توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جشن 100 سالگی باشگاه اینتر
سلام
به همه دوستان و مدیران با حال فوتیران:flowerysmile:
از مدیران عزیز درخواستی داشتم مبنی بر اینکه اگه ویدیوی کاملی با کیفیت بالا از مراسم جشن صد سالگی باشگاه اینتر برای دانلود میخواستم
ممنون میشم که جواب بدین
با سپاس
siya_paul
15-01-2009, 11:32
سلام
به همه دوستان و مدیران با حال فوتیران:flowerysmile:
از مدیران عزیز درخواستی داشتم مبنی بر اینکه اگه ویدیوی کاملی با کیفیت بالا از مراسم جشن صد سالگی باشگاه اینتر برای دانلود میخواستم
ممنون میشم که جواب بدین
با سپاس
سلام بهروز جان به اینجا هم خوش اومدی :flowerysmile:
اگه وقت کردی به این تاپیک هم یه سری بزن
[Only registered and activated users can see links]
سلام بهروز جان به اینجا هم خوش اومدی :flowerysmile:
اگه وقت کردی به این تاپیک هم یه سری بزن
[Only registered and activated users can see links]
سلام
سیامک جان :72:
ممنون از شما خیلی وقته که هستم ولی خودت میدونی اون ور یه چیز دیگست که هر جا بری جای اونجا رو نمیده
ولی باز چشم اگه بتونم حتما میام
مثل اینکه باید یه پارتی کلفت از بچه های سایت گیر بیارم تا مدیران عزیز یه جواب اره یا نه من بدن
مدیران عزیز خواهش میکنم اگه لینکی دارین خبر بدین
Baggio-Inter
16-02-2009, 00:57
دوستان از جشن 100 سالگي اينتر اگه كليپ داريد بزاريد
ممنون ميشيم
دوستان اینتری شرمنده من همین الان این تاپیک رو دیدم. این هم برنامه کامل جشن 100 سالگی اینتر با کیفیت خوب و لینک مستقیم:
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
اگه اینترنت پر سرعت دارین حتما دانلود کنید. مجری برنامه اسکارپینی دیوانه است. >:D< اکثر بازیکنان معروف تاریخ اینتر(که زنده هستند) در مراسم حضور دارن. برگومی، زنگا، ماتئوس، کلینزمن، بره مه، سوارز، باجو، ماتزولا و... همه هستند. مراسم خیلی قشنگیه. یه زوج هم در همین روز مقدس عروسی میکنن. تصاویر بسیار جالبی هم از اینتر به نمایش در میاد.
ALi ReZa
04-05-2009, 14:44
دوستان اینتری شرمنده من همین الان این تاپیک رو دیدم. این هم برنامه کامل جشن 100 سالگی اینتر با کیفیت خوب و لینک مستقیم:
اگه اینترنت پر سرعت دارین حتما دانلود کنید. مجری برنامه اسکارپینی دیوانه است. >:D< اکثر بازیکنان معروف تاریخ اینتر(که زنده هستند) در مراسم حضور دارن. برگومی، زنگا، ماتئوس، کلینزمن، بره مه، سوارز، باجو، ماتزولا و... همه هستند. مراسم خیلی قشنگیه. یه زوج هم در همین روز مقدس عروسی میکنن. تصاویر بسیار جالبی هم از اینتر به نمایش در میاد.
این تاپیک رو تازه کشف کردم127fs3556139
مرسی نستوه جون:d0s69thbefhifftitrz
توضیحاتش که باحاله:*:84:*:
فقط همچینی یه نموره حجمیه البته یه نموره ...:1:
370 مگ :117:
یه هفته طول میکشه DL شه:146fs495919::146fs495919::146fs495919:
ولی اینتر عزیزم ارزشش رو داره:flowerysmile:
مخصوصا اینکه اسطوره های باشگاه هم تو جشن هستن (ساندروماتزولا و سوارز و ماتئوس و عمو سیبیلو:6qwup3:)
بازم مرسی:d0s69thbefhifftitrz
سلام
نستوه جان ممنون از زحمتی که کشیدی من هم خیلی وقت بود که بیخیال این تاپیک شده بودم امروز خیلی شانسی اومدم سر زدم و خیلی هم خوشحالمون کردی
اون ور هم که دیگه سر نمیزنی؟
باز ممنون از شما:heartsmile::72:
در ضمن قهرمانی اینتر کبیر رو به همه عاشقان نراتزوری تبریک میگم:flowerysmile::*:84:*::*:84:*:
ViVa LiverP♥♥L
20-05-2009, 20:23
:72:تولد تیمتون مبارک:72:
Baggio-Inter
15-12-2009, 11:24
باز نمي كنه دوست من erorr مي ده
:42kmoig: نمي ياد
:41: تو رو خدا
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1