PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام قرعه‌ي جام باشگاههاي آسيا سخت تر است ؟

L . F . C
10-01-2009, 12:20
به نظر شما در بین قرعه های انجام شده در جام باشگاههای آسیا کدام قرعه سخت تر است ؟

Mohammad_AcMilan
10-01-2009, 13:03
همه ی تیم ها به جز پرسپولیس سختن ولی به نظرم مال صبا بدتره!!!!

ssr_70
10-01-2009, 13:58
گروه استقلال که به گفته afc سخترین هست ولی من معتقدم برای استقلال هیچ چیزی سخت و دور از دسترس نیست و من خودم گروه صبا باتری رو سختتر می دونم ولی در کل بین این همه قرعه باید به این سپاهانیا این قرعه ساده رو تبریک گفت ولی من امیدم تو این همه تیم برای صعود فقط به اس اس به عنوان تیم اول و پرسپولیس به عنوان تیم دوم که در این صورت توی مرحله 1.8 به هم می رسند

MBeckham
10-01-2009, 14:06
خو معلومه قرعه ی استقلال خیلی سخته

alireza77777m
10-01-2009, 14:44
به نظر من همه ي قرعه ها سخت است ولي به استقلال راي دادم.نمي دونم چرا همه ي آسيا مي خوان بگن گروه استقلال سخته.؟ فقط يه الاتحاد هست كه اونم حله ..:2:

Liverpudlian
10-01-2009, 15:31
به نظر من قرعه ی صبا سخته

Sepahan 4 Ever
10-01-2009, 16:36
به نظر من همه ي قرعه ها سخت است ولي به استقلال راي دادم.نمي دونم چرا همه ي آسيا مي خوان بگن گروه استقلال سخته.؟ فقط يه الاتحاد هست كه اونم حله ..:2:
الجزیره که باهاش همگروه شدین بازیکن 20 میلیون دلاری داره:wagfinger1:
رافائل سوبیس از لیگ اسپانیا اومد لیگ امارات با17 میلیون یورو
سنشم حدود 23-24 باید باشه
پیر نیست جوون هم هست:6:

amin 20
10-01-2009, 18:04
سخت ترین قرعه مال استقلاله راحت ترینم قرعه هم مال پرسپولیسه.

alireza77777m
10-01-2009, 18:39

حالا مي بيني اين بازيكن 17 ميليون يوري هيچ كاري نمي كنند .همچنين اون 20 ميليون دلاري.خواهيم ديد.:13:

Death Angel
10-01-2009, 18:56
خب معلومه واسه استقلال سخت تره ولی ملالی نیست

Mohamad Reza
10-01-2009, 19:02
خب قطعا هیچ قرعه ای آسون نیس ولی پرسپولیس به خاطر سرگروه بودن قرعه نسبتا بهتری داره خب پرسپولیس توی سید 1 بوده و معلومه قرعش آسون تره
اگه بخوایم استقلال تیم باتجربه و نامداری توی آسیا بدونیم قرعه صبا سخت تره و من فکر کنم صبا نتونه صعود کنه
ضمنا خوب بود توی پست اول گروه ها رو هم می نوشتید

ssr_70
10-01-2009, 19:29

که چی مثلا می خوای بگی استقلالی ها باید ناامید بشن و اصلا استقلال فکر صعود نکنه
استقلال تا زمانی که یکی مثل قلعه نوعی مربیش هست مطمئن باش بهترین نتایج ممکن رو کسب می کنه شاید باختم هم داشته باشه ولی صدرصد از گروهش به عنوان تیم اول صعود می کنه تو لیگم مدعی اول و آخر قهرمانی اس اس آسیاست

Mohammad_AcMilan
10-01-2009, 19:33
کل کل تو این مرحله نکنید که!!!!
مطمئنا هیچ کدوم از ما دوست نداره که یکی از تیم های ایرانی تو این مرحله حذف شه خودم به شخصه تا وقتی که هیچ کدوم به پیروزی نخوردن طرفدارشونم!!

Mehdi.A
10-01-2009, 19:43
بستگي داره كه تعريف ما از سختي چي باشه.اگه سختي صعود براي تيمهاي ايراني باشه كه اوضاع صبا از همه بد تره ولي اگه گروه مرگ در نظر بگيريم گروه استقلال خيلي نافرمه.در ضمن يادتون نره استقلال تيم كوچيكي نيستش (لا اقل از صبا بزرگ تره)

No.10
10-01-2009, 20:11
خب صد البته كه صبا باتري حذف ميشه اما به عنوان تيم سوم نه چهارم چون نه اونقدر ضعيفه كه اخر بشه نه اونقدر قوي است كه اول بشه :6qwup3:
گروه پرسپوليس هم از همه راحت تره :5:
اما اين سه تا تيم عزيز كشورمون با زور چپوني هم كه شده به عنوان تيم دوم صعود مي كنند :D

Sepahan 4 Ever
10-01-2009, 23:11
الجزیره تیم اول لیگ امارات هست
الاتحاد تیم اول لیگ عربستان هست
و البته استقلال ایران هم اول لیگ ایران(البته تا قبلاز بازی ذوب)
استقلال با توجه به جو وحشتناک آزادی برای عربها و 9 امتیاز قطعی خانگی میتونه جزو 2تا باشه
من گروه صبا رو به عنوان گروه مرگ انتخاب کردم ولی حالا نظرم عوض شده
من نمیدونم چقدر بعضیا ... تشریف دارن زود جو میگیرتشون و کری میخونن
نظر قبلی من نظر منطقی و واقعی بود که فقط به شما اطلاع بدم
نگفتم اس اس سوراخه یا باید ناامید بشن و....
برعکس رقبای عرب باید ازما بترسن:13:

Loverboy
10-01-2009, 23:26
بخوايد جو كل كل راه بندازين ميبندم تاپيكو . آقا هر كسي نظري داره و واسه خودش محترمه . چرا دوست داريد نظر خودتونو تحميل كنيد ؟

من كه با سيستمي كه از تيمهاي ايراني ميبينم پرسپوليس شانس اينو داره كه صعود كنه اول دومش مهم نيست و فقط صعود كردن مهمه .
گروه استقلال به خاطر اين سخته كه چهار تيم هم سطح تقريباً به هم خوردن . تو رو خدا نيايد شمشير بكشيد كه چرا نگفتم استقلال با اونا هم سطحه چون بازيهاي تداركاتي كه اونا ( الجزيره ) دارن و با بايرن 3-2 ميبازن نتيجه بدي نيست بلكه نتيجه ايده آله براشون . بايد قبول كنيم سطح ليگ ايران خيلي پايينه . سيستم 2-5-3 بعيد ميدونم به درد استقلال بخوره تو آسيا چون سيستم مقابل اگه 1-3-2-4 يا 2-4-4 باشه اتوباني راه ميفته تو دفاعش . البته بايد ديد تدابير كادر فنيشون چيه . استقلال هم مثل پرسپوليس ميتونه صعود كنه و اول دومش هم مهم نيست و فقط صعود كردنش مهمه چون در بازيهاي دور بعد اونجور كه شنيدم بازي در زمين بي طرف تك بازيه . البته مطمئن نيستم چند جا اينجوري نوشته بود پس اول دومي مهم نيست

سپاهان هم بدليل اينكه تجربه خوبي داره ميشه براش شانس صعود قائل شد ولي بايد ديد كاظمي چه ميكنه

گروه صبا سخته انصافاً براي تيمي مثل صبا . اما اول خيال ميكردم صبا صعود نميكنه اما الان ميگم صبا تيم مارمولكيه :دي . آب باشه شناگر ماهريه و اميدوارم صعود كنه

من نظراتم رو گفتم و نظرات شما هر چي باشه براي من قابل احترامه

reza ghermez
11-01-2009, 01:34
من نمي دونم كدوم سخت تره ولي اين را مي دونم كه قهرمان پرسپوليسه

Fenrir Greyback
11-01-2009, 01:36
گروه استقلال گروه مرگ شده پس مسلم تیم های چقرتری هم باید توش باشن

Orange
11-01-2009, 05:14
خوب برای پرسپولیس که فرقی نمیکنه چون اصولا تیمی که میخواد قهرمان بشه تیم سخت براش وجود نداره که بخواد جلوش رو بگیره !
(همه رو میبره):13:
اما برای استقلال خوب معلومه سخته هواداراش هم در بالا گفتن چون اینا عادت دارند مثل مربیشون همش باختاشون رو بندازن گردن زمین و زمان و آه و ناله بزنن .
از همین الان دسته پیش گرفته که پس نیفتند آخرش که حذف شدن یه بهونه ای داشته باشن.
آخه بد بختانه برای استقلال اینه که از گروهش بیاد بالا اونم به عنوان تیم دوم (به زور) میاد میخوره به پرسپولیس تیم اول گروه قبلی اون وقته که .............. 6 6 6 6 6 تایاش.
برای همینم سخته براشون.
در مورده اون یکی تیمه دیگه ایران همون که زرد میپوشه (اسمش یادم نمیاد) هم باید بگم بیاد و یه کاری کنه از همین الان مثل استقلال سال پیشش اسم بازیکناش رو نده یا دیر بده که از آخر باعث آبرو ریزی نشه .
باور کنید همین الان حذف بشن بهتره :32:.
پس میمونه گزینه آخر که صباست اون میشه گفت گروهش سخته :-?!

ssr_70
11-01-2009, 08:16
خوب برای پرسپولیس که فرقی نمیکنه چون اصولا تیمی که میخواد قهرمان بشه تیم سخت براش وجود نداره که بخواد جلوش رو بگیره !
اما برای استقلال خوب معلومه سخته هواداراش هم در بالا گفتن چون اینا عادت دارند مثل مربیشون همش باختاشون رو بندازن گردن زمین و زمان و آه و ناله بزنن .
از همین الان دسته پیش گرفته که پس نیفتند آخرش که حذف شدن یه بهونه ای داشته باشن.
آخه بد بختانه برای استقلال اینه که از گروهش بیاد بالا اونم به عنوان تیم دوم (به زور) میاد میخوره به پرسپولیس تیم اول گروه قبلی اون وقته که .............. 6 6 6 6 6 تایاش.
برای همینم سخته براشون.
در مورده اون یکی تیمه دیگه ایران همون که زرد میپوشه (اسمش یادم نمیاد) هم باید بگم بیاد و یه کاری کنه از همین الان مثل استقلال سال پیشش اسم بازیکناش رو نده یا دیر بده که از آخر باعث آبرو ریزی نشه .

عزیزم بزار توی کل تاریخ فوتبال تیمتون به یه فینال راه پیدا کنه بعد بیا کری بخون زشته به خدا دیگه تو آسیا از استقلال با افتخارتر مگه پیدا میشه این حرفارو هم دیگه نزن بزار تا موقع شروع بازیها اون موقع نتیجه کار رو می بینیم

Amir Argentina
11-01-2009, 10:33
پرسپولیس تو هر گروهی که باشه براش فرق نمیکنه با اقتدار کامل صعود میکنه
ولی گروه صبا سخت ترین گروه

Yasin Gunner
11-01-2009, 23:25
خوب معلومه 100 درصد صبا ، بعد اس اس ، بعد سپاهان و بعد پرسپلیس ، خداییش گروش اسونه.

ss_ss gahreman
12-01-2009, 00:12
به قول خود AFC گروه استقلال گروهه مرگه

پرسپولیس هم که مثل همیشه شانس اورده بازم به قول خوده AFC آسون ترین گروه گروه سرخاس

Sepahan 4 Ever
12-01-2009, 01:06
برای همینم سخته براشون.

آره به قول اون یکی شما که هنوز فینال آسیایی نداشتید لطفا...........شید

manchester7
12-01-2009, 12:01
مال استقلال سخت تره اما من فكر ميكنم هر 4 تيم ايراني به مرحله بعد ميرسن و حداقل دوم ميشن تو گروهاشون

Nastooh
16-01-2009, 10:40
اگه بخوایم منصفانه حرف بزنیم قرعه صبا وحشتناکه. احتمالا همون دور اول حذف میشه بیچاره. قرعه استقلال هم خیلی سخته ولی نه به بدی صبا. استقلال میتونه صعود کنه. پرسپولیس و سپاهان هم قرعه های راحتی داشتن و اگه خودشون خوب باشن حتما صعود میکنن.

DaNiOK
16-01-2009, 11:03

الجزیره +:42:+ رو یادت رفت.

بدون شک خیلی قوی تر از الاتحاده...

بازی با بایرنش تا دقیقه 90 2-2 بودن که کلوزه بازی رو 3-2 کرد...

خیلی تیم پر مهره و قوی ایه...

ولی به نظر من استقلال و الجزیره صعود میکنن

HaMeD BaXfOOt
16-01-2009, 11:08
بابا afc گفته گروه استقلال گروه مرگه . بعد شماها میگین صبا!!

DaNiOK
16-01-2009, 11:11
برای همینم سخته براشون.

حالت خوبه؟
چندتا از بازی های پرسپولسیو دیدی؟
پرسپولیس و قهرمانی تو لیگ قهرمانان آسیا :*:84:*:
من نمی خوام به پرسپولیسیا توهین کنم ولی این دوستمون همچین یه نمه...

الان به جدول لیگ نگاه کنی میفهمی پرسپولیس با تفاضل تو این جایگاه وگر نه که...

آخ آخ دعا کنید ما با این تیم امسالمون بهتون نخوریم... +:42:+

بازم به سپاهان تو این چند ساله آبروی ایرانو خریده ولی شما که بهتر از سومی اصلا ندارید...

ولی حتما به ستاره های اس اس روی لباس استقلال یه نگاهی بنداز ببینین تو لباس پرسپولیس هم میبینیشون!!! :33:

manchester7
16-01-2009, 12:44
حالت خوبه؟

بازم به سپاهان تو این چند ساله آبروی ایرانو خریده ولی شما که بهتر از سومی اصلا ندارید...

ولی حتما به ستاره های اس اس روی لباس استقلال یه نگاهی بنداز ببینین تو لباس پرسپولیس هم میبینیشون!!! :33:
عزيزم اين كل كل هارو بزار واسه ليگ اينجا همه با هم بايد متحد باشن البته نميگم بگي من به پرسپوليس علاقه دارمو اين حرفا(چون من خودم هم نميتونم اين كارو در مورد استقلال بكنم) اما بالاخره ميتوني در موردش نظر ندي :301:
پرسپوليس بهترين بازيكناي ايرانو داره اگرم تو ليگ خوب نتيجه نميگيره به خاطر يه خورده شل بازي كردنه اما تو اسيا با توجه به پتانسيلي كه داره ميتونه صعود كنه

Loverboy
16-01-2009, 12:51
حالت خوبه؟

خواهشاً جو رو به هم نريزيد كه اينجا كل كل راه بيفته

فقط آدم بهتره گذشته ي تيم خودشو كه همچينم دور نيست فراموش نكنه دوست عزيز

ssr_70
16-01-2009, 15:23
خواهشاً جو رو به هم نريزيد كه اينجا كل كل راه بيفته

فقط آدم بهتره گذشته ي تيم خودشو كه همچينم دور نيست فراموش نكنه دوست عزيز

دوست عزیز اینجا بحث آسیا و تعداد قهرمانی است که کلا ایران 3 تا از تیماش قهرمان شدن که 2 تاش ماله استقلاله و اینم در نظر داشته باشید قهرمان تو لیگ میشن که برن توی آسیا رتبه بیارن و افتخار کسب کنن

Mohammad_AcMilan
16-01-2009, 16:18
حالت خوبه؟

ایشالله 3 سال دیگه 3تا می بینی!!

Rahavard
16-01-2009, 17:19
گروه صبای قم بدون شک سخت ترین گروه-------------

batistuta
16-01-2009, 17:50
معلومه گروه صبا باتری

Gezal
21-01-2009, 15:05
منظورت از اين حرفا چيه؟

mojtaba1370
23-01-2009, 00:07
بابا گروه استقلال گروه مرگ شناخته شده
به نظر من هم اول گروه استقلال بعد گروه صبا خیلی سختند:*:84:*:

Orange
24-01-2009, 13:47
عزیزم بزار توی کل تاریخ فوتبال تیمتون به یه فینال راه پیدا کنه بعد بیا کری بخون زشته به خدا دیگه تو آسیا از استقلال با افتخارتر مگه پیدا میشه این حرفارو هم دیگه نزن بزار تا موقع شروع بازیها اون موقع نتیجه کار رو می بینیم
ما منتظریم دوسته عزیز :146fs495919: .
ببین تو آسیا نمیشه با اوت دستی و بکش زیرش برد.
میگن مرغی برایه علیزاده تمرینات جلو بازو تجویز کرده!:D

به قول خود AFC گروه استقلال گروهه مرگه

پرسپولیس هم که مثل همیشه شانس اورده بازم به قول خوده AFC آسون ترین گروه گروه سرخاس
باشه هر چی شما میگی فقط اون عکستو عوض کن.

آره به قول اون یکی شما که هنوز فینال آسیایی نداشتید لطفا قهرمان شید
خوب شد یه پست دادی اسمه تیمتون اصلا یادم نمیومد .
باشه چشم قهرمان میشیم:5:.

حالت خوبه؟

فقط میتونم بگم :-&.
اون عینک دودیه آقا عوضش کن :-&.
ماله یکی دیگه بود :6qwup3:.
اول برین ببنین لیستتون به دسته afc میرسه بعد که مطمئن شدید بیاین پست بدید.:winksmiley02: