PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای ارسال در فروم سپاهان

Mahmata
05-03-2009, 11:20
بسم الله الرحمن الرحیم......هست کلید در گنج حکیم

سلام به همه دوستان خوبم
اگه شما از کسانی هستید که در بخش های دیگر فوتیران و یا در انجمن های مشابه فعالیت داشته اید حتما بیشتر قوانین رو میدونید.
اگه شما برای اولین بار میخواین توی فوتیران ارسالی داشته باشید پیشنهاد من اینه که اول قوانین سایت ([Only registered and activated users can see links]) رو بخونید.
من اینجا قرار نیست قانون جدیدی وضع کنم بلکه میخوام شما رو راهنمایی کنم تا فعالیت موثرتری داشته باشید و از بودن در بخش ما لذت ببرید و خدای ناکرده به مشکلی برنخورید.

1- دوستان من توجه کنید که ما اینجا اکثرا در باره فوتبال حرف میزنیم. ما هوادار فوتبال هستیم و نه یه فوتبالیست حرفه ای. ما در اول و آخر به فوتبال به چشم یه بازی و سرگرمی نگاه می کنیم. فوتبال رو نگاه میکنیم، دنبال می کنیم و میایم اینجا در باره اش حرف میزنیم تا سرگرم باشیم. دنبال برتری جویی ، تحقیر کردن بقیه کاربرها یا تیم های رقیب نیستیم.
چیزی که درجه اول برای ما اهمیت داره و ارزش محسوب میشه حفظ دوستی ها و حفظ احترام خودمون و هوادارای تیم های رقیبه. انتقام جویی ها و کینه توزی ها (به هر نحو) اینجا هیچ جایی نداره.

2- بعضی دوستان اخبار مربوط به سپاهان رو دنبال میکنن. گرچه فوتیران یه خبرگزاری یا پایگاه خبری نیست اما بعضی از دوستان اخبار رو از خبرگزاری های مختلف میگیرند و برای استفاده ما در قسمتی که برای اخبار در نظر گرفته شده قرار میدن.شما میتونید از طریق این تاپیک به اخبار باشگاه سپاهان دسترسی داشته باشید.
شاید شما هم دوست داشته باشید برای ما خبر بیارید.کار خوبی میکنید اما قبل از اینکه خبری رو ارسال کنید لطفا نکات زیر رو در نظر بگیرید:
الف- مطمئن بشید که خبر مورد نظر یه جورایی مربوط به باشگاه سپاهان میشه. اگه به سپاهان مربوط نمیشه پس جاش اینجا نیست. یه سری به بخش های دیگه سایت بزنید !
ب- به تاریخ خبر هم توجه کنید. حتما مال امروز باشه!
ج- مطمئن بشید که منبع خبر موثقه. پیشنهاد میکنم که اخبار رو از سایت اطلاع رسانی باشگاه و یا پایگاه های خبری معتبر دریافت کنید.
د- حالا یه نیگا بندازید ببینید شاید کسی قبل از شما این خبر رو برامون ارسال کرده باشه. در این صورت لزومی نداره که شما دوباره ارسالش کنید!
ه- خبر رو به طور کامل از اول تا آخر بدون تغییر عنوان یا کم و زیاد کردن جملات و کلمات انتقال بدبد.
و- عنوان خبر رو درشت تر بنویسید.
ز- یه چیزایی مثل کد خبر و ... نیاز نیست. پاکش کنید!
ح- اگه همراه با خبر عکسی هم وجود داره اون عکس رو هم به مکان متناظر انتقال بدید. عکس رو وسط چین کنید.(تراز وسط). بین سطر بالای عکس و پایین عکس به اندازه یه Enter فاصله بندازید.
ط- آخر خبرتون حتما باید منبع خبر رو ذکر کنید. (بهتره لینک صفحه خبر در پایگاه خبری مربوطه رو بزارید.)
ی- اخبار با موضوع یکسان رو توی یه پست جا بدید!

اگه اینجا خبری رو خوندید و به دردتون خورد ، خوبه که از ارسال کننده اون خبر تشکر کنید تا دلگرم تر بشه!

3- توی فروم سپاهان شما یه تاپیک دیگه هم میبینید با عنوان "تجزیه و تحلیل دیدارهای تیم سپاهان". توی این تاپیک میتونید تحلیل هایی رو که از این ور و اونور میخونید رو با ذکر منبع نقل کنید یا اینکه خودتون بازیهای سپاهان رو تحلیل کنید!

4- توی تاپیک "بحث و تبادل نظر هواداران سپاهان" در باره تمامی مباحث مربوط به باشگاه با همدیگه گفتگو کنید. برای بحث های دو سه نفره یا حرفهایی که "بحث و تبادل نظر" به حساب نمیاد میتونید به گروه های دسته جمعی برید و اونجا با همدیگه صحبت کنید.
دعوتنامه عضویت در "کلوپ هواداران سپاهان" برای عضوهای قدیمی فرستاده شده و برای عضوهای جدید هم فرستاده خواهد شد.

زیاده عرضی نیست.
امیدوارم از بودن در فروم سپاهان و دیگر فروم های فوتیران لذت ببرید.:72: