PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گل‌ها و کلیپ‌های میشائیل بالاک

MamadMunchen
14-04-2008, 05:55
بدون هيچ مقدمه اي ...

ويديويي از حضور بالاك در بازي با ليورپول ([Only registered and activated users can see links])
كليپ تبليغاتي بالاك براي تلويزيون براويا سوني ([Only registered and activated users can see links])
كليپ تبليغاتي بالاك براي تلويزيون براويا سوني 2 ([Only registered and activated users can see links])
يه كليپ از بالاك كه خودم دقيق نميدونم چي چيه ([Only registered and activated users can see links]) :D
اينم گلچين چند تا از گلهاي بالاك هست كه براي بايرن و تيم ملي آلمان زده ([Only registered and activated users can see links])
ايضا ايضا ايضا ايضا ...... 2 ([Only registered and activated users can see links]) :D
كليپ تبليغاتي بالاك براي آديداس ( هميني كه كاكا و رائول و برو بچ ديه هستن رو يه زمين فوتبال آهني فوتبال بازي ميكنن ) ([Only registered and activated users can see links])
ويديويي از بالاك تو لندن كه به نظر ميرسه با ماشينش داره ميره سره تمرين ( Audi رو ببينيد حالشو ببريد :D ) ([Only registered and activated users can see links])
ويديو مقايسه بالاك با رونالدينهو ([Only registered and activated users can see links])
ويديو مقايسه بالاك با لمپارد ([Only registered and activated users can see links])
ويديو مقايسه بالاك با كاكا ([Only registered and activated users can see links])
ويديو مقايسه بالاك با جرارد ([Only registered and activated users can see links])
پشت صحنه يكي از كليپ هاي بالاك كه ميرن كوهنوردي با برو بچ آلمان ( اسم كليپش نميدونم چيه :D ) | ([Only registered and activated users can see links])يه عكس از اين كليپ ([Only registered and activated users can see links])
كليپ تبليغاتي بالاك براي كفشهاي آديداس ([Only registered and activated users can see links])
اين كليپ رو دانلود كنيد چيزي دستگيرتون شد به منم بگيد ! ([Only registered and activated users can see links])
اينم يه ويديو ديگه از بالاك كه اصلا به طور دقيق معلوم نيست چيه ([Only registered and activated users can see links])

كيفيت كليپ ها : از افتضاح گرفته تا خيلي عالي ( كه بيشترش خوبه )
نكته : بعضي هاشو فكر ميكنم امين تو تاپ گل گذاشته بوده قبلا ( حداكثر دوتاش )
ويديو ها رو دانلود كنيد ببينيد بالاك چه ضربه كاشته زنه قهاري بوده !

__________________________________________________ ___

در خواست : يكي هم واسه ما اون كليپ بالاك و ايدز رو بذاره با كيفيت XVid

Ali18
15-04-2008, 14:49
بالاخره آپلود کردمش Just for Ballack

[Only registered and activated users can see links]
ballack 5.flv - 8.14MB ([Only registered and activated users can see links])

Ali18
19-04-2008, 14:31
'dقصد دارم تو این تاپیک کلیپ های باحال از هر بازیکن معروفی که من دارمشون براتون بزارم تا یه حالی هم به شما داده باشم. حلا فرق نمیکنه از کی باشه مهم اینه که من بتونم، اولین کلیپ از میشائیل بالاکِ امیدوارم خوشتون بیاد

ballack ([Only registered and activated users can see links]]ballack -)

Ali18
01-07-2008, 17:06
یه بار دیگه یه کلیپ از بالاک. خیلی وقته آپلودش کردم ولی وقت نداشتم بزارمش
MB9/08
flv

کلیپ بالاک ([Only registered and activated users can see links])

Ali18
01-07-2008, 17:27
یه بار دیگه یه کلیپ از بالاک. خیلی وقته آپلودش کردم ولی وقت نداشتم بزارمش
MB9/08
flv

کلیپ بالاک ([Only registered and activated users can see links])

Joga Bonito
26-07-2008, 22:53
گلهای بالاک با پیراهن تیمهای لورکوزن، بایرن مونیخ، چلسی و تیم ملی آلمان؛

از اینجا ببینید: Youtube ([Only registered and activated users can see links])یا اینکه از سایت vidsaver.eu اينو دانلود کنید

اگه خوب بود می تونید از اینجا با کیفیت بالا دانلود کنید:MegaUpload ([Only registered and activated users can see links]) (صد و 5 مگ هست)

HoseinBallack13
16-01-2009, 19:43
اگه این قسمت قفل نکنند من گل های بالاک براتون می زارم می تونید در خواست بدید و هر گلی از بالاک خواستید من براتون میزارم فعلا گل بالاک به ساوتند یونایتد

دانلود گل بالاک به تیم ساوتند یونایتد - FA cup ([Only registered and activated users can see links])

دانلود گل بالاک به تیم اتریش ([Only registered and activated users can see links])

Omid Ballack
17-01-2009, 17:57
خوشحالم به خاطر همچین تایپکی امیدوارم فعال باشه ؛ منم اگه تونستم چیز هایی می ذارم

Ali18
17-01-2009, 17:59
فکر نمیکنی یکم حجمشون زیاده جیگر؟
14 تا واسه دیال آپی ها خیلیه خواهشا AVI نزار:27:

HoseinBallack13
17-01-2009, 19:32
فکر نمیکنی یکم حجمشون زیاده جیگر؟
14 تا واسه دیال آپی ها خیلیه خواهشا AVI نزار:27:
ali18
این چیزی که من گزاشتم کیفیتش عالیه این هایی که کم حجم هستن اصلا کیفیت ندارن

HoseinBallack13
19-01-2009, 21:32
یه کلیپ تبلیغاتی از بالاک برای آدیداس

دانلود کلیپ بالاک ([Only registered and activated users can see links])

HoseinBallack13
20-01-2009, 12:23
البته می دونم همتون این گل دارید ولی من می زارم برای کسایی که گل بالاک به منچستر هنوز نتونستند ببینند

دانلود گل اول بالاک به منچستر یونایتد ([Only registered and activated users can see links])

HoseinBallack13
24-01-2009, 16:07
اینم یه گل فوق العاده از بالاک به تیم لیورپول تو لیگ قهرمانان البته این بگم بالاک اون موقع بایر لورکوزن بود

دانلود گل بالاک به تیم لیورپول - لیگ قهرمانان اروپا ([Only registered and activated users can see links])

HoseinBallack13
14-02-2009, 19:54
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

HoseinBallack13
14-02-2009, 19:57

HoseinBallack13
14-02-2009, 19:59
اینم مصاحبه جدید بالاک هستش مه بازیکنان چلسی با اون شوخی می کندد و.... کلا جالب ببینید

HoseinBallack13
04-03-2009, 09:15
این دوتا گل هم مربوط میشه به گل های بالاک تو یورو2008 که یکی رو به پرتغال و اون یکی که خیلی بی نظیر و جز بهترین گل های یورو به حساب میاد به اتریش می زنه توصیه می کنم دانلود بکنید

m13
13-03-2009, 23:19
دوست عزیز اگه امکان داره کلیپ تبلیغاتی بالاک برای ایدز با ادبایور و اون مصاحبه رو با پسوند دیگه ای بزار ممنونم :heartsmile:با ارزوی موفقیت بالاک در تمام جامها به کوری چشم بقیه

HoseinBallack13
16-03-2009, 12:16
دوست عزیز اگه امکان داره کلیپ تبلیغاتی بالاک برای ایدز با ادبایور و اون مصاحبه رو با پسوند دیگه ای بزار ممنونم :heartsmile:با ارزوی موفقیت بالاک در تمام جامها به کوری چشم بقیه
دوست عزیز شما اگه نرم افزار real player و neroshowtime ریخته باشی به راحتی می تونی فایل های فلش باز بکنی البته نرم افزار flash player رئ هم بریز
مر30

HoseinBallack13
07-04-2009, 10:28
این دو تا گل بالاک به تیم لیختناشتاین و ولز تو مقدماتی جام جهانی 2010 هستش هر دوتا رو واقعا زیبا می زنه :13:

HoseinBallack13
12-04-2009, 11:59
اینم گل بالاک به تیم بولتون تو لیگ جزیره

HoseinBallack13
09-05-2009, 10:35
کلیپ عصبانی شدن بالاک بارسلونا فکر نکنند که بهتریم تیم جهان هستند
حتما با این کارها بهترین تیم هستن با خریدن داورها قرار بود چلسی تحقیر بکنند ولی بارسا تحقیر شد

Omid Ballack
11-05-2009, 18:56
اين يه كليپه كه پسره مياد ماشين بالاك و مي گيره دوچرخش رو مي ده به اون :30upn9j:
عكسم بلد نيستم بذارم :2:
دانلودم نشد من بلد نيستم :6qwup3:
دانلود كنيد وليا :41:

بالاك و دوچرخه ([Only registered and activated users can see links])

Michael Ballack 13
18-05-2009, 19:24
سلام دوست عزیز،واقعا از زحماتت ممونم
اگه میشه این چیز هایی که میگم رو بذار:
1-گل بالاک به بولتون در اولین فصل حضورش در چلسی(2007-2006)
2-گل بالاک به اورتون(ضربه آزاد دیدنی) در فصل 2007-2006
3-گل بالاک به قبرس-مقدماتی EURO 2008
4-گل بالاک به برزیل-نیمه نهایی جام کنفدراسیون ها=بالاک تو کنفدراسیون های سال 2005 زیاد گل زد اگه می تونی تمام گل هاشو بذار
ممنون

Michael Ballack 13
19-05-2009, 08:56
یه کلیپ زیبا از بالاک براتون میذارم.نمیشه راجع بهش توضیح داد حتما دانلودش کنید:
تا دلتون بخواد از بالاک مصاحبه و کلیپ دارم و همین طور گل اما می دونم شما عزیزان گل هاشو دارین پس به زودی براتون مصاحبه ها و کلیپ هاشو میذارم.

HoseinBallack13
19-05-2009, 09:07
یه کلیپ زیبا از بالاک براتون میذارم.نمیشه راجع بهش توضیح داد حتما دانلودش کنید:
تا دلتون بخواد از بالاک مصاحبه و کلیپ دارم و همین طور گل اما می دونم شما عزیزان گل هاشو دارین پس به زودی براتون مصاحبه ها و کلیپ هاشو میذارم.

گل های بالاک که زمان بایرن مونیخ می زنه حتما بزار مصاحب های بالاک رو هم بزار :13:
از شما سپاسگزارم که به ما کمک می کنید

Michael Ballack 13
19-05-2009, 11:44
مصاحبه با بالاک بعد از تساوی تلخ و بازی نا عادلانه و بحث برانگیز بارسلونا::-?

مصاحبه با بالاک و تری بعد از برد شیرین منچستر در فصل پیش با دو گل:d0s69thbefhifftitrz بالاک:d0s69thbefhifftitrz:جالبه!!

Michael Ballack 13
23-05-2009, 08:20
اینم دو کلیپ زیبا از کاپیتان بالاک:

این تبلیغ بالاک با اسم Blue Pitches که فکر کنم برای آکادمی نوجوانان باشگاه چلسی باشه که اکثر بازیکنان چلسی این رو تبلیغ کردند:

اینم کلیپ تبلیغاتی بالاک برای مک دونالد:

HoseinBallack13
23-05-2009, 08:32

این تبلیغ بالاک با اسم Blue Pitches که فکر کنم برای آکادمی نوجوانان باشگاه چلسی باشه که اکثر بازیکنان چلسی این رو تبلیغ کردند:

دوست عزیر من یه توصیه بکنم این هارو توی zshare آپلود نکنی چون بعد از یه مدت zshare این هارو پاک می کنه اگه می خواهید این کلیپ ها بمونه این توی acoount بالاک که من توی 4shared ایجاد کردم اونجا آپلود بکن مر30
اینم لینک acount man

BALLACK-13
23-05-2009, 10:37
خیلی ممنون کلیپ ها عالی بود. من یکسری کلیپ فوق العاده از بالاک دارم ولی بی تعارف بگم من توی کار با اینترنت خیلی اماتورم ! اگه یک نف به تور کامل بنده رو راهنمایی کنم همشون رو براتون میذارم بازم بابت کلیپ ها ممنون

Michael Ballack 13
23-05-2009, 11:27
خیلی ممنون کلیپ ها عالی بود. من یکسری کلیپ فوق العاده از بالاک دارم ولی بی تعارف بگم من توی کار با اینترنت خیلی اماتورم ! اگه یک نف به تور کامل بنده رو راهنمایی کنم همشون رو براتون میذارم بازم بابت کلیپ ها ممنون

دوست عزیز شما تو یکی از سایت هایی که فضای خالی برای آپلود میدن مثل:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ,... می تونی کلیپ مورد نظرت رو آپلود کنی.برای مثال تو zshare که برای یه جا نوشته browse بعد از این که کلیک کردی کلیپ رو انتخاب می کنی بعد یه مربع کوچیک اون پایینه که باید توش تیک بزنی بعد هم رو share کلیک کن و آپلود میشه و بعد از آپلود شدن بهت لینک رو میده که شما لینک رو اینجا قرار میدی.:labkhand::چلسی:

Ali Chelsea
23-05-2009, 12:29

چرا فقط صداست و تصویر نداره؟

Michael Ballack 13
23-05-2009, 12:40
چرا فقط صداست و تصویر نداره؟

مطمئنی؟؟
من خودم از تو Zshare دیدم هیچ مشکلی نداره:fkr::wagfinger1:

Ali Chelsea
23-05-2009, 20:33
مطمئنی؟؟
من خودم از تو Zshare دیدم هیچ مشکلی نداره:fkr::wagfinger1:
:-?:-?
منم از تو زد شر دیدم ولی وقتی دانلود می کنم فقط صداست!:wagfinger1:

BALLACK-13
24-05-2009, 10:35
دوست عزیز شما تو یکی از سایت هایی که فضای خالی برای آپلود میدن مثل:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ,... می تونی کلیپ مورد نظرت رو آپلود کنی.برای مثال تو zshare که برای یه جا نوشته browse بعد از این که کلیک کردی کلیپ رو انتخاب می کنی بعد یه مربع کوچیک اون پایینه که باید توش تیک بزنی بعد هم رو share کلیک کن و آپلود میشه و بعد از آپلود شدن بهت لینک رو میده که شما لینک رو اینجا قرار میدی.:labkhand::چلسی:

BALLACK-13
24-05-2009, 13:04
اینم کلیپ مقایسه کاپیتان بالاک با جرارد که MICHAEL BALLACK 13 عزیز در خواست کرده بود

BALLACK-13
25-05-2009, 13:15
بابت کلیپ ها ممنون من 5-6 تا کلیپ نایاب از بالاک دارم که فقط مشکل حجمشونه اگه راهنمایی یا پیشنهادی بدید ممنون میشم ! راستی قسمت دوم مقایسه بالاک با جرارد رو هم گیر اوردم همینطور مقایسه بالاک با زیدان .

HoseinBallack13
25-05-2009, 13:45
اینم گل های بالاک به تیم سیدورف که یه بازی خیریه بین بالاک و سیدورف انجام شد که این همون بازی هستش

[Only registered and activated users can see links] July_2008.avi ([Only registered and activated users can see links] July_2008.html)

[Only registered and activated users can see links] _July_2008.avi ([Only registered and activated users can see links] _July_2008.html)

اینم گل بالاک به تیم اورتون هستش که فوق العاده می زنه توپ یه کاتی می گیره که هیچ بازیکنی نمی تونه این جوری بزنه

اینم 10 گل برتر بالاک هستش که این عمرا جایی گیر آورده باشید این کلیپ هم فوق العاده هستش گل بالاک به لیورپول هم که توی لیگ قهرمانان بالاک می زنه توی این هستش

HoseinBallack13
25-05-2009, 15:14
خیلی ممنون که کمکم کردی- من کلیپ مقایسه بالاک با جرارد رو دارم فقط خیلی سنگینه ولی تا امروز عصر (3/3/88 )برات میذارمش بازم بابت کمکت ممنون:flowerysmile::6qwup3:
دوست عزیز لطفا کلیپ هاتون اینجا آپلود بکنید این سایت هایی که معرفی شده بعد از یه مدت فایل های شما رو پاک می کنند این لینکش این یه account مخصوص بالاک هستش

HoseinBallack13
25-05-2009, 15:22
اینم گل های دیگه از بالاک
گل بالاک به تیم نیوکاسل

مصاحبه شبکه itv با بالاک بعد از یورو 2008 که قشنگ هستش حتما ببینید

گل بالاک به تیم المپیاکوس تو لیگ قهرمانان اروپا

گل بالاک به تیم وستهام که با پاس زیبای فرانکی بالاک هم پاسخشو به زیبایی می ده

Ali Chelsea
25-05-2009, 15:31
اینم 10 گل برتر بالاک هستش که این عمرا جایی گیر آورده باشید این کلیپ هم فوق العاده هستش گل بالاک به لیورپول هم که توی لیگ قهرمانان بالاک می زنه توی این هستش

فقط گل های اخیرش تو آلمان رو کم داشت
مخصوصا گلش به لهستان تو یورو 2008

HoseinBallack13
25-05-2009, 15:34
فقط گل های اخیرش تو آلمان رو کم داشت
مخصوصا گلش به لهستان تو یورو 2008

علی گل بالاک تو یورو به اتریش می زنه نه لهستان
ائن گل بالاک به اتریش تو صفحات اول گزاشتم

Ali Chelsea
25-05-2009, 17:12
علی گل بالاک تو یورو به اتریش می زنه نه لهستان
ائن گل بالاک به اتریش تو صفحات اول گزاشتم
درسته
اون گل رو خودم دارم ولی منظروم این بود که خوب میشد تو این 10 تا می بود:wavesmile:

BALLACK-13
26-05-2009, 09:49
این یک اسکرین سیور از بالاک هستش که البته تو خود سایت بالاک هم هست :

CAPITAN
26-05-2009, 20:52
خواهشآ دو گل بالاک به منچستر که سال قبل زد رو بزارین... ممنون

HoseinBallack13
27-05-2009, 07:38
خواهشآ دو گل بالاک به منچستر که سال قبل زد رو بزارین... ممنون

دوست عزیزمون دو تا گل بالاک به منچستر خواسته بود که من براش می زارم فقط این می خوام بگم که بچه ها هر درخواستی از من داشته باشن من براشون انجام می دم اینم دو تا گل :13:

بچه ها این بالایی ها رو فای های خودم نیست و نمی دونم کیفیتشون چی جوری هستش ولی این گل های بالاک مال خودم هست و کیفیت فوق العاده دارن

BALLACK-13
27-05-2009, 10:02
اقا حسین گلی که بالاک زمانی که توی بایرن بود توی جا باشگاه ها به میلان زد رو میتونی بذاری ؟

HoseinBallack13
27-05-2009, 10:50
اقا حسین گلی که بالاک زمانی که توی بایرن بود توی جا باشگاه ها به میلان زد رو میتونی بذاری ؟

گل بالاک به تیم میلان که یکی از بهترین گل های لیگ قهرمانان هستش توی اون 10 تا گل برتر بالاک که براتون گزاشتم هست :D

Alessandro
27-05-2009, 13:31
Michael Ballack V West Ham Away (EPL) (08-09)

Video Format: WMV

Bitrate: 3.5Mbps

Framesize: 704x400

File Size: 11.9MB

Length: 0:32 Minutes

Music: No Mercy - When I Die

Download Link:

MediaFire ([Only registered and activated users can see links])

MamadMunchen
27-05-2009, 14:16

این گل رو قبلا مَهدی گذاشته بود گفته بود داداشش عشقه بالاک و این گل رو داره ! از شبکه 3 ضبط شده و فقط هم صحنه آهستست با موزیک لیگ قهرمانان که روشه .

الان برات آپش کردم دوباره ! ([Only registered and activated users can see links])

Michael Ballack 13
28-05-2009, 09:01

دوست عزیز اینم گل بالاک به میلان که خواستی،کامل هست و کیفیتش خوبه:

از حسین بالاک عزیز هم عذرخواهی می کنم که Zshare آپ کردم اصلا حواسم نبود

BALLACK-13
28-05-2009, 19:05
من میخواستم بگم که موافقید چند تا کلیپ سنگین رو به کلیپ موبایل تبدیل کنم بعد اپلودش کنم ؟

Alessandro
28-05-2009, 21:06
من میخواستم بگم که موافقید چند تا کلیپ سنگین رو به کلیپ موبایل تبدیل کنم بعد اپلودش کنم ؟

اگر بزاری که خیلی عالی میشه:flowerysmile:

HoseinBallack13
29-05-2009, 07:33

فکر خوبی هستش ولی اگه نمی تونی مستقیم آپلود بکنی اگه خواستی برسون دست من تا براتون آپلود بکنم

HoseinBallack13
02-06-2009, 13:47
این هم گزارش های گرفته شده از بالاک هستش بعد از بازی با فنر باغچه تئ لیگ قهرمانان

این هم گزاش گرفته شده از بالاک و لمپارد هستش بعد از بازی المپیاکوس تو لیگ قهرمانان

گل بالاک به تیم شفیلد یونایتد که بالاک با سر گل می زنه

ضربه آزاد و محکم بالاک به تیم صربستان که دروازبان فقط نگاه می کنه

پنالتی بالاک به تیم فولام که بازم توپ به تور می چسبونه

اینم گل بالاک به تیم پورتو تو لیگ قهرمانان که قیچی میزنه

گل بالاک به تیم بلکبرن که تو نیم نهایی جام حذفی سال 2007 می زنه بعد گل فقط هیکل بالاک نگاه بکنید :2:

Michael Ballack 13
03-06-2009, 11:03
ببخشید من نمی تونم تو 4shared آپ کنم احتمالا باهاش مشکل دارم:

این گل بالاک به Portsmouth هست که در اولین فصلش در چلسی زد و اون بازی رو چلسی 0-2 با گل های شوچنکو و بالاک برد:

گل بالاک به شفیلد یونایتد در بازی رفت-این گل با گلی که حسین بالاک عزیز زحمتشو کشیده آپ کرده فرق داره،این بازی رو هم چلسی 2-0 با گل های زیبای لمپارد و بالاک برد:

گل بالاک به وردربرمن در لیگ قهرمانان که اولین گل بالاک برای چلسی محسوب می شه که یک پنالتی فوق العاده و مهارنشدنی رو زد:

Michael Ballack 13
03-06-2009, 12:39
این گل بالاک به هلند هست-که اول هلند با 2 گل روبن 2-0 جلو میفته اما آلمان با درخشش کاپیتان بالاک بازی رو 2-2 مساوی می کنه:

گل بالاک به کره جنوبی در نیمه نهایی جام جهانی 2002:

گل بالاک به آمریکا در یک-چهارم جام جهانی 2002:

مصاحبه با بالاک بعد از پیروزی 3-2 در برابر اورتون-همون بازی ای که بالاک با ضربه آزاد دیدنی گل اول چلسی رو زد:

Michael Ballack 13
04-06-2009, 13:28
دو مصاحبه از بالاک:
مصاحبه با بالاک بعد از شکست آرسنال در نیمه نهایی FA Cup:

مصاحبه با بالاک بعد از تساوی 4-4 در برابر لیورپول:

Michael Ballack 13
23-06-2009, 10:30
گل بالاک به ردینگ در فصل پیش که چلسی اون بازی رو 0-1 برد.
بالاک در فصل پیش بدون شک فرشته نجات چلسی بود:

Michael Ballack 13
25-06-2009, 18:50
این پنالتی بالاک به آرژانتین در یک چهارم جام جهانی 2006 که یکی از شیرین ترین بازی های عمرم بود:

مصاحبه با بالاک در بازی خداحافظی الیور کان:

گل بالاک به پرسپولیس:

Ballack1988
28-06-2009, 09:41
سلام
لطفا کلیپ های گل های قدیمی بالاک در تیم ملی آلمان رو بذارین.

HoseinBallack13
28-06-2009, 10:21
سلام
لطفا کلیپ های گل های قدیمی بالاک در تیم ملی آلمان رو بذارین.

منظورت کدوم گل ا هستش اگه باری های جام جهانی می گی دوست عزیزمون michael ballack13 گزاشته لطفا بگو که از کدوم سال از بالاک عکس یا ویدیو می خوای تا من و دوستان برات بزاریم

HoseinBallack13
28-06-2009, 14:17
دوستان درخواست گل های قدیمی بالاک داشتن گفتم بزارم خدایی بالاک بدونه یه همچین طرفداری داره سریع من مدیر برنامه های خودش می کنه
شاید باور نکنید ولی هنوز کامل خودم این کلیپ هارو نگاه نکردم
فقط 4 یا 5تا رو می دونم که اون گلی که بالاک تقزیبا از وسط زمین می زنه توی این کلیپ ها هستش گل بالاک به تیم چک و گل بالاک به عربستان که 8 بر 0 باخت :5: ضربه فوق العاده بالاک به تیم مکزیک هم توی این کلیپ ها هستش

Michael Ballack 13
29-06-2009, 14:11
کلیپ بازی:29: آلمان-ایتالیا:53: در نیمه نهایی جام جهانی 2006:

Michael Ballack 13
29-06-2009, 15:28
دوستان کسی کلیپ بالاک و آدبایور همونی که برای سازمان UNAIDS هست رو داره؟
حسین عزیز زحمت پشت صحنه و مصاحبه با بالاک رو کشیده.
اما منظورم کلیپش هست.

Michael Ballack 13
29-06-2009, 21:21
یه کلیپ زیبا از گل های بالاک که حجمش 105 مگ و خیلی قشنگه،توصیه می کنم حتما دانلود کنید:

Ali Chelsea
29-06-2009, 21:58
دوستان کسی کلیپ بالاک و آدبایور همونی که برای سازمان UNAIDS هست رو داره؟
حسین عزیز زحمت پشت صحنه و مصاحبه با بالاک رو کشیده.
اما منظورم کلیپش هست.
درسته
من هم دنبال این کلیپ می گردم:-?
یه کلیپ زیبا از گل های بالاک که حجمش 105 مگ و خیلی قشنگه،توصیه می کنم حتما دانلود کنید:
می شه بگی توش چیا داره؟!:-??:34:

Michael Ballack 13
29-06-2009, 22:07
گل بالاک به چک،60 یا 70 درصد گل های بالاک تو بایرن،گل بالاک به مکزیک و ...
اگه بخوام بگم یه طومار میشه،اما پیشنهاد میکنم دانلود کن.ضرر نمی کنی.
اون کلیپ بالاک و آدبایور رو تو سایت بالاک دیدم اما با Real Player هر کاری کردم دانلود نشد.
کلیپش خیلی جالبه امیدوارم یکی باشه که اونو داشته باشه!!!:smil4337dd8b9eb25:

Ali Chelsea
30-06-2009, 00:14
اون کلیپ بالاک و آدبایور رو تو سایت بالاک دیدم اما با Real Player هر کاری کردم دانلود نشد.
لطفا لینکش رو بزار:6qwup3:

HoseinBallack13
30-06-2009, 07:58

دوست عزیز گل های بالاک که تو بایرن زده و 70% از اون داری upload بکن اگه نتونستی اون یه جوری بدست من برسون تا من آپلود بکنم مر30 :5:

Michael Ballack 13
30-06-2009, 09:43
اکثر گل هاش تو بایرن تو همون کلیپه که صفحه قبل گذاشتم هست.
خودم به صورت جدا جدا ندارم.

لینک کلیپ گل های بالاک رو تو صفحه 9 گذاشتم همونی که از rapidshare هست
اما اگر منظورتون لینک کلیپ جدید UNAIDS هست گفتم که هر کاری کردم دانلود نشد و تو خود سایت بالاک تونستم ببینم
اینم لینکش دوست عزیز که از این جا فقط میتونی ببینی:

Michael Ballack 13
30-06-2009, 16:48
این یه گل خیلی قدیمی از بالاک در کایزرسلاترن:

این گل برای طرفداران آلمان که تورستن فرینگس به زیبایی به هلند در EURO 2004 زد:

Michael Ballack 13
01-07-2009, 15:29
این لینک کلیپ از mediafire چند تا کلیپ زیبا از بالاک توشه که برید حتما متوجه میشید،فقط لینک آخرش که اسمش Christmas Presents هست رو حسین بالاک عزیز صفحه قبل همشو گذاشته.
این لینک تو قسمت ویدئوهای درخواستی از لیگ انگلیس هم است که دوست عزیزی زحمتشو کشیده بود:

[Only registered and activated users can see links] 620cc96cb8eada0a1ae8665a

نگین بالاک
06-07-2009, 22:31
تو را خدا یکی ویدئو جدید بالاک را بگذاره اسمش wohinهست

دوستان زحمت نکشین پیدا کردم خودم

Michael Ballack 13
08-07-2009, 12:30
دوستان زحمت نکشین پیدا کردم خودم

دوست عزیز لطف می کنی برای ما هم بذاری تا دانلودش کنیم؟؟
ممنون

HoseinBallack13
09-07-2009, 08:06
دوست عزیز لطف می کنی برای ما هم بذاری تا دانلودش کنیم؟؟
ممنون

دوستان اون کلیپ تبلیغاتی بالاک توی وبم گزاشتم

HoseinBallack13
14-07-2009, 15:01
خوب این برای دوستانی گزاشتیم که میگن بالاک تکنیک نداره و نمی تونه حرکت توی زمین در بیاره یادم وقتی بازی های توتی میدیدم بعضی موقع ها پاس های ناگهانی می انداخت و پاس هاش دقیق بود حالا من توصیه می کنم این کلیپ تکنیک بالاک ببینید که فوق العاده هست پاس های که می اندازه فوق العاده دقیق هستش واقعا این با زین با این سنش اندازه 10 جوان بازی می کنه
کلیپ حجمش یه خورده زیاد ولی حتما کسایی که می گن بالاک تکنیک نداره این کلیپ ببینند

HoseinBallack13
23-07-2009, 12:10
دیگه کلیپ هر هفته 1 دونه براتون می زارم چون دفعه های قبل یک دفعه همه کلیپ هارو گزاشتم این قسمت اکتیو نبود منتظر مصاحبه بالاک بعد زا بازی اورتون باشید
از دوستان بایرنی خواهش می کنم اگر گلی از بالاک زمانی که بایرن بود دارن بیان به اکانت خودم همون جا آپلود بکنند

اکانت مخصوص بالاک برای آپلود فایل های شما
([Only registered and activated users can see links])
اینم گل بالاک به نورنبگ هست در فصل 2005- 2006

HoseinBallack13
11-08-2009, 11:49
این هم گزارش گرفته شده از بالاک بعد از fa cup هستش منتظر گل بالاک که از نقطه پنالتی به منچستر یونایتد زد باشید

HoseinBallack13
19-08-2009, 14:40
مصاحبه بالاک با شبکه اسکای اسپورت بعد از پیروزی چلسی در مقابل منچستر یونایتد در جام خیریه

دانلود مصاحبه بالاک بعد پیروزی در ضربات پنالتی ([Only registered and activated users can see links] e___Chelsea.html)

[Only registered and activated users can see links] e___Chelsea.flv ([Only registered and activated users can see links] e___Chelsea.html)

HoseinBallack13
26-08-2009, 09:49
این هم گل بالاک به تیم ساندرلند که دوست خوبمون rossonery برامون گزاشته بودن

نگین بالاک
30-08-2009, 18:35
سلام من گل بالاک به ساندرلند را دانلود کردم ولی فقط صدا داره لطفا جواب بدید چرا این جوریه

HoseinBallack13
31-08-2009, 08:12
سلام من گل بالاک به ساندرلند را دانلود کردم ولی فقط صدا داره لطفا جواب بدید چرا این جوریه

شما گل با نرم افزار kmplayer باز بکنید

نگین بالاک
07-09-2009, 10:55
سلام حتما بازی آلمان و آفریقا را دیدید اگه میشه چند تا ویدئو از اون بگذارید

چرا ویدئو از بالاک نمیگذارید گل بالاک به تیم روسیه را با گزارش آلمانی بگذارید

metzelder
21-09-2009, 12:03
از تمام دوستانی که کلیپ گذاشتن ممنونم من همه رو دانلود کردم خواستم بعد از هر کلیپ ازتون تشکرکنم ولی اونجوری بینظمی میشد و نمیشه برای یه تشکر ساده پست زد برای همین الان برای همه زحمتهایی که کشیدید تا ما استفاده کنیم ازتون ممنونم
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تشششششششششششششششششککککککک ککککککککرررررررررررر

فقط اگه میشه این قسمتو بیکار نزارید و ادامه بدید و گلهای بالاک یا بازیکنان دیگه آلمان رو بزارید ممنونم

HoseinBallack13
21-09-2009, 12:23
چرا ویدئو از بالاک نمیگذارید گل بالاک به تیم روسیه را با گزارش آلمانی بگذارید

بالاک هنوز به روسیه گل نزده که اگه گل می خوای دانلود بکنی برو وبم

نگین بالاک
22-09-2009, 15:49
یادت نیست پارسال به روسیه گل زد خودم گلشا دارم ولی گزارش آلمانیشا میخوام

canon
05-10-2009, 11:34
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

برای دانلود Properties را روی شکلها بزنید و بعد گزینه save target as... رو بزنید.

HoseinBallack13
05-10-2009, 11:47
گل بالاک به تیم تاتنهام

Cactus
06-10-2009, 16:18
به نام خدا

BALLACK THE MAN

[Only registered and activated users can see links] ویژگی های ویدئو [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] حجم : 85 MB
زمان: 4 دفیفه
[Only registered and activated users can see links] کیفیت : 2000 Kbps
[Only registered and activated users can see links]فرمت : WMV

[Only registered and activated users can see links] دانلود [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] MediaFire[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]از همه سرور ها[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

HoseinBallack13
24-10-2009, 10:23
[Only registered and activated users can see links] Premier_League.flv ([Only registered and activated users can see links] Premier_League.html)
دانلود مصاحبه بالاک قبل بازی با اتلتیکو مادرید لیگ قهرمانان اروپا ([Only registered and activated users can see links] Premier_League.html)

این هم کلیپ خوشحال بازیکان تیم چلسی کارلینگ کاپ 2007 بالاک و رفیق صمیمش هم توی این کلیپ هستن و البته دروگبا هم جو گیر می شه :D

این هم یه کلیپ دیگه از بالاک هستش توی این کلیپ سلطان الیور کان هم هست

[Only registered and activated users can see links] Premier_League.flv ([Only registered and activated users can see links] Premier_League.html)

metzelder
29-12-2009, 20:28
سلام گل بالاك به تيم بلكبرن تو fa cup كه بالاك بعد از گل پيراهنشو ميكنه اون بازيم چلسي 2 بر يك برد ممنون ميشم بزاريد راستي حتما گزارش انگليسيش باشه عربيشو دارم جالب نيست

ali-ballack13
30-12-2009, 19:13
حسین اگه میتونی گل بالاک به فنرباغچه توی بازی برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان بذار
:winksmiley02:danke je:winksmiley02:

HoseinBallack13
30-12-2009, 20:07
حسین اگه میتونی گل بالاک به فنرباغچه توی بازی برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان بذار
:winksmiley02:danke je:winksmiley02:

فردا گل هارو برتون می زارم هرچند فکر کنم تو وبم اینها هستش

metzelder
31-12-2009, 12:47
فردا گل هارو برتون می زارم هرچند فکر کنم تو وبم اینها هستش

حسين جون درسته هست ولي گلي كه بالاك به بلكبرن زد زبان عربيش هست من انگليسيشو ميخوام ممنونم:d0s69thbefhifftitrz
اينم گل بالاك به بلكبرن ولي زبان عربيشه اگه ميشه زبان انگليسيشو برام بزاريد ممنونم

([Only registered and activated users can see links])

ali-ballack13
01-01-2010, 11:11
حسین عزیز منظورت از فردا کی بود؟الآن دو روز گذشته داداش!
توی وبت هم دیدم اما نبود،لطفا بذارش

HoseinBallack13
04-01-2010, 11:04
دوست عزیز گل بالاک به زبان انگلیسی پیدا نکردم گل فنر رو هم فردا براتون می زارم این چند روزه امتحان زبان داشتم نتوستم

ali-ballack13
05-01-2010, 14:52
بابا دمت گرم با این قول دادنت ممنون که گل رو گذاشتی برای دانلود خیلی خوب بود
خوب سرکارمون گذاشتی این یه کارت کاملا مخالف اخلاق یک بالاکیه

ali-ballack13
14-01-2010, 14:43
سلام حسین،لطفا گل بالاک به روسیه رو بزار،هرچی گشتم موفق نشدم،تو وبت بود اما از سایتی که توش آپلود کرده بودی حذف شده.دستت درد نکنه.ممنون

وبلاگ ([Only registered and activated users can see links]) هواداران بالاک و آلمان ([Only registered and activated users can see links])

arsalan13
31-01-2010, 15:50
salam be barobach baba age mishe yeki on clip eteraz hai ballack ro be davar to bazi ba barsa bezare vejdanan ravani shodamo pidash nakardam age url ham bedid ham ey val

bamzi250
15-05-2010, 00:30
سلام دوستان
من یک عاشق دو آتیشه تیم ملی آلمان و بایرن و هر چی آلمانیه هستم
تعداد زیادی گل از تیم ملی آلمان و بایرن داشتم که همه رو به خاطر سوختن هاردم از دست دادم
الان مدتیه که دارم دوباره همه رو جمع میکن
یه گل از میشاییل بالاک (مرد) می خواستم که تو جام باشگاهها با پیراهن بایرن به میلان زد رو می خواستم
لینکی که توی سایت هست متاسفانه خرابه جایی دیگه هم نتونستم پیداش کنم
اگه کسی این گلو داره و اونو واسم آپ کنه خیلی خیلی ازش ممنون می شم.
با تشکرررررر

Michael Ballack 13
17-05-2010, 14:15
سلام دوستان
من یک عاشق دو آتیشه تیم ملی آلمان و بایرن و هر چی آلمانیه هستم
تعداد زیادی گل از تیم ملی آلمان و بایرن داشتم که همه رو به خاطر سوختن هاردم از دست دادم
الان مدتیه که دارم دوباره همه رو جمع میکن
یه گل از میشاییل بالاک (مرد) می خواستم که تو جام باشگاهها با پیراهن بایرن به میلان زد رو می خواستم
لینکی که توی سایت هست متاسفانه خرابه جایی دیگه هم نتونستم پیداش کنم
اگه کسی این گلو داره و اونو واسم آپ کنه خیلی خیلی ازش ممنون می شم.
با تشکرررررر

بفرما دوست عزیز
گل استثنایی بالاک به میلان:
گل بالاک به تیم روسیه که 2 نفر می خواستن:
چون این تاپیک تقریبا غیر فعال شده از دوستان خواهش می کنم اگه کلیپ یا گلی از بالاک یا آلمان می خوان پیغام خصوصی بدن به من.
بنده در خدمتم.

Michael Ballack 13
20-05-2010, 22:45
این هم درخواست یکی از عزیزان
کلیپ مصاحبه با بالاک در آلمان بعد از مصدومیت در فینال جام حذفی:

[Only registered and activated users can see links] p.flv.html

Michael Ballack 13
21-05-2010, 12:46
این هم کلیپ جالب بالاک برای توپ جام جهانی 2010:

[Only registered and activated users can see links] Ball.flv.html

نگین بالاک
21-05-2010, 13:26
ایول معرکه بود کارت عالیه بالاک همیشه یادت برای ما زنده است دوست داریم کاپیتان

Michael Ballack 13
27-05-2010, 19:07
این مصاحبه ZDF با بالاک هست اما که ونوس جان این اونی که شما گفتی نیست دنبالشم هروقت پیدا کردم حتما براتون میذارم.

[Only registered and activated users can see links] flv.html

نگین بالاک
28-05-2010, 19:42
ممنون همین هم خوب بود ولی اگه پیدا کردی حتما بگذار مرسی

Michael Ballack 13
29-05-2010, 07:43
میشه دقیقا بگی چه روزی آوردنش ZDF ؟؟

اگر پیدا کردم حتما برات میذارم.

Michael Ballack 13
29-05-2010, 22:11
اینم کلیپ بالاک مقابل منچستر در جام خیریه:

metzelder
01-06-2010, 23:18
سلام به همه دوستان

من دو تا درخواست دارم اميدوارم كه يكي باشه بزاره
من گل بالاك به كره و آمريكا در جام جهاني 2002 رو ميخوام كسي داره :wavesmile:

metzelder
03-06-2010, 10:55
كسي نبود بزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

HoseinBallack13
03-06-2010, 11:02
كسي نبود بزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دوست عزیز از لینک زیر هر کلیپی از بالاک خواستی دانلود بکن اون 2 تا گل هم هستش

Michael Ballack 13
03-06-2010, 12:49
اینم کلیپ Loreal بالاک همراه با پشت صحنه برای نگین،فقط چند وقت دیگه مصاحبه ZDF رو هم برات میذارم:

کلیپ:[Only registered and activated users can see links] Sek.flv.html

پشت صحنه:[Only registered and activated users can see links] Paris_Men_Expert_Deo.flv.html 

نگین بالاک
03-07-2010, 17:00
سلام کسی گل های بالاک به ولز و لیختن اشتاین از شبکهzdf را داره که بگذاره لطفا خودم با گزارش های دیگه دارم

نگین بالاک
17-07-2010, 10:46
لطفا اولین کنفرانس بالاک در لورکوزن را بگذارید

Pedi DeUtScHeR
11-08-2010, 19:58
اګر ممکنه تمام ګل های بالاکجون رو تو چمپیونز لیګ از اول تا حالا رو واسه دانلود بزارید

نگین بالاک
28-09-2010, 22:54
:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrzاین دو والپیپر زیبا از بالاک در لورکوزن:d0s69thbefhifftitrz

نگین بالاک
28-09-2010, 23:45
این ویدئو از بالاک و بیرجیت پرینز گلزن افسانه آلمانها:2::thankyou::d0s69thbefhifftitrz:d0 s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz
در ضمن ویدئو با flv player باز میشه

نگین بالاک
29-09-2010, 23:04
ویدئو خنده دار از بالاک حین فیلمبرداری از ویدئو تبلیغاتی:D:lol:

sinaverkan
10-01-2011, 18:17
برادر منم عاشق بالاکم ولی تمام لینکا خرابن اگه بتونی واسم میل کنی ممنون میشم [Only registered and activated users can see links]

junker
22-02-2011, 18:42
مرسی دوستان

Ali Chelsea
28-05-2011, 14:22
مـــصاحــبه با میشایــل بـــالاک

مصاحبه ای کوتاه با بالاک و مروری بر دوران ورزشی او در لورکوزن-بایرن مونیخ-چلسی و بازگشتش به آلمان و عملکرد او در تیم ملی
(دوبله به زبان فارسی)

لینک دانلود ([Only registered and activated users can see links])

زمان
5:34

حجم
127 MB

junker
09-11-2011, 15:31
این تاپیک چقد کم کار شده