PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |:| گلهای یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس | FA Cup 2008-09 |:|

Arsenal-4ever
08-03-2009, 16:42
به نام خدا

جام حذفی 2009/2008 - FA Cup 2008/2009

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کاونتری سیتی 0-2 چلسـی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه JSC +3 | گزارش انگلیسی | کیفیت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]

دروگبـا 0-1
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

الـکس 0-2 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] فـولام 0-4 منچستر یونایتد [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه JSC +4 | گزارش انگلیسی | کیفیت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]

کارلوس توز 0-1
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

کارلوس توز 0-1 [Only registered and activated users can see links]

رونـی 0-3 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

پارک 0-4 [Only registered and activated users can see links]

ضربه رونی به تیر - دقیقه 31

حرکت تکنیکی رونی - دقیقه 40

دویدن سر الکس به سمت نیمکت قبل از شروع نیمه دوم
( هیچ کسی این فایل رو از دست نده :D )

[Only registered and activated users can see links] آرسنـال 3-0 بـارنـلی [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه JSC +4 | گزارش انگلیسی | کیفیت AVI - X264[Only registered and activated users can see links]

کارلوس ولا 1-0 [Only registered and activated users can see links]
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| DOWNLOAD
([Only registered and activated users can see links])
ادواردو 2-0 [Only registered and activated users can see links]

ابوئه 3-0 [Only registered and activated users can see links]

توضیح :
گل اول چیپ بود.
گل دوم یه والی تمام عیار !
گل سوم هم پاس پشت پای سانگ خودش یه گل میارزید !

فایلهای بیشتر :

پک نیمه اول و دوم شامل : تکنیک ها، موقعیت ها و کلوزآپ

نیمه اول ( حجم : 67.7 مگ )

نیمه دوم ( حجم : 81.9 مگ )

Amir Argentina
08-03-2009, 23:29
ممنون بابت گلها
من این برد شیرین رو به همه هوادارای منچستر تبریک میگم
قبل از بازی اینتر برد خوبی بود

kabir_ronaldo
09-03-2009, 01:08
سلام من نمیتونم گلهارو دانلود کنم لینک مستقیم که خرابه و در سایت راپیدر هم میگه باید عضو بشی
لطفا کمک کنید؟
لینکهای مستقیم رو دزست کنید

FrankinG
09-03-2009, 14:05
ميشه خلاصه بازي چلسي يا صحنه ي برخورد الكس و دروگبا رو هم بذارين ؟

Amin-TopGoal
09-03-2009, 17:00
سلام من نمیتونم گلهارو دانلود کنم لینک مستقیم که خرابه و در سایت راپیدر هم میگه باید عضو بشی
لطفا کمک کنید؟
لینکهای مستقیم رو دزست کنید
دوست عزیز لینک های مستقیم سالمه، منتها حتما باید با نرم افزار دانلود کنی. مثل IDA یا IDM . بدون دانلود منیجر نمیشه دانلود کرد

Ali Chelsea
09-03-2009, 18:28
گل چلسی مخصوصا گل دوم یک ستاره داره فقط؟؟؟
اون وقت مثلا اون گا سوم آرسنال به مست بروم ویچ که حرکت آن چنان خاصی نبود 4 ستاره داشت؟
بهتره که وقتی یه سیستم خوب هست برای اینکه گل های خوب رو بشناسیم درست ازش استفاده بشه نه از روی تعصب

Loverboy
09-03-2009, 18:32
گل چلسی مخصوصا گل دوم یک ستاره داره فقط؟؟؟
اون وقت مثلا اون گا سوم آرسنال به مست بروم ویچ که حرکت آن چنان خاصی نبود 4 ستاره داشت؟
بهتره که وقتی یه سیستم خوب هست برای اینکه گل های خوب رو بشناسیم درست ازش استفاده بشه نه از روی تعصب

من در عجبم که شما چه گیری دادین به ستاره ؟ حالا 10 تا ستاره یا یکی شما دانلود کن چکار به ایناش داری ؟ جالبه که فقط طرفداران چلسی از این ایرادات میگیرن .

این همه فضل الله زحمت کشیده گلهای تیمتونو گذاشته شما دیگه موندید چه ایرادی بگیرید گیر دادید به ستاره ؟

دمتون گرمه به خدا

Ali Chelsea
09-03-2009, 18:55
من در عجبم که شما چه گیری دادین به ستاره ؟ حالا 10 تا ستاره یا یکی شما دانلود کن چکار به ایناش داری ؟ جالبه که فقط طرفداران چلسی از این ایرادات میگیرن .

این همه فضل الله زحمت کشیده گلهای تیمتونو گذاشته شما دیگه موندید چه ایرادی بگیرید گیر دادید به ستاره ؟

دمتون گرمه به خدا
اگر این پست رو پاک نکیند دلیلش رو متوجه میشید!
چون آقا فضل ال.. آرسنالی هستند و از چلسی بدشون میاد اکثر هوادارای چلسی با ایشون که گل های انگلیس رو میزارن مشکل پیدا می کنن
منم نمیگم اشکالی داره که از چلسی بدش میاد
فقط می گم چطور گل چلسی که دریبل کردن دروازه بان رو داره ستاره نداره؟!؟!؟!؟:2:
بهتره کاملا عادلانه باشه:flowerysmile:

Loverboy
09-03-2009, 19:03
اگر این پست رو پاک نکیند دلیلش رو متوجه میشید!
چون آقا فضل ال.. آرسنالی هستند و از چلسی بدشون میاد اکثر هوادارای چلسی با ایشون که گل های انگلیس رو میزارن مشکل پیدا می کنن
منم نمیگم اشکالی داره که از چلسی بدش میاد
فقط می گم چطور گل چلسی که دریبل کردن دروازه بان رو داره ستاره نداره؟!؟!؟!؟:2:
بهتره کاملا عادلانه باشه:flowerysmile:

ببین دوست عزیز . بذار رُک بگم . شما معنیه عادلانه رو میدونید ؟ اگه عادلانه نبود الان گلهای چلسی رو شما با لینک مستقیم نمیتونستید دانلود کنید . شما به خاطر یه ستاره که هیچ ارزشی نداره اومدی موضع گرفتی . همین فضل الله که دارید میگید با هواداران چلسی مشکل داره باید به عرضت برسونم که همین فضل الله یکی از محبوب ترین کاربرا نزد طرفداران چلسی در سایتهای خارجی هست چون گلها رو با کیفیت عالی براشون میذاره .
مشکل اینه که اونا انصاف دارن ما ایرانیها نداریم .
خوش باشی

Arsenal-4ever
09-03-2009, 19:11
منو باش اون سری اومدم بازی چلسی-یوونتوس رو HD ضبط کردم و یه گل با حجم 38 مگ آپلود کردم !
اونم برا کیا ...
برا خودم متاسفم !
همه این چند پست آخری رو هم پاک میکنم ولی نه الان ... !

Ali Chelsea
09-03-2009, 19:17
منو باش اون سری اومدم بازی چلسی-یوونتوس رو HD ضبط کردم و یه گل با حجم 38 مگ آپلود کردم !
اونم برا کیا ...
برا خودم متاسفم !
همه این چند پست آخری رو هم پاک میکنم ولی نه الان ... !
من همیشه بابت گل ها تشکر میزنم برات
اون گل hd چلسی رو هم تشکر ویژه کردم ازت دستتم درد نکنه
ولی انصافا می گم این گل ها خیلی قشنگ تر از گل های بی ستاره هستن!
یع نی اگه اون گل هایی که می خوره به چند نفر و میره تو گل و هیچ ارزشی نداره و ستاره نداره
چطور گل دروگبا که خودش توپ رو میگیره و دروازه بان رو دریپ می کنه ستاره نباید داشته باشه؟!

salman
09-03-2009, 20:56
دستون درد نکنه . عالی بود . اگه خلاصه بازی آرسنال رو هم بذارید فوق العاده است.

Gomo
09-03-2009, 21:31
دوستان خواهشاً به خاطر این مسائل جزئی با هم مجادله نکنید.
این آقا فضل الله من تا حالا ندیدم در گذاشتن گل کوتاهی کرده باشه.
ایشون از اونجاییکه زحمت ضبط و آپلود گل ها رو به جان میخره به نظرم مختاره برای گل های آرسنال که تیم محبوبشه هر چقدر دوست داره ستاره بذاره. اون دیگه به خودش مربوطه.
من از ایشون به خاطر زحماتشون تو این بخش تشکر میکنم.:heartsmile:
و خواهش میکنم با قدرت به کارشون ادامه بدن.

Clemenza
09-03-2009, 21:45
الان هم اگر من حرفی بزنم شاید این شائبه به وجود بیاد چون آرسنالی هستم این رو میگم. یا می خوام از فضل الله حمایت کنم اما دوست عزیز واقعاً چند تا ستاره دیگه ارزش این حرف ها رو داره؟ به خدا نداره. .

SIR
09-03-2009, 21:50
من همیشه بابت گل ها تشکر میزنم برات

واقعا لطف میکنی منت میزاری :1:
چه سایتی رو میتونی پیدا کنی که همه گلها رو با بالاترین کیفیت و در اسرع وقت و بدون هیچ چشم داشتی برای کاربراش آپ کنه؟ همکاران تاپ گل این همه زحمت میکشن و کلی وقت صرف میکنن انوقت انصافه که بیایم و سر چنتا ستاره زحماتشون و زیر سوال ببریم؟!

ای کاش یکم قدر شناس بودیم!

Ali Chelsea
09-03-2009, 21:55
واقعا لطف میکنی منت میزاری :1:
چه سایتی رو میتونی پیدا کنی که همه گلها رو با بالاترین کیفیت و در اسرع وقت و بدون هیچ چشم داشتی برای کاربراش آپ کنه؟ همکاران تاپ گل این همه زحمت میکشن و کلی وقت صرف میکنن انوقت انصافه که بیایم و سر چنتا ستاره زحماتشون و زیر سوال ببریم؟!

ای کاش یکم قدر شناس بودیم!
منت نمیزارم
منظورم اینه که برام مهمه

Majz
09-03-2009, 22:29
دوستان لطفا تمومش کنید

صلوات بفرستید

Majz
09-03-2009, 23:48
Fulham v Manchester United

FA Cup | Quarter Final | 07/03/09

ITV SPORT | ENG | HQ | XVID | 624x352

1st Half

2nd Half

Arsenal v Burnley.

SETANTA SPORTS | ENG | HQ | X264 | 624x352

Arsenal 1-0 Vela
Arsenal 2-0 Eduardo
Arsenal 3-0 Eboue

Extra

Walcott Return
Van Persie Offside Goal

piroozi_manutd
10-03-2009, 18:42
من فایل دویدن فرگوسن رو قبل نیمه دوم گرفتم ولی چرا تصویر نداره و فقط صوت داره
راهنماییم کنید.

Loverboy
10-03-2009, 18:44
من فایل دویدن فرگوسن رو قبل نیمه دوم گرفتم ولی چرا تصویر نداره و فقط صوت داره
راهنماییم کنید.

دوست عزیز سلام

نرم افزاری که در این پست ([Only registered and activated users can see links]) وجود داره دانلود کنید مشکلتون حل میشه

Lionel Andrés Messi
10-03-2009, 23:10
میشه یه خرده از موقعیت های آرسنالو آپلود کنید

Legend69
20-05-2009, 20:51
از زحمات زیادتون ممنونم..اگه میشه در مورد سوپر گلها یه کمی توضیحات بدید ..بازم ممنون