PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [:::] گلهای مرحله یک چهارم نهایی | کوپا ایتالیا [:::]

Amin-TopGoal
22-01-2009, 03:16
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

Lega Calcio - Coppa Italia | 2008/2009

گلهای دور 4/1 نهائی رقابتهای کوپا ایتالیا

[Only registered and activated users can see links] اینتـر 2-1 آ.اس.رم [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Rai Uno | فرمت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]

آدریانو 1-0
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) - RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

تــادی 1-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]) - RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

ابراهیموویچ 2-1 [Only registered and activated users can see links]

خلاصه نیمه اول

خلاصه نیمه دوم

درگیری مکسس و ابراهیموویچ

Sepahan_Sarvar
22-01-2009, 04:55
آی بابا، رم باخت که.
اين ايبراهيمويچ هميشه اينتر رو نجات ميده127fs3556139

ssr_70
22-01-2009, 06:51
آقا یکی بیاد جلوی این ایبرا رو بگیره این دیگه چه تکنیکهایی بود می زد انصافا از لحاظ قدرت و منسجم بودن بدن توی جهان توی این همه فوتبالیست یکه یکه
خدایی اسپالتی هیچ برنامه ای برای مهارش تدبیذ نکرده بود و فقط اون فیلیپ مکسز رو گزاشته بود که هی خطا بده کلا مکسز بدترین بازیشو کرد منز هم کاری نکرد
من که از بازی ایبرا لذت می بردم با اینکه آس رم رو برد
یه تشکر ویژه هم از rai uno همین جا بکنیم که بازی رو رایگان نشون داد

moha_totti
22-01-2009, 07:05
گل اینتر ضربه ساموئل صدرصد افساید بود. داوری اینتر نجات داد

PATO 7
22-01-2009, 09:34
پس گلهای اودینزه کوووووووو؟ :smoke:

DaNiOK
22-01-2009, 09:35
یه تشکر هم جا داره اینجا از شبکه 3 بشه...

بازی رو خریده بودن وشنون دادن...

امین دست تو هم درد نکنه.

ITALIANO
22-01-2009, 10:34
امین گلها آرم دارن ؟!!
من اون صحنه درگیری دقیقه 90 رو هم میخوام که بین مکسس و ایبرا رقم خورد .
نکته جالب اینجا بود که شبکه Rai Uno دیشب اصلا کد نشده بود !

Yasin Gunner
22-01-2009, 10:45
اقا امین اگه میشه گلی که ووچینیچ با دست زد و همچنین حرکات زیبای ایبرا رو جدا برای دانلود بزارید ممنون

ALi ReZa
22-01-2009, 11:06
امین جون بابت گلها یه دنیا ممنون:72:
فقط چه خوب بود اون قیچی استثنایی زلاتی رو هم میذاشتی:30upn9j:

ssr_70
22-01-2009, 11:33

اون قیچیش که به تیر خورد از گلی که زد خیلی قشنگتر بود و من خودم الان اگه قرار باشه بهترین بازیکن جهان رو بگم اول همه زلاتان قرار داره فقط اگه بتونه همیشه جلوی همه تیمها به خوبی بازی مقابل رم بازی کنه

Amin-TopGoal
22-01-2009, 11:52
امین گلها آرم دارن ؟!!
من اون صحنه درگیری دقیقه 90 رو هم میخوام که بین مکسس و ایبرا رقم خورد .
نکته جالب اینجا بود که شبکه Rai Uno دیشب اصلا کد نشده بود !

حتما آرم دارن گلها :دی

این صحنه رو میذارم

اقا امین اگه میشه گلی که ووچینیچ با دست زد و همچنین حرکات زیبای ایبرا رو جدا برای دانلود بزارید ممنون

تو خلاصه بازی گذاشتم. اگه میشه جدا نزارم دیگه :دی حجم خلاصه هم زیاد نیست

این هم ایضاً تو خلاصه هست

اون قیچیش که به تیر خورد از گلی که زد خیلی قشنگتر بود و من خودم الان اگه قرار باشه بهترین بازیکن جهان رو بگم اول همه زلاتان قرار داره فقط اگه بتونه همیشه جلوی همه تیمها به خوبی بازی مقابل رم بازی کنه

البته ضربه ایبرا قشنگ بود اما به تیر نخورد. به میله نگه دارنده تور برخورد کرد. :دی

Rabin
22-01-2009, 12:05
امین جان دستت درد نکنه....پنالتی های بازی سمپدوریا و اودینزه رو هم داری؟میشه بی زحمت بذاری؟

Amin-TopGoal
22-01-2009, 12:42
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

درگیری مکسس و ابراهیموویچ

Baggio-Inter
22-01-2009, 13:43
آقا یکی بیاد جلوی این ایبرا رو بگیره این دیگه چه تکنیکهایی بود می زد انصافا از لحاظ قدرت و منسجم بودن بدن توی جهان توی این همه فوتبالیست یکه یکه
خدایی اسپالتی هیچ برنامه ای برای مهارش تدبیذ نکرده بود و فقط اون فیلیپ مکسز رو گزاشته بود که هی خطا بده کلا مکسز بدترین بازیشو کرد منز هم کاری نکرد
من که از بازی ایبرا لذت می بردم با اینکه آس رم رو برد
یه تشکر ویژه هم از rai uno همین جا بکنیم که بازی رو رایگان نشون داد

منم ايبرا رو واقعا قبول دارم

اينتر و ايبرا

ايبرا واقعا يه بازيكن يكه

من اولين كسي كه تو اينتر با باجو مقايسه اش كردم ايبرا بود جاي بوداي بزرگ (باجو) را داره پر مي كنه :heartsmile::wavesmile:

Er Pupone
22-01-2009, 14:15
گل اینتر ضربه ساموئل صدرصد افساید بود. داوری اینتر نجات داد

بهتره بحث به اینجا کشیده نشه :D . دیشب تا حالا 15 صفحه توی بخش رم در این مورد حرف زده شده . عکسها و نقد داوری هم هست اما مطمئنم بذارم تاپیک منحرف میشه
در این مورد بهتره همون بخش رم نظر بدید:72:

DaNiOK
22-01-2009, 16:03
دم ایبرا گرم خیلی عوض شده...

اصلا دیگه خشونت تو بازیش نیست یاد فصل های قبل به خیر یه بازی در میون اخراج میشد...

AUGURI Ibra

Keyvan360
22-01-2009, 16:51
Mexes هم از قصد پای Zlatan رو زده ، هم با کله میره تو Face ه زلاتان !!‌:دی

Nastooh
22-01-2009, 20:34
واقعا ایبرا جادو میکنه. کاش اون قیچی که زد گل میشد. اونوقت از همین الان باید جایزه زیباترین گل سال 2009 رو هم واسه ایبرا میذاشتن کنار!! :41:

Milad Hasani
22-01-2009, 21:20
بهتره بحث به اینجا کشیده نشه :D . دیشب تا حالا 15 صفحه توی بخش رم در این مورد حرف زده شده . عکسها و نقد داوری هم هست اما مطمئنم بذارم تاپیک منحرف میشه
در این مورد بهتره همون بخش رم نظر بدید:72:

ديگه اين تيپ برد هاي اينتر عادي شده! من نمي دونم واقعا خود هواداري اينتر از اين جور برد ها لذت مي برن؟؟؟

dejan
22-01-2009, 21:46
ديگه اين تيپ برد هاي اينتر عادي شده! من نمي دونم واقعا خود هواداري اينتر از اين جور برد ها لذت مي برن؟؟؟

واقعا خیلی در این چند ساله که رم توان شکست اینتر رو نداشته چه با اشتباه داور چه بدون اشتباه داور هوادارن رم سعی دارن اینتر رو هم مثل تیم یووه مافیای جلوه بدن :29:

ولی سعی همه شما بیهوده هست و خودتون رو خسته نکنید و به جای اون به فکر تقویت تیم باشین چون ما هم به خاطر این که رم و اینتر هر دو از یه کشور هستن با بردهای رم خوشحال میشیم

موفق باشید

Amir Argentina
23-01-2009, 00:39
بلاخره باید داوری هم باشه تا اینتریها به یه جایی برسن
وگرنه حالا سری b بودن که

Nastooh
23-01-2009, 00:49
بلاخره باید داوری هم باشه تا اینتریها به یه جایی برسن
وگرنه حالا سری b بودن که
شما مراقب باشین داورها دفعه بعد توی المپیک رم به جای 4 تا 8 تا بهتون نزنن. :smoke:

Mehryar
23-01-2009, 04:55
تصویری که در زیر مشاهده می کنید ثابت می کند که بوردیسو مرتکب هیچ خطایی نشده و تصمیم داوری صد در صد درست بوده است. تصویر gif هست. تا لود شدن کامل عکس صبر پیشه کنید!:117:

چنانچه می بینید پای بوردیسو به توپ برخورد کرده و به هیچ عنوان پنالتی نیست! لطفا چند دقیقه صبر کنید تا تصویر کاملا برگزار شود.

DaNiOK
23-01-2009, 10:28
این مهریار حرف خوبی میزنه...

اگه این صحنه هم پنالتی بود بازیکنای رم برای داور شرف نمیزاشتن...

و دوم هم اینکه خود خود ووچینیچ اصلا اعتقادی به پنالتی نداشت و چیزی نگفت...

HaMeD BaXfOOt
23-01-2009, 10:42
تصویری که در زیر مشاهده می کنید ثابت می کند که بوردیسو مرتکب هیچ خطایی نشده و تصمیم داوری صد در صد درست بوده است. تصویر gif هست. تا لود شدن کامل عکس صبر پیشه کنید!:117:

چنانچه می بینید پای بوردیسو به توپ برخورد کرده و به هیچ عنوان پنالتی نیست! لطفا چند دقیقه صبر کنید تا تصویر کاملا برگزار شود.
مهریار کارش درسته دمش گرم:d0s69thbefhifftitrz

esmal.juventus
14-02-2009, 02:24
salam
agha pas golhaye Juve kooo ?