توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيش بيني يك هودار معلول استقلال در بازي با پگاه
يك فيلم سوپر دراماتيك.ديدن اين فيلم را به آنها كه دنبال زيبايي هاي فوتبال هستند توصيه اكيد مي كنم.كيفيت فيلم متآسفانه پايين است زيرا خودم آن را با استفاده از 6 تا فيلم سايت تبيان و برناه مووي ميكر ساختم.توضيح نمي دهم كه همه چيز واضح و مبرهن است.البته بازي با پگاه مربوط به هفته پاياني دوره سوم ليگ برتر است نه بازي هفته پيش كه استقلال گند زد.:53:
پيش بيني هوادار معلول ([Only registered and activated users can see links])
داش مهدی zshare هر دفعه 20 ثانیه waiting داره تازه اگه چند تا دانلود پشت سر هم کنی waiting تا 60 ثانیه هم می ره. یک بار توی سایت mediafire.com آپلود کن. هم سریعتر آپ می شه هم wait نداره. مطمئنم مشتریش می شی :13:
اگه ميشه جاي ديگه آپلود كن
MamadMunchen
20-04-2008, 16:33
داش مهدی zshare هر دفعه 20 ثانیه waiting داره تازه اگه چند تا دانلود پشت سر هم کنی waiting تا 60 ثانیه هم می ره. یک بار توی سایت mediafire.com آپلود کن. هم سریعتر آپ می شه هم wait نداره. مطمئنم مشتریش می شی :13:
خوب من به عنوان يه دانلودر حرفه اي :D يه ترفند بهتون ميگم از ZShare دانلود بگيرين
اگه فايل مورد نظر ويديو بود تو لينك ZShare جايه Download بنويسيد Video فرتي :D ميره واسه دانلود ديگه نياز نيست 20 ثانيه و بعضي وقتها كه چند تا دانلود پشت سر هم دارين 60 ثانيه صبر كنيد ! ( اين كار رو همه بلدن , عجيب بود كه نميدونستي )
اما اگه فايل چيز ديگه بود بايد صبر كنيد تا زيره پاتون علف سبز شه بعد دانلود كنيد :loudlaff:
خوب من به عنوان يه دانلودر حرفه اي :D يه ترفند بهتون ميگم از ZShare دانلود بگيرين
اگه فايل مورد نظر ويديو بود تو لينك ZShare جايه Download بنويسيد Video فرتي :D ميره واسه دانلود ديگه نياز نيست 20 ثانيه و بعضي وقتها كه چند تا دانلود پشت سر هم دارين 60 ثانيه صبر كنيد ! ( اين كار رو همه بلدن , عجيب بود كه نميدونستي )
اما اگه فايل چيز ديگه بود بايد صبر كنيد تا زيره پاتون علف سبز شه بعد دانلود كنيد :loudlaff:
آقا دمت گرم اینو نمی دونستم، :D
صفر کردن تایمر Rapidshare هم چیز جالبیه ، برای هر نوع فایلی هم کار می کنه:
فقط کافیه بعد از زدن دکمه ی Free و شروع شدن تایمر. توی Address Bar کد زیر رو بنویسید.
515
منبع: ترفندستان
راستی بابت ویدئو ی پیش بینی هم ممنون، خیلی جالب بود.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1