PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسپولیس - بنیادکار

صفحه ها : 1 2 3 [4]

ALi ReZa
22-05-2009, 09:24
دم علی نیکی گرم
من حس کردم دارم نام مقدس حضرت زهرا (س) رو میاره ولی با خودم گفتم حتما اشتباه میکنی ...
از بس که این بشر پرونده اش پاکه:6qwup3:

ViVa LiverP♥♥L
22-05-2009, 10:30
آره منم خیلی حال کردم وقتی اون صحنرو دیدم ایندفعه به جای بدو بیراه گفتن به سرمربی که رو نیمکت گذاشتش مشخص بود که داشت دعا می کرد حالا چی می گفت خدا میدونه!!!

Liverpudlian
22-05-2009, 19:37
عباس انصاري فرد مديرعامل پرسپوليس گفت:غلبه بر تيم الشباب عربستان نه تنها براي پرسپوليس بلکه براي کل فوتبال ايران حائز اهميت بود و به مشابه انتقام مي مانست.
انصاريفرد ادامه داد: پس از اين پيروزي شرايط روحي و رواني تيم ما بسيار بالارفت و از آنجايي که معتقدم تيم بنياد کار ازبکستان از الشباب خيلي ضعيف تر است اميدوارم روز چهارشنبه با غلبه بر اين تيم به جمع هشت تيم برتر آسيا راه پيدا کنيم.
وي افزود: به زودي پاداش نقدي صعود تيم به مرحله دوم را پرداخت خواهيم کرد.
مديرعامل سرخپوشان درباره فحاشي تعدادي از هواداران اين تيم گفت: براي من موفقيت پرسپوليس و شادي هواداران واقعي آن اهميت دارد نه نظرات عده اي که واقعاً هوادار نيستند و به دنبال مسائل ديگري مي گردند.
وي در انتها گفت:از تمام پرسپوليسي هاي واقعي مي خواهم که روز چهارشنبه تيمشان را تنها نگذارند.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

King_Of_BOYS
22-05-2009, 19:52
اتفاقا من دیدم نیکبخت داشت میگفت اللهم صلی علی محمد و ال محمد. من لب خونی کردم . داشت تند تند میگفت. چون دقیقش رو نمیدونم چنده چیزی نگفتم. ولی اگر کسی میدونه بگه. لاور بزاره. کاملا معلومه داره صلوات میفرسه. با یه لب خونی میشه فهمید.

mahtab
22-05-2009, 20:13
خیلی تابلو بود داشت صلوات میفرستاد قشنگ معلوم بود

.:AoShiMa SaN:.
22-05-2009, 21:12
کلا ذکر بود ، فحشو که یسره تند تند نمیگن ، این همینجوری ذکر می گفت

Ronaldinho80
23-05-2009, 16:33
داوران كره‌اي ديدار پرسپوليس بنياد كار را در دور دوم رقابت‌هاي فوتبال ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا قضاوت خواهند كرد.
به گزارش ايرنا و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، كميته داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا امروز /شنبه/ اسامي داوران قضاوت‌كننده مسابقات ليگ باشگاه‌هاي آسيا را اعلام كرد.
برهمين اساس داوران كره‌اي ديدار پرسپوليس- بنياد كار را قضاوت مي‌كنند.
فهرست داوران اين ديدار به اين شرح است.
داوروسط:جين دونگ كيم از كره جنوبي
كمك داور اول: بوك جونگ ايون از كره جنوبي
كمك داور دوم:ايون بيونگ يانگ از كره جنوبي
كمك داور چهارم:يونگ ميونگ چوي ا زكره جنوبي
اين ديدار چهارشنبه ششم خرداد هشتادو هشت راس ساعت ‪ ۱۷‬در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
رامادان مازن از لبنان ناظر مسابقه و قد هنفري حسين از كويت ناظر داوري اين ديدار خواهند بود.

خبرگزاري جمهوري اسلامي

ALi ReZa
23-05-2009, 20:06
کاش داور استرالیایی میذاشتن
این چشم بادومی ها کلا یه جوری ان ...:53:

23-05-2009, 22:45
داورش عرب نباشه ، هرچی میخواد باشه اصلا افغانی هندی بیارن بذارن :smoke:

OM_ID
24-05-2009, 00:49
اتفاقا داورها زیاد هم به ضرر تیم های ما کار نکردن
و ما هم باید اصلا به این چیزا فکر نکنیم و فقط باید به فکر یه بازی منطقی باشیم و با کسب این 3 امتیاز به دنبال برداشتن گامی بلند به سوی کسب بهترین مقام در آسیا باشیم

Only Gerrard 8
24-05-2009, 02:36
بنيادکار چهارشنبه سولاخه بچه ها يه جای خالی نباشه ها به قول خيابانی جای سوزن انداختن نباشه تو استاديوم ها ما هم مياييم نترسين :33:

ViVa LiverP♥♥L
24-05-2009, 09:33
ایشالا چارشنبه دوباره به همه ثابت می کنیم که پر طرفدارترین تیم آسیا یعنی چی.

Liverpudlian
24-05-2009, 09:41
خب اسم تاپيک هم که به روز شد بس بيايين حرفها مون رو هم به روز کنيم ديگه چرا آين تاپيک سوتو کوره بابا فردا پس فردا بازی داريما .خب اول من شروع ميکنم تا شما هم ادامه بدين.
پرسپوليس بايد از آين بازی خانگی هر 3 امتياز رو بگيره تا تو بازی های آينده که به اميد خدا سرمربی جديد و بازيکنان جديد ميان با قدرت بيشتر به کارمون ادامه بديم بنيادکار تيم زياد قوی نيست بيشتر رو توپ های ارسالی ميتونن کاری کنن همون کاری که با سپاهان کردن يه گل زدن بعد 70 دقيقه از گلشون دفاع کردن . رو زمين زياد خوب نيستن ولي ما با حرکات کريمی ميتونيم تيم مقابل رو زيرو رو کنيم .
ما ميتونيم بنيادکار رو با اختلاف 2 گل يا بيشتر شکست بديم بنيادکار سبک بازيش درست عين مس کرمان هست البته يه کم با کيفيت تر با حرکات فردی ريوالدو و جباروف . ميتونن دردسر ساز باشن که اگه بتونيم آين دو بازيکن رو مهار کنيم همه چی حله .
راستی استاديوم هم خالی نباشه ها ميدونم امتحان آينا دارين ولی اين دفعه رو واسه پرسپوليس برين من که حتما ميرم

Moein-Chelsea
24-05-2009, 09:57
ایشالا که بازی رو میبریم راستی بعد از برد با کدوم تیم بازی میکنیم+:42:+
دومین سوال اینه که این مربی تا کی مگه سرمربیه؟

Amir Argentina
24-05-2009, 10:02
امیدوارم چهار شنبه آزادی رو پر کنند
باید ثابت کنیم پر طرفدار ترین تیم آسیا هسنیم
تو چنین وضعی همه با هم باید یکی بشیم
و حاشیه ها رو کنار بزاریم
بازی خیلی حساسه

Loverboy
24-05-2009, 10:19
ایشالا که بازی رو میبریم راستی بعد از برد با کدوم تیم بازی میکنیم+:42:+
دومین سوال اینه که این مربی تا کی مگه سرمربیه؟

بعد از این بازی قرعه کشی خواهد شد . مثل اروپا

SpEeD
24-05-2009, 11:58
راستی بازی مرحله بعد چه جوریه
یعنی اگه ما بنیاد کارو بردیم
بازم یه بازی تو مرحله بعد انجام میشه یا رفتو برگشت هست؟؟

24-05-2009, 12:49
اگه ترکیب مثل بازی با شباب باشه فقط محمد جای عبدی و علیرضا جای خیرخواه فیکس باشن ، بهترین حالت ممکنه ، یه خورده غیرت به خرج بدن صد در صد می بریم ، برا قرعه کشی هم فقط امیدوارم به ژاپنیا نخوریم

POUYA
24-05-2009, 13:12
سلام ما بعد یه مدت دوری اومدیم

به امید برد مقتدرانه وحضور در جمع 8 تیم برتر

Liverpudlian
24-05-2009, 14:26
راستی بازی مرحله بعد چه جوریه
یعنی اگه ما بنیاد کارو بردیم
بازم یه بازی تو مرحله بعد انجام میشه یا رفتو برگشت هست؟؟

بازيها رفت و برگشت هست

ALi ReZa
24-05-2009, 14:34
درود
از این وینگادا که آبی گرم نمیشه
رمز صعود دو تا یا علی مدده
یکی هوادارا
یک بچه ها
غیرت ایرانی ...
آبروی برباد رفته فوتبال ایران باید احیا شه ...

ILARY BLASI
24-05-2009, 14:46
بنیاد کار نسبت به پارسال ضعیفتر شده...به نظر من بازی در مقابل الاتحاد به مراتب برای پرسپولیس سخت تر بود...دیشب 2 بازی این تیم رو دیدم تیم ازبکی از نظر قدرت بدنی و جنگندگی شرایط خوبی داره...در ضربات ایستگاهی خطرناکند...بازی ترکیبی را به خوبی پیاده میکنند...از عمق دفاع حریف و از توپهای دوم و برگشتی به خوبی استفاده میکند...اما در کارهای سرعتی میشه به این تیم ضربه زد و همچنین مدافعان این تیم در ریباند متزلزل هستند در مجموع میشه از این تیم در 2 بازی 4 امتیاز گرفت..

ALi ReZa
24-05-2009, 14:50
در مجموع میشه از این تیم در 2 بازی 4 امتیاز گرفت..

به به بانو ایلاری بلازی :D
مرسی از این همه تحلیلت:D
فقط یه چیزی : فکر کنم الان پرسپولیس تو مرحله حذفی هست و تک بازی برگزار میشه127fs3556139

Liverpudlian
24-05-2009, 14:58
بنیاد کار نسبت به پارسال ضعیفتر شده...به نظر من بازی در مقابل الاتحاد به مراتب برای پرسپولیس سخت تر بود...دیشب 2 بازی این تیم رو دیدم تیم ازبکی از نظر قدرت بدنی و جنگندگی شرایط خوبی داره...در ضربات ایستگاهی خطرناکند...بازی ترکیبی را به خوبی پیاده میکنند...از عمق دفاع حریف و از توپهای دوم و برگشتی به خوبی استفاده میکند...اما در کارهای سرعتی میشه به این تیم ضربه زد و همچنین مدافعان این تیم در ریباند متزلزل هستند در مجموع میشه از این تیم در 2 بازی 4 امتیاز گرفت..

چه عجب از شما يه پست ديديم که توش توهين نيست و کل کل هم وجود نداره .همون جور که دوست ما گفت اين بازی تک بازی هست تو ازادی و از مراحل بعد رفت و برگشت هست

Devils Master
24-05-2009, 21:22
این بازی فوق العاده حساس است اونا اکه ریوالدو رو دارن ما هم علی کریمی رو داریم و می دونم که پیروزی 100 در صد با درخشش علی کریمی بنیاد کارو می بره
تیم بنیادکار به نظر من اصلا تیم خوبی نیست چون از نتیجه هاش معلومه تو خونه خودش چند تا تساوی مفت داده و شانس آوره که نباخته اینجا دیگه تو آزادیه و جو 100 هزار هوادار پیروزی دارن بازی می کنن و امیدوارم پیروزی تو این بازی موفق باشه

seedorf10
24-05-2009, 21:36
آقا لطفا این تاپیک رو آرشیو کنید ، یه دونه جدید باز کنید چون هم مرحله دوم شروع شده هم تعداد صفحات اینجا بالا رفته

24-05-2009, 21:37
چه شوک حذف فاجعه آمیز از آسیا رو ذهن این استقلالیا تاثیر گذاشته ، به هر حال ممنون که زحمت می کشین بازیای تیمای حریفو می بینید برامون تحلیل می کنید ، خوبه اقلا می دونستید حریفمون بنیادکاره127fs3556139
آقا این یه بازیو ببریم فقط ، بعدش کلی مهلت داریم واسه تصفیه ، یه جراحی اساسی تو تیم می کنیم ایشالا خیز قهرمانی بر میداریم:13::d0s69thbefhifftitrz

Liverpudlian
25-05-2009, 10:06
سايت AFC
پرسپوليس و استقلال ركورد ليگ قهرمانان آسيا را شكستند
خبرگزاري فارس: 2 باشگاه ايراني در ليگ قهرمان آسيا بيشترين تعداد تماشاگر را در بازي‌هاي خانگي خود اختصاص دادند.

[Only registered and activated users can see links]

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، ليگ قهرمانان آسيا در سال 2009 با جذب بيش از يك ميليون تماشاگر از سراسر قاره آُسيا ركورد پرتماشاگرترين مرحله گروهي اين رقابت‌ها را شكست.
در مجموع يك ميليون و 37 هزار و هفتصد و دو نفر براي تماشاي رقابت‌هاي 32 تيم براي راهيابي به جمع 16 تيم برتر، در ورزشگاه ها حاضر شدند.
امسال نسبت به 5 سال گذشته ركورد پرتماشاگرترين سال در اين مرحله از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا شكسته شد.
محمد بن همام رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا از كيفيت بالاي بازي باشگاه‌ها و جذب تماشاگران تشكر كرد و گفت: اين ارقام نشان مي‌دهد كه تيم‌هاي آسيايي در قاره محبوب هستند و بازي‌هاي آنها به سطح حرفه‌اي رسيده است.
وي افزود: اميدوارم مراحل بعدي اين رقابت‌ها جذاب باشد و تماشاگران حضور در ورزشگاه‌ها و تشويق تيم‌هاي محبوبشان را ادامه دهند.
بيشترين تعداد تماشاگران تاكنون در اين مرحله از ليگ قهرمانان آسيا در سال 2007 بود كه 818 هزار و 513 نفر از اين مسابقات ديدن كردند، اما در سال 2008 از تعداد تماشاگران كاسته شد و اين رقم به 686 هزار و 875 نفر رسيد.
متوسط حضور تماشاگران در هر بازي امسال نيز رشد ثابتي داشته است و 545 نفر بيشتر از سال 2007 بوده است.
تيم هاي استقلال و پرسپوليس بيشترين تعداد تماشاگر را در بازي‌هاي خانگي خود جذب كردند. تعداد تماشاگران در اين ديدارها 222 هزار و 545 نفر بود كه 6 بازي از تيم‌هاي محبوبشان را در ورزشگاه آزادي تماشا كردند.
در مجموع 522 هزار و 662 نفر رقابت‌هاي اين مرحله را در سال 2004 تماشا كرده‌اند كه تعدادشان در سال بعد به عدد 572 هزار و 841 رسيد. در سال 2006، 466 هزار و 243 نفر 64 مسابقه در اين مرحله از بازي‌هاي ACL تماشا كردند.
خبرگزاري فارس

Liverpudlian
25-05-2009, 14:25
[/URL]
/ليگ قهرمانان آسيا/
كاروان بنيادكار با 86 نفر وارد ايران شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان براي ديدار مقابل پرسپوليس ظهر امروز با 86 نفر وارد ايران شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان ساعت 13:25 امروز در قالب كارواني 86 نفره متشكل از كادر فني، بازيكنان، خبرنگاران و مسئولان باشگاه وارد فرودگاه امام خميني(ره) شد.
مسئولان سفارت ازبكستان در تهران و مسئولان تشريفات باشگاه پرسپوليس در فرودگاه حضور داشتند و با دسته‌گل از اين تيم استقبال كردند.
اعضاي بنيادكار ازبكستان براي استراحت راهي هتل اوين مي‌شوند و بازيكنان پرسپوليس براي تشكيل اردو به هتل استقلال خواهند رفت.
خبرگزاري فارس
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فوتبال ريوالدو تمام شده و هر چه بوده مربوط به گذشته است.

پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پرسپوليس بايد به فكر بازي خودش باشد و به تيم حريف توجه نكند. من قصد بي‌احترامي به فردي را ندارم اما افرادي كه قصد بزرگ‌ كردن ريوالدو را دارند بايد بدانند فوتبال اين بازيكن تمام شده و هر چه بوده در گذشته وي رقم خورده است.
هافبك پرسپوليس يادآور شد: براي حيثيت فوتبال ايران و پرسپوليس به ميدان مي‌رويم. معتقدم نتايجمان تا به امروز به اندازه كافي هواداران را آزار داده است. به همين دليل با انگيزه مضاعف به فكر اين هستيم كه به مرحله بعد صعود كنيم.
بنياد‌كار تيمي هجومي و خطرناك است. ما بايد در جنگ هافبك‌ها برنده شويم.
نوري در خصوص تمديدقراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: هنوز با من صحبتي نشده است. فعلا به فكر بازي با بنياد‌كار هستم.
وي درباره شايعه بازگشت به ملوان عنوان كرد: ملوان هميشه حق بزرگي به گردن من داشته است. اگر الان مي‌بينيد كه من در تيم بزرگي مثل پرسپوليس بازي مي‌كنم مديون تلاش زحمتكشان ملوان هستم. يك‌ روز صددرصد براي اين تيم به ميدان مي‌روم اما اين مسئله ربطي به فصل آينده ندارد.
خبرگزاري فارس

ss_ss gahreman
25-05-2009, 16:44
كاروان بنيادكار با 86 نفر وارد ايران ش
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان براي ديدار مقابل پرسپوليس ظهر امروز با 86 نفر وارد ايران شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان ساعت 13:25 امروز در قالب كارواني 86 نفره متشكل از كادر فني، بازيكنان، خبرنگاران و مسئولان باشگاه وارد فرودگاه امام خميني(ره) شد.
مسئولان سفارت ازبكستان در تهران و مسئولان تشريفات باشگاه پرسپوليس در فرودگاه حضور داشتند و با دسته‌گل از اين تيم استقبال كردند.
اعضاي بنيادكار ازبكستان براي استراحت راهي هتل اوين مي‌شوند و بازيكنان پرسپوليس براي تشكيل اردو به هتل استقلال خواهند رفت.

Liverpudlian
25-05-2009, 16:54
[/URL]
براي ديدار با بنياد‌كار ازبكستان
توره از ليست پرسپوليس خارج شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس از ليست اين تيم براي ديدار مقابل بنياد‌كار ازبكستان خارج شد.

به گزارش خبرگزاري فارس؛ ابراهيم توره به دليل تاخير در تمرينات پرسپوليس از ليست اين تيم براي ديدار مقابل بنياد‌كار خارج شد.
پرسپوليس با 19 نفر از امشب اردوي تداركاتي خود را تشكيل مي‌دهد و فردا نيز يك نفر را از ليست خود خارج خواهد كرد.
كريم باقري و مازيار زارع نيز از ليست پرسپوليس خارج شده‌اند و حسين بادامكي پس از مدت‌ها در ليست پرسپوليس قرار گرفت.
تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه ساعت 17 مقابل بنياد‌كار در ورزشگاه آزادي به ميدان خواهد رفت.
خبرگزاري فارس
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از محروميتم ناراحتم چرا كه مي‌توانستم در صعود پرسپوليس تاثيرگذار باشم.

مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس؛ درباره غيبتش در ديدار مقابل بنيادكار ازبكستان عنوان كرد: از دو اخطاره شدنم بي‌خبر بودم و امروز متوجه شدم و پس از مطلع شدن واقعا ناراحت شدم. اين مي‌تواند يك بدشانسي براي من باشد چون مي‌توانستم در راه صعود پرسپوليس تاثيرگذار باشم اما مطمئن هستم بازيكناني هستند كه مي‌توانند جاي من را پر كنند و نشان دهند كه تمام بازيكنان در يك حد و اندازه هستند.
وي افزود: سعي مي‌كنم براي ديدن بازي به ورزشگاه آزادي بروم. با وجود اينكه مي‌دانم ديدن بازي از روي سكوها براي من سخت و عذاب‌آور است اما دوست دارم حالا كه در زمين نيستم در كنار هواداران در برد پرسپوليس تاثيرگذار باشم.
زارع اظهار داشت: براي بازي مقابل بنياد‌كار به حمايت 100 هزار نفري هواداران نياز داريم. بنياد‌كار تيمي بسيار خوب است اما معتقدم اگر حمايت شويم اين تيم را راحت در تهران مي‌بريم.
ديدرا پرسپوليس و بنيادكار ساعت 17 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
خبرگزاري فارس

ALi ReZa
25-05-2009, 17:09
من یه چیز بگم :
به دلم افتاده که حذف میشیم:29:
آخه یه سری اتفاقای عجیب غریب داره میفته:117:

پ.ن : ای تو روحم:53:

ss_ss gahreman
25-05-2009, 17:17
نوري: فوتبال ريوالدو تمام شده است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فوتبال ريوالدو تمام شده و هر چه بوده مربوط به گذشته است.

پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پرسپوليس بايد به فكر بازي خودش باشد و به تيم حريف توجه نكند. من قصد بي‌احترامي به فردي را ندارم اما افرادي كه قصد بزرگ‌ كردن ريوالدو را دارند بايد بدانند فوتبال اين بازيكن تمام شده و هر چه بوده در گذشته وي رقم خورده است.
هافبك پرسپوليس يادآور شد: براي حيثيت فوتبال ايران و پرسپوليس به ميدان مي‌رويم. معتقدم نتايجمان تا به امروز به اندازه كافي هواداران را آزار داده است. به همين دليل با انگيزه مضاعف به فكر اين هستيم كه به مرحله بعد صعود كنيم.
بنياد‌كار تيمي هجومي و خطرناك است. ما بايد در جنگ هافبك‌ها برنده شويم.
نوري در خصوص تمديدقراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: هنوز با من صحبتي نشده است. فعلا به فكر بازي با بنياد‌كار هستم.
وي درباره شايعه بازگشت به ملوان عنوان كرد: ملوان هميشه حق بزرگي به گردن من داشته است. اگر الان مي‌بينيد كه من در تيم بزرگي مثل پرسپوليس بازي مي‌كنم مديون تلاش زحمتكشان ملوان هستم. يك‌ روز صددرصد براي اين تيم به ميدان مي‌روم اما اين مسئله ربطي به فصل آينده ندارد.

ViVa LiverP♥♥L
25-05-2009, 17:37
من یه چیز بگم :
به دلم افتاده که حذف میشیم:29:
آخه یه سری اتفاقای عجیب غریب داره میفته:117:

پ.ن : ای تو روحم:53:

منم دقیقا همین حسو دارم خداکنه ایندفعه هم مثل همیشه اشتباه باشه!:D

پ.ن : پس ای تو روحمون+:42:+

25-05-2009, 17:53
از اولم گفته بودم مرگ یه بار شیون یه بار ، تنها راه جراحیه ، لازم شد باید پرونده بسازن زندانیم بکنن

King_Of_BOYS
25-05-2009, 18:10

اتفاقا منم همین حسو دارم. ولی باید این حسو دور کنیم و فقط به خدا توکل کنیم. در غیر این صورت:
پ ن : ای تو روحمون :5:

ALi ReZa
25-05-2009, 18:19

اتفاقا منم همین حسو دارم. ولی باید این حسو دور کنیم و فقط به خدا توکل کنیم. در غیر این صورت:

پ ن : ای تو روحمون :5:

ایول بابا :13::27::29::D
من فکر میکردم فقط خودم همین حس رو دارم
ولی میبینم که بقیه هم همین حس رو دارن:27:

پ.ن : ای تو روح وینگادا با این تیمش که ذره ای بهش امید نیست:27:

از اولم گفته بودم مرگ یه بار شیون یه بار ، تنها راه جراحیه ، لازم شد باید پرونده بسازن زندانیم بکنن

تفکرات احمدی نژادی :34:

King_Of_BOYS
25-05-2009, 19:01

با اینکه احترام زیادی برات قائلم ولی هر چه سریعتر این شکلک تهوع رو بردار چون کلاهمون میره توی هم. :flowerysmile:
ویرایشSahar_Mohammad ([Only registered and activated users can see links]): خوب منم پاکش کردم :D

ALi ReZa
25-05-2009, 19:05
با اینکه احترام زیادی برات قائلم ولی هر چه سریعتر این شکلک تهوع رو بردار چون کلاهمون میره توی هم. :flowerysmile:
منم با اینکه دوستم هستی و احترام زیادی برات قائلم , برنمیدارم :D
به هر حال تو جامعه آزادی بیان وجود داره ...:29:
منم حق دارم نظرم رو بگم :301:
این از دید شما مشکلی داره؟127fs3556139
نکنه بحث ستاره دار کردن این جا هم مطرحه ... :33:

ویرایش : به این نتیجه رسیدم که بردارم چون یکیش تو نقل قول تو هست :6qwup3:
قربانت:72:

ViVa LiverP♥♥L
25-05-2009, 19:11
میدونید چیه من قبل از بازی با لاشباب هم همین حسو داشتم اما ...

Liverpudlian
25-05-2009, 19:20
حسو آينا رو بزارين کنار :D تو رو خدا من آين حسو دارم اون يکی من اين حسو دارم:D
اتفاقا حس من اينه که ميريم بالا :smil4337dd8b9eb25:
تو رو خدا اين حس بازی رو بزارين کنار توکل کنيين به خدا به اميد خدا ميريم بالا اگه خدا بخواد و با پشتيبانی 1000000 هزار نفری

ALi ReZa
25-05-2009, 19:23
رفیق بد رقم خوش خیالی تشریف داریا ...:D
5 بعد از ظهر چهارشنبه 100 هزار تا کجا بود:D
واسه تیم ملیش هم 100 هزار تا نرفت:D
سقفش 70 تاست
پ.ن : من کلا این حس رو دارم مگه اینکه خلافش ثابت شه:D

Liverpudlian
25-05-2009, 19:35
رفیق بد رقم خوش خیالی تشریف داریا ...:D
5 بعد از ظهر چهارشنبه 100 هزار تا کجا بود:D
واسه تیم ملیش هم 100 هزار تا نرفت:D
سقفش 70 تاست
پ.ن : من کلا این حس رو دارم مگه اینکه خلافش ثابت شه:D

هر چند تا ميان بيان تشويق کنن ديگه هيچی نيان 4 تا بدو بيرا هم به پرسپوليس بگن برن عين بازی الشباب
برو بابا خودت خوش خيالی:D
بنيادکار که بارسلونا نيست که بردنش خيال باشه :D

25-05-2009, 19:57
من حس می کنم تا پسفردا با این وضع حتما کشته می دیم بازی کنسل میشه ، اگه حذفمون نکنن :6qwup3:
علیرضا خیلی فعالیت انتخاباتیت بالاس همه جا پستای تخریبی میدی ، منم باید یه کارایی رو شروع کنم کم نیارم :5:

به قول معروف:

دولت عشق و اقتدار
ای به دشمن ستیزی طلایه دار>:D<

Liverpudlian
25-05-2009, 19:57
بعدازظهر امروز
بنيادكار در ورزشگاه راه‌آهن تمرين كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان بعدازظهر امروز در زمين راه آهن تمرين كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس بنيادكار ازبكستان پس از اينكه ظهر امروز وارد ايران شد بعدازظهر تمريني يك ساعته در زمين راه آهن واقع در اكباتان برگزار كرد. در اين تمرين كه سرمربي بنيادكار ازبكستان تاكيد زيادي داشت تا هيچ هوادار و خبرنگاري در ورزشگاه حضور نداشته باشد مردم از ريوالدو در مقابل درب ورزشگاه راه آهن استقبال و او را تشويق كردند.
تمرين تيم فوتبال بنيادكار ساعت 18 در ورزشگاه راه آهن آغاز شد و ساعت 19 و 15 به پايان رسيد.
بنيادكار روز چهارشنبه در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي رو در روي پرسپوليس قرار مي گيرد.
خبرگزاري فارس

25-05-2009, 19:59

علیرضا تنها راه نجات تیم همین طرح واگذاری سهام به مردمه که رئیس جمهور داده :smoke: :flowerysmile::6qwup3:

ALi ReZa
25-05-2009, 20:53
علیرضا تنها راه نجات تیم همین طرح واگذاری سهام به مردمه که رئیس جمهور داده :smoke: :flowerysmile::6qwup3:
آره عزیزم میدونم

فقط یه چیزی ...
ما مدتهاست که داریم زمزمه این طرح رو می شنویم ولی ...:30upn9j:
حالا که دم انتخابات شده , دستورش صادر میشه:30upn9j:
پرسپولیس هم که 30 میلیون طرفدار داره:30upn9j:
دغدغه خیلی هاشون هم نجات پرسپولیسه:30upn9j:
این قضایا به نظرت یه نمه بو دار نمی آید ؟:33::1:

ویرایش: نه بابا بودار کجا بود ؟:D
من نه ستاد میخوام , نه پول خرج تبلیغات میکنم , ... :^o:D

پ.ن : :5::5::5::6qwup3:

Nastooh
26-05-2009, 00:17
انقدر تیممون بی ثباته که اصلا نمیدونیم چهارشنبه چی میشه! اگه با اقتدار ببریم کسی تعجب نمیکنه، اگه 5 تا هم بخوریم بازم کسی تعجب نمیکنه. :6qwup3: به این میگن تیم وینگادایی. :6:

پ.ن: منم موافقم جراحی لازمه. اونوقت پرسپولیس کلا به باد میره، ما دیگه حرصش رو نمیخوریم.127fs3556139

M.R.H
26-05-2009, 01:55
میدونین چیه؟ ریوالدو میخواد سوراخ سوراختون کنه!
خوب معلومه که سه،چهار تا می خورین و دست از پا دراز تر،
سرتون رو مثل همیشه پایین میندازین.:D :34: :D

26-05-2009, 02:02
عزیزم اشتباهی اومدی انگار تایپک استقلال الجزیره پایینتر بود اینجا تایپک>:D< پرسپولیس زلزله>:D< هستش

AmiR Tifo36
26-05-2009, 03:17
انقدر تیممون بی ثباته که اصلا نمیدونیم چهارشنبه چی میشه! اگه با اقتدار ببریم کسی تعجب نمیکنه، اگه 5 تا هم بخوریم بازم کسی تعجب نمیکنه. :6qwup3: به این میگن تیم وینگادایی. :6:

پ.ن: منم موافقم جراحی لازمه. اونوقت پرسپولیس کلا به باد میره، ما دیگه حرصش رو نمیخوریم.127fs3556139

من هم باهات موافقم داداش
پرسپوليس بايد تراشيده بشه.فقط بايد نقاط ضعف جبران بشه تا مثل پارسال قهرمان بشيم...

Hassan_Bar3lona
26-05-2009, 03:24
اقا یکی از دوستان میگفت این بازی پرسپولیس تک بازیه . درسته؟

اگه هم رفت و برگشته که خاک تو سر مسئولای این بازیها تیم اول گروه باید بازی برگشت رو میزبان باشه . اگرم که تک بازیه بازم خاک بر سرشون :دی

King_Of_BOYS
26-05-2009, 10:10
میدونین چیه؟ ریوالدو میخواد سوراخ سوراختون کنه!
خوب معلومه که سه،چهار تا می خورین و دست از پا دراز تر،
سرتون رو مثل همیشه پایین میندازین.:D :34: :D
دوست عزیز...
واقعا برات متاسفم . با این کارهات حتی اسم طرفدارهای تیم بزرگی مثل استقلال رو هم بد میکنی. اگر ایرانی اصل باشی و یه جو غیرت تو اون وجودت باشه. باید برای بردن پرسپولیس دعا کنی نه اینکه با حرص بیای بگی سوراختون میکنه. فرض میکنیم پرسپولیس بازی رو 3 بر 0 باخت. چی به تو میرسه؟ استقلال با باخت پرسپولیس بزرگ میشه؟ پرسپولیس کوچیک میشه؟ نه عزیزم. با باخت پرسپولیس یا به قول شما سوراخ شدن پرسپولیس فوتبال ایران کوچیک میشه. از استقلال و پرسپولیس و تیم ملی گرفته تا شاهین اهواز و مس رفسنجان. همه کوچیک میشن. اونوقت با باخت تیم ملی تو ازادی و باخت پرسپولیس تو ازادی ابروی فوتبال ایران نمیره؟ ایا بنیادکاری که پارسال از دو بازی رفت و برگشت از سپاهان 4 امتیاز گرفت . امسال هم با برد تو اصفهان و تساوی تو ازبکستان باز هم همین کار رو تکرار کرد و برد 5 بر1 سایپا تو ازبکستان و تساوی 2-2 تو ازادی فوتبال ما رو زیر سوال برد و پاختاکوری که تا حالا هیچ تیم ایرانی ازش امتیاز نتونسته بگیره تو 10 تا بازی که باهاش انجام دادن . با برد یا سوراخ کردن پرسپولیس تو ازادی فوتبال ایران تو اسیا و و مقابل ازبکستان تحقیر نمیشه؟ عزیزم من هم با شما هستم و هم با کسانی دیگه ای که برای باخت پرسپولیس در روز چهارشنبه لحظه شماری میکنن . در صورت باخت پرسپولیس فقط ایرانه که کوچیک میشه . بهتره تعصب روی تیم باشگاهی رو به عرق ملیمون ترجیح ندیم. من حاظرم قسم بخورم که برای من فرقی نمیکرد که چه تیمی به این مرحله برسه. اگر استقلال هم بود باز هم همینقدر برای بردنش دعا میکردم. چون اینجا بحث ایرانه نه استقلال و پرسپولیس . از پرسپولیس هم توی اسیا به عنوان نماینده ایران یاد میشه. تو حاظری نماینده کشورت در خونه خودش جلوی تماشاگرهای بیشماری که داره ببازه یا سوراخ بشه؟ اون هم فقط به خاطر این که توی ایران رقیب تیم محبوبته؟ فکر کن پرسپولیس باخت اون هم مثلا 3 بر 0 واقعا به قلبت رجوع کن ببین خوشحالی داره این نتیجه؟ تو راضی میشی؟ این بازی با بازی ایران و عربستان هیچ فرقی نداره . اونجا خود ایران بود اینجا نمایندشه. من نمیدونم چرا بعضی از استقلالیها از صعود پرسپولیس ناراحتن و همش برای باختش دعا میکنن. بابا با صعود پرسپولیس این فوتبال ایرانه که احیا شد . اگر پرسپولیس هم حذف میشد که فوتبال ایران نابود میشد. یه نگاه به رده بندی تیمهای ملی بنداز . رتبمون تو اسیا چهارمه تو جهان بالای 40 . قبلا ایران قدرت مطلق اسیا بود ولی با این روندی که داره طی میشه تو 2 سال دیگه جزو تیمهای درجه دوم اسیا میشیم. اگر صعود پرسپولیس نبود فوتبال ایران کاملا تحقیر میشد . پس حد اقل اینجا تعصب باشگاهی رو بیخیال شید و فقط به فکر پیروزی ایران باشید .
موفق باشید ...

Liverpudlian
26-05-2009, 10:15
/ليگ قهرمانان آسيا/
پرسپوليس و بنيادكار با يك محروم به ميدان مي‌آيند
خبرگزاري فارس: كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي بازيكنان محروم ديدارهاي مرحله يك‌هشتم نهايي رقابت‌هاي فوتبال ليگ قهرمانان آسيا را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، طبق اعلام كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي افراد محروم از حضور در ديدارهاي فردا به اين شرح است :

مارچلو كاماچو (الشباب عربستان در ديدار برابر الاتحاد عربستان)
مازيار زارع (پرسپوليس در ديدار چهارشنبه با بنيادكار ازبكستان)
جورايف ساخوب و جائو ويكتور (بنيادكار ازبكستان در ديدار با پرسپوليس ايران)
مرحله يك‌هشتم پاياني مسابقات ليگ قهرمانان آسيا كه به صورت تك بازي و در خانه تيم اول گروه‌‌هاي 8 گانه برگزار مي‌شود، روز ششم خردادماه در مرحله غرب آسيا و روز سوم تيرماه در مرحله شرق آسيا انجام شده تا 8 تيم صعود كننده به مرحله يك چهارم‌نهايي مشخص شوند.

برنامه مسابقات در غرب آسيا به شرح زير است:
چهارشنبه 6خرداد 1388
*پرسپوليس ايران - بنيادكار ازبكستان، (ساعت 17، ورزشگاه آزادي تهران)
*الهلال عربستان - ام صلال قطر، (ساعت 22:30، ورزشگاه ملك فهد شهر رياض)
*الاتحاد عربستان - الشباب عربستان، (ساعت 22:30، ورزشگاه ملك عبدا... الفيصل شهر جده)
*الاتفاق عربستان - پاختاكور ازبكستان، (ساعت 22:30، ورزشگاه وليعهد محمد بن فهد شهر دمام)

پس از انجام مرحله يك هشتم نهايي و مشخص شده 8 تيم برتر، مسابقات يك‌چهارم نهايي به صورت رفت و برگشت برگزار شده و تيم‌هاي اين مرحله پس از انجام قرعه‌كشي حريفان خود را خواهند شناخت.
خبرگزاري فارس

RVN10
26-05-2009, 11:40
تایپیک پرسپولیس به تایپیک انتخابات تبدیل شده جالبه!!!!!:*:84:*:

بابا به وینگادا چه ربطی داره اون بدبختم حتما تا حالا به غلط کردن افتاده که اومده ایران

Loverboy
26-05-2009, 11:48
بچه ها شما چرا به حرفهای یه بچه انقدر اهمیت میدید . اینم مثل خیلی ها میخواد بگه آره منم هستم . جوابشونو ندید خودشون میفهمند که اینجا چه خبره :دی

khaf Esteghlali
26-05-2009, 12:12
:wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::w agfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wag finger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfi nger1::wagfinger1:
برا استقلالی ها که جو به هم می رزن متاسفم چونالان پرسپولیس یه تیم نیست نماینده هر 4باشگاه پس خواهش می کنم استقلالی ها و طرفدار ایران الان باید طرفدار پرسپولیس باشند چون تیم ایرانه :-?:-?:-?
من به عنوان یه استقلالی آرزوی موفقیت برای تیم پرسپولیس دارم انشاالله بردن:winksmiley02:

Liverpudlian
26-05-2009, 12:53
[/URL]

ممت: تماشاگران يار دوازدهم پرسپوليس هستند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان گفت: هواداران پرسپوليس مي توانند يار دوازدهم اين تيم باشند.

به گزارش خبرگزاري فارس، آمت ممت در نشست مطبوعاتي ظهر امروز، اظهار داشت: بازي سختي را پيش رو داريم. فقط يك تيم از ايران در مرحله حذفي قهرمانان حاضر است و اين كار را براي نماينده ايران سخت مي‌كند. اين ديدار مي‌تواند بازي جالبي براي تماشاگران باشد و ما از نظر رواني و جسماني آماده هستيم مقابل پرسپوليس به ميدان برويم.
وي ادامه داد: پرسپوليس تيم معروفي است و اطلاعات خوبي از اين تيم دارم كه به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كرد. پرسپوليس بازيكنان خوبي مثل علي كريمي دارد و از تعادل خوبي بين بازيكنان برخوردار است.
ممت در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره نقش ريوالدو گفت: ريوالدو بازيكن معروفي است و انتخابش دقت عمل مسئولان بنيادكار را نشان مي‌دهد.بازيكناني كه در اين فصل جذب باشگاه شده‌اند با توجه به نياز بنيادكار انتخاب شده‌اند. ما امسال كارمان نسبت به سال پيش سخت‌تر است.
وي درباره غيبت بازيكنان كليدي اين تيم تصريح كرد: از اين نظر مشكلي نداريم. بازيكنان خوب ديگري داريم و فقط به هدف اصلي‌مان فكر مي‌كنيم كه اين بازي را برده و به مرحله بعد صعود كنيم.
سرمربي بنيادكار خاطرنشان كرد: در گذشته با سايپا در ورزشگاه آزادي بازي كرديم. براي بازي فردا بازيكنان ملي پوش و خارجي داريم كه با اين جو آشنا هستند و مشكلي ندارند. به نظر من اگر ورزشگاه پر شود يك بازي بهتر را شاهد خواهيم بود. هواداران پرسپوليس مي‌توانند يار دوازدهم اين تيم باشند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه كاسيموف، سرمربي حال حاضر ازبكستان در تيم شما دخالت دارد يا خير؛ اظهار داشت: اين مربي فقط با تيم ملي ازبكستان كار مي‌كند و خط مشي اصلي تيم را كادر فني بنيادكار مشخص مي‌كند.
ديدار پرسپوليس و بنيادكار ساعت 17 فردا برگزار مي شود.
خبرگزاري فارس

حيدر اف: شناختي از پرسپوليس ندارم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان گفت: من شناختي از پرسپوليس ندارم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عزيز حيدراف در نشست مطبوعاتي ظهر امروز تيم‌هاي پرسپوليس و بنيادكار، اظهار داشت: بازي سختي را خواهيم داشت چرا كه هر دو تيم مي‌خواهند تماشاگرانشان را خوشحال كنند. بازي فردا فقط يك برنده دارد و اين كار را بسيار دشواتر از قبل مي‌كند.
وي ادامه داد: از تيم پرسپوليس شناختي ندارم و فقط برخي از بازيكنان معروف اين تيم را مي‌شناسم. اميدوارم طي امروز و فردا با ديدن فيلم بازي‌هاي اين تيم بتوانيم شناخت خوبي از آنها پيدا كنيم.
حيدراف افزود: براي بازي فردا تماشاگران هر چه بيشتر به ورزشگاه بيايند اين به نفع بازي خواهد بود زيرا آن را جذاب‌تر مي‌كند.
خبرگزاري فارس

به گزارش خبرگزاري فارس، سپهر حيدري در نشست مطبوعاتي امروز تيم‌هاي پرسپوليس و بنيادكار، اظهار داشت: بنيادكار قطعا با شايستگي به اين مرحله رسيده است. براي بازي فردا كار سختي را پيش‌رو داريم زيرا اين تيم از لحاظ تاكتيكي و فيزيكي تيم خوبي است و از بازيكنان خلاقي برخوردار است. اميدوارم فردا 100 هزار تماشاگر ورزشگاه را پركرده و بتوانيم با حمايت تماشاگران اين بازي را با پيروزي به پشت سر بگذاريم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به حذف پرسپوليس از جام حذفي و پنجم شدن اين تيم در ليگ برتر آيا از لحاظ روحي و رواني كار پرسپوليس را در ديدار فردا مشكل نمي‌كند،‌ گفت: بازيكنان ما در اين باشگاه كاملاً حرفه‌اي و باتجربه هستند. ما بايد ناكامي در 2 جام را فراموش كنيم.
وي، افزود: هواداران را بسيار اذيت كرديم و بايد در اين جام،‌ آن دو جام قبلي را جبران كرده و به قولي كه به هواداران داده‌ايم عمل كنيم.
مدافع پرسپوليس درباره مهار ريوالدو خاطرنشان كرد: اين بازيكن بسيار قابل احترام است و من بازي‌اش را بسيار دوست داشتم، اما اين احترام را در بيرون از زمين گذاشته و در داخل زمين سعي مي‌كنيم تا هر كس كه وظيفه مهار او را برعهده دارد بهترين عملكرد را داشته باشد. ما يك تيم هستيم و به تيم بينادكار فكر مي‌كنيم و به شخص كاري نداريم. شايد بنيادكار بازيكنان بهتري هم داشته باشد.
خبرگزاري فارس

RVN10
26-05-2009, 13:03
:wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::w agfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wag finger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfinger1::wagfi nger1::wagfinger1:
برا استقلالی ها که جو به هم می رزن متاسفم چونالان پرسپولیس یه تیم نیست نماینده هر 4باشگاه پس خواهش می کنم استقلالی ها و طرفدار ایران الان باید طرفدار پرسپولیس باشند چون تیم ایرانه :-?:-?:-?
من به عنوان یه استقلالی آرزوی موفقیت برای تیم پرسپولیس دارم انشاالله بردن:winksmiley02:
چه عجب یه استقلالی مشتیم پیدا شد

Liverpudlian
26-05-2009, 13:43
کاپیتان تیم فوتبال بنیاد کار ازبکستان گفت: پرسپولیس قوی ترین تیم ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است و قطعا این تیم شایسته کسب عنوان قهرمانی است.
حیدر عزیزوف در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بنیاد کار برای قهرمانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا خود را آماده کرده است ولی متاسفانه دراین مرحله به یکی از تیم هایی برخورد کردیم که خود داعیه قهرمانی دارد و این موضوع باعث می شود تا یک بازی بسیار حساس و نفس گیر را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: پرسپولیس قطعا تیمی قدرتمند است و همچون بنیاد کار ستارگان زیادی دارد. علی کریمی یکی زا ستارگان شناخته شده پرسپولیس است که ما روی وی شناخت خوبی داریم.
عزیزوف خاطرنشان کرد: حضور 100 هزار تماشاگر ایرانی حتما کار ما را سخت می کند و این همان موضوعی است که پرسپولیس نهایت استفاده را از آن خواهد برد.
منبع .پرسپوليس نيوز

Liverpudlian
26-05-2009, 15:16
در گفت و گو با فارس
كاشاني: براي جلوگيري از شايعات به ورزشگاه نمي‌روم
خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: دوست دارم در هر بازي تيم پرسپوليس به ورزشگاه آزادي بروم اما براي جلوگيري از شايعات اين كار را نمي‌كنم.

حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري اظهار داشت: دوست دارم در هر بازي پرسپوليس مانند هواداران اين تيم در ورزشگاه آزادي حاضر باشم و از روي سكوها و در كنار آنها به تشويق پرسپوليس بپردازم اما براي جلوگيري از شايعه سازي اين كار را نمي توانم انجام دهم.
وي افزود: يك سال است خودم را از حضور در ورزشگاه محروم كرده‌ام اما باز هم جوانان به من لطف دارند. از آنها عاجزانه مي‌خواهم در حال حاضر به فكر تيم مردمي پرسپوليس و موفقيت اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا باشند.
كاشاني ادامه داد: وقتي كه مديرعامل پرسپوليس بودم در جلساتي كه با ليدرها و كانون هواداران داشتم از آنها درخواست مي‌كردم به جاي هيات مديره، بازيكنان و كادر فني را تشويق كنند چون آنها بودند كه در زمين مي‌توانستند شادي را به مردم هديه دهند.
كاشاني خاطر نشان كرد: اميدوارم پرسپوليس در بازي روز چهارشنبه برابر بنيادكار ازبكستان يك روز به ياد ماندني را رقم بزند و به دور بعدي صعود كند. آرزوي من است كه قهرماني اين تيم را اين بار در آسيا ببينم.
خبرگزاري فارس

Real Madrid C.F
26-05-2009, 18:09
به دلم افتاده یه 3 - 4 تایی بزنیم به این ازبکا viva perspolis & hala madridi

Amir Argentina
26-05-2009, 18:32
آخرين تمرين بنيادكار برگزار شد ([Only registered and activated users can see links])

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان از ساعت 17 امروز در زمين شماره يك ورزشگاه آزادي برگزار شد.
* خبرنگاران ايراني تنها توانستند 15 دقيقه ابتدايي تمرين امروز بنيادكار ازبكستان را تحت پوشش قرار دهند و پس از آن با دستور مسئولان ورزشگاه را ترك كردند. تنها سه خبرنگار ازبكستاني در كنار بازيكنان اين تيم ماندند.
*بازيكنان بنيادكار ازبكستان و كادر فني اين تيم كه دقايقي تمرين پرسپوليس را تماشا كردند؛ توجه ويژه اي به حركات علي كريمي داشتند.
* بازيكنان بنيادكار در دقايق ابتدايي كه قصد ورود به زمين را داشتند با ناظر AFC گفت و گو كردند. آنها همچنين در ورزشگاه آزادي عكس يادگاري انداختند.

Liverpudlian
26-05-2009, 18:38
/گزارش تمرين پرسپوليس/
ديدار وينگادا و ريوالدو
خبرگزاري فارس: آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار بنيادكار ازبكستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار با بنيادكار ازبكستان از ساعت 16 امروز در زمين شماره يك مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد. در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به مرور كارهاي تاكتيكي پرداختند. در مرحله بعدي بازيكنان سانتر از جناحين و ضربه گل را تمرين كردند.

* احمد رضا عابدزاده تمرينات ويژه‌اي را براي دروازه بانان در نظر گرفته بود. او بصورت ويژه با ميثاق معمارزاده به تمرين پرداخت و بيشتر جايگيري در هنگام ضربات پنالتي را به او گوشزد كرد.

*چند نفر كه گفته مي‌شد آناليزورهاي تيم بنيادكار ازبكستان هستند در گوشه اي از ورزشگاه تمرين پرسپوليسي‌ها را زير نظر داشتند.

* 19 بازيكن در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشتند كه يكي از آنها امشب از ليست پرسپوليس خارج مي‌شود.

* در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 10 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت.

* مسعود زارعي پس از مدت ها در تمرينات گروهي پرسپوليس شركت كرد.

* ناظران AFC نظاره گر تمرين پرسپوليسي‌ها بودند.

* در پايان تمرين و در بدو ورود بازيكنان بنيادكار ازبكستان؛ وينگادا برخورد گرمي با ريوالدو داشت و او را در آغوش گرفت. وينگادا چنددقيقه‌اي با ريوالدو به گفت و گو پرداخت.

* تمرين پرسپوليس ساعت 16:50 به پايان رسيد.
خبرگزاري فارس

Scouser
26-05-2009, 18:51
این ریوالدو هم حسابی ایران شده پاتوقش :دی
امیدوارم این بازی رو ببریم . بردنه این بازی نابودیه خیلی چیزاست . یه فصل بد میتونه باشه که با یه بازی خیلی بد تموم شده باشه
امیدوارم این حاشیه های لعنتی تموم شن تو تیم
از یه طرف نیکبخت با انصاری فرد دعواش میشه , کریمی با خوردبین و کریم که با وینگادا مشکل داره
چرا همیشه تو مقاطع حساس حاشیه های لعنتی ماین سراغ تیم ؟!
امیدوارم ورزشگاه پر شه تا شاید باعث شه ببریم ...

Liverpudlian
26-05-2009, 18:59
امیدوارم ورزشگاه پر شه تا شاید باعث شه ببریم ...

بلند شو قيد دانشگاه آينارو بزن از رامسر يه دربستی بگير بيا تهران :D برو استاديوم تا خالی نشه . :D .
اميدوارم ببريم و بريم بالا مازيار زارع هم نيست کی جاشه خدا ميدونه [ بهادر عبدی]

Aghil_Acm_22
26-05-2009, 21:10
این آخرين شانس پرسپوليس و مجموعه پر اسم و رسم اين تيم است تا ازآن ذره باقيمانده از حيثيت چندين و چند ساله اين باشگاه دفاع كنند.

فردا(چهارشنبه)ساعت 17 در ورزشگاه آزادي ، سرخ هاي تهران در برابر تيم قدرتمند اينروزهاي فوتبال آسيا و ازبكستان صف آرايي خواهد كرد تا در تنها بازي حذفي مرحله يك هشتم نهايي شان با عبور از اين حريف سرسخت كمي از ناكامي هاي پرشمار اين فصل را جبران كنند.

اما آنچه مشخص است اينست كه پرسپوليس يكي از همان سالهاي پر دردسرش را سپري كرده و البته اقدامات صورت گرفته نيز بيش از پيش بر مشكلات اين تيم افزوده است.حسين هدايتي بمب مالي اين تيم تنها دوروز مانده به بازي حساس و سرنوشت ساز با بنيادكار از هيئت مديره باشگاه پرسپوليس كنار كشيد و در كمتر از 24 ساعت علي كريمي چاك دهانش را باز كرده و محمود خوردبين را مقابل چشم هواداران و بازيكنان سكه يك پول كرد. اين تنها دو نمونه از آخرين اتفاقات عجيب و غريبي است كه پرسپوليس در فاصله كمتر از 24 ساعت تا بازي مرگ و زندگي اش برابر بنيادكار پشت سر گذاشته و مي توان فهميد اين غول خفته چقدر بيمار و ضعيف شده است. اما به قول افشين قطبي اين شير خفته گاهي از روي غريزه برخاسته و حريفش را مي درد . حالا بنياد ازبكستان باشد يا بايرن مونيخ.

پرسپوليس براي بازي با بنياد كار چهره اي متفاوت لا اقل از لحاظ ظاهر و تركيب خواهد داشت . كنار گذاشتن چهره هاي سرشناسي مثل ابراهيم توره وكريم باقري از ليست 18 نفره و محروميت مازيار زارع تمام پيش بيني ها را در مورد ارنج مورد نظر وينگادا با اشكال روبرو كرده است.در آن سو بنيادكار با ريوالدو بزرگش نيز دو مهره كارسازخود را بدليل محروميت در اختيار نخواهد داشت. جورایف ساخوب وجائو ویکتور محرومان بنيادكار هستند كه نبود ويكتور تا حدودي به خط هجوم اين تيم را دستخوش تغيير و با كاهش آسيب رساني روبرو خواهد كرد.با اينحال تيم ثروتمند دختر رئيس جمهور ازبكستان آنقدر بازيكن خوب دارد كه با نبود يكي دو بازيكن لطمه آنچناني نبيند.

بي شك پرسپوليس براي پيروزي در اين ديدار نيازمند ياري است و هيچكس به جز هوادارانش نمي توانند اين تيم را از چشيدن طعم گس ناكامي كامل برهاند.عباس انصاريفر، نلو وينگادا و بازيكنان پرسپوليس در فاصله اندك باقيمانده تا اين ديدار ترسناك تمام فكر و ذكر خود را به قدوم صد هزار پرسپوليسي دوخته اند هر چند اين كارد دو لبه در صورت عدم نتيجه گيري در پايان مسابقه كارشان را به تحقير و شنيدن ناسزا بكشاند.

فردا همه چشمها به پرسپوليس تنها باقيمانده ايراني ليگ قهرمانا آسيا است تا براي حفظ يك چهارم حيثيت برجاي مانده فوتبال باشگاهي ايران تمام تلاشش را بكار گرفته و از روي بنيادكار و ريوالدو اش رد شودودر اين راه شايد بيشترين نقش را پس از هواداران ستاره جنجالي اين تيم علي كريمي برعهده داشته باشد.

منبع ([Only registered and activated users can see links] A%AF%D8%B1%D9%8A%D8%B2%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%B1%DA% AF)

alireza77777m
26-05-2009, 21:18
گزارش تمرين امروز:تمرين خوبي بود .البته من به تمرين پرسپوليس دير رسيدم.خبري كه از تمرين پرسپوليس دارم اينكه حسين بادامكي در بين بازيكنان بود.در زمان آمدن ريوالدو ،وينگادا با رفتن پيشش پاچه خواري رو تموم كرد.در ضمن ما هم خيلي سعي كرديم عكس بگيريم كه نشد.برگشتني تمرينشون تموم شد من چپيدم بغلش و عكس گرفتم.كه بعداً عكس ها رو به همراه عكس هاي بازي مي گذارم.ببخشيد من تند تند نوشتم چون كلي كار سرم مونده.آخه فردا جاتون خالي مي خوام برم شمال.به ياد همتون هستم.فعلاً ...

Scouser
26-05-2009, 21:59
لطفا از هر گونه بحثِ انتخاباتی در این تاپیک پرهیز کنید
در صورت ادامه با متخلفین برخورد میشود
با تشکر

juve
26-05-2009, 22:56
امیدوارم ببریم
هر جور شده فقط ببریم

SpEeD
27-05-2009, 08:17
ام صلال قطر از سد الهلال گذشت/ نماینده قطر در انتظار پرسپولیس
ام صلال قطر در ضربات پنالتی الهلال عربستان را حذف کرد و به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا رسید.به گزارش خبرگزاری مهر، در نخستین دیدار از مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا تیم ام صلال قطر در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض موفق به شکست الهلال در ضربات پنالتی شد تا اولین تیمی باشد که جواز صعود به جمع هشت تیم برتر این رقابت‌ها را بدست می آورد.
این نتیجه در حالی رقم خورد که دو تیم در پایان 120 دقیقه تلاش به نتیجه تساوی بدون گل رضایت دادند و در ضربات پنالتی این تیم ام صلال بود که توانست با نتیجه 4 بر3 میزبان خود را شکست داده و راهی مرحله یک چهارم نهایی شود.
ظاهی النوبی، مگنو آلوز، محمد حسین و ابراهیم نادیا گلزنان ام صلال در ضربات پنالتی بودند و برای الهلال فقط مریل رادوی، سئول کی هیون و احمد السویه توپ هایشان را گل کردند.
تیم ام صلال قطر در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا به دیدار تیمی برتر مسابقه پرسپولیس ایران - بنیادکار ازبکستان می رود.

منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiQTWiIYQFIU&news_id=3464932)

Only Gerrard 8
27-05-2009, 08:20
ام صلال کيلو چنده اونم ميبريم اومدن بالا شاخ شدن :30upn9j:

Pou Manchester
27-05-2009, 09:02
چه قرعه ی خوبی تو دور بعد نصیبمون میشه اگه این بازی رو ببریم .
امرزو اگه وینگادا دوباره خیر خواه و عبدی رو بازی نده و چهارتا از باتجربه تر ها رو بزاره تو زمین میتونیم از سد بنیادکور بگذریم .
اگه این کارو بکنیم دور بعد هم که احتمالا میخوریم به ام صلال و میتونیم راحت تا نیمه نهایی بیایم بالا !
امیدوارم این وینگادا دوباره نره رو اعصابمون ! :smil4337dd8b9eb25:

Only Gerrard 8
27-05-2009, 09:06
باقری با توره رو که از ليست خارج کرده زارع هم نيست پس شک نکنين بهادر عبدی:-& هست

King_Of_BOYS
27-05-2009, 09:14
بچه ها من از همین الان استرس دارم.

SpEeD
27-05-2009, 09:35
بچه ها درسته شرایط تیم ما خیلی بحرانی هست اما راه داره برامون هموار میشه

امروز که با بنیاد کار تو زمین خودمون بازی داریم وبه امید خدا می بریم
بازی بعدی هم با ام الصلال هست

اگه با الهلال میفتادیم وضع خیلی بد میشد اما الان همه چیز محیا هست
وسرنوشت تو دست خودمونه

Orange
27-05-2009, 09:41
هر چند با فراز و نشیبهایی که پرسپولیس تو این فصل داشته باید بگم نمیشه گفت بازی رو بردیم ولی در ورزشگاه آزادی بازی میکنه و راهی جز بردن نداره وگرنه کل هیئت مدیره و سرمربیون میروند زیر انتقاد و..................... :34:.
اگر هم نبدیم و خدای نکرده حذف شدیم باید منتظر تغییراتی در کادر مربیگری و مدیریتی باشیم اونم از ریشه :D.

SiLeNt DeλtH
27-05-2009, 10:44
ایشالا که ببره:13:امسال سال خیلی بدی بود:29:اگه بتونیم حداقل تا نیمه نهایی اینا بریم باز خودش خیلی خوبه:*:84:*:به امید قهرمانی تو آسیا:5:

ViVa LiverP♥♥L
27-05-2009, 10:49
بچه ها تو رو خدا هر کی می تونه بره استادیوم .
خدا کنه ورزشگاه پر بشه چون تیم حریف اصلا با این جور جو ها آشنا نیست در نتیجه نیمه اول گیج میزنن و میتونیم کارو تو نیمه اول تمام کنیم.

Arastoo 10
27-05-2009, 10:50
اميدوارم ببريم
ما اگه حداقل تو ليگ چهارم ميشديم الان رفته بوديم آسيا
يعني ميشه قهرمان بشيم؟!!

Real Madrid C.F
27-05-2009, 11:05
آخ جون اگه ببریم میفتیم با ننه صلال دیشب آخر بازیشون رو دیدم چند تا بازیکنشون حتما محروم میشن چون حرکات غیر ورزشی در اوردن:D فقط این عبدی با خیر خواه نباشن :-&:-&:-& ............:41::41::41:....................

Only Gerrard 8
27-05-2009, 11:06
من کلی کار دارم وگرنه ميرفتم استاديوم شما ها بيکارين برين:6qwup3:

Cactus
27-05-2009, 12:08
آخرين تمرين بنيادكار برگزار شد
کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان از ساعت 17 امروز در زمين شماره يك ورزشگاه آزادي برگزار شد.
* خبرنگاران ايراني تنها توانستند 15 دقيقه ابتدايي تمرين امروز بنيادكار ازبكستان را تحت پوشش قرار دهند و پس از آن با دستور مسئولان ورزشگاه را ترك كردند. تنها سه خبرنگار ازبكستاني در كنار بازيكنان اين تيم ماندند.
*بازيكنان بنيادكار ازبكستان و كادر فني اين تيم كه دقايقي تمرين پرسپوليس را تماشا كردند؛ توجه ويژه اي به حركات علي كريمي داشتند.
* بازيكنان بنيادكار در دقايق ابتدايي كه قصد ورود به زمين را داشتند با ناظر AFC گفت و گو كردند. آنها همچنين در ورزشگاه آزادي عكس يادگاري انداختند.

ALi ReZa
27-05-2009, 12:11
آخ جون اگه ببریم میفتیم با ننه صلال دیشب آخر بازیشون رو دیدم چند تا بازیکنشون حتما محروم میشن چون حرکات غیر ورزشی در اوردن:D فقط این عبدی با خیر خواه نباشن :-&:-&:-& ............:41::41::41:....................
فکر نکنم اینجوری باشه ...
فکر کنم قرعه کشی بشه بین 8 تا تیم ...

وای خدا اگه ببریم .... :41::flowerysmile::5::*:84:*:>:D<:30upn9j::2::d0s69thbefhifftitrz:13::smil4337dd8b9 eb25:

Only Gerrard 8
27-05-2009, 12:17
فکر نکنم اینجوری باشه ...
فکر کنم قرعه کشی بشه بین 8 تا تیم ...

وای خدا اگه ببریم .... :41::flowerysmile::5::*:84:*:>:D<:30upn9j::2::d0s69thbefhifftitrz:13::smil4337dd8b9 eb25:

اره درسته قرعه کشی ميشه با هر تيمی ميخوريم بخوريم .به آين ژاپنيها نخوريم که پدر در ميارن :-? حتی تو ازادی :-o

Cactus
27-05-2009, 12:19
ایول اگه ببریم با ام صلال می افتیم:13:

Loverboy
27-05-2009, 12:20
من که الان در کمال خونسردی به سر میبرم :1::^o:^o

اگه اشتباه بچگونه نکنند صد در صد پیروزی با ماست :دی . با ماست نه ها با ما هست :دی

ویرایش : کی گفته با ام صلال میفتیم ؟ قرعه کشی میشه بابا شایعه در نکنید :دی

Cactus
27-05-2009, 12:31
من که الان در کمال خونسردی به سر میبرم :1::^o:^o

اگه اشتباه بچگونه نکنند صد در صد پیروزی با ماست :دی . با ماست نه ها با ما هست :دی

ویرایش : کی گفته با ام صلال میفتیم ؟ قرعه کشی میشه بابا شایعه در نکنید :دی

شک نکن که میبریم:6qwup3::13::5::2:

بابا به این بچه ها بگویید که شایعه سازی نکنند من از خوشحالی یه لحظه بال در آوردم:-o:-??:146fs495919:

ss_ss gahreman
27-05-2009, 12:32
اسامي محرومان مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان
غيبت سه بازيكن در بازي پرسپوليس و بنيادكار
خبرگزاري فوتبال ايران - كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي بازيكنان محروم ديدارهاي مرحله يك‌هشتم نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را اعلام كرد كه تنها غايب پرسپوليس در ديدرا با بنيادكار مازيارزارع است.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران ، طبق اعلام كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي افراد محروم از حضور در ديدارهاي فروز چهارشنبه به اين شرح است :

مارچلو كاماچو (الشباب عربستان در ديدار برابر الاتحاد عربستان)

مازيار زارع (پرسپوليس در ديدار با بنيادكار ازبكستان)

جورايف ساخوب و جائو ويكتور (بنيادكار ازبكستان در ديدار با پرسپوليس ايران)

مرحله يك‌هشتم پاياني مسابقات ليگ قهرمانان آسيا كه به صورت تك بازي و در خانه تيم اول گروه‌‌هاي 8 گانه برگزار مي‌شود، روز ششم خردادماه در منطقه غرب آسيا و روز سوم تيرماه در منطقه شرق آسيا انجام مي شود تا 8 تيم صعود كننده به مرحله يك چهارم‌نهايي مشخص شوند.

برنامه مسابقات در غرب آسيا به شرح زير است:

سه شنبه 5 خرداد 1388

الهلال عربستان - ام صلال قطر، (ساعت 22:30، ورزشگاه ملك فهد رياض)

چهارشنبه 6خرداد 1388

پرسپوليس ايران - بنيادكار ازبكستان، (ساعت 17، ورزشگاه آزادي تهران)

الاتحاد عربستان - الشباب عربستان، (ساعت 22:30، ورزشگاه ملك عبدا... الفيصل جده)

الاتفاق عربستان - پاختاكور ازبكستان، (ساعت 22:30، ورزشگاه وليعهد محمد بن فهد دمام)

Cactus
27-05-2009, 12:42
مازیار یه اخطار بازی با شارجه گرفت و الشباب باتوجه به انصراف شارجه باید یک اخطاره باشه ولی هنوز آن اخطار پابرجا مانده چرا AFC بررسی نکرده

27-05-2009, 12:49
شک نکنید می بریم ، فقط اینجور که بوش میاد واسه بعد از قرعه کشی تقویت نمیشه تیم به کنار تازه...:29:
ولش کنید بابا ، ایشالا قهرمانیم:soccersmile:

Real Madrid C.F
27-05-2009, 12:56
مرسی پس قرعه کشی میشه من تو سایت فارس خوندم میفتیم با ام صلال بال در اوردم ببخشید اگه هیجان الکی وارد کردم :labkhand: تقصیر فارس نیوز بود

ss_ss gahreman
27-05-2009, 13:01
هواداران با پرچم‌ و پيراهن‌ قرمز سكوها را پر كنند
وينگادا: ما پیروز دیداریم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پيش از ديدار حساس اين تيم مقابل بنيادكار گفت: از همه‌ي هواداران پرسپوليس مي‌خواهم كه چهارشنبه با پرچم‌ها و پيراهن‌هاي قرمز به استاديوم آزادي بيايند و تمام سكوهاي آن را براي حمايت از تيم‌شان پر كنند. نشست خبري پيش از بازي ديدار تيم‌هاي پرسپوليس ايران و بنيادكار ازبكستان در مرحله‌ي پلي‌آف رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا دیروز برگزار شد.
ادواردو نلو وينگادا در اين نشست اظهار كرد: درست است كه پرسپوليس به خاطر صعود به عنوان تيم اول به اين مرحله اكنون ميزبان است اما، معتقدم اقدام درست آن است كه اين بازي‌ها در اين مرحله به صورت رفت و برگشت باشد، كاري كه در تمام دنيا و فوتبال اروپا انجام مي‌شود.
وي افزود: تمام تيم‌هايي كه به اين مرحله راه يافته‌اند، همه قدرتمند هستند. ضمن اين كه تيم بنيادكار هم در ديدارهاي قبلي خود توانسته سپاهان را در اصفهان شكست دهد كه اين نشان مي‌دهد كار ما تا چه حد برابر اين تيم سخت است.
وينگادا گفت: آخرين ديدار بنيادكار در ليگ ازبكستان لغو شد و ما نتوانستيم بازي پاياني آنها را زيرنظر بگيريم اما، بازي‌هاي اين تيم را در مرحله‌ي قبل ليگ قهرمانان و همچنين مسابقات ليگ ازبكستان ديديم و شناخت لازم را از عملكرد فني و تاكتيكي‌شان داريم. در هر حال در ديدار امروز (چهارشنبه) ما از تمام داشته‌هايمان براي رسيدن به هدف كه تنها پيروزي است، استفاده خواهيم كرد. ما به تمام حريفان‌مان از جمله تيم بنيادكار احترام مي‌گذاريم و اميدواريم امروز روز خوب تيم پرسپوليس باشد و هر دو تيم بتوانند در يك بازي جوانمردانه باعث لذت تماشاگران شوند.
وينگادا در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران ازبكستاني مبني بر اينكه بنيادكار در مدت اخير هميشه هفتمين بازي خود را با پيروزي پشت سر گذاشته است و غلبه‌ي اين تيم بر سايپا در سال گذشته و سپاهان دليل بر اين ادعاست و اكنون نيز هفتمين بازي اين تيم از مقطعي به بعد مقابل پرسپوليس خواهد بود، آيا شما اعتقادي به اين مساله داريد، گفت: اين آمار و ارقام ارتباطي به موفقيت و پيروزي تيم ندارد. من به اين مسايل اعتقادي ندارم و فكر مي كنم آن چيزي كه باعث پيروزي يك تيم مي‌شود، كيفيت بازي آنها و عملكرد بازيكنانش است.
وينگادا در پاسخ به اين سوال كه آيا حساب ويژه‌اي روي بازي "ريوالدو" در اين مسابقه باز كرده‌ايد، گفت: يك تيم يازده بازيكن دارد و عملكرد تمام آنها مي تواند در موفقيت آن تاثيرگذار باشد. شايد برخي بازيكنان برجسته در مقاطعي بتوانند گره از كار تيم‌شان باز كنند اما، در هر حال ستاره‌ي تيم خود تيم است نه يك به يك بازيكنان آنها.
به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي نشست برخي از خبرنگاران خبرگزاري‌ها و مطبوعات داخلي اقدام به پرسيدن سوالات حاشيه‌اي از وينگادا كردند كه اين سوالات موجب تعجب و خنده‌ي خبرنگاران ازبكستاني شده بود. آنها از سرمربي پرسپوليس پرسيدند "آيا شما براي گرفتن پول‌تان از پرسپوليس به فيفا شكايت كرده‌ايد". "چرا برخي بازيكنان پرسپوليس از جمله ابراهيم توره و كريم باقري را از ليست هجده نفره‌ي تيم خط زده‌ايد". " شما در اين نشست روحيه‌ي پاييني داريد كه دليل آن چيست"، كه وينگادا پاسخ داد: من درباره‌ي بازيكنان غايب صحبتي نمي‌كنم و تنها از كساني كه قرار است امروز در ليست تيم ما باشند، حرف مي‌زنم. همچنين بايد بگويم اگر هر مشكلي بين من و باشگاه باشد، درون تيم حل خواهد شد و فكر نمي‌كنم اينجا محلي براي بيان اين صحبت‌ها باشد. من مربي حرفه‌اي هستم و مسووليتم را به خوبي مي‌دانم و فكر مي‌كنم باشگاه پرسپوليس هم آن قدر حرفه‌اي باشد كه به تعهدات خود عمل كند.
وينگادا تصريح كرد: اين توانايي بالاي شماست كه ذهن مرا مي‌خوانيد و مطمئن باشيد اگر انگيزه‌اي براي اين مسابقه نداشتم در اينجا حضور نداشته و امروز روي نيمكت پرسپوليس نمي‌نشستم.
وينگادا در پاسخ به اين سوال كه آيا اين مسابقه آخرين بازي شما در تيم پرسپوليس خواهد بود و صحبت‌هاي مديرعامل باشگاه مويد اين مساله است، پاسخ داد: من از پنج دقيقه‌ي بعد خودم هم مطلع نيستم كه قرار است چه اتفاقي بيفتد، فعلا اين بازي برايم از اهميت ويژه‌اي برخوردار است و بايد بگذاريد اين مسابقه و شرايط حساس آن تمام شود و بعد راجع به اين مسايل صحبت كنيد.
وينگادا در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ازبكستاني كه پرسيد اگر تيمي از ازبكستان به شما پيشنهاد همكاري دهد، آيا قبول مي‌كنيد، گفت: زندگي حرفه‌اي هر مربي و بازيكني ايجاب مي‌كند كه در هر مقطعي بهترين تصميم را گرفته و در هر مكاني كار كند. من در كشورهاي مصر، عربستان، مراكش، پرتغال و امارات كار كرده‌ام. اما، اكنون تمام تمركزم در ايران و تيم پرسپوليس است و به آن فكر مي‌كنم.

Only Gerrard 8
27-05-2009, 13:08
شک نکنين برديم ريوالدو پير شده نميتونه بدوه ولی علی کريمی کل استاديوم رو دريبل ميکنه ميره هوادارا رو هم دريبل ميزنه

juve
27-05-2009, 13:09
منم شنیدم اگه امروز به یاری خدا ببریم دور بعد به ام صلال می خوریم
قرعه از این بهتر نمی شه

H@m!D
27-05-2009, 13:23
منم شنیدم اگه امروز به یاری خدا ببریم دور بعد به ام صلال می خوریم
قرعه از این بهتر نمی شه

درسته منم این موضوع رو چند جا دیدم.
حتی دیشب گزارشگر عربی بعد از بازی به این موضوع اشاره کرد که ام صلال باید به انتظار برنده بازی پرسپولیس و بنیادکار بنشینه...

juve
27-05-2009, 13:30
جای مازیار میخواد چه کسی رو بزاره
کاش که الونگ بود
چقدر مفت دادن به سپاهان
اونا هم قدرشو ندونستن

Amir Argentina
27-05-2009, 15:05
درب‌های ورزشگاه آزادی از ساعت 12 باز شد / حضور بیش از 30 هزار تماشاگر تا این لحظه ([Only registered and activated users can see links])

کانون هواداران پرسپولیس: درب‌های ورزشگاه آزادی از ساعت 12 امروز به روی علاقمندان به فوتبالی که تمایل به تماشای دیدار پرسپولیس ایران - بنیادکار ازبکستان داشتند، بازشد.
تماشاگران و علاقمندان تیم فوتبال پرسپولیس که برای تماشای دیدار تیم محبوب‌شان از صبح امروز در اطراف ورزشگاه آزادی تجمع کرده بودند، از ساعت 12 اجازه ورود به ورزشگاه را پیدا کردند. از همین ساعت بلیت فروشی در مبادی ورودی ورزشگاه آغاز شد. تا به این لحظه که کمتر از 5/1 ساعت به آغاز دیدار پرسپولیس - بنیادکار ازبکستان باقی مانده است، بیش از 30 هزار تماشاگر وارد ورزشگاه آزادی شده اند.
پرسپولیس از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادی تهران به دیدار بنیادکار ازبکستان خواهد رفت.

juve
27-05-2009, 16:54
چه پنالتی مفتی دادیم
امیدوارم نیمه دوم بزنیم

POUYA
27-05-2009, 16:57
ای خدا
چیکار کنیم از دست این مربی کم عقل
یعنی پتروویچ و منصوری از عبدی و خیر خواه ضعیفتر و ناآماده ترن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ALi ReZa
27-05-2009, 17:03
بابا خیرخواه و عبدی بهترین های نیمه اول بودن ...
بیخود گیر ندین
برین به اون شماره 10 گیر بدین که همه توپ ها رو میخواد و وقتی هم بهش میدن خرابش میکنه ...
به اون نماد تعصبی گیر بدین که تو این شرایط بحرانی به تیم پشت کرده و رفته نشسته اون بالا رو سکوها ...
مصدومیت و این چیزا فیلمه ...

Amir Argentina
27-05-2009, 17:06
حواشی بازی / سعيدلو و علي آبادي در ورزشگاه آزادي حضور پيدا كردند

کانون هوداران پرسپولیس: معاونين رئيس‌جمهوري همراه با يكديگر در ورزشگاه آزادي حضور پيدا كردند تا نظاره گر ديدار پرسپوليس مقابل بنيادكار ازبكستان باشند. علي سعيدلو و محمد علي‌آبادي پس از گذشت 35 دقيقه از بازي پرسپوليس و بنياد كار ازبكستان همراه با هم در ورزشگاه آزادي حضور پيدا كردند. آنها برخورد بسيار گرمي با علي پروين داشتند و با يكديگر به روبوسي پرداختند. مسئولان سفارت ازبكستان پس از گذشت دقايقي از بازي در جايگاه ويژه حضور پيدا كردند.
تعداد هواداران حاضر در ورزشگاه آزادي به 100 هزار نفر رسيد. جسورحسن‌اف مهاجم تيم فوتبال بنياد كار ازبكستان به دليل مصدوميت راهي بيمارستان شد. حضور افراد غيرورزشي در جايگاه خبرنگاران باعث شده است تا تعداد زيادي از خبرنگاران به صورت ايستاده در جايگاه حضور داشته باشند.
* هواداران تيم فوتبال پرسپوليس با سر دادن شعارهايي بارها از بهادر عبدي بابت مهار ريوالدو تقدير كردند؛ اما لحظاتي بعد اين بازيكن موفق به گرفتن يك پنالتي شد كه خود، آن را به گل تبديل كرد.

* نماينده AFC به گزارشگران سيما اجازه ضبط مصاحبه در جايگاه خبرنگاران را نداد.

* عابدزاده كه در كنار خط قصد راهنمايي بازيكنان پرسپوليس را داشت با تذكر وينگادا مواجه شد.

* نمايندگان AFC در جايگاه ويژه حضور پيدا كردند و دقايقي با معاونين رئيس‌جمهوري به گفت و گو پرداختند.

Real Madrid C.F
27-05-2009, 17:06
انقدر از نیکبخت و کریم بدم میاد که اندازه نداره یه مشت بازیکن بی تعصب ریختن تو زمین و ارزش پیراهنی رو که پوشیدن نمیدونن

Hassan_Bar3lona
27-05-2009, 17:11
شک نکنين برديم ريوالدو پير شده نميتونه بدوه ولی علی کريمی کل استاديوم رو دريبل ميکنه ميره هوادارا رو هم دريبل ميزنه

تا دقیقه 50 که قضیه بر عکس بوده ولی امیدوارم پیروزی بازیو ببره هر چند با این سبک بازی بعیده:-&

King_Of_BOYS
27-05-2009, 17:53
خداحافظ انصاری فرد
خداحافظ وینگادا
خداحافظ باقری
خداحافظ اسیا
حیف اون 100 هزار تایی که رفتن استادیوم.

juve
27-05-2009, 18:01
خاک تو سرشون کنن جلو صد هزار نفر یک موقعیت گل هم نداشتند:53::evilgrin::27::27:

Amir Argentina
27-05-2009, 18:02
امیدوارم ریال به ریالی که بازیکنان و مدیر عامل و کادر فنی این تیم میگیرن حرومشون باشه
بی غیرتها انگار اومده بودن پارک
با احساست میلیونها انسان بازی میکنن عین خیالشون هم نیست
امیدوارم کسانی که این وینگادا رو آوردن روز خوش تو زندیگشون نبشه

Scouser
27-05-2009, 18:07
کاش 9 تا عبدی و یه کریمی فقط تو تیم داشتیم !
هرچقدرم بگین بد بود حداقل اونقد انگیزه داشت که 90 دقیقه بدون خستگی دوید
اون نیکبخت و خلیلی و نوری که هیچی....
متاسفم برای پرسپولیس که فقط یه اسم ازش مونده

Deldar
27-05-2009, 18:08

وداع صدهزار نفري پرسپوليس با ليگ قهرمانان آسيا:-o

ديدار تيم هاي پرسپوليس ايران و بنيادكار ازبكستان از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا باحذف آخرين نماينده ايران در اين رقابت ها پايان يافت.

در دقيقه 41 باقري ها روي ريوالدو خطاي پنالتي انجام داد و كاپيتان برزيلي بنيادكار نيز اين ضربه را به گل تبديل كرد.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o

حالا ما بياييم و هي توي سر و كله هم بزنيم !!!:3ztzsjm:
دل صد هزار تماشاگر شكست !

CHAMPION
27-05-2009, 18:09
ياران ريوالدو آخرين نماينده ايران را هم حذف كردند

وداع صدهزار نفري پرسپوليس با ليگ قهرمانان آسيا

خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي پرسپوليس ايران و بنيادكار ازبكستان از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا باحذف آخرين نماينده ايران در اين رقابت ها پايان يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادي آغاز شد
در دقيقه 41 باقري ها روي ريوالدو خطاي پنالتي انجام داد و كاپيتان برزيلي بنيادكار نيز اين ضربه را به گل نخست بازي تبديل كرد.
پرسپوليس پس از دريافت اين گل دو بار در دقايق 41 و 45+2 توسط نبي اله باقري ها صاحب موقعيت گل شد اما دروازه بان بنيادكار اجازه باز شدن دروازه را نداد.

تلاش شاگردان وينگادا براي رسيدن به گل در نيمه دوم بي نتيجه بود و وقتي تا دقيقه 80 پرسپوليس موفق به گلزني نشد، تماشاگران شعار عليه مديرعامل(انصاري فرد) و سرمربي(وينگادا) را آغاز كردند و خواستار بركناري آنها شدند.

در دقيقه 85 نيز توپ در محوطه جريمه بنيادكار به دستان مدافع اين تيم برخورد كرد اما داور اعتقادي به خطاي پنالتي نداشت و در پايان بازي با يك گل به سود بنيادكار به اتمام رسيد تا شاگردان وينگادا پس از ناكامي در ليگ برتر و جام حذفي ايران، از ليگ قهرمانان آسيا نيز كنار بروند.

اين شكست در حالي رخ داد كه تعداد تماشاگران در نيمه دوم به يكصد هزار نفر رسيده بود.
كيم دونگ جين از كره قضاوت اين ديدار را برعهده داشت و به سرور جباروف، باكائف، راموس و زوخوروف از بنيادكار و باقري‌ها از پرسپوليس اخطار داد.
اسامي بازيكنان پرسپوليس: ميثاق معمارزاده، نبي اله باقري ها، سپهر حيدري، مجتبي شيري(75 ايوان پتروويچ)، عليرضا محمد، بهادر عبدي، پژمان نوري، فرهاد خيرخواه(71 محمد منصوري و 78 حسين بادامكي)، علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي و محسن خليلي
سرمربي: نلو وينگادا

بابا اینا دیگه کی هستن

ببین چقدر زدو خوردشون خسته کننده بود که منا نداشتن تو زمین بدون:33:

juve
بنیاد کار اصلا تیم قوی نبود
ولی این ها راه می رفتن تو زمین
بهترین موقعیت برای رفتن به 4 تیمو از دست دادیم اگه می بردیم حریف بعدی ام صلاله

kia_lazio
و اما بادکنک قرمز ترکید.

SSMAJIDI
27-05-2009, 18:12
/حاشيه ديدار پرسپوليس و بنيادكار/
پرسپوليسي‌ها خواستار بركناري وينگادا و انصاري‌فرد شدند
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران در پي حذف اين تيم از ليگ قهرمانان آسيا، خواستار بركناري سرمربي و مديرعامل تيم شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران پرسپوليس در 10 دقيقه پاياني ديدار امروز پرسپوليس وبنيادكار و پس از پايان بازي بارها عليه عباس انصاري فرد و نلو وينگادا شعار سر داده و خواستار بركناري آنها شدند.
* ريوالدو كاپيتان برزيلي بنيادكار با اعتراض به داور از خطاهاي مكرر بهادر عبدي گلايه كرد.
*در آغاز نيمه دوم، بازيكنان بنيادكار با تأخير 2 دقيقه‌اي به ميدان مسابقه آمدند.
*هواداران حاضر در ورزشگاه در اواخر بازي خواستار حضور ايوان پتروويچ در ميدان شدند. وي در دقايق پاياني به ميدان رفت.
*دودستگي بين هواداران پرسپوليس مشهود بود. عده‌اي عليه مسؤلان باشگاه شعار مي‌دادند و عده‌اي ديگر درصدد آرام كردن اوضاع بودند.

ss_ss gahreman
27-05-2009, 18:16
وداع صدهزار نفري پرسپوليس با ليگ قهرمانان آسيا
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي پرسپوليس ايران و بنيادكار ازبكستان از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا باحذف آخرين نماينده ايران در اين رقابت ها پايان يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادي آغاز شد
در دقيقه 41 باقري ها روي ريوالدو خطاي پنالتي انجام داد و كاپيتان برزيلي بنيادكار نيز اين ضربه را به گل نخست بازي تبديل كرد.
پرسپوليس پس از دريافت اين گل دو بار در دقايق 41 و 45+2 توسط نبي اله باقري ها صاحب موقعيت گل شد اما دروازه بان بنيادكار اجازه باز شدن دروازه را نداد.
تلاش شاگردان وينگادا براي رسيدن به گل در نيمه دوم بي نتيجه بود و وقتي تا دقيقه 80 پرسپوليس موفق به گلزني نشد، تماشاگران شعار عليه مديرعامل(انصاري فرد) و سرمربي(وينگادا) را آغاز كردند و خواستار بركناري آنها شدند.
در دقيقه 85 نيز توپ در محوطه جريمه بنيادكار به دستان مدافع اين تيم برخورد كرد اما داور اعتقادي به خطاي پنالتي نداشت و در پايان بازي با يك گل به سود بنيادكار به اتمام رسيد تا شاگردان وينگادا پس از ناكامي در ليگ برتر و جام حذفي ايران، از ليگ قهرمانان آسيا نيز كنار بروند.
اين شكست در حالي رخ داد كه تعداد تماشاگران در نيمه دوم به يكصد هزار نفر رسيده بود.
كيم دونگ جين از كره قضاوت اين ديدار را برعهده داشت و به سرور جباروف، باكائف، راموس و زوخوروف از بنيادكار و باقري‌ها از پرسپوليس اخطار داد.
اسامي بازيكنان پرسپوليس: ميثاق معمارزاده، نبي اله باقري ها، سپهر حيدري، مجتبي شيري(75 ايوان پتروويچ)، عليرضا محمد، بهادر عبدي، پژمان نوري، فرهاد خيرخواه(71 محمد منصوري و 78 حسين بادامكي)، علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي و محسن خليلي
سرمربي: نلو وينگادا

یه بار یکی از این بازیکنا ناقص شه حساب کار دست بقیه میاد ، ای کاش الان بادامکی اینجا بود می گرفتم...
وینگادا رو چی کارش کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لابد همه پولشو میدن بره ، بابا پاسپورتشو آتیش بزنن یه بلایی سرش بیارن دیگه چطور با امپراطور از این کارا می کردن ، عوارض زالو پروریها و باند بازیای اون هدایتی... همه اینا ، ای خدا از این بشر نگذر

juve
تو این افتاب این جمعیت رفته استادیوم اونوقت بازیکنایی که هر کدوم 200-300 میلیون پول گرفتن تو زمین راه می رن یک دونه موقعیت گل نداشتند یکی نیست جوابگوی این هوادارا باشه
چقدر ما ساده ایم

SpEeD
27-05-2009, 18:17
انصاریفرد حیا کن پرسپولیس رو رها کن
-باقریها باید اعدام بشه
-خیر خواه باید سنگساربشه
- نیکبخت وخلیلی دیگه حال آدم رو بهم میزنند
--بهترین بازیکن وتنها کسی که بازی کرد بهادر عبدی بود

خدایا ببین کارمون به کجا کشیده که بادامکی به بازی میاد

حاک تو سر همه این بی غیرت ها
-

M.R.H
27-05-2009, 18:20
گزارش کوتاه بازی:
1.ریوالدو از روی نقطه پنالتی گل زد.
2.دروازه بان بنیادکار ضربه سر باقریها رو به زیبایی مهار کرد.
3.دروازه بان بنیادکار شوت باقریها رو به زیبایی مهار کرد.
4.بنیادکار روی ضدحملات بسیار ضعیف بود.
5.پیروزی اصلا فشار نیاورد.
6.منصوری که نیمه دوم به بازی رفت و پس از برخورد اولین توپ به پاش مصدوم شد.
7.پترویچ نیمه دوم به بازی رفت.
8.بادامکی به جای منصوری به بازی رفت.
9.معمارزاده شوت بازیکن بنیادکار رو به کمک مدافع تیمش گرفت.
10 بازی تمام شد و پیروزی حذف شد.:27:

SSMAJIDI
27-05-2009, 18:21
علي‌آبادي با ناراحتي ورزشگاه را ترك كرد
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت‌بدني پس از شكست پرسپوليس مقابل بنيادكار با عصبانيت ورزشگاه را ترك كرد و جواب هيچ خبرنگاري را نداد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علي‌آبادي پس از شكست پرسپوليس و حذف اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا با ناراحتي ورزشگاه آزادي را ترك كرد و جوابگوي هيچ خبرنگاري نبود.
*پرتاب اشياء به سمت جايگاه ويژه و مسؤلاني كه در اين جايگاه نشسته بودند، از نكات قابل توجه بازي بود.
*بازيكنان و طرفداران بنيادكار پس از بازي در زمين مسابقه به جشن و پايكوبي مشغول شدند. در سوي مقابل پرسپوليسي ها با چشماني گريان در زمين ماندند و مسئولان تيم آنها را به سمت رختكن هدايت كردند.
* برخي هواداران پرسپوليس به سمت بازيكنان بطري پرتاب كردند. آنها با شعار "بازيكن بي‌غيرت نمي‌خواهيم " به انتقاد از عملكردها آنها پرداختند.
*عابدزاده با چشماني اشكبار حاضر به ترك نيمكت ذخيره ها نبود

juve
27-05-2009, 18:21
انقدر اعصاب من یکیو خراب کردن که مغزم داره می ترکه
خیلی دوست دارم بدونم الان بازیکنان چه حسی دارن
باقری و نیکبخت چه حسی دارن

Mehrnaz
27-05-2009, 18:22
چقدر حرص خوردمممممممممممممممممممم وای خدا دیگه امروز رنگ پیراهن چیکاره بود؟
هیچوقت اینقدر آرزو نداشتم پرسپولیس ببره...
ولی خداوکیلی از خلیلی نمیشه خرده گرفت آخه تازه 2 ماهه بعد از 8 ماه داری بازی میکنه اونم تو چه وضعیتی!هیچ کس بهش پاس نمیده خصوصا نیکبخت که همه ی توپارو میخواد واسه خودش یا سر بزنه یا شوت...اه اه ...به نظر من خوبای پرسپولیس امروز کریمی و خلیلی و معمارزاده بودن.البته خلیلی و معمارزاده بی تقصیر بودن،خوب نبودن.من تو کف سپهر حیدری و باقری ها مونده م!!!!!!!!!!!!!!!!

ALi ReZa
27-05-2009, 18:23
کی بغض شکسته منو می بینه ؟:27:
کی جواب اشک ها منو میده ؟ :29:
کی دلش واسه ما سوخته ؟
کی جواب این 90 هزار تا عاشق رو میده که تو یه روز غیرتعطیل قید کار و زندگی رو زدن و به عشق پرسپولیس اومدن آزادی ...
اون بی غیرت شماره 10 ؟
اون کاپیتان بی غیرت ؟
انصاری فرد ؟
وینگادا ؟
یا آقای پدر خوانده ؟
به خدا هیشکی نمی فهمه ما الان چی میکشیم ...
به خدا هیشکی نمیفهمه ناامید کردن 30 میلیون دل پر امید یعنی چی ...
اونایی که با دک کردن امپراطور کار رو به اینجا کشوندن فردای قیامت جواب این ملت رو چی میدن ...

خداحافظ آسیا
خداحافظ وینگادا
خداحافظ انصاری فرد
سلام آقای شهریار ... :29:

Amir Argentina
27-05-2009, 18:24
فقط و فقط بلد هستن میلیون میلیون پول بگیرن
به اینها نمیگن فوتبالیست میگن پول پرست
بازم میگم تمام پولی که میگیرن حرومشون بشه
امیدوارم تمام کسانی که باعث شده پرسپولیس تو این یه هفته وضعش به اینجا بکشه
نابود بشن

ss_ss gahreman
27-05-2009, 18:26
علي‌آبادي با ناراحتي ورزشگاه را ترك كرد
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت‌بدني پس از شكست پرسپوليس مقابل بنيادكار با عصبانيت ورزشگاه را ترك كرد و جواب هيچ خبرنگاري را نداد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علي‌آبادي پس از شكست پرسپوليس و حذف اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا با ناراحتي ورزشگاه آزادي را ترك كرد و جوابگوي هيچ خبرنگاري نبود.
*پرتاب اشياء به سمت جايگاه ويژه و مسؤلاني كه در اين جايگاه نشسته بودند، از نكات قابل توجه بازي بود.
*بازيكنان و طرفداران بنيادكار پس از بازي در زمين مسابقه به جشن و پايكوبي مشغول شدند. در سوي مقابل پرسپوليسي ها با چشماني گريان در زمين ماندند و مسئولان تيم آنها را به سمت رختكن هدايت كردند.
* برخي هواداران پرسپوليس به سمت بازيكنان بطري پرتاب كردند. آنها با شعار "بازيكن بي‌غيرت نمي‌خواهيم " به انتقاد از عملكردها آنها پرداختند.
*عابدزاده با چشماني اشكبار حاضر به ترك نيمكت ذخيره ها نبود.

kave666
واقعا متاسفم.آخرين اميد كشورمون هم امروز از دست رفت.با چنين ضعف مديريتي بيشتر از اين انتظار نمي رفت.استقلال فصل آينده هم با مديريت آقاي واعظ و سرمربيگري مرفاوي به همين حال و روز دچار خواهد شد.

SpEeD
من موندم چرا این انصاریفرد رو تماشاگرها گذاشتن زنده بمونه
باید همونجا میکشتنش
تیم رو به لجن کشیده

الهی تو لجن بشینه

تو این 23 سال که طرفدار پرسپولیس بودم هیچ وقت تیم رو اینقدر حاشیه دار ، بی غیرت ، دودستو و باندباز ندیده بودم

همه اینا کار انصاریفرد بو
تف به روت
ما که ازت نمیگذریم
خدا ازت نگذره
که 30000000 ملیون رو به خاک سیاه نشوندی

juve
27-05-2009, 18:28
خدایا چرا انقدر ما ساده ایم
کریم رو سکوها داشت ادامس می خورد اونوقت من احمق مغزم داره می ترکه

Mehrnaz
27-05-2009, 18:28
-باقریها باید اعدام بشه
-خیر خواه باید سنگساربشه
- نیکبخت وخلیلی دیگه حال آدم رو بهم میزنند
--بهترین بازیکن وتنها کسی که بازی کرد بهادر عبدی بود

خدایا ببین کارمون به کجا کشیده که بادامکی به بازی میاد

حاک تو سر همه این بی غیرت ها
-

خلیلی بیچاره چیکار باید میکرد که نکرد؟اصلا کسی بهش پاس میداد که بخواد گل بزنه؟یکم منطقی باشید میدونم سخته ولی...حالا حق داره بره نیکبختو لت و پار کنه که چرا بهم پاس نمی دی....:-o

h4s4n
27-05-2009, 18:29
هیچی نمی تونم بگم الان اینقدر اعصابم خورده که حرفم نمیاد:53: . فقط همینو میگم کسانی که باعث حذف پرسپولیس شدن اینا بودن :
1. علی آبادی ( که هیچ از ورزش حالیش نیست)
2. انصاری فرد ( مدیر عامل به این داغونی وجود نداره اصلا )
3. وینگادا ( اصلا اسمشو نمیشه گذاشت مربی :1: )
4. بازیکنان بی تعصب (حیف نون خشک )

ss_ss gahreman
27-05-2009, 18:30
واقعا که

این بود یک جور بازی ملی؟؟!!!!

من به عنوان یک استقلالی خیلی عصبانی شدم از دست این بازیکنای بیغیرت(به جز عبدی که واقعا تا دقیقه اخر میدیوید!!)پرسپولیس
این وینگادا که دیگه خیلی خنگ مخه

27-05-2009, 18:32
دیگه باید به چی دلمونو خوش کنیم؟؟ لیگ سال بعد؟؟ نه اینجوریا نیس ، با این وضع سال دیگه سقوط نکنیم خوبه ، همه چی ختم میشه به هدایتی ، 8 میلیارد بدهی بالا اورد امسال واسه این شاهکارا؟؟؟ وینگادارو به چه حقی به تیم تحمیل کرد؟؟ این مدیرارو چی؟؟؟ این بازیکنارو چرا سرخود خرید؟؟؟

ALi ReZa
27-05-2009, 18:35
بی غیرت های شماره 10 , 6 , 9 با شماها هستم ...
برین و از اون جوون یاد بگیرین
از اون جوونی که هفته قبل هو شد ...
و امروز تشویق ...
برین از اون جوونی یاد بگیرین که تا اخرین نفس دوید ...
بهادر عبدی امروز منو یاد حسین عبدی انداخت
سیم خاردار محبوب سلطان ...
هی آقای گل ...
با تو هستم ...
گریه نکن ...
بلند شو ...
بلند شو برو بمیر
برو چارقد سرت کن راه بیفت تو خیابون ...

آقای نیکبخت بی غیرت
آقای خوش تیپ پر مدعا
روت میشه تو روی این مردم نگاه کنی ؟

یاد رضا شاهرودی به خیر
اون بابا اگه سوسول بود , ولی میفهمید غیرت یعنی چی ...
میفهمید وقتی تیمش عقبه باید تلاش کنه ...
یاد اون گل بی نظیرش به الهلال به خیر
هر چند که 4-1 باختیم
ولی رضا مالدینی نماد تعصب ماند ...
مثل محرمی
مثل رهبری فرد و مثل خیلی های دیگه ...

27-05-2009, 18:41
و امروز تشویق ...
هی آقای گل ...
با تو هستم ...
گریه نکن ...
بلند شو ...
بلند شو برو بمیر

آقای نیکبخت بی غیرت
آقای خوش تیپ پر مدعا

یاد رضا شاهرودی به خیر
هر چند که 4-1 باختیم
مثل محرمی

همیشه دعوا بود و حاشیه ولی این دقیقه نود برا موندن همه متحد میشدن ، امروز عبدی که خوب بازیث می کرد بایکوت بود ، سپهر تنها کسی بود که نذاشت گل دومو بخوریم و تا آخرین لحظه توپارو می زد
حالم از این ستاره ها به هم میخوره پوستر اینا به اتاق منه؟؟؟ باید پرچم سیاه بزنم

Real4Ever
27-05-2009, 18:41
و امروز تشویق ...
هی آقای گل ...
با تو هستم ...
گریه نکن ...
بلند شو ...
بلند شو برو بمیر

آقای نیکبخت بی غیرت
آقای خوش تیپ پر مدعا

یاد رضا شاهرودی به خیر
هر چند که 4-1 باختیم
مثل محرمی

خیلی عصبی هستیا! مثل من~x(
می شه گفت یه خورده بد گفتی، یه خورده خوب:
بی غیرت شماره 10 واسش خیلی کمه!!!! :-??باید دو تا دیگم گذاشت روش،:7: ولی اینجا جاش نیست
کریم که اصلا نبود!:-?
به خلیلی هم که اصلا پاسی ندادن!!!

اون جوونی که می گی از همه متعهد تر و با غیرت تر بازی کرد.(یعنی باهات موافقم)

نگاه کنه! اون یه چیزیم طلب کاره

ولی در مجموع باختیم!!! با اینکه اونام اصلا هیچی نبودن!!!

POUYA
27-05-2009, 18:42
تموم شد
فقط یه حسرت خیلی بزرگ دوباره میمونه واسه ما
واسه ما هوادار ساده
که صبر کنیم
صبر کنیم و بازم صبر کنیم

Scouser
27-05-2009, 18:42
این مدیرارو چی؟؟؟ این بازیکنارو چرا سرخود خرید؟؟؟
وینگادا و انصاری فرد کیو خریدن ؟!
اصلا وقتی براشون بود که یازیکن بخرن ؟!

arashss
27-05-2009, 18:43
ویرایش شد...

PAOLO
27-05-2009, 18:44
وای که چقدر افتضاح و بی تعصب بازی کردن دیگه حالم از هر چی فوتباله به هم میخوره

Real4Ever
27-05-2009, 18:45

مگه حتما باید، نقل و انتقالات ضعیف داشته باشن!
مدیر، اسمش روشه باید مدیریت کنه نه اینکه اجازه بده این همه حاشیه به وجود بیاد!!!!! یا تیم به هم بریزه!
من فکر نمی کنم بازیکنان زیر دست وینگادا ضیعف بوده باشن ولی چرا اینقد سانتر می کردن؟ الکی!!!!:292:

AriaN-B
27-05-2009, 18:46
از لحظه ای که داور سوت زده، مات و مبهم دارم دیوار خونه رو تماشا می کنم! :-w

واقعا دارم دیوانه میشم!

نمی دونم این فصل، به چی پرسپولیس باید دلم رو خوش کنم؛ تو این شرایط، بدون اینکه کسی رو مورد خطاب توهین قرار بدم، فقط آرزو می کنم که فصل بعد تیم از این آشفتگی در بیاد!

ان شاالله! :smil4337dd8b9eb25: :smil4337dd8b9eb25: :smil4337dd8b9eb25: :smil4337dd8b9eb25:

best
27-05-2009, 18:46
من اهل دیدن فوتبال ایران نیستم اما واقعا وضع این فوتبال متاثر کنندست . از چهار نماینده ایران هر چهارتا حذف شدند!این هیچی به ما نمگیه جز اینکه فدراسیون فوتبال ایران باید یه فکر اساسی بکنه.تیم ملیمون هم که کار خاصی از پیش نبرد اینم از باشگاهی که هر کدوم از باشگاه های ایرانی یکی یکی(واقعا یکی یکی؟؟ همه با هم) حذف شدند
و این در حالی که همه کشورهای اسیایی که ادعای فوتبال دارند هنوز توی گود هستند...

POUYA
27-05-2009, 18:48
ویرایش شد...

ALi ReZa
27-05-2009, 18:48
به قول اون یارو :

چی بگم از کجا بگم / دردمو با کیا بگم
بهتره که دم نزنم / حرفی از عشقم نزنم

منتظر می مونیم تا دایی بیاد ...
شاید شهریار منفور بتونه نقطه ی عطف دوباره ای بسازه
شاید شهریار منفور , یه روز دوباره تو آزادی تشویق بشه

علی دایی منفور هست
یک دنده و لجباز هست
کینه ای هست ولی ...
ولی به جوونها اعتقاد داره
ولی میدونه که یه بی غیرت رو نباید بذاره تو ترکیب
از اومدنش استقبال میکنم و واسش دعا میکنم ...
همین ...

ss_ss gahreman
27-05-2009, 18:50
این انصاری فرد حیثیت فوتبال ایرانو بر باد داد:-w

Mehrnaz
27-05-2009, 18:51
آخه چرا به خلیلی میگید بی غیرت؟بیچاره باید چیکار میکرد؟اصلا توپ بهش رسید؟تقصیر این بازیکنای خودخواه بی غیرت دیگه س که همه چیو واسه خودشون میخواناون نیکبخت...فقط بلده هی کلاه کپ بذاره هی موهاشو درست کنه با این و اون قهر کنه

POUYA
به نظر منم فقط دایی میتونه این تیم رو جمع کنه

شاید پرسپولیس و دایی بتونن به هم کمک کنن

Real4Ever
جلو 100 هزار تماشاگر
حالا هی بگین اس اس آبروی ایران رو برد......:34:
:6qwup3::33:
نیست نبرد!

شما که آبرویی واسه فوتبال نذاشتین....:117:
:6qwup3::33:
حداقل از گروهمون اومدیم بالا!

manchester7
27-05-2009, 18:53
اصلا از تعصب حرف نزنید که خندم میگیره
وقتی علی انصاریان نماد تعصب باشگاه از این تیم رفت تعصب تو پرسپولیسیا مرد
اما برنده واقعی امروز عبدی بود
همین که از جون واسه تیم مایه گذاشت خیلی خوشم اومد
نیکبخت هم که من هیچوقت ازش خوشم نمیومد
سالی 5تا گل میزنه اما 100 بار تماشاگرا رو سکته میده
اینا لیاقت 100000 نفر تماشاگر رو ندارن
اینا لیاقتشون همینه که از دقیقه 20 بهشون فحش داده بشه
اخه چرا 20 دقیقه اخر عین ماست بازی کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی کاپیتان ما اونجوری بازی کرد وقتی وینگادای ......... اونجوری لم داده بود وقتی تاکتیکمون شده بود بکش زیر توپ انتظار بیشتر از این هم نمیره

اشکال نداره ما هم خدایی داریم اینا به هیچ وجه نمیتونن جواب این دلهایی که شکوندن رو بدن

تو هم دلت خوشه ها؟
اخه به چیه دایی باید دلمونو خوش کنیم؟
مربی گری بلده؟

27-05-2009, 18:54

این جمله به هدایتی برمیگشت:72:

Jigsaw
27-05-2009, 18:57
من موندم چطور فدراسیون ایران بهترین فدراسیون شد
حال آدمو اینا بهم میزنن با این غیرتشون!! یعنی‌ تو زمین خودشون به تیمی که تفاضل گلش منفی‌ ۴ نتونستن نود دقیقه یه گل بزنن!!
بابا پروین بود حداقل با دو تا کتک، کاری میکرد که اینا با غیرت بازی کنن
ولی‌ خوب وقتی‌ کار از پایه اشکال داشت باشه همین
سال بعد موندم مس میخواد چیکار کنه، سال بعد هم داستان همینه، یعنی‌ همیشه همین خواهد بود مگر اینکه رو حرکات و نبوغ فردی بجایی برسیم وگرنه ما درست بشو نیستیم

Amir Argentina
27-05-2009, 18:59
بچه های پرسپولیس یه چیز بگم
پارسال یاد خودتون بیارین چه خبر بود
قهرمان شدیم
تا دقیقه 96 بازیکنا با غیرت تموم تلاش میکردن و دل میلیونها ایرانی خوش میکردن
یادش به خیر اون بازی با صبا بازی با سپاهان
ولی امسال چی .............:29:
خدا خودت به داد میلیونها هوادار این تیم برس :smil4337dd8b9eb25:

ALi ReZa
27-05-2009, 18:59
هنوز باورم نمیشه ...
یعنی به همین سادگی کنار رفتیم ؟
با یه پنالتی مفت ؟
به همین راحتی ...
هنوز باورم نمیشه

دعا میکنم به حق فاطمه زهرا (س) خدا دل اونایی رو که دل منو شکستن , بشکنه ...

manchester7
27-05-2009, 19:03
بچه های پرسپولیس یه چیز بگم
پارسال یاد خودتون بیارین چه خبر بود
قهرمان شدیم
تا دقیقه 96 بازیکنا با غیرت تموم تلاش میکردن و دل میلیونها ایرانی خوش میکردن
یادش به خیر اون بازی با صبا بازی با سپاهان
ولی امسال چی .............:29:
خدا خودت به داد میلیونها هوادار این تیم برس :smil4337dd8b9eb25:

دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم
هنوزم وقتی یاد اون خوشحالی تو رختکن میفتم به خودم افتخار میکنم اونجا که عابدزاده میاد تو به خودم افتخار میکنم که پرسپولیسیم اما این احمق ها نمیزارن هیچ تیمی 2سال پشت سر هم خوشبخت باشه

ALi ReZa
27-05-2009, 19:05
کریم که اصلا نبود!:-?

چرا اتفاقا کریم بود ...
اگه دقت میکردی اون بالا رو سکوها داشت ادامس می جوید ... :53::27::29:

saeed_cris
27-05-2009, 19:06
تنها دلمون به پرسپولیس خوش بود که این هم حذف شد..:29:

مقصر اصلی ناکامی فوتبال ایران همین فدراسیون فوتبال و تربیت بدنه.....
واقعا که ...........
حالا فقط باید منتظر عملکرد تیم ملی مون باشیم ....

خدایی نکرده اگه جام جهانی هم نرفتیم دیگه ناکامی های سال 88 فوتبال ایران تکمیل میشه.......:53:

Arastoo 10
27-05-2009, 19:08
خيلي عوضي ان خيلي...
فكر كن امروز بعد يه امتحان سخت گفتم بازي رو ميبينم اعصابم آروم ميشه.
همشون برن گم شن.اين پول خورها به چيزي جز پولهاشون فكر نميكنن.
واسه كدوم تيم اينهمه تماشاگر ميره؟حيف اين تماشاگرهاي باغيرتي كه پرسپوليس داره واقعا حيف...
من از همه بچه هايي رفته بودن ورزشگاه تشكر ميكنم و ازشون ميخوام كه تو تمرينا برن و با شعارا حرفاشونو بزنن
اصلا يه جو غيرت تو وجود اينا پيدا ميشه؟؟اگه غيرت داشتن اين بي عرضه بازيها رو درنمياوردن.

POUYA
27-05-2009, 19:10
اصلا از تعصب حرف نزنید که خندم میگیره
وقتی علی انصاریان نماد تعصب باشگاه از این تیم رفت تعصب تو پرسپولیسیا مرد
اما برنده واقعی امروز عبدی بود
همین که از جون واسه تیم مایه گذاشت خیلی خوشم اومد
نیکبخت هم که من هیچوقت ازش خوشم نمیومد
سالی 5تا گل میزنه اما 100 بار تماشاگرا رو سکته میده
اینا لیاقت 100000 نفر تماشاگر رو ندارن
اینا لیاقتشون همینه که از دقیقه 20 بهشون فحش داده بشه
اخه چرا 20 دقیقه اخر عین ماست بازی کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی کاپیتان ما اونجوری بازی کرد وقتی وینگادای ......... اونجوری لم داده بود وقتی تاکتیکمون شده بود بکش زیر توپ انتظار بیشتر از این هم نمیره

اشکال نداره ما هم خدایی داریم اینا به هیچ وجه نمیتونن جواب این دلهایی که شکوندن رو بدن

تو هم دلت خوشه ها؟
اخه به چیه دایی باید دلمونو خوش کنیم؟
مربی گری بلده؟
از وینگادا بیشتر بارشه

arashss
ویرایش شد...

kia_lazio
دیگه باید به چی دلمونو خوش کنیم؟؟ لیگ سال بعد؟؟ نه اینجوریا نیس ، با این وضع سال دیگه سقوط نکنیم خوبه ، همه چی ختم میشه به هدایتی ، 8 میلیارد بدهی بالا اورد امسال واسه این شاهکارا؟؟؟ وینگادارو به چه حقی به تیم تحمیل کرد؟؟ این مدیرارو چی؟؟؟ این بازیکنارو چرا سرخود خرید؟؟؟

من چند وقت پیش یه پستی دادم و اونم این بود: میلیاردها خرج برای رسیدن به نقطه صفر؟
ولی من چندین بار گفتم تقصیر رو گردن وینگادا نندازید. اتفاقا وینگادا هم در جهت حرفهای شما حرکت کرد. مگه شما نمیگید بازیکنا بی غیرتن؟ خوب اونم مجبوره که به جای یه سری بی غیرت مثل رحمان و نیکبخت یا خیلیهای دیگه بره اقلا بازیکنایی مثل عبدی و خیر خواه و نوروزی و ... بیاره تو بازی که لا اقل اگر بازی کردن بلد نیستن لا اقل مثل ... میدون. کیو داشت که بیاره تو بازی بهتر از بقیه باشن؟ پتروویچ رو آورد هیچ چی نشد. اون از منصوری. اون از بادامکی. کریم هم که مشخص بود باید خیلی وقت پیش بازنشست بشه. در ضمن اینم یادتون هست که وینگادا تقریبا اواخر فصل بود که اومد تو تیم. مگه همین قطبی محبوب با این بازیکنا به نتیجه رسید که وینگادا برسه؟ قطبی بدبخت هم این دخالتهای سازمان و هدایتی و بی غیرتی بازیکنا رو دید که از تیم رفت. وینگادا که سهله اگه خدا هم میومد با این بازیکنا به جایی نمیرسید. لا اقل وینگادا نشون داد که حداقل از مربیهای پر ادعای داخلی بهتره. باز تیم رو به عنوان تیم اول برد مرحله بعد. اونم با این بازیکنای:-&. دست وینگادا بود و اگر اختیار عمل داشت تمام بازیکنا رو میریخت بیرون میرفت از جوانان و امید پرسپولیس میاورد برای بازی. لا اقل میدویدن تو بازی. خدایا پرسپولیس امسال چقدر عذاب آور بود.

SSMAJIDI
27-05-2009, 19:15
وینگادا مربی حتی در سطح ایران هم نبود!تنها کسانی که به پرسپولیس ضربه زدن و پرسپولیس این بازیرو باخت خوده پرسپولیسیها بودن!علی کریمی هر چقدر بازیکنه عالیی باشه اما یکی از حاشیه سازانه فوتبال ایران است.تو چند روزی که مونده بود به بازی پرسپولیس-بنیاد کار به جایی که به تیمشون امید بده و تیمو دور از حاشیه نگه داره درگیر شد با خوردبین و تیمو قشنگ برد تو حاشیه بعلاوه علیرضا نیکبخت هم همینطور بود.
نلو وینگادا با اینکه میدونسته محمد منصوری کمی مصدومیت داره به اون بازی میده و تنها 10ثانیه تو زمین میمونه و هیچ کاره مثبتی هم نمیتونه بکونه.
فرهاد خیر خواه تو کل فصل 10 تا بازی برای پرسپولیس انجام نداده نمیدونم چرا امروز بازی کرد و اصلا انگیزه نداشت ولی بازیکنه جونی به نام بهادر عبدی امروز پر انگیزه/جنگنده بازی کرد با اینکه در بازی قبلی زیاد هوادارای پرسپولیس او را تشویق نکردن ولی امروز باعث شد تا هواداران را طوری تحریک کنه که اورا تشویق کنن.
علی کریمی تو بازیهای آسیا غیر از بازی آخر عالی بودش اما در این بازی که باید عالی کار میکرد نتونست اونقدر برای تیمش موثر باشه.
نیکبخت و محسن خلیلی هم امروز روز خوبشون نبود و نتونستن خاسهای هواداران که یک بازی عالی هست را انجام بدن.
در کل ما هوادارانه پرسپولیس و استقلال الکی ناراحت میشیم و واسه یک باخت گریه می کنیم و امروز 100هزار نفر +30میلیون نفر+حتی بعضی از هواداران استقلال ناراحت میشن اما بازیکنان و مربیان که ناراحتی ما را نمیفهمند فقط به فکر مطرح کردن خود و گرفتن پولهای ملیونی هستن و به فکر تیمی که دارن توش بازی میکنن و نمیدانند امثالی مثل پروین/پنجعلی/عابدزاده و.........که با امکانات کم و با غیرتو شرف تونستن پرسپولیس را در دنیا مطرح کنن اما بازیکنای امروزی پرسپولیس و حتی استقلال معنی غیرت و تعصب روی پیراهن خود و تیم خود را نمی دانند و همینها باعث این می شود تا امروز من استقلالی حتی و ملیونها پرسپولیسی ناراحت شوند و امروز بازیکنان پرسپولیس قدر این موقعیت تو آسیا و این 100 هزار هوادار را ندونستن.
امیدوارم هر کسی که در این 2 تیم بازی میکنن لیاقت پوشیدن لباس این تیم را داشته باشن و غیرتو تعصبو شرفو از بازیکنان قدیمی که برای این تیم زحمت کشیدن داشته باشن و فقط بخاطره تیمشون و هواداراشون بازی کنن نه بخاطر پول!
حیف شد.حیف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط یک دلداری و یک دردودل بود

Arastoo 10

نه جون من هر كي مياد بياد جز دايي.عمرا بتونه پرسپوليسو جمع كنه.
دايي بياد مطمئنا بين اون و بازيكنا اختلافات شديدي پيدا ميشه.
به نظر من دنيزلي بياد بهتره.اون با فوتبال ايران آشنايي داره قبلا هم كه سرمربي پرسپوليس بوده.اخيرا هم كه نتايج خيلي خوبي تو تركيه كسب كرده...

اصلا نمیشه باور کرد ، از جلسه امتحان زدم بیرون اومدم خونه ، وقیقه 32 بود ده دقیقه بعد گل خوردیم ، بعد باختیم ، همین ، دیگه چی باید بگم بعد بازی با پاس تا دو روز به هم ریختم گفتم جهنم تو آسیا جبران می کنن ، الان چی بگم؟؟ سال دیگه هم که دیگه نیستیم ، تموم شد؟؟؟ آخر این سناریو این بود؟؟؟ یه مروری نشستم کردم ، هدایتی اومد خریدای سرسام آور آوردن مصطفوی ، شعارررررررررر ، به استقلال 4 تا می زنیم ، قرمان آسیا میشیم ، هر سه جام مال ماس ، سناریو خیلی وقته شروع شده ، باند هدایتی داره شکل می گیره ، سر کوپکترین چیزی هدایتی پولارو نمیده تا بازیکنارو به خودش وابسته کنه و زالوصفت ، امپراطور رفت.... ، زودتر از همه ی ما فهمید چه خبره ، شاید چون دلش صاف بود ، شایدم خواب نما شده بود و اون چیزیو دید که امروز دیدیم ، تو لیگ قرار نبود قهرمان شیم ، همه اینو فهمیدن و بی انگیزه شدن ، شیکما روز به روز برجسته تر شد و البته تفکرات پیروانی هم روز به روز....تر ، عنصر جدیدی به تیم تزریق میشه ، غافل ار اینکه برا تقویت ویروسه نه تقویت بدن ، همه سیستمای عصبی از کار می افتن ، همه ی ستاره ها ... صفت میشن ، اونی که خوبه هنوز رو نیمکته تا هروقت زالو شد بیاد تو زمین ، سپهر نیمکت نشین شد تا مهره ای به نام رضایی با رقمی هنگفت به تیم تحمیل شه مدیر موافق نیست ولی هدایتی رگ خواب بازیکنارو داره دو تا بازی فجیع می بازیم تا رضایی بیاد ، علی کریمی البته خوبه ، از جون مایه میذاره ولی این ستاره هم کم سو شده ، تیمای ده نفره هم مارو می زنن ، وینگادا میاد، آخرین علائم حیاتی تیمو از بین می بره، چشممون به آسیاس ، بازیای اول آب یخه رو تن سوخته ی ما ، طعم پیروزی... ، ولی اینم فقط یه سو تفاهمه که به قول بعضیا پاک میشه ، 5 تا می خوریم ، تیم بایکوته ، هدایتی برا حذف پرسابقه ترین و پاک ترین چهره ی تیم نیاز به محبوبیت علی کریمی داره و په قدر ساده علی کریمی...
می رسیم به بازی امروز ، صد هزار تا تماشاگر میان تا کم و کسری نباشه ...

Amir Argentina
27-05-2009, 19:19
وينگادا: به همكاري‌ام با پرسپوليس خاتمه مي‌دهم

کانون هواداران پرسپولیس : نلو وينگادا پس از شكست يك بر صفر تيم فوتبال پرسپوليس برابر بنيادكار نلو وينگادا در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: به بنيادكار تبريك مي‌گويم البته با توجه به اتفاقاتي كه افتاد نتيجه بازي بايد مساوي به اتمام مي‌رسيد و بازي به وقت اضافي كشيده مي‌شد. به هر حال بازي تمام شده است و ما آن را واگذار كرده‌ايم و ديگر نمي‌توان كاري كرد.وي، ادامه داد: ناراحتي هيئت مديره بازيكنان و هواداران را درك مي‌كنم و اميدوارم در آينده اين اتفاقات جبران شود.وي در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال قطع همكاري شما با تيم پرسپوليس وجود دارد، تأكيد كرد: بله با تيم پرسپوليس قطع همكاري خواهم كرد.سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد: از من ناراحت نشويد. به همه تيم هايي كه پيروز شوند تبريك مي‌گويم شايد اين موضوع را ايراني‌ها بد بدانند؛ اما برخلاف تصور كار بدي نيست.وي در مورد تعويض محمد منصوري، گفت: اين بازيكن مقابل الشباب هم به ميدان رفت و در پيروزي ما تأثيرگذار بود؛ اما كسي در آن مسابقه در مورد تعويض سوالي نپرسيد.

وينگادا در پاسخ به اين سوال كه چرا نمي‌خواهيد مشكل اصلي پرسپوليس را بگوييد، خاطرنشان كرد: اين مشكل خانوادگي است. اگر در خانواده شما مشكلي وجود داشته باشد آيا آن را بيان مي‌كنيد؟ من هم سعي مي‌كنم مشكل پرسپوليس را به بيرون از خانه انتقال ندهم.وي افزود: اگر دنبال مقصر هستيد من مي‌توانم آن مقصر باشم زيرا با وجدانم مشكل ندارم چون همه تلاشم را كردم.
وي با اشاره به اينكه جريان بازي را داور رقم زد نه ريوالدو، افزود: اگر بر روي هر كس ديگري غير از ريوالدو خطا مي‌شد داور پنالتي نمي‌گرفت.در ادامه اين نشست هنگامي كه وينگادا با سوالات متعدد خبرنگاران مواجه شد بدون توجه به اين سوالات جلسه را ترك كرد.تيم فوتبال پرسپوليس با شكست يك بر صفر مقابل بنيادكار در ورزشگاه آزادي از دور مسابقات ليگ قهرمانان ‌آسيا حذف شد.

نه تو رو خدا بیا بمون دو تا جام رو ازمون گرفتی
سال دیگه هم تو لیگ قهرمانان هم که نیستیم
پولت هم که گرفتی میخوای بمونی چیکار برو دیگه
ولی این پول از گلوت پایین نمیره
چون تو این چند وقته با دل میلیونها جوونو و پیر بازی کردی

manchester7
27-05-2009, 19:20
از وینگادا بیشتر بارشهمگه وینگادا هم چیزی بارشه که بگیم دایی بیشتر از اون بارشه؟
پیروانی هم بیشتر از وینگادا بارش بود

وينگادا: به همكاري‌ام با پرسپوليس خاتمه مي‌دهم نه تو رو خدا نرو خواهش میکنیم نرو
این مرتیکه چی فکر کرده؟
واقعا فکر کرده بوده قراره بمونه که حالا واسه ما استعفا هم میده؟

zamiad
27-05-2009, 19:20
پرسپولیسسسسسسسسس
نمیشناسم
قبلنا یه تیم بود به نام این
ولی حالا فکر نمیکنم یه همچین تیمی وجود داشته باشه

ولی یه موسسه هست تو فوتبال به این اسم شده بانک بازیکنای بی غیرت و از همه جا هر بازیکنی که از هر جایی دیپورت شده میره اوونجا یه وام بلاعوض میگیره خوبم وام میده

اون پرسپولیس قدیم یادش بخیر هر کسی فقط واسه اینکه از جلو باشگاه رد بشه کلی نظر ونیاز میکرد که خدا این لیاقتو بهش بده

27-05-2009, 19:21
ویرایش شد...

ALi ReZa
27-05-2009, 19:23
چرا بیخودی با دایی مخالفت میکنن ؟
دایی یعنی جوونگرایی
دایی یعنی بی غیرت زدایی
دایی یعنی یا برو تو زمین و از جون مایه بذار یا برو گم شو بیرون
ما که به هر ننه قمری فرصت دادیم
چرا به دایی فرصت ندیم
دایی برای تیم ملی زود بود
ولی امروز به نظر من دوای درد پرسپولیسه
پرسپولیس امروز چی داره که بهش دل خوش باشیم
همه چیز باید از نو شروع شه
چرا دایی این شروع رو رهبری نکنه ؟
دوست عزیزمون میگه دایی بیاد اختلافات بین بازیکنا ایجاد میشه ؟
آره میدونم ...
الان همه با هم مهربون هستن
همه به خاطر هم جون میدن ...
همه هدفشون موفقیت تیمه ...
دیگه اختلاف از این بیشتر
وقتی که علی کرییم به خودش اجازه میده با یکی از اسطوره های تاریخ باشگاه درگیر و شه و تماشاگرا رو تحریک کنه که به محمود خان فحش بدن دیگه دلمون به چی خوش باشه ...

اینو میدونم که اگه دایی بیاد کریمی میره
اینو میدونم که اگه دایی بیاد با ریزش تماشاگر مواجه میشیم
اینو میدونم که خیلی هاتون از اسم دایی حالتون به هم میخوره (مثل خودم:D)
دایی دوتا برد پرگل بیاره تشویق میشه
تیمش یه بازی زیبا بکنه تشویق میشه
خیلی معذرت میخواما ولی حقیقت اینه که مردم ما حزب باد هستن
حیلی زود یادشون رفت که دایی چه قدر برای خداحافظی از تیم ملی لجاجت به خرج داد و آبرو ایران رو تو جام جهانی برد
اسفند 86 تو نظرسنجی 90 , 70 % ملت معتقد بودن دایی گزینه مناسبیه
تا دقیقه 80 بازی با کره و عربستان هم که تیم جلو بود بارها تشویقش کردن

دایی باید برگرده ....
ولی مطمئن باشین تنها راه حل همینه ...

King_Of_BOYS
27-05-2009, 19:28
این یارو وینگادا بلایی رو سرمون اورد که پارسال اون یارو برزیلیه کی بود؟ سرمربی سابق عراق . سر سپاهان اورد. سه تا جام رو از سپاهان گرفت . امسال همین قضیه برای پرسپولیس اتفاق افتاد.
به هر حال 87-88 به هر بدبختی و تلخی که بود گذشت . خدا 88-89 رو به خیر کنه.

Liverpudlian
27-05-2009, 19:29
ما هم تازه از آين استاديوم اومديم آی کاش ميمردمو آين روزو نميديدم تماشاگر های بنيادکار که 10 تا بيشتر نبودن پرچم ازبکستان رو جلوی آيران بردن بالا داشت اشکم در ميومد اونم تو ازادی با دل 100 هزار نفر بازی کردن اميدوارم هيچ کس خير نبينه

kia_lazio
27-05-2009, 19:30
وینگادا مربی حتی در سطح ایران هم نبود!تنها کسانی که به پرسپولیس ضربه زدن و پرسپولیس این بازیرو باخت خوده پرسپولیسیها بودن!علی کریمی هر چقدر بازیکنه عالیی باشه اما یکی از حاشیه سازانه فوتبال ایران است.تو چند روزی که مونده بود به بازی پرسپولیس-بنیاد کار به جایی که به تیمشون امید بده و تیمو دور از حاشیه نگه داره درگیر شد با خوردبین و تیمو قشنگ برد تو حاشیه بعلاوه علیرضا نیکبخت هم همینطور بود.
نلو وینگادا با اینکه میدونسته محمد منصوری کمی مصدومیت داره به اون بازی میده و تنها 10ثانیه تو زمین میمونه و هیچ کاره مثبتی هم نمیتونه بکونه.
فرهاد خیر خواه تو کل فصل 10 تا بازی برای پرسپولیس انجام نداده نمیدونم چرا امروز بازی کرد و اصلا انگیزه نداشت ولی بازیکنه جونی به نام بهادر عبدی امروز پر انگیزه/جنگنده بازی کرد با اینکه در بازی قبلی زیاد هوادارای پرسپولیس او را تشویق نکردن ولی امروز باعث شد تا هواداران را طوری تحریک کنه که اورا تشویق کنن.
علی کریمی تو بازیهای آسیا غیر از بازی آخر عالی بودش اما در این بازی که باید عالی کار میکرد نتونست اونقدر برای تیمش موثر باشه.
نیکبخت و محسن خلیلی هم امروز روز خوبشون نبود و نتونستن خاسهای هواداران که یک بازی عالی هست را انجام بدن.
در کل ما هوادارانه پرسپولیس و استقلال الکی ناراحت میشیم و واسه یک باخت گریه می کنیم و امروز 100هزار نفر +30میلیون نفر+حتی بعضی از هواداران استقلال ناراحت میشن اما بازیکنان و مربیان که ناراحتی ما را نمیفهمند فقط به فکر مطرح کردن خود و گرفتن پولهای ملیونی هستن و به فکر تیمی که دارن توش بازی میکنن و نمیدانند امثالی مثل پروین/پنجعلی/عابدزاده و.........که با امکانات کم و با غیرتو شرف تونستن پرسپولیس را در دنیا مطرح کنن اما بازیکنای امروزی پرسپولیس و حتی استقلال معنی غیرت و تعصب روی پیراهن خود و تیم خود را نمی دانند و همینها باعث این می شود تا امروز من استقلالی حتی و ملیونها پرسپولیسی ناراحت شوند و امروز بازیکنان پرسپولیس قدر این موقعیت تو آسیا و این 100 هزار هوادار را ندونستن.
امیدوارم هر کسی که در این 2 تیم بازی میکنن لیاقت پوشیدن لباس این تیم را داشته باشن و غیرتو تعصبو شرفو از بازیکنان قدیمی که برای این تیم زحمت کشیدن داشته باشن و فقط بخاطره تیمشون و هواداراشون بازی کنن نه بخاطر پول!
حیف شد.حیف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط یک دلداری و یک دردودل بود

داداش گلم چطور هفته پیش که منصوری اومد و خوب هم بازی کرد این حرفا رو نزدی؟ چطور هفته پیش مصدوم نبود اما حالا شد؟ داداش هزار بار دیگه هم میگم مشکل ما وینگادا نبود. هزار بار دیگه هم میگم با این تیم قطبی و پیروانی هم نتیجه نگرفتن. بیخود به وینگادا گیر نده.

Arastoo 10
27-05-2009, 19:33
ما جوونا و نوجوونا مگه دل خوشيمون چيه؟اين نامردا چرا اينطوري ميكنن؟!!
من كه از حقم نميگذرم و نمي بخشمشون.
ببينيد تيم قهرمان و قشنگمون به چه روزي افتاده؟تيممون همون تيم قهرمانه منتهاش الان دست نا اهلا افتاده هر بلايي كه ميخوان سرش ميارن!
پارسال چه سال قشنگي بود...
دوره اول ليگ هم خيلي خوب بود.من با اينكه 9 يا 10 سال بيشتر نداشتم اما خيلي چيزا ازشون ياد گرفتم. خيلي باغيرت بودن...
اما الان چي؟؟!!من الان به پسردايي 9سالم وقتي در مورد اين چيزا ميپرسه چي بگم؟

27-05-2009, 19:34
این یارو وینگادا بلایی رو سرمون اورد که پارسال اون یارو برزیلیه کی بود؟ سرمربی سابق عراق . سر سپاهان اورد. سه تا جام رو از سپاهان گرفت . امسال همین قضیه برای پرسپولیس اتفاق افتاد.
به هر حال 87-88 به هر بدبختی و تلخی که بود گذشت . خدا 88-89 رو به خیر کنه.

ویرا بود اسمش ، ولی به نظرم این کچللللللللللل بی خاصیت با اون منگل دستیاراش بیشتر به لیت بارسکی شبیه بود متودشون:29:

Liverpudlian
27-05-2009, 19:35
پس از برتري مقابل پرسپوليس
ممت: با يك پيروزي شيرين از ايران مي‌رويم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان گفت: با نتيجه‌اي كه مقابل پرسپوليس كسب كرديم، با يك برد شيرين ايران را ترك مي‌كنيم.

به گزارش باشگاه خبري فارس (توانا)، سرمربي تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان درباره بازي مقابل پرسپوليس اظهار داشت: مقابل تيم بزرگي مثل پرسپوليس با اين همه هوادار بازي كردن كار سختي است. اين نتيجه يك برد شيرين براي ما بود و با اين پيروزي در مراحل بعدي با قدرت بيشتري ظاهر خواهيم شد.
ممت ادامه داد: پرسپوليس تيم بزرگي است و هواداران فراواني دارد. اين تيم و بازيكنان آن را به خوبي آناليز كرده بوديم و مشكلات آن‌ها را مي‌دانستيم.
وي در مورد پنالتي گرفته شده توسط داور، عنوان كرد: به نظر من نظر داور كاملا درست بود و داور اشتباهي نداشت.
سرمربي تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان گفت: اين برد را به بازيكنان و مردم ازبكستان تبريك مي‌گويم و اميدوارم كه با انجام بازي‌هاي بهتر به فينال مسابقات راه پيدا كنيم.
وي ادامه داد: براي تيم پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌كنم. تمام بازيكنان ما براي پيروزي در اين بازي زحمت كشيده‌اند. اگر بيشتر دقت مي‌كرديم در ضد حملات مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به ثمر برسانيم.
ممت با بيان اين موضوع كه اين پيروزي حاصل كار يك نفر نبود، اظهار داشت: تمام بازيكنان براي پيروزي در اين مسابقه زحمت كشيده‌اند. به تيم خود اعتقاد داشتم و در روزهاي آينده براي موفقيت در مراحل بعدي برنامه‌هاي ويژه‌اي در نظر گرفته‌ايم.
تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان امروز با پيروزي يك بر صفر برابر پرسپوليس ايران به مرحله بعد مسابقات ليگ قهرمانان آسيا صعود كرد.
خبرگزاري فارس

SSMAJIDI
27-05-2009, 19:36
حاشيه ديدار پرسپوليس و بنيادكار/
خداحافظي بازيكنان در رختكن و لبخندهاي معنادار مسئولان
خبرگزاري فارس: پس از شكست پرسپوليس مقابل بنيادكار، برخي بازيكنان اين تيم كه احتمال جدايي‌شان بسيار زياد است، در رختكن از هم تيم‌هاي خود خداحافظي كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، برخي از بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از حذف از ليگ قهرمانان آسيا در رختكن ورزشگاه از ساير نفرات خداحافظي كردند تا مشخص شود قصد ادامه حضور در اين تيم را ندارند.

* 30 دقيقه پس از اتمام بازي، اعضاي تيم بنيادكار در ورزشگاه آزادي مانده و مشغول پايكوبي بودند. آنها با ريوالدو برخورد بسيار خوبي داشته و او را بر روي دست از رختكن خارج كردند. بازيكنان اين تيم جلوي چشم عابدزاده،‌ كادر فني و بازيكنان پرسپوليس به جشن و پايكوبي مشغول شدند. تماشاگران پرسپوليس نيز در ورزشگاه مانده و علاقه اي به ترك آن نداشتند.

*پس از اينكه وينگادا با اعتراض برخي از رسانه‌ها مبني بر استفاده نكردن از توره مواجه شد با خنده جواب آنها را داد.

*نيروي انتظامي 50 هوادار را در ورزشگاه آزادي دستگير كرد.

*عباس انصاري‌فرد مديرعامل پرسپوليس پس از اينكه به همراه علي‌آبادي از ورزشگاه خارج شد بعد از 10 دقيقه دوباره به ورزشگاه بازگشت و با بازيكنان مشغول صحبت شد.

*علي‌آبادي و سعيدلو تمايلي به گفت و گو با خبرنگاران نداشتند و تنها به ذكر اين جمله بسنده كردند كه: " پرسپوليس خوب بازي كرد فقط نتوانست گل بزند. " آنها در پاسخ به اين سوال آيا پروين به پرسپوليس بازمي‌گردد فقط لبخند زدند و ورزشگاه را ترك كردند

Jigsaw
27-05-2009, 19:37
خودمونیم این منصوریم هم چین بازیکن خوبی‌ باسه پرسپولیس نبوده البته به ۱۰۰ تا خیر خواه میارزه ولی‌ بازیکن مالی‌ نیست
عشق سر توپ زدنه یعنی‌ ولش کنن تا رو خط دروازه هی‌ سر توپ میزنه

saeed_cris
27-05-2009, 19:37
خوردبین در گفتگو با مهر:

وینگادا مقصر این ناکامی بود / با قطبی قهرمان می شدیم

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه عامل اصلی شکست این تیم وینگادا بود، تاکید کرد زمانی که یک مربی در طول هفته با یک تاکتیک تیم را آماده می کند و در روز آخر سیستم دیگری را اتخاذ می کند، حاصل آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود. محمود خوردبین در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد شکست تیم فوتبال پرسپولیس برابر بنیادکار با بیان مطلب فوق گفت: شک نکنید اگر شرایط حضور افشین قطبی در پرسپولیس را فراهم می کردند و این مربی در تیم ماندگار می شد، نه تنها در لیگ قهرمانان آسیا، بلکه در لیگ برتر با اختلاف 20 امتیاز قهرمان می شدیم.
وی ادامه داد: وینگادا توان فنی لازم برای هدایت پرسپولیس را نداشت و بسیار ضعیف بود. همین است دیگر، خارجی‌ها می آیند، پول‌های کلانی می گیرند و می روند. ما باید به بیمارستان برویم و قلب خود را عمل کنیم.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه عامل اصلی شکست این تیم وینگادا بود، تاکید کرد: زمانی که یک مربی در طول هفته با یک تاکتیک تیم را آماده می کند و در روز آخر سیستم دیگری را اتخاذ می کند، حاصل آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود.
خوردبین همچنین در جمع خبرنگاران نیز با اشاره به برخورد نامناسب با باقری تصریح کرد: نباید با کریم چنین رفتاری می شد زیرا وی اسطوره پرسپولیس است و توان پرسپولیس را افزایش می دهد

Liverpudlian
27-05-2009, 19:42
اون نيکبخت که کاری جز سوتی دادن توپ بلد نبود خيرخواه هم که ديگه نگم خليلی هم خيلی بد بود علی کريمی رو هم مهار کرده بودن چند نفر و راه ميرفت تو زمين . در کل بازيکنا استاديوم رو با پيکنيک اشتباه گرفته بودن بنيادکار دمش گرم خوب بازی يه گل زد 60 دقيقه از گلش نگهداری کرد درست کاری که با سپاهان کرد از ولی از یه جهت هم خوب شد از فردا کل کادر فنی پاکسازی ميشن و ميرن پی کارشون .اين مدير عامل اون پولی رو که گرفتی اميدوارم از گلوت پايين نره هم تو و هم اون سر مربی که با خودت اوردی

Real Madrid C.F
27-05-2009, 19:50
خاککک بر سر مدیریت تیم وقتی خانم نیکبخت واحدی قبل بازی میگه افشاگری میکنم میخواستیم وضع بهتر بشه آخه انصاری فرد مدیریت سرش میشه ................... با این وضع فوتبال ما از عربستان و کره شمالی عقب افتاده 4 سال دیگه از همین اندونزی عقب میفتیم

Liverpudlian
27-05-2009, 19:52
فرار بازيكنان و خسارت هواداران پرسپوليس به مجموعه ورزشي آزادي
خبرگزاري فارس: هواداران پرسپوليس پس از باخت اين تيم مقابل بنيادكار ازبكستان، شيشه‌هاي ورزشگاه 12 هزار نفري آزادي را شكستند.

به گزارش خبري فارس «توانا»، هواداران پرسپوليس پس از حذف اين تيم از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، شيشه‌هاي مجموعه 12 هزار نفري آزادي را شكسته و به باجه‌هاي بليت‌فروشي نيز آسيب رساندند.
آنها همچنين به 10 ماشين اداري و دولتي اين مجموعه خسارات شديدي را وارد كردند.

*بازيكنان پرسپوليس كه قصد داشتند با اتوبوس از ورزشگاه خارج شوند با اعتراض شديد هواداران مواجه شده و مسير خروجشان را عوض كردند.
آنها در هنگام ترك ورزشگاه با 500 هوادار و ليدر عصباني روبرو شدند و در حالي كه با اسكورت پليس همراه بودند ترجيح دادند از در غربي ورزشگاه كه در همه مسابقات از آن خارج مي‌شوند خارج نشده و از در ديگري خارج شوند.
خبرگزاري فارس

27-05-2009, 20:36
خوردبین در گفتگو با مهر:

وینگادا مقصر این ناکامی بود / با قطبی قهرمان می شدیم

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه عامل اصلی شکست این تیم وینگادا بود، تاکید کرد زمانی که یک مربی در طول هفته با یک تاکتیک تیم را آماده می کند و در روز آخر سیستم دیگری را اتخاذ می کند، حاصل آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود. محمود خوردبین در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد شکست تیم فوتبال پرسپولیس برابر بنیادکار با بیان مطلب فوق گفت: شک نکنید اگر شرایط حضور افشین قطبی در پرسپولیس را فراهم می کردند و این مربی در تیم ماندگار می شد، نه تنها در لیگ قهرمانان آسیا، بلکه در لیگ برتر با اختلاف 20 امتیاز قهرمان می شدیم.
وی ادامه داد: وینگادا توان فنی لازم برای هدایت پرسپولیس را نداشت و بسیار ضعیف بود. همین است دیگر، خارجی‌ها می آیند، پول‌های کلانی می گیرند و می روند. ما باید به بیمارستان برویم و قلب خود را عمل کنیم.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه عامل اصلی شکست این تیم وینگادا بود، تاکید کرد: زمانی که یک مربی در طول هفته با یک تاکتیک تیم را آماده می کند و در روز آخر سیستم دیگری را اتخاذ می کند، حاصل آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود.
خوردبین همچنین در جمع خبرنگاران نیز با اشاره به برخورد نامناسب با باقری تصریح کرد: نباید با کریم چنین رفتاری می شد زیرا وی اسطوره پرسپولیس است و توان پرسپولیس را افزایش می دهد

قربون محمود خان خوردبین ، درد مارو این فرشته می فهمه ، قربون شرفت قربون مرام و وفات ، قربون اون دل بی کست ، حاضرم همین یه ذره از روحمم که مونده فدای این بزرگوتر کنم
اون نيکبخت که کاری جز سوتی دادن توپ بلد نبود خيرخواه هم که ديگه نگم خليلی هم خيلی بد بود علی کريمی رو هم مهار کرده بودن چند نفر و راه ميرفت تو زمين . در کل بازيکنا استاديوم رو با پيکنيک اشتباه گرفته بودن بنيادکار دمش گرم خوب بازی يه گل زد 60 دقيقه از گلش نگهداری کرد درست کاری که با سپاهان کرد از ولی از یه جهت هم خوب شد از فردا کل کادر فنی پاکسازی ميشن و ميرن پی کارشون .اين مدير عامل اون پولی رو که گرفتی اميدوارم از گلوت پايين نره هم تو و هم اون سر مربی که با خودت اوردی

دلت خوشه هادی ، غیر خوردبین و سپهر و عبدی و نوروزی همشون باید برن ، هیثت مدیره و اون هدایتی باید برن ، مگه میشه به این راحتی همه چی عوض شه:53:

Pou Manchester
27-05-2009, 20:38
امروز افتضاح بازی کردیم و حقمون بود ببازیم. تیمی که تو زکین خودش 2 تا موقعیت گل بیشتر نداشته باشه همون بهتر که حذف شیم بریم پی کارمون .
با این کادر فنی ، با این بازیکنا ، با این مدیریت به هیچ جا نمیرسیدیم .
واقعا دلم برای این 95هزار تماشگر میسوزه که با چه عشق و علاقه ای اومده بودن ورزشگاه بعد باید این جوری خوشحالی اوزبکا رو تماشا کنن !
دلم برای تیمم میسوزه ...!:-??

مهديس
27-05-2009, 21:12
ویرایش شد...

esteghlal-ahwaz
27-05-2009, 21:31
ویرایش شد...

Mehrnaz
27-05-2009, 21:32
همین دیگه...........
جز این جوابه دیگه ای ندارین بدین:wagfinger1:

بخاطر اینکه شما پرسولیسی ها عقده ای هستین.

وسط بازی تماشاگراتون شعار علیه اس اس میدادن......

حالا ما با شما هیچ فرقی نداریم
ما تو گروهی حذف شدیم اونم بخاطر بد شانسی هامون بود
و شما تو 1/8 نهایی
چه سود........:301:
عزیز خب تو هم یه استقلالی هستی ولی ایرانی که هستی...منم از شعارهایی که در معدود اوقاتی علیه استقلال میدادن ناراحت شدم ولی اونقدری نبود که رو اعصاب باشه...امروز قضیه فرق میکرد تنها امیدمون به برد پرسپولیس بود که حداقل اسم ایران تا یک چهارم نهایی بره بالا...به نظر من بهتره یکم از تعصبمون به رنگ کم کنیم و به پرچم غیرت داشته باشیم...
خداوکیلی من امروز قبل بازی رفتم سایت پرسپولیس نیکبخت گفته بود بعد بازی افشاگری میکنم...حالا چه بعد بازی چه قبلش...چه فرقی داره به هرحال استرس رو که ایجاد کردی..اصلا نمیدونم چرا ابومسلم همچین بازیکنی به فوتبال ایران داد...اه اه...حداقل اون اوایل که تو استقلال بود آدم بود...اون موقع که به اردن گل زد...چه روزائی بود...
+ چه روزائی بود اون موقع که چقدر از رویارویی با پرسپولیس میترسیدم...همین پارسال...از عباس آقائی،محسن خلیلی،و....واقعا بعضیا تو باشگاه لیاقت قطبی و کاشانی رو نداشتن..
----------------------------------------------------------------------------
از سایر استقلالی های عزیز هم خواهش میکنم که اینقدر پست های رو اعصاب ندید بابا قضیه ملیه،بعدم خوشتون میاد بعد باختمون پرسپولیسیا بیان اینطوری بگن؟؟؟؟؟؟؟:wagfinger1:

Arash
27-05-2009, 21:39
درسته که ما بد بازی کردیم اما اونا هم تیم اون چنانی نبودن که بخوان برای ما شاخ بشن اگه پرسپولیس همون پرسپولیس بدون حاشیه یا پرسپولیس قطبی و کاشانی میبود این بازی رو میبردیم.فقط میشه یه کلمه گفت:افسسسسسسسسسسسسسوس

Death Angel
27-05-2009, 21:43
خداییش از قبل پایان بازی مشخص بود.بنیاد کار تیم سازمان یافته ای هستش و خط حمله ی قویه ای هم داره .بالاخره باید یه فرقی با پرسپولیس بی برنامه داشته باشه دیگه نه؟تعویض منصوری که اشتباه محض بود.باقری ها هم که یه تنه یه پنالتی داد 2 تا گل رو نزد
اخه مرد مومن با اون استپی که ریوالدو کرد توپ 2 متر از پاش دور شد دروازه بان که داشت میومد توپ رو بگیره چرا نگهش داشتی؟

AmiR Tifo36
27-05-2009, 21:44
سلام دوستان
اميدوارم حالتون از من بدبخت بدتر نباشه
فقط ميتونم بگم... :27:
لعنت بر سرمربي كنتاكي و احمقي به نام وينگادا كه بلد نيست ارنج كنه ...:-&
لعنت بر هرچي بازيكنه بي غيرت و پولكيه...:-&
لعنت بر هرچي مدير بي خاصيت و نا لايق...:-&

خاك بر سر من هوادار كه از زندگي ميزنم ميرم استد ولي با چشم گريون و قلبي شكسته بر ميگردم...:27::29::6: بايد برم بميرم

mahtab
27-05-2009, 21:50
دنیا آبی

آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم.

شما دوستان بسیار عزیز رو کسی مجبور نکرده بیایید اینجا نمک بریزید. من اگه جای شما بودم الان گریه میکردم که عبد الصمد جون شده سر مربیه تیمم پس بهتره به فکر خودتون باشد ما یه جور با تیممون کنار میایم.

POUYA
27-05-2009, 22:12
عبد الصمد جون رو خوب اومدی

بعدشم درد این استقلالیا گفتن نداره

Valencia
27-05-2009, 22:15
امیدوارم نیکبخت برای همیشه از پرسپولیس بره ....

27-05-2009, 22:17
ویرایش شد....

seedorf10
27-05-2009, 22:21

از خدا میخوام :smil4337dd8b9eb25:
آخه بگو این مچ بند چیه بستی رو مچت ؟! میخوای بگی ساعد دستت درد میکنه یا میخوای بگی که .... هستی ؟!:53::53:
خدایا شر اینا رو از سر ما کم کن و یه کمکی به هدایتی بکن تا این باشگاه رو بگیره بلاخره تیم خصوصی بشه یکم نتیجه بگیره :smil4337dd8b9eb25:

POUYA
27-05-2009, 23:11
امسال چقدر بدبختی کشیدیما
ولی خوب ظاهرا تموم شد
خدایا یعنی میشه ما یه ثبات تو پرسپولیس ببینیم

یه مقدار درک و شعور هم به بعضی از استقلالیا بده

Alireza59sg
27-05-2009, 23:18
حیف این همه هوادار که وقت خودشون و برای این تیم ( عمرا بشه اسمش و تیم گذاشت) گذاشتند. انصافا دهنمون صاف شد 4 ساعت تو ترافیک قشنگ آسفالت شدیم که آخرش یه موقع النگوی علی نیکی نشکنه. الان همشون نشستند تو کاخ هاشون دارند ماءالشعیر بدون الکل مصرف میکنند و به ریش ما میخندند و میگن عیب نداره این بازی رو هم مثل بازی با سپاهان تو فینال جام حذفی ، پاس همدان تو جام حذفی امسال و ............ یادتون میره و بازی بعدی دوباره میاید میگید نیکبخت ما تو آسیا گل میزنه .............

ALi ReZa
27-05-2009, 23:21
دعا میکنم علی نیکی بمیره ... :53:

saeed_cris
28-05-2009, 00:21
حاشيه‌نگاري ديدار پرسپوليس ـ بنيادكار / از گريه؛ فحاشي و درگيري تا سردادن شعار‌هاي انتخاباتي / تماشاگران معترض خواستار بركناري وينگادا و انصاري‌فرد شدند

تماشاگران پرسپوليس با سر دادن شعارهايي عليه وينگادا، عباس انصاري فرد و محمد علي‌آبادي اعتراضات خود را باخت تيم‌شان و حذف از ليگ قهرمانان آسيا نشان دادند.

تيم پرسپوليس كه در مرحله يك هشتم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا و در ورزشگاه آزادي ميزبان بنيادكار ازبكستان بود اين بازي را با نتيجه يك بر صفر واگذار كرد و تماشاگران اين تيم در دقايق پاياني با سر دادن شعار عليه سرمربي و مديرعامل خواستار بركناري اين دو شدند. آنها شعار مي‌دادند: "انصاري‌فرد حيا كن پرسپوليس را رها كن".

* هوادارن كه تا دقيقه‌ي80 با تشويق‌هاي خود پرسپوليس را حمايت مي‌كردند، در دقايق پاياني اين ديدار بارها اعتراض خود را با سر دادن شعارهايي عليه وينگادا و عباس انصاري فرد اعلام كردند و در شعارهاي خود خواستار اخراج اين دو از پرسپوليس شدند.

* هم‌چنين در پايان بازي نيز تماشاگران معترض با برپايي آتش در طبقه دوم استاديوم شعار‌هايي را عليه مديران ارشد سازمان تربيت‌بدني از جمله علي‌آبادي سر دادند. آنها شعار مي‌دادند "علي‌آبادي حيا كن...پرسپوليس را رها كن". "پرسپوليس سياسي نمي‌خواهيم، نمي‌خواهيم".

* درگير‌هاي پراكند‌هاي نيز بين تماشاگران و نيرو‌ها مستقر در استاديوم رخ داد و در چند مورد برخورد فيزيكي شديدي نيز بين طرفين ايجاد شد.

* هم‌چنين گروهي از تماشاگران معترض با در دست داشتن پلاكارد‌هاي تبليغاتي كانديدا‌هاي انتخابات رياست جمهوري در حمايت از ميرحسين موسوي كانديداي انتخابات رياست جمهوري شعار دادند.

* عد‌ه‌اي از تماشاگران نيز در حمايت از حبيب كاشاني شعار دادند.

* گروهي حدود 7 هزار نفر پس از پايان بازي جلوي جايگاه ويژه ايستاده بودند تا علي‌آبادي را ببيند كه در اينجا نيز بعضا عد‌ه‌اي عليه او شعار‌هايي سر مي‌دادند.

* تماشاگران هم‌چنين به نيرو‌هاي امنيتي مسقر در استاديوم نيز فحاشي كردند.

* احمدرضا عابدزاده نيز در دقايق پاياني بازي به شدت گريه مي‌كرد و براي دقايقي حاضر به ترك رختكن استاديوم آزادي نبود.

* تماشاگران خشمگين هم‌چنين تمام كيوسك‌هاي درب غربي ورزشگاه آزادي را كاملا تخريب كردند.

* درگيري‌هاي داخل استاديوم آزادي به بيرون از ورزشگاه نيز كشيده شد و هواداران در بيرون از استاديوم در گرو‌هاي متعدد و با شعار‌هاي متعدد اعتراض خود را به عملكرد پرسپوليس نشان دادند

RVN10
28-05-2009, 01:22
گل گفتی:72:
ازش متنفرم :-&حیف شماره 10 و پیرهنی که میدن این عوضی میپوشه
به خدا بهادر عبدی خیلی مرده ولی این ....

Rabin
28-05-2009, 01:29
چقدر شما و ما ساده هستیم....چقدر ما آبیا و شما قرمزها ساده هستیم...
همه ما بازیچه چند نفر رجل سیاسی که دارن ورزش و فوتبال این مملکت رو میچرخونن هستیم....و همچنان خواهیم بود..ما میریم استادیوم گلوی خودمون رو جر میدیم و ساعتها اعصاب ازمون خورد میشه و با باخت تیم محبوبمون گریه میکنیم و هر گلی که تیممون میزنه رو 100 بار مرور میکنیم...اما نمیذارن....نمیذارن عاشقانه تیممون رو دوست داشته باشیم و ازش لذت ببریم....امسال نوبت به خاک سیاه نشستن پرسپولیس بود...مطمئن باشین سال دیگه نوبت استقلاله..این چرخه نوبتیه...آخرین فصلی که هم استقلال و هم پرسپولیس رو اوج بودن چند سال پیش بود؟؟؟؟آخرین باری که تو کورس قهرمانی با هم رقابت داشتیم کی بود؟؟؟؟با دوام ترین مربی هامون چند فصل رو نیمکت نشستن؟؟؟؟
یه مشت بازیکن بی غیرت میان و تشویق میشن و گنده میشن و میشن ستاره کاغذی و فقط و فقط به به پول و ماشین گرون و دختر بازی فکر میکنن....واقعا فکر میکنین نیکبخت امشب ناراحته؟؟؟؟
علی آبادی تمام این بلاها رو سر من و تو هوادار آورد....و باز هم جانشین های علی آبادی این بلاها رو سر ما میارن....استقلال و پرسپولیس برای سیاست این مملکت با ارزشن...و مطمئن باشین سیاست این مملکت از دل من و تو هوادار با ارزش تره....عادت کنیم به این روال و یک سال در اوج بودن و یک سال در قعر بودن

niloofar_yellow girl
28-05-2009, 02:11
امروز حرفایی که اینجا خوندم بهم یاد اوری کرد که چقدر ما از شکست و تحقیر شدن همدیگه لذت میبریم,چقدر برامون هیجان انگیزه که 95000 ایرانی رو با چشای گریون و دلای شکسته بدرقه کنیم
وقتی اسم رنگ رو تیمامون میاد مثل اب خوردن ایرانی بودنمون رو فراموش می کنیم
باید تاسف خورد که این کشور تو هر رشته ای به افتخار رسید جز فوتبال ... یه جایی همین بغل گوشمون تیم ملی والیبالمون برای رفتن به مسابقات جهانی با بازیکنای ذخیرش می بره و ما ...
جایی که توش با ابرو و اعصاب 100000 ایرانی بازی بشه چطور می شه اسمشو غیرت ملی گذاشت؟ مگه وقتی بازیکنامون برای عوض کردن روحیه به ویلاهاشون تو جنوب فرانسه میرن,وقتی کسی مثل روزبه بهرامی24 ساله از شدت ناراحتی بعد از باخت استقلال مقابل الاتحاد سکته میکنه, وقتی که بازیکنامون دارن پول های هنگفت بازی های نکرده و زحمت های نکشیدشون رو میشمارن به فکر ایران و ایرانی بودن که امروز ازشون توقع داریم وسط بازی جون بدن؟
با این وضع در اینده ای نه چندان دور برد جلوی ویتنام,تایلند,پاکستان... رو حماسه ملی و تعطیل رسمی اعلام می کنیم
افسوس...

28-05-2009, 03:10
امروز حرفایی که اینجا خوندم بهم یاد اوری کرد که چقدر ما از شکست و تحقیر شدن همدیگه لذت میبریم,چقدر برامون هیجان انگیزه که 95000 ایرانی رو با چشای گریون و دلای شکسته بدرقه کنیم
وقتی اسم رنگ رو تیمامون میاد مثل اب خوردن ایرانی بودنمون رو فراموش می کنیم
باید تاسف خورد که این کشور تو هر رشته ای به افتخار رسید جز فوتبال ... یه جایی همین بغل گوشمون تیم ملی والیبالمون برای رفتن به مسابقات جهانی با بازیکنای ذخیرش می بره و ما ...
جایی که توش با ابرو و اعصاب 100000 ایرانی بازی بشه چطور می شه اسمشو غیرت ملی گذاشت؟ مگه وقتی بازیکنامون برای عوض کردن روحیه به ویلاهاشون تو جنوب فرانسه میرن,وقتی کسی مثل روزبه بهرامی24 ساله از شدت ناراحتی بعد از باخت استقلال مقابل الاتحاد سکته میکنه, وقتی که بازیکنامون دارن پول های هنگفت بازی های نکرده و زحمت های نکشیدشون رو میشمارن به فکر ایران و ایرانی بودن که امروز ازشون توقع داریم وسط بازی جون بدن؟
با این وضع در اینده ای نه چندان دور برد جلوی ویتنام,تایلند,پاکستان... رو حماسه ملی و تعطیل رسمی اعلام می کنیم
افسوس...

گل گفتی ،
ولی واقعا بچه های استقلال و سپاهان امشب با ما همدردی کردن و سنگ تموم گذاشتن ، با اینکه طبیعی بود ناراحت باشن از این شکست ملی ولی بازم دمشون گرم ، خیلی با شعور و با مرامن:72:
یکی دو نفری اومدن یه چیزی گفتن و رفتن ، نباید به حساب بقیه گذاشت نفهمی اونارو
همه ما بازیچه چند نفر رجل سیاسی که دارن ورزش و فوتبال این مملکت رو میچرخونن هستیم....و همچنان خواهیم بود..ما میریم استادیوم گلوی خودمون رو جر میدیم و ساعتها اعصاب ازمون خورد میشه و با باخت تیم محبوبمون گریه میکنیم و هر گلی که تیممون میزنه رو 100 بار مرور میکنیم...اما نمیذارن....نمیذارن عاشقانه تیممون رو دوست داشته باشیم و ازش لذت ببریم....امسال نوبت به خاک سیاه نشستن پرسپولیس بود...مطمئن باشین سال دیگه نوبت استقلاله..این چرخه نوبتیه...آخرین فصلی که هم استقلال و هم پرسپولیس رو اوج بودن چند سال پیش بود؟؟؟؟آخرین باری که تو کورس قهرمانی با هم رقابت داشتیم کی بود؟؟؟؟با دوام ترین مربی هامون چند فصل رو نیمکت نشستن؟؟؟؟
یه مشت بازیکن بی غیرت میان و تشویق میشن و گنده میشن و میشن ستاره کاغذی و فقط و فقط به به پول و ماشین گرون و دختر بازی فکر میکنن....واقعا فکر میکنین نیکبخت امشب ناراحته؟؟؟؟
علی آبادی تمام این بلاها رو سر من و تو هوادار آورد....و باز هم جانشین های علی آبادی این بلاها رو سر ما میارن....استقلال و پرسپولیس برای سیاست این مملکت با ارزشن...و مطمئن باشین سیاست این مملکت از دل من و تو هوادار با ارزش تره....عادت کنیم به این روال و یک سال در اوج بودن و یک سال در قعر بودن

الان نیکبخت پیش اون عزیزیه که به قول خودش تو بهار شیراز می شینه داره لاو می ترکونه ، آشغال بی غیرت ،ما مهرزادیو میخوایم که چشم نداشت غم و غصه ی یه پرسپولیسیو ببینه چه برسه به ناله ی صد هزار تا عاشقو

ALi ReZa
28-05-2009, 09:20

واقعا گل گفتی پسر ... :flowerysmile:
حیف که تشکر نداشتم و الا این پستت لایق 10 تا تشکر بود ...
این دقیقا همون چیزیه که من بارها تو همین فروم بهش اشاره کردم ...
همین انتخاب صمد مرفاوی خودش گواه خیلی چیزاست ...

مهديس
28-05-2009, 09:47
عبد الصمد جون رو خوب اومدی

بعدشم درد این استقلالیا گفتن نداره

اولا جوجه رو آخر پاييز مي شمارن اومديم و عبدالصمد زد رودست هرچي سرمربيه دوما مرفاوي هرچي هم كه باشه از اون وينگاداي شما كه هنوز بلد نيست يه ارنج درست انجام بده بهتره

RVN10
28-05-2009, 12:20
راست میگی به خدا دیروز انقدر تو استادیوم داد زدم الان صدام در نمیاد:29::27:
کله مسئول هایه فدراسیون و تربیت بدنی رو روهم بذاریم قده یدونه گندم فوتبال نمیفهمن رئیس فدراسیون تاحالا استوک پاش نکرده رئیس سازمان لیگ نمیدونه فوتبال چیه اقا سرداره مملکته بابا خوب برو تو ارتش چرا اومدی تو فوتبال؟؟؟؟!!!!!
خدا کنه این دولت عوض بشه بلکه اینا هم برن 4 نفربیان که فوتبال بفهمن بخدا اینا فوتبال مارو نابود کردن:53:

AmiR Tifo36
28-05-2009, 12:46
باشه بابا استقلالی با نزاکت

پويا جون بيخيال شو جواب اين تاجيهاي تازه به دوران رسيده ي آسيا نديده رو كه پستهاشون هنوز به 20 نرسيده رو ندي بهتره

اينا همه از عواقب مربي شدن صمد...:2:

seedorf10
28-05-2009, 12:54
منم فکر میکنم اگر دولت عوض بشه خیلی از مشکلات حل بشه الان فوتبال عملا سیاسیه ، مثلا از موقعی که این دولت اومده همه بازی های پرسپولیس و استقلال مساوی شده در حالی که در زمان دولت قبلی حتی دیده شد که اون سال پرسپولیس و استقلال تو کورس قهرمانی با هم رقابت کردن ( سال اول لیگ رو میگم ) البته همه این ها بر میگرده به علی آبادی و دار و دسته ش که امیدوارم فوتبال ایران باز هم به حالت تعلیق در بیاد ، دفعه قبلی فهمیدن این علی آبادی تو فوتبال دست دارن تعلیق کردن این دفعه داره از طریق زیر دستی هاش خودشو تو فوتبال میندازه و دخالت میکنه .
حیف این همه هوادار که وقت خودشون و برای این تیم ( عمرا بشه اسمش و تیم گذاشت) گذاشتند. انصافا دهنمون صاف شد 4 ساعت تو ترافیک قشنگ آسفالت شدیم که آخرش یه موقع النگوی علی نیکی نشکنه. الان همشون نشستند تو کاخ هاشون دارند ماءالشعیر بدون الکل مصرف میکنند و به ریش ما میخندند و میگن عیب نداره این بازی رو هم مثل بازی با سپاهان تو فینال جام حذفی ، پاس همدان تو جام حذفی امسال و ............ یادتون میره و بازی بعدی دوباره میاید میگید نیکبخت ما تو آسیا گل میزنه .............

دمت گرم ، گل گفتی ، فقط فکر نمیکنم بدون الکل باشه !!!!!
ای بابا میاد گند میزنه به بازی بعدشم دو روز دیگه میام طرفداری شو میگیریم میگیم نیکی جون اینطور و اونطور ، به ولای علی اگر تعصبی که ابدی داشت رو همه داشتن ما تا فینال میرفتیم ، چطوری خون ریوالدو رو به جوش آورده بود !!
خدا وکیلی جنازه معدنچی و مهرداد اولادی به ده تای نیکبخت می ارزه ، اصلا این بابا انگار به پاهاش وزنه بستن ، کریم باقری هم که :27::27::27:

Liverpudlian
28-05-2009, 13:34
همينمون مونده بود اين بنيادکاريها بيان بکشنمون تو ازادی واسه همه متاسفم اميدوارم ا ين مدير عاملمون بميره همين امروز از خدا ميخوام تمام اين بدبختی ها زير سر اين بیناموس هست بازيکنا هم که ديگه از همه بدتر فکر کردن اومدن خونه ی خاله دارن خاله بازی ميکنن تو زمين.
عربها هم بد جوری حذف شدن الهلال که نيومد بالا الاتفاق هم تو عربستان از پاختاکور 2 بر 1 باخت :117: . الشباب هم 2 بر 1 از الاتحاد باخت الان تو يک چهارم نهايی يک تيم عربستانی هست :117:
تازه يه چيز جالب ازبکستان کلا 2 تا نماينده داشت هر دو هم اومدن يک چهارم نهايی :-o
اين يعنی آيران از ازبکستان پايين تره که 4 تا نماينده و هيچ کدوم هم به يک چهارم نرفتن شک نکنيين آيران فوتبالش 3 سال ديگه از همين اندونزی هم پايين تر مياد ميگيد نه نگاه کنيد :winksmiley02:
چيکار ميشه کرد سوختيم پرسپوليس خدا نگهدار تا وقتی که يه ادم بياد تو آين تيم [Only registered and activated users can see links]

مهديس
28-05-2009, 13:56
پويا جون بيخيال شو جواب اينا رو ندي بهتره

ببخشيد مي شه بفرماييد كه مگه مي شه يه تيم آسيا نديده باشه بعد 2بار قهرمان آسيا بشه
جهت بالا رفتن اطلاعات ناقصتون يه سر به تاريخچه تيمها بزنيد

niloofar_yellow girl
28-05-2009, 13:58
گل گفتی ،
ولی واقعا بچه های استقلال و سپاهان امشب با ما همدردی کردن و سنگ تموم گذاشتن ، با اینکه طبیعی بود ناراحت باشن از این شکست ملی ولی بازم دمشون گرم ، خیلی با شعور و با مرامن:72:
یکی دو نفری اومدن یه چیزی گفتن و رفتن ، نباید به حساب بقیه گذاشت نفهمی اونارو

الان نیکبخت پیش اون عزیزیه که به قول خودش تو بهار شیراز می شینه داره لاو می ترکونه ، آشغال بی غیرت ،ما مهرزادیو میخوایم که چشم نداشت غم و غصه ی یه پرسپولیسیو ببینه چه برسه به ناله ی صد هزار تا عاشقو

بماند که بعضی ها از حذف سپاهان قند تو دلشون اب شد چون غیرت ملی=استقلال و پیروزی
اتفاقا اسم های اشنا توشون کم نبود:33:
در هر صورت من سپاهانی اومدم بگم حذف پیروزی برای ما هم سخت و دردناک بود

28-05-2009, 14:20
ویرایش شد...

Only Gerrard 8
28-05-2009, 14:47
از سرپرست اين تاپيک ميخوام که اينجا رو ببنده چون هر موقعه اين تاپيک رو ميبينم گريه ام ميگيره

مهديس
28-05-2009, 15:23
من خودم از بابت سرمربي شدن مرفاوي ازهمه ناراحت ترم اما اگه سر مربي شدن مرفاوي قطعي باشه به يقين هرچي هم كه باشه از وينگادا بهتره
چه طور پارسال وقتي كه ما تو اوج بدشانسي و ناراحتي بوديم خوب بلد بوديد نمك رو زخم ما بپاشيد حالا مي فرماييد بچه هاتون حالشون بده

RVN10
28-05-2009, 17:05
من خودم از بابت سرمربي شدن مرفاوي ازهمه ناراحت ترم اما اگه سر مربي شدن مرفاوي قطعي باشه به يقين هرچي هم كه باشه از وينگادا بهتره
چه طور پارسال وقتي كه ما تو اوج بدشانسي و ناراحتي بوديم خوب بلد بوديد نمك رو زخم ما بپاشيد حالا مي فرماييد بچه هاتون حالشون بده
اقا شما زورو تیمتونم بهترین تیم دنیا
هرچیم میگی درسته ولی بیای اینجا هی بخوای پست بدیو کل کل کنی هیچ چیز به جز محرومیت واست نداره:301: برو تایپیکه خودتون تا صبح پست بده

ALi ReZa
28-05-2009, 17:14
از سرپرست اين تاپيک ميخوام که اينجا رو ببنده چون هر موقعه اين تاپيک رو ميبينم گريه ام ميگيره

درود
دوست عزیز شما همین یارو جبارف رو که گذاشتی واسه آواتار اشک ما رو به اندازه کافی درمیاره ... ...

28-05-2009, 17:31
ویرایش شد...

Loverboy
28-05-2009, 17:39
وقتی بهتون میگم وقتی تیمشون میبازه نرید تیکه بندازید بهشون و گوش نمیدید انتظار نداشته باشید وقتی تیم خودمون هم میبازه اونا بیان هم دردی کنن . البته ممنون از دوستانی که این کار رو نکردن ولی هر چی تیکه بارتون کنن حقتونه تا شما باشید که دیگه موقع باخت اونا تیکه بارشون نکنید !

ببخشید که رُک حرفامو میزنم ولی حقیقت تلخه .

Liverpudlian
28-05-2009, 17:40
من هم از سرپرست ميخوام ببنده اينجا رو چون اينجا الان تاپيک ازاد هست و هر کی مياد يه پستی ميده و دعوا ميشه و هی بايد پست هارو ويرايش کرد

Scouser
28-05-2009, 17:50
این تاپیک هم به تاریخ پیوست...