PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |(| گلهاي هفته بيستم ليگ برتر ايران |)|

Loverboy
10-01-2009, 20:56
به نام خدا

IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88

گلهای هفته بيستم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] سپاهان 2-1 استقلال [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI - H.264 [Only registered and activated users can see links]

نويدكيا (1-0) [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

عليزاده ( گل به خودي ) (2-0) [Only registered and activated users can see links]

برهاني (2-1) [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس 0-2 ملوان انزلي [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI - H.264 [Only registered and activated users can see links]

رمضاني (0-1) [Only registered and activated users can see links]

حيدري (0-2) [Only registered and activated users can see links]

موقعيت تك به تك توره

Armin
10-01-2009, 22:21
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت عزيزاني كه تو اين سايت زحمت مي كشن. جناب loverboye عزيز مخواستم خدمتت عرض كنم كه شما بعضي مواقع با شيطنتهاي خاص خودت به بحث و جدل و حاشيه تو اين سايت دامن ميزني. برادر من وقتي جلوي لينك گل عليزاده داخل پرانتز اونتوري هواداراي رقيبو تحريك مي كني ديگه نبايد انتظار داشته باشي كه ما برات به به و چه چه كنيم!!!:-w من واقعا جز ابراز تاسف كار ديگه اي نمي تونم بكنم! فقط اميدوارم كه همه طرفداراي 2 تيم بدور از حاشيه و در يك فضاي سالم اظهار نظر كنن........ :-??

Loverboy
10-01-2009, 22:34
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت عزيزاني كه تو اين سايت زحمت مي كشن. جناب loverboye عزيز مخواستم خدمتت عرض كنم كه شما بعضي مواقع با شيطنتهاي خاص خودت به بحث و جدل و حاشيه تو اين سايت دامن ميزني. برادر من وقتي جلوي لينك گل عليزاده داخل پرانتز اونتوري هواداراي رقيبو تحريك مي كني ديگه نبايد انتظار داشته باشي كه ما برات به به و چه چه كنيم!!!:-w من واقعا جز ابراز تاسف كار ديگه اي نمي تونم بكنم! فقط اميدوارم كه همه طرفداراي 2 تيم بدور از حاشيه و در يك فضاي سالم اظهار نظر كنن........ :-??
با سلام خدمت دوست عزيز

البته دوستان همه منو ميشناسن و اگه دقت كرده باشين چند وقت پيش يه همچين چيزي هم واسه پرسپوليس اتفاق افتاده بود كه من با [Only registered and activated users can see links] خطابش كردم . چيزي كه جالب باشه برام فرقي نداره كه مال چه تيمي باشه . حالا اگه ناراحت شديد معذرت ميخوام . تصحيحش كردم

خوش باشيد

hosind8
11-01-2009, 00:43
اقا گلهای هفته های 16 تا 19 دانلود نمیشه سریع یکاری بکنید ممنون
جواب ماروهم بدید؟

Armin
11-01-2009, 12:38
سلام مجدد. جناب LoverBoye عزیز! به هر حال با توجه به اینکه در توضیح عنوان شما سرپرست باشگاه پرسپولیس اومده طبیعتا باید در مورد باشگاه رقیب یک سری مسائل رو رعایت کنی تا تنش و حاشیه درست نشه. این رو به عنوان یه دوست و با توجه به مشکلات حاشیه ای اخیر گفتم. امیدوارم که دیگه هیچ وقت شاهد اون مشکلات نباشیم. ضمنا از توجهت و تصحیح اون مورد ممنونم. موفق باشی.:->:winksmiley02:

amir_prinz
11-01-2009, 17:01
salam khaste nabashid emkanesh hast je golaye bazie zobahan - damash ro bezarid ??? ya kholase bazisho ? kheyli mamnoon az zahmatatoun.

alireza77777m
11-01-2009, 22:51
salam khaste nabashid emkanesh hast je golaye bazie zobahan - damash ro bezarid ??? ya kholase bazisho ? kheyli mamnoon az zahmatatoun.

دوست عزيز لطفا ديگر فينگليش تايپ نكنيد.از نرم افزار هاي مربوطه ([Only registered and activated users can see links])استفاده كنيد.با تشكر

amir_prinz
12-01-2009, 14:36
حالا‌جواب ‌سوال‌مونم ‌بدید دیگه

Amin-TopGoal
12-01-2009, 14:42
حالا‌جواب ‌سوال‌مونم ‌بدید دیگه
از نود احتمالا گذاشته میشه

Yasin Gunner
12-01-2009, 17:00
[Only registered and activated users can see links] سپاهان 2-1 استقلال [Only registered and activated users can see links]

نويدكيا (1-0) [Only registered and activated users can see links]

عليزاده ( گل به خودي ) (2-0) [Only registered and activated users can see links]

برهاني (2-1) [Only registered and activated users can see links]

4 ستاره او خوب اومدی ، 5تا هم میدادی عیبی نداشت.:*:84:*:

lusiyanno
24-01-2009, 14:39
آرش آقای گل

mohsen yavari
24-01-2009, 15:57
با احترام به همه دوستان استقلالی باید عرض کنم پرسپولیس سرورتونه:1: