PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [+][-] با ماندن عادل در نود موافقید یا مخالف [-][+]

ITALIANO
21-01-2009, 13:13
دوستان همتون در نظر سنجی شرکت کنید و نظراتتون رو بدین .
ممنون
همچین نظرسنجی تو یک فروم دیگر مطرح کردم که نتیجشو تا الان براتون میذارم :

[Only registered and activated users can see links]

بیشتریا موافق بودند ، حالا ما منتظر شرکت شما عزیزان هستیم .

ITALIANO
21-01-2009, 14:01
منتظر نظراتتون هستیم :D
امیدوارم همه کاربران و مدیران در این نظر سنجی شرکت کنند و نظر واقعی خودشونو بدند.

King_Of_BOYS
21-01-2009, 14:24
مگه میشه کسی با رفتن عادل خوشحال بشه؟ من که دوشنبه ها از صبح برای دیدن نود لحظه شماری میکنم. امیدوارم یک کم منطقی به قضیه نگاه کنند و استانه تحملشون رو بالا ببرن . کلا ما ایرانیها انتقاد پذیر نیستیم. این یک واقعیته.

Ronaldinho80
21-01-2009, 14:29
تو تلویزیون یه دونه برنامه ی درست و حسابی داشتیم که می خوان اونو هم ازمون بگیرن .
لابد باید از این به بعد دلمون رو خوش کنیم به امثال ورزش و مردم و ورزش از نگاه دو که پاچه خواری رو به تمام معنا دارن اجرا می کنن !

ssr_70
21-01-2009, 14:38
یعنی هیشکی نمی تونه جلوی عادل فردوسی پور و برنامشو بگیره
یعنی اگه بخواد بگیره باید از زندگیش سیر شده باشه به جای اینکه برن جلوی اون ورزش از نگاه دو بگیرن که اون مجری توپوله از رو متنم نمی تونه به قول دوستمون پاچه خواری کنه میان جلوی یه برنامه کاملا بی طرف و منتقی رو می گیرن واقعا مرگ بر امثال Q و اون کفشدوزک

alireza77777m
21-01-2009, 14:43
100% عادل بايد باشه.آخه اينو من هم نمي گم.نظرسنجي داره ميگه.عادل حتماً بايد باشه،همونطور كه قبلاً گفتم ما اگه 90 برداشته بشه ما از كجا گل آپلود كنيم ؟

Gezal
21-01-2009, 14:45
وقتي كه فوتبال سياسي باشه همينه.
تا وقتي هم كه فوتبال ما اين روندو ادامه بده ما هيچ حرفي براي گفتن نخواهيم داشت.

Aghil_Acm_22
21-01-2009, 14:48
اينا ديگه كين ميخوان يك برنامه ي محبوب و منطقي كه در كل كانال هاشون دارن رو ازمون بگيرن اونوقت نتايج داوري ها رو از كجا ببينيم با اون داور هاي فكسنيشون والا

hamedss
21-01-2009, 14:57
پرواز را علامت ممنوع میزنید

با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید

AHMAD_SKELET
21-01-2009, 15:02
100% موافقم ... :fkr:

Ali18
21-01-2009, 15:18
واقعا که مسخرس وقتی حوصلشون سر میره میپرن به جون این و اون. من که نفهمیدم کجای این برنامه اشکال داشت ولی فکر میکنم به خاطر همین که اشکالی نداشت میخوان جلوشو بگیرند

Arastoo 10
21-01-2009, 15:18
سلام
به نظر من اين همه تحريم و مسخره بازي در مورد برنامه نود بي معنيه
بايد اين برنامه آزاد باشه
بالاخره بايد يه برنامه اي باشه كه توي اون سازمان و مسئولا بازخواست بشن و جوابگوي مردم باشن
و اين برنامه بدون مجري گري عادل معنا نداره

just # 7
21-01-2009, 15:21
نود بدون فردوسی پور !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:117 :

Yasin Gunner
21-01-2009, 16:06
سلام
به نظر من اين همه تحريم و مسخره بازي در مورد برنامه نود بي معنيه
بايد اين برنامه آزاد باشه
بالاخره بايد يه برنامه اي باشه كه توي اون سازمان و مسئولا بازخواست بشن و جوابگوي مردم باشن
و اين برنامه بدون مجري گري عادل معنا نداره

منم با نظرتون موافقم ، 90 بدون ازادی معنی نداره اگه 90 نباشه کی میخواد مشکلات فوتبالمونو به فدراسیون گوشزد کنه واقعا برنامه 90 تغییرات مثبت زیادی رو فوتبال ما گذاشته
90 بدون عادلم که معنی نداره مثل این میمونه که بازی رئال و بارسا رو علیفر گزارش کنه
~x(:5:
عادل دوست داریم :heartsmile::d0s69thbefhifftitrz

No.10
21-01-2009, 16:22
هيچ كس حتي اون مرتيكه علي ابادي :-& نمي تونه پر مخاطب ترين و بهترين برنامه ورزشي رو تعطيل كنه :D

reza ghermez
21-01-2009, 16:31
هيچ كس مخالف حضور عادل نيست به جز يه عده ي كم كه از رسوا شدن خود مي ترسند.اگه يه وقت گزينه مخالف ديديد مطمئن باشيد از عوامل سازمان تربيت بدني بوده يا فدراسيون

RED DEVILS
21-01-2009, 16:39
اصلآ نصف قشنگیه نود به خاطر حضور فردوسی پور در این برنامه هست.فکر نمیکنم کسی بتونه مثل فردوسی پور این برنامه رو اداره کنه.

seedorf10
21-01-2009, 17:07
مزخرف ترین تاپیکی که تاحالا زده شده بود همینه.آخه نود بدون فردوسی پور به چه دردی میخوره ؟؟؟خوب این سوال که جوابش روشنه.خوب عادل فدوسی پور نباشه کی میخواد این برنامه رو اجرا کنه؟؟؟حتما قراره خیابانی بیاد اجرا کنه شایدم شفیعی یا شایدم کوثری:292:
تازه نیازی نیست اینو تصور کنیم چون قبلا یه دفعه مزدک اومده بود.و میشه فهمید که این برنامه بدون عادل بدرد ..... هم نمیخوره.

ssr_70
21-01-2009, 17:46
اصلا یکم عمیقتر بشیم می بینیم که اگه بخوان جلوی نود رو بگیرن می خوان بیان علیفرد رو بزارن جاش یا خیابانی یا امید گل مکانی گل گلاب رو
خدایی خنده دار هست برنامه ای که با یک شخصی مثل آخوندی بد محلی می کنه یا جلوی اظهارات بی پایه و اساس فردی 100 ٪ غیر فوتبالی مثل جناب سردار عزیز محمدی رو می گیره باید به این وضع دچار بشه که برای دعوت مهمان متوسل به 1001 نفر بشه واقعا سانسور و دروغ و جلوگیری از آزادی بیان تا کی می خواد ادامه بیابه من که دارم از دست کارای این ها دیوانه می شم

Scouser
21-01-2009, 17:53
موافق بودن یا نبودنه ما چه فرقی میکنه که براش تاپیک زده شده !!!/:)
اونقد این جریانه کثیفه که واقعا نمیشه زیاد روش بحث کرد . مافیاشون اونقد قوی هست که بزرگتر از عادل فردوسی پوراش توش نابود میشن ...
واقعا از مسئوایه روزنامه ی گل تشکر میکنم که چنتا مطلبه خیلی جالب رو امروز چاپ کردن
اگه دیدین که هیچی اگه نه اینارو ببینید:
عقب‌نشيني رسانه ملي مقابل منافع شخصي ([Only registered and activated users can see links])
انتقاد را به كبوتران نامه‌بر مي‌دهيم! ([Only registered and activated users can see links])
اما عدالت كو؟ ([Only registered and activated users can see links])
فردوسي‌پور: اگرعمري باقي بود...! ([Only registered and activated users can see links]):53:
حتما بخونیدش

به امید اینکه روزی همه بفهمن که کسی که انتقاد میکنه فقط قصد تخریب نداره...
و به امید روزی که هممون یه کم فقط یه کم جنبه داشته باشیم...

mahtab
21-01-2009, 18:11
موافق بودن یا نبودنه ما چه فرقی میکنه که براش تاپیک زده شده !!!/:)
اونقد این جریانه کثیفه که واقعا نمیشه زیاد روش بحث کرد . مافیاشون اونقد قوی هست که بزرگتر از عادل فردوسی پوراش توش نابود میشن ...
واقعا از مسئوایه روزنامه ی گل تشکر میکنم که چنتا مطلبه خیلی جالب رو امروز چاپ کردن
اگه دیدین که هیچی اگه نه اینارو ببینید:
عقب‌نشيني رسانه ملي مقابل منافع شخصي ([Only registered and activated users can see links])
انتقاد را به كبوتران نامه‌بر مي‌دهيم! ([Only registered and activated users can see links])
اما عدالت كو؟ ([Only registered and activated users can see links])
فردوسي‌پور: اگرعمري باقي بود...! ([Only registered and activated users can see links]):53:
حتما بخونیدش

به امید اینکه روزی همه بفهمن که کسی که انتقاد میکنه فقط قصد تخریب نداره...
و به امید روزی که هممون یه کم فقط یه کم جنبه داشته باشیم...
ويرايش شد ...

hamedss
21-01-2009, 18:31
برکناری عادل فردوسی پور از برنامه ۹۰

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

عادل فردوسی پور، مفسر ورزشی سرشناس ایران، در آستانه برکناری قرار گرفته است. برنامه ۹۰ نیز با تحریم سازمان تربیت بدنی ایران روبه رو شده است و از ورود دوربین‌های این برنامه به استادیوم‌های ایران جلوگیری می‌شود.

پیام یونسی پور، نویسنده روزنامه "ایران ورزشی" در گفتگو با بخش فارسی دویجه وله از جزئیات این کشمکش و همبستگی خبرنگاران داخل ایران با عادل فردوسی پور سخن می‌گوید.
برای شنیدن گفت‌وگو با پیام یونسی پور لینک صوتی زیر را کلیک کنید!

کلیک کنید ([Only registered and activated users can see links] =%25D8%25A8%25D8%25B4%25D9%2586%25D9%2588%25DB%258 C%25D8%25AF%253A%2B%25D9%2585%25D8%25B5%25D8%25A7% 25D8%25AD%25D8%25A8%25D9%2587%25E2%2580%258C%2B%25 D8%25A8%25D8%25A7%2B%25D9%25BE%25DB%258C%25D8%25A7 %25D9%2585%2B%25DB%258C%25D9%2588%25D9%2586%25D8%2 5B3%25DB%258C%2B%25D9%25BE%25D9%2588%25D8%25B1)

LOTAR MATEUS
21-01-2009, 19:03
عادل فراتر از 1 مجری...

MBeckham
21-01-2009, 19:06
مگه میشه مخالف باشیم!!؟؟

Amir Argentina
21-01-2009, 19:09
اصلا 90 بدون عادل نمیشه
اگه قرار عادل نباشه بهتره 90 اصلا پخش نشه

Mirch
21-01-2009, 19:13
[Only registered and activated users can see links] غیر از عادل کی میتونه از پس این برنامه بر بیاد

Mirch
21-01-2009, 19:14

manchester7
21-01-2009, 20:02
اگه عادل بره اون وقت ديگه كسي نميمونه تا دست اين ......... ها رو رو كنه
منم با موندنش 100 موافقم

batistuta
21-01-2009, 20:23
اگه تو این چند سال عادل نبود که فوتبال حال معلوم چه به سرش اومده بود
عادل هر جور که باشه حرف خودشو میزنه

Rahavard
21-01-2009, 20:44
موافق حضور عادل هستم---برنامه جالبی که واقعیتها رو میگه----

Arash
21-01-2009, 21:36
من نمیدونم این مسئولین با این کاراشون می خوان چیو ثابت بکنن نود بدون عادل معنایی نداره
امیدوارم که این اتفاق نیوفته و نود همچنان دوشنبه شب ها با عادل فردوسی پور تداوم داشته باشه

Fenrir Greyback
21-01-2009, 23:15
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟!؟!؟!

m_s_d
21-01-2009, 23:42
به قول صفایی فراهانی تحریم نود یعنی دیکتاتوری....
نود فقط با فردوسی پور معنا داره
اقا خود فردوسی پور این برنامه رو تاسیس کرده و خودش هم باید اجراش کنه
هیچ کس دیگه ای به در این برنامه نمیخوره جز عادل...
واقعآ که فراتر از یک مجری هست
هیچ کس نمیتونه برنام نود و عادل رو توقیف کنه...هیچ کس

Valencia
21-01-2009, 23:58
فقط برنامه 90
فقط و فقط بهترین مجری و گزارشگر ایران = عادل فردوسی پور

Seedorf
22-01-2009, 00:58
اگه عادل نباشه چی میشه؟ باید یکی باشه یخه ی این مسئول هارو بگیره و رک و راست همه واقعیتها رو بگه وگرنه معلوم نیست چه بلایی به سر فوتبال ایران میاد........... نود بدون عادل دیگه حال نمیده خدا کنه بازم پخش بشه:27:

ali_da98
22-01-2009, 03:50
بدون شک عادل فردوسی پور بهترین مجری ورزشی ایران . متاسفانه برخی از مدیران کسانی رو میخوان که فقط از اونا تعریف کنن و تحمل انتقاد رو ندارن مثلا عدم برنامه ریزی صحیح لیگ یا عدم توانایی در برگزاری مسابقات تدارکاتی با تیم های بزرگ دنیا از نمونه های عدم کارایی فدراسیونه

hamedss
22-01-2009, 07:46
تجدیدیها

بچه ها بیاید، ببینید کسی حق نداره با اون بچه خر خونه حرف بزنه. کسی تحویلش بگیره دندوناشو خرد می کنیم. همش سرش تو کتاب و درسه،بچه مثبت فلان فلان شده، وقتی تنها شدی می فهمی.

این حال و هوای مدرسه محله من و تو نیست رفیق. کاشکی این طور بود.یاد بچگیات انداختمت. من خودمم یاد بچگیام افتادم، چی کار کنم، تقصیر مردای اسما بزرگ سازمانه. تقصیر کوتوله های فدراسیونه. به من چه در ردای مدیریت کلان ورزش خجالت نمی کشن قداره برداشتن و نفس کش می طلبن. به من چه دم در بیرون مدرسه زنگ آخر وایسادن تا بریزن سر شاگرد زرنگه و تا می خوره بزننش.
زوره داداش من، زور!

مدرسه ای که ناظم ومدیرش هوای قداره کش رو دارن همین می شه. درس می خونی فلان فلان شده شترق بگیر. سر کلاس سوالی که ما نتونستیم جواب بدیم رو جواب میدی خود شیرین؟ بومب نوش جونت! لیاقت چاپلوسیات همین مشت و لقده. بی پدر و مادر تو کار ماها دخالت می کنه. چرا این جوری کردین؟چرا اونجوری کردین؟ به تو چه ربط داره؟ دوبار که حالتو جا بیاریم ادم میشی.شکر اضافه میل نمی کنی.

عزیزی که داری خط خطیای منو می خونی به من خرده نگیر. رئیس و روئسای این ورزش به من یاد دادن .این ادبیات فاخر این روزای ورزشه مملکت من و توئه. عین تنبلای کلاسای درس بچگیامون از درس جواب دادن یه شاگرد زرنگ مو فرفری بد جور دارن ناراحت شدند. یادته اگه همه تک می گرفتن ضایع نبود، ولی کافی بود یکی نمره خوب بگیره، اون نمره خوبه گندکاری بقیه رو بدتر نشون می داد.ضایع تر می کرد.معلم هوار می کشید اخه اینم تو همین کلاس بوده. هر چی گفتم به این به شما لامصبام گفتم. اون وقت همه دار و دسته تجدیدیا قرار می ذاشتن زنگ که خورد بریزن سر صاحاب نمره خوبه و دخلشو بیارن. اگه مدیر و ناظمم تو باغ نباشن که چه بهتر.
ببین داداش امشب می شینی پای 90. کل کله قربون شکلت.من و تو و مو فرفری قصه ما که نه میز داریم نه پول داریم نه سوگلی ناظم و مدیریم. ما فقط همو داریم فدات شم. فقط همو. یه اس ام اس پولی نمیندازه، ناقابله به خدا.بذار بیشتر ناراحت بشن.رو کم کنیه دیگه.امشب بیا برسونیمش به دو میلیون.همون بچه ای که باید خوب حرف بزنه و نمی تونه، همونم یاد بگیره درست صحبت کنه به خدا کافیه. بالاتراش پیشکش.

Deldar
22-01-2009, 08:42
100% با برنامه نود و اجراي بي نقص عادل موافقم.

Moein-Chelsea
22-01-2009, 09:00
به غیر از عادل هیچ کس نمیتونه این بر نامه رو بچرخونه

bamzi250
22-01-2009, 10:54
به غیر از عادل هیچ کس نمی تونه از پس این برنامه بر بیاد

ssr_70
22-01-2009, 11:29
خدایی فقط می خوام بدونم اون 3 نفری که به عنوان مخالف توی نظر سنجی شرکت کردند کیا بودن اگه جرئتشو دارن بیان یه بحث و مناظره باهاشون بکنیم ببینیم حرف حسابشون چیه خدایی من موندم یه دلیل قانع کننده برای لغو این برنامه توی این عالم هستی هست یا نیست اگه بود خبرم کنید خوشحال میشم

ArtesheSorkh
22-01-2009, 12:23
رسوا شد...
ان که می خندید...
بر ریش من...
ان که می خندید...
بر یک ملت..
تا عمق گلو هامان خشکید...
وقتی حتی شوری برای فریاد نبود...
ان جا که می گفتند ...
بتمرگ...
ساکت و ارام و غمگین عادل کوچک زمزمه کرد...
بغض ها را ...
اندوه یک ملت بود...
پیامک های ساده مان ...
که هنوز در مسیر بلند ازادی در پروازند...
عادل کوچکم...
دوستت دارم
-------------------------
100% موافق

ArtesheSorkh
22-01-2009, 12:24
به غیر از عادل هیچ کس نمیتونه این بر نامه رو بچرخونه

باهات کاملا موافقم ...:wagfinger1:

hamedss
22-01-2009, 14:03
نگاهی به واکنشهای مردم : ای کاش علی‌آبادی به خاطر تجربیاتش در ساخت و ساز وزیر مسکن می‌شد ([Only registered and activated users can see links])

۸۷/۱۱/۳

[Only registered and activated users can see links] بحث قطع اس ام اس برنامه نود و تحریم این برنامه از سوی سازمان تربیت بدنی ، واکنشهای بسیاری در اکثر سایتهای ورزشی و غیر ورزشی داخل وخارج از کشور بوجود آورده است. به همین منظور از میان چندین سایت درون و برون مرزی ، چندی از واکنشها ونظرات مردم نسبت به این جریان را برایتان انتخاب کردم که امیدوارم مورد پسند شما قرار گیرد .چه درست گفت وقتی یکی از خبرگزاریهای داخل کشور در تحلیلی گفت 90 به صدای مردم ایران تبدیل شده است
سیروس س [Only registered and activated users can see links]
** مثل اینکه باب شده هر کس عادل باشه باید حذف بشه
**درفوتبالی که مسئولان آن از یک مسابقه اس ام اسی واهمه دارند نباید به دنبال پیشرفت بود وتمسخر انتخاب آن به عنوان بهترین فدراسیون آسیا چیز عجیبی نخواهد بود
** پیشنهاد میکنم اقای علی ابادی که امادگی برای کاندیداتوری تمام مناصب مملکتی و غیر مملکتی را دارد مجری برنامه نود هم بشود
** متاسفانه در ايران جرياني وجود دارد كه افراد باهوش و كساني كه زيادي مي فهمند را از صحنه ها حذف كنند. همين اتفاق الان دارد در مورد عادل خان فردوسي پور مي افتد
** بياييد برای 1 بار هم که شده طرفداران پرسپوليس و استقلال باهم متحد بشن و از 90 و فردوسی پور دفاع کنن
** مملکت گل و بلبل که می گن همینه
** من به عنوان یک جوان 25 ساله این مملکت معتقد هستم اگر این برنامه حذف یا تحریم بشه یک نوع خودکشی برای فوتبال ایران خواهد بود
** توی این مملکت نه تنها صدای مخالف به جایی نمیرسه بلکه پیامها هم بلوکه می شوند
** سلام تا وقتی که این جمعیت عظیم طرفدار برنامه هستند نه فدراسیون و نه سازمان تربیت بدنی هیچ کاری نمیتوانند بکنند. دوست داریم عادل
**سازمان یادت باشه ” عادل باید باشه ”
[Only registered and activated users can see links] ** در حمايت از فردوسي پور و برنامه 90 بايستي” لنگ كفش “به سمت فدارسيون پرتاب كرد
** توی این دنیای وانفسا جوونای ایرونی یه عشق دارند اونهم فوتباله و برنامه 90مسیر رسیدن به عشقشون است
** فوتبالی که سردارها در آن رخنه کردند دیگر جایی برای عادل و عدل و عدالت باقی نمی گذارند
** واقعا”بايد به حال اين وضعيت متاسف شد و يك برنامه مردمي را به راحتي مي خواهند حذف كنند
** ضرب المثي هست كه ميگه ” ندزد و نترس” حالا مسئولين فوتبال از چي ترسيدند خدا ميدونه
** امشب در برنامه ی نود اختلال در سیستم مخابرات باعث شد تا هیچ پیام کوتاهی به این برنامه نرسد و من فکر می کنم تا حدودی شانس با ما بود که مسئولین سازمان تربیت بدنی ، فقط با مخابرات هماهنگ کرده بودند. اگر با اداره ی برق هماهنگ می کردند شاید الان ما حتی نود را نمی دیدیم
“مجری برنامه نود عوض شد” ** آنان که به قول فردوسی پور مصلحت می بینند بهتر می دانند که چگونه با ما رفتار کنند ، و حق اعتراض را حتی در یک برنامه تلویزیونی که در همه جای دنیا در حد یک شو تلویزیونی است و نه بیشتر ، از ما بگیرند تا ما بدانیم که در کدام جغرافیا زندگی می کنیم
** فدراسیون میخواد 90 چاپلوسی اونا رو بکنه، مخصوصا عزیز محمدی که خون شهدا وانقلاب رو به فوتبال هم کشوند واقعا متاسفم براش. تازه لحظه تحویل سال ساعت 15:30 هم بازی میذاره
** خطاب به فدراسیون: تو رو خدا کمی انتقاد پذیر باشید . اون از علی کریمی ، اینم از عادل فردوسی پور
** یه برنامه به درد بخور داشتیم که اون هم … فقط امیدوارم عادل باهاشون سازش نکنه.نه عادل این کارو نمیکنه.آخه اگه اهل سازش بود کارش به این جاها نمیکشید.اگه اهل سازش بود که 90 میشد ورزش از نگاه2.نه مطمئنم عادل اهل سازش نیست

** به نظر من مسئولان سازمان و فدراسیون با این کارشون به شعور 70 میلیون آدم توهین کردن. واقعاً واسشون متاسفم
** به نظر می رسد 90 بیشتر از آنکه یک برنامه ورزشی باشد یک نماد است از شفافیت و حقانیت ! مدلی از برنامه سازی است که بسیاری از دولت ها و حکومت های اقتدارگرا را به وحشت می اندازد
** درود بر عادل فردوسی پور که مانند جدش فردوسی بزرگ در دهن این اعراب وحشی زد
** نمیدونم چطور روتون میشه بگید تو این حکومت ، حرف همیشه حرف مردمه.! آقای علی آبادی تو داری با تحریم نود به مردم خدمت میکنی؟
** در کشوری که همه چیزش سیاست و ریاست باشد یک برنامه ورزشی نیز در چاه های سیاست ایست می کند . وقتی مدیران ورزش افراد سیاسی هستند آنچنان به صندلی قدرت می چسبند که یک انتقاد ورزشی نیز آنان را به تکاپو می اندازد
** از دوشنبه تا حالا دارم از ناراحتی عادل غصه میخورم یعنی تو این فوتبال بی در وپیکر ما اگه کسی بخواد حقیقتها رو بگه این وضعشه.. آخه چرا؟
** خودتونم میدونید چیكار دارید می كنید با فوتبال این مملکت که از ترس دارین قبض روح می شید. فردوسی پور جا نزن، تا آخرش پشتتیم. تا دلت هم بخواد به برنامه ت اس ام اس میدیم
** واقعا دموکراسی، دموکراسیه مطلق می گن همینه ها …حالا آمریکای بی تربیت باز بگه نقض حقوق بشر ! واقعا این آمریکا خحالت نمیکشه
** چه موقع در این کشور باید شاهد آزادی بیان باشیم؟ در زمینه سیاسی صحبت کنی، فورا روزنامه و یا سایت را می بندند، در زمینه ورزش صحبت کنی، به علت اینکه باز هم ورزش دولتی است و خصوصی نیست، مساله سیاسی می شود و لذا باید تو را برکنار کنند.فرزاد حسنی و رضا رشید پور نیز گرفتار همین برخورد ها شدند
** ایران آزادترین کشور دنیاست و مردم ایران آزادترین مردم دنیا
** در این مملکت گل و بلبل همیشه همین است، چشم پیشرفت هیچ کس را نداریم، به جای اینکه خودمان برویم بالا می خواهیم بالاها را بکشیم پایین
** در جامعه ما هرکس واقعیات را بگه چوبش را می خورد زیرا بر وفق مراد آقایان نیست و به مزاجشان خوش نمی آید. فقط این را بگویم که برنامه 90 چه باشد و چه نباشد بدون فردوسی پور لطفی ندارد
** من نمیفهمم.. مگه تو این مملکت غیر عادل فردوسی پور و برنامه ی 90، کس دیگه ای هم بدرد فوتبال مملکتمون خورده!!!؟؟؟.. خب یهو بگن فوتبال مملکت تعطیل دیگ
** ای کاش محمد علی‌آبادی- رییس فعلی سازمان تربیت بدنی- به خاطر تجربیاتش در ساخت و ساز وزیر مسکن می‌شد و به مردم خدمت می‌کرد و تربیت بدنی را می‌گذاشت برای اهلش که می‌شناسند و می‌دانند. آن وقت دیگر آخوندی نامی پیدا نمی شد که با بیست و دو سه سال سن و بدون هیچ تجربه‌ی کاری بیاید آن‌گونه برای رسانه و مردم عرض‌اندام کند
منبع ([Only registered and activated users can see links]-3147)

Alireza59sg
22-01-2009, 14:17
با این کفاشیان شیرین غقل که مصاحبه کردند گفته خنده های عادل معنا داره یکی نیست بهش بگه خودت مثل ...... همش داری میخندی به اوون عادل بد بخت گیر دادی؟؟؟:30upn9j:
هر مصاحبه ای که باهاش میکنند و هرچی ازش میپرسند میگه من اطلاع ندارم من موندم پس چی کار میکنه :-??

Mohammad_AcMilan
22-01-2009, 14:46
90 بدون عادل معنا نداره!!!!

Ali18
22-01-2009, 15:14
یعنی اون آقاهه که تو عکسه میخواد بیاد جای فردوسی پور؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sajad_shahin999
22-01-2009, 15:15
فقط عادل میتونه 90 رو بچرخونه

hamedss
22-01-2009, 17:03
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

hamedss
22-01-2009, 17:16
حالا كه مخابرات از ما نيست...
انتقاد را به كبوتران نامه‌بر مي‌دهيم!

«الو... آقاي سازمان؟ آقا گلايه‌اي داشتم... الو...» قطع شد... «الو... مخابرات؟ ببخشيد؛ آقاي مخابرات؟... گلا...» چرا قطع مي‌كنيد؟ اين بار گلايه‌اي نداشتم. غرض عرض ادب بود كه قسمت نبود حاصل شود.صداي مردم را قطع مي‌كنند؛ به همين راحتي. به بهانه سرماخوردگي خطوط تلفن، به بهانه اجازه ندادن والدين براي بيدار ماندن مخابرات، به بهانه شب‌هاي امتحان، به بهانه بچه‌ خوب تا اين وقت شب بيدار نمي‌مونه!»... اصلا مگر قطع كردن صداي مردم بهانه هم مي‌خواهد؟!چقدر صادقانه نظرات مردم را نمي‌خواهند. اين همه صداقت آدم را به شك مي‌اندازد، از اين واضح‌تر هم آيا مي‌شد گفت: «لطفا نظر ندهيد!»؟ به جهنم كه نظر نمي‌دهيم، يعني راستش را كه بخواهيد مي‌دهيم، اما نمي‌گيرند. ديگر حتي نظراتمان براي خودمان هم ارزشي ندارد، براي شما كه خيلي وقت است ندارد. الو، آقاي سازمان... هول نشويد، شوخي كرديم، پشت خط نيستيم. اين نوشته‌ها هم متاسفانه قطع شدني نيستند، مگر كه همراه آن مقاديري دست زبان دراز خواسته باشيد.
الو... الو... الو... فوت... فوت... منتقد نيستم، مزاحم هستم، پس لطفا قطع نكنيد! مي‌خواستم از سازمانتان تعريف كنم، چند ساعت زمان در اختيار دارم؟ سازمانتان حرف ندارد، ايراد هم ندارد، مجددا هم حرف ندارد... فقط... الو... باز كه قطع كرديد، مي‌خواستم بگويم فقط يك مقداري زمانش را بيشتر كنيد! هيچ اشكالي ندارد، مگر قديم‌ترها مخابراتي وجود داشت كه انتقادها را نشنود؟ شكر خدا هنوز مقداري سنت برايمان باقي مانده است؛ كبوترهاي نامه‌بر را مي‌گوييم. از وقتي چاپارخانه‌ها به دلايل نامعلومي يكهو ديگر در دسترس نيستند، از زماني كه اسب‌هاي چاپارخانه‌ها ديگر تاب و تحمل سنگيني وزن انتقادها را نداشتند، كبوترهاي نامه بر اين مسووليت خطير را به دوش مي‌كشيدند.
بيا اينجا كبوتر قشنگم... بيا خوشگلم... الو، كبوتر... الو، چرا حرف نمي‌زني؟!

Arsenal-FC
22-01-2009, 17:20
موافق:6qwup3:

hamedss
22-01-2009, 17:25
چه جالب! درست در همان شبي كه عادل با طرح خنثي‌ترين سوال ممكن چشم به تعدادي SMSهاي برنامه‌اش دارد تا حكم ابقاي مردم را در صندوق خود ببيند ناگهان در صندوق‌ها بسته مي‌شود تا آنها كه ميزان، راي‌شان است نتوانند راي خود را به صندوق بيندازند. چه حسن تصادفي براي آنها كه مي‌خواهند زبان گزنده رسانه را بگزند. چه لذتي بردند! چه حالي كردند! و چه حسن تصادفي(!)

Topsoccer
22-01-2009, 18:43
100% موافقم ...
اصلا اگه قرار باشه نود تعطیل بشه بهتره فوتبال ایران تعطیل بشه...
من موندم این فوتبال ایران چه فوتبالیه؟؟؟

mojtaba1370
23-01-2009, 00:05
10000000 درصد موافقم:13::13:

ARG MUTD
23-01-2009, 00:20
خدایی فقط می خوام بدونم اون 3 نفری که به عنوان مخالف توی نظر سنجی شرکت کردند کیا بودن اگه جرئتشو دارن بیان یه بحث و مناظره باهاشون بکنیم ببینیم حرف حسابشون چیه خدایی من موندم یه دلیل قانع کننده برای لغو این برنامه توی این عالم هستی هست یا نیست اگه بود خبرم کنید خوشحال میشم

سلام
من كه يكي از اون سه چهار نفر بودم
عزيزم بايد يه چنتاييمون به مخالف حضور فردوسي پور راي بديم تا ملت شك نكنن كه اين نظر سنجي قلابيه .
و حتي مخالفان برنامه ي نود هم اينجا هستند . به اين ميگن دموكراسي

ولي من فقط با اسم برنامه ي نود مخالفم
بهتر بود اسمش رو ميزاشتن , نود دقيقه

RealMadrid7
23-01-2009, 00:38
عادل هویت نود-پدر نود همه چیز نود هست مگه میشه جداش کرد؟!!اگه یه برنامه تو صداسیما ما پیدا شه که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه اونم برنامه ی 90 با حضور همه کارش عادل فردوسی پوره.

اگه کوچیک ترین اخلالی تو پخش نود و یا تو کار عادل پیش بیاد رسما باید در صداسیما و تربیت بدنی رو کاهگل مالید رفت.

زنده باد عادل فردوسی پور سازنده ی بهترین و پربیننده ترین برنامه ی صداسیما و بهترین و بادانش ترین گزارشگر و مجری ورزشی کشور!

Mohsen_Bar3lona
23-01-2009, 01:25
سلام ... من 2 هفته توی یه تاپیک دیگه گفتم که :

تا بوده همین بوده.هر کسی که بخواد حقایق رو توی این مملکت فاش کنه ، یا ناک اوتش میکنن و یا به هر نحوی که شده دهنش رو می بندن.اینم از همون قضیه هاست.قطعا نمیتونن عادل رو سر به نیست کنن ولی دارن جوی درست میکنن که مثلا عادل رو خفه کنن.ولی شجاعتی که من از عادل سراغ دارم شاید چند ماهی دندون رو جیگر بذاره و دوباره شروع میکنه.ازین بحثا سر ریاست مصطفوی بر فدراسیون فوتبال هم بود اگه یادتون باشه.کثافت کاری هایی رخ داد اون زمان که در نوع خودش بی نظیر بود.
به امید روزی که (هرگز نخواهد آمد) همه با دلی پاک و صاف و ساده به این فوتبال خدمت کنیم.

اینم از نتایج اون حرکت فردوسی پور.

به نظرم اگه قرار باشه فردوسی پور حذف بشه بهتره کل 90 حذف بشه نه فقط مجریش.من فکر میکنم اگه بخواد 90 حذف بشه نمیشه اینجا نشستو پست الکی داد.این نظر سنجی ها و تاپیک ها فایده ای نداره.میشه با یه مخالفت جدی و رسمی به این مسئولان زبون نفهم مملکت حالی کرد که جای این مایه ننگ و بد بختی (سیاست) توی ورزش نیست.کل مملکت رو با این کثافت کاری ها بردن زیر سوال حالا به ورزش هم کشیدنش.خیلی خوشمون میاد ازشون هر جایی میریم باید قیافه ی نحسشون رو ببینیم.

چه معنی داره فلان سردار مدیر عامل فلان تیم باشه؟ چه معنی داره فلان سرهنگ مدیر ورزشی فلان تیم باشه؟ چه معنی داره معاون رئیس جمهور توی هیئت مدیره یه تیم ورزشی باشه؟ چه معنی داره فلان تیمسار در صدر مدیریت ورزشی کشور باشه؟ کسی میتونه جواب این سوالا رو بمن بده؟یه تیمسار یا سرهنگ یا سردار از ورزش چی میفهمه؟چرا اعضای هیئت مدیره ی باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس نباید آدم ورزشی توش باشه؟چرا نماینده ی مجلس باید توش باشه؟چرا یکی مثل علی پروین یا درخشان یا قدیمی تر هایی که توی این باشگاه زحمت کشیدن نباید باشن توش؟چرا رئیس فدراسیون ما به سابقه اش نگاه میکنیم فقط فعالیت سیاسی وجود داره؟چرا مملکت ما اینجوریه؟اونوقت همین جنابان کله گنده مملکت یکی پیدا میشه ازشون ایراد میگیره میخوان سریع سرشو زیر آب کنن.خاک بر سر ما اگه ساکت بشینیم ... بحث عادل نیست.ازین کثافت کاری ها باید تا کجا ببینیم؟بیاید این یه جا رو بزنیم تو حالشون.من به شخصه حاضرم هر نوع فعالیتی برای حمایت از عادل و برنامه ی بی نظیرش انجام بدم ...

امیدوارم بقیه هم همصدا بشن ...

hamedss
23-01-2009, 03:57
عکس/حلقه انسانی دانشجویان در حمایت از
90

piroozi_manutd
23-01-2009, 07:49
با اینکه می گن عادل استقلالیه ولی من موافق ماندن برنامه اش هستم
و من هیچ وقت خاطرات خوش فصل قبل که از گزارش های اوداشتم و دارم را فراموش نمی کنم.
عادل برای من خاطره قهرمانی پرسپولیس و منچستر رو برام زنده می کنه.

L . F . C
23-01-2009, 09:11
واقعا عادل تو ایران تکه !!!:wavesmile:

zamiad
24-01-2009, 22:21
با اینکه می گن عادل استقلالیه ولی من موافق ماندن برنامه اش هستم
و من هیچ وقت خاطرات خوش فصل قبل که از گزارش های اوداشتم و دارم را فراموش نمی کنم.
عادل برای من خاطره قهرمانی پرسپولیس و منچستر رو برام زنده می کنه.
من این اطمینان رو به شما دوست عزیز میدم که عادل عزیز استقلالی نیست:5: منبع خبر هم موثقه

kave666
04-03-2009, 18:41
خداييش بدون عادل بايد در برنامه نود رو گل بگيرن

Mirch
04-03-2009, 18:53
خداييش بدون عادل بايد در برنامه نود رو گل بگيرن
کاری غیر از گل گرفتن هم نمیتونن بکنن
تازه اگه همون رو هم بتونن

No.10
04-03-2009, 19:01
این نظرسنجی مال یه ماه پیشه :1:
اون موقع میخواستن نود رو متوقف کنند ولی نتونستند :evilgrin:

2+2
04-03-2009, 22:37
يه چيز محرمانه از عادل و قضيه ي رفتنش ميدونم چون سياسي است اينجا نميگم ولي هر كي خواست به من بگه واسش بفرستم
من 100 در صد با عادل موافقم

HaMeD BaXfOOt
04-03-2009, 22:43
عادل بازم دیشب همون عادل همیشگی بود خیلی حال کردم باهاش:smoke:

MoHaMad.Divar
27-03-2009, 16:22
تنها کسیه که به نقد فوتبال ایران میپردازه
خیلی ها میگن واسه پوله اما اگر این هم باشه
اشکال نداره باز میتونیم دلمون خوش کنیم یه نفر اهمین میده به فوتبالمون :1:

Moein-Chelsea
14-04-2009, 10:41
مگه دوباره خبری شده که این تاپیک رو راه انداختید عادل تا زنده هست باید بیاد و 90 رو اجرا کنه

ACMilan
14-04-2009, 17:48
نود بدون عادل يعني فوتبال بدون توپ

Jack Wilshere
14-04-2009, 18:27
عادل ادم با سياستي هست و 90 رو عالي اجرا ميكنه

saeed_cris
20-05-2009, 21:24
خوب نه
کجا بره بنده خدا......

نود بدون عادل مثل ساندویج بدون نوشابس...............:5:

ALi ReZa
20-05-2009, 21:27
90% جذابیت لیگ ایران عادل هست و برنامه نودش
کجا بره ؟؟؟

POORIA BAYERNI
20-05-2009, 21:28
2نود نباشه كجا نباشه...اگر عادل بخواد بره كنار ديگه كسي ني جلو اين كارهاي عجيب غريب فدراسيونو بگيره...

ViVa LiverP♥♥L
20-05-2009, 21:54
اگه عادل نباشه نودم نیست این تو اون چند روزی که مزدک تو نود بود به همه ثابت شد.

SiLeNt.DeAtH
20-05-2009, 22:15
نه بابا.بیچاره کجا بره؟؟؟؟همه ی هیجان نود به همین عادل و حاشیه پردازیاشه:30upn9j:
نود بدون عادل مثل ساندویج بدون نوشابس...............:5:
نود بدون عادل مثل زنبور بی عسل بید:5:

Amir Ziaee
20-05-2009, 23:11
آخه این دیگه چه جور سوالیه؟ اصلا" یکی 90 بدون عادل رو برا من تعریف کنه تا من بفهمم بحث راجع به چیه!:117:

اگه فردوسی پور نباشه کی جرئت می کنه اون طوری به همه گیر بده و ملتو به جون هم بندازه و در نتیجش ما هم واقعیت مسئله رو بفهمیم و هم یه دل سیر بخندیم!!!:6qwup3:

در ضمن اگه یادتون باشه تو یکی دو مقطع که عادل نبود و مزدک میرزایی و پیمان یوسفی اجرای برنامه رو به عهده داشتن, آمار مخاطبای برنامه به پایینترین حد خودش رسید!:girl_sigh:

milad.ns
21-05-2009, 03:34
مخالفم
آدم مزخرف و جانبدار و خط گیری و زبون چربی داره ولی یه روزی دستش رو میشه

البته سبک جدیدی با نود تو فوتبال ایجاد کرد و خدماتی هم داده و عیب های بالا کارشو خراب میکنه

در کل کامل نیست و زیر معدل و مردود:301:

Дlfred
04-07-2009, 13:14
نود رو فردوسی پور درست کرده کجا بره :-t

HoseinBallack13
04-07-2009, 13:21
من موافق عادل هستم و همه رو باید به چالش بکشونه وخودش اون وسط فقط بخنده
:13: مزدک یک بار برنامه 90 مجری بود خیلی کسل کننده شده بود 90 اگه می خوان مجری دیگه ایی بیارن همون بهتر که 90 تعطیل بشه

Terry
04-07-2009, 13:26
منم مثل بقیه 100% موافقم واقعا بدشون میاد تو هر کاری ته توی همه چیو در بیاره

C R 9
04-07-2009, 13:34
هر کی دیگه بیاد نود نابود میشه هیچ کی مثل عادل زبون نداره

Cactus
04-07-2009, 13:54
90 بدون عادل یعنی چی اصلاً فایده نداره مثل چایی بدون شکر است:wagfinger1:

khaf Esteghlali
04-07-2009, 14:24
واقعا برنامه عادل با خود عادل یک چیز کامل و جامع و به درد به خور رو تشکیل می دهند.

messi barcellona
04-07-2009, 15:44
من در تلویزیون ایران یه برنامه رو نگاه می کنم اونم نوده اگه عادل تونود نباشه بهتره اصلا نود نباشه البته من فکرنکنم عادل روبردارن چون اونوقت همه صداشون درمیاد ولی شاید حوزه اختیاراتشو کم کنن .

maxpower00062
06-07-2009, 02:49
به نظر من فوتبال ما که یه ذره ابروه داره همین یه ذره رو هم مدیون عادل هستیم:smil4337dd8b9eb25:

maxpower00062
06-07-2009, 03:06
سازمان تربيت بدني : نود و فردوسي پور از بهترين ها هستند

حضور فردوسي پور در برنامه 90 موجب توجه بيشتر بينندگان تلويزيون به اين برنامه شده است و قطعا عدم حضور وي ضربه بزرگي به برنامه 90 خواهد بود

– روابط عمومي سازمان تربيت بدني در جوابيه اي به روزنامه اعتماد ملي درباره برنامه 90 چنين علام موضع كرده است :"اعلام مي‌كنيم كه به نظر ما برنامه 90 از بهترين برنامه‌هاي ورزشي صداوسيماست و وجود آن براي فوتبال كشور ضروري است. ضمن اينكه آقاي عادل فردوسي‌پور قطعا از بهترين مجريان صداوسيماست و حضور وي در برنامه 90 موجب توجه بيشتر بينندگان تلويزيون به اين برنامه شده است و قطعا عدم حضور وي ضربه بزرگي به برنامه 90 خواهد بود. ما هم از مسوولان صداوسيما مي‌خواهيم اين برنامه را با حضور عادل فردوسي‌پور ادامه دهند و هرگز در هيچ مقطعي، هيچ مسوولي در ورزش درباره تعطيلي برنامه 90 صحبت نكرده است.
اما نكته‌اي كه همواره بر آن تاكيد شده اين است كه 90 در عين نكات مثبت فراوان، برخي نكات منفي براي فوتبال به همراه دارد كه همواره به صورت پيشنهاد از مسوولان صداوسيما خواسته شده است در اين‌باره بررسي كنند و در صورت نياز با تقويت نكات مثبت و اصلاح برخي ايرادات، به‌گونه‌اي عمل نمايند كه نقش برنامه 90 در توسعه فوتبال كشور بيشتر از گذشته باشد."

سايت گل ([Only registered and activated users can see links])