توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسپولیس - بنیادکار
به نام خدا
[Only registered and activated users can see links]
در این تاپیک کلیه ی بحث ها و خبرهایه بازی های پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا را قرار بدهید .
برنامه ی کامل مسابقات پرسپولیس :
سه شنبه ۲۰/۱۲/۸۷
پرسپوليس ايران - الشارجه امارات، ورزشگاه آزادى تهران، ساعت ۱۵
سه شنبه ۲۷/۱۲/۸۷
الشباب عربستان - پرسپوليس ايران، ورزشگاه فهد رياض، ساعت ۲۰ و ۳۰ دقيقه
چهارشنبه ۱۹/۱/۸۸
پرسپوليس ايران - الغرافه قطر، ورزشگاه آزادى تهران، ساعت ۱۶
سه شنبه ۱/۲/۸۸
الغرافه قطر - پرسپوليس ايران، ورزشگاه الغرافه دوحه، ساعت ۱۸ و ۳۰ دقيقه
چهارشنبه ۱۶/۲/۸۸
الشارجه امارات - پرسپوليس ايران، ساعت 18 , 30 دقیقه
چهارشنبه ۳۰/۲/۸۸
پرسپوليس ايران - الشباب عربستان، ورزشگاه آزادى تهران، ساعت ۱۷
زمان برگزارى مسابقات به وقت محلى اعلام شده است.
پ.ن:قبل از هر مسابقه در لیگ قهرمان آسیا اسم این تاپیک با نام حریف پرسپولیس آپدیت میشه .
به امید سربلندی پرسپولیس :72:
L . F . C
17-02-2009, 06:37
کار همه حریفارو یکسره میکنیم :5:
.:AoShiMa SaN:.
17-02-2009, 06:49
آقا دستت درد نکنه ، ایشالا همینجا قهرمانیو به هم تبریک میگیم.:5:
منم قهرماني رو تبريك ميگم :33::D
ولي خدائي پرسپوليس راحت ترين گروه رو داره و مهم تر از همه اينكه از هر گروه دو تيم مياد بالا همه ايرني ها صعود ميكنن جز صبا :32::*:84:*:
البته اگه فيروز خان يه ذره دست از خل بازي برداره اونا هم صعود ميكنند >:D<.
تصميمات تازه ستاد آسيايى
نجمين جلسه ستاد بازى هاى آسيايى پرسپوليس روز يكشنبه در محل اين باشگاه برگزار شد. در اين جلسه حاضران با مرور مجدد استانداردهاى AFC مواردى از قبيل نحوه خوش آمدگويى به تيم هاى ميهمان، محل اسكان ميهمانان، اسكان ناظران و داوران، محل تمرين و موارد مختلف را مورد بررسى قرار داده و تصميمات لازم براى موارد آتى گرفته شد. همچنين قرار شد سايت رسمى باشگاه پرسپوليس براى بازى هاى آسيايى با شكل و شمايل جديدى در تاريخ ۱۰/۱۲/۱۳۸۷ راه اندازى شود البته سايت فعلى همچنان به عنوان پايگاه خبرى پرسپوليس با قدرت به كار خود ادامه خواهد داد.
هتل هاى ايرانى جام قهرمانان آسيا مشخص شد
با نزديك شدن به آغاز بازى هاى جام قهرمانى آسيا و حضور حريفان باشگاه هاى ايرانى حاضر در اين جام، يكى از مهمترين مسائلى كه وجود دارد تدارك براى پذيرايى از تيم هاى ميهمان است. چهار باشگاه ايرانى حاضر در جام قهرمانان آسيا براى سكونت و استقرار تيم هاى ميهمان خود با هتل هاى مورد نظرشان قرارداد امضا كرده اند. البته اين هتل ها به تاييد نمايندگان AFC رسيده است. پرسپوليس و استقلال دو هتل استقلال و لاله را براى تيم هاى حريف در نظر گرفته اند. هتل المپيك قم هم محل استقرار تيم هاى حريف صباباترى خواهد بود. در اصفهان هم تيم هاى رقيب باشگاه سپاهان در هتل كوثر و هتل عباسى ساكن خواهند شد.
Moein-Chelsea
17-02-2009, 16:50
به نظرم هیچ حریفی ساده نیست و نباید اونرو دست کم گرفت
King_Of_BOYS
17-02-2009, 17:35
پرسپولیس که صعود میکنه ولی فکر نکنم قهرمان بشه . ولی میگم اگر قرار باشه تیمی از ایران بره فینال اون هم صبای قمه چون همه شون با تجربه هستن چه کادر فنی چه بازکنان و چه مدیریت.
17-02-2009, 20:14
پرسپولیس که صعود میکنه ولی فکر نکنم قهرمان بشه . ولی میگم اگر قرار باشه تیمی از ایران بره فینال اون هم صبای قمه چون همه شون با تجربه هستن چه کادر فنی چه بازکنان و چه مدیریت.
صبا رو اینجوری نیگا نکن ، آمادس برا اینکه تو حاشیه ها متلاشی بشه ، پارسالم تا اومدن تو کورس قهرمانی مشکلاتشون زد بیرون ، ولی من حس می کنم ایشالا جام مال خودمونه.:D
Mohammad_AcMilan
18-02-2009, 06:32
پرسپولیس قهرمان می شه .................خدا می دونه که حقشه
بقیش رو حس تایپ نبود ولی ایشالله بعد از قهرمانی یه کلیپ صوتی بدیم بیرون!!!!:5:
saberuae
19-02-2009, 02:49
چهارشنبه 25 فوريه 2009 - 7 اسفند 1387
الشارجه امارات - دمپو هند
ساعت 18:30 به وقت ایران
پرسپوليس عينه هلو از گروه صعود ميكنه كه هيچي :smoke:
اگه تو حذفي ليگ قهرمانان به يكي از اينعرباي سيريش نخوريم قهرمانيم :6qwup3:
با اومدن وینگادا و امادگی علی کریمی منم خیلی امیدوار شدم به جام اسیا
به امید خدا قهرمانیم
به نظر من هم پرسپولیس میتونه راحت از این گروه صعود کنه چون که ما جادوگر فوبال جهان رو داریم
19-02-2009, 08:17
پرسپوليس عينه هلو از گروه صعود ميكنه كه هيچي :smoke:
اگه تو حذفي ليگ قهرمانان به يكي از اينعرباي سيريش نخوريم قهرمانيم :6qwup3:
عربا که سوراخن ، این ژاپنیا خفنن.:-?
پرسپوليس براى دريافت كمك هاى كنفدراسيون حساب بانكى ندارد
كنفدراسيون فوتبال آسيا به منظور تقويت باشگاه ها جهت بهبود كيفيت جام قهرمانان آسيا، غير از جوايز اصلى و سهم باشگاه ها از درآمدهاى بازى ها كه در پايان رقابت ها محاسبه خواهد شد و به باشگاه ها اختصاص مى يابد، كمك هاى نقدى ديگرى را هم در نظر گرفته است. از جمله اين موارد بايد به جايزه ۴۰ هزار دلارى براى هر پيروزى، جايزه ۲۰ هزار دلارى براى كسب تساوى و كمك هزينه ۳۰ هزار دلارى براى هر ميزبانى اشاره كرد. در اين بين يك اتفاق عجيب در پرسپوليس روى داده است.اين باشگاه به قدرى بدهكار است و شكايت به حكم رسيده دارد كه نمى تواند شماره حسابى داشته باشد. حساب اين باشگاه از سال هاى قبل در ۲ بانك مسدود شده است و امكان افتتاح حساب جديد وجود ندارد و اين در حالى است كه كنفدراسيون فوتبال آسيا از اين باشگاه شماره يك حساب ارزى بين المللى را خواسته است اما باشگاه اعلام كرده فعلاً حساب بانكى ندارد. از راهكارهاى پيش روى اين باشگاه افتتاح يك حساب در يك بانك خارجى بود اما دولتى بودن باشگاه اين امر را مستلزم دريافت مجوزهاى خاص مى كند كه آن را هم در اختيار باشگاه نمى گذارند. آخرين راهكار اعلام شده اين است كه باشگاه پرسپوليس همان حساب فدراسيون فوتبال را به كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كند و گويا اين امر منع قانونى ندارد. قرار است در اين ارتباط هماهنگى ها صورت بگيرد تا بتواند كمك مالى خود را از فدراسيون دريافت كند.
حريف پرسپوليس صعود كرد
الشباب شب گذشته و در مرحله يك چهارم نهايي جام پادشاهي عربستان به نيمه نهايي صعود كرد و الاتفاق حذف شد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، دو ديدار از مرحله يك چهارم نهايي برگزار شد كه ابتدا الشباب، حريف پرسپوليس در گروه 2 ليگ قهرمانان آسيا به مصاف الفتح رفت و موفق شد اين تيم را يك بر صفر شكست دهد.
براي الشباب در اين ديدار احمد عجب، بازيكن كويتي در دقيقه 68 گلزني كرد تا حريف پرسپوليس، اولين تيم صعود كننده به مرحله نيمه نهايي باشد.
الاتفاق، حريف سپاهان در گروه چهارم ليگ قهرمانان به مصاف الحزم رفت كه 2 بر صفر شكست خورد و از گردونه جام پادشاهي عربستان حذف شود. در اين ديدار، تياب مجراشي در دقيقه 14 و والد الجزاني در دقيقه 64 براي الحزم گلزني كردند تا اين تيم رقيب سپاهان را حذف كند.
الشباب و الحزم در اولين ديدار مرحله نيمه نهايي يكشنبه هفته آينده به مصاف هم ميروند.
در ادامه مرحله يك چهارم نهايي، امشب 2 مسابقه ديگر برگزار ميشود كه ابتدا الاتحاد كه در رده دوم جدول رده بندي ليگ برتر عربستان قرار دارد و حريف استقلال در ليگ قهرمانان به شمار ميرود، به مصاف النصر رفته و در مسابقه آخر از اين مرحله، الهلال حريف صباي قم و تيم صدرنشين ليگ عربستان با الوحده ديدار ميكند.
تيمهاي برنده اين 2 ديدار نيز در روز دوشنبه هفته آينده ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي را برگزار ميكنند.
ليگ عربستان به دليل مسابقات جام پادشاهي تعطيل بوده و مجدداً از يازدهم اسفند ماه پيگيري
__________________________________________________ ______________
اسامی داوران دیدار پرسپولیس - الغرافه قطر اعلام شد
از سوی کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی داوران دیدار پرسپولیس ایران - الغرافه قطر در چارچوب مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا اعلام شد. به گزارش خبرنگار مهر، قضاوت این دیدار که در چارچوب هفته سوم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا و در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد، برعهده "ماسن باسما" از سوریه است. باسما سوری را در امر قضاوت این دیدار دو هموطنش "تمام حمدون" و "مشهور حمدان" همراهی خواهند کرد.
دیدار پرسپولیس ایران - الغرافه قطر در روز چهارشنبه هشتم آوریل 2008 - 19 فروردین 1388 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
در گروه دوم مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا تیمهای پرسپولیس ایران، الغرافه سوریه و الشباب عربستان و تیم اول مرحله پلی اف حضور دارند.
batistuta
20-02-2009, 13:40
پرسپولیس با قدرت از گروهش صعود میکنه
ما به فکر قهرمانی هستیم شما به فکر صعود
Amir Argentina
20-02-2009, 13:43
معلومه ما به فکر قهرمانی هستیم
امسال دیگه تو جام باشگاهها با کسی شوخی نداریم
reza ghermez
20-02-2009, 16:05
پيشاپيش قهرماني ارتش سرخ را تبريك ميگيم
هشدار به نمایندگان ایران؛ هر اخطار، هزار دلار
([Only registered and activated users can see links])
كنفدراسيون فوتبال آسيا براى نظر و كيفيت رقابت هاى ليگ قهرمانان تدابير ويژه اى اتخاذ كرده است كه يكى از مهمترين آنها مقابله با خشونت در اين مسابقات است.A.F.C اعتقاد دارد كه هر چقدر از تعداد كارت هاى زرد و قرمز مسابقات بكاهد باعث افزايش سطح كيفى آمار شده و در همين زمينه براى حفظ ستارگان هم فراهم مى شود بر همين اساس تدابير سخت گيرانه اى را در مورد مخاطبان اتخاذ كرده است كه به موجب آن هر تيم بابت هر كارت زرد مبلغ هزار دلار جريمه مى شود و اين رقم در ازا دريافت كارت قرمز 2 برابر مى شود. بنابراين بهتر است تمام تيم هاى ايرانى حاضر در ليگ قهرمانان از همين حالا مراقب باشند و به بازيكنانشان تأكيد كنند تا بى خودى اخطار نگيرند تا ميزان درآمد باشگاه از پيكارهاى آسيايى كاهش نيابد.
20-02-2009, 18:14
واقعا برا آسیا متاسفم با این قوانین ... ایش ، معلوم نیست اینا با کجاشون فکر می کنن که فکراشون اینقد بو میده ، کارت زرد اساسا جزوی از فوتباله و خیلی رایجه ، گذشته از اینکه سبک بازی بعضی از بازیکنا مثل انگیلیسیا کارت خوره
كدام حذف ؟مدارك را كامل كرديم و فرستاديم
نقص مدارك و شايعه احتمال حذف پرسپوليس از ليگ قهرمانان بزرگترين چالش پيش روى باشگاه مى توانست باشد. چالشى كه براى مخالفان بهترين بهانه بود تا وجهه مديرعامل را خراب كنند اما عباس انصارى فرد كه شايد كوتاهى از جانب او نبوده خيلى زود دست به كار شد و همان ديروز به ماجرا خاتمه داد تا پرسپوليس بيش از اين به دردسر نيفتد. آقاى مديرعامل حذف پرسپوليس از رقابت هاى آسيايى را هم شايعه اى بى اساس مى داند: «اين شايعه بيش از جدى بودنش، خنده دار و بى اساس است و واقعا نمى دانم با چه هدفى آن را مطرح كرده اند.»
نقص مدارك پرسپوليس برطرف شد
بله همه چيز حل شد و ديگر مشكلى نداريم.
مدارك جديد را هم به كنفدراسيون آسيا فرستاديد
هنوز نه ولى تا ظهر ديروز تمام كارها انجام شد و نواقص را برطرف كرديم و امروز صبح مدارك را مى فرستيم براى AFC.
پس خطر حذف از ليگ قهرمانان از سر پرسپوليس گذشت!
كدام خطر من نمى دانم اين بحث را چه كسانى و با چه هدفى به راه انداختند. اين شايعه بيشتر از اينكه جدى باشد خنده دار است و نمى شود آن را پذيرفت. ولى بايد از فدراسيون تشكر كنم كه پيگير امور هستند. ما هم با كمك آنها كارها را درست كرديم و ديگر مشكلى وجود ندارد.
از اين بحث بگذريم... بعد از بازى با ابومسلم وينگادا گفت كه از تيم راضى نيست. شما از آن برد يك-صفر راضى بوديد
از اينكه بازى را برديم راضى بودم چون در اين شرايط براى ما ۳ امتياز از همه مهمتر بود.
با اين بردهاى خفيف، فكر مى كنيد پرسپوليس براى قهرمانى مى تواند با استقلال رقابت كند
واقعا حيف است. نمى دانم چرا تيم به همان يك گل قانع مى شود. من به آنها اعتقاد دارم و مى دانم لياقت شان خيلى بيشتر از اينها است. به طورى كه در بازى با ابومسلم حداقل بايد ۳ گل مى زديم.
گفته شده قصد جذب مهدى رجب زاده را داريد. صحت دارد
نه. چنين چيزى نيست.
يعنى رجب زاده را نمى خواهيد يا برنامه اى براى جذب بازيكن جديد نداريد
قصد بى احترامى به رجب زاده را ندارم. ولى همانطور كه قبلا هم گفتم فعلا براى گرفتن بازيكن جديد تصميمى نداريم و آن را به پايان فصل موكول كرده ايم.
ولى ظاهرا يكى از مديران باشگاه با او صحبت كرده و حتى گفته مى شود هفته آينده قرار است مذاكرات جدى تر شود.
اينطور نيست. اگر چنين برنامه اى بود من بايد به عنوان مديرعامل اقدام مى كردم. پس مطمئن باشيد اين اخبار صحت ندارد.
([Only registered and activated users can see links])
batistuta
21-02-2009, 11:09
آسیا ما اومدیم همه به احترام پرسپولیس بلند بشین
([Only registered and activated users can see links])مشكل پرسپوليس و استقلال براي ميزباني تيم هاي آسيايي
خبرگزاري فارس: هتل استقلال براي رزرو اتاق از دو باشگاه پرسپوليس و استقلال خواهان 50ميليون تومان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هتل استقلال مكان مورد نظر دو باشگاه استقلال و پرسپوليس براي ميهمانان خارجي اين تيم در زمان برگزاري ليگ قهرمانان آسيا است.
مسئولان اين هتل براي رزرو اتاق ها از دو باشگاه فوق مبلغ 50 ميليون تومان خواسته است. هنوز دو باشگاه درباره اين مشكل واكنشي نشان نداده اند.
هزار دلار هزينه اعتراض به داور ليگ قهرمانان
هرچه به رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا نزديك تر مى شويم تكاپوى مديران ارشد كنفدراسيون براى برگزارى مطلوب اين مسابقات نيز افزايش مى يابد. با توجه به شكل جديد پيكارها كه باعث حضور تقريباً تمام بزرگان شرق و غرب قاره كهن شده طبيعى است كه بر حواشى كار نيز افزوده خواهد شد و بايد براى مقابله با آن آماده شد.براساس خبرهاى دريافتى داوران در ليگ قهرمانان بيشتر از گذشته تحت حمايت مقامات برگزارى قرار داشته و علاوه بر بازيكنان حتى كادرفنى هم حق اعتراض به آنها را ندارند. بر اين اساس هر مربى كه به واسطه اعتراض به داور كارت قرمز بگيرد با جريمه اى ۳ هزار دلارى مواجه مى شود و اين پول از ميزان درآمدهاى باشگاه متبوعش كسر مى شود. البته جريمه فوق غير از محروميت يك يا چند جلسه اى است كه توسط كميته انضباطى AFC براى مربى خاطى و تيمش در نظر گرفته خواهد شد.
باسما ، داور ديدار پرسپوليس - الغرافه شد
اسامى داوران قضاوت كننده ۲ تيم پرسپوليس و الغرافه از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا از سوى كنفدراسيون آسيا به شرح زير اعلام شد:
پرسپوليس -الغرافه قطر؛ ۱۹ فروردين، ايران
ناظر مسابقات:آرچيلاگ سناورا سونى از سريلانكا
ناظر داورى: يانگ لى از كره جنوبى
داور:ماسن باسما از سوريه
كمك داور اول: تمام هامدون از سوريه
كمك داور دوم:ماشهور هامدان از سوريه
كمك چهارم:يسافوان اوتامان از سوريه
مدارك باشگاه پرسپوليس براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا روز گذشته به فدراسيون فوتبال ارسال شد. عباس انصارى فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس از ارسال مدارك كامل باشگاه پرسپوليس براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا كه با نواقصى همراه بود؛ خبر داد. انصارى فرد در جلسه اى با مسئولان ستاد ويژه آسيايى باشگاه پرسپوليس اين مدارك را به صورت كامل همراه با شماره بازيكنان بررسى كرد. مدارك نيكبخت واحدى، توره، رحمان رضايى، عباس انصارى فرد، ماساژور تيم به همراه شماره پيراهن بازيكنان دچار مشكل بود.
Amir Argentina
22-02-2009, 13:58
برای شروع جام باشگاههای آسیا و حضور 100 هزار سرخپوش در آزادی لحظه شماری میکنم
22-02-2009, 23:14
آسیا رو می لرزونیم ، کاری می کنیم که با پس لرزه هاش باشگاه ژاپنیها هم برن تو کف:D
مشكل مدارك حل شد
نوروزى و زرينه پزشكان پرسپوليس در آسيا
برخلاف آنچه شايعه شده بود، دكتر زرينه براى همراهى پرسپوليس در ليگ قهرمانان كوچكترين مشكلى ندارد. خود او در اين باره توضيح مى دهد: « هر تيمى براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا بايد يك كادر پزشكى متشكل از ۲ نفر را معرفى كند. يك نفر به عنوان پزشك طب و يك نفر هم به عنوان فيزيوتراپ. در پرسپوليس مسعود نوروزى به عنوان پزشك طب و من نيز به عنوان متخصص فيزيوتراپ و فيزيولوژيست به AFC معرفى شده ايم ولى زمانى كه باشگاه قصد داشت ليست را براى فدراسيون ارسال كند دكتر نوروزى در خارج از كشور بود و به همين دليل مداركش كامل نشد. بر اساس مقررات هم اگر مدارك او كامل نمى شد نمى توانستيم از ۸ نفر سهميه روى نيمكت استفاده كنيم و جايش خالى مى ماند اما روز پنج شنبه و موقع تكميل مدارك تيم، اين مسأله هم حل شد و كادر پزشكى ديگر مشكلى ندارد ولى متاسفانه بعضى ها شيطنت كردند. در واقع تشابه نام مسعود نوروزى پزشك طب پرسپوليس با امين نوروزى استقلال باعث شد عنوان كنند كه من براى ليگ قهرمانان مشكل دارم و پرسپوليس قصد دارد از امين نوروزى استفاده كند.»
Moein-Chelsea
23-02-2009, 08:46
با اومدن محسن(آقای گل) بار فنی تیم در جام قهرمانان افزایش پیدا میکنه
وينگادا به انصاريفرد برنامه داد
خبرگزاري فارس: سرمربي پرتغالي تيم فوتبال پرسپوليس برنامههاي خود را براي ليگ قهرمانان آسيا به مديرعامل باشگاه ارائه داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا برنامه كاملي را پس از مشورت با افشين پيرواني براي ليگ قهرمانان آسيا در اختيار عباسانصاريفرد قرار داد.
وينگادا براي تجهيز بهتر پرسپوليس درخواست هايي نيز داشت كه به صورت مكتوب به مديرعامل پرسپوليس ارائه داد.
ArtesheSorkh
24-02-2009, 17:41
من 100% باور دارم از گروه صعود می کنیم ... و قهرمانی هم دست خداست
Amir Argentina
25-02-2009, 12:02
به امید خدا و با حضور پرشور در آزادی و تشویقهای هوادارمون همه رو میزنیم
sepehr.handsome
26-02-2009, 18:53
انشاالله به حقمون یعنی بالا بردن جام بر روی بام آسیا میرسیم
برای قهرمان شدن در اسیا باید خیلی بهتر از این ها باشیم خودمونو که نمیخوایم گول بزنیم باید بهتر بشیم توی این چند بازی اخیر بهتر شده بودیم باید همینجوری ادامه بدیم تا بتونیم به یه جایی توی اسیا برسیم با اومدن محسن رفت و برگشت هم اوضاع بهتر میشه
sepehr.handsome
26-02-2009, 21:53
كاسدا: فيزيك بدن ايراني ها در آسيا حرف اول را مي زند
خبرگزاري فارس: مربي بدنساز جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مطالعات زيادي داشتم و مي دانم قدرت فيزيكي ايراني ها در آسيا حرف اول را مي زند.
اوراندو كاسدا در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: شما فوتباليست هايي داريد كه از لحاظ بدني مي توانند به راحتي 90 دقيقه بدوند.
وي افزود: ليسانس تربيت بدني و فوق ليسانس روان شناسي ورزشي دارم. مدرك درجه C فيفا را دريافت كرده ام. اميدوارم بتوانم با اين تجارب در كشور ايران به تيم بزرگ پرسپوليس كمك كنم.
كاسدا ادامه داد: سابقه كاري من در تيم هاي باشگاهي به حضورم در مورينس پرتغال و آكادمي فوتبال پرتغال كه يك سال با وينگادا بوده ام؛ برمي گردد. همچنين در تيم هايي در رده هاي مختلف در كشور پرتغال حضور داشته ام.
مربي بدنساز تيم فوتبال پرسپوليس عنوان كرد: فصل قبل با يكي از تيم هاي كويتي همكاري مي كردم كه به دليل پيشنهاد وينگادا به ايران آمدم.
كاسدا در خصوص شرايط بدني بازيكنان پرسپوليس گفت: امروز روي هم رفته شرايط خوبي ديدم اما نياز به زمان دارم تا جواب سوال شما را به صورت قطعي بدهم. من فعلا برنامه كوتاه مدتي براي دربي دارم.
وي خاطر نشان كرد: اميدوارم پيروز دربي باشيم. در اين چند روزه سعي مي كنم با تمرينات ويژه؛ كريمي كه كمي از ناحيه كمر احساس درد مي كند را به شرايط مطلوب برسانم. پرسپوليس بازيكنان بزرگي دارد و مي دانم با كادر فني جديد در كنار ساير مربيان مي تواند حرف هاي زيادي براي گفتن داشته باشد.
شارجه امارات حریف پرسپولیس شد
تیم شارجه امارات نخستین حریف ، پرسپولیس ایران در فوتبال لیگ قهرمانان آسیا شد.
در چارچوب بازی های مرحله پلی آف انتخابی رقابت های فوتبال لیگ قهرمانان آسیا در سال 2009 -2010، امشب تیم شارجه امارات با سه گل مقابل دمپوی هند به برتری رسید و در گروه 2 با تیم های پرسپولیس ایران ، الشباب عربستان و الغرافه قطر همگروه شد.
به این ترتیب تیم پرسپولیس در نخستین بازی خود در مرحله گروهی این رقابت ها، بیستم اسفند در ورزشگاه آزادی تهران میزبان تیم شارجه خواهد بود.
همچنین براساس برنامه، بازی های دیگر نمایندگان ایران ، بیستم اسفند صبای ایران نیز مهمان الهلال عربستان است و بیست و یكم اسفند سپاهان با الشباب امارات روبرو می شود و استقلال ایران مهمان الاتحاد عربستان است
سرمربی الشارجه امارات: آماده بازی با پرسپولیس هستیم
"تونی الیویرا" پس از صعود تیم الشارجه امارات به مرحله نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا، از آمادگی این تیم برای رویارویی با تیمهای پرسپولیس ایران و الشباب عربستان ابراز اطمینان کرد.
سرمربی تیم فوتبال الشارجه امارات پس از راهیابی تیمش به مرحله نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا با بیان این مطلب افزود: "ما آمادگی دیدار با پرسپولیس، الشباب عربستان و الغرافه قطر را داریم چون من سالهاست در این منطقه کار می کنم و تیمهای اینجا را می شناسم".
وی در خصوص دیدار تیمش مقابل دمپو هند که منجر به صعود این تیم به لیگ قهرمانان آسیا شد، گفت: دمپو حریف قدرتمندی بود اما نتوانست بر نمایش قابل قبول بازیکنان الشارجه غلبه کند. دمپو سازماندهی خوبی داشت اما ما برنده شدیم چون نمایش بهتری داشتیم و بازی را در کنترل گرفته بودیم. البته اشتباهاتی هم داشتیم".
سرمربی برزیلی تیم الشارجه امارات در خاتمه تصریح کرد: " من در مجموع از عملکرد تیمم در بازی با دمپو راضی هستم بخصوص از بازیکنان جوانترم که تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتند و در زمین موفق کار کردند".
الشارجه در تک بازی انتخابی لیگ قهرمانان آسیا چهارشنبه شب با دمپو هند 3 برصفر به پیروزی رسید و به گروه دوم این مسابقات صعود کرد.
ArtesheSorkh
01-03-2009, 15:06
اگه خل بازی رو بزارم کنار کار همشونه یسره می کنیم به عنوان تیم اول صعود می کنیم
L . F . C
01-03-2009, 23:48
خبرگزاري فارس: توپهاي ويژه AFC براي بازي در ليگ قهرمانان به پرسپوليسيها رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با تلاش مسئولان باشگاه پرسپوليس توپهاي ويژه AFC امروز به بازيكنان پرسپوليس رسيد.
آنها در انتهاي تمرين امروز دقايقي با اين توپها كه در ليگ قهرمانان آسيا استفاده خواهد شد تمرين كردند. البته بعضيها از سنگيني اين توپ ابراز ناراحتي كردند و برخيها نيز از اين توپ ها ابراز رضايت كردند.
دوستان لطفا خبرهایی رو بذارن که جذابیت داشته باشه
رسیدن توپ چه جذابتی میتونه داشته باشه؟
فراموش نکتید که اینجا یک سایت خبری نیست
با تشکر :72:
Moein-Chelsea
02-03-2009, 07:43
پرسپولیس مثل آب خوردن از این گروه صعود میکنه طرز بازی کردن این تیم نوید روزهای خوب رو میده
sajad_shahin999
02-03-2009, 08:07
الشارجه در مصاف با پرسپوليس قطعاً ديدار دشوارى را پيش رو خواهد داشت و قطعاً قادر نخواهد بود پرسپوليس را شكست دهد. پرسپوليس بازيكنان و كادر فنى خوبى را در اختيار دارد و مطمئناً شارجه را شكست خواهد داد.[Only registered and activated users can see links]
كوالينكو داور ديدار پرسپوليس و الشارجه شد
خبرگزاري فارس: اسامي داوران ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس و الشارجه امارات در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران اين ديدار كه 20 اسفند در تهران برگزار مي شود، به شرح زير است:
ناظر بازي: الثاني سليمان حامد از عربستان
ناظر داوري: راسامي جينداماي از تايلند
داور وسط: والنتين كوالينكو از ازبكستان
كمك داور اول: رافائل الياسو از ازبكستان
كمك داور دوم: بختيور تاگايو از ازبكستان
كمك چهارم: واديسلاو تسيتلين از ازبكستان
sajad_shahin999
06-03-2009, 08:33
شارجه، آسیب پذیر در دفاع و خطرناک در حمله
تیم شارجه امارات، اولین حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، روز يكشنبه در ادامه مسابقات لیگ امارات در زمین خود مقابل النصر با نتیجه سه بر دو شکست خورد.
*امین نوروزی -
شارجه که با سیستم 1-3-2-4 بازی می کند، از وجود سه بازیکن برزیلی به نام های اندرسون، کارلوس و روبرتو لوپز در ترکیب خود بهره می برد که دو نفر اول مهاجم و لوپز هافبک دفاعی است.
محوری ترین بازیکن این تیم اندرسون است که با شماره 10 و بازوبند کاپیتانی به عنوان مهاجم نوک ایفای نقش میکند. این بازیکن برزیلی از وضعیت فیزیکی مناسب و تکنیک قابل ملاحظهای برخوردار است و با اعتماد نفس بالایی که دارد، در خط حمله بسیار تاثیر گذار ظاهر میشود و در نبردهای هوایی و زمینی موفق نشان میدهد. گاهی هم عقب تر میآید و در امر بازی سازی شرکت میکند. قطعا یکی از مهمترین وظایف مدافعان پرسپولیس در دیدار با شارجه مهار اندرسون خواهد بود. تیم شارجه آنقدر به اندرسون وابسته است که خارج کردن این بازیکن از روند بازی به معنی فلج شدن این تیم خواهد بود.
جان کارلوس دیگر بازیکن برزیلی شارجه که پیراهن شماره 9 را به تن دارد، در نقش مهاجم دوم ظاهر میشود. وی اگرچه از ویژگی های اندرسون برخوردار نیست، اما بازیکنی فرصت طلب است که در امر گلزنی موفق نشان میدهد. در دیدار اخير مقابل النصر نیز گل دوم شارجه را همین بازیکن روی حرکت تکنیکی و پاس زیبای اندرسون به ثمر رساند.
روبرتو لوپز هم بازیکن شماره 26 شارجه است که در کنار نواف مبارک به عنوان هافبک دفاعی انجام وظیفه میکند.
تیم شارجه اگرچه با اتکاء به بازیکنان برزیلی به ویژه اندرسون در کار هجومی خطرناک نشان میدهد، اما این تیم در فاز دفاعی بسیار آسیب پذیر است. مدافعان این تیم چندان هماهنگ عمل نمیکنند و در نتیجه شارجه در مقابل حریفان راحت گل میخورد. ایجاد موقعیت گلزنی در مقابل شارجه، با توجه به وضعیت نا به سامان خط دفاعی این تیم، کار چندان دشواری برای سرخ پوشان پرسپولیس نخواهد بود.
اگر پرسپولیسی ها در دفاع هوشیارانه عمل کنند و اسیر حرکات اندرسون نشوند، در امر گلزنی هم کار سختی پیش روی نخواهند داشت. اگر تا روز بازی با پرسپولیس دفاع 4 نفره سفید پوشان شارجه سر و سامان نگیرد، با توجه به آسیب پذیری عمق دفاع این تیم، 20 اسفند روز سختی را در ورزشگاه آزادی مقابل سرخ پوشان تهرانی تجربه خواهند کرد.
منبع سایت رسمی باشگاه
Loverboy
06-03-2009, 23:59
دوستان پرسپوليسي عزيز شما ميتونيد در اين تاپيك به تحليل و بحث درباره بازيهاي پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسیا بپردازيد .
خواهشا از مطرح كردن بحث هاي حاشيه اي هم پرهيز كنيد و فقط در مورد بازي بحث كنيد نه چيز ديگه اي .
اسم تاپيك هر هفته با توجه به بازي پرسپوليس با تيم مقابل عوض خواهد شد .
از توجه و همكاري شما سپاسگزاريم .
Liverpudlian
07-03-2009, 02:11
تبريک ميگم با بت تا پيک جديد به اميد برد pespolis در مقا بل الشا رجه به اميد خدا بازی رو ميبريم:heartsmile:
Fenrir Greyback
07-03-2009, 02:23
پرسپولیس - الشارجه
تاريخ برگزاري: 20 اسفند 1387
زمان برگزاري: 15:00
محل برگزاري: آزادی تهران
داور: کوالنکو والنتین
●•٠·˙Se[)riK˙·٠•●
07-03-2009, 09:40
از همین اولین قدم باید محکـــــــــم شروع کنیم تا تو بازی های بعدی به مشکل نخوریــــــــم
همیشه اولین بازی معضل تیم های بزرگ بوده ...
Amir Argentina
07-03-2009, 09:51
امیدوارم تو این چند روز باقی مونده تیم ضعفهاش بپوشونه تا بتونه از این بازی خونگی امتیاز کامل بگیریم
باید تو بازیهای خونگی با قدرت ظاهر بشیم
Rahavard
07-03-2009, 11:01
این تیم الشارجه بازیکن ایرانی نداره---الان چندم تو لیگ امارات؟
به نظر میرسه الشارجه ضعیفترین تیم این گروه باشه ما باید تو ورزشگاه آزادی 3امتیاز رو هرجور شده بگیریم من خودم امیدی ندارم ولی میریم استادیوم واسه تشویق !!!
Topsoccer
07-03-2009, 11:46
امیدوارم این طوری که تو لیگ بازی میکنه تو آسیا بازی نکنه و تمام قدرتش رو برای آسیا بذاره
arash_2000
07-03-2009, 12:07
به نظر میرسه الشارجه ضعیفترین تیم این گروه باشه ما باید تو ورزشگاه آزادی 3امتیاز رو هرجور شده بگیریم من خودم امیدی ندارم ولی میریم استادیوم واسه تشویق !!!
الشارجه هرچقدرم ضعیف باشه آسیا چیز دیگه ای من که امیدوارم چون همه پستما بخونی از این مربی حمایت قاطع میکنم:heartsmile: حالا هرکی میخواد خوشش بیاد هر کی هم نمیخواد....:D 100%امیدوارم دوست دارم تو این موقع هممون از این تیم حمایت کنیم چون اگه بخواییم بکوبونیمش ضرر اصلی به طرف خودمونه.
الشارجه هرچقدرم ضعیف باشه آسیا چیز دیگه ای من که امیدوارم چون همه پستما بخونی از این مربی حمایت قاطع میکنم:heartsmile: حالا هرکی میخواد خوشش بیاد هر کی هم نمیخواد....:D 100%امیدوارم دوست دارم تو این موقع هممون از این تیم حمایت کنیم چون اگه بخواییم بکوبونیمش ضرر اصلی به طرف خودمونه.
اولا من گفتم ضعیفترین تیم گروه روی کاغذ وقتی دمپوی هند رو میبری میای بالا مشخصه . دوما من اصلا با نظرشما کاری ندارم میخوای حمایت قاطع کن یا نصفه بکن هرجور راحتی حمایت کن . سوما اگر قرار باشه ما از یه نفر کور کورانه حمایت کنیم بیشتر ضرر میکنیم اینو مطمئن باش الان اون وینگادا فکر کرده مردم ایران از فوتبال چیزی نمیدونن یه شال انداخته دوره گردنش که چی رو ثابت کنه یکی بیاد اینو به من بگه اینم شخصی هستش مثل اون بگوویچ تیمو نهم دهم تحویل ما میده میره بگوویچم تا آخره فصل موند دیگه . شالم مینداخت دوره گردنش !!!
پرسپولیس - الشارجه
تاريخ برگزاري: 20 فروردین 1387
سه شنبه ۲۰/۱۲/۸۷
پرسپوليس ايران - الشارجه امارات، ورزشگاه آزادى تهران، ساعت ۱۵
بازی مگه 20 اسفند نیست ؟ :34: پس چرا نوشته شده 20 فروردین :6qwup3:
gooolile
07-03-2009, 12:44
اینکه می گن وینگادا نیکبخت رو نمی خواد و دیگه قراردادش رو تمدید نمیکنن جریانش چیه؟
اول اینکه نیکبخت که قراردادش 2 ساله اس یعنی تا پایان فصل بعد قرارداد داره
دوم هم مگه میشه هنوز یه ماه نشده که وینگادا اومده می خواد همه رو قلع و قم کنه
تازه تو این دو بازی آخر که نیکبخت بهتر شده تازه پاس گل رو هم که نیکی داد
کسی اگه خبری داره لطفا بگه
arash_2000
07-03-2009, 13:43
اولا من گفتم ضعیفترین تیم گروه روی کاغذ وقتی دمپوی هند رو میبری میای بالا مشخصه . دوما من اصلا با نظرشما کاری ندارم میخوای حمایت قاطع کن یا نصفه بکن هرجور راحتی حمایت کن . سوما اگر قرار باشه ما از یه نفر کور کورانه حمایت کنیم بیشتر ضرر میکنیم اینو مطمئن باش الان اون وینگادا فکر کرده مردم ایران از فوتبال چیزی نمیدونن یه شال انداخته دوره گردنش که چی رو ثابت کنه یکی بیاد اینو به من بگه اینم شخصی هستش مثل اون بگوویچ تیمو نهم دهم تحویل ما میده میره بگوویچم تا آخره فصل موند دیگه . شالم مینداخت دوره گردنش !!!
من نگفتم که شما با نظر من کاری داشته باش منظورم کل هوادارا بود منم کورکورانه حمایت نمیکنم برو پستامو بخون ببین دلایلم واسه این حمایت چیه در ضمن وینگادا وقتی سرمربی یه تیمی مثل عربستان بوده به خوبی با تمام حریفای اصلی تیمش آشنا بوده و کاملا هم فوتبال ایران رو میشناخته ثانیا زمان بگوییچ تیم خیلی بیشتر از اینها استرس و حاشیه داشت دلیلشم وجود بازیکنایی مثل دائی بود به نظر شما شال گردن انداختن معنی فریب رو میده؟ خب شاید ما از این کار خاطره بدی داشته باشیم ولی این که دلیل نمیشه.
من فقط میگم خوب نیست الان بیاییم اینجحوری بکوبونیمش بعد که تو آسیا چند تا برد آورد بیاییم اینجا به هم تبریک بگیم و از وینگادا حمایت کنیم.
Mohammad_AcMilan
07-03-2009, 14:14
امیدوارم که بازی رو ببریم!!!!!
این وینگادا اومده همه ی بازیکنان رو از مصاحبه ممنوع کرده به نظر من که خوبه حواشی رو کم می کنه!!
Rahavard
07-03-2009, 16:50
آشنایی با نخستین حریف پرسپولیس در آسیا/ " زنبورهای سفید " در راه تهرانتیم فوتبال الشارجه به عنوان نخستین حریف پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا با لقب " زنبورهای سفید " روز سه شنبه به میدان خواهد رفت.به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا با تیمهای الشارجه امارات، الشباب عربستان و الغرافه قطر در گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد.
اولین بازی سرخپوشان روز سهشنبه سیزدهم اسفندماه در ورزشگاه آزادی برابر الشارجه امارات برگزار می شود. در زیر اطلاعاتی در مورد تیم فوتبال الشارجه ارائه می شود:
نام محلی: نادی الشارقه الریاضی الثقافی (باشگاه فرهنگی ورزشی شارجه)
تاریخ تأسیس: 1966
معروف به: زنبورهای سفید
ورزشگاه: الشارجه - 20 هزار نفر
سرمربی: تونی الیویرا (پرتغال)
رتبه در فصل پیش لیگ : چهارم
رتبه فعلی لیگ: هفتم
عناوین: قهرمانی لیگ 5 بار، قهرمانی حذفی: 8 بار
بهترین حضور در آسیا: یک چهارم نهایی در سال 2003
بازیکنان مطرح: اندرسون باربوسا (برزیل)، کارلوس دوسیلوا (برزیل)، لوپز (برزیل)، حسین علاحسین (عراق)
بهترین گلزن: اندرسون باربوسا
بازیکنان مطرح سالهای پیش: جواد نکونام، مسعود شجاعی، رسول خطیبی
پیراهن: سفید، خارج از خانه قرمز
تاریخ بازی رفت با پرسپولیس: 20 اسفند ماه تهران
تاریخ بازی برگشت با پرسپولیس: 16 اردیبهشت 88 شارجه
شارجه معمولاً با این ترکیب بازی می کند:
حسن رشید (دروازهبان)، احمد محمد الاجمانی، موسی محمد بلوشی، حسین علا حسین (دفاع)، کاظم جواهر، نواف مبارک، روبرتور لوپز ناسیمنتو، عبدا... محمد بنیاس، قمبر مبارک عبدلعزیز (هافبک) و خوان کارلوس دو سلیویا فریرا، اندرسون کارواریو باربوسا (حمله).
منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiQPUBsZTGUU&news_id=3099245)
افشین پیروانی، مربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران، با رد شایعه اختلاف خود با وینگادا، از آمادگی كامل پرسپولیس برای حضور در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.
به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری فارس، افشین پیروانی گفت: من با وینگادا هیچ مشكلی ندارم. افرادی به دنبال تفرقه بین ما هستند تا به این تیم ضربه بزنند؛ ما همه دست به دست هم دادیم تا پرسپولیس را موفق كنیم و این شایعات برای این است تا ما را در مقابل یكدیگر قرار دهند. اما خوشبختانه ما هیچ توجهی به این جوسازی ها نداریم و با یكدلی به كار خود ادامه می دهیم.
پیروانی درباره وینگادا افزود: مربی بزرگ، كاربلد و با دانشی است و مدت زمان بیشتری برای موفقیت لازم دارد تا بتواند افكار حرفهای خود را در تیم پیاده كند.
مربی پرسپولیس تاكید كرد: هواداران شك نكنند پرسپولیس با وینگادا به روزهای درخشانی خواهد رسید، به وِیژه در آسیا كه شناخت زیادی از تیم ها دارد.
پیروانی در خصوص آخرین شرایط پرسپولیس، پیش از حضور در لیگ قهرمانان آسیا و مسائلی كه در این تیم می گذرد، صحبت كرد و گفت: پس از باخت برابر مقاومت سپاسی، به دنبال این هستیم كه آن دیدار را فراموش كنیم و از لحاظ روحی و روانی برای دیدارهای آینده آماده شویم. البته سخت است، ولی مجبور هستیم این كار را انجام دهیم.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: بازیكنان ما برابر سپاسی باید بهتر بازی میكردند، زیرا توانمندی بالایی دارند، اما مقاومت سپاسی نشان داد مقابل تیم های بزرگ، فرصت طلب است و از اشتباهات حریفان به بهترین شكل استفاده می كند.
پیروانی گفت: در نیمه اوّل خوب بودیم و به گل رسیدیم، اما در نیمه دوّم غافلگیر شدیم تا بازنده این دیدار باشیم. به بازیكنان گوشزد كرده بودیم هر تیمی مقابل ما 11 نفره دفاع می كند و این كار پرسپولیس را حتی با 4 مهاجم برای گل زدن سخت می كند.
مربی پرسپولیس گفت: باید قبول كنیم بازی ها در نیم فصل دوّم سخت تر از نیم فصل اوّل است و تیم ها با توجه به شناختی كه از حریفان دارند برنامه ریزی بهتری میكند.
پیروانی گفت: تیم در مقایسه با پارسال تغییراتی داشته است، متاسفانه در فوتبال ما قانون شده است كه تیم قهرمان در سال بعد بی خیال همه چیز میشود و كمتر به قهرمانی دوباره فكر می كند؛ این یك مشكل بزرگ در فوتبال ایران است كه هنوز برای آن چاره ای نداریم؛ در دورانی هم كه من فوتبال بازی میكردم، همین مشكل بود.
مربی پرسپولیس گفت: البته این فقط مختص فوتبال ایران است و در هیچ كجای دنیا دیده نمی شود.
پیروانی در پاسخ به این پرسش كه آیا از برد تیم برادرتان خوشحال هستید؟ گفت: غلامحسین پیروانی، برادر من، دوست و استادم است و من احترام خاصی برای ایشان كه به گردن فوتبال شیراز حق دارد، قائل هستم. ما دو بار در برابر مقاومت سپاسی در فصل کنونی متوقف شدیم، اما در خانه مقابل آنها نباید این طور ضعیف به میدان می رفتیم و باید از موقعیت هایمان بهتر استفاده میكردیم تا وضع مان در جدول خطرناك نشود.
مربی پرسپولیس درباره اینکه قبول دارید كسر 10 درصد از قرارداد، حق بازیكنان بود؟ گفت: این نظر هیئت مدیره است و شاید یك شوك برای بازیكنان ما باشد. در این باره بهتر است حرفی نزنم.
پیروانی گفت: هنوز به كسب مقام سوّمی امید داریم و نتایج دیگر تیم ها به نفع پرسپولیس بود؛ ما هنوز شانس داریم با كسب عنوان سوّمی، سهمیه آسیا را كسب كنیم.
مربی پرسپولیس درباره نبودن بازیكنان كلیدی در تیم پرسپولیس گفت: از این بابت بسیار ضربه خوردیم، بازیكنی مثل كریمی و پتروویچ هر دقیقه می توانند روند بازی را تغییر دهند؛ هر تیم برای مهار آنها دو یا سه بازیكن را مامور میكند. غیر از آنها مصدومان دیگری نیز در طول فصل داشتیم كه اجازه نداد تیم ما كامل به میدان برود. اما اکنون هیچ مشكلی نداریم و با قدرت كامل در لیگ قهرمانان آسیا به میدان می رویم.
پیروانی درباره شناخت از تیم الشارجه امارات گفت: این تیم را به خوبی آنالیز كردیم؛ باید گام اوّل را محكم برداریم، اما تنها مشكل ما این است كه عرب ها از قدرت ما باخبرند و 90 دقیقه به فكر دفاع كردن هستند. آنها به فكر تلف كردن وقت هستند اما در این باره نیز تدابیر خاصی داریم.
شبکه خبر/
Topsoccer
07-03-2009, 17:35
بازی ساعت چند هست؟
بازی ساعت چند هست؟
دوست عزیز به جای اینکه تو یکی از تاپیکا بگی اینا به وقت ایرانه و تو اون یکی بگی ساعت چنده بد نیست پست اول هرکودوم از تاپیکا رو ببینی :72:
arash_2000
07-03-2009, 20:35
تیم فوتبال شارجه اولین حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیاست.
تیم فوتبال پرسپولیس با تیمهای الشارجه امارات، الشباب عربستان و الغرافه قطر در گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد. اولین بازی سرخپوشان روز سهشنبه بیستم اسفندماه در ورزشگاه آزادی برابر الشارجه امارات برگزار میگردد. در ذیل نگاهی کوتاه و اجمالی داریم به تیم شارجه اولین حریف سرخپوشان:
شارجه
نام محلی: نادی الشارقه الریاضی الثقافی (باشگاه فرهنگی ورزشی شارجه)
کشور: امارات متحده عربی
تاریخ تأسیس: 1966
معروف به: زنبورهای سفید
ورزشگاه: الشارجه
گنجایش ورزشگاه: 20 هزار نفر
سرمربی: تونی الیویرا (پرتغال)
رتبه در فصل پیش لیگ : چهارم
رتبه فعلی لیگ: هفتم
عناوین: قهرمانی لیگ 5 بار، قهرمانی حذفی: 8 بار
بهترین حضور در آسیا: ¼ نهایی در سال 2003
بازیکنان مطرح: اندرسون باربوسا (برزیل)، کارلوس دوسیلوا (برزیل)، لوپز (برزیل)، حسین علاحسین (عراق)
بهترین گلزن: اندرسون باربوسا
بازیکنان مطرح سالهای پیش: جواد نکونام، مسعود شجاعی، رسول خطیبی
پیراهن: سفید، خارج از خانه قرمز
تاریخ بازی رفت با پرسپولیس: 20 اسفند ماه تهران
تاریخ بازی برگشت با پرسپولیس: 16 اردیبهشت 88 شارجه
شارجه معمولاً با این ترکیب بازیمی کند:
حسن رشید (دروازهبان), احمد محمد الاجمانی, موسی محمد بلوشی, حسین علا حسین (دفاع), کاظم جواهر, نواف مبارک, روبرتور لوپز ناسیمنتو, عبدا... محمد بنیاس, قمبر مبارک عبدلعزیز (هافبک) و خوان کارلوس دو سلیویا فریرا, اندرسون کارواریو باربوسا (حمله)
منبع ([Only registered and activated users can see links])
.::BIANCONERI::.
07-03-2009, 21:54
اميدوارم كه ببريم چون تيم زياد بزرگي نيست اگه تيم يه كم تمركز كنه وآماده باشه ميتونيم ببريم چون امتيازش واسه بازي هاي بعد خيلي حساسه
خبر رسید که مهدی رجب زاده فقط میتونه تو آسیا بازی کنه حالا با اومدن رجب زاده خط حمله پرسپولیس قوی تر میشه خلیلی هم که هست:5: اگه خدا بخواد شارجه رو میبریم
L . F . C
08-03-2009, 00:16
من که از همین الان از همه پرسپولیسی ها میخوام سه شنبه برن ورزشگاه !!!
چون با حضور 100 هزار نفر هم انگیزه بازکنان بیشتر میشه همروحیه تیم مقابل و ترسشون از 100 هزار نفر بیشتر میشه :13:
Ferguson
08-03-2009, 23:00
موندم این یارو اندرسون رو کی می خواد بگیره ! حیدری یا شیری که جفتشون راه نمی تونن برن !؟
Valencia
08-03-2009, 23:17
وینگادا داره به تیم خوب شک میده
آسیا دیگه مثل لیگ نیست فقط برد باید باشه
مطمئنم 3 امتیاز ماله پرسپولیسه
Fenrir Greyback
08-03-2009, 23:41
8 سال پیش در چنین روزی، 17 اسفند 1379 تیم پرسپولیس در چارچوب مسابقات جام باشگاههای آسیا به مصاف تیم الاتحاد عربستان رفت و به تساوی بدون گل رسید.
در آن دیدار که در تهران انجام شد، علی کریمی ستاره میدان بود و بارها مدافعان حریف را بشدت آزار داد و در پایان به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. در آن بازی پرسپولیس با این ترکیب به مصاف حریف رفته بود: عابدزاده (کاپیتان)، پیروانی، انصاریان، باهنر، استیلی (جباری)، کریمی، کاویانپور، هلالی (تقی پور)، شاهرودی، رأفت (اصلانیان) و رهبری فرد. مربی: علی پروین.
در آن دوره از مسابقات تیم پرسپولیس با سه بازی و 5 امتیاز به عنوان سرگروه به دور دوم صعود کرد.
منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])
Loverboy
09-03-2009, 00:30
مهمترین عاملی که تو این بازی میشه روش حساب کرد حمایت بی دریغ تماشگران هست که بعد از حدود 6 سال باز هم تیم رو آسیایی میبینند . هر چند 6 سال پیش هم با اون قوانین مسخره آسیایی بازیها تو ازبکستان به اون شکل عجیب غریب برگزار شد .
انگیزه بازیکنان تو این بازی فوق العاده بالاست و اگه این بازی رو ببریم شک ندارم روند رو به رشد خوبی خواهیم داشت . فقط دوستانی که میتونن و شرایطش رو دارن حتماً برن استادیوم و بچه ها رو تنها نذارید . . مشکل پرسپولیس الان اینه که بیش از حد به بازیکنی مثل کریمی وابسته است و این میتونه در روزهایی که کریمی رو نداریم خیلی بهمون ضرر بزنه .
امیدوارم سه شنبه 100 هزار گل سرخ به استادیوم برن و از تیم حمایت کنند.
reza ghermez
09-03-2009, 00:39
شما ليورپول را مثلا ببينيد هميشه توي ليگ مثل ليگ قهرمانان نسبت به جزيره بهتره چون اونجا انگيزه خيلي بالاتري دارند تيم هميشه قهرمان ما هم بايد شرايط ليگ امسال را فراموش كنه وبا تمام قدرت وانگيزه بازي كنه پرسپوليسي هاي عزيز هم كه نشون دادند هر وقت تيم لازم داره به كمكش رفتد به اميد پيروزي قاطع بر الشارجه
AmiR Tifo36
09-03-2009, 03:07
وای بالاخره اون روزی که میخواستیم داره میاد.هرروز صبح که از خواب پا میشم با خودم میگم چند روز تا بازیهای پرسپولیس تو آسیا مونده...:2:
3شنبه میخوایم ازادی رو جهنم کنیم.من خودم با اینکه صبحش دانشگاه دارم ولی نمیرم و 5-6 نفری رو میبرم استد:d0s69thbefhifftitrz
مطمئنم این بازی رو میبریم و تیم روحیشو بدست میاره:wagfinger1:هر چند که اسیا با امپراطور چیزه دیگه ای بود...:27:
/ليگ قهرمانان آسيا/
اليويرا: براي رويارويي با پرسپوليس روحيه خوبي داريم
خبرگزاري فارس: سرمربي پرتغالي تيم فوتبال الشارجه گفت: براي بازي مقابل پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا از روحيه خوبي برخوردار هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، توني اليويرا عنوان كرد: براي بازي مقابل پرسپوليس از روحيه بالايي برخوردار هستيم و با شرايط مطلوب تر در تهران تمريناتمان را پيگيري خواهيم كرد. مشكل بزرگ ما به مصدوميت ستاره هاي تيم مانند اندرسون و لوپز مربوط ميشود.
وي افزود: اميدوارم غيبت آنها الشارجه را مقابل پرسپوليس با مشكل مواجه نسازد.
تيمهاي پرسپوليس و الشارجه ساعت 15 سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران به مصاف يكديگر ميروند.
الشارجه امارات در گروه B ليگ قهرمانان آسيا با تيمهاي پرسپوليس، الغرافه قطر و الشباب عربستان هم گروه است.
Amir Argentina
09-03-2009, 14:20
برای بازی جام باشگاهها لحظه شماری میکنم
امیدوارم هوادارای دو آتیشه پرسپولیس آزادی رو یک دست قرمز کنن :13:
براي ديدار مقابل پرسپوليس
تيم فوتبال الشارجه امشب به ايران ميآيد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال الشارجه امارات براي ديدار با پرسپوليس با پرواز چارتر امشب وارد ايران مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس طبق آخرين نمابر مسئولان باشگاه الشارجه به باشگاه پرسپوليس، اعلام شد تيم فوتبال الشارجه امشب با پرواز چارتر وارد ايران ميشود.
مسئولان اين تيم ساعت ورود به ايران را 20 تا 21 امشب اعلام كردند.
شماري خبرنگار و هوادار اماراتي نيز به ايران خواهند آمد.
كاروان الشارجه پس از حضور در ايران در هتل استقلال اقامت خواهد كرد. داوران اين بازي نيز در هتل لاله مستقر مي شوند.
ديدار پرسپوليس و الشارجه ساعت 15 روز سه شنبه برگزار مي شود.
همه رفیقای من میگن که بابا پرسپولیس بازی رو میبازه برای کی بریم استادیوم ؟ اکثرا دارن این فکرو میکنن فکر نکنم 50هزار تفر بیشتر بشیم !!
09-03-2009, 16:07
اميدوارم همه بيان ورزشگاه پر بشه كه بعيد نيست
اين عربا يه جمعيتي را واسه يه تيم باشگاهي تو آسيا ببينن كه اصلا يادشون بره واسه چي اومدن
([Only registered and activated users can see links])خبرگزاري فارس: سرمربي پرتغالي تيم فوتبال الشارجه گفت: براي بازي مقابل پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا از روحيه خوبي برخوردار هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، توني اليويرا عنوان كرد: براي بازي مقابل پرسپوليس از روحيه بالايي برخوردار هستيم و با شرايط مطلوب تر در تهران تمريناتمان را پيگيري خواهيم كرد. مشكل بزرگ ما به مصدوميت ستاره هاي تيم مانند اندرسون و لوپز مربوط ميشود.
وي افزود: اميدوارم غيبت آنها الشارجه را مقابل پرسپوليس با مشكل مواجه نسازد.
تيمهاي پرسپوليس و الشارجه ساعت 15 سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران به مصاف يكديگر ميروند.
الشارجه امارات در گروه B ليگ قهرمانان آسيا با تيمهاي پرسپوليس، الغرافه قطر و الشباب عربستان هم گروه است.
خبرگزاری فارس/
غيبت بهترين گلزن الشارجه مقابل پرسپوليس
"اندرسون" بهترين گلزن و بازيكن تيم الشارجه به دليل مصدوميت در ديدار روز سهشنبه مقابل پرسپوليس غايب خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اندرسون كه در ديدار شنبه شب الشارجه مقابل عجمان در برخورد با مدافع حريف مصدوم شد، پس از انجام معاينات پزشكي مشخص شد كه وي نميتواند تيمش را در نخستين بازي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آزادي تهران مقابل پرسپوليس همراهي كند.
به گفته پزشكان الشارجه اين مهاجم 10 روز از ميادين دور خواهد بود.
تيم الشارجه امشب براي ديدار مقابل پرسپوليس وارد تهران ميشود
منبع:خبرگزاري ايسنا
گروه پرسپولیس خیلی راحته من نگرانی از صعود تیم به مرحله بعد ندارم فقط ترس من از اینه که نتونیم از مرحله حذفی صعود کنیم نگرانم :27:
تیم خوبی داریم چون رجب زاده هم به تیم اومده و بازیکنای مصدوممون هم دارن خوب میشن به امید خدا میریم برای موفقیت در این جام :72:
ناظران و داوران ديدار پرسپوليس - شارجه وارد تهران شدند
تيم شارجه امشب ميآيد
ناظران و داوران ديدار تيم هاي پرسپوليس و الشارجه امارات بامداد امروز يکشنبه هجدهم اسفند ماه وارد تهران شدند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، ناظران و داوران معرفي شده از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا جهت برگزاري ديدار تيم هاي پرسپوليس و الشارجه امارات، بامداد امروز از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران شده و در هتل لاله مستقر شدند.
همچنين نماينده باشگاه الشارجه امارات نيز در ساعت 2:40 بامداد امروز وارد تهران شد.
**تيم شارجه امشب ميآيد
کاروان تيم فوتبال الشارجه امارات جهت برگزاري اولين ديدار خود مقابل پرسپوليس، امشب وارد تهران مي شوند.
کاروان 46 نفره تيم فوتبال الشارجه امارات که روز سه شنبه در ورزشگاه آزادي برابر سرخپوشان ايران صف آرايي خواهند کرد، ساعت 20 امشب از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران مي شوند و در هتل استقلال اسکان مي يابند
منبع:خبرگزاري ايسنا
ViVa LiverP♥♥L
09-03-2009, 23:20
سلام به تمام پرسپولیسی های عزیز.
آقا کسی خبری قاطع از وضع مصدومیت پتروویچ و کریمی نداره؟
arash_2000
10-03-2009, 00:18
اگه بخواییم تحلیلی از این بازی داشته باشیم به نظر من تیم شارجه تو این بازی با سیستم 2-4-4 تیمشو میچینه چون مهره هایی که بتونن به عنوان مهاجم کاذب پشت سر مهاجم اصلی قرار بگیرن دارن و از طرفی چون سرمربیشون پرتغالیه و قطعا وینگادا با طرز چینش نفراتش آشنایی داره و میدونه چه جوری به مقابله با ما میان.
ولی من که خودم یه قسمت از بازیاشونو 1ماه پیش اتفاقی دیدم چیزی که به چشم میخورد دو تا پیستوناشون بود که بدجور ضعیف بودن حالا اگه اونجارو تقویت کردن نمیدونم ولی اگه این امر تحقق پیدا نکرده باشه به نظر من ما خیلی راحت میتونیم به گل برسیم چون با وجود بازیکنایی مثل محمد و پترویچ که اگه آماده باشه میتونیم با این هدف برنامه هامونو جلو ببریم فقط تنها چیزی که در مورد پرسپولیس مونده اینه که من فکر میکنم ما با همون سیستم بازی کنیم ولی بحث شرایط روانیه که من میگم شرایط مثبتی رو داریم و اگه کریمی آماده باشه با اومدن خلیلی و اون روحیه تهاجمی که داره و اون شوکی که به تیم وارد شده من به نظرم بتونیم این بازیو ببریم هرچند که نباید یادمون بره شارجه در درجه اول واسه نباختن میاد و قطعا سیستم تیمشو براساس دفاع خطی میچینه.
ali_da98
10-03-2009, 04:05
ستاره برزيلى شارجه نيامد
ايران ورزشى - حريف اماراتى پرسپوليس شب گذشته و در غياب ستاره برزيلى اش وارد تهران شد. اندرسون كه بهترين گلزن شارجه به شمار مى رود به دليل مصدوميتى كه در ديدار برابر عجمان گريبانگيرش شد، شانس حضور در ديدار برابر پرسپوليس را از دست داد. كادر پزشكى شارجه بعد از اين بازى دست كم چهار روز را براى استراحت اندرسون در نظر گرفته و اعلام كرده كه او هرگز به بازى رفت با پرسپوليس نخواهد رسيد. بدين ترتيب اين مهاجم برزيلى حتى در سفر به تهران هم تيمش را همراهى نكرد.
Moein-Chelsea
10-03-2009, 07:56
به نظر من باز هم حریفمان را نباید دست کم بگیریم چون این عربها خیلی زیرک تشریف دارن و ما باید در تهران کار رو یکسره کنیم
sajad_shahin999
10-03-2009, 09:06
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه آزادي تهران
تماشاگر احتمالي : 100 هزار نفر
بهترين افتخار پرسپوليس ايران در آسيا : كسب چند باره ي مقام سومي
بهترين افتخار الشارجه امارات در آسيا : حضور در 1/4 نهايي
اتفاق احتمالي : گلباران شدن الشارجه امارات و گلزني محسن خليلي
ستاره احتمالي : علي كريمي
داور مسابقه : كوالنكو والنتين
پس از ماه ها انتظار و يا حتي سالها انتظار هواداران 3 شنبه همين هفته مي توانند تيم محبوب خود را در جريان بزرگترين تورنمنت باشگاهي در آسيا نظاره كنند . پرسپوليسي كه از آخرين حضور خود در اين بازيها خاطره ي خوشي ندارد و مي بايست تحت هر شرايطي در بازيهاي امسال به تلافي غيبت چند ساله ي خود موفقيت آميز ظاهر شد .
اولين بازي پرسپوليس در اين بازيها با تيم الشارجه امارات است . تيمي كه به زنبورهاي سفيد شهرت دارد و در ليگ امارات نيز پنج بار به قهرماني دست يافته كه اين نشان مي دهد آنها تيمي بي دست و پا و از پيش شكست خورده نيستند . در اين موضوع ترديدي وجود ندارد كه ليگ امارات قابل مقايسه با ليگ ايران نيست و شايد همين تيم الشارجه اگر در ليگ ايران مي بود همواره تيمي ميانه جدولي و يا حتي ته جدولي بود اما به هر صورت آنها در ليگ كشور خودشان تيمي گمنام و ضعيف نيستند .
الشارجه در فصل جاري ليگ باشگاه هاي امارات نشان داده به لحاظ ساختار دفاعي تيمي بسيار ضعيف و شكننده است . آنها در چهارده مسابقه 28 گل دريافت كرده اند كه اين موضوع نشان مي دهد چه روز سختي را مقابل مهاجمان پرسپوليس خواهند داشت. تيم اماراتي در چهارده مسابقه 21 گل نيز وارد دروازه حريفان كرده اند كه بيشترين گل زده ي اين تيم نيز توسط اندرسون باربوسا برزيلي به ثمر رسيده كه 11 گل را به تور دروازه حريفان وارد كرده است .
الشارجه از بازيكني به نام خوان كارلوس بهره مي برد كه به مانند اندرسون فوق العاده خطرناك و فرصت طلب است . اگر پرسپوليس بتواند اين دو بازيكن را از جريان بازي خارج كند بدون هيچ دغدغه اي مي تواند حتي به فكر يك پيروزي پر گل و شيرين باشد . چرا كه 80 درصد قدرت الشارجه به همين دو بازيكن بستگي دارد !
يكي ديگر از بازيكنان سرشناس الشارجه علا حسين بازيكن عراقي اين تيم است كه يك مدافع است . فراموش نكنيم تيم الشارجه در كارهاي دفاعي عمقي هميشه مشكل داشته است . در كل تيم هاي عربي همواره با ضعف دفاع به دليل كندي مواجه بوده اند و به همين دليل پرسپوليس معمولا در غرب آسيا كه تيم هايي از سبك الشارجه حضور داشته اند موفق بوده و تا نيمه نهايي اين بازيها نيز پيشرفته است .
پرسپوليس براي پيروزي در اين بازي بايد با ارائه يك بازي كاملا تهاجمي در بيست دقيقه ابتدايي بازي به فكر باز كردن دروازه حريف باشد ، چراكه براي تيمي همچون الشارجه بازي كردن در جو سنگين ورزشگاه آزادي بسيار مشكل است و مسلما شرايطي كه هواداران براي تيم حريف ايجاد مي كنند نيز متفاوت با بازي هاي داخلي است . اگر سرخها بتوانند در همان بيست دقيقه ابتدايي دروازه شاگردان توني اليويرا ( سرمربي پرتغالي الشارجه ) را باز كنند انتظار يك پيروزي پرگل از سوي پرسپوليس بعيد نيست چراكه ديگر آنها لايه هاي دفاعي ايجاد نخواهند كرد و به دليل ضعف هاي زياد در خط دفاعي مي توانيم منتظر گل هاي بعدي ارتش سرخ باشيم.
يكي از راه هاي رسيدن به گل در اين بازي كه به احتمال فراوان از آغازش شاهد يك بازي كاملا تدافعي از حريف خواهيم بود سرعت دادن به بازي است . پرسپوليس براي اين بازي اينقدر بازيكن طراز اول دارد كه بتوانند هر لحظه جريان و آهنگ بازي را تغيير دهند . علي كريمي و ايوان پتروويچ كه احتمالا در اين بازي حاضر خواهند بود براحتي مي توانند از كندي دفاع حريف استفاده كنند و فضاهاي مهم را شناسايي كنند ، خصوصا علي كريمي و قدرت تكنيكي و دربيلينگ اين بازيكن نه تنها در اين مسابقه بلكه تا پايان بازي هاي اين فصل ليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا كمك شاياني به موفقيت پرسپوليس خواهد كرد چرا كه جادوگر فوتبال آسيا در بازي هاي اين چنيني انگيزه و تعصب بيشتري خواهد داشت .
پرسپوليس در آخرين بازي خود مقابل فجر به همان سيستم چهار دفاع بازگشته بود كه بازهم نشان داد با ارائه اين سيستم چقدر در دفاع ناكارآمد و پر اشتباه ظاهر مي شود . مشخص نيست چرا تيمي كه با سيستم سه دفاعه اينقدر مقتدر است و در كارهاي دفاعي نود دقيقه سپاهان را در خانه اش اسير مي كند و اجازه خود نمايي به مهاجمان فرصت طلب اين تيم نمي دهد به چه دليل بازهم به سيستم چهار دفاعه باز مي گردد كه ثمره اش هماني باشد كه مقابل فجر ديديم .
بدون شك تيم الشارجه تحت هيچ شرايطي قابل مقايسه با پرسپوليس نيست و ارتش سرخ ايران اگر خودش باشد براحتي مي تواند حريف را شكست دهد اما اين نيز مي طلبد كه سرخها و كادرفني اين تيم بتواند روش و تاكتيك مناسبي را براي بازي سه شنبه طراحي كند . پرسپوليس به لحاظ ساختار تهاجمي در اين چند بازي مشكلات زيادي داشته و در بوجود آوردن فرصت گلزني نيز تيمي بي برنامه بوده كه اميدواريم تا روز سه شنبه اين نكات مورد بررسي قرار گيرد . هميشه بازي هاي اول هر تورنمنتي حائر اهميت است به خصوص براي پرسپوليس كه ليگ را از دست داده و تمام قواي خود را براي اين بازي ها گذاشته ، ضمن اينكه نبايد فراموش كرد سه شنبه ي هفته ي آينده پرسپوليس يك بازي بسيار مهم و حياتي مقابل الشباب عربستان دارد كه معتقدم اين دو بيشترين شانس براي صعود از اين گروه را دارند اما مسلما پرسپوليس بايد به عنوان تيم اول از اين گروه صعود كند چراكه در مرحله ي بعدي اين مسابقات تيمي كه سرگروه شود مي تواند در تك بازي حذفي ميزبان باشد .
در مورد الشارجه اين موضوع نيز صدق مي كند كه آنها در توپ هاي ارسالي از جناحين نيز ضعف هاي زيادي دارند به طوري كه بعضا با اشتباهات دروازه بان خود ( حسن رشيد ) در خروج هايش با مشكل مواجه مي شوند و نظم خود را در دفاع از دست مي دهند .
در كل براي پرسپوليس دراين بازي شانس بسياري زيادي قائل هستم و معتقدم الشارجه راهي جز شكست ندارد و سه امتياز اين مسابقه از آن پرسپوليس ايران است . البته هواداران نيز نبايد تيم خود را تنها بگذارند و با يك حمايت 100 هزار نفري مي توان براحتي حريف را گلباران كرد و خط و نشاني براي تمامي تيم هاي آسيايي خواند.
تركيب احتمالي پرسپوليس : مهدي واعظي _ عليرضا محمد _ سپهر حيدري _ رحمان رضايي _ مجتبي شيري _ مازيار زارع _ پژمان نوري _ كريم باقري _ علي كريمي _ محسن خليلي ( ايوان پتروويچ ) _ ابراهيم توره
سيستم احتمالي پرسپوليس : 3.4.2.1
سيستم احتمالي الشارجه : 4.4.2
خطرناك ترين بازيكن حريف : خوان كارلوس
احتمال برد پرسپوليس : 50 درصد
احتمال برد الشارجه : 5 درصد
احتمال مساوي : 45 درصد
به اميد موفقيت پرسپوليس ايران
sajad_shahin999
10-03-2009, 09:21
کسایی که میگن منطقی اینه که تیم تو آسیا نتیجه نمی گیره اشتباه می کنن !!
من واسه این حرفم دلایلی دارم.
اولش اینه که یه سری از بازیکنا مثل پتروویچ توره و خیلی های دیگه که دنبال اینن که از پرسپولیس بتونن به باشگاههای اروپایی برن جام باشگاههای آسیا فرصتیه که دنبالش بودن . این مسابقات برای همه بازیکنا مثل یه ویتروین می مونه مخصوصآ برای بازیکنایی که به پرسپولیس اومدن تا بتونن از این طریق به اروپا برن.
دلیل دوم: کریمی چه با انگیزه باشه چه بی انگیزه بازم واسه تیم سنگ تموم میزاره چون هیچ جوری حاضر نیست وقتی تو زمینه پرسپولیس بازنده بازی باشه.
اما یادتونه اولین بازیهاش که می خواست خودش رو ثابت کنه چقدر عالی بازی می کرد؟
حالا دوباره بحث حضور کریمی توی تیم ملی مطرح شده.
علی انگیزه زیادی داره مخصوصآ که حالا تو جام باشگاههای آسیا فقط بازیش تو ایران دیده نمیشه.
دلیل سوم: اولین بازی ما تو خونه و با میشه گفت ضعیف ترین تیم گروهه. فقط یه حمایت 100 هزار نفری لازمه تا بازی اول با یه برد خوب تموم شه. این برد اول هم فوق العاده روحیه بخشه.
دلایل زیادی وجود داره که کاملآ به این مسابقات امید داشته باشیم.
بهتره همه اتفاقات تلخ گذشته رو فراموش کنیم.
جام تازه از 3 شنبه شروع میشه. ما اول راهیم
در گفت و گو با فارس
وينگادا: از زمين و هوا به دروازه الشارجه حمله ميكنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي كسب 3 امتياز از زمين و هوا به دروازه تيم الشارجه حمله خواهيم كرد.
نلو وينگادا در گفت و گو با خبرگزاري فارس، تصريح كرد: ديدار مهمي پيش رو داريم. بازي با الشارجه اولين گام ما براي حضور در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا است و بايد با دست پر از ميدان خارج شويم.
وي ادامه داد: شناخت كاملي از الشارجه دارم. ميدانم كه آنها تمام تلاش خود را انجام مي دهند تا با حداقل امتياز ورزشگاه آزادي را ترك كنند. ما نبايد اجازه دهيم خواسته آنها محقق شود.
وينگادا تاكيد كرد: حساب خاصي روي 3 امتياز اين بازي خانگي باز كردهايم. به همين دليل با چهره هجومي گام به ميدان ميگذاريم تا مقابل حريف به پيروزي برسيم.
سرمربي پرسپوليس يادآور شد: هواداران حق دارند به خاطر نمايش ما مقابل مقاومت سپاسي ناراحت باشند. قصد داريم با پيروزي برابر الشارجه و موفقيت در ديدارهاي آينده آنها را خوشحال كنيم.
وينگادا درباره اين موضوع كه آيا ميخواهد سيستم پرسپوليس را تغيير دهد خاطرنشان كرد: من از روز اول سيستم كاري ام را به تمام بازيكنان اعلام كردم. اينكه ميگويند از بازيكنان خواستهام اگر نميتوانند با سيستم من كنار بيايند از تيم بيرون بروند يا اينكه ميگويند بازيكنان از من درخواست تغيير سيستم كردهاند صحت ندارد.
اين مربي پرتغالي درباره استفاده از بازيكنان جوان تاكيد كرد: وظيفه من اين است كه 11 نفر از بهترين بازيكنان را داخل زمين بفرستم. آنها بايد تلفيقي از جوانان و با تجربهها باشند. من بين بازيكنان فرق نميگذارم و هر بازيكني كه در تمرين آمادهتر باشد به زمين ميرود.
وي تصريح كرد: از هواداران پرسپوليس ميخواهم با حضور در ورزشگاه آزادي تيمشان را حمايت كنند. با حضور آنها پيروزي برابر الشارجه راحتتر به دست خواهد آمد.
پرسپوليس ساعت 15 فردا در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه آزادي ميزبان الشارجه امارات است.
اوليويرا پس از ورود به ايران:
37 سال پيش هم براي شكست پرسپوليس به تهران آمدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال الشارجه امارات گفت: 37 سال پيش همراه بنفيكا براي غلبه بر پرسپوليس به تهران آمدم و اين بار نيز چنين هدفي دارم.
به گزارش خبرگزاري فارس، كاوران تيم فوتبال الشارجه امارات براي رويارويي با پرسپوليس در اولين مسابقه از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا شب گذشته وارد ايران شد.
توني اوليويرا درباره بازي با پرسپوليس اظهار داشت: من يك مربي پرتغالي هستم و سرمربي پرسپوليس هم يك پرتغالي است. با توجه به اين موضوع تماشاگران دو تيم يك فوتبال زيبا را شاهد خواهند بود.
وي ادامه داد: اميدوارم كه مصدوميت اندرسون و لوپز كه بازيكنان كيلدي تيم الشارجه هستند جدي نباشد وودر تركيب تيم قرار گيرند. بايد بازي حساسي را در تهران برگزار كنيم و به آنها نياز داريم.
اوليويرا درباره ورزشگاه 100 هزار نفري آزادي گفت: من هيچ ترسي از ورزشگاه آزادي ندارم. ما در ورزشگاه بنفيكا كه 120 هزار نفر ظرفيت دارد بازي كرده ايم و تجربه بالايي از بازي كردن در چنين جوي دارم.
اوليويرا تاكيد كرد: بازيكنان ايراني را به خوبي مي شناسم. 37 سال پيش با تيم بنفيكا براي شكست پرسپوليس به ايران آمده بودم و خاطرات خوبي از آن زمان دارم.
سرمربي الشارجه عنوان كرد: قبل از رويارويي با پرسپوليس در تهران 2 جلسه تمريني برگزار خواهيم كرد و با آمادگي كامل به مصاف حريف مي رويم.
اشاره اوليويرا به بازي پرسپوليس و بنفيكا قبل از انقلاب است كه طي آن بنفيكا با 4 گل پرسپوليس را شكست داد.
پرسپوليس ايران و الشارجه امارات ساعت 15 فردا در ورزشگاه آزادي ديدار مي كنند.
اين دو تيم در گروه B مسابقات ليگ قهرمانان آسيا با تيم هاي الشباب عربستان و الغرافه قطر همگروه هستند.
سلام به تمام پرسپولیسی های عزیز.
آقا کسی خبری قاطع از وضع مصدومیت پتروویچ و کریمی نداره؟
سلام به شما رفیقه پرسپولیسی
دوسته عزیز نه کریمی نه پتروویچ هیچ کدوم مصدوم نیستن
اگه تمرین هایه پرسپولیس رو میومدی میدیدی که این دوتا از همه اماده ترن و بیشتر میدوند
ولی نمیدونم چرا وینگادا بازیشون نمیداد شابد به خاطره اسیاست
ViVa LiverP♥♥L
10-03-2009, 12:05
در هر حال با تلاش بازیکنان و حمایت ما هواداران تو ورزشگاه باید کارشون تو آزادی یکسره کنیم .
به امید موفقیت پرسپولیس .
Amir Argentina
10-03-2009, 12:18
امیدوارم فردا با حمایت هواداران بی شمار پرسپولیس حری رو شکست دهیم
درسته کار سخته ولی اینجا دیگه باید فرصتها رو از دست داد
بازیهای توخونه روباید برد تا روز آخر غصا از دست دادن امتیاز درون خونه رونخوریم
alirooney
10-03-2009, 14:21
منم 1 استقلالیم ولی فردا میرم.
چون آبرو ایران در میون.
از طرفی باید روی این عربها کم شه.
به امید پیروزی تمام تیمهای ایرانی
kia_lazio
10-03-2009, 15:04
منم فکر کنم دلیل بازی نکردن پتروویچ و کریمی بازیهای آسیاست. مخصوصا کریمی که از نظر بدنی و تنفسی نمیتونه بازیهای زیادی رو پشت سر هم خوب بازی کنه. بهر حال امیدوارم با بازی خوب تیم و بردشون یه هدیه خوب قبل از عید نوروز بهمون بدن.
King_Of_BOYS
10-03-2009, 15:22
.
فردا اسیا از نام پرسپولیس بر خود میلرزد.
ArtesheSorkh
10-03-2009, 15:35
.
فردا اسیا از نام پرسپولیس بر خود میلرزد.
با اجازه شما از این عکس در بخش گزارش آنلاین استفادده می کنم:smoke:
به امید پیروزی تمام تیمهای ایرانی
من قربون تو برم... استقلالی با مرام>:D<
10-03-2009, 15:51
اگه مهاجم ها آماده باشن با كمك تماشاگرها حتما پيروز ميشيم يه پيروزي پر گل ميتونه شروع خوبي باشه و حاشيه ها را كم كنه
manchester7
10-03-2009, 16:26
فقط بايد دعا كنيم كه تيم ببره چون اگه نبريم از نظر روحي تيم داغون ميشه كريمي هم اگه بازي كنه واسه تيم يه وزنه حساب ميشه
كريمي هنوز هم مارادوناي اسياست
Liverpudlian
10-03-2009, 20:08
فردا 3 بر 0 ميبريم گل . خليلی کريمی خليلی . اين قرمز منه دوسش دا رم خيلی زياد قهرما نی بهش مياد:5:
nimaperspolisy
10-03-2009, 21:48
شرایط از هر لحاظ عالیه. بدون مصدوم با انگیزه خوب و تماشاگران بامرام.به نظر میرسه تمام برنامه های وینگادا برای آسیا بود و علت بازی ندادن کریمی و پترویچ هم تو بازی اخیر در حالی که مصدوم نبودن همین بوده. ان شا الله فردا با یک بازی خوب آسیا رو میلرزونیم. :13:
ایشالله با شکست دادن شارجه اونم با یه نتیجه پرگل از تموم آسیا زهر چشم می گیریم
شرایط از هر لحاظ عالیه. بدون مصدوم با انگیزه خوب و تماشاگران بامرام.به نظر میرسه تمام برنامه های وینگادا برای آسیا بود و علت بازی ندادن کریمی و پترویچ هم تو بازی اخیر در حالی که مصدوم نبودن همین بوده. ان شا الله فردا با یک بازی خوب آسیا رو میلرزونیم. :13:
پتروويچ رو كه ميدونم مصدوم بود (شديد)
اما كريمي رو نميدونم
به هر حال اميدوارم ببريم
اگه خليلي روي فرم بياد و كريم باقري مثل اين چند بازي
اخير خراب نكنه و وينگادا و پيرواني پس از نتيجه نگرفتن به فكر تغيير
تاكتيك باشن حتما ميبريم
L . F . C
10-03-2009, 22:24
من که برای حمایت پرسپولیس فردا مدرسه نمیرم !!!
امیدوارم کریمی-خلیلی و کریم آماده باشن :-?
L . F . C
10-03-2009, 22:32
خبرگزاري فارس: آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار با الشارجه امارات امروز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 16:20 در زمين شماره يك مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از گرم كردن و حركات سرعتي به دو گروه تقسيم شدند. هافبك ها و مهاجمان به سانتر از جناحين و ضربه به گل و سايرين به آقا وسط پرداختند.
ايوان پتروويچ، پژمان نوري، ابراهيم توره، هادي نوروزي، علي كريمي، نيكبخت واحدي، مهدي واعظي و محسن خليلي به صورت ويژه تمرين كردند. پس از دقايقي عليرضا محمد، كريم باقري و حميد علي عسگر به آنها اضافه شدند. تاكيد وينگادا بر انجام تمرينات ويژه براي مهاجمان و هافبك ها از نكات جالب تمرين امروز بود.
* حسين بادامكي، فرانك آتسو، محمد منصوري، فرهاد خيرخواه و محسن الياسي غايب بودند.
* از حضور كادر فني الشارجه و خبرنگاران اماراتي در تمرين پرسپوليس جلوگيري شد.
* نمايندگان AFC تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس را زير نظر داشتند و جلسهاي چند دقيقهاي با عوامل بازي فردا و توپجمعكنها داشتند. آنها براي توپجمعكنها كاور مخصوص تهيه كردند. همچنين از زمين ورزشگاه آزادي نيز ديدن كردند.
* شوخيهاي عليرضا نيكبخت واحدي و محسن خليلي در تمرين امروز جالب بود.
* بازيكن برزيلي الشارجه دقايقي تمرينات پرسپوليس را زير نظر گرفت.
* وينگادا در تمرين امروز به كارهاي تاكتيكي و پرتاب اوت دستي تاكيد زيادي داشت.
* احمدرضا عابدزاده كه تمرينات پرفشاري را براي دروازهبانان در نظر گرفته بود با تذكر كادر فني فشار تمرينات را كمتر كرد.
* اسكوربورد ورزشگاه آزادي با درخواست نمايندگان AFC مورد آزمايش قرار گرفت.
*وينگادا به بازيكنان پرسپوليس اجازه مصاحبه نداد.
* تمرين پرسپوليس ساعت 17:30 تمام شد.
كاپيتان پرسپوليس در پاسخ به سوالي مبني بر افت جسماني او در مقطع كنوني نسبت به اوايل فصل گفت: درست است شرايط جسماني من نسبت به هفتههاي ابتدايي ليگ پايينتر آمده است اما توجه داشته باشيد كه فشردگي مسابقات ليگ و حضور من در تيم ملي مهمترين دليل اين مساله بوده است. خوشبختانه با مرخصي كه از پرسپوليس گرفتهام و استراحتي كه انجام دادهام شرايطم بهتر شده و البته سعي ميكنم در تمرينات به وضعيت ايدهآل گذشته برسم.
وي افزود: هر بازيكني در طول فصل نوسان دارد و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. در حال حاضر تنها به اين ميانديشم كه با آمادگي كامل در تركيب پرسپوليس مقابل تيم الشارجه بازي كنم.
باقري در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري پيرامون شرايط پرسپوليس نسبت به ديگر رقباي همگروهش تصريح كرد: به هر حال همه تيمها كه در اين جام حضور دارند، تيمهاي خوبي هستند. آنها خود را براي شروع قدرتمندانه در اين ليگ آماده كردهاند و دوست دارند به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كنند.
باقری در پایان گفت: طبيعتاً پرسپوليس هم، چنين عنواني را دوست خواهد داشت و براي رسيدن به آن تمام تلاش خود را به كار ميگيرد. مربيان صحبتهاي مختلفي پيرامون اين بازيها ميكنند اما من اعتقاد دارم اين بازيكنان هستند كه سرنوشت بازي را در زمين تعيين خواهند كرد.
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال الشارجه امارات در نشست خبری قبل از بازی با پرسپولیس گفت: بازي مقابل پرسپوليس در حضور 100 هزار تماشاگر سخت است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، توني اوليويرا در نشست خبري پيش از بازي تيمهاي پرسپوليس و الشارجه گفت: از اين كه دوباره وينگادا را ميبينم، خوشحالم. همچنين بسيار خرسندم كه تيم الشارجه براي دومين بار در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شد و فردا بايد مقابل تيم بزرگي چون پرسپوليس بازي كند.
به طور صد در صد از سطح اين مسابقات آگاهي كامل دارم، شايد حضور الشارجه در اين ليگ براي بازيكنانش يك رويا بود اما ما سعي خواهيم كرد در شش بازي پيشرو تجربه بازيكنان را به حد بالايي برسانيم. كسب موفقيت در اين مسابقات نيازمند هماهنگي و تمركز بيشتر بازيكنان الشارجه خواهد بود. ما تمام تلاشمان را ميكنيم كه نتايج خوبي كسب كنيم و هنوز اميدمان را با توجه به قويتر بودن رقبا در اين گروه از دست ندادهايم.
وي درباره عدم حضور بازيكنان مصدومش در بازي فردا افزود: واقعا بدون حضور چند بازيكن اصلي ما كه مصدوم هستند، كار ما مقابل پرسپوليس سخت است اما هر مشكلي راه حلي دارد و ما سعي ميكنيم بازيكنان جايگزين را به حد آمادگي مطلوبي براي اين مسابقه برسانيم و يقين دارم كه آنها جايگزينهاي خوبي براي نفرات غايب خواهند بود.
اوليويرا همچنين درباره تجربه حضور در ورزشگاه آزادي براي بازيكنان الشارجه نيز گفت: بازيكنان ما در بهترين حالت، در حضور حتي 10 هزار تماشاگر هم به ميدان نرفتهاند چه برسد به اينكه فردا در مقابل پرسپوليس بخواهند جلوي 100هزار تماشاگر بازي كنند. البته من در كارنامه بازيگري و مربيگريام حضور در برابر چشمان حتي 120 هزار تماشاگر را هم تجربه كردهام اما خوشحالم كه در رويارويي با پرسپوليس در ورزشگاه آزادي بازيكنان ما به تجربه بيشتري برسند.
ما هیچگاه نميتوانيم در استاديومهاي تيمهاي مطرح اروپايي چون منچستر بازي كنيم و بازي كردن در اينجا را از اين نظر غنيمت ميدانيم.
وي ادامه داد: من مربي واقعبيني هستم و در روياهايم سير نميكنم. درست است كه شانس پرسپوليس براي كسب موفقيت روي كاغذ بيشتر از الشارجه است اما گريه نميكنم و تيمم را براي يك رويارويي قدرتمندانه مقابل پرسپوليس آماده ميكنم. هدف اول ما راهيابي به اين مسابقات بود و در مرحله بعد هم توانستيم دمپوي هند را از پيشرو برداریم. در حال حاضر هم سطح مسابقات گروهي در اين مرحله بالاتر از ديدار با تيم هندي است و ما تمام تلاشمان را خواهيم كرد تا بهترين نتيجه را در اين مسابقات كسب كنيم.
Amir Argentina
10-03-2009, 22:32
فردا با پر کردن آزادی به تمام آسیا ثابت میکنیم پرطرفدارترین تیم آسیا هستیم
بابردن بازی فردا کاری میکنیم که تمام آسیا از ما بترسن
در گفت و گو با فارس
پيرواني: براي شكست الشارجه برنامه ريزي كرده ايم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با شناختي كه از الشارجه داريم براي برد اين تيم برنامهريزي كردهايم.
افشين پيرواني در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: روحيه بازيكنان با حضور معاونان محترم رئيسجمهوري بالا رفته است و من به سهم خودم از آقايان سعيدلو و علي آبادي تقدير و تشكر ميكنم كه با حضورشان در اردو موجب دلگرمي ما شدهاند.
وي افزود: حالا كه از قهرماني ليگ برتر فاصله گرفته ايم با قدرت كامل در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي پا ميگذاريم. اميدوارم هواداران نيز حمايت همه جانبه خود را از ما انجام دهند چون پرسپوليس بدون هوادار مانند فوتبال بدون توپ است.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: بازي اول در آسيا دشوار است اما تلاش مي كنيم با 3 امتياز زمين را ترك كنيم. اميدوارم با حمايت تماشاگران و تلاش بازيكنان به اين مهم دست يابيم.
با حضور در نشست خبري
كريمي: نبايد الشارجه را دست كم بگيريم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا هيچ تيم ضعيفي وجود ندارد و نبايد الشارجه را دست كم بگيريم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي در آستانه ديدار با الشارجه اظهار داشت: مصدوميت من به طور كامل برطرف شده و در حال حاضر هيچ مشكلي ندارم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا قبول داريد پرسپوليس در غياب شما نتيجه نميگرفت، تصريح كرد: من همچين نظري ندارم و اگر من هم بودم شايد نتايج به مراتب بدتري ميگرفتيم. هر موقع كه در زمين بودم بهترين بازيها را انجام دادم و سعي كردم براي موفقيت پرسپوليس بهترين بازيهايم را به نمايش بگذارم.
علي كريمي در مورد ديدار پرسپوليس و الشارجه افزود: همه چيز خوب پيش ميرود و اميدوارم با يك روحيه خوب فردا در اولين مسابقه با كمك هواداران بتوانيم قدم اول را محكم برداريم.
علي كريمي ادامه داد: در ليگ قهرمانان تيم ضعيف وجود ندارد. نبايد هيچ حريفي را دست كم گرفت و بايد در اولين ديدار مقابل الشارجه در آزادي با كسب پيروزي به دور بعد صعود كنيم.
AmiR Tifo36
10-03-2009, 22:52
پتروويچ رو كه ميدونم مصدوم بود (شديد)
اما كريمي رو نميدونم
به هر حال اميدوارم ببريم
اگه خليلي روي فرم بياد و كريم باقري مثل اين چند بازي
اخير خراب نكنه و وينگادا و پيرواني پس از نتيجه نگرفتن به فكر تغيير
تاكتيك باشن حتما ميبريم
بابا به پیر به پیغمبر هیچکس مصدو نیست.محسنم نیمه دوم بازی میکنه.امیدوارم ایوان جونم کلاس اروپایییه بازیشئ نشون بده و کریمی با دریبل عربها دایی رو امیدوار کنه...:heartsmile:
هرکی فردا میاد استد پخ بده
بر مشامم میرسد هر لحظه بوی آسیا.......................
دوستان یه ذره واقع بین باشید.تیمی که مربیش بعد از دربی میگه ما 9 امتیازو جبران می کنیم بعد از 5 هفته وضعیتش همونه تکلیفش معلومه
پرسپولیس ازمرحله گروهی هم بالا نمیاد
پیروانی گفته دو تا جناح استقلال رو ببندید دیگه تمومه
اخه یکی نیست بگه مردک دقیقه 93 به زور مساوی کردین
ولی به نظر من اگه قطبی بود شانس پرسپولیس 3 4 برابر میشد
ولی امسال استقلال قهرمانه
10-03-2009, 23:30
آقا فقط این اندرسون فوتبال بلد بود که مصدوم شد ، ایشالا قدم اولو همچین محکم بر میداریم که بازیای بعدی تیما برا کم گل خوردن بیان:wagfinger1:
10-03-2009, 23:33
دوستان یه ذره واقع بین باشید.تیمی که مربیش بعد از دربی میگه ما 9 امتیازو جبران می کنیم بعد از 5 هفته وضعیتش همونه تکلیفش معلومه
پرسپولیس ازمرحله گروهی هم بالا نمیاد
پیروانی گفته دو تا جناح استقلال رو ببندید دیگه تمومه
اخه یکی نیست بگه مردک دقیقه 93 به زور مساوی کردین
ولی به نظر من اگه قطبی بود شانس پرسپولیس 3 4 برابر میشد
ولی امسال استقلال قهرمانه
ببین عزیز من تازه محرومیتم تموم شده ، قصدم ندارم تو این مدت که آسیا رو می لرزونیم به اینجا دسترسی نداشته باشم ، پس یه لطفی بکن برو دیگه نبینمت ، رجز تیمتونم واسه کسایی بخون که نمیدونن امسال تیمتون برا قهرمانی چه کثافت کاریایی کرد:7:
just juve
10-03-2009, 23:51
آقا فقط این اندرسون فوتبال بلد بود که مصدوم شد ، ایشالا قدم اولو همچین محکم بر میداریم که بازیای بعدی تیما برا کم گل خوردن بیان:wagfinger1:
اره تعریفشو زیاد شنیدم ولی لوپزم یه بازیکن دیگشونه که اونم خیلی خوبه و اونم خوشبختانه مصدومه
10-03-2009, 23:57
اره تعریفشو زیاد شنیدم ولی لوپزم یه بازیکن دیگشونه که اونم خیلی خوبه و اونم خوشبختانه مصدومه
عکس کاپیتانشونو تو کنفرانس خبری ببین ، عین این شیره ایاس:D
shayan1989
11-03-2009, 01:24
پرسپولیس فردا میبره شکی توش نیست
11-03-2009, 01:41
پرسپولیس فردا میبره شکی توش نیست
11-03-2009, 02:02
من به عنوان یک استقلالی دوست دارم پیروزی فردا پیروز باشه چون دیگه نوبت فوتبال ایرانه که جام بگیره.
11-03-2009, 02:27
من به عنوان یک استقلالی دوست دارم پیروزی فردا پیروز باشه چون دیگه نوبت فوتبال ایرانه که جام بگیره.
ما هم متقابلا آرزوی موفقیت برای هر 3 تیم دیگه می کنیم ، خصوصا همشهریمون:D
صفحه اول روزنامه های ورزشی ([Only registered and activated users can see links])سه شنبه ([Only registered and activated users can see links])87/12/20 اینجا ([Only registered and activated users can see links])
Amir Argentina
11-03-2009, 10:13
خوردبين: در صورت شكست الشارجه جريمه بازيكنان از بين ميرود ([Only registered and activated users can see links])
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر فردا الشارجه را ببريم كسر 10 درصدي قرارداد بازيكنان از بين ميرود.
محمود خوردبين در حاشيه تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در شرايط بسيار خوبي قرار داريم و از لحاظ روحي رواني آماده برد هستيم. برد در اولين ديدار ليگ قهرمانان آسيا براي ما حياتي است.
وي برخلاف نظر هيئت مديره كه اعلام كرده بود تنها در صورت صعود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان جريمه پرسپوليسي ها بخشيده مي شود، تاكيد كرد: در صورتي كه الشارجه را ببريم جريمه 10 درصدي بازيكنان پرسپوليس كسر ميشود.
خوردبين ادامه داد: بازيكنان ما هميشه برتري خود را نسبت به اماراتيها نشان دادهاند. اميدواريم امروز از فرصتها استفاده كنند تا در گلزني ناكام نباشيم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
batistuta
11-03-2009, 11:42
با حمایت همه جانبه هوادارای پرشورمون به تمام آسیا نشون میدیم که امسال
با سال قبل همه چیز فرق میکنه
امسال ارتش سرخ آسیا با کلی هوادار داره میاد
همه به احترام پرسپولیس بلند شید
Amir Argentina
11-03-2009, 15:51
نیم اول تموم شد عالی بود
بچه ها عالی بودن دمشون گرم
3 به صفر بردیم
امیدوارم نیمه دوم همین روند رو ادامه بدیم
arash_2000
11-03-2009, 15:53
تحلیلمو از بازی بعد میزارم ولی فقط میتونم بگم امیدوارم نیمه دوم مغرور نشیبم به خودمون:smil4337dd8b9eb25:
آقايون پيروزي پرگل نيمه اول پرسپوليس رو به همه ايرانيها تبريك ميگم.واقعا چند ماهي بود همچين بازي حجومي رو از پرسپوليس نديده بوديم.همه بازيكنايي كه گل زدن يادشون رفته بود تواين نيمه گل زدن.:iran:
King_Of_BOYS
11-03-2009, 15:55
پرسپولیس زلزله همینه همینه
پایان نیمه اول :
پرسپولیس 3-0 الشارجه
نیمه دوم چی سرشون میاد؟
پرسپوليس قهرمان ميشه خدا ميدونه كه حقشه به لطف يزدان و بچه ها پرسپوليس قهرمان ميشه
Amir Argentina
11-03-2009, 16:00
اگه بچه ها همین بازی رو نیمه دوم ادامه بدم
به امید خدا با یک برد پر گل شیرین بازی رو تموم میکنیم
پس به امید یک برد پر گل
/ ليگ قهرمانان آسيا/
برتري پرگل پرسپوليس مقابل الشارجه در پايان نيمه اول
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي پرسپوليس و الشارجه امارات در نيمه اول با نتيجه 3 بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم هاي پرسپوليس و الشارجه در اولين بازي خود در گروه B از ساعت 15در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر رفتند.
پس از حملات اوليه پرسپوليس و عدم استفاده از اين موقعيت ها در دقيقه 27 علي كريمي كاپيتان پرسپوليس دروازه الشارجه را باز كرد.
بعد از اين گل سرخپوپان روحيه گرفته و حملات خود را ادامه دادند به طوري كه هادي نوروزي يك موقعيت عالي را از دست داد. ادامه اين روند باعث شد عليرضا نيكبخت واحدي در دقيقه 31 گل دوم پرسپوليس را به ثمر برساند.
پرسپوليسي ها كه نسبت به بازي هاي ليگ رويه متفاوتي را پيش گرفته بودند توانستند در دقيقه 34 توسط هادي نوروزي به گل سوم برسند.
اين نيمه با نتيجه 3 بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده كوالنكو ازبكستاني است. وي در اين نيمه از پرسپوليس به سپهر حيدري و مازيار زارع كارت زرد نشان داد.
batistuta
11-03-2009, 16:06
تبریک میگم به همه هواداران
نیم دوم رو همینطور باشیم داغون میشن
manchester7
11-03-2009, 16:13
واقعا پرسپوليس فوق العاده بازي كرد الان شايد بگن الشاجه ضعيف بود اما واقعيت اينه كه ما عالي بازي كرديم تيم ما بعد از بحراني كه تو ليگ داشت امروز يه بازي عالي برگزار كرد
بازم واعظي يه گل بد خورد~x(نميدونم اين چرا كفتر ميگيره به جاي توپ:117:
واقعا پرسپولیس گل مفتی خورد :-w
نیمه دوم واقعا یه نیمه کذایی هست و اصلا با پرسپولیس نیمه اول خیلی فرق می کنند با این بازی نیمه دوم من خودم یاد لیگ افتادم یه گل مفتی هم که خوردیم :53:
نيمه دوم خيلي كسل كننده بود.روگل هم كه واعظي كاملا مقصر بود. ولي در كل نتيجه خوبي بود به همه ايرانيها تبريك ميگم:iran:
11-03-2009, 16:57
گفته بودم هنوزم علیرضا بهترینه ، دو تا گل ساخت یه گل زد رفت واسه آقای گلی ، حیف شد محسنو دیر آوردن و الا گل میزده.:5:
ليگ قهرمانان آسيا
بنگر: الشارجه در حد تيمهاي محلات ايران هم نبود
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: با تماشاي مسابقه تيمهاي پرسپوليس و الشارجه متوجه شدم حريف پرسپوليس در حد محلات ايران هم نبود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن بنگر قبل از شروع جلسه تمريني سپاهان تصريح كرد: پيش از شروع تمرين يك نيمه از مسابقه تيمهاي الشارجه و پرسپوليس را تماشا كرديم. به نظرم الشارجه در حد محلات ايران هم نبود.
الشباب حريف سپاهان خيلي قويتر از الشارجه است و بازيكنان خارجي بهتري در اختيار دارد.
منبع: فارس نیوز
Amir Argentina
11-03-2009, 17:34
نیمه دوم مثل نیمه اول خوب نبودیم
ولی در کل نتیجه خوبی بود
من نمیدونم آقای بنگر چرا در مورد حریف پرسپولیس صحبت میکنه
بهتر بیشتر به فکر بازی فردای تیم خودش باشه
11-03-2009, 17:35
ليگ قهرمانان آسيا
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: با تماشاي مسابقه تيمهاي پرسپوليس و الشارجه متوجه شدم حريف پرسپوليس در حد محلات ايران هم نبود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن بنگر قبل از شروع جلسه تمريني سپاهان تصريح كرد: پيش از شروع تمرين يك نيمه از مسابقه تيمهاي الشارجه و پرسپوليس را تماشا كرديم. به نظرم الشارجه در حد محلات ايران هم نبود.
الشباب حريف سپاهان خيلي قويتر از الشارجه است و بازيكنان خارجي بهتري در اختيار دارد.
خیلی جالبه که بنگر تونسته به این جمع بندیا برسه ، ولی نمی دونم چرا صحبتاش بوی حسادت میده یه کم ،
البته اگه اشتباه نکنم همین آقا بود که پارسال استارت نتایج خفت آور سپاهان تو آسیارو زد نه؟
ویرایش شد...
دوست عزیز به جای اینطور برداشت ها چرا نباید از این لحاظ به قضیه نگاه کنیم که منظور بنگر این بوده که لیگ ایران سطحش از لیگ امارات خیلی بالاتره و ستاره های لیگ نباید به لیگ امارات بروند....
كريمي بهترين بازيكن ميدان شد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم پرسپوليس در ديدار با الشارجه به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان برگزاري مسابقه علي كريمي را به عنوان بهترين بازيكن ديدار دو تيم پرسپوليس و الشارجه امارات انتخاب كردند.
پرسپوليس در اين ديدار با نتيجه 3 بر يك به پيروزي رسيد تا گام اول را در رقابتهاي ليگ آسيا محكم بردارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در پايان مسابقه پرسپوليس با الشارجه امارات كه با پيروزي 3 بر يك تيم ايراني به پايان رسيد، هيات مديره هزار دلار به هر يك از بازيكنان پرسپوليس پاداش دادند.
اين نخستين ديدار پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا بود.
Alireza59sg
11-03-2009, 18:38
مربیان پرسپولیس منطقی ( یا به اصطلاح خیلی ترسو ) کار کردند مخصوصا تو نیمه دوم . زمانی که قطبی بود حتی زمان هایی که تیم چندتا جلو میوفتاد میومد لب خط و دستش و میگرفت بالا و به مدافعان میگفت بیاید جلو ولی امروز پرسپولیس نیمه اول خیلی خوب بود ولی نیمه دوم کمی منطقی بود
مربیان پرسپولیس منطقی ( یا به اصطلاح خیلی ترسو ) کار کردند مخصوصا تو نیمه دوم . زمانی که قطبی بود حتی زمان هایی که تیم چندتا جلو میوفتاد میومد لب خط و دستش و میگرفت بالا و به مدافعان میگفت بیاید جلو ولی امروز پرسپولیس نیمه اول خیلی خوب بود ولی نیمه دوم کمی منطقی بود
كاملا درسته قطبي به قول خودش دل شير داشت.چيزي كه وينگادا نشون داد نداره
گام اول عالی بود هر چند بهتر هم میتونست باشه
زنده باد کریمی
بازی قشنگی بود خدا رو شکر که بردیم و از همه مهمتر خدا رو شکر که علی نیکی هم با بازی فوق العاده ای که امروز انجام داد نشون داد که داره میشه همون نیکبخت سابق
توی سایتها دیدم که الشباب هم تونسته 3-1 الغرافه رو بزنه از حالا به بعد باید به فکر بازی سخت هفته بعد تو عربستان باشیم
ایشالله با غیرتی که بچه ها خرج میدن اونجا هم با دست پر از زمین خارج میشیم
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه...
arash_2000
11-03-2009, 21:40
بابا این حرفا من نمیدونم چیه؟یعنی چی آخه؟ باز بیخود ایراد میگیریم از مربی خب خیر سرمون ما هفته بعد بازی سختی داریم باید به کریمی استراحت بده والا این حرفا مسخرست خودتونم که دیدید چند نفر اومدن اینجا از آب گل آلود ماهی گرفتن:53: والا الان به جای اینکه بیاییم از بازی طوفانی تیممون تو نیمه اول تعریف کنیم داریم میاییم اینجا ایراد میگیریم از مربی تیممون که چرا؟واسه اینکه گل بیشتری نزدیم آخه مگه مالدیو؟اونا نیمه دوم بهتر شده بودند حتی اگه ما با سه مهاجم حمله میکردیم.
حالا که تیم برده بیاییم یه کم از تیممون حمایت کنیم بیاییم خوشحال باشیم که نیکی باز داره برمیگرده و این واسه تیممون جای امیدواری داره بیاییم خوشحال باشیم که یه جوونی به اسم نوروزی نیمه اول از توره هم بهتر بازی میکنه و...... والا این حرفا ارزش نداره:27:
هرچند که به نظر من تمام تعویضای وینگادا درست بود جز آوردن توره که البته نمیدونست افتضاح بار میاره ولی به نظر من توره اینکارارو کرد که بفهمونه سیستم وینگادا به درد حضور اون نمیخوره.البته چه بهتر:D
11-03-2009, 21:53
بابا این حرفا من نمیدونم چیه؟یعنی چی آخه؟ باز بیخود ایراد میگیریم از مربی خب خیر سرمون ما هفته بعد بازی سختی داریم باید به کریمی استراحت بده والا این حرفا مسخرست خودتونم که دیدید چند نفر اومدن اینجا از آب گل آلود ماهی گرفتن:53: والا الان به جای اینکه بیاییم از بازی طوفانی تیممون تو نیمه اول تعریف کنیم داریم میاییم اینجا ایراد میگیریم از مربی تیممون که چرا؟واسه اینکه گل بیشتری نزدیم آخه مگه مالدیو؟اونا نیمه دوم بهتر شده بودند حتی اگه ما با سه مهاجم حمله میکردیم.
حالا که تیم برده بیاییم یه کم از تیممون حمایت کنیم بیاییم خوشحال باشیم که نیکی باز داره برمیگرده و این واسه تیممون جای امیدواری داره بیاییم خوشحال باشیم که یه جوونی به اسم نوروزی نیمه اول از توره هم بهتر بازی میکنه و...... والا این حرفا ارزش نداره:27:
هرچند که به نظر من تمام تعویضای وینگادا درست بود جز آوردن توره که البته نمیدونست افتضاح بار میاره ولی به نظر من توره اینکارارو کرد که بفهمونه سیستم وینگادا به درد حضور اون نمیخوره.البته چه بهتر:D
کاملا موافقم ، داربی که نبود سه تا هم نیمه دوم بخوایم بزنیم ، فوتبال حرفه ای یعنی این ، یادتونه امسال چه قدر الکی مصدوم دادیم ، تازه بقه بازیکنا هم باید محک می خوردن ، مثلا توره نشون داد که در حد آسیا نیست یا مثلا کریم خودشو برا بازی بعدی آماده کرد
Alireza59sg
11-03-2009, 22:08
والا الان به جای اینکه بیاییم از بازی طوفانی تیممون تو نیمه اول تعریف کنیم داریم میاییم اینجا ایراد میگیریم از مربی تیممون که چرا؟واسه اینکه گل بیشتری نزدیم آخه مگه مالدیو؟اونا نیمه دوم بهتر شده بودند حتی اگه ما با سه مهاجم حمله میکردیم.
D
آرش جان پرسپولیس نیمه اول خیلی خوب بازی کرد و استحقاق چیزی که بهش رسید و داشت ولی نمیشه که چشم و بر روی حقایق بست و فقط نقاط مثبت تیم و دید باید نقاط ضعف تیم هم دیده و رفع بشه:wagfinger1:. این تیم شارجه اصلا در حدی نبود که بخواد تو آزادی جلوی این همه تماشاگر برامون مشکل درست کنه:smoke:.
Loverboy
11-03-2009, 22:18
دوستان جوری انتظار از این تیم دارید انگار همه ی بازیها رو داره با اختلاف میبره .
عزیزان تیم ما از بحران فرار کرده . این تیم که میگید تیمی نبود بالاخره یه تیمی بوده که به جام باشگاههای آسیا راه پیدا کرده
در کل عملکرد تیم رو خوب میدونم و فکر کنم این انتقادهایی که به تیم میگیرید تو این شرایط اصلاً خوب نیست چون مهمترین مسئله ای که این بازی داشت اینه که از بحران فرار کردیم
به امید برد در مقابل الشباب
الان پرسپولیس و الشباب با 3 امتیاز صدر جدول هستند . الشباب 3-1 الغرافه رو شکست داد
11-03-2009, 22:27
نكنه انتظار داشتيد ده بر صفر ببريم بابا با اين حاشيه ها و و ضعيت سخت تو ليگ نتيجه خيلي خوبي بود نيمه دوم هم منطقي بود فوتباله و غير قابل پيش بيني و هر مربي هم سبك خودشو داره و نميشه گفت كدوم سبك بهتره
11-03-2009, 22:30
الشبابو بزنیم من سور میدم.:5:
hamed s.s topiran
12-03-2009, 00:30
لیگ قهرمانان آسیا /پیروزی الشباب عربستان در زمین الغرافه / شرایط مساوی با پرسپولیس
تیم فوتبال الشباب عربستان حریف هفته دوم پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا برابر تیم الغرافه قطر به پیروزی رسید.به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین روز از هفتمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان آسیا امشب تیم های الغرافه قطر و الشباب عربستان در ورزشگاه الغرافه به مصاف هم رفتند که در پایان نماینده عربستان برابر میزبان خود به پیروزی 3 بر 1 دست یافت.
در این دیدار که از گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا برگزار شدمارسلو رامیرو کاماچو (5) ، عبدالعزیز الساران (23) و ناصر الشمرانی (44) برای الشباب و کلمرسون (39) برای تیم الغرافه گل زدند. ضمن اینکه تیم میزبان از دقیقه 59 و به دنبال اخراج گتورگی کوسی 10 نفره به بازی ادامه داد.
در این گروه تیم های پرسپولیس ایران و الشارجه امارات نیز قرار دارند که پس از بازیهای روز نخست تیم های پرسپولیس و الشباب عربستان با پیروزی مشابه 3 بر 1 برابر حریف خود در صدر جدول قرار دارند. پرسپولیس در هفته دوم این رقابتها باید در عربستان به مصاف الشباب برود.
خدایا بابت خلقت کریمی متشکرم:41:
12-03-2009, 01:41
میگم با این بازیاش کریمی رو تا آخر فصل نقاپن این اروپاییا خوبه ، خیلی بهش وابسته شدیم:labkhand:
نیمه اول بازی پرسپولیس مثل پرسپولیس همیشگی بازی کرد پرسپولیسی که از اول انقدر فشار میاره تا دروازه حریف باز بشه همیشه میشنیدم که میگفتن تو بازیهای پرسپولیس هیچ وقت نیمه نمیشد و پرسپولیس گل نزده باشه انقدر فشار میورد تا گل بزنه
اگه همینطور ادامه بدیم و ۱۰۰ هزار نفر هم بیان استادیوم شاید بشیم لیورپول آسیا :D
Mohammad_AcMilan
12-03-2009, 02:18
حیف شد بیشتر نزدیم راحت می تونستیم 6تاییشون کنیم فقط مشکل این بود بچه ها 3تا که زدن دیگه خیلی دست کم گرفتنشون کریمی هم نیمه دوم اومد بیرون دیگه بازی پرسپولیس از بین رفت!!!!!!!!!!!!
shayan1989
12-03-2009, 02:22
واقعا وابسته علی کریمی هستیم. و علی کریمی نشون داد بازیکن بزرگیه اگه اماده باشه همیشه من به این پرسپولیس خیلی امید دارم البته خدارو شکر نیکبختم را افتاد با گلی که زد
صفحه اول روزنامه های ورزشی چهار شنبه 87/12/14 اینجا ([Only registered and activated users can see links])
12-03-2009, 10:29
علي كريمي با اين بازي نشون داد كه ميتونه خيلي به درد تيم ملي بخوره اميدوارم دوباره برگرده چون خيلي بهش احتياج داريم تو تيم ملي
12-03-2009, 11:24
علي كريمي با اين بازي نشون داد كه ميتونه خيلي به درد تيم ملي بخوره اميدوارم دوباره برگرده چون خيلي بهش احتياج داريم تو تيم ملي
برگرده که عین کریم افت کنه یا عین محسن مصدومش کنن؟ برای بازیکنا ارزش قائلن؟:-w
arash_2000
12-03-2009, 13:36
ليگ قهرمانان آسيا
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: اميدوارم بازيكنان سپاهان اخلاق و ادب ايراني را فراموش نكرده و به ديگران توهين نكنند.
مجيد فرخزادي اظهار داشت: روابط عمومي باشگاه پرسپوليس جواب محكمي به حرفهاي محسن بنگر، مدافع سپاهان خواهد داد اما بنگر بداند جايي كه عقاب پر بريزد از پشه لاغري چه خيزد.
وي افزود: اميدوارم سپاهاني ها اخلاق و ادب ايراني را به خوبي درك كنند و به اين آقايان كه مدافعان تيم هاي خارجي شده اند و خاك وطن را فراموش كرده اند تذكر بدهند. آقاي بنگر مصاحبه كرده و گفته الشارجه در حد تيم هاي محلات ايران هم نبوده در حالي كه جوانان ما روز گذشته با نگاه ملي به ديدار الشارجه امارات رفتند.
فرخزادي تصريح كرد: من از هواداران پرسپوليسي كه در اصفهان هستند توقع دارم حرف هاي بنگر را ناديده بگيرند و امروز در ورزشگاه فولاد شهر حاضر شوند و سپاهان را تشويق كنند. سپاهان نماينده فوتبال ايران است و ما دوست داريم اين تيم كه پتانسيل بالايي دارد در ديدار مقابل الشباب امارات موفق و پيروز باشد.
Yasin Gunner
12-03-2009, 14:10
واقعا علی کریمی ترکونده بود ، نیکبختم خیلی بهتر شده بود ، نیمه دومم که بچه ها نمیدونم چرا دیگه انگیزه گل زدن نداشتن ؟؟؟
این توره هم معلوم نبود چش بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما خودمونيم اين خليلي هم زياد خودشو ميگيره
يه وقتهايي اعصاب آدم رو خورد ميكنه
Loverboy
12-03-2009, 17:24
اینا چرا انقدر حرفهای این بنگر رو اهمیت میدن ؟ اصلاً در حدی نیست که وقتتو هدر بدی حرفهاشو گوش بدی . اگه شارجه در حد محلاته این تیمی که الان داره با سپاهان بازی میکنه دو رده از الشارجه پایین تره . من که به دید بازی ملی به این بازیها نگاه میکنم ولی شعور خوب چیزیه که بعضی تازه به دوران رسیده ها ندارن .
Valencia
12-03-2009, 18:25
سلام
پرسپولیس یک نیمه پرسپولیس بود و 3 تا زد
تبریک به هواداران عزیز و به امید قهرمانی
12-03-2009, 18:58
پرسپوليس اگه بتونه تمام بازيها را مثل نيمه اول بازي كنه با كمك اين طرفدارهاي بيشمار حتما قهرمان اين جام هست
ss_ss gahreman
13-03-2009, 00:24
دیگه باید از قرمزو ابی گذشت پس همه یکدل ایرونی
پرسپولیس این عربارو خیط کرد
دمش گرم
دمه همه بروبچ گرم که زدیم این عربایه...... ترکوندیم
13-03-2009, 13:30
آقا یه کاری می کنیم که اون شیخا شبا کابوس محسن و علی کریمیو ببینن ، فوتبالو به بازیکن چند میلیاردیاشون دیکته می کنیم ، راستی یه نظرسنجی بذارید کی آقای گل میشه؟
من میگم علیرضا یا خلیلی:5:
وضع بقیه تیم های این گروه چه جوریه اونا هم مثل شارجه ان؟ نمیگم شارجه ضعیفه فقط خواستم مقایسه ای وضعیتشون رو بدونم:1:
sinaoneal
13-03-2009, 22:19
سطح تیم پرسپولیس به مراتب بالاتر از سطح تیم های عربی حتی تیم های عربستانیه و پرسپولیس باید از همین الان باید خود را آماده مقابله با تیم های شرق آسیایی تو دور یک هشتم بکنه
در مورد استقلال هم وقتی بازیکنای این تیم اول فصل می گفتن هدف اول لیگ برتره باید این روزا رو پیش بینی می کردن
sinaoneal
13-03-2009, 22:41
واقعا بنگر یکی از بی ادب ترین بازیکناب تاریخ فوتباله بعد بازی سپاهان با پرسپولیس هم خیلی حرف های زشتی زد من اگه جای رئیس کمیته انضباطی بودم تا آخر فصل محرومش می کردم چون خود آقای شریفی گفته بودن توهین به هر تیمی محرومیتهای سنگینی داره امیدوارم این لکه های ننگ هرچه زودتر از صحنه فوتبال پاک بشن .
14-03-2009, 00:16
واقعا بنگر یکی از بی ادب ترین بازیکناب تاریخ فوتباله بعد بازی سپاهان با پرسپولیس هم خیلی حرف های زشتی زد من اگه جای رئیس کمیته انضباطی بودم تا آخر فصل محرومش می کردم چون خود آقای شریفی گفته بودن توهین به هر تیمی محرومیتهای سنگینی داره امیدوارم این لکه های ننگ هرچه زودتر از صحنه فوتبال پاک بشن .
بابا این یارو روانیه ، صد رحمت به سید صالحی ، بابا این اصلا عقده ایه ، سادیسم داره :53:
در گفت و گو با فارس
وينگادا: راه غلبه بر الشباب را ميدانم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميدانم از چه راهي بايد به الشباب ضربه بزنيم.
نلو وينگادا در گفت و گو با خبرگزاري فارس، تصريح كرد: الشباب از 5 - 6 بازيكن خوب سود ميبرد كه از سطح بالايي برخوردار هستند. اگر هافبكهاي ما در حد خودشان باشند ميتوانيم قدرت بازيسازي حريف را از بين ببريم.
وي ادامه داد: الشباب در خانه خود براي پيروزي به ميدان ميآيد. طبيعي است كه آنها از دقايق اوليه حمله را در دستور كار خود قرار ميدهند. اگر بخواهيم مقابل الشباب بازي تدافعي انجام دهيم قطعا دچار مشكل خواهيم شد. ما براي اين بازي تدابير ويژهاي داريم و براي كسب 3 امتياز گام به ميدان ميگذاريم. ميدانم از چه راهي بايد به الشباب ضربه زد.
سرمربي تيم پرسپوليس با بيان اينكه پيروزي در عربستان غيرممكن نيست؛ تاكيد كرد: پرسپوليس تيم بزرگي است و از پتانسيل بالايي سود ميبرد. ما ميتوانيم در ميادين سخت عملكرد خوبي داشته باشيم و ميخواهيم اين موضوع را در ليگ قهرمانان آسيا ثابت كنيم.
وينگادا اظهار داشت: يكي از اشكالات فوتبال عربستان اين است كه آنها كند بازي ميكنند و مقابل بازيكنان تكنيكي ايران كه در آسيا جزء برترينها هستند دچار مشكل هستند.
اين مربي پرتغالي افزود: ما در عربستان هوادارانمان را به همراه نداريم اما غريب نيستيم. مي دانم ايرانيهاي مقيم عربستان ما را حمايت خواهند كرد و اين باعث دلگرمي ما خواهد بود.
وينگادا با ابراز رضايت از علي كريمي عنوان كرد:خوشحالم كه اين بازيكن در شرايط ايده آلي بسر ميبرد. او ميتواند 90 دقيقه به بهترين شكل بازي كند. حضور كريمي در زمين ضربه بدي به الشباب خواهد زد. بازيكنان اين تيم به خاطر علي كريمي هم كه شده محتاطانه بازي خواهند كرد. حضور بازيكنان تكنيكي و سرعتي مثل پتروويچ و توره يكي ديگر از فاكتورهاي مثبت تيم ماست.
وي با بيان اينكه فوتبال يك نيمهاي را نميپسندد؛ تصريح كرد: براي جا افتادن تفكراتم در پرسپوليس نياز به زمان دارم. بايد فرصت داشته باشم تا بتوانم برنامه هايم را پياده كنم. فعلا تمام تمركزم روي ليگ قهرمانان آسيا است و ميخواهم پرسپوليس در اين رقابتها عملكرد خوبي داشته باشد. ممكن است در ديدار با الشباب حريف طوري بازي كند كه ما وادار به دفاع كردن شويم اما من براي اين موضوع هم برنامه دارم.
اين مربي يادآور شد: ما در بازيهاي گذشته خيلي راحت گل ميخورديم. بايد با تمركز ويژه و با تمرينام مستمر كاري كنيم كه راحت دروازه ما باز نشود.
وينگادا درباره حضور مازيار زارع در تيم ملي و خستگي اين بازيكن تصريح كرد: معتقدم پرسپوليس ميتواند بيش از يك بازيكن در تيم ملي داشته باشد. با اين حال قصد دخالت در كار مربيان تيم ملي را ندارم. از اينكه پرسپوليس نماينده كمي در تيم ملي دارد، ناراحتم اما از طرف ديگر خوشحالم كه نيروهاي من در اختيارم هستند و ميتوانند در تمرينات ما را همراهي كنند.
وي اظهار داشت: هافبكها و مدافعان كناري پرسپوليس بايد با سرعت بيشتري در كارهاي تدافعي و تهاجمي شركت كنند. براي يك بازيكن كناري اين موضوع بسيار مهم است كه از سرعت و دقت كافي برخوردار باشد.
وينگادا درباره جذب بازيكن جديد خاطرنشان كرد: در مرحله اول فكرم را روي موفقيت پرسپوليس در مسابقات ليگ برتر آسيا گذاشتهام و در پس از صعود به مرحله بعدي نسبت به تقويت تيم به صورت جديتر اقدام خواهم كرد.
تيم فوتبال پرسپوليس سه شنبه شب در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا ميهمان الشباب آسياست.
Amir Argentina
15-03-2009, 14:34
مگه نه پس فردا بازی دارین پس چرا این تاپیک بی رونقه
تازه قرار بود قبل از هر بازی اسمش عوض بشه که فعلا خبری نیست
پرسپولیسیهای کجایی بیاین که حساس ترین بازی رو پیش رو داریم
15-03-2009, 15:41
اتفاقا پرسپولیس معمولا بازیای سختو می بره ، جلو تیمای ضعیف حالمونو می گیره:5:
16-03-2009, 00:48
الشباب از بازيكن هاي خيلي خوبي بهره ميبره و تجربه و شرايط خيلي خوبي هم داره و پرسپوليس كار خيلي سختي بر خلاف بازي قبل داره و بايد اشتباهات بازي قبلش را كمتر كنه تا بتونه نتيجه مورد نظر را بگيره
ArtesheSorkh
16-03-2009, 16:18
نمی دونم یه حس بهم میگه 99.99% میبریم
16-03-2009, 16:40
آره ، حس خوبیه ، بهترین عیدیه که امسال می گیرم ،ایشالا:13:
16-03-2009, 17:07
قربون حست برم خيلي باحاله تا باشه از اين حس ها:2:
Amir Argentina
16-03-2009, 19:17
عجب حس باحالی داری
اگه حست به واقعیت تبدیل بشه شب عیدی به ما خیلی حال داده
Loverboy
16-03-2009, 19:24
مهمترین اصل برای پیروزی در این مسابقه اتحاد بین بچه هاست . هر چقدر در بازی خودخواهی نکنند این بازی آسونتر خواهد بود هرچند نیکبخت و خلیلی حس میکنم یه مقدار خودخواهانه بازی میکنند که امیدوارم اینگونه نباشه . این بازی آسون نیست ، سخت هم نیست . فقط رمز پیروزی اتحاد بین بازیکنانه .
به امید آتش بازی چهارشنبه سوری ارتش سرخ در ریاض عربستان
16-03-2009, 20:40
الشباب جزئ يكي از تيم هاي بزرگ عربستان است و چهار تا ملي پوش داره
والد عبدالله - Waleed Abdullah
عبدالله شهیل - Abdullah Shuhail
فیصل السلطان - Fisal Al-Sultan
عبدو عطائیف - Abdoh Otaif
احمد عطائیف - Ahmed Otaif
و بازي تو ورزشكاه ملك فهد است كه جو بدي داره و اميدوارم بازيكنهاي پرسپوليس بتونند با آرامش بازي كنند چون عربها خيلي خوب جنگ رواني راه مي اندازن
یه حسی بهم میگه بازی فردا رو با یک نتیجه خوب رد میکنیم.
به چند دلیل چون الشباب جلویه ما دفاعی بازی نمیکنه بلکه میاد ببره و پرسپولیسم کلا جلویه تیم هایه دفاعی مشکل داره پس از این بابت مشکل نداریم.:girl_sigh:
تنها مشکل ما میتونه نفس کم آوردن باشه که امیدوارم حرفه ای گری کنند و نفسشون رو برای آخر بازی نگه دارند.
دومین مشکل ما هم ترس هست خدایی اگر این دو عامل رو رد کنیم به نظرم تیمهایه عربی هیچ چی از ما بیشتر ندارند.
به امید پیروزی :6qwup3:.
Mohammad_AcMilan
16-03-2009, 22:13
اگه مثل نیمه اول بازی با الشارجه بازی کنیم حتما می بریم اگر مثل نیمه دوم بازی کنیم ختما می بازیم اگر در هیچ کدوم از این حالاتم بازی نکنیم بستگی داره چه طوری بازی کنیم:دی
16-03-2009, 22:21
اگه مثل نیمه اول بازی با الشارجه بازی کنیم حتما می بریم اگر مثل نیمه دوم بازی کنیم ختما می بازیم اگر در هیچ کدوم از این حالاتم بازی نکنیم بستگی داره چه طوری بازی کنیم:دی
بابا کف کردم با این پیش بینی ، یه کمی هم به ما یاد بده:D
sinaoneal
16-03-2009, 22:49
تمام چیزها دست به دست هم دادن تا پرسپولیس به عنوان تیم اول از گروه صعود کنه 1-گروه تقریبا آسان 2-بازیکنهای تکنیکی زیاد از لحاظ کمی 3- اینکه آخرین بازی پرسپولیس با الشباب تو آزادیه و اگه کار به روز آخر بکشه حتما 100هزار نفر می آن و اینکه دوتیم دیگه گروه بسیار ضعیفن با این شرایط پرسپولیس باید به جز صدر نشینی به هیچ چیز قناعت نکنه
من بازي قبلي الشبابو ديدم, به نظرم بازي فوق العاده سختيو دارين با اين تيم,, اكه دلتون به بازي با الشارجه خوش كنين حتما بازي رو ميبازين! الشباب 300 بار بهتره از الشارجه,Be Careful>>>>>
Valencia
17-03-2009, 10:29
کریمی رو فرم باشه اسم پرسپولیس که بیاد خود عرب ها باور می کنن که باید ببازن
به امید برد قرمزهای پایتخت
ArtesheSorkh
17-03-2009, 10:56
با کریمی و نیکبخت و خلیلی کارشونو یک سره می کنیم...
L . F . C
17-03-2009, 12:51
امیدوارم در نبود پترویچ تیم ضرر نبینه !!!
البته اگه کریمی و خلیلی آماده باشن ...:*:84:*:
کریمی که رو فرمه اگر این درد کمرش بزاره به قول خودش هم این عربها دریبل خورشون بهتر از اروپایی هاست.
این از کریمی ولی به نظرم کریمی رو نباید از اون اول به کار بگیره چون میترسم مصدومش کنند باید نیمه اول کریم باقری رو بیاره که بازی رو کنترل کنیم نیمه دوم هم باید کریمی رو بیاره که نسخه عربها رو بپیچونه :smoke:.
خلیلی هم از اول بازی بده خیلی عالیه کنار نیکبخت.:fkr:
manchester7
17-03-2009, 13:32
اگه كريمي يه حركت كنه عربا حساب كار دستشون مياد
كسي نيست تو اسيا كه كريمي رو نشناسه ايشالا كريمي هم امروز هم بازي با عربستان(اگه دعوت شه)حال اين عربا رو ميگيره
17-03-2009, 14:01
اگه كريمي يه حركت كنه عربا حساب كار دستشون مياد
كسي نيست تو اسيا كه كريمي رو نشناسه ايشالا كريمي هم امروز هم بازي با عربستان(اگه دعوت شه)حال اين عربا رو ميگيره
كريمي يه بازيكني هستش كه جلوي تيم هاي عرب خيلي خوب بازي ميكنه و راحت ميتونه دفاع حريف را به هم بريزه
ArtesheSorkh
17-03-2009, 14:27
كريمي يه بازيكني هستش كه جلوي تيم هاي عرب خيلي خوب بازي ميكنه و راحت ميتونه دفاع حريف را به هم بريزه
اخه تیمای عربی شدند تیم ... همین پیام رو ببری همشونو دریب می زنه
17-03-2009, 17:10
اخه تیمای عربی شدند تیم ... همین پیام رو ببری همشونو دریب می زنه
واقعا هم همینجوره ها ، صبایی که تیمای چندین میلیاردی و مدعی از پسش بر نمیان ، تو لیگ خودمون به خیلی تیما میبازه ، مثلا هیچ کدوم این هافبکا و فورواردای الهلال و الاهلی از شیث نمی تونستن رد شن ، ولی تو لیگ خودمون کلی دریبل میخوره ، اگه پیام و برق و ... هم تو این جام بودن مدعی قهرمانی میشدن:6qwup3:
Pou Manchester
17-03-2009, 17:54
امشب پرسپولیس باید اول سعی کنه گل نخوره بعد به فکر گل زدن باشه و از تک موقعیتها باید حداکثر استفاده رو کرد .
اگر تا دقیقه ی 60 گل نخوریم مطمئن باشید بازی رو برنده میایم بیرون !
17-03-2009, 19:12
صبا كه تو زمين خودش مساوي كرد انشا الله پرسپوليس تو زمين حريف طلافيش را در مياره
Alireza59sg
17-03-2009, 23:13
پرسپولیس تو خونه حریف نتیجه خوبی گرفت و خیلی خوب و منطقی بازی کرد مخصوصا در دفاع:wagfinger1: ولی کریمی اصلا در حد و انداره های خودش نبود:-??. کلا تو نیمه دوم پاس های اشتباه خط هافبک خیلی زیاد بود ولی وینگادا نشون داد مربیه خوبیه و باید بهش اعتماد کنیم>:D<
پرسپولیس تو خونه حریف نتیجه خوبی گرفت و خیلی خوب و منطقی بازی کرد مخصوصا در دفاع:wagfinger1: ولی کریمی اصلا در حد و انداره های خودش نبود:-??. کلا تو نیمه دوم پاس های اشتباه خط هافبک خیلی زیاد بود ولی وینگادا نشون داد مربیه خوبیه و باید بهش اعتماد کنیم>:D<
آره کریمی خراب بود کلا پاسهای اشتباه زیاد بود از هر دو تیم ولی با این حال پرسپولیس خوب بازی کرد و موقعیتهای بهتری رو هم داشت. ولی میتونستیم ببریمشون. چه حالی میداد شکست این عربهای سوسمارخور رو تو زمین خودشون میدیدیم.:girl_sigh:
به نظرم خوب بازی کردیم مخصوصا تو دفاع که خیلی عالی بودیم. نتیجه عالی نبود اما راضی کننده بود. کم کم داریم خوب میشیم. بعضی ها اومدن گفتن ویگاندا خیلی ظاهر سازی میکنه و به هیچ جا نمیرسه و ..... :1:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) پ.ن: معجزه قرن: گل نخوردیم!:D
اگه فقط علی کریمی یکم رو فرم بود میتونستیم 3 امتیاز و بگیریم ولی همین 1 امتیاز تو زمین حریف هم بد نیست. خوشبختانه پرسپولیس داره تو خط دفاع خوب کار میکنه و تو این بازی دیگه از اشتباهات گذشته خبری نبود و خیلی خوب مانع موقعیت سازی عرب ها شدن.
Pou Manchester
17-03-2009, 23:37
بازی بسیار خوب و منطقی رو از پرسپولیس شاهد بودیم . اما اگه کریمی و عسگر از موقعیتهاشون استفاده میکردن میتونستیم پیروز هم باشیم.
با این نتایج پرسپولیس شانس اول صعود به مرحله ی بعده !
adel_pes
17-03-2009, 23:44
نتیجه خوبی بود ولی میتونستیم ببریم من نمیدونم چرا کریم باید فیکس باشه چند وقتیه که هم بد بازی میکنه هم بی مسیولیته کریمی هم که اون جلو ازبس انرژی هدر داد همون نیمه اول بریده بود . نیمه دوم باید کریم تعویض میشد توره میومد , کریمی میرفت پست کریم , توره هم میرفت نوک.حیف!.. اما چیزی که مطمینا همه رو شگفت زده کرد دفاع عالی تیم بود هم فردی هم تیمی.آخرین باریکه اینقدر خوب و مسلط دفاع کردیم یادم نیست کی بود .دمشون گرم
18-03-2009, 00:13
بازي خوبي بود تيم خيلي هماهنگ بازي ميكرد و تو زمين حريف كنترل خوبي رو توپ داشت و اگر چند تا از بازيكن ها مثل كريمي بيشتر آماده بودند حتما اين بازي را ميبرديم
shayan1989
18-03-2009, 02:01
خوب بازی کردیم اما باید میبردیم یه خورده بور تو بچه ها کم بود که ما میتونیم ببریمشون
پرسپولیس بازی خوب و منطقی انجام داد و 1 امتیاز خوب گرفت
ولی نمیدونم چرا وینگادا نوروزی رو به توره ترجیح میده
manchester7
18-03-2009, 11:05
پرسپوليس خيلي خوب بازي كرد اما حيف كريمي خسته بود و نتونست درست بازي كنه مخصوصا اون موقعيتي كه نيمه دوم از دست داد خيلي حرصمو در اورد ولي نتيجه بدي نبود
ALI DROGBA
18-03-2009, 11:33
یه پنالتی برا الشباب نگرفتن دمشون گرم
از دفاع وسط پرسپولیس انتظار بازی به این توپی رو نداشتم واقا تو توپ گیری عالی بودن
پرسپولسی زلزله همینه همینه
Alireza59sg
18-03-2009, 12:28
[SIZE=3][COLOR=#800080]ولی نمیدونم چرا وینگادا نوروزی رو به توره ترجیح میده
انصافا بد هم بازی نکرد:wagfinger1: ولی به نظر منم به جای حمید علی عسگر باید توره بازی میکرد:smoke:
18-03-2009, 12:38
یه پنالتی برا الشباب نگرفتن دمشون گرم
از دفاع وسط پرسپولیس انتظار بازی به این توپی رو نداشتم واقا تو توپ گیری عالی بودن
پرسپولسی زلزله همینه همینه
درسته كه نبرديم ولي برادرم كه زياد فوتبال نميديد بد جوري از بازي نيمه اول خوشش اومده بود و همينجور تعريف ميكرد ميگفت مثل بايرن مونيخ بازي ميكنه
Valencia
18-03-2009, 12:48
نتیجه خوبی بود تو زمین عربستان
اما با توجه به اینکه اونا موقعیت خاصی نداشتن و بازی تقریبا در دست قرمزها بود و کریمی که نبض تیم پرسپولیس بود اگه کمی تسلطش بیشتر بود و ضربات آخرشو دقیق تر و زودتر می زد الان با 3 امتیاز شیرین به تهران میومدیم
اما اشکالی نداره تو تهران این تیم رو 3 تایی می کنیم
18-03-2009, 13:49
دو امتیاز بازیو از دست دادیم ، فقط و فقط چون محسنو بازی نداد ، صد در صد گل میزد
hamed6429
18-03-2009, 13:59
بازي بدي نبود ولي بايد قبول كرد گروه پرسپوليس خيلي ضعيفه. اين تيم كه جلوي پرسپوليس بازي كرد به غرافه سه تا زده. تيم اماراتي هم كه تكليفش معلوم بود. ولي بعضي حركات وينگادا احتمالاً تو بازيهاي ديگه كار دست تيم ميده و ميره رو اعصاب. مثل بازي دادن نوروزي در حالي كه با يه تغيير شيوه ميتونست توره يا خليلي رو بازي داد. يا بازي دادن به عسگر كه فعلاً تعطيله و چيزي ازش ديده نميشه
Rahavard
18-03-2009, 14:19
[Only registered and activated users can see links]کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از تساوي برابر نماينده عربستان گفت: كسب تساوي برابر الشباب كار سختي بود. نلو وينگادا با وجود آنكه اينكه تيمش بارها موقعيت گلزني خوبي به دست آورد و شانس برد را داشت در پايان از يك امتياز ابراز رضايت كرد. وينگادا در اين زمينه اظهار داشت: فكر مي كنم تساوي نتيجه عادلانه اي بود، البته توقف الشباب كار سختي بود و نياز به برنامه هاي خاصي داشتيم كه موفق بوديم. وي ادامه داد: الشباب بازيكنان خوبي دارد كه هر مربي آرزوي داشتن آنها را مي كند. بازي ما مقابل الغرافه هم سخت شده است. بايد وضعيت خود در جدول را حفظ كنيم، پس ديدار بعدي حساسيت زيادي دارد. دوست دارم در نهايت پرسپوليس و الشباب از اين گروه بالا بيايند.
در ديگر بازي گروه B ديشب الغرافه 2-0 الشارجه را شكست داد تا اولين سه امتياز اين بازي ها را بدست آورد.
به اين ترتيب پرسپوليس و الشباب با چهار امتياز در رده هاي اول و دوم جدول ايستادند، الغرافه سه امتيازي تيم سوم شد و الشباب بدون هيچ امتياز در رده چهارم قرار گرفت.
پرسپوليس در بازي بعدي كه روز هشتم مارچ برگزار مي شود ميزبان الغرافه قطر خواهد بود. منبع ([Only registered and activated users can see links] 5Ozd2MTN2AHd0fjRvQUhNSUEMIBQ=&news_id=3154292)
lordcrazy
18-03-2009, 16:54
روز دوم رقابتهاي ليگ باشگاههاي آسيا براي فوتبال ما با يك چشم گريان و يك چشم خندان آغاز شد .گريان بودن چشم فوتبال ما را تيم مردي به فوتبال ما هديه كرد كه مي گويند او طناز ترين !! مربي تاريخ فوتبال كشورمان است فيروز كريمي كه در جمع 4 تيم نماينده كشورمان در روز اول با بهترين نتيجه يعني تساوي در خاك عربستان ودر مقابل با بهترين نماينده اين كشور يعني الهلال را به همراه تيم صباي قم بدست آورده بود با تساوي خانگي در مقابل نماينده ضعيف امارات عملا نصف آن امتياز با ارزش روز اول را از دست داد و چشم خندان فوتبال ما را تيم پرسپوليسي هديه داد كه در روز اول نيز پيام آور شادي آفرين براي فوتبالمان بود
تيم پرسپوليس مي توانست در اين بازي برنده نيز باشد و نشان داد كه با همين سرمايه فعلي خود نيز همچنان يكي از قدرتهاي بسيار بزرگ فوتبال غرب آسيا و شايد كل قاره كهن است مشروط به آن كه به خود باوري رسيده و از حواشي دوري كند . با هم نگاهي به خطوط مختلف پرسپوليس و نكات اين بازي مي افكنيم.
سيستم تيم
تيم پرسپوليس همچنان باسيستم موفق سه دفاعيه بازي را شروع كرد . سیستم 2-2-3-3 وينگادا كه در نيمه دوم و خصوصا از اواسط همان نيمه تبديل به 1-3-3-3 شد به خوبي در نزذ اذهان بازيكنان اين تيم جا افتاده است و حالا بازيكنان دقيقا مي دانند كه در چهار چوب اين سيستم چه وظايفي داشته و چه كاررائي بايد داشته باشند . تيم پرسپوليس در بازي خود در برابر الشباب نشان داد كه بخوبي نقطه ضعف بزرگ خود يعني سيستم تدافعي تيمش را تا حد زيادي پوشش داده است . اما مشكل اصلي پرسپوليس همچنان بر روي محور گل زني مي چرخد ، تيم پرسپوليس در طول اين بازي موقعيتهاي فراواني داشت كه اگر چون سال گذشته از مهاجمين آماده اي چون خليلي و يا ماته مي توانست بهره گيرد شايد برد شيرين الشباب نيز ميسر بود
دروازه بان
حضور عليرضا حقيقي در درون دروازه نشان از يك واقعيت داشت كه وينگادا به هيچ عنوان نگاهي به نام و سن و سال و تجربه به تنهائي ندارد . گلي كه واعظي در بازي با شارجه خورد دليل بود كه حقيقي جوان در اين بازي به ميدان بزرگي فرا خوانده شود و بايد گفت اعتماد به نفس فوق العاده او در بسياري از جهات جور بي تجربگيهاي او را كشيد . هر چند كه او هنوز غرور كاذب در وجودش دارد كه براي هر دروازه باني مي تواند منشا اتفاقهاي بدي باشد
خط دفاعي
سرانجام تركيب خط دفاعي پرسپوليس در آمد . مثلث حيدريو شيري و رضائي نشان از هماهنگي و هوشياري و سخت گيري و نبرد و جنگ تا آخرين نفس داشتند . حضور شيري در قلب اين دفاع يك غنيمت بزرگي است بازيكني چون شيري مي تواند حتي در تيم ملي هم در پست مدافعين پوششي يكي از بهترين انتخابهاي آينده با توجه به وضعيت بد سيد جلال حسيني باشد . حيدری نيز ديگر آن مرد پر اشتباه اوايل فصل نيست و رحمان رضائي نيز در اوج پختگي حرفه اي خود قرار دارد
خط دوم
وينگادا با تغيير سيستم سعي در استحكام سيستم تدافعي خود داشته است و از اين رو با استفاده از يك لايه ديگر سه نفره در جلوي خط دفاعي فاصله بين خطوط را كم نموده است . سه مرد جلوي خط دفاع ، مازيار زارع در ميانه و عليرضا محمد در سمت راست و پژمان نوري در سمت چپ هستند . در این خط ، جنگندگي اولين مزيت است اما جنگندگي همراه با خشونتهاي بي مورد باعث مي شود كه ضربه هاي خطاي بيش ماري به حريفان داده شود كه اين مي تواند معضلي در روزهاي آينده باشد ضمن آن كه مازيارزارع همچنان در امر بازي سازي و استفاده از تكنيك فرديش با مشكل مواجه و كمتر شوت مي زند در سمت چپ نوري يك مهره ارزنده است اما در فاز حمله خيلي عجول و بسياري از اوقات تن به سانترهاي بي دليل مي دهد در حاليكه او از غناي تكنيكي خوبي براي حمل توپ به داخل محوطه هيجده قدم برخوردار است . محمد نيز بازيكني است كه نفوذ هاي خوبي دارد اما در ارسال پاسهاي آخر اهمال مي كند و كمي بي ملاحظه و از سر تكليف توپهاي آخر را بر روي محوطه هيجده قدم مي فرستد . اگر اين اشكالات حل شود به طور حتم اين خط دوم مي تواند كاررائي بالاتري نيز داشته باشد
خط سوم
كريمي و باقري مرداني بودند كه قرار بود توپهاي زيادي براي نوروزي و نيكبخت در نيمه اول بفرستند . اما نه نيكبخت و نه نوروزي موفق نبودند زيرا بيش از پيش به عرض زمين مي رفتند و همين مسله باعث تغيير سيستم شد و با عقب نشيني نيكبخت و نوروزي بود كه علي كريمي به نوك حمله رفت اما كريمي نيز در روز آمادگي خوبي نبود وگرنه او مي توانست حداق زننده دو گل باشد
اميد به جوانان
اين توجه وينگادا به جوانان قابل تقدير است اما به طور حتم اگر مرداني چون پتروويچ و خليلي و توره با آمادگي روحي و انگيزه بيشتر و آمادگي جسمي بيشتري در تيم رار گيرند بسيار موثرتر از علي عسگر و نوروزي خواهند بود
Mohammad_AcMilan
21-03-2009, 10:17
این وینگادام اعصاب مصاب ما رو ریخته به هم هی این نوزوزی و علی عسگر رو بازی می ده بازیکنای بدی نیستن اما بازیکن های بهتری از اینا ما داریم!!!!!
تو بازی با الشباب هم قشنگ معلوم بود برای تساوی رفته اگه می خواست گل بزنه راحت می بردیمشون~x(
sinaoneal
22-03-2009, 14:26
اتفاقا اگه وینگادا به بازیکنای ناآماده مثل بادامکی و منصوری و... بازی می داد هیچ وقت پرسپولیس اینقدر خوب نتیجه نمی گرفت
ss_ss gahreman
22-03-2009, 15:09
ایشالا با نام ایران الغرافه میسوزونیم
فقط پرسپولیس باید حاشیه ها رو از خودش دور کنه
به امید خدا میبریدو دوبتره روی عربارو کم میکنیم:2:
این وینگادام اعصاب مصاب ما رو ریخته به هم هی این نوزوزی و علی عسگر رو بازی می ده بازیکنای بدی نیستن اما بازیکن های بهتری از اینا ما داریم!!!!!
تو بازی با الشباب هم قشنگ معلوم بود برای تساوی رفته اگه می خواست گل بزنه راحت می بردیمشون~x(
نوروزی که مخصوصا این دو بازی آخری خیلی خوب بوده بعد هم کیو جاش میذاشت؟
راستی بازی بعد کیه؟
22-03-2009, 16:33
ایشالا با نام ایران الغرافه میسوزونیم
فقط پرسپولیس باید حاشیه ها رو از خودش دور کنه
به امید خدا میبریدو دوبتره روی عربارو کم میکنیم:2:
اینو میگن استقلالی با فرهنگ ، ایشالا شما هم صعود می کنین.:6qwup3:
آقا خلیلیو بازی نمیده ، چرا هی گلید می کنید رو نا آماده بودن بادامکی ، این بادامکی حاشیه هم زیاد داره ، فصل دیگه بره بهتره ، به جاش مهرزاد بیاد>:D<
Liverpudlian
22-03-2009, 19:13
الان خليليو :heartsmile: بازی نميده چون به دردش نميخوره خليليو :heartsmile: میخواد چيکار الان بياد تو بازی 2 پا برن تو پاش خليليو :heartsmile: واسه نيمه نهايی نگه داشته که به دردش ميخوره
الان اين علی عسگری و نوروزی به درد میخورن واسه اين بازی های اسان:301:
masoud-lat
22-03-2009, 23:48
خوبه حالا وینگادا نتیجه نگرفته!
شما به خلیلی نزدیک ترید یا وینگادا !
23-03-2009, 00:15
اصلا بحث این حرفا نیست ، با این وضعیت اگه محسن فصل دیگه بره بهش حق میدم با اینکه از غصه دیوونه میشم ، فکر کن آقای گل شی تمام احساساتتو برا یه تیم بذاری با وجود همه ی حواشی دم نزنی و هیچوقت واسه پولت مثل بقیه مصاحبه نکنی و سنگ صبور سرمربی باشی و عزیز هوادارا ، اونوقت تا مصدوم میشی بیان از لیست بذارنت بیرون که رحمان بیاد ، یا بعد با ابنکه آماده ای بازیت ندن ، اونم تو آسیا که واسه سهمیش کلی جنگیدی ، می ترسم روحیش به هم بریزه:-?
محسن خلیلی حقشه که تو بازیا حداقل 5 دقیقه بازی کنه
وقتی خودش اظهار آمادگی میکنه و میگه به الشباب گل میزنم و عیدی من به تمام پرسپولیسیا
بنابراین خود بازیکن بهتر از هر فردی میدونه که آمادگی بدنیش چقدره
به نظر من محسن جاش تو بازی با الشباب خیلی خالی بود و خدا کنه تو بازی با الغرافه به میدون بیاد و بتونه آمادگیشو که خودشم اظهار میکنه نشون بده
كلا تيمهاي قطري ضعيفتر ز بقيه ي تيمهاي عربي نشون ميدن اميدوارم بيروزي همجنان
به روند بيروزيهاش ادامه بده
Liverpudlian
23-03-2009, 13:20
ميترکونيم اين تيمرو من ميگم 2 بر 0 ميبريم:13:
اگه خلیلی رو بذاره تو ترکیب که ترکوندیم 3-0 (2 تا خلیلی) یکم دیرتر از خلیلی عیدی میگیریم>:D<
23-03-2009, 14:41
محسن و علی کریمی و علیرضا گلارو میزنن:5:
Liverpudlian
23-03-2009, 15:20
محسن و علی کریمی و علیرضا گلارو میزنن:5:
نه بابا 2 تا رو علی عسگری ميزنه 1 هم نوروزی :6qwup3::6qwup3:
ss_ss gahreman
24-03-2009, 02:00
سلام
من هر دو هفته یه بار چون عربی بلدم میشینم بازی های امارات و قطر و بقیه لیگا رو میبینم
ولی این الغرافه خیلی زهر داره باید ویگاندا دست کم نگیره و گر نه دیگه نمیتونیم عربارو مثل همیشه خیط کنیم
24-03-2009, 02:29
سلام
من هر دو هفته یه بار چون عربی بلدم میشینم بازی های امارات و قطر و بقیه لیگا رو میبینم
ولی این الغرافه خیلی زهر داره باید ویگاندا دست کم نگیره و گر نه دیگه نمیتونیم عربارو مثل همیشه خیط کنیم
علی کریمی خوراکشه ، اگه اشتباه نکنم گلی که پارسال تو قطر بع این تیم زد ، ضربه آزاد بود.:6qwup3:
Liverpudlian
24-03-2009, 13:43
علی کریمی خوراکشه ، اگه اشتباه نکنم گلی که پارسال تو قطر بع این تیم زد ، ضربه آزاد بود.:6qwup3:
اره اره راست ميگی که گلشم خيلی قشنگ بود :d0s69thbefhifftitrz از راه دور زد که همه عربا پريدن رو سرو کولش :6qwup3:
خوب رسیدم به این تیم قطریه ببینید پرسپولیس واقعا به نظرم تنها تیمی هست که حرفه ای داره نتیجه میگیره تو بازی های گروهی اگر 12 امتیاز بگیری صعود کردی ومعمولا تیمهایه حرفه ای تمام قدرتشون رو میزارند برای سه بازی خونگی که دارند که میشه 9 امتیاز و برای بازیهایه خارج از خانه هم کسب سه تساوی کافی است تا پرسپولیس بدون درد سر و کاملا حرفه ای صعود کنه.
متاسفانه سه نماینده دیگر هیچ کدوم این کارو نکردن.
به هر حال پرسپولیس در برابر الغرافه محکوم به برده اینو مربیش هم میدونه چون هیچ تیمی مقبل 80 هزار تماشاگر نمیتونه دوام بیاره.:6qwup3:
به امید پیروزی یاران پرسپولیس.:flowerysmile:
Liverpudlian
25-03-2009, 02:47
بچه ها از اينجا کيا ميرن استاديوم :33:من يکی که ميرم بازی با الشارجه هم رفته بودم :6qwup3:
Moein-Chelsea
25-03-2009, 07:24
خیالتون راحت تو این گروه هیچ تیمی در حد و اندازه های پرسپولیس نیست ایشالاه برنامه ریزی برای دور بعد باید داشته باشند
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان وبچه ها پرسپولیس قهرمان میشه چشم حسودا درآدصلوات
SSMAJIDI
25-03-2009, 12:10
پرسپولیسیهای عزیز از گروهتان راحت می آیید بالا.
ولی باید به فکر دور بعد باشین.
ما که خیلی امید داریم بیایم بالا ولی از خدا میخوایم که دور بعد به هیچ تیم ایرانی نخوریم چون اصلا حوصله دعوا و اینجور چیزا رو ندارم.
خدا کنه به یک ایرانی نخوریم :6:.
آقا دستت درد نکنه ، ایشالا همینجا قهرمانیو به هم تبریک میگیم.:5:
:flowerysmile:*** آرزو بر جوانان عيب نيست***:flowerysmile:بدتون نيادقسدتوهين ندارم خوابش روببينين استقلال قهرمان آسياميشه :72:
میخواستم اینو اینجا بزارم خودتون قضاوت کنید من رفتم گفتم تنها مشکل قلعه نوعی ترس اگر مثل لیگ نترس بازی کنه مشکل استقلال حل هست بعد واقعا متاسف شدم یکی برداشت گفت:
برای بار آخر می گم دوستان پرسپولیسی لطفا مواظب نظاراتشان باشن
ممنون میشم
به هر حال اون نظر من بود دلیلی نداشت اونجوری برخورد کنی واقعا آدم فقط باید تاسف بخوره برای چنین هواداری خوب شما اینو که میگی یه نگاهی به این پست هواداره خودتون بنداز بعد بیا خورده بگی :wagfinger1:.
:flowerysmile:*** آرزو بر جوانان عيب نيست***:flowerysmile:بدتون نيادقسدتوهين ندارم خوابش روببينين استقلال قهرمان آسياميشه :72:
اگر واقعا وقعا نظر من توهینی بود پس این چیه؟:117:
گفتم که
25-03-2009, 15:53
پرسپولیس صد در صد قهرمانه ، چون مهره ی با تجربه ای مثل کریم داره که مثل بازی با الشباب به تبم آرامش میده و تیمو رهبری می کنه ، چون یه علیرضا داره که تو 6 دقه طوفان می کنه ، چون یه سپهر داره که تا دقه 96 عین شیر دفاع می کنه بعد گل می زنه ، چون یه علی کریمی داره که از این سر آسیا تو اون سر آسیا اسمش 4ستون تیمارو می لرزونه ، چون یه محسن آقای گل داره که هر توپیو گل می کنه ، چون یه عابدزاده داره که یه تنه عیار غیرت تیمو بالا می بره ، چون هوادارایی داره که استادیوم 100 هزار نفری براشون کوچیکه ، چون خدا هم همچین تیمیو بی نصیب نمیذاره
Arastoo 10
25-03-2009, 17:09
سلام بچه ها:wavesmile:
اصلا نگران نباشيد ما ميبريم
خوشبختانه وينگادا مربي با دانشيه
به دلم افتاده كه قهرمان ماييم
طوري بازي ميكنيم و قهرمان ميشيم كه اسم زيباي پرسپوليس لرزه به اندام همه تيمهاي آبكي جهان ميندازه
ویرایش : لطفا فقط در مورد تیم خودتون نظر بدید
Arastoo 10
25-03-2009, 17:37
ویرایش شد...
لطفا فقط در مورد تیم خودتون نظر بدین
Unrepeatable Seven
25-03-2009, 17:52
اين الغرافه باشگاه سوريه هست ؟
هر چي هم كه باشه ديگه از الشباب عربستان سطحش بالاتر نيست.
واقعا توي بازي قبل فوق العاده كار كرديم ، با اين كه مساوي كرديم ولي من خيلي لذت بردم از بازي بچه ها .:6qwup3:
وينگادا چون مربي ايه كه سالهاي زيادي در كشورهاي عربي كار كرده و شناخت كافي داره الان اين شده وضعيتمون توي آسيا ، مطمئنا اگر شناخت بيشتري نسبت به ليگ خودمون هم پيدا كنه و سال ديگه هم توي تيم بمونه مطمئنا سال آينده سال موفقي براي پرسپوليس خواهد بود.:6:
به اميد درخشش پرسپوليس در آسيا :5:
Arastoo 10
25-03-2009, 18:14
اين الغرافه باشگاه سوريه هست ؟
هر چي هم كه باشه ديگه از الشباب عربستان سطحش بالاتر نيست.
واقعا توي بازي قبل فوق العاده كار كرديم ، با اين كه مساوي كرديم ولي من خيلي لذت بردم از بازي بچه ها .:6qwup3:
وينگادا چون مربي ايه كه سالهاي زيادي در كشورهاي عربي كار كرده و شناخت كافي داره الان اين شده وضعيتمون توي آسيا ، مطمئنا اگر شناخت بيشتري نسبت به ليگ خودمون هم پيدا كنه و سال ديگه هم توي تيم بمونه مطمئنا سال آينده سال موفقي براي پرسپوليس خواهد بود.:6:
به اميد درخشش پرسپوليس در آسيا :5:
نه عزيز واسه قطر هستش.كه قراره سوراخ سوراخشون كنيم:32:
25-03-2009, 18:31
اگه مهرزاد بیاد پرسپولیس دوباره مثل زمان دنیزلی قدرت بازی سازی و هجوم از چپو پیدا می کنه ، رحمتی هم اگه بیاد زیر دست عابدزاده ، تمومه از بوفونم می زنه جلوتر ، ولی جای محسن بدجوری تو ترکیب خالیه ، هدایتی اگه مزدور استخدام کنه واسه کشتن این توره تیم کلی پیشرفت می کنه
Unrepeatable Seven
25-03-2009, 18:48
نه عزيز واسه قطر هستش.كه قراره سوراخ سوراخشون كنيم:32:
اوه اوه اوه ، ديگه خنده تره پس :*:84:*:
حالا بازي كي هست ؟ كجا هست ؟ :7:
سلام. اگه پرسپولیس الغرافه رو ببره من 99 درصد اطمینان دارم صعود میکنیم :heartsmile::winksmiley02:
بازی چه ساعتیه ؟!! :1:
سلام. اگه پرسپولیس الغرافه رو ببره من 99 درصد اطمینان دارم صعود میکنیم :heartsmile::winksmiley02:
بازی چه ساعتیه ؟!! :1:
میبره بر منکرش ...........
فکر کنم همون 3 یا4 بعد از ظهر باشه.:wavesmile:
ببینم کسی میدونه پتروویچ میرسه یا نه؟ :27:
Liverpudlian
30-03-2009, 01:34
به اميد خدا بازی رو ميبريم و چمدنونمون رو
واسه
رفتن ميبنديم
ALi ReZa
31-03-2009, 01:21
این مدت تعطیلات بهترین زمان برای دیکته شدن و البته مرور برنامه های نلو وینگادا بوده
تفکراتش دفاعی هست ولی خوب نتیجه بخشه
حداقل تو لیگ قهرمانان که اینطور بوده
لیگ رو همون سوم بشم باید کلاهمون رو بندازم بالا
ولی تو آسیا انصافا تا اینجا آبرو داری کردیم
درورد بر علی کریمی که نماد حقیقی فوتبال ایرانه
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1