریاکاریهای دایی رو ببینیم
دایی به حساب خودش به حج رفته وهمتون میدونید کسی که ادعای حج رفتن میکنه باید خصوصیاتی داشته باشه از ظاهر گرفته تاباطن وهمه ازش راضی باشن
اما این آقا از یه طرف زنجیر گردنش بود ویقش باز بود و از طرف دیگه تسبیح دست میگرفت وذکر میکرد
وقتی برای حج یه نفر میره باید از همه حلالیت بطلبه اما هیچ وقت این کارو نکرد چون مهم برای اون فقط همین بود در چشم مردم حاجی باشه
دایی دعوت نکردن از علی کریمی رو به دلیل امتناع از اومدنش به تیم ملی کرده بود این در حالی است که علی کریمی پس از اینکه در بازی بالشارجه به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد آمادگی خودشو برای حضور در تیم ملی اعلام کرده بود
حتی قبل از این دایی با کریمی آشتی کرده بود وبه علی کریمی گفته بود اگر به طور رسمی دررسانه ها اعلام کنی به تیم ملی بر میگردم تو رو دعوت میکنم
اما با حیله گیری خودش دعوت نکرد ودر ذهن خودش فکر کرده علی کریمی رو گول زده
اما مصاحبه قبل از بازی با عربستان که با کریمی شده بزرگی این بازیکن محبوب وتاثیر گذار رو نشون میده
از طرف دیگه کریمی در بین دونیمه بازی به شدت از سوی تماشاگران تشویق شد که عکسالعمل دایی را به همراه داشت دایی تماشاگران را وادار به سکوت کرد
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران تماشاگراني كه علي كريمي را تشويق ميكردند را وادار به سكوت كرد.
تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي در اواخر نيمه اول و بين دو نيمه علي كريمي را تشويق كردند و خواهان حضور او در تيم ملي شدند اما علي دايي از آنها خواست كه در اين باره شعار ندهند و از تماشاگران درخواست كرد كه سكوت كنند.
خوب بالاخره تیم دایی با یک گل پیش افتاد وحالا این دایی است که به خود میبالد که کریمی رو دعوت نکرده
اما ورق بر می گرددودایی با فجیع ترین طرز ممکن در برابر 120000 تماشاگر در برابر رئیس جمهور در برابر 70000000 ایرانی بر زمین میخورد
وادامه رسوایی دایی
دایی به شدت از طرف حاضرین در ورزشگاه هو میشود واز ترس جانش در پایان بازی همراه با بازیکنان عربستان به رختکن میرود
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان که مورد غضب تماشاگران قرار گرفته بود، به همراه بازیکنان عربستان راهی رختکن شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و عربستان که به برتری 2 بر یک عربها انجامید بخش عمده ای از یکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی به طور ایستاده نظاره گر ناکامی تیم کشورمان بودند و شعارهایی را علیه کادر فنی و علی دایی سر دادند.
در پایا ن بازی ودر مصاحبه مطبوعاتی با تمام پررویی دبرابر سوالات خبر نگاران مقاومت میکند ویک مشت اراجیف بهم میبافد به این خیال خام که همون کسایی که اونو مربی کردن ازش حمایت میکنند
اما نمیداند عمق فاجعه چقدر است وچه آبروریزی تاریخی از ایران کرده است که حتی همون اطرافیانش دیگه ازش حمایت نمی کنند
آری چوب خدا صدا ندارد
توجه :قسمت های آبی رنگ مربوط به مطبوعات است
ببخشيد يعني چي اين كارا؟
2 پست مثل هم رو در 2 تاپيك ميزارين بعدش هم خودتون مياين ميگين پستها رو چند جا ارسال نكنين
اونم پستهايي كه 100 بار فرستادينشون !!
بهتره قوانين رو يه دور ديگه بكني وگرنه خيلي زود به مشكل برميخوري
saeed_cris
30-03-2009, 16:19
علي دايي رو بايد خيلي وقت پيش مينداختنش بيرون.بازي با امارات كه يادتونه ميشه گفت بدترين بازي تاريخ فوتبال ايران بود.من نميدونم چرا آقاي قلعه نوعي رو از تيم ملي كنار زدن .
خداييش اگه بود تيم مليمون راحت به جام جهاني مي رفت.
من كه ميگم محاله ديگه امير خان بر بگرده.چون خودش نمي خواد.
ولي در هر حال هر كسي ديگه بياد بايد ازش حمايت بشه تا تيم ملي مون به جام جهاني بره
هر كسي كي ميخواد باشه.پس همه مردم ايران و رسانه ها كمك كنن به تيم ملي مون.
بهترین پیروزی ، پیروزی بر نفس است ، ما با عوض کردن خود می توانیم تمام زندگی و گرایش های اطرافیان خود را به سادگی عوض کنیم
mzizou10
30-03-2009, 17:05
چرا در بعضی موارد ( باز هم میگم در بعضی موارد ) اینقدر بدون انصاف در مورد علی دایی قضاوت می کنید. ما که از توی خونه بازی رو می دیدیم صدای تماشاچیها رو از تلویزیون می شنیدیم. چرا تماشاچیها بعد از گل ایران علی دایی رو تشویق می کردند ولی بعد از گل عربها یهو علی دایی بد شد و شعارها علیه اون شد؟
درسته که علی دایی توی انتخاب بازیکنها خیلی اشتباه کرده ولی به نظر من اگر قرار بود توی بازی علیه کسی شعار داده بشه این بازیکن های بی غیرت تیم ملی بودند که هیچ نشانی از غیرت ایرانی نداشتند. وقتی بازیکنها دوتا پاس نمی تونن بدن علی دایی چی کار میتونه بکنه. همه کاسه کوزه ها رو سر علی دایی نشکنیم
manreza71
30-03-2009, 17:17
ببین دایی کلا 800 نفر بیشتر طرفدار نداره که اونا رو هم فدراسیون آورده بود ودر برابر جایگاه قرار داده بود ودوستان صدا وسیما که از خودشونن صدا ورزشگاه هو زیاد کردن
اما همینکه دایی هو شد صدای ورزشگاه به طرز محسوسی پایین اومد ایندر حالی است که 1000000 نفر هوش میکردند
اما در مورد بازیکنان
به گفته پرویز مظلومی بازیکنان تیم ملی هر کشوری شناخته شده هستند وتیم ملی کودکستان نیست که هر روز چند نفر جدید بهش اضافه بشن
بازیکنا هیچ تقصیری نداشتند چون توانشون همین بود همه تقصیراتا متوئجه دایی است که خیلی را بازی داد و خیلی از استعداد هامون از جمله
مبعلی
کاظمیان
خسروحیدری
پژمان نوری
آرش برهانی
ومهمتر از همه سلطان علی کریمی
رو بازی نداد تا اینجور 7000000 ایرانی رو بازیچه افکار خودش بکنه
مهدویکیا رو هم فقط برای بازی با کره شمالی آورد که اتفاقا تنها برد ایران در اون بازی بود دیدیم که مهدویکیا 1 گل زد وبهترین بازیکن زمین شناخته شد اما به بهانه بازی بد مهدویکیا در برابر امارات اونو خط زد وغلامنژاد جایگزین شد
POORIA BAYERNI
30-03-2009, 18:54
ببین دایی کلا 800 نفر بیشتر طرفدار نداره که اونا رو هم فدراسیون آورده بود ودر برابر جایگاه قرار داده بود ودوستان صدا وسیما که از خودشونن صدا ورزشگاه هو زیاد کردن
اما همینکه دایی هو شد صدای ورزشگاه به طرز محسوسی پایین اومد ایندر حالی است که 1000000 نفر هوش میکردند
يعني شما تو استاديم بوديد وتك تك شمردي...دوستان صدا سيما همون موقع كه ميگفتن دايي حيا كن صدارو زياد كرده بودند...بعد گل ايران هم يك صدا دايي رو تشويق ميكردن واين تشويق صداي800نفر نبود...
manreza71
30-03-2009, 19:19
يعني شما تو استاديم بوديد وتك تك شمردي...دوستان صدا سيما همون موقع كه ميگفتن دايي حيا كن صدارو زياد كرده بودند...بعد گل ايران هم يك صدا دايي رو تشويق ميكردن واين تشويق صداي800نفر نبود...
ببین بنده خدا بحث رو به حاشیه نبر بهتره قسمت زیر مطالبی رو که من نوشتم میخوندی وجواب اونا رو میدادی اما عیبی نداره اگه آمار دقیق میخوای باشه دایی فقط وفقط در اردبیل طرفدار داره
اما بهتره جواب اون قسمت پست منو بدی
POORIA BAYERNI
30-03-2009, 19:25
ببین بنده خدا بحث رو به حاشیه نبر بهتره قسمت زیر مطالبی رو که من نوشتم میخوندی وجواب اونا رو میدادی اما عیبی نداره اگه آمار دقیق میخوای باشه دایی فقط وفقط در اردبیل طرفدار داره
اما بهتره جواب اون قسمت پست منو بدی
بسر جون كسي بحثو به حاشيه نميبره...بعد گل ايران تمام استاديم دايي تشويق كردند نه800فر...
در مورد قسمت دوم هم قبول دارم لج بازي ميكنه ولي ارنج تيم ملي دست سرمربي دلش نخواست دعوت كنه نتيجه اش هم همه ديدند پس قرار نيست همه جا فرياد بزني...
بسر جون كسي بحثو به حاشيه نميبره...بعد گل ايران تمام استاديم دايي تشويق كردند نه800فر...
در مورد قسمت دوم هم قبول دارم لج بازي ميكنه ولي ارنج تيم ملي دست سرمربي دلش نخواست دعوت كنه نتيجه اش هم همه ديدند پس قرار نيست همه جا فرياد بزني...
با این حرفت موافقم در ضمن اولین کسی هم که ضرر کرد خودش بود اعتبار خودش رو زیر سوال برد
بازيكنان تيم ملي عربستان هنگام بازگشت به كشورشان: از ايران پيروزي و زعفران با خود به همراه آورديم !
بازيكنان تيم ملي فوتبال عربستان پس از پايان ديدار با تيم ملي ايران و كسب پيروزي تاريخي در برابر يكي از قدرتهاي برتر آسيا با يك هواپيماي اختصاصي به كشورشان بازگشتند ودر فرودگاه مورد استقبال مقامات اين كشور قرار گرفتند.
آنها در مواجهه با خبرنگاران سعودي در حالي كه بستههاي زعفران ايران در دست داشتند، اعلام كردند: «با خود از ايران پيروزي و زعفران به همراه آورديم.»
آنها با ابراز شادماني از كسب اين پيروزي آن را هديهاي به پادشاه و ملت عربستان برشمردند.
از سوي ديگر سلطان بنفهد بن عبدالعزيز با ارسال پيامي به پادشاه عربستان پيروزي تيم ملي عربستان سعودي را بر تيم ملي ايران تبريك گفت و اعلام كرد جوانان عربستان با روحيهي جنگندگي در زمين حريف دست به كار بزرگي زدند.
فهد الحربي مفسر تلويزيون ورزشي عربستان نيز در تحليل كسب اين پيروزي گفت: تيم ملي ما براي بردن به ايران رفته بود و توانست به اين مهم دست پيدا كند و اين را ميتوان از صحنهي گل اول عربستان دريافت. چرا كه پس از اين گل همهي بازيكنان سعودي براي شروع سريع دوبارهي مسابقه عزمي جدي داشتند.
تلويزيون ورزشي عربستان از تاكتيكهاي اتخاذ شده تسيرو مربي اين تيم ستايش كرد و گفت: علي دايي بر روي نيمكت تيم ملي ايران با تدابير اتخاذ شدهي تسيرو يخ زد.
MAHDI_ITALIA
30-03-2009, 20:48
علي دايي رو بايد خيلي وقت پيش مينداختنش بيرون.بازي با امارات كه يادتونه ميشه گفت بدترين بازي تاريخ فوتبال ايران بود.من نميدونم چرا آقاي قلعه نوعي رو از تيم ملي كنار زدن .
ولي در هر حال هر كسي ديگه بياد بايد ازش حمايت بشه تا تيم ملي مون به جام جهاني بره
بهترین پیروزی ، پیروزی بر نفس است ، ما با عوض کردن خود می توانیم تمام زندگی و گرایش های اطرافیان خود را به سادگی عوض کنیم
مثل اینکه یادت رفته اقای قلعه نویی عنایتی رو گذاشته بود هافبک چپ و خطیبی رو گذاشته بود هافبک راست. در صورتی که کاظمیان که خیلی اماده بود و امادگیش رو تو بازی با ازبکستان نشون داده بود رو نیمکت بود
اگه بحث عرق ملیه و همه دارن به خاطر مملکتشون نگرانن نه از روی علایق شخصی(جون بی بی من)میشه یه توضیح بدی الان اقای قلعه نویی چه گلی به سر تیم خودش زده که بیاد واسه تیم ملی؟؟؟؟؟؟
هر وقت تو جام باشگاهها نتیجه گرفت چشم اون یه سیستم قدیمی رو استفاده میکنه که یه مربی به راحتی میتونه ببنددش .....
حالا بگذریم ولی هیچ کدوم از گزینه های اینا به درد ما نمی خورن مایلی کهن که هیچ کدوم از بازیکنای بزرگ مثل نکونام و ..... خودشونو دست اون نمیدن مگه یادتون رفته جریان تیم امید رو که اومد ابروی همه بازیکنا رو تو 90 برد که من وسط قنوت نماز صدای تاس اقای ....(اسم بردا) اینو شنیدم اقای فلانی رو بازی ندادم چون نماز صبحش فلان شد
اون فقط به درد اقایون میخوره که زود یه بله قربان بگه اگه اون بشه مربیمون علی ابادی هست مطمئن باشیدو تنها بازیکنی که میتونی مطمئن باشی دعوت میشه مبعلی هست
گزینه خارجی هم که زهی خیال باطل اون مردیکه سکته ای و فلج نیومد چه برسه به یکی که فقط مشکلش کوری باشه
این پست هم پاک میشه ولی یه نفر هم هدایت شه یه نفره
manreza71
30-03-2009, 23:22
مایلی کهن که هیچ کدوم از بازیکنای بزرگ مثل نکونام و ..... خودشونو دست اون نمیدن مگه یادتون رفته جریان تیم امید رو که اومد ابروی همه بازیکنا رو تو 90 برد که من وسط قنوت نماز صدای تاس اقای ....(اسم بردا) اینو شنیدم اقای فلانی رو بازی ندادم چون نماز صبحش فلان شد
اون فقط به درد اقایون میخوره که زود یه بله قربان بگه اگه اون بشه مربیمون علی ابادی هست مطمئن باشیدو تنها بازیکنی که میتونی مطمئن باشی دعوت میشه مبعلی هست
کاملا موافقم اگه مایلی کهن بیاد بیچاره شدیم آقا باید ساعت 12 شب بازیکنا رو از خواب بیدار کنه تا نماز شب بخونن وگرنه محروم میشن(نماز خیلی خوبه اما نه با اجبار ) باید موهاشونو کاملا کوتاه کنن باید مسواک بزنند بخوابند اگه مایلی کهن بیاد بیچاره شدیم
به نظر من تنها کسی که میتونه بدون غرض هدایت تیم ملی رو به عهده بگیره افشین قطبی هستش
چون با هیچ کسی هیچ غرضی نداره و میتونه با دعوت بهترینها تیم ملی رو به جام جهانی ببره
البته اگه حمایتش کنن
تحلیل بعضی از سخنان علی دایی پس از شکست تلخ تیم ملی برابر عربستان/ غرور، غرور و غرور
امیر غفاربیگی/خبرگزاری پارس فوتبال
عربستان برای برد به ایران آمده بود. این امر را زمانی که عربها گل تساوی را به ثمر رساندند به وضوح قابل تشخیص بود. آن زمانیکه بازیکنانشان در دیدگان بهت زدهی هواداران با خشونت مفرط توپ را از دست حسن اشجاری قاپیدند تا به سرعت روی نقطهی وسط زمین بکارند و بازی را شروع کنند. شجاعت عربها در بازی مقایل تیم ما واقعا ستودنی بود. آنها میدانستند که مقابل تیم ایران بازی میکنند . همچنین میدانستند با شکست یا مساوی ترک کردن ایران باید عطای جام جهانی را به لقایش ببخشند. اما مربی و بازیکنان ایران عربستان را با یک تیم درجه چندم آسیا اشتباه گرفته بودند.
باخت مقابل تیم ملی عربستان تلخ است. حتی یادآوری آن شکست و نوشتن پیرامون آن نیز کاری مشکل و طاقتفرساست. به گفتهی سرمربی؛ تیم ملی فوتبال برد و باخت دارد، اما باخت برابر عربستان آنهم در استادیوم آزادی و در حضور صدهزار هوادار هیچ توجیهی نمیتواند داشته باشد.
دایی در گفته هایش پس از بازی به این نکته اشاره میکند که: «مگر يك تيم چند بازي ميتواند پيروز شود و برد و باخت در فوتبال هر كشوري وجود دارد.» لازم است به ایشان یادآوری کنیم مگر یک تیم در چند بازی میتواند مساوی کند؟ منظور دایی از برد اصلا مشخص نیست.
بهتر است ایشان نگاهی به جدول بیندازند تا متوجه شوند تیم ما تنها یک برد مقابل کره شمالی دارد و برابر تیمهای امارات، کره جنوبی و عربستان در بازی رفت به تساوی اکتفا کرده است. مربی تیم ملی شکست مقابل عربستان را از گردن خود رد میکند و به قول معروف با انداختن توپ به زمین بازیکنان سعی در توجیه این نتیجه دارد. تا جایی که پس از بازی دربارهی اشتباهات تاکتیکی تیم ملی میگوید: «اين مسائل را بازيكنان بايد از 12 سالگي ياد بگيرند و من نميتوانم خود به ميدان بروم و اين نكات فردي را به بازيكنانم گوشزد كنم.»
باید از ایشان پرسید پس نقش کادر فنی تیم چیست؟ اگر باریکنی کوچکترین نکات تاکتیکی را نمیداند یا به قول وی از 12 سالگی یاد نگرفته است چرا باید در ترکیب اصلی قرار گیرد یا حتی به تیم ملی دعوت شود؟ یادمان نرفته مربی محترم تیم ملی در ده دقیقهی پایانی بازی به نیمکتشان چسبیده بودند و شجاعت استفاده از سومین تعویضشان را هم نداشتند. هرچند دایی معتقد است که تیم ملی مقابل عربستان بسیار خوب بازی کرد و او به واسطهی این بازی خوب از بازیکنانش کاملا راضی است اما باید به ایشان گوشزد کنیم دیدگاه مردم نسبت به بازی تیم ملی و عملکرد بازیکنان کاملا با دیدگاه ایشان تفاوت دارد.
از سخنان ایشان مبنی بر اینکه «همه منتظر چنین روزی بودند تا تیم ملی شکست بخورد» اینطور استنباط میشود که ایشان حتی به خودشان هم اعتماد ندارند و با منتقل کردن این احساس، نداشتن اعتماد به نفس، به بازیکنان تیم ملی موجبات کسب چنین نتایجی را فراهم می کنند.
بدون شک یکی از دم دستی ترین مقصران این شکست تلخ و تاریخی که تا مدتها در اذهان علاقمندان تیم ملی باقی خواهد ماند کسی نیست جز کادر فنی که با مهره چینی ناهمگون، عدم بازیخوانی مناسب، استفاده نامناسب از سه حق قانونی تعویض و جای گرفتن غرور به جای منطق باعث رقم خوردن این نتیجه شدند.
دایی راست می گفت : بازیکنان ایران هنوز از ضعف تاکتیکی رنج می برند
دایی راست می گفت: بازیکنان ایرانی از ضعف تاکتیکی رنج می برند!
با وجود اضافه شدن اریش روته مولر که یک تئوریسین و مدرس با سابقه فیفا است ( و چه خوب است از یاد نبریم که اگر دایی نبود وی هرگز پا به ایران نمی گذاشت) و طراحی های تمرینی و تاکتیکی این مربی آلمانی که همیشه به فوتبال ماشینی و در قالب تاکتیک اعتقاد داشته اند ، اما تیم ملی ایران با بودن بازیکنان حرفه ای و البته آماده در زمین هنوز از ضعفهای تاکتیکی در حمله و دفاع رنج فراوان می برد و در حقیقت باید گفت که صحبت دایی بعد از بازی و در کنفرانس مطبوعاتی در این زمینه پربیراه نبود!
شکافته شدن میانه دفاع و بهم ریختگی دفاع ایران در پاسهای تودر و عمقی در بازی با عربستان بسیار مشهود بود. همانگونه که ارسال از جناحین تا ا ندازه ای کمتر و بی خطر تر بوده و قدرت سرزنی دفاع های میانی ایران تا اندازه ای بسیار خوب بوده اما بازهم تاکتیک ضعیف باعث شد تا از روی ضربه ایستگاهی مدافع تنومند عربستان گل بسیار زیبا و هوشمندانه ای را بزند.
به نظر می آید که این بازیکن در بازیهای دیگر هم روی سانترهای از جناحین و مخصوصا در ضربات کرنر این نوع ضربات را بدلیل فیزیک بسیار مناسبش تکرار کرده بود, اما چگونه است که مربیان وی را آزاد و رها گذاشته و بازیکنی در حد او را برای مهارش نگماشته اند؟ حسینی با عقیلی می توانستند این مهم را انجام دهند ولی اشجاری که در این بازی با توجه به تجربه کم ملی تاثیر گذار بود توان مقابله باقدرت آن اندام درشت را نداشت.
بعد از بازی با کره جنوبی که به تساوی انجامید هم صحبت ضعف تاکتیک بود و انتظار داشتیم ، همانگونه که در حمله بهتر از قبل ظاهر شدیم و ضربات آخر مشکل ما شد،در دفاع تیمی هم تغییراتی صورت گیرد. البته تیم ملی فوتبال ایران دچار بیماری مزمنی بنام اما و اگر است که مدتهاست گریبانش را گرفته و باعث تضعیف و نا امیدی هواداران هم شده است.
مدتهاست دوست داریم بدون دغدغه و با آرامش خاطر به جام جهانی برویم و از بازی با تیمهای مطرح دنیا لذت ببریم. این آرزو، دست نیافتی نیست فقط کمی تغییر در افکار و رفتار ما را از این وضعیت معلق نجات خواهد داد. چرا که بیشتر ابزار و آلات پیشرفت را داریم ، از جمله بازیکنان خوب و حرفه ای به اندازه کافی، امکانات در حد ایده آل و لیگی پویا و البته جوان. فدراسیون و مسئولین امر وارث این ارث زیبا و قابل اعتنا هستن, حالا که دایی را از دست داده ایم , باقی داشته هایمان را از دستش ندهیم.
اتفاقا اين شكست خيلي هم تلخ نبود!
اين شكست ها ريشه هزار ساله دارد
وقتي يك بار ديگر تاريخ تكرار مي شود و با بي كفايتي ارتشي كه مي بايست نماد غرورت باشد اما عكس حقارت را با شادي عرب ها آن هم برروي خاك سرزمينت، در قالب عيدي بر روي صورتت مي نشاند، فقط مي تواني براي پاشيدن آب بر روي آتشي كه تمام وجودت را مي سوزاند يك جمله را در ذهنت يو يو كني و تكرار كني كه اين شكست قطعا درسي براي پيروزي هاي بعدي است...
اما وقتي با خودت كنار مي آيي و به درسي كه از اين باخت گرفته اي نگاه مي كني تازه متوجه مي شوي كه بيشتر از هزار سال است كه در همين درس رفوزه شده اي و باز هم رفوزه مي شوي! نياكان ما هم وقتي شادي عرب ها را در همان هزار واندي سال قبل بر روي خاك سرزمينشان ديدند و قصد كردند كه از اين شكست، درس عبرت بگيرند در كمال استيصال براي ما اين جملات را به يادگار نوشتند كه " فساد دستگاه حكومت ساساني آنقدر سنگين بود كه اجراي تاكتيك هاي نظامي در نهاوند توسط سربازان ايراني يك جمله خنده آور بيشتر نبود. ايرانيان قبل از آنكه در همدان سپر بي اندازند در دل حكومت خود مجلس رقص عرب ها را فراهم كرده بودند".
شايد اين يادگاري نياكان ما و يا همان درسي كه قرار بود آن ها از اين شكست هولناك بپذيرند امروز هيچ سنخيتي با رقص عرب هاي فوتباليست در زمين آزادي ما نداشته باشد، اما شايد اگر بخواهيم براي فرزندانمان در دوره هاي بعد از خودمان درس عبرتي از تحقير تلخي كه پدرانشان بعد از شكست دو بر يك برابر عربستان در تهران تجربه كردند به يادگار بگذاريم، بگوييم سيستم مديريت ورزش و فوتبال ما در آن روزگار آنقدر آغشته به مسائل چرك شده بود كه انتظار پيروزي از بازيكنان درون زمين به عناصري چون غيرت و كمك هاي الهي منوط شده بود! نه به دانش و مديريتي كه قرار بود راه پيروزي را براي آن ها هموار و البته مشخص كند. بي كفايتي كه درست از همان روزي كه قرار شد تيم ملي ما براي جام جهاني آلمان آماده شود آنقدر مشهود بود كه چشممان را كور مي كرد و آنقدر هم ادامه پيدا كرد تا يك بار ديگر نهايت حقارت را درك كنيم.
از همان روزي كه فوتبال ايران با بلاي تعليق كار خود را شروع كرد و آنقدر مشمول داستان هاي كمدي شد كه لطيفه هايي مثل انتخاب مربي براي تيم ملي جزو حوادث كاملا جدي آن قرار مي گرفت. اگر چشم و گوشمان را برروي تمامي اتفاقات رخ داده پيرامون ورزش و در راس ژوليده آن، فوتبال، مي بستيم و فقط يكبار ديگر جريانات عجيب و غريب انتخاب كلمنته را براي تيم ملي مرور مي كرديم مي توانستيم متوجه شويم كه اين دست آوردها ما را آماده مي كند براي پذيرفتن يك درس جديد از شكست ها. مربي تيم ملي ابتدا لابي را مهمترين راه رسيدن به نيمكت تيم ملي مي داند و بعد خود با لابي خدايي به اين سمت مي رسد آن هم در حالي كه يك نفر ديگر دور افتخار براي رسيدن به اين نيمكت را مي زند! همان روز هم مي توانستيم اين مرثيه تاريخي را آماده كنيم " ايرانيان در دل سرزمين خود مجلس رقص عرب ها را براي آينده فراهم كرده اند". آن هم در حالي كه تمام هم و غم دستگاه ورزش ما متوجه قطع كردن سيم هاي تلفن!! براي نرسيدن اس ام اس به فلان برنامه بود. امروز هم مي توانيم بنشينيم و از اشتباهات فني دايي بگوييم كه انگار فراموش كرده بود هميشه و درست در همين مرحله از دوران نزول خود، اوج هاي طلايي اش را مي گرفت و باعث مي شد ناگهان دايي را از زير فرش بر روي عرش ببينيم. اما امروز شايد تا مدت ها زير فرش هم جايي براي لپ هاي باد كرده دايي نداشته باشد!
مي توانيم از توپ هاي مهدوي كيا، نكونام، رضايي و... بگوييم كه بازهم مي توانست بر همه تيشه هايي كه به دست خودمان بر ريشه مان زده بوديم ماله كشي كند اما درست همانند همان هزار و اندي سال پيش مشكل اين شكست هم، خيلي پيشترها به دست خودمان حاصل شده بود. درست همان جا كه مقدوني ها براي زير سلطه قرار دادن ايراني ها يك تز تاريخي دادند و آن اينكه آدم هاي بزرگ را بر سر كارهاي كوچك بگذارند و آدم هاي كوچك را بر سر كار بزرگ...و ما چقدر خوب هميشه اين تز را در طول تاريخ اجرا كرده ايم كه هنوز بعد از اين همه سال اندر خم يك درس از اين همه شكست مانده ايم.
خوشحال باشيد... شكستي كه در هشتمين روز تولد بهار تجربه كرديد كوچكترين ماحصل اين تكرار تاريخ است كه در ميان همه آن شكست هايي كه هنوز از آن درس مي گيريم خيلي هم تلخ نبود ...
mzizou10
31-03-2009, 09:15
هم اکنون خبردار شدیم اونی که روی نیمکت تیم ملی نشسته بود دایی نبوده بلکه مسعود شصتچی بوده. دایی توی دستشویی ورزشگاه گیر کرده بود :*:84:*:
از همه معذرت میخوام ولی دسته گل آقایونه دیگه بلکه به غیرت نداشتشون بر بخوره خیلی با خودم کلنجار رفتم تا راضی شدم اینو بزارم اینجا
ببینید نامردا تو آزادی چه خوشحالی میکنند
اهلا" و سهلا" مرحبا
استادیومِ خوش نما اهلا" و سهلا" مرحبا
با صدهزارتا باوفا - اهلا" و سهلا" مرحبا
.... ( دایی) و .... - اهلا" و سهلا" مرحبا
وحید و کعبی و کیا - اهلا" و سهلا" مرحبا
ستاره های آسیا - اهلا" و سهلا" مرحبا
جلوی (صاحب منصبا) - اهلا" و سهلا" مرحبا
شدیم خوراکِ عربا - اهلا" و سهلا" مرحبا
این عربا در عجبا - اهلا" و سهلا" مرحبا
قِر میدادن لا مصبا - اهلا" و سهلا" مرحبا
دفاعِ ناز و خوش ادا - اهلا" و سهلا" مرحبا
مهاجمِ بی اشتها - اهلا" و سهلا" مرحبا
ما همه شاکریم خدا - اهلا" و سهلا" مرحبا
که باز نشد , دوتا, سه تا - اهلا" و سهلا" مرحبا
داورِ خوش رقص و بلا - اهلا" و سهلا" مرحبا
چه حالی داد اینجا به ما - اهلا" و سهلا" مرحبا
چاییِ داغ و باقلوا - اهلا" و سهلا" مرحبا
داییِ چاق و پر ادا - اهلا" و سهلا" مرحبا
رییسِ شوخ و ناقلا - اهلا" و سهلا" مرحبا
خان داییِ پر ادعا - اهلا" و سهلا" مرحبا
لابی و پول و اختفا - اهلا" و سهلا" مرحبا
کو غیرت و شرم و حیا - اهلا" و سهلا" مرحبا
جامِ جهانی رو هوا - اهلا" و سهلا" مرحبا
عطا شو دادیم به لقا اهلا" و سهلا" مرحبا
دوست عزیز از شعرت تشکر می کنم چرا تو عذر خواهی می کنی اونهایی که ما را به این روز انداختن باید عذر بخوان همون هایی که خر ملت را چسبیدن و به میلیارد هم راضی نیستند
چرا شماها همه تقصیرها رو به گردن دایی بدبخت میندازین ................
از نظر من 50 درصد تقصیر دایی .......
هنوز هم هیچی تمام نشده
چرا شماها همه تقصیرها رو به گردن دایی بدبخت میندازین ................
از نظر من 50 درصد تقصیر دایی .......
هنوز هم هیچی تمام نشده
50 درصد دایی 50 درصد همه بازیکنهاو.... خب این یعنی همه تقصیر ها به گردن دایی دیگه چون اون 50 درصد رو بین بقیه عوامل تقسیم کنیم چیزی نمیشه
Ali_nano
31-03-2009, 15:12
شكست ایران مقابل عربستان (شعر)
استادیومِ خوش نما- اهلا" و سهلا" مرحبا
با صدهزارتا باوفا - اهلا" و سهلا" مرحبا
.... دایی و .... - اهلا" و سهلا" مرحبا
وحید و کعبی و کیا - اهلا" و سهلا" مرحبا
ستاره های آسیا ([Only registered and activated users can see links])- اهلا" و سهلا" مرحبا
جلوی (صاحب منصبا) - اهلا" و سهلا" مرحبا
شدیم خوراکِ ([Only registered and activated users can see links])عربا - اهلا" و سهلا" مرحبا
این عربا در عجبا ([Only registered and activated users can see links])- اهلا" و سهلا" مرحبا
قِر میدادن لا مصبا - اهلا" و سهلا" مرحبا
دفاعِ ناز و خوش ادا - اهلا" و سهلا" مرحبا
مهاجمِ بی اشتها - اهلا" و سهلا" مرحبا ([Only registered and activated users can see links])
ما همه شاکریم خدا - اهلا" و سهلا" مرحبا
که باز نشد , دوتا, سه تا - اهلا" و سهلا" مرحبا
داورِ خوش رقص و بلا - اهلا" و سهلا" مرحبا
چه حالی داد اینجا به ما - اهلا" و سهلا" مرحبا
چاییِ داغ و باقلوا - اهلا" و سهلا" مرحبا
داییِ چاق و پر اد ا ([Only registered and activated users can see links]) - اهلا" و سهلا" مرحبا
رییسِ شوخ و ناقلا - اهلا" و سهلا" مرحبا
خان داییِ پر ادعا - اهلا" و سهلا" مرحبا
لابی و پول و اختفا - اهلا" و سهلا" مرحبا
کو غیرت و شرم و حیا - اهلا" و سهلا" مرحبا ([Only registered and activated users can see links])
جامِ جهانی رو هوا - اهلا" و سهلا" مرحبا
عطا شو دادیم به لقا- اهلا" و سهلا" مرحبا
برگرفته از : [Only registered and activated users can see links]
MAHDI_ITALIA
31-03-2009, 15:47
کفاشیان، قطبی را به عنوان سرمربی انتخاب کرده اما علیآبادی میخواهد دوست فرزندش را سرمربی تیمملی بکند
خیلی از روزنامهنگاران ورزشی از این تعطیلات تنفر پیدا کردهاند، تعطیلات پرخبر و پر سوژهای که هرچه به انتها نزدیک میشود از شدت اخبار مختلف در حال خفه شدن است اما هیچ روزنامه ورزشی چاپ نمیشود تا بخشی از واقعیتها را منعکس کند. یکی از اعضای پرنفوذ هیاترئیسه فدراسیون فوتبال درباره این اتفاقات میگوید:«تازه دارم میفهم که رسانهها چه کمکی برای ما هستند » اشاره او به دخالتهای سازمان تربیتبدنی برای انتخاب سرمربی تیمملی است که باز هم خاطرات انتخاب علی دایی را زنده میکند و البته فدراسیون فوتبال را رنج میدهد.
فلاشبک، بهمن پارسال
بهمنماه 87 بود که یکی از اعضای شهرستانی هیاترئیسه فدراسیون فوتبال طرح خود برای برکناری علی دایی را با دیگر اعضا در میان گذاشت:«آقایان، تیمملی شرایط خطرناکی دارد. از همه بیشتر علی دایی ضرر میکند چون او اسطوره همین فوتبال است و بهنفعش هست که از تیمملی استعفا بدهد تا هم آبروی خودش حفظ شود و هم جایگاه تیمملی به خطر نیفتد. بیایید کمی درباره این موضوع با هم حرف بزنیم» انگشت اشاره اعضای هیاترئیسه به سمت بینیشان رفت به نشانه «هیس!» در این میان تنها سردار عزیز محمدی واقعبینانهتر با قضیه برخورد کرد:«بگذار بعد از بازی با عربستان که تکلیفمان تقریبا معلوم میشود. الان این طرح رای نمیآورد» در حقیقت اعضای هیاترئیسه بیشتر از آنکه از عاقبت کار بترسند از درهم رفتن سگرمههای رئیس سازمان تربیتبدنی میترسیدند که حامی همیشگی علی دایی بود. فردای بازی کره که با تساوی به پایان رسید، همان عضو هیاترئیسه با لبخندی پرمعنی در جلسه حضور یافت اما دیگر چیزی نگفت چراکه میدانست میخش در سنگ فدراسیوننشینان فرو نمیرود اما جالب اینجاست بعد از شکست از عربستان، حتی تلفنی به او برای برکناری دایی نشد. احتمالا شما هم معنی تصمیمات هیاترئیسه را طبق اساسنامه میفهمید.
نحوست 8
برای علی دایی عدد «8» نحس است، عددی که سال 88 را نشان میدهد و 8فروردین همان سال حکم اخراجش از تیمملی امضا شد، آنهم در جلسهای شبانه در فدراسیون فوتبال با حضور علیآبادی که همچنان پشتیبانش بود. طعنهآمیز است اما لجاجت او با علی کریمی که همیشه شماره «8» میپوشید او را در موقعیت آچمز قرار داده بود. نحوست 8 دامان دایی را گرفت و حکم او در روز بعد از بازی اعلام عمومی شد تا مردی که با دلخوری عمومی در دوران بازیگری از تیمملی کنار گذاشته شد، با همان نارضایتی عمومی از سرمربیگری تیمملی کنار گذاشته شود.
قطبی انتخاب قطعی فدراسیون فوتبال
تیمملی مشکل «محبوبیت» و توجه دارد و برای همین علی کفاشیان اولین انتخابش را به دوستان و مدیران ورزش اعلام میکند و با قدرت روی آن میایستد:«افشین قطبی» رئیس فدراسیون فوتبال برای همه دلیل هم میآورد که او بهخوبی با فوتبال کرهایها آشنا است و امارات هم مطمئنا میتواند حریفی آسان باشد. اما فدراسیون فوتبال اصلا یکدست نیست، موضوعی که کفاشیان در انتخاب علی دایی بهخوبی با این ماجرا آشنا شد و بهخوبی اطرافیانش را شناخت. آن روزها هم انتخاب فدراسیون فوتبال «قطبی» بود و اعضای هیاترئیسه این موضوع را مصوبه کردند اما سازمان تربیتبدنی بر روی حرفش ماند و وقتی طرفین به نتیجه نرسیدند ناگهان با دخالت رئیسجمهور و هدایت سازمان تربیتبدنی «علی دایی» سرمربی تیمملی شد. اعضای هیات رئیسه بر روی نام «قطبی» به نتیجه رسیدند اما آیا این تصمیم «کافی» است؟
سازمان وارد میشود
محمد علیآبادی در جلسه مشترک دهم فروردین پیامی روشن به کفاشیان داد:«من دیگر دخالت نمیکنم. هرکاری که فکر میکنید درست است انجام دهید» اما چهکسی میتواند باور کند که سازمان دخالت نکند؟ انتخابات ریاستجمهوری نزدیک است و سازمان تربیتبدنی بهراحتی نمیتواند بیخیال تیمملی و عدم صعود به جامجهانی شود. اما روش سازمان برای نفوذ جالبتوجه است، «مهدی تاج» نقش ویژهای در میان اعضای هیاترئیسه بازی میکند، حتما کسی که میتواند در یکفصل بهطور مشترک عضو هیاترئیسه ذوبآهن و سپاهان اصفهان باشد مطمئنا توانایی هماهنگی با سازمان ورزش ایران را دارد. او در فدراسیون نقش «رابط» دارد و حالا هم تمام تلاشش را بهخرج میدهد تا گزینه سازمان بر مسند سرمربیگری بنشیند.
تاج همان فردی است که به قطبی زنگ زده بود و انتخابش را بهعنوان سرمربی تیمملی تبریک گفت اما خیلی زود موضعش را تغییر داد و هماهنگ با سازمان، علی دایی را بر تخت سرمربیگری نشاند. او حالا نقش ویژهتری را بر عهده دارد و اینبار قصد دارد همان سرمربی مشهوری را بر مسند بنشاند که عملکردش در جامملتهای آسیا صدای همه را درآورد و در تلویزیون مورد عتاب کارشناسان قرار گرفت. اصرار او برای انتخاب این مربی تا آنجا پیش رفته است که اعضای هیاترئیسه را مجبور کرده تا با این مربی همکلام شوند تاجاییکه یکی از اعضای هیاترئیسه در گفتگوی تلفنی به یکی از اعضای دیگر گفت:«برای فرمالیته هم شده بیاییم و با این مربی جلسه بگذاریم»
از سویی تحرکاتی برای بدنامی قطبی صورت گرفته است و به اطلاع اعضای هیاترئیسه رساندهاند که افشین قطبی باز هم با bbcفارسی مصاحبه کرده و حرفهای تندی علیه مسئولین کشوری زده است و این در حالیست که این موضوع شیطنت تلویزیون فارسیزبان خارجنشین است که با پخش تصاویر و مصاحبههای قبلی قصد دارد تا مسئولان ورزش کشور را در عملی انجامشده قرار دهد و مانع انتخاب قطبی شود. آنگونه که اعضای هیاترئیسه فدراسیون فوتبال به همدیگر خبر میدهند، سازمان تمام تلاشش را بهخرج میدهد تا از این بایکوت خبری نهایت استفاده را بکنند و گزینه آشنای خود را به سرمربیگری برسانند و آنرا در روز پانزدهم فروردینماه اعلام کنند اما کفاشیان بسیار زرنگتر از این حرفهاست و حواسش به همهجا جمع است.
مایلی کهن و قرارداد دوساله !
علی کفاشیان برای سرمربی جایگزین تیمملی شرایط ویژهای دارد:«من برای این سهماه سرمربی میخواهم. فردی که بتواند در این سهبازی نتیجه لازم را بگیرد تا پس از موفقیت بیاییم و صحبتهای دیگر را بکنیم. سهبازی آینده بسیار مهم است و من نمیتوانم با آینده فوتبال بازی کنم» باید حق را به رئیس فدراسیون فوتبال داد چرا که نمیتواند به این راحتیها ریسک کند و در صورت صعود به جامجهانی، فوتبال ایران را در موقعیت تنگنا قرار دهد و تیمملی را به جنگ تیمهای تا دندان مسلح بفرستد. موضوعی که محمد مایلیکهن با آن مخالفت کرده است:«من بدون چشمداشت مالی میتوانم این سمت را قبول کنم اما قرارداد دوساله میبندم» و این یعنی در صورت صعود به جامجهانی، سرمربی تیمملی باقی بماند. اما برای انتخاب سرمربی فعلا جنگی تمام عیار در جریان است، جنگی میان جناحها و تفکرات مختلف که از قطبی تا مایلیکهن و فلعهنویی را در بر میگیرد و هر کدام ساز خودشان را میزنند و سعی دارند تا گزینههایشان را به سرمربیگیری تیمملی برسانند.
نکته قابل توجه مربوط به موضع رئیس فدراسیون فوتبال است که خودش را از همه این دعواهای پشتصحنه دور نگاه داشته است و جز به تلفنهای آشنا به هیچ تماس ناشناسی پاسخ نمیدهد. فدراسیون بهدنبال «قطبی» است و سازمان بازهم بر گزینهای اصرار دارد که قبل از انتخاب علی دایی بر آن اصرار داشت، گزینهای که دوستی نزدیکی با پسر محمد علیآبادی، رئیس سازمان تربیتبدنی دارد. آیا فدراسیون باز هم تسلیم خواهد شد و دخالت سازمان جواب خواهد داد؟
سایت گل
SSMAJIDI
31-03-2009, 15:50
آقا انقدر به رحمتی با رضایی بها داد که آخر چوبشو خورد
MAHDI_ITALIA
31-03-2009, 16:22
آقا انقدر به رحمتی با رضایی بها داد که آخر چوبشو خورد
اتفاقا تو مدت سرمربیگری اقای دایی ، رحمتی و رضایی هر دو خوب بودند. مشکل تیم ما بی برنامگی و ضعف تاکتیکی و همچنین انجام ندادن بازی تدارکاتی مفید بود
manreza71
31-03-2009, 16:54
دوست عزیز درسته استقلالی هستی ولی باید واقع بین باشی وبا چشمات حقیقت رو ببینی
مطمئن باش رحمتی بهترین دروازه بان حال حاضر ایران است وبالا دستش کسی نیست
تو همه بازیهای ایران به غیر از بازی با عربستان ستاره تیم ایران بوده
واگه رحمتی نبود بازی با عربستان ، کره شمالی ، کره جنوبی ، امارات ، تایلند
رو ایران به طور قطع ویقین بازنده بود
چون دایی تیم ایران رو فلج کرده بود وهیچ برنامه ای برای دفاع کردن نداشت
البته ناگفته نماند مهدویکیا هم گفته بود رحمتی بهترین بازیکن ایران تا حالا بوده است
SSMAJIDI
31-03-2009, 17:11
در غياب مهدي مهدويكيا؛
25 بازيكن براي ديدار با تيم ملي سنگال مشخص شدند
خبرگزاري فارس: اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران براي برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي سنگال مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري فارس احمد ابراهيمي، سرپرست تيم ملي فوتبال ايران پس از هماهنگي با كادر فني تيم ملي اسامي 25 بازيكن را براي ديدار با سنگال معرفي كرد.
با توجه به سفر مهدي مهدويكيا، كاپتيان تيم ملي فوتبال ايران به آلمان نام اين بازيكن در فهرست نهايي ديده نميشود.
اسامي بازيكنان تيم ملي براي ديدار با سنگال، سيدمهدي رحمتي، وحيد طالبلو، محمدرضا محمدي، هادي عقيلي، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، شيث رضايي، حسين كعبي، علي حمودي، حسن اشجاري، مازيار زارع، جواد نكونام، حسين كاظمي، مسعود شجاعي، محمد نوري، محمدرضا خلعتبري، مهرداد معدنچي، احسان حاجصفي، احمد جمشيديان، مجيد غلام نژاد، وحيد هاشميان، جلال رافخايي، غلامرضا رضايي و سياوش اكبرپور ميباشد. ديدار دوستانه تيمهاي ملي ايران و سنگال فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
با توجه به هماهنگيهاي انجام شده تيم ملي فوتبال ايران در اين ديدار دوستانه با پيراهن سفيد و بازيكنان سنگال با پيراهن سبز رنگ وارد ميدان خواهند شد.
افشین قطبی : من این برد رو به تیم حریف تبریک میگم . تیم ما امروز قلب موش هم نداشت . از بچه ها راضیم . ببینین چقدر ماهن !!! اونجا غلامرضا رضایی داره گریه می کنه . هنوز هم میگم استیلی مثل برادر من می مونه !!! تیم حریف تاکتیک شارپی نداشت , ولی ما از پوزیشن و اور پوینت های بازی استفاده نکردیم و از اکانت هایی که داور بازی داد , استفاده نکردیم . البته من تصمیم دارم مسعود شجاعی رو چند وقت بفرستم تو داگ هاوس !!!
امیر قلعه نوعی : بسم ا.. الرحمن الرحیم . خدا رو شاکرم که من توی تیم هستم و شما نیستین !!! من قبل بازی همه نکات رو به بچه گوشزد کردم , حتی بین دو نیمه چند بار هم با نکونام و حسینی کتک کاری کردم , اما فایده ای نداشت . البته اعتقاد من اینه که اون لگدی که من به غلامرضا رضایی زدم , تو به ثمر رسیدن گل بی تاثیر نبود و اگه اون توپی که رحمتی دفع کرد قل می خورد و میومد و میومد و می رفت تو گل , کل یوم همه چیز 360 درجه تفاوت می کرد !!! ما زمان نداشتیم و مربیان بسیار بزرگی مثل من حداقل به 3 سال زمان نیاز دارند تا تیم موفق بشه !!! در ضمن علی جون , ترتیب اون خبرنگاری رو که هی سوال می پرسه بده !!!
محمد مایلی کهن : بسم ا.. الرحمن الرحیم , الحمد و ... رب العالمین و ....( تا انتهای سوره بقره به صورت تلاوت !!! ) من این شکست در مقابل سپاه اسلام رو به محضر مبارک آقا امام عصر تبریک عرض می کنم !!! امروز نبرد بین حق و باطل بود که ما چون عاطل و باطل بودیم حقمون شکست بود . ای کاش بعداز این شکست مثل صدر اسلام , عربها ما رو مسلمون می کردن !!! مخصوصا این تیموریان کافر ملحد رو . اگه ما نماز جماعتمون درست بود , اگه بچه ها بعد از نماز مغرب و عشا می رفتن کپه مرگشون رو میذاشتن , اگه نکونام موقع نماز صبح خوابش نمی برد , الان ما برنده بودیم و این سنی ها رو شیعه می کردیم !!!
دلایل شکست به عربستان و تنها شانس اندک نجات
ما در تهران در پیشگاه صد هزار عاشق همه چیزمان را باختیم.غرورمان ، حیثیتمان و فوتبالمان را. دلایل شکست بزرگ تهران را به چهار دسته کلی تقسیم کرده ام :
1 – واقعیت این است که تا زمانیکه از نظر ساختارها و چارتینگ وانسجام و سازماندهی، از نظر امکانات وسخت افزاری و آگاهیها و دانش مدیریتی و اداری، ما نتوانیم این مسایل کلیدی ریشه ای را مطابق شرایط عادی و مقبول جهانی در بیاوریم، من هر شکستی که بوجود آید این موارد مذکور را قسمتی از دلایل اصلی آن شکست می دانم و ذکر خواهم کرد. البته این بدان معنا نیست که علیرغم چنین ضعف های ریشهای ما نمی توانیم در میادینی مثل دیدار با عربستان سربلند بیرون آییم. بعضی اوقات انگیزه و استعداد کارکردهای فوق عادی دارند که نمونه بیادماندنی فوتبالی آن تساوی ملبورن و صعود به فرانسه 98 است.
2 – دلیل دوم شکستمان را و کلا بازیهای ضعیفمان در این دور انتخابی را نبود بازیهای تدارکاتی مناسب میدانم. این عین واقعیت است که تحریمهای سیاسی سبب شده که مردم ما در حسرت دیدن ستارههایشان در تقابل با ستارهای تیمهای بزرگ مثل آرژانتین، ایتالیا، برزیل و ... بسوزند و بسازند و حداقل مربیان فوتبال خوب میدانند چه مزایایی در بازی های دوستانه با تیم های بزگ جهانی وجود دارد. این تحقیر فوتبال ماست که بهترین بازی تدارکاتیمان با تیم باشگاهی از کشور چک یا بازی با تیم دوم یا سوم یک کشور افریقایی باشد.
3 – دلیل بعدی را کاراکتر و رفتار و اخلاق شخص سرمربی میدانم. او انسان لجباز و متکبری است. همه کارشناسان از او خواستند از کریمی استفاده کند. هاشمیان و کیا را یکی در میان دعوت نکند. مبعلی و کاظمیان و سامره را بیازماید. به مهرزاد بیشتر بها دهد. الحمدلله که هیچ کدام اینها را انجام نداد. خسرو حیدری را نیز از یاد نبرید .
از نظر برخوردهای دایی در برابر رسانه ها که اگر چیزی نگوییم بهتر است. در مقابل ساده ترین نقدها بدترین واکنشها را نشان میداد، توهین میکرد و در شان یک سرمربی ملی رفتار نمینمود.
تجربه اندک مربیگری اگر در بعد فنی در مورد دایی تاثیر نگذارده باشد در زمینه رفتاری، واکنشی حتما موثر بوده است. او باید لمس میکرد تیم ملی متعلق به همه مردم است نه شخص خاصی که لزوما ثروت یا موقعیت ویژه ای دارد.
4 – دلیل آخر من عدم استقلال و اداره درست فدراسیون فوتبال است. این روزها یک کودک هم میداند علی کفاشیان یک مرئوس حرف گوشکن و خوشخنده است و تصمیمات فوتبالی توسط دولت از کانال سازمان تربیت بدنی به فدراسیون میرسد. انتخاب مدیران قرمز و آبی توسط دولتیها و سازمانیها در این سه سال و اندی نمایانگر علاقه مفرط آنها به این موضوع است که تصمیمات فوتبالی را آنها بگیرند و در تعیین مشی فوتبالی اجتماع باید رل اصلی را ایفا کنند. فدراسیونی که تصمیم گیرنده نیست و چارتینگ مناسبی ندارد یا اگر دارد نمیتواند کارایی خوبی داشته باشد، فدراسیونی که در مهیا کردن رقیب مناسب تدارکاتی عاجز میماند و فدراسیونی که مربی انتخابیش توسط اقا بالاسرش وتو میشود، طبیعی است که تیم فوتبالش در برابر چشمان خیس و مبهوت صد هزار هوادار ببازد و آبروریزی کند. دردناک است که آنها ماه هاست که از بی پولی و داشتن بدهی مینالند. یادمان میاید فدراسیون دوره آقای دادکان خیلی خوب در آمدزایی میکرد و حداقل از این نظر فوتبال ما در مضیقه نبود .
و اما به رسم عقل و منطق که فقط ایراد گرفتن جایز نیست و خوب است منتقد راهکار نیز ارایه دهد بطور موجز چند کلمه به عنوان نظر شخصی و راه حل میگویم.
علیرغم اینکه تجربه نشان داده نمیتوان به تصمیمات غیر کارشناسی سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال چندان امید بست اما انها باید بدانند رهایی از این تنگنا تنها با اوردن افشین قطبی آن هم شاید امکانپذیر است. چرا معتقدم قطبی گزینه اصلح و حتی در حال حاضر تنها گزینه ممکن است :
- او حالا دیگر از بازیکنان و شرایط خاص فوتبال ما اگاهی پیدا کرده و آنها را از نظر رفتاری و فنی میشناسد.
- چون مدتها در شرق اسیا کار کرده شناخت خوبی از دو کره دارد و این برای ما امتیاز کمی نیست. ما از سه بازی دو بازی در شرق اسیا با دو کره داریم.
- او آگاه ترین و با دانش ترین گزینه وطنی است. کسی نباید تردید کند که قطبی بروز ترین مربی ایرانی در حال حاضر است. بگذریم که بعضی از تنگ نظران در مورد او در ماه های گذشته چه تحلیل های بچه گانه ای ارایه دادند.
- مزیت دیگر او این است که دارای شخصیتی بین المللی است و میتواند مشاورههای ارزنده ای از امثال هیدینگ و وربیک بگیرد که آنها هم سابقه هدایت کرهجنوبی را داشتهاند و هم اسامی کوچکی در جهان فوتبال نیستند. کدام عقل سلیم کمک فکری، تحلیلی بزرگی چون گاس هیدینگ را بی تاثیر می پندارد.
حال چشم انتظار می مانیم تا انتخاب سرمربی بعدی تیم ملی ایران.
روته مولر : ما آلمان ها يك ضرب المثل داريم كه مي گويد:
هر گاه زمين خورديد با قدرت بلند شويد
اتفاقا حقشونه خوشحالي كنن بدون ستاره هاشون بردن اونم توازادي جلو 100000 نفر خوشحالي نكنن؟
دایی به تنهایی مقصر ناکامی تیم ملی نیست
ناصر ابراهيمي
فدراسيون فوتبال با كنار گذاشتن علي دايي از مربيگري تيم ملي به نوعي زيركانه عمل كرد تا تمامي تقصيرات بر گردن سرمربي تيم بيفتد و در اين بين فدراسيون مبرا باشد. متاسفانه طي سالهاي اخير هر مربي كه مسووليت هدايت تيم ملي را بر عهده گرفته است مورد انتقاد غیرکارشناسی قرار گرفته است. متاسفانه با توجه به انتقاداتي كه انجام مي شود تيم ملي را محلي براي تخريب مربيان ایجاد كردهاند. زمانيكه افراد ديگري مانند امير قلعهنويي در تيم ملي بودند خود همين علي دايي از وي انتقاداتي را داشت و زمانيكه خود به عنوان سرمربي انتخاب شد همين شرايط را برايش به وجود آوردند. من نميدانم فدراسيون فوتبال كه ادعا دارد به عنوان برترين فدراسيون سال آسيا انتخاب شده است چرا در عمل از قدرت تصميمگيري ناتوان است در حاليكه قرار بود از بين افشين قطبي و امير قلعهنويي يك نفر به عنوان سرمربي انتخاب شود و حتي قطبي با اعضاي تيم پرسپولبس خداحافظي كرده بود تا به تيم ملي بپيوندد ناگهان علي دايي در كمتر از 2 ساعت به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد در حاليكه فدراسيون فوتبال از اين انتخاب بيخبر بودند. حالا سازمان ورزش و فدراسیون فوتبال براي اينكه به نوعي اززیر بار مسولیت اين شكست شانه خالی کندخيلي راحت علي دايي را از سمت خود بركنار ميكند تا ناخودآگاه مقصران ديگر اين ناكامي ديگر پديدار نشوند. فوتبال كشور ما داراي اشكالاتي است كه مدیران فدراسيون فوتبال به خوبي به آنها آگاهي دارند اما نميخواهند در صدد رفع این نواقص بر آیند با اين همه اميدوارم مربي جديد تيم ملي فداكارانه عمل كند تا شايد به مانند سال 98 و بازي با استراليا اتفاقی بيفتد و مردم خوشحال شوند و خوشحالی مردم باید بزرگترین هدف مربی جدید تیم ملی باشد. در زمان مربیگری دايي نيمكت تيم ملي بسيار ضعيف بود و روته موله هم به عنوان تمريندهنده محسوب ميشد اما سرمربي تيم ملي دوست نداشت نظر كارشناسان را گوش دهد و به تنهايي تصميمگيري ميكرد و عاقبت چوب این کار را خورد با این وجود بر این باورم که دایی به تنهایی مقصر نبود همانگونه اگر تیم ملی با دایی به جام جهانی می رفت دیگرانی پیدا می شدند که آن را به خود نسبت دهند و حالا هم همانها دایی را قربانی کرده اند.
سرمربی اسبق تیم ملی
ALi ReZa
01-04-2009, 12:30
غلام پیروانی : شانس صعودمان 15 تا 20 % است
تاج : اعلام نام سرمربی تیم ملی تا چهارشنبه
کفاشیان : مربی تیم ملی را بعد از تعطیلات در آرامش کامل انتخاب مبکنیم
همدلی و اتحاد در فدراسیون برتر آسیا موج میزند
کعبی،غلامرضا رضایی و رحمتی به کمیته انضباطی اظهار می شوند
دکتر شریفی اظهار داشت که در مورد این مساله کمیته انظباطی روند عادی خود را طی خواهد کرد و کاری به فضایی که در حال حاضر برای انتخاب سرمربی وجود دارد نخواهد داشت.
در تماسی که با آقای دکتر شریفی رییس کمیته انظباطی داشتیم ایشان بیان کردند که هر سه بازیکن مزبور با هم باید در کمیته انضباطی حاضر شوند و در باره درگیری خود با یک نفر از هواداران فوتبال بعد از پایان بازی با عربستان در ورزشگاه آزادی توضیح دهند.
آقای دکتر شریفی اظهار داشت که در مورد این مساله کمیته انظباطی روند عادی خود را طی خواهد کرد و کاری به فضایی که در حال حاضر برای انتخاب سرمربی وجود دارد نخواهد داشت.
در ضمن رییس کمیته انضباطی تاکید داشت هر سه نفر باید با هم در کمیته انضباطی حضور داشته باشند به همین دلیل تاریخ بازیهای آنها در لیگ خواسته ام که بتوان وقتی را تعیین کرد که هر سه نفر در آن تاریخ بتوانند به کمیته انضباطی بیایند
روته مولر : ما آلمان ها يك ضرب المثل داريم كه مي گويد:
هر گاه زمين خورديد با قدرت بلند شويد
ما سی سال داریم هی زمین میخوریم ولی چون بعضیا به هدفشون میرسن دوباره با قدرت بلند نمیشیم و از شکستمون درس بگیریم البته درس نمیگیریم چون اگه درس بگیریم بعضیا باید منافع شخصی خودشون رو فدا کنن
کلا متاسفانه چون فوتبال پرطرفدارترین ورزشه اینجوری راه خیلی خوبی باسه تبلیغات، والیبال و بسکت بال و حتی فوتسال پیشرفت کردن چون پرطرفدار نبودن
SSMAJIDI
01-04-2009, 16:28
مقدماتی جام جهانی
کره جنوبی 1-کره شمالی 0
ویرایش : لطفا با فونتِ کوچیکتر بنویسید:72:
shayan1989
02-04-2009, 01:36
عربستان برد راه سخت تر شد نکته جالبی اشاره کرد حاج رضایی ما 3تا بازی به عربستانیا 2-1 باختیم
استقلال1-التحاد2
سپاهان1-التفاق2
ایران1-عربستان2
تو همه بازی ها هم ما اول جلو افتادیم
حمله به عربستان در خانه با يك مهاجم ثابت؟
تيم ملى وارد زمين شد و نفس ما بند آمد. تركيب اصلى تنها يك مهاجم ثابت داشت و اين «كم مهاجمى» اصلاً و ابداً حس خوبى را بر نمى انگيخت.هرچند سيستم تيم ملى برخلاف تصور به اشتباه جا افتاده، نه با سيستم « ۱-۳-۲-۴» كه با سيستم « ۲-۴-۴» به ميدان مى رفت اما استفاده دايى از بازيكنان غير تخصصى در خط حمله باعث شد، تا همه فكر كنند على دايى با يك مهاجم وارد زمين شده.
•••
غلامرضا رضايى معمولاً در بازى هاى تيم ملى مهاجم مكمل بود. او در خيلى از بازى ها به عنوان گوش تهاجمى راست وارد ميدان شد كه در نهايت به عنوان « مهاجم مكمل» طبقه بندى مى گرديد. در اين بازى اما دايى غلامرضا رضايى مهاجم دوم را به عنوان مهاجم نوك قرار داد. كسى كه هميشه به عنوان مهاجم دوم و سوم يا مهاجم مكمل در تركيب بازى مى كرد، در حساسترين بازى تيم ملى مهاجم نوك تيم ملى شد تا خط حمله از همان اول لنگ بزند. مهاجم دوم مورد نظر على دايى مسعود شجاعى بود. كسى كه در بهترين شرايط حداكثر يك بازيكن پشت مهاجم است يعنى بايد در خط ميانى بازى كند و از فضاى خالى پشت مهاجمان بهره بگيرد. در اين بازى مرگ و زندگى به عنوان مهاجم دوم بازى مى كرد آن هم نه مهاجم دوم اصلى كه مهاجم سايه يعنى پشت سر غلامرضا رضايى. پس در حقيقت دايى تيمش را نه با « ۲-۴-۴» كه با آرايش « ۱-۱-۴-۴» روانه ميدان كرد. در حقيقت آقاى على دايى تيمش را در بازى مرگ و زندگى و در خانه تنها با يك مهاجم ثابت به ميدان فرستاد و اين باز هم بر لنگ زدن خط حمله اضافه كرد. باورتان مى شود؟
•••
دايى در خط ميانى هم دست به يك جا به جايى عجيب زد.او كه هميشه تيمش را با ۲ هافبك دفاعى ثابت « نكونام- تيموريان» يا «نكونام- كاظمى» روانه ميدان مى كرد اين بار هم از همين زوج آخر استفاده كرد اما با آرايشى متفاوت. دايى اين ۲ نفر را كه قبلاً به صورت فلات يا خطى در مركز زمين بازى مى كردند را در آرايش لوزى مورد استفاده قرار داد يعنى اين ۲ نفر را از هم دور كرد، كاظمى را به عنوان تك هافبك دفاعى ونكونام را به عنوان تك هافبك هجومى در پشت سر مسعود شجاعى قرارداد تا تعداد نفرات خطى ايران در زمين حريف به عدد ۳ برسد.به عبارت ديگر در نوك حمله رضايى بود، پشت سر او شجاعى قرار داشت و درست پشت سر او نيز نكونام بازى مى كرد.
•••
به گلى كه مسعود شجاعى زد دوباره دقت كنيد. او در شرايطى اين گل را به ثمر رساند كه در فضايى حركت كرد كه در محوطه هافبك هاست و به زوج سازى با خلعتبرى پرداخت كه هيچ وقت با مهاجمان به زوج سازى نمى پردازد. در حقيقت گلى كه شجاعى زد از سوى يك هافبك تهاجمى به ثمر رسيد نه از سوى يك مهاجم سايه. اگر دايى حتى با همان « ۱-۳-۲-۴» و با يك مهاجم نوك تخصصى مثل هاشميان يا برهانى بازى مى كرد و شجاعى نقش هافبك تهاجمى را بازى مى كرد مى توانستيم از شانس ها بهتر و بهتر استفاده كنيم اما حيف كه شجاعى فقط يك بار از نقشى كه دايى به او داده بود، جدا شد، در نقش قبلى خود فرو رفت و براى تيم ملى گل زد.
عربستان براى شكست ما برنامه داشت
۱- قبل از هر چيز بايد بگويم اگر حرفى مى زنيم يا انتقادى مى كنيم به اين دليل است كه نمى خواهيم ضعف هاى تيم ملى را ببينيم بالاخره كارشناسان و پيشكسوتان هم مثل تمام مردم ايران قلبشان براى تيم ملى مى تپد.
۲- ما مقابل عربستان شكست خورديم اما چرا؟ اين سؤالى است كه هر كس از خودش مى پرسد. عربستان به عقيده من تيم بسيار بزرگ و غيرقابل شكستى براى ما نبود اما استرس بيش از اندازه اى كه بر اين ديدار حاكم بود نگذاشت تيم ملى به خواسته هاى خود برسد. جو ورزشگاه طورى شده بود كه حتى هواداران هم ۹۰ دقيقه بازى را با استرس تماشا كردند و همين دلهره ها باعث شد بازيكنان جوان تيم ملى تحت تأثير شرايط ورزشگاه بعد از گل اول تمركز خود را به صورت كامل از دست داده و بازى مورد نظر عربستانى ها را در دستور كار قرار دهند.
۳- عربستان وقتى گل خورد تازه به خود آمد. بازيكنان اين تيم كه ديگر چيزى براى از دست دادن نداشتند از حالت دفاع مطلق به حالت هجومى تغيير تاكتيك دادند و محمد نور بهترين بازيكن اين تيم به دستور خوزه پسيرو يك خط به جلوتر آمد و پشت سر مهاجمان تيمش ايستاد تا در به ثمر رسيدن هر ۲ گل نقش تعيين كننده اى داشته باشد. يكى از ايرادات تيم ملى و انتقاداتى كه من از اين تيم دارم در همين زمان يعنى وقتى ما يك بر صفر جلو افتاديم. ما در اين دقايق به يكباره به خط دفاع رفتيم اما بهتر بود وقتى اينگونه به دفاع مى پردازيم عوامل دفاعى مان را تكميل مى كرديم. يعنى در ۲۰ دقيقه پايانى با اضافه كردن يك هافبك مدافع ديگر كار را در ميانه ميدان به دست مى گرفتيم اما عدم توجه به اين مسأله باعث شد به راحتى ۲ گل قبول كنيم، به راحتى!
۴- فراموش نكنيد عربستانى ها براى شكست دادن تيم ملى در دقايق پايانى برنامه داشتند. آنها با ميدان دادن به ۳ بازيكن جوان و دونده تسلط فوق العاده بر توپ و ميدان يافتند و در يك كار گروهى و يك ضربه ايستگاهى ما را شكست دادند. تجربه مربى عربستان هم در به دست آمدن اين پيروزى براى عرب ها بى تأثير نبود.
۵- تيم ملى ۴ امتياز حساس را در ديدارى واگذار كرد كه مى توانست با استفاده از ۲ فوروارد و حضور مسعود شجاعى و جواد نكونام پشت سر اين ۲ مهاجم گل هاى بيشترى بزند و كار را در تهران تمام كند. ما با سيستمى بازى مى كنيم كه باشگاه بارسلونا بازى مى كند اما توجه داشته باشيد كه بازيكنان بارسلونا از لحاظ تاكتيك تيمى و تكنيك فردى در سطحى بالاتر از فوتبال ما قرار دارند. در ضمن تعداد نفرات در خط حمله تيم ملى در ديدارهاى تداركاتى اجازه انتخاب بهترين فرد را در خط حمله از على دايى گرفت. به هر حال با اينكه نمى توان خوشبينانه به صعود تيم ملى نگريست اما همچنان بايد اميدوار باشيم تا با استفاده از اتفاقات فوتبال به دور بعد صعود كنيم.
ميزباني مهربان
سالها است كه در دنيا مشهور به آن هستيم كه در امر ميزباني هيچ خللي نداريم و همواره مهمان دوست ملتي ما را لقب داده اند دامنه ميزباني ما در پهنه تاريخ بسيار بوده است بارها اين لطف و ميزباني ما باعث گشته كه با تلخي سالها ي طولاني در زير يوغ بيگانگاني كه قرار بوده مهمان ما باشند قرار گيريم و اين گونه است كه به اين فكر افتاديم كه آيا ميزباني شايسته بودن ما را سزاوار است ؟ القصه حكايت ميزباني خوب ما را سالها است در عرصه ورزش مي بينيم امتياز ميزباني كه در بسياري از اوقات بعنوان بر گ برنده بسياري از كشورها در طول رقابتهاي ورزشي از آن ياد مي شود براي ما چندان خوش يمن نبوده است در طي اين هفته هاي گذشته ما در ميزباني جام جهاني كشتي سنگ تمام گذاشتيم و مهمانانمان را خوشحال كرديم در مسابقات جام باشگاههاي ُآسيا تيم استقلال نتوانستند از ميزباني خود بهره گيرد تيم پرسپوليس نيز بعد از يك نيمه توفاني در برابر رقيب ضعيف خود در نيمه دوم رسم مهمان نوازي را بخوبي انجام داد تيم ملي فوتبال ما دو بار ميزباني نمود در برابر كره جنوبي اين ميزباني براي ما پيام آور تساوي تلخ و در برابر عربستان باخت فاجعه آميز نصيب ما شد و حكايت ميزباني برتر ما همچنان ادامه يافت. روز گذشته تيمهاي كره جنوبي و عربستان ميزبان حريفان خود بودند و هردو نيز پيروز از ميدان بيرون آمدند با نگاهي به شرايط بازي تيمهاي عربستان و كره جنوبي با حريفانشان بخوبي درك مي توانستيم بكنيم كه چرا آنها بايد اميد اول صعود به جام جهاني باشند و ما بايد تنها شانسي بر روي كاغذ براي صعود داشته باشيم بايد اذعان داشت كه شور و حال تماشاچيان فوتبال ما خصوصا در دو بازي اخير تيمهاي فوتبالمان اگر بيشتر از نمونه هاي عربستاني و كره جنوبي نبود ولي حداقل با آنان برابري مي كرد اما اين تيمهاي ما بودند كه به واقع با تيمهاي عربستان و كره جنو بي مشكل داشتند در طول بازيهاي كره جنوبي با كره شمالي و عر بستان با امارات شاهد بوديم كه ميزان حركات احساسي تماشاچيان با بازيكنان و كادر فني داخل ميدان هماهنگ بود و بر خلاف فوتبال ما اين مسئله محسوس مي نمود اما در بازي ايران با عربستان و يا ايران با كره جنوبي بازيكنان ما بيشتر تحت تاثير تماشاچيان بودند تا حريفان رو به رو ئي كه قرار بود آنها متاثر شوند اين مسئله دقيقا علتي جز اين نداشت كه تيم هاي ملي ما در فشار و شرايط روحي بد تمرين كرده و آماده مي شوند و از سوي ديگر از سوي كادر هاي فني نيز مورد حمايت قرار نمي گيرند حركات سر مربي عربستان را با علي دائي نگريستيد ؟هيجان و انگيزه و ميل به هجوم در سيماي مربي عربها موج مي زد و سر مربي ما تنها سيماي مستاصلي داشت كه سعي داشت با تنفسهاي عميق خود را از استرس نجات دهد بي تجربگي مربيان ما در كنار بي روحيه بودنشان عامل دومي بود كه نتوانستيم از شرايط ميزباني بهره بگيريم شور و نشاط و تلاش براي رضايت تماشاگران حاضر در استاديوم و ميليونها تماشاچي پشت گيرنده هاي تلويزيوني و راديوئي از سوي بازيكنان عربستاني و كره جنوبي موج مي زد اما تماشاچيان فوتبال ما هيچگاه انگيزه و تلاش و مبارزه را از سوي بازيكنان ايران نديدند حتي حركات بعد از زدن گل بازيكنان كره جنوبي و عربستاني با حركات بازيكنان ما فرق داشتند درسيماي عربها اعتماد به نفس و باور به خود و تيم و مربي و… موج مي زد اما به حركات مسعود شجاعي بعد از زدن گل نگاه كرديد؟ او باور نداشت كه گل زده است ؟ نگاهي به حركات عصبي اشجاري بعد از زدن گل عربستان انداختيد ؟ او همانجا بازي را تمام شده مي دانست و از همه جالبتر اين است كه تعويضهاي ما هم نه شور و نشاطي به تيم ملي ما مي داد براستي چرا ميزباني هستيم كه هيچگاه از حق ميزباني نمي توانيم بهره گيريم ؟ جواب به اين سوال ساده است زماني كه از راس هرم ورزش تا پايين تر آن هيچ نشاني از شجاعت و درايت و برنامه ريزي و پاسخ گوئي به خواست مردم ديده نمي شود طبيعتا بايد تنها مهمان نوازي براي حريفان برتر از خود باشيم و اين افسوسي است جاودانه به اندازه افسوس شكستهاي المپيك و جام جهاني كشتي وفوتبالمان …
منبع ([Only registered and activated users can see links]-3437)
هرچه در ميدان ناتوان بودند، در خارج از ميدان جبران كردند!
ستاره هاى كاغذى
۱- بازى تمام شده است و شادى و پايكوبى عربستانى ها روى اعصاب فوتبالدوستان ايرانى راه مى رود. تلخى اولين باخت خانگى به عربستان به همين راحتى ها پاك شدنى نيست، روزنامه ها نيز تعطيلند تا غم شكست را با آنها تقسيم كنيم و...
۲- ستاره هاى كاغذى از خجالت (البته ما اينطور فكر مى كنيم) سر به پائين افكنده و به بيرون از زمين مى روند، تماشاگرانى كه از تعطيلات و استراحت خود زده اند و براى تشويق تيم ملى كشورشان به ورزشگاه آمده اند پاسخ مناسبى از برخى ملى پوشان كشورشان دريافت مى كنند، مشت و لگد ۴ فوتباليست بر سر و صورت آنهايى كه با صحبت هايشان خاطر آن بزرگواران (!) را مكدر كرده اند باريدن مى گيرد، از قضا دوربين هاى تلويزيونى صحنه ها را ضبط كرده اند تا بازيكنان به انواع و اقسام تكذيب متوسل نشوند و آن را شايعاتى بى اساس ساخته ذهن خبرنگاران مغرض! ربط ندهند. هرچند كه كعبى با كمال تعجب از اين امر نيز نگذشت!
۳- قاضى شريفى رئيس كميته انضباطى اگر قصد دارد خاطره خوبى از خود و مديريت اش به جا بگذارد و تفاوتى مابين ملى پوشان و ديگر بازيكنان گمنام قائل نشود بايد با قاطعيت تمام با آنها برخورد كند تا ديگر... خواستيم بنويسم ديگر شاهد اين صحنه ها نباشيم كه متاسفانه اينطور نيست، باز هم شاهد خواهيم بود، باز هم ستاره هاى كاغذى پرورش مى دهيم، باز هم «فوتباليست ها» را بزرگ مى كنيم، باز هم... اما قاضى شريفى مى تواند كارى كند كه قبح اعمال اينچنينى حفظ شود و مقابل چشم هزاران نفر بازيكنان ملى پوش با مشت و لگد به جان هموطنان خود نيفتند!
وقتى مهاجم دوم دايى ديده نمى شود...
شايد تمام كسانى كه بازى را ديدند عقيده داشتند تيم ملى مقابل عربستان با آرايش ۱-۳-۲-۴ به ميدان آمد اما على دايى سرمربى و كادرفنى معتقد بودند با ۲ مهاجم و آرايش اوليه ۲-۴-۴ وارد ميدان شده است، شايد همين اختلاف نظر ساده نمايى بيرونى از مشكلات فنى اين تيم بود، وقتى سرمربى تيم بايد مهاجم روانه بازى كند و تقريباً هيچكس آن را نبيند حتماً مشكلى وجود دارد.
۱- حسين كعبى مدافع راست بود، بازيكن كه خصوصيات قابل توجهى در كارهاى هجومى در ۵۰ متر دوم دارد، سرعت و تكنيك استاندارد ليگ برتر در چند سال اخير او را هميشه گزينه تيم ملى كرده است. كعبى به عنوان مدافع سمت راست در حوزه هايى از تكنيك با كمبود مواجه است كه برجسته ترين آن سرزنى است، البته به علت شرايط خاص جسمانى ضعف هايى دارد كه حتى با سرعت و چابكى بالاى كعبى هم قابل جبران نيست. اصلاً سبك دفاع كعبى هجومى است. يعنى با شركت در حملات جناح چپ حريف را مشغول دفاع مى كند اما بايد پذيرفت زمانى كه اجباراً در حالت دفاعى محبوس مى شود چندان توانايى قابل ذكرى ندارد، با اين توضيحات وقتى مى بينيم كه كعبى به عنوان مدافع راست تيم ملى در شرايط فعلى حتى در نقاط قوت خود ضعيف تر از بازيكنانى ديگر است بايد به طور جدى به فكر تغيير باشيم، خسرو حيدرى، با تكيه بر مهارت هاى فردى، تكنيك فوق العاده و مقدار دوندگى، در فاز هجومى شرايط به مراتب بهترى نسبت به كعبى دارد، خسرو حيدرى با دريبلينگ بالاى خود مى تواند بازيكن مقابل را از پيش رو بردارد، او قادر است ارسال هاى بسيار با كيفيتى انجام دهد و همچنين به حفظ توپ تيم كمك شايانى كند، به هر حال در بازى تداركاتى مقابل سنگال ديديم كه روته مولر از حيدرى در دفاع راست استفاده كرد و به نظر من او توانست نظر او را جلب كند، البته قطعاً على دايى هم قصد استفاده از حيدرى را داشته است و اگر اينگونه نبود او را دعوت نمى كرد، شايد حساسيت بازى مقابل عربستان باعث شد كه دايى كعبى را ترجيح دهد.
۲- از بحث كعبى بگذريم بايد به تداخل كارى نكونام و حسين كاظمى پرداخت، نكونام به صراحت در برنامه ۹۰ گفت كه از او خواسته شده به عنوان هافبك نفوذى بازى كند جايى كه به گفته خود نكونام به هيچ وجه سابقه حضور در آن پست و يا آمادگى آن را نداشته است حافظه ما هم جواد نكونام را به عنوان يك هافبك دفاعى مقتدر مى شناسد، بدين ترتيب نكونام برحسب عادت و براساس آنچه كه سال ها انجام داده به عقب مى آمد و توپ مى گرفت و بارها و بارها در عرض كاظمى ديده شد، نكونام يك بازيساز دور است و مسلماً نمى توانست به عنوان بازيكن و بازيساز پشت مهاجم ظاهر شود، احتمالاً دايى به قدرت سرزنى نكونام توجه كرده است كه نمى تواند دليل كافى براى استفاده از اين بازيكن در اين پست باشد، به هر حال نكونام سال ها در يك سوم ميانى صاحب توپ شده و به عنوان يك نظم دهنده در آن منطقه اجازه داشته بازى كندترى انجام دهد يا مثلاً پاس هاى عرضى بيشترى بدهد در حالى كه در پست جديد مجبور بود در يك سوم حمله حاضر باشد و خود را صاحب توپ كند، قطعاً در يك سوم هجومى و يا يك سوم دفاعى فضا و زمان فشردگى بيشترى دارد، و نكونام نمى تواند مناسب اين فشردگى و محدوديت باشد و به طور طبيعى نكونام مجبور بود(شايد ناخواسته) به جاى آنكه خود را در جريان بازى قرار دهد به عقب بيايد، از جانب ديگر حسين كاظمى برخلاف نقشى كه در استقلال دارد مى تواند برحسب شرايط بازى گاهى در حملات شركت كند در تيم ملى و چنين بازى حساسى محدودتر و با وظايف دفاعى تر بازى مى كرد، او موظف بود در جلوى خط دفاعى به عنوان جنگنده اول حاضر باشد. اينگونه بود كه نكونام و كاظمى با تداخل وظيفه مواجه مى شدند، اين درست است از بازيكنان بزرگ انتظار داشت در پست هاى ديگر هم بازى كنند اما فرض كنيد على دايى در زمان بازيگرى نه به عنوان مهاجم نوك بلكه به عنوان مهاجم گوش به كار گرفته مى شد واقعاً چند درصد از قابليت هاى خود را بروز مى داد؟ اين اتفاقى بود كه روى نكونام افتاد. تمام اين اتفاقات در شرايطى افتاد كه ما در پست هافبك نفوذى بازيكنان متخصص برجسته اى داريم و همان طور كه در بازى سنگال ديده شد خلعتبرى توانست با جنب و جوش و تحرك بسيار و استفاده از تكنيك بالا و چابكى خود نويد باز هم بزرگ تر شدن را بدهد.
۳- استفاده از مسعود شجاعى و غلام رضايى به عنوان مهاجم داراى مزايا و معايبى بود، رضايى با تكيه بر سرعت خود بازى مى كند و شجاعى يك بازيكن دريبل زن و تكنيكى است. در واقع با ديدن بازى اين طور به نظر مى آمد كه شجاعى به عنوان هافبك بازيساز و پشت تك مهاجم بازى مى كند، بيرون آمدن و عقب كشيدن شجاعى باعث چنين نتيجه گيرى هايى شد. البته او توانست در آن منطقه هم به گل برسد و هم اينكه با پاس هاى خود از جمله پاسى كه به مهدوى كيا داد و او را تك به تك كرد خطرهاى زيادى ايجاد كند، از طرفى ديگر رضايى ديگر آن بازيكن ناشناخته گذشته نيست، تيم هاى روبرو اكنون شناخت خوبى از رضايى دارند و به او فضاى كافى براى استفاده از سرعتش را نمى دهند، اگر رضايى نتواند از سرعت خود استفاده كند تبديل به يك بازيكن معمولى خواهد شد. مهاجمى كه شم گلزنى بالايى ندارد، سرزن نيست و در توپ هاى هوايى كارايى ندارد.
۴- على دايى را بركنار كرديم شايد دايى هم مانند بسيارى از مربيان ديگر اگر كمى شانس داشت و يكى از فرصت هاى ايجاد شده تبديل به گل مى شد اكنون به حيات مربيگرى ملى اش ادامه مى داد، شايد بركنارى دايى تصميم چندان درستى نباشد اما اشتباه بزرگ تر زمانى بود كه دايى را منصوب كرديم، اصلاً خوب نيست كه بزرگان، با استعدادترين نفراتمان را اينگونه بى موقع به مسلخ بفرستند و آنها را هزينه خود كنند، على دايى بايد حفظ مى شد و بايد حفظ شود، تمام تحليل ها و تشخيص هاى بعد از بازى روى كاغذ است و نمى تواند گوياى تمام حقيقت باشد. با آوردن و بركنار كردن قلعه نويى و دايى بهترين استعدادهايمان را نارس به ميدان فرستاديم و باطل كرديم. از سويى ديگر تعدادى ديگر از مربيان كه آمادگى و شرايط پذيرش تيم ملى را داشتند را ناديده گرفتيم و بدين صورت ۲ نسل او را از بين برديم، به دست آوردن سرمايه يك مسأله است و حفاظت از آن مسأله اى ديگر. به نظر مى رسد بايد در الگوى مصرف سرمايه خود در فوتبال هم تجديدنظر كرده و توجه بيشترى داشت.
۵- بازى مقابل سنگال يك بازى تداركاتى خوب بود، تيم ملى با تركيب ۲-۳-۱-۴ وارد ميدان شد استفاده از خسرو حيدرى در دفاع راست اميدوارمان كرد اگرچه كه او هم بايد بازى تدافعى خود را كامل تر كند و استفاده هم زمان از شجاعى، خلعتبرى و معدنچى هم سرعت و خلاقيت خوبى را ايجاد كرده بود، تركيب هاشميان و رضايى هم كامل تر به نظر مى رسيد. مهاجمان ديگر هم مى توانند اميداور باشند كه به اين جمع اضافه شوند. خلعتبرى را در حال رشد و بزرگ شدن مى بينيم و شايد مانند بازى سنگال بتوان نقش پررنگ ترى به او داد. نااميدى و يأس چيزى به ما نخواهد افزود و بهتر است اميدوار باشيم و مبارزه كنيم.
از لحظه اى كه گل زديم...
با توجه به اخبار رسيده از بازى كره شمالى و امارت و بردى كه كره شمالى به دست آورده بود بازى ايران وعربستان با حساسيت بيشتر خصوصاً براى تيم ملى ما آغاز شد. با توجه به اخبار رسيده از بازى كره شمالى و امارا ت و بردى كه تيم كره به دست آورده بود، بازى ايران و عربستان با حساسيت بيشتر خصوصاً براى تيم ما برگزار شد چرا كه هر ۲ تيم به اين مسأله واقف بودند كه نتيجه اى غير از برد، هر دو تيم را از گردونه رقابت براى صعود مستقيم خارج خواهد كرد. در نيمه اول تيم ما در ۳۰ دقيقه ابتدايى تيم برتر ميدان بود. استفاده از پاس هاى عمقى و فشار بر مدافعان ميانى عربستان، در دستور كار بازيكنان تيم ملى قرار گرفته بود و همين موضوع باعث برترى ما در ۳۰ دقيقه ابتدايى شد. اما يك ربع پايانى نيمه اول در اختيار بازيكنان تيم عربستان قرار گرفت. به عقيده من تيم ملى با همان سيستم هميشگى و تنها با يك مهاجم بازى كرد. بازى با يك مهاجم باعث شد تا تيم ملى ما در حملات خود زهر لازم را نداشته باشد هرچند شجاعى بيشتر از بقيه هافبك ها رضايى را حمايت مى كرد و به نوعى مهاجم كاذب تيم بود. مسأله مهم در اين بازى هوش بالاى بازيكنان و مربى تيم عربستان بود كه در نيمه اول زنگ خطر را براى ما به صدا درآورد اما متأسفانه بازيكنان ومربيان ما به اين مسأله بى توجه بودند. اوج هوشمندى عربستانى ها در اين بود كه نقطه قوت ما را به خوبى شناسايى كردند. حضور جواد نكونام و حسين كاظمى به عنوان هافبك هاى دفاعى نقطه قوت تيم ما بود كه عربستانى ها آن را از ما گرفتند. نكونام در اين بازى بيشتر در كارهاى هجومى شركت كرد و دقيقاً زمانى كه نكونام و تيم ما در مرحله تهاجمى قرار داشتند، بازيكنان عربستانى با ضدحملات زهردار خود قلب خط دفاعى ما را نشانه مى رفتند و اين كار مخصوصاً از زمانى براى بازيكنان عربستان راحت مى شد كه نكونام پست خود را ترك كرده بود. پاس هاى كوتاه و رو به جلوى عربستانى ها به سادگى فضاى خالى جواد نكونام را به نقطه قوت حملات آنها تبديل مى كرد. باهمه افت وخيزهاى ذكرشده بازى در نيمه اول با نتيجه مساوى به پايان رسيده بود اما تيم ما در اوايل نيمه دوم با حركت خوب و تكنيكى خلعتبرى و فرار وى كه با پاس در عرض وى به شجاعى همراه بود به گل رسيد. خونسردى ذاتى شجاعى و شوت وى كه با يك استپ كوتاه همراه شد، دروازه عرب ها را باز كرد تا تيم ملى از حريف محتاط خود جلو بيفتد. از اينجاى بازى به بعد اشتباهات تيمى ما رنگ بيشترى به خود گرفت. در واقع بازيكنان ما به جاى اينكه با حمايت بيش از صدهزار نفر تماشاگر با روحيه بالا سعى در حفظ توپ داشته باشند و با پاس هاى كوتاه و بلند به تمام نقاط زمين، سعى در باز كردن مدافعان عربستان داشته باشند تا بر گل هاى زده بيفزايند اشتباه بزرگى مرتكب شدند و عقب نشينى كردند و جريان بازى را در حالى به حريف واگذار نمودند كه بهترين زمان و موقعيت ممكن در اختيار ما بود. تحويل بازى به حريف باعث شد كه آنها با اعتماد به نفس بالا بازى را ادامه دهند و ۲ گل وارد دروازه ما كنند. تا آرزوهاى ما تا حد زيادى كمرنگ شود.
•••
گل اول حريف با پاس عمقى ابتدايى از فضاى پشت جواد نكونام - كه او را از جريان بازى خارج كرد - پاس دوم در فضاى بين مدافعان ما - كه روى يك خط ايستاده بودند- و ضربه سر نهايى شكل گرفت. ايراد دفاع خطى اين است كه اگر هر كدام از مدافعان ميانى براى لحظاتى از بازى پست خود را ترك كنند، ديگر هيچ جايگزينى نخواهند داشت. در صحنه گل اول- و گل دوم- سيدجلال حسينى به دليل يارگيرى نفر به نفر با بازيكن حريف پست خود را ترك كرد و در نتيجه خط دفاع شكافت. همين اتفاق در صحنه گل دوم نيز رخ داد. گل دوم در واقع مشابه گل مردود شده تيم ملى عربستان در نيمه اول بود. باز هم ضعف اساسى فوتبال ما كه نه تنها در تيم ملى بلكه در بين تمامى تيم هاى بزرگ و كوچك فوتبال ما كاملاً مشاهده مى شود، يعنى ضربات ايستگاهى، تكرار شد تا يك گل كودكانه دريافت كنيم. در واقع روى ضربات ايستگاهى بازيكنان دفاعى و هجومى ما كه در درون محوطه موظف به يارگيرى هستند توان انجام وظايف خود به نحو احسن را ندارند و روى همين اصل تيم ملى روى ارسال ها و ضربات ايستگاهى دچار مشكل مى شود كه نمونه بارز آن در بازى ايران و عربستان روى گل دوم كاملاً مشخص بود.
•••
با وجود اين شكست تلخ كه در تاريخ فوتبال ما بى سابقه بوده است، نبايد همه چيز را به گردن على دايى انداخت. نبايد فراموش كنيم كه على دايى تمام آبروى فوتبالى خود را كه در سال هاى متمادى به دست آورده بود در اين زمينه از دست داد. عقيده دارم كه حمايت رسانه ها از تيم ملى كم سابقه بود اما تيم ملى نتوانست از اين همدلى استفاده كند. شكست و ناكامى تيم ملى شكست و ناكامى فوتبال ايران است و در اين شكست همه با هم مقصريم. از رئيس سازمان تربيت بدنى تا مسئولان فدراسيون، باشگاهها و... مشكلات فوتبال ما در سال هاى اخير لاينحل باقى مانده و اين باعث شده تا فضاى فوتبال ما نتواند يك تيم ملى نخبه و قدرتمند را روانه مسابقات كند. اينكه ساده ترين ضعف هاى بازيكنان ملى ما در تيم باشگاهى آنها برطرف نمى شود، نشاندهنده يك فوتبال بيمار است و فوتبال بيمار اجازه حضور در جام جهانى را ندارد. از لحظه اى كه گل زديم...
فوتبال- علي كهننسب:
درست در روزي كه سربازان «بويو» به فرماندهي «جومونگ» نقشه حمله به ايالتهاي «زنتان» و «ليندال» و در نهايت تسخير اين دو ايالت را ميكشيدند
هزاران هوادار فوتبال از اقصي نقاط ايران به سمت ورزشگاه آزادي رفتند تا......تا در مرحله مقدماتي جامجهاني به زور تشويقهاي خود تيم ملي فوتبال ايران را مستقيم به جامجهاني 2010 آفريقاي جنوبي بفرستند، ولي گويي راهيابي ايران به جام جهاني و پيروزي بر عربستان درست مثل سرنوشت جنگ دو كشور «بويو» و «هان» رقم خورده بود و در عين ناباوري، تيم ملي فوتبال كه خيليها از قبل آن را پيروز مطلق زمين ميدانستند، در برابر حريف ديرينه شكست خورد تا باز هم كار ايرانيها در فوتبال به اما و اگرهاي روزهاي آخر بكشد. البته اين شكست و نتيجه ضعيف ساير باشگاههاي ايراني در جام باشگاههاي آسيا باعث شد تا كام فوتبالي هواداران در روزهاي عيد تلخ شود. البته اين تلخي زماني بيشتر شده بود كه هواداران با خروج از ورزشگاه متوجه شدند در اين مجموعه تلويزيوني، جومونگ، شخصيت اصلي آن نيز گم شده است و فرداي آن روز نيز عليدايي در ميان تعجب همگان از كار بركنار شد.
گويا پيوند عجيبي بين شخصيتهاي داستان افسانه جومونگ و فوتبال ايران و خيلي از باشگاهها وجود دارد. به همين دليل ميتوان شيرينيها، ناكاميها و تلخيها را بين اين دو مجموعه افسانه و واقعيت فوتبال در ايران گره زد.
البته اين يك روي سكه است. روي ديگر آن، چهره ناراحت و غمگين بيش از 100 هزار هوادار فوتبال بود كه ورزشگاه آزادي را با كولهباري از غم ترك كردند. اما ناراحت كنندهتر از شكست تيم ايران ، پشت در ماندن هزاران تماشاگري بود كه رنج سفر در تعطيلات نوروزي را به جان خريده و براي تشويق تيم ملي به ورزشگاه آمده و پشت درهاي بسته مانده بودند و پس از آن هم با خبر شكست تيم ملي راهي شهرهاي خود شدند. البته اين بازي شايد براي برخي از اين تماشاگران حسنهايي هم داشت. تعدادي از تماشاگران پس از اينكه مطمئن شدند راهي به داخل ورزشگاه پيدا نميكنند، به فكر حضور در خانه بستگان و تماشاي مسابقه از طريق تلويزيون افتادند و به قول يكي از تماشاگران، نبودن بليت توفيقي شد تا پس از چهار سال به اجبار به خانه عمهاي برود كه مادرش سالهاست چشم ديدن او را ندارد.
عدهاي هم در ترافيك خودروها پشت درهاي ورودي ورزشگاه ماندند و از راديو گزارش متفاوتي از آنچه كه در زمين مسابقه اتفاق ميافتاد، شنيدند.
البته داخل ورزشگاه نيز حكايت خاص خود را داشت. با گلزني مسعود شجاعي، علي دايي به عنوان سرمربي تيم ملي و سلطان فوتبال به شدت تشويق شد و پس از پذيرش گل و شكست باز هم عليدايي به شدت مورد سرزنش و انتقاد قرار گرفت، گويي همه چيز فوتبال ايران با اين مربي جوان رقم خورده بود؛ درست مثل سرنوشت جنگ در افسانه جومونگ كه همه چيز به فرمانده جوان اين داستان ختم ميشد.
عكسها: ايسنا
البته پايان اين سريال هم مانند فوتبال ايران زياد خوش نيست و به نظر نمي رسد كه فوتبال ايران و ورزش ايران نيز با حذف عليدايي و خيلي از بزرگان ديگر، پايان خوشي را تجربه كند.
آيا ساختار بيمار ورزش و نداشتن برنامه مناسب در سطح باشگاهها و ملي و نبود پشتوانهاي مطمئن و امكانات ورزشي و... ميتواند با حذف يك مربي اصلاح شود. بايد پذيرفت كه فوتبال ايران سالهاست از گذشتههاي دور خود فاصله گرفته و براي رويارويي با حريفاني چون كرهجنوبي، عربستان، كرهشمالي، ژاپن و خيلي از كشورهاي ديگر كه به مثابه همان زرهپوشان و سواره نظام آهنين عمل ميكنند، ديگر نبايد دل به افسانه و تعصب و... ببندد. باشگاهي مثل رئال مادريد براي پرورش دروازهبان جانشين «ايگر كاسياس»، هفت ميليون يورو براي 51 نوجوان هزينه ميكند و در اينجا مربي را به جرم جوانگرايي به مسلخ ميبريم كه چگونه از پس ارتش قدرتمند فوتبال كرهجنوبي و عربستان برنيامده است. جالب اين كه درست چند روز قبل از آن باشگاههاي ايراني كه به نوعي شكلدهنده تيم ملي فوتبال نيز هستند، با مربياني كه هر يك براي خود در فوتبال كشورمان مدعياند، در برابر نمايندههاي فوتبال عربستان راه به جايي نبردند.
البته تا زماني كه چشم به واقعيتها ببنديم و در مورد فوتبال و ورزش احساسي فكر كنيم و تصميم بگيريم، نتيجه هماني است كه در المپيك و ساير ميدانهاي ورزشي رقم ميخورد و در اين بين افرادي مثل حسين رضازاده، علي دايي، احسان حدادي و بسياري ديگر را به گونهاي قرباني ميكنيم كه سايه يك خبرنگار را از فرسنگها راه دور هم نميتوانند تحمل كنند.
كاش همه اين اتفاقهاي ناگوار فقط يك داستان و افسانه بود، درست مثل افسانه جومونگ.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1