توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاطرات شما از استقلال
ShahanShah XII
19-01-2009, 14:32
ما در این بخش خاطرات تلخ (خدا نکرده) و شیرین شما رو از استقلال خواهانیم خودم اولی شو قرار میدم
اون روز بود که دو یک به سایپا باختیم لیگ پنجم یادمه سه روز مدرسه نرفتم و بعد از سه روز که مد رسه رفتم دو صفحه تعهد نوشتم
بهترین خاطره اون برد 4-1 مقابل فولاد توی تهران بود و به دنبال اون قهرمانی لیگ خیلی دوران باحالی بود یادش بخیر اون سال بهترین سال بود ولی یه خاطره بدم این بود که وحید طالبلو رو در عین شایستگی اون برانکوی ... نیمکت نشین میرزاپور سوتی کرد
Abidelan
19-01-2009, 15:54
خاطرات شیرین تلخ که زیاده ولی یک خاطره شیرین این بود که استقلال با پرسپولیس بازی داشت و در نیمه دوم با گل عنایتی جلو افتاد:13: بعد پرسپولیس از یک کرنر که اصلا هم کرنر نبود توسط شیث رضایی به گل رسید/:) بعد ام از ضربه خطایی با گل سهراب انتظاری که افساید بود 127fs3556139دو یک جلو افتاد ولی پسران ابی بیکار ننشستند:7: و حمله کردند فکر کنم در دقیقه 84 محمود فکری به ضربه زیبا توپ را از زیر پای محمدی گذراند:-& و ورزشگاه برای طرفداران ابی ترکید:*:84:*: ولی پرسپولیس با دو گلی که با اشتباه داور به ثمر رسد جلو افتاده بود ولی بازم پسران ابی نگذاشتند که پرسپولیس با کمک داور جلو باشد ولی این اخر کار نبود در دقیقه 94 پسرابی ابی حمله ور شدند که فرزاد مجیدی توپ را برای پیروز قربانی انداخت و پیروز هم به یه ضربه سر دروازه پرسپولیس را باز کرد:2: که ورزشگاه برای پسران ابی برای بار اخر در طول 90 دقیقه برای طرفدارانش ترکید و ضد حال بدی پرسپولیسها خوردند به قول یکی از طرفداردتن پرسپولیس که وقتی فرزاد مجیدی خواست توپ را برای پیروز بفرستد گفت وای که خونه سوخت و با گل پیروز خونه سوخت:27: و این یکی از خاطرات شیرین پسران ابی بود و امیدواریم پسران ابی همه خاطرات شیرین را برای هودارانشان به ارمغان اورند :d0s69thbefhifftitrz
seedorf10
19-01-2009, 15:54
بهترین خاطره ی من از استقلال باخت یک بر صفر مقابل ملوان در لیگ اول.:5:
دقیقا همان بلایی که امسال سر سپاهان آوردیم اون سال به کمک ملوان به سر استقلال آوردیم:*:84:*::*:84:*::*:84:*:
seedorf10
19-01-2009, 16:00
خاطرات شیرین تلخ که زیاده ولی یک خاطره شیرین این بود که استقلال با پرسپولیس بازی داشت و در نیمه دوم با گل عنایتی جلو افتاد:13: بعد پرسپولیس از یک کرنر که اصلا هم کرنر نبود توسط شیث رضایی به گل رسید/:) بعد ام از ضربه خطایی با گل سهراب انتظاری که افساید بود 127fs3556139دو یک جلو افتاد ولی پسران ابی بیکار ننشستند:7: و حمله کردند فکر کنم در دقیقه 84 محمود فکری به ضربه زیبا توپ را از زیر پای محمدی گذراند:-& و ورزشگاه برای طرفداران ابی ترکید:*:84:*: ولی پرسپولیس با دو گلی که با اشتباه داور به ثمر رسد جلو افتاده بود ولی بازم پسران ابی نگذاشتند که پرسپولیس با کمک داور جلو باشد ولی این اخر کار نبود در دقیقه 94 پسرابی ابی حمله ور شدند که فرزاد مجیدی توپ را برای پیروز قربانی انداخت و پیروز هم به یه ضربه سر دروازه پرسپولیس را باز کرد:2: که ورزشگاه برای پسران ابی برای بار اخر در طول 90 دقیقه برای طرفدارانش ترکید و ضد حال بدی پرسپولیسها خوردند به قول یکی از طرفداردتن پرسپولیس که وقتی فرزاد مجیدی خواست توپ را برای پیروز بفرستد گفت وای که خونه سوخت و با گل پیروز خونه سوخت:27: و این یکی از خاطرات شیرین پسران ابی بود و امیدواریم پسران ابی همه خاطرات شیرین را برای هودارانشان به ارمغان اورند :d0s69thbefhifftitrz
اون بازی رو دقیقا یادمه . بله داور به نفع ما داوری گرفت که 3 دقیقه وقت تلف شده گرفته بود و استقلال توی دقیقه 94 گل زد که باید یه دست مریضاد گفت به داور باز که 3دقیقه رو به 4 دقیقه تبدیل کرد که استقلال بتونه گل بزنه.:1:
بهترین خاطره بازی ما قبل فینال باشگاههای آسیا بود با مربیگری ناصر خان حجازی که استقلال 3-1 عقب افتاد یادم بازی ها تو محرم بود استادیوم جو خاصی داشت تا حالا هنوز همچین جوی رو ندیدم بازی 3-2 شده بود همه به خود آقا امام حسین متوسل شده بودند اطرافیان رو که نگاه میکردم یا گریه میکردند یا اشک تو چشماشون حلقه زده بود اما یکهو جو برگشت استقلال 3-3 کرد بازی رفت تو وقت اضافه ولی در کل استقلال با قانون گل طلایی 3-4 برد و رفت فینال بازیکنهای استقلال همونجا بعد از گل چهارم که بازی رو تموم کرد حلقه زده بودند و شروع کردند به سینه زنی و عجب حس و حالی بود
بد ترین خاطره هم مطمئنا همون بازی ها تو فینال که من فکر میکنم برکناری حجازی از همون بازیها شروع شده بود که پرویز وقتی استقلال 1-0 جلو بود هر توپی رو میزدند میرفت تو گلش بدترین گلی رو که خورد بازیکن دالیان از نزدیک کرنر زد تو گلش...
بهتر نظر شخصیم رو نگم ببخشید همه دوستان که خستتون کردم
بازی همینه دوست عزیز شما مگه دقیقه 96 -97 قهرمان نشدی خاطره بگو حاشیه رو بی خیال
اون سال هم واقعا یک خاطر ه بدی بود اس اس با مساوی هم قهرمان میشد 14 هفته صدر جدول بود
بهترین خاطره ی من از استقلال باخت یک بر صفر مقابل ملوان در لیگ اول.:5:
دقیقا همان بلایی که امسال سر سپاهان آوردیم اون سال به کمک ملوان به سر استقلال آوردیم:*:84:*::*:84:*::*:84:*:
ببین با این حرفت داری جو رو به هم می ریزی برو توی بخش تیم خودت هرچی می خوای بگی بگو
راستی اون بازی های جام باشگاه های آسیا که دوستنون گفت توی محرم بودم یکی دیگه از خاطرات موندگار سالی که توی تهران توی فینال اس اس مقابل جوبیلو ایواتا 2-1 باخت گل اس اس رو هم سیروس دینمحمدی زد که خدایی از اون گلهای 30 40 متری معروفش بود یادش بخیر
یکی دیگه از به یادماندی ترین لحظاتم اون بازی با الاتحاد بود فکر کنم توی تهران که تا دقیقه 88 اس اس نتونسته بود صعود کنه و با گل واحدی صدای شادمانی از یکصد هزار نفر یهو برخاست و با اون گل استقلال صعود کرد
ببین با این حرفت داری جو رو به هم می ریزی برو توی بخش تیم خودت هرچی می خوای بگی بگو
راستی اون بازی های جام باشگاه های آسیا که دوستنون گفت توی محرم بودم یکی دیگه از خاطرات موندگار سالی که توی تهران توی فینال اس اس مقابل جوبیلو ایواتا 2-1 باخت گل اس اس رو هم سیروس دینمحمدی زد که خدایی از اون گلهای 30 40 متری معروفش بود یادش بخیر
یکی دیگه از به یادماندی ترین لحظاتم اون بازی با الاتحاد بود فکر کنم توی تهران که تا دقیقه 88 اس اس نتونسته بود صعود کنه و با گل واحدی صدای شادمانی از یکصد هزار نفر یهو برخاست و با اون گل استقلال صعود کرد
دمت گرم اون زمان دانشگاهم اصفهان بود داشتم میاومدم تهران بازی رو تو ترمینال دیدم با گل نیکبخت خائن :2: (واقعا عجب گلی زد) اون قسمت ترمینال از خوشحالی ترکید:D
بهترین خاطره قهرمانی اس اس توی ورزشگاه آزادی 3-4 سال پیش با برد 4-1...
همون فصلی که جباری و رضای آقای گل و اکبرپور مثلث آتش رو آفریده بودن...
اون روز 5-6 تایی رفته بودیم استادیوم...
و استقلال هی میچپوند...
آخرای بازی همه استادیوم روزنامه ها رو گرفته بودن دستشون و آتیش زدن. کل استادیوم یه تیکه آتیش بود... یادش بخیر بعدهم کلی برای قهرمانی اس اس برنامه داشتن...
[quote=DaNiOK;155728]بهترین خاطره قهرمانی اس اس توی ورزشگاه آزادی 3-4 سال پیش با برد 4-1...
همون فصلی که جباری و رضای آقای گل و اکبرپور مثلث آتش رو آفریده بودن...
quote]
البته مربع بود ولی خب چون یه بچه ... راس آخر این مربع رو پر می کنه همون مثلث برازنده تره
من یکی که مطمئنم آقای راس چهارم دیگه به پایان بازی خودش رسیده با اینکه استعداد و نبوغش خیلی بالاست ولی به طور وحشتناک غرق حاشیه و مسخره بازی شده
آخر و عاقبت خائنی که دل ملیونها طرفدارش رو میشکنه و نا امیدشون میکنه اگر بهتر از این باشه باید به کار دنیا شک کرد یا به قول شما اگه از نبوغ و حاشیه رفتنش هم باشه بالاخره سرش میاد هرچی سرمون آورد ولش کن اصلا بیخیالش بشیم بهتره میسپریمش به دست دنیا خودمون میشینیم نگاه میکنیم همون خاطره های خوب رو مرور کنیم بهتره
آخر و عاقبت خائنی که دل ملیونها طرفدارش رو میشکنه و نا امیدشون میکنه اگر بهتر از این باشه باید به کار دنیا شک کرد
انصافا این یکی رو خیلی توپ گفتی من کاری ندارم که فوتبال حرفه ای شده ولی توی ایران هنوز توی مسائل استقلال پرسپولیس این موضوع جای بحث زیادی داره
ولی دیگه بی خیالش فراموشش کنیم بهتره هرکی خربزه می خوره پای لرزشم میشینه
Hadi2345
19-01-2009, 17:05
بهترین خاطره استادیوم : برد 1-0 استقلال مقابل پرسپولیس با گل رضا عنایتی در سال 84 و همچنین برد 4-3 استقلال مقابل دالیان چین
بدترین خاطره استادیوم : باخت 1-0 مقابل پرسپولیس در سال 75 که طلسم 7 ساله شکسته شد و همچنین باخت مقابل جوبیلو ایواتا در فینال جام باشگاهای آسیا
--------------
بهترین خاطره غیر استادیومی !! :: برد 3-2 استقلال مقابل پرسپولیس در 7 اسفند 83
بدترین :: باخت 1-0 استقلال مقابل ملوان و از دست رفتن قهرمانی در سال 80
بازی جام حذفی 78- 79 هم بود منصور خان دو سه بازی بود اومد استقلال تو بازی فینال 3-1 بهمن رو بردیم که گل بهمن رو فرزاد مجیدی زد به طبا طبایی سال بعد هم اومد استقلال
Abidelan
19-01-2009, 17:13
فکر کنم همه ی آبیها هم عقیده باشن که بهترین خاطره گل دقیقه 93 پیروز بود.....انصافا عجب گلی بود و چقدر چسبید......اون بازی حق اس اس بود ببره ولی گل دقیقه 93 یه چیز دیگه بود بیچاره لنگیا باورشون نمیشد:6qwup3:
البته سال 79 و فرار عالی اکبرپور و جا گذاشتن انصاریان و زدن گل و قهرمانی اون سال خیلی چسبید.....البته گل هاشمی نسب همون سال به پرسپولیس هم که دیگه نگو
بین همه تیمای دنیا
عشق است استقلال
ssghahreman
01-05-2009, 03:43
بازی اس اس و انیانگ کره تو ازادی نیمه نهایی چام باشگاهها فروردین 80 بود رفتیم استادیوم بارون میومد مثله چی لباس زیرمون هم خیس شد تا گفتند بازی لغو بعد از 1 ساعت قرار شد بازی برگزار شه استقلال تیم خفنی بود اگر زمین خراب نیود صد در صد قهرمان بود اما تو اون بازیه بکش بکش 2-1 باختیم و تا صبح گریه کردم خیلی دردناک بود.بعدش هم اومد تو لیگ و جام را تو انزلی داد به پرسپولیس در کل خیلی دردناک بود
بازی اس اس و انیانگ کره تو ازادی نیمه نهایی چام باشگاهها فروردین 80 بود رفتیم استادیوم بارون میومد مثله چی لباس زیرمون هم خیس شد تا گفتند بازی لغو بعد از 1 ساعت قرار شد بازی برگزار شه استقلال تیم خفنی بود اگر زمین خراب نیود صد در صد قهرمان بود اما تو اون بازیه بکش بکش 2-1 باختیم و تا صبح گریه کردم خیلی دردناک بود.بعدش هم اومد تو لیگ و جام را تو انزلی داد به پرسپولیس در کل خیلی دردناک بود
دمت گرم یادمه بین دو نیمه یه لگن بزرگ قرمز اورده بودند با اسفنج های بزرگ میخواستن اب جمع شده توی بعضی از قسمتهای زمین رو جمع کنند اما مگه میشد اون ابی که جمع شده خالی کرد اخر هم دیدن کارشون بی فایده هست رفتم - اون روز سیل میومد تاحالا همچین بارونی ندیده بودم یادمه چه سرمای سختی خوردم همه لباسهام خیس خیس بود فقط سهراب بختیاری زاده خوب بازی کرد علی موسوی کلی موقعیت خراب کرد
خیلی حیف شد خیلی
چقدر برای باخت اون بازی غصه خوردم
ssghahreman
01-05-2009, 04:22
دمت گرم یادمه بین دو نیمه یه لگن بزرگ قرمز اورده بودند با اسفنج های بزرگ میخواستن اب جمع شده توی بعضی از قسمتهای زمین رو جمع کنند اما مگه میشد اون ابی که جمع شده خالی کرد اخر هم دیدن کارشون بی فایده هست رفتم - اون روز سیل میومد تاحالا همچین بارونی ندیده بودم یادمه چه سرمای سختی خوردم همه لباسهام خیس خیس بود فقط سهراب بختیاری زاده خوب بازی کرد علی موسوی کلی موقعیت خراب کرد
خیلی حیف شد خیلی
چقدر برای باخت اون بازی غصه خوردم
یادته دروازه بان کچل تیم انیانگ را
راست مگی چقدر موقعیت خراب شد فقط تو اون بازی سهراب با یه پا توپ را میاورد بالا با اونیکی پام میکشید زیرش یادش بخیر ممد نوازی پنالتی خراب کرد زد تو اسمون
خیلی سخت بود
خیلی
*only_Esteghlal*
01-05-2009, 12:05
زندگی با استقلال سراسر خاطرس
ولی من روز بازی با برق که قهرمان لیگ5ام شدیم با ژنرالو هیچ وقت فراموش نمیکنم(1اردیبهشت85)
ساعت 9رفتم استادیوم تا بیام خونه ساعت 10شب بود پیاده تا خونه اومدم.
04-05-2009, 15:29
زیباترین خاطره جمعه 1اردیبهشت 85 بود که 4 تا به برق زدیم و قهرمان شدیم
خیلی جسبید
بهترین خاطره گل دقیقه ی 93 پیروز به پیروزی بود که ساختمان داشت از جا کنده می شد
روزی که استقلال دقیقه 90 توسط پیروز قربانی گل سوم رو به قرمزای سوراخ زد و من از شدت خوشحالی مشت کوبیدم به دیوار و انگشت کوچیکه شکست لامسب ! ! ! :wagfinger1:
[Only registered and activated users can see links]
بهترين خاطره قهرماني امسال استقلال
بدترين خاطره شكست امسال مقابل مقاومت
بهترین خاطره من بازی استقلال پرسپولیس بود.گل اول رو استقلال زد و داشتم از شادی بال در می آوردم.بعد پرسپولیس گل مساوی رو زد و من زدم زیر گریه اینجوری:29:
بعدش پرسپولیس گل دوم رو زد که من از شدت ناراحتی غش کردم.
وقتی به هوش امدم تو بیمارستان بودم از پدرم پرسیدم چند چند شد؟پدرم گفت:3 بر 2 استقلال برد
من اینقدر خوش حال شدم که نزدیک بود دوباره غش کنم:D
قهرمانی امسال جزء بهترین خاطراتم از استقلاله البته هیچ خاطر ای جای اون برد 3-1 استقلال رو که اختر و ..... گل زدند نمیگیره
قهرمانی امسال استقلال خیلی به دلم نشست خیلی چون قهرمانی از دست رفته رو به لطف خدا و امام رضا توی آخرین دقایق پس گرفتیم
این قهرمانی یه معجزه بود جام از دست رفته رو فقط دعای هوادارا و ایمان برگردوند همین
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1