PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايران - كره ي جنوبي (بازی برگشت)

صفحه ها : 1 [2]

ss_ss gahreman
17-06-2009, 19:15
قابل توجه کسایی که میگفتن به قطبی نامردی کردنو تیمو بهش دیر دادن

یعنی این اقای افشین جونتون مخ نداره دو تا بازیکن خوب بیاره تو زمین باید اول گل بخوره بعد خلعتبری یا کسی دیگه رو بفرسته تو زمین؟؟؟

تیمی که قهرمان ایران شد هیچ بازیکنی توی زمین نداشت اونوقت فاشین جونتون رفته برامون این دماغ افسایدو اورده تو زمین (پژمان نوری) من یک خلاقیت توی بازی نوری نمیبینم

افشین داره به حیدری ظلم میکنه اخه بازیکنی بهتر از خسرو گیر نمیاره ؟؟؟؟

Mahabco
17-06-2009, 19:17
باز دم قطبی گرم تو سه تا بازی 5 امتیاز گرفت.

Death Angel
17-06-2009, 19:33
اگر صعود نکردیم هم تقصیر قطبی نبوده اون امتیازهایی رو که باید میگرفتیم نگرفتیم
ولی از حق نگذریم چه سق سیاهی داره این یارو مزدک
یک بار تو کل بازی گفت این موقعیت خطرناکه همون هم گل شد

R9TheBest
17-06-2009, 19:37
قطبی توی این بازی اشتباه کرد و خلعتبری رو دیر به زمین اورد که همین هم باعث شد که گل بخوریم ..

Cactus
17-06-2009, 19:45
بابا تقصیر قطبی نبود تیم رو تو شرایط بد تحویل گرفت یه برد داد دو تا مساوی خارج از خانه هم داد همگی بشنید ساعت 10:30 پای بازی کانال 3

R9TheBest
17-06-2009, 19:50
بابا تقصیر قطبی نبود تیم رو تو شرایط بد تحویل گرفت یه برد داد دو تا مساوی خارج از خانه هم داد همگی بشنید ساعت 10:30 پای بازی کانال 3

ببین دادش برای اینکه پستات زیاد بشه نیا بیخودی حرف بزن .. من نظر خودمو گفتم ... حالا تیم رو توی بد شریط یا خوب شرایطی تحویل گرفته من کاری ندارم ... سئوال من اینه که چرا خلعتبری رو دیر اورد تو زمین ؟؟

Liverpudlian
17-06-2009, 20:03
قابل توجه کسایی که میگفتن به قطبی نامردی کردنو تیمو بهش دیر دادن

یعنی این اقای افشین جونتون مخ نداره دو تا بازیکن خوب بیاره تو زمین باید اول گل بخوره بعد خلعتبری یا کسی دیگه رو بفرسته تو زمین؟؟؟

تیمی که قهرمان ایران شد هیچ بازیکنی توی زمین نداشت اونوقت فاشین جونتون رفته برامون این دماغ افسایدو اورده تو زمین (پژمان نوری) من یک خلاقیت توی بازی نوری نمیبینم

افشین داره به حیدری ظلم میکنه اخه بازیکنی بهتر از خسرو گیر نمیاره ؟؟؟؟

فکر کنم نوری خيلی بهتر از ستار زارع هست که سن پدر بزرگ من رو داره يا اشجاری که همون تيم ايران رو به فنا داد چپ ايران رو عربها قوروق کرده بودن بازی با عربستان همه سانترها از چپ و اخر هم يکيش رفت تو گل اشجاری تو بازی فوتبال بجز سانتر چيز ديگه آی ياد نگرفته همين نوری از همشون بهتر هست مگه ما از سمت چپ گل خورديم که از نوری انتقاد ميکنی از سمت راست که عقيلی و کعبی هر 2 ولو شدن رو زمين پارک هم زد تو گل
باز دم افشين گرم از 3 بازی 5 امتياز گرفت بدون باخت و با 2 بازی خارج از خونه
علی دايی چيکار کرد 5 تا بازی 6 امتياز خفت اور هست تو اسيا ابروی ايران رو برد دايی اما افشين الان داره ابروداری ميکنه

hitman47
17-06-2009, 20:11
حالا به جای این حرفها صبر کنید ببینیم عربستانی ها فوتبال پاک بازی میکنند یا نه
اگه بکنند که اولین بار تو تاریخشونه چون عربستانی ها رکورد دار تبانی وفوتبال کثیف هستند.
فقط دعا کنید یکیشون با اختلاف گلهای زیاد ببره همین وبس.

اونایی هم که به قطبی ایراد میگیرند فقط اینو بهشون میگم که اگه دایی یا مایلی بود الآن بازی با کره شمالی یا جنوبی رو باخته بودیم وحذف شده بودیم. مشکل ایران الآن اینه که بازی هایی که باید تو آزادی میبرد رو نبرد وگرنه قطبی تنها بازیش تو آزادی رو هم برد

Rabin
17-06-2009, 20:22
به ترسوها نه جام میدن نه جام جهانی
نمیدونم راجع به سیاه کار بزرگ (قطبی) چی بگم...نه تاکتیک قابل توجه نه استراتژی خاصی و اصلا هیچی..این تیم ملی مرده ...یعنی خیلی وقته مرده...تیم سنگینه طراوت نداره و قطبی هم نتونست با اون همه ادعای پوشالی کاری برای این تیم ملی بکنه...بخدا حیف از جام جهانی که همچین تیمی بره توش.....انقدر که قطبی ترسو بود و با 3 هافبک دفاعی رفت تو زمین ...در مورد استفاده نکردن از بازیکنای قهرمان لیگ هم دیگه چیزی نگم بهتره....

Liverpudlian
17-06-2009, 20:32
به ترسوها نه جام میدن نه جام جهانی
نمیدونم راجع به سیاه کار بزرگ (قطبی) چی بگم...نه تاکتیک قابل توجه نه استراتژی خاصی و اصلا هیچی..این تیم ملی مرده ...یعنی خیلی وقته مرده...تیم سنگینه طراوت نداره و قطبی هم نتونست با اون همه ادعای پوشالی کاری برای این تیم ملی بکنه...بخدا حیف از جام جهانی که همچین تیمی بره توش.....انقدر که قطبی ترسو بود و با 3 هافبک دفاعی رفت تو زمین ...در مورد استفاده نکردن از بازیکنای قهرمان لیگ هم دیگه چیزی نگم بهتره....

ببخشيد شما راست ميگی يا سرمربی کره شما راست ميگی يا پارک جی سونگ شما راست ميگی يا لی ون جايه همشون گفتن ايران شايسته رفتن به جام جهانی هست ای پدر قرمز و آبی بسوزه که تيم ملی رو هم داره خراب ميکنه

R9TheBest
17-06-2009, 20:41
ببخشيد شما راست ميگی يا سرمربی کره شما راست ميگی يا پارک جی سونگ شما راست ميگی يا لی ون جايه همشون گفتن ايران شايسته رفتن به جام جهانی هست ای پدر قرمز و آبی بسوزه که تيم ملی رو هم داره خراب ميکنه

تو فک می کنی که اونا عاشق چشم و ابروی ایرانی ها هستن که این حرفو میزنن ...

این یه دلیلی داره که قبل از بازی اینا رو میگن ..

Cactus
17-06-2009, 20:41
مقدماتی جام جهانی/
ملی پوشان فوتبال ایران فردا به کشور باز می گردند

تیم ملی فوتبال کشورمان پس انجام آخرین دیدار خود در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی مقابل کره جنوبی بعد از ظهر فردا به کشور باز می گردد.به گزارش خبرنگارمهر، ملی پوشان فوتبال کشورمان پس از تساوی 1-1 در آخرین دیدارخود مقابل کره جنوبی، بامداد فردا شهر سئول کره جنوبی را به مقصد دبی ترک خواهند کرد و پس از توقفی دو ساعته در فرودگاه این شهرحوالی ساعت 6 بعد ازظهرفردا وارد تهران خواهند شد.
تیم ملی فوتبال کشورمان برای صعود به مرحله پلی آف رقابتهای جام جهانی منتظر دیدار چهارشنبه شب تیم های ملی فوتبال عربستان و کره شمالی است.

منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiQUXiciUVwU&news_id=3554460)

Amir United
17-06-2009, 20:42
این استقلالی ها معلوم نیست چرا دارن انتقام گذشه هارو الان از قطبی می گیرن.خیلی کار مسخره ای.از وقتی قطبی اومده تیم واقعا بهتر شده مخصوصا خط دفاعی که به جزء صحنه ی گل عالی کرده.مشکل از بازی های قبلی بود که فرتو فرت امتیاز از دست می دادیم نه قطبی.

Mehryar
17-06-2009, 20:48
دوستان

ببخشید نتونستم کل تاپیک رو بخونم
خواستم بپرسم ، با تساوی امتیاز ، تفاضل گل محاسبه میشه یا بازی رو در رو؟

R9TheBest
17-06-2009, 20:49
این استقلالی ها معلوم نیست چرا دارن انتقام گذشه هارو الان از قطبی می گیرن.خیلی کار مسخره ای.از وقتی قطبی اومده تیم واقعا بهتر شده مخصوصا خط دفاعی که به جزء صحنه ی گل عالی کرده.مشکل از بازی های قبلی بود که فرتو فرت امتیاز از دست می دادیم نه قطبی.

ببین رفیق همون طور که از اسم این تاپیک مشخصه بحث در مورد بازی ایران با کره جنوبی هست .. . پس ما کاری به گذشته نداریم که چی شده . مهم این بازی بود که قطبی بازم اشتباه کرد .

مگه قراره خط دفاع چند بار اشتباه کنه .. الکی حرف نزن دفاع ایران اواخر بازی دیگه پاشید شانس اوردیم که رحتی تو گل بود وگر این عقیلی هیچی از فوتبال بارش نیست !

saeed_cris
17-06-2009, 20:50
بچه ها به مچبندهای سبز توجه کردین؟

دمشون گرم. خیلی حال کردم. نشون دادن که با مردم هستن. ایول ایوله ایول بچه ها با مردمن ایول. در کل بازی بدی نکردیم. قطبی نشون داد که دو تا کره ها رو میشناسه. آقا در هر صورت برد عربستان امشب بیشتر به نفع ماست. یه یا حسین تا ...

دوستانی که میخوان بدونن چرا ملی پوشان دست بند سبز به دست کرده بودن این رو بخونن لطفا...:301:

بستن مچ بندهای سبز توسط بازیکنان تیم ملی نذر آنها برای پیروزی تیم ملی و صعود به جام جهانی بود

[Only registered and activated users can see links]

سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: بستن مچ بندهای سبز توسط برخی بازیکنان تیم ملی در دیدار برابر کره جنوبی نذر آنها برای پیروزی تیم ملی و صعود به جام جهانی بود.

منصور پورحیدری امروز و پس از تساوی یک بر یک تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی با بیان مطلب فوق افزود : بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به پیروزی برابر کره جنوبی و صعود به جام جهانی مچ بندهای سبزی را با نیت نذر حضرت ابوالفضل(ع) بسته بودند که در بین دو نیمه با این تشخیص که ممکن است این سبزها برخی شائبه ها را به وجود آورد آنها را باز کردند.
وی ادامه داد: بنده خودم 20 سال است سبز نذری حضرت ابوالفضل (ع) را چه در دروانی که فوتبال بازی می کردم و چه در دوران مربیگری بر دست می بندم.
پورحیدری در مورد دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی نیز گفت: بازیکنان ما تمام تلاششان را کردند تا در این دیدار به پیروزی برسند اما در نهایت به تساوی یک بر یک دست یافتیم و حالا باید منتظر نتیجه دیدار تیم های عربستان و کره شمالی باشیم.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

Cactus
17-06-2009, 20:52
دوستان

ببخشید نتونستم کل تاپیک رو بخونم
خواستم بپرسم ، با تساوی امتیاز ، تفاضل گل محاسبه میشه یا بازی رو در رو؟

اول تفاضل گل حساب میشه اگه دو تیم مساوی بودن به گل زده نگاه میکنن اگه اون هم مساوی بود به بازی رو در رو نگاه میکنن:wagfinger1:

maxpower00062
17-06-2009, 20:56
يازده امتيازي شديم،ايران چشم انتظار شب رياض

ايران با گل مسعود شجاعي (51)از كره پيش افتاد اما عقب نشيني بازيكنان ايران سرانجام كره را به گل رساند. اين گل را پارك جي سونگ در دقيقه 80 از ميان مدافعان ايران به ثمر رساند

سايت گل - ([Only registered and activated users can see links] 9%86-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%A8-%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D8%B6) تيم ملي فوتبال ايران در مسابقه اي دشوار و پربرخورد در سئول كه ظاهرا تحت تاثير مشكلات حاشيه اي نيز بود به دشواري با كره جنوبي به تساوي 1-1 رسيد ، اين در شرايطي بود كه اگر مسعود شجاعي گلزن ايران در اين مسابقه ، فرصت طلايي بعد از گل خود را از دست نمي داد به احتمال بسيار ايران تيم پيروز مسابقه اي بود كه البته در دقايق آخر با خوش شانسي ايران ادامه يافت.كره در اين بازي يكبار تير دروازه ايران را لرزاند و دو فرصت تك به تك را هدر داد. در مقابل ايران نيز سه موقعيت خوب گل در طول بازي داشت.ايران با اين تساوي يازده امتيازي شد و بالاتر از عربستان قرار گرفت ، اما اگر بازي امشب با هر نتيجه اي جز تساوي به پايان برسد ، ايران به مرحله پلي آف صعود خواهد كرد.به نظر مي رسد عربستان براي برد در بازي امشب شانس بيشتري دارد.در حال حاضر كره با 16 امتياز به عنوان تيم اول گروه B به كار خود پايان داده ، كره شمالي با 7 گل زده و 5 گل خورده و 11 امتياز دوم است ، ايران با 8 گل زده و 7 گل خورده و يازده امتياز با يك بازي بيشتر سوم است و عربستان با 11 امتياز و تفاضل گل صفر چهارم.برد عربستان با نتيجه 1-0 يا 2-1 يا 2-0 به منزله صعود ايران به مرحله پلي آف خواهد بود. تیم ملی فوتبال کشورمان با این تساوی شانس صعود مستقیم به جام جهانی را از دست داد و برای شانس رسیدن به مرحله پلی آف باید منتظر نتیجه دیدار امشب تیم های فوتبال عربستان و کره شمالی باشد که ساعت 22:30 دقیقه به وقت تهران در ریاض برگزار می شود.

تركيب ايران :سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، هادي عقيلي، حسين كعبي، آندرانيك تيموريان، جواد نكونام، مسعود شجاعي، محمد نصرتي(خلعتبري 85)، پژمان نوري، علي كريمي(74،برهاني ) و مهدي مهدوي كيا(88هاشميان )

داور در اين بازي شش بار كارت زرد را از جيبش خارج كرد كه كعبي ، نكونام ،‌شجاعي و كريمي از ايران و پارك جي سونگ و كي سونگ هو از كره اخطار گرفتند.

در صورتیکه دیدار تیم‌های ملی فوتبال عربستان و کره شمالی با نتیجه مساوی تمام شود، رویاهای صعود تیم ملی کشورمان به جام‌جهانی برباد می رود و حذف خواهیم شد

سايت گل - ([Only registered and activated users can see links])نتيجه مسابقه امشب عربستان – كره شمالي در رياض ممكن است باعث بقاي ما و صعودمان به مرحله پلي آف شود ، جايي كه يكي از دو تيم بحرين و ازبكستان در انتظار تيم سوم گروه B هستند. در حال حاضر كره با 16 امتياز به عنوان تيم اول گروه B به كار خود پايان داده ، كره شمالي با 7 گل زده و 5 گل خورده و 11 امتياز دوم است ، ايران با 8 گل زده و 7 گل خورده و يازده امتياز با يك بازي بيشتر سوم است و عربستان با 11 امتياز و تفاضل گل صفر چهارم.

احتمالات حذف تیم ملی:

1- تساوی دو تیم

در صورتیکه دیدار تیم‌های ملی فوتبال عربستان و کره شمالی با نتیجه مساوی تمام شود، رویاهای صعود تیم ملی به جام‌جهانی برباد می رود و حذف خواهیم شد.این نتیجه باعث می شود تیم ملی کره شمالی با 12 امتیاز و تفاضل گل بهتر به عنوان تیم دوم مستقیما راهی جام جهانی شده و تیم ملی عربستان با همین امتیاز و تفاضل گل کمتر، به عنوان تیم سوم راهی پلی آف شود.

2- پیروزی عربستان با یک اختلاف گل

در صورتیکه تیم ملی عربستان با نتیجه 3 بر 2، 4 بر 3 و ... برابر کره شمالی به پیروزی دست یابد، در این صورت با 14 امتیاز به عنوان تیم دوم مستقیما راهی جام جهانی می شود و تیم کره شمالی که از نظر تفاضل گل با ایران برابر می شود، به خاطر گل‌های زده بیشتر به عنوان تیم سوم راهی مرحله پلی آف می شود.

احتمالات صعود تیم ملی ایران:

1- پیروزی عربستان با نتیجه یک بر صفر یا 2 بر یک

تیم ملی فوتبال عربستان در صورت پیروزی یک بر صفر یا 2 بر یک برابر کره شمالی، ضمن صعود مستقیم به جام جهانی، باعث می شود تیم ملی ایران به عنوان تیم سوم این گروه، راهی مرحله پلی آف شود.

درصورت کسب پیروزی یک بر صفر عربستان برابر کره شمالی، این تیم با 14 امتیاز راهی جام جهانی می شود و ایران به خاطر گل زده بیشتر نسبت به کره شمالی به مرحله پلی آف صعود می کند. ضمن اینکه برتری 2 بر یک عربستان برابر کره شمالی، هم باعث می شود گل‌های زده و خورده و تفاضل گل تیم‌های ایران و کره برابر شود اما به خاطر برتری ایران برابر کره شمالی در بازی رودررو(2 بر یک در ورزشگاه آزادی)، حکم صعود ایران به مرحله پلی آف صادر می شود.

2- برتری پرگل عربستان

تیم ملی فوتبال عربستان در صورت پیروزی با اختلاف دو گل یا بیشتر برابر کره شمالی، ضمن صعود مستقیم به جام جهانی، زمینه صعود تیم ملی ایران به مرحله پلی آف را هم فراهم می کند زیرا در این صورت عربستان با 14 امتیاز مستقیما راهی جام جهانی می شود و ایران به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به کره شمالی به مرحله پلی آف صعود می کند.

3- پیروزی کره شمالی

این بهترین حالت برای تیم ملی ایران است که تیم ملی فوتبال کره شمالی با هر نتیجه ای برابر عربستان پیروز شود. در این صورت کره شمالی ضمن صعود مستقیم به جام جهانی، زمینه صعود تیم ملی ایران به مرحله پلی آف را هم فراهم می کند زیرا آنها با 14 امتیاز مستقیما راهی جام جهانی می شود و ایران به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به عربستان به مرحله پلی آف صعود می کند.

elyastotti
17-06-2009, 20:59
خدا کنه کره شمالی ببره . یعنی میشه ؟؟؟

Amir United
17-06-2009, 21:00
دوستانی که میخوان بدونن چرا ملی پوشان دست بند سبز به دست کرده بودن این رو بخونن لطفا...:301:

بستن مچ بندهای سبز توسط بازیکنان تیم ملی نذر آنها برای پیروزی تیم ملی و صعود به جام جهانی بود

سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: بستن مچ بندهای سبز توسط برخی بازیکنان تیم ملی در دیدار برابر کره جنوبی نذر آنها برای پیروزی تیم ملی و صعود به جام جهانی بود.

منصور پورحیدری امروز و پس از تساوی یک بر یک تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی با بیان مطلب فوق افزود : بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به پیروزی برابر کره جنوبی و صعود به جام جهانی مچ بندهای سبزی را با نیت نذر حضرت ابوالفضل(ع) بسته بودند که در بین دو نیمه با این تشخیص که ممکن است این سبزها برخی شائبه ها را به وجود آورد آنها را باز کردند.

وی ادامه داد: بنده خودم 20 سال است سبز نذری حضرت ابوالفضل (ع) را چه در دروانی که فوتبال بازی می کردم و چه در دوران مربیگری بر دست می بندم.

پورحیدری در مورد دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی نیز گفت: بازیکنان ما تمام تلاششان را کردند تا در این دیدار به پیروزی برسند اما در نهایت به تساوی یک بر یک دست یافتیم و حالا باید منتظر نتیجه دیدار تیم های عربستان و کره شمالی باشیم.

ما هم باور کردیم :33:فقط چهارتاشون نذر داشتن:117: مخصوصا میدونین؟نه که علی کریمی همیشه اهل نذر کردن بوده.

arashss
17-06-2009, 21:03

دوست عزیز معلومه سرت به جایی خورده اشتباهی نوشته هات رو پست کردی ؟
دوما مگه قطبی چیکار کرده که بخوایم ازش انتقام بگیریم
تو فصلی که اس اس بدترین نتاجش رو میگرفت تو 2 بازی 2 امتیاز از ما گرفت اونم تازه گل اول رو میخوردین.بعد هم اگه میخوای کل کل کنی من روی همه شما رو کم میکنم
خوب از بحث اصلی دور نشیم
مثل قبل ایران با صد تا صلوات و نذر تونست 1 امتیاز بگیره
اگه توجه داشته باشین پاسای سالم تیم ملی به 4 هم نمی رسید و 4 رومی یا بکش زیرش بود یا هم توپ رو از دست میدادن....
چیز خاص دیگه ای نمیشه از تیم ملی گفت فقط یه چی دیگه بهترین بازیکن امروز آندو بود وبدترین کریمی

manchester7
17-06-2009, 21:06
انصافا تيممون بد بازي نكرد يعني تا دقيقه 80 خوب بازي كرد اندو عالي بود سيد جلال به تنهايي هم مهاجماي حريفو گرفته بود هم عقيلي رو
شجاعي اگه اون توپ رو تو 6قدم گل كرده بود .....
به هر حال باز هم نتونستيم از گلمون دفاع كنيم
ايشالا كه سوم بشيم

Amir United
17-06-2009, 21:07
ببین رفیق همون طور که از اسم این تاپیک مشخصه بحث در مورد بازی ایران با کره جنوبی هست .. . پس ما کاری به گذشته نداریم که چی شده . مهم این بازی بود که قطبی بازم اشتباه کرد .

مگه قراره خط دفاع چند بار اشتباه کنه .. الکی حرف نزن دفاع ایران اواخر بازی دیگه پاشید شانس اوردیم که رحتی تو گل بود وگر این عقیلی هیچی از فوتبال بارش نیست !
من الکی حرف نزدم.من الان نگفتم دفاع ایران شد منچستر من می گم جلوی تیم قوی ای مثل کره که واقعا کلاس اروپایی حمله می کنه کلا فراتر از توقع کار کردیم,خداییش قبول نداری؟اگه قبول داری, این فراتر از انتظار کار کردن بخاطر تذکرات قطبی از چند وقت گذشته تا حالا بوده اگه قبولم نداری که هیچی.

Pou Manchester
17-06-2009, 21:14
بهتر از بازیهای قبلی بازی کردیم . مخصوصا دقایق 45 تا 60 . ولی مثل همیشه نتونستیم یه ثبات رو توی بازیمون حفظ کنیم و دوباره نتونستیم ار گلمون دفاع کنیم.
من که خیلی امیدوارم عربستان کره شمالی رو برزنه و ما سویم بشبم .
ولی پلی آفم خودش مسئله هستا ! بحرین ... ! ~x(

Amir United
17-06-2009, 21:14
دوست عزیز معلومه سرت به جایی خورده اشتباهی نوشته هات رو پست کردی ؟
دوما مگه قطبی چیکار کرده که بخوایم ازش انتقام بگیریم
تو فصلی که اس اس بدترین نتاجش رو میگرفت تو 2 بازی 2 امتیاز از ما گرفت اونم تازه گل اول رو میخوردین.بعد هم اگه میخوای کل کل کنی من روی همه شما رو کم میکنم
خوب از بحث اصلی دور نشیم
مثل قبل ایران با صد تا صلوات و نذر تونست 1 امتیاز بگیره
اگه توجه داشته باشین پاسای سالم تیم ملی به 4 هم نمی رسید و 4 رومی یا بکش زیرش بود یا هم توپ رو از دست میدادن....
چیز خاص دیگه ای نمیشه از تیم ملی گفت فقط یه چی دیگه بهترین بازیکن امروز آندو بود وبدترین کریمی
درس صحبت کن داداش کل کل بحثش با بد حرف زدن فرق می کنه.در مورد رو کم کردنم بخاطر اینکه ممکنه جایزه دفتر صد برگ مدرستونو از دست بدی باهات کل کل نمی کنم.
در مورد 100 تا صلوات و از این حرفا که زدی بعضیا فکر می کنن الان باید 6 تا به کره می زدیم.در مورد پاسا هم من یادم نمیاد که ایران تو تاریخش اونقد که تو ازشون توقع داری تو یه بازی پاس سالم داده باشن که از قطبی توقع داری همین الان تیم ملی باید بارسا باشه.اما ایران در کل فراتر از انتظاری که داشتیم در مقابل کره ی قدرتمند بازی کرد که اینو از قطبی داریم

rm.kasra
17-06-2009, 21:15
ما که هنوز تو آسیا موندیم، بریم جام جهانی چی کار؟!

واقعا متاسفم واسه مدیریت غلط!!!

هم زدن دایی بیچاره رو رسوا کردن، هم تیم ملی و از همه مهمتر آبروی ایران!!!

کار به کجا رسیده که کره ی شمالی واسه ما شاخ شده!

khaf Esteghlali
17-06-2009, 21:16
قطبی به جای اینکه از هر بازی درس بگیره مثل اینکه می خواد فراموشش کنه دید چه قدر نوری در پست دفاع چپ خوب بود ولی دوباره از نصرتی استفاده کرد و دیگری پس 2 بازی باز هم متوجه نشد جوانها باید جای با تجربه ها رو بگیرن.

arashss
17-06-2009, 21:18
از این عربا همه چیز بر میاد تا ایران نتونه به جام جهانی بره ومیتونن با یه پیروزی 3-2 یا بیشتر مانع سوم شدن ایران تو گروه بشن
عربستانی که اصلا امید نداشت تو تهران ما رو شکست داد وحالا هم برای سعود مستقیم همه چیز دسته خودشه
واقعا جای تاسف داره برای.............!

L O V E
17-06-2009, 21:22
به نظر من نصرتي بد كار نكرد
من امروز افتادم ياد اين شعر كه ميگه چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني چرا
ما امارات رو نبريم؟چرا تو ورزشگاه آزادي فقط 5 امتياز بگيريم چرا شش امتياز از كره شمالي نگيريم اين چرت ها آدم رو گچل ميكنه

saeed_cris
17-06-2009, 21:26
دوستان عزیز این جا جای بحث کردن رنگها نیس . بدونین فقط بحث تیم ملیمونه
از همی دوستان خواهش میکنم بحث سرخابی رو وسط نکشن...
ما باید ببینیم این عربا کره شمالی رو شکست میده یا نه
خدا کنه جوانمردانه بازی کنن و ایرا بتونه سوم گروه بشه
امروز هر چن تیم ایران خیلی خوب بازی کرد ولی هنوز هم از لحاظ بدنی بچه ها کم میارن وباید بیشتر روشون کار بشه..

rm.kasra
17-06-2009, 21:34
حالا اومدیم و سوم هم شدیم، چقدر بعدش شانس داریم؟!

R9TheBest
17-06-2009, 21:42
تازه اگه اومدیم بالا فک کنم به بحرین میخوریم اونوقت دیگه کارمون تمومه با وقت تلف کردن اونا ..

Cactus
17-06-2009, 22:02
بحرین 1-0 ابکستان رو برد و اومد پلی آف بازی عربستان و کره شمالی هم 0-0 در جریانه اگه کسی خبر نداره بزنه کانال 3 نشون میده الان هم دقیقه 30 است

Cactus
17-06-2009, 22:23
اینم ادامه تصاویر
گزارش تصویری/ دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی - 1دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی در مرحله مقدماتی جام جهانی عصر چهارشنبه در سئول با تساوی یک بر یک به پایان رسید.[Only registered and activated users can see links]
عکس / خبرگزاری مهر

منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiQUXigcSWIU&news_id=3554513)

گزارش تصویری/ دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی - 2دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی در مرحله مقدماتی جام جهانی عصر چهارشنبه در سئول با تساوی یک بر یک به پایان رسید.[Only registered and activated users can see links]
عکس / خبرگزاری مهر

منبع ([Only registered and activated users can see links] XLAsQHQ4wKmlpa1cRM0cbQDxZQiITCiQUXigdRFUU&news_id=3554512)

Real Madrid C.F
17-06-2009, 22:24
حالا اونا باید چیکار کنن تا سوم شیم؟

SpEeD
17-06-2009, 22:54
برای بعضی از دوستان واقعا متاسفم
که فقط بحث رنگ ها رو میکنن

درمورد کریمی همونطور که میدیدم از اول تا آخر بازی وبخصوص اوایل بازی تمام توجه کارگردان تلویزیونی روی کریمی بود وحرکات اونو ریز به ریز نشون میداد

این نشون میده که کارگردانشون هم کاملا از توانایی های کریمی خبر داشته ، چه برسه به گروه آنالیز وسرمربی کره

دیدیم حداقل 2 نفر مامور مهار کریمی بودن
اما قطبی هم اشتباه کرد که کریمی رو به عنوان مهاجم گذاشت
واشتباه دومش تعویض کریمی بود چون باقدرت حفظ توپی که داره میتونست زمان بازی رو از بین ببره

همین انتقاد یعنی تعویض کردن بازیکنی که بتونه توپ رو نگه داره (شجاعی ) به دایی در بازی با کره در بازی رفت وارد شد

وهمه از دست دایی که چرا شجاعی رو تعویض کرده شاکی بودن
دقیقا همون اشتباه رو قطبی کرد

zamiad
17-06-2009, 23:21
فعلا دعوا نکنید که اوت شدیم رفت
میدونستم

Loverboy
17-06-2009, 23:27
خداحافظ جام جهانی

RoMeRo
17-06-2009, 23:30
حذف شدیم :6:
فوتبال سیاسی شد آخرش همین میشه
همون دایی میتونست ایرانو به جام جهانی ببره

westlife26
17-06-2009, 23:31
حالم به هم خورد از این بازی مرگ بر عربستان با این بازیش

mahtab
17-06-2009, 23:31
خب خدا رو شکر حدف شدیم. با جام جهانی خداحافظی کردیم و رفت تا 4 سال اینده.
یاد گذشته بخیر چه راحت رفتیم جام جهانی....

Valencia
17-06-2009, 23:33
نمیدونم چی بگم!!!!!!8 دقیقه تحمل کرده بودیم الان....
ای پارک جی سونگ .... خدا ازت نگذره!!!!!1
ای عربستان کثیف گل نزن!!!!!!بازی با ایرانم این همه موقعیت رو میزدی بیرون؟؟؟؟؟؟
ای دایی!!!!!!!ای. ............
خدایا نمی دونم چی بگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این از فدراسیون فوتبال که کلا دست دولت بود و لیاقتشو کاملا نشون داد
قطبی هم همه تلاششو کرد اما حیف که دیر اومد............

RealMadrid7
17-06-2009, 23:34
خوب مطابق انتظار حذف شدیم و البته خداروشکر میکنم که همین اول حذف شدیم که نریم زیر آنگولا بشیم چهارم:Dاین فدراسیون درپیتی که ما داریم و این تیم ملی که ازش زده بیرون لیاقتش همینه که تو گروه 5 تیمی آسیاییش بشه چهارم.

تو این دنیا همیشه اندازه ی لیاقت و توانایی که از خودمون نشون میدیم نتیجه میگیریم.لیاقت و توانایی تیم ملی در همین حد بود بنابراین من یکی که اصلا از دستشون ناراحت نیستم.

هیچوقت نمیشه از یه لاک پشت توقع داشت 100 متر رو تو 10 ثانیه طی کنه!

Rossonery
17-06-2009, 23:34
خداحافظ جام جهانی
بلی... خداحافظ
خدانگهدار جام جهانی هست ولی فوتبال ایران؟ خدا رو به فوتبالمون نسبت نمیدم که اگه مشکلی هست از خودمونه. بقول قدیمی ها کرم از خوده درخته!
به امید روزی که یا فوتبالی داشته باشیم که همیشه افتخارشو کنیم یا فوتبالی نداشته باشیم که براش حرص بخوریم!

westlife26
17-06-2009, 23:35
مرگ بر قحطانی با اون شوتش ... خداحافظ .... این چند روزه هی باید حالمونو بگیرن ......

SpEeD
حذف ایران از مسابقات مقدماتی جام جهانی رو
به ملت ایران تسلیت
وبه :3ztzsjm::3ztzsjm::3ztzsjm:علی دایی:3ztzsjm::3ztzsjm::3ztzsjm: تبریک عرض مینمایم

دایی باید از ایران فرار کنه
دایی مردم ایران رو فدای عقده ها وکینه های خودش کرد

دایی فقط میگفت من بلدم چیکار کنم
وبراستی دیدیم بلد بود به امارات 1 امتیاز بدهد

به عربستان در برالبر 120000 تماشاگر ببازد
واینچنین مارو داغون وافسرده و ... بکند

دایی باید از ایران فرار کنه
شاید اینجوری کمی از ناراحتی های مردم کم بشه
من من کردن دایی=شد با چهارم شدن ایران در بین 5 تیم

واقعا دیگه از همه چیز حتی از زنده بودن خودم هم حالم بهم میخوره
چون همیشه من فدای ما شده

این ننگ رو دایی رو پیشانی فوتبال ایران گذاشت

Rivaldo Lover
تیمی که خودش نتونه بره جام جهانی، و بخواد منتظر نتیجه بازی بقیه تیم ها بشینه نره جام جهانی سنگین تره.
مقصر قطبی نیست چون وقتی ما تو زمین خودمون به عربستان میبازیم این بیچاره تو خاک کره چه جوری برنده بشه؟ مگه شوخیه؟
مقصر فقط و فقط فدراسیون درپیت و اون دایی نفهم هستش.

Cactus
17-06-2009, 23:36
خدا حافظ جام جهانی
فوتبال سیاسی همینه
دلم می خواد اون پارک و خفش کنم
ای خدا بگم این عربستان رو چیکار نکنه
اگه بازی با امارات رو برده بودیم الان صعود کرده بودیم~x(
افشین خوب بود
ولی دیر آمد......
حالا لابد مثل بقیه این بیچاره رو هم برکنار میکنن:27:~x(

Keyvan360
اصلا از اول هم به مربی ربطی نداشت!

سطح فوتبال ایران از کره جنوبی خیلی پایین تر هست و از عربستان و کره شمالی هم در این چند سال عقب تر مونده.

من از اول هم میدونستم(به سبک اون کارتونه) :دی

جالبه که ایران خودش زورش به تیم های دیگه نرسیده بعد انتظار داره که عربستان بیاد به آب و آتیش بزنه تا حریفش رو ببره و در همون حالت با یک ضد حمله حذف بشه...

به هر حال تسلیت ...

Liverpudlian
اين هم از کره شمالی که عربستان رو تو عربستان لوله کرد خب ديگه زياد سرتون رو درد نيارم خودتون شاهد نمايش کره و عربستان بودين
در يک جمله خداحافظ جام جهانی

Er Pupone
17-06-2009, 23:37
ببین فوتبال ایران با این مدیریت اشغال به کجا رسیده که 2تیمی که اصلا در حد جام جهانی نیستن جلوتر از ایران به جام جهانی میرن . تاسف فقط !
اگه اون پارک نامرد :winksmiley02: گل رو نزده بود الان ... . به هرحال یه جام جهانی دیگه هم تموم شد برای ایران

B**E**N**I
17-06-2009, 23:38
خداحافظ جام جهانی. :fkr:
خداحافظ علی دایی..:25:
خداحافظ تاج ...
خداحافظ کفاشیان ....:25:
خداحافظ پیشرفت فوتبال ایران .....:45:
دلم فقطو فقط واسه خودمون میسوزه:27: چون یه تعدادی پولشون رو میگیرن~x( ولی من و تو هرس می خوریم .~x( ما تو آسیا جزو 6 تیم اول هم نیستیم !127fs3556139
تراژدی غم انگیزی بود
:smiley (18):+:42:+

R9TheBest
17-06-2009, 23:38
عربستان براي برد به زمین رفته بود ولی کره همش داشت دفاع می کرد برای همینم نتونست گل بزنه ..

Fenrir Greyback
17-06-2009, 23:42
جام جهانی 2010 خداحافظ ...
شاید 2014 ....

Gomo
17-06-2009, 23:43
لیاقت این تیم همین بود

RealMadrid7
17-06-2009, 23:44
حیف اون 100 هزارتایی که از ته دل رفتن ورزشگاه و تشویق کردن اینارو.

بازی با کره چقدر بارون خوردیم تو ورزشگاه که آخرش این بشه مزدمون!

من که ازین به بعد چیزی به نام تیم ملی فوتبال ایران برای خودم ندارم.چون ایران هیچوقت اینقدر حقیر نیست.

Ali Chelsea
17-06-2009, 23:46
عربستان و کره شمالی پاک بازی کردند ولی چرا این همه موقعیتشون گل نشد؟؟؟:53::53::33:
واقعا این کره شمالی بره جام جهانی چی کار کنه؟!؟! با این هیکل و قداشون همه 7-8 تا بهشون می زنن:27:

Hanrish
17-06-2009, 23:46
اوردن قطبی فقط یه مانور تبلیغاتی بود مطمئن باشین اگه به جام جهانی هم میرفتیم قطبی رو با پس گردنی مینداختن بیرون این باخت رو باید به آقای علی آبادی رییس اصلی فدراسیون فوتبال و دایی تبریک گفت اون از پسرش که این همه رشوه گرفت این هم از خودش
فیروز کریمی بدبخت اون جمله رو درست گفت که علی آبادی همون شب محرومش کرد
واقعاً باید به دادکان تبریک گفت که مثل مرد جلوی آبادی رو گرفت و نزاشت توی کارش دخالت کنه و اگرنه علی آبادی اون موقع هم هر چی زور زد تا توی کار فدراسیون فوتبال دخالت کنه نتونست دیدین که با تهدید دولت و احمدی نژاد استعفا داد تا محروم نشیم البته اگه فدارسیون هم نبود خودش میخواست با قدرت هر چی بیشتر سمت سوم ورزشی کشور رو بگیره و با قدرت هر چی تمامتر به کارش ادامه بده 127fs3556139
هر چی باشه دادکان مجبور بود از برانکو حمایت کنه
نکته جالب کار علی آبادی این بود که وقتی ایران با کره مساوی کرده بود گفت اگه ایران بره جام جهانی پاداش میدم حتماً به یاران عربستان یا کره میخواسته پاداش بده به نظرتون اگه این بازی قبل از انتخابات بود چی میشد؟؟

Rabin
17-06-2009, 23:49
خب حذف شدیم...چیزی که لیاقتمون بود...یه سری بازیکن تاریخ مصرف گذشته که هیچ طراوتی تو فوتبالشون دیده نمیشه و اکثرا توی تیمهاشون هم نیمکت نشین هستن...و یه سری بازیکن که هر چقدر هم اشتباه کنن باید فیکس باشن....یه سری مربی ترسو که حتی وقتی به برد هم احتیاج داریم دست از ترسشون بر نمیدارن ...خدا برانکو رو لعنت کنه که بازی با 1 مهاجم رو تو فوتبال ما باب کرد.....یه تیم خسته و بی هدف و بی رمق و بی تاکتیک.....
و از همه مهمتر یه سازمان تربیت بدنی نالایق و یه فدراسیون که هیچ کلمه مناسبی برای توصیفش نمیتونم پیدا کنم...من که سالهاست یه بازی قشنگ از این تیم ملی بدرد نخور ندیدم....
خداحافظ جام جهانی

Fenrir Greyback
17-06-2009, 23:49
دوستان واقعا چه جوابی واسه مردم دارن؟!؟!؟!
چرا هر سال کره و ژاپن بدون دردسر میرن جام جهانی ولی ما همش باید به فکر پلی آف و دری به تخته خوردن و دوم شدن باشیم؟!؟!
خدایی خسته شدم از فوتبال نگاه کردن چه وضعشه؟!؟ مثل اینکه قراره 8 سال 1 بار بریم جام جهانی!

Er Pupone
17-06-2009, 23:50
خداحافظ جام جهانی. :fkr:
خداحافظ علی دایی..:25:
خداحافظ تاج ...
خداحافظ کفاشیان ....:25:
خداحافظ پیشرفت فوتبال ایران .....:45:
دلم فقطو فقط واسه خودمون میسوزه:27: چون یه تعدادی پولشون رو میگیرن~x( ولی من و تو هرس می خوریم .~x( ما تو آسیا جزو 6 تیم اول هم نیستیم !127fs3556139
تراژدی غم انگیزی بود

:smiley (18):+:42:+

هرکسی بره و خداحافظی بکنه اقای تاج و کفاشیان باقی میمونند و به دستور پدر ورزش ایران همچنان به گند زدن ادامه میدند . هرچی باشه پدر ورزشه ایرانه . :d0s69thbefhifftitrz:-&

یاد اون تیم ملی که یه زمانی تعصب توش موج میزد به خیر :27: . استیلی گل میزد و گریه میکرد , مو به تن همه سیخ میشد . عابدزاده با دست شکسته 90 دقیقه بازی میکرد . توی استرالیا اون حماسه رو خلق کرد و بعدش هم توی جام جهانی پاچه ی همه ی تیمها رو گرفت و باعث غرور بود . انصافا پتانسیل فوتبال ایران در اون حد هست اما متاسفانه سودجویی و دزدی و غرور و از همه مهمتر نبودن مدیر لایق برای ریشه کن کردن این همه کثافت کاری جای تاسف داره .

RealMadrid7
17-06-2009, 23:53
واقعا این کره شمالی بره جام جهانی چی کار کنه؟!؟! با این هیکل و قداشون همه 7-8 تا بهشون می زنن:27:

من شک ندارم این کره ی شمالی پاچه ی همه رو میگیره تو جام جهانی میدونی چرا؟!چون همیشه میخوان بیشتر ازونی که دارن به دست بیارن!اینایی که من دیدم فقط به فکر جنگیدن و بهتر شدن هستن.چیزایی که ما نه بش اعتقاد داریم نه بش فک میکنیم!

Benjamin Aguero
17-06-2009, 23:56
واقعا که!
دلم برای قطبی میسوزه!
آخی آخه اون که تقصیری نداشت 4 تا بازیکن احمق ریختن توی زمین و معلوم نیست اون تو دان چه غلطی میکنن! نه پاس درست و حسابی میدن نه موقعیت درست و حسابی میگیرن!
اخه ما چقدر باید توی سر و کله ی خودمون بزنیم تا اینا آدم بشن؟!
شاید مخالف باشید با حرفم ولی تقصیر دایی هم نبود! من از دایی خیلی خوشم نمیاد ولی آخه اون که تقصیر نداره! گاس هیدینگ یا الکس فرگوسن (یا هر کس دیگه ای که بگید) رو هم برای ایران بیارن بازم همین آشه و همین کاسه1 کل سیستم ایران توی همه ی مسائل مشکل داره! من مطمئنم ایران هیچوقت مثل کره ی شمالی توی 4 5 سال آدم نمیشه!
فقط در یه صورت! اونم اینه که بجای این مسخره بازی ها که برای همه ی مربی ها ایرانی ها در میارن با قطبی درست رفتار کنن بگذارن تا 4 سال دیگه باشه کارشو بکنن
اون هایی که با تعویض قطبی موافق هستن بدونن که با این مسخره بازی ها به هیچ جا نمیرسیم!
برانکو بهترین مربی تاریخ ایران بود! چقدر راحت ایران رفت جام جهانی! اون اتفاقاتی که توی جام افتاد بخاطر مربی و کاپیتان تیم نبود! بخاطر حاشیه های مسخره ای بود که براشون بوجود اومد
مطمئن باشید اگه با برانکوی بیچاره اونطوری رفتار نمیشد الآن ما قبل از کره و ژاپن و استرالیا رفته بودیم جام جهانی!
بیاید یکم به خودمون بیایم و واقع بین باشیم مشکل از تماشاگران و مردمه نه بازیکن و مخصوصا مربی! ما همه چیز رو سر مربی خالی میکنیم! نباید کاری که با برانکو و قلعه نویی و دایی کردیم با قطبی بکنیم تو رو خدا بیاید تا 4 سال دیگه قطبی رو همایت کنیم
تنها راه موفقیت یه تیم اینه که مربیش چند سال کار کنه توش مثل زمان برانکو اون چند سال توی ایران بود تا تونست ایران رو به اونجا برسونه
قبول دارید حرفامو؟!

SpEeD
17-06-2009, 23:58
غیره گریه مگه میشه کاری کرد
کاری از ما نمیاد زاری بکن

تیمی که حذف شده هیچ وقت بالا نمیاد
تا قیامت دل من گریه میخواد

شعر بالا حال وروز مردم ایران رو بعد از حذف نشون میده
این شعر هم حال وروز:3ztzsjm: ~x(دایی~x(:3ztzsjm: رو نشون میده که به استقبال ملی پوشان به فرودگاه میره
زندگی بهتر از این نمیشه ، زندگی
روز انتقام اومده ، ایران بدون سهمیه از راه اومده

Pou Manchester
18-06-2009, 00:02
درسته که سازمان تربیت بدنی و فدراسیون و مقصر بودن اما به نظر من از همه مقصرتر مربیهای تیم ملی بودن که از همین ظرفیت فوتبال ما هم استفاده نکردن .
همون روزی که تیم ملی با کره مالی مساوی کرد من فاتحه ی تیم ملی رو خوندم .
چون قطبی میگفت ما تغییرات اساسی میدیم اما دیدیم که همون بازیکنا داخل تیم بودن .
بازیکنای پیر و خسته ای مثل هاشمیان ، مهدوی کیا !
بازی با اماراتم با یه کار فردی کریمی بردیم و جز اون 2 زار فوتبال بازی نکردیم .
امروزم که از زمین و زمون شانس آوردیم که نباختیم .
به هر حال باید مسابقات کره شمالی تو جام جهانی رو با حسرت نگاه کنیم ! :27:

Gomo
18-06-2009, 00:02
امیدوارم حداقل مدیر تربیت بدنی عوض بشه
(البته شعور آقا تا این حد قد نمیده)
من که فکر میکنم الان دادکان خیلی به درد مدیریت تربیت بدنی میخوره
علی آبادی:-&:-&:-&:-& = بی وجدان ترین مدیر ورزش تاریخ ایران
خدا ازش نگذزه
از خاندان دزدشم نگذره

saeed_cris
18-06-2009, 00:11
واقعا بايد واسه فوتبال اين مملکت تاسف خورد:27:
حيف اين همه هوادار که تو سرما وگرما به استاديوم ها ميرن تا فوتبال ايراني رو ببينن
فوتبالي که سياست در اون باشه به هيچ درد نمي خوره واز حالا بايد يقه ي اونايي رو بگيرند که باعث و باني اين ناکامي بودن
واقعا براي فوتبال ايران زشته که تيم مليمون تو گروه 5 تيمه چهارم بشه ونتونه شانس صعود رو داشته باشه
به نظر من بايد مسئولان پاسخ گو باشن .........:117:

SpEeD
18-06-2009, 00:14
این همه ره آمدیم پرسه بیهوده بود
خاطره اسوده مان کاش نیاسوده بود

جامه دریدن نشود حل معمای ما
در قدم اولین راست نبود پای ما

وقتی ما تو قدم اول با آوردن دایی خودمون بیچاره کردیم
وبعد از بازیهای ضعیف به خودمون امید میدادیم که صعود میکنیم

نتیجش همین شعر میشه

Rabin
18-06-2009, 00:16
واقعا بايد واسه فوتبال اين مملکت تاسف خورد:27:
حيف اين همه هوادار که تو سرما وگرما به استاديوم ها ميرن تا فوتبال ايراني رو ببينن
فوتبالي که سياست در اون باشه به هيچ درد نمي خوره واز حالا بايد يقه ي اونايي رو بگيرند که باعث و باني اين ناکامي بودن
واقعا براي فوتبال ايران زشته که تيم مليمون تو گروه 5 تيمه چهارم بشه ونتونه شانس صعود رو داشته باشه
به نظر من بايد مسئولان پاسخ گو باشن .........:117:
در این شکی نیست که مسولان مثل همیشه پاسخگو خواهند بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L O V E
18-06-2009, 00:17
اول واسه دولت متاسفم بعد واسه فدراسيون بعد واسه شما...
آخه به نظر شما كره ي شمالي بهتره يا ايران
اونا 90 دقيقه مقاومت كردن ولي ما 20 دقيقه مقاومت نكرديم
مرگ بر سياست مرگ بر بازيكن هاي بي غيرت فوتبال ايران
كه يه تيكه جنم تو اون خونشون نيست
اصلا بهتر شد اگه ميرفت ديگه اين دولت ولمون نميكرد
اصلا ايران بره جام جهاني چكار كنه مث 4 سال پيش رونالدو بياد تو محوطه ي جريمه ي ما
روپايي بزنه و تمام جهان به ما بخندند؟

Sir Amir
18-06-2009, 00:17
نصرتي راهي بيمارستان شد.

محمد نصرتي كه در ديدار با كره جنوبي از ناحيه مچ پا مصدوم شد، بنابر نظر كادر پزشكي پس از بازي راهي بيمارستان شد.

وي در دقيقه 80 بازي بر اثر برخورد هافبك تيم ملي كره جنوبي از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت و از تركيب خارج شد.
ايران در اين ديدار به تساوي يك بر يك رسيد.

AriaN-B
18-06-2009, 00:18
من نه تاسف می خورم، نه گریه می کنم؛ فقط ناراحتم از اینکه تیم کشورم نتونست این دوره به جام جهانی دست پیدا کنه! :1: غم و غصه ها و گریه ها رو مدت ها پیش از وقتی مطمئن شدم ایران جام جهانی نمیره انجام دادم! :117:

maxpower00062
18-06-2009, 00:22
پس بچه ها منتظر 4 سال دیگر :33:و یک:evilgrin::evilgrin: :evilgrin:علی دایی:evilgrin: :evilgrin::evilgrin:دیگر باشیم~x(
.................................................. .................................................. ..................................................
دایی خواهش میکنم طمنا میکنم:41: بیا سر مربی تیم ملی شو برای جام ملتها....:*:84:*:..........:-&

بعد از 2 سال ....

دایی سر مربی تیم ملی شد...:117::117::117:

دایی: ما قهرمان اسیا میشویم....:^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o

B**E**N**I
18-06-2009, 00:25
تیم رو باید از همین الآن بدن دایی تا 4 سال دیگه کاری کنه که به دوره دوم مقدماتی هم نرسیم :smoke:

saeed_cris
18-06-2009, 00:29
ای از فردای اهالی مستطیل سبز ایران؛:3ztzsjm:

:29:فوتبال ایران به خاکستر نشست:53:
پس از تساوی تیم‏های فوتبال ایران و کره جنوبی، دقایقی پیش تیم ملی کره شمالی برابر عربستان در ورزشگاه ریاض به تساوی دست یافت تا دو کره مستقیماً راهی جام جهانی شوند، عربستان به عنوان تیم سوم به مرحله پلی آف راه یافت و تیم ملی ایران قدرت سابق فوتبال آسیا، از حضور در این رقابت‏ها حذف شد و به خاکستر نشست.
پس از تساوی تیم‏های فوتبال ایران و کره جنوبی، دقایقی پیش تیم ملی کره شمالی برابر عربستان به تساوی دست یافت تا دو کره مستقیماً راهی جام جهانی فوتبال آفریقای جنوبی شوند، عربستان به عنوان تیم سوم به مرحله پلی آف راه یافت و تیم ملی ایران قدرت سابق فوتبال آسیا، از حضور در این رقابت‏ها حذف شد و به خاکستر نشست.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، دیدار حساس دو تیم ملی فوتبال عربستان و کره شمالی از ساعت 22:30 دقیقه چهارشنبه در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض آغاز شد که در پایان دو تیم به تساوی صفر بر صفر دست یافتند.

با کسب این نتیجه تیم ملی فوتبال کره شمالی به طور مستقیم به مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی صعود کرد و تیم ملی فوتبال عربستان نیز باید در مرحله پلی آف و برای رسیدن به جام جهانی دو بازی دیگر برگزار کند.

نتیجه تساوی تیم های ملی فوتبال عربستان و کره شمالی باعث شد تیم ملی فوتبال کشورمان با 11 امتیاز از رسیدن به جام جهانی محروم شود و با کسب جایگاه چهارم میان نه پنج تیمی که حداقل چهار تیم آن همواره پس از ایران بودند، شاهد به تصویر کشیده شدن سوختن و خاکستر شدن آقای سابق مستطیل سبز قاره کهن بود.

SpEeD
18-06-2009, 00:31
دایی
یادته روزای آخر
یادته اون روزا
یادته دلهای شکسته پر پر

چه دل تنگم برای مردم
برای چشم غمگینشان

برای تشویق های بی دریغشان

دایی
یادته مردم بعد باخت عربستان چه حالی داشتن
یادته حتی بعد از بازی حوصله خودشونو هم نداشتن

دایی
چه روزا وچه شبهایی که با یاد جام جهانی شب را سحر کردم
تو ریدی تو تیم نگو این کارو نکردم

بگو
بگو
بگو که هنوز یادته

دایی
تو هم شبهای بعد بازی با امرات بگو یادت نرفته
هنوز یادت نرفته ، بازی با امارات رو یادت نرفته

دایی
یادته
یادته
یادته
یادته
یادته

Sir Amir
18-06-2009, 00:33
گزارش خبرنگار اعزامي فارس به كره جنوبي
لي وون جائه: ايران با برنامه بازي كرد.

لي وون جائه در گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به كره جنوبي اظهار داشت: تيم ايران در نيمه اول بازي خوبي را مقابل ما انجام داد و كار بسيار سختي داشتم. اين تيم نشان داد كه با برنامه بازي مي كند.

وي افزود: نبايد فراموش كرد كه صعود ما از قبل قطعي بود و تيم رقيب ما ايران نياز به پيروزي مسلم داشت، البته ما نيز هرگز دوست نداشتيم درخانه خود بازنده باشيم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: هر دو تيم خوب بازي كردند و شايستگي‌هاي خود را نشان دادند.

arashss
18-06-2009, 00:47
جز تاسف دیگر نمیتوان چیزی گفت
واقعا فوتبال ایران به خاک سیاه نشست
و با حذف از مقدماتی جام جهانی ناکامیهای فوتبال ایران در سال 88 تکمیل شد
باید یه خسته نباشید به همه اونایی که باعث این بدبختی شدن گفت.....

maxpower00062
18-06-2009, 01:05
به مناسبت حذف از جام جهاني ،آرزويم سوخت

خدايا. راضي ام به رضاي تو. ولي حالا كه مقدر كرده اي فوتبال را به عنوان يك ايراني دنبال كنم كاش پس از گل مسعود شجاعي به كره جانم را مي ستاندي

سايت گل - ([Only registered and activated users can see links]) 35 سالگي من مصادف شد با چهارشنبه. روزي كه هميشه آن را با حذف تلخ از جام جهاني 2010 به ياد خواهم آورد. روزي كه تا ثانيه آخر بازي به روشنايي آن ايمان داشتم، اما داور كه سوت پايان را كشيد، تاريكي مطلق بود؛ بدون حتي يك شمع كوچك. يك لحظه خودم را گذاشتم جاي يك طرفدار كره شمالي كه احتمالاً تاريخ تولد مشابهي با من داشته. با 35 شمع روي كيك. لذت بي نظيري بود. بعد فكر كردم حالا كه آرزو مي كني، برو تا آخر.

- كاش متولد ناپل بودم. يك ناپوليتن فقير و گرسنه كه حول و حوش سال ۱۹۸۵ در آستانه نوجواني است. رفقا خبرم مي كنند كه «ناپولي»، باشگاه نه چندان قدرتمند شهر ما، با ديه گو مارادونا قرارداد بسته. خوشحالي واقعي اما يك هفته بعد از راه مي رسد؛ اولين بازي ديه گو در ناپولي. روزي كه ۰-۳ مي بريم. چطوري؟ با سه گل ديه گو. زيباترين گل هايي كه در عمر خود ديده ايد. مثلاً آن گل عجيب از روي نقطه كرنر يا آن ضربه نرم از ۳۰ متري در حال سقوط روي زمين. اگر متولد ناپل بودم ديگر چه غمي بود. دو قهرماني در سال هاي ۸۷ و ۹۰ و يك جام يوفا (۸۸). تازه قهرماني جام جهاني ۱۹۸۶ هم مال ما بود. هرچه باشد آن كه قهرمان جام جهاني شد، نه آرژانتين كه ديه گو مارادونا بود. اين حكايت طرفداران ناپولي در دهه دوم ۱۹۸۰ است. شور و حرارت و افتخار. وقتي شمالي هاي لعنتي، رم و ميلان و يووه، با ستاره هايشان در سن پائولي آويزان پيراهن ديه گو مي شدند، زندگي هيچ چيز كم نداشت. اگر متولد ناپل بودم، هنوز بعد از اين همه سال، پوستر ديه گو روي اتاقم بود و هر روز فيلم آن گل با ضربه سر او از پشت محوطه جريمه به ميلان را تماشا مي كردم. اين سهم من از زندگي بود. كافي نيست؟

- سال ۱۹۵۴. جام جهاني در سوئيس. دوست داشتم يكي از آن آلماني هاي شكست خورده از جنگ جهاني بودم كه در نهايت يأس بازي فينال را مقابل مجارستان تماشا مي كنند. يكي از آنهايي كه خوب يادشان هست كه در دور مقدماتي ۳-۸ به همين تيم باخته اند. به هرحال مجارستان با پوشكاش و ژيبورو كوچيس، تنها غول فوتبال دنياست. اما بعد از ۹۰ دقيقه بازي ۲-۳ به سود آلمان است. آلماني كه يك مربي بزرگ به نام «سب هربرگر» دارد. يك مربي بزرگ و يك قهرمان واقعي. يك مربي كه غرور شكسته يك ملت را به آنها برگرداند. يك مربي كه مي شد هر روز درباره عظمت او و كار فوق العاده اش حرف زد. «عموسب»، مربي بزرگ ما. كسي كه ارزشش را داشت حنجره مان را برايش پاره كنيم.

- كره اي بودن، در جام جهاني ۲۰۰۲ هم از آن لذت هاي بزرگ روزگار بود. كره جنوبي، تيم چهارم ۲۰۰۲. همه چيز از زمان دريافت ميزباني مشترك جام با ژاپن آغاز شد و بعد با استخدام «گاس هيدينگ» ادامه يافت. اگر در جام جهاني ۲۰۰۲ يك كره اي بودم، لابد يا در ميادين شهر منظم و مرتب با لباس قرمز از نمايشگرهاي بزرگ بازي تيمم را مي ديدم يا در ورزشگاه ۹۰ دقيقه فرياد مي زدم «DAE HA MIM KOK » چه ماه فوق العاده اي. از ميزباني غرورانگيز جام جهاني گرفته تا پيروزي فوق العاده در ميدان هاي بزرگ ايتاليا و اسپانيا...

- بگرد دنبال وقتي كه حتي شكست زيباست. جام ۹۰. انگليس. با مربيگري سربابي رابسون. انگليس در آن جام به عنوان چهارم جام جهاني قناعت كرد، اما با فوتبال زيبا و روحيه بي نظيرش كمي از قهرمان نداشت. تيمي كه برايان رابسون، كاپيتان و ستاره تيم را در ابتداي بازي ها از دست داد، اما ناگهان پل گاسكوئين را از روي نيمكت رو كرد. يك جوان فوق العاده كه ديوانه ات مي كرد. دوست داشتم لحظه اي كه انگليس داشت عنوان چهارمي را با ايتاليا جشن مي گرفت طرفدار آنها بودم. يك انگليسي كه پس از سال ها شكست در عرصه ملي چيز بزرگي به دست آورده. يك تيم بي مدال اما به غايت زيبا.

- خدايا. راضي ام به رضاي تو. ولي حالا كه مقدر كرده اي فوتبال را به عنوان يك ايراني دنبال كنم كاش پس از گل مسعود شجاعي به كره جانم را مي ستاندي. لحظه اي كه دنيا در دستان ما بود. لحظه اي كه فكر مي كردي يك جام جهاني بزرگ در پيش است. يك ۳۰ روز پرشور و پرغرور. در آن لحظه حتي ثانيه اي به فكرتان خطور مي كرد امشب در اين وضعيت باشيم؟

SpEeD
18-06-2009, 01:06
تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته
فوتبالی که هر کسی از اون راضی وخوشبخته

فوتبالی که تو اون پول و مافیا ارزش نیست
جواب انتقادها ،انشالله های بی ارزش نیست

نه علی دایی عقده ای داره
نه علی آبادی نه سازمان همه کاره

دیگه هیچ بی تخصص پاشو
تو گلیم دیگرون نمیزاره

همه ازاده ازادند
همه خوشبخت خوشبختن

توروزنامه نمیخونی ، مافیا ها همه کار کردن

فوتبالی رو تصور کن بدون نفرت وتابوت
بدون ظلم مافیا ، بدون عقده و باروت

فوتبالی رو تصور کن پر از تکنیک وآبادی
لبالب از گل وحمله ، پر از تکرار شادی

تصور کن فوتبالی رو که تو اون مافیا یه افسانس
تمام بازی های فوتبال شدن مشمول برد و بست

دیگه دایی مافییای فوتبال نیست
برابر با همن مردم

دیگه سهم هر انسانه انتخاب بازیکن مردم

بدون مرز ومحدوده فوتبال ملی یعنی همه دنیا
تصور کم تو میتونی بشی تعبیر این رویا

saeed_messi
18-06-2009, 02:08
واقعا جالبه تو گروه 5 تیمه جهارم بشیم.......
دیگه چیزه دیگه نمیشه گفت

westlife26
18-06-2009, 02:26
احمدي نژاد: در جام جهاني 2010 بايد جزو چهار تيم اول جهان باشيم

خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري اسلامي ايران گفت: مي توانيم در اين دوره جام جهاني از گروه خود صعود كنيم؛ اما انتظار داريم تيم در دوره بعدي اين جام جزو چهار تيم اول جهان باشد.

این آقا درست و خیلی دقیق پیش بینی کرد فقط یک نکته این که تو گروه مقدماتیمون چهارم شدیم /
واقعا باعث تاسفه.
خاکــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ ...........

saeed_cris
18-06-2009, 02:37
به مناسبت حذف از جام جهاني ،آرزويم سوخت

خدايا. راضي ام به رضاي تو. ولي حالا كه مقدر كرده اي فوتبال را به عنوان يك ايراني دنبال كنم كاش پس از گل مسعود شجاعي به كره جانم را مي ستاندي

2009/6/18 0:53:19

Road to Africa - Iran

سايت گل - 35 سالگي من مصادف شد با چهارشنبه. روزي كه هميشه آن را با حذف تلخ از جام جهاني 2010 به ياد خواهم آورد. روزي كه تا ثانيه آخر بازي به روشنايي آن ايمان داشتم، اما داور كه سوت پايان را كشيد، تاريكي مطلق بود؛ بدون حتي يك شمع كوچك. يك لحظه خودم را گذاشتم جاي يك طرفدار كره شمالي كه احتمالاً تاريخ تولد مشابهي با من داشته. با 35 شمع روي كيك. لذت بي نظيري بود. بعد فكر كردم حالا كه آرزو مي كني، برو تا آخر.

- كاش متولد ناپل بودم. يك ناپوليتن فقير و گرسنه كه حول و حوش سال ۱۹۸۵ در آستانه نوجواني است. رفقا خبرم مي كنند كه «ناپولي»، باشگاه نه چندان قدرتمند شهر ما، با ديه گو مارادونا قرارداد بسته. خوشحالي واقعي اما يك هفته بعد از راه مي رسد؛ اولين بازي ديه گو در ناپولي. روزي كه ۰-۳ مي بريم. چطوري؟ با سه گل ديه گو. زيباترين گل هايي كه در عمر خود ديده ايد. مثلاً آن گل عجيب از روي نقطه كرنر يا آن ضربه نرم از ۳۰ متري در حال سقوط روي زمين. اگر متولد ناپل بودم ديگر چه غمي بود. دو قهرماني در سال هاي ۸۷ و ۹۰ و يك جام يوفا (۸۸). تازه قهرماني جام جهاني ۱۹۸۶ هم مال ما بود. هرچه باشد آن كه قهرمان جام جهاني شد، نه آرژانتين كه ديه گو مارادونا بود. اين حكايت طرفداران ناپولي در دهه دوم ۱۹۸۰ است. شور و حرارت و افتخار. وقتي شمالي هاي لعنتي، رم و ميلان و يووه، با ستاره هايشان در سن پائولي آويزان پيراهن ديه گو مي شدند، زندگي هيچ چيز كم نداشت. اگر متولد ناپل بودم، هنوز بعد از اين همه سال، پوستر ديه گو روي اتاقم بود و هر روز فيلم آن گل با ضربه سر او از پشت محوطه جريمه به ميلان را تماشا مي كردم. اين سهم من از زندگي بود. كافي نيست؟

- سال ۱۹۵۴. جام جهاني در سوئيس. دوست داشتم يكي از آن آلماني هاي شكست خورده از جنگ جهاني بودم كه در نهايت يأس بازي فينال را مقابل مجارستان تماشا مي كنند. يكي از آنهايي كه خوب يادشان هست كه در دور مقدماتي ۳-۸ به همين تيم باخته اند. به هرحال مجارستان با پوشكاش و ژيبورو كوچيس، تنها غول فوتبال دنياست. اما بعد از ۹۰ دقيقه بازي ۲-۳ به سود آلمان است. آلماني كه يك مربي بزرگ به نام «سب هربرگر» دارد. يك مربي بزرگ و يك قهرمان واقعي. يك مربي كه غرور شكسته يك ملت را به آنها برگرداند. يك مربي كه مي شد هر روز درباره عظمت او و كار فوق العاده اش حرف زد. «عموسب»، مربي بزرگ ما. كسي كه ارزشش را داشت حنجره مان را برايش پاره كنيم.

- كره اي بودن، در جام جهاني ۲۰۰۲ هم از آن لذت هاي بزرگ روزگار بود. كره جنوبي، تيم چهارم ۲۰۰۲. همه چيز از زمان دريافت ميزباني مشترك جام با ژاپن آغاز شد و بعد با استخدام «گاس هيدينگ» ادامه يافت. اگر در جام جهاني ۲۰۰۲ يك كره اي بودم، لابد يا در ميادين شهر منظم و مرتب با لباس قرمز از نمايشگرهاي بزرگ بازي تيمم را مي ديدم يا در ورزشگاه ۹۰ دقيقه فرياد مي زدم «DAE HA MIM KOK » چه ماه فوق العاده اي. از ميزباني غرورانگيز جام جهاني گرفته تا پيروزي فوق العاده در ميدان هاي بزرگ ايتاليا و اسپانيا...

- بگرد دنبال وقتي كه حتي شكست زيباست. جام ۹۰. انگليس. با مربيگري سربابي رابسون. انگليس در آن جام به عنوان چهارم جام جهاني قناعت كرد، اما با فوتبال زيبا و روحيه بي نظيرش كمي از قهرمان نداشت. تيمي كه برايان رابسون، كاپيتان و ستاره تيم را در ابتداي بازي ها از دست داد، اما ناگهان پل گاسكوئين را از روي نيمكت رو كرد. يك جوان فوق العاده كه ديوانه ات مي كرد. دوست داشتم لحظه اي كه انگليس داشت عنوان چهارمي را با ايتاليا جشن مي گرفت طرفدار آنها بودم. يك انگليسي كه پس از سال ها شكست در عرصه ملي چيز بزرگي به دست آورده. يك تيم بي مدال اما به غايت زيبا.

- خدايا. راضي ام به رضاي تو. ولي حالا كه مقدر كرده اي فوتبال را به عنوان يك ايراني دنبال كنم كاش پس از گل مسعود شجاعي به كره جانم را مي ستاندي. لحظه اي كه دنيا در دستان ما بود. لحظه اي كه فكر مي كردي يك جام جهاني بزرگ در پيش است. يك ۳۰ روز پرشور و پرغرور. در آن لحظه حتي ثانيه اي به فكرتان خطور مي كرد امشب در اين وضعيت باشيم؟

saeed_cris
18-06-2009, 03:01
خداحافظ جام جهاني:53:

بازي دو تيم عربستان و كره شمالي با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا بدترين سناريوي ممكن براي ايران اتفاق بيفتد . ما حذف شديم. ~x(

2009/6/18 0:35:56

سايت گل – با تساوي بدون گل و مشكوك عربستان و كره شمالي ، ايران به طور رسمي از مرحله نهايي جام جهاني حذف شد . اين اتفاق در شرايطي رخ داد كه تيم ملي از سه بازي آخر 5 امتياز گرفته و با توجه به سطح كيف تيم عربستان اميد بسياري به صعود به عنوان تيم سوم داشت.

اما بازي عجيب عربستان و كره در رياض كه هردو اصرار به گل نزني داشتند ، اين فرصت را از ايران گرفت. حالا كره شمالي به عنوان تيم دوم و فقط با يك امتياز اختلاف به همراه همسايه جنوبي به جام جهاني صعود كرده و عربستان براي بازي پلي آف به ديدار بحرين خواهد رفت . ما هم سهمي جزافسوس نداريم . تمام شد و رفت.

مبارك آقايان علي آبادي و كفاشيان و تاج وبقيه. مبارك آن كسي كه راسا دستور داد علي دايي به جاي قطبي سرمربي ايران شود و سپس شخصا دستور بركناري اش را داد. مبارك !

hamedss
18-06-2009, 06:00
تيم ملى كره جنوبى ۱- تيم ملى ايران ۱

« پارك» ما را فرستاد هوا خورى!

گل ها: پارك جى سونگ دقيقه ۸۱ براى كره جنوبى، مسعود شجاعى دقيقه ۵۰ براى تيم ملى ايران داور: يوجى نيشى مودا (ژاپن) كمكها: تودوساكارا و تاكاهيرواوكانو (ژاپن)، اخطار: كى سونك وك و پارك سونگ (كره جنوبى) حسين كعبى، آندرانيك تيموريان، جواد نكونام و مسعود شجاعى (ايران) ورزشگاه: جام جهانى سئول
تماشاگر: ۳۰ هزار نفر
كره جنوبى
لى ون جائه، بوم سواوك، كانگ فين سونگ، چوون هى، كيم دونگ جى از دقيقه ۷۴ لى يونگ پو، وانگ جائه، لى كاك چين، كيم سوهونگ، لى ون سوگ، كى سونگ وك از دقيقه ۷۴ يونگ پوسو، پارك جى سونگ
سرمربى: هوجونگ مو
ايران
سيد مهدى رحمتى، محمد نصرتى از دقيقه ۸۶ محمدرضا خلعتبرى، هادى عقيلى، حسين كعبى، مهدى مهدوى كيا از دقيقه ۸۷ وحيد هاشميان، سيد جلال حسينى، آندرانيك تيموريان، جواد نكونام، مسعود شجاعى، على كريمى از دقيقه ۷۵ آرش برهانى، پژمان نورى
سرمربى: افشين قطبى
شرح گل ها
گل ايران: روى سانتر بلند محمد نصرتى از چپ، لى ون جائه دروازه بان كره جنوبى در دفع توپ مرتكب اشتباه شد و ضربه ناقص او پس از برخورد به پاى مسعود شجاعى به گل تبديل شد.
گل كره جنوبى: پارك جى سونگ مثل بازى رفت از اشتباه مدافعان ما استفاده كرد و با يك نفوذ و يك ضربه پاى چپ دروازه سيد مهدى رحمتى را مثل بازى رفت گشود تا بازى دوباره مثل بازى رفت مساوى شود.
لحظات حساس
دقيقه :۱۵ حركت يك و دو كيم سوهونگ با لى كاك چين و در نهايت ضربه كيم را سيد مهدى رحمتى درازكش مال خود كرد.
دقيقه :۲۵ روى دفع ناقص مدافع كره توپ پشت محوطه هيجده قدم به جواد نكونام رسيد تا او با يك شوت پاى چپ دروازه كره را با خطر روبه رو نمايد كه دفع ناقص لى ون جائه باعث شد تا شجاعى فرصت خوبى را پيدا كند كه سماجت دروازه بان كره موقعيت خوبى را از شجاعى و تيم ملى ايران گرفت.
دقيقه :۲۶ ضربه مهدى مهدوى كيا را دروازه بان كره جنوبى در حالتى خطرناك دفع كرد.
دقيقه :۳۴ روى پاس مهدوى كيا، شوت پژمان نورى در موقعيتى خوب با فاصله از كنار دروازه كره جنوبى به بيرون رفت.
دقيقه :۴۲ روى يك ضربه ايستگاهى شوت جواد نكونام با برخورد به تور كنار دروازه به خارج رفت.
دقيقه :۴۵ مسعود شجاعى با عبور از ۲ مدافع مستقيم خود ضربه خوبى را روانه دروازه كره كرد كه لى ون جائه با يك شيرجه بلند با نوك انگشتان خود توپ را به بيرون فرستاد.
دقيقه :۴۹ شوت آرام مهدوى كيا در بغل لى ون جائه درون تيم كره جنوبى آرام گرفت.
دقيقه :۶۳ كى سونگ وگ در حالت تك به تك با رحمتى با از پيش رو برداشتن ۲ مدافع ايران ضربه اش را زد كه توپ او با برخورد به پاى رحمتى به زمين برگشت.
دقيقه :۶۶ ضربه ايستگاهى تيم كره جنوبى پس از برخورد به تير دروازه رحمتى جلوى پاى لى ون سوك قرار گرفت كه ضربه او را نيز رحمتى با دشوارى دفع كرد.
دقيقه :۹۰ چون هى با عبور از خط دفاعى ايران و سيد مهدى رحمتى در زدن ضربه آخر تعلل كرد تا مدافعان ايران توپ او را به كرنر بفرستند و يك موقعيت خوب را از كره اى ها بگيرند.
شرح بازى
ملى پوشان كشورمان كه براى صعود به يك پيروزى نياز داشتند، در ۳۰ دقيقه اول به اداره بازى پرداخته و مقابل حملات تيم ميزبان دفاع جانانه اى را انجام دادند تا دروازه رحمتى باز نشود. از دقيقه ۳۰ به بعد بازيكنان تيم ملى كشورمان از لاك دفاعى بيرون آمده و بر بازى مسلط شدند و چند موقعيت خوب را نيز بر روى دروازه حريف خود به وجود آوردند، كه حاصلى براى آنها در بر نداشت. با شروع نيمه دوم باز اين كره اى ها بودند كه بازى را هجومى آغاز كردند، اما تيمى كه موفق به گلزنى شد، تيم ايران بود كه برروى اشتباه مسلم لى ون جائه توسط مسعود شجاعى به گل رسيد. اين گل باعث شد تا خيال ملى پوشان كشورمان از بابت صعود راحت شود.اما از آنجا كه تيم ملى هميشه در حفظ نتيجه و گل با مشكل مواجه مى شود، در اين ديدار نيز چنين اتفاق افتاد تا سناريوى ديدار رفت در ورزشگاه آزادى يكبار ديگر براى ما در ورزشگاه جام جهانى سئول تكرار شود و با گل پارك جى سونگ همه نقشه هاى علاقه مندان به تيم ملى و فوتبال نقش برآب شود. بعد از گل باز توپ از آن كره اى ها بود و اگر در دقايق پايانى گل كره اى ها به ثمر مى رسيد، ديگر تيم ملى منتظر بازى ديشب عربستان - كره شمالى و حضور احتمالى در پلى آف هم نمى شد .

hamedss
18-06-2009, 06:20
در حاشيه ديدار كره جنوبى- ايران

استراحت مطلق
بازيكنان تيم ملى فوتبال ايران پيش از ظهر ديروز به دليل اهميت بازى مقابل كره به استراحت مطلق پرداختند. تماس با بازيكنان از طريق تلفن همراه و حضور در لابى هتل پيش از ظهر ديروز ممنوع شده بود.
نسبت
پيش از شروع ديدار كره جنوبى با ايران و در مركز خبرى اين بازى در ورزشگاه جام جهانى سئول چيزى حدود ۱۰۰ خبرنگار و عكاس كره اى حضور داشتند و اين در حالى بود كه جمع خبرنگاران و عكاسان اعزامى كشورمان به عدد ۱۰ هم نمى رسيد.
لباس هاى بى كيفيت
حاميان تيم ملى فوتبال ايران در سئول پيش از بازى عصر ديروز به بى كيفيتى پيراهن هاى ارائه شده به آنها اعتراض كردند. گويا لباس هاى تهيه شده از بى كيفيت ترين جنس بوده و شمار بسيارى از هواداران ايرانى حاضر به قبول آنها نشدند.
درگيرى هواداران
تعدادى از هواداران تيم ملى كشورمان در بيرون از ورزشگاه جام جهانى سئول به خاطر عملكرد بد مسئولان فدراسيون فوتبال با هم درگير شده كه اين درگيرى سوژه خوبى براى شبكه هاى تلويزيونى كره جنوبى بود.
توزيع ناعادلانه
توزيع ناعادلانه بليت بازى تيم ملى ايران مقابل كره جنوبى در بين تماشاگران ايرانى باعث مشكلات عديده اى شد. با آنكه قرار بود بليت بازى توسط سفارت ايران در اختيار تماشاگران ايرانى قرار بگيرد اما ليدرها با در اختيار داشتن بليت ها باعث بروز ناراحتى هايى در جمع علاقه مندان ايرانى شدند.
استقبال خوب
استقبال تماشاگران كره اى از بازى تيم ملى كشورشان در مقابل ايران بسيار قابل توجه بود. به طورى كه ۱۲۰ دقيقه قبل از بازى ورزشگاه از وجود تماشاگران كشور ميزبان پر شد.
ضيافت شام
كاروان اعزامى تيم ملى فوتبال ايران به همراه برخى از نمايندگان رسانه هاى گروهى شب گذشته در ضيافت شام سفارت ايران در سئول شركت كردند تا قبل از ترك كره جنوبى خاطره خوبى از سفارت ايران داشته باشند.
بليت مجانى
در حالى كه هواداران ايرانى در سئول با مشكل تهيه بليت روبه رو بودند، كره اى ها در دسته هاى مختلف و با در دست داشتن تعداد زيادى بليت بازى ، آنها را به رايگان در اختيار هواداران كره اى قرار مى دادند كه اين مسأله باعث شده بود تا استقبال از بازى توسط آنها بسيار خوب باشد.
نظم بالا
با آنكه ۲ ساعت پيش از شروع بازى ورزشگاه تقريباً از حضور تماشاگران پر شده بود اما نظم بالاى كره اى ها چنان بود كه هر تازه واردى را متعصب مى كرد.
اسكوربورد
اسكوربورد ورزشگاه جام جهانى سئول پيش از شروع بازى تمامى گل هاى زده كه كره جنوبى تا به امروز در مقابل حريفانى چون امارات، كره شمالى، ايران و عربستان سعودى به تصوير كشيد.نكته جالب توجه در اين مورد اين بود كه اسكوربورد ورزشگاه سئول در چند نوبت گل جواد نكونام كه از روى يك ضربه ايستگاهى به ثمر رسيد را نيز پخش كرد.
آشناترين
جواد نكونام و على كريمى آشناترين بازيكنان تيم ملى ايران نزد تماشاگران كره اى بودند.نكونام و كريمى پيش از بازى و به هنگام گرم كردن بارها توسط تماشاگران كره اى تشويق شدند.

Moein-Chelsea
18-06-2009, 06:23
ایران در این دوره از بازیها در 3 بازی از حریف خود پیشی گرفت اما 2 تا از اونارو با تساوی و دیگری رو با باخت عوض کرد و این جای تفکر داره که یک تیم چرا نمیتونه از اندوخته خودش دفاع کنه.
دیروز هم بچه ها فقط 10 دقیقه به جام جهانی فرصت داشتن که.........

hamedss
18-06-2009, 06:45
در جلسه مطبوعاتى پايان بازى چه گذشت؟

پاسخ هاى قطبى خبرنگاران را راضى نكرد

پس از پايان ديدار ۲ تيم ملى كره جنوبى و ايران كه با تساوى يك بر يك به پايان رسيد افشين قطبى بدون آنكه از سوى يكى از نمايندگان فدراسيون فوتبال همراهى شود، تنها در مقابل خبرنگاران ايرانى و كره اى قرار گرفت تا پاسخگوى سؤالات بسيار آنها باشد. قطبى كه سعى داشت با بيان پاسخ هاى كلى به نوعى جو مصاحبه را به نفع خود كند، با اعتراض خبرنگاران ايرانى روبرو شد. قطبى از بازيكنان تيم ملى ايران اظهار رضايت كرد اما در مورد كسب نتيجه تساوى پاسخ درستى را به نمايندگان رسانه هاى گروهى نداد. قطبى در خصوص تعويض هايش گفت: وقتى با يك گل از حريف جلو افتاديم طبيعى بود كه به فكر اداره گل زده و بازى باشيم و اصلاً فكر نمى كردم كه چنين اتفاقى بيفتد. سرمربى تيم ملى درباره دليل تعويض بازيكنانى چون على كريمى و مهدى مهدوى كيا كه با اعتراض خبرنگاران ايرانى و كره اى همراه بود گفت: اگر اندكى بر بازى نظارت بيشترى داشتيد متوجه مى شديد كه على كريمى و مهدى مهدوى كيا در اواخر بازى كم آورده بودند و ما بايد از بازيكنان تازه نفس استفاده مى كرديم. قطبى در خصوص تعويض ديرهنگام خود گفت: خلعتبرى و هاشميان زمانى به بازى رفتند كه وجودشان در زمين احساس مى شد و اگر زودتر هم به زمين مى رفتند مشخص نبود كه چه اتفاقى مى افتاد. پاسخ هاى كلى قطبى با اعتراض خبرنگاران روبرو شد. خبرنگارانى كه از قطبى مى خواستند تا دلايل سخنان محكم خود در خصوص پيروزى در مقابل كره جنوبى قبل از انجام بازى را بدهد كه هيچ پاسخى به آنها داده نشد.
انتظار
منصور پورحيدرى سرپرست تيم ملى فوتبال ايران در پايان بازى گفت: بچه ها خيلى خوب بازى كردند و ما از تلاش تك تك آنها راضى هستيم. پورحيدرى گفت: اگر بر روى آن اشتباه بزرگ ما آن گل را نمى خورديم حالا به استحقاق خود يعنى پيروزى رسيده بوديم و از بابت صعود به جام جهانى مشكلى نداشتيم. سرپرست تيم ملى ايران در ادامه گفت: هنوز هم نااميد نيستيم و در انتظار نتيجه بازى ۲ تيم عربستان و كره شمالى خواهيم نشست تا ميزان شانس خود به جام جهانى را در آن بازى جست و جو كنيم.
مراسم آغازين
پيش از شروع بازى سفير ايران در كره جنوبى به همراه مهدى تاج نايب رئيس اول فدراسيون به زمين رفته و با بازيكنان ۲ تيم دست دادند. سفير ايران در كره جنوبى پيش از شروع بازى براى بازيكنان تيم ملى ايران آرزوى موفقيت كرد و به آنها وعده پاداش خوبى را در صورت پيروزى داد.
ترافيك
ترافيك شديد اطراف ورزشگاه جام جهانى سئول باعث شده بود تا خيلى از تماشاگران به موقع به ورزشگاه نرسند. برخى از علاقه مندان به فوتبال در شرايطى كه بليت بازى را هم در دست داشتند به دليل ترافيك نيز قيد حضور در ورزشگاه را زدند و از صفحه تلويزيون به تماشاى بازى پرداختند.
بدشانسى عكاسان
تمامى عكاسان كره اى در طول بازى پشت دروازه تيم ملى ايران و سيد مهدى رحمتى نشسته بودند، تا به قول خودشان لحظات گشوده شدن دروازه تيم ملى ايران را شكار كنند كه اين اتفاق به جز يك مورد هرگز براى آنها رخ نداد.
جومونگ
پيش از شروع بازى چند تن از هنرمندان كره اى كه يكى از آنها شباهت بسيارى به جومونگ داشت در زمين به هنرنمايى پرداخته كه با تشويق تماشاگران، خصوصاً ايرانيان حاضر در ورزشگاه روبرو شد.
جشن قهرمانى
همزمان با پايان ديدار ۲ تيم ملى ايران و كره جنوبى جشن قهرمانى تيم ميزبان در ورزشگاه سئول برگزار شد. در اين جشن با شكوه بازيكنان تيم ملى كره جنوبى مشاركت بسيار خوبى را داشتند.
اهداى توپ
چيزى نزديك به ۱۰۰ توپ فوتبال با امضاى تمامى بازيكنان تيم ملى كره جنوبى پس از پايان بازى و به هنگام جشن قهرمانى توسط بازيكنان بين تماشاگران كره اى پخش شد.
ناراحتى بچه ها
پس از به صدا در آمدن سوت پايان بازى توسط داور ژاپنى بازيكنان تيم ملى ايران با ناراحتى بازى را ترك كردند.
عصبانيت مهدوى كيا
مهدى مهدوى كيا پس از تعويض خود با عصبانيت به سوى نيمكت ذخيره ها رفت.
ناراحتى زندى
فريدون زندى هافبك چپ پاى تيم ملى ايران كه در چند بازى گذشته بازى به او نرسيد ديروز و پس از پايان بازى ناراحتى خودش را از عملكرد قطبى عيان ساخت و حرف هايى را به زبان آورد.
كريمى
على كريمى بازيكن تكنيكى تيم ملى فوتبال ايران در بازى ديروز مورد توجه ويژه كره اى ها بود و دوربين هاى تلويزيونى بارها چهره او را به تصوير كشيدند.
مترجم
افشين قطبى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران در پايان بازى و در كنفرانس مطبوعاتيش كار مترجمى را نيز بر عهده داشت.
اعتراض خبرنگاران
برخى از خبرنگاران اعزامى به كره در پايان بازى به عملكرد فدراسيون در خصوص تفاوتى كه بين آنها و ليدرها قائل شده است به تاج اعتراض كردند و از او در اين خصوص پاسخ خواستند.
تحريم ميهمانى
برخى از خبرنگاران اعزامى كه با بى مهرى مسئولان فدراسيون و مهدى تاج در اين سفر مواجه شده بودند، در ميهمانى شام ديشب سفارت شركت نكردند تا به نوعى اعتراض خود را نشان داده باشند.
تماشاى بازى در سفارت
بازيكنان و كادر فنى تيم ملى فوتبال ايران ديشب بازى ۲ تيم ملى عربستان سعودى و كره شمالى را در سفارت ايران در كره جنوبى تماشا كردند.
بازى نيمه شب
بازى تيم ملى عربستان و كره شمالى ساعت ۳ نيمه شب به وقت كره انجام شد
كه همين مسأله باعث شده بود تا خيلى ها قيد تماشاى آن را بزنند.

hamedss
18-06-2009, 07:05
عويض هايم منطقى بود

قطبى : مدافعان بى جهت عقب كشيدند، گل خورديم

افشين قطبى سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان با تقدير از تلاش تك تك بازيكنان تيم ملى در ديدار مقابل كره جنوبى گفت: ما تنها با هدف پيروزى وارد ميدان شديم و براى رسيدن به اين هدف تا آخرين لحظه تلاش كرديم. افشين قطبى سرمربى تيم ملى پس از تساوى يك بر يك مقابل كره جنوبى در كنفرانس خبرى خطاب به خبرنگاران گفت: ما از ابتداى اين بازى براى پيروزى در اين مسابقه به ميدان آمديم و تمام بازيكنان با يكديگر همدل بودند تا با برد در اين مسابقه صعودمان را به جام جهانى قطعى كنيم اما تيم كره از بازيكنان حرفه اى سود مى برد كه نتيجه بازى را تغيير دادند. قطبى با اشاره به خستگى ناشى از فشردگى ۳ ديدار پايانى مسابقات مقدماتى جام جهانى بر روى بازيكنان اظهار داشت: ما در حالى از كره جنوبى يك اميتاز گرفتيم كه سفرهاى طولانى و اختلاف ساعت بين غرب و شرق آسيا بازيكنان را خسته كرده بود با اين حال ديديد مقابل كره جنوبى فوتبال هجومى را به نمايش گذاشتيم و تا ۱۰ دقيقه پايانى برنده مسابقه بوديم. سرمربى تيم ملى در خصوص تعويض هاى خود در دقايق اين ديدار اظهار داشت: اين تعويض ها تنها براى اين هدف صورت گرفت كه بتوانيم نتيجه بازى را عوض كنيم . على كريمى و مهدوى كيا در طول نيمه اول تلاش زيادى داشتند و در اواخر بازى ديگر توان لازم براى شركت در كارهاى دفاعى را نداشتند و به همين خاطر با به ميدان فرستادن برهانى و قرار دادن او در خط حمله مى خواستم تا اجازه بازيسارى را از حريف بگيرم.وى ادامه داد: تعويض هاشميان و خلعتبرى هم براى هجومى كردن تيم پس از دريافت گل تساوى بود و تصور مى كنم اين منطقى ترين كار بود تا شانس گلزنى خود را از دست ندهيم. قطبى با اشاره به فشار بيش از حد تيم كره جنوبى از كناره ها اظهار داشت: ما در جناحين با مشكل مواجه بوديم و بخش عمده تعويض خلعتبرى و برهانى به همين دليل بود تا از فشار حريف در اين قسمت كم كنيم . سرمربى تيم ملى در خصوص گل تيم كره گفت : خط دفاع تيم ملى پس از به ثمر رساندن گل برترى بى جهت عقب كشيد و به كره ايها اجازه داد تا تيم ما را تحت فشار قرار دهند. من همواره به بازيكنان توصيه مى كردم فضا را از بازيكنان كره بگيريد و نزديك به هم بازى كنيد كه «پارك» دقيقا از فضاى عمق دفاع گل تساوى را به ثمر رساند.وى تصريح كرد: تساوى در جو سنگين ورزشگاه كره نتيجه ارزشمندى است هر چند شايد ما را به جام جهانى نرساند. تيم من براى پيروزى در اين مسابقه بزرگ تمام توانش را بكار گرفت و من از تك تك بازيكنان تشكر مى كنم.

farah
18-06-2009, 08:45
تهران IranSport.Net - با تساوي بدون گل دو تيم ملي فوتبال عربستان و كره شمالي ، تيم ملي فوتبال ايران از صعود به جام جهاني 2010 بازماند.
در اين گروه كره شمالي دوم شد و عربستان به مرحله پلي آف صعود كرد. مسابقات فوتبال مقدماتي جام جهاني در گروه دوم آسيا ، ادامه يافت که در حساس ترين بازي تيم هاي عربستان و کره شمالي به تساوي رسيدند تا با کسب اين نتيجه تيم ملي ايران حذف شود.

در ورزشگاه ملک فهد شهر رياض ، تيم هاي کره شمالي و عربستان به تساوي بدون گل رسيدند که با کسب اين نتيجه تيم کره شمالي صاحب 12 امتياز شد و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به تيم ميزبان در رده دوم جدول ايستاد و مستقيما راهي جام جهاني شد.
عربستان نيز 12 امتيازي شد و در مکان سوم ايستاد تا راهي پلي اف شود و به ديدار بحرين ( تيم سوم جدول گروه اول ) برود.
در گروه دوم اسيا ، تيم کره جنوبي با کسب 16 امتياز صدرنشين شد و به عنوان تيم نخست به جام جهاني 2010 صعود کرد . کره شمالي با 12 امتياز به عنوان تيم دوم ، جواز حضور در اين مسابقات را گرفت و عربستان سوم شد و به پلي اف صعود کرد .
برنده دو ديدار رفت و برگشت ميان تيم هاي عربستان و بحرين مي بايست با نيوزلند پيکار کند تا تيم فاتح راهي جام جهاني شود .
تيم ايران که عصر چهارشنبه در آخرين ديدار خود مقابل کره جنوبي به تساوي يک بريک رضايت داد ، جمع اندوخته هاي خود را به عدد 11 امتيازرساند و در رده چهارم گروه دوم ايستاد .
در گروه يک تيم استراليا روز چهارشنبه با حساب دو بريک ژاپن را شکست داد . البته اين دوتيم ، پيشتر راهي جام جهاني شده بودند . بحرين نيز چهارشنبه شب با تک گل " محمد عبدالرحمان " که در دقيقه 74 به ثمر رسيد ، ازبکستان را تسليم کرد و در رده سوم ايستاد تا به مرحله پلي اف صعود کند .
در پايان رقابت هاي گروه يک ، استراليا - ژاپن و بحرين به ترتيب با 20، 15 و 10 امتياز در رده هاي اول تا سوم قرار گرفتند .
([Only registered and activated users can see links])

nesta
18-06-2009, 09:00
کره شمالی و عربستان واسه تساوی اومده بودن هرچند تمایل عربا واسه برد بیشتر بود اما واسه ایران که حتی تو یه گروه 5تائی تو آسیا نمیتونه جزء 3تیم اول باشه همون بهتر که نره جام جهانی و افسوس که همه چیز صعود دست خودمون بود و استفاده نکردیم باید امیدوار بود به جام جهانی بعدی با بازیکنایه جدید و...........

HoseinBallack13
18-06-2009, 09:09
بچه ها تبریک حذف شدیم :wavesmile:
بازم نصرتی سوتی داد وقتی هم خواست به پره و توپ با سر بزنه خودس از الکی انداخت و همون توپ رفت توی دروازمون

salart95
18-06-2009, 10:17
فقط میشه گفت که 4سال دیگر باید صبر کرد.................:smoke:

saeed_cris
18-06-2009, 10:41
قطبی؛ مردی که نمی‏توان از او دفاع کرد

دفاع كردن از افشين قطبى - حتى اگر تمايلى به اين كار باشد- بسيار دشوار است. او در 3 بازى، بازى خانگى مقابل امارات را با حداقل نتيجه و با ضعيفترين كيفيت بازى برد و از 2 بازى خارج از خانه مقابل تيم هايى كه مثل كف دست مى شناختشان نيز به هيچ بردى دست نيافت.قطبى با تيم ملى شكست نخورد اما پيروزى چشمگيرى هم به دست نياورد.يادمان باشد كه او با قول كسب 7 تا 9 امتياز به تيم ملى آمده بود اما حاصل كار او 5 امتياز بود كه ما را به جام جهانی نبرد
•••
در مبحث فنى، نمى توان انكار كرد و از ياد برد كه خط دفاع تيم ملى امنيت بيشترى نسبت به زمان على دايى داشت اما اين قضيه هدف نهايى ما نبود.ما قطبى را براى هدف بزرگترى آورده بوديم. بهتر شدن اوضاع دفاعى هدف تيم ملى از جذب قطبى نبود.
•••
در ساختار تهاجمى تيم قطبى چيزى نشان نداد. تيم ملى در اين 3 بازى يكبار توسط على كريمى گل زد و يكبار توسط مسعود شجاعى. تيم ملى در اين 3 بازى نتوانست در فاز تهاجمى برترى خيره كننده اى نسبت به رقيبان خود به دست بياورد.
•••
براى دفاع كردن از قطبى حتى نمى توان در مورد تعويض هاى او سخن مثبتى گفت. قطبى در 2 بازى خارج از خانه مقابل كره شمالى و جنوبى نه تنها نتوانست با تعويض هاى خود به تيم ملى چيزى اضافه كند بلكه با تعويض هاى ديرهنگام خود شانس 2 برد را هم از ما گرفت. همين قضيه باعث شده تا افشين قطبى مورد دفاع قرار نگردد. نمى توان از عملكرد مردى كه تضمين داده بود تيم ملى 7 تا 9 امتياز مى گيرد و نگرفت دفاع كرد.

Cactus
18-06-2009, 10:52
بابا قطبی بیچاره مگه چیکار کرد تو 3 بازی 5 امتیاز گرفت تازه با دو تیم اول جدول بیرون از خانه بازی داشت حالا دایی چی تو 5 بازی 6 امتیاز ما اگه حداقل اون مساوی رو با امارات نمی کردیم الان صعود کرده بودیم پس تقصیر قطبی نبوده به نظر من اگه از همان اول قطبی سرمربی تیم ملی بود ما صعود می کردیم

Cactus
18-06-2009, 11:03
قطبی؛ مردی که نمی‏توان از او دفاع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه شما همه این فدراسیون و روزنامه ها تا دیشب از او طرفداری نمی کردین ؟؟
چی شد نرفتیم جام جهانی کار همیشگیتان را شروع کردید؟؟؟؟
با همه مربی ها همین طورند
برانکو نبود وقتی رفتیم جام جهانی چقدر عزیز شد؟؟؟
وقتی از جام جهانی حذف شدیم چی ؟؟؟؟
طبق معمول یکی را از آن بالا پرت کردید پایین
شما کار همیشگییتان است تا یکی خوب نتیجه میگیره حمایتش می کنین
ولی تا یه اتفاقی می افته در عرض 3 سوت
فلانی حیا کن فلان تیم رو رها کن

خدایی اینجوری نیست؟؟

شما بگید

Unrepeatable Seven
18-06-2009, 11:16
فقط ميشه گفت كه متاسفم براي كساني كه عامل حذف شدن ايران رو قطبي ميدونند !:wagfinger1:

نرفتن به جام جهاني به نظرم بيشتر به نفعمون واقع ميشه ، همه ميفهميم كه كارمون از همون ريشه مشكل داره ، بايد مديريت ها و ساختار ها تغيير پيدا كنه ، افتخاري ديگر براي مدير شهرداري !:1:

Death Angel
18-06-2009, 11:19
قطبی رو نمیشه سرزنش کرد ولی قطعا تبریک یا تشویقش هم نمیشه کرد:wavesmile:
کاملا نتایج یه مربی معمولی معمولی رو گرفت
به هر حال منم خوشحال شدم نرفتیم جام جهانی.با این تیم به هیچ جا نمیرسیدیم

SpEeD
18-06-2009, 11:22
تیتر باید اینجوری باشه

آیــــــــــــــــــــا نباید دایی از ایران فـــــــــرار کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا تیم دایی نبود که به امارات یک امتیاز داد ؟

آیا تیم دایی نبود که به عربستان در آزادی باخت ؟

آیا دایی نبود که بعد باخت به عربستان وچهارم شدن ایران جوابی به مردم نداد و همه رو طلبکار کرد ؟

آییا دایی نبود که از 5 بازی 6 امتیاز گرفت ؟

آیا دایی نبود که کینه شخصی از کریمی وعقده از خسرو حیدری داشت ؟

آیا دایی باید زنده بماند ؟ یا بایداورا در ملا عام اعدام کنند

Cactus
18-06-2009, 11:33
رئيس فدراسيون فوتبال:قطبي را در ايران نگه مي داريم
خبرگزاري آريا-كفاشيان در مورد ادامه حضور افشين قطبى در تيم ملى ايران با پايان مسابقات مقدماتى جام جهانى، اظهار داشت: سعى مى كنيم با قطبى براى ادامه حضورش در تيم ملى به توافق برسيم و همكاريمان را ادامه دهيم.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، وى افزود: ما در اين مدت از قطبى راضى بوديم و سعى مى كنيم با او به تفاهم برسيم و او را در ايران نگه داريم، البته اين تفاهم2طرفه است.
وى در مورد ديدار تيم هاى ايران و كره جنوبى اظهار داشت: بازى خوبى را از تيم ايران شاهد بوديم. نيمه اول توپ و ميدان در دست بازيكنان ما بود و آنها به خوبى سوار بر بازى بودند. او افزود: نيمه دوم به گل رسيديم اما با حملات شديد كره اى ها متأسفانه دروازه ما باز شد و بار ديگر پارك جى سونگ زهرش را ريخت و گل تساوى را وارد دروازه ايران كرد. وى ادامه داد: اين بازيكن با هوش بالا از موقعيتى كه به دست آورد استفاده كرد و توانست گل مساوى را وارد دروازه ايران كند؛ اما با اين حال ملى پوشان ما مقابل كره جنوبى آن هم در سئول و مقابل تيمى كه با همه توانش بازى مى كرد، عملكرد خوبى داشتند. كفاشيان در مورد ديدار ديشب عربستان و كره شمالى تأكيد كرد:عربستان مى خواهد به عنوان تيم دوم به جام جهانى صعود كند و از انگيزه بالايى برخوردار است. به نظر من سازشى براى رقم خوردن نتيجه بيرون از ميدان وجود ندارد و عربستان از شانس بالايى براى برد در اين ميدان برخوردار است. كفاشيان در باره داورى اظهار داشت: داور ژاپنى با نشان دادن 4 كارت زرد بى جهت، اعتماد به نفس را از بازيكنان ما گرفت و بايد به طور رسمى به وى اعتراض كرد. اين داور با نحوه قضاوتش بازيكنان ما را بسيار اذيت كرد و به همين دليل بازيكنان به ناچار در نيمه دوم محتاط تر بازى كردند كه اين احتياط باعث شد حملات ايران كم دامنه تر از نيمه اول شود.

منبع ([Only registered and activated users can see links] ENFgfIB8qGnpZQjoxPz5FTksXTEwSP3B3ThkXTH9/UE5MTEgaVk9EbmsQFA==&news_id=3555024)

Valencia
18-06-2009, 11:34
بنظر من اگه ایران می خواد به قهرمانی آسیا در سال 2011 فکر کنه باید به قطبی ادامه کار بده تا با برنامه ریزی دقیقش این امید رو داشته باشیم!!!!
قطبی شاید نتونست ایران رو به جام جهانی ببره اما اون دایی و فدراسیون بود که این کارو نکرد
به 6 بازی اول و 18 امتیاز نگاه کنید نه به 3 بازی آخر!!!!!

TheSpecialOne
18-06-2009, 11:37
افتخاري ديگر براي مدير شهرداري !:1:
خوب آخه چرا عقدتون از نتیجه ی انتخابات رو تو تاپیک بدبخت خراب میکنین ؟؟ :32::32:به تک تک تاپیکها گند کشیدین رفته :32: دوره ی اول ریاست جمهوری میم.خ ما رفتیم جام جهانی :-?:-? پس حرف بیخودی نزنین!!! عقده و سوزشتون از انتخابات یا هر شخص دیگه ای رو هم تو پروفایل عمومیتون خراب کنین. از مدیران هم میخوام مثل افشین لاف زن نباشن و به حرفی که زدن پایبند باشن و با اینگونه صحبتها برخورد کنن (اطلاعیه بالای سر همه).

آیا دایی نبود که کینه شخصی از کریمی وعقده از خسرو حیدری داشت ؟دوست عزیز شما چقدر دایی دایی میکنی ؟ :32:جون هر کی دوست داری تو یه پست هر چی تو ذهنت هست رو بنویس دیگه این همه علی دایی رو خجالت زده نکن :32:
و اما در مورد صحبتت : خوب کریمی با عملکردش تو این 3 تا بازی نشون داد که دعوت نکردنش به تیم ملی کار درستی بوده. قطبی هم خسرو حیدری رو بازی نداد، پس قطبی هم عقده ایه :117::117:

CHAMPION
18-06-2009, 11:45
آیا دایی نبود که بعد باخت به عربستان وچهارم شدن ایران جوابی به مردم نداد و همه رو طلبکار کرد ؟

همه رو بدهکار کرد

Terry
18-06-2009, 12:07
خوب آخه چرا عقدتون از نتیجه ی انتخابات رو تو تاپیک بدبخت خراب میکنین ؟؟ :32::32:به تک تک تاپیکها گند کشیدین رفته :32: دوره ی اول ریاست جمهوری میم.خ ما رفتیم جام جهانی :-?:-? پس حرف بیخودی نزنین!!! عقده و سوزشتون از انتخابات یا هر شخص دیگه ای رو هم تو پروفایل عمومیتون خراب کنین. از مدیران هم میخوام مثل افشین لاف زن نباشن و به حرفی که زدن پایبند باشن و با اینگونه صحبتها برخورد کنن (اطلاعیه بالای سر همه).:117:
اگه بازی رو دیده باشی می فهمی که به انتخابات خیلی هم ربط داشت
مگه ندیدی که بازیکنان مچ بند سبز زده بودند حتی بازوبند مهدویکیا هم سبز بود

M.R.H
18-06-2009, 12:17
فقط ميشه گفت كه متاسفم براي كساني كه عامل حذف شدن ايران رو قطبي ميدونند !
نه رفیق قطبی اصلا مقصر نبود.قطبی میخواست یک تیم مرده رو زنده کند که نتونست. اینکه تقصیر ها رو گردن قطبی بی اندازیم بزرگترین اشتباهه.باید قطبی رو نگه دارن.

HoseinBallack13
18-06-2009, 12:25
بچه ها قطبی زحمتش کشید وقتی خود بازیکن ها بازی نمی کنند فطبی چی کار کنه مثلا یه توپ افتاد زیرپای شجاعی 2قدمی دروازه بود اون عوض اینکه یه ضرب بزنه 2 ساعت توپ استوپ کرد بعد توپ ازش گرفتن :-??
شما ببینید به یه مربی چه قدر ایران فرصت می ده اصلا معلوم نشد چرا برانکو رو اخراج کردن الان 100% اون می موند ما جام جهانی بودیم :3ztzsjm:
ای بابا ما اینجا حرص می خوریم اونها به می خندن و پولشون می گیرن :53:

manchester7
18-06-2009, 12:46
خداوكيلي چه انتظاري از قطبي داشتين؟؟؟
از 3 بازي 5 امتياز گرفت كه دو تا بازي در مقابل تيم اول و دوم گروه تو زمين حريف بود
اگه اون بنده خدا يه تساوي از عربستان تو ازادي ميگرفت (بردن پيشكش) الان ما جاي عربستان بوديم وقتي تك امتياز امارات از ايران گرفته شده ديگه چه توقعي دارين؟
به هر حال من ميگم دليل اين ناكامي اين بود كه بعد از جام ملتها قلعه نوئي رو انداختن بيرون اگه بهش وقت ميدادن الان ما صدر جدول بوديم
اون كه گذشت همين الان اگه به افشين وقت بدن ميتوهنه تيمو تو جام ملتها به يه مقامي برسونه اما اينها چي كار ميكنن؟ افشين رو ميندازن بيرون يك سال ديگه يه مربي ميارن سر تيم بعد ميگن چرا نتيجه نميگيره

مثل افشین لاف زن نباشن
كلا يه ذره ادب هم خوب چيزيه كه متاسفانه بعضيها ندارن
چه كينه اي از قطبي داري كه در موردش اين جوري حرف ميزني؟

همون حرفايي كه بهش ميگي لاف زدن باعث شده بود تيم مثل مرد بجنگه تو زمان دايي كدوم بازيكن رو ديدي كه مثل اندو يا نوري جنگنده باشه عزيزم اونا لاف زدن نيست اونا واسه روحيه دادن به يه تيم مرده بود اما بعضيها مثل تو اينو نميفهمن شايدم دوست ندارن بفهمن

saeed_cris
18-06-2009, 13:37

TheSpecialOne
18-06-2009, 13:49
كلا يه ذره ادب هم خوب چيزيه كه متاسفانه بعضيها ندارن
چه كينه اي از قطبي داري كه در موردش اين جوري حرف ميزني؟

همون حرفايي كه بهش ميگي لاف زدن باعث شده بود تيم مثل مرد بجنگه تو زمان دايي كدوم بازيكن رو ديدي كه مثل اندو يا نوري جنگنده باشه عزيزم اونا لاف زدن نيست اونا واسه روحيه دادن به يه تيم مرده بود اما بعضيها مثل تو اينو نميفهمن شايدم دوست ندارن بفهمن
خوب شما اگه دوست داری همچنان با صحبت های زیبای افشین امپراطور (:*:84:*:) سر کار باشی من حرفی ندارم !!! داداش من دوست ندارم یه آدم منو خر فرض کنه و با حرفهای زیباش و تاکتیک تو خالیش منو خر کنه !!!! قبلاً که میگفت 9 یا 7 امیتیاز از 3 بازی :*:84:*:حالا چی شده که داری میگی 5 امتیاز کافیه ؟؟؟؟
کدوم جنگندگی بابا :-?:-? تو نیمه دوم بازی با کره شمالی نه حمله کردیم و نه تعویض، در واقع نه جرات حمله داشتیم و نه جرات تعویض :32:تو بازی با کره هم که نیمه دوم فقط تو زمین خودمون بودیم و باز هم جرات تعویض کردن نداشتیم :32:آخه 1-0 بردن تیم جوانان امارات تو آزادی کار بزرگی بود ؟؟ لژیونر سالاری و عدم شایسته سالاری کار درستیه ؟؟ همین شما هستین که با 2 تا بردی که قطبی داد بهش لقب امپراطور دادین :*:84:*:داداش من که 20-30 ساله طرفدار پرسپولیسه میگه مربی نیست اونوقت شمایی که 2 روزه داری فوتبال میبینی بهش لقب امپراطور دادی :53::53: کار رو به جایی رسوندیم که حتی میگیم قطبی از فوتبال ایران بالاتره :fkr:داریم به خاطر قبول هدایت تیم ملی حلوا حلواش هم میکنیم :32:خیلی دوست دارم بدونم به خاطر این 3 تا بازی چقدر پول گرفته :-?:-? واقعاً هیچ کار خاصی چه زمانی که تو پرسپولیس بود و چه زمانی که تو تیم ملی بود انجام نداد، تنها چیزیش که از مربیای داخلیمون بالاتره نوع حرف زدنشه و قول دادنش :32:قول دادن که چه عرض کنم، به قول شما روحیه دادنش و به قول من لاف زدنش :32:
در مورد کینه هم باید بگم که دیگه واقعاً این آقا کارد رو به استخونم رسونده، اون از قرارداد ترکمنچایش با پرسپولیس و اینم از خر گیر آوردن بقیه :53: نمیتونه مثل بچه ی آدم حرف بزنه و قول الکی نده ؟؟ البته نمیدونم شاید تو فرهنگ غربیها و آمریکاییها اینجوریه که قول دادن یه چیز عادیه و کسی هم که زیر قولش میزنه و نمیتونه انجام بده خوب انجام نداده دیگه :53: واقعاً من وقتی قول میدم و نمیتونم انجام بدم از خجالت آب میشم میرم تو زمین و بعداً هم روم نمیشه تو صورت طرف مقابلم نگاه کنم. ولی این آقا قول میده و وقتی هم نمیتونه انجام بده عوض درس گرفتن میاد دوباره قول میده :53: واقعاً براش متاسفم که اینقدر راحت با احساسات همه بازی میکنه و وقتی هم که از ایران میره میگه اینجا امنیت نداشتیم :29::29: البته پیش بینی من اینه که پس از بازگشت از کره قول قهرمانی تو جام جهانی 2014 رو میده ... و ما باز هم داریم به خاطر نوع حرف زدنش و قول های تو خالی دادنش ازش تقدیر میکنیم ...
بازی ندادن به بهترین بازیکنای لیگ (حیدری و خلعتبری) و بازی دادن به لژیونرهای سوخته و کم کار فقط کار مربیهای ترسویی مثل قطبی و داییه !!!!
و در آخر هم بگم یاد کلمنته ی پروازی به خیر :29::29: مربی درجه یک خارجی رو با مربی درجه 3-4 خارجی (قطبی) عوض کردیم و نتیجش رو هم دیدیم :53::53: تو هیچوقت دل یه گنجشک رو هم نداشتی چه برسه به دل شیر :29::29:

Valencia
18-06-2009, 13:53
ایرانی ها یک مشکل اساسی دارند که با هیچ مربی درست بشو نیست
اونم اینه که تاکتیک پذیر نیستند!!!واین یک واقعیت است!!!
همه نکات مثبت ما در حرکات تکنیکی و انفرادی است و بنظرم باید قطبی رو نگه داشت و یک مربی بدن ساز درجه 1 بیاریم(همون کاری که ویرا کرد)و به فکر جام ملت های 2011 بود.

ssr_70
18-06-2009, 13:55
خوب آخه چرا عقدتون از نتیجه ی انتخابات رو تو تاپیک بدبخت خراب میکنین ؟؟ :32::32:به تک تک تاپیکها گند کشیدین رفته :32: دوره ی اول ریاست جمهوری میم.خ ما رفتیم جام جهانی :-?:-? پس حرف بیخودی نزنین!!! عقده و سوزشتون از انتخابات یا هر شخص دیگه ای رو هم تو پروفایل عمومیتون خراب کنین. از مدیران هم میخوام مثل افشین لاف زن نباشن و به حرفی که زدن پایبند باشن و با اینگونه صحبتها برخورد کنن (اطلاعیه بالای سر همه).
دوست عزیز شما چقدر دایی دایی میکنی ؟ :32:جون هر کی دوست داری تو یه پست هر چی تو ذهنت هست رو بنویس دیگه این همه علی دایی رو خجالت زده نکن :32:
و اما در مورد صحبتت : خوب کریمی با عملکردش تو این 3 تا بازی نشون داد که دعوت نکردنش به تیم ملی کار درستی بوده. قطبی هم خسرو حیدری رو بازی نداد، پس قطبی هم عقده ایه :117::117:

ببین اینا هیچ ربطی به انتخابات یا انتصابات نداره خیلی روشنه فوتبالی که علی آبادی بخواد بره درستش کنه خب معلومه به این وضعم کشیده میشه
قطبی که سهله گاس هیدینگ رو هم میاوردن بازم امثال پارک جی سونگ و این تیم ملی عربستان و یاسر قحطانی بودند که از لجشون حاضراند با پلی آف برن ولی نذارن ایران هم بیاد جام جهانی خیلی واضح بود
من به شخصه میگم تیم رو تا حدی که امکان داشت قطبی سرزنده و آماده کرده بود ولی همون طوری که گفته شد اگه تو یکی از بازیهای با امارات یا عربستان 3 امتیاز رو آقای دایی میگرفت الان این طوری نبود به هر حال مقصر معلومه کیه و در ضمن با موندن قطبی و فراموش کردن حذف از این جام و امید به صعود به جام جهانی 2014 که نمی دونیم کجاست میشه یه تیم ایران مقدر و با صلابت بسازیم فقط باید دیگه wc2010 و آفریقا و ژوهانسبورگ رو فراموش کرد هرچند از لحاظ جام های جهانی خزترینشه (گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف)

Terry
18-06-2009, 14:04
این عربا به خون ایران تشنه اند من مطمئنم که این عربا نمی خواستن ایران بیاد بالا

POUYA
18-06-2009, 14:11
ولی اینجا جا داره یه خاک بر سر جانانه به این عربستانیا بگیم
با این بازی کردنشون گند زدن به اعصاب ما

صرفنظر از بقیه بازی هایی که تو این مرحله انجام دادیم به نظرم تو بازی دیروز خوب بودیم
و چوب امتیاز از دست دادن های بازی های قبلی رو خوردیم

TheSpecialOne
18-06-2009, 14:21
قطبی که سهله گاس هیدینگ رو هم میاوردن :53::53::53: چیه حتماً میخوای بگی قطبی از ایران بالاتره :29::29: ؟؟؟ نه داداش ما گاس هیدینگ نمیخوایم، ما یه مربی کاردان خوب خارجی مثل همین مربی عربستان میخوایم که وقتی گفت تیم رو میبرم جام جهانی مرد و مردونه این کار رو انجام بده، نه مثل مربی الآن خارجیمون که قول میده و حتی فردای اون روز هم فیلش یاد هندوستان نمیکنه :29::29:
بازم امثال پارک جی سونگ و این تیم ملی عربستان و یاسر قحطانی بودند که از لجشون حاضراند با پلی آف برن ولی نذارن ایران هم بیاد جام جهانی خیلی واضح بودخوب معلومه که بازی دیشب رو ندیدی !!! اون موقعیت دقیقه 90 کره شمالی رو دیدی ؟؟ اون همه موقعیت عربستان رو دیدی ؟؟ مگه عربستان مخش تاب ورداشته که صعود مستقیم به جام جهانی رو ول کنه و دلش رو به 4 تا بازی آخر خوش کنه ؟؟:-?:-? تازه بازی با نیوزلند هم اول میزبانه و بازی برگشت تو خونه ی نیوزلند انجام میشه ... مشکل از ماست که فکر میکنیم همه با ما دشمنن :292: نکنه انتظار داشتی پارک میزاشت تیمش تو سئول ببازه ؟؟ نکنه انتظار داشتی اونا دروازه رو خالی کنن ما بزنیم تو گل ؟؟ نه داداش از این خبرا نیست، 2 تا فوتبال دیروز هم خیلی خیلی فوتبالهای پاکی بودن ...

Seyed
18-06-2009, 14:32
خوب شما اگه دوست داری همچنان با صحبت های زیبای افشین امپراطور (:*:84:*:) سر کار باشی من حرفی ندارم !!! داداش من دوست ندارم یه آدم منو خر فرض کنه و با حرفهای زیباش و تاکتیک تو خالیش منو خر کنه !!!! قبلاً که میگفت 9 یا 7 امیتیاز از 3 بازی :*:84:*:حالا چی شده که داری میگی 5 امتیاز کافیه ؟؟؟؟البته شما که با جهت گیری که تو دفاع از مدیران شهداری که حالا ورزشی شدن بدت نمیاد که بهت بگن و تو هم تو خر شی وارد مسائل 30 یا 30 نمیشن چون مخالف قوانین سایته و منم بهش احترام می زارم (نه مثل شما که هرچی فهش می خوای و هرچی لقب می خوای رو مربی ما می زاری و نمی دونم چرا کسی کاریتم نداره ...) اما شما که با این جهت گیری که داری به این خر شدن ها باید عادت داشته باشی دیگه مثلا سر قضیه نفت و سفره و ... (:*:84:*:)

بعدم اگر یکم از فوتبال بلد باشی که احتمالا ... می دونی که تمام حرفها و این شعار ها برای روحیه دادن به تیم و مردمه و تمام این کری هایی که قبل از یه مسابقه خونده میشه برای ایجاد اعتماد به نفسه و دلیل نداره که 100 درصد انجام بشه اما گویا اینا باعث شده توقع شما رو خیلی بالا ببره و ندونی که بردن کره جنوبی تو کره جنوبی کاری نیست که بشه راحت انجام داد همونطور که الان 30 ساله این اتفاق با هر مربی ای انجام نشده اما حداقل ما این بار تا آستانش رفتیم که گویا شما بازی ها رو از روی لجاجتی که با قطبی از همون اول داشتی ندیدی که اینطور قضاوت می کنی وگرنه اگر دقت کنی همین کره جنوبی تو کره شمالی به زور یه پنالتی تونست 1-1 کنه و از جهنم کره شمالی بیرون بیاد پس مساوی تو کره شمالی کار کوچیکی نبود ...

آخه 1-0 بردن تیم جوانان امارات تو آزادی کار بزرگی بود ؟؟همین دیگه فوتبال آسیا رو نمی بینی و خبر نداری اونقت ادعاتم میشه این اماراتی که ما تو تهران 1-0 بردیمش با کلی موقعیت گل نشده تیمی بود که با تیم دوم آلمان که تیم دهم آلمان مردش به کل تیم ایران میارزه و با مدیران شهداری چیش کمتر از اونیم هست که باید باشه با این تیم امارات 1-1 مساوی کرد برادر من ... حالا بردن این تیم کار آسونیه ؟ اگر آسون بود پس چرا تیم دایی تنها امتیاز این تیمو اونم تو زمان مربی قبلیش که تیم خیلی ضعیف تر بود به لطف اون واکنش های رحمتی و ضربه سر دقیقه 89 کریم باقری تونست یه مساوی بگیره ؟!!!!!!!

البته در مورد تیم جوانان امارات هم که حرفتو نشنیده می گیرم چون خودت خودتو مسخره کردی با این کلمه :*:84:*:

نه جرات حمله داشتیم و نه جرات تعویضبازم حیف که نمی تونم از مسائل 30 یا 30 چیزی بگم فقط همینو بگم که فاصله بین مرز حماقت و شجاعت فقط یه خط باریکه گه تو اگر بخوای از این خط به نام شجاعت بگزری مرتکب حماقت میشی.

بحث فوتبال ما هم همین مسئله هست حمله کردن صرف در شرایطی که تیم چهارم جام جهانی با بازیکنان تو اون سطح که حتی فینال لیگ قهرمانان اروپا رو تجربه کردن جز حماقت چیزی دیگه می تونه باشه ؟ وقتی که تو بهترین بازیکن و ابزار تیمت یکی مثل شجاعی باشه که مثلا تو اوساسونا بازی می کنه یه توپو جلو دروازه نمی زنه و نمی تونه بزنه و زدنشم قطعا هدف گرفتن تیره اونقت این شجاعته که بخوای اونطوری که مد نظر شماست حمله کنی ؟ اگر تو همین حمله ها اونقت 2 تا توپ کره جنوبی گل میشد همین شما نمیومدی چارتا فهش به قطبی بدی که این مرتیکه لاف زن شعور نداره که جلو تیم به این بزرگی اینطوری حمله نکنه ؟

لژیونر سالاری و عدم شایسته سالاری کار درستیه ؟؟حیف که نمی تونم به بحث ها 30 یا 30 گریز بزنم وگرنه این عدم موقعیت شناسیتو حتما به یکی از رجال محترم سیاسی ربط می دادم .

دوست عزیز وقتی که یک مربی کلا 1 ماه وقت داره برای انجام یک کاری و تیمی رو به روحیه و درب و داغونی اون موقع تیم ملی رو تحویل می گیره و شرایط اون تیم اینقدر حساسه قطعا می طلبه که بجای معرفی کردن یکسری جوون تو این برهه حساس و بقول شما شایسته سالاری از تجربه بازیکنان با تجربه تیم استفاده کنه که این تجربه به کمک تیم بیاد و بتونه اون برهه حساس رو رو رد کنه قطعا جوونی که 23 سال داره و یک بازی ملی کرده هر چقدر هم شایسته تر مثلا از مهدوی کیا باشه قطعا تجربه اونو نداره و باعث بروز مشکل بشه

در مورد بقیه حرفتم و قول دادن هم که اگر یکم فکر کنی قطعا متوجه میشی که قول دادن تو فوتبال با قول دادن تو فرهنگ ما فصلش زمین تا آسمونه چون همه می دونیم که مربی هر چقدر هم قول بده و خوب باشه خودش نیست که بخواد بره تو زمین بازی کنه، این بازیکنان تیم هستن که بازی می کنند ، این داور هست سوتاش می تونه یه تیمو قوت ببخشه و یه تیمو خراب کنه ، این تیر دروازه هست که 3 بار تو بازی با کره شمالی نمی زاره ما گل بزنیم اینا هیچ کدوم قطبی نیستند قطبی نه تیر دروازه هست با بازیکنه نه داوره و نه ... قطبی یه مربیه که قطعا هیچ مربی تو یه ماه نمی تونه بار فنی تیم رو تا حدی که باید بالا ببره فقط می تونه تیمشو از لحاظ روحیه دادن یا بقول تو خر کردنش به جایی برسونه

در مورد قرارداد ترکمنچای هم بگم که کاش اینقدر این آدم مثل خیلی از رجال 30 یا 30 ما شعور و زرنگی داشت که از اون قرارداد ترکمنچای که اونم خود شهرداری چیاتون بسته بودن و قبول کرده بودند استفاده کنه و حداقل اینقدر وایسه تا اخراجش کنند و کل پولو بگیره و یا حداقل بعد استفاش 2 هفته صبر کنه و حداقل نصف پول یا 800 میلیون رو بگیره نه اینکه همون 400 میلیونیم که بهش دادن نصفشو بخوان پس بگیرند.

آخه یکم انصاف داشتن هم بد نیست والا ...

:53::53::53: چیه حتماً میخوای بگی قطبی از ایران بالاتره :29::29: ؟؟؟ نه داداش ما گاس هیدینگ نمیخوایم، ما یه مربی کاردان خوب خارجی مثل همین مربی عربستان میخوایم که وقتی گفت تیم رو میبرم جام جهانی مرد و مردونه این کار رو انجام بده، نه مثل مربی الآن خارجیمون که قول میده و حتی فردای اون روز هم فیلش یاد هندوستان نمیکنه :29::29:در ضمن آقا نسبتا محترم، پسیرو تیم عربستان رو 4 تا بازی داشت و البته با تیم بعدیش که ایران باشه 2 امتیاز فاصله داشت و یک بازی مستقیم با ایران داشت و 3 ماه وقت داشت اما تیم ایران زمانی به قطبی داده شد که با تیم بالاییش 4 امتیاز فاصله داشت و 1 ماهم وقت داشت و البته 3 تا از بازی های تو خونش انجام شده بوده

پس اگر مقایسه کنی پسیرو همچین کار بزرگی برای عربستان نکرد و حتی از قطبی هم کمتر کار کرد که تونست عربستانو ببره تو پلی آف ...

seedorf10
18-06-2009, 14:34
قطبی مرد و مردونه کارشو کرد و انتظار بیش از این ازش نیست ، مگه قرار بود چکار کنه ؟!!! دوتا بازی خارج از خونه رو نباخت ، داخل هم برد .
اصلا حذف شدیم که شدیم چه اشکالی داره ، مهم اینه که اتحاد ملی و انسجام اسلامی و الگوی مصرف رو رعایت کردیم و نشون دادیم که خیلی با هم خوبیم و میتونیم روی دشمن رو کم کنیم و البته مشت محکمی به دهن آمریکا و مستکبران جهانی زدیم و به اونا ثابت کردیم که اگر نخوایم بریم جام جهانی اونا هیچ کاری نمیتونن بکنن و آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و ایران پر از انسانهای غیور و بهشتیه :292:

Terry
18-06-2009, 14:42
توی بازی درسته
ولی الان تو خود ایران چه خبره الگوی مصرف داره رعایت میشه؟
ولی بگزریم برانکو رو یادتونه با اردنگی از ایران انداختنش بیرون و رفت تو کرواسی تیم رو قهرمان کرواسی کرد ایران قدر هیچی و هیچ کس رو نمی دونه

Liverpudlian
18-06-2009, 14:55
افشين بهترين کار ممکن رو کرد 2 بازی خارج از خونه با 2 تيمی که مستقيم رفتن جام جهانی ازشون نباخت هيچ 2 امتياز هم ازشون گرفت
آقای دايی چيکار کرد امتياز هارو مفتی داد به اين عربها تو ازادی 100 هزار نفر رو اواره کرد فدراسيون رو اواره کرد
امارات 8 تا بازی کرده تا الان 1 امتياز گرفته اونم از ايران آقای دايی اين واسه فوتبال ايران تو اسيا افت داره

Sir Amir
18-06-2009, 15:03
حیف که ایران جام جهانی را از دست داد.:29:ولی این عربا دلشون نیامد که هرچه توپ
می زدند یا به بیرون می رفت یا به دست و پای دروازه بان کره میخورد یا خودشون هم دوست نداشتند ایزران بیا بالا خیلیز نامردند.~x(

TheSpecialOne
18-06-2009, 15:16
البته شما که با جهت گیری که تو دفاع از مدیران شهداری که حالا ورزشی شدن بدت نمیاد که بهت بگن و تو هم تو خر شی وارد مسائل 30 یا 30 نمیشن چون مخالف قوانین سایته و منم بهش احترام می زارم (نه مثل شما که هرچی فهش می خوای و هرچی لقب می خوای رو مربی ما می زاری و نمی دونم چرا کسی کاریتم نداره ...) اما شما که با این جهت گیری که داری به این خر شدن ها باید عادت داشته باشی دیگه مثلا سر قضیه نفت و سفره و ... (:*:84:*:) فقط دعا میکنم که این شکلی بهترین کاربر سایت نشده باشی !!! در ضمن یه بار هم قبلاً بهت گفتم که 2 خط جمله ی درست بهتر از 3-4 صفحه ی غیر قابل فهمه !!! نفهمیدم منظورت چی بود !! حداقل 2 تا نقطه یا ویرگول بزار ببینم حرف حسابت چیه ؟؟ :-?:-?
بعدم اگر یکم از فوتبال بلد باشی که احتمالا ... می دونی که تمام حرفها و این شعار ها برای روحیه دادن به تیم و مردمه و تمام این کری هایی که قبل از یه مسابقه خونده میشه برای ایجاد اعتماد به نفسه و دلیل نداره که 100 درصد انجام بشه اما گویا اینا باعث شده توقع شما رو خیلی بالا ببره و ندونی که بردن کره جنوبی تو کره جنوبی کاری نیست که بشه راحت انجام داد همونطور که الان 30 ساله این اتفاق با هر مربی ای انجام نشده اما حداقل ما این بار تا آستانش رفتیم که گویا شما بازی ها رو از روی لجاجتی که با قطبی از همون اول داشتی ندیدی که اینطور قضاوت می کنی وگرنه اگر دقت کنی همین کره جنوبی تو کره شمالی به زور یه پنالتی تونست 1-1 کنه و از جهنم کره شمالی بیرون بیاد پس مساوی تو کره شمالی کار کوچیکی نبود ... روحیه ؟؟ نه داداش !!! اینا از کم عقلی و بی خردی مربی سرچشمه میگیره !!!! عبارتهایی نظیر : "نام من به 2 کره لرزه میندازه" ، "راه بردن 2 کره رو بلدم" ، "من دل شیر دارم" ، "فوتبال بین المللی" ، "با 7 امتیاز صعود میکنیم" ، "اگه صعود نکردیم من مقصرم" و هزاران جمله ی اغراق آمیز و تملق گونه و تو خالی گونه ی دیگه فقط از بی خردی مربی سرچشمه میگیره و نه از کاردانیش !!! اگه این جوری حرف زدن خوب بود که الآن بهترین مربیهای دنیا از این ادبیات استفاده میکردن. بادم نمیاد کاپلو گفته باشه حتماً انگلیس رو قهرمان میکنه ...
باشه قبول کردم، مساوی تو زمین کره شمالی یعنی یه موفقیت بزرگ، ترسو بازی کردن و عدم شایسته سالاری یعنی موفقیت بزرگ ...
همین دیگه فوتبال آسیا رو نمی بینی و خبر نداری اونقت ادعاتم میشه این اماراتی که ما تو تهران 1-0 بردیمش با کلی موقعیت گل نشده تیمی بود که با تیم دوم آلمان که تیم دهم آلمان مردش به کل تیم ایران میارزه و با مدیران شهداری چیش کمتر از اونیم هست که باید باشه با این تیم امارات 1-1 مساوی کرد برادر من ... حالا بردن این تیم کار آسونیه ؟ اگر آسون بود پس چرا تیم دایی تنها امتیاز این تیمو اونم تو زمان مربی قبلیش که تیم خیلی ضعیف تر بود به لطف اون واکنش های رحمتی و ضربه سر دقیقه 89 کریم باقری تونست یه مساوی بگیره ؟!!!!!!!

البته در مورد تیم جوانان امارات هم که حرفتو نشنیده می گیرم چون خودت خودتو مسخره کردی با این کلمه :*:84:*:متاسفم برات، تو حتی نمیدونی فوتبال یعنی چی ... آلمان با چین 1-1 کرد نه با امارات، آلمان امارات رو 7-1 برد، برات متاسفم با این اطلاعات درب و داغونت ... تیمی که 7 تا بازیکن اصلیشو نداشته باشه در حد همون تیم جوانانه ... تو قبلاً هم گفته بودی که فوتبال خارجی رو نگاه نمیکنی، ولی من میخوام بگم که در عوضش فوتبال داخلی و آسیا رو زیاد نگاه میکنی و این باعث شده که حتی فرق چین و امارات رو هم تشخیص ندی ...

بحث فوتبال ما هم همین مسئله هست حمله کردن صرف در شرایطی که تیم چهارم جام جهانی با بازیکنان تو اون سطح که حتی فینال لیگ قهرمانان اروپا رو تجربه کردن جز حماقت چیزی دیگه می تونه باشه ؟ وقتی که تو بهترین بازیکن و ابزار تیمت یکی مثل شجاعی باشه که مثلا تو اوساسونا بازی می کنه یه توپو جلو دروازه نمی زنه و نمی تونه بزنه و زدنشم قطعا هدف گرفتن تیره اونقت این شجاعته که بخوای اونطوری که مد نظر شماست حمله کنی ؟ اگر تو همین حمله ها اونقت 2 تا توپ کره جنوبی گل میشد همین شما نمیومدی چارتا فهش به قطبی بدی که این مرتیکه لاف زن شعور نداره که جلو تیم به این بزرگی اینطوری حمله نکنه ؟
لیاقتت همون خر شدن با پیروزی 1-0 با تیم دوم امارات تو آزادیه !!! ما لیاقت فوتبال بین المللی رو نداریم ... همون بهتر که فقط لاف فوتبال بین المللی رو بزنیم و دفاع صرف رو اسمشو بزاریم منطقی بازی کرن و 100 البته بین المللی بازی کردن ...
حداقل اینقدر وایسه تا اخراجش کنند و کل پولو بگیره و یا حداقل بعد استفاش 2 هفته صبر کنه و حداقل نصف پول یا 800 میلیون رو بگیره نه اینکه همون 400 میلیونیم که بهش دادن نصفشو بخوان پس بگیرند.:*:84:*::*:84:*::*:84:*:
400 میلیونه خودش پس داد یا تو قراردادش ذکر شده بود که باید پس بده ؟؟ نه داداش مطمئن باش این آقایون آمریکایی که وقتی از ایران میرن میگن امنیت نداشتیم دلشون هیچوقت واسه بیت المال و ایران نمیسوزه !!! البته من اسم اینو میزارم لاف خاکی بودن و عدم توجه به مبلغ قرارداد :*:84:*::*:84:*:
بدرود آقای قطبی پرست ....

zamiad
18-06-2009, 15:32
شما چه کار به این عربا دارین؟؟؟؟؟؟
قبول کنین اونا هیچ مسئولیتی در قبال ما ندارن و نداشتن تازه یه جورایی هم خصومت دارن
تیم ایران که باید همه ازش میترسیدن جلوی همه کم اورد
حتی امارات هم واسه ما شیر شد 1 امتیازش هم از ما گرفت
اینا هم همش از بی لیاقتی و بی عرضگی فدراسیون هست
بعد از المپیک دیگه این یکی خیلی واسه ایران خفت داشت

توی این وضعیت همون بهتر که نرفتیم وگرنه با یه ابروریزی بدتر برمیگشتیم از افریقا
بسه ما دیگه نمیخوایم خار و خفیف شیم

نمیخوایم به عنوان تیم امتیاز بیار واسه بقیه تیم ها حساب شیم

نمیخوایم مردممون تو کشورای دیگه از استادیوم که میان بیرون خجالت بکشن که ایرانین

نمیخوایم روز به روز بی اعتبار تر از قبل شیم

فدراسیون بسه اقای علی ابادی بسه
میفهمیییییییینننننننننن ما میخوایم ایران واسه همه یه هیولا باشه

اقایون کاااااااافیه

seedorf10
18-06-2009, 15:43
فقط دعا میکنم که این شکلی بهترین کاربر سایت نشده باشی !!! در ضمن یه بار هم قبلاً بهت گفتم که 2 خط جمله ی درست بهتر از 3-4 صفحه ی غیر قابل فهمه !!! نفهمیدم منظورت چی بود !! حداقل 2 تا نقطه یا ویرگول بزار ببینم حرف حسابت چیه ؟؟ :-?:-?
روحیه ؟؟ نه داداش !!! اینا از کم عقلی و بی خردی مربی سرچشمه میگیره !!!! عبارتهایی نظیر : "نام من به 2 کره لرزه میندازه" ، "راه بردن 2 کره رو بلدم" ، "من دل شیر دارم" ، "فوتبال بین المللی" ، "با 7 امتیاز صعود میکنیم" ، "اگه صعود نکردیم من مقصرم" و هزاران جمله ی اغراق آمیز و تملق گونه و تو خالی گونه ی دیگه فقط از بی خردی مربی سرچشمه میگیره و نه از کاردانیش !!! اگه این جوری حرف زدن خوب بود که الآن بهترین مربیهای دنیا از این ادبیات استفاده میکردن. بادم نمیاد کاپلو گفته باشه حتماً انگلیس رو قهرمان میکنه ...
باشه قبول کردم، مساوی تو زمین کره شمالی یعنی یه موفقیت بزرگ، ترسو بازی کردن و عدم شایسته سالاری یعنی موفقیت بزرگ ...
متاسفم برات، تو حتی نمیدونی فوتبال یعنی چی ... آلمان با چین 1-1 کرد نه با امارات، آلمان امارات رو 7-1 برد، برات متاسفم با این اطلاعات درب و داغونت ... تیمی که 7 تا بازیکن اصلیشو نداشته باشه در حد همون تیم جوانانه ... تو قبلاً هم گفته بودی که فوتبال خارجی رو نگاه نمیکنی، ولی من میخوام بگم که در عوضش فوتبال داخلی و آسیا رو زیاد نگاه میکنی و این باعث شده که حتی فرق چین و امارات رو هم تشخیص ندی ...
لیاقتت همون خر شدن با پیروزی 1-0 با تیم دوم امارات تو آزادیه !!! ما لیاقت فوتبال بین المللی رو نداریم ... همون بهتر که فقط لاف فوتبال بین المللی رو بزنیم و دفاع صرف رو اسمشو بزاریم منطقی بازی کرن و 100 البته بین المللی بازی کردن ...
:*:84:*::*:84:*::*:84:*:
400 میلیونه خودش پس داد یا تو قراردادش ذکر شده بود که باید پس بده ؟؟ نه داداش مطمئن باش این آقایون آمریکایی که وقتی از ایران میرن میگن امنیت نداشتیم دلشون هیچوقت واسه بیت المال و ایران نمیسوزه !!! البته من اسم اینو میزارم لاف خاکی بودن و عدم توجه به مبلغ قرارداد :*:84:*::*:84:*:

اولا نمیدونم شما چه قصدی از این حرفا داری ، اگر میخوای بیا نفری 100 تا پست بهت میدیم که پست هات بره بالا اینقدر رو اعصاب ما نری :53: بابا جون یه چیز بگو که ازش یکم عقل بلند شده باشه اصلا بابا جون تو بازی عربستان و کره رو دیدی ؟! اون گل خالی که کره شمالی خراب کرد یعنی زد تو دست دروازبان عبستان به نظر تو نمیتونست بزنه اینور گل یا اون توپی که سیاهه داشت تک با تک میشد و القحطانی پاشو گزاشت جلو توپ رو ندیدی ؟!!!! فقط داشتی دعا میکردی که مساوی بشن که ایران نیاد بالا که بگی قطبی بد ؟؟!!! فکر کری با این باخت که تقصیر قطبی هم نبد اعتبارش کم میشه ؟؟!! نه عزیز اعتبار اینجوری از بین نمیره ، اعتار جوری از بین میره که به بابایی عنایتی رو میزاره مهاجم کنای که باید استارت های سریع و قوی بزنه !!!!!!!! اعتبار با تعویض دروازبان در دقیقه 120 از بین میره ، خیلی ببخشیدا ولی این بابا از زمانی که چشم باز کرد تو آمریکا بود نه مثل آقای دایی که عغده رفتن به آمریکا رو داره و میره سیتیزن آمریکا میشه ، قطبی اگر وطن پرست نبود حاظر نبود تو این مقطع بیاد تیم ملی رو بگیره اونمزمانی که دوبار بهش خیانت شد یه بار وقتی دایی اومد یه بار وقی مایلی اومد ، تازه نمیدونم جنابعالی چی فکر میکنی ولی یادت نره رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا عربه و معلومه که باید بازی عربستان و بازی ایران 5 ساعت وقت بینش فاصله باشه و البته اینکه فراموش نشه بازی بعد عربستان با همون بحرین معروفه که از همین الان پرچم هاشون رو آماده کردن ، اصلا با خودت فکر کردی که چطور عربستان ایران رو با صد هزار نفر تماشاچی میبره اونوقت تو زمین خودش میلی به گل زنی نداره :301:
تازه شما راست میگی اگر قطبی هم مثل زمانی که دایی اومد تو 25 روز 6 بازی تو لیگ میزاشت و تو دو ماه کل سر و پای لیگ رو هم میاورد این حرفو نمیزدی ، اصلا وقتی اومد باید میگفت من از سه بازی مثل علی دایی 3 امتیاز میگیرم و نمیریم جام جهانی باید میگفت منم مثل علی دایی 1میلیارد و 10 میلیون تومن میگیرم و تیم رو میبرم جام جهانی .
عکس خودته تو آواتورت دیگه ؟ خیلی خوشگلی ، با این طرز فکری هم که داری انشاله تا دو سه سال دیگه دعوت میشی تیم ملی نونهالان .

Pou Manchester
18-06-2009, 15:44
قطبی وقتی مسئولیت تیم ملی رو گرفت همه ی مشکلاتو میدونست .
میدونست که 2 تا بازی سخت خارج از خونه داریم ، میدونست که 6 امتیاز بیشتر نداریم میدونست که ...
ولی اومد و سرمربیگری رو به عهره گرفت . پس دیگه بهونه و توجیهی براش باقی نمیمونه . من میگم وقتی تیم برد میخواد چه لزومی داره 3 تا هافبک دفاعی ( نکونام ، آندو ، نوری ) داخل زمین باشن ؟
چرا تیم نباید یه بازیساز داشته باشه ؟ چرا وقتی توی بازی با کره ی شمالی میبینیم که تنها راه گلزنی شوت از راه دوره مبعلی رو نه تنها تو همون بازی بلکه تو 2 بازی بعد هم بازی نمیدیم ؟
ما توی بازی کره ی شمالی خیلی شانس آوردیم که نباختیم . سید گفته بود 3 تا زدیم به تیر ولی دقیقا بر عکس موقعیتهای اونا 2 ، 3 برایر ما بود .
توی بازی امارات اگر خلاقیت فردی کریمی نبود همون بازی رو هم نمیبردیم .
توی بازی با کره هم کره یکی دو موقعیت بیشتر از ما داشت که بازم شانس آوردیم .
ما اگه توی این تورنومنت رحمتی رو نداشتیم خدا میدونه چی به سرمون میومد .
من میگم تیمی که دیگه چیزی برای از دست دادن نداره چرا باید اینقدر ترسو بازی کنه ؟!!
چرا بازیکن شوت زنی مثل مبعلی باید رو سکو باشه ؟!!
چرا وقتی میبینیم برهانی بازی قبل دروازه خالی رو نمیتونه باز کنه دوباره بازیش میدیم ؟!!
چرا بازیکنی مثل خلعتبری که قدرت حمل توپ داره باید 5 دقیقه بازی کنه ؟!!
و چراهای دیگه !!!
قطبی خودش این مسئولیتو قبول کرد خودشم باید اونو به نحو احسنت انجامم میداد که نداد!
البته چیزی از ارزشهای افشین کم نمیشه ولی من معتقدم حاجی مایلی آدم پر دل و جرات تری بود و بیشتر به درد این برهه ی زمانی میخورد !

Seyed
18-06-2009, 15:55
فقط دعا میکنم که این شکلی بهترین کاربر سایت نشده باشی !!! در ضمن یه بار هم قبلاً بهت گفتم که 2 خط جمله ی درست بهتر از 3-4 صفحه ی غیر قابل فهمه !!! نفهمیدم منظورت چی بود !! حداقل 2 تا نقطه یا ویرگول بزار ببینم حرف حسابت چیه ؟؟ :-?:-?

نه بهترین کاربر شدن از ادب و نوع برخورد با دیگران اومده و ربطی به این چیزا نداره ، البته این که ویرگول نزاری و یا دقت نکنی که جمله هات چطوریه و فعل کم یا زیاد نزاشته باشی نقصه که تو هر انسانی هم نقص وجود داره اما نداشتن ادب و نوع برخورد با دیگران به این شکل یه کمبوده ...

روحیه ؟؟ نه داداش !!! اینا از کم عقلی و بی خردی مربی سرچشمه میگیره !!!! عبارتهایی نظیر : "نام من به 2 کره لرزه میندازه" ، "راه بردن 2 کره رو بلدم" ، "من دل شیر دارم" ، "فوتبال بین المللی" ، "با 7 امتیاز صعود میکنیم" ، "اگه صعود نکردیم من مقصرم" و هزاران جمله ی اغراق آمیز و تملق گونه و تو خالی گونه ی دیگه فقط از بی خردی مربی سرچشمه میگیره و نه از کاردانیش !!! اگه این جوری حرف زدن خوب بود که الآن بهترین مربیهای دنیا از این ادبیات استفاده میکردن. بادم نمیاد کاپلو گفته باشه حتماً انگلیس رو قهرمان میکنه ...

در مورد قسمت اول بگم که نمی دونم نگفتن این جملات چه کمکی می کنه ؟ شما میگی چرا این حرف زده شد ؟ من می گم نگفتن این جملات چه کمکی به ما می کرد ؟ این که بگی ما بریم کره می دونیم برنده نمیشیم چه فایده ای داره ؟ این که نگه من به کره اشنام چه فایده ای داره ؟ این خرده که همون امید کم باقی مونده رو محو کنه ؟ یا بی خردیه که این امید رو بزرگ کنی تا انگیزه بین بازیکنا و مردم بیشتر شه ؟

در ضمن اگر میشه اگر دفعه بعد خواستی جواب منو بدی این موفقیت بزرگی که ازش دم می زنی رو با هر مربی که دلت می خواد تو ایران باشه رو در طول 1 ماه معنی کن تا شاید بشه فهمید چیکار میشه کرد چون یه مثال زدی و اونم پسیرو بود که نسبت به قطبی خیلی هم نا موفق تر کار کرد

متاسفم برات، تو حتی نمیدونی فوتبال یعنی چی ... آلمان با چین 1-1 کرد نه با امارات، آلمان امارات رو 7-1 برد، برات متاسفم با این اطلاعات درب و داغونت ... تیمی که 7 تا بازیکن اصلیشو نداشته باشه در حد همون تیم جوانانه ... تو قبلاً هم گفته بودی که فوتبال خارجی رو نگاه نمیکنی، ولی من میخوام بگم که در عوضش فوتبال داخلی و آسیا رو زیاد نگاه میکنی و این باعث شده که حتی فرق چین و امارات رو هم تشخیص ندی ...

این یه اشتباه بود که بخاطر قاطی کردن دوتا بازی ها با هم بود که البته اشتباه گزارش گرا هم مزید بر علت شد اما چه خوب شد که این اشتباه انجام شد تا طرز برخورد و ادبت بر همه ثابت بشه و نوع ادبیات خیلی قشنگی که توی بحث استفاده می کنی هم معلوم شه ...

ببینم مگه این شما نیستی که می گی قرارداد ترکمنچای ؟ پس این چه ترکمنچایی بود که قطبی رو وادار به پس دادن پول کرد ؟ اگر قرارداد ترکمنچای بود پس چرا این یه بندش نبود و اصولش این آقای زرنگ و بیت المال دزد چرا نتونست مثل آقای علی آبادی و سایرین و کلا رجال محترم سیاسی ما که 1 میلیارد 1 میلیارد بیت المال رو به بیت الحال تبدیل می کنند ، از بین المال استفاده کنه ؟ و اگرم ترکمنچای نبود که دیگه ادعا ها همینجاست که معلوم میشه...

ILARY BLASI
18-06-2009, 15:56
قطبی فوتبال ایران را نابود کرد...

zamiad
18-06-2009, 16:02
:*:84:*::*:84:*::*:84:*:

ببخشید مستر این حرفا رو زدی فکر کردی با این حرفا مردم فراموش میکنن که همه این مسائل زیر سر سازمان تربیت بدنی هست با اون مدیر بی لیاقت کار نابلدش؟

فکر کردی مردم یادشون میره که کی بود اون وضعیت بحرانی رو واسه تیم ملی درست کرد؟

فکر کردی مردم یادشون میره که کی بود که باعث شد علی کریمی از تیم ملی دور بمونه؟

فکر کردی با سپر کردن علی دایی همه تقصیر ها میفته سر اون یا با دادن تیم به قطبی واسه مردم فریبی همه میگن قطبی مقصر بود؟

اگه اون اقای علی ابادی بی عرضه نبود
اگه همه کارشون واسه این نبود که تقصیر ها رو بندازن گردن یکی دیگه
اگه یکم درایت وتدبیر داشت و به جای کارای الکی از اول کار و داده بود دست کاردان
اگه سیاست ما با فوتبالمون یکی نشده بود
الان با اقتدار تیم صعود کرده به تیم ملی بودیم
مثل 4 سال پیش

TheSpecialOne
18-06-2009, 16:05
تازه شما راست میگی اگر قطبی هم مثل زمانی که دایی اومد تو 25 روز 6 بازی تو لیگ میزاشت و تو دو ماه کل سر و پای لیگ رو هم میاورد این حرفو نمیزدی ، اصلا وقتی اومد باید میگفت من از سه بازی مثل علی دایی 3 امتیاز میگیرم و نمیریم جام جهانی باید میگفت منم مثل علی دایی 1میلیارد و 10 میلیون تومن میگیرم و تیم رو میبرم جام جهانی .
عکس خودته تو آواتورت دیگه ؟ خیلی خوشگلی ، با این طرز فکری هم که داری انشاله تا دو سه سال دیگه دعوت میشی تیم ملی نونهالان .پست دادن ؟؟؟ :*:84:*::*:84:*: نه داداش اتفاقاً هیچ علاقه ای به پست دادن ندارم، ولی این یه بار رو گفتم که جلوی هر کسی که میخواد تعریف بی جهت از این آقا کنه وای میستم، به قول اون یارو دیگه کارد به استخونم رسیده :32::32:فکر کردین فقط خودتون فوتبال میفهمین و بقیه رو خر فرض کردین !!! تعریف و تمجید بی جهت از کسی که از سر تیم نداشتن اومده مربی تیم کشورمون شده خون هر کسی رو به جوش میاره غیر از عشاق قطبی :32:
اولا نمیدونم شما چه قصدی از این حرفا داری ، اگر میخوای بیا نفری 100 تا پست بهت میدیم که پست هات بره بالا اینقدر رو اعصاب ما نری :53: بابا جون یه چیز بگو که ازش یکم عقل بلند شده باشه اصلا بابا جون تو بازی عربستان و کره رو دیدی ؟! اون گل خالی که کره شمالی خراب کرد یعنی زد تو دست دروازبان عبستان به نظر تو نمیتونست بزنه اینور گل یا اون توپی که سیاهه داشت تک با تک میشد و القحطانی پاشو گزاشت جلو توپ رو ندیدی ؟!!!! فقط داشتی دعا میکردی که مساوی بشن که ایران نیاد بالا که بگی قطبی بد ؟؟!!! فکر کری با این باخت که تقصیر قطبی هم نبد اعتبارش کم میشه ؟؟!! نه عزیز اعتبار اینجوری از بین نمیره ، اعتار جوری از بین میره که به بابایی عنایتی رو میزاره مهاجم کنای که باید استارت های سریع و قوی بزنه !!!!!!!! اعتبار با تعویض دروازبان در دقیقه 120 از بین میره ، خیلی ببخشیدا ولی این بابا از زمانی که چشم باز کرد تو آمریکا بود نه مثل آقای دایی که عغده رفتن به آمریکا رو داره و میره سیتیزن آمریکا میشه ، قطبی اگر وطن پرست نبود حاظر نبود تو این مقطع بیاد تیم ملی رو بگیره اونمزمانی که دوبار بهش خیانت شد یه بار وقتی دایی اومد یه بار وقی مایلی اومد ، تازه نمیدونم جنابعالی چی فکر میکنی ولی یادت نره رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا عربه و معلومه که باید بازی عربستان و بازی ایران 5 ساعت وقت بینش فاصله باشه و البته اینکه فراموش نشه بازی بعد عربستان با همون بحرین معروفه که از همین الان پرچم هاشون رو آماده کردن ، اصلا با خودت فکر کردی که چطور عربستان ایران رو با صد هزار نفر تماشاچی میبره اونوقت تو زمین خودش میلی به گل زنی نداره :301::*:84:*::*:84:*:اینم از اون حرفا بود :32::32:من دعا میکردم بازی مساوی بشه ؟؟ اون وقتی که دقیقه 90 کره موقعیت از دست داد و من طوری داد زدم که باعث شد کل یوم خونواده بیدار بشن شما در چه حالی بودی ؟؟ احتمالاً داشتی برای سلامتی مربی محبوبت دعا میکردی که یه وقت خدای نکرده احساس عدم امنیت نکنه :32:
بدون شک بازی دیروز عربستان - کره یکی از پاکترین بازیهای فوتبال بود، اگه بازی ناپاک میخوای بدونی کدومه برو بازیه عربستان - امارات رو نگاه کن که یه گل به خودی تابلو زدن به خودشون اماراتیا !!! عربستان میلی به گل زدن نداشت ؟؟؟ :32::32: اگه میخوای ببینی که یه تیم میلی به گل زدن نداره میتونی نیمه دوم بازی کره شمالی-ایران رو نگاه کنی ...
اتفاقاً من دعا میکنم که قطبی یه تیم خیلی خوب گیرش بیاد تا عیار کاریش بیشتر مشخص بشه ... تو فوتبال ایران باشی و حرف از فوتبال بین المللی بزنی که کار بزرگی نکردی !!! همین الآن میبینیم که خیلیها دارن به فوتبال بزن زیرش و باری به هر جهت میگن بین المللی !!! ایشالا که قطبی یه تیم خوب گیرش میاد تا هم شما دعاتون مستجاب بشه و هم عیار کاریش بهتر مشخص بشه !!

Cactus
18-06-2009, 16:18

حالا ببینم اون دایی بود الان ایران چیکار می کرد چرا به قطبی بدبخت گیر میدین هر که دیگه بود همین آش بود و همین کاسه

Sir Amir
18-06-2009, 16:31
چراغپور: كره‌اي ها بهتر از ما ايران را شناخته بودند.

جلال چراغپور در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد بازي مقابل كره جنوبي اظهار داشت: كره‌اي ها بررسي بسيار عميقي نسبت به ما داشتند. در مركز دفاع بسيار بد بوديم. اگر يكي از آن موقعيت‌هاي تك به تك به گل تبديل مي‌شد، نتيجه بدي براي ما داشت.
وي افزود: اين بازي را به چهار مرحله تقسيم مي‌كنم. در 22 دقيقه اول، تيم كره شروع كننده بازي بود و ايران كند و قدري با احتياط بازي كرد. كره موقعيت آنچناني در اين 22 دقيقه اول نداشت.
چراغپور تصريح كرد: با وجود آرامش در بازي تيم ملي، شجاعي دو موقعيت خوب را از دست داد. در 25 دقيقه، ترس بازيكنان ايراني برطرف شد و بازيكنان به كارهاي انفرادي بيشتري روي آوردند. همين باعث شد تا انسجام فكري تيم كره از بين برود.

وي ادامه داد: آنها مقابل دريبل‌ها و موقعيت‌هاي تك به تك مستاصل شدند. قسمت دوم اين بازي را بايد به نام ايران زد تا اينكه در مرحله سوم، ايران به گل رسيد. پس از دو شوت و ارسال يك سانتر خطرناك، به گل رسيديم.
اين كارشناس فوتبال اظهار داشت: بعد از دريافت گل، مجددا با همان ترفندي كه سرمربي عربستان در ورزشگاه آزادي مقابل تيم علي دايي به كار گرفت، نبض بازي را كره‌اي ها به دست گرفتند. در آن بازي، سرمربي عربستان دو تعويض همزمان انجام داد و وقتي كه سرمربي يك تيم دو تعويض همزمان انجام مي‌دهد، يعني تغيير سيستم مي‌دهد.
چراغپور تاكيد كرد: كره با اين دو تعويض، فضاي پشت حسين كعبي را مورد هدف قرار دادند. سپس با استفاده از فوتبال طعمه، سيدجلال حسيني را بيش از حد به سمت چپ كشيدند. در اين شرايط حسيني و عقيلي به ناچار جذب توپ مي‌شدند. در 25 دقيقه آخر قيافه يك تيم جام جهاني را از سوي كره‌ ديديم و متوجه دفاع خطي پر از اشكال خود شديم.
وي ادامه داد: در همين بازي بود كه متوجه شديم نكونام براي پست هافبك دفاعي محض مقداري ظريف است چون توپ گل شده در يك چشم بر هم زدن از زير پاي او رد شد و اين مورد درست نمي‌شود مگر با تمرينات زياد. در واقع ايران از وقتي كه تعويض‌هاي كره شروع شد از جريان بازي عقب افتاد. و هر تعويض ما از قيافه تيم ملي كم كرد.
چراغپور اظهار داشت: به جاي اينكه در صدد ترميم سيستم 4-5-1 بر مي‌آمديم، بايد به سيستم 4-1-4-1 روي مي‌آورديم. مثلا بين آندو و جوادنكونام يك نفر را مي‌گذاشتيم تا آنها را پوشش بدهد.
اين كارشناس با بيان اينكه با يك شعر در مورد نتيجه كسب شده و روند فوتبال ما صحبت خود را به پايان مي‌برد، گفت: سال‌ها بايد كه تا يك كودكي از ذات تب، عالمي دانا شود يا شاعري شيرين سخن.

TheSpecialOne
18-06-2009, 16:34
اما نداشتن ادب و نوع برخورد با دیگران به این شکل یه کمبوده ...موافقم و اعتقاد دارم که شما ادبتو تو انتخابات خرج کردی رفت:32:بیخود قیافه ی حق به جانب هم به خودت نگیر و برو یه بار دیگه پست قبلیتو بخون تا بفهمی بی ادب کیه ...
در مورد قسمت اول بگم که نمی دونم نگفتن این جملات چه کمکی می کنه ؟ شما میگی چرا این حرف زده شد ؟ من می گم نگفتن این جملات چه کمکی به ما می کرد ؟ این که بگی ما بریم کره می دونیم برنده نمیشیم چه فایده ای داره ؟ این که نگه من به کره اشنام چه فایده ای داره ؟ این خرده که همون امید کم باقی مونده رو محو کنه ؟ یا بی خردیه که این امید رو بزرگ کنی تا انگیزه بین بازیکنا و مردم بیشتر شه ؟مگه کسی از افشین پرسیده که "ایا اسم تو به نام 2 کره لرزه میندازه؟؟" ، "ایا تو دل شیر داری" ؟؟؟ وقتی کسی از این نوع سوالا ازش نپرسیده چرا میاد بزرگنمایی میکنه ؟؟ فرق این با لاف زدن و بزرگنمایی چیه ؟؟؟ نه داداش این جور حرف زدن توهین به فهم شنوندست و یا به قول شما زنده کردن امید :32:
در ضمن اگر میشه اگر دفعه بعد خواستی جواب منو بدی این موفقیت بزرگی که ازش دم می زنی رو با هر مربی که دلت می خواد تو ایران باشه رو در طول 1 ماه معنی کن تا شاید بشه فهمید چیکار میشه کرد چون یه مثال زدی و اونم پسیرو بود که نسبت به قطبی خیلی هم نا موفق تر کار کردامیر قلعه نویی :32::32:ببین من که گفتم تو راست میگی و گرفتن 5 امتیاز از 3 تا بازی یعنی موفقیت عظمی ... نام افشین باید تو تاریخ فوتبال ایران ثبت بشه ...
این یه اشتباه بود که بخاطر قاطی کردن دوتا بازی ها با هم بود که البته اشتباه گزارش گرا هم مزید بر علت شد اما چه خوب شد که این اشتباه انجام شد تا طرز برخورد و ادبت بر همه ثابت بشه و نوع ادبیات خیلی قشنگی که توی بحث استفاده می کنی هم معلوم شه ...تا قبل از این داشتی ادعا میکردی فوتبال داخلی رو زیاد نگاه میکنی که ؟؟ چی شده تغییر موضع دادی و به جمله ی گزارشگرا استناد میکنی ؟؟؟
ادبیات قشنگ هم از خودته !!! جایی که قصد داشتی بگی من فوتبال نمیدونم چیه ولی خودت فوتبال نفهم از آب در اومدی:32: به هر حال حتماً این نکته رو تو این چند روز یاد گرفتی که وقتی کم میاری باید مظلوم نمایی کنی :32::32:باشه اینم قبول تو با ادب و من بی ادب.

Sir Amir
18-06-2009, 16:57
پورحيدري: مي توانستيم كره جنوبي را شكست دهيم.

منصور پور حيدري درباره اينكه به نظر مي‌رسيد تعويض هاي افشين قطبي كمكي به تيم ملي نكرد اظهار داشت: بهتر است درباره اين مسئله خود قطبي توضيح دهد. هر مربي سليقه خاص خود را دارد.

وي افزود: ما بازي خوبي انجام داديم حتي مي توانستيم اين بازي را ببريم؛ اما موقعيت هاي زيادي را از دست داديم.
سرپرست تيم ملي ادامه داد: آنها هم حملات زيادي داشتند. هنوز هم شانس داريم و بايد منتظر اين باشيم كه عربستان در بازي امشب به پيروزي برسد.

seedorf10
18-06-2009, 17:02

و آقایی که تو آواتور جنابعالیه آباد .....
این آقا اومد دوتا پنالتی زد هممون رو خر کرد رفت پی کارش ، از کجا میدونستیم که امروز قرار به این خفت بیفتیم که چهارم یه گروه 5 تیمی بشیم اونم بالای امارات :6: همین آقا بود که پاشد با با جناقش اومد استادیوم و باعث باخت ما به عربستان شد ، آقایی که آنتی قطبی هستی که اسمتو نمیدونم نیای بگی نه تقصیر اون نیستا :7: اگر هم گفتی جوابتو همین الان میدم چون ممکنه بعدا نتونم بیام ، عجیبه که دو گل بعد از اومدنش خوردیم :292: عجیب تر از اون تیم کشتی بود که جلو بود تو فینال و عقب افتاد و دوم شد :301:

Ronaldinho80
18-06-2009, 17:08
[Only registered and activated users can see links][1].jpg ([Only registered and activated users can see links])
فوتبال- همشهري آنلاين:
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با تقدیر از تلاش تک تک بازیکنان تیم ملی در دیدار مقابل کره جنوبی گفت: ما تنها با هدف پیروزی وارد میدان شدیم و برای رسیدن به این هدف تا آخرین لحظه تلاش کردیم.
به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی ([Only registered and activated users can see links]) سرمربی تیم ملی پس از تساوی 1-1 مقابلکره جنوبی ([Only registered and activated users can see links]) در کنفرانس خبری خطاب به خبرنگاران گفت: ما از ابتدای این بازی برای پیروزی در این مسابقه به میدان آمدیم و تمام بازیکنان با یکدیگر همدل بودند تا با برد در این مسابقه صعودمان را به جام جهانی قطعی کنیم ولی تیم کره از بازیکنان حرفه ای سود می برد که نتیجه بازی را تغییر دادند.
قطبی با اشاره به خستگی ناشی از فشردگی سه دیدار پایانی مسابقات مقدماتی جام جهانی بر روی بازیکنان اظهار داشت: ما در حالی از کره جنوبی یک امیتاز گرفتیم که سفرهای طولانی و اختلاف ساعت بین غرب و شرق آسیا بازیکنان را خسته کرده بود با این حال دیدید مقابل کره جنوبی فوتبال هجومی را به نمایش گذاشتیم و تا 10 دقیقه پایانی برنده مسابقه بودیم.
سرمربی تیم ملی در خصوص تعویض های خود در دقایق این دیدار اظهار داشت: این تعویض ها تنها برای این هدف صورت گرفت که بتوانیم نتیجه بازی را عوض کنیم.علی کریمی ([Only registered and activated users can see links])و مهدوی کیا در طول نیمه اول تلاش زیادی داشتند و در اواخر بازی دیگر توان لازم برای شرکت در کارهای دفاعی را نداشتند و به همین خاطر با به میدان فرستادن برهانی و قرار دادن او در خط حمله می خواستم تا اجازه بازیساری را از حریف بگیرم.
وی ادامه داد: تعویض هاشمیان و خلعتبری هم برای هجومی کردن تیم پس از دریافت گل تساوی بود و تصور می کنم این منطقی‌ترین کار بود تا شانس گلزنی خود را از دست ندهیم.
قطبی با اشاره به فشار بیش از حد تیم کره جنوبی از کناره ها اظهار داشت: ما در جناحین با مشکل روبرو بودیم و بخش عمده تعویض خلعتبری و برهانی به همین دلیل بود تا از فشار حریف در این قسمت کم کنیم .
سرمربی تیم ملی در خصوص گل تیم کره گفت : خط دفاع تیم ملی پس از به ثمر رساندن گل برتری بی جهت عقب کشید و به کره ایها اجازه داد تا تیم ما تحت فشار قرار دهند. من همواره به بازیکنان توصیه می کردم فضا را از بازیکنان کره بگیرید و نزدیک به هم بازی کنید که پارک دقیقا از فضای عمق دفاع گل تساوی را به ثمر رساند.
وی تصریح کرد: تساوی در جو سنگین ورزشگاه کره نتیجه ارزشمندی است هر چند شاید ما را بهجام جهانی ([Only registered and activated users can see links])نرساند. تیم من برای پیروزی در این مسابقه بزرگ تمام توانش را بکار گرفت و من از تک تک بازیکنان تشکر می‌کنم.

Mahabco
18-06-2009, 17:14
لطف کن اون دهنتو ببند تا خودم نبستمش مرد حسابی داری مته به خشخاش میزنی

Ronaldinho80
18-06-2009, 17:28
واقعا نمی دونم منظور دوستمون از اینکه میگه قطبی فوتبال ایران رو نابود کرد چیه ؟
اگه یه نفر به اندازه ی چند درصد فهم فوتبالی داشته باشه می تونه تغییرات عمده ی حضور کوتاه قطبی رو تو تیم ملی و بازی با کره ببینه که انصافا به جز دقایق پایانی بهترین بازی ایران در این رقابت ها بود رو ببینه .
به نظر من که کسب این 5 امتیاز از 3 بازی که 2تاش سخت ترین بازی ما بودند کار کمی نبود در حالی که ما قبل از این از 5 بازی فقط 6 امتیاز کسب کرده بودیم .

Cactus
18-06-2009, 17:35
تلويزيون تركيه : وداع تلخ تيم ملي فوتبال ايران با جام جهاني ‪۲۰۱۰‬
آنكارا - تلويزيون دولتي تركيه از پايان يافتن روياي تيم ملي فوتبال ايران براي صعود به مسابقات جام جهاني فوتبال ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي خبر داد به گزارش ايرنا، پايگاه اينترنتي تي .آر. تي نوشت روز گذشته (چهارشنبه) روز خوشحال‌كننده اي براي فوتبال ايران نبود.
در اين روز ايران در حالي كه در سئول بازي را يك بر صفر از تيم كره جنوبي پيش بود، در ده دقيقه پاياني يك گل خورد تا بازي با نتيجه تساوي به پايان برسد و ايران به اما و اگرهاي بازي عربستان و كره شمالي چشم داشته باشد.
اما بازي عربستان با كره شمالي آنطور كه ايرانيان مي‌خواستند رقم نخورد و دو تيم به تساوي بدون گل رضايت دادند تا كره شمالي بعد از سال ‪ ۱۹۶۶‬براي اولين بار به جام جهاني صعود كند.
تي .آر. تي افزود: اما اكنون دوستداران فوتبال در ايران چاره‌اي جز اين ندارند كه چهار سال ديگر هم انتظار بكشند.
در گروه ايران دو تيم كره جنوبي و شمالي به طور مستقيم به جام جهاني صعود كردند.
عربستان سعودي نيز در جدول رده بندي گروه ‪ ،۲‬سوم شد و به ديدار تيم سوم گروه الف آسيا يعني بحرين خواهد رفت تا برنده بازي اين دو تيم به مصاف تيم نيوزلند برود و تكليف پنجمين تيم صعودكننده به جام جهاني نيز روشن شود.
ايران در اين رقابتها در رده چهارم جدول رده بندي گروه ‪ ۲‬جاي گرفت و از صعود باز ماند.
تيم ملي فوتبال ايران اگر در بازيهاي قبلي نمايش بهتري از خود نشان مي داد و حداقل يكي از بازيهايش را برده بود اكنون خود را به طور مستقيم در جام جهاني مي‌ديد.
ايران تاكنون سه دوره در جام جهاني فوتبال حضور داشته است.
تيمهاي استراليا، ژاپن، كره جنوبي و كره شمالي صعودكنندگان مستقيم به جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي از آسيا هستند.

منبع ([Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEcSSk4bUwZ4RR4hUX92c245XhQ=&news_id=3556031)

Seyed
18-06-2009, 18:05
موافقم و اعتقاد دارم که شما ادبتو تو انتخابات خرج کردی رفت:32:بیخود قیافه ی حق به جانب هم به خودت نگیر و برو یه بار دیگه پست قبلیتو بخون تا بفهمی بی ادب کیه ...بله دیگه یه کلمه ((شهداری چی)) اینقدر باعث ناراحتی شما شد که این همه کلمه (( کم عقلی و بی خردی مربی)) ، (( لاف زن )) ، (( فرق چین و امارات رو هم تشخیص نمیدی )) و (( اطلاعات درب و داغونت )) برابر می کنی و ادب منو اینجا خرج شده می دونی اما ادب غنی شما با این همه حرف های قشنگ قشنگ که می زنی سر جای خودش باقیه و خرج نشده ...
بقول یه عزیزی عجب ...

مگه کسی از افشین پرسیده که "ایا اسم تو به نام 2 کره لرزه میندازه؟؟" ، "ایا تو دل شیر داری" ؟؟؟ وقتی کسی از این نوع سوالا ازش نپرسیده چرا میاد بزرگنمایی میکنه ؟؟ فرق این با لاف زدن و بزرگنمایی چیه ؟؟؟ نه داداش این جور حرف زدن توهین به فهم شنوندست و یا به قول شما زنده کردن امید :32:دوست مثلا محترم و با فهم اگر شما اون فهمی که دم ازش می زنی داشته باشی میدونی که تیمی که سه بازی براش باقی مونده و یک ماه وقت و 4 امتیاز از تیم بالاترش کمتر امتیاز داره و البته این مهره ها رو در اختیار داره براش یه معجزه است که بخواد این اختلاف رو پر کنه و از تیم بالاترش جلو بزنه و این حرفا توهین به فهم شما نیست بلکه بنا به علم روانشناسی تنها روحیه دادن و دادن انرژی مثبت به تیمیه که از هر جهت درب و داغونه و تنها کاری که تو این فرصت میشه انجام داد روحیه دادن و کم کردن عیب های این تیمه ، که اگر بازی ها رو دیده باشی عیب های این تیم مخصوصا دفاع خیلی جالبمون روز به روز بهتر می شد و روحیه این تیم هم خیلی بهتر می شد که کاش شما اینا رو میدید

بعدم فکر می کنم شعار دولت محبوب شما هم همین باشه که بگه ما می خواهیم پس می توانیم و وعده های زیادی هم بر همین مبنا داده شد که انجام نشد و کری های زیادی در امر سیاست خونده شد که بعدا به نصف اون کری هم نرسیدیم من متعجبم که شما چرا اون زمان به فهمت توهین نشد و حالا که کری های رایج در فوتبال برای ایجاد روحیه خونده شد و فقط هم 2 امتیاز با تحقق اون فاصله داشتیم باعث توهین به فهم شما شد !!!!

امیر قلعه نویی :32::32:ببین من که گفتم تو راست میگی و گرفتن 5 امتیاز از 3 تا بازی یعنی موفقیت عظمی ... نام افشین باید تو تاریخ فوتبال ایران ثبت بشه ...بله خوب امیرقلعه نوعی همون فردی که نه تو زمین کره بلکه تو یه زمین بی طرف (اشتباه نکنم مالزی و تایلند) از همین کره جنوبی یه تساوی بدون گل 0-0 گرفت و توی پنالتی به این تیم باخت این میشه موفقیت عظمی شما و گرفتن تساوی 1-1 توی زمین که چه عرض کنم توی جهنم سئول میشه خیانت به فوتبال این مملکت

اینجاست که یه عزیزی می گفت عجب ...

چه به موقع فهمیدیم که چرا اینقدر این افشین از 3-4 نفر خاص باید این همه فهش بخوره ...

ا قبل از این داشتی ادعا میکردی فوتبال داخلی رو زیاد نگاه میکنی که ؟؟ چی شده تغییر موضع دادی و به جمله ی گزارشگرا استناد میکنی ؟؟؟
ادبیات قشنگ هم از خودته !!! جایی که قصد داشتی بگی من فوتبال نمیدونم چیه ولی خودت فوتبال نفهم از آب در اومدی:32: به هر حال حتماً این نکته رو تو این چند روز یاد گرفتی که وقتی کم میاری باید مظلوم نمایی کنی :32::32:باشه اینم قبول تو با ادب و من بی ادب.من هیچوقت ادعا نکردم که فوتبال داخلی رو زیاد نگاه می کنم من هر جا هم که گفتم ، گفتم که من فوتبال داخلی رو بیشتر از فوتبال خارجی پیگیری می کنم که شاید همین بیشتر هم خیلی کم باشه ...

اما یه سوال برای من پیش اومد از کی تا حالا امارات و آلمان بازی داخلی محسوب میشه که اگرم چنین ادعا کرده باشم بخواد ادعای منو ابطال کنه ؟ تا اونجا که من خبر دارم نه امارات یکی از تیم های داخلیه و تیم ملی ما نه آلمان ؟ حالا این به فوتبال داخلی ارتباطش چیه خدا عالمه ...

در مورد حرف گزارش گر ها هم باید بگم که اگر تو یک نتیجه رو حدودی خبر داشته باشی و دقیق اونو پیگیری نکرده باشی وقتی یک اشتباه از یک گزارش گر رخ بده این ملکه ذهنت میشه و این اشتباها رخ میده ...

در مورد اون که تو این چند روزه چه چیزهایی تو این چند روز یاد گرفتم رو که ازش عبور می کنم چون خیلی چیز ها هم از آقایون دیگه یاد گرفتم اما این نکته رو بگم در مورد ادب من یا شما نه لازمه من نظر بدم و نه شما ، اینجا بحمد الله 20000 تا کاربر داره و خودشون بیشتر در مورد شخصیت و ادب یک کاربر دیگه می تونند نظر بدند

تعریف و تمجید بی جهت از کسی که از سر تیم نداشتن اومده مربی تیم کشورمون شده خون هر کسی رو به جوش میاره غیر از عشاق قطبی :32:کاش یک مقدار فکر می کردی که این همه تعریف و تمجید از همون کسی که تو میگی علتش از کجا سر منشا میگیره که حتی دوستان هم تیمی خود شما هم اینقدر به این فرد علاقه دارند در حالی که محبوبیت آقای قلعه نوعی حتی تو تمام طرفداران استقلال هم همه گیر نیست..

تنها علتی که می تونه داشته باشه اینه که اگر این دو مربی رو فقط برای عدم ایجاد تفکر کلکل و رنگها در یک سطح مربیگری هم محسوب کنی اونقته که این وسط نوع ادبیات و نوع ارتباط این دو مربی ، نوع تفکر این دو مربی اینقدر با هم متفاوت بوده که سبب شده خیلی ها بقول شما عشاق قطبی بشند و حتی خیلی از ضعف هایی که مثل خیلی از مربی های دیگه و مثل هر انسان دیگه داره رو سعی بر پوشوندنش کنند .

پس اینجا خودتم می تونی متوجه شی که اونطور حرف زدن و کلام، خر کردن و نادیده گرفتن شعور شنونده هست یا دادن انرژی مثبت به مردم و احترام و ادب به اوناست ...

Ronaldinho80
18-06-2009, 18:06
در حالی جریانات سیاسی پر شوری در این چند رو پس از انتخابات همه ی کشور را فراگرفته در بازی دیروز تیم ملی ایران با کره که به حذف تیم ملی از راهیابی به جام جهانی انجامید شاهد صحنه ی جالبی بودیم .

ماجرا نیز از این قرار بود که به هنگام ورود به زمین مچ بند های سبز رنگی بر مچ های بازیکنانی چون کریمی ، شجاعی ، مهدوی کیا ، نکونام و... بود که نشاشگر حمایت آنها از میرحسین موسوی کاندیدای معترض به نتیجه ی انتخابات بود که برای بینندگان ایرالنی این قضیه جذابیتی خاص داشت .
ولی ماجرا به اینجا ختم نشد و در شروع نیمه ی دوم به ناگاه هرچه به مچ های بازیکنان نگاه کردیم دیگر از آن مچ بند ها خبری نبود که این امر نشانگر هشدار از جانب مشولان رده بالا به این بازیکنان بوده که احتمالا از آنان خواشته شده که خود را مستقیما وارد این ماجرا نکنند !
جدای از این مسائل جام جهانی رو هم باید بی خیال شیم و شاهد هنر نمایی ۳۲ تیمی باشیم که خودمون جزو اونا نیستیم !!

در این تصویر مچ بند ها کاملا مشخصه

منبع : وبلاگ خودم ([Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]))

Death Angel
18-06-2009, 18:49
اره آقا میگن این مچ بند ها واسه نذر بازیکنا بوده
چقدر تابلو بستن

Romax
18-06-2009, 19:02
اگه رفته بودن جام جهانی بلافاصله بعدش احمدی نژاد میومد میگفت اینم یکی از دستاوردای دولت نهمه!!!

84/12/09
در حاشيه حضور در تمرين تيم ملي فوتبال
احمدي نژاد: در جام جهاني 2010 بايد جزو چهار تيم اول جهان باشيم:33:

Keyvan360
18-06-2009, 19:11
کره ای ها با سه تا پاس میرسیدن به محوطه جریمه ایران...

کره ای ها بازیکنان ایران رو سوسک کرده بودن از لحاظ کارهای ترکیبی...

کره ای ها یکدونه به تیر زدن , در یک صحنه دیگه همه بازیکن های ایران و حتی دروازه بان رو دریبل زدن و با چپولی هر چه تمام تر و بی دقتی فرصت رو از دست دادن ...

و
و
و
.
..
...
=======================
من متوجه نمیشم که شما چرا نمیخواهید باور کنید که فوتبال ایران خیلی عقب هست و اگر قبلا با زور بدنی و گنده بودن هیکلشون میتونستن ببرن , الان با پیشرفت فوتبال دیگه نمیتونن از این راه ها موفق بشن.

حالا هی شما گیر بدید به دایی و قطبی و ...

وقتی در بازیکن ها و در کل فوتبال ایران این توان نیست اصلا دایی باشه یا قطبی باشه یا مورینیو! , هیچ فرقی نمی کنه.

دیگه از کسانی که از زمین خاکی اومدن فوتبالیست شدن چه انتظاری دارید؟!!

saeed_cris
18-06-2009, 19:23
با تساوي عربستان و كره شمالي
بليت آفريقاي جنوبي براي فوتبال ايران صادر نشد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران از راهيابي به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي بازماند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ملي پوشان ايران روز گذشته در خانه كره جنوبي به تساوي يك بر يك رسيدند تا براي حضور در جام جهاني چشم انتظار نتيجه ديدار شب گذشته عربستان و كره شمالي باشند.
تساوي در اين ديدار حكم به حذف ايران مي داد، اتفاقي كه رخ داد و دو تيم در نود دقيقه موفق به باز كردن دروازه يكديگر نشدند تا كره شمالي به طور مستقيم راهي جام جهاني شود و عربستان به ديدار پلي آف برسد و البته ايران حذف شود.
در صورتي كه شاگردان قطبي در بازي مقابل كره جنوبي پيروز مي شدند، با توجه به تساوي رياض به طور مستقيم راهي جام جهاني مي شدند اما مهم ترين تورنمنت فوتبال در آفريقايي جنوبي بدون ايران برگزار خواهد شد.

ILARY BLASI
18-06-2009, 19:57
لطف کن اون دهنتو ببند تا خودم نبستمش مرد حسابی داری مته به خشخاش میزنی
صدات رو نشنوم...هر وارد تهران شدی اظهار نظر کن..فقط جواب بچه تهران رو میدم

Liverpudlian
18-06-2009, 20:02

اين کارها يعنی چی شما با چه هدفی ميای پست ميدی اينجا به بچه تهران جواب ميدم فکر ميکنی تهرانی بودن افتخاره الان همه دارن از تهران فرار ميکنن
اينجا در مورد تيم ملی و نرفتن به جام جهانی پست ميدن نه تهران و .........
بگو چرا ديگه نميگی تازگيها افشين شانسی مساوی کرد امير پسر خدا هست

ILARY BLASI
18-06-2009, 20:03
از الان باید به فکر مربیانی در سطح هیدینگ اریکسون ریکارد اسکولاری باشیم تا پیشرفت کنیم...

Mahabco
18-06-2009, 20:22

چرا اواتارتو برداشتی :D:D:D ترسیدی
در ضمن سطح مغزتم واقعا پایین است در حد جلبک

Liverpudlian
18-06-2009, 20:36
آقا اين حرفهای الکی رو تو پروفايلهای خودتون ادامه بدين اينجا تاپيک تيم ملی هست اگه نميدونين اون بالا نوشته يه نگاه بندازين بد نيست
ILARY BLASI ([Only registered and activated users can see links]) تو هم ديگه بس کن ديگه شورشو در اوردی

POUYA
18-06-2009, 20:40
دارم یه سری از نظرات رو میخونم و واقعا تعجب میکنم از اونایی که قطبی رو مقصر میدونن
ولی من نه قطبی رو مقصر میدونم و نه حتی علی دایی رو
به نظر من فقط و فقط فدراسیون مقصره
ما بیست سال دیگه کار داریم تا به امثال کره و ژاپن برسیم

SpEeD
18-06-2009, 21:05
بهترین کار در حال حاضر حفظ قطبی برای جام ملت های 2011 هست
قطبی خیلی هم خوب نتیجه گرفت
3 بازی 5 امتیاز
یک مساوی در خانه کره شمالی که به گفته کار شناسان بهترین تیم سالهای اخیرش هست
یک مساوی در خانه کره جنوبی که بهترین تیم گروه بود

وبردن از امارات
همه اینا در طول 1 ماه بدست اومدن

این در حالیه که دایی تو زمین خودمون به عربستان باخت ، این در حالیه که لیگ یک ماه طعطیل بود ، بازی تو زمین خودمون بودو...

در هر صورت دایی باید اعدام شو د ، چون مارو از جام جهانی با خود خواهی خودش محروم کرد

ss_ss gahreman
18-06-2009, 21:33
ما نه به قطبی نه به دایی نه به فدراسیون نه به.......

فقط به این مملکت باختیم

تسلیت

ILARY BLASI
18-06-2009, 21:45
بهترین کار در حال حاضر حفظ قطبی برای جام ملت های 2011 هست
قطبی خیلی هم خوب نتیجه گرفت
3 بازی 5 امتیاز
یک مساوی در خانه کره شمالی که به گفته کار شناسان بهترین تیم سالهای اخیرش هست
یک مساوی در خانه کره جنوبی که بهترین تیم گروه بود

وبردن از امارات
همه اینا در طول 1 ماه بدست اومدن

این در حالیه که دایی تو زمین خودمون به عربستان باخت ، این در حالیه که لیگ یک ماه طعطیل بود ، بازی تو زمین خودمون بودو...

در هر صورت دایی باید اعدام شو د ، چون مارو از جام جهانی با خود خواهی خودش محروم کرد
واقعا جالبه قطبی تیم چهارم رو چهارم کرد...تیم دوم امارات رو هم دایی میتونست ببره...این اقا که میگفت تیم رو میبرم جام جهانی پس چی شد؟؟؟ در بازی با کره جنوبی و شمالی فستیوالی از اشتباهات رو داشت و ما هیچ تاکتیکی نداشتیم...من خودم از دایی خوشم نمیاد ولی دایی خیلی بزرگتر از امثال قطبیست تمام دنیا دایی رو میشناسن...در هر صورت قطبی نتوانست پسیرو بشه ..

ss_ss gahreman
18-06-2009, 21:46
كاش امپراطور تاج نداشت

تساوي سوال برانگيز كره شمالي و عربستان باعث شد تا جام جهاني آفريقاي جنوبي براي ما رويايي دست نيافتني باشد .

اكنون كه فوتبال دوستان ايران پس از 4 سال انتظار براي حضور در بزرگترين رويداد فوتبال جهان ، آرزوهاي پرپر شده ي خود را مايوسانه تماشا مي كنند بايد پرسيد ‌آيا سهم و لياقت فوتبال ملت ما در دنيا همين اندازه بود ؟! و يا بهتر از آن در پي يافتن جواب چرايي وضعيت اسفبار امروزي فوتبال حذف شده مان باشيم !

در حالي كه ملي پوشان ما در كره جنوبي نمايشي نسبتاً قابل قبول ارائه كردند ، اكثر كارشناسان بر اين باورند كه اگر همين روند و همين تركيب مربي و بازيكنان حداقل از يك سال قبل آغاز مي شد ، امروز جوانان ما مستقيما راهي مسابقات آفريقاي جنوبي شده بودند و اينهمه استرس و فشار عصبي و در پايان اندوه و نااميدي و افسردگي به مردم تحميل نمي شد .

امروزه در دنيا گرفتن نتيجه خوب در ورزش و بخصوص فوتبال مثل چيدن ميوه خوب از درخت است . زماني شما مي توانيد از يك درخت ميوه ، محصول خوبي برداشت كنيد كه از مدت ها قبل نهال خوبي را در خاكي حاصل خيز در موعدي مناسب با رعايت ساير شرايط لازم توسط باغباني كاربلد كاشته باشيد و طي چند سال از آن نگهداري و مراقبت آگاهانه و دلسوزانه كرده باشيد .

مشكل فوتبال ما تساوي با كره جنوبي در خانه حريف نيست . حتي شكست تحقير آميز خانگي در برابر عربستان پرمدعا هم علت اصلي ناكامي ما در راه يابي به رقابت هاي جام جهاني نيست .

مشكل فوتبال تنها سوء مديريت در كلان قضيه است . تاج براي باغ فوتبال ما باغباني كاربلد- آگاه و دلسوز نبود و باغ را به نابودي كشاند .

تاج با حذف غير مسئولانه قطبي به عنوان اصلي ترين گزينه براي هدايت تيم ملي در سال گذشته عملاً بيش از يكسال فرصت كه هر روزش بي نهايت براي تيم ما ارزشمند بود را سوزاند و اين يكي از اصلي ترين دلايل سقوط جايگاه جهاني فوتبال ايران بود .

انتخاب يك شبه علي دايي كه اصلا آمادگي و برنامه اي براي هدايت تيم ملي نداشت سم مهلكي بود كه تاج بر پيكر رنجور فوتبال ملي ايران تزريق كرد .
تاج علاوه بر اين اكنون بايد پاسخگو باشد كه چرا فوتبال ايران در زمان مديريت او اينهمه بي اخلاقي ( تباني – دوپينگ – رشوه – دلال بازي – هتك حرمت و نزاع ) و اينهمه بي برنامگي و ندانم كاري را متحمل شده . هر چند شايد تاج مثل هميشه از پاسخگويي درست طفره رود و با بيان جملات نخ نمايي چون كره جنوبي به سود كره شمالي بازي مي كرد و يا توان تيم ملي ايران همين بود بخواهد سروته شكست هايش را هم بياورد ، اما امروز روزي است كه ديگر اين بهانه ها فايده اي نداشته و بهتر است تاج پيش از آنكه كنارش گذارند به احترام افكار عمومي كه بشدت از او عصباني است ، خودش داوطلبانه استعفا دهد و ادامه ي كار را به افراد كاردان بسپارد .

sohrab09
18-06-2009, 22:05
واقعا جالبه قطبی تیم چهارم رو چهارم کرد...تیم دوم امارات رو هم دایی میتونست ببره...این اقا که میگفت تیم رو میبرم جام جهانی پس چی شد؟؟؟ در بازی با کره جنوبی و شمالی فستیوالی از اشتباهات رو داشت و ما هیچ تاکتیکی نداشتیم...من خودم از دایی خوشم نمیاد ولی دایی خیلی بزرگتر از امثال قطبیست تمام دنیا دایی رو میشناسن...در هر صورت قطبی نتوانست پسیرو بشه ..

بله دوست عزيز شما درست ميگيد كه قطبى تيم چهارم رو چهارم كرد اما قطبى در 3 بازى (يك ميزبان، 2 ميهمان) 5 امتياز كسب كرد اما دايى در 5 بازى (3 ميزبان، 2 ميهمان) 6 امتياز و تازه دايى تنها امتياز امارات رو به اين تيم داد و باخت ما مقابل عربستان همين الان باعث حضور اين تيم در پلى آف شده، دايى اگه ميتونست از خودش دفاع كنه كه براى چند ماه ساكت نمى موند، همه هم ديدند كه ما بهترين بازى رو برابر كره جنوبى انجام داديم و حتى كارشناس شبكه FOX در امريكا و كانادا هم گفت اگر قطبى از همون اول كه قرار بود انتخاب بشه انتخاب ميشد، تيم ايران الان به همراه كره جنوبى به جام جهانى رفته بود. در مقالات روزنامه هاى ورزشى ايران در روز بعد از بازى هم من خيلى خوندم كه نوشته بودند تيم ملى مقابل كره جنوبى زيباترين و هدفمندانه ترين بازى خود در طى 8 بازى مقدماتى جام جهانى را به نمايش گذاشت. اميدوارم حرفهاى شما به دليل اين نباشه كه فقط شخصا از قطبى بدتون مياد چون همه ميدون كه قطبى هم از لحاظ فوتبالى بهتر از على دايى هستش و هم از لحاظ اخلاقى و چه فرقى ميگنه اگه همه دنيا على دايى رو ميشناسن يا نه، مهم حرفه اى بودن يه مربى هست كه دايى هم در زمان مربيگرى و هم در زمانى كه بازيكن بود با باندبازى به جاى خود رسيد و براى همينه كه كل ايران از دايى بدشون مياد.

ILARY BLASI
18-06-2009, 22:15
بله دوست عزيز شما درست ميگيد كه قطبى تيم چهارم رو چهارم كرد اما قطبى در 3 بازي 5 امتياز كسب كرد اما دايى در 5 بازى 6 امتياز و تازه دايى تنها امتياز امارات رو به اين تيم داد و باخت ما مقابل عربستان همين الان باعث حضور اين تيم در پلى آف شده، دايى اگه ميتونست از خودش دفاع كنه كه براى چند ماه ساكت نمى موند، همه هم ديدند كه ما بهترين بازى رو برابر كره جنوبى انجام داديم و حتى كارشناس شبكه FOX در امريكا و كانادا هم گفت اگر قطبى از همون اول كه قرار بود انتخاب بشه انتخاب ميشد، تيم ايران الان به همراه كره جنوبى به جام جهانى رفته بود. در مقالات روزنامه هاى ورزشى ايران در روز بعد از بازى هم من خيلى خوندم كه نوشته بودند تيم ملى مقابل كره جنوبى زيباترين و هدفمندانه ترين بازى خود در طى 8 بازى مقدماتى جام جهانى را به نمايش گذاشت.
در بازی با کره جنوبی ما ا امتیاز از خدا هدیه گرفتیم دروازه ما رو به توپ بسته بودند.... و طبق گفته کارشناسان هیچ چیز جز خلاقیتهای فردی نداشتیم...احتمالا شما بازی دیگری رو نگاه کردی...عینک تعصب رو بردار...

Liverpudlian
19-06-2009, 01:59
در بازی با کره جنوبی ما ا امتیاز از خدا هدیه گرفتیم دروازه ما رو به توپ بسته بودند.... و طبق گفته کارشناسان هیچ چیز جز خلاقیتهای فردی نداشتیم...احتمالا شما بازی دیگری رو نگاه کردی...عینک تعصب رو بردار...

شما چرا داری الکی حرف ميزی هديه خدا بود يعنی چی. تو ازادی هم کره دقيقه اخر رو اشتباه رحمتی گل زد پس اون هم هديه خدا بود به کره .ايتاليا تو جام جهانی اون پنالتی اخرش گل شد پس اون هم هديه خدا بود به ايتاليا . هديه خدا بود چيه فوتبال فوتباله ديگه يه توپ ميره تو گل يه توپ نميره حالا ايران هم بخت باهاش يار بود اون توپ کره نرفت تو گل اون تيرک رو ميگم البته کره هم شانس داشت 2 تا موقعيت عالی رو هم شجاعی نزد تو گل

2+2
19-06-2009, 08:07
يادش بخير 4 سال پيش چه قدر راحت رفتيم جام جهاني ولي الان حتي به پلي اف هم نرفتيم در كل مقصر اصلي فدراسيونه كه نميشه الان چيزي دربارش گفت در كل امتياز هاي مفت زيادي رو از دست داديم گند دايي هم به اين راحتي ها پاك بشو نيست

SpEeD
19-06-2009, 09:10
ایران از قطبی بهتر مربی پبدا نمیکنه

به کوری چشم دایی قطبی محبوب تر هم شد با این بازی هایی که انجام داد بخصوص بازی با کره جنوبی

چشم دایی کور شه که نمیتونه محبوبیت قطبی رو ببینه

hamedss
19-06-2009, 09:40
فوتبالیستهای شجاع تیم ملی

“بازیکنان ایرانی حمایت خود را از موسوی نشان دادند”

در تاریخ ورزش حرکات سمبولیک سیاسی وجود دارد ولی کمتر کسانی مانند چندی از فوتبالیستهای تیم ملی فوتبال ایران شجاعت موضع گیری داشته اند. در یک مسابقه مقدماتی جام جهانی در کره جنوبی دست کم هشت تن از بازیکنان تیم ملی از جمله کاپیتان تیم ملی علی کریمی ، بعلامت نشان دادن حمایت خود از رهبر مخالفین دولت ، میر حسین موسوی مچ بند سبز به دست کردند
سبز ، رنگ مبارزات انتخاباتی موسوی، توسط طرفداران در تظاهرات قبل و یا بعد از انتخابات هفته پیش پوشیده می شود.مسابقه بطور مستقیم از تلویزیون دولتی ایران در حالیکه میلیونها نفر از عاشقان فوتبال پای دستگاههای خود نشسته بودند پخش شد.
بازیکنان و کادر فنی می دانستند بطور حتم این اعتراض آنان خبر بزرگی در ایران خواهد بود.بازیکنان مچ بندهای خود را در نیمه دوم در آورند . به گفته بعضی از خبرنگاران، فدراسیون فوتبال ایران به بازیکنان دستور در آوردن مچ بندها را در نیمه دوم داده بود
مشخص نیست که رییس جمهور احمدی نژاد بازی را دیده است یا نه اما او به علاقه شدیدش به فوتبال وتعقیب اخبار تیم ملی معروف است

برای خواندن کامل این مقاله به زبان انگلیسی به این سایت مراجعه فرمایید

Soccer Protest : Iran's Players Show Support for Mousavi

منبع ([Only registered and activated users can see links]-3902)

Death Angel
19-06-2009, 09:51
چه جالب:-?بعد میگن اینا واسه نذر حضرت ابولفضل بوده.من نمیدونم چه نذری هم بود که نیمه دوم در اوردنش:6qwup3:

zamiad
19-06-2009, 11:18
نذر کرده بودن که اگه خواستن ببرن به حق حضرت ابولفضل با در اوردن دستبندا یا ببازن یا فوق فوقش مساوی کنن:5:
کاش واسه ماست مالی کردن ماجرا اعتقادات مردم رو به بازی نمیگرفتن
متاسفم که هیچکس اجازه ابراز عقایدش رو نداره

saeed_cris
19-06-2009, 11:28
دوستان به نظر من باید دیگه این تاپیک بسته بشه چون کم کم دوستان وارد حاشیه میشن .

تیم ملیمون حذف شده و چاره ای نیست جز فراموشی این حادثه تلخ........:27:

Ronaldinho80
19-06-2009, 11:45
آره دیگه کم کم کار از نقطه ی اصلی منحرف شده

SpEeD
19-06-2009, 11:56
نه اینطور نیست
یعنی دایی یک ملت رو نابود کرده
براحتی بگیم حذف شدیم ورفت

باید بگیم دایی مقصر بوده
باید بگیم دایی باید از ایران برود
باید بگیم دایی باید تحریم فوتبالی شود
باید بگیم چقدر ازدایی تنفر داریم
باید بگیم...

Ronaldinho80
19-06-2009, 12:09
نه اینطور نیست
یعنی دایی یک ملت رو نابود کرده
براحتی بگیم حذف شدیم ورفت

باید بگیم دایی مقصر بوده
باید بگیم دایی باید از ایران برود
باید بگیم دایی باید تحریم فوتبالی شود
باید بگیم چقدر ازدایی تنفر داریم
باید بگیم...

گیریم که گفتیم چی میشه
مشکل فوتبال ما هوادارنی مثل شما هستند که فقط به ظاهر قصیه فکر می کنند ، اگه دایی مقصر صعود نکردن ماست پس اونایی که دایی رو انتخاب کردند در حالی که همه فکر می کردند قطبی انتخاب شده از دایی هم مقصرترند .
اینو باید همه بدونند که دایی در این میان نقش یک قربانی رو بازی کرد که فدای تصمیمات مبتدیانه و غیر کارشناسانه ی پدر ورزش ایران شد .
حالا تو هی بگو از دایی متنفرم با این حرفها هیچی نمیشه تو باید به اصل فوتبال و ورزش ایران اعتراض کنی آیا دایی مقصر حذف حمید سوریان از المپیک بود ؟ آیا دایی مقصر شکست ایران در تهران در جام جهانی کشتی بود ؟ آیا دایی مقصر ناکامی نمایندگان فوتبال ایران در آسیا بود ؟
بیا یه کمی واقع بین باشیم ....

Cactus
19-06-2009, 12:12
بابا ماکه جام جهانی نرفتیم حالا اگه مقصر رو بخوایم پیدا کنیم مگه میریم فرقی نمی کنه با باید به فکر دیگه جام جهانی 2014 و جام ملت های آسیا 2011 باشیم فقط

Arastoo 10
19-06-2009, 12:45
بابا ماکه جام جهانی نرفتیم حالا اگه مقصر رو بخوایم پیدا کنیم مگه میریم فرقی نمی کنه با باید به فکر دیگه جام جهانی 2014 و جام ملت های آسیا 2011 باشیم فقط
كاملا با حرفت موافقم.
حالا ميگم اگه جام جهاني صعود ميكرديم بازي خوبي ارائه ميداديم؟
نه خير.مثل دوره پيش فقط ضايع ميشديم...برميگشتن ميگفتن ايرانيا واسه تفريح اومدن!
اين واقعا مايه شرمه كه در مورد تيم ايران اينطور گفته بشه!!
به نظر من بايد همه اتفاقات گذشته فراموش بشه.
حالا كه ايران صعود نكرده بهتره از همين الان واسه جام جهاني 2014 برنامه ريزي كنن اونقدر منسجم كه سال 2014 شگفتي ساز بشيم.
حداقل از مرحله گروهي بالا بريم.
اگه بقيه تيم ها واسه جام جهاني 3 سال فرصت تمرين و برنامه ريزي دارن ايران ميتونه 5 سال اين فرصت رو داشته باشه.

zamiad
19-06-2009, 12:47
قبل از بسته شدن تاپیک یه چیزی رو حتما باید بگم
این که ما نرفتیم جام جهانی یه مسئله ای بود که تموم شد و رفت کاریش هم نمیشه کرد و تقریبا هممون میدونیم که مقصر اصلی کی بود
ولی یه مورد میمونه که باید حتما بهش اشاره بشه:
این سایت ,کلیه تاپیکها,همه کاربرها و... حرمتی داره که کسی اجازه شکستنشو نداره
باید اینو بدونین که با بی حرمتی کردن به دیگران و زیر سوال بردن موقعیتشون توی سایت کاری رو از پیش نمیبرین و فقط خودتون رو کوچیک کردین
این افرادی که دارین با یه سری تعصب های الکی و بی اساس تا یه جایی میبینید ضعف از طرف خودتون زود تاپیک رو از مسیر خودش میبرید بیرون و باعث میشین تا بچه ها نتونن با هم یه تبادل نظر خوب داشته باشن لطف کنین یه جایی که نمیتونین تحمل کنید دیگه سراغ اون بخش نرید
وقتی شما نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید از دیگران هم توقع نداشته باشید که در برابر بی احترامی شما سکوت کنن تا شما هر چی خواستید بگید
واقعا من در جایگاهی نبودم که بخوام این حرفها رو بزنم ولی تقریبا هر بحثی که باز میشه اخرش مدیرای سایت به خاطر این مسائل مجبور به بستن اون بخش میشن
باز هم ازتون معذرت میخوام ولی واقعا فکر نمیکنم که فضای دوستانه اینجا جای بی حرمتی کردن به هر کاربری باشه چه جدید و چه قدیمی

Cactus
19-06-2009, 13:24
كاملا با حرفت موافقم.
حالا ميگم اگه جام جهاني صعود ميكرديم بازي خوبي ارائه ميداديم؟
نه خير.مثل دوره پيش فقط ضايع ميشديم...برميگشتن ميگفتن ايرانيا واسه تفريح اومدن!
اين واقعا مايه شرمه كه در مورد تيم ايران اينطور گفته بشه!!
به نظر من بايد همه اتفاقات گذشته فراموش بشه.
حالا كه ايران صعود نكرده بهتره از همين الان واسه جام جهاني 2014 برنامه ريزي كنن اونقدر منسجم كه سال 2014 شگفتي ساز بشيم.
حداقل از مرحله گروهي بالا بريم.
اگه بقيه تيم ها واسه جام جهاني 3 سال فرصت تمرين و برنامه ريزي دارن ايران ميتونه 5 سال اين فرصت رو داشته باشه.

بله دوست عزیز کاملا درست میگی

Death Angel
19-06-2009, 13:28
خب دیگه حذف هم شدیم و رفت پی کارش.این تایپیک هم هرچه زودتر بسته بشه فک کنم بهتر باشه

Cactus
19-06-2009, 13:30
خوردبين: تيم ملي بهتر از گذشته بازي كرد
کانون هواداران پرسپولیس: بازيكن سابق تيم ملي فوتبال گفت: مي‌توانستيم با پيروزي سئول را ترك كنيم چون تيم ملي ايران بهتر از گذشته بود. محمود خوردبين اظهار داشت: تيم ملي بازي متفاوتي نسبت به گذشته انجام داد و بازيكنان ما انگيزه مضاعفي داشتند. به نظرم مي‌توانستيم با برد سئول را ترك كنيم. وي افزود: در هنگام دريافت گل كمي بي‌دقت بوديم؛ اما كره‌اي ها نشان دادند كه اصلا ميل به باختن در خانه خود ندارند حتي در زماني كه صعودشان به جام جهاني قطعي است.
خوردبين ادامه داد: اگر در بازي‌هاي گذشته قدر تك تك دقايق بازي را مي‌دانستيم امروز حسرت نمي‌خورديم؛ اما اين بازي نشان داد كه ما شايسته حضور در جام جهاني بوديم و دچار حوادث فوتبال شديم.

zamiad
19-06-2009, 13:37
سعيد آذري گفت: تا وقتي مديراني كه هيچ تخصصي در ورزش ندارند در راس كار قرار گيرند، با نگاه 50‌ سال پيش فوتبال را اداره كنيم، علم روز دنيا در فوتبال ما جايي نداشته باشد، قشر تحصيلكرده در چرخه مديريتي ورزش و فوتبال ما حضور پيدا نكنند، فوتبال ما پيشرفت نكرده و محكوم به فنا هستيم.

مديرعامل پيشين باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون حذف تيم ملي فوتبال ايران از راهيابي به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي گفت: معتقدم تا همين جا هم مديون غيرت و تعصب بازيكنان تيم ملي بوديم كه در مسابقه با كره واقعا مردانه جنگيدند و البته شانس هم با ما يار بود كه گل‌هاي بيشتري از تيم كره دريافت نكرديم. در اين مدت افشين قطبي هم توانست انرژي و روحيه بالايي به تيم تزريق كند اما در واقع هيچ چيزي كه بخواهيم اسم آن را برنامه‌ريزي ناميده تا باعث حركت رو به جلو و پيشرفت تيم ملي شود نه در اين مقطع بلكه پس از جام جهاني 2006 تاكنون در فوتبال ملي ايران نديده‌ايم.

وي افزود: ما حدود دو سال را كه بخاطر مشكلات مديريتي در فوتبال عملا از دست داديم، پس از آن هم برنامه‌ريزي واقعي براي تيم ملي و اصلا فوتبال ملي نداشتيم. اگر شرايط انتخاب سرمربي تيم ملي و اتفاقات و حواشي آن و همچنين حريفان تداركاتي تيم ملي را بررسي كنيم نقطه‌اي نمي‌يابيد كه در آن برنامه مشخصي وجود داشته باشد. مسلما كار كردن در دقيقه 90 هم كه نتيجه‌بخش نيست. جاي تاسف دارد كه تمام هشت مسابقه تيم ملي در مسابقات مقدماتي اخير، همواره با تشنج همراه بود كه خود زاييده عدم برنامه‌ريزي است.

آذري تاكيد كرد: تا وقتي روند كار در فوتبال ما به همين شكل باشد و با ديد 50سال پيش بخواهيم اوضاع فعلي را سپري كنيم، تا وقتي علم روز فوتبال دنيا در برنامه‌ها جايي نداشته باشد، تا وقتي مديران ناتوان، غير ورزشي و كساني كه هيچ تخصصي در ورزش ندارند در راس كار قرار گيرند، تا وقتي قشر تحصيلكرده در چرخه مديريتي ورزش و فوتبال ما حضور پيدا نكند، فوتبال ملي ما تنها با هم‌قسم شدن بازيكنان و انشاا... و ماشاا... پيشرفت نكرده و بدون شك محكوم به فنا هستيم.

وي ادامه داد: بايد قبول كنيم كه كشور ما به لحاظ امكانات مالي، وجود استعدادهاي توانمند و پتانسيل ورزشي بالا، نه تنها قابليت صعود به جام جهاني بلكه مي‌تواند فعاليت بسيار چشمگيري هم در دنيا داشته باشد. اكنون فوتبال ما واقعا نياز به انقلابي بزرگ داشته تا بيش از اين نشان ندهيم كه چه اندازه از غافله برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و بلندمدت كه در ورزش و فوتبال دنيا جريان دارد، عقب هستيم.

مديرعامل پيشين باشگاه ذوب‌آهن گفت: در زمان مديريت باشگاه ذوب‌آهن همواره با برنامه‌ريزي منظم و دقيق و طي كردن يك پروسه 5 ساله، نتيجه‌گيري فوق‌العاده‌اي نه تنها در فوتبال بلكه در ساير رشته‌هاي ورزشي كسب كرديم. بسياري از برنامه‌هاي تيم فوتبال ذوب‌آهن براي حضور در تورنمنت‌ها، برنامه‌هاي تمريني ويژه، بررسي عملكرد بازيكنان و نفراتي كه تصميم به حضورشان در تيم داريم را كميته‌هاي مشخص شده‌اي در باشگاه انجام مي‌دادند اما اينك فدراسيون فوتبال ما كه مهمترين تشكيلات مديريتي در فوتبال كشور است، هيچ نقشي در تدوين اين برنامه‌ها ايفا نكرده و ما حتي شاهد يك برنامه‌ريزي تمريني جدي هم براي تيم ملي نبوديم.

آذري تصريح كرد: بايد قبول كنيم كه اين شكست نه تنها در كارنامه فدراسيون بلكه در تاريخ فوتبال ايران به ثبت رسيد و نشان داد كساني كه تخصص و تجربه لازم را در اين كار ندارند، انرژي كافي را براي فعاليت ثمربخش نيز ندارند و ظاهرا به فكر منافع ورزش كشور نيستند.

وي همچنين با انتقاد از مطبوعات ورزشي نيز خاطرنشان كرد: من تاثير رسانه‌ها و مطبوعات ورزشي را در پيشرفت فوتبال كشور، تيم ملي و باشگاه‌ها بسيار زياد مي‌دانم. در گذشته هم اعلام كردم كه بخش قابل توجهي از پيشرفت تيم فوتبال ذوب‌آهن واقعا مديون رسانه‌ها بود اما بعضا آنها در بهبود شرايط و بهتر شدن اوضاع تيم ملي از بيان واقعيات فوتبال ما و شفاف‌سازي مشكلات، پرهيز كرده و متاسفانه برخي بيشتر به فكر تامين منافع شخصي و فرستادن بازيكنان مدنظرشان به تيم ملي بودند!

آذري تاكيد كرد: اكنون تيم ملي اميد ما بايد پايه و اساس موفقيت‌هاي آتي تيم بزرگسالان در چهار سال آينده باشد و تنها مي‌توانيم اظهار اميدواري كنيم كه رويه‌هاي گذشته و كنوني در فوتبال ما جايي نداشته باشد و برنامه‌ريزي‌هاي دقيق، كارشناسي و بلند مدت كه مطابق با استانداردهاي بين‌المللي فوتبال دنيا باشد، سرلوحه كار برنامه‌هاي فدراسيون قرار گيرد.

انتهاي پيام

Rabin
19-06-2009, 13:55
حذف شدن از جام جهانی دلایل زیادی داشت ..از انتخاب های اشتباه سازمان تربیت بدنی و کم کاری مسولان و وعده وعیدهای پوشالی بگیر تا بازیکنای تاریخ مصرف گذشته..
همین عربستان اگه یادتون باشه تو جام ملتهای 2004 و جام جهانی 2002 بدترین نتایج رو گرفت و بازیکنای تاریخ مصرف گذشتشو ریخت بیرون و جوانگرای کرد و تیمش رو از اول ساخت تا رسید به جام ملتهای 2007 و نایب قهرمان شد...ما نمیخوایم اینو قبول کنیم که باید جوانگرایی کنیم و البته جوانگرایی هم تاوان داره..اگه از همین الان یه مربی درجه یک (نه مثل دایی و قطبی دروغگو) بذاریم بالا سر تیم ملی و یه سری بازیکن خوب از دل لیگ بیرون بیاریم مسلما میتونیم یه تیم ملی خوب داشته باشیم و به آینده امیدوار باشیم...دوستان بدون تعصب قبول کنیم که قطبی هیچ حرف تازه ای برای تیم ملی نداشت و من همون روز که قطبی انتخاب شد گفتن نمیتونه کاری بکنه ..دایی هم که کاملا تیم رو داغون کرد هر چند من از دایی متنفرم ولی به نظرم دعوت نکردنش از امثال مهدوی کیا و هاشمیان و کریمی و بازی دادن به بازیکنای لیگ ایران خیلی درست بود و کاش یه سرمربی خوب بیاریم تا این بازیکنای تاریخ گذشته رو دعوت نکنه و یه تیم ملی جوون و با تاکتیک و با طراوت داشته باشیم..خدا شاهده من هر وقت بازیهای تیم ملی رو میدیدم حالم به هم میخورد نه تاکتیکی نه نتیجه ای نه زیبایی بازی....

SpEeD
19-06-2009, 14:07
گیریم که گفتیم چی میشه
مشکل فوتبال ما هوادارنی مثل شما هستند که فقط به ظاهر قصیه فکر می کنند ، اگه دایی مقصر صعود نکردن ماست پس اونایی که دایی رو انتخاب کردند در حالی که همه فکر می کردند قطبی انتخاب شده از دایی هم مقصرترند .

دقیقا حق با تو است دوست عزیز مشکل ما فقط اینه که همه چیز رو سطحی میبینیم وراحت از کنار همه چیز میگذریم
اما برای اینکه بیشتر متوجه بشی دایی چکار نکرد تا فوتبال داغون بشه تو ضیحاتی میدم

دایی فکر میکنه چون 40 گل به مالدیو و گوام و... زده دیگه همه کارس
نمونش تو انتخاب سرمربی تیم ملی بود

دایی که هنوز تو سایپا بازیکن مربی بود با ادعای هر چه تمام تر گفت چرا کسی در مورد انتخاب سرمربی گری تیم ملی با من حرف نزده اینو تو برنامه 90 گفت

این مطلب یعنی چی ؟ یعنی من همه کارم وباید با من مشورت بشه
دیدیم که قرار بود از بین قطبی وقلعه نویی یکی مربی بشه ، اما دایی از اونجایی که خودش رو همه کاره میدونه با پرروپی هر چه تمتم تر گفت ، هرکدومشون لابیش قویتر باشه سرمربی میشه

از اونجایی که دایی اعلام کرده بود کسی با اون مشورت نکرده ، نتیجه این شد که پدر ورزش ایران با دایی ملاقاتی انجام میده ومیگه جناب دایی من اومدم با شما مشورت کنم ، نظر شما چیه ،؟

دایی میگه نظر من اینه که قطبی کنار گذاشته بشه و من بیام
چون نه مدرک مربی گری دارم ، نه تیم رو جام جهانی میبرم ، نه بزرگان رو به تیم دعوت میکنم
نه نظر کسی رو قبول میکنم ، من بلدم چیکار کنم تا تیم نره جام جهانی

من آرم شرکت خودم رو رو لباس تیم ملی میندازم تا همه بدونند دایی کیه

از اونجایی که دایی بعد از جام جهانی از خیلی ها از عادل فردوسی پور گرفته تا کریمی تا مهدویکیا تا مردم و... عقده داشت تصمیم به نابودی تیم گرفت وموفق هم شد

ودست آخر هم با ادبیات طلبکارانه همه ما رو طلبکار کرد

حالا ما باید به همین راحتی دایی رو ول کنیم

مگه یادت رفته عادل فردوسی پور چه بلایی سر قلعه نویی بعد از حذف شدن از جام ملت های آسیا آورد؟
چرا دایی حداقل جوابگو نبود ؟

قلعه نویی اشتباه کرد وتاوانش رو هم داد وصد البته محبوب تر شد
اما دایی منفور بود وبرای همیشه منفور ترین گشت

Liverpudlian
19-06-2009, 14:25
حالا که ديگه همه چی تموم شده و تيم ملی به جام جهانی نرفته
عامل نرفتن به جام جهانی هم اين فدراسيونی هست که ما داريم معلوم نيست سرش کجاست ته اش کجاست
شايد اگه از همون اول افشين رو سرمربی ميکردن الان شايد جام جهانی بوديم
از اين 3 بازيی که افشين کرد بهترين عملکرد رو داشت و اگه اسکولاری رو هم مياردن نميتونست دو کره رو تو اونجا شکست بده

seedorf10
19-06-2009, 14:35
آقا یعنی چی دایی دایی میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! یا از اون بد تر قطبی قطبی میکنید !!!!!!! مگه قطبی خودش شد مربی ؟؟؟!!!! مگه علی دایی خودش اومد شد مربی تیم ملی ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا شما که خیلی از فوتبال میفهمید نمیگید که آقای علی آبادی که به قول فیروز کریمی فقط از کارهای شهرداری سر در میاره چه به سر این فوتبال آورده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اسم جناب رئیس جمهور محبوب دل ها رو نمیارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین آقای علی آبادی میلیارد میلیارد از دولت و مجلس پول میگرفت به نام پرسپولیس در حالی که خرج پرسپولیس رو آقای هدایتی میداد و اون پولا کجا میرفتن ؟؟؟ تو جیب آخوندی عضو هیئت مدیره پرسپولیس و نماینده رئیس جمهور و علی آبادی در باشگاه و همین آقای علی آبادی ، خیلی خوب حالا هدایتی بالغ بر 4 میلیارد از تربیت بدنی میخواد در حالی که ممکنه الان آقای علی آبادی برای تربیت بدنی انتخاب نشه پس پولشو کی میده ؟؟؟ رئیس بعدی تربیت بدنی که اون بد بخت هم با همه مشکلات این مشکل هم میفته رو دوشش در حالی که علی آبادی داره با پولا حال میکنه .
واقع به مغز داشتن خیلی ها تو این فوتیران آدم شک پیدا میکنه !!!!!! آخه مربی شغلش اینه هر وقت بهش بگن قبول میکنه ، اصلاکی بدش میاد ؟! هر کدوم از شما الان اگه بهتون بگن بیا برا تیم ملی بازی کن نمیرین ؟؟؟؟ معلومه که میرید ، در حالی که میدونید واقعا حضورتون تو تیم ملی برای اون مضره ، اونا هم مثه شما ، شما باید اونی که اینا رو آورد رو محکوم کنید .
تاز بهترین انتخاب قطبی بود تو این برهه زمانی ، اون آقایی که میگه مایلی باید میومد تعصب داشت و ... مگه و این دو هفه ای که مایلی بوش چه برنامه ای داشت ؟؟؟؟؟؟!!!!!!! در حالی که وقتی قطبی اومد تو دو سه هفته چندتا اردو جدا گزاشت و همه بازیکنای با تجربه رو تست کرد و آماده ها رو آورد و البته مگه قراره مربی بره تو زمین بازی کنه که تعصب داشته باشه یا نه ؟؟؟؟؟ مگه این همه مربی خارجی برا تیم ها مربی گری میکنن همشون تعصب دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! قطبی هم خوب بود ، تو سه بازی 5 امتیاز گرفت یعنی اگر همه بازی ها بودش میتونست 13 امتیاز بگیره و ما رو مستقیم ببره جام جهانی

آقایونی که میگن مایلی بهتر بود یادشون نره تا دیروز که حاج مایلی آبروی گروهبان قندلی و نوچه هاش رو برد اونا میومدن اینجا بهش بد و بیراه میگفتن من و امثال من ازش دفاع میکردیم :1:

TheSpecialOne
19-06-2009, 14:41
حذف شدن از جام جهانی دلایل زیادی داشت ..از انتخاب های اشتباه سازمان تربیت بدنی و کم کاری مسولان و وعده وعیدهای پوشالی بگیر تا بازیکنای تاریخ مصرف گذشته..
همین عربستان اگه یادتون باشه تو جام ملتهای 2004 و جام جهانی 2002 بدترین نتایج رو گرفت و بازیکنای تاریخ مصرف گذشتشو ریخت بیرون و جوانگرای کرد و تیمش رو از اول ساخت تا رسید به جام ملتهای 2007 و نایب قهرمان شد...ما نمیخوایم اینو قبول کنیم که باید جوانگرایی کنیم و البته جوانگرایی هم تاوان داره..اگه از همین الان یه مربی درجه یک (نه مثل دایی و قطبی دروغگو) بذاریم بالا سر تیم ملی و یه سری بازیکن خوب از دل لیگ بیرون بیاریم مسلما میتونیم یه تیم ملی خوب داشته باشیم و به آینده امیدوار باشیم...دوستان بدون تعصب قبول کنیم که قطبی هیچ حرف تازه ای برای تیم ملی نداشت و من همون روز که قطبی انتخاب شد گفتن نمیتونه کاری بکنه ..دایی هم که کاملا تیم رو داغون کرد هر چند من از دایی متنفرم ولی به نظرم دعوت نکردنش از امثال مهدوی کیا و هاشمیان و کریمی و بازی دادن به بازیکنای لیگ ایران خیلی درست بود و کاش یه سرمربی خوب بیاریم تا این بازیکنای تاریخ گذشته رو دعوت نکنه و یه تیم ملی جوون و با تاکتیک و با طراوت داشته باشیم..خدا شاهده من هر وقت بازیهای تیم ملی رو میدیدم حالم به هم میخورد نه تاکتیکی نه نتیجه ای نه زیبایی بازی....
دوست عزيز واقعاً حرف دل منو زدي :72:تا وقتي كه نتونيم به بهترين بازيكناي ليگمون اعتماد كنيم و عوضش از بازيكن هاي سوخته استفاده كنيم به هيچ كجا نميرسيم. ديگه دوران باند بازي و اسم سالاري تو دنيا تموم شده، امروز ميبينيم وقتي كه برزيل بازي ميكنه نه رونالدينيو توش هست و نه رونالدو، دو نفري كه روي هم 5 بار بهترين بازيكن جهان شدن. واقعاً نميدونم اگه امثال اين 2 تا رو تو تيم مليمون داشتيم تا كي ميخواستيم ازشون استفاده كنيم :-?:-?:-? . بدون شك هر تغييري مسلماً در ابتدا با يه سري نتايج ضعيف و مشكلاتي روبرو ميشه اما در آينده نياز ما رو واسه داشتن يه تيم خوب برآورده ميكنه. ترس برادر مرگه :29::29: خوشبختانه ديگه دوران تعصب هاي تيمي هم كاملاً تاريخش گذشته و امروز ميبينيم كه همه از بازي نكردن خلعت بري و حيدري (كه بدون شك بهترين بازيكناي ليگ بودن) ناراحتن، اين يعني اينكه همه ي ماها ديگه دوست داريم شايسته سالاري تو تيم مليمون حاكم باشه ... اما متاسفانه در زمينه ي انتخاب مربي دقت نميكنيم و باعث ميشه تا بازم رو به عقب حركت كنيم. البته دايي تا حدودي شايسته سالاري رو حاكم كرد اما اشتباهاتي مثل دعوت كردن غلام نژاد، دعوت نكردن علي كريمي آماده ي اون روزها (علي كريمي الآن رو همون بهتر كه دعوت نكنيم) و مهمتر از اينا برخورد نادرستش با مردم و مطبوعات رو هم داشت ...
به هر حال اميدوارم يه مربي و يه رئيس فدراسيوني داشته باشيم كه واقعاً دل شير داشته باشن ... ادامه دادن با مربي كنوني و بازيكناي كنوني ادامه دادن همون مسير اشتباه قبليه و چيزي جز جا موندن از جام جهاني 2014 رو در پي نداره ...

Rabin
19-06-2009, 14:53
حالا که ديگه همه چی تموم شده و تيم ملی به جام جهانی نرفته

عامل نرفتن به جام جهانی هم اين فدراسيونی هست که ما داريم معلوم نيست سرش کجاست ته اش کجاست
شايد اگه از همون اول افشين رو سرمربی ميکردن الان شايد جام جهانی بوديم
از اين 3 بازيی که افشين کرد بهترين عملکرد رو داشت و اگه اسکولاری رو هم مياردن نميتونست دو کره رو تو اونجا شکست بده

دوست عزیز دست از تعصب کورکورانه بردار...5 امتیاز گرفتن از 3 بازی که هنر نیست..دای هم از این 3 تا تیم 5 امتیاز گرفت با کره تو تهران مساوی کرد کره شمالی رو برد و با امارات مساوی کرد شد 5 امتیاز.....درسته که نمیشه از یه مربی در عرض 1 ماه انتظار داشت ولی من به شخصه منتظر بودم قطبی با اون همه ادعای بزرگ بیاد و یه تغییری بده مثلا دیگه با بازیکنای تاریخ مصرف گذشته بازی نده و به بهترینها بازی بده یا حداقل برای این 3 بازی با دو مهاجم بازی کنه و کمی ترسو نباشه ولی هیچ کدوم از این اتفاقا که نیفتاد تو بازی آخر با 3 هافبک دفاعی بازی کرد یا مثلا بازی با کره شمالی خلیلی که 1 فصل رو از دست داده میبره تو زمین و 1 تعویض سوخت میشه و تیم تا آخر بدون مهاجم بازی میکنه...انقدر متعصبانه طرفداری نکنید..قطبی هم اشتباه زیاد داشت تو همین 3 تا بازی حداقل میتونست هجومی و منطقی تر بازی کنه و به شایسته ها میدون بده...نه این که به بدترین شکل بترسه و دفاعی بازی کنه...بردن امارات تو ازادی که هنر نیست...نیمه دوم بازی با کره شمالی و جنوبی واقعا شانس آوردیم که نباختیم و از همه بدتر کسی که به یه چیزی مطمئن نیست نباید قول الکی بده...اگه از اول میگفت ما تمام سعی خودمون رو میکنیم بهتر بود تا بیاد لاف بزنه و بگه کره رو میبریم و بین المللی بازی میکنیم...
من نمیگم قطبی مقصر نرفتن به جام جهانیه چون هر کس دیگه بود هم همین 5 امتیاز رو میگرفتیم ولی قطبی لاف زیاد میزنه و فکر میکنه بیننده فوتبال شعور تشخیص واقعیت رو نداره

Liverpudlian
19-06-2009, 14:53
بايد يه نسل جديد تو فوتبال ما متولد بشه عين کره شمالی فوتبال ما ديگه با مهدوی کيا ، هاشميان ،کعبی ، باقری و...... راه نميفته
هنوز خيلی ميکشه فوتبال ما عين فوتبال کره ، ژاپن ، استراليا ، ... برسه فوتبال ما خيلی پايين هست اگه فوتبال ما اينجوری پيش بره شايد در اينده از عربستان و کره شمالی هم پايينتر بياد بايد يه فکری به حال فوتبال ما بکنن فوتبال ما در حال نابودی هست
اميدوارم با يه برنامه ريزی خوب بتونن به جام جهانی 2014 برن

ILARY BLASI
19-06-2009, 14:57
به عنوان بهترین کاربر این سایت و تئوریسینی بزرگ اتش زدن پوستر بزرگ قطبی در میدان شهرک غرب رو تایید نمیکنم کار جالبی نبود...

seedorf10
19-06-2009, 14:58
اصلا شما خودت میدونی چی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رونالدو از جام جهانی 94 برا برزیل بازی کرده ، کدوم بازیکن تو تیم ملی ما هست که از تیم سال 94 یا تیم سال 98 مونده باشه ؟؟؟؟ به جز مهدوی کیا که اونم اون زمان خیلی جوون بود و حالا هم کامل بازی نمیکنه ، یا نکنه شما فکر میکنی جوون گرایی یعنی آواتور شما رو هم ببرن اونجا بازی بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Liverpudlian
19-06-2009, 15:05
دوست عزیز دست از تعصب کورکورانه بردار...5 امتیاز گرفتن از 3 بازی که هنر نیست..دای هم از این 3 تا تیم 5 امتیاز گرفت

ببين عزيزم دايی از اين 3 تيم 5 امتياز گرفت خب از کره تو تهران 1 امتياز گرفت افشين تو اونجا 1 امتياز گرفت دايی از امارات که تا الان 1 امتياز داره که اونم از ايران گرفته آخه اين واسه فوتبال ما افت نداره که از تيمی که تا الان يک امتياز گرفته اونم از ايران گرفته. دايی فکر ميکرد مارادونا هست واسه همين به خواسته هاش نرسيد فکر ميکرد يه دونه فوتباليست خوب تو دنيا هست اونم خودش هست علی کريمی رو دعوت نميکرد من از افشين
حمايت نميکنم شما به من بگين کدوم مربی ايرانی ميتونست از 2 بازی خارج از خونه با 2 کره که هر 2 رفتن جام جهانی امتياز بگيره

ILARY BLASI
19-06-2009, 15:15
ببين عزيزم دايی از اين 3 تيم 5 امتياز گرفت خب از کره تو تهران 1 امتياز گرفت افشين تو اونجا 1 امتياز گرفت دايی از امارات که تا الان 1 امتياز داره که اونم از ايران گرفته آخه اين واسه فوتبال ما افت نداره که از تيمی که تا الان يک امتياز گرفته اونم از ايران گرفته. دايی فکر ميکرد مارادونا هست واسه همين به خواسته هاش نرسيد فکر ميکرد يه دونه فوتباليست خوب تو دنيا هست اونم خودش هست علی کريمی رو دعوت نميکرد من از افشين همايت نميکنم شما به من بگين کدوم مربی ايرانی ميتونست از 2 بازی خارج از خونه با 2 کره که هر 2 رفتن جام جهانی امتياز بگيره

امیر خان با قویترین تیم کره در سئول مساوی کرد ودر تهران هم انها رو برد...کره شمالی هم در زمان چیرو و برانکو در پیونگ یانگ شکست دادیم....قطبی باید پاسخگو باشد...امیر خان با پنالتی به کره باخت فستیوالی از انتقادات ازش شد اما این اقا تیم چهارم رو چهارم کرد و باید جواب مردم رو با اون تعویض هاش و استراتژی دفاعیش بده

Valencia
19-06-2009, 15:25
امیر خان با قویترین تیم کره در سئول مساوی کرد ودر تهران هم انها رو برد...کره شمالی هم در زمان چیرو و برانکو در پیونگ یانگ شکست دادیم....قطبی باید پاسخگو باشد...امیر خان با پنالتی به کره باخت فستیوالی از انتقادات ازش شد اما این اقا تیم چهارم رو چهارم کرد و باید جواب مردم رو با اون تعویض هاش و استراتژی دفاعیش بده

امیر خانت اگه کره رو خوب می شناخت هیچوقت تو بازی های آسیایی به خطیبی و عنایتی 120 دقیقه در پست های غیر تخصصیشون بازی نمی داد و به کاظمیان آماده(که بازی اول ایران رو نجات داده بود) و مبعلی نیمکت نشینی بده
بازی با کره هم که 1-1 شد کلا ایران یک موقعیت بزور داشت و اگر هنر هاشمیان نبود اون بازی رو هم می باختیم
کره شمالی زمان برانکو با کره زمان دایی و قطبی قابل مقایسه نیست و مطمئن باش جتی صعود نکردن ما 1 % هم ربطی به قطبی نداره و تقصیر تربیت بدنی و فدراسیون و دایی هست
امیدوارم قطبی بمونه و با قدرت به کارش ادامه بده و بدونه که 95 % ایران ازش حمایت می کنند.

پ.ن :در بازی های آسیایی ضعیف ترین کره این چند سال به ایران خورد بطوری که حتی بحرین این تیم رو تو مرحله مقدماتی برده بود اما ما باز هم صعود نکردیم .

Liverpudlian
19-06-2009, 15:26

اهان آخه افشين با تيم اميد کره تو اونجا مساوی کرد ببين اگه بازی با کره تو تهران هم دست افشين بود اون بازی رو با اختلاف ميبرد کره شمالی هم ديگه اون کره شمالی قبل نيست نسل جديدی از فوتبال توش به دنيا اومده
شما هم بهتره جای پستهای الکی يه کم فکر کنی بعد پست بدی اگه بازی با کره تو تهران هم دست افشين بود الان اون بازی رو با اختلاف برده بود اين همیشه يادت باشه

Seyed
19-06-2009, 15:27

اینقدر مردم مردم راه ننداز شماها یه تعداد انگشت شماری هستید که نه ادب سرتون میشه و نه فوتبال و فقط از حسادتتونه یا از هر چی دیگه و یا تعصب رنگی قصد تخریب دارید. چون همتون کسانی هستید که قطبی پاشو تو تهران نزاشته می گفتین باید جواب بده

خود شما از یه طرف می گید قطبی هیچی بارش نیست و هیچ کاری نمی تونه بکنه از یک طرف میگید قطبی فوتبال ایران رو نابود کرد ، نمی دونم تیمی رو که هیچ مربی سطح بالا حاضر به تحویلش نبود و همه حذف شده می دونستند این تیمو بعد باخت به عربستان حالا این همه مدعی پیدا کرده ؟؟ شما یه سر به آرشیو بازی ایران - عربستان بزن ببین قبل از اینکه خبر از اومدن قطبی بیاد چند نفر این تیمو حذف شده از جام جهانی می دونستند حالا قطبی با گرفتن این تیم فوتبال ایران رو نابود کرد ؟

اگر قرار باشه کسی به این ملت جواب بده اول از همه علی آبادی و مسئولانی هستند که تو فوتبال ما دخالت می کنند و تیم رو بدست علی دایی سپردند بعد علی داییه و اگر این وسط حوصله برای بازخواست بود قطبی رو برای چهار تا تعضویش محاکمه کنند.

بعدم این همه صغرا کبری نچین برای توجیه امیرخان قلعه نوعی ایشون هم همچین مربی Top و درجه یکی نیست یه مربیه مثل همه مربی ها نه پسر پیغمبره و نه مورینیو هست و نه سر الکس فرگوسن فقط فقط فقط امیر قلعه نوعی هست که بنا به هر شرایطی تونسته تو این بلبشو فوتبال ایران دوتا قهرمانی لیگ برتر بیاره .. همین ... شما که اینقدر به ما میگی عینک تعصب رو از چشماتون بردارید اول یبار یه پست بده که اسم قلعه نوعی توش نباشه و تمجید بیجا از این مربی نباشه بعد بیا حرفتو با ادب -که مثل اینکه بویی ازش نبردی- بزن

پ.ن : بعدشم من بچه تهرانم حالا ببینم می خوای چه لات بازی توی سایت راه بندازی :-?

والسلام ...

hamedss
19-06-2009, 15:30
/چرايي ناكامي تيم ملي در راه جام جهاني/

عزيزي: به جاي كار كردن به دنبال حماسه و معجزه هستيم

خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال گفت: به جاي كار كردن در فوتبال به دنبال حماسه و معجزه هستيم.

خداداد عزيزي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بايد مانند كره و ژاپن و حتي عرب ها كار كنيم نه اينكه توقع داشته باشيم با معجزه به موفقيت برسيم. با حماسه فقط يك بار مي توان به جام جهاني رفت؛ ولي ما همواره به دنبال اين كارها هستيم.
بازيكن تيم ملي ايران در جام جهاني 98 فرانسه ادامه داد: بايد به دنبال نقاط ضعف و مشكلات باشيم تا فوتبال ايران از اين ضعف نجات پيدا كند. عادت كرديم هر 20 سال يك بار به جام جهاني برويم و 20 سال استراحت كنيم اين برچسب 20 سالگي به پيشاني ما خورده است.
عزيزي در مورد اين كه مقصر اين ناكامي را چه كسي مي داند گفت: ساختار فوتبال ايران ايراد دارد. در ليگ قهرمانان آسيا هر 4 نماينده ايران ناكام ماندند و فقط يك نماينده توانست به مرحله حذفي راه پيدا كند.ايران زماني قدرت اول فوتبال آسيا بود؛ اما اكنون تيم ما حتي به سختي در بين 5 تيم اول اين قاره قرار مي گيرد. ژاپن ،كره جنوبي، استراليا و حتي عربستان از ما برترند. هر 4 نماينده فوتبال عربستان در دور اول رقابت هاي آسيايي موفق بودند. امروز حتي كره شمالي و بحرين نيز از ما جلو زده اند.
وي با اشاره به آينده فوتبال ايران عنوان كرد: بايد كارشناسان اين ناكامي را ريشه يابي كنند. اگر نياز به يك مربي خارجي مطرح داريم همين امروز اين كار انجام شود و تيم را 3 سال به دست او بدهند. فكر هم نكنيم فقط فرگوسن و مورينيو مطرح هستند مربيان با كارنامه درخشان زيادند. مربيان آلماني، برزيلي و فرانسوي متعددي هستند كه مي توانند به فوتبال ايران كمك كنند.

Cactus
19-06-2009, 15:35
حسن روشن: دليل حذف تيم ملي انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي بود
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران،گفت:مقصر حذف تيم ملي از جام جهاني كسي است كه علي دايي را كه يكي از ارزش‌هاي فوتبال ايران است اما تجربه سرمربيگري بالايي نداشت به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كرد.
حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار ايرنا،خاطر نشان ساخت: تصميم‌گيري هاي غلط در فوتبال دليل اصلي حذف تيم ملي از جام جهاني بود.
وي افزود: انتخاب علي دايي براي هدايت تيم ملي با وجود تجربه پايين او در عرصه مربي گري يكي از تصميم‌هاي اشتباه در فدراسيون فوتبال ايران بود.
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران درخصوص عملكرد قطبي در طول مدت حضورش در تيم ملي،گفت:قطبي در مدت كوتاه حضورش در تيم ملي، عملكرد بسيار مثبتي داشته است و معتقدم او توانست تغييرات مثبتي را در تيم ملي ايجاد كند.
وي افزود: خوشبختانه با حضور قطبي در تيم ملي،فوتبال ما شخصيت بسيار خوبي را پيدا كرده بازيكنان با روحيه بالاتري در مسابقات به ميدان مي‌آمدند و درطول اين مدت ساختار تيمي ما بسيار بهتر شده بود.
روشن با انتقاد از تعويض‌هاي قطبي در ديدار مقابل كره جنوبي تصريح كرد:
اي كاش قطبي در ديدار مقابل كره جنوبي تعويض هايش را انجام نمي‌داد و بازيكنان با تجربه را از زمين بيرون نمي‌كشيد.
وي اظهار كرد: در طول اين مسابقات امتيازات بسيار آساني از قبيل امتياز بازي رفت مقابل امارات و همچنين ديدار برگشت مقابل عربستان را از دست داديم كه همين موضوع باعث حذف ما از جام جهاني شد.
بازيكن اسبق استقلال تهران،گفت: بايد بدانيم كه از ابتدا براي صعود به جام جهاني برنامه ريزي نداشتيم و شايد بي‌انصافي بود كه تيم ما با بي برنامگي به جام جهاني صعود كند و تيم با پتانسيلي چون كره شمالي از اين مسابقات حذف شود.
روشن مشكل اصلي فوتبال ايران را عدم پايه‌سازي دانست و خاطرنشان ساخت:
فوتبال ما در بخش پايه‌سازي عملكرد بسيار ضعيفي داشته است و همين موضوع علت افت فوتبال ايران در طول چند سال اخير است.
وي ادامه داد: متاسفانه در فوتبال پايه‌اي ايران، همه با تاسيس كلاس‌هاي فوتبال به دنبال پول هستند و هيچ كس به دنبال جذب استعدادها نيست.
مدير سابق آكادمي فوتبال استقلال تهران،گفت: در فوتبال ما افرادي چون من و عبدالعلي چنگيز وجود دارند كه در پايه‌سازي تخصص دارند و درحال حاضر براي كشور امارات اين كار را انجام مي‌دهيم اما متاسفانه به ما در ايران هيچ توجهي نمي‌شود.
وي اظهار داشت: سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال مقصر عدم زيرسازي در فوتبال ايران هستند زيرا در كشورهاي ديگر اين دو سازمان هيچ گاه به باشگاه‌هايي كه زيرسازي ندارند حق شركت در ليگ را نمي‌دهند.
روشن افزود: كره جنوبي زماني كه از ايران ‪ ۶‬گل خورد تيم خود را به كشورش بازگرداند و شروع به پايه‌سازي كرد و از همان موقع ،اين تيم در هر دوره جام جهاني حضور داشته و حتي توانست مقام چهارم جهان را كسب كند.
وي در پايان گفت: بسيار خوشحالم كه در اين شرايط بد فوتبال كشور، هيچ يك از پيشكسوتان نقشي نداشته‌اند زيرا اين شرايط شايسته هيچ يك از قديمي‌هاي فوتبال ايران نيست.

منبع ([Only registered and activated users can see links] WQwB3JjBvbHZ0YR5wQkVTVEcSS1AbTH97SBcYUQkDeW45XhQ=&news_id=3557538)

SpEeD
19-06-2009, 17:03
اما اشتباهاتي مثل دعوت كردن غلام نژاد، دعوت نكردن علي كريمي آماده ي اون روزها (علي كريمي الآن رو همون بهتر كه دعوت نكنيم) و مهمتر از اينا برخورد نادرستش با مردم و مطبوعات رو هم داشت ...

خوب دوست عزیز همونطور که میدونی کریمی اسطوره فوتبال ایران هست وهمه قبولش دارن ، اگه نگاهی به ویدیوهای بازی کریمی بندازی این مطلب مشخص میشه ( نه مثل دایی که هیچکس قبولش نداره )
من کاری ندارم کریمی رو تو برنامه 90 با رو نالدینیو مقایسه کردن
بحث من در مورد گذشته نیست فقط خواستم این مقدمه رو بگم که بدونی در مورد کی اینجور حرف میزنی

خوب همونطور که میدونید کریمی بعد از سالها دوری از ایران به پرسپولیس بازگشت
هفته 8 لیگ که بازی با پگاه بود و 1000000 نفر به خاطر اون ائمدن از یاد هیچ کسی نمیره
اما دیدیم کریمی اصلا در حد نام خودش ظاهر نشد وهمه رو نا امید کرد

اما درهفته بعد در بازی دربی کریمی همه رو یاد گذشته خودش انداخت وهمه اونو تمجید کردند ، چون جو براش دیگه سنگینی نمیکرد ( ودر نهایت بهترین بازیکن لیگ هم شد )

اینو گفتم تا به بازیهای کریمی درز تیم ملی برسیم
دقیقا مثل همین اتفاق که برای کریمی در بازی اولش در لیگ افتاد ،دربازی با کره شمالی هم کریمی تو بازی گم بود چون میخواست به همه ثابت کنه دایی اشتباه کرده استرس روش زیاد بود و مثل بازی اول تو لیگ کار کرد

اما بازی بعدی با امارات کریمی خودش رو پیدا کرد و فقط روی خلاقیت خودش به گل رسید(البته منم شب قبلش خواب دیدیم کریمی گل میزنه )

تو بازی با کره جنوبی هم دیدیم قطبی از کریمی به عنوان مهاجم دوم استفاده کرد ، در حالی که تخصص کریمی بازی سازی و پاسهای عمقی وحرکات انفجاری جادویی هست ، که اگه بخواد انجام بده 7 نفری هم نمیتونن توپو ازش بگیرن

پس یادت باشه کریمی تو بازی به چشم نیومد چون تو حمله ازش استفاده شد
پ.ن : اگه به آواتورهای کاربران توجه کنید ، توقسمت بازیکن محبوب نام کریمی حتما دیده میشه ، چون بازی خوب محبوبیت میاره

پ.ن:اگه به آواتور بعضی از دوستان واقع بین استقلالی از جمله alireza7777 و... بندازیم بازم این نکته ثابت میشه

پ.ن : من خودم به شخصه از اینکه کریمی به پرسپولیس اومد ناراحت بودم ، چون میدونستم دوستان استقلالی به خاطر رنگ خیلی چیزها رو نمیبینند

پ.ن کریمی متعلق به پرسپولیس نیست ،متعلق به استقلال هست ومطعلق به همه ایران

پ.ن : کریمی از وقتی به ایران اومد مصدومیت کمر داشت تا الان ، والانم برای عمل جراحی به المان میرود

پ.ن:حضور علی کریمی در تیم منتخب جهان جواب بسیار خوبی برای امثال تواست

Rabin
19-06-2009, 17:22
ببين عزيزم دايی از اين 3 تيم 5 امتياز گرفت خب از کره تو تهران 1 امتياز گرفت افشين تو اونجا 1 امتياز گرفت دايی از امارات که تا الان 1 امتياز داره که اونم از ايران گرفته آخه اين واسه فوتبال ما افت نداره که از تيمی که تا الان يک امتياز گرفته اونم از ايران گرفته. دايی فکر ميکرد مارادونا هست واسه همين به خواسته هاش نرسيد فکر ميکرد يه دونه فوتباليست خوب تو دنيا هست اونم خودش هست علی کريمی رو دعوت نميکرد من از افشين
حمايت نميکنم شما به من بگين کدوم مربی ايرانی ميتونست از 2 بازی خارج از خونه با 2 کره که هر 2 رفتن جام جهانی امتياز بگيره

ببین من گفتم که نرفتن به جام جهانی تقصیر قطبی نبود...ولی کار خاصی هم نکرد...یعنی ما انقدر بدبخت شدیم که گرفتن 2 تا مساوی از دو کره برای ما میشه افتخار؟؟تازه کره جنوبی هم با توجه به این که صعود کرده بود انگیزه ای نداشت...ما در بدترین شرایط هم با کره جنوبی مساوی میکردیم و کره شمالی رو میبردیم....در ضمن من گفتم که از دایی متنفرم و ازش هیچوقت حمایت نکردم ولی قطبی هم نتونست به حرفاش عمل کنه و در حقیقت لاف زد طبق معمول...بازم میگم بردن امارات و دو مساوی از دو کره هیچ عملکرد قابل دفاعی نیست..مسلما اگه دایی هم بود همین 5 امتیاز رو میگرفتیم....ما دایی رو اخراج کردیم تا یه سرمربی دیگه بیاد و تغییر و تحول ایجاد کنه ولی بدتر شد و همون آماده های لیگ هم بازی نکردن...انصافا ما که میدونستیم حذف میشیم کاش به جای اینکه همون بازیکنای تکراری بازی کنن آماده های لیگ بازی میکردن و حذف میشدیم....رو چه حسابی مهدوی کیا و هاشمیان که این فصل تمام میخهای نمیکت تیمشون رو سفت کردن باید بازی کنن؟
هادی عقیلی چقدر باید سوتی بده؟
جناب آقای نصرتی!!!! کی باید ثابت کنه دفاع مطمئنی نیست؟؟؟واقعا همون اشجاری یا ستار زارع کاش به جاش بازی میکردن...
از دیدن کعبی تو تیم ملی هم فکر کنم دیگه حال همه به هم میخوره....فقط الکی میدو و خطا میکنه
تیموریان هم که فقط وقتی همه بدن چون زیاد میدو میشه بهترین بازیکن تیم...نه خلاقیتی و نه قدرت بدنی مناسبی....
فقط و فقط تیم ایران به نکونام و شجاعی متکی بود....و اون هم به صورت جرقه ای جون شجاعی اکثرا نیمه دوم تو زمین غیب میشد
و جالبتر اینکه پژمان نوری میاد میشه هافبک دفاعی تیم ملی...اصلا نمیخام بحث رو رنگی کنم ولی واقعا کاظمی مثمر ثمر تر نبود؟؟؟
در مورد خط حمله هم حرف نزنیم بهتره چون اصلا خط حمله ای نداشتیم که بخواهیم حرف بزنیم....
ایراد زیاده همونطور که مقصر زیاده و باز هم این ایرادات و اشتباهات تکرار میشه....
قطبی هم اشتباه زیاد داشت..چه در دعوت بازیکنا و چه در استفاده از بازیکنا....واقعا نمیدونم دعوت از یه سری بازیکنا بر چه مبنایی صورت گرفت و حیدری و خلعتبری که آماده ترین بازیکنای لیگ بودن چرا بازی نکردن..........
حرف زیاده و گوش شنوا کم

Ashkan
19-06-2009, 17:48
خوب دوست عزیز همونطور که میدونی کریمی اسطوره فوتبال ایران هست وهمه قبولش دارن ، اگه نگاهی به ویدیوهای بازی کریمی بندازی این مطلب مشخص میشه ( نه مثل دایی که هیچکس قبولش نداره )

سلام. :labkhand:
نیومدم بحث کنم یا ایراد بگیرم و هزار تا حرف دیگه
در اینکه علی کریمی هم یکی از بهترین های تاریخ فوتباله ایران بوده و هست و آبی و قرمز دسوش دارن باز هم حرفی نیست :d0s69thbefhifftitrz

اما با کمال تاسف و نفرتی که از دایی به خاطر مسایل اخیر دارم , باز هم اون رو اسطوره ی فوتبال ایران میدونم . از نظر بازی و بازیگری و دوران جدیدی که توی فوتباله ما درست کرد و بازیهای خوبش در اروپا و اینکه هنوز که هنوزه خیلی از خارجیها فوتباله ایران رو به علی دایی میشناسن این ها رو میگم.
دایی نه فامیلمه و نه ازش خوشم میاد . همون طور که شما پای تلویزیون از دستش حرص خوردید و فحش دادید منم خوردم و بهش ناسزا گفتم .

حالا یک سوال دارم :) شما که علی کریمی رو چندین برابر همه دوست دارید ( از آواتارو امضاو اینا میگم:72:) آیا درست میدونید که اگر خدای نکرده روزی بیاد و علی کریمی در سمت مربیگری تیم ملی با اشتباهات فراوان مانع از صعود تیم ملی به جام جهانی بشه باز هم همانگونه که سابقه ی دایی رو به آتش میکشیم سابقه ی طلایی کریمی رو هم دود کرده و بر خاکسترش تف بیاندازیم ؟
والسلام .

TheSpecialOne
19-06-2009, 18:05
اصلا شما خودت میدونی چی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رونالدو از جام جهانی 94 برا برزیل بازی کرده ، کدوم بازیکن تو تیم ملی ما هست که از تیم سال 94 یا تیم سال 98 مونده باشه ؟؟؟؟ به جز مهدوی کیا که اونم اون زمان خیلی جوون بود و حالا هم کامل بازی نمیکنه ، یا نکنه شما فکر میکنی جوون گرایی یعنی آواتور شما رو هم ببرن اونجا بازی بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟فعلاً که این شما هستی که نمیدونی چی داری میگی :32::32:من حرف از شایسته سالا زدم، اونوقت شما میای بحث سن و سال رو وسط میاری ؟؟:-?:-? من مطمئنم که افشین مربی برزیل میشد (127fs3556139) رونالدو و رونالدینیو که سهله، حتی ریوالدو رو هم دعوت میکرد ... این خاصیت مربی های ترسو هستش.
پ.ن:حضور علی کریمی در تیم منتخب جهان جواب بسیار خوبی برای امثال تواست دوست عزیز بهتره بری پست من رو یه بار دیگه بخونی :32:من هیچ وقت از کریمی بد نگفتم که، گفتم الآن اون کریمی آماده نیست، ضمن اینکه اگه خوب دقت کنی میبینی که اکثر اوقات هم تو زمین در حال راه رفتنه :33:
تو این که علی کریمی یه اسطورست هیچ شکی نیست و من هم به عنوان یه ایرانی خیلی دوستش دارم. بیخود هم این وصله ها رو به من نچسبون :32:
راستی یه چیز دیگه هم یادم اومد، اون اینه که تو دعوای دایی و کریمی، علی کریمی مقصره :-o:-o:-o . اون زمان که کریمی تیم نداشت علی دایی به درستی دعوتش نکرد، بعدش هم که کریمی اومد پرسپولیس و 3 تا بازی خوب از خودش نشون داد دایی دعوتش کرد که متاسفانه علی کریمی طاقچه بالا گذاشت:-??:-?? پس این دعوای مسخره رو اول کریمی شروع کرد که متاسفانه به نام دایی تموم شد ... بعدها هم دایی حماقت کرد و واسه بازی با عربستان دعوتش نکرد :29::29:به هر حال خودخواهی و بچه بازی دایی و کریمی تاثیر به سزایی تو صعود نکردن داشت و بعدها هم که قطبی این روند رو تکمیل کرد و ما فقط میتونیم با دیدن بازی کره شمالی تو جام جهانی حسرت بخوریم :29:

SpEeD
19-06-2009, 18:32
سلام. :labkhand:
اما با کمال تاسف و نفرتی که از دایی به خاطر مسایل اخیر دارم , باز هم اون رو اسطوره ی فوتبال ایران میدونم . از نظر بازی و بازیگری و دوران جدیدی که توی فوتباله ما درست کرد و بازیهای خوبش در اروپا و اینکه هنوز که هنوزه خیلی از خارجیها فوتباله ایران رو به علی دایی میشناسن این ها رو میگم.

دوست عزیز کاملا به نکته ای اشاره کردی که شاید حدود 10 صفحه بشه در موردش توضیح منطقی وکامل داد اما من به چند خط بیشتر بسنده نمیکنم

دوست عزیز مگه اسطوره بودن رو نباید مردم و کارشناسان مشخص کنند؟
مگه فیفا میتون هبه ما بگه که کی اسطورس ؟

اسطوره به کسی میگن که همه قبولش داشته باشن واونم تو شرایط سخت خودش رو نشون بده نه فقط برای زنگ تفریح ها

همونطور که میدونی دایی 109 گل ملی داره ولی هیچ وقت با این 109 گل محبوب نشد وهیچ وقت مردم بهش نگفتن اسطوره

چون گلهاش رو به تیمهای پوشالی زداید حدود 40 گل رو فقط به گوام ، مالدیو و امثال این تیمها درجه 4 آسیا زد

حدود 30 گلش رو با پنالتی زده ( وقتی یاد پنالتی گرفتن کریمی میفتم که همه رو دریبل میزد وروش خطا میکردن ودایی میزد تو گل واقعا میسوزم )

و بیشتر بقیش رو باسر ( تو این سر هیچ مشکلی نیست )
این از آمار گل های دایی که چطوری وبا چه کیفیتی به ثمر رسیدن
ازاون ور هم کریمی ،که من تو یه جا آمار گل هاشو دیدم 4 تا گل به گوام زده این درحالیه که کریمی هافبک بوده خوب حالا اگه کریمی یا برهانی یا خلعتبری یا هر کس دیگه ای 4 بازی با گوام ومالدیو داشته باشه آمارش چه جوری میشه ؟
اما آیا دایی میتواند 5 تا رو پایی بزند
اگه دایی 5 تا رو پایی زد من حرفم رو پس میگیرم ( حاضرم بادوربین ازش فیلمبرداری کنم ونشون بدم )

این درمورد وضعیت فوتبالی دایی که هیچ کس قبولش نداره

2- مگه اسطوره بودن این نیست که همه قبولت داشته باشن ، برات احترام بزارن و... مثل ورزشکارانی چون هادی ساعی ، دبیر ، رضازاده و..
اما دایی ضمن اینکه کوچکترین احترامی براش قائل نبودن ، همه جا تو ورزشگاه ها هو میشد
هر جا میره 2 نفر محافظ باهاشن بخصوص موقع رفتن به ورزشگاه ها تا مبادا کسی بهش فوش بده یا کتکش بزنه

3- مگه اسطوره بودن این نیست که همه جا مردم بیادت باشن مثل پهلوان غلامرضا تختی ، که توی هر جای کشور بری یک ورزشگاه ، خیابان ، میدان و.. بنامش هست چون هم قهرمان واقعی بود هم از جنس مردم بود
اما دایی چی ، چون مردم ازش نفرت دارن ومیدونه بین مردم جایی نداره ، با پول خودش باصرف هزینه چند ملیاردی تو اردبیل برای خودش وبه نام خودش ورزشگاه علی دایی رو میسازه یا آرم شرکت تولیدی لباسش رو رو پیراهن تیم ملی میزنه تا به چشم بیاد یا با یک شرکت موتور سازی قرارداد میبنده تا آرمش رو رئوی موتور بندازن ( بادادن هزینه گزاف )

چرا تختی مردم به همه جا رسوندنش اما دایی خودش میخواد به زور به مردم القا کنه که وجود داره

3- مگه اسطوره بودن جز این نیست که رفتنت ازمیادین باعث ناراحتی مردم بشه ، مثل هادی ساعی مثل عابدزاده مثل عزیزیو...
اما وقتی که امیر قلعه نویی دایی رو برای جام ملت های آسیا دعوت نکرد همه خوشحال بودن وهیچ کس کوچکترین ایرادی از قلعه نویی نگرفت ویکی از دلایل محبوب شدن قلعه نویی کنار گذاشتن دایی بود

4- مگه اسطوره بودن این نیست که محبوب مردم باشی
اما دایی چی تو جام جهانی 2006 اونقدر گند زده بود تو تیم که حتی جرات نکرد به ایران بیاد وبه آمریکا فرار کرد ومردم فروشگاه ورزشیش رو آتیش زدند
وتو همین مربی گری هم 120000 نفر تو ورزشگاه وملت ایران تو برنامه 90 ابراز انزجار ازش کردن

و1000 مطلب دیگر

پ.ن : خوب برای اینکه بیشتر به گل هایی دایی پی ببرید یه مقایسه انجام میدیم
همونطور که میدونید بارسلونا بهترین تیم امسال از هر لحاظ وبخصوص تو گل زنی با 103 گل زده بود
دیدیم که قلعه نویی تو مصاحبه هاش میگفت بعد از بارسلونا ما بهترین تیم هجومی جهان هستیم
اما یک هفته بعد تو روزنامه ها نوشتن یک تیم سنگاپوری رکورد گل های استقلال رو شکست وبالاتر از استقلال قرار گرفت
حالا سوال من اینه که اصلا میشه لیگ ایران یا سنگاپور رو با لیگ اسپانیا مقایسه کرد ؟ جواب این سوال دقیقا مثل گل هایی که دایی به تیمهای درجه 3 زده

پس باید همه شرایط رو دید واسطوره رو مطرح کرد

zamiad
19-06-2009, 18:59
اگه فدراسیون عاقل بود ودایی و قطبی رو از اول با هم به کار میگرفت الان یه تیم جوون تاکتیکی داشتیم
مهدوی کیا و هاشمیان واقعا دیگه توانایی بازی های ملی رو نداشتن
علی دایی جرئت کنار زدن اونا رو داشت وقطبی توانایی کار کردن روی تیم و تاکتیکی کردن تیم رو داشت
الان هم اگه هنوز بخوایم به این بازیکنا و تیم قدیمی متوسل شیم مطمئنا باید کلا دور جام جهانی رو خط بکشیم
ولی خودمونیم اگه همکاری قطبی و دایی = کشته شدن یکیشون:6qwup3:
ولی جدا ما به یه همچین تقابلی نیاز داریم

maxpower00062
19-06-2009, 19:10
تا اونجایی که همه مردم ایران یاد دارن علی دایی همه کاره تیم ملی بود مخصوصا موقع بازیگریش اونم قبل از جام جهانی 2006 شروع شد . هر بازیکنی داخل لیگ با او برخورد صحبتی با دایی داشت یا دایی از او خوشش نمیاومد دیگه میبایست قید تیم ملی رو میزد نمونش ایمان مبعلی با او یه جنجالی درست کرد ...که دیگه ایمانو تو تیم ملی ندیدیم که ندیدیم...
اون در زمانی که برانکو بود برای خودش یه تیم ملی رو خریده بود.
این خیلی فرق میکنه با علی کریمی...

ILARY BLASI
19-06-2009, 19:15
علی کریمی نماد تکنیک قدرت بدنی خلاقیت هوش در فوتبال دنیاست...

SpEeD
19-06-2009, 19:33
دوست عزیز بهتره بری پست من رو یه بار دیگه بخونی :32:من هیچ وقت از کریمی بد نگفتم که، گفتم الآن اون کریمی آماده نیست، ضمن اینکه اگه خوب دقت کنی میبینی که اکثر اوقات هم تو زمین در حال راه رفتنه :33:

دوست عزیز اولا کریمی تو این فصل بدنسازی کمی رو پشت سر گذاشته
ثانیا از روزی که با ایران اومد گفت مصدومیت کمر دارم

یک دوره حدود 25 روز بنا به دستور پزشک استراحت کرد تا فشار به کمرش نیاد ، که تو نبودش پرسپولیس 3 مساوی ویک باخت آورد

یک دورش هم 20 روزه بود که بدون تمرین خودش رو به بازی با استقلال رسوند وعالی کار کرد

این از این

و این که علی کریمی یه اسطورست هیچ شکی نیست و من هم به عنوان یه ایرانی خیلی دوستش دارم

آره اینو همه به غیر از دایی قبول دارن ، کریمی اسطوره واقعی وبه تمام معنا
هست

تو دعوای دایی و کریمی، علی کریمی مقصره . اون زمان که کریمی تیم نداشت علی دایی به درستی دعوتش نکرد

کریمی تو تیم السیسیلیه بخاطر به توافق نرسیدن مالی ،بازی نکرد ولی تو تمرینات بود
اما چرا زندی که اصلا تیم نداشت رو دعوت کرد

وبه نظرم وقتی آدم از چیزی خبر نداره نباید عنوان کنه

آیا تو از نامه کریمی به مردم ایران در تاریخ 22/03/87 خبر داری که کریمی دلایل نیومدنش رو به تیم ملی گفته

اگه خبر نداری من قسمتی از اونو برات میگم چون 100 بار خوندمش ولی تو سایتها هم هست برات پیدا میکنم

کریمی خودش از کسانی بود که گفته بود دایی باید یکی از گزینه های مربی گری تیم ملی باشه

اما دیدیم دایی با لجبازی نه تنها اونو برای اردو در اسپانیا دعوت نکرد بلکه برای دور اول مقدماتی جام جهانی هم دعوت نکرد وبهانش این بود که کریمی مصدومه وتیم نداره ، اماا ز اون ور زندوی وچند بازیکن دیگه رو با همین شرایط دعوت کرد تا مشخص بشه دایی با کریمی مشکل داره

اینم قسمتی از نامه کریمی
قهرمانان واقعی همانا جانبازان وشهدا هستند ، تیم ملی ارث پدری کسی نیست وتیم همه فرزندان شایسته این مرز وبوم هست
اینکه من افتخار پوشیدن تیم ملی رانداشته باشم اما تیم موفق باشد مهم هست

توجهات زیاد مردم ولطف آنها وهمچنین لطف بزرگان کشور ( سید احمد خمینی ، رئیس جمهور وخواست مردم برای حضور در تیم ملی ) همه انگیزه هایی برای بازگشت من به تیم ملی بود اما من مورد کم لطفی سرمرزبی تیم ملی قرار گرفتم ونمیخواستم به تیم ملی تحمیل شوم
چون خواست همه به غیر از سرمربی تیم ملی بود
و...
این نامه هرگز منتشر نشد و دایی هم تو همه برنامه ها کریمی رو مقصر جلوه داد
این بحث ها ادامه داشت تا قبل از بازی ایران با عربستان
دیدیم قبل از این بازی کریمی در بازی با الشارجه یک نیمه بازی کرد و روی هر 3 گل بازی موثر بود ، گل اول رو که خودش زد و رو دو گل بعدی تاثیر گذار بود
وبهترین بازیکن زمین هم شد

با وجود اختلافی که کریمی با دایی دااشت به خاطر مردم پذیرفتکه به تیم ملی برگردد وجریان از این قرار شد
که با وساططت یکی از دوستان مشترک کریمی ودایی یعنی خدادد عزیزی میهمانی مختصری به وجود آمد تا هردوی آنها کدورت ها رو کنار بزارند

دایی در این مراسم آشتی کنان به کریمی اعلام کرده بود اگه در برابردوربین به رسانه ها بگه حاضرم به تیم ملی بیام ، دعوتت میکنم
دیدیم کریمی این کار رو کرد و حتی با لباس تیم ملی در تمرینات تیمپرسپولیس حاضر شد
اما برای بازی با عربستان دعوت نشد تا خشم همه مردم و بخصوص خداد که در جریان همه امور بوده درمد

با این وجود چند روز قبل از بازی با عربستان وقتی رسانه ها در مورد عدم دعوت شدن کریمی از سوی دایی از او سوال کردند ، کریمی با متانت کامل گفت منم مثل یکی از ایم مردم هستم وآرزو دارم تیم بره جام جهانی وحاضر نشد برای تیم حاشیه بسازه

آما خدا دایی رو انچنان روسیاه کرد ، که نتها همه اونو ضایع کردن ومقصر دونستن از اون طرف کریمی رو همه تشویق کردن تا دایی بیشتر بسوزد وکریمی با افتخار تمام به تیم ملی بازگشت ودایی باروسیاهی تمام فراری شد

اینم از این جریان

shayan1989
19-06-2009, 19:47
این نتایج یه چیزو بهمون گفت: فوتبال ایران سیاسی. قطبی مربی نیست. و پرسپولیس مثل استقلال تو این فصل با سیاسی بازی قهرمان شدن. این 5امتیاز مایلی کهن و حتی علی دایی می اوردن برامون. قطبی یه خط بگیری که دومی نداره و زورش به بازیکنای بزرگ نمیرسه. نمونش نیکبخت تو پرسپولیس که با اونهمه حاشیه بیرون انداخته نشد. تیم ملی هم دیدید پدیده هایی مثل خلتبری فقط 5دقیقه بازی میکنه بعد هاشمیان مهدوی کیا اندو و خیلی های دیگه تیمو به گند میکشن تیم قطبی همون تاکتیکی بازی میکرد که تیم دایی بازی میکرد. واقعا متاسفم با اینهمه دستیار هلندی که از بی کاری دور هم جمع شدن و کسی هم نمیگه اشکهای ملت ایران کجا میره؟ ما حذف شدیم چون حقمون بود چون کره جنوبی خیلی از ما قویتر شده و ما شانس اوردیم که نباختیم. ما فقط همین نتیجه های کم مونم از استعداد بازیکنامون داریم نه تاکتیک و مدیریت حرفه ای فوتبال. فقط سوالی که تو ذهن میمونه این؟
لیاقت مردم فوتبال دوست ایران اینه؟

maxpower00062
19-06-2009, 21:55
جونگ مو: ايران در نيمه دوم دفاعى بازى كرد
تهران IranSport.Net - ([Only registered and activated users can see links])جونگ مو سرمربى تيم ملى فوتبال كره جنوبى گفت: ايران در نيمه دوم در لاك دفاعى فرو رفت.وى پس از تساوى يك بر يك مقابل ايران در جمع خبرنگاران گفت: تيم ايران در نيمه اول بازى را در اختيار داشت و فشار زيادى به تيم ما آورد؛ اما در نيمه دوم تاكتيك اين تيم دفاعى شد هرچند با اين وجود توانستند يك گل به ما بزنند. او ادامه داد: پس از گل ايران باهماهنگى پارك جى سونگ و يونگ بازى تهاجمى خوبى ارائه كرديم و توانستيم به دروازه ايران نزديك شويم و گل مساوى را بزنيم. هر ۲ تيم بازى خوبى انجام دادند و من از نتيجه بازى راضى ام. سرمربى تيم ملى كره تاكيد كرد: اين مسابقه براى ما تشريفاتى بود، با اين وجود تهاجمى بازى كرديم و خوشحالم كه با امتياز، اين ديدار را به پايان برديم.

sohrab09
19-06-2009, 22:17

عينك تعصب چيه عزيز؟ اگه ميگيد دايي اسطوره هستش پس بزاريد مردم بگن نه اينكه هر بارى كه دايى در زمين بوده يا مربيگري ميكرده همه يا هوش ميكردن يا بهش فحش ميدادن و ازش ميخواستن كه تيم ملى رو رها كنه. شما موقعى اسطوره هستى كه مردم شما رو قبول داشته باشند و به شما احترام بزارن.

Scouser
20-06-2009, 02:18
هرچی دعوا کردین دیگه بسه
تاپیک قفل شد