توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Z|Z گلهاي هفته بيست و ششم ليگ برتر ایران Z|Z
Loverboy
14-02-2009, 08:59
[Only registered and activated users can see links]
بسم الله الرحمن الرحیم
IRAN PREMIER LEAGUE 1387-88
هفته بيست و ششم لیگ برتر ایران - فصل 88-1387
[Only registered and activated users can see links] استقلال 1-1 پرسپوليس [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیفیت 1600 | شبکه جام جم | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]
جباري [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
زارع (پ)
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])| RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])
Anfield KOP
14-02-2009, 09:26
تو رو خدا خلاصه رو هم بذارید
دست گلتون درد نکنه >:D<
alireza77777m
14-02-2009, 09:34
بازي خيلي بدي بود.به نظر من تنها چيزي كه مي تونست تماشاگرا رو آروم كنه گل مساوي بود،كه عليزاده(پرسپوليسي سابق) تقديم كرد.:-w
بابت لینک رپیدشر ممنونم
بازم از این لینک بذارین
ITALIANO
14-02-2009, 10:49
محمد جون خسته نباشی ، گل پنالتی زارع شده 33 مگ ؟!! :-t میشه کمترش کنی داداش ؟
دستت درد نکنه
pooyanunited
14-02-2009, 10:59
لطفاً مجموعه حرکات تکنیکی کریمی رو کامل و با کیفیت بالا بذارید. مرسی
سلام
اگه گلچین بازی رو بزارید ممنون میشم
مرسی:72:
pooyababak
14-02-2009, 17:19
سلام...اقا پس خلاصه بازی چی شد:D
در ضمن حرکات تکنیکی و زیبای علی کریمی رو کامل بزارین...
sinaamirakbari
14-02-2009, 19:07
ويرايش شد ...
این بازی هم مثل بازیهای دو سال اخیر جالب نبود و باید یکی گل میزد تا اون یکی جبران کنه ولی میشه گفت بهترین دستاورد این بازی مساوی شدنش بود که قعله نوعی داشت میترکید چون بار دومش بود توی رختکن هم حتماً خدا رو بنده نبوده .در کل احتمالاَ علیزداه و اکبر پور کل یوم !! اخراج شدن یا فحش شنیدن
مرسی بابت گلها
ولی ازتون خواهش میکنم ، تمنا میکنم ، التماس میکنم که تمام کارایی که کریمی دیروز کرد رو مثه بازی رفت بذارید توروخدا
به مسئولین ورزش کشور و مدیران غیرفوتبالی سازمان تربیت بدنی تبریک می گم!!! به هر حال سناریوی از پیش تعیین شده تساویها در دربی به بهترین شکل ممکن (البته به زعم اونها--- چون به نظر من به بدترین شکل ممکن و به طرز بسیار ناشی گرانه ای و در بدترین زمان ممکن!!!) انجام شد!!! لعنت به این ورزش و فوتبال که مسائل غیر فوتبالی در تعیین نتایج اون نقش اصلی رو داره و توان تیمها کمترین نقش ممکن رو داره...!!! چند دلیل برای مسائل مطروحه بالا دارم که امیدوارمبا بیانش دوستان پرسپولیسی ما اونها رو دال بر تعصب من نذارن. چون اصلا بحثی در مورد قدرت یا ضعف دو تیم و اینکه کدوم تیم مستحق برد بود و کدوم باخت ندارم:1- تعویض بی مورد علی علیزاده در حالی که چند بازی گذشته رو به دلیل مصدومیت از دست داده بود و اصلا آمادگی حضور در این بازی رو نداشت چه معنائی می تونه داشته باشه؟؟!! اینکه برای اجرای این سناریوی از پیش تعیین شده علی علیزاده (با توجه به اینکه از بهره هوشی پایینی برخورداره و سابقه این نوع سوتیها رو داره) بهترین گزینه بود و بازیکنان دیگه قبول به انجام این کار نکردن تا چه حد می تونه به واقعیت نزدیک باشه؟؟!! نکته جالب قضیه اینه که قلعه نوعی در توجیه این تعویض گفته نیاز به بازیکن بلندقد داشتیم تا توپهای هوائی رو بزنه در حالیکه استقلال در روی نیمکتش دارای 2 بازیکن سرزن و قدبلند با کارائی بهتر به نامهای هادی شکوری (مدافع تخصصی و سرزن) و علیرضا عباسفرد (فوروارد قدبلند و سرزن و با سابقه گلزنی در 2 بازی گذشته قبل از دربی و گلزنی به پرسپولیس با پیراهن صباباطری که به نظر روحیه لازم برای بازی در دقایق پایانی رو داشت) بود!!!2- یک بازیکن آماتور و در سطح لیگ محلات هم می دونه در دقایق تلف شده و درحالیکه تیمش 0-1 از حریفش پیشه نباید در مقابل یک توپ که به گواه کارشناسان- مطبوعات و تصاویر تلویزیونی یک موقعیت گلزنی 50 درصد هم نبود اونطوری دستهاشو مثل یه والیبالیست باز کنه و بالا ببره و با مشت به توپ ضربه بزنه!!! 3- از همه عجیب تر این بود که علیزاده و سایر بازیکنان استقلال و حتی امیر قلعه نوعی (که این آخری اصلا سابقه خوبی در زمینه اعتراض به تصمیمات داوری و برخورد با سوتیهای عجیب و غریب برخی بازیکنان تیمش نداره!) هیچ عکس العمل شدید که نه حتی خفیفی نسبت به وقوع این حادثه مشکوک نداشتند...!!!به هر صورت با این چند خط قصد خدشه دار کردن گل پرسپولیس رو نداشتم و اگه خدای نکرده بابت تکدر خاطر دوستان قرمزدوستم رو فراهم آوردم از همشون عذر میخوام. یا حق...
به نطر من هم بازي زياد قشنگي نبود فقط اين علي كريمي بود كه با تكنيك ناب خودش ادم رو به وجد مي اورد:2:
تمام صحنه هايي كه منجر به حركات كريمي هستش رو ميخوام ممنون
سلام
اقای مدیر سایت زمانیکه از فرمت avi استفاده کردی و حجم فایلها را الکی بردی بالا هر چی پیام دادم که چرا ؟ اثر گذار نبود و محل ندادی حالا رفتی بازم گلها را حجمشون را دوبرابر کردی که چی ؟
مگه خودت 2تا ستاره ندادی چرا انقدر زیاد همون mpg چش بود یه فکریم به حال این دیالاپیها بکن عزیز
جواد موسوی از زرین شهر معروف به ستوان
mordiyylo
14-02-2009, 20:46
سلام
اگه گلچین بازی رو بزارید ممنون میشم
مرسی:72:
گلچين يا قسمتهاي خوب بازي
2 تا تك به تك اكبرپور كه خراب كرد يا بقه صحنه ها رو هم بزاريد ممنون ميشم
آقا چرا ليگ ايتاليا گلهاي هفته هاي جديدش نيست دق كردم
از هفته نوزدهم به بعد نداره :41::146fs495919:
sinaamirakbari
14-02-2009, 21:23
خدایی پرسپولیس خوب بود.اگه انقد دیر گل نمیزدیم حالا زبونتون دراز نبود.شاید بهترین موقعیت بازی سیاوش خراب کرد اما ماهم خیلی موقعیت داشتیم.اگه بیشتر بود کمترم نبود.
alirooney
14-02-2009, 22:45
میشه صحنه گریه مایلی کهن رو بذارید؟
rambo-200090
14-02-2009, 23:49
ويرايش شد ... تبليغات ممنوع
آقا میشه خلاصه بازی و مصاحبه بعد از بازی قلعه نوعی رو بی زحمت بذارین؟
خلاصه بازی یاده تون نره
خلاصه بازی یاده تون نره
خلاصه بازی یاده تون نره
سلام به همه بروبچه هاي Top Goal وتمام استقلالي ها متاسفم كه بازم پرسپوليس تونست دقيقه 90 گل بزنه.ولي از هفته بعد يك امتياز هم از دست نميديم. ممنونم بابت گلها:301:
crouch_2008
15-02-2009, 05:25
ناز نفس جباری
alirooney
15-02-2009, 06:00
آقا کسی نبود که اون صحنه گریه مایلی کهن رو بذاره؟
artesh-sorkh
15-02-2009, 06:20
لطفا اگه میشه خلاصه بازی و حرکات زیدانی علی کریمی رو بزارین:2::یونایتد:
آقای Loverboy چون پرسپولسی هستی دلیل نمیشه هر چی استقلالها مینویسن سانسور کنی! من که به حیچ کس توهین نکردم تو پستم! از مدیریت سایت میخوام رسیدگی کنه اگه قراره این جوری پیش بره ما هیچ پست نفرستیم.....
درود بر ارتش سرخ،تو بدترین شرایطم حالشونو گرفتیم.دریبل های کریمی یادتون نره واسه دانلود بزارین.
کجاست این مدیریت که بینه همچین پستی را سانسور نمیکنن ولی پست خیلی معمولی من که به نفع استقلال نوشته بودم را سانسور میکنن آقای Loverboy واقعا که پرسپولیسی هستی
در دربی که به اون صورت حقمونو خوردن اینجا هم به این صورت نمیذارن حقایق رو بیان کنیم:-??
درسته که حرف حق تلخه اما من یه جور دیگه رو فوت ایران حساب میکردم:^o:^o میگفتم اینجا دیگه.....:-& اما گهی خیال باطل
اگه خواستی این رو هم ویرایش کن :32:اما نمیتونی ذهن مردم ایران رو ویرایش کنی
استقلال 1 - 1 بیروزی+مسئولان رده بالای ورزش+علیزاده ی خوائن که قبول کرد این خیانت رو انجام بده
اگه به مصاحبه های قلعه نویی دقت کنین در یه جا گفت که من انقدر که از سیاوش دلگیرم از علیزاده نیستم
چون از قبل این سناریو طراحی شده بود
من دیگه دارم از ایرانی بودن خودم حالم بهم میخوره
Amin-TopGoal
15-02-2009, 07:36
یکم این عینک بد بینی رو بردار لطفا
در مورد هر دو پست آخرِت !
AmiR Tifo36
15-02-2009, 07:40
اگه به مصاحبه های قلعه نویی دقت کنین در یه جا گفت که من انقدر که از سیاوش دلگیرم از علیزاده نیستم
آخه آدم باهوش.اگه قرار بود تبانی بشه که زودتر میشد.نمیذاشتن دقیقه 93 که داور سوت به دهنشه اینکارو بکنن:wagfinger1:
فکر نکنم من بدبینانه به قضایا نگاه بکنم من اصولا واقع گرا هستم
حتی خود برسبولیسیها هم اینو فهمیدن
اگه یه ذره به مصاحبه های استقلالیها دقت کنین حرفهای من رو تصدیق میکنین
Loverboy
15-02-2009, 07:58
فکر نکنم من بدبینانه به قضایا نگاه بکنم من اصولا واقع گرا هستم
حتی خود برسبولیسیها هم اینو فهمیدن
چشم آقايه واقع گرا . شما درست ميگيد . خواهشاً رنگين كمان راه نندازيد با يه رنگ هم بنويسيد و فونت كوچكتر انتخاب كنيد . خوشحال شديم
Topsoccer
15-02-2009, 08:02
ما شا ا... چه خبره یه گل 33 مگابایت!!!
چه rar گذاشتی با همون لینک مستقیم بهتره
Amir Argentina
15-02-2009, 08:13
از اول فصل معلوم بود که بازی این دو تیم مساویه
دیگه کل کل هم نداره
Sepahan 4 Ever
15-02-2009, 08:13
گل زاویه بسته نوید کیا از 90 یادت نره>:D<
کجاست این مدیریت که بینه همچین پستی را سانسور نمیکنن ولی پست خیلی معمولی من که به نفع استقلال نوشته بودم را سانسور میکنن آقای Loverboy واقعا که پرسپولیسی هستی
اگه میخوای بستت ویرایش نشه اینجور عمل کن
به به چه فوتبال پاکی چقدر پرسپولیس حقش بود که نباخه و...
بلا خره گر خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
ولی واقعا این مشکل توی فوت ایران هست که پرسپولیسیا هر چی میخوان میگن و حتی میان توی قسمت استقلال کل کل میکنن ولی تا استقلالیا حرف میزنن یا ویرایش میشه یا اخطار میگیرن.لطفا مدیریت سایت یه رسیدگی بکنه.مخصوصا loverboy هر کاری میخواد میکنه.این اسمش عدالت نیست
Amin-TopGoal
15-02-2009, 08:33
آقای Loverboy چون پرسپولسی هستی دلیل نمیشه هر چی استقلالها مینویسن سانسور کنی! من که به حیچ کس توهین نکردم تو پستم! از مدیریت سایت میخوام رسیدگی کنه اگه قراره این جوری پیش بره ما هیچ پست نفرستیم.....
ولی واقعا این مشکل توی فوت ایران هست که پرسپولیسیا هر چی میخوان میگن و حتی میان توی قسمت استقلال کل کل میکنن ولی تا استقلالیا حرف میزنن یا ویرایش میشه یا اخطار میگیرن.لطفا مدیریت سایت یه رسیدگی بکنه.مخصوصا loverboy هر کاری میخواد میکنه.این اسمش عدالت نیست
آقای لوربوی پرسپولیس هستن که هستن. نیازی به گفتن شما نبود. پستی اگر پاک شده یا ویرایش حتما نیاز بوده. پستهای پرسپولیسیها هم اگه نیاز باشه ویرایش یا پاک میشه. تا الانم چند پست پرسپولیسی ها کامل پاک شده اما چون اثری ازش نیست و نمی بینی دلیل بر این نیست که سرپرست ما برخورد نکرده.
یک بار دیگه در پست های تاپیک های مختلف در هر جای سایت برای سرپرست ها جوسازی کنید باهاتون شدیدتر برخورد میشه.
کلا تو قضاوتهاتون یه تجدید نظر کنید. اون از بحث تبانی و اینم از سرپرست!
آقا من باز خواهشمندم همه کارایی که کریمی کردو به طور کامل بذارین و هیچی یادتون نره
خیلی لطف میکنین
مخصوصا اونجایی که یه پاس برا نیکبخت میندازه که از جلوی سه نفر رد میشه توپ حتما بذارین
خیلی ممنونتون میشم
خیلی گلین
مرسی
HaMeD BaXfOOt
15-02-2009, 08:58
آقا من باز خواهشمندم همه کارایی که کریمی کردو به طور کامل بذارین و هیچی یادتون نره
خیلی لطف میکنین
مخصوصا اونجایی که یه پاس برا نیکبخت میندازه که از جلوی سه نفر رد میشه توپ حتما بذارین
خیلی ممنونتون میشم
خیلی گلین
مرسی
شما به همین راحتی درخواست میکنین و دوست دارین سریع هم همه درخواستاتون گزاشته بشه. شما میدونی ظبط کردن بازی و بریدن فایلها و کنورت کردن فایلهای ویدیویی و کارهای دیگه که رو ویدیو از قبیل آپلود و اسم سایت رو ویدیو بخوره چه قد زمان میبره؟ این کارها به همین راحتی نیست و زمان میخواد
ghasem_babaie
15-02-2009, 10:15
استقلال 1 - 1 بیروزی+مسئولان رده بالای ورزش+علیزاده ی خوائن که قبول کرد این خیانت رو انجام بده
سلام، اولا از همه بچه ها ممنون ... دوما دوست عزیز خیلی حرفت غیر واقع گرایانه است! اگر منظورت اینه که قرار بوده علیزاده با این حرکت که به قول شما عمد بود، بازی رو مساوی کنه پس حتما مربی شما(امیر قلعه نویی) هم در جریان بوده و با عمدا" به بازی فرستادن این بازیکن در حق تیم خودش و هواداراش خیانت کرده!!! پس برید سر مربی خودتون داد و هوار کنید! نه اینکه به زمین و زمان تهمت بزنید! لطفا قبل از اینکه حرفی بزنید فقط یه کم فکر کنید! :-w
در ضمن صحبت هایی بود که اس اس به ابراهیم توره پول داده بود که عمدا 3 کارته بشه! ولی آیا یکی از طرفدارای پرسپولیس در این مورد حرفی زد؟! البته مسلما شما این موضوع رو تایید نمی کنی، ولی وقتی بازیکنی که می دونه 2 اخطاره هست و بازی بعدی با اس اس بازی داره، چرا باید الکی بزنه زیر توپ تا بازی بعدی رو از دست بده؟! :-?
تا پرسپولیس هست، زندگی باید کرد :d0s69thbefhifftitrz:13::d0s69thbefhifftitrz
.:AoShiMa SaN:.
15-02-2009, 12:12
آقا اینقدر احساسی صحبت نکنید ، اولا هر دو تیم برا نباختن اومده بودن و نتیجه دور از انتظار نبود ، دوما اگه نتیجه سیاسی بود ، خوب میکردنش 4 4 که هر دو طرف اقلا راضیتر باشن نه این نتیجه ی تابلو با پنالتی دقه 93 ، اگرم اس اس قرار بود گل بخوره خوب طالب لو کله ی زیبای نیکبختو نمی گرفت نه اینکه علیزاده اونجوری کنه
من خودم به شخصه همیشه و در بدترین شرایطی که برای تیمم به وجود اومده مخالف تئوری کثالفت کاری و دست های پشت پرده توی فوتبال مملکتمون بودم ولی صحنه دقیقه 92 این بازی بهش خدشه وارد کرد ! هر چقدر با خودم کلنجار میرم این صحنه رو نمی تونم هضم کنم. به هیچ وجه یک حادثه و اشتباه فوتبالی نبود. حتی نشات گرفته از آی کیوی پایین بازیکن هم نمی تونه باشه ! اصلاً تردید نکنید بازیکنی که آی کیوش حتی 20 ! هم باشه، دقیقه 92 یک دربی و در مقابل یک توپ ساده داخل محوطه جریمه اسپک نمیزنه !!
نه توپ در حال وارد شدن به دروازه بود
نه علیزاده بار اولش بود که در دربی به میدان می رفت
نه تحت فشار بازیکن حریف بود
نه همین امروز از لیگ محلات خریداری شده بود
نه بازی دوستانه بود
نه مسابقه والیبال بود
نه...
نه...
.
.
.
نه...
دوست ندارم پشت سر کسی صحبت کنم و به کسی تهمت بزنم. فقط در همین حد بگم که این صحنه انقدر تابلو بود که...
1- اگر منظورت اینه که قرار بوده علیزاده با این حرکت که به قول شما عمد بود، بازی رو مساوی کنه پس حتما مربی شما(امیر قلعه نویی) هم در جریان بوده و با عمدا" به بازی فرستادن این بازیکن در حق تیم خودش و هواداراش خیانت کرده!!! پس برید سر مربی خودتون داد و هوار کنید! نه اینکه به زمین و زمان تهمت بزنید! لطفا قبل از اینکه حرفی بزنید فقط یه کم فکر کنید! :-w
2- در ضمن صحبت هایی بود که اس اس به ابراهیم توره پول داده بود که عمدا 3 کارته بشه! ولی آیا یکی از طرفدارای پرسپولیس در این مورد حرفی زد؟! البته مسلما شما این موضوع رو تایید نمی کنی، ولی وقتی بازیکنی که می دونه 2 اخطاره هست و بازی بعدی با اس اس بازی داره، چرا باید الکی بزنه زیر توپ تا بازی بعدی رو از دست بده؟! :-?
1- قصد رویا پردازی ندارم و نمی خوام بگم دست سازمان یا فدراسیون در میانه. فقط در پاسخ به شائبه خیانت و آگاه بودن قلعه نوعی از اون باید بگم که اگه موضوع نشات گرفته از کله گنده های ورزش مملکت باشه، گنده تر از قلعه نوعی هم محکوم به تسلیم در مقابل اوامر پدر ورزش ایران هستند !
2- دوست عزیز کسی به مسئولان باشگاه پرسپولیس کاری نداره که شما پای استقلال رو به ماجرای توره باز می کنید ! اگر قرار باشه هر چیزی که به ذهن خلاق شایعه پردازان خطور می کنه رو باور کنیم که سنگ روی سنگ بند نمیشه. در اون صورت میشه بر مبنای شنیده ها عنوان کرد که مثلاً علیزاده برای وصول طلبی که از باشگاه پرسپولیس داره با عباس انصاری فرد به توافق رسیده و ...
مساله سر دربی های متوالیه که مساوی میشه، علی الخصوص این آخری و گل سرسبدش که دقیقه 92 بود و در تصنعی بودنش ذره ای تردید ندارم. یک بار دیگه هم میگم به هیچ عنوان قصد تهمت زدن به احدی رو ندارم و تنها روی اون چیزی که دیدم قضاوت کردم، نه روی شنیده ها و رویا ها و ...
امیدوارم من اشتباه بکنم و بعدها گند قضیه در نیاد !!
Lionel Andrés Messi
15-02-2009, 19:16
آقا گلهای هفته بیست و پنجمو نذاشتید؟
wastedige
15-02-2009, 20:01
یه صحبت بی ربط به موضوع دارم.
بد نیست این تنوع فونت و رنگ و سایز رو disable کنید. جز اینکه یه سری باهاش "رنگین کمون" درست کنن یا سعی کنن حرفشون بیشتر به چشم بیاد، هیچ فایده دیگه ای نداره و فقط ریخت forum رو بهم میریزه.
Yasin Gunner
15-02-2009, 20:06
از بچه ها کسی نمیدونه این مایلی کهن برای چی داشت گریه میکرد فکر کنم باید منتظر بمونیم تا ببینیم 90 چی میگه صحنه هاشو لطفا از 90 بزارید ممنون
بچه ها همه مون سر کاریم با احساسات همه بازی شد من که دیگه حالم از این فوتبال بهم میخوره
28ordi87
16-02-2009, 02:20
شاید این جمعه ببازد شاید ...
ويرايش شد ...
16-02-2009, 02:40
حالا مثلا اگه به قول شماها نتیجه سیاسی بود ، اگه سیاسی نبود کدوم تیم می برد؟ کدوم تیم اومده بود برا بردن؟ کدوم تیم تهاجمی بود؟ منطقی باشین ، هر دو تیم اومده بودن برا نباختن ، پیروانی میدونست که اگه ببازه باید از ایران بره کلا ، قلعه نویی هم پیش بینی می کرد انگیزه ی پرسپولیس بالاس و خطرناکه و همین که نبازه هم براش کافیه ، امید وارم یه مربی شجاع مثل دنیزلی تو داربی بعدی باشه ، کسی که از دقیقه ی اول حمله رو شروع کنه.
شما به همین راحتی درخواست میکنین و دوست دارین سریع هم همه درخواستاتون گزاشته بشه. شما میدونی ظبط کردن بازی و بریدن فایلها و کنورت کردن فایلهای ویدیویی و کارهای دیگه که رو ویدیو از قبیل آپلود و اسم سایت رو ویدیو بخوره چه قد زمان میبره؟ این کارها به همین راحتی نیست و زمان میخواد
جناب آقای محترم استقلالی که مسلمه از کارای کریمی رضایت نداری، من خودم میدونم که این کارا زمان میبره لازم نبود شما میگفتی اگه یه کم دقت میکردی من میخواستم یادآوری کنم و عجله ای نداشتم اصلا...حالا شما از کجا فکر کردی من عجله دارم خدا میدونه :-??
HaMeD BaXfOOt
16-02-2009, 04:40
جناب آقای محترم استقلالی که مسلمه از کارای کریمی رضایت نداری، من خودم میدونم که این کارا زمان میبره لازم نبود شما میگفتی اگه یه کم دقت میکردی من میخواستم یادآوری کنم و عجله ای نداشتم اصلا...حالا شما از کجا فکر کردی من عجله دارم خدا میدونه :-??
نه جنابه محترم پرسپولیسی من اونجوری که شما فکر کردین نیستم و کریمی رو هم یه بازیکنه استثنایی میدونم فقط جهته اطلاع بهتون گفتم .
اون اسپک زیبای علیزاده هم که همه دیدن فکر نکنم هیچ شکی به کسی راه بده که بازی تبانی نبوده.
دیگه چیزی نگم بهتره بعضی مواقع بهترین موضع سکوت هست
من خودم به شخصه همیشه و در بدترین شرایطی که برای تیمم به وجود اومده مخالف تئوری کثالفت کاری و دست های پشت پرده توی فوتبال مملکتمون بودم ولی صحنه دقیقه 92 این بازی بهش خدشه وارد کرد ! هر چقدر با خودم کلنجار میرم این صحنه رو نمی تونم هضم کنم. به هیچ وجه یک حادثه و اشتباه فوتبالی نبود. حتی نشات گرفته از آی کیوی پایین بازیکن هم نمی تونه باشه ! اصلاً تردید نکنید بازیکنی که آی کیوش حتی 20 ! هم باشه، دقیقه 92 یک دربی و در مقابل یک توپ ساده داخل محوطه جریمه اسپک نمیزنه !!
نه توپ در حال وارد شدن به دروازه بود
نه علیزاده بار اولش بود که در دربی به میدان می رفت
نه تحت فشار بازیکن حریف بود
نه همین امروز از لیگ محلات خریداری شده بود
نه بازی دوستانه بود
نه مسابقه والیبال بود
نه...
نه...
.
.
.
نه...
دوست ندارم پشت سر کسی صحبت کنم و به کسی تهمت بزنم. فقط در همین حد بگم که این صحنه انقدر تابلو بود که...
1- قصد رویا پردازی ندارم و نمی خوام بگم دست سازمان یا فدراسیون در میانه. فقط در پاسخ به شائبه خیانت و آگاه بودن قلعه نوعی از اون باید بگم که اگه موضوع نشات گرفته از کله گنده های ورزش مملکت باشه، گنده تر از قلعه نوعی هم محکوم به تسلیم در مقابل اوامر پدر ورزش ایران هستند !
2- دوست عزیز کسی به مسئولان باشگاه پرسپولیس کاری نداره که شما پای استقلال رو به ماجرای توره باز می کنید ! اگر قرار باشه هر چیزی که به ذهن خلاق شایعه پردازان خطور می کنه رو باور کنیم که سنگ روی سنگ بند نمیشه. در اون صورت میشه بر مبنای شنیده ها عنوان کرد که مثلاً علیزاده برای وصول طلبی که از باشگاه پرسپولیس داره با عباس انصاری فرد به توافق رسیده و ...
مساله سر دربی های متوالیه که مساوی میشه، علی الخصوص این آخری و گل سرسبدش که دقیقه 92 بود و در تصنعی بودنش ذره ای تردید ندارم. یک بار دیگه هم میگم به هیچ عنوان قصد تهمت زدن به احدی رو ندارم و تنها روی اون چیزی که دیدم قضاوت کردم، نه روی شنیده ها و رویا ها و ...
امیدوارم من اشتباه بکنم و بعدها گند قضیه در نیاد !!
دمت گرم انگار از ته دل من اینارو گفتی
مارو که لال کردن چون حقیقت رو گفته بودم
SinaFotrousi
16-02-2009, 07:26
پس به نظرتون تبانی به ضرر استقلال بود؟
همه آمارها نشان دهنده برتری پرسپولیس بود.
SinaFotrousi
16-02-2009, 07:28
تیمتونم که خیلی جریمه شد.
باید پول 1574تا صندلی رو بدین.
SSMAJIDI
16-02-2009, 07:59
دستتون درد نکنه بابت گلها.
این گلها با پیشوندrarبا مدیا پلیر اجرا نمیشه اگه میشه با همون پیشوندهای قدیمی بگزارید
Amin-TopGoal
16-02-2009, 10:26
با وین رار اول باید بیرونش بیاری بد با مدیا پلیر ببینی
تورو خدا دریبلهای زیدانی علی کریمی رو هم بذارین تا استقلالیها متوجه بشن که زیدان کیه؟؟؟
راستی آقای دائی جمعه کجا بودی؟؟ آیا با دیدن بازی علی کریمی و اون پاسهای بی نقص باز هم بازیکن بی تاثیر 4 شنبه عصر مسعود شجاعی رو که با تکرویهای بی موردش روی اعصاب همه راه میرفت و دریغ از یک حرکت مفید رو با کریمی مقایسه می کنی ؟؟؟
samififa2014
16-02-2009, 22:35
گل های هفته ی بيست و پنجم چرا نيستن ؟؟؟؟؟؟
سلام من(ابولفضل) اون روز تو استادیوم بودم
بدترین روزم بود
علیزاده ی احمق+:42:+
samififa2014
17-02-2009, 02:45
گل های هفته ی بيست و پنجم چرا نيستن ؟؟؟؟؟؟
من گل های استقلال ، راه آهن رو ميخوام....
pooyababak
17-02-2009, 09:33
سلام...اقا پس خلاصه بازی چی شد:D
در ضمن حرکات تکنیکی و زیبای علی کریمی رو کامل بزارین...
واسه چی ویرایش کردین بابا
حالا گفتیم اشک استقلالیا در اومد...خوب حقیقتو که نمیشه پنهان کرد:30upn9j:
17-02-2009, 12:25
آقا خداییش تو این سه سال داربی به این مزخرفی ندیده بودم ، فقط علی کریمی یه کارایی کرد حال کردیم و علیزاده هم که برق سه فاز بود.:6qwup3:
Hadi2345
17-02-2009, 16:30
علی کریمی بازیکنیه که فقط تو بازیهای حساس خوب بازی میکنه و بس !!
اگه باور نمیکنید بازی امروزش رو مقابل ابومسلم ببینید تا متوجه بشید ...
روی هم رفته همونطور که نتیجه مسابقه SMS دیشب برنامه 90 هم نشون داد ، حق استقلال برد بود و بس !
بابا خلاصه نودم داد:29:
بازی با ابومسلم کریمی هم دیدیم:2: ، واقعا همچین اعجوبه ای دیگه توی فوتبال ما نخواهد اومد :d0s69thbefhifftitrz ، فوق العادس این بشر :smil4337dd8b9eb25:...... ولی افسوس که باهاش چی کار کردن :27:....
اقا سلام دوتا لینک گل جباری به پرسپولیس خرابه لطفا درستش کن میخوام ارشیوم کامل بشه اگه کیفیت 1000کیلو بایتش کنی خیلی بهتره 09134340450
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1