PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::<>:: ویدئوی منتخب نود | 30 دی 87 ::<>::

Arsenal-4ever
20-01-2009, 00:09
منتخب برنامه 90 - 30 دی ماه 1387

[Only registered and activated users can see links]

( فایلها به ترتیب پخش در برنامه دیشب قرار داده شده )

خلاصه بازی پرسپولیس 1-0 فولاد

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | AVI | زمان : 3 دقیقه و 17 ثانیه | حجم : 24.2 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE | ([Only registered and activated users can see links])لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])

گل نویدکیا به سایپا

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | AVI | زمان : 25 ثانیه | حجم : 3.09 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ([Only registered and activated users can see links])لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])

مصاحبه فیروز کریمی

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | AVI | زمان : 54 ثانیه | حجم : 6.84 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])

مقایسه هیئت فوتبال

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | AVI | زمان : 56 ثانیه | حجم : 6.82 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه بازی برق 1-4 استقلال

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | AVI | زمان : 3 دقیقه و 5 ثانیه | حجم : 22.7 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

گل پاس به راه آهن
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])

صحبتهای حاج رضایی و عادل در پایان برنامه

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | AVI | زمان : 4 دقیقه و 2 ثانیه | حجم : 30.5 مگابایت[Only registered and activated users can see links]

لینک دایل آپ با کیفیت 270 کیلوبایت و فرمت WMV

حجم : 6.54 مگابایت

مصاحبه تلفنی عادل فردوسی پور و آخوندی در برنامه 19 دی 87

با فرمت MP3 - 128 Kbps

با فرمت AVI و کیفیت 800 کیلو بایت - حجم : 104 مگابایت - مدت زمان : 23:51

اسکرین شات از فایل :

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

برای دیدن عکسها در سایز اصلی روی اون کلیک کنید.

پارت اول
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

پارت دوم
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

پارت سوم

پارت چهارم

برای تماشای ویدئو باید همه پارتها را دانلود و اکسترکت کنید

صحبتهای مصطفوی و هدایتی ( برنامه 90 - 19 دی ماه )

کیفیت : 930 کیلوبایت
مدت زمان : 3 دقیقه و 21 ثانیه
حجم : 23 مگابایت

mohi_d63
20-01-2009, 00:46
لطفا خلاصه بازي برق-استقلال و پيروزي-فولاد و صحبت هاي جالب فيروز كريمي رو بزاريد

Amir Argentina
20-01-2009, 00:57
امشب اصلا 90 نبود
یه برنامه بود برای پخش تکرار بازیهای لیگ
همین مگه شما 90 دیدید

seedorf10
20-01-2009, 01:04
حساس ترین قسمت برنامه نود 3 دقیقه قبل از خداحافظی تا خداحافظی فردوسی پور بود.که صحبت های گنگ و پر معنای فردوسی پور رو در بر داشت.اونو اگه تونستی بزار.

salar.lone
20-01-2009, 01:04
خواهشاً صحبت های پایانی عادل(دقایق اخر برنامه)
از هم اکنون مرسی

Shahin king
20-01-2009, 02:17
حساس ترین قسمت برنامه نود 3 دقیقه قبل از خداحافظی تا خداحافظی فردوسی پور بود.که صحبت های گنگ و پر معنای فردوسی پور رو در بر داشت.اونو اگه تونستی بزار.
آره همونو کیفیت بالا بزارید سریع هم کم حجمه هم راحت!
بچه ها یه سر به سایت نود بزنین
90.irib.ir
تا فیـلتر نشده!
لینک عادل امشب سکوت کرد که بخونید
[Only registered and activated users can see links] Ue0EZUX8iXwEVcBQ=

neda
20-01-2009, 03:36
با سلام لطفاً حرفهاي پاياني آقاي فردوسي پور را حتماً در مورد اس ام اس وتحريم برنامه هاي ورزشي بگذاريد بسيار ممنون

Sepahan_Sarvar
20-01-2009, 04:17
گل نويدکيا به سايپا لطفاً:41:

Moein-Chelsea
20-01-2009, 07:59
دیشب فردوسی پور خیلی ناراحت بود و برنامش اصلا حال نمیداد و همه برنامه رو نصیری زاده میگردوند حرف آخر فردوسی پور رو بگذارید لطفا

ehsan-aria
20-01-2009, 09:04
سلام
منم صحبت هاي فيروز کريمي رو مي خوام:29:
ممنون ميشم
مرسي

miladblueman2
20-01-2009, 09:11
فردوسي پور اگه نبود معلوم نمي شئ امثال قطبي چقدر از اين ممكلت بردند! اره بابا اين ممكلت مخالف شفاف سازي

Amir Argentina
20-01-2009, 09:47
صحبتهای پایانی عادل همه چیز رو مشخص کرد
فقط اون 3 دقیقه پایانی رو که ببینید میدونید چه خبره
لطفا بزارید تا اونهایی که ندیدند بدونن دیشب چه نودی پخش شده

Rabin
20-01-2009, 11:45
آقا بی زحمت خلاصه بازی استقلال-برق رو بذارین......انقدر گقتم زبونم مو در آورد.مرسی

M E H R D A D
20-01-2009, 11:56
لطفا مصاحبه ی فیروز کریمی و صحبتهای آخر عادل:41:

Roozbeh
20-01-2009, 12:04
مقايسه هيئت فوتبال گذشته با امروز لطفاً ! كيفيتشم بالا لطفاً‌ ! متشكرم.

Majid_4553
20-01-2009, 13:05
فقط همين 2تا

صحبتهای پایانی عادل همه چیز رو مشخص کرد
فقط اون 3 دقیقه پایانی رو که ببینید میدونید چه خبره
لطفا بزارید تا اونهایی که ندیدند بدونن دیشب چه نودی پخش شده

آقا بی زحمت خلاصه بازی استقلال-برق رو بذارین......انقدر گقتم زبونم مو در آورد.مرسی

M E H R D A D
20-01-2009, 14:14
پس کی می گذارید فایل ها را برای DL
درخواست ها خیلی زیاد شده و اکثرشون هم مصاحبه ی آخر برنامه را می خواهند

behnaminho
20-01-2009, 14:45
آقا سریع تر بذار حرفهای آخر برنامه دیشب عادل رو توروخدا!! از همه بچه هامی خوام تا اونجایی که می تونن تو تمام سایت ها و وبلاگ هاشون از فردوسی پور حمایت کنند.

ITALIANO
20-01-2009, 14:56
عادل فردوسی پور در جمله آخر برنامه دیشب نود «حرف آخر» را زد. گفت: « اگر بشود در روی این صندلی از حق و حقانیت دفاع کرد هفته آینده در خدمت تان خواهیم بود.»
من این صحنه را با کیفیت صدای خوب میخوام .
ممنون

Arsenal-4ever
20-01-2009, 15:15
به جان خودم و خودتون من درخواستهاتون رو دارم آپلود میکنم :دی
یه نفر درخواست داده که گل نوید کیا رو بزارم که میزارم و 10 نفر هم صحبتهای عادل تو آخر برنامه رو میخوان که اونم میزارم !
نیاز به درخواست چند باره یه کلیپ نیست !
تا چند دقیقه دیگه هم آپلود تموم میشه و همشونو با هم میزارم

... Please Wait

romeo
20-01-2009, 15:45
عزیز یک دنیا ممنون....فقط لطف کن و از گفتگوی تلفنی با حاج رضایی تا آخر برنامه رو به خصوص اونجا که فردوسی پور میگه "امیدوارم قطعی اس ام اس عمدی نبوده باشه و اگر عمری باقی موند باز هم روی این صندلی خواهیم امد و از حق و حقانیت دفاع خواهیم کرد" حتما توش باشه.......فکر کنم حدود 4 دقیقه بشه.......بی نهایت سپاسگذارم........

romeo
20-01-2009, 15:54
خیلی ممنون میشم اگه 5 دقیقه آخر برنامه از گفتگوی تلفنی حاج رضایی به بعد رو آپ کنی........

Arsenal-4ever
20-01-2009, 16:19
همه فایلها به پست اول اضافه شد.

Sepahan_Sarvar
20-01-2009, 16:31
آرسنال دمت گرم.
فقط ميدونی از کجا ميتونم نود رو کامل دانلود کنم؟

m_s_d
20-01-2009, 16:48
آقا دست شما درد نکنه
ممنون
ولی باز هم که ما نمیتونیم دانلود کنیم
خواهشآ اگه ممکنه زودتر لینک ها رو مستقیم کنین
ممنون میشیم
متشکر

romeo
20-01-2009, 16:50
آقای یک دنیا ممنون..خیلی زحمت کشیدید.....این سایت تنها سایتی بود که این قسمت گذاشته....خیلی لطف کردید.............

batistuta
20-01-2009, 18:11
دیشب یکی از مسخره ترین نودها رو دیدم
خیلی حال عادل گرفته بود

pooyanunited
20-01-2009, 20:40
دوستان کسی مصاحبه تلفنی فردوسی پور با آخوندی در برنامه چند هفته پیش که منجر به این قضایا شد رو نداره؟!

Arsenal-4ever
20-01-2009, 20:45
دوستان کسی مصاحبه تلفنی فردوسی پور با آخوندی در برنامه چند هفته پیش که منجر به این قضایا شد رو نداره؟!

تا دقایقی دیگه مصاحبه رو با فرمت MP3 قرار میدم !
مدت زمانش 24 دقیقه هست و تصویریش حجمش فوق العاده بالا میشه ! :32:

Arsenal-4ever
20-01-2009, 21:11

با فرمت MP3 - 128 Kbps

اسکرین شات از فایل :

پارت اول

پارت دوم

پارت سوم

پارت چهارم

ad2007
21-01-2009, 00:27
دیگه هیچی از برنامه 90 آپلود نکنین !!!
یه برنامه بود که حقیقت رو میگفت اونم زیرابشو زدن رفت...
احتمالا همه شما نود رو هر هفته میبینین. خدایی تو این 8 سالی که این برنامه رو دیدم ندیده بودم فردوسی پور اینقدر ناراحت باشه . یه صحنه دوربین بسته صورتشو نشون داد فکر کردم اشک جمع شده تو چشمهاش....!
نتیجه اخلاقیش میدونی چیه؟ وارد سیاست نشو !
9 - 8 سال برنامه اجرا کرد و بدترین انتقادها( و البته صحیح ترین ) رو به بزرگ و کوچیک این فوتبال کرد و هیچی نشد چون حرفش حق بود و برنامه اش هم روز به روز پربیننده تر میشد اما امان از 1 بار اشتباه...... به اندازه 5 دقیقه فقط 5 دقیقه وارد سیاست شد و اون مصاحبه تلفنی 5 دقیقه ای باعث شد که..... باعث همونی که دیدین شد( از بالا بهش گفتن برنامه این هفته رو چه جور اجرا کن وگرنه....)
به هر حال دعا کنین که اوضاع مثل اولش بشه وگرنه دیگه منتظر گرفتن حق تیم محبوبتون تو یه برنامه ( که تنها برنامه هم بود البته ) نباشید!

mohsen84
21-01-2009, 01:16

من اینجا پیداش کردم. اما صدا و تصویر همخوانی ندارند

Majid_4553
21-01-2009, 01:32
با فرمت AVI و کیفیت ؟ کیلو بایت
به زودی ...

اقا اينو توي چند پارت اگه بزاري عالي ميشه. البته لينك مستقيم رو ميگم :34:

Sepahan 4 Ever
21-01-2009, 01:48
پنالتی نوید کیا به سایپا

pooyanunited
21-01-2009, 02:10
آقای Arsenal-4ever مرسی از زحماتی که میکشی... اما من نمیفهمم چطور تو اون ویدئوها رو تبدیل میکنی که صدا و تصویر فرسنگها با هم فاصله دارن؟!!

Arsenal-4ever
21-01-2009, 02:25
آقای Arsenal-4ever مرسی از زحماتی که میکشی... اما من نمیفهمم چطور تو اون ویدئوها رو تبدیل میکنی که صدا و تصویر فرسنگها با هم فاصله دارن؟!!

کلا شبکه 3 تصاویرش اینجوریه !
صدا و تصویر فایلهای من تغییر نکردن !
من اگه فایل اصلی رو هم بدم میبینی که همینجوریه !
سعی میکنم از این به بعد خودم صدا رو ویرایش کنم و با تصویر هماهنگش کنم ! :32:

Amir Argentina
21-01-2009, 12:38
اگه تصویریشو بزاری ممنون میشم
اگه حجمش زیاده چند قسمتش کن
دمت گرم
ممنون :72::13:

Arsenal-4ever
21-01-2009, 18:34
فایل تصویری عادل و آخوندی به این پست ([Only registered and activated users can see links]) و پست اول اضافه شد ./

mohi_d63
22-01-2009, 09:22
آقاي Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links]) اگر خلاصه بازي استقلال-مس و خلاصه بازي سپاهان-استقلال رو از برنامه نود داري برامون بزار.
آخه چند هفته برنامه نود رو آپ نكردين ما هم مونديم تو خماريش.
قبلا مرسي
([Only registered and activated users can see links])

Arsenal-4ever
22-01-2009, 10:40
آقاي Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links]) اگر خلاصه بازي استقلال-مس و خلاصه بازي سپاهان-استقلال رو از برنامه نود داري برامون بزار.
آخه چند هفته برنامه نود رو آپ نكردين ما هم مونديم تو خماريش.
قبلا مرسي

اینایی که گفتی رو ندارم !

ArtesheSorkh
22-01-2009, 11:42
رسوا شد...
ان که می خندید...
بر ریش من...
ان که می خندید...
بر یک ملت..
تا عمق گلو هامان خشکید...
وقتی حتی شوری برای فریاد نبود...
ان جا که می گفتند ...
بتمرگ...
ساکت و ارام و غمگین عادل کوچک زمزمه کرد...
بغض ها را ...
اندوه یک ملت بود...
پیامک های ساده مان ...
که هنوز در مسیر بلند ازادی در پروازند...
عادل کوچکم...
دوستت دارم

yazdan60
22-01-2009, 14:04
سلام من چه جوری میتونم برنامه ویدئویی نود درتاریخ 30 دی رو دانلود کنم پدرم در اومد از بس صفحه هارو گشتم لطفا منو راهنمایی کنید

Topsoccer
22-01-2009, 14:06
آقا این گل پاس به راه آهن رو نداری؟

Amin-TopGoal
22-01-2009, 14:52
سلام من چه جوری میتونم برنامه ویدئویی نود درتاریخ 30 دی رو دانلود کنم پدرم در اومد از بس صفحه هارو گشتم لطفا منو راهنمایی کنید
خب اینجا تاپیک دانلود همین تاریخه دیگه!! :دی الان صفحه چهاریم. برو صفحه یک تا ویدئوهارو ببینی :دی

pooyanunited
22-01-2009, 22:00

با فرمت MP3 - 128 Kbps

اسکرین شات از فایل :

پارت اول

پارت دوم

پارت سوم

پارت چهارم

آقا یکی مصاحبه های مصطفوی در این برنامه رو هم بذاره (تصویری)... مرسی

یک بخش فکر کنم 5 دقیقه ای بود که با اعضای هیئت مدیره پرسپولیس مصاحبه میکرد, لطفاً کل اون رو بذارید.

Arsenal-4ever
23-01-2009, 09:55

یک بخش فکر کنم 5 دقیقه ای بود که با اعضای هیئت مدیره پرسپولیس مصاحبه میکرد, لطفاً کل اون رو بذارید.

من اون برنامه رو از قسمتهای آخر صحبتهای مصطفوی و هدایتی ضبط کردم ! ( که بعد از اون هم داستان آخوندی پیش اومد )
اگه همون قسمتهای آخر رو میخوای که بزارمش !

Topsoccer
23-01-2009, 10:54
فضل ا... جان جواب همه رو دادی جواب ما رو هم بده گل پاس رو نداری؟

pooyanunited
23-01-2009, 11:29
من اون برنامه رو از قسمتهای آخر صحبتهای مصطفوی و هدایتی ضبط کردم ! ( که بعد از اون هم داستان آخوندی پیش اومد )

از هیچی بهتره... :6qwup3:

yasaman_kaka
23-01-2009, 11:55
همينو بزاريد لطفا

Arsenal-4ever
24-01-2009, 17:05
آقا این گل پاس به راه آهن رو نداری؟
گل پاس به راه آهن

صحبتهای مصطفوی و هدایتی ( برنامه 90 - 19 دی ماه )

کیفیت : 930 کیلوبایت
مدت زمان : 3 دقیقه و 21 ثانیه
حجم : 23 مگابایت