توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::-+-:: گلهای هفته هجدهم سری آ _ 09/2008 ::-+-::
Amin-TopGoal
11-01-2009, 01:44
[Only registered and activated users can see links]
بسم الله الرحمن الرحیم
Lega Calcio - Italian Serie A | 2008/2009
گلهای هفته هجدهم رقابتهای باشگاههای ایتالیا
[Only registered and activated users can see links] اینتــر 1-1 کالیـاری [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Al Jazeera Sport | فرمت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]
آکوآفرسکا 0-1 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
ابراهیموویچ 1-1
گل آفساید مانسینی
[Only registered and activated users can see links] آ.اس.رم 2-2 میـلان [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Al Jazeera Sport | فرمت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]
ووچینیچ 1-0 [Only registered and activated users can see links]
پاتــو 1-1
پاتــو 1-2 [Only registered and activated users can see links]
ووچینیچ 2-2 [Only registered and activated users can see links]
ویدئوی ابتدای بازی - حضور توتی در ورزشگاه
خوش و بش جالب اسپالتی و انچلوتی
خلاصـه بــازی
[Only registered and activated users can see links] فیورنتینا 1-2 لچــه [Only registered and activated users can see links]
جاکوماتسی 0-1
ملو 1-1
کاستیلو 1-2
[Only registered and activated users can see links] یوونتـوس 1-0 سیـه نا [Only registered and activated users can see links]
دلپيرو 1-0 [Only registered and activated users can see links]
Loverboy
11-01-2009, 09:10
[Only registered and activated users can see links] یوونتـوس 1-0 سیـه نا [Only registered and activated users can see links]
دلپيرو (1-0) [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] فیورنتینا 1-2 لچــه [Only registered and activated users can see links]
جاکوماتسی 0-1
ملو 1-1
کاستیلو 1-2
ALEX_INTER
11-01-2009, 09:30
اگر امکان داره خلاصه بازی اینتر رو هم بذارید:d0s69thbefhifftitrz
Amir Argentina
11-01-2009, 10:31
چه جنگی بشه بین میلان و رم
به امید پیروزی رمیها در این دیدار حساس
SiAVASH1
11-01-2009, 16:31
اگه براتون ممکنه صحنه گل مانسینی که به اشتباه آفساید گرفته شد رو بزارید به همراه عکس
ممنون
گل اول: گل آکوآفرسکا ٬ با توجه به عکس زیر کاملا درست است.
گل دوم: گلی که ابراهیمویچ از روی پاس کرسپو به ثمر رساند. این گل نیز کاملا درست بود.
Amin-TopGoal
11-01-2009, 18:57
اگه براتون ممکنه صحنه گل مانسینی که به اشتباه آفساید گرفته شد رو بزارید به همراه عکس
ممنون
صحنه ای که خواستی به پست اول اضافه شد. البته آفساید هم درست اعلام شد چون مانسینی جلوتر از توپ بود.
Er Pupone
12-01-2009, 01:43
امین اگه تونستی حتما حرکات اسپالتی رو اول بازی بذار . کارای عجیبی میکرد :-??
گل افساید پاتو رو هم باید با یه عکس نقد داوری کنیم :wagfinger1:
امین اگه تونستی حتما حرکات اسپالتی رو اول بازی بذار . کارای عجیبی میکرد :-??
گل افساید پاتو رو هم باید با یه عکس نقد داوری کنیم :wagfinger1:
بابا این بنده خدا پاتو از پشت اومد امین جان عکسی چیزی از گل اول ردیف کن ببینیم اگه آفساید بوده، اینجوری گل از حلقمون پایین نمیره
Er Pupone
12-01-2009, 02:19
بابا این بنده خدا پاتو از پشت اومد امین جان عکسی چیزی از گل اول ردیف کن ببینیم اگه آفساید بوده، اینجوری گل از حلقمون پایین نمیره
وقتی کاکا پاس داد از پشت اومد اما توی راه توپ به یانکولوفسکی خورد و به پاتو رسید . اون موقع توی افساید بود
البته اینو بگم که حساب میلان از اینتر و ... جداست :72:
Amin-TopGoal
12-01-2009, 02:44
اینم عکس. اولی بدون خط
اینم با خط که خودم گذاشتم
پ.ن: ویدئوهای بازی رم و میلان ( به غیر از خلاصه بازی ) به پست اول اضافه شد
Er Pupone
12-01-2009, 02:53
مثله اینکه افساید نبود :33: اما تصویر بدون خط ادمو به شک میندازه
طرفداری رم هم عادت کردن هر هفته باید یه ایرادی از داوری بگیرن! بس کنید دیگه :117: گل که درست بود امین خان هم نشون داد... یه اشتباه داوری رو اینقدر بزرگ می کنید که...
اگر باختید که فوری میگین ناداوری! اگر بردید هم میگید "ناداوری نشد" ! یه حرف جدید بزنین بابا :53:
Milad Hasani
12-01-2009, 10:29
طرفداری رم هم عادت کردن هر هفته باید یه ایرادی از داوری بگیرن! بس کنید دیگه :117: گل که درست بود امین خان هم نشون داد... یه اشتباه داوری رو اینقدر بزرگ می کنید که...
اگر باختید که فوری میگین ناداوری! اگر بردید هم میگید "ناداوری نشد" ! یه حرف جدید بزنین بابا :53:
به قول عليفر: "پيروزي به هر روش ممكن! اين ايده مديراني مثل موراتي و امثال اونه!"
خداييش هم راست مي گه...
من نمي دونم چه لذتي داره كه با لطف داورا قهرمان مي شيد!!!
sadegh.saberi
12-01-2009, 10:44
ویرایش شد.
Amin-TopGoal
12-01-2009, 10:50
البته اشتباه داوری!! فقط بعضی مواقع صورت می گیره
delpiero7
12-01-2009, 11:53
king of free kicks
forza
delpiero
بابا فقط دلپیرو ودیگه کسی هیچی نگه(در این مورد) :-o
Mohammad_AcMilan
12-01-2009, 11:58
ای بابا مساوی شد که!!
Er Pupone
12-01-2009, 12:24
البته اشتباه داوری!! فقط بعضی مواقع صورت می گیره
البته معلوم نیست که چرا این بعضی مواقع اکثرش به نفع اینتر رقم میخوره . البته کاملا واضحه ! که اشتباهات داوری توی دوسال اخیر ( که پارسال تا نیم فصل 10 تا بود و معلوم نیست تا اخر فصل چندتا شد و اخرش قهرمانی رم رو به اینتر تقدیم کردن ) کاملا غیر عمد هست و خب پیش میاد دیگه !!:1:
اینتر پارسال یه اشتباه یه اشتباه اومد اول شد . نمیدونم چرا اینقدر زود اتفاقات اخیر رو فراموش می کنید . البته برای شما که اشتباهات داوری جزی از تاکتیکتون هست عادی شده دیگه
بعد از كالچوپولي داوري ها به نحو بسيار ويران كننده اي به نفع يه تيمي (همه مي دونن) و به ضرر يوونتوس و تا حد يه نمه كمتري ميلان بودش.فصل پيش اگه قرار بود داوري ها عادلانه باشه بايد يووه قهرمان مي شد.من الان حد اقل 12 مورد فقط فيلم دارم كه داوري در بازي با يووه اشتباه كرد.
پ.ن:خواهشآ ديگه اين بحث رو ادامه نديد.
MBeckham
12-01-2009, 13:39
دست شما دردنکنه گل ها با کیفیت و عالی بودن اگه ویدئویی چیزی از بکهام هم تو بازی دیشب دارید دریغ نکنید واقعا ممنون:*:84:*::72:
Baggio-Inter
12-01-2009, 13:45
ممنون
گل مانسيني و صحنه زدن توپ مونتاري به ديرك و اگه بزاريد ممنون ميشم
ممنونم
MAHDI_ITALIA
12-01-2009, 14:03
کاملا حرف های اقایان Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) ، Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links])
sadegh.saberi ([Only registered and activated users can see links])،Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) و... رو تایید می کنم ناداوری قهرمانی رم رو به اینتر داد. خوشبختانه گل پاتو هم افساید نبود (امین جان بخاطر عکس ممنون)
البته معلوم نیست که چرا این بعضی مواقع اکثرش به نفع اینتر رقم میخوره . البته کاملا واضحه ! که اشتباهات داوری توی دوسال اخیر ( که پارسال تا نیم فصل 10 تا بود و معلوم نیست تا اخر فصل چندتا شد و اخرش قهرمانی رم رو به اینتر تقدیم کردن ) کاملا غیر عمد هست و خب پیش میاد دیگه !!:1:
اینتر پارسال یه اشتباه یه اشتباه اومد اول شد . نمیدونم چرا اینقدر زود اتفاقات اخیر رو فراموش می کنید . البته برای شما که اشتباهات داوری جزی از تاکتیکتون هست عادی شده دیگه
پارسال گذشت! قبول دارم پارسال اشتباهات خیلی زیاد بود! اما یادتون نره اینتر 9 کارت قرمز گرفت که 6تاش (دقیق یادم نیست شاید کم و زیاد گفتم) اشتباه بود! امسال به محض تموم شدن بازی اینتر و سیینا همه ریختن اینور و اونور مدعی شدند که اینتر "همه" امتیازاتش رو از داور بدست آورده!! اولین اشتباه داوری بود که نتیجه رو عوض کرد. دوستانی که ادعا می کنن اینتر اینجوری اینتر اونجوری چرا اشتباهات داوری بر علیه اینتر رو نمی بینن؟
دوستان یوونتوسی گل آفساید کامرونزی سال گذشته یادشون رفت؟ با اون گل بازی رو بردن!!
دوستان میلانی آفساید فاش کاکا امسال یادشون رفت!؟
باحال تر از همه سایت رمی ها بود که می گفتن گل ابراهیمویچ به رم آفساید بود!! هنوزم اون پستشون رو پاک نکردن می تونید ببینید!
وقتی سال پیش تو اروپا اینتر با کارت قرمز ناحق (ماتزاتزی) به لیورپول باخت چرا کسی چیزی نگفت؟ وقتی امسال میلان "15" امتیاز از ناداوری گرفت کسی صداش در نیومد؟ سایت گل هم که ساکت میشن اونجور موقع ها!
می دونم اینجا جای بحثش نیست.. فقط به این دلیل ادامه دادم که امین ادامه داد.. این اولین اشتباه داوری بود که نتیجه رو تعیین کرد پس خواهش می کنم اینقدر بزرگش نکنید!!
من هر هفته صحنه ها مشکوک را گذاشتم اینجا تا بعد از 30 هفته کسی یهو نیاد بگه همه چیز به نفع اینتر بوده!!! اگر هم امین بخواد همه رو دوباره می تونم واستون بزارم
~x(
Amin-TopGoal
12-01-2009, 17:19
می دونم اینجا جای بحثش نیست.. فقط به این دلیل ادامه دادم که امین ادامه داد.. این اولین اشتباه داوری بود که نتیجه رو تعیین کرد پس خواهش می کنم اینقدر بزرگش نکنید!!
من هر هفته صحنه ها مشکوک را گذاشتم اینجا تا بعد از 30 هفته کسی یهو نیاد بگه همه چیز به نفع اینتر بوده!!! اگر هم امین بخواد همه رو دوباره می تونم واستون بزارم
~x(
تلاشت قابل تحسینه :دی اما نکته اینجاست فقط خود اینتریها عقیده دارن که کارت های قرمزشون مثل اخراج ماتراتزی نادرست بوده :دی
اما اشتباهات برای اینتر فاحش تره. مثلا آفساید 4 متریه مایکون رو نمیشه با گل کاکا که نوک کفشش فقط جلوتر بود مقایسه کرد.
پ.ن: خلاصه بازی رم و میلان به پست اول اضافه شد
Er Pupone
12-01-2009, 17:32
پارسال گذشت! قبول دارم پارسال اشتباهات خیلی زیاد بود! اما یادتون نره اینتر 9 کارت قرمز گرفت که 6تاش (دقیق یادم نیست شاید کم و زیاد گفتم) اشتباه بود! امسال به محض تموم شدن بازی اینتر و سیینا همه ریختن اینور و اونور مدعی شدند که اینتر "همه" امتیازاتش رو از داور بدست آورده!! اولین اشتباه داوری بود که نتیجه رو عوض کرد. دوستانی که ادعا می کنن اینتر اینجوری اینتر اونجوری چرا اشتباهات داوری بر علیه اینتر رو نمی بینن؟
دوستان یوونتوسی گل آفساید کامرونزی سال گذشته یادشون رفت؟ با اون گل بازی رو بردن!!
باحال تر از همه سایت رمی ها بود که می گفتن گل ابراهیمویچ به رم آفساید بود!! هنوزم اون پستشون رو پاک نکردن می تونید ببینید!
وقتی سال پیش تو اروپا اینتر با کارت قرمز ناحق (ماتزاتزی) به لیورپول باخت چرا کسی چیزی نگفت؟ وقتی امسال میلان "15" امتیاز از ناداوری گرفت کسی صداش در نیومد؟ سایت گل هم که ساکت میشن اونجور موقع ها!
~x(
همون طور که امین گفت فقط اینتریها اینها رو اشتباه میدونن و فقط خودشون حرف خودشون رو تایید میکنن . اشتباهاتی که اینتر با اونا بازیها رو میبره توی سایتهای بزرگ اروپا بهش اشاره میشه و حتی چند مورد تیتر خبرها بود اما ما که از الکی بودن کارتهای قرمز خبری نداریم و فقط اینا رو از تو می شنویم
ادامه دادن این بحث کار بی موردیه چون همه میدونن واقعیت چیه
در ضمن پارسال برای شما که با هر شیوه ای بود تونستید جامو بالا ببرید گذشت . برای رمیها که حقشون خورده شده تا چند سال دیگه هم نمی گذره
sadegh.saberi
12-01-2009, 17:33
امین ممنون بابت خلاصه بازی رم
ببین امین این صحبت اینتر رو اینجا مطرح نکنیم دیگه آخه ...
بزار فکر کنند واقعا بهترین تیم دنیا هستند + سالم ترین127fs3556139
و به خاطر فوتبال کثیفی که ارائه میده منفورترین تیم ایتالیایی (نظرسنجی تثبیت کننده این موضوع هست ، بچس اینتری پایۀ نظرسنجی هستین !!! :6:)
این همه افتخار دارن هواداراش ، چرا از تیمشون اینجوری دفاع نکنند !!!!
امین جان اگه امکانش هست در کنار زحماتی که واسه گل ها و فروشگاه می کشی DVD اشتباهات داوری اینتر هم به فروشگاه اضافه کن
Mohammad_AcMilan
12-01-2009, 17:45
~x(
کجاش فاش بود شما نوک کفش رو می گید فاش بعد 4 متر مشکوکه!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم 15 امتیاز؟؟؟اه پننالتی ها رو میگی که به جز یکیش بقیش درست بود می خوای امتیاز هایی که با ناداوری گرفته شده رو بگم؟؟؟
mohammad_acmilan ([Only registered and activated users can see links]) بله خواهش می کنم بگو!
Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) جان من مرض ندارم که از خودم بگم که! الان برات لیست می کنم:
فصل گذشته: 11 کارت قرمز داشتیم...
هفته 1: سزار
هفته 4: مایکون
هفته 20: سزار
هفته 21: وییرا (!!!!!!!!)
هفته 29: پله (!!!!!!)
لیگ قهرمانان: بازی دوم با PSV: چیوو و سوآزو (درست بود)
لیگ قهرمانان: بازی رفت و برگشت با لیورپول ==> ماتراتزی و بوردیسو
کوپا ایتالیا: بازی رفت با یوونتوس ==> بوردیسو (درست بود)
کوپا ایتالیا: بازی برگشت با لاتزیو ==> ماتزاتزی
Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) امین جان ماتراتزی دو کارت زرد گرفت که هر دو اشتباه بود! خطای دوم هم که اشتباه فاحش بود! اون موقع هم زیاد راجع بهش بحث شد ولی بازم اینجا میزارم:
هزاران بار گفتم باز هم می گم من نمی خوام باخت اینتر رو توجیه کنم! فقط می خوام ثابت کنم که اشتباه داوری برای همه اتفاق می افته.. چه اینتر چه هرجای دیگه!
:34:
mohammad_acmilan در مورد میلان یه مقاله طنز هم نوشتم ولی مدیران پاکش کردن! به هرحال بهتره توضیحاتی داده بشه :292: ([Only registered and activated users can see links])
1. دربی میلان ==> گل آفساید + 2 اخراجی
2. سامپدوریا ==> پنالتی و اخراج یک عدد
3. سیینا ==> پنالتی یک عدد (همون تیمی که مایکون گل آفساید بهش زد)
4. ناپولی ==> پنالتی و اخراج یک عدد
5. کیوو ==> پنالتی یک عدد
6. کاتانیا ==> دو هند پنالتی برای کاتانیا گرفته نشد!
حالا به نظر شما با توجه به این آمار درسته ما بیاییم داد و بیداد راه بندازیم؟ همون چیزهایی که راجع به اینتر میگید برای تیم خودتون اتفاق می یفته و شما که ایران هستید اکثرا تمام بازی های میلان رو نمی بینید و فقط اظهار نظر می کنید. :)
mohammad_acmilan ([Only registered and activated users can see links]) بله خواهش می کنم بگو!
Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) جان من مرض ندارم که از خودم بگم که! الان برات لیست می کنم:
Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) امین جان ماتراتزی دو کارت زرد گرفت که هر دو اشتباه بود! خطای دوم هم که اشتباه فاحش بود! اون موقع هم زیاد راجع بهش بحث شد ولی بازم اینجا میزارم:
هزاران بار گفتم باز هم می گم من نمی خوام باخت اینتر رو توجیه کنم! فقط می خوام ثابت کنم که اشتباه داوری برای همه اتفاق می افته.. چه اینتر چه هرجای دیگه!
mohammad_acmilan در مورد میلان یه مقاله طنز هم نوشتم ولی مدیران پاکش کردن! به هرحال بهتره توضیحاتی داده بشه :292: ([Only registered and activated users can see links])
حالا به نظر شما با توجه به این آمار درسته ما بیاییم داد و بیداد راه بندازیم؟ همون چیزهایی که راجع به اینتر میگید برای تیم خودتون اتفاق می یفته و شما که ایران هستید اکثرا تمام بازی های میلان رو نمی بینید و فقط اظهار نظر می کنید. :)
داش مهريار من فكر مي كردم شما آدم منطقي و با فهم و شعوري هستي.نذار نظرم عوض بشه.داوري ها در اين چند سال بعد اون مصيبت عزما به نفع اينتر بوده و به نظر من (اين قسمتش شخصيه و اگه باهاش مخالف بودي موردي نداره) اتفاقي هم نبوده.اين كه دقيقه 90 در بازي با پارما زلاتان توپ رو با دست استوپ كنه و اينتر ببره خيلي نمي تونه اتفاقي باشه.
اتفاقات cl هم ربطي به سري آ نداره كه اگه اونجا هم سري آ بود شما تو cl هم يه 3-4 تا قهرماني داشتيد.در مورد كمك هايي كه داوري به ميلان كرده نمي تونم راجع به همش نظر قاطع بدم چون خيلي ها رو نديدم ولي مثلآ تو بازي با تورينو يه خطاي پنالتي مسلم روي كاكا گرفته نشد و اگه بد شانس بودم همون توپ مي رفت تو گلمون.
راجع به اخراجهاي سري آ هم (براي اينتر) اولآ يا تأثير گذار به ضررتون نبوده يا درست بوده.اين كه اون دروازه بان كار درستتون مياد بيرون 18 توپ رو با دست مي زنه و تازه خودش هم به سمت بيرون زمين مي ره جريمش چيه ؟داور بايد ازش تقدير و تشكر به عمل مي آورد؟
Amin-TopGoal
12-01-2009, 20:07
مهریار جان آمار بازیها رو میدی یا منظورت اینه که همه اینها نادرست بوده؟ :دی
اگرم دیدی کسی از روی عکس تونسته یه صحنه رو قضاوت کنه، من و شما دومی و سومیشیم! آخه این صحنه در حال حرکته با یه عکس که نمیشه چیزی رو نشون داد. تازه به قول مهدی اصلا گیریم اخراج بوده! چه ربطی داره به سری آ؟ این بازی تو لیگ قهرمانان بوده.
چرا از سری آ مثال نمیزنی. دایو کرسپو رو یادت نیست؟ که باعث اخراج مکسس شد؟ با همین اخراج تونستید دقایق اخر بازی با رم رو تو سن سیرو مساوی کنید و کاپیتان زانتی چندین دور، دورِ ورزشگاه بزنه!
دوستان خواهشاً قهرمانیای اینتر رو لوس نکنید.
بابا بنده های خدا بازی میکنن میبرن دیگه. این حرفا چیه.
یه عمر با یووه همچین کاری کردید. :29: اشتباهات داوری جزئی از فوتباله.
تو ماجرای کالچوپولی فقط به یوونتوس کمک نمیشد. ولی همون طوری که دیدید فقط یوونتوس مجازات شد. :117:
خواهشاً این بحثارو بذارید کنار. چون واقعاً جذابیت لیگو از بین میبرید با این کاراتون.:flowerysmile:
مهریار جان آمار بازیها رو میدی یا منظورت اینه که همه اینها نادرست بوده؟ :دی
اگرم دیدی کسی از روی عکس تونسته یه صحنه رو قضاوت کنه، من و شما دومی و سومیشیم! آخه این صحنه در حال حرکته با یه عکس که نمیشه چیزی رو نشون داد. تازه به قول مهدی اصلا گیریم اخراج بوده! چه ربطی داره به سری آ؟ این بازی تو لیگ قهرمانان بوده.
چرا از سری آ مثال نمیزنی. دایو کرسپو رو یادت نیست؟ که باعث اخراج مکسس شد؟ با همین اخراج تونستید دقایق اخر بازی با رم رو تو سن سیرو مساوی کنید و کاپیتان زانتی چندین دور، دورِ ورزشگاه بزنه!
امین جان از روی ویدئو اگر قابل تشخیص بود که داور اخراج نمی کرد ماتراتزی رو! به قول خودت تورس دایو کرد!
در ضمن شما خودت میگی "دایو کرسپو"... دایو برای "فریب دادن" داور انجام میشه.. خدا وکیلی شما خودت صحنه خطای مکسس روی کرسپو رو می دیدی در صحنه اصلی به مکسس کارت می دادی... تو صحنه آهسته از پشت معلوم شد که برخورد شدید نبوده و شاید اصلا خطا هم نبود! وقتی همه اشتباه می کنن داور هم می تونه اشتباه کنه!!
در ضمن آقا امین با با یک عکس نشون ندادم ، با چهار عکس از دو طرف نشون دادم :)
=========================================
داش مهريار من فكر مي كردم شما آدم منطقي و با فهم و شعوري هستي.نذار نظرم عوض بشه.داوري ها در اين چند سال بعد اون مصيبت عزما به نفع اينتر بوده و به نظر من (اين قسمتش شخصيه و اگه باهاش مخالف بودي موردي نداره) اتفاقي هم نبوده.اين كه دقيقه 90 در بازي با پارما زلاتان توپ رو با دست استوپ كنه و اينتر ببره خيلي نمي تونه اتفاقي باشه.
اتفاقات cl هم ربطي به سري آ نداره كه اگه اونجا هم سري آ بود شما تو cl هم يه 3-4 تا قهرماني داشتيد.در مورد كمك هايي كه داوري به ميلان كرده نمي تونم راجع به همش نظر قاطع بدم چون خيلي ها رو نديدم ولي مثلآ تو بازي با تورينو يه خطاي پنالتي مسلم روي كاكا گرفته نشد و اگه بد شانس بودم همون توپ مي رفت تو گلمون.
راجع به اخراجهاي سري آ هم (براي اينتر) اولآ يا تأثير گذار به ضررتون نبوده يا درست بوده.اين كه اون دروازه بان كار درستتون مياد بيرون 18 توپ رو با دست مي زنه و تازه خودش هم به سمت بيرون زمين مي ره جريمش چيه ؟داور بايد ازش تقدير و تشكر به عمل مي آورد؟
ممنون از اینکه گفتی بی شعورم! ابراهیمویچ دقیقه 90 با پارما توپ رو با دست stop کرد؟ اون وقت به من میگی فهم ندارم؟!!؟!؟ لینک گلش رو میزارم تا ببینید! از این به بعد از حرفی می زنی واسش یه دلیل و مدرکی بیار! طرفدارای بقیه تیم ها هم از همین حرف های الکی به اینجا رسیدن! یادمه پارسال وقتی اینتر ویولا رو برد طرفدارای رم می گفتن بازی ویولا مشکوک بود!!!!!
این لینک گل ==> لینک ([Only registered and activated users can see links])
در مورد اشتباهاتی که در مورد میلان گفتی داری حرف من رو اثبات می کنی عزیز! من گفتم اشتباهات داوری همیشه وجود داره... حالا چه برای کاکا گرفته بشه چه نشه.. من خواستم بگم در کل اشتباهات داوری که به نفع میلان بوده امسال خیلی بیشتر از اشتباهاتی است که به نفع اینتر بوده... خیییییلی!!! ولی داور هم می تونه اشتباه کنه چون آدمه!!
در مورد کارت قرمز من منظورم جولیو سزار نبود! منظورم از سزار هافبک اینتر بود سال گذشته.. :-?? در ضمن این کارت قرمز ها 6 یا 7 تاش نا درست بود.. بازی به امپولی کارت قرمز وییرا... بازی با جنوآ کارت قرمز پله که باعث شد اینتر سه امیتاز رو از دست بده و بازی های لیگ قهرمانان و...
در ضمن آقا مهدی یه لحظه منطقی فکر کن! کدوم باشگاهی میاد بعد از رسوایی کالچوپولی دوباره تبانی کنه؟ یعنی دقیقا "یک فصل بعد از کالچوپولی!".. غیر منطقیه!
رسانه ها و طرفداران روی اینتر زوم می کنن چون اینتره که همش داره میبره. و طرفداران بقیه تیم ها از تیم که همش میبره بدشون می یاد این به چیز طبیعیه!! و الا در همون هفته ای که مایکون گل آفساید زد یوونتوس هم گل آفساید زد شخصی که تو آفساید بود تنها "نیم متر" از داوری خط نگهدار فاصله داشت!!! ولی داور آفساید نگرفت. چرا کسی درباره اون حرف نزد؟
بسه بابا اشتباهات داوری رو اینقدر بزرگ نکنید یا اقلا وقتی می خواین بزرگ کنید وقتی اشتباه به ضرر اینتر میشه هم یه چیزی بگید...
Milad Hasani
12-01-2009, 22:22
کاملا حرف های اقایان Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) ، Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links])
sadegh.saberi ([Only registered and activated users can see links])،Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) و... رو تایید می کنم ناداوری قهرمانی رم رو به اینتر داد. خوشبختانه گل پاتو هم افساید نبود (امین جان بخاطر عکس ممنون)
آفسايد بود يا نبودن گل پاتو براي من يكي كه اصلا مهم نيست. مسلما اگه اشتباه داوري هم بوده باشه از نوع اشتباه هايي كه فقط گه گداري!!! براي اينتر پيش مياد نيست. هميشه هم روابط ميلان و رم و هواداراشون خوب بوده.
از صميم قلب هم دوست دارم كه امسال ميلان قهرمان شه...
البته اگه يار دوازدهم اينتر كه هميشه به دادش رسيده و البته بازيكن هاي مسن خود ميلان بزارند!!!
يوونتوس هم ديگه اون تيم مافيايي سابق نيست. اميدوارم همينطور هم بمونه!
وقتی همه اشتباه می کنن داور هم می تونه اشتباه کنه!!
ممنون از اینکه گفتی بی شعورم! ابراهیمویچ دقیقه 90 با پارما توپ رو با دست stop کرد؟ اون وقت به من میگی فهم ندارم؟!!؟!؟
در مورد اشتباهاتی که در مورد میلان گفتی داری حرف من رو اثبات می کنی عزیز! من گفتم اشتباهات داوری همیشه وجود داره... حالا چه برای کاکا گرفته بشه چه نشه.. من خواستم بگم در کل اشتباهات داوری که به نفع میلان بوده امسال خیلی بیشتر از اشتباهاتی است که به نفع اینتر بوده... خیییییلی!!! ولی داور هم می تونه اشتباه کنه چون آدمه!!
در مورد کارت قرمز من منظورم جولیو سزار نبود! منظورم از سزار هافبک اینتر بود سال گذشته.. :-?? در ضمن این کارت قرمز ها 6 یا 7 تاش نا درست بود.. بازی به امپولی کارت قرمز وییرا... بازی با جنوآ کارت قرمز پله که باعث شد اینتر سه امیتاز رو از دست بده و بازی های لیگ قهرمانان و...
در ضمن آقا مهدی یه لحظه منطقی فکر کن! کدوم باشگاهی میاد بعد از رسوایی کالچوپولی دوباره تبانی کنه؟ یعنی دقیقا "یک فصل بعد از کالچوپولی!".. غیر منطقیه!
رسانه ها و طرفداران روی اینتر زوم می کنن چون اینتره که همش داره میبره. و طرفداران بقیه تیم ها از تیم که همش میبره بدشون می یاد این به چیز طبیعیه!! و الا در همون هفته ای که مایکون گل آفساید زد یوونتوس هم گل آفساید زد شخصی که تو آفساید بود تنها "نیم متر" از داوری خط نگهدار فاصله داشت!!! ولی داور آفساید نگرفت. چرا کسی درباره اون حرف نزد؟
...
1)آخه داورها اين توانايي اشتباه كردنشون در بازي با شما يه نمه زياد تر مي شه.
3)اوني كه هفته اول (فكر كنم با كيوو بود) اخراج شد سزار دروازه بان بود
4)لا كردار چرا هي اسم اون cl زهرماري رو مياري.:53:
5)راجع به اوني كه پر رنگ كردم يه نظريه اي دارم كه اينجا جاش نيس.حيفه كه اين تاپيك بسته بشه.
6)اون حرفت كه گفتي رسانه ها رو اينتر زومند چون مي بره رو قبول دارم ولي چه جوري مي بره؟
7)توي كارگاه هاي رفع اشكال داوري و كلاسهاي توجيهي حد اقل 2-3 ساعت به كمك داورها راه تشخيص آفسايد در منطقه نزديك رو ياد مي دهند.چون تشخيص آفسايد در فاصله دور خيلي خيلي راحت تره
2)اين رو آخر آوردم چون جاش اينجائه.من غلط بكنم.اگه سو تفاهم شد شرمنده.اصلآ چه جوري اين برداشت رو كردي؟داش مهريار شما يكي از معدود هواداراي اينتري كه كارش فقط جنجال و كل كل نيست.خيلي از اينتري ها مثلآ روبرتو اسكارپيني رو نمي شناسند و فكر كنم كمتر اينتري اي تو سايت باشه كه براي تماشاي بازي اينتر به ورزشگاه رفته باشه و يا بياد تو وبلاگش اينقدر دقيق به بازيكنا نمره بده.به همين خاطر انتظارات از شما و تا حدودي مهدي:-& بالاتره.
Milad Hasani
12-01-2009, 22:41
عزيز جان اشتباه يه باره، فوقش دو بار، ديگه آخرش سه بار!!!
وقتي بيشتر شد خيلي واضحه كه عمدي در كاره. اين رو همه مي دونن ديگه!
آخه اون آفسايد 4 متري كه 4 نفر هم همزمان با هم تو آفسايدن رو بچه هم مي تونه تشخيص بده! من نمي دونم چجوري ميشه كه كمك داور كه دقيقا هم رو خط آفسايد حركت مي كرد، به قول طرفداران عزيز اينتر اشتباه! كرد!!!
در كل اين حرفاي شما توجيحي بيش نيست.
~x(
آفسايد نبود؟؟؟
كاملا هم تابلو بود كه آفسايده... البته زلاتان از اين گل هاي افتخار آميز زياد زده! كدومش رو ميگي؟؟؟
اون پست هم تا سايت برپاست، پاك نخواهد شد!
sadegh.saberi
12-01-2009, 22:48
([Only registered and activated users can see links])
بهتــره عکس ها و دلایل خودت رو آرشیو کنی واسه یکی دو سال دیگه که بعضی مسائل روشن میشه.
چند وقت دیگه مصاحبه های شما هم بیرون میاد و بلوتوث میشه:6: که مسئولین باشگاه چیا به کیا دادند تا به نفع شما قضاوت کنند:-o
وعده دیدار چند سال آینده - دادگاه شهر رم
Amir Argentina
12-01-2009, 23:00
حیف شد باید میلان رو میبردیم
اگه زده بودیم خیلی تو ادامه به نفعمون بود
Er Pupone
12-01-2009, 23:48
این مواردی که تو میگی رو من هیچ جایی ندیدم که بهش اشاره بشه . من هر روز حداقل 1ساعت توی سایتهای ایتالیایی و انگلیسی کل اخبار لیگ ایتالیا رو دنبال میکنم اما تا حالا این طور چیزا رو ندیدیم !
اما بر عکس کمک های داور به اینتر بارها و بارها توی سایتها لیست شده . برای نمونه گاتزتا که نیم فصل پارسال جدول بدون اشتباهات رو زد . تا نیم فصل یوونتوس 5 امتیاز متضرر شده بود . رم 1 امتیاز ضرر کرده بود و اینتر 8 امتیاز سود کرده بود
تازه لطفهای داور به اینتر توی نیم فصل دوم دوچندان بود که فکر کنم حداقل +15 تا از داور گرفتید .
1 - بازی با کاتانیا که بدجور گیر کرده بودید اما کرسپو یه گل افساید زد . وقتی ازش پرسیدن گل افساید بود با پر رویی گفت من توی افساید نبودم ! تو که اهل جمع کردن عکس ارشیوی هستی حتما اینو داری
2 - بازی با پارما که دقیقه ی 91 کوتو توپو کشید بیرون اما داور اعلام پنالتی کرد و تصویر اهسته نشون داد توپ به دستش نخورده ...
3 - بازی با خود رم که مهمترین ضربه رو زدید و دقیق زدین به هدف
و ...
امسال هم که یه گل به سیه نا زدید که خود مورینیو روش نشد که نگه افساید بود . بازی اول با سامپدوریا هم زلاتان با دست توپو استپ کرد ولی طی نقدی که خودت کردی گفتی توپ به پهلوش خورده :-?:1:
Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) ! عزیز من طومار نوشتم برای بقیه شما تازه اومدی میگی لیلی مرد بود یا زن؟ برو بقیه پست هام رو بخون جوابت رو میگیری! داور امسال پنج اشتباه تعیین کننده برای میلان داشته.. آیا این یعنی میلان تبانی می کنه؟!
گل اینتر به رم هم آفساید نبود. این رو بروبچه های رمی هم تو این سایت اعلام کردند! حتی خود آقا امین. به هر حال اینم تصویرش اگر شک دارید:
دانلود ویدئوی این صحنه (DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]))
مهدی جان من برای شما 14 خط جواب نوشتم اما شما به جای جواب دادن درست مسخره می کنی! من با شما صحبت کردم نه توهین کردم نه مسخره کردم و همش بهتون احترام گذاشتم. اگر می خوای صحبت دوستانه داشته باشیم لطفا تیکه و مسخره کردن رو بی خیال شو! اول به سر به سایت های منبع بزن و آمار رو ببین! اینتر هفته اول با سامپدوریا بازی کرد نه کیوو! بعدش عزیزم من اونجا که کارت قرمز ها رو نوشتم ، نوشته بودم "فصل گذشته".. امیدوارم خونده باشید دقیق.
پارسال اشتباهات داوری زیاد بود. مخصوصا در بازی های اینتر. دلیلش هم احتمالا زوم کردن رسانه بروی اینتر بود که باعث می شد هرداوری در بازی اینتر استرس داشته باشه! بنابراین اشتباهات به "نفع" و "ضرر" اینتر زیاد بود. من از لحاظ ضرر (کارت قرمز) براتون نوشتم نفعشو که همتون حفظید!
خوشبختانه امسال اشتباهات داوری خیلی کم شده و واقعا لیگ عالی شده! پس چرا باید بعد از اولین اشتباه داوری که سبب تغییر نتیجه شد شما اینهمه سر و صدا کنید و بگین که اشتباهات داوری برای اینتر زیادیه؟ در صورت که این اولین اشتباه بوده و اشتباهات برای تیمی چون میلان بیشتر بوده و اینتر از اشتباهات در بازی مهمی چون دربی میلان ضرر دیده. برای چی باید بگید اشتباهات برای اینتر زیاده؟
========================
در ضمن آقا مهدی گل دقیقه 90 ابراهیمویچ به پارما رو دانلود کردید؟ دیدید هند نبود؟
Er Pupone ([Only registered and activated users can see links])جان ([Only registered and activated users can see links])
من هنوز هم نظرم اینه که توپ به دست زلاتان نخورده... هرکسی نظری داره! حتی اگر خورده باشه اینتر با اون گل پیروز نشد.
اگر پارسال نیم فصل دوم و کارت های قرمز اینتر را به شمار بیارید مسلما اون تحلیلی که بعد از نیم فصل انجام شد بهم می ریزه.. حتی یوونتوس 3 امتیازش در سان سیرو رو از روی اشتباه داور گرفت! جلوی اینتر.
در برابر کاتانیا هم کرسپو نبود عزیز کامبیاسو بود! متاسفانه الان عکسش رو ندارم. اون موقع من مسافرت بودم برای همین نتونستم وبلاگم رو آپدایت کنم و تحلیل کنم. کامبیاسو هم نگفت آفساید نبوده بلکه گفت "کمی در آفساید بودم" در ضمن اینتر اون بازی رو 2-0 برد و بردمون به خاطر گل کامبیاسو نبود!
بازی با رم هم برای آقا امین توضیح دادم که کرسپو دایو کرد و داور هم فریب خورد. سه سال پیش هم آدریانو در برابر رم تو سان سیرو دایو کرد و داور پنالتی گرفت که اون سال یکی از شبکه های تلویزیونی (یادم نمیاد کدوم) اون رو تو بهترین دایو های سال قرار داد! کسی که دایو می کنه قصد فریب داور رو داره.. غیر از اینه؟ فرناندو تورس هم در بازی با اینتر تو آنفیلد دایو کرد و موفق شد ماتراتزی رو اخراج کنه!
بازی با پارما اون پنالتی دقیقه 89 بود! کوتو خودش اعلام کرد "توپ رو با دست زده" ولی اعتراضش به این بود که غیر عمد بوده و پنالتی نبوده.. بعدها کولینا اعلام کرد که پنالتی نبوده.. خودت رو بزار جای داور .. وقتی بازیکن تو اون جو دقیقه اخر جلوی دروازه توپ به دستش خورده چقدر سخته تصمیم گیری که پنالتی هست یا نیست! به هر حال داور پنالتی گرفت. شاید هر کسی جای اون داور بود واقعا اشتباه می کرد.
من تو این مدت گفتم باز هم می گم اشتباهات داوری این فصل خیلی کم شدن و این نقطه پیشرفتیه برای سری آ که از لیگ انگلیس بالاتر باشه! خوشبختانه امسال کسی نمی تونه ادعا کنه که صدرنشینی حق اینتر نیست چون اشتباه داوری فقط یکی بوده
:)
Milad Hasani
13-01-2009, 00:52
Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) ! عزیز من طومار نوشتم برای بقیه شما تازه اومدی میگی لیلی مرد بود یا زن؟ برو بقیه پست هام رو بخون جوابت رو میگیری! داور امسال پنج اشتباه تعیین کننده برای میلان داشته.. آیا این یعنی میلان تبانی می کنه؟!
گل اینتر به رم هم آفساید نبود. این رو بروبچه های رمی هم تو این سایت اعلام کردند! حتی خود آقا امین. به هر حال اینم تصویرش اگر شک دارید:
اين عكسي كه گذاشتي حرف سايت ما رو تاييد ميكنه! تو خودت فاصله زلاتان رو تا خط با فاصله مكسس تا خط مقايسه كن! قشنگ معلومه كه يك متري جلوتر از مكسسه!! اينو يه بچه يك ساله كه تازه داره تاتي تاتي هم مي كنه مي فهمه!
دستت درد نكنه كه حرف سايت ما رو ثابت كردي!
Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) :-o دمت گرم عزیزم تهشی شما! لینک ویدئو رو برای چی گذاشتم که دانلود کنی؟ آقای سیسینیو اون طرف آفساید رو پر کرده عزیزم! دانلود کن ببین.... شایدم دیدی خودت رو می زنی به اون راه... این حرفت نوبرش بودا :2:
بیا اینم لینکش که دوباره ببینی عزیزم
دانلود ویدئوی این صحنه (DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]))
خوبه بزرگ نوشتم! در ضمن مطمئن باش اگر آفساید بود اشخاصی مثل ده روسی و مکسس و دونی شرف واسه داور نمی زاشتن :30upn9j: (شوخی)
بابا جون بچتون بس کنید دیگه.
بحثتون اصلاً فنی نیست:smoke:
من به عنوان یک طرفدار یووه تقاضا میکنم جمعیاً بیخیال.:flowerysmile:
داش مهريار من فعلآ حرفي ندارم تا آخر هفته بشه و امتحاناي من تموم بشه و برگردم و يه تاپيك در اين زمينه بزنم.اين تاپيكي كه الان داريم توش نظر مي ديم مال گل و ... هست.
می دونم ولی وقتی مدیر اصلی سایت خودش بحث می کنه حتما اشکالی نداره دیگه :D
allvllir15
15-01-2009, 16:48
1 - بازی با کاتانیا که بدجور گیر کرده بودید اما کرسپو یه گل افساید زد . وقتی ازش پرسیدن گل افساید بود با پر رویی گفت من توی افساید نبودم ! تو که اهل جمع کردن عکس ارشیوی هستی حتما اینو داری
2 - بازی با پارما که دقیقه ی 91 کوتو توپو کشید بیرون اما داور اعلام پنالتی کرد و تصویر اهسته نشون داد توپ به دستش نخورده ...
3 - بازی با خود رم که مهمترین ضربه رو زدید و دقیق زدین به هدف
والا آدم هر چي تلاش كنه نمي تونه بيخيال صحبت هاي غيرواقعي باشه
من آدم مدرك بازي هستم ، اگه شده 1 ساعت هم تو آرشيوها جستجو مي كنم تا لينك مصاحبه ،صحنه گل و.. رو پيدا كنم.
الان هم زياد وقت ندارم ، اگه قانع نشدي ، بگو تا لينك خبرها رو بذارم
1- بازي با كاتانيا ، اولا كامبياسو گل آفسايد رو زد ، ثانيا اصلا و ابدا نگفت كه من تو آفسايد نبودم. بلكه گفت It was just a matter of millimetres
2- كوتو خودش شخصا اعتراف كرد كه "توپ به دستم خورده ، پنالتي مي تونست باشه ، اما اخراجم به هيچ وجه درست نبود "
كولينا هم بعدش اين حرف رو تاييد كرد ( پنالتي درسته اما اخراج خير )
3- بازي با رم ، حق با شماست ، حتي اگه بخوايم پافشاري كنيم كه كرسپو دايو نزد و خطا بايد گرفته مي شد ، اما مكسس قطعا نبايد كارت مي گرفت.
من پارسال هم گفتم ، اين كه طرفداراي رم اخراج مكسس رو دليل پيروز نشدن رم مي دونن ، دقيقا دارن به ضعف خودشون اشاره مي كنن.
اينتر قبل از اين كه مكسس اخراج بشه ، 20-25 دقيقه به خاطر مصدوميت مسكول داشت 10 نفره بازي مي كرد، اينتر اون موقع فرم خوبي هم نداشت.
وقتي مكسس اخراج شد دو تيم تازه 10-10 شدن! هرچند مكسس دفاع مركزي هس و وجودش واسه دفاع ضروريه ..
درسته ده نفره شدن اينتر ربطي به رم نداشت اما رمي كه مي خواست قهرمان بشه ، يعني 5-6 دقيقه نمي تونست 10 به 10 مقابل اينتر از پيروزيش محافظت كنه ؟؟!
اين قدر حرف اينتر-رم رو به وسط نكشيد كه ضعف خودتون رو نشون مي ديد.
ضمنا براي اولين بار مي ديديم كه يكي ادعا ميكنه گل امسال زلاتان به رم آفسايد هس :*:84:*:
اين عكس تازه زماني رو نشون مي ده كه پاس ارسال شده ، اما بازم زلاتان تو آفسايد نيس:
طرفداران اینتری عزیز خواهش میکنم بیخیال این بحث بشین. بعد از کالچوپولی روزنامه کوریره دلو اسپورت و شبکه های وابسته به خاندان آنیلی به طرز واضحی سعی کردن بگه داوران از اینتر حمایت میکنن تا دامن یووه رو پاک کنن. به شکل مسخره و خنده داری هم همه صحنه های مشکوک به نفع اینتر رو میبینن ولی صحنه های به ضرر اینتر رو نه. گل آفساید مایکون رو میبینن گل آفساید رونالدینیو رو نه! اصلا هم نمیتونن ببینن لحظاتی قبل از گل مایکون، کرسپو در موقعیت تک به تک قرار داشت و کمک داور به اشتباه آفساید گرفت. اخراج مکسس رو میبنن اخراج احمقانه وییرا رو نه. همونطور که یک عمر میگفتن یوونتوس بدون تبانی پیروز میشه. اینجا بحث کردن وقت تلف کردنه. احتمالا اینکه رم الان داره با تیمهای ته جدولی رقابت میکنه هم تقصیر اینتره. :33:
Milad Hasani
15-01-2009, 20:05
طرفداران اینتری عزیز خواهش میکنم بیخیال این بحث بشین. بعد از کالچوپولی روزنامه کوریره دلو اسپورت و شبکه های وابسته به خاندان آنیلی به طرز واضحی سعی کردن بگه داوران از اینتر حمایت میکنن تا دامن یووه رو پاک کنن. به شکل مسخره و خنده داری هم همه صحنه های مشکوک به نفع اینتر رو میبینن ولی صحنه های به ضرر اینتر رو نه. گل آفساید مایکون رو میبینن گل آفساید رونالدینیو رو نه! اصلا هم نمیتونن ببینن لحظاتی قبل از گل مایکون، کرسپو در موقعیت تک به تک قرار داشت و کمک داور به اشتباه آفساید گرفت. اخراج مکسس رو میبنن اخراج احمقانه وییرا رو نه. همونطور که یک عمر میگفتن یوونتوس بدون تبانی پیروز میشه. اینجا بحث کردن وقت تلف کردنه. احتمالا اینکه رم الان داره با تیمهای ته جدولی رقابت میکنه هم تقصیر اینتره. :33:
اين اينتري كه انقدر ازش دم مي زني و مي گي انقدر شايسته است، به نظرت چرا تو اروپا به جمع 8 تيم هم نمي رسه؟ چون اونجا ايتاليا نيست كه يه تيم داوري هم پشت سرش باشه و حمايتش كنه. در ضمن تيم هاي رده آخر سري آ هم از تيم اول قبرس بالاترن! چرا شما نمي تونين باهاش رقابت كنين؟ تو اون گروه مسخره چرا پس دوم ميشيد؟؟؟
اين امضاي جنابعالي اگه طرفدار يه تيم ديگه مي زد، قابل قبول بود، نه يه طرفدار اينتر كه تيمش داره دقيقا به همون سبك كثيف يوونتوس جام ها رو درو مي كنه!!! موراتي شما داره به اندازه موجي پول خرج مي كنه!
به جاي عكس اين عربه هم اگه عكس موراتي رو بزارن خوب ميشه!!! فقط بايد جام باشگاه هاي آسيا رو خط بزنه بكنه سري آ!!!
Er Pupone
15-01-2009, 20:09
اين اينتري كه انقدر ازش دم مي زني و مي گي انقدر شايسته است، به نظرت چرا تو اروپا به جمع 8 تيم هم نمي رسه؟ چون اونجا ايتاليا نيست كه يه تيم داوري هم پشت سرش باشه و حمايتش كنه. در ضمن تيم هاي رده آخر سري آ هم از تيم اول قبرس بالاترن! چرا شما نمي تونين باهاش رقابت كنين؟ تو اون گروه مسخره چرا پس دوم ميشيد؟؟؟
اين امضاي جنابعالي اگه طرفدار يه تيم ديگه مي زد، قابل قبول بود، نه يه طرفدار اينتر كه تيمش داره دقيقا به همون سبك كثيف يوونتوس جام ها رو درو مي كنه!!! موراتي شما داره به اندازه موجي پول خرج مي كنه!
ضمنآ فراموش نشه که بازی با رم نزدیکه . موندم این بار میخوان چه شکلی سر رم رو زیر اب کنن . حتما هماهنگی های لازم تا حالا انجام شده:6qwup3:
allvllir15
15-01-2009, 20:51
ضمنآ فراموش نشه که بازی با رم نزدیکه . موندم این بار میخوان چه شکلی سر رم رو زیر اب کنن . حتما هماهنگی های لازم تا حالا انجام شده:6qwup3:
آقا تو اين بازي خيلي حواستون بايد جمع باشه ، شايد دوباره بچه ها هوس كردن 4 تا بزنن! رم 4 تا بخورش خوبه.. جام حذفي واسه خوزه (برخلاف مانچو) مهمه . فكر نكن قراره با تيم نصفه و نيمه اينتر بازي كنين (مثل پارسال و دوسال پيش) ،ببرين، كلي خوشحال شين.
Er Pupone
15-01-2009, 20:55
آقا تو اين بازي خيلي حواستون بايد جمع باشه ، شايد دوباره بچه ها هوس كردن 4 تا بزنن! رم 4 تا بخورش خوبه.. جام حذفي واسه خوزه (برخلاف مانچو) مهمه . فكر نكن قراره با تيم نصفه و نيمه اينتر بازي كنين (مثل پارسال و دوسال پيش) ،ببرين، كلي خوشحال شين.
اینجا نمیشه کل انداخت . وگرنه فرصت خوبی پیش اومده
تاپیک منحرف میشه:D
طرفداران اینتری عزیز خواهش میکنم بیخیال این بحث بشین. بعد از کالچوپولی روزنامه کوریره دلو اسپورت و شبکه های وابسته به خاندان آنیلی به طرز واضحی سعی کردن بگه داوران از اینتر حمایت میکنن تا دامن یووه رو پاک کنن.
واقعاً این اظهار نظر خنده داره.
هر چی میخوام دخالت نکنم نمیشه.
Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) عزیزم فعلا 6 صفحه است که کل انداختیم! نمی دونم چرا میگی نمیشه! در ضمن شما که فعلا رو مود خوردن هستید! چهارتای المپیکو یادتون رفت به این زودی؟ مورینیو برعکس مانچینی تیم زیر 21 سالش رو نمیاره واسه کوپا ایتالیا! رم هم که عمرا تیم اصلی اینتر رو ببره :D
Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) این همه بلاغت و منطق رو از کجا آوردی؟! خوبه بیش از پنجاه خط برای شما توضیح دادم آخر هم بی مقدمه و بدون دلیل و مدرک حرف می زنی!؟ صحنه گل ایبرا به رم رو هم دیدی که؟ موردهای زیادی رو برات آوردم که بر علیه اینتر ناداوری شده! تقریبا ناداوری ها سود و زیانش یکسان بوده برای اینتر!
امسال که فقط یک اشتباه وجود داشت به نفع اینتر! دیگه چی می گید!؟
Milad Hasani
15-01-2009, 21:20
خوبه اون 6 تاي تاريخي رو تو همين جام حذفي خورديد!!!
اگه رم 4 تا بخورش خوبه، شما از عدد 6 خيلي لذت مي بريد!
:5::1:
Milad Hasani
15-01-2009, 21:34
Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) عزیزم فعلا 6 صفحه است که کل انداختیم! نمی دونم چرا میگی نمیشه! در ضمن شما که فعلا رو مود خوردن هستید! چهارتای المپیکو یادتون رفت به این زودی؟ مورینیو برعکس مانچینی تیم زیر 21 سالش رو نمیاره واسه کوپا ایتالیا! رم هم که عمرا تیم اصلی اینتر رو ببره :D
Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) این همه بلاغت و منطق رو از کجا آوردی؟! خوبه بیش از پنجاه خط برای شما توضیح دادم آخر هم بی مقدمه و بدون دلیل و مدرک حرف می زنی!؟ صحنه گل ایبرا به رم رو هم دیدی که؟ موردهای زیادی رو برات آوردم که بر علیه اینتر ناداوری شده! تقریبا ناداوری ها سود و زیانش یکسان بوده برای اینتر!
منطقم مال همون جايي كه شما آوردي!
اوج منطق شما رو از اون جايي كه گفتي سود و زيان ناداوري ها به نفع اينتر بوده فهميدم!!! البته من يادمه كه گاتزتا يه ليست منتشر كرده بود كه فقط تا نيم فصل 14 امتياز به نفع اينتر گرفته شده بود.:1: البته شايد گاتزتا هم مثل من بي منطقه! يا شايدم از نظر شما 14 امتياز همون "تقريبا" ميشه!!!
Keyvan360
15-01-2009, 21:36
واقعا یه چیز میگید آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه.
آخه باز مثلا اگر بازی رم با اینتر 1 بر هیچ به نفع اینتر تموم میشد , مثلا میشد گفت که آره اینتر با داور ها دست به یکی بوده.
آخه 4 تا گل خوردین چه ربطی به داوری داره؟! , نکنه تمام اون 4 تا گل رو با کمک داور , اینتر میلان به رم زده؟!
فکر کنم وقتی OBINA با اون شوت فوق العادش گل چهارم رو به رم زد با کمک فوت داور تغییر مسیر داده بود و گل شده بود [Only registered and activated users can see links]
.............
خیلی جالبه! , اینتر این همه خرج کرده رفته گرون ترین مربی جهان رو خریده , بهترین بازیکن های جهان رو توی تیمش جمع کرده بعد میان خیلی راحت میگن که اینتر چون با داور ها تبانی کرده قهرمان میشه و همه تیم ها رو میبره!!!!!!!!!!!!!!!
.............
حیف که تاپیگ گل هاست و الا ...:دی
دوستان، فکر نمیکنید که بحثها دیگه به تاپیک ربطی نداره و همون بحثهای همیشگی شده !!
لطفا ادامه ندید.
متشکرم
Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) خوبه خودتم میگی تا "نیم فصل"... فکر کنم کلا "دو تا نیم فصل باشه" :)) اون موقعی هم که 6تا خوردیم (2تا هم زدیم) تو جام حذفی بود و تیم اصلی اینتر بازی نمی کرد! تو جام حذفی بردن افتخار نداره!
Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) شرمنده من دیگه ادامه نمی دم :-t
Er Pupone ([Only registered and activated users can see links]) عزیزم فعلا 6 صفحه است که کل انداختیم! نمی دونم چرا میگی نمیشه! در ضمن شما که فعلا رو مود خوردن هستید! چهارتای المپیکو یادتون رفت به این زودی؟ مورینیو برعکس مانچینی تیم زیر 21 سالش رو نمیاره واسه کوپا ایتالیا! رم هم که عمرا تیم اصلی اینتر رو ببره :DMilad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) این همه بلاغت و منطق رو از کجا آوردی؟! خوبه بیش از پنجاه خط برای شما توضیح دادم آخر هم بی مقدمه و بدون دلیل و مدرک حرف می زنی!؟ صحنه گل ایبرا به رم رو هم دیدی که؟ موردهای زیادی رو برات آوردم که بر علیه اینتر ناداوری شده! تقریبا ناداوری ها سود و زیانش یکسان بوده برای اینتر!
دوست عزیز اینتری ازت خواهش کردم این بحث رو تموم کنی. تو داری با کسی بحث میکنی که به 4 تا 4 تا خوردن رم میگه نا داوری، به گلی که زلاتان امسال به رم زد میگه آفساید، به گل میلان در دربی میگه صحیح، تفاوت گاتزتا دلو اسپورت و کوریره دلو اسپورت رو نمیدونه، تمام اون کارت قرمزهایی که به اشتباه به اینتر داده شده رو هم تکذیب میکنه. حالا تو بشین تا صبح دلیل و مدرک بیار. به قول یک بنده خدایی با کسی که میدونی آخرش میزنه زیر همه چیز بحث نکن، فقط خودتو خراب میکنی. هیچ فایده ای هم نداره. آخرش هم ممکنه مدیران سایت بخاطر توهین به تیم مورد علاقشون بهت اخطار بدن. گفتم که بیخیال. به جای این بحث ها بشین و از اینکه تیمت بهترین مربی جهان رو داره، از اینکه تنها باشگاه فوتبال جهانه که مدیرش از کودکی جزو طرفداران رسمی باشگاه بوده، از اینکه برترین بازیکن تاریخ جهان(مارادونا) اینطور از مدیر و مربی تیمت تمجید میکنه و به وجد میاد، از اینکه بهترین مهاجم جهان توی تیمت بازی میکنه و از اقتدار تیمت که چهار تا به رم و سه تا به لاتزیو توی المپیکو میزنه لذت ببر. و همینطور از اینکه آدمی هستی که همه حقیقت رو میبینی نه اون قسمتی که به نفع خودته. (امیدوارم مدیران سایت بخاطر مسائل شخصی این پست رو ویرایش نکنن چون نه توهین داره نه هیچ مشکل اخلاقی)
Milad Hasani
16-01-2009, 11:28
Milad Hasani ([Only registered and activated users can see links]) خوبه خودتم میگی تا "نیم فصل"... فکر کنم کلا "دو تا نیم فصل باشه" :)) اون موقعی هم که 6تا خوردیم (2تا هم زدیم) تو جام حذفی بود و تیم اصلی اینتر بازی نمی کرد! تو جام حذفی بردن افتخار نداره!
Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) شرمنده من دیگه ادامه نمی دم :-t
تا اون جايي كه من هم يادمه تو نيم فصل دوم بيشتر هم شد!!!
شما هم كه هر وقت مي بازيد ميگيد تيم اصليمون نبود!! بهونه خوبيه!:1: به قول اين رفقيقت شما اين همه خرج كرديد كه بهترين بازيكناي جهان رو بياريد تو تيمتون! پس نبايد تيم اصلي تون هم با تيم دومتون فرق آنچناني داشته باشه!!! خدا انسان را آفريد، انسان بهانه را...:1::1::1:
البته تو جام حذفي قهرمان شدن، به صد تا قهرماني به كمك داورا و مافيا بازي مي ارزه!!!
دوست عزیز اینتری ازت خواهش کردم این بحث رو تموم کنی. تو داری با کسی بحث میکنی که به 4 تا 4 تا خوردن رم میگه نا داوری، به گلی که زلاتان امسال به رم زد میگه آفساید، به گل میلان در دربی میگه صحیح، تفاوت گاتزتا دلو اسپورت و کوریره دلو اسپورت رو نمیدونه، تمام اون کارت قرمزهایی که به اشتباه به اینتر داده شده رو هم تکذیب میکنه. حالا تو بشین تا صبح دلیل و مدرک بیار. به قول یک بنده خدایی با کسی که میدونی آخرش میزنه زیر همه چیز بحث نکن، فقط خودتو خراب میکنی. هیچ فایده ای هم نداره. آخرش هم ممکنه مدیران سایت بخاطر توهین به تیم مورد علاقشون بهت اخطار بدن. گفتم که بیخیال. به جای این بحث ها بشین و از اینکه تیمت بهترین مربی جهان رو داره، از اینکه تنها باشگاه فوتبال جهانه که مدیرش از کودکی جزو طرفداران رسمی باشگاه بوده، از اینکه برترین بازیکن تاریخ جهان(مارادونا) اینطور از مدیر و مربی تیمت تمجید میکنه و به وجد میاد، از اینکه بهترین مهاجم جهان توی تیمت بازی میکنه و از اقتدار تیمت که چهار تا به رم و سه تا به لاتزیو توی المپیکو میزنه لذت ببر. و همینطور از اینکه آدمی هستی که همه حقیقت رو میبینی نه اون قسمتی که به نفع خودته. (امیدوارم مدیران سایت بخاطر مسائل شخصی این پست رو ویرایش نکنن چون نه توهین داره نه هیچ مشکل اخلاقی)
شما فكاهي نويس خوبي مي شي از نظر من! همين طور ادامه بده... موفق مي شي...:13:
راستي يه چند تا از افتخاراتتون رو يادت رفت بگي كه من اشاره مي كنم بهشون:
تيمي داريد كه تو تركيب اصليش حتي يه ايتاليايي هم نيست (همون ماتراتزي كه ديگه تاپ ترين بازيكن ايتالياييتونه احتمالا بره منچستر سيتي)...
كاپيتان و اسطوره تيمتون يه آرژانتينيه كه باز هم به پاي اسطوره هايي مثل مالديني، دل پيرو و توتي و غيره نمي رسه!
با اين همه بازيكن ايتاليايي خدمت بزرگي در حق تيم ملي ايتاليا مي كنيد!
و ....
در ضمن من مثل شما اينتري ها بي منطق نيستم كه بخوام همه چيز رو گردن داوري بندازم. 4 تا خوردن هاي رم از اينتر رو هم گردن داوري نميندازم. گرچه اگه بخوام مثل شماها بهانه تراشي كنم، دليل هاي خوبي دارم. مثلا اگه سال پيش رم رو 4-1 برديد،رم از هول و حوش دقيقه 20 10 نفره بازي كرد! يا همين امسال رم تو بدترين دوران افتش بود...
حالا شما 6 تا كه مي خوريد ميگيد ما تيم اصليمون نبود!!!
دو دوست عزیز، نستوه و میلاد حسنی به علت عدم توجه به تذکر داده شده برای ادامه ندادن بحث، یک تذکر دریافت کردند.
Milad Hasani
16-01-2009, 12:02
دو دوست عزیز، نستوه و میلاد حسنی به علت عدم توجه به تذکر داده شده برای ادامه ندادن بحث، یک تذکر دریافت کردند.
چشم قربان. ما تسليميم!!!:41::41::41:
من حرفامو زدم و ديگه حرفي ندارم...
باشه فابیو. من خودم گفته بودم ادامه ندیم و دلایش رو گفته بودم. مخاطبم هم دوست اینتری خودم مهریار بود نه ایشون!
راستی دوست عزیز رمی، واسه اطلاعتون میگم. اسم اصلی اینتر هست اینترنازیوناله. یعنی بین المللی. دلیل تاسیس این باشگاه در سال 1908 هم استفاده از بازیکنان خارجی بود و اولین بار یک سوئیسی بازوبند کاپیتانی این تیم رو بر بازو بست. استفاده از بازیکنان خارجی هویت باشگاه اینتره تا نماد مبارزه با نژاد پرستی در کشور ایتالیا باشه. تا قبل از اومدن ماسیمو موراتی چند دهه بود که این قضیه کمرنگ شده بود ولی موراتی چون خودش یکی از هواداران اینتر بوده سعی کرد باشگاه رو به هویت اصلیش برگردونه. یکی از دلایلی که طرفدار اینتر هستم همینه. خاویر زانتی هم تعداد بازیهاش با پیراهن اینتر خیلی بیشتر از توتی و دل پیرو است و بر خلاف این دو بازیکن در پیراهن تیم ملی هم خوب بازی میکنه و بیشترین بازی رو با پیراهن تیم ملی آرژانتین داره. از لحاظ تعصب هم حرفی نزنم بهتره چون اخطار میگیرم. :6qwup3:
Milad Hasani
16-01-2009, 15:23
باشه فابیو. من خودم گفته بودم ادامه ندیم و دلایش رو گفته بودم. مخاطبم هم دوست اینتری خودم مهریار بود نه ایشون!
راستی دوست عزیز رمی، واسه اطلاعتون میگم. اسم اصلی اینتر هست اینترنازیوناله. یعنی بین المللی. دلیل تاسیس این باشگاه در سال 1908 هم استفاده از بازیکنان خارجی بود و اولین بار یک سوئیسی بازوبند کاپیتانی این تیم رو بر بازو بست. استفاده از بازیکنان خارجی هویت باشگاه اینتره تا نماد مبارزه با نژاد پرستی در کشور ایتالیا باشه. تا قبل از اومدن ماسیمو موراتی چند دهه بود که این قضیه کمرنگ شده بود ولی موراتی چون خودش یکی از هواداران اینتر بوده سعی کرد باشگاه رو به هویت اصلیش برگردونه. یکی از دلایلی که طرفدار اینتر هستم همینه. خاویر زانتی هم تعداد بازیهاش با پیراهن اینتر خیلی بیشتر از توتی و دل پیرو است و بر خلاف این دو بازیکن در پیراهن تیم ملی هم خوب بازی میکنه و بیشترین بازی رو با پیراهن تیم ملی آرژانتین داره. از لحاظ تعصب هم حرفی نزنم بهتره چون اخطار میگیرم. :6qwup3:
اگه نازيوناله است، تو ايتاليا چي كار مي كنه؟ اينجا دسته اول باشگاه هاي اروپاست نه تيم بين المللي!!!
زانتي با 35 سال سن، 446 تا بازي براي اينتر انجام داده و 12 تا گل زده.
دلپيرو با 34 سال سن، 418 تا بازي براي يووه انجام داده و 182 تا گل زده.
توتي با 32 سال سن، 406 تا بازي براي رم انجام داده و 170 تا گل زده.
پس با توجه به سنش "خيلي بيشتر" نيست!!! تازه بازيكنايي مثل توتي و دل پيرو دو برابر زانتي مصدوم شدن. و بازي هاي بيشتري رو از دست دادن...
اگه دو مسئله سن و مصدوميت رو هم در نظر بگيريم، بازي هاي توتي و دل پيرو خيلي بيشتر از زانتي خواهد بود.
بعد تعداد بازي دليل اسطوره بودن نيست. ميزان محبوبيت رو ببين!!!
البته اين بازي ها فقط تعداد بازي هاشون تو سري آ است. اگه بخوام كلي در نظر بگيرم، آمارشون به صورت زير مي شه:
زانتي: 619 بازي - 19 گل
دلپيرو: 581 بازي - 244 گل
توتي: 524 بازي - 212 گل
قابل توجه مديران سايت: اين هارو هم محض افزايش اطلاعات گفتم، اصلا قصدم كل كل نبوده ها!!!
Amin-TopGoal
16-01-2009, 15:35
اگه نازيوناله است، تو ايتاليا چي كار مي كنه؟ اينجا دسته اول باشگاه هاي اروپاست نه تيم بين المللي!!!
پس با توجه به سنش "خيلي بيشتر" نيست!!! تازه بازيكنايي مثل توتي و دل پيرو دو برابر زانتي مصدوم شدن. و بازي هاي بيشتري رو از دست دادن...
اگه دو مسئله سن و مصدوميت رو هم در نظر بگيريم، بازي هاي توتي و دل پيرو خيلي بيشتر از زانتي خواهد بود.
البته اين بازي ها فقط تعداد بازي هاشون تو سري آ است. اگه بخوام كلي در نظر بگيرم، آمارشون به صورت زير مي شه:
زانتي: 619 بازي - 19 گل
دلپيرو: 581 بازي - 244 گل
توتي: 524 بازي - 212 گل
قابل توجه مديران سايت: اين هارو هم محض افزايش اطلاعات گفتم، اصلا قصدم كل كل نبوده ها!!!
تعداد گلهایی که گفتی فقط تو سری آ بوده دیگه؟ چون دل پیرو 250 گل رو گذروند. توتی هم 200 گل رو!
ویرایش: خب مثل اینکه خودت توضیح دادی اما بازم تعداد گلهای دل پیرو به 250 نرسیده که!:دی
من نمی خواستم اینجا نظر بدم ولی واقعا این دوستمون حال و روز خوشی نداره...
تو زانتی رو با دلپیرو مقایسه میکنی؟!؟!؟!؟ :D
حالت خوبه؟
زانتی غلط نکنم دفاعه ولی دلپیرو نک حمله!!!
می خواستی یه دفه آمار گلزنیه خولیو سزار رو با توتی مقایسه کنی :wagfinger1: :33:
تازشم موراتی خیلی پولداره. میره همه داورا رو میخره که ما هر سال زیر 3تا به رم نزنیم :5:
Forza Inter
Amin-TopGoal
16-01-2009, 15:41
حالت خوبه؟
تازشم موراتی خیلی پولداره. میره همه داورا رو میخره که ما هر سال زیر 3تا به رم نزنیم :5:
Forza Inter
البته این دوستمون فقط تعداد بازیها رو عنوان کرد در جواب به
خاویر زانتی هم تعداد بازیهاش با پیراهن اینتر خیلی بیشتر از توتی و دل پیروست
حالا اون امار گلها رو هم اورد که اطلاعاتش دقیق تر بشه.
خلاصه بسه دیگه. هر چی داشتین رو کردین :دی
Er Pupone
16-01-2009, 16:10
زانتی هم بازیکن بزرگ و انصافا با اخلاقیه اما خوب بدون شک محبوبیتش شاید به اندازه ی نصف توتی یا دلپیرو نیست ولی در شرایط کنونی محبوب تر از زانتی توی اینتر نیست
ها!!!
اینتر صد ساله توی ایتالیا فعالیت میکنه و در تمامی ادوار سری آ حاضر بوده. فکر نکنم از کسی برای ادامه فعالیت در سری آ نظر خواسته باشه!
زانتی 35 سالشه و 620 بازی برای اینتر انجام داده.
دل پیرو 34 سالشه و 583 بازی انجام داده
توتی 32 سالشه 522 بازی انجام داده
از لحاظ ملی:
زانتی 128 بازی ملی داره.(و در تاریخ آرژانتین رکورد داره)
دل پیرو 91 بازی.(که حدود نصفش رو به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شده)
توتی 58 بازی ملی!!!
آمارهات فقط مال بازی های ایتالیا بود اصلاحش کردم. قبلا بهت گفتم سعی کن همه حقیقت رو بگی نه فقط اون قسمت که به نفعته. خودت هم خوب میدونی نه دل پیرو و نه توتی هیچ کدوم ثبات زانتی رو ندارن واسه همین در پایان دوران بازیگری هرگز به تعداد بازی زانتی نخواهند رسید. از لحاظ محبوبیت هم مطمئن باش فقط محبوبیت مالدینی ممکنه زانتی بیشتر باشه. نه توتی نه دل پیرو در خواب هم میتونن محبوبیت کاپیتان زانتی رو نداشتن چون نه اخلاق زانتی رو داشتن نه شخصیت با ثبات کاپیتان زانتی رو. البته اگه نخوای از اون آمارهای باحالت که در مورد داوری هم میدادی در مورد محبوبیت توتی بدی!!
Amin-TopGoal
16-01-2009, 16:27
اینتر صد ساله توی ایتالیا فعالیت میکنه و در تمامی ادوار سری آ حاضر بوده. فکر نکنم از کسی برای ادامه فعالیت در سری آ نظر خواسته باشه!
از لحاظ ملی:
توتی 58 بازی ملی!!!
آمارهات فقط مال بازی های ایتالیا بود اصلاحش کردم. قبلا بهت گفتم سعی کن همه حقیقت رو بگی نه فقط اون قسمت که به نفعته. خودت هم خوب میدونی نه دل پیرو و نه توتی هیچ کدوم ثبات زانتی رو ندارن واسه همین در پایان دوران بازیگری هرگز به تعداد بازی زانتی نخواهند رسید. از لحاظ محبوبیت هم مطمئن باش فقط محبوبیت مالدینی ممکنه زانتی بیشتر باشه. نه توتی نه دل پیرو در خواب هم میتونن محبوبیت کاپیتان زانتی رو نداشتن چون نه اخلاق زانتی رو داشتن نه شخصیت با ثبات کاپیتان زانتی رو. البته اگه نخوای از اون آمارهای باحالت که در مورد داوری هم میدادی در مورد محبوبیت توتی بدی!!
این بحث چرا اینقدر مثل پنیر شیرآوران کش میاد؟ :دی تمومی نداره
اما راجع به محبوبیت اینو مطمئن باش مالدینی - دلپیرو و توتی ( به ترتیب نگفتما :دی ) بالاترین محبوبیت رو تو فوتبال ایتالیا دارن. حالا ممکنه تو طرفدارای اینتر زانتی محبوب ترین باشه اما تو کل ایتالیا اینطور نیست.
Rossonery
16-01-2009, 16:37
این بحث چرا اینقدر مثل پنیر شیرآوران کش میاد؟ :دی تمومی نداره
اما راجع به محبوبیت اینو مطمئن باش مالدینی - دلپیرو و توتی ( به ترتیب نگفتما :دی ) بالاترین محبوبیت رو تو فوتبال ایتالیا دارن. حالا ممکنه تو طرفدارای اینتر زانتی محبوب ترین باشه اما تو کل ایتالیا اینطور نیست.
پنیر شیر آوران؟ [Only registered and activated users can see links]
اون پنیر پیتزاشه ولی:دی
فکر کنم همین بی ترتیبی که گفتی بازم درسته!:دی ها؟ مالدینی-دلپیرو-توتی:32:
پ.ن::292::دی
پ.ن2: اینجا گلا رو میذاشتن؟:-?
Milad Hasani
16-01-2009, 17:10
حالت خوبه؟
Forza Inter
شما كه حال و روز خوشي داري، كاش مي تونستي بفهمي كه منظور من تعداد بازي ها بود. لااقل اول كل متن هاي رد و بدل شدرو بخون بد بيا اعلام وجود كن!
از لحاظ ملی:
توتی 58 بازی ملی!!!
خوبه در مورد محبوبيت نظر بقيه رو هم شنيدي. از نظر ثبات هم شايد حق با تو باشه. چون اون مدافعه و خيلي كمتر از امثال توتي و دلپيرو مصدوم ميشه. با اين حال بازهم مطمئن باش كه آخرش تعداد بازي هاي توتي و دلپيرو از زانتي بالاتر خواهد بود!:13:
خوبه در مورد محبوبيت نظر بقيه رو هم شنيدي. از نظر ثبات هم شايد حق با تو باشه. چون اون مدافعه و خيلي كمتر از امثال توتي و دلپيرو مصدوم ميشه. با اين حال بازهم مطمئن باش كه آخرش تعداد بازي هاي توتي و دلپيرو از زانتي بالاتر خواهد بود!:13:
نظر بقیه؟ یک رمی و یک میلانی. طبیعیه اینتری ها هم که بیان میگن زانتی محبوب ترینه. :5: اگه منظورت فقط توی ایتالیاست کاملا منطقیه چون در هر کشوری بازیکن های اون کشور بیشتر از خارجی ها بین عموم مردم طرفدار دارن، ولی از لحاظ محبوبیت جهانی محبوبیت توتی و دل پیرو به گرد پای خاویر زانتی نمیرسه.
منظورم از ثبات، حفظ کیفیت بود نه فقط کمیت. در بدترین روزهای اینتر هم زانتی بهترینه. ولی دل پیرو دوران کاپلو توی یووه نیمکت نشین شد، یک دوره طولانی هم بد بازی میکرد و کند شده بود. توتی که از الکس به مراتب پر فراز و نشیب تر بوده. ولی فکر نمیکنم هیچکس از زانتی بازی بد به یاد داشته باشه. یک بازیکن با ثبات و همیشه آماده. :41:
یکم سعی کن منطقی باشی. زانتی با این کیفیتی که الان داره قطعا تا سن بالاتری نسبت به توتی و الکس میتونه بازی کنه. خیلی هم کم مصدوم میشه(بزنم به تخته). چجوری میخواد تعداد بازی توتی همیشه مصدوم(صد بازی کمتر) و الکس پر فراز و نشیب(چهل بازی کمتر) از زانتی جلو بزنه من نمیدونم. مطمئن باش همونطور که در سالیان اخیر همیشه این اختلاف بیشتر شده، باز هم بیشتر خواهد شد. :smoke:
Mohammad_AcMilan
16-01-2009, 18:02
دربی رفت پارسال تو محوطه ی جریمه کامبیاسو افتاده بود زمین کاکا داشت می شوتید با دست پاشو کشید!!!!!!!!!!!!!!! همین بسه برات یا نه؟؟
Keyvan360
16-01-2009, 18:41
فکر کنم احیانا قرار بود که بحث ادامه داده نشه.:labkhand:
دربی رفت پارسال تو محوطه ی جریمه کامبیاسو افتاده بود زمین کاکا داشت می شوتید با دست پاشو کشید!!!!!!!!!!!!!!! همین بسه برات یا نه؟؟
تو همون بازی کالادزه در محوطه جریمه با دست توپ را زد!! اون حساب نیست؟
(فابیو جان ببخشید ادامه دادم آخه مدیران خودشون هم ادامه دادن) :D
توی بازی برگشت هم کرسپو رو به صورت واضح زدن. ولی داور پنالتی نگرفت. اشتباهات داوری پارسال وحشتناک بود. انقدر هم که به ضرر اینتر بود به نفعش نبود. فقط اشتباهاتی که به نفعش بود رو بزرگ کردن تا بگن اینتر هم پاک نیست. کاری که با میلان کردن. ولی این سناریو انقدر خنده دار هست که فقط به درد کودکان زیر 3 سال بخوره. :32:
Milad Hasani
16-01-2009, 19:44
نظر بقیه؟ یک رمی و یک میلانی. طبیعیه اینتری ها هم که بیان میگن زانتی محبوب ترینه. :5: اگه منظورت فقط توی ایتالیاست کاملا منطقیه چون در هر کشوری بازیکن های اون کشور بیشتر از خارجی ها بین عموم مردم طرفدار دارن، ولی از لحاظ محبوبیت جهانی محبوبیت توتی و دل پیرو به گرد پای خاویر زانتی نمیرسه.
منظورم از ثبات، حفظ کیفیت بود نه فقط کمیت. در بدترین روزهای اینتر هم زانتی بهترینه. ولی دل پیرو دوران کاپلو توی یووه نیمکت نشین شد، یک دوره طولانی هم بد بازی میکرد و کند شده بود. توتی که از الکس به مراتب پر فراز و نشیب تر بوده. ولی فکر نمیکنم هیچکس از زانتی بازی بد به یاد داشته باشه. یک بازیکن با ثبات و همیشه آماده. :41:
یکم سعی کن منطقی باشی. زانتی با این کیفیتی که الان داره قطعا تا سن بالاتری نسبت به توتی و الکس میتونه بازی کنه. خیلی هم کم مصدوم میشه(بزنم به تخته). چجوری میخواد تعداد بازی توتی همیشه مصدوم(صد بازی کمتر) و الکس پر فراز و نشیب(چهل بازی کمتر) از زانتی جلو بزنه من نمیدونم. مطمئن باش همونطور که در سالیان اخیر همیشه این اختلاف بیشتر شده، باز هم بیشتر خواهد شد. :smoke:
تو اين سال ها اختلافي بيشتر نشده. زانتي 3 سال از توتي و 1 سال از دلپيرو بزرگتره. طبيعيه كه بازي بيشتري انجام داده باشه. در ضمن هميشه عناصر تهاجمي بيشتر مصدوم ميشن. تا وقتي بازيكنايي مثل كوتو، ماتراتزي و ... هستن كه با تكل هاي خشن و بي رحمشون بازيكناي با تكنيكي مثل دل پيرو، توتي، رونالدينيو، كاكا و غيره رو مصدوم مي كنن، اين اختلاف بيشتر هم مي شه. ولي كسي نمياد روي زانتي! خطا كنه!!! پس بيشتر بزن به تخته!
ثبات كيفيت زانتي رو قبول دارم. البته چون خيلي كم مصدوم ميشه. پس طبيعيه كه هميشه يه روند رو طي كنه. ولي اين يه چيز نرماله كه هر بازيكني بعد از هر مصدوميتي يك دوران نزول و افت داشته باشه. بزرگترين بازيكناي دنيا هم با اين مسئله روبرو بودن. ولي بعضي ها مثل همين دل پيرو و توتي هميشه با كم ترين دوران افت مواجه شدن و زود رو فرم اصليشون برگشتن.
در مورد محبوبيت اين بازيكنا در سطح جهاني هم باز مطمئن باش كه توتي و دلپيرو خيلي محبوب ترن. البته من خودم زانتي رو به همين دليل ثباتش و اخلاقش دوست دارم. مثل خيلي از بازيكناي اينتر ازش متنفر نيستم...
allvllir15
16-01-2009, 20:34
تو اين سال ها اختلافي بيشتر نشده. زانتي 3 سال از توتي و 1 سال از دلپيرو بزرگتره. طبيعيه كه بازي بيشتري انجام داده باشه. در ضمن هميشه عناصر تهاجمي بيشتر مصدوم ميشن. تا وقتي بازيكنايي مثل كوتو، ماتراتزي و ... هستن كه با تكل هاي خشن و بي رحمشون بازيكناي با تكنيكي مثل دل پيرو، توتي، رونالدينيو، كاكا و غيره رو مصدوم مي كنن، اين اختلاف بيشتر هم مي شه. ولي كسي نمياد روي زانتي! خطا كنه!!! پس بيشتر بزن به تخته!
...
اين جمله ي آخر در حد همون نظريه بود كه مي گفت گل ايبرا به رم آفسايد هس و به قول يكي از دوستان هنوز هم تو بزرگتريييين سايت فارسي رم ويرايش نشده .. ( با عحب آب و تابي هم نوشتي كه آفسايد هس!:D... رفتم ديدم جدا خيلي سايت خوبيه :labkhand: )
زانتي يه بازيكن خاصه ( از لحاظ قدرت بدني )
كم تر مصدوم شدن و ثبات بالاترش خودش يه مزيت بزرگ نسبت به توتي و الكس هس.. ساده ننگر!
يه بازيكن با ارزش براي تيم ، بازيكني هس كه علاوه بر فوتبال خوبش بتونه ثبات بالاتري داشته باشه ، از فرم خارج نشه و مصدوميتاش كمتر باشه .
مثلا تو اينتر شايد ويرا اگه حال و روزش خوب باشه خيلي بهتر از مونتاري بازي كنه ، اما مونتاري داره كمك بيشتري به تيم مي كنه نسبت به ويراي هميشه مصدوم.
هيچ كس منكر توانايي هاي توتي و دلپيرو نيس ( كه البته به شخصه خودم اين دو بازيكن رو خيلي زياد دوست دارم ) ولي چون بحث مقايسه پيش اومد گفتم كه هميشه در درسترس بودن زانتي نسبت به اون دوتا ، يكي از نكاتي هس كه خيلي زانتي رو بالاتر مي بره.
و اينكه اگه بازي هاي اينتر رو در اين سال ها ديده باشه ، در اكثر بازي ها خطاهاي زيادي روي زانتي انجام مي شه (به خاطر خاصيت مانور بالاش )
و يه نكته ديگه همه ي مصدوميت ها به خاطر برخورد با بازيكن حريف نيس.. بازيكنايي كه استعداد آسيب پذيريشون بالا هس ، ممكنه با يه چرخش پا يا يه فرود بد ، مچ پا داغون كنن ، يا رباط صليبي پاره كنن
مدافعین زیادی توی فوتبال مصدوم میشن. همین فصل قبل 6 ماه ساموئل مصدوم بود، 3 ماه ماتراتزی و 2 ماه هم کوردوبا! ساموئل و کوردوبا در جریان بازی بدون اینکه کسی روشون خطا کنه مصدوم شدن، ماتراتزی هم به همین شکل در بازی ها ملی مصدوم شد. مصدومیت فقط ربط به مهاجم یا مدافع بودن نداره. زانتی واقعا قدرت بدنی بی نظیری داره که با این همه درگیری در داخل میدان باز هم خیلی خیلی کم مصدوم میشه(بازم میزنم به تخته!). :6qwup3: با حرف این دوستمون در مورد وییرا و مونتاری کاملا موافقم. هر دو در یک پست بازی میکنن ولی بزرگترین مزیت مونتاری به وییرا همیشه آماده بودنشه. واسه همینم هست که میگم اختلاف بیشتر شده. همونطور که در چند سال اخیر تعداد بازی های زانتی از توتی و دل پیرو و اکثر بازیکنان جهان بیشتر بوده. :d0s69thbefhifftitrz
بر خلاف تو من از هیچ کدوم از بازیکنان رم بدم نمیاد و توتی رو هم دوست دارم. همیشه هم برای رم آرزوی موفقیت کردم. هیچ آمار رسمی و قابل استنادی از اینکه کدوم یکی از این 3 بازیکن محبوب تر هستند موجود نیست و نمیشه بدست آورد. واسه همین کل کل کردن در این مورد بی فایده است. بهتره هر کدوم از بازیکن محبوب تیممون حمایت کنیم. :labkhand: اینتر و رم هیچوقت با هم دشمنی نداشتن که ما بخوایم دشمنی به وجود بیاریم! :wavesmile:
Milad Hasani
17-01-2009, 11:07
مي دونيد دوستان اينتري عزيز. ما تا دوسال ديگه هم كل كل كنيم باز هم هيچ كدوممون از نظر خودمون برنمي گرديم. پس به قولي عيسي بدين خود، موسي بدين خود!!:D:winksmiley02:
الان مهم ترين چيز واسه من و واسه خيلي از هواداري ايتاليا، اينه كه هر سه تيم ايتاليايي، با قدرت تيم هاي انگليسي رو ببرن و پوز اين پر مدعا ها رو به خاك بمالن!
از صميم قلب آرزو دارم كه اينتر هم منچستر رو ببره و انتقام رم رو ازشون بگيره. صعود سه تيم ايتاليايي و حذف سه تيم انگليسي الآن آرزوي همه طرفداران فوتبال ايتالياست. پس:
FORZA ITALY
FORZA Juve
Forza Inter
FORZA ROMA
اون که صد در صد! الان مهمترین چیز اینه که ایتالیا نشون بده بهترین و قدرتمند ترین لیگ جهانه. تنها راه این قضیه هم اینه که پوز سه تا تیم انگلیسی رو به خاک بمالیم. پس همونطور میلاد گفت:
FORZA INTER
FORZA ROMA
FORZA JUVE
و البته در جام یوفا:
FORZA MILAN
FORZA VIOLA
Er Pupone
17-01-2009, 12:49
خدا رو شکر گویا فعلا بحث ختم به خیر شده اما بازی چهارشنبه نزدیکه و دوباره روز از نو روزی از نو :6qwup3:
آره منم دعا می کنم نیمه نهایی 3 تیم ایتالیایی داشته باشیم!
FORZA INTER
FORZA JUVE
FORZA ROMA
و در جام یوفا هم به قول دوستان:
FORZA VIOLA
FORZA WERDER BERMEN
:6qwup3:
خوب خداروشکر، چیزی که سالها همه جا دنبالش هستم همین هست !
ازتون ممنونم، امیدوارم این روحیه رو همه طرفداران فوتبال ایتالیا در حمایت از تمام تیمهای ایتالیائی در اروپا داشته باشند و حفظ کنند.
FORZA ITALIA
ITALIANO
17-01-2009, 15:10
در واقع به نظر می رسه کل کل های این 3 تیم " اینتر - یووه - رم " داره به پایان می رسه و بار دیگر هواداران نشون دادند که میشه در اروپا از یکدیگر حمایت کرد .
از این بابت همگی خوشحالیم .
FORZA ITALIA
Milad Hasani
17-01-2009, 17:19
ميلان هم شانس زيادي داره براي جام يوفا. اميدوارم ميلان هم قهرمان شه و ايتاليا رو سربلند كنه. شانس زيادي هم داره براي قهرماني. چون هيچ كدوم از تيم ها در سطح ميلان نيستن...
بايد يه FORZA MILAN رو هم به قبلي ها اضافه كرد...
ميلان هم شانس زيادي داره براي جام يوفا. اميدوارم ميلان هم قهرمان شه و ايتاليا رو سربلند كنه. شانس زيادي هم داره براي قهرماني. چون هيچ كدوم از تيم ها در سطح ميلان نيستن...
بايد يه FORZA MILAN رو هم به قبلي ها اضافه كرد...
من اگه سرم رو بزنن به دیوار :53::53: هم FORZA MILAN نمی گم :1:
Mohammad_AcMilan
17-01-2009, 18:32
آره منم دعا می کنم نیمه نهایی 3 تیم ایتالیایی داشته باشیم!
FORZA INTER
FORZA JUVE
FORZA ROMA
و در جام یوفا هم به قول دوستان:
FORZA VIOLA
FORZA WERDER BERMEN
:6qwup3:
اومدیو نسازی ها!!!!!!!!!
منم طرفدار تیمای ایتالیاییم اما بینشون می خوام رم قهرمان شه!!!
چه قدر خوبه که هیچ کودومتون به مالدینی:heartsmile: بی حرمتی نکردین و بین توتی و دلپیرو و زاننی بحث کردین و گرنه:7:
Milad Hasani
17-01-2009, 19:38
مالديني يكي از افتخارات و اسطوره هاي فوتبال ايتالياست. مگه ميشه بي احترامي كرد بهش!
بعد كسي هم در مورد توتي و دل پيرو و حتي زانتي هم بي احترامي نكرد بابا!!!:1:
مگه قرار بود کسی بی احترامی کنه؟ یک بحث بین چند اسطوره بود. حتی یک بار هم به هیچ کدوم توهین نشد. من خودم کاملا توتی و مالدینی رو دوست دارم. :flowerysmile:
من فکر میکنم امسال دوباره ایتالیا میتونه شکوه و عظمت گذشته رو بدست بیاره. پارسال واقعا تیم های انگلیسی بهتر از ما بودن ولی امسال کاملا قضیه فرق کرده. ما خیلی ازشون بهتر و با ثبات تریم. در زمین مسابقه هم این رو ثابت میکنیم. بی صبرانه منتظر اسفند ماه و بازی های لیگ قهرمانان هستم. :146fs495919:
گل دلپیرو مشکل داره یا مدیاپلیر من؟ فقط صداش رو پخش می کنه! :33:
Loverboy
21-01-2009, 12:10
گل دلپیرو مشکل داره یا مدیاپلیر من؟ فقط صداش رو پخش می کنه! :33:
با سلام و عرض خوش آمد گويي به شما دوست عزيز
شما بايد كدكي كه در صفحه پايين قرار داده شده رو دانلود و نصب كنيد تا مشكلتون حل بشه .
لينكهاي دانلود كدك ([Only registered and activated users can see links])
متاسفانه مدیر باشگاه ما نخست وزیر ایتالیا نبود تا جرائم خودش رو لاپوشانی کنه و مانع از سقوط تیم به سری B بشه! 127fs3556139
ولی بانوی پیر اونقدر اراده داره که برگرده و دوباره بهترین باشه :یووه:
با سلام و عرض خوش آمد گويي به شما دوست عزيز
شما بايد كدكي كه در صفحه پايين قرار داده شده رو دانلود و نصب كنيد تا مشكلتون حل بشه .
لينكهاي دانلود كدك ([Only registered and activated users can see links])
ممنون از کمکتون
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1