توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ++ Site Is Back ++
با نام و یاد خدا
سلام
ما برگشتیم !
بعد از حدود یک ماه وقفه و سختی و تلاش موفق شدیم سایت طلسم شده رو باز کنیم
در اینجا جا داره از مهدی و امین که خیلی کمک کردند تشکر کنم و هم از افراد زیر:
حسن جون که شانس آورده زندست!
همه سرپرستها و همکاران تاپگل که خیلی خیلی کمک کردند دیگه اسم نمیبرم ازشون ممنونم
ممد مونشن که یک کوچولو کمک کرد
وای جوگا رو که نگم. مهدی خیلی خیلی کمک بزرگی کرد. یکی از بامعرفت ترین کاربران
دیدی چی شد؟ا آسفالت کار یادم رفت!
و یک نفر دیگه که گفت اسمش رو نیارم اما اونم خیلی کمک کرد.
اما در مورد مشکلات :
یکی پیدا کردن هاست که معضلی بود
یکی اینه که تحریم خیلی شدیم ! یعنی دو هفته از این مشکلات سر تحریم بود
پیدا کردن کارت اعتباری و خرید و ..... هم که خودش داستانی بود
هیچی دیگه سایت باز شد!
خوش بگذره....
سلام به همه
من حرف خاصی ندارم فقط محمد گیر داد گفت بیا تو هم یه چیزی بگو :32:
بدین وسیله از تمامی کاربرانی که در این مدت به دلیل دوری از سایت محبوبشون اذیت شدند پوزش می خواهیم و امیدواریم که کمی و کاستی ها رو بر ما ببخشید.
از فوت ایران لذت ببرید!:d0s69thbefhifftitrz
Amin-TopGoal
10-01-2009, 10:25
خب منم خوشحالم که سایت باز شد! :32:
اما در مورد ویدئوهای قبلی توضیح بدم که تقریبا بیشترشون در دسترسمون هست فقط باید روی سایت آپلود بشن. که بعد از اپلود همه گلهای تاپیک های قبلی سالم میشن و می تونید دانلود کنید.
گلهای این هفته های اخیر که سایت تعطیل بود کم کم در تاپیک های خودش اضافه میشه پس در این باره سوال نکنید.
فعلا هم فایلهای اتچ شده کاربران + فولدر ویدئوهای محسن که مهمترین ویدئوهاش برنامه نود بوده در دست نیست. امیدواریم که بتونیم این فایلها رو هم بدست بیاریم.
اگه مشکلی در جایی از سایت دیدین اطلاع بدین تا اقدام به درست کردنشون کنیم.
ممنون از صبری که داشتین
سلام و عرض تبریک به مناسبت بازگشائی محدد سایت :labkhand:
جا داره بسیار از زحمات سه مدیر کل محترم، امین، محمد و مهدی (به ترتیب حروف الفبا)، تشکر و قدردانی کنم. در این مدت دوستان بسیار رحمت کشیدند، واقعا جای تشکر داره.
همیشه شاد باشید :72:
Loverboy
10-01-2009, 10:40
به به منم جا داره از برو بچ مدير تشكر ويه خسته نباشيد داشته باشم
چقدر دلم واسه (( اي تو روحت مهدي )) گفتنا تنگيده بود :27::دي
MILOS KRASIC
10-01-2009, 10:43
سلام بچه ها دستتون درد نكنه .:wavesmile: خدا ميدونه چي ميكشيديم اين چند وقته .
واقعا خوشحالمون كرديد.
:30:
:30:
seedorf10
10-01-2009, 10:45
منم بازگشایی سایت رو تبریک میگم.دم اونایی که زحمت کشیدن سایت رو دوباره ردیف کردن گرم.:flowerysmile:
میگم کی بود برام توی یاهو pm فرستاد سایت بازگشایی شده؟داشتم با کسی چت میکردم یهو این pm اومد اونو ول کردم اومدم اینجا ببینم راسته.:6qwup3:
جا داره بسیار از زحمات سه مدیر کل محترم، امین، محمد و مهدی (به ترتیب حروف الفبا)،
چقدر خوب حروف الفبا رو حفظ کردی.:1:
لطفا یه دستی به سر و روی تاریخ و زمان سایت بکشید.
سلام
من هم به نوبه خودم بازگشايي سايت رو به همه تبريك ميگم و اميد وارم كه ديگه چنين اتفاقي نيفته :flowerysmile:
Mohsen_Bar3lona
10-01-2009, 11:11
بچه ها فقط میتونم بگم دست مریضاد !!!
امین میکشمت ... فایل های منو پروندی هان؟ [Only registered and activated users can see links]
Fenrir Greyback
10-01-2009, 11:25
سلام به همگی!!!!
حالا بزار سایت جون بگیره میریم تو کار نفرین کردن
کل مدیرا و دستن در کاران سایت خسته نباشن من هم باز گشایی سایت رو تبریک میگم و خوهشا سریعتر گلای هفته 17 کالچو رو بزارید خصوصا میلان + بازی دوستانه با همبورگ دمتون گرم کارتون بیست تقدیم تمام :72::heartsmile:تاپ گلیهای:heartsmile::72: عزیز:72::72::72:
ITALIANO
10-01-2009, 12:10
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت " محمد ، امین ، مهدی" و تمامی مدیرانی که برای بازگشایی سایت دست یاری علم کردند ، من هم به نوبه خودم این بازگشایی فرخانده رو به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم که دیگر هیچوقت شاهد همچین اتفاقاتی نباشیم .
جا داره از تمامی کاربران عزیزی که برای بازگشایی سایت صبور بودند تشکر به عمل بیاورم .
موفق باشید :72:
Amir Argentina
10-01-2009, 12:11
خوشحالم که سایت دوباره باز شد
به همه بچه خسته نباشید میگم
دستتون درد نکنه
تبریک و شادباش به خاطر در اومدن سایت از کمـــــــا :*:84:*: انشاالله قدرتمند تر از سابق به سمت اوج پیش میریم :13:
Alireza59sg
10-01-2009, 12:14
خیلی خوشحالم که سایت دوباره برگشت
اینجا لازمه تا از مدیران که زحمت کشیدند تشکر کنم
siya_paul
10-01-2009, 12:16
سلام:72:
بازگشایی مجدد فوتیران رو به تمامی بروبچ سایت تبریک میگم:heartsmile::72: امیدوارم برای مدیران سایت مشکلی دوباره یا نا خواسته به وجود نیاد:smil4337dd8b9eb25:
دوباره فوتیران خودمون! آقا بنده هم به نوبه خودم واقعا از همه بروبکس فوتیران متشکرم...! دم همه گرم... به قول یکی از بچه ها، پیش به سوی اوج قله قدرتمند تر از گذشته...!:heartsmile:
Yasin Gunner
10-01-2009, 12:20
با سلام و خسته نباشید به مدیران سایت
ان شاء ال... روز های خوبی با بچه های تاپگل سپری کنیم.
بازم ممنو ن از زحمتاتون
reza ghermez
10-01-2009, 12:22
اي ول اي ول داش امين و اي ول كه سايت برگشت
به به به !!!
تازه يه مدت بود داشتيم اين بلاي خانمان سوز فوتيران رو ترك مي كرديم :6:كه دوباره سر و كله اش پيدا شد :7::D
اما خوبه وسط امتحانا رفتين ما امتحاناتمون رو يه كم بهتر داده باشيم :^o
تو اين مدت دلم واسه همه برو بچز از جمله داش فابيو تنگ شده بود خوشحالم :27::6qwup3:
اوهم ... اوهم :D
بعد از ماها و سالها دوری مرگبار از وطن عزیزمان فوتیران :Dو پایین آمدن بسیار زیاد غلظت آسفالت و اسپم خون :Dبر آن شدیم برای شروع یک اسپم به مناسبت باز گشایی مبارک و میمون :D سایت برزگ فوتیران بدیم :D تا هم کمی اسپم خون خود را افزایش دهیم :Dو هم این اتفاق مبارک رو تبریک گفته باشیم:D باشد که در پناه التاف مدیران سایت فکری هم به حال غلظت غیر خون ما داشته باشند :D
در آخر هم تشکر می کنم از زحمات بی شاعبه :Dو شبانه بی روزی :D مدیران محترم و محترمه :D بخاطر زحماتی که برای راه اندازی هر چه دیرتر سایت انجام دادند :D و باعث شدند تا کمی نمرات ما در بخش آموزش و پرورش این مرز و بوم ارتقا بخشیده شود :D
پ.ن : در ضمن فکر می کنم سیستم هنوز حالش خوب نیست من ساعت 12 ظهر این پستو دادم و الان هم ساعت 12.20 دقیقه هست اما پستی که قراره ساعت 21 امشب داده بشه رو دارم می بینم و پست منم که آخرین پست تا این لحظه بوده اومده وسط :D
ویرایش و پ.ن 2 : در ضمن سایتم دیر میاد بالا نابود شدم تا این صفحه لود شد :D
مبارك باشه بازگشايي مجدد مجدد سايت.اين آقا مهدي هم نمي شه رو حرفاش حساب كرد.ديشب گفت تا 3-4 روز ديگه ..... .در ضمن چرا سايت اينقدر دير بالا مياد؟
پ.ن::72:براي مديراي سايت و هركي كه تو اين سه هفته زحمتي بل اندك كشيد كه سايت رديف بشه.
ويرايش:مي كشمتون.چرا نمي شه دانلود كرد~x(؟
Mohammad_AcMilan
10-01-2009, 12:35
تبریک تبریک
بالاخره بعد از 1ماه سر زدن به صورت روزانه امروز فکر کنم ذوق مرگ شدم:292::^o
ARG MUTD
10-01-2009, 13:11
سلام
Guess who's back, back again, Site Is Back , tell a friend :D
از اينكه دوباره سايت محبوبمون برگشت خيلي خوشحالم
از مديران خوب و زحمتكش هم بخاطر سعي و تلاشي كه كردن تشكر ميكنم:72:
آقا دست همه مدیرا سرپرستا و دوستانی که در امر بازگشایی این سایت کمک کردن درد نکنه
چون واقعا این مدت سخت گذشت اینتر نت هیچ معنایی نداشت امیدوارم که سایت همیشه سالم بمونه چون تاپ گل بهترین انجمن
هورااااااااااابالاخره سايت درست شد ديگه کمکم داشتم سکته ميکردمدوستان قدر سايتو بدونيم
MBeckham
10-01-2009, 14:04
به به منم چند دقیقه پیش خواستم مثل یک ماه ازمایش کنم ببینم باز شده یا نه دیدم بله...
دست مدیران اقا محمد اقا امین و اقا مهدی دردنکنه انشالله دیگه چنین اتفاقی نیفته:72:
همونطور كه قبلنم گفتم واقعا بتون تبريك ميگم بابت معتاد كردن ملت بخودتون:6qwup3:واقعا دس مريضاد كلي كاربر جمع كردين.
ميدونم اينقد كاربر و مدير خوب هست كه نيازي به من نميشه ولي اگه كمكي خواستين در خدمتيم دربست:flowerysmile:
من هم به نوبه ی خودم انتخاب ژاوی به عنوان بهترین پلی میکر یال 2008 رو تبریک میگم :دی
راستی باز شدن سایت هم مبارک :labkhand:
دلمون پوسید از بس از سایت های کفار دانلود کردیم.:D:27:
بابا دمتون گرم دست خوش.
alireza77777m
10-01-2009, 14:41
واقعاً خوشحالم كه بالاخره سايت باز شد.اين اولين پيامي بود كه در بازگشايي سايت زدم.اميدوارم سايت ديگه با مشكلي روبه رو نشود.
فعلاً ...
AmiR Ho3iN
10-01-2009, 15:02
چی:117:
چی شده :-?
سایت باز شده:117:یکی بزنه تو گوشم ببیینم خواب نیستم:117::6qwup3:
خوب حرفای کلیشه ای نمیخوام بزنم
امیدوارم دیگه دچار مشکل نشیم و با قدرت به کار ادامه بدیم
اهان تا یادم نرفته بگم دست مدیران درد نکنه که خیلی زحمت کشیدن:flowerysmile:
اين آقا مهدي هم نمي شه رو حرفاش حساب كرد.ديشب گفت تا 3-4 روز ديگه .....
کی؟ من؟ [Only registered and activated users can see links]
اون 3،4 روزی که گفتم حداکثرش بود و در صورتی که مشکل جدید پیش نمی اومد. دفعه های قبل تجربه شد که دیگه بی گدار به آب نزنم :دی
و گرنه همون دیشب به یه بنده خدایی که وسطای خدمتشه:دی گفتم که سایت امشب باز میشه. اونم می گفت عمراً و از این صوبتا :1:
سلام منم بازگشایی مجدد سایتو تبریک می گم امیدوارم دیگه از این مشکلا پیش نیاد.
Mostafa United
10-01-2009, 18:27
سلام خدمت دوستان عزيز ...
بازگشايي سايت رو به همگي شما تبريك ميگم ...
يه مدت با هم بوديم ... باهم گفتيم و خنديديم و گريه كرديم ... با هم زندگي كرديم ...
خيلي چيزها از شما ياد گرفتم ... و هميشه تلاشم اين بود كه بتونم زحماتتون رو جبران كنم ...
از هــمــه دوســتــانــي كه از مـن بــدي ديــدن خواهــش مـيـكنم مـن رو ببـخـشـنـد بـخـصـوص ...
Mehdi
Rossonery
Arsenal-4ever
GerrardBarayeHamishe
...
از همه دوستاني هم كه هميشه به نحوي از من حمايت كردن و هميشه يار و ياور من بودن هم تشكر ميكنم ...
Amin-TopGoal
CR7
hamid.united
و خيلي ديگه از دوستاني كه متاسفانه الان حضور ذهن ندارم ...
خلاصه ... اينجارو خيلي دوست داشتم ...
اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد ...
خدانگهدار ... همگي
كوچكترين عضو سايت ... Mostafa United
[Only registered and activated users can see links]
سلامی به گرمایه کنار بخاری و اینا یه این روزایه مزخرف:72:
مام اومدیم !:labkhand:
کلی امتحان پشت سر هم دارما اما فقط به خاطر این که فوتی وا شد باز اومدم !
همه تشکر کردن مام تشکر میکنیم . مهدی و محمد و امین عزیز خیلی خیلی دستتون درد نکنه...:72:
هم به خاطر بازگشایی سایت و هم به خاطر سر پا نگه داشتنه سایتی که در نبودش هممون به فلاکت افتاده بودیم!:27:
پ.ن:اون اسمی که من گفته بودم بهتر بود که
ولی بدون شوخی، خیلی سایت توپی درست کردید ها! من که واقعا معتاد شدم و وقتی زدم فوتیران دات کام و دیدم که اون صفحه متعلق به سرور (Plesk) نیومد بالا، مهمونی گرفتم تو خونه...!:6qwup3: البته تو این مدت تعطیلی به خوبی سرم با یکی دیگه از انجمن ها گرم بود، اما به اینجا واقعا عادت کرده بودم...!:32: حالاهم خوشحالم که برگشتید...:d0s69thbefhifftitrz
MamadMunchen
11-01-2009, 02:23
بدون شک آخرین کسی که از باز شدن سایت خبر دار شده منم ! یعنی الان که این پست رو میدم فقط 30 دقیقست که فهمیدم همه چیز رو به راه شده و سایت باز شده .
تازه بعضی ها :1: ادعا میکنن که خبر باز شدن سایت رو Send 2 All کردن تو یاهو , حالا چطور به آی دی من چیزی نرسیده دیگه خدا میدونه ! در کل متاسفم براش :دی
سلام برو بچز تبریک بابات بازگشایی سایت.
ولی ناراحتم آخه چرا اینقدر دیر؟ :-??
من که از تابستون کم به کم میومدم از 1 دی که فرجه هام بود و از کلاس خبری نبود قصد داشتم بترکونم ولی ولی یکهو suspended بعدش coming soon و........
باور نمیکنید از GBH بپرسید :6qwup3:.
حالا هم که سایت باز شده دارم میرم امتحانای دانشگاه از 24 شروع میشه از یکی اولش بگیر تا آخریش همه و همه سخت منم :33:.
دمه همتون گرم میدونم کاره سختی بود.
برام دعا کنید پاس شه مشروط هم نه !
manchester7
11-01-2009, 18:16
سلام منم بازگشایی سایتو تبریک میگم :wavesmile::5:
خواهش میکنم فایلهای 90 رو بزارید (استاد اسدی + اخوندی):*:84:*::*:84:*:
Madridista
11-01-2009, 18:23
سلام
خیلی خوشحال شدم از بازگشایی مجدد سایت و اینکه دوباره همه دور هم جمع شدیم . تو این مدتی که سایت خراب بود خیلی چیزایی رو فهمیدم که تا حالا نفهمیده بودم یکیش این بود که ادم تا چیزیو از دست نده قدرشو نمی دونه خیلی ممنونم و خسته نباشید میگم به سه مدیر فعال سایت و بقیه سرپرستان و همکاران تاپگل که تو این مدت خیلی زحمت کشیدند واسه هر چه زودتر باز شدن سایت
امیدورام با باز شدن سایت قدر هم دیگر رو بیشتر بدونیم چون خداییش من دلم واسه خیلیا تنگ شد
موفق باشید:72:
ss_ss gahreman
12-01-2009, 00:03
منم به نوبه خودم بهتون تبرییک میگم
شاید اگه بیشتر از این ها طول میکشید افسرده میشدم/:)
Joga Bonito
12-01-2009, 20:00
گفتم که سایت امشب باز میشه..من پیش بینی می کردم این دفعه دیگه موقع باز کردن سایت یه آسمون غرمبه بزنه تو سرت کلا نیست بشی یا مثلا زمین دهن باز کنه قورتت بده:دی
به نظرم اگه یه کتاب در مورد بازکردن دوباره فوتیران بنویسی میفروشه یا فرضا یه تاپیک بزنی بنام "شرح مشکلات" [Only registered and activated users can see links]
ولی این انگیزه ای که مدیرا داشتن برای راه اندازی دوباره سایت خیلی جالب بود مشکلات اینقدر زیاد بود که فقط عشق زیاد به اینجا باعث شد بی خیال نشند. از مشکلات مالی گرفته تا پیدا کردن متخصص و خود هاست و هزار تا مسخره بازی دیگه؛ پس بچه های نازنینم عزیزای خاله شادونه:دی بیایید قدردان زحماتشون باشیم.
Amin-TopGoal
12-01-2009, 20:16
من پیش بینی می کردم این دفعه دیگه موقع باز کردن سایت یه آسمون غرمبه بزنه تو سرت کلا نیست بشی یا مثلا زمین دهن باز کنه قورتت بده:دی
به نظرم اگه یه کتاب در مورد بازکردن دوباره فوتیران بنویسی میفروشه یا فرضا یه تاپیک بزنی بنام "شرح مشکلات" [Only registered and activated users can see links]
ولی این انگیزه ای که مدیرا داشتن برای راه اندازی دوباره سایت خیلی جالب بود مشکلات اینقدر زیاد بود که فقط عشق زیاد به اینجا باعث شد بی خیال نشند. از مشکلات مالی گرفته تا پیدا کردن متخصص و خود هاست و هزار تا مسخره بازی دیگه؛ پس بچه های نازنینم عزیزای خاله شادونه:دی بیایید قدردان زحماتشون باشیم.
تربچه های من، کلوچه های من رو نگفتی :دی
من پیش بینی می کردم این دفعه دیگه موقع باز کردن سایت یه آسمون غرمبه بزنه تو سرت کلا نیست بشی یا مثلا زمین دهن باز کنه قورتت بده:دی
تربچه های من، کلوچه های من رو نگفتی :دی
ماشاالله اینجا همه دیالوگ های خاله شادونه و عمو قنادو و عمو پورنگ و خاله سارا و عمو زینگول و ... رو حفظن 127fs3556139 به نظر من به جای شعار بچه ها باید برنامه های خودشونو ببینند 127fs3556139 و برنامه بزرگتر ها رو نبینند باید بگیم بزرگا باید برنامه های خودشونو ببینند آفرین زیگولو های خوب :32:
اینجا عمو پرنگ است که می گه 127fs3556139:
سید ببین چه ماهه عزیز جون مهدییست دوسش داره مدیرش چون که زرنگ و داناست 127fs3556139:32::34:
پ.ن : به جای مهدی باید فوتیران می زاشتم که چون قافیه در نمیومد ناچار شدم :D
Loverboy
12-01-2009, 21:12
ماشاالله اینجا همه دیالوگ های خاله شادونه و عمو قنادو و عمو پورنگ و خاله سارا و عمو زینگول و ... رو حفظن 127fs3556139 به نظر من به جای شعار بچه ها باید برنامه های خودشونو ببینند 127fs3556139 و برنامه بزرگتر ها رو نبینند باید بگیم بزرگا باید برنامه های خودشونو ببینند آفرین زیگولو های خوب :32:
اینجا عمو پرنگ است که می گه 127fs3556139:
سید ببین چه ماهه عزیز جون مهدییست دوسش داره مدیرش چون که زرنگ و داناست 127fs3556139:32::34:
پ.ن : به جای مهدی باید فوتیران می زاشتم که چون قافیه در نمیومد ناچار شدم :D
به به Asfaltkar-Perspolis ([Only registered and activated users can see links]) عزيز :-& رفت رو منبر :34:
مرتيكه تو كه كل اين كسايي كه واسه امثال تو و مهدي برنامه اجرا ميكنن رو ميشناسي ! :دي
يه برنامه هم واسه Footiran TV بذاريم به اسم << باغ خاله مهدي :دي >> با اجراي عمو آسفالتكار :دي
به به Asfaltkar-Perspolis ([Only registered and activated users can see links]) عزيز :-& رفت رو منبر :34:
مرتيكه تو كه كل اين كسايي كه واسه امثال تو و مهدي برنامه اجرا ميكنن رو ميشناسي ! :دي
يه برنامه هم واسه Footiran TV بذاريم به اسم << باغ خاله مهدي :دي >> با اجراي عمو آسفالتكار :دي
این نام کاربری قابل ثبت نیست :*:84:*: چون قبلا 2 بار نام کاریمو عوض کردم و دیگه امکانش نیست :6qwup3:
تازه اینا یه قسمت کوچیک بودن یه سری دیگه هم هستند که بخواین معرفی می کنم :6qwup3: فکر رکدین من قبل از اومدن به فوتیران چیکار می کردن :D من قبلا تو کار آسفالت تلویزیون بودم :D
البته میشه به عنوان سریال هندیش کارتون ممد لور و دوستان رو هم به اکران عمومی در بیاریم :6qwup3: (نام بر گرفته از کارتون اوگی و دوستان :5:127fs3556139:6qwup3:)
نميدونيد دوري تاپگل چقدر سخت بود ولي يك مزيت فوق العاده داشت اونم اين است كه تو اين مدت به راحتي واسده خاطر مثل بچه ي ادم نشستيم سر درس ومشق مون مخصوصااينكه وقت امتحانها بود
دوباره سلام !
باز هم سایت چند روزی بسته بود...
در ادامه سریال بدبیاری ها، قضیه از این قرار بود که هارد سرور دچار مشکل شده بود و همون طوری که خودتون کمابیش شاهدش بودید در عرض چیزی حدود 48 ساعت، سایت به تدریج به کما رفت !
متاسفانه امکانش نبود که دیتابیس از لحظه ای که سایت دچار مشکل شد ری استور بشه و آخرین بک آپ موجود ( که مربوط به بازگشایی سری قبل سایت بود ) ری استور شد و اطلاعات اون سه روز آخر از بین رفته.
از صمیم قلب امیدوارم این آخرین باری باشه که این تاپیک توسط مدیران و به مناسبت باز شدن سایت بالا میاد ! ~x(
HaMeD BaXfOOt
13-02-2009, 05:20
سلام. دیگه نمیگم که مبارکه و از این جور حرفاا:-w. ولی تا 3 نشه بازی نشه که 3بار شد . فکر کنم تموم شد دیگه مبارکه :33:
Mehdi Bayern
13-02-2009, 05:22
خسته نباشید :29:
FrankinG
13-02-2009, 05:46
به سلامتی . امیدوارم دیگه همچین اتفاقاتی نیفته
Keyvan360
13-02-2009, 06:21
من پست های نازنینم رو میخوام :29:
:6qwup3:
................
در کل امیدوارم که دیگه از این مشکلات به وجود نیاد و غم آخرمون باشه :دی , اگر هم دوباره مشکل پیش اومد فدای سر هممون. :5::72:
ARG MUTD
13-02-2009, 06:35
سلام به همه ي مديران و كاربران خوب :72::2: خيلي دلم براتون تنگ شده بود
خيلي خوشحالم كه فوتيران دوباره برگشت ( سه باره :D )
به اميد بازگشتهاي مجدد :smil4337dd8b9eb25:127fs3556139:D
Valencia
13-02-2009, 07:10
هیچ راهی نداره پست هایی که رفته دوباره برگردند؟
Mohamad Reza
13-02-2009, 07:30
ثبت نام من مصادف بود با همین تاپیک بازگشت سایت ولی من کلی گیج شدم چون نفهمیدم چرا این انجمن دائما مشکل پیدا می کنه و من نمی فهمم کی بازه کی نیست ؟؟؟؟
Rahavard
13-02-2009, 08:12
باز هم خوبه باز اومدید -دمتون گرم--همین
alirooney
13-02-2009, 09:12
خسته نباشید.(جدی گفتم)
بابا این دندون کرم خوردرو بندازید بیرون. مشکل چیه؟؟؟؟
هی میرید هی میاید
Amir Argentina
13-02-2009, 09:46
امیدوارم دیگه مشکلی واسه سایت پیش نیاد
SiAVASH1
13-02-2009, 09:53
سلام
از همین الان اعلام کنید دفعه بعدی کیه که ما هم بدونیم:53:
دوستان این چه وضع مزخرفیه که درست کردید؟
خواهشاً برید خودتونو مسخره کنید
ملت مسخرتون نیستن که.
من آدم تملق گویی نیستم و واقعیت رو میبینم و اصلاً برام مهم نیست که ممکنه مدیران عزیز ناراحت بشن. (مطمئنم میشن بهر حال اونا دارن تو ایران یعنی بلادی که مردمانش لذت میبرند مورد احترام و تملق بی دلیل قرار بگیرند زندگی میکنن)
HaMeD BaXfOOt
13-02-2009, 10:03
ملت مسخرتون نیستن که.
من آدم تملق گویی نیستم و واقعیت رو میبینم و اصلاً برام مهم نیست که ممکنه مدیران عزیز ناراحت بشن. (مطمئنم میشن بهر حال اونا دارن تو ایران یعنی بلادی که مردمانش لذت میبرند مورد احترام و تملق بی دلیل قرار بگیرند زندگی میکنن)
سلام عزیزم :34:
Amin-TopGoal
13-02-2009, 10:18
ملت مسخرتون نیستن که.
نه ما کسی رو مسخره کردیم و نه انتظار تملق گویی داریم فقط انتظار داشتیم بعضی مسائل رو بفهمین که اونم متاسفانه ....
اینکه هاردِ سروری که تو یه کشور دیگه ست خراب میشه به ما ربط داره؟ خب یه بدشانسی بوده که چسبیده به بدشانسی های قبلی.
بعضی از همین مردم ایرانی که میگی تملق گو هستن، به قدری بدون درک هستن که خستگی برای آدم باقی میمونه.
سلام عزیزم :34:
سلام بر شما
نه ما کسی رو مسخره کردیم و نه انتظار تملق گویی داریم فقط انتظار داشتیم بعضی مسائل رو بفهمین که اونم متاسفانه ....
اینکه هاردِ سروری که تو یه کشور دیگه ست خراب میشه به ما ربط داره؟ خب یه بدشانسی بوده که چسبیده به بدشانسی های قبلی.
بعضی از همین مردم ایرانی که میگی تملق گو هستن، به قدری بدون درک هستن که خستگی برای آدم باقی میمونه.
خیلی ممنون از لفظی که در خطاب به من به کار بردید. شاید حق با شما باشه.
مطمئناً من آدم نفهمیم که بیش از یک ماهه منتظر شما و دوستان زحمت کشتون هستم تا سایت رو درست کنید و هربار با وعده ی غیبت دو روزه دو هفته برم سر کار.
بهر حال سعی میکنم دیگه اینطور نباشم.
اگر ناراحت شدید هم ببخشید. چه کنم من آدم نفهمیم.
Amin-TopGoal
13-02-2009, 10:36
سلام بر شما
مطمئناً من آدم نفهمیم که بیش از یک ماهه منتظر شما و دوستان زحمت کشتون هستم تا سایت رو درست کنید و هربار با وعده ی غیبت دو روزه دو هفته برم سر کار.
مطمئنا اگه بخوایم ماجراهایی که تو این مدت ( از بار اولی که بستیم تا بار سوم ) افتاده رو بگیم و بدشانسی های که اوردیم رو تعریف کنیم شما هم با ما هم عقیده میشید. اما ما هم بیشتر از شما درگیر بودیم. حالا من نه، اما مهدی تا نصفه شب می شست برای باز شدن دوباره سایت با چند نفر سر و کله میزد چون دست ما نبود اصلاو کار ما شده بود ایمیل به این و اون، که سریع تر سایت رو راه بندازن.
حالا ما هر بار اومدیم یه توضیح کوتاه دادیم که چرا بسته شده بدون اینکه بگیم چه دردسرهایی کشیدیم که باز شده.
من کاملا حق میدم که از این بسته شدنای وقت و بی وقت اعصبتون خورد شده باشه اما دوستانه تر هم میشه برخورد کرد.
من هم به شما توهین نکردم. فقط گفتم انظار داشتیم درکتون بیشتر باشه و مشکلات ما رو بفهمین که اینم شاید قصورش از جانب ما بود که توضیح بیشتری درباره علتهای بسته شدن ندادیم. به هر حال اگه احساس کردی توهین شده معذرت میخوام.
RealMadrid7
13-02-2009, 11:15
به نوبه ی خودم از مهدی-محمد- امین و همه ی عزیزانی که زحمت میکشن تا مکانی سالم برای گذروندن اوقات فراغت جوانان رو محیا کنن و اون رو پایدار حفظ کنن تشکر میکنم:72:
اینجور مشکلات پیش میاد.خصوصا وقتی برای یه نفر یا یه تیم یا یه گروه قرار باشه بدبیاری پیش بیاد پشت سر هم پیش میاد.
بهتره فقط دعا کنیم که مشکلی واسه سایت پیش نیاد اگرم اومد اونایی که میتونن کمک کنن بیان و کمک کنن اونایی هم که کاری از دستشون ساخته نیست دعا کنن که سایت دوباره برگرده(که خداروشکر فعلا برگشته و ایشاا.. مدتش طولانی باشه).
با تشکر از همگی و آرزوی موفقیت برای همه ی فوتیرانیهای گل:72:
MILOS KRASIC
13-02-2009, 11:34
به قول معروف تا چيزي رو از دست ندي قدرش رو نميدوني . اين چند وقته خيلي دوري فوتيران رو حس ميكردم . بازم ايول به بروبچ سايت كه دوباره فوتيرانو راه انداختن.:72:
سايت intermilan.ir كه يك ماهه وجود خارجي نداره.:5:
خدا کنه دیگه این بدبیاری ها تموم شه و شاهد دوباره خراب شدن فوتیران نباشیم. واقعا حیفه فروم خوب و جذابیه. کلی آدم رو هم به خودش معتاد کرده. +:42:+
به قول معروف تا چيزي رو از دست ندي قدرش رو نميدوني . اين چند وقته خيلي دوري فوتيران رو حس ميكردم . بازم ايول به بروبچ سايت كه دوباره فوتيرانو راه انداختن.:72:
سايت intermilan.ir كه يك ماهه وجود خارجي نداره.:5:
دوست عزیز سایت هواداران اینتر در ایران با 6 دومین مختلف داره کار میکنه و هر روز آپدیت میشه. تا حالا هم ندیدم مشکلی داشته باشه. فقط یکی از دومین ها رو برداشتن همین. واسه ورود به سایت از دومین fcintermilan.ir استفاده کن.
ملت مسخرتون نیستن که.
واقعا چه جوری دلت میاد بیای اینجوری اینجا نظر بدی؟!؟!؟!؟؟!!؟
بابا این بنده خدا که تقصیری ندارن...
این همه دارن زحمت میکشن که ما به راحتی بتونیم توی این فضای توووپ نظر بدیم با هم آشنا بشیم و ...
اونوقت تو میای میگی... :7:
تملق! :6qwup3:
FOrZa Amin
Auguri Topgoal :d0s69thbefhifftitrz
30na_me30
13-02-2009, 18:09
به به .چشم ما روشن..پس بالاخره اومدین . از اونجایی که ولو شدن ما تو نت تنها به همین سایت محدود میشه به قو ل خودتون خیلی ستم وقتی میای میبینی ول معطلی :D
ولی با همه ی اینا بازم دمتون گرم که راش انداختین :72:
ARG MUTD
13-02-2009, 18:44
راست ميگي ؟ :-?من خودم پستها رو چك نكردم . لطفا اگه كسي در اين مورد اطلاعي داره به ما هم بگه :33:
ثبت نام من مصادف بود با همین تاپیک بازگشت سایت ولی من کلی گیج شدم چون نفهمیدم چرا این انجمن دائما مشکل پیدا می کنه و من نمی فهمم کی بازه کی نیست ؟؟؟؟
بخدا اينجا هيچ مشكلي نداشت بجز اين آخري كه يه خورده چيز شد :D حالا هم كه ميبيني همه چي درسته . شما هم خيلي خوش آمدي دوست خوب .:72: هميشه سر بزن :d0s69thbefhifftitrz
سلام
از همین الان اعلام کنید دفعه بعدی کیه که ما هم بدونیم:53:
به اميد خدا دفعه بعدي وجود نداره و سايت تا هميشه ميمونه ( لااقل براي وقت طولاني:32: )
خودمم يه بار ديگه از همه ي كساني كه در اين سايت زحمت ميكشن , تشكر ميكنم مخصوصآ مديران خوب :d0s69thbefhifftitrz
فقط میتونم بگم خسته نباشید :labkhand:
یه حسی :53: بهم میگه سایت تا آخر سال 88 به مشکل بر نمیخوره :292:(تجربه نشون داده حس های من بهتر از حس های این یارو فربد و اون آرین و نارنجی و اینا کار میکنه :دی)
batistuta
13-02-2009, 20:51
دوباره سایت باز شد خدا را شکر
به امید خدا دیگه خرابی نداریم
alirooney
13-02-2009, 21:32
ملت مسخرتون نیستن که.
خیلی داری تند میری. مدیران سایت که نوکر تو یا ما نیستن که اینجوری حرف میزنی.
مگه کسی حقت رو خورده؟؟؟؟
ناراحتی نیا. نامه فدایت شوم که واست نفرستادیم!:7:
Clemenza
13-02-2009, 22:13
ببینید دوستان متأسفانه بدبیاری های پیاپی در این دو ماه اخیر گریبانگیر سایت شد.
اولیش این بود که برای تغییر سرور مدت زمانی زیادی صرف شد و یه مقدار از این قضایا این بود که سرور خارجی بود و ما مستقیماً با سرور در تماس نبودیم. به همین دلیل دچار ناهماهنگی می شدیم.
دومین قضیه این بود که برای آپلود کردن عکس در سایت مشکلی ایجاد شده بود که در یک حالت معمولی این کار کمتر از 24 ساعت وقت می برد اما با این حال مدیران 48 ساعت وقت برای آن درنظر گرفتند اما باز هم به علت وجود واسطه در نصب سیستم عامل از سوی سرور مشکلاتی پیش آمد که این قضیه به 11 روز درازا کشید.
و سومین بار هم که دیگه گل سرسبد بود و این بار اینکه هاردهای سرور به نوعی پکیدند و ما این وسط باز........
چی بگم. خلاصه امیدوارم این آخرین بار بوده باشه چرا که واقعاً سروری که در نظر گرفته شده سرور سطح پایینی نیست و مدیران سایت روزها و ساعت ها وقت گذاشتند.
به امید ارتقای بیشتر فوتیران و تاپگل
ملت مسخرتون نیستن که.
سلام بر شما
آقای به اصطلاح محترم مدیران این سایت هیچ وظیفه ای در قبال ما ندارند و هیچ تهدی هم نبستند که سایت رو برای ما آماده کنند تا امثال من و شما بیاییم و کلی به جونشون نق بزنیم
همین تا همین حدم هزنه می کنند و وقت می زارند و چنین محیط صمیمی رو برای ما ایجاد می کنند واقعا باید ممنونشون باشیم نه اینکه با این ادبیات که البته نشانه شخصیت هر آدمی بیان می کنه و باعث میشه خستگی کارا رو توی تنشون بمونه
درسته که تعطیلی های پیاپی سایت باعث ناراحتی و خورد شدن اعصاب هممون شده اما دلیل نمیشه که بیایم و خستگی رو توی تن مدیرا باقی بزاریم
شما هم اگر این وضع راضی نیستید و نمی خواین مسخره بشید می تونید تشریف تو این سایت نیارید تا مسخره مدیرا هم نشید !!!
در ضمن می دونم که طبق سنوات گذشته میاین و یه سری اتهامات و بی احترامی ها انجام می دید نسبت به بنده اما اینو می دونم که واقعا این تفریح و گذراندن اوقات فراغت و همچنین ایجاد یک محیط صمیمی رو مدیون همین آقایونی هستیم که شما با زخم و زبان و غیره خستگی کاراشونو به تنشون می زارید
من که به نوبه خودم و مطمئنا بقیه بچه های با معرفت و فهمیده سایت از زحمات و کوشش های که مدیران سایت با تمام هزینه هایی و کارایی که هیچ تهدی به انجام اون ندارند اما انجام می دهند و می پردازند تشکر می کنم :72::72::72::72:
فقط میتونم بگم خسته نباشید :labkhand:
یه حسی :53: بهم میگه سایت تا آخر سال 88 به مشکل بر نمیخوره :292:(تجربه نشون داده حس های من بهتر از حس های این یارو فربد و اون آرین و نارنجی و اینا کار میکنه :دی)
امیدوارم حست این دفعه درست باشه قبلا 50% درست بود ولی حس من آپگردیش کردم از 60% رسیده به 70%.
امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد:6qwup3:.
HaMeD BaXfOOt
13-02-2009, 22:29
آقای به اصطلاح محترم مدیران این سایت هیچ وظیفه ای در قبال ما ندارند و هیچ تهدی هم نبستند که سایت رو برای ما آماده کنند تا امثال من و شما بیاییم و کلی به جونشون نق بزنیم
همین تا همین حدم هزنه می کنند و وقت می زارند و چنین محیط صمیمی رو برای ما ایجاد می کنند واقعا باید ممنونشون باشیم نه اینکه با این ادبیات که البته نشانه شخصیت هر آدمی بیان می کنه و باعث میشه خستگی کارا رو توی تنشون بمونه
درسته که تعطیلی های پیاپی سایت باعث ناراحتی و خورد شدن اعصاب هممون شده اما دلیل نمیشه که بیایم و خستگی رو توی تن مدیرا باقی بزاریم
شما هم اگر این وضع راضی نیستید و نمی خواین مسخره بشید می تونید تشریف تو این سایت نیارید تا مسخره مدیرا هم نشید !!!
در ضمن می دونم که طبق سنوات گذشته میاین و یه سری اتهامات و بی احترامی ها انجام می دید نسبت به بنده اما اینو می دونم که واقعا این تفریح و گذراندن اوقات فراغت و همچنین ایجاد یک محیط صمیمی رو مدیون همین آقایونی هستیم که شما با زخم و زبان و غیره خستگی کاراشونو به تنشون می زارید
من که به نوبه خودم و مطمئنا بقیه بچه های با معرفت و فهمیده سایت از زحمات و کوشش های که مدیران سایت با تمام هزینه هایی و کارایی که هیچ تهدی به انجام اون ندارند اما انجام می دهند و می پردازند تشکر می کنم :72::72::72::72:
خوب که چی!!؟:6qwup3:. یکی گفت بس بود دیگه. اومدی بگی منم آره ه ه ه ه!!:5: دوست داری بزنم وسط نخته ضعفت:-t. دوست داری همه جا ضایع بشی+:42:+ :winksmiley02:
M E H R D A D
13-02-2009, 22:38
امیدوارم دیگه چنین اتفاقی نیفته :41:
دوست عزیز من گله ام رو از مدیریت ابراز کردم و با توضیحاتی که دادن تقریباً قانع شدم. میشه بگید شما چرا دخالت میکنی؟
من به عنوان کاربر نمیتونم انتقاد کنم؟ فک نمیکنم کسی این حق رو از من گرفته باشه.
نمیدونم چرا من تو این سایت هر چی میگم این آقا میاد طرف مقابل رو میگیره.
البته همونطوریکه بارها گفتم نظر یه عده اصلاً برام ارزش نداره.
در مورد ادبیات هم بگم که شاید ادبیات من تند باشه ولی بهر حال مشکلات املایی و نگارشی که مطمئناً نشان دهنده ی سطح سواد هر کس میباشد ندارم.
از مدیریت هم بخاطر زحماتشون تشکر میکنم. در مورد اعتراض هم باید بگم اصلاً بی احترامی به کسی نکردم.
بهر حال دیگه تموم شده. ایشالله دیگه مشکل پیش نمیاد.
نه.
شما حق داری چون به قول خودت از وقتی که اومدی شاهد بسته شدن های مدام سایت بودی. ان شاء الله که دیگه شاهد چنین چیزی نخواهید بود.
خسته نباشید.(جدی گفتم)
بابا این دندون کرم خوردرو بندازید بیرون. مشکل چیه؟؟؟؟
هی میرید هی میاید
مشکل دقیقاً به همون کشیدن دندون کرم خورده برمیگرده و این تعطیلی هایی که شاهدش بودید هزینه کشیدن این دندون فاسد بود. با توجه به تعدّد کاربران و فضای زیادی که برای قرار دادن گلها مورد نیاز بود و ... باید تغییرات انجام میشد که خوشبختانه با صبر و شکیبایی کاربران خوب سایت انجام شد.
پ.ن: لطفاً به بحث های حاشیه ای پایان بدید. اون دوستمون انتقادش رو ( البته با لحنی تند و نامناسب ) مطرح کرد و پاسخش هم توسط مدیران داده شد، بنابراین دوست ندارم بیشتر از این ادامه پیدا کنه.
Mohammad_AcMilan
14-02-2009, 02:22
با عرض خسته نباشید به مدیران محترم من تهران نبودم بسته شدن سایت رو ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوشحال هم شدم چون قرار بود تاپیک انتخاب تیم تو اون مدت باشه که نشد!!!!!!!!!
یه سوالی دارم این گلایی که پریده رو دوباره می ذارید؟؟؟
سلام
اين تاپيك به يكي از پر كار ترين تاپيك هاي سايت تبديل شده چون هر روز مشكلي پيش مي اد دوباره بر طرف ميشه و به همين روال ادامه داره امخيدوارم ديگه اتفاق نيفته :32:
Milad Hasani
14-02-2009, 03:00
ولي عجب دو روز طولاني اي بودا!!!
همگي خسته نباشيد...
دیروز که راننده تاکسی بهم گفت:" تو دیگه عجب آدم زبون نفهمی هستی"
خیلی عصبی شدم و ...
اما الان مطمئن شدم که واقعا آدم زبون نفهمی هستم!
الان نیم ساعته که هی دارم پستهای این چند صفحه رو میخونم اما هنوز هم خیلی چیزا رو نمیفهمم.
همیشه هر فعالیت سازنده ای شایسته قدردانیه. از همه اونایی که به هر حال دارن یه فعالیتی میکنن ممنونم.
سلام
منم باظكشايي سايت رو تبريك ميكم واقعا الاف بوديم اين جن وقته
ميدوارم ديكه اينجوري نشه ولي جرا بيشتر سايتهاي فارسي اينجوري ميشه؟
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1