توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |-| امپراتور سرخ - ویژه برنامه مستند حضور قطبی در ایران |-|
Loverboy
10-03-2009, 21:52
به نام خدا
امروز شبکه فارسی زبان BBC Persian مستندی از حضور افشین قطبی ( امپراتور سرخ ) پخش کرد و از اونجایی که میدونم خیلی ها دوست دارن این مستند رو داشته باشن براشون آپلود کردم . امیدوارم لذت ببرید .
حقایقی که از زبان قطبی میشنوید
چگونگی انتخاب سرمربی تیم ملی
چگونگی فرار او از ایران
[Only registered and activated users can see links]
توضیح : برای دیدن ویدئو باید هر چهار پارت را دانلود و اکسترکت کنید
پارت 1 : DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
پارت 2 : DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
پارت 3 : DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
پارت 4 : DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
من هیچ وقت سعی کردم از این پیامای دستت درد نکنه ندم و با یه تشکر تشکر کنم اما اینجا لازم دونستم که یه تشکر اساسی و خیلی زیاد ازت بکنم محمد چون من کل اینترنت رو گشتم برای پیدا کردنش الان هیچ جا پیدا نکردم وقتی دیدم این تاپیکو شکه شدم واقعا ممنون:flowerysmile:
پ.ن : نظرمو بعد دانلود می گم :6qwup3:
آقا حالا اونايي كه ديدن بگن چطور بود؟
آيا واقعاً با شيلنگ دوش مي گرفتن ؟ :-?
....
Loverboy
10-03-2009, 22:19
آقا حالا اونايي كه ديدن بگن چطور بود؟
آيا واقعاً با شيلنگ دوش مي گرفتن ؟ :-?
....
من اگه خودم سر تمرین نمیرفتم و نمیدیدم شاید باور نمیکردم . اما متاسفانه حقیقت داره .
seedorf10
10-03-2009, 22:30
آقا لاوربوی یه سوال:
نگفت که تکرار ازش میزاره یا نه؟
Loverboy
10-03-2009, 22:34
آقا لاوربوی یه سوال:
نگفت که تکرار ازش میزاره یا نه؟
:-?? چیزی که نگفتن . مستند های قبلیشون تکرار نداشت اینو نمیدونم
Liverpudlian
10-03-2009, 22:48
با اين که ديدم ولی باز م نميشه از افشين گزشت . دستت درد نکنه Loverboy:flowerysmile:
اینم با کیفیت خیلی بهتر
کد:
[Only registered and activated users can see links] rar
کد:
کد:
حالا که فیلم رو دیدم نظرمو می گم :27:
نه بخاطر اینکه یه طرفدار دو آتیشه قطبیم نه بخاطر اینکه برام یه اسطوره تو فوتبال شده اونم نه به خاطر مسائل فنیش شاید بقول خیلی ها قطبی از لحاظ فنی خیلی برتر از بقیه مربیامون نبود شاید به قول خیلی ها کارای فنیش پر از اشکال بود اما برای من اسوطره شد به خاطر رفتارش به خاطر گفتارش بخاطر روحیش اما واقعا باید بگم برای خودم و کشورم به عنوان یه ایرانی متاسفام .
متاسفام چون همیشه بهترینامونو با بدترین شکل ممکن باهاشون رفتار کردیم متاسفام چون همیشه بهترینامون رو کمترین امکاناتو بهشون دادیم متاسفام چون بهترینامون کمترین جایگاه رو داشتن
از این متاسف نیستم که یه اسطوره مورد علاقم از تیم مورد علاقم رفت از این متاسفم که همیشه رسم فراری دادن بهترینامونو خیلی خوب به جا آوردیم ، متاسم نیستم که اسطوره مورد علاقم رو فراری خوندن متاسفم که بهترین و پر هزینه ترین باشگاه کشورمون حتی یک دوش هم نداره متاسف نیستم که قطبی ممنوع الکار شد توی کشورش چون تو 25 دقیقه واقعیت گفت متاسفم که هر کس که تو این ورزش حقیقت رو بگه از هستی ساقطه و با خدا محاربه می کنه ...
فقط در یک جمله می تونم بگم که برای این فوتبال این مردم و این مدیران متاسفام ... :27::29:
.:AoShiMa SaN:.
10-03-2009, 23:25
بی وفایی کرد ، شمع محفل شد و رفت ، دل مارم با خودش برد:29:
seedorf10
10-03-2009, 23:41
زیباترین چیزی که از امپراطور دیدم : دانلود ([Only registered and activated users can see links])
هر وقت اینو میبینم چهار ستون بدنم میلرزه.
دقیقا بادم میاد بازی با استقلال اومدن کنار زمین با قطبی و قلعه نوعی مصاحبه کنن قلعه نوعی بعد از یه مشت حرف های معمول خودش گفت ما سعی میکنیم که بازی خوب و تماشاگر پسند داشته باشیم نوبت قطبی شد قطبی اولین چیزی که گفت ، گفت به بازی خوب امتیاز نمیدن به بردن امتیاز میدن و مهم بردنه و دقیقا تو بازی برعکس شد همه توپ ها رو گل استقلال بود دوتا توپ زدیم به تیرکشون و .... ولی استقلال تو دفاع نشسته بود (به قول امپراطور)
البته همونطور که میدونید آقای قطبی پسر دایی شهبانو فرح بوده و پدرش اون زمان رئیس اداره کل برق و از گردن کلفت های زمان بوده و فراموش نشه که همین هم خیلی روی رفتارهای بد برخی ها به قطبی تاثیر داره ، من واقعا گریه ام گرفت که اول اومدن گفتن قطبی مربی تیم ملی شده بعد از یه نیم یا یک ساعت اومدن گفتن نه علی دایی مربی شده ، خوب دیگه چه انتظاری از این مربی هست؟
Amir Argentina
11-03-2009, 00:31
ممنون رفیق دستت درد نکنه
خیلی عالی بود دستتون درد نکنه
اگه گلهای قدیمی پرسپولیسو بزارید خیلی ممنون میشم
با تشکر>:D<
Mohammad_AcMilan
11-03-2009, 16:58
محمد دمت گرم خیلی حال دادی من کلی دنبالش بودم یه تاپیکی هم زده بودیم که توش گفته بودیم ممنون از لطفت خیلی متشکرم
آخه چرا افشین امپراطور رفت آنقدر اذیتش کردن که فرار کرد.نامردا اون یکی از با اخلاق وفنی ترین مربی های لیگ برتر بود.حیف قدرشو ندونستیم:29::27:~x(:53::29::27:
آقا ايشون كه انقدر ناراضي بود از وضعيت فوتبال تو ايران چرا دوباره ابراز تمايل براي سر مربيگري تيم ملي كرده؟
آقا ايشون كه انقدر ناراضي بود از وضعيت فوتبال تو ايران چرا دوباره ابراز تمايل براي سر مربيگري تيم ملي كرده؟
شخصيت قطبي
حرف زدن قطبي
تفكر قطبي
احساس قطبي
و .... غير قابل انكار بود و او يك انسان به تمام معناست .... مربي كه فوتبال رو مي فهميد و اينقدر گنجينه لغاتش پربار بود كه هميشه در مصاحبه هاش زيبا حرف مي زد و در حرف زدنش عشق به تيمش و حرفه اش رو انتقال مي داد.
صحبت هاي خالصانه و صادقانه او در برنامه 90 رو به ياد داريم .. دل شير ... شير خسته و ديگر اصطلاحاتي كه بسيار زيبا به كار مي برد
و اما در رابطه به سئوال شما
شايد اون در بعضي از حرف هاش كه توي اين مستند زده اغراق نكرده باشه و حرف حقيقت محض رو گفته باشه اما شايد براي وقوع اين اتفاقات دلايلي هم وجود داشته باشه و اون ها بيان نشده باشه !!
وگرنه صحبت هاي اون در اين مستند و مصاحبه آخرش (قبل از رفتن به امارات) كه بيشتر شبيه يك فيلم هندي بود تناقض هايي با هم داشته و اين كار آخر اون هم( پيشنهاد بازگشت ) دليلي ديگري بر تناقض هاي برخي از صحبت هاي اوست.
اگه زندگي در ايران براي او و همسرش در ايران سخت بوده پس چرا قصد بازگشت براي مربيگري تيم ملي را داشت؟!
و اگر فوتبال ايران به قول ايشان با دين و سياست و ... قاطي شده ( اين نظر آقاي قطبي است ) و كار كردن در آن به صورت حرفه اي غير ممكنه پس چرا پيشنهاد سرمربي گري تيم ملي رو داده؟!
شايد او در اين مصاحبه تحت تاثير فشار هايي كه بر اون توي اين مدت اومده قرار گرفته و اين گونه صحبت كرده
حرف هايي كه شايد اگر دوباره از اون پرسيده بشه قطبي اين گونه جواب نده !!!
از افشين قطبي انتظار داريم مثل هميشه خالص وصادق باشه و به نظر من در اين مستند 95% حرف هايش صحيح بوده ولي اصلآ با اون قسمت حرف هاش كه اشاره به نا امني و ... داشت موافق نيستم ... هجوم چند آدم لات و ... دليلي بر نا امن بودن جو فوتبال و يك كشور نيست !!!
به اميد روزي كه افشين به ايران برگرده و بار ديگه اشك شوق بازگشت او را ببينيم
به نام خدا
امروز شبکه فارسی زبان BBC Persian مستندی از حضور افشین قطبی ( امپراتور سرخ ) پخش کرد و از اونجایی که میدونم خیلی ها دوست دارن این مستند رو داشته باشن براشون آپلود کردم . امیدوارم لذت ببرید .
حقایقی که از زبان قطبی میشنوید
چگونگی انتخاب سرمربی تیم ملی
چگونگی فرار او از ایران
توضیح : برای دیدن ویدئو باید هر چهار پارت را دانلود و اکسترکت کنید
پارت 1 : DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
پارت 2 : DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
پارت 3 : DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
پارت 4 : DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
با سلام و خسته نباشید...من خیلی به این کلیپ احتیاج دارم و الآن از رپید شیر پاک شده...:27:اگه میشه یه کاریش بکنین ممنون میشم...با تشکر
A-R-D-A-L
31-08-2010, 13:14
با سلام و خسته نباشید...من خیلی به این کلیپ احتیاج دارم و الآن از رپید شیر پاک شده...:27:اگه میشه یه کاریش بکنین ممنون میشم...با تشکر
پول بده اکانت سایتو بخر.. مثل ما مایه دارا:1:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1