PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | 23 دی 1387::><::

Mohsen_Bar3lona
15-01-2009, 21:18
منتخب برنامه 90 مورخ 23 دی ماه 1387

[Only registered and activated users can see links]

فلاش بک اول از مصاحبه های غلام پیروانی در
مورد داوری ها و حق برد باخت بعد از بازی ها

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 500 | فرمت AVI | زمان 3:36 | حجم: 14.6 MB [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD

([Only registered and activated users can see links] i)[Only registered and activated users can see links]

فلاش بک دوم از مصاحبه های غلام پیروانی در
مورد نبودن ان تا از بازیکناش و ... :117:

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 500 | فرمت AVI | زمان 2:30 | حجم: 10 MB [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD

([Only registered and activated users can see links] i)[Only registered and activated users can see links]

فلاش بک جالب از بازی قدیمی غلام پیروانی
و در پایان دفاع جالبش از داداشی افشینش

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 500 | فرمت AVI | زمان 5:22 | حجم: 22.9 MB [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD

([Only registered and activated users can see links] Dey_87_Mohsen_Bar3lona.avi)[Only registered and activated users can see links]

کلیپ جالب صحبت عادل و ترائوره در مورد فامیلش و نسبت ترائوره با آلو ترائوره

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 500 | فرمت AVI | زمان 1:28 | حجم: 6.2 MB [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD

([Only registered and activated users can see links] na.avi)[Only registered and activated users can see links]

دوربین 90

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 500 | فرمت AVI | زمان 5:29 | حجم: 23.7 MB [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD

([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]

مصاحبه ی قشنگ و کوبنده ی سرباز ماندگار پرسپولیس یعنی جناب صفر ایرانپاک
در مورد مسئولان بی کفایت فعلی پرسپولیس...به تعصبی هاش پیشنهاد میکنم اینو دانلود کنند

[Only registered and activated users can see links] کیفیت KB 500 | فرمت AVI | زمان 2:20 | حجم: 10 MB [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD

([Only registered and activated users can see links] vi)[Only registered and activated users can see links]

به دلیل حجم فجیع دروس و امتحانات کمی از سرعت عمل ما کاسته شده که درخواست عفو دارم از شما...با تشکر از Hassan_Arsenal که توی تهیه کلیپ های 90 این هفته به من کمک کرد...

m_s_d
15-01-2009, 22:23
دست شما درد نکنه
با این که سری قبل به درخواست ما جوابی داده نشد ولی:
اگه میشه یه خلاصه ای از صحبت های غلام پیروانی هم بذارین مخصوصآ اون شعراش
ممنون

ALI-T
15-01-2009, 22:53
اون شعري كه شاغلام درباره موبايل ميگه رو بزاريد

Mohsen_Bar3lona
16-01-2009, 01:07
لینک های اولیه اضافه شدند...

King_Of_BOYS
16-01-2009, 11:46
اقا این صحبتهای اخوندی و عزیز محمدی و مدیر عامل ابومسلم تو برنامه نودی که بعدش سایت خراب شد رو کجا میتونیم دانلود کنیم؟ محسن جان اصلا دارین یا نه؟ اگه دارین کی میزارین؟ من بیصبرانه منتظرم از هرکی هم میپرسم جواب نمیده. خواهش میکنم جواب بدین تا تکلیف خودمون رو بدونیم که دارین یا نه؟

Mohsen_Bar3lona
16-01-2009, 13:44
ای بابا چرا لینک عکس ها خراب شد؟ لعنت به من که دوباره توی این سایت های ایرانی عکس آپ کردم... تینی پیک هم که قاتی کرده هر چی آپ میکنم 2 تا در میون نشون میده...یکی یه سایت بی نقص واسه آپلود عکس معرفی کنه ... اه

محمد جان در مورد لینکی که مشکل داشت ممنون از توجهت درست شد...در خواستی هم که داشتی والا من اون هفته رو نگرفتم ولی توی شک بسته شدن سایت بودیم نمیدونم اصلا کسی گرفت اونو یا نه...شرمنده که یه خورده برنامه هامون بهم ریخته ولی خب داریم ازین به بعد درستش میکنیم.اگه به من وقت بدید ویدئوی های قبلی 90 رو بعد امتحانات از توی آرشیوم میکشم بیرون و یکی یکی آپلود میکنم.الآن فصل امتحانات هست و واقعا با کمبود وقت مواجه هستیم هممون.

Armin
16-01-2009, 17:35
اي بابااااااااااااااااااااا.. ..!!!~x(چرا دوباره نمي شه از اين لينكهاي رپيدشري كه شما آپ كردي توش دانلود كرد؟؟؟:53: به نظر لينكها دوباره خرابه!!! جناب محسن بارسلونا به اطلاعت برسونم كه لينكهاي مربوط به برنامه نود 25 آذر 1387 هم عينا همين مشكل رو داشتن!!! حال چرا فكر كنم شما بايد جوابشو بگي!!! تا الان تو هيچ سايتي من مشكل دانلود از رپيدشر رو با توجه به اكانت پرميومي كه دارم نداشتم! حتي همين جا هم تا الان مشكل نداشتم....!!!! خواهش مي كنم يه فكر جدي براي حل اين مشكل بكنين........:-w

Amin-TopGoal
16-01-2009, 18:15
محسن جان منم فکر کنم لینکهارو درست نزاشتی. چون یه چیزای عجیب غریبی میاد :دی

فکر کنم از بس اسم فایلاتو طولانی انتخاب می کنی راپیدشیر هم گیج شده :دی

RIFF^¡AVI LIST~"hdrlavih8@œª€àLIST”strlstrh8vidsH264è¨aª O³ÿÿÿÿ€àstr((€àH264JUNKLISTŠstrlstrh8a udsC VSstrfU}@ JUNK

یه همچین چیزایی میاد واسم

Loverboy
16-01-2009, 18:19
محسن جان منم فکر کنم لینکهارو درست نزاشتی. چون یه چیزای عجیب غریبی میاد :دی

فکر کنم از بس اسم فایلاتو طولانی انتخاب می کنی راپیدشیر هم گیج شده :دی

RIFF^¡AVI LIST~"hdrlavih8@œª€àLIST”strlstrh8vidsH264è¨aª O³ÿÿÿÿ€àstr((€àH264JUNKLISTŠstrlstrh8a udsC VSstrfU}@ JUNK

یه همچین چیزایی میاد واسم
حاجي عيب نذار رو فايل مردم :دي

واسه من موردي نداره

m_s_d
16-01-2009, 18:54
اي بابااااااااااااااااااااا.. ..!!!~x(چرا دوباره نمي شه از اين لينكهاي رپيدشري كه شما آپ كردي توش دانلود كرد؟؟؟:53: به نظر لينكها دوباره خرابه!!! جناب محسن بارسلونا به اطلاعت برسونم كه لينكهاي مربوط به برنامه نود 25 آذر 1387 هم عينا همين مشكل رو داشتن!!! حال چرا فكر كنم شما بايد جوابشو بگي!!! تا الان تو هيچ سايتي من مشكل دانلود از رپيدشر رو با توجه به اكانت پرميومي كه دارم نداشتم! حتي همين جا هم تا الان مشكل نداشتم....!!!! خواهش مي كنم يه فكر جدي براي حل اين مشكل بكنين........:-w

منم هم اون سری و هم الان همین مشکل رو داشتم و دارم
نمیدونم چرا اینطوریه:smil4337dd8b9eb25:

Amin-TopGoal
16-01-2009, 19:03
لینک ویدئوهای این تاپیک رو مستقیم کردم. عکسها هم ریختم رو هاست خودمون که ضربدر نخوره دیگه.

Armin
16-01-2009, 20:59
لینک ویدئوهای این تاپیک رو مستقیم کردم. عکسها هم ریختم رو هاست خودمون که ضربدر نخوره دیگه.

ممنون از لطفت امين جان. فقط اگه ممكنه لينكهاي برنامه نود 25 آذر 1387 رو هم مستقيم بذار. دمت گرم!:winksmiley02: راستي رفيق همشهريم دراومديم كه...:wavesmile:حالا كدوم ور شهر باراني...؟؟؟ :D:*:84:*:

manchester7
17-01-2009, 21:56
اقا من چند تا درخواست چندين بار هم در جاهاي مختلف گفتم
اول اينكه چرا ديگه ديال اپي نميزارين ميدونم خيلي ها با كيفيت ميخوان اما باور كنين تعداد افرادي كه محدوديت دانلود دارن هم كم نيست شما 3gp هم بزاري ما راضي هستيم
اول كليپ استاد اسدي دوم صحبتهاي اخوندي و سوم هم عزيز محمدي 3gp بزارين اما صوتي نذارين

Mohsen_Bar3lona
18-01-2009, 13:48
اقا من چند تا درخواست چندين بار هم در جاهاي مختلف گفتم
اول اينكه چرا ديگه ديال اپي نميزارين ميدونم خيلي ها با كيفيت ميخوان اما باور كنين تعداد افرادي كه محدوديت دانلود دارن هم كم نيست شما 3gp هم بزاري ما راضي هستيم
اول كليپ استاد اسدي دوم صحبتهاي اخوندي و سوم هم عزيز محمدي 3gp بزارين اما صوتي نذارين

دوست عزیز.قبلش هم فقط من دایال میذاشتم...الآن هم چون دوره ی امتحانات هست بعلت کمبود شدید وقت نمیتونیم با 2 کیفیت بذاریم.من این هفته از قصد همه رو 500 گذاشتم که از نظر حجمی هم برای ای دی اس الی ها و هم دایالی ها حجم و کیفیتش مقرن به صرفه در بیاد.بعد از اتمام امتحانات ان شاء الله با روال قبل در خدمتتون خواهیم بود.خواهشا دوستان پست های تکراری ندن.

1.لینک ها مستقیم نیستن ، چون هنوز سرور سایت کاملا مهیا نیست برای گذاشتن لینک مستقیم ولی بزودی...

2.تک کیفیت هست کلیپ ها ، بدلیل کمبود وقت و دوره ی امتحانات

3.لینک های برنامه 90 از 2 هفته قبل به عقب تر همگی خراب هستن ، بدلیل اینکه بعد از تعطیلی سایت دیتای اون قسمت رو نتونستیم حفظ کنیم و از دستشون دادیم ولی اگه خدا بخواد قرار هست اون 90 هایی که با من بوده رو دوباره از آرشیوم آپ کنم...

4.از دادن کلیپ های درخواستی توی دوره امتحانات خودداری کنید تا جای ممکن ، چرا که بازم بدلیل کمبود وقت شرمندتون میشیم