Arsenal-4ever
18-02-2009, 03:43
کار ساخت کلیپ بعد از ظهر روز شنبه تموم شد ولی چون اینترنت من قطع بود نتونستم آپلودش کنم !!
تا جایی که ممکن بوده سعی کردم که حرفه ای ساخته بشه ! :D
تصاویر رو Crop کردم (لوگوی کانال حذف شده) و کلیپ هم Widescreen هست
البته افکت های خاصی به تصویر ندادم (به دلیل کیفیت نه چندان مطلوب کانال جام جم) ولی در کل کلیپ خوبی شده و میشه حتی تو سایت های خارجی هم گذاشتش که برادرای اجنبی دانلود کنن :D
توضیحات کلیپ :
زمانش 3 دقیقه و 51 ثانیه هست
از حدود 6 آهنگ Immediate استفاده شده (آهنگهایی که ریتم سریعی دارن با حالت حماسی و کمی هم سر و صدای زیاد و البته بدون کلام)
کلیپ 7 سکانس داره :
{ 1. تصاویری از بازیهای قبلی دو تیم در لیگ امسال (که حکم همون Pre-Match رو داره)
2. لحظات قبل از شروع بازی تا سوت آغاز بازی
3. معرفی ستاره ها و مربیان دو تیم ( تصاویر کلوزآپ ) + تکنیک ها، مهارت ها، خطاها و بعضی موقعیت ها تا به ثمر رسیدن گل استقلال و لحظاتی از شادی استقلالیها و اندوه هوادارن قرمز
4. صحنه های ناکامی پرسپولیسی ها و نشون دادن چهره ناراحت بازیکنان پرسپولیس و کمی هم نشون دادن اضطراب آبی پوشان
5. شروع حملات پرسپولیس و ضد حمله های استقلال ( ریتم کلیپ اینجا تند میشه ) تا وقوع پنالتی
6. سکانس کوچولو از وحید طالبلو
7. صحنه گل و خوشحالی پرسپولیس تا پایان بازی و کلیپ ! }
توضیح بعدی اینکه لطفا گیر ندید که چرا WMV گذاشتی و ... !
اصولا Compilation ها رو با فرمت wmv ذخیره میکنن ! ( چون صدای موزیک اینجا خیلی مهمه و رو کیفیت هایی که لزومی نداره خیلی بالا باشه اگه AVI بزاریم کیفیت صدا مطلوب نمیشه )
امیدوارم که از این کلیپ خوشتون بیاد.
[Only registered and activated users can see links]
Thumbanils از کلیپ
(برای دیدن سایز بالا روی عکس کلیک کنید)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
کیفیت عالی ( 1414 کیلوبایت ) - 37.5 مگابایت
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
کیفیت پایین ( 350 کیلوبایت ) - 9.66 مگابایت
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
فرمت 3GP ( مخصوص موبایل ) - 4.91 مگابایت
YouTube Link ([Only registered and activated users can see links])
و... دیگر هیچ !
تا جایی که ممکن بوده سعی کردم که حرفه ای ساخته بشه ! :D
تصاویر رو Crop کردم (لوگوی کانال حذف شده) و کلیپ هم Widescreen هست
البته افکت های خاصی به تصویر ندادم (به دلیل کیفیت نه چندان مطلوب کانال جام جم) ولی در کل کلیپ خوبی شده و میشه حتی تو سایت های خارجی هم گذاشتش که برادرای اجنبی دانلود کنن :D
توضیحات کلیپ :
زمانش 3 دقیقه و 51 ثانیه هست
از حدود 6 آهنگ Immediate استفاده شده (آهنگهایی که ریتم سریعی دارن با حالت حماسی و کمی هم سر و صدای زیاد و البته بدون کلام)
کلیپ 7 سکانس داره :
{ 1. تصاویری از بازیهای قبلی دو تیم در لیگ امسال (که حکم همون Pre-Match رو داره)
2. لحظات قبل از شروع بازی تا سوت آغاز بازی
3. معرفی ستاره ها و مربیان دو تیم ( تصاویر کلوزآپ ) + تکنیک ها، مهارت ها، خطاها و بعضی موقعیت ها تا به ثمر رسیدن گل استقلال و لحظاتی از شادی استقلالیها و اندوه هوادارن قرمز
4. صحنه های ناکامی پرسپولیسی ها و نشون دادن چهره ناراحت بازیکنان پرسپولیس و کمی هم نشون دادن اضطراب آبی پوشان
5. شروع حملات پرسپولیس و ضد حمله های استقلال ( ریتم کلیپ اینجا تند میشه ) تا وقوع پنالتی
6. سکانس کوچولو از وحید طالبلو
7. صحنه گل و خوشحالی پرسپولیس تا پایان بازی و کلیپ ! }
توضیح بعدی اینکه لطفا گیر ندید که چرا WMV گذاشتی و ... !
اصولا Compilation ها رو با فرمت wmv ذخیره میکنن ! ( چون صدای موزیک اینجا خیلی مهمه و رو کیفیت هایی که لزومی نداره خیلی بالا باشه اگه AVI بزاریم کیفیت صدا مطلوب نمیشه )
امیدوارم که از این کلیپ خوشتون بیاد.
[Only registered and activated users can see links]
Thumbanils از کلیپ
(برای دیدن سایز بالا روی عکس کلیک کنید)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
کیفیت عالی ( 1414 کیلوبایت ) - 37.5 مگابایت
کیفیت پایین ( 350 کیلوبایت ) - 9.66 مگابایت
فرمت 3GP ( مخصوص موبایل ) - 4.91 مگابایت
YouTube Link ([Only registered and activated users can see links])
و... دیگر هیچ !